Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,"

Transcriptie

1 Algemene info werkzaamheden (16-20 september) Voor deze week zijn de weersvooruitzichten wisselvallig (neerslag). We verwachten geen wezenlijke invloed op de planning.. Herstelwerkzaamheden voegen rijbaan historisch centrum Voegherstel aan de cementgebonden voegen is uitgevoerd voor de bouwvak. Resultaten zijn geëvalueerd. Besloten is om na de winter opnieuw de staat van de voegen te beoordelen. Aanbrengen tweecomponenten voegvulling terrassen en loopstroken historisch centrum In het historisch centrum is een aantal proefvakken afgevoegd met tweecomponenten voegvulling. De kwalitatieve resultaten van de afwerking van deze proefvakken is zowel optisch als functioneel goed. Na het aanbrengen van deze voegvulling zijn de terrassen veel beter te reinigen, er kan geen vuil meer achterblijven in de voegen. In de voegen kan ook vrijwel geen onkruid hechten. De voegen zijn water en gasdoorlatend. In overleg met de ondernemers in het historisch centrum is afgesproken dat de voegvulling in de terrassen/loopstroken wordt aangebracht in de periode 28 oktober 15 november. Met de start van de Kerstmarkt zijn de voegwerkzaamheden dan gereed. Het voegbedrijf zal in de nacht werken zodat de hinder voor terrassen minimaal is. Werkzaamheden Jan Deckerstraat/Poststraat/Lindenlaan (16-20 september) De werkzaamheden zijn in dit gebied gereed. De restpunten worden afgewerkt. De spanmasten voor de Lindenlaan-Zuid (2 stuks) en Poststraat (1 stuks) zijn geplaatst. Op korte termijn worden de overspanningen (staalkabel, stroom, lichtpunt) door de aannemer van Ziut gemaakt. De lichtpunten in de Lindenlaan moeten nog gedimd worden. Deze branden nu 100%. Via een computerschakeling zullen ze tot 60-70% van de maximale lichtsterkte gedimd worden. Enkele lichtmasten in de Lindenlaan zullen de komende tijd door Ziut gericht worden (op hoogte gesteld).. Werkzaamheden Theodoor Dorrenplein (16-20 september) Het plaatsen van het zitelement rondom de monumentale beuk is gereed. Momenteel heelt de stratenmaker de tegelbestrating hier aan. Ook zal er nog enig herstel aan de overige tegels worden uitgevoerd op het plein, zodat de voeger deze week ook hier kan afwerken. De halfverharding onder de beuk zal ook op korte termijn worden aangebracht, mogelijk deze week nog. In de periode tussen 28 oktober en 15 november zal de lijngoot langs de luifels van de terrassen aan het plein geplaatst worden (Huis aan de Brug tot en met Cup&Vino). In dezelfde periode worden de restpunten op het plein afgewerkt. Op het Theodoor Dorrenplein zullen twee lichtmasten worden geplaatst. Plaatsingsdatum is nog niet bekend bij Ziut. Tot die tijd zal de tijdelijke verlichting gehandhaafd blijven..

2 Werkzaamheden Gosewijnstraat (16-20 september) Naar verwachting over ca. een week (na uitharding rijbaanbestrating Sint Pieterstraat-Noord) wordt de aansluiting met het riool van de Sint Pieterstraat gemaakt. De trottoirbestratingen in de Gosewijnstraat zijn voor 90% klaar. Deze week wordt er met de rijbaanbestrating gestart. De openbare verlichting wordt vervangen (spanverlichting). Daar waar spanverlichting niet mogelijk is (tuinmuur westzijde en locatie Croix de Bourgogne) is inmiddels een spanmast geplaatst. Ziut zal zo spoedig mogelijk starten met de montage van de spanverlichtingen.. Werkzaamheden St. Pieterstraat-Noord (16-20 september) Het aanbrengen van de trottoir- en rijbaanbestratingen in de St. Pieterstraat-Zuid is gereed. Het voegbedrijf streeft ernaar zo spoedig mogelijk alles definitief af te voegen. Na een week uitharden kan de rijbaan opengesteld worden voor het verkeer.. Werkzaamheden Guascostraat/Maternusstraat/Avondpoelstraat (16-20 september) De rioolwerkzaamheden in de Maternusstraat zijn in volle gang. Het werk verloopt vrijwel volgens planning. Door de natte vorige week is het werk enigszins vertraagd. In de Guascostraat is de trottoirbestrating voor 80% aangebracht. De rijbaanbestrating is vorige week gestart. Afgelopen zaterdag is door de stratenmaker gewerkt. Naar verwachting zal de rijbaan deze week zover gereed zijn dat gestart kan worden met voegen. De wegaansluiting met de Grotestraat moet nog worden gemaakt. Naar verwachting zal deze aansluiting deze week gemaakt worden. Werkzaamheden nutsbedrijven centrum openbare verlichting (16-20 september) De komende periode wordt montage van de nieuwe openbare verlichting voortgezet in de straten waar de herinrichting wordt uitgevoerd. Ziut zal de komende tijd werkzaam blijven in het reconstructiegebied. Werkzaamheden turbinehuis Oude Molen Sint Pieterstraat (16-20 september) De restauratiewerkzaamheden zullen ook deze week voortgezet worden. Voor de afvoer van puin zal incidenteel een kraan en vrachtwagen gebruikt worden. Start vervangen P-apparatuur: 16 september Op 16 september wordt gestart met het vervangen van de oude parkeerapparatuur in het centrum en omliggende parkeerterreinen. Met de nieuwe P-apparatuur wordt het straks ook mogelijk achteraf met de mobiele telefoon te betalen (GSM-parkeren).

3 Doorkijk werkzaamheden historisch centrum (kwartaal 3/4) Aannemer van Boekel heeft een globale planning afgegeven voor een aantal straten in het historisch centrum. De planning is afgegeven ervan uitgaande dat in 1 stroom kan worden doorgewerkt. Zaken als weersomstandigheden, bodemgesteldheid, onvoorziende omstandigheden en beschikbaarheid van materialen kunnen van invloed zijn op de planning. Als de planning wijzigt zal dat in het werkzaamhedenbericht worden opgenomen. Guascostraat: gestart 12 augustus, gereed rond 20 september Maternusstraat: gestart rond 30 augustus, gereed rond 20 september Avondpoelstraat: gestart rond 13 september (proefsleuf kruising Maternusstraat), gereed rond 10 oktober Hovetstraat-Zuid: start rond 30 september, gereed rond 30 oktober Aanleg tijdelijke winkellocatie Berkelplein Hurks voert werkzaamheden uit om een tijdelijke winkellocatie op het Berkelplein te realiseren. Deze tijdelijke locatie huisvest 5 winkels (AH/Kruitvat/Shoetime/Zeeman/Blokker). De planning voor de komende tijd ziet er als volgt uit: begin sept. eind sept: inrichting winkels 9 oktober: opening winkels tijdelijke locatie Berkelplein Voor vragen en inlichtingen kunt u contact opnemen met: Loe Debruyn (projectmanager Hurks): Jos Bauer (deelprojectleider Centrumplan Hart voor Valkenburg): : start sloop winkellocatie Reinaldstraat/Louis van der Maesenstraat/Dr. Erensstraat Om het winkelcentrum met parkeergarage, winkels en woningen te kunnen realiseren zullen de bestaande panden van AH, Kruidvat, Blokker, Zeeman, Shoetime, Geurts en de bijbehorende woningen gesloopt worden. Start sloop: 9 oktober 2013 Start nieuwbouw: januari 2014 Hurks werkt momenteel een voorstel voor de bouwschutting uit. De schutting is ca. 260 meter lang. De gemeente is verantwoordelijk voor de sloop (opdrachtgever). Met Hurks is overeengekomen dat in 1 keer de definitieve schutting (sloop en bouw) geplaatst wordt. Tijdens de sloopperiode zal de schutting in de Louis van der Maesenstraat zo geplaatst worden dat parkeren daar mogelijk blijft. De schutting wordt uitgevoerd in hout en wit geschilderd. Na de sloop zal de schutting verplaatst worden naar de definitieve plek. De schutting wordt dan door Hurks voorzien van impressies van het project. Voor de ondernemers zullen vlakken gereserveerd worden waarop bijv. een stadsplattegrond, de evenementenkalender etc. geplaatst kan worden. Het voorstel van Hurks hoe de schutting definitief in te vullen zal met gemeente en belanghebbenden besproken worden.

4 Verwijdering glascontainers, kledingcontainer en verlichting winkelzijde Louis v/d Maesenstraat Ter voorbereiding op start sloop zullen in de week van 30 september 4 oktober de glasbakken ter hoogte van AH verwijderd worden door Van Gansewinkel. Ook de kledingcontainer op het P-terrein naast AH zal worden verwijderd. De lichtmasten aan de zijde van de te slopen panden zullen worden verwijderd door Ziut. Na plaatsen van de schutting zal Hurks nieuwe (tijdelijke) verlichting plaatsen. De vaste bakstenen bloembakken in de Louis van der Maesenstraat zullen in dezelfde week worden gesloopt. Doorkijk nutswerkzaamheden centrum Valkenburg De aannemer van de nutsbedrijven (A. Hak) start komende week in het centrum van Valkenburg. De aannemer heeft een globale planning afgegeven. De planning is afgegeven ervan uitgaande dat in 1 stroom kan worden doorgewerkt. Zaken als weersomstandigheden, bodemgesteldheid, onvoorziende omstandigheden en beschikbaarheid van materialen kunnen van invloed zijn op de planning. Als de planning wijzigt zal dat in het werkzaamhedenbericht worden opgenomen. Kerkstraat: week 38 t/m 42 Walravenstraat/Tienschuurstraat: week 40 t/m 48, deze week hoofdleiding gas/water Week 38 ma t/m vrij Week 39 ma t/m vrij Week 40 ma t/m vrij Week 41 ma t/m vrij Week 42 ma t/m vrij Week 43 ma t/m vrij Week 44 ma t/m vrij Week 45 ma t/m vrij Week 46 ma t/m vrij Week 47 ma t/m vrij Week 48 ma t/m vrij

5 Start plaatsing dynamisch verzinkbare palen (DVP): 30 september Historisch- en winkelcentrum worden autoluw. Tussen uur en uur is op termijn alleen laad/losverkeer mogelijk. Het autoluwe gebied zal worden afgesloten met dynamisch verzinkbare palen. Deze palen zakken automatisch de grond in als zich iemand meldt die toegang heeft en gaan ook weer automatisch omhoog. Aannemer BAM zal de systemen in opdracht van de gemeente gaan plaatsen. De plaatsing van de kasten met aansturing van het systeem is in uitvoering. Door BAM is een planning voor 7 locaties gemaakt. Deze wordt maandag 16 september definitief besproken. Volgens die planning wordt op 30 september 2013 gestart in de Jan Deckerstraat. Hiervoor zal de rijbaanbestrating er over een lengte van ruim 10 meter verwijderd moeten worden. Hierna zullen de ondergrondse voorzieningen en installatie worden aangebracht. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in de Jan Deckerstraat uiterlijk eind oktober 2013 gereed. In het volgende werkzaamhedenbericht zal de definitieve fasering van de plaatsing van de DVP s opgenomen worden. Half februari 2014 zullen de DVP s op de 7 locaties geplaatst zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, jegdbauer@gmail.com, 06-81271777.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, jegdbauer@gmail.com, 06-81271777. Algemene info werkzaamheden (30 sep - 4 okt) Voor deze week zijn de weersvooruitzichten redelijk. De dagtemperatuur is goed, er wordt wel einde van de week regen verwacht, die van invloed kan zijn op cementgebonden

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (7-11 okt) Voor deze week zijn de weersvooruitzichten redelijk. De dagtemperatuur is goed, er wordt wel weer regen verwacht vanaf woensdag, die van invloed kan zijn op cementgebonden

Nadere informatie

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 23 april 2018

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 23 april 2018 Herinrichting Molenstraat en Walramplein De reconstructie van Walramplein en Molenstraat is in uitvoering. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden. Dat is een gevolg van de eisen van de gemeente zoals

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (2 6 maart) De weersvoorspellingen de komende week zijn redelijk. Tot en met woensdag valt er neerslag. Naar het zich laat aanzien heeft het weer nauwelijks invloed op de werkzaamheden.

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (15 19 dec) De weersvoorspellingen deze week zijn redelijk. Het wordt minder koud, maar er wordt wel neerslag vanaf woensdag verwacht. Naar het zich laat aanzien heeft het weer

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (1-13 feb) De weersvoorspellingen de komende week zijn redelijk. De temperaturen zijn op werkbaar niveau. Er wordt wel wat regen verwacht. Het weer naar verwachting geen invloed

Nadere informatie

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 4 juni 2018

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 4 juni 2018 Herinrichting Molenstraat en Walramplein De reconstructie van Walramplein en Molenstraat is in uitvoering. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden. Dat is een gevolg van de eisen van de gemeente zoals

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (4-8 april) De weersvoorspellingen deze week zijn goed. Temperaturen stijgen en het blijft overwegend droog. I.v.m. de eerdere vorst en overvloedige regen in het eerste kwartaal

Nadere informatie

Handig om te weten! Wegwijs bij het aanvragen van een ontheffing voor het autoluwe centrum

Handig om te weten! Wegwijs bij het aanvragen van een ontheffing voor het autoluwe centrum Handig om te weten! Wegwijs bij het aanvragen van een ontheffing voor het autoluwe centrum Introductie Het zal u niet ontgaan zijn: het centrum van Valkenburg wordt autoluw. Even wennen wellicht, maar

Nadere informatie

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 25 juni 2018

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 25 juni 2018 Herinrichting Molenstraat en Walramplein De reconstructie van Walramplein en Molenstraat is in uitvoering. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden. Dat is een gevolg van de eisen van de gemeente zoals

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (17 21 oktober) Geen bijzonderheden. Werkzaamheden Aan de Kei (17 21 oktober) Hurks werkt deze week door aan het afwerken van diverse opleverpunten in en rondom de nieuwbouw

Nadere informatie

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 10 september 2018

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 10 september 2018 Herinrichting Molenstraat en Walramplein De reconstructie van Walramplein en Molenstraat is in uitvoering. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden. Dat is een gevolg van de eisen van de gemeente zoals

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (18-22 jan) De weersvoorspellingen de komende week zijn onzeker. De temperaturen zijn mogelijk lager dan 5 graden, de kritische grens voor kabel- en nutswerkzaamheden. Het weer

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (9 13 & 16-19 februari) De weersvoorspellingen de komende weken zijn goed. De temperaturen gaan omhoog, ook in de nacht verdwijnt de vorst. Naar het zich laat aanzien heeft

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (24-28 nov) De weersvoorspellingen deze week zijn redelijk. Er wordt regen verwacht die naar het zich laat aanzien geen invloed op de werkzaamheden van deze week heeft.. Werkzaamheden

Nadere informatie

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 11 juni 2018

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 11 juni 2018 Herinrichting Molenstraat en Walramplein De reconstructie van Walramplein en Molenstraat is in uitvoering. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden. Dat is een gevolg van de eisen van de gemeente zoals

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (6 10 juni) De weersvoorspellingen deze week zijn wisselvallig. De eerste dagen wordt regen verwacht, de tweede helft van de week wordt het droog. I.v.m. de eerdere vorst en

Nadere informatie

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 16 april 2018

Werkzaamhedenbericht Valkenburg-Centrum 16 april 2018 Herinrichting Molenstraat en Walramplein De reconstructie van Walramplein en Molenstraat is in uitvoering. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden. Dat is een gevolg van de eisen van de gemeente zoals

Nadere informatie

Algemene info werkzaamheden (25 29 juli) De weersvoorspellingen deze week zijn goed. Er wordt deze week weinig regen verwacht.

Algemene info werkzaamheden (25 29 juli) De weersvoorspellingen deze week zijn goed. Er wordt deze week weinig regen verwacht. Algemene info werkzaamheden (25 29 juli) De weersvoorspellingen deze week zijn goed. Er wordt deze week weinig regen verwacht.. Werkzaamheden Aan de Kei (25 29 juli) De werkzaamheden aan de gevels zijn

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, jegdbauer@gmail.com, 06-81271777.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, jegdbauer@gmail.com, 06-81271777. Algemene info werkzaamheden (20 24 juni) De weersvoorspellingen deze week zijn redelijk. Er wordt maandag weer regen verwacht. De rest van de week is het zo goed als droog en wordt het warm. I.v.m. de

Nadere informatie

Centrumplan Hart voor Valkenburg

Centrumplan Hart voor Valkenburg Samenstelling: Ben van Eijsden Centrumplan Hart voor Valkenburg Plan van aanpak herinrichting historisch centrum Document: 20110125-plan van aanpak Historisch Centrum.doc Status: definitief Blad 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Raadsinformatiesessie d.d. 31 maart 2011

Raadsinformatiesessie d.d. 31 maart 2011 Raadsinformatiesessie d.d. 31 maart 2011 Programma Openingswoord burgemeester Eurlings Verkeersstructuur Ontwerp winkelgebied Historisch centrum. - deel 1: Reinaldstraat; - deel 2: Winkelgebied. Verkeersstructuur

Nadere informatie

TERINZAGELEGGING HERSCHIKKING PARKEERMOGELIJKHEDEN CENTRUMGEBIED VANAF OPENING PARKEERGARAGE AAN DE KEI

TERINZAGELEGGING HERSCHIKKING PARKEERMOGELIJKHEDEN CENTRUMGEBIED VANAF OPENING PARKEERGARAGE AAN DE KEI TERINZAGELEGGING HERSCHIKKING PARKEERMOGELIJKHEDEN CENTRUMGEBIED VANAF OPENING PARKEERGARAGE AAN DE KEI Inleiding Medio mei 2016 wordt de nieuwe parkeergarage Aan de Kei geopend. Met de opening van de

Nadere informatie

Aanwijzingsbesluit betaald- en vergunningparkeren Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul;

Aanwijzingsbesluit betaald- en vergunningparkeren Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Valkenburg aan de Geul Nr. 230512 27 december 2017 Aanwijzingsbesluit betaald- en vergunningparkeren 2018 Het college van burgemeester en wethouders van de

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Valkenburg aan de Geul;

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Valkenburg aan de Geul; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Valkenburg aan de Geul. Nr. 92684 13 juli 2016 Besluit ToT AANWIJZING PLAATSEN BETAALD PARKEREN en vergunningparkeren EN TOT HET STELLEN VAN VOORSCHRIFTEN VOOR

Nadere informatie

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken.

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken. Melding Actie Foto Tulpstraat. In het plantsoen ter hoogte van de Kamillestraat staat erg veel onkruid. Dit komt ook op meer plaatsen voor. Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit

Nadere informatie

Impressie Rivierweg-Midden. Rivierweg-Midden en Lepelaarsingel Bijeenkomst 23 april 2018

Impressie Rivierweg-Midden. Rivierweg-Midden en Lepelaarsingel Bijeenkomst 23 april 2018 Impressie Rivierweg-Midden Rivierweg-Midden en Lepelaarsingel Bijeenkomst 23 april 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle aanwezigen van harte welkom

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Bauer, Algemene info werkzaamheden (13 okt 17 okt) De weersvoorspellingen deze week zijn qua temperatuur goed, vanaf woensdag wordt wel wat neerslag verwacht. Naar verwachting zal het weer weinig invloed hebben

Nadere informatie

Helaas kan de vertegenwoordiger van Movares door de weersomstandigheden (sneeuwval) niet aanwezig zijn.

Helaas kan de vertegenwoordiger van Movares door de weersomstandigheden (sneeuwval) niet aanwezig zijn. Verslag besloten informatiebijeenkomst Reinaldstraat en Sint Pieterstraat, NS Station, Stationsstraat 10, 6301 EZ Valkenburg aan de Geul, 29 november 2010. Code: Aanwezig: INFORMATIEBIJEENKOMSTSINTPIETERSTRAAT.2010.02.

Nadere informatie

Centrumplan Valkenburg Voortgangsrapportage centrumplan Gemeenteraad / /EV

Centrumplan Valkenburg Voortgangsrapportage centrumplan Gemeenteraad / /EV M e m o Datum 26 mei 2011 P roj e ct Be tr ef t Aa n Onze referentie Centrumplan Valkenburg Voortgangsrapportage centrumplan Gemeenteraad 001379.002.01/11002285/EV 01 INLE IDING In de raadsinformatienota

Nadere informatie

Bestemming Binnenstad: Definitief Ontwerp Astraat. De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN

Bestemming Binnenstad: Definitief Ontwerp Astraat. De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN Bestemming Binnenstad: Definitief Ontwerp Astraat Herman Lubbers De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN 8289 1 6537064 30-08-2017 Geachte heer, mevrouw, Op 28 juni jl. heeft uw raad,

Nadere informatie

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 Impressie entree Koperwiek - RET Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle

Nadere informatie

Bij de besluitvorming inzake het Centrumplan Hart voor Valkenburg d.d. 30 juni 2009 heeft uw raad

Bij de besluitvorming inzake het Centrumplan Hart voor Valkenburg d.d. 30 juni 2009 heeft uw raad Raadsnota Raadsvergadering d.d.: 17 december 2012 Agenda nr: 18 Onderwerp: Evaluatie parkeerbeleid vergunninghouders Aan de gemeenteraad, 1. Doel, Samenvatting en Advies van het raadsvoorstel In 2008 is

Nadere informatie

Informatieavond 28 augustus Centrumplan Schaijk. Openbare informatieavond. Openbare ruimte, bouw & fasering

Informatieavond 28 augustus Centrumplan Schaijk. Openbare informatieavond. Openbare ruimte, bouw & fasering 1 Centrumplan Schaijk Openbare informatieavond Openbare ruimte, bouw & fasering 2 We zijn gestart! Ontwerpen gereed. Vanavond: informeren over wat er gaat gebeuren. Het nieuwe dorpshart van Schaijk komt

Nadere informatie

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013 Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind Datum: 16 januari 2013 Inleiding Dit is het uitvoeringsplan voor de reconstructie van het Moleneind te Drachten. Dit plan is bedoeld om inzicht te geven in de wijze

Nadere informatie

Raadsvergadering d.d.: 17 maart Agenda nr: 9 Onderwerp: Agenda valkenburg aan de Geul: Hart voor Valkenburg aan de Geul.

Raadsvergadering d.d.: 17 maart Agenda nr: 9 Onderwerp: Agenda valkenburg aan de Geul: Hart voor Valkenburg aan de Geul. Raadsnota Raadsvergadering d.d.: 17 maart 2008. Agenda nr: 9 Onderwerp: Agenda valkenburg aan de Geul: Hart voor Valkenburg aan de Geul. Aan de gemeenteraad, 1. Doel, Samenvatting en Advies van het raadsvoorstel

Nadere informatie

Sloop en start bouw winkelcentrum s-gravenzande

Sloop en start bouw winkelcentrum s-gravenzande Sloop en start bouw winkelcentrum s-gravenzande 2 Programma 19.30 uur Inleiding en doel van de avond door Onno van der Kaaij, gemeente Westland 19.35 uur Stand van zaken sloop door Peter Immers, BPD 19.45

Nadere informatie

Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove

Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove Besprekingsverslag Herinrichting Prinsenhove datum bespreking datum verslag 11 april 2019 5 juli 2019 aanwezigen Gemeente Middelburg: Pascal Geldof, projectleider Michel Joosse, coördinator Civiele Techniek

Nadere informatie

Aanleg keersporen en onderdoorgang

Aanleg keersporen en onderdoorgang Welkom Aanleg keersporen en onderdoorgang Komende werkzaamheden Eigenaar: Albert Hazeleger 11 oktober 2016 Status: Definitief Terugblik Werkzaamheden weekend week 29 2016 Vernieuwen bestaand kopspoor Verlengen

Nadere informatie

Realisatie infrastructuur Vogelenzang fase 2

Realisatie infrastructuur Vogelenzang fase 2 Informatieavond: Realisatie infrastructuur Vogelenzang fase 2 (aansluiting J. v.d. Berghstraat, aansluiting Steenbergseweg en bouwrijp maken terrein Leeuwerik, Nachtegaal en Kievit ) Programma terugblik

Nadere informatie

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2019

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2019 HILLHOUT ERFAFSCHEIDING MET TUINSCHERM FLUX. Hillhout tuinscherm Flux is een Vurenhouten tuinscherm met een speels effect. Een erfafscheiding met tuinscherm Flux geeft veel privacy. Aan de afwerking is

Nadere informatie

WERKPLAN VERVANGEN BRUG BIJ FORT DE KWAKEL Opdrachtgever: Gemeente Leiden Bestandsnaam: Werkplan Rijnbrug

WERKPLAN VERVANGEN BRUG BIJ FORT DE KWAKEL Opdrachtgever: Gemeente Leiden Bestandsnaam: Werkplan Rijnbrug WERKPLAN VERVANGEN BRUG BIJ FORT DE KWAKEL 30-17343 Opdrachtgever: Gemeente Leiden Bestandsnaam: 30-17380 Werkplan Rijnbrug Project: Onderhoud Rijnbrug gemeente Leiden Definitief Auteur: T. Baalbergen

Nadere informatie

HERINRICHTING CENTRUM MADE. Inloopavond 30 januari 2019

HERINRICHTING CENTRUM MADE. Inloopavond 30 januari 2019 HERINRICHTING CENTRUM MADE Inloopavond 30 januari 2019 SPOORBOEKJE AVOND Algemene uitleg programma ( Wim Kapitein, gemeente) Opening door wethouder Jan-Willem Stoop Terugblik Centrumplan Made (Corina Segeren,

Nadere informatie

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Haarlemmerstraat op de schop Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Impressies Haarlemmerstraat na afronden werkzaamheden Achtergrond

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Herinrichting De Vergulde Hand:

Herinrichting De Vergulde Hand: Beste geïnteresseerde, Voor u ligt de eerste maandelijkse informatiebrief over de werkzaamheden op industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt het komende jaar gewerkt in opdracht van

Nadere informatie

Raadsstuk. 157/2008 19 augustus 2008 WZ/ogv 08/133472

Raadsstuk. 157/2008 19 augustus 2008 WZ/ogv 08/133472 Raadsstuk Raadsstuk B&W datum Sector/Afd Reg.nr(s) Onderwerp 157/2008 19 augustus 2008 WZ/ogv 08/133472 Kredietaanvraag project Van riool tot Rode Loper: Jansstraat, Jansweg, Kruisstraat en Smedestraat

Nadere informatie

Partijen Herinrichting Plan Dekker Winkel. Jerry Wilms/Rian Duinmeijer. Aannemer. Opdrachtgever

Partijen Herinrichting Plan Dekker Winkel. Jerry Wilms/Rian Duinmeijer. Aannemer. Opdrachtgever Herinrichting Plan Dekker Winkel Jerry Wilms/Rian Duinmeijer Partijen Aannemer Projectleider Uitvoerder S. Veltman K. de Jonge Opdrachtgever Wethouder Projectleider Directievoerder Toezichthouder Toezichthouder

Nadere informatie

Raadsvergadering d.d.: 14 december 2015 Agenda nr: 12 Onderwerp: Introductie pasparkeren in parkeergarage Aan de Kei en op Walramplein

Raadsvergadering d.d.: 14 december 2015 Agenda nr: 12 Onderwerp: Introductie pasparkeren in parkeergarage Aan de Kei en op Walramplein Raadsnota Raadsvergadering d.d.: 14 december 2015 Agenda nr: 12 Onderwerp: Introductie pasparkeren in parkeergarage Aan de Kei en op Walramplein Aan de gemeenteraad, 1. Doel, Samenvatting en Advies van

Nadere informatie

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2018 incl. plaatsen, BTW

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2018 incl. plaatsen, BTW HILHOUT ERFAFSCHEIDING MET TUINSCHERM FLUX. Hilhout tuinscherm Flux is een Vurenhouten tuinscherm met een speels effect. Een erfafscheiding met tuinscherm Flux geeft veel privacy. Aan de afwerking is veel

Nadere informatie

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor.

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor. Nummer 40 juni 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de opening van de Kersenbaan en de afsluiting van de Roethof

Nadere informatie

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016 22 maart 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld

Nadere informatie

Informatieavond. Reconstructie

Informatieavond. Reconstructie Informatieavond Reconstructie Karstraat-Schoolstraat DEN OUDEN Programma 1. Voorstel projectteam 2. Uitvoeringswijze 3. Werkzaamheden derden 4. Planning & Fasering 5. Verkeersmaatregelen 6. Aandachtspunten

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 22 september 2009;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 22 september 2009; De raad van de gemeente Valkenburg aan de Geul; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 22 september 2009; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet; besluit vast te stellen

Nadere informatie

Bijlage 10 Planning en kosten renovaties

Bijlage 10 Planning en kosten renovaties Bijlage 10 Planning en kosten renovaties Integrale herinrichtingen 2014 2015 2016 2017 2018 Koningshof fase 5, 6, 7, 8 50.000 50.000 50.000 50.000 35.000 Vrouwtjeslant fase 3, 4 45.000 45.000 45.000 ----

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 29 20-09-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

Informatieavond Kersenbaan

Informatieavond Kersenbaan Informatieavond Kersenbaan Programma 19.00 uur: uitleg werkzaamheden fase 1 Wat houdt het project in Welke werkzaamheden worden de komende tijd uitgevoerd 19.15 uur: algemene vragen Aansluitend: individuele

Nadere informatie

Rioolvervanging en herinrichting Katoen- en Industriestraat. Gemeente Oldenzaal

Rioolvervanging en herinrichting Katoen- en Industriestraat. Gemeente Oldenzaal Rioolvervanging en herinrichting Katoen- en Industriestraat Gemeente Oldenzaal Aanleiding van de werkzaamheden Bestaand vuilwaterriool in de Katoen- en Industriestraat is toe aan vervanging Hierdoor ontstaat

Nadere informatie

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas

Bouwwerkzaamheden in beeld. Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Bouwwerkzaamheden in beeld Kaarten met de bouwwerkzaamheden voor de Noordzone Zuidas Inhoudsopgave Toelichting bij de kaarten Legenda Kaarten per maand Disclaimer Bouwplanning Toelichting bij de kaarten

Nadere informatie

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n Informatie -avond 19 juni 2018 R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n O p d r a c h t g e v e r : G e m e e n t e Vo e r e n d a a l Openingswoord Wethouder Openingswoord

Nadere informatie

Overzichtstekening. ontwerp route STA-P. verbinding park Stapelen en Sint Petrusbasiliek

Overzichtstekening. ontwerp route STA-P. verbinding park Stapelen en Sint Petrusbasiliek Overzichtstekening 9 8 7 6 5 4 3 2 1 verbinding park Stapelen en Sint Petrusbasiliek Wat vooraf ging... Waarom herinrichting Centrum? In juni 2012 heeft de gemeenteraad de notitie 'Op weg naar een leefbaar

Nadere informatie

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018

Impressie entree Koperwiek - RET. Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 Impressie entree Koperwiek - RET Kerklaan-Noord, deel Fluiterlaan & Duikerlaan Ondernemersbijeenkomst 25 juni 2018 1 Algemeen Inleiding Yücel Özmen, projectleider van het project Centrumring, heet alle

Nadere informatie

Inhoudelijke aspecten ontwikkelproces Centrumplan Valkenburg - Hart voor Valkenburg -

Inhoudelijke aspecten ontwikkelproces Centrumplan Valkenburg - Hart voor Valkenburg - Businesscase Centrumplan Valkenburg Inhoudelijke aspecten ontwikkelproces Centrumplan Valkenburg - Hart voor Valkenburg - Algemeen In het kader van de verdere ontwikkeling van Valkenburg is door Wiel Arets

Nadere informatie

Nieuwsbrief FlorijnAs

Nieuwsbrief FlorijnAs Werk aan de stad in september/oktober Ook deze maand werken we hard aan het zuidelijke deel van de Overcingeltunnel en het de Europaweg Zuid. STATIONSGEBIED Paviljoens station krijgen steeds meer vorm

Nadere informatie

Welkom bij Kustwerk Katwijk. Willemijn Oosterwijk

Welkom bij Kustwerk Katwijk. Willemijn Oosterwijk Welkom bij Kustwerk Katwijk Willemijn Oosterwijk Doel van vanavond Wel: Informeren over voortgang en planning Veel ruimte om uw vragen te beantwoorden Laten zien hoe de genomen besluiten in de praktijk

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1312-AVR

Nadere informatie

Alma Almokdat, heeft prachtig gezongen.

Alma Almokdat, heeft prachtig gezongen. Natuurwerkdag Noordhorn Het terrein achter het voormalige dorpshuis van Noordhorn is op zaterdag 5 november tijdens een natuurwerkdag opgeknapt. Dit was tevens de start van het plan zoals eerder al besproken

Nadere informatie

Vervanging Bosbrug periode januari december 2013

Vervanging Bosbrug periode januari december 2013 Vervanging Bosbrug periode januari december 2013 Verloop van werkzaamheden Overzicht van het geplande en gerealiseerde werk. Bestaande situatie Gemeente Den Haag b l Blad 1 Gemeente Den Haag Periode 2012

Nadere informatie

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie?

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie? Wat is het doel van de reconstructie? - verbeteren leefomgeving bewoners - kwaliteit van het wegdek verbeteren - optimaliseren inrichting van de weg Zijn er nog andere zaken die nu tegelijkertijd aangepakt

Nadere informatie

Fasering herprofilering Breestraat Beverwijk Van 16 januari t/m 31 december 2017

Fasering herprofilering Breestraat Beverwijk Van 16 januari t/m 31 december 2017 Fasering herprofilering Breestraat Beverwijk Van 16 januari t/m 31 december 2017 Algemene voorwaarden voor uitvoering van de werkzaamheden gedurende fase 1 tot en met 5: Nood-en hulpdiensten moeten gedurende

Nadere informatie

C B NIEUWSBRIEF. Uitbreiding & Renovatie winkelcentrum Goverwelle. Beste lezer,

C B NIEUWSBRIEF. Uitbreiding & Renovatie winkelcentrum Goverwelle. Beste lezer, NIEUWSRIEF EDITIE 01 NOVEMER 2018 este lezer, In deze nieuwsbrief treft u informatie aan over de uitbreiding en renovatie van Winkelcentrum Goverwelle, waaronder een overzicht van de stand van zaken en

Nadere informatie

KURVERS BV WEGENBOUW / RECYCLING / TRANSPORT

KURVERS BV WEGENBOUW / RECYCLING / TRANSPORT Aan tafel Inleiding wethouder Anny Winthagen Uitvoeringsteam / Voorstelronde Werkzaamheden Werkzaamheden derden Fasering / Planning Bereikbaarheid Verkeersmaatregelen Communicatie Vragenronde Afsluiting

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 4 d.d. 29 juni 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze vierde editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

15 juni 2015. Start bouw nieuwe entrees Vredenburgplein en Stationsplein Oost

15 juni 2015. Start bouw nieuwe entrees Vredenburgplein en Stationsplein Oost 15 juni 2015 Start bouw nieuwe entrees Vredenburgplein en Stationsplein Oost Binnenkort starten we met de bouw van de nieuwe entrees van Hoog Catharijne aan zowel het Vredenburgplein (het Entreegebouw)

Nadere informatie

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91

aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins - (070) 326 15 91 MEMO aan van ter kennisname aan Omgevingsteam Haagweg M. van de Velde J. Prins datum doorkiesnummer bijlage(n) 01-10-2013 (070) 326 15 87 - (070) 326 15 91 betreft Voorlopig Faseringsdraaiboek Haagweg

Nadere informatie

https://www.facebook.com/wateroverlastweverstraat/ AANPAK WATEROVERLAST PRESENTATIE VOORONTWERP WATEROVERLAST EN HERINRICHTING WEVERSTRAAT

https://www.facebook.com/wateroverlastweverstraat/ AANPAK WATEROVERLAST PRESENTATIE VOORONTWERP WATEROVERLAST EN HERINRICHTING WEVERSTRAAT https://www.facebook.com/wateroverlastweverstraat/ AANPAK WATEROVERLAST PRESENTATIE VOORONTWERP WATEROVERLAST EN HERINRICHTING WEVERSTRAAT PROGRAMMA INTRO PRESENTATIE VOORONTWERP (ROB VAN DER ZON) (BAS

Nadere informatie

BIJLAGE 1A. Afspraken ten behoeve van de bouw van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen en dergelijke in de gemeente Houten.

BIJLAGE 1A. Afspraken ten behoeve van de bouw van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen en dergelijke in de gemeente Houten. BIJLAGE 1A Afspraken ten behoeve van de bouw van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen en dergelijke in de gemeente Houten. Ter verzekering van de goede gang van zaken bij de realisatie van bouwwerken

Nadere informatie

Infovergadering complex Aalter. 12 september 2016

Infovergadering complex Aalter. 12 september 2016 Infovergadering complex Aalter 12 september 2016 1 Welkom Patrick Hoste Wnd burgemeester Aalter 2 Heraanleg complex Aalter Vladimir Kostadinov Projectingenieur Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen 3 Over de

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 22 08-03-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Evaluatie Blauwe zone Dorpsplein / Dorpsweg in Rockanje. d.d

Evaluatie Blauwe zone Dorpsplein / Dorpsweg in Rockanje. d.d Dorpsplein / Dorpsweg in Rockanje d.d. 18-09-2015 Voorwoord Voor u ligt de evaluatie van de Blauwe zone op het Dorpsplein / Dorpsweg in Rockanje. De raad heeft aan het college gevraagd om de mogelijkheden

Nadere informatie

Hart voor Valkenburg. Ontsluiting parkeergarage

Hart voor Valkenburg. Ontsluiting parkeergarage Hart voor Valkenburg Ontsluiting parkeergarage Valkenburg aan de Geul 30 juni 2009 Agenda 1. Uitgangspunten parkeergarage 2. De verschillende varianten 3. Beoordeling varianten: 4. Advies ter besluitvorming

Nadere informatie

Beste geïnteresseerde,

Beste geïnteresseerde, Beste geïnteresseerde, Voor u ligt de vijfde informatiebrief over de werkzaamheden op industrieterrein De Vergulde Hand. Op De vergulde hand wordt gewerkt in opdracht van Stedin, Evides, Prorail en de

Nadere informatie

Centrumplan Hart voor Valkenburg

Centrumplan Hart voor Valkenburg Samenstelling: Ben van Eijsden Centrumplan Hart voor Valkenburg Aanbestedingsstrategie herinrichtingsplannen openbare ruimte Document: 20110314-aanbestedingsstrategie-adviescie.doc Status: definitief Blad

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Verslag bezoek Molenwijk

Dorpsraad komt naar je toe deze zomer. Verslag bezoek Molenwijk Dorpsraad komt naar je toe deze zomer Verslag bezoek Molenwijk Zaterdag 26 september 2015 1 Park rondom Kinderboerderij Over het algemeen zag het park er goed uit. Uiteraard liggen er takken, modder en

Nadere informatie

Voorwoord van WVG. Tel Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur

Voorwoord van WVG. Tel Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur Tel 0522 23 85 50 Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur Voorwoord van WVG Nu we een aantal weken voor de bouwvak zitten is de bouw van De Kaap al flink gevorderd. De keldervloer is klaar en de hellingbaan

Nadere informatie

nieuwsbrief Herinrichten Zuidereinde-Zuid Juni 2017, uitgave 8

nieuwsbrief Herinrichten Zuidereinde-Zuid Juni 2017, uitgave 8 Nummer 8 juni 2017 nieuwsbrief Herinrichten Zuidereinde-Zuid Juni 2017, uitgave 8 Gemeente Wijdemeren gaat het Zuidereinde van de Zuidersluis tot aan de J.H. Burgerlaan herinrichten. Tijdens de voorbereiding

Nadere informatie

HERINRICHTING BREUSTERSTRAAT EN RAADHUISSTRAAT TE EIJSDEN.

HERINRICHTING BREUSTERSTRAAT EN RAADHUISSTRAAT TE EIJSDEN. HERINRICHTING BREUSTERSTRAAT EN RAADHUISSTRAAT TE EIJSDEN 1 AGENDA 1. Welkomstwoord 2. Voorstellen Bouwteam 3. Ontwerp, materialisatie en wijzigingen 4. De werkzaamheden 5. Planning 6. Fasering 7. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1169-RBO

Nadere informatie

Toelichting bij kaart

Toelichting bij kaart Definitief Ontwerp Fietsstraat Cremerstraat Juni 2016 Toelichting bij kaart Voorgeschiedenis November 2013 neemt de gemeenteraad een amendement aan waarmee 1 miljoen euro wordt vrijgemaakt om de beginnen

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Herinrichting Ernst Casimir e.o. Welkom Bewoners. Even voorstellen

Herinrichting Ernst Casimir e.o. Welkom Bewoners. Even voorstellen Herinrichting Ernst Casimir e.o. Welkom Bewoners Even voorstellen Wesley Ploeg regisseur openbare ruimte gemeente Waddinxveen Shiona Vierbergen projectleider gemeente Waddinxveen Cees van Walsem projectleider

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verhoeven Montage & Onderhoud

Algemene voorwaarden Verhoeven Montage & Onderhoud Algemene voorwaarden Verhoeven Montage & Onderhoud Ad Verhoeven Verhoeven Montage & Onderhoud Algemene voorwaarden Het bouwen van een schutting, vlonder, carport, veranda,tuinhuis of overkapping houdt

Nadere informatie

Herstraten en vervangen riolering Oosterhoef Kastanje e.o. te Bergambacht

Herstraten en vervangen riolering Oosterhoef Kastanje e.o. te Bergambacht Aan: Bewoners van Oosterhoef nr 1 t/m 37 en 2 t/m 40 Kastanje Hazelaar Abeel Esdoorn Populier Linde Plataan Olm Els Klaproos 43 te Bergambacht Bewonersinformatie VERSLAG inloopbijeenkomst Herstraten en

Nadere informatie

Gebiedsgerichte aanpak Urmond Oost

Gebiedsgerichte aanpak Urmond Oost PLANGROEP HEGGEN BV Gebiedsgerichte aanpak Urmond Oost 30 mei 2016 (2e informatiebijeenkomst) Programma Welkomswoord door wethouder Danny Hendrix Toelichting ontwikkelingen Urmond-Oost Toelichting DOP

Nadere informatie

Afkoppelen Beringe. Auteur: Jo Claassen

Afkoppelen Beringe. Auteur: Jo Claassen Afkoppelen Beringe Auteur: Jo Claassen 05-04-2017 Opening Jo Claassen Projectleider (gemeente) Theo Jansen Toezichthouder (gemeente) Hub Diederen Adviseur (Kragten) Marco Roemen werkvoorbereider (Kragten)

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0949-RBO

Nadere informatie

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O.

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. EINSTEINSTRAAT De straat bestaat uit twee segmenten Wegprofiel huidige situatie tot rare bocht van noord naar zuid: 1,8 5,4 2,8 Parkeren op

Nadere informatie

Wonen Wijdemeren. Parkeeronderzoek Godelindehof

Wonen Wijdemeren. Parkeeronderzoek Godelindehof Wonen Wijdemeren Parkeeronderzoek Godelindehof Wonen Wijdemeren Parkeeronderzoek Godeli delindehof Datum 14 november 2014 WWM001/Bkd/0003.03 Kenmerk Eerste versie www.goudappel.nl goudappel@goudappel.nl

Nadere informatie

Stand van Zaken De Meern. De situatie na 17 september 2012 De Meernconferentie

Stand van Zaken De Meern. De situatie na 17 september 2012 De Meernconferentie Stand van Zaken De Meern De situatie na 17 september 2012 De Meernconferentie Inhoud Aanleiding sept 2012 Mereveldplein Situatie sept 2012 Situatie maart 2014 Leefbaarheid Situatie sept 2012 Situatie maart

Nadere informatie

ONTWIKKELING MARKT WAALRE

ONTWIKKELING MARKT WAALRE 1 Ontwerpschets groen 2 Ontwerpschets steen 3 4 ONTWIKKELING MARKT WAALRE Bestaande situatie Getoonde principemodellen markt = behoud groene brink 5 1. Rode plint met groen eiland 2. Markt als autonoom

Nadere informatie