Topbasketball Den Helder Kings B.V. Businessplan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Topbasketball Den Helder Kings B.V. Businessplan 2014-2015"

Transcriptie

1 Tpbasketball Den Helder Kings B.V. Businessplan

2 Inhud 1. Intrductie p Den Helder Kings p Kingsdme p Kings Academy p Kings Care p Kings Business p

3 1. INTRODUCTIE In het seizen heeft Den Helder een cmeback gemaakt in de Nederlandse Eredivisie. Ondanks een aantal faillissementen en grte teleurstellingen hebben Helderse basketball enthusiasten draagvlak gecreëerd m de Den Helder KINGS p te richten. Met behulp van een aantal fanatieke ndernemers, nder leiding van Paul Mijnen en Rb Waardenburg, is er een team gevrmd dat in zijn eerste seizen direct de playffs bereikte. Het vrmalige Quelderduin werd mgetverd tt het Kingsdme, de nieuwe thuishaven van de Den Helder Kings. De sprthal werd aangekleed met ft s van de tpjaren, de Kingsdme werd uitverkcht en de delstellingen vr het eerste jaar werden ruimschts gehaald. Den Helder tpbasketball is terug waar het hrt en een mie traditie leeft weer! De strategie van de Kings zal in de kmende jaren wrden verbreed m de club te laten greien en de cntinuïteit te waarbrgen. De Kingsdme is verbuwd tt een van de meest prfessinele basketball arena s in Nederland. Daarnaast hebben we nder leiding van de huidige grep ndernemers financiële garantie vr de kmende jaren tpbasketball in Den Helder. Om ns draagvlak te vergrten in de maatschappij en een club van de stad te wrden gaan wij nze rganisatiestructuur verbreden met een fcus p de jeugd, de maatschappij en het bedrijfsleven. Met de Kings Academy gaan wij een jeugdbeleid uitwerken gericht p talentntwikkeling, breedtesprt en het pleiden van kader. Met het Kings Care prgramma gaan we maatschappelijke prjecten pzetten m de jeugd te activeren en inspireren en sciale initiatieven vrm te geven. Tt slt willen wij een zakelijk platfrm pbuwen waar het bedrijfsleven de mgelijkheid krijgt m bedrijfsdelstellingen te realiseren met behulp van nze rganisatie. Het bedrijfsleven kan prfiteren van unieke mgelijkheden die sprtspnsring biedt. Het zakelijke platfrm zullen wij in samenwerking met Prt f Den Helder gaan vrmgeven. Prt f Den Helder erkent de ptentie van een strategisch partnership met Den Helder Kings en kiest daarm vr een unieke samenwerking met de club. De internatinale haven van Den Helder is de thuisbasis van een greiend aantal ffshregerelateerde ndernemingen, de Kninklijke Marine en een mderne visafslag. In samenwerking met Den Helder Airprt, verheidsinstellingen, en kennisinstituten is Prt f Den Helder een stimulerende kracht vr de ecnmie in de regi. Om de psitieve ntwikkelingen in de stad meer expsure te bieden is er gekzen m een strategisch partnership aan te gaan met de Den Helder Kings. In dit businessplan kunt u alle infrmatie vinden die de Den Helder Kings p de lange termijn p de kaart met gaan zetten. Samen met de jeugd, het Helderse publiek, de gemeente en het bedrijfsleven kunnen wij een rganisatie buwen die de basketball traditie zal vrtzetten. Wij heten iedereen van harte welkm bij de wedstrijden van de DEN HELDER KINGS in nze eigen KINGSDOME. 3.

4 2. DEN HELDER KINGS Caches: Headcach: JeanMarc Jaumin Speler v/h jaar Belgie (2x), Real Madrid, Kampien België, winnaar KracCup Assistent cach: Mike Nahar 48vudig internatinal, kampien Duitsland, Aris Thessalniki, winnaar KracCup Team: Rgier Jansen (guard) n.4 74vudig internatinal, NL Kampien Eiffeltwers en MPC Capitals Philip Bach (guard) n.5 Santa Clara University (USA), Amerikaan met NL pasprt Kevin Landman (guard) n.6 Jeugdpleiding Den Helder, Landstede Zwlle Ties Theeuwkens (Frward) n.9 50vudig internatinal, WCAA Giants, Gasterra Flames Max van Schaik (frward) n.10 Guadalajara (Spanje), Gasterra Flames Grningen Jeren van der List (frward) n.11 NL Kampien Eiffeltwers, Eurpees kampien u20, AllStar Quincy Treffers (frward) n.12 Jeugdpleiding Den Helder, CBA Gran Canaria, Stepc Weert Emmanuel Ubilla (guard) n.13 Fairleigh Dickinsn (US), Puert Ric, Zwitserland, Tsjechië Raymnd Cwels III (frward) n.14 Mineaplis, Santa Clara University (USA) Justin Knx (center) n.21 University f Nrth Carlina (USA), Turkije, WitRusland J.P. Primm (guard) n.22 Nrth Carlina Asheville (USA), Ukraine, Frankrijk, Dmenicaanse Republiek Steve Bleeker n.8 en Dyn Halman n. 15 Jeugdpleiding Den Helder 4.

5 3. KINGSDOME Sinds de zmer van 2012 is het vrmalige Quelderduin eigendm van Dante Vastged van Paul Mijnen en Rb Waardenburg. De aankp van het sprtcentrum biedt de Den Helder Kings veel mgelijkheden. De sprthal is vlledig beschikbaar vr de Den Helder Kings en de naam is veranderd in de Kingsdme. In de zmer van 2013 is de sprthal, de businessclub en de kantine verbuwd wat enrm veel mgelijkheden biedt p zwel sprtief als zakelijk gebied. Wat kan het multifunctinele Kingsdme u allemaal bieden? Arena gericht p tpbasketball Reguliere, business en vip seats LED schermen Sprtvler gericht p breedtesprt Businessclub met zakelijke mgelijkheden Vergader Trainingsruimte Bedrijfsuitjes Lezingen Kantrruimtes/flexwerkplekken Vergaderruimtes Wie zijn er gevestigd in de Kingsdme? Nice Sprts & Spa fitness en wellness center Kinderdagverblijf Eigenwijs Stichting Kinderpvang Den Helder Texel Fysitherapie de Schten Huizenmarkt.nl Neem vr meer infrmatie, brchures en tarieven ver de zakelijke mgelijkheden van de Kingsdme cntact p via inf@denhelderkings.nl 5.

6 4. KINGS ACADEMY Het Helderse basketball heeft altijd bekend gestaan m zijn talentntwikkeling. Met de start van het nieuwe seizen gaan wij ns richten p nze eigen Kings Academy. Oud tpspelers Mike Nahar en Erik van der Sluis gaan de Kings Academy leiden met als del m eigen jeugd in het eerste te laten drstrmen. In de leeftijd van 12 t/m 16 jaar Extra trainingsuren tijdens schluren Teams in Alkmaar en Den Helder Samenwerking met Willem Bleau Cllege en Schlen aan Zee Prfessinalisering van het u16, u18 en u20 team Naast nze fcus p talentntwikkeling willen ns k gaan inzetten vr de breedtesprt. Het prfessinele team zal wrden ingezet m kader p te leiden en de jeugd te enthusiasmeren m te gaan basketballen. Cach clinics vr trainers in NrdHlland Straatbasketball activiteiten Kings Summercamp

7 CARE 5. KINGS CARE In sprtrganisaties kan enrm veel invled wrden uitgeefend p de mgeving, zeker als gekeken wrdt naar de sciale aspecten. Tpsprters zijn rlmdellen vr de jeugd en kunnen inspireren en enthusiasmeren m te gaan sprten en bewegen. Met dit uitgangspunt gaan wij in het seizen het Kings Care prgramma ntwikkelen. Waarm Kings Care: Mderne sprtrganisaties inzetten vr maatschappelijke vraagstukken: Integratiebeleid Overgewicht Pesten Sprt en bewegen in de wijken Kings heeft behefte aan een breder maatschappelijk draagvlak Bedrijven kunnen met behulp van nze rganisatie maatschappelijke prjecten pstarten Wat gaan wij den: Straatbasketball activiteiten aanbieden in de wijken Basketballclinics verzrgen bij schlen; het Kings Adptieschlen plan Prject: alleen jij bepaalt Samenwerking Ministerie van Veiligheid en Justitie Jeugd met gedragsprblemen enthusiast maken vr sprt 7.

8 6. KINGS BUSINESS A) Prt f Den Helder Kings Den Helder Kings en Prt f Den Helder hebben als delstelling m bedrijven, kennisinstellingen en verheidsinstanties te prmten, faciliteren en verbinden dr middel van een unieke vrm van sprtspnsring. Met inspiratie van andere succesvlle spnsrcases is een business mdel ntwikkelt waarbij vele partijen participeren in een gezamenlijke hfdspnsring van Den Helder Kings. Als u participeert in de hfdspnsring kunt u gebruik maken van alles wat sprtspnsring p natinaal en internatinaal niveau u kan bieden. Participeren U heeft de mgelijkheid m mee te participeren dr middel van het aankpen van businessclub stelen p de Prt f Den Helder business tribune. Op wedstrijddagen kmen bedrijven hier bij elkaar m p een infrmele manier te netwerken. Daarnaast kan er met krting gebruik gemaakt wrden van vergaderfaciliteiten in de Kingsdme en bent u verzekerd van deelname aan: Prt f Den Helder Kings bedrijvencmpetitie (basketball+zaalvetbal) Management training dr hfdcaches Jean Marc Jaumin (udspeler Real Madrid) en Mike Nahar (48vudig internatinal) Onderwerp: Mtivatie, inspiratie en teambuilding Andere businessevents Den Helder Kings Alle participerende bedrijven zullen wrden vermeld als business partner van de Kings en wrden meegenmen in fficiële uitingen. U krijgt daarnaast een plek p een reclamebrd langs het veld f p de tribune. Stelen O 1 O 2 O 3 O 4 O 5 Bedrag p/m(excl. BTW) 100, p/m 180, p/m 250, p/m 300, p/m 350, p/m 8.

9 B) Businessplan Naast de mgelijkheid m stelen te kpen p de Prt f Den Helder businesstribune hebben wij ng vele andere mgelijkheden. Wij bieden hierme het bedrijfsleven een breed aanbd m partner te wrden van nze club. Denk hierbij aan: Marketing en cmmunicatie Relatiebeheer Naamsbekendheid Imag Maatschappelijk verantwrd ndernemen Directe verkp We bieden hierbij spnsrpakketten aan p een traditinele manier (barding,shirtspnsring), maar kunnen k in de vrm van partnerships hele specifieke cncepten bedenken die aansluiten bij de merkwaarden van bedrijven. Wij kunnen hierbij maatwerk leveren en hren dan k graag uw specifieke wensen. C) Traditinele partnerships 1. Reclame brd lcale ring (gehele seizen) 1750, 2. Reclame brd tv gevelige ring (gehele seizen) 2250, 3. TVbarding a. samenvatting natinale TV 500, b. live wedstrijd natinale TV 1000, 4. Vlersticker p het veld 5000, 5. Spnsring spelersaut, reclametekst 1 bedrijf 2400, 6. Inhuren verkpunit a. per wedstrijd 250, b. per seizen 2500, D) VIPBOX incl. 8 extra luxe stelen, drlpende catering , E) Maatschappelijk partner Een tpsprtrganisatie is in staat m in krte tijd een grte sciale delgrep aan te spreken en kan dus de ideale partner zijn vr bedrijven met maatschappelijke verantwrde ndernemersdelstellingen. In verleg zijn er verschillende vrmen van maatschappelijke spnsring mgelijk. F) Strategisch partner shirtspnsr Het cmmissariaat van de media geeft ns de mgelijkheid m zwel aan de vrkant als aan de achterkant van het wedstrijdshirt lg s te plaatsen van ieder 150m2 cm. Per lg vragen wij ,. Vr dit bedrag wrdt u strategisch partner van al nze vertegenwrdigende teams. G) Strategisch partner hfdspnsr Als hfdspnsr van een eredivisie basketballteam bent u verzekerd van dagelijkse naamsvermelding in de media. Het gespnsrde bedrag kan in verleg wrden vastgesteld. Het pakket van een hfdspnsr wrdt samengesteld p basis van de marketing en cmmunicatiedelstellingen van het bedrijf. 9.

10 CONTACTGEGEVENS Tpbasketball Den Helder Kings Schtenweg LV Den Helder inf@denhelderkings.nl BTW nummer: B.01 Bankrekeningnummer: NL35RABO Directie: Paul Mijnen Rb Waardeburg Be there! General manager: Mitchel Kuwijzer Tel.: Mail: mitchel@denhelderkings.nl Cmmercieel manager: Willem Fkker Tel.: Mail: willemfkker@denhelderkings.nl PR & Cmmunicatie: Fred van Eck Tel.: Mail: fred@denhelderkings.nl Kingsdme: Emmy van de Beek Tel.: Mail: emmy@denhelderkings.nl Brchuredesign: Fred van Eck

Teamtrainingen en teamdagen

Teamtrainingen en teamdagen Het Sandelhut Meditatietechnieken, Caching en Training Teamtrainingen en teamdagen Lcatie: Het Beekse Bshuis Girlesedijk ngenummerd Hilvarenbeek Pst: Gildelaan 41 5081 PJ Hilvarenbeek Cntact: 06 155 77

Nadere informatie

Buurtvereniging Purmerenderweg

Buurtvereniging Purmerenderweg Pagina 1 van 5 19 mei Jaargang 2009, nummer 1 Buurtvereniging Purmerenderweg Inhudspgave Intrductie Cmmissies Familiefeestdag met Barbecue Sprt Ringdijkwandeltcht Sprtdag 2 e pinksterdag Westbeemster Vlleybalterni

Nadere informatie

Vastelaovend 2014-2015

Vastelaovend 2014-2015 Vastelavespakketten 2014 2015 Tijdens het vastelavesseizen wrdt L1 weer L11 Alaaf. L11 Alaaf is het vastelavesplatfrm van Limburg. Het platfrm bestaat uit een multimediale mix van TV, Radi, een website,

Nadere informatie

OOGwerkt webinar. Kijkt vanuit ervaring en expertise Ziet welke kandidaat past Kijkt verder. Bekijk onze vacatures online

OOGwerkt webinar. Kijkt vanuit ervaring en expertise Ziet welke kandidaat past Kijkt verder. Bekijk onze vacatures online Kijkt vanuit ervaring en expertise Ziet welke kandidaat past Kijkt verder Bekijk nze vacatures nline OOGwerkt webinar Na de zmervakantie ntvangt u van OOGwerkt een uitndiging m u in te schrijven vr ns

Nadere informatie

ENQUÊTE GIETHOORN. Beste meneer/mevrouw,

ENQUÊTE GIETHOORN. Beste meneer/mevrouw, ENQUÊTE GIETHOORN Beste meneer/mevruw, Welkm bij de enquête van dit nderzek, wat de eerste stap met wrden naar een tekmstprf Giethrn. Dit nderzek gaat ver het waarbrgen van de leefbaarheid en kwaliteit

Nadere informatie

Duurzaam inzetbaar in een vitale organisatie

Duurzaam inzetbaar in een vitale organisatie Duurzaam inzetbaar in een vitale rganisatie Vitaliteit en bevlgenheid vrmen sleutelbegrippen vr het ptimaal en duurzaam inzetten van medewerkers. Vitale medewerkers bruisen van energie, velen zich fit

Nadere informatie

Lokale ketensamenwerking

Lokale ketensamenwerking Lkale ketensamenwerking Lkale ketensamenwerking He kunnen we de ketensamenwerking een (kwaliteits) impuls geven? Wat is ndig? Wat heb jij ndig en kan jij als buurtsprtcach de (kwaliteit van) samenwerking

Nadere informatie

1. Een wereld te winnen!

1. Een wereld te winnen! 1. Een wereld te winnen! We hebben als KWBN een wereld te winnen. Wandelen is znder twijfel een van de meest tegankelijke vrmen van bewegen en daarmee bereikbaar vr velen. Ruim 10 miljen mensen in Nederland

Nadere informatie

Communicatie voor beleid Interactie (raadplegen, dialoog, participatie) en procescommunicatie; betrokkenheid, betere besluiten en beleid

Communicatie voor beleid Interactie (raadplegen, dialoog, participatie) en procescommunicatie; betrokkenheid, betere besluiten en beleid Samenvatting BEELDEN OVER COMMUNICATIE TEYLINGEN Bevindingen gesprekken ver Cmmunicatie, raad- en cllegeleden, rganisatie en samenleving In deze ntitie zijn de resultaten van zwel de gesprekken van 9 ktber

Nadere informatie

Onderwerp Vervolg Programma Eigen Kracht - het stimuleren van laagopgeleide vrouwen naar werk

Onderwerp Vervolg Programma Eigen Kracht - het stimuleren van laagopgeleide vrouwen naar werk Cllegevrstel Openbaar Onderwerp Vervlg Prgramma Eigen Kracht - het stimuleren van laagpgeleide vruwen naar werk Prgramma / Prgrammanummer Werk & Inkmen / 1061 BW-nummer Prtefeuillehuder T. Tankir Samenvatting

Nadere informatie

E-car sharing in Zuid - Limburg

E-car sharing in Zuid - Limburg E-car sharing in Zuid - Limburg Januari 2014 Inhudspgave 1. Intrductie e-car sharing 2. Visie en tepassing in Zuid Limburg 3. Pilt prject Sittard - Geleen Intrductie e-car sharing Wat is (e-) car sharing

Nadere informatie

Talent aan Zet. Een Talent Ontwikkel Programma (TOP) van Talentroom

Talent aan Zet. Een Talent Ontwikkel Programma (TOP) van Talentroom Talent aan Zet Een Talent Ontwikkel Prgramma (TOP) van Talentrm Een prgramma vr mensen met kennis en ervaring, mensen met deskundigheid die tegelijkertijd het idee hebben dat er veel meer uit henzelf te

Nadere informatie

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner Handleiding bij het vrbereiden van een activiteit met f bij een partner Deze handleiding is.a. ndzakelijk mdat wij (het regiteam) geen rechtspersn zijn en derhalve niet namens De Hart&Vaatgrep kunnen pereren

Nadere informatie

Samenvatting Deelprojecten Ouderen Samen

Samenvatting Deelprojecten Ouderen Samen Samenvatting Deelprjecten Ouderen Samen Vughtse Ouderen aan het Wrd In januari 2007 zijn dr het Prject Ouderen Samen vier bijeenkmsten gerganiseerd waarvr alle Vughtse inwners van 55 jaar en uder waren

Nadere informatie

Stap 1 : Oriënteren op jongerenparticipatie en maatschappelijke stage

Stap 1 : Oriënteren op jongerenparticipatie en maatschappelijke stage >> Stappenplan vr stagebieders Wilt u als rganisatie aan de slag met MaS? Neem dan het stappenplan stapsgewijs dr, zdat u weet f u er echt klaar vr bent m met jngeren te werken en maatschappelijke stage

Nadere informatie

Ik ben in mijn werkzame leven 40 jaar Makelaar, Ondernemer en Investeerder geweest, de laatste 2 nog steeds met heel veel plezier en passie!

Ik ben in mijn werkzame leven 40 jaar Makelaar, Ondernemer en Investeerder geweest, de laatste 2 nog steeds met heel veel plezier en passie! Vrzitter Jhn Reinerie Ik ben 62 jaar, gehuwd met Anne en (grt)vader van 3 dchters en 6 kleinkinderen. Ik ben in mijn werkzame leven 40 jaar Makelaar, Ondernemer en Investeerder geweest, de laatste 2 ng

Nadere informatie

Goed kunnen werken met Natuurlijk, een netwerkcoach! Trainingen rechtstreeks van de ontwikkelaar van het model.

Goed kunnen werken met Natuurlijk, een netwerkcoach! Trainingen rechtstreeks van de ontwikkelaar van het model. Natuurlijk, een netwerkcach. Tweedaagse vr Cördinatren. Een prgramma dr Nfactry van Slt & Partners Natuurlijk een Netwerkcach! Trainingsprgramma s dr Nfactry van Slt & Partners, ntwikkelaars van dit mdel

Nadere informatie

Sponsorplan. Stichting ATB Zevenhuizen

Sponsorplan. Stichting ATB Zevenhuizen www.atbzevenhuizen.nl 1-1-2013 Spnsrplan Inleiding Vr u ligt het spnsrplan van de stichting ATB Zevenhuizen. In dit schrijven leggen wij enthusiast uit wie wij zijn en waar wij binnen de fietssprt vr gaan.

Nadere informatie

Mediteren voor Musici

Mediteren voor Musici Het Sandelhut Meditatietechnieken, Caching en Training Mediteren vr Musici Lcatie: Het Beekse Bshuis Girlesedijk ngenummerd Hilvarenbeek Pst: Gildelaan 41 5081 PJ Hilvarenbeek Cntact: 06 155 77 510 infrmatie@hetsandelhut.nl

Nadere informatie

KENNISBANK - PROJECTPLANNEN

KENNISBANK - PROJECTPLANNEN KENNISBANK - PROJECTPLANNEN BIJEENKOMST OPEN CLUB STICHTING MEER DAN VOETBAL Samenvatting De afgelpen jaren rganiseerde Meer dan Vetbal samen met een BVO en de KNVB diverse Open Club-bijeenkmsten. Del

Nadere informatie

Excellente werving, Excellente studenten. Studentenwerving

Excellente werving, Excellente studenten. Studentenwerving Excellente werving, Excellente studenten Studentenwerving Ondersteuningstraject werving Vraag vanuit de Centres en Centra Gebaseerd p ndersteuningsvraag Individuele benadering, inzichten vr iedereen 2

Nadere informatie

Cursussen CJG. (samenwerking tussen De Meerpaal en het onderwijs in Dronten) Voortgezet Onderwijs

Cursussen CJG. (samenwerking tussen De Meerpaal en het onderwijs in Dronten) Voortgezet Onderwijs Cursussen CJG (samenwerking tussen De Meerpaal en het nderwijs in Drnten) Vrtgezet Onderwijs 1 Faalangst (vrtgezet nderwijs) Faalangsttraining is vr jngeren die gespannen zijn en (te) veel nadenken ver

Nadere informatie

Goed kunnen werken met Natuurlijk, een netwerkcoach! Trainingen rechtstreeks van de ontwikkelaar van het model.

Goed kunnen werken met Natuurlijk, een netwerkcoach! Trainingen rechtstreeks van de ontwikkelaar van het model. 2014/2015 Natuurlijk een Netwerkcach! Brchure Trainingsprgramma s Prfessinals Krte Opleidingen van Ik-land nar Wijland. Ged kunnen werken met Natuurlijk, een netwerkcach! Trainingen rechtstreeks van de

Nadere informatie

Training Effectief Monumentenbeheer

Training Effectief Monumentenbeheer Training Effectief Mnumentenbeheer Naast kennis is een gevel van ged vakmanschap ndig. He km je tt een effectief en kwalitatief hgwaardig beheer van mnumenten? TEM 2019 Training Effectief Mnumentenbeheer

Nadere informatie

Visie op de webpresentatie. gemeente Eindhoven

Visie op de webpresentatie. gemeente Eindhoven Visie p de webpresentatie gemeente Eindhven Inhud 1 Inleiding 3 2 Basisgedachte beheften ntvanger centraal 3 2.1 Onderscheidende kwaliteiten websites 3 2.2 Verbinding essentieel 4 2.2.1 Verbinding extern

Nadere informatie

Jeugdvisie WPK/Westlandia Handbal. Visie op de jeugdopleiding van handbalvereniging WPK/Westlandia 2013-2018

Jeugdvisie WPK/Westlandia Handbal. Visie op de jeugdopleiding van handbalvereniging WPK/Westlandia 2013-2018 Jeugdvisie WPK/Westlandia Handbal Visie p de jeugdpleiding van handbalvereniging WPK/Westlandia 2013-2018 1. Inleiding Vr u ligt het jeugdplan van WPK/Westlandia Handbal. Dit plan beschrijft in grte lijnen

Nadere informatie

Handleiding. Het opstellen van een diaconaal beleidsplan

Handleiding. Het opstellen van een diaconaal beleidsplan Handleiding Het pstellen van een diacnaal beleidsplan Versie 1.0 Generale diacnale cmmissie Datum: augustus 2015 Generale diacnale cmmissie Vendelier 51-D 3905 PC VEENENDAAL Telefn (0318) 505541 Website:

Nadere informatie

Eerstelijns ServicePunt B.V.

Eerstelijns ServicePunt B.V. WebsiteService 2015 Eerstelijns ServicePunt B.V. Eerstelijns ServicePunt B.V. Trenallee 20, Videlab Strijp-S 5617 BC Eindhven inf@eerstelijnsservicepunt.nl www.eerstelijnsservicepunt.nl De WebsiteService

Nadere informatie

Met dit beleidsplan maken we in de eerste plaats helder waar de PGA Holland en de pro's voor staan: we zijn het hart van golf.

Met dit beleidsplan maken we in de eerste plaats helder waar de PGA Holland en de pro's voor staan: we zijn het hart van golf. 1. Vrwrd. De PGA Hlland kan terugkijken p een mie geschiedenis. Opgericht in 1924 heeft de rganisatie zich altijd sterk gemaakt m de belangen van de leden te behartigen, m een ged wedstrijdencircuit te

Nadere informatie

c. Relatiebeheer algemene en éénmalige groepen d. Relatiebeheer maatschappelijke organisaties e. Contacten en samenwerking met bedrijven

c. Relatiebeheer algemene en éénmalige groepen d. Relatiebeheer maatschappelijke organisaties e. Contacten en samenwerking met bedrijven Inhudspgave Inleiding 1. Huidige situatie 2. Delstellingen 2014 2.1 Algemeen Del 2.2 Jaarvisie 3. Actieplan 3.1 Algemeen Del 3.2 Jaarvisie a. Cördinatie b. Relatiebeheer kerken c. Relatiebeheer algemene

Nadere informatie

Projectaanvraag Versterking sociale infrastructuur t.b.v. burgerkracht in Fryslân

Projectaanvraag Versterking sociale infrastructuur t.b.v. burgerkracht in Fryslân 1 Prjectaanvraag Versterking sciale infrastructuur t.b.v. burgerkracht in Fryslân 1. Aanleiding Eind 2012 heeft Prvinciale Staten van de prvincie Fryslân keuzes gemaakt mtrent de 'kerntakendiscussie'.

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden & ouders,

Van de voorzitter. Beste leden & ouders, fficieel clubrgaan van Hckeyclub Wateringse Veld Van de vrzitter Beste leden & uders, De midwintercmpetitie zit er weer p en na de krkusvakantie starten wij met de derde en laatste peride van dit seizen.

Nadere informatie

MEERJAREN BELEIDSPLAN STICHTING EXPOPLU

MEERJAREN BELEIDSPLAN STICHTING EXPOPLU MEERJAREN BELEIDSPLAN STICHTING EXPOPLU 2016-2018 Inhudspgave Hfdst. Titel Blz. 1.0 Wat is de Expplu? 3 1.1 Expplu missin statement 3 1.2 Visie van de Expplu 4 1.3 Delstelling van de Expplu 4 2.0 Delgrep

Nadere informatie

Globale introductie (Dirk De Wit) Spelers en waarden. In de beeldende kunst zijn verschillende spelers actief:

Globale introductie (Dirk De Wit) Spelers en waarden. In de beeldende kunst zijn verschillende spelers actief: Glbale intrductie (Dirk De Wit) Spelers en waarden In de beeldende kunst zijn verschillende spelers actief: Kunstenaars galeries die kunstenaars prmten en werk verkpen publieke kunstrganisaties zals musea,

Nadere informatie

Publiek-Private Samenwerking (pps)

Publiek-Private Samenwerking (pps) Publiek-Private Samenwerking (pps) Wat is publiek-private samenwerking? Een publiek-private samenwerking (PPS) is een samenwerking tussen de verheid, nnprfit rganisaties en het bedrijfsleven, waarbij,

Nadere informatie

Ontdek wie je bent, wat je kan en wat je wilt!

Ontdek wie je bent, wat je kan en wat je wilt! Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten inf@baaninbeeld.cm www.baaninbeeld.cm Baan in Beeld Lpbaanadvies Ontdek wie je bent, wat je kan en wat je wilt! Het lpbaanadvies van Baan in Beeld is bestemd vr: 1) Medewerkers

Nadere informatie

Contactgegevens: Emmy Vanluchene. 051/

Contactgegevens: Emmy Vanluchene. 051/ Cntactgegevens: Emmy Vanluchene directeur.dedrpsparel@gmail.cm 051/40 46 87 Wie zijn wij? De Drpsparel is een jnge schl die 5 jaar geleden pgestart werd m aan een greiende nd in het drp Schuiferskapelle

Nadere informatie

Handleiding Handleiding Communicatie voor. Promotoren. Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling VLAANDEREN 2014-2020.

Handleiding Handleiding Communicatie voor. Promotoren. Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling VLAANDEREN 2014-2020. Handleiding Handleiding Cmmunicatie vr Prmtren Eurpees Fnds vr Reginale Ontwikkeling VLAANDEREN 2014-2020 1 Eurpese Unie Inhud 1 Inleiding... 1 2 De minimale cmmunicatieverplichtingen... 1 a) Weergave

Nadere informatie

re-integratie jobcaoching praktijkleerwerktraject De Pastorie diverse branches social return

re-integratie jobcaoching praktijkleerwerktraject De Pastorie diverse branches social return jbcaching praktijkleerwerktraject De Pastrie scial return Stichting MatchWinners Rermnd jbcaching praktijkleerwerktraject De Pastrie scial return Stichting Matchwinners Rermnd 1. Intr Sinds 2009 biedt

Nadere informatie

Huurdersvereniging In De Goede Woning ACTIVITEITENPLAN

Huurdersvereniging In De Goede Woning ACTIVITEITENPLAN ACTIVITEITENPLAN 2014 Activiteitenplan 2014 : INLEIDING In 1997 werd de in Zetermeer pgericht met als del het behartigen van de belangen van huurders van de cmplexen van R.K. Wningbuwstichting De Gede

Nadere informatie

Vaardig genoeg voor de 21ste eeuw?

Vaardig genoeg voor de 21ste eeuw? Cnferentie Vaardig geneg vr de 21ste eeuw? Samen aan de slag met de Vlaamse PIAAC resultaten! Ghislain De Bndt, stafmedewerker Centrum vr Basiseducatie Zuid-Ost-Vlaanderen Centra vr Basiseducatie Opleidingen

Nadere informatie

Londen 2012! Als het kriebelt, moet je... Londen 2012! Jeroen Defauw. in het park. Zwemmen in het. openluchtbad. Voetballen bij je

Londen 2012! Als het kriebelt, moet je... Londen 2012! Jeroen Defauw. in het park. Zwemmen in het. openluchtbad. Voetballen bij je Lnden 2012! Jeren Defauw Als het kriebelt, met je... in het park. Zwemmen in het penluchtbad. Vetballen bij je club. Als het kriebelt, met je sprten! Lnden 2012! De lente is in het land. De dagen wrden

Nadere informatie

Het project wisselt de gehanteerde methodieken, expertise en ervaring uit met de andere gemeenschapscentra.

Het project wisselt de gehanteerde methodieken, expertise en ervaring uit met de andere gemeenschapscentra. BIJLAGE Bijlage nr. 1 Fiches Titel prject: Caleidscp Initiatiefnemer: GC De Vaartkapen Prjectmschrijving Caleidscp is een zelfrganisatie die is ingebed in het gemeenschapscentrum. Het draagvlak wrdt gevrmd

Nadere informatie

Introductie MVO Prestatieladder

Introductie MVO Prestatieladder Intrductie De is een certificeerbare nrm vr Maatschappelijke Verantwrdelijkheid van Organisaties (MVO). De nrm is gemaakt vr rganisaties die hun eigen MVO ambities en perfrmance aantnbaar willen maken,

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER RIJKO KUNSTGRASVELDEN

SPONSORDOSSIER RIJKO KUNSTGRASVELDEN Wie is Rijk krfbal! Rijk krfbal werd in 1990 pgericht en had ten zijn thuisbasis aan sprthal De Valk te Rijkevrsel. Begin 2000 verhuisde de club naar de sprtterreinen aan de Varenvelden maar dr de grei

Nadere informatie

Handleiding TechFinder: gebruikers

Handleiding TechFinder: gebruikers Handleiding TechFinder: gebruikers Wetenschap- en techniekaanbd p maat Inhud Wat is TechFinder?... 1 Vr wie?... 1 Registreren... 1 Inlggen... 2 Prduct zeken... 3 Resultaat zekpdracht... 6 Prduct aanvragen...

Nadere informatie

Alleen m.b.t. vergoedingen pedagogisch Instemming. medewerkers (hoofdstuk 1 uit de regeling) Advies

Alleen m.b.t. vergoedingen pedagogisch Instemming. medewerkers (hoofdstuk 1 uit de regeling) Advies Satusverzicht. Cnsultatie Unitmanagers/Lcatiemanagers mei 2011 evaluatie Cnsultatie cliëntenraad Besluit Bestuursgrep 22 april 2003 OR Alleen m.b.t. vergedingen pedaggisch Instemming medewerkers (hfdstuk

Nadere informatie

Hoe kan uw overheidsorganisatie professionalisering en verduurzaming van het inkoopproces bewerkstelligen

Hoe kan uw overheidsorganisatie professionalisering en verduurzaming van het inkoopproces bewerkstelligen He kan uw verheidsrganisatie prfessinalisering en verduurzaming van het inkpprces bewerkstelligen He kan uw verheidsrganisatie prfessinalisering en verduurzaming van het inkpprces bewerkstelligen UITWERKING

Nadere informatie

Bibliotheek en basisvaardigheden. Handreiking voor een structurele aanpak op lokaal niveau

Bibliotheek en basisvaardigheden. Handreiking voor een structurele aanpak op lokaal niveau Biblitheek en basisvaardigheden Handreiking vr een structurele aanpak p lkaal niveau 1 Inhud Een structurele aanpak van laaggeletterdheid p lkaal niveau 3 1. Draagvlak bij de gemeente 3 2. Draagvlak in

Nadere informatie

COLOFON STICHTING MEER DAN VOETBAL WOUDENBERGSEWEG 21 3707 HW ZEIST KVK: 30201657 BTW: NL8143.21.616.B01 RSIN/FISCAAL NUMMER: 814321616

COLOFON STICHTING MEER DAN VOETBAL WOUDENBERGSEWEG 21 3707 HW ZEIST KVK: 30201657 BTW: NL8143.21.616.B01 RSIN/FISCAAL NUMMER: 814321616 COLOFON STICHTING MEER DAN VOETBAL WOUDENBERGSEWEG 21 3707 HW ZEIST KVK: 30201657 BTW: NL8143.21.616.B01 RSIN/FISCAAL NUMMER: 814321616 T+31-343-493242 I INFO@MEERDANVOETBAL.NL W MEERDANVOETBAL.NL INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Gevangenenzorg Albanië

Beleidsplan Stichting Gevangenenzorg Albanië Stichting Gevangenenzrg Albanië Stichting Gevangenenzrg Albanië Inhudspgave Intrductie... 3 Missie en visie... 4 Strategische delstellingen... 5 Fndswerving... 7 Financieel beleid... 8 Stichting Gevangenenzrg

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER 2016

ACTIVITEITENKALENDER 2016 ACTIVITEITENKALENDER 2016 ALGEMENE HULP, CRISIS- EN SPOEDHULP In 2016 zijn er veel verzeken binnengekmen m.b.t. het zeken van hulp en ndersteuning naar aanleiding van pesten. Individuele hulpvragen. Hulpzekenden

Nadere informatie

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club!

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club! KSK OOSTHOVEN SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS Onze jeugd, de tekmst van nze club! KSK Osthven Sprtief Charter vr Ouders en Spelers Inhudstabel Inleiding... 3 Spelers... 3 Ouders... 4 KSKOsthven

Nadere informatie

Samenvatting criteria arbeidsmarktplatform:

Samenvatting criteria arbeidsmarktplatform: Plan Samenvatting criteria arbeidsmarktplatfrm: 1. Cncreet prjectidee: het prject richt zich p het terugdringen van een veelheid van taken van persneelsleden p kleine schlen en p het inzetten van persneel

Nadere informatie

Projectplan Peel en MaasNet

Projectplan Peel en MaasNet Prjectplan Peel en MaasNet Prjectnaam : Peel en MaasNet Datum : 4 februari 2014 Opsteller : Stuurgrep Peel en MaasNet 1. Aanleiding In de gemeente Peel en Maas is er sprake van een greiende behefte aan

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3 Inhudspgave Inhudspgave... 1 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 2 Wningen beheren... 3 2.1 Een nieuwe wning inveren... 3 2.2 Wijzigen bjectgegevens... 5 2.3 Aanbdpagina eigen website...... 5 2.4 Eigen

Nadere informatie

Beleidsplan Be Quick 2012-2016 Groeien naar Succes

Beleidsplan Be Quick 2012-2016 Groeien naar Succes Beleidsplan Be Quick 2012-2016 Greien naar Succes Dr en vr de Maasdnkse gemeenschap, met (spel)vreugde vr jng en ud p ieder zijn eigen niveau. Dr en vr de gemeenschap, met (spel)vreugde vr jng en ud p

Nadere informatie

SMASHTGMEE PROJECT

SMASHTGMEE PROJECT PROJECT SMASHTGMEE Vlley Vlaanderen wil inzetten p inclusie van G-sprters binnen de vlleybalclub. We willen de clubs ndersteunen die via bijzndere initiaties p evenementen, in instellingen f revalidatiecentra

Nadere informatie

umière Eisen definitief strategisch ondernemingsverslag 2006

umière Eisen definitief strategisch ondernemingsverslag 2006 Eisen definitief strategisch ndernemingsverslag 2006 umière A. Intrductie De afsluiting van het semester en het prject vindt plaats dr het schrijven van een verslag waarin beschreven wrdt he jullie rganisatie

Nadere informatie

AGE Algemene Vergadering 2013 Declaratie 17 May 2013

AGE Algemene Vergadering 2013 Declaratie 17 May 2013 AGE Algemene Vergadering 2013 Declaratie 17 May 2013 De Eurpese Unie is p een cruciaal mment gekmen en nderzekt de hervrming van haar visie en haar bij vrrang belangrijkste dmeinen, in het licht van de

Nadere informatie

Programma Welzijn en Zorg. Nieuwe Zorg en Domotica

Programma Welzijn en Zorg. Nieuwe Zorg en Domotica Prgramma Welzijn en Zrg Nieuwe Zrg en Dmtica Aanleiding De mgelijkheden vr het langer zelfstandig thuis blijven wnen, meten wrden verbreed. Technlgische ntwikkelingen die zrg p afstand en het participeren

Nadere informatie

Uitnodiging Vormingsreeksen & coachingstrajecten

Uitnodiging Vormingsreeksen & coachingstrajecten Uitndiging Vrmingsreeksen & cachingstrajecten In januari 2006 startte de K.U.Leuven, in samenwerking met K VIV, VOV en Amazne het prject Vruwelijk Ingenieur. Het prject krijgt de financiële steun van het

Nadere informatie

Voortgangsrapportage project Sociale Economie

Voortgangsrapportage project Sociale Economie Vrtgangsrapprtage prject Sciale Ecnmie December 2007 Prject Sciale Ecnmie Pagina 1 van 5 Inleiding Het prject Sciale Ecnmie is per september 2006 van start gegaan ter invulling van het thema sciale ecnmie

Nadere informatie

Beleidsnotitie 2013-2016. 100, uw welzijns- en zorgnetwerk. Vastgesteld op 26 april 2013

Beleidsnotitie 2013-2016. 100, uw welzijns- en zorgnetwerk. Vastgesteld op 26 april 2013 Beleidsntitie 2013-2016 100, uw welzijns- en zrgnetwerk Vastgesteld p 26 april 2013 1 1 Inleiding Begin 2012 maakte 100, uw welzijns- en zrgnetwerk een drstart, na vier jaar nder de naam Zwel NN vanuit

Nadere informatie

Regeling: strategisch plan duurzame ontwikkeling werknemer

Regeling: strategisch plan duurzame ontwikkeling werknemer Regeling: strategisch plan duurzame ntwikkeling werknemer Lptijd : 1 maart 2017 t/m 31 december 2018 Aanbd vr metalektrbedrijven He verandert u daadwerkelijk het gedrag en de werkwijze van teams/afdelingen

Nadere informatie

VC Groot Dilbeek Denkcel opleidingen

VC Groot Dilbeek Denkcel opleidingen Mtivatie vs Demtivatie Opleiding Mtivatie Demtivatie VC Grt Dilbeek Denkcel pleidingen Definitie Mvere = bewegen Mtiveren = iemand tt iets bewegen Jezelf tt iets bewegen Onze beheften, nden, wat wij willen

Nadere informatie

Meerjaren beleidsplan Soroptimistclub Almere

Meerjaren beleidsplan Soroptimistclub Almere Meerjaren beleidsplan Srptimistclub Almere 2018-2022 Vastgesteld d.d. 19 september 2018. Inhudspgave pagina 1. Vrwrd 3 2. Inleiding 4 3. Visie, Missie en kernwaarden 6 3.1. Visie 3.2. Missie 3.3. Kernwaarden

Nadere informatie

COMMUNICATIEPLAN: Ontspanningsweekend 2012 voor mensen met een MS diagnose en hun gezin

COMMUNICATIEPLAN: Ontspanningsweekend 2012 voor mensen met een MS diagnose en hun gezin COMMUNICATIEPLAN: Ontspanningsweekend 2012 vr mensen met een MS diagnse en hun gezin Inhud 1. Ter herinnering: het ntspanningsweekend 1.1. Natinaal ntspanningsweekend 1.2. Delgrep (NIEUW) 1.3. Delstellingen

Nadere informatie

Aanbod Diensten Baan in Beeld

Aanbod Diensten Baan in Beeld Aanbd Diensten Baan in Beeld 3751 LM Bunschten inf@baaninbeeld.cm www.baaninbeeld.cm Inhudspgave 1. Over Baan in Beeld p. 3 Wie wij zijn, utplacement en lpbaanadvies, fcus, resultaat en lcatie. 2. Outplacementprgramma

Nadere informatie

Communicatieplan (3-C-2)

Communicatieplan (3-C-2) Gebr. van der Lee Cmmunicatieplan (3-C-2) CO²- Bewust Directie: E. van der Lee Cmmunicatiemanager: T. Hebee KAM-Cördinatr: A. Werkmeester Lelystad, september 12 Inhudspgave Inhudspgave... 2 1. Inleiding

Nadere informatie

beta brugklas secties 2004 2005 1 Ontwikkeling bètatechniek op het Newmancollege. 1. Inleiding

beta brugklas secties 2004 2005 1 Ontwikkeling bètatechniek op het Newmancollege. 1. Inleiding beta brugklas secties 2004 2005 1 Ontwikkeling bètatechniek p het Newmancllege. 1. Inleiding Het Newmancllege streeft naar een sterke prfilering p het gebied van de bètatechnische vakken. De argumenten

Nadere informatie

Er kan voor sponsoring worden gekozen om twee verschillende redenen:

Er kan voor sponsoring worden gekozen om twee verschillende redenen: Ntitie Onderwerp Prvinciale richtlijn spnsring 1. Inleiding Het financieel ndersteunen van Brabantse evenementen is een ged instrument vr de prfilering en zichtbaarheid van de prvincie. Daarnaast draagt

Nadere informatie

Bij leefbaarheid gaat het er om hoe mensen hun omgeving ervaren en beoordelen.

Bij leefbaarheid gaat het er om hoe mensen hun omgeving ervaren en beoordelen. 1 Leefbaarheid is een belangrijk, z niet hét thema van de laatste jaren. De wnmgeving wrdt vr mensen steeds belangrijker vr de ervaren wn. Ok vanuit het perspectief van sciale chesie, veiligheid en sciaal-ecnmische

Nadere informatie

PROJECTWEDSTRIJD Promoot de Week van de Fair Trade 2015!

PROJECTWEDSTRIJD Promoot de Week van de Fair Trade 2015! PROJECTWEDSTRIJD Prmt de Week van de Fair Trade 2015! De Week van de Fair Trade is een jaarlijkse campagne die als del heeft m Belgen te sensibiliseren rnd fair trade. Het is een initiatief van het Trade

Nadere informatie

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders Wegwijzer Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Infrmatie vr kinderen en uders WELKOM! De kmende tijd kmen jij en je uders een dagbehandeling vlgen in Heideheuvel. In Heideheuvel werken we in een

Nadere informatie

Begeleidende tekst bij de presentatie Ieder kind heeft recht op Gedifferentieerd RekenOnderwijs.

Begeleidende tekst bij de presentatie Ieder kind heeft recht op Gedifferentieerd RekenOnderwijs. Begeleidende tekst bij de presentatie Ieder kind heeft recht p Gedifferentieerd RekenOnderwijs. Dia 1 Opmerking vr de presentatr: in het geval u tijd te krt kmt, kunt u de blauwe tekst als ptineel beschuwen

Nadere informatie

Gemeente Krimpen aan den IJssel. t.a.v. MW E. Baud Postbus AE, Krimpen aan den IJssel. Betreft: aanvraag subsidie Krimpen Festival

Gemeente Krimpen aan den IJssel. t.a.v. MW E. Baud Postbus AE, Krimpen aan den IJssel. Betreft: aanvraag subsidie Krimpen Festival Gemeente Krimpen aan den IJssel t.a.v. MW E. Baud Pstbus 200 2920 AE, Krimpen aan den IJssel Betreft: aanvraag subsidie Krimpen Festival Krimpen aan den IJssel, 27 juni 2016 Geachte mevruw Baud, tichting

Nadere informatie

NOORD-NEDERLAND 2030: Europees koploper klimaatambitie

NOORD-NEDERLAND 2030: Europees koploper klimaatambitie NOORD-NEDERLAND 2030: Eurpees kplper klimaatambitie Nrd-Nederland 2030: Eurpees kplper klimaatambitie Onze tekmstvisie Als het aan ns ligt is Nrd-Nederland in 2030 dé regi waar we ged kunnen leven, ged

Nadere informatie

Beweeg Mee! De gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) 1 in de collectieve verzekering voor de minima van de gemeente Den Haag

Beweeg Mee! De gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) 1 in de collectieve verzekering voor de minima van de gemeente Den Haag Beweeg Mee! De gecmbineerde leefstijlinterventie (GLI) 1 in de cllectieve verzekering vr de minima van de gemeente Den Haag Mensen niet alleen aan het bewegen brengen, maar k aan het bewegen huden. Dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2011

Nieuwsbrief december 2011 Nieuwsbrief december 2011 Vrwrd Het bestuur kijkt met vldening terug p het jaar 2011! Een jaar waarin nder andere Hanzeland werd verfraaid met een tunnelschildering, er met ndernemers aan het Lübeckplein

Nadere informatie

Bedrijf/ of n.v.t. Adres. Email

Bedrijf/ of n.v.t. Adres. Email De Cmmerciële Vereniging Ens det een beheftepeiling nder Enser ndernemers en particulieren ter inventarisatie van wensen en beheften vr het mgelijk willen vestigen in een bestaand f nieuwbuwprject te Ens.

Nadere informatie

: Subsidieaanvraag Transformatie en innovatieplannen SW bedrijf (Motie Kerstens cs.)

: Subsidieaanvraag Transformatie en innovatieplannen SW bedrijf (Motie Kerstens cs.) Betreft: Van : Subsidieaanvraag Transfrmatie en innvatieplannen SW bedrijf (Mtie Kerstens cs.) : DZB Leiden, SWA Alphen aan den Rijn en Maregrep NV te Vrhut Arbeidsmarktregi Hlland Rijnland Aanvrager :

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Tweede Kwartaal 2014

Kwartaalrapportage. Stichting Nieuwe Generatie Brasil. Tweede Kwartaal 2014 Kwartaalrapprtage Stichting Nieuwe Generatie Brasil Tweede Kwartaal 2014 Want ik had hnger en jullie gaven mij te eten, ik had drst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen

Nadere informatie

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015 Beleidsregels vrziening jbcaching Participatiewet 2015 1-7-2015 Jbcaching Reginale beleidsregels jbcaching Participatiewet regi Achterhek Inleiding Jbcaching gaat ver het ndersteunen van mensen bij het

Nadere informatie

Ambitiedocument toekomst TT Festival Assen vanaf 2019

Ambitiedocument toekomst TT Festival Assen vanaf 2019 Ambitiedcument tekmst TT Festival Assen vanaf 2019 Dr een aantal partijen is p 17 maart 2013 een Ambitiedcument tekmst TT-Festival Assen getekend. Daarin is dr de betrkkenen gefrmuleerd welke ambities

Nadere informatie

Coördinator Medialab Quindo

Coördinator Medialab Quindo Hwest Vacature Cördinatr Medialab Quind OPLEIDING/DIENST PLAATS TEWERKSTELLING Jurnalistiek Hwest Krtrijk VOLUME 100% BAREMA INFO WEDDESCHAAL PUBLICATIE REF. NUMMER 594 (B31) www.nd.vlaanderen.be Openbaar

Nadere informatie

o o o BIJLAGE PEDAGOGISCHE VISIE A. Gedragsindicatoren personeel in relatie tot leerlingen (vice versa)

o o o BIJLAGE PEDAGOGISCHE VISIE A. Gedragsindicatoren personeel in relatie tot leerlingen (vice versa) PEDAGOGISCHE VISIE A. Algemeen De pedaggische visie vertelt he de schl met leerlingen, persneel en uders van leerlingen wil mgaan en wat de schl verwacht ten aanzien van de relatie tussen leerlingen en

Nadere informatie

ZAKEN DOEN IN INDIA INDIA BUSINESS AWARENESS TRAINING

ZAKEN DOEN IN INDIA INDIA BUSINESS AWARENESS TRAINING ZAKEN DOEN IN INDIA INDIA BUSINESS AWARENESS TRAINING Verneem p één dag tijd he u binnen het business mdel van India uw cmmerciële inspanningen maximaal laat renderen. Gent Meeting Center (Hliday Inn UZ)

Nadere informatie

Jaarplan 2008 Publicatie 15 januari 2008

Jaarplan 2008 Publicatie 15 januari 2008 Jaarplan 2008 Publicatie 15 januari 2008 Geschikt vr publicatie Inhudspgave Overzicht van dit dssier Overzicht van dit dssier 2 Intrductie 3 Missie 4 Delstellingen 5 Activiteiten & prjecten 7 Cmmunicatie

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK PUBLIC RELATIONS REGIONAAL COÖRDINATIE TEAM WAPENBROEDERS ZUIDELIJK NEDERLAND (versie 6)

PLAN VAN AANPAK PUBLIC RELATIONS REGIONAAL COÖRDINATIE TEAM WAPENBROEDERS ZUIDELIJK NEDERLAND (versie 6) REGIONAAL COÖRDINATIE TEAM WAPENBROEDERS ZUIDELIJK NEDERLAND www.wapenbrederszuid.nl PLAN VAN AANPAK PUBLIC RELATIONS REGIONAAL COÖRDINATIE TEAM WAPENBROEDERS ZUIDELIJK NEDERLAND (versie 6) Inleiding Onder

Nadere informatie

Leden & Vrijwilligers

Leden & Vrijwilligers Leden & Vrijwilligers 2018 1 Visie en missie IIA NL wil een sterke waarde prpsitie bieden aan huidige, tekmstige en vrmalige internal auditrs, zdat zij hun lidmaatschap ervaren als een must have. Verder

Nadere informatie

Profileringsmogelijkheden. Bouwcampus Duurzaamheidscongres 2013 Samen maken we duurzaam waardevol. 27 juni 2013 Rijtuigenloods Amersfoort

Profileringsmogelijkheden. Bouwcampus Duurzaamheidscongres 2013 Samen maken we duurzaam waardevol. 27 juni 2013 Rijtuigenloods Amersfoort Prfileringsmgelijkheden Buwcampus Duurzaamheidscngres 2013 Samen maken we duurzaam waardevl 27 juni 2013 Rijtuigenlds Amersfrt Buwcampus Duurzaamheidscngres SBRCURnet rganiseert 27 juni het eerste Buwcampus

Nadere informatie

M A R I J E D E G R O O T G R O O T I N H R

M A R I J E D E G R O O T G R O O T I N H R Pauline Siebers Caching A A N M E L D I N G H E R F S T A C T I E 2 0 1 5 Dank vr je interesse in nze aanbieding! We willen startende ndernemers niet alleen fcus maar k slagkracht meegeven. Daarm wrdt

Nadere informatie

Alle secundaire scholen, binnen de regio MidLim, met een klasgroep in de 2de of 3de graad waarin: o o o o o

Alle secundaire scholen, binnen de regio MidLim, met een klasgroep in de 2de of 3de graad waarin: o o o o o Klas-in-zicht Een negatieve grepsdynamiek, leerlingen die niet met elkaar vereen kunnen kmen, een vertrebelde relatie tussen leerlingen en leerkrachten, meilijk les kunnen geven dr strend gedrag, zijn

Nadere informatie

Beleidsregels Hulp bij humanitaire rampen.

Beleidsregels Hulp bij humanitaire rampen. Beleidsregels Hulp bij humanitaire rampen. Inhudspgave 1. Inleiding 3 2. De eerste dagen na een ramp: riëntatie en besluitvrming 4 3. Een hulpkanaal kiezen 5 3.1 Hulpkanaal A: Ndhulp via de SHO 6 3.2 Hulpkanaal

Nadere informatie

FROM SPAIN WITH LOVE 2008" PR AKTIVITEIT ICEX/VINOS DE ESPAÑA

FROM SPAIN WITH LOVE 2008 PR AKTIVITEIT ICEX/VINOS DE ESPAÑA FROM SPAIN WITH LOVE 2008" PR AKTIVITEIT ICEX/VINOS DE ESPAÑA PR aktiviteit gericht p Nederlandse pinieleiders p wijngebied 1. MOTIVERING Frm Spain with Lve is een p.r. activiteit, die bestaat uit het

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond

Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond KvK te s-gravenhage 40409378 Pstbus 600 Phne +31 (0)79 343 81 49 inf@knas.nl 2700 MD Zetermeer Fax +31 (0)79 343 81 50 www.knas.nl Kninklijke Van: KNAS Opleidingen Maitre AJ van der Weg Onderwerp: Tpcach

Nadere informatie