Voorwoord Het einde van het seizoen nadert en ons eerste elftal is in de competitie zelfs als uitgespeeld. Desondanks is er weer een nieuwe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord Het einde van het seizoen nadert en ons eerste elftal is in de competitie zelfs als uitgespeeld. Desondanks is er weer een nieuwe"

Transcriptie

1 Voorwoord Het einde van het seizoen nadert en ons eerste elftal is in de competitie zelfs als uitgespeeld. Desondanks is er weer een nieuwe nieuwsbrief, boordevol nieuws, informatie en leuke stukjes. Het einde van het seizoen betekent ook dat de jaarlijkse feestweek weer op de planning staat. Een week lang heel veel voetbal, gezelligheid en plezier. Het programma hebben we dan ook opgenomen in de deze editie van Voor open Doel. Daarnaast zijn er een aantal prestaties, die we graag met u willen delen. We hebben kampioenen en bekerfinalisten. Mooie prestaties voor een kleine club als Froombosch. Ook de vaste rubrieken zijn weer van de partij. Zo hebben we deze maand onze voorzitter Chiel Mulder in de rubriek de Pen, een hoop leuke wist u datjes en Andere tijden Froombosch. Dit betekent wederom een bomvolle nieuwsbrief, en we wensen u dan ook veel leesplezier.

2 Vanuit het bestuur Zoals u wellicht al gemerkt hebt is Voor open Doel deze maand een week later verschenen dan voorgaande edities. Dit heeft te maken met gewijzigd tijdspad. In het vervolg verschijnt iedere nieuwsbrief iedere derde woensdag van de maand. Op 7 juni 2015 zullen de velden worden gesloten voor het zomerse onderhoud. Om ook volgend seizoen van goede velden te kunnen genieten, is het dan ook niet toegestaan om de velden daarna nog te betreden. Er zullen dan geen trainingen en wedstrijden meer mogelijk zijn op ons sportpark tot de velden weer worden vrijgegeven door de Gemeente Slochteren. Zoals veel seniorenleden hebben gemerkt is het elke zondag weer behelpen om onze drie elftallen met voldoende manschappen de wedstrijden aan te vangen. We hopen dan ook dat we hier structureel een oplossing voor kunnen vinden. Wat hierbij kan helpen is natuurlijk de aanwas van nieuwe leden. Dus weet je iemand die graag wil voetballen, en houdt van gezelligheid? Neem diegene eens mee naar een training of tijdens de feestweek. Wie weet levert het een nieuwe spelers op voor één van onze senioren elftallen en kunnen we volgend seizoen zonder problemen met drie volwaardige elftallen spelen, zonder elke week spelers tekorten te moeten oplossen. De contributie-inning van het lopende seizoen verloopt goed. Qua achterstallige contributieverplichtingen van de seizoenen en heeft het bestuur besloten een incassobureau in te schakelen. Er zijn meerdere herinneringen en aanmaningen verstuurd. Ook zijn de betreffende leden persoonlijk benaderd om een regeling te treffen. Na het uitblijven van reactie of het niet nakomen van afspraken hebben we deze vervolgstap moeten zetten. Inmiddels is 90 % van de achterstallige contributiebetalingen sinds januari van dit jaar geïncasseerd. Mocht u nog openstaande contributie verplichtingen hebben verzoeken wij dringend uw aandacht hiervoor. De kwartaalcijfers zijn met het bestuur besproken door de financiële administratie. De cijfers zijn positief, wat het gevoel versterkt dat we met elkaar op de goede weg zitten. Zoals eerder vermeld is ook het dekkingspercentage in de kantine ruim boven de norm en stabiel gebleven over de afgelopen 5 maanden. Tot slot kunnen we melden dat voor komend seizoen een nieuwe trainer is aangesteld. Marcel Boekholt zal vanaf komend seizoen Haiko de Wit opvolgen als hoofdtrainer. Marcel is 34 jaar, woont in Assen met zijn vrouw Marloes en 4 kinderen. Hij is werkzaam op het Drenthe College in Assen. Zelf heeft Marcel tot zijn 25te gevoetbald in Schoonoord, en is hij scheidsrechter voor de KNVB in groep 1, waar hij wedstrijden in de hoofdklasse en 1ste klasse fluit. Marcel is een jonge trainer en zal bij Froombosch zijn eerste stappen gaan zetten als hoofdtrainer. Als bestuur zijn we blij dat we Marcel deze kans kunnen geven, en hebben dan ook veel vertrouwen in een goede samenwerking.

3 De Pen Deze maand is de pen in handen van onze nieuwe voorzitter: Chiel Mulder Kun je jezelf voorstellen? Ik ben Chiel Mulder, 28 jaar oud en woon in Hoogezand. Sinds m n 6de of 7de voetbal ik bij v.v. Froombosch. Volgens mij ben ik begonnen in de E-pupillen. Ik voetbal nu bij de senioren, afgelopen seizoen in het tweede elftal. Daarnaast ben ik in januari van dit kalenderjaar verkozen tot voorzitter. Hoe ben je bij Froombosch terecht gekomen? In mijn klas (O.b.s. het Ruimteschip in Hoogezand) zaten twee vriendjes op voetbal bij v.v. Froombosch. Bij een zaaltoernooi in de Duurswoldhal ben ik een keer mee geweest om te kijken. Ik vond het erg leuk en ben na een paar keer te hebben meegetraind ook lid geworden. Waarom Froombosch? Ik voetbal al een hele tijd bij v.v. Froombosch en heb het enorm naar m n zin. Het leuke aan onze voetbalvereniging vind ik de persoonlijke contacten. Iedereen kent elkaar door de kleinschaligheid en juist daardoor vind ik het een gezellige vereniging. Wat zijn je leukste herinneringen bij Froombosch? Dat is een goede vraag, eigenlijk zijn dat heel veel momenten! In de jeugd zijn dat toch wel de voetbalkampen naar Roden en Ellertshaar. Ook niet te vergeten zijn de internationale toernooien in België (Hasselt). Als trainer zijnde natuurlijk het kampioenschap in 2007 met de B1 van destijds. Eigenlijk geniet ik nog steeds iedere dag bij Froombosch, vooral natuurlijk op het voetbalveld. We hebben het wekelijks nog ontzettend naar onze zin. Waarom ben je in het bestuur van Froombosch gegaan? In het verleden is mij wel eens gevraagd of een bestuursfunctie niets voor mij zou zijn. Ik heb altijd gezegd dat me dit in de toekomst een leuke uitdaging lijkt. Dit jaar kwam het voorzitterschap op mijn pad, waar ik positief tegenover stond. Er zijn met mij een aantal jonge mensen toegetreden tot het bestuur, waardoor er een gemêleerd gezelschap maandelijks aan de vergadertafel zit. Nieuwe ideeën, een frisse zienswijze en een hoop positiviteit bij iedereen doen de vereniging denk ik veel goeds! Wat zijn je doelstellingen voor Froombosch? Dat zijn er een heel aantal. In december 2014 heb ik een korte termijnbeleid geschreven waarin de doelstellingen voor dit seizoen zijn opgenomen. Inmiddels hebben we de meeste doelstellingen kunnen realiseren. In de zomerstop gaan we met elkaar om tafel om een strategisch beleidsplan te schrijven voor de komende 4 jaren. Uitgangspunt hierbij voor mij is om een gezonde, gezellige en

4 sportieve vereniging te zijn, waarbij ieder lid zich net zo welkom voelt als ik in al de afgelopen jaren. Wat zou je verder nog willen delen? Ik wil graag iedereen die zijn of haar steentje bijdraagt aan de vereniging via deze weg bedanken. Er zijn ontzettend veel mensen actief om alle spelers van jong tot oud iedere week te kunnen laten voetballen. Soms zijn het ook maar kleinigheden die spelers, ouders of belangstellenden even willen doen. Ik hoop in de toekomst op al deze mensen te kunnen blijven rekenen, want ik ben ze enorm dankbaar. Aan wie geef je de pen door en waarom? Ik zou graag de pen willen doorgeven aan Piet Heikens. Ik kan op een hele prettige en constructieve wijze werken met Piet. Ik hoop dat we onze samenwerking voor nog lange tijd kunnen voortzetten.

5 Uitslagen en standen We zijn bijna aan het einde van het seizoen, en voor het eerste elftal zit de competitie er zelfs al op. Voor het tweede en derde zijn er nog een aantal wedstrijden te spelen, en dan kunnen ook deze elftallen zich op gaan maken voor de vakantie en een nieuw seizoen. Froombosch 1 Het eerste had een echte derby op het programma staan tegen Harkstede. In de thuiswedstrijden tegen onze buren uit Harkstede werd nipt met 2-3 verloren. Ook in de overige wedstrijden waren onze mannen niet bij machte om nog wat punten te sprokkelen. In de uitwedstrijd tegen de nummer twee, Kloosterburen, was Froombosch nog wel dicht bij een stunt. Er werd bij vlagen goed gevoetbald, en er werd veel strijd geleverd. Froombosch verdiende dan ook meer, maar keerde toch met een 4-3 nederlaag terug in Froombosch. Uitslagen 12-apr Froombosch - Warffum apr Kloosterburen - Froombosch apr Froombosch - Harkstede mei Froombosch - Groen Geel mei Tynaarlo - Froombosch 5-1 In de stand eindigt Froombosch op een 12 de plaats. Dit is niet wat de jongens van het eerste aan het begin van dit seizoen als doelstelling hadden, maar gezien de personele problemen lopende het seizoen zeker verklaarbaar. Volgend seizoen liggen er nieuwe kansen. Met minder personele problemen, veel inzet en plezier met elkaar moet Froombosch een aantal plaatsen hoger kunnen eindigen. Eindstand W P W P 1 SVZ Groen Geel Kloosterburen Warffum Blauw Geel` Harkstede Kwiek Farmsum WEO Froombosch FVV Woltersum Zuidhorn Tynaarlo Voor het eerste staat momenteel alleen het toernooi in de Feestweek op het programma, welke zal plaats vinden op zondag 31 mei.

6 Froombosch 2 De jongens van het tweede hadden een druk programma. Afgelopen weken speelde Froombosch 2 zes wedstrijden. Hierin wist het tweede 1 overwinning te behalen, een 6-1 overwinning op Forward 7. Uitslagen 12-apr ZFC Zuidlaren 4 - Froombosch apr Froombosch 2 - Forward apr VVK 5 - Froombosch apr Froombosch 2 - Engelbert mei Westerbroek 1 - Froombosch mei NEC Delfzijl 2 - Froombosch Froombosch 2 blijft in het linker rijtje op de 6 de plaats staan, opde voet gevolgd door Kielwindeweer 1, Engelbert 2 en Westerbroek 1. Deze hebben allen maar 2 punten minder dan ons tweede elftal. Dat belooft dan ook nog een spannende strijd om de plek bij de eerste zes. Stand per 15-5 W P W P 1 VVK Kielwindeweer Forward Engelbert NEC Delfzijl Westerbroek SV Bedum Groen Geel ZFC Zuidlaren Zuidlaarderveen Froombosch Forward Froombosch 2 heeft nog twee competitiewedstrijden op het programma. Daarnaast zal het tweede deelnemen aan het avondtoernooi bij ZNC op 23 mei en zal aan het eigen toernooi op 31 mei. Programma 17-mei Froombosch 2 - ZFC Zuidlaren 4 23-mei Avond toernooi ZNC 24-mei Groen Geel 3 - Froombosch 2 31-mei Toernooi Froombosch

7 Froombosch 3 Ons derde elftal heeft een goede serie neer kunnen zetten in april. In vier wedstrijden werden maar liefst 3 overwinningen geboekt. Tegen Westerbroek 2 wist Froombosch 3 zelfs een monsterscore neer te zetten en werd er met maar liefst 9-1 gewonnen. Uitslagen 12-apr DWZ 3 - Froombosch apr Froombosch 3 - DWZ apr Kwiek 5 - Froombosch apr Froombosch 3 - Westerbroek Aangezien de concurrentie ook punten wist te pakken, is Froombosch 3 ondanks de goede serie niet gestegen op de ranglijst. Froombosch 3 staat nog steeds op de 8 ste plek, en heeft maar 1 punt minder dan de nummers 6 en 7. Stand per 15-5 W P W P 1 Hoogezand Heiligerlee Muntendam Froombosch Harkstede Westerbroek ZNC DWZ HSC Kwiek WEO Bellingwolde Met het onderlinge duel tegen WEO 3 op het programma, ligt er de mogelijkheid deze te passeren in het klassement. Daarnaast staat er nog een wedstrijd tegen Harkstede 4 op het programma en zal ook Froombosch 3 aanwezig zijn op het eigen toernooi op 31 mei. Tevens zal een gedeelte van het 3 de elftal meedoen aan een toernooi ten behoeve stichting Edukans, welke op 23 mei zal worden gespeeld op ons eigen sportpark Programma 17-mei WEO 3 - Froombosch 3 23-mei Toernooi Edukans 24-mei Froombosch 3 - Harkstede 4 31-mei Toernooi Froombosch

8 Dames Aangezien de dames meerdere wedstrijden op 1 avond spelen zit ook voor onze dames de competitie er inmiddels weer op. Afgelopen weken hebben de dames, een hoop wedstrijden gespeeld met wisselend resultaat. Het hoogte punt lag toch op het einde van de competitie met een 1-0 overwinning op de kampioen HSC VR1. Uitslagen 10-apr FVV VR2 - Froombosch VR1 0-2 Froombosch VR1 - Engelbert VR1 1-3 HSC VR1 - Froombosch VR apr Gruno VR2 - Froombosch VR1 0-1 Froombosch VR1 - Potetos VR mei Froombosch VR1 - FVV VR2 2-1 Engelberst VR1 - Froombosch VR1 2-1 Froombosch VR1 - HSC VR1 1-0 De dames zijn op de 5 de plek met 11 punten uit 10 wedstrijden. Eindstand W P W P 1 HSC VR Gruno VR Potetos VR Froombosch VR Engelbert VR FVV VR De dames zullen ook deel nemen aan het toernooi wat wordt georganiseerd voor stichting Edukans op 23 mei. Op 5 mei is er een toernooi voor de dames in de Feestweek.

9 Feestweek Zoals elk jaar wordt het seizoen afgesloten met de Feestweek. Een week lang plezier voor ieder lid van de vereniging en de bewoners van Froombosch en omgeving. Of je nu voetbalt of niet, lid bent van de club of niet, voor iedereen is er iets leuks te doen op ons sportpark. De voorbereidingen voor deze week beginnen al ver van te voren. Het maken van de plannen begint vaak al aan het begin van het seizoen. En als zo rond de winterstop alle plannen gemaakt zijn moet alles geregeld worden. Er moeten vergunningen aangevraagd worden, subsidies en sponsoren gezocht worden, clubs uitgenodigd worden voor de diverse toernooien en spellen voor de zeskamp. Dit is nog maar een greep van alles wat moet worden geregeld, dus al met al een aardige klus. Ook dit jaar is de Feestweekcommissie er weer in geslaagd een leuk programma te maken voor de afsluitende week. De Feestweek zal gehouden worden van 30 mei tot en met 7 juni. Het programma ziet er als volgt uit: Zaterdag 30 mei: Zondag 31 mei: Dinsdag 2 juni: Woensdag 3 juni: Donderdag 4 juni: Vrijdag 5 juni: Zaterdag 6 juni: Zondag7 juni: Stratenvoetbal Senioren Toernooi Kaarten en Sjoelen of een wedstrijd Zeskamp Bingo Damestoernooi, gevolgd door gezellige avond Jeugd toernooi Sponsor toernooi Zo te zien weer een leuk programma, met leuke activiteiten voor jong en oud. Zet deze week dus alvast in de agenda en kom gezellig langs tijdens een gezellige feestweek.

10 De jeugd Ook de jeugd heeft afgelopen weken weer een groot aantal wedstrijden gespeeld. Maar ook is er een uitje geweest voor de C1 en D1. Op zaterdag 9 mei stond er voor beide elftallen geen wedstrijd op het programma en dus zijn deze beide elftallen met elkaar gezellig naar een dagje naar Hellendoorn geweest. Om 9 uur in de ochtend werd er vertrokken vanuit Froombosch voor een dag plezier in het Avonturenpark van Hellendoorn. Zweven in de zweefmolen, nat worden in de wildwaterban, scherpe bochten en loopings in de achtbaan, voor ieder was er wel iets leuks. Natuurlijk werd er ook wat gegeten. Iedereen heeft zich goed vermaakt en het mag dan ook een geslaagd reisje genoemd worden. Froombosch B1 Er werd natuurlijk ook nog gevoetbald. Voor de B1 stonden er twee wedstrijden op het programma. Uit bij MOVV B1 werd met 1-2 gewonnen, en ook thuis, tegen Loppersum SC B1 wisten de jongens van B1 de drie punten in Froombosch te houden. Thuis werd met 4-0 gewonnen. Uitslagen 18-apr MOVV B1 - Froombosch B apr Froombosch B1 - Loppersum SC B1 4-0 Hierdoor blijft B1 lijstaanvoerder met een voorsprong van 2 punten, en nog een wedstrijd tegoed. Stand per 15-5 W P W P 1 Froombosch B Loppersum SC B SJO ASVB/Wedde B SJO DVC B MOVV B SJO ZVC`14 B1 8 4

11 Met nog drie wedstrijden voor de boeg, heeft Froombosch B1 alles nog in eigen hand, om het kampioenschap binnen te slepen. Op de laatste speeldag staat de wedstrijd tegen nummer twee SJO ASVB/Wedde B1 op het programma. Mocht het kampioenschap dan nog niet beslist zijn, een echte kraker dus. Ook zullen onze B-junioren aanwezig zijn op ons eigen toernooi tijdens de feestweek op 6 juni. Daarnaast staat er voor Froombosch B1 een reis naar Denemarken op het programma, waar men zal deelnemen aan de Bronby Cup in Kopenhagen. Een mooie ervaring voor deze groep. Programma 16-mei Froombosch B1 - SJO DVC B2 23-mei SJO ZVC'14 B1 - Froombosch B1 30-mei SJO ASVB/Wedde B1 - Froombosch B1 6-jun Toernooi Froombosch Brondbycup Kopenhagen 24 /28-7 Denemarken Froombosch C1 Waar de B-Junioren er goed voorstaan voor het kampioenschap, hebben onze C-Junioren de strijd inmiddels al beslist. Alle vier wedstrijden werden afgelopen maand gewonnen, en er werd geen enkele tegen doelpunt geïncasseerd. Uitslagen 18-apr ZFC Zuidlaren C3 - Froombosch C apr Froombosch C1 - Meeden C mei DWZ C1 - Froombosch C mei Meeden C1 - Froombosch C1 0-4 Froombosch C1 werd dan ook afgetekend en ongeslagen kampioen. Een fantastische prestatie. Met 24 punten uit 8 wedstrijden is Froombosch niet meer in te halen. Stand per 15-5 W P W P 1 Froombosch C ZFC Zuidlaren C Pekelder Boys C DWZ C1G SJO NWC C Meeden C1 5 4

12 Er staan nog twee competitiewedstrijden op het programma, waarin Froombosch C1 de maximale score wil behouden. Daarnaast staat nog het toernooi tijdens de feestweek op het programma. Programma 16-mei Froombosch C1 - SJO NWC C2 23-mei Pekelder Boys C1 - Froombosch C1 6-jun Toernooi Froombosch Froombosch D1 Froombosch D1 was 1 van de twee jeugdelftallen van Froombosch welke nog actief waren in de beker. Helaas viel het doek voor Froombosch D1 tijdens de uitwedstrijd tegen ST Glimmen/Yde de Punt D1. In de competitie wist onze D ers wel twee mooie overwinningen te behalen. Er werd in beide gevallen ruim gewonnen van Warffum D2 en Farmsum D1. Uitslagen ST Glimmen/Yde de punt 11-apr D1 - Froombosch D (Beker) 25-apr Warffum D2 - Froombosch D mei Froombosch D1 - Farmsum D1 8-4 Door deze twee overwinningen is Froombosch D1 een plaats gestegen in de stand. Froombosch heeft nog 3 punten achterstand op Warffum, met nog twee wedstrijden te spelen. Stand per 15-5 W P W P 1 SJO STEO D De Heracliden D Warffum D Farmsum D Froombosch D1 6 9 Froombosch D1 heeft nog een thuis wedstrijd en een uitwedstrijd voor de boeg. Zaterdag 23 mei zal Froombosch D1 het thuis opnemen te De Heraclieden D2 en op 26 mei staat de lastige uitwedstrijd tegen SJO STEO D2 op het programma. Daarna zal ook de D1 aanwezig zijn op ons eigen toernooi op 6 juni. Programma 23-mei Froombosch D1 - De Heracliden D2 26-mei SJO STEO D2 - Froombosch D1 6-jun Toernooi Froombosch

13 Froombosch F1 Voor onze kleinste talenten is het een seizoen van twee uitersten. In de competitie gaat het moeizaam. Er wordt leuk gespeeld maar Froombosch F1 weet geen punten te behalen. In de beker daarentegen is er geen tegenstander die tot op heden van Froombosch F1 heeft weten te winnen, waardoor de finale werd bereikt. Uitslagen 11-apr Bellingwolde F1 - Froombosch F1 1-3 (Beker) 18-apr Froombosch F1 - Eenrum F apr Corenos F1 - Froombosch F mei EEN F1 - Froombosch F1 1-2 (Beker) 9-mei VVSV '09 F1G - Froombosch F1 5-1 In de competitie wil het, ondanks de strijd en inzet wat elke week wordt geleverd, maar niet lukken. Froombosch F1 staat dan ook puntloos onderaan. Stand per 15-5 W P W P 1 Corenos F Farmsum F Eenrum F Froombosch F VVSV`09 F1 7 9 Froombosch F1 heeft nog twee competitie wedstrijden om iets aan de 0 punten te doen. De competitie zal niet meer te redden zijn, en vandaar dat deze wedstrijden misschien moeten worden gezien als een goede voorbereiding op de wedstrijd van het jaar voor F1. De bekerfinale staat gepland op 6 juni en zal worden gespeeld in Steenwijk. Zowel de spelers als de ouders van de spelers zullen met een bus naar de bekerfinale afreizen. Hopelijk wordt dit net zo n mooie finale als FC Groningen heeft mogen beleven, en keert Froombosch F1 met de beker terug in Froombosch. Programma 16-mei Farmsum F1G - Froombosch F1 23-mei Froombosch F1 - VVSV '09 F1G 6-jun Beker Finale Steenwijk

14 Wat opviel bij KNVB Bekerfinale Voor de tweede keer in de historie stond FC Groningen in de bekerfinale. In 1989 werd nog met 4-1 verloren van PSV, maar op zondag 3 mei was FC Groningen met 2-0 te sterk voor PEC Zwolle. Ook zijn er tal van leden van de VV Froombosch afgereisd naar de Kuip om deze wedstrijd bij te wonen. Maar 1 lid van onze club had een wel hele zware taak in de Kuip. In de rust moest Anna Stol, met nog twee supporters, de Groningse eer hooghouden tijdens een potje bubbelvoetbal op de middencirkel. Voor het oog van ruim toeschouwers wist Anna helaas niet te voorkomen dat de 3 Zwolle supporters wisten te winnen met 3-0. Doordat FC Groningen de beker wist te winnen was het voor veel Groningers een dag om nooit te vergeten. Maar voor Anna zal dit zeker een mooie ervaring zijn, welke ze nooit zal vergeten. Wist u dat.? Wist u dat Marcel Boekholt met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is van Froombosch? Wist u dat het eerste op een 12 de plaats is geëindigd in de competitie? Wist u dat ze 19 punten uit 26 wedstrijden hebben behaald? Wist u dat Albert Slim zijn debuut in Froombosch 1 heeft gemaakt tegen Warffum? Wist u dat de spons uit de waterzak van het 1 ste compleet is versleten? Wist u dat dit komt door de vele blessures van Sander Balkema? Wist u dat Sander Balkema desondanks tegen Kloosterburen voor het eerst de 90 minuten heeft vol gemaakt? Wist u dat het eerste dit seizoen vier doelmannen heeft gebruikt? Wist u dat wanneer het mis gaat, volgens Derk Hofman de gapen raar waren? Wist u dat onze F-jes dit jaar niet mee doen aan ons eigen jeugdtoernooi? Wist u dat dit komt omdat ze zich hebben geplaatst voor de finale dag van de beker? Wist u dat ze daar samen met hun ouders en begeleiding met de bus naar toe gaan? Wist u dat ze het daar opnemen tegen Twedo F4, Oude Syl F1 en Blue Boys F1? Wist u dat er 10 mei een afscheidsreceptie is geweest voor Haiko de Wit? Wist u dat dit een hele gezellige gebeurtenis is geweest? Wist u dat er weer bergen werk is verzet voor de Feestweek? Wist u dat de Feestweek wordt gehouden van 30 mei t/m 7 juni? Wist u dat Anna Stol in de Kuip heeft gevoetbald? Wist u dat dit tijdens de rust van de KNVB Bekerfinale was? Wist u dat ze met 3-0 verloren heeft? Wist u dat er 23 mei een toernooi wordt georganiseerd voor stichting Edukans op ons sportpark? Wist u dat u allen welkom bent om gezellig een kijkje te komen nemen?

15 Anderen tijden Froombosch Deze maand gaan we terug naar de historie van het sportpark. Ondanks het feit dat de club 75 jaar bestaat, heeft de club niet altijd aan de Ruitenweg gevoetbald. Bij de oprichting van onze club begon het allemaal op een stuk grond van boer Piet van Dam. Dhr Scheltens, eigenaar van het gelijknamige café waar op 9 augustus 1939 de club, weigerde om toestemming te verlenen om achter zijn café te voetballen. Wel benaderde hij zijn collega in Kolham, Dhr Braam of café Braam als thuisbasis mocht dienen voor de club. Dhr. Braam reageerde enthousiast en wist ook, voor weinig(naar verluidt gratis), een stuk land te huren bij Piet van Dam. Zodoende werden de eerste wedstrijden gespeeld bij deze boer, waar nu de grens van Kolham en Froombosch gelegen is. Echter diende zich in het seizoen 1941/1942 een probleem aan. Dhr van Dam werd onaangenaam verrast door een aantal kwajongens, die een hooi baal op zijn land in de brand hadden gestoken. De boer vermoedde dat deze jongens wel eens lid konden zijn van de voetbalvereniging. En daarom besloot hij de overeenkomst te beëindigen. Kroegbaas Braam ging op zoek naar een nieuwe locatie, en kwam uit bij de familie Vegter in Kolham. Echter moesten leden uit Froombosch nu verder reizen. Daar tegenover stond het feit dat er wel goede kleedgelegenheden waren in het café. Ook al was men zeer tevreden over deze locatie, toch was het bestuur (uit de archieven blijkt dat dit voornamelijk kroegbaas Braam betrof) op zoek naar een betere locatie. In 1946 zou dhr. Braam een overeenkomst hebben met dhr. Fokkens aan de Stationweg (nu Eikenlaan) in Kolham.

16 Echter bleek dit niet het geval en duurde het tot 1948 tot de club weer verhuisde. De nieuwe locatie kwam op een terrein van Dhr. P Smit, wat volgens de archieven van de KNVB achter de kerk van Kolham was gelegen. De KNVB gaf echter toestemming om er in eerste instantie 1 jaar te spelen, aangezien het veld niet voldeed aan de minimum eisen. Het veld bleek 2 meter te smal te zijn. In 1949 werd er gedacht aan kleedgelegenheden op het terrein. De KNVB stelde dat verplicht, en dus kwam er een uitdaging hoe dit bekostigd diende te worden. De algemene ledenvergadering bracht uitkomst. Een deel van het geld kwam binnen via een te houden verloting. Aangezien dit niet voldoende zou zijn, konden leden geld lenen aan de club wat uiteindelijk terug betaald zou worden. De totale lening bedroeg 145 gulden. In plaats van wassen en omkleden stond er nu een houten keet met 2 kleedruimtes, een scheidsrechterhok, en een echte plee met emmer. Tot de jaren 60 zou de club hier zijn wedstrijden spelen, voordat de club voor de laatste keer zou verhuizen naar de locatie waar de club zich nu nog steeds zijn wedstrijden speelt. Echter was hier een stichting voor nodig om dit te realiseren. Stichting Sportpark Froombosch werd in het leven geroepen door: Harm Jan Heringa, Herman Hegeman, Ko Bos, Harm van der Meer en Gezienus Pepping. Ze hadden als doel om de club terug te halen naar Froombosch. De heren hadden een stuk land op het oog van boer Derk Dropper aan de Ruitenweg. De boer had hier wel oren naar, en zou het veld zaai klaar opleveren. De stichting werd toen nog met een financieel probleem geconfronteerd. Hoe koop je als stichting een stuk land als je geen zak met geld hebt. Daarvoor werd een lening afgesloten bij de Boerenleenbank in Slochteren. Om de lening terug te betalen werden er aandelen uitgegeven. Belangstellenden konden investeren in de voetbalclub, met daarbij het goede nieuws dat het geld snel zou worden terug betaald. Echter viel de belangstelling dusdanig tegen dat twee bestuursleden van de stichting er nog eens 1000 gulden eigen geld bij deden. In het begin van de jaren zestig werd er nog hard gewerkt aan de verbetering van ons sportpark. In 1962 werd er voor het eerst een lichtinstallatie geplaats. Het betrof hierbij niet meer dan twee houten palen aan beide zijden van het veld met daaraan een lamp gemonteerd, maar toch er was een heuse lichtinstallatie. In 1964 ontving de secretatis een brief uit Den Haag van de KNVB waarin werd aangegeven dat de club niet mocht promoveren. Dit omdat de accommodatie niet aan de eisen voldeed. Zo was er geen afrastering om het veld, voldeden de doelpalen niet aan de eisen, en moesten ook de kleedruimten worden aangepakt. De leden hebben nog even geduld moeten hebben tot de opening van het clubgebouw. In het seizoen 1967/1968 werd het gebouw pas in gebruik genomen. Deze heeft in de jaren 90 nog een grote verbouwing ondergaan tot het gebouw zoals we deze nu allemaal kennen.

17 Toernooi Stichting Edukans Op zaterdag 23 mei 2015 organiseren we een voetbaltoernooi Slochteren op het terrein van vv Froombosch. Na afloop is er livemuziek, gratis toegankelijk. 7 tegen 7 teams van 30+ (niveau Res. 5e klasse) gaan op een half veld strijden om drie beschikbaar gestelde bekers. Deelnemende teams zijn onder meer: Dames Froombosch, Fraeylema Boys Slochteren, HS88, HSC en Froombosch 3. De organisatie zoekt nog één (samengesteld) team uit de omgeving Slochteren. Tevens zamelen we d.m.v een loterij geld in voor Edukans. Deze organisatie zet zich in voor onderwijs voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. Het programma: Start toernooi Finales Uitreiking bekerprijzen Eten voor spelers en sponsors Livemuziek met Live Event Reloaded Uitreiking prijzen winnaars loterij Livemuziek met Drive of Five Einde Toegang toernooi en livemuziek voor iedereen GRATIS toegankelijk. Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door onze partners: Autoschade Duursma, Zuur Administratie & Advies, Cor Kooy Finance, Restaurant de Boerderij, GBS Brekeling Slochteren, De Goedkoopste Vormgevers, Alfa verhuur Kolham, TrainersNoord, Gemeente Slochteren, Dit & Dat, Installatiebedrijf Pot, sportprijzenonline.com, Alwyn Hoogezand, Hubo Slochteren, Bakkerij Dijkman, De Driesprong Slochteren, Basarz, RCG, t Bokkeblad.

Komende week laatste training voor de kerstvakantie

Komende week laatste training voor de kerstvakantie 1 Inhoud Komende week laatste training voor de kerstvakantie... 1 Clubcollect... 1 Sinterklaasfeest... 2 Zaalvoetbal Froombosch 1... 3 Nieuwjaarsreceptie... 3 Kerstbingo op zaterdag 12 december... 3 Dringende

Nadere informatie

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor Voor open Doel is terug Na jaren van afwezigheid is de Voor open Doel terug. Tot het eind van de jaren 90 was dit het clubblad van de vv Froombosch. Nu zal het verder gaan als onze nieuwsbrief. Hierin

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015 30 en 31 mei 2015 Wat kan Garage ter Veen voor u betekenen? Garage ter Veen beschikt over een moderne werkplaats waar alle werkzaamheden aan de auto kunnen worden verricht door onze vakbekwame monteurs.

Nadere informatie

Neder-Betuwe Cup 2014

Neder-Betuwe Cup 2014 Neder-Betuwe Cup 2014 16 augustus Aanvang 10.30 uur Sportpark de Hoeken Ochten VOETBALVERENIGING KESTEREN Voorwoord Neder-Betuwe Cup 2014 Beste voetballiefhebbers, Het schrijven van een voorwoord voor

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050)

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050) PLUS De Weerd Jeugdtoernooi VV Peize 2015 Ook in 2015 is het de VV Peize weer gelukt om een jeugdtoernooi voor E- F- en kabouterteams te organiseren. Door de geweldige inzet van de toernooien commissie

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers,

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers, VOORWOORD Beste voetballiefhebbers, Namens voetbalvereniging Moerse Boys heten wij iedereen van harte welkom op het 39 e jeugdtoernooi van onze vereniging. Ook dit jaar hebben onze hoofdsponsor van de

Nadere informatie

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Sportpark Koningsweg Koningsweg 139 3585 LA Utrecht VSC Utrecht Jeugdtoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Hartelijk welkom op sportpark Koningsweg waar voor

Nadere informatie

De 12 e Stad Delft C-CUP

De 12 e Stad Delft C-CUP Zaterdag 7 januari 07 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder De e Stad Delft C-CUP Deelnemende teams: D.V.V. Delft Concordia DHC DVC DHL SEP Full Speed Wippolder Te winnen titels: Wie wordt het

Nadere informatie

VOORWOORD. De jeugdcommissies van VV Monster en SV Polanen.

VOORWOORD. De jeugdcommissies van VV Monster en SV Polanen. VOORWOORD Zoals elk jaar op 2 e paasdag strijden op ons Sportpark Polanen in Monster de C1-teams van verschillende verenigingen uit de regio Westland om het fel begeerde Westlands Kampioenschap voor C-junioren.

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. zaterdag 1 juni 2013

Jeugdtoernooi. zaterdag 1 juni 2013 Jeugdtoernooi zaterdag 1 juni 2013 ALGMN INFORMATI Parkschets lders in dit programmablad treft u een parkschets aan met ons clubgebouw, veldnummering en kleedkamers. Melden De leider van elk deelnemende

Nadere informatie

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie:

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie: 25 mei 2017 VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het JO11-toernooi 2017 van Sportclub Monster op Sportpark Polanen. Vandaag zullen 34 teams in actie komen in 7 verschillende poules en strijden

Nadere informatie

v.v. Kagia jeugdtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 Kagia D pupillen Kagia C junioren

v.v. Kagia jeugdtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 Kagia D pupillen Kagia C junioren v.v. Kagia jeugdtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 Kagia D pupillen Kagia C junioren Historie: In de dertiger jaren werden in de Haarlemmermeer diverse voetbalverenigingen opgericht. Ook in Buitenkaag kwamen

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 1 WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 2 VOORWOORD Hartelijk welkom op het Burg. Bode Sportpark voor de 1 e editie van het Weber Woonwereld JO-13 toernooi. Als organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams:

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: Zaterdag 8 januari 0 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder 5 e Stad Delft C-CUP Deelnemende teams: Concordia C D.v.v. Delft C DHC C DVC C Full Speed C SEP C Vitesse Delft C Wippolder C Te winnen

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2017 Voorafgaand aan de afsluiting van

Nadere informatie

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013

Polanenbokaal toernooi. Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 Polanenbokaal toernooi Maandag 5 aug. 2013 Dinsdag 6 aug. 2013 Zaterdag 10 aug. 2013 1982-32ste Editie - 2013 s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Het is de modernste manier

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster.

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster. VOORWOORD In dit jubileumjaar strijden op Sportpark Polanen in Monster voor maar liefst de 25-ste keer de C1-teams van verenigingen uit de regio om het Westlands Kampioenschap voor C-junioren. Dit jaar

Nadere informatie

Zaterdag 4 januari 2014 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: D.V.V. Delft C1 Concordia C1 DHC C1 SEP C1

Zaterdag 4 januari 2014 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: D.V.V. Delft C1 Concordia C1 DHC C1 SEP C1 Tel. clubgebouw 05 560 6 Zaterdag januari 0 organiseert D.V.V. Delft op sportpark Kerkpolder 8 e Stad Delft CCUP Deelnemende teams: D.V.V. Delft C Concordia C DHC C SEP C Den Hoorn C DHL C Vitesse Delft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

Jaarverslag KSH-voetbal

Jaarverslag KSH-voetbal Jaarverslag KSH-voetbal 2013-2014 Seizoen 2013-2014 is weer voorbij gevlogen en wederom is er door al onze vrijwilligers een enorme hoeveelheid werk verzet zodat al onze voetballers, jong en oud, weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de. Dûh Boeah bokaal. EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7

VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de. Dûh Boeah bokaal. EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7 VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7 Datum: 15 juni 2019 Aanvang: 13:30 uur Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

Voorwoord. OPA HENK Cup

Voorwoord. OPA HENK Cup 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2019 Voorafgaand aan de afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019, organiseert de vvkloosterburen voor de 5 e maal haar pupillentoernooi O9 om de OPA HENK Cup Dit toernooi

Nadere informatie

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen: Geel gearceerd de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Wat is Super Elf? Super Elf is een voetbalcompetitie in spelvorm (soort van Coach van het Jaar, zoals dit gespeeld wordt bij het Noord-Hollands

Nadere informatie

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal Datum: 20 mei 2017 Aanvang: 13:00 Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen 2 Voorwoord Kloosterburen, mei 2017 Voorafgaand aan

Nadere informatie

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C 28e editie Westlands B-Kampioenschap 06-04-2015 DE EREGALLERIJ 1989 's-gravenzandse sv 1990 vv Lyra 1991 's-gravenzandse sv 1992 vv Naaldwijk 1993 vv Lyra 1994 niet gespeeld 1995 Velo 1996 vv Lyra 1997

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050)

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050) PLUS De Weerd Jeugdtoernooi VV Peize 2017 Ook in 2017 is het de VV Peize weer gelukt om een jeugdtoernooi voor JO19 en JO11 teams (vml E- en F-jes) te organiseren. Door de geweldige inzet van de toernooien

Nadere informatie

Voorwoord Voor u ligt de nieuwe editie van Voor open Doel. Door verschillende omstandigheden is de nieuwsbrief tijdelijk niet zo gepubliceerd, zoals

Voorwoord Voor u ligt de nieuwe editie van Voor open Doel. Door verschillende omstandigheden is de nieuwsbrief tijdelijk niet zo gepubliceerd, zoals Voorwoord Voor u ligt de nieuwe editie van Voor open Doel. Door verschillende omstandigheden is de nieuwsbrief tijdelijk niet zo gepubliceerd, zoals men is gewend. Ook deze versie van Voor open Doel zal

Nadere informatie

Wij wensen iedereen heel veel plezier en vertrouwen op een mooie, sportieve voetbaldag met veel plezier een mooie opbrengst.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en vertrouwen op een mooie, sportieve voetbaldag met veel plezier een mooie opbrengst. 1 Inleiding Beste spelers en supporters, Van harte welkom bij de tweede Beetje Beter Cup bij Sportclub Deventer! Niet zomaar een voetbaltoernooi. Met de opbrengst van deze gezellige dag helpen wij (kans)arme

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH ZONDAG 10 JUNI 2018 - VREDENBURCH LEX IMMERS CUP 2 VOORWOORD VAN LEX IMMERS Toen ik vorig jaar werd gevraagd wat ik er van zou vinden als er een jeugd - toernooi naar mij zou worden vernoemd, ook nog te

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2016

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2016 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2016 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 30 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Onze hoop is dat alle teams zich inzetten om een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi te spelen.

Onze hoop is dat alle teams zich inzetten om een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi te spelen. Voorwoord: Beste sportvrienden, Welkom op ons sportpark Espendonk. Voor dit jaar staan er toernooien gepland op 16 juni voor de JO7, JO9, JO13 Hoofdklasse /3 e divisie en voor de JO15 categorieën en op

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

Voetbal toernooi Go-Ahead Kampen E1 - E2 - E3 teams. Datum: 9 april Locatie Sportpark Middenwetering

Voetbal toernooi Go-Ahead Kampen E1 - E2 - E3 teams. Datum: 9 april Locatie Sportpark Middenwetering Voetbal toernooi Go-Ahead Kampen E1 - E2 - E3 teams Datum: 9 april 2008 Locatie Sportpark Middenwetering Inhoud Voorwoord pagina 3 Locatie/bereikbaarheid pagina 4 Plattegrond Sportpark Middenwetering pagina

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

SC Elim 7 tegen 7 voetbaltoernooi Zaterdag 17 Juni 2017

SC Elim 7 tegen 7 voetbaltoernooi Zaterdag 17 Juni 2017 SC Elim 7 tegen 7 voetbaltoernooi Zaterdag 17 Juni 2017 HOOFDSPONSOR 7 tegen 7 toernooi info@auto-wobo.nl tel: 0528-361538 Voorwoord Spelers en supporters welkom op het jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012 NIEUWSBRIEF No 2 November 2012! SAMENWERKINGSCLUSTER SCKlarenbeek VVVoorst SV Wilp SV Cupa t.b.v. meidenvoetbal SC Klarenbeek, VV Voorst, SV Cupa en SV Wilp zetten zich in om het meidenen meisjesvoetbal

Nadere informatie

JO7 -- Paastoernooi 2019

JO7 -- Paastoernooi 2019 JO7 -- Paastoernooi 2019 Maandag 22 april / 2 e paasdag 10:00uur 13:30uur Sportpark t Root // Beatrixlaan 42 Asten Welkom Welkom op het NWC Peelpartners Paastoernooi 2019 Het is ons wederom gelukt een

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014.

Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014. Voorwoord Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014. De Lansingerland Cup is een jaarlijks terugkerend evenement. De derde editie vindt plaats op zaterdag 14 juni op het mooie

Nadere informatie

JUUN toernooi 2013 VV Krabbendijke

JUUN toernooi 2013 VV Krabbendijke JUUN toernooi 2013 VV Krabbendijke Jeugdtoernooien : 18 mei Mini,F & E 25 mei D en C 1 juni B Beste deelnemer, Welkom op de achtste editie van het Juun toernooi. Wij als VV Krabbendijke zijn weer blij

Nadere informatie

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi 19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni 2017 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-11. Poule F1 t/m F6 Zaterdag 20 mei

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD ALV jaarverslag jeugd seizoen 2016-2017 vv HOC ALV-Jaarverslag 2016-2017 JEUGD Ook dit seizoen voldoende te beleven bij onze jeugdafdeling. Het amateurvoetbal begon met de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities.

Nadere informatie

Toernooi JO15-junioren

Toernooi JO15-junioren Jeugdtoernooien VFC Toernooi JO15-junioren Zondag 21 mei 2017 13.30-16.30 uur Sportcomplex VFC Sportlaan 130 3135 GX Vlaardingen telefoon: 010-4708903 e-mail: toernooi@vfcvoetbal.nl INHOUDSOPGAVE Pagina

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF V.V.BAREVELD

NIEUWSBRIEF V.V.BAREVELD N Uitgave juni - juli Pagina 1 Van het bestuur: H et seizoen 2011-2012 ligt weer achter ons. Een seizoen met zowel hoogte als dieptepunten. Inhoud: Mededelingen van het bestuur: 1 Telefoonnummers bestuur

Nadere informatie

R.K.S.V DoCoS B 3 uit Leiden. DSV Full Speed B 1 en B 2 uit Delft. Sv DSO B 3 uit Zoetermeer

R.K.S.V DoCoS B 3 uit Leiden. DSV Full Speed B 1 en B 2 uit Delft. Sv DSO B 3 uit Zoetermeer Programma boekje 4 juni 2016 Full speed Jeugdtoernooi B afdeling klasse 2 e, 3 e 4 e en 5 e R.K.S.V DoCoS B 3 uit Leiden DSV Full Speed B 1 en B 2 uit Delft Sv DSO B 3 uit Zoetermeer Fc Zoetermeer B 3

Nadere informatie

FINALEDAG

FINALEDAG 46 FINALEDAG 2018 www.vlaardingsvoetbal.nl 1 WWW.KAPSALONARACHNE.NL WOENSDAG EN DONDERDAG KOOPAVOND TOT 21:00. VOSCON 2 WELKOM Beste mensen, Hartelijk welkom namens het bestuur van de Stichting Vlaardings

Nadere informatie

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen.

Wat is uw naam en uw functie? Ik ben Robert Veenstra, voorzitter van SC Heerenveen. Mijn naam is Aron van der Wal. Ik zit in de sport/brugklas HAVO/VWO van het Fivelcollege in Delfzijl. Naar aanleiding van de opdracht om iemand te interviewen die zich minimaal 20 uren per week met sport

Nadere informatie

D - Toernooi. Zaterdag 30 mei Ochtend 9:00-12:00 uur Melden: 8.30 uur

D - Toernooi. Zaterdag 30 mei Ochtend 9:00-12:00 uur Melden: 8.30 uur D - Toernooi Zaterdag 30 mei 2015 Ochtend 9:00-12:00 uur Melden: 8.30 uur Voor meer informatie: www.docos.nl en twitter @rksvdocos DoCoS Door Combinatie Sterk opgericht in 1937 - dankt zijn hoofdsponsors

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Vier van onze zonen spelen bij Sparta:

Nadere informatie

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Almeerse Sport Club Waterwijk Sportpark Rie Mastenbroek Postbus 1130 1300 BC Almere Telefoon 036-5343678 Beste spelers, ouders en begeleiders,

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax Nieuw jaar, nieuwe maand en dus een nieuwe ik speel de bal naar... De bal rolt lekker, want we hebben in het eerste jaar al mooie verhalen mogen lezen over diverse voetbalperiodes. Dat is ook het uiteindelijke

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO. Zaterdag 6 juni 2015

Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO. Zaterdag 6 juni 2015 Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO Zaterdag 6 juni 2015 5 Bon Boys Quick'20 ONS Sneek Hvv Hengelo Saasveldia FC Trias Rigtersbleek ASV Dronten Hvv Tubantia Wilhelminaschool

Nadere informatie

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc.

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc. Voorwoord. Welkom op de Herman Figelet Voetbal toernooien van voetbalvereniging SVH. De toernooien vinden plaats op zondag 20 mei en maandag 21 mei. In deze brochure vindt u meer informatie hierover. Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC Jeugdtoernooi Voetbalclub ZCFC 9 en 10 juni 2017 Sportvrienden, Namens het jeugdbestuur van ZCFC willen we alle spelers, begeleiders, trainers, ouders en supporters van harte welkom heten op ons jaarlijks

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Info Jeugdvoetbaldag. 2 juni 2012. Sportpark Ervenbos te Emmeloord. Organisatie KNVB district Noord i.s.m. vv Flevo Boys en SC Emmeloord

Info Jeugdvoetbaldag. 2 juni 2012. Sportpark Ervenbos te Emmeloord. Organisatie KNVB district Noord i.s.m. vv Flevo Boys en SC Emmeloord Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Info Jeugdvoetbaldag Sportpark Ervenbos te Emmeloord 2 juni 2012 Organisatie KNVB district Noord i.s.m. vv Flevo Boys en SC Emmeloord Jeugdvoetbaldag, een voetbaldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie