Tussen de ondergetekenden:... Hierna genoemd "de verhuurder". EN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tussen de ondergetekenden:... Hierna genoemd "de verhuurder". EN"

Transcriptie

1 Huurovereenkomst Tussen de ondergetekenden: Hierna genoemd "de verhuurder". EN Naam:... Straat:... Gemeente:... Geboortedatum:... Identiteitskaartnummer:... Rijksregisternummer:... Hierna genoemd de huurder. Wordt het volgende overeengekomen: Artikel één voorwerp van het huurcontract De verhuurder verhuurt ten titel van huur aan de huurder, die aanvaardt: Stad Leuven Een eigendom gelegen Willemsstraat 54, gekadastreerd Sektie B/2 nummer267s11 omvattend : 3 slaapkamers, inkomhal met wasplaats, kelder, keuken, badkamer, WC, living, extra zithoek en tuintje. Artikel twee Bestemming De verhuurde plaatsen zijn uitsluitend bestemd voor huisvesting. De huurder mag deze bestemming niet veranderen, noch geheel of gedeeltelijk onderverhuren, noch zijn huurdersrechten en huurdersplichten overdragen, zonder de schriftelijke toestemming van de verhuurder. Artikel drie Duur van de verhuring Onderhavige huurovereenkomst is afgesloten voor een termijn van 3 jaar, die aanvangt... en van rechtswege eindigt... De partijen kunnen op het einde van deze huurovereenkomst de stilzwijgende verlenging niet inroepen. Artikel 4 Huurprijs Het eerste jaar is de jaarlijkse huurprijs vastgesteld op... die de huurder op eigen initiatief, regelmatig en op voorhand dient te betalen met twaalf gelijke betalingen van ieder..., vervallende op de éérste van iedere maand, en voor de eerste maal wordt voldaan op... Alle betalingen moeten gebeuren in handen van de verhuurder of van zijn gevolmachtigde, op rekeningnummer:...

2 Bovendien, indien de huurovereenkomst is gesloten voor een vaste periode van drie jaar, kan de huurder de overeenkomst beëindigen wegens buitengewone omstandigheden, met inachtneming van een opzeggingstermijn van drie maanden die aangetekend moet worden betekend en met betaling, benevens de betaling van de vervallen en nog te vervallen huur, van een vergoeding gelijk aan drie, twee of één maand huur naargelang de overeenkomst verstrijkt tijdens het 1ste, 2de of 3de jaar. De huurder kan ofwel deze vergoeding betalen ofwel een nieuwe huurder aantrekken maar wel dan aan de huurprijs door de verhuurder op dat tijdstip bepaald en aangepast aan de veranderde marktprijzen. Persoonlijke lasten Zijn uitsluitend ten laste van de huurder alle kosten BTW inbegrepen, voor abonnementen, provisies en verbruik van water, gas, elektriciteit, telefoon, internet, radio en distributie, de taksen voor het ophalen van het huisvuil en dergelijke. Indexering Er wordt overeengekomen dat de basishuurprijs aangepast wordt volgens de gezondheidsindex, maandelijks bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad. Het aanvangsindexcijfer is dit van de maand... Bij elke verjaardag van dit contract worden de huurprijzen automatisch en van rechtswege bepaald door de formule zoals bepaald op de site van de federale overheid: : met als volgende parameters Start contract :... Start huur:... Praktisch: op... van... en... zal de verhuurder een printscreen van de berekening doorsturen naar de huurder per mail zodat deze de prijs aanpast vanaf... vlgs hoger genoemde formule van het Ministerie van Economische zaken voor de volgende 12 maanden. Belastingen De belastingen, geheven of te heffen door de staat, de provincie of de gemeente of door elke andere openbare macht, zullen door de huurder moeten worden betaald, binnen de perken van de tijd van zijn huurcontract. De onroerende voorheffing blijft evenwel ten laste van de verhuurder. Artikel vijf Huurwaarborg De waarborg, door de huurder verschuldigd, bedraagt twee maanden basishuurprijs, zijnde... EURO. Dit bedrag zal door de partijen op een geïndividualiseerde rekening ten name van de huurder geplaatst worden bij de bank van de huurder. De huurder zal slechts het onroerend goed mogen in gebruik nemen na het regelen van de waarborg en de eerste huur. Deze waarborg zal in geen geval mogen aangewend worden ter aanzuivering van de huurprijs of van de lasten.

3 De waarborgsom zal samen met de gekapitaliseerde interest, bij het beëindigen van het huurcontract, aan de huurder toekomen, mits deze aan zijn verplichtingen heeft voldaan. Over de waarborgrekening, zowel wat de hoofdsom als de interesten betreft, mag niet worden beschikt ten bate van de ene of de andere partij, dan op voorlegging of van een schriftelijk akkoord, opgemaakt ten vroegste na de beëindiging van de huurovereenkomst, of van een afschrift van een rechterlijke beslissing. Artikel zes Verzekeringen De huurder verbindt er zich toe zijn eigen persoonlijke inboedel te dekken via een eigen verzekering. De verhuurder verbindt er zich toe een verzekeringspolis aan te gaan met afstand van verhaal naar de huurder voor brand, alsook waterschade, glasbreuk, burgerlijke aansprakelijkheid. Artikel zeven Plaatsbeschrijving De goederen worden verhuurd in de staat waarin ze zich thans bevinden. De huurder erkent dat hij overeenstemt met de staat bepaald in de artikelen 1719 en 1720 van het Burgerlijk Wetboek. De huurder erkent tevens dat het goed geen huurschade vertoont, behalve deze die zal worden vastgesteld in een omstandige plaatsbeschrijving en inventaris van het meubilair. Dit proces- verbaal zal worden opgemaakt voor de intrede van de huurder, hetzij door een deskundige door de partijen op beider kosten als scheidsrechter gekozen, hetzij door deskundigen door elke partij afzonderlijk gevolmachtigd en die gezamenlijk optreden, hetzij, indien beiderzijds akkoord, door beide partijen samen. Artikel acht Onderhoud De huurder verklaart zonder enig voorbehoud te verzaken aan alle verhaal tegen de verhuurder wegens alle schade te wijten aan overmacht of de fout van een derde. De verhuurder zal niet aansprakelijk zijn voor het gemis aan werking of slechte werking van de diensten en toestellen die de verhuurde plaatsen bedienen, hetzij bewezen is dat, alhoewel op de hoogte te zijn gesteld, hij niet zo spoedig mogelijk alle in zijn macht liggende maatregelen heeft getroffen om eraan te verhelpen. De huurder zal, zonder enige vergoeding te kunnen eisen aan de verhuurder, alle herstellings- en verbeteringswerken moeten dulden die aan de verhuurde plaatsen of andere gedeelten van het gebouw nodig of nuttig zijn, zelfs wanneer deze werken meer dan veertig dagen zou in beslag nemen. De grote herstellingen zijn ten laste van de verhuurder. De huurder zou kunnen worden aangesproken voor deze werken, indien ze nodig waren door zijn schuld of door deze van een derde, voor wie hij moet instaan, en ook zo hij verzuimde de verhuurder dadelijk het bestaan van de schade te melden.

4 De huurder heeft de zorg over het verhuurde goed; het onderhoud en de normale herstellingen zijn te zijnen laste, zo ondermeer: -het onderhoud van de voorgevel, luiken en van gelijkaardige voorzieningen. -het onderhoud van de installaties en van de leidingen van het water, gas, elektriciteit en verwarming; -het onderhoud van de sanitaire installaties en de afvoerleidingen; -het onderhoud van de muur en van de vloerbekleding, van de deuren, vensters en sloten; -de bescherming van de leidingen tegen vorst. De kleine huurherstellingen vallen ten laste van de huurder en omvatten ondermeer: -de vervanging van de gebroken of gebarsten ruiten of lampverlichting -de herstelling van de betegeling. -de vervanging van de lederen of rubberen dichtingen van de kranen van de sanitaire installaties; -de herstellingen van tellers en leidingen; -de herstelling van bellen, parlofoon en deuropeners; -het ontstoppen van de afvoerbuizen. De kleine herstellingen te wijten aan normale slijtage en ouderdom zijn evenwel ten laste van de verhuurder. Artikel negen Achterstallige betaling Ieder achterstal van betaling van meer dan tien dagen uit hoofde van de schuldenaar, zal van rechtswege en zonder aanmaning een intrest van 10 procent per jaar opbrengen ten bate van de schuldeiser, waarbij ieder begonnen maand als een volledige beschouwd wordt. De huurder verbindt er zich onherroepelijk toe van, ingeval van wanbetaling gedurende twee opeenvolgende maanden en na ingebrekestelling door de verhuurder, het pand binnen de veertien dagen te rekenen vanaf deze ingebrekestelling vrijwillig te verlaten en terug ter vrije beschikking van de verhuurder te stellen. Artikel tien Bezoek der lokalen door de verhuurders De verhuurder heeft het recht, mits de huurder acht en veertig uur op voorhand te hebben verwittigd, de verhuurde lokalen te bezoeken om zich van hun toestand te vergewissen. Artikel elf Onteigening Bij gehele of gedeeltelijke onteigening van het verhuurde goed, heeft de huurder enkel verhaal tegen de onteigenaar; hij mag hem echter geen vergoeding vragen die van aard is de aan verhuurder toe te kennen vergoeding te verminderen.

5 Artikel 12 Verbeteringen en verfraaiingen Zonder voorafgaande en schriftelijke toelating van de verhuurder, mogen er geen veranderingen worden uitgevoerd. De verbeteringen, verfraaiingen en veranderingen blijven, naarmate hun uitvoering, het eigendom van de eigenaar, en dit nietegenstaande het feit of deze al dan niet zijn akkoord gaf. Deze laatste behoudt zich het recht voor te eisen dat de huurder, voor zijn vertrek, de plaatsen in hun oorspronkelijke staat herstelt. Artikel dertien Verkoop Uittredingsmodaliteiten Gedurende de periode van opzeg, alsmede bij tekoopstelling van het goed, zal de huurder moeten dulden dat er aanplakbrieven worden aangebracht op de meest zichtbare plaatsen; anderzijds zal hij per week het verhuurde goed tweemaal twee uur moeten laten bezichtigen. In zijn opzeggingsbrief, of binnen de acht dagen die volgen op de ontvangst van de opzegging door de verhuurder, is de huurder uitdrukkelijk verplicht de verhuurder in kennis te stellen van de identiteit en het adres van de deskundige aan wie hij onherroepelijk volmacht geeft om met de deskundige van de verhuurder te beslissen over de omvang en de schatting van de eventuele schade. Na de lokalen te hebben ontruimd van al zijn persoonlijke voorwerpen en meubels en van alle leeggoed en afval allerhande, zal de huurder ze voor het bezoek van de deskundigen laten schoonmaken. De huurder zal ervoor zorgen het gehuurde goed tijdig te verlaten, zodat het nazicht bij het eindigen van het huurcontract kan gebeuren en om elke schadevergoeding wegens- niet beschikbaarheid der lokalen de dag na het einde van het huurcontract te besparen. Artikel veertien Huisdieren De huurder zal in de verhuurde plaatsen geen huisdieren mogen houden, behoudens schriftelijke toelating van de verhuurder. Artikel vijftien Kosten - Registratierechten De kosten van registratie zijn ten laste van de verhuurder. Bijzondere voorwaarden: Opgemaakt te..., in zoveel exemplaren als er contracterende partijen zijn, plus één exemplaar voor de registratie. Te... op.../.../... De huurder De verhuurder

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT Tussen: gsm:.. rijksregisternummer... hierna "verhuurder" genoemd, en: gsm:.. rijksregisternummer... gsm:.. rijksregisternummer... hierna "huurder(s)" genoemd,

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST

HANDELSHUUROVEREENKOMST HANDELSHUUROVEREENKOMST Tussen 1. De heer en mevrouw Koenraad Vervaecke Katrien Vandepitte, Samenwonende te 8370 Blankenberge, Kerkstraat 380, hierna genoemd verhuurders en 2. Naam venootschap., ondernemingsnummer:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST KORTE DUUR POP-UP IN HET VLAAMSE GEWEST

HANDELSHUUROVEREENKOMST KORTE DUUR POP-UP IN HET VLAAMSE GEWEST HANDELSHUUROVEREENKOMST KORTE DUUR POP-UP IN HET VLAAMSE GEWEST Tussen: hierna "verhuurder" genoemd, en: hierna "huurder(s)" genoemd, Die verklaren zich hoofdelijk en ondeelbaar borg te stellen voor alle

Nadere informatie

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS Tussen de ondergetekenden 1. de Heer.... en Mevrouw... wonende te... verder "de verhuurder" genoemd - en 2. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de huurder"

Nadere informatie

Huurovereenkomst woonhuis/appartement

Huurovereenkomst woonhuis/appartement Huurovereenkomst woonhuis/appartement Tussen de ondergetekenden : Hierna genoemd "de verhuurder"; en Hierna genoemd "de huurder"; is het volgende overeengekomen : De verhuurder verklaart te verhuren aan

Nadere informatie

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT Tussen de ondergetekenden 1. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de verhuurder" genoemd - en 2. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de huurder"

Nadere informatie

De verhuurder verhuurt aan de huurder, die aanvaardt, het onroerend goed gelegen te Z bestaande uit :

De verhuurder verhuurt aan de huurder, die aanvaardt, het onroerend goed gelegen te Z bestaande uit : HANDELSHUUROVEREENKOMST ============================= Tussen de ondergetekenden enerzijds : X hierna de "verhuurder" genoemd; en anderzijds : Y hierna de "huurder" genoemd; wordt overeengekomen als volgt

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te:

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te: HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER Tussen: De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... En: De huurder: Naam en voornaam : Wonende te: Tel: Gsm:. E-mail: Geboorteplaats

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF LET OP: Deze modelhuurovereenkomst voldoet niet aan de vereisten van de wet van 20 februari 1991 betreffende de huurovereenkomsten voor woningen die dienst doen

Nadere informatie

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, gewijzigd bij de bijzondere wet van 8 augustus 1988;

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, gewijzigd bij de bijzondere wet van 8 augustus 1988; Collegebesluit nr. 03/321 17 juli 2003 Besluit houdende het huren tot aan de aankoop van het pand in de Philippe de Champagnestraat voor de huisvesting van het Huis van het Nederlands Het College, Gelet

Nadere informatie

BIJLAGE. Tussen de ondergetekenden:

BIJLAGE. Tussen de ondergetekenden: BIJLAGE Bijlage nr. 1 Huurovereenkomst Tussen de ondergetekenden: de vzw t Stad-huis, vertegenwoordigd door Mark Touchant, voorzitter, en Luc Roose, penningmeester, met maatschappelijke zettel te 1000

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE HUUR VAN EEN APPARTEMENT/WONING

OVEREENKOMST VOOR DE HUUR VAN EEN APPARTEMENT/WONING OVEREENKOMST VOOR DE HUUR VAN EEN APPARTEMENT/WONING Tussen de ondergetekenden 1. De verhuurder. (naam, voornaam) wonende te.. (adres) en 2. De huurder(s).. (naam/namen) wonende.. (adres) wordt het volgende

Nadere informatie

H U U R CO N T R A C T (Minimum een maand).

H U U R CO N T R A C T (Minimum een maand). Suite Jean Vives - gemeubeld appartement, Marius Renardlaan 51/45, 1070 Anderlecht H U U R CO N T R A C T (Minimum een maand). TUSSEN: 1) De heer Luc Laurent, met administratief adres Duinhoekstraat, 129/274

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST

HANDELSHUUROVEREENKOMST HANDELSHUUROVEREENKOMST Tussen de ondergetekenden : 1..... (naam, voornaam, adres/handelsbenaming, maatschappelijke zetel) Hier vertegenwoordigd door... (naam, voornaam) en Hierna genoemd de verhuurder

Nadere informatie

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 4 december 2013 Besluit nummer: 2013_GR_01260 Onderwerp: Sluiten van een huurovereenkomst voor het onroerend goed gelegen te Sint-Amandsberg, Groot

Nadere informatie

WONINGHUUR VAN BEPERKTE DUUR. wordt heden, DATUM, te PLAATS, overeengekomen en uiteengezet hetgeen volgt: Art. 1: Verhuurd goed

WONINGHUUR VAN BEPERKTE DUUR. wordt heden, DATUM, te PLAATS, overeengekomen en uiteengezet hetgeen volgt: Art. 1: Verhuurd goed WONINGHUUR VAN BEPERKTE DUUR Tussen enerzijds X, hierna: de verhuurders en anderzijds Y, hierna: de huurder wordt heden, DATUM, te PLAATS, overeengekomen en uiteengezet hetgeen volgt: Art. 1: Verhuurd

Nadere informatie

Type-huurcontract bij renovatie

Type-huurcontract bij renovatie BIJLAGE 5 Type-huurcontract bij renovatie Tussen:.. (sociale benaming en adres van de maatschappij-verhuurder). en (naam, voornaam, adres van de huurder(s))... is het volgende overeengekomen : Voorwerp

Nadere informatie

BIJLAGE. Bijlage nr. 1

BIJLAGE. Bijlage nr. 1 BIJLAGE Bijlage nr. 1 Bijlage bij de toelichtingsnota bij het ontwerp van collegebesluit nr. 07/446 houdende de vastlegging van middelen voor het afsluiten van een huurcontract voor de tijdelijke opvang

Nadere informatie

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van artikel 15 van de Leegstandwet

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van artikel 15 van de Leegstandwet Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van artikel 15 van de Leegstandwet --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ondergetekenden

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST STUDENTENKAMER

HUUROVEREENKOMST STUDENTENKAMER HUUROVEREENKOMST STUDENTENKAMER ACADEMIEJAAR Tussen de ondergetekende partijen: ENERZIJDS Isabel Vanneste Morinnestraat 40 8500 Kortrijk Chantal Vanneste Toekomststraat 3 8500 Kortrijk Vervolledig de tekst,

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST

HANDELSHUUROVEREENKOMST HANDELSHUUROVEREENKOMST TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam De vennootschap.. vertegenwoordigd door - de Verhuurder EN: handel drijvende onder de naam De vennootschap... vertegenwoordigd

Nadere informatie

Huurcontract voor woonhuizen

Huurcontract voor woonhuizen Huurcontract voor woonhuizen Tussen ondergetekenden Hierna genoemd verhuurder (naam en adres): Telefoonnummer: Rekeningnummer: Hierna genoemd huurder (naam en adres + echtgeno(o)t(e) en/of samen wonende

Nadere informatie

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ondergetekenden:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Nummer:..

HUUROVEREENKOMST. Nummer:.. HUUROVEREENKOMST Nummer:.. Tussen enerzijds: XXXXX XXXXX XXXXX B.T.W. BE. R.P.R... hier vertegenwoordigd door de heer xxxxxx verder de VERHUURDER genoemd, en anderzijds: BELGACOM NV Koning Albert II laan

Nadere informatie

DRAFT HUUROVEREENKOMST. voor een studentenkamer !!!!!

DRAFT HUUROVEREENKOMST. voor een studentenkamer !!!!! HUUROVEREENKOMST voor een studentenkamer Tussen de ondergetekende partijen: Enerzijds, Maatschap Blindestraat Zestien, met maatschappelijke zetel te Kloosterstraat 53 2270 Herenthout verder genoemd de

Nadere informatie

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren Huren Als je een eigen woning of appartement gaat huren Alles over huren en een huurcontract Huurdersbond www.huurdersbond.be Wetswinkels tel. 070 22 58 88 www.dewetswinkel.be Samenhuizen vzw tel. 0489

Nadere informatie

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Ondergetekende hierna te noemen verhuurder EN hierna te noemen huurder zijn het volgende overeengekomen: 1 Het gehuurde, bestemming 1.1 Verhuurder verhuurt aan

Nadere informatie

Adres, Postcode, Plaats

Adres, Postcode, Plaats HUUROVEREENKOMST VOOR BEPAALDE TIJD ONDERGETEKENDEN: Naam : Adres : Postcode / plaats : Telefoon : Mobiele nummer : E-mail adres : IBAN rekeningnummer : Hierna te noemen verhuurder en beheerder. Naam :

Nadere informatie

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Verhuurder, huurder en het gehuurde Verhuurder Naam; -- Adres; -- Postcode & woonplaats; -- Telefoonnummer; -- Bankrekeningnummer; -- Mail; -- Huurder Naam; --

Nadere informatie

Model van een Handelshuurcontract

Model van een Handelshuurcontract Model van een Handelshuurcontract Tussen de ondergetekenden : A. De heer en/of mevrouw... (naam) wonende te...(adres) hierna genoemd de verhuurder en B. De heer en/of mevrouw (naam) wonende te...(adres)

Nadere informatie

ONTWERP: HUUROVEREENKOMST APPARTEMENT

ONTWERP: HUUROVEREENKOMST APPARTEMENT ONTWERP: HUUROVEREENKOMST APPARTEMENT TUSSEN: De heer Adres Gsm de eerste ondergetekende, hierna de verhuurder genoemd, EN: De heer de tweede ondergetekende, hierna de huurder genoemd, P 1 WORDT HET VOLGENDE

Nadere informatie

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ondergetekenden:

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor een studentenkamer

Huurovereenkomst voor een studentenkamer TUSSEN DE ONDERGETEKENDE PARTIJEN: Huurovereenkomst voor een studentenkamer Verhuurder enerzijds : naam : Ines Reynaert straat en nr: Krijgslaan 202 postnummer : 9000 Gent GSM : 0471 /202 202 e-mail: info@astrumgent.com

Nadere informatie

IN OVEREENSTEMMING MET

IN OVEREENSTEMMING MET HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTEN IN HET VLAAMSE GEWEST VOOR CONTRACTEN GESLOTEN VANAF 01.01.2019 IN OVEREENSTEMMING MET HET VLAAMS HUURDECREET Tussen: gsm:.. rijksregisternummer:... hierna "verhuurder"

Nadere informatie

BRUSSELS GEWEST

BRUSSELS GEWEST BRUSSELS GEWEST AANHANGSEL 4, deel 1 : MEDEHUUR TUSSEN a. Dhr/Mevr. (1)..... Dhr/Mevr. (1)...... OF b. N.V./B.V.B.A./V.Z.W. (1)...... représentée par Mr/Mme (1)....... (hierna genoemd «de verhuurder»)

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor een studenten studio : academiejaar 2013 2014

Huurovereenkomst voor een studenten studio : academiejaar 2013 2014 Huurovereenkomst voor een studenten studio : academiejaar 2013 2014 Huurovereenkomst nummer : Tussen de ondergetekende partijen : Enerzijds - Bvba C Vermeyen, Hoogboomsteenweg 7, 2000 Antwerpen, ondernemingsnummer

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER Tussen: De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon: CITYNEST bvba Kasteellaan 89 9000 GENT BTW BE0887.584.543 Rekeningnummer 363-5392251-61

Nadere informatie

Concessieovereenkomst

Concessieovereenkomst Concessieovereenkomst Tussen de ondergetekenden 1. De V.Z.W. Centrum Duurzaam Bouwen (kortweg CeDuBo) maatschappelijke zetel op Marktplein 7 te 3550 Heusden hier vertegenwoordigd door de penningmeester

Nadere informatie

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris gelieve de volgende bepalingen aandachtig door te nemen en ingevuld terug te sturen met een elektronische handtekening ARTIKEL 1. VOORWERP

Nadere informatie

PC Advocaten Nieuwsbrief. Hoofdhuurovereenkomsten. Contact. ZZInleiding. ZZToepassingsgebied

PC Advocaten Nieuwsbrief. Hoofdhuurovereenkomsten. Contact. ZZInleiding. ZZToepassingsgebied ZZInleiding Hoofdhuurovereenkomsten Regelmatig stellen verhuurders en huurders vragen i.v.m. hun huurovereenkomst, waarbij ze dan totaal verrast worden door het antwoord. De regels betreffende de huurovereenkomsten

Nadere informatie

casapilot.com Overeenkomst van de Eigenaar

casapilot.com Overeenkomst van de Eigenaar casapilot.com Overeenkomst van de Eigenaar A. Contracterende partijen Tussen (hierna CP genoemd), gedeponeerd merk van de vennootschap Greenbox N.V. met maatschappelijke zetel in L-9911 Troisvierges, 2

Nadere informatie

VR DOC.0849/6

VR DOC.0849/6 VR 2018 2007 DOC.0849/6 Bijlage 2 bij het besluit van de Vlaamse Regering van xxx tot wijziging van diverse bepalingen betreffende het woonbeleid Bijlage 2 bij het besluit van de Vlaamse Regering van 12

Nadere informatie

TYPEHUUROVEREENKOMST (sociale verhuurkantoren)

TYPEHUUROVEREENKOMST (sociale verhuurkantoren) Bijlage 2 bij het besluit van de Vlaamse Regering van 24 mei 2019 tot wijziging van diverse bepalingen betreffende het woonbeleid Bijlage II bij het besluit van de Vlaamse Regering van 12 oktober 2007

Nadere informatie

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W.

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W. woensdag 20 juli 2016 VERBLIJFSOVEREENKOMST Tussen : 1. De V.Z.W. Beschut Wonen Noord-Limburg, Burgemeester Laenenstraat 7 bus 25 3900 Overpelt, hier vertegenwoordigd door Fons Plas (ondergetekende), in

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST NAAR GEMEEN RECHT

HUUROVEREENKOMST NAAR GEMEEN RECHT HUUROVEREENKOMST NAAR GEMEEN RECHT ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Artikel 1 Wie zijn de partijen? In deze overeenkomst treden twee partijen op: - De verhuurder is degene, priva(a)t(e) perso(o)n(en) of vennootschap,

Nadere informatie

BEZETTING TER BEDE. Het Autonoom Gemeentebedrijf Begijnendijk, met zetel te Kerkplein 5, 3130 Begijnendijk,

BEZETTING TER BEDE. Het Autonoom Gemeentebedrijf Begijnendijk, met zetel te Kerkplein 5, 3130 Begijnendijk, BEZETTING TER BEDE TUSSEN De gemeente Begijnendijk, met zetel te Kerkplein 5, 3130 Begijnendijk, vertegenwoordigd door het College van Burgemeester en Schepenen, voor wie optreden, de dhr Bert Ceulemans,

Nadere informatie

MODEL VAN PLAATSBESCHRIJVING OP HET EINDE VAN DE HUUR. 1. de Heer... en Mevrouw... - verhuurder - 2. de Heer...

MODEL VAN PLAATSBESCHRIJVING OP HET EINDE VAN DE HUUR. 1. de Heer... en Mevrouw... - verhuurder - 2. de Heer... MODEL VAN PLAATSBESCHRIJVING OP HET EINDE VAN DE HUUR Tussen de ondergetekenden 1. de Heer... en en Mevrouw... verhuurder 2. de Heer... en Mevrouw... de uittredende huurder werden ter gelegenheid van het

Nadere informatie

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Deze overeenkomst is geen huurovereenkomst en valt als dusdanig niet onder de toepassing van de huurwetgeving maar wel

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie Model huurovereenkomst schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie HUUROVEREENKOMST Partijen (naam schoolbestuur), gevestigd te (naam gemeente), bevoegd gezag van de (naam school) ten deze vertegenwoordigd

Nadere informatie

HOOFDHUURCONTRACT 9 JAAR

HOOFDHUURCONTRACT 9 JAAR HOOFDHUURCONTRACT 9 JAAR Sociaal Verhuurkantoor (afgekort SVK) Het Scharnier Vereniging zonder winstgevend doel Adres: Dorpsstraat 9 Postnummer: 3660 Gemeente: Opglabbeek Tel.:0484/ 22-56-46 Fax.: 089/24-54-40

Nadere informatie

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren Huren Als je een eigen woning of appartement gaat huren Alles over huren en een huurcontract Huurdersbond www.huurdersbond.be Wetswinkels tel. 070 22 58 88 www.dewetswinkel.be Samenhuizen vzw tel. 0489

Nadere informatie

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren Huren Als je een eigen woning of appartement gaat huren Alles over huren en een huurcontract Huurdersbond www.huurdersbond.be Wetswinkels tel. 070 22 58 88 www.dewetswinkel.be Samenhuizen vzw tel. 0489

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM De ondergetekenden: en, verhuurder, huurder Overwegende dat a. verhuurder eigenaar is van de woonruimte aan de te Amsterdam; b. verhuurder in

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Woord vooraf 3

INHOUDSOPGAVE. Woord vooraf 3 INHOUDSOPGAVE Woord vooraf 3 Wanneer is de woninghuurwet van toepassing? 13 1 Is de Woninghuurwet van toepassing op alle huurovereenkomsten? 13 2 Wat is een hoofdverblijfplaats? 14 3 Wie kan als huurder

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor een studentenkamer. postnummer : gemeente : telefoon : GSM :. e mail:... wonende in hoofdverblijfplaats te (straat en nr.

Huurovereenkomst voor een studentenkamer. postnummer : gemeente : telefoon : GSM :. e mail:... wonende in hoofdverblijfplaats te (straat en nr. Huurovereenkomst voor een studentenkamer TUSSEN DE ONDERGETEKENDE PARTIJEN: Verhuurder enerzijds : naam : voornaam :.. wonende te (straat en nr.) postnummer : gemeente :.... telefoon : GSM :. e mail:...

Nadere informatie

GEBRUIKSOVEREENKOMST. Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging):

GEBRUIKSOVEREENKOMST. Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging): GEBRUIKSOVEREENKOMST Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging): 1. Partij enerzijds, zijnde het Stadsbestuur van Kortrijk, alhier vertegenwoordigd

Nadere informatie

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris Gelieve de hierna volgende bepalingen aandachtig door te nemen en ingevuld terug te sturen ARTIKEL 1. VOORWERP VAN DE OVEREENKOMST De verhuurder

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM te GEBOORTEPLAATS, wonende te PLAATS (POSTCODE), aan de STRAAT HUISNUMMER,

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENVERBLIJF

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENVERBLIJF HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENVERBLIJF ACADEMIEJAAR: 2014-2015 Tussen de ondergetekende partijen: Enerzijds, Michel Goovaerts en Marie-Dominique Ramboux wonende te Meiweg 28 8500 Kortrijk, en Ignace Saey

Nadere informatie

MODELCONTRACT HANDELSHUUR

MODELCONTRACT HANDELSHUUR 1 MODELCONTRACT HANDELSHUUR (Onderhavig model dient aangepast te worden aan de wensen van de gebruiker(s) en aan de resultaten van de onderhandeling over de inhoud van de overeenkomst. Het geldt louter

Nadere informatie

1/5. HUURCONTRACT VOOR STUDENTENKAMER Tussen de ondergetekende partijen :

1/5. HUURCONTRACT VOOR STUDENTENKAMER Tussen de ondergetekende partijen : 1/5 HUURCONTRACT VOOR STUDENTENKAMER Tussen de ondergetekende partijen : Enerzijds : Demeyere Magda Marquettestraat 1 8554 St.-Denijs Tel. 056/495143 GSM 0496/271628 GSM 0496/271616 Verder genoemd de VERHUURDER

Nadere informatie

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda!

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! De Wijmenier Ledezijdestraat 74 9340 Impe (Lede) BTW-BE 0848.291.526 Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! Astrid Bauters, uitbaatster van het gebouwencomplex De Wijmenier, Ledezijdestraat 74 te

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST Ruyschstraat 391 TE AMSTERDAM

HUUROVEREENKOMST Ruyschstraat 391 TE AMSTERDAM HUUROVEREENKOMST Ruyschstraat 391 TE AMSTERDAM DE ONDERGETEKENDEN: 1. TIONG BO THE, geboren te Amersfoort (Nederland) op 15 Augustus 1979 en wonende te (1091 MS) Amsterdam aan de Ruyschstraat 391, per

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN POP-UP STORE

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN POP-UP STORE HUUROVEREENKOMST VOOR EEN POP-UP STORE Tussen de partijen: 1. de heer en/of mevrouw...... [naam, eerste twee voornamen], wonende te... [woonplaats], geboren te... [plaats van geboorte], op... [datum van

Nadere informatie

1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen "de Verhuurder";

1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen de Verhuurder; Tijdelijke huurovereenkomst De ondergetekenden: 1...[gegevens eigenaar], hierna te noemen "de Verhuurder"; 2... [naam huurder], geboren op.. [datum] te [geboorteplaats], thans wonende te [plaats], hierna

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMSTEN VOOR WONINGEN GELEGEN IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

HUUROVEREENKOMSTEN VOOR WONINGEN GELEGEN IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST BIJLAGE BIJ HET KONINKLIJK BESLUIT VAN 04 MEI 2007 GENOMEN IN UITVOERING VAN ARTIKEL 11bis, VAN BOEK III, TITEL VIII, HOOFDSTUK II, AFDELING 2, VAN HET BURGERLIJK WETBOEK HUUROVEREENKOMSTEN VOOR WONINGEN

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont)

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen:

Huurovereenkomst. Ondergetekenden: Zijn overeengekomen: Huurovereenkomst Ondergetekenden: 1. Hoogerbrugge & Partners (handelsnaam: MB67 Offices), gevestigd Middel Broekweg 67, 2675 KG Honselersdijk, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Huurovereenkomst Loods

Huurovereenkomst Loods Huurovereenkomst Loods De ondergetekenden: 1. Verhuurder Naam: Verstoep Verhuur, onderdeel van D.L. Verstoep Transport Gevestigd te: Gouderak Nr. KvK: 29032141 Postcode: 2831 BJ Straat: Middelblok 41 Telefoon:

Nadere informatie

HOOFDHUURCONTRACT 9 JAAR

HOOFDHUURCONTRACT 9 JAAR Contract afgestemd op: Het model (onder)huurcontract opgenomen in het Besluit van de Vlaamse Regering tot reglementering van het Sociaal Huurstelsel ter uitvoering van titel VII van de Vlaamse Wooncode

Nadere informatie

2. Wat is de duur van een handelshuurovereenkomst?

2. Wat is de duur van een handelshuurovereenkomst? A C C O U N T A N T S B E L A S T I N G C O N S U L E N T E N De handelshuurovereenkomst Wie een pand huurt om er handel te drijven, heeft behoefte aan een zekere duurzaamheid, zekerheid, stabiliteit.

Nadere informatie

Huurovereenkomst woning bestemd tot hoofdverblijfplaats... wonende te.. WORDT OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

Huurovereenkomst woning bestemd tot hoofdverblijfplaats... wonende te.. WORDT OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT: Huurovereenkomst woning bestemd tot hoofdverblijfplaats Tussen de ondergetekenden:. wonende te.. hierna genoemd: de verhuurder EN. wonende te.. hierna genoemd: de huurder WORDT OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT:

Nadere informatie

Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf zonder pension, te betrekken door ten hoogste 4 volwassenen en 2 kinderen.

Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf zonder pension, te betrekken door ten hoogste 4 volwassenen en 2 kinderen. Huur-Overeenkomst Le Petit Morvan Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot de vakantiewoning in Villapourçon (Frankrijk) 58370 - Avaux. Uitsluitend bestemd

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Tussen de ondergetekenden:

HUUROVEREENKOMST. Tussen de ondergetekenden: HUUROVEREENKOMST Tussen de ondergetekenden: VZW Jeugdhuis Djem, met zetel te 9120 Melsele, Dambrugstraat 5, vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris, hierna genoemd verhuurder. en Hierna genoemd

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR Artikel 1 Algemene rechten en plichten van de contractanten De verhuurder verbindt zich aan de huurder het op bijgaande specificatie omschreven

Nadere informatie

Inhoudstafel. Deel 1. Een woning te huur zetten. 1. Attestenkermis en andere verplichtingen... 1. 2. Correcte publiciteit... 6

Inhoudstafel. Deel 1. Een woning te huur zetten. 1. Attestenkermis en andere verplichtingen... 1. 2. Correcte publiciteit... 6 Inhoudstafel Deel 1. Een woning te huur zetten 1. Attestenkermis en andere verplichtingen... 1 1.1. Eigendomsattest... 1 1.2. Energieprestatiecertificaat (EPC)... 1 1.2.1. Tijdig een erkend energiedeskundige

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST APPARTEMENT BESTEMD TOT HOOFDVERBLIJFPLAATS VAN DE HUURDER

HUUROVEREENKOMST APPARTEMENT BESTEMD TOT HOOFDVERBLIJFPLAATS VAN DE HUURDER HUUROVEREENKOMST APPARTEMENT BESTEMD TOT HOOFDVERBLIJFPLAATS VAN DE HUURDER Tussen de ondergetekende partijen: ENERZIJDS naam en voornamen: geboortedatum en plaats:.. straat, nr.: postcode, gemeente..

Nadere informatie

Is een schriftelijk huurcontract noodzakelijk? Hoe lang duurt een huurcontract?

Is een schriftelijk huurcontract noodzakelijk? Hoe lang duurt een huurcontract? uur contract Je wil een woning huren die je hoofdverblijfplaats wordt. Dat betekent dat je daar echt woont en daar bent ingeschreven in het bevolkingsregister. In dat geval moet je contract voldoen aan

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VAKANTIEWONING. Résidence Le Carre Blanc Courchevel Village, Rue des Rois Appartement n 220 INHOUDSTABEL

HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VAKANTIEWONING. Résidence Le Carre Blanc Courchevel Village, Rue des Rois Appartement n 220 INHOUDSTABEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VAKANTIEWONING Résidence Le Carre Blanc 73120 Courchevel Village, Rue des Rois Appartement n 220 INHOUDSTABEL I. Bijzondere voorwaarden Artikel 1 Doel Artikel 2 Bestemming Artikel

Nadere informatie

Tijdelijke huurovereenkomst Jongerenhuisvesting

Tijdelijke huurovereenkomst Jongerenhuisvesting Tijdelijke huurovereenkomst Jongerenhuisvesting Contract nummer Perceelnummer : INVULVELD : INVULVELD Ondergetekenden, Woningstichting Eigen Haard gevestigd en kantoor houdend aan Arlandaweg 88 te Amsterdam,

Nadere informatie

Verhuurovereenkomst voor:

Verhuurovereenkomst voor: Verhuurovereenkomst voor: De Partijen CAIR, divisie van Interior Rent n.v, Bedrijvenpark De Veert 3, B-2830 Willebroek, hierna te noemen de verhuurster, en hierna te noemen de huurder Hoedanigheid In het

Nadere informatie

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Vestide Contractnummer:

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Vestide Contractnummer: Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Vestide Contractnummer: De ondergetekenden: Vestide, geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer 17058500, kantoorhoudende Willemstraat 28, postcode 5611 HD

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST

VERBLIJFSOVEREENKOMST vzw Emmaüs Beschut Wonen en Psychiatrische Thuiszorg De Sprong Bethaniënlei 87 2980 ZOERSEL tel. 03 385 45 06 fax 03 385 45 07 beschutwonen.zoersel@emmaus.be www.bwdesprong.be VERBLIJFSOVEREENKOMST Tussen:

Nadere informatie

Grofweg is een overige bedrijfsruimte alles wat geen 290-bedrijfsruimte of woonruimte is.

Grofweg is een overige bedrijfsruimte alles wat geen 290-bedrijfsruimte of woonruimte is. Huurrecht - kantoorruimte en overige bedrijfsruimte De meeste huurvragen hebben betrekking op het huurrecht en een huurovereenkomst betreffende het (ver)huren van een onroerende zaak. De wet maakt onderscheid

Nadere informatie

1 Stichting DUWO, gevestigd te Delft, verder: DUWO en verhuurder ;

1 Stichting DUWO, gevestigd te Delft, verder: DUWO en verhuurder ; Partijen: 1 Stichting DUWO, gevestigd te Delft, verder: DUWO en verhuurder ; 2 Contactnummer: Naam: Geboortedatum: Nationaliteit: Onderwijsinstelling: verder: huurder, die bij aanvang van de huur de hoedanigheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuurvoorwaarden Tarieven Demo/Bruikleen Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Verhuurvoorwaarden Tarieven Demo/Bruikleen Overeenkomst Algemene Voorwaarden Verhuurvoorwaarden Tarieven Demo/Bruikleen Overeenkomst Algemene Verhuurvoorwaarden en Tarieven Artikel 1 De huur gaat in op het ogenblik dat de huurder of zijn gemachtigde het gehuurde

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN. 1. Aanvaarding van de algemene verhuurvoorwaarden & algemene voorwaarden

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN. 1. Aanvaarding van de algemene verhuurvoorwaarden & algemene voorwaarden ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN 1. Aanvaarding van de algemene verhuurvoorwaarden & algemene voorwaarden 1.1 Alle verhuringen uitgaande van de BECONA NV worden aangegaan onder de hierna vermelde voorwaarden.

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor een studentenkamer

Huurovereenkomst voor een studentenkamer Huurovereenkomst voor een studentenkamer TUSSEN DE ONDERGETEKENDE PARTIJEN: Verhuurders enerzijds: Han Laporte en Leen Dupan Wonende in de wittemereldreef 3, 8200 Sint-Michiels Telefoon: 050 388326 - GSM:

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be Artikel 1 De bepalingen van dit hoofdstuk zijn enkel van toepassing op de contractuele relatie tussen NV Eco Toilet

Nadere informatie

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris

Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris Huurovereenkomst lokaal Scouts Kontich Kazerne 26 e Sint-Joris gelieve de volgende bepalingen aandachtig door te nemen en ingevuld terug te sturen met een elektronische handtekening ARTIKEL 1. VOORWERP

Nadere informatie

Huurovereenkomst parkeergelegenheid SPACE-S contractnummer:

Huurovereenkomst parkeergelegenheid SPACE-S contractnummer: Huurovereenkomst parkeergelegenheid SPACE-S contractnummer: De ondergetekenden: Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl, geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer 17058500, statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE (FLEXIBEL) en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE (FLEXIBEL) en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE (FLEXIBEL) en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VERHUUR

MODEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VERHUUR MODEL HUUROVEREENKOMST TIJDELIJKE VERHUUR Ondergetekenden: Naam: Adres: Woonplaats: hierna te noemen verhuurder, en Naam: Huidig adres: Woonplaats: Geboortedatum: Paspoort of identiteitsbewijsnummer: (indien

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor een studentenkamer

Huurovereenkomst voor een studentenkamer Huurovereenkomst voor een studentenkamer TUSSEN DE ONDERGETEKENDE PARTIJEN: Verhuurder enerzijds : naam : Ines Reynaert straat en nr: Krijgslaan 202 postnummer : 9000 Gent GSM : 0471 /202 202 e-mail: info@astrumgent.com

Nadere informatie

De Bouwmaatschappij van Temse moet de woning 'in goede staat' aan de huurder geven

De Bouwmaatschappij van Temse moet de woning 'in goede staat' aan de huurder geven Een overzicht van deze rechten en plichten en vooral op het vlak van de onderhouds- en herstellingswerken is opgenomen in onze publicatie "Hoe? Zo!" die in april 2014 aan de huurders is bezorgd. De Bouwmaatschappij

Nadere informatie