ailexpert Algemene voorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ailexpert Algemene voorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden

2 Artikel 1 Definities In deze algemene leveringsvoorwaarden gelden de hieronder gegeven definities voor de bijbehorende termen: In deze algemene leveringsvoorwaarden (hierna: AV ) gelden de hieronder gegeven definities voor de bijbehorende termen: Anti Spam Beleid : het beleid van MailExpert dat onverkort van toepassing is op de Bestelling/ overeenkomst en dat betrekking heeft op het tegengaan van Spam via de haar verleende Dienst(en). Het Anti-Spam Beleid is vastgelegd in het ANTI-SPAM BELEID dat kan worden gedownload op Afnemer : de natuurlijke persoon of rechtspersoon, handelend in de uitoefening van een beroep op bedrijf die een bestelling/overeenkomst aangaat met MailExpert met betrekking tot gebruik van ing applicatie Prijs : de door MailExpert uit hoofde van de bestelling/overeenkomst te ontvangen vergoedingen alsmede de eventuele nadere vergoeding voor tussen MailExpert en Afnemer overeengekomen meerwerk, zoals gespecificeerd in artikel 4.5; Privacy Beleid : het beleid van MailExpert dat onverkort van toepassing is op de Bestelling/overeenkomst en dat betrekking heeft op het waarborgen van de privacy van Afnemers en hun klanten. Het Privacy Beleid is vastgelegd in het PRIVACY BELEID en kan worden gedownload op Spam : Ongevraagde, ongewenste post en/of reclame per , ook wel Unsolicited Commercial (UCE) of Unsolicited Bulk (UBE) genoemd; Gebruikersvoorwaarden het beleid van MailExpert dat onverkort van toepasing is op de Bestelling/overeenkomst en dat betrekking heeft op het gebruik van de ingapplicatie, dat kan worden gedownload op Artikel 2 Toepasselijkheid 2.1. Deze AV zijn van toepassing op offertes, aanbiedingen, aanvaardingen, werkzaamheden en dienst(en) van, bestelling/overeenkomsten met en leveringen door MailExpert Afwijkende bedingen of eventuele algemene voorwaarden van Afnemer gelden slechts, indien en voor zover deze uitdrukkelijk door MailExpert schriftelijk zijn aanvaard en dan uitsluitend voor de bestelling/overeenkomst waarvoor zij zijn aanvaard.

3 2.3. Het mogelijk niet van toepassing zijn van een (deel van een) bepaling van deze AV laat de toepasselijkheid van de overige bepalingen onverlet Afnemer onderkent dat deze AV een onverbrekelijk deel uitmaken van de - bestelling/overeenkomst MailExpert heeft te allen tijde het recht om de AV te wijzigen. Wijzigingen zullen, behoudens het hierna vermelde, onmiddellijke ingaan na schriftelijke bekendmaking van de gewijzigde AV. Indien de Afnemer na het wijzigen van de AV gebruik maakt van de dienst(en) van MailExpert accepteert de Afnemer de gewijzigde AV. Artikel 3 - Aanbiedingen 3.1 Alle door MailExpert gedane aanbiedingen, in welke vorm dan ook, zijn vrijbljvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Indien een aanbod wordt aanvaard, heeft MailExpert het recht het aanbod onverwijld, te weten binnen twee werkdagen na ontvangst van de aanvaarding, te herroepen. 3.2 Indien aanbiedingen van MailExpert gebaseerd zijn op informatie die door Afnemer is verstrekt, dan staat de Afnemer in voor de juistheid van die informatie. Voorts staat Afnemer er voor in dat hij alle relevante informatie voor de opzet en de correcte uitvoering van de werkzaamheden en nakoming van de bestelling/overeenkomst aan MailExpert heeft verstrekt. 3.3 Afbeeldingen en beschrijvingen in aanbiedingen, catalogi, kleine gegevens en promotie-materiaal, alsmede andere door MailExpert verstrekte gegevens, binden Mail- Expert niet. 3.4 Toezending van aanbiedingen en/of andere documentatie verplicht MailExpert niet tot het aangaan van een bestelling/overeenkomst. MailExpert is niet aansprakelijk voor schade die direct dan wel indirect uit de weigering ontstaat en/of zal ontstaan voor Afnemer.

4 Artikel 4 - De bestelling/overeenkomst 4.1 Slechts (rechts)personen die handelen in de uitoefening van een beroep op bedrijf kunnen een bestelling/overeenkomst aangaan met MailExpert tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. MailExpert behoudt het recht Afnemers te weigeren indien daar gegronde redenen voor zijn. 4.2 Afnemer staat ervoor in dat de door haar aangeleverde (persoons)gegevens met betrekking tot de bestelling/overeenkomst juist en zonder voorbehoud zijn en zal MailExpert onverwijld schriftelijk berichten indien wijzigingen ten aanzien van de (persoons)gegevens optreden. Ter verificatie van de (persoons)gegevens zal Afnemer, indien en zodra MailExpert daarom heeft verzocht, onverwijld bewijsstukken overleggen, zoals bijvoorbeeld kopieën van geldige legitimatiebewijzen,gewaarmerkte uittreksels uit het desbetreffende handelsregister van de Kamers van Koophandel. 4.3 Eventueel later gemaakte aanvullende afspraken of wijzigingen binden MailExpert slechts indien deze schriftelijk door MailExpert zijn bevestigd. 4.4 Elke bestelling/overeenkomst wordt aangegaan onder de ontbindende voorwaarde dat Afnemer voldoende kredietwaardig is voor de geldelijke nakoming van de -bestelling/overeenkomst, zulks uitsluitend ter beoordeling door MailExpert. 4.5 Als meerwerk wordt beschouwd al hetgeen door of namens MailExpert in overleg met Afnemer, al dan niet schriftelijk vastgelegd, tijdens de uitvoering van de bestelling/overeenkomst wordt verricht en niet in de bestelling/overeenkomst is begrepen. Onder meerwerk wordt tevens begrepen naar het oordeel van MailExpert noodzakelijke aanpassingen en/of wijzigingen van reeds verrichte werkzaamheden tengevolge van tijdens de uitvoering overeengekomen wijzigingen in de aanpak, werkwijze en omvang van de bestelling/overeenkomst. De Prijs voor meerwerk zal worden doorberekend aan de Afnemer. 4.6 Indien een of meer bepalingen van de bestelling/overeenkomst tussen MailExpert en Afnemer nietig zijn of vernietigd worden, zal de bestelling/overeenkomst voor het overige van kracht blijven. Partijen zullen terzake van de bepalingen welke nietig zijn of vernietigd zijn, overleg plegen, teneinde een vervangende regeling te treffen, welke in lijn ligt met de reeds gemaakte afspraken.

5 Artikel 5 - Uitvoering van de Bestelling/overeenkomst 5.1 MailExpert zal de bestelling/overeenkomst naar beste inzicht en vermogen uitvoeren bestelling/overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap. 5.2 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn alle verbintenissen van MailExpert voortvloeiende uit de bestelling/overeenkomst inspanningsverbintenissen, omdat het bereiken van het beoogde resultaat en het nakomen van overeengekomen tijdschema s, welke slechts bij benadering gelden, niet kan worden gegarandeerd. 5.3 MailExpert garandeert niet dat Afnemer te allen tijde gebruik kan maken van de dienst(en) van MailExpert en dat die dienst(en) juist, volledig en tijdig wordt geleverd. Storingen in de dienst(en) kunnen mede, doch niet uitsluitend, optreden als gevolg van storingen in de internet-of telefonieverbinding waarvoor MailExpert niet aansprakelijk is te houden. MailExpert kan de aard van de door haar te leveren dienst(en), de inhoud en de beschikbaarheid daarvan aanpassen, beperken, uitbreiden en/of buiten dienst stellen met het doel de dienst(en) te optimaliseren/verbeteren. Artikel 6 Annulering/ opzegging 6.1Indien Afnemer de bestelling/overeenkomst, nadat deze tot stand is gekomen, wenst te annuleren, is de Afnemer de volledige reeds in rekening gebrachte prijs verschuldigd,incl.btw te vermeerderen met de nog eventueel te factureren termijnen conform de duur van de overeenkomst Overeenkomsten op abonnementen/licentie s voor de ingnieuwsbrieven software worden (indien schriftelijk niet anders overeengekomen) aangegaan voor een periode van 36 maanden. Na het aflopen van de overeenkomst, wordt de overeenkomst stilzwijgend verlengd met de duur van 12 maanden. Opzeggingen dienen uiterlijk 2 maanden voor het aflopen van de overeenkomst aangetekend per post aan MailExpert te worden gedaan. Artikel 7 Prijs, Prijswijziging en betaling 7.1 Tenzij anders vermeld zijn de Prijzen van MailExpert in Euro ( ) en exclusief B.T.W., invoerrechten, andere belastingen, heffingen en rechten. Eventuele koersverschillen in verband met de terugrekening naar Euro ( ) komen ten laste van de opdracht Afnemer.

6 7.2 MailExpert factureert de licentiekosten voor gebruik van de ingsoftware vooraf, telkens over een periode van 12 maanden. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur van MailExpert. Een elektronisch verzonden factuur wordt geacht te zijn ontvangen op de dag der verzending. 7.3 Afnemer wordt geacht de factuur als juist en de vordering te hebben erkend, indien daartegen niet binnen 14 dagen na dagtekening van de factuur schriftelijk is geprotesteerd. Artikel 8 Vertragingsrente en incassokosten 8.1 Indien betaling van de Prijs niet binnen de in artikel 7 genoemde termijn heeft plaatsgevonden en/of indien Afnemer MailExpert heeft gemachtigd om het verschuldigde bedrag af te laten schrijven (automatische incasso) en de betalingsopdracht aan de bank niet kan worden uitgevoerd binnen de in artikel genoemde termijn om welke reden dan ook, is Afnemer van rechtswege in verzuim en vanaf de vervaldatum de wettelijke handelsrente ex artikel 6:119a BW verschuldigd over het nog openstaande bedrag alsmede de incassokosten als bepaald in lid Alle kosten ontstaan uit of verband houdende met het door MailExpert geldend maken van haar rechten voortvloeiende uit of terzake van de Distributieovereenkomst, daaronder begrepen alle kosten, ontstaan uit of verband houdende met de gerechtelijke en/of buitengerechtelijke inning van enig niet tijdig of niet geheel betaald factuurbedrag of uit enig andere hoofde, komen, zonder dat terzake enige aanmaning, sommatie of ingebrekestelling is vereist, ten laste van de Afnemer,ook de kosten van eventuele aanmaning, aanzegging en ingebrekestelling, welke in geval enige gerechtelijke procedure niet ten laste van de verliezende partij wordt gebracht, een en ander met een minimum van 15% van de nog openstaande vordering(en) van MailExpert op de Afnemer. De in de boeken van MailExpert voor voornoemde kosten opgevoerde bedragen zullen volledig bewijs leveren ten aanzien van het beloop van voornoemde kosten, behoudens kennelijke schrijf-, reken- of andere fouten. Artikel 9 - Aansprakelijkheid en vrijwaring 9.1 MailExpert is met inachtneming van het navolgende slechts aansprakelijk te houden voor directe schade wegens ernstige tekortkomingen in de uitvoering van de voor zover deze het gevolg zijn van het niet in acht nemen door MailExpert van

7 de zorgvuldigheid, deskundigheid en het vakmanschap die bij de uitvoering van de Distributieovereenkomst van haar mag worden verwacht. Onder directe schade wordt verstaan de kosten die de Afnemer heeft moeten maken om de tekortkoming van MailExpert te herstellen of op te heffen alsmede de redelijke kosten ter voorkoming of beperking van dergelijke schade en redelijke kosten ter vaststelling van de oorzaak van de schade en de omvang daarvan. 9.2 MailExpert bv is niet verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de door Afnemer via MailExpert gecommuniceerde informatie. Afnemer vrijwaart MailExpert voor schade(claims) in verband met de al dan niet onrechtmatige inhoud van door Afnemer te verspreiden informatie en communicatie. 9.3 MailExpert is niet aansprakelijk voor gevolgschade van Afnemer of derden, waaronder maar niet beperkt tot schade wegens gederfde winst, verlies van gegevens en/ of immateriële schade. Afnemer vrijwaart MailExpert voor schade van derden die verband houdt met de door MailExpert aan Afnemer geleverde dienst(en) of goederen. 9.4 MailExpert is niet aansprakelijk voor enige door Afnemer geleden schade welke het gevolg is van een onjuiste installatie/implementatie of gebruik van MailExpert door Afnemer. 9.5 Voor het geval MailExpert wel aansprakelijk wordt geacht voor schade, zal de door haar eventueel te betalen schadevergoeding in ieder geval per gebeurtenis (waarbij een reeks met elkaar samenhangende gebeurtenissen als één gebeurtenis hebben te gelden) niet meer bedragen dan de uit hoofde van de Distributie-overeenkomst door MailExpert te ontvangen of reeds ontvangen Prijs. Indien de Distributieovereenkomst een overeenkomst betreft met een looptijd van langer dan één jaar, dan zal de door MailExpert te betalen schadevergoeding nimmer meer bedragen dan de door Mail- Expert (pro rata parte) te ontvangen of reeds ontvangen prijs over de laatste twaalf maanden voorafgaande aan het voorvallen van het schadetoebrengend feit. 9.6 Aanspraken van Afnemer op schadevergoeding dienen binnen één maand na de ontdekking van de schade schriftelijk en met redenen omkleed bij MailExpert te zijn ingediend, bij gebreke waarvan Afnemer zijn recht op schadevergoeding heeft verwerkt.

8 Artikel 10 Beperkingen 10.1 Het is Afnemer niet toegestaan de functies en diensten van MailExpert geheel of gedeeltelijk te kopiëren, te decompileren, aan reverse-engineering te onderwerpen of te disassembleren of op andere manieren de broncode, objectcode, onderliggende structuur, ideeën en algoritme te achterhalen; verwijderen van kennisgeving met betrekking tot eigendom, of labels van de dienst(en) of andere software, aanpassen, vertalen of creëren van afgeleide producten gebaseerd op de dienst(en) of andere software; of kopiëren, verspreiden, verpanden, toekennen, of op enige andere wijze de rechten van dienst(en) of andere software over te dragen of te belasten De e-malingapplicatie van MailExpert mag alleen gebruikt worden voor legale doeleinden. Verzending van gegevens in strijd met de wet, zoals onzedelijk en bedreigend materiaal, is verboden. Afnemer gaat akkoord met het Privacy Beleid, Anti Spam Beleid en gebruikersvoorwaarden, welke kunnen worden gedownload op Afnemer garandeert voorts dat het geen gebruik zal maken van adressenlijsten van derden ten behoeve van het voorbereiden of verzenden van Spam aan derden. Afnemer vrijwaart MailExpert voor schade(claims) in verband met vermeend verzenden van Spam door afnemer via MailExpert. Alhoewel MailExpert niet verantwoordelijk is voor de inhoud van de via e-malingapplicatie door afnemers verspreide informatie, is MailExpert in het kader van haar Anti Spam Beleid gerechtigd de inhoud van de informatie vooraf of achteraf te controleren en de dienstverlening te beëindigen in geval het gerechtvaardigde vermoedens bestaat dat de Afnemer of haar afnemers zich schuldig maken aan overtreding van het Anti Spam Beleid. Tussentijdse beëindiging van de overeenkomst door onrechtmatig gebruik van de afnemer, ontslaat de afnemer niet van de betalingsverplichting, danwel zal de afnemer geen aanspraak kunnen maken op restitutie van de reeds in rekening gebrachte prijs conform de bestelling/overeenkomst. Artikel 11 Toepasselijk recht en geschillen De verbintenissen tussen MailExpert bv en Afnemer als bedoeld in deze voorwaarden worden uitsluitend onderworpen aan Nederlands recht.

9 Alle geschillen, voortvloeiend uit of verband houdende met de bestelling/overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, of de betreffende voorwaarde zelf en haar uitleg of uitvoering, zowel voor feitelijke als juridische aard, zullen worden beslist door de Rechtbank te Amsterdam onverminderd het recht van hoger beroep, cassatie en het vragen van een voorlopige voorziening in kort geding.

In deze algemene afname voorwaarden (hierna: AV ) gelden de hieronder gegeven definities voor de

In deze algemene afname voorwaarden (hierna: AV ) gelden de hieronder gegeven definities voor de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene afname voorwaarden (hierna: AV ) gelden de hieronder gegeven definities voor de bijbehorende termen: Aanbod" : het vrijblijvende aanbod van MailExpert

Nadere informatie

In deze algemene afname voorwaarden (hierna: AV ) gelden de hieronder gegeven definities voor de

In deze algemene afname voorwaarden (hierna: AV ) gelden de hieronder gegeven definities voor de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene afname voorwaarden (hierna: AV ) gelden de hieronder gegeven definities voor de bijbehorende termen: Aanbod" : het vrijblijvende aanbod van Sendtrix

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Effect Veiligheid B.V., gevestigd te Geldrop, -hierna te noemen Effect

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s).

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s). Algemene Voorwaarden The 5th Element Algemeen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Organisatiebureau The 5th Element, gevestigd te 1815 GB, Alkmaar aan de Kennemersingel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Alle overeenkomsten, opdrachten, aanbiedingen, offertes en facaturen waarbij ScriptieScreening diensten van welke aard ook levert

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de KvK. Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon die met HTP een Overeenkomst heeft gesloten. Opdrachtnemer: (HTP) Offerte: het (vrijblijvend)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op 1. Alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Connictivity Solutions

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW Dit zijn de algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van de vennootschap onder firma Code Blauw, kantoorhoudende te (3772 MP) Barneveld, aan Anthonie Fokkerstraat

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde ALGEMENE VOORWAARDEN KEES HELPT Artikel 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens;

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door Secortho niet aanvaard. Algemene Voorwaarden Secortho 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle Secortho uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt.

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt. Algemene voorwaarden De Denksmederij (Hierna genoemd De Denksmederij ) Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 0031 Academy

Algemene voorwaarden 0031 Academy Algemene voorwaarden 0031 Academy Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden van 0031 Academy. 2. 0031 Academy : 0031 Academy,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Orangedotcom B.V.

Algemene voorwaarden Orangedotcom B.V. Algemene voorwaarden Orangedotcom B.V. 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtgever; de natuurlijk persoon of rechtspersoon die aan Orangedotcom B.V. (hierna Orangedotcom)

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor To The Point Webdesign niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor To The Point Webdesign niet bindend en niet van toepassing. To The Point Webdesign betalings- en leveringsvoorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Toepasbaarheid 1. Voor zover daarvan in onderlinge overeenstemming tussen partijen niet schriftelijk is afgeweken,

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

vermogen heeft verloren. Opdrachtgever heeft alsdan geen recht op enige schadevergoeding.

vermogen heeft verloren. Opdrachtgever heeft alsdan geen recht op enige schadevergoeding. Algemene (verkoop)voorwaarden Interact Consultancy BVBA 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten, mondeling dan wel schriftelijk, van of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow.

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) Cliëntflow: de opdrachtnemer; (b) Opdrachtgever: de natuurlijk persoon, maatschap, vennootschap onder firma of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. van. P&O Interim b.v. gevestigd en kantoorhoudende te Heusden en de daaraan gelieerde ondernemingen

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden. van. P&O Interim b.v. gevestigd en kantoorhoudende te Heusden en de daaraan gelieerde ondernemingen 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van P&O Interim b.v. gevestigd en kantoorhoudende te Heusden en de daaraan gelieerde ondernemingen gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld.

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld. Algemene voorwaarden Multimediastation ptera, Hoofdweg 30, 9905 PD Holwierde 1. Definities 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten

Nadere informatie

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard.

b. Een verwijzing door een opdrachtgever naar zijn algemene in- of verkoopsvoorwaarden wordt door South Axis niet aanvaard. Algemene Voorwaarden South Axis 2018 Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle South Axis uitgebrachte offertes en alle uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden,

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Brandse HR Consultancy

Leveringsvoorwaarden Brandse HR Consultancy Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de partij die opdracht geeft aan tot het uitvoeren van (advies)werkzaamheden aan Brandse B.V.; Opdrachtnemer: Brandse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden je kunt er niet omheen. Maar geen zorgen, we hebben ze hieronder voor je opgesomd. Wanneer je samenwerkt met BURO210 Van de Lens zijn de onderstaande algemene

Nadere informatie

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten

eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten eduscrum Algemene voorwaarden inzake levering van diensten In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd:

Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep. In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: Algemene voorwaarden Wolf Huisvestingsgroep ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de onderstaande begrippen als volgt gedefinieerd: a. Opdrachtgever: een natuurlijk persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

Kroket. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen.

Kroket. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Valuas B.V. voor de ontwikkeling en/of levering van kroketten en /of aanverwante artikelen. DEFINITIES 1.1 Valuas terie is een handelsnaam van Valuas B.V.,

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 definities In deze algemene voorwaarden gelden de volgende definities: a) Opdracht: de overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer op grond waarvan diensten

Nadere informatie

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van, gevestigd te van der Heimstraat 50, 2582 SB, Den Haag. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag. Versie 2013-04-25 1 / 9 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015.

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Algemene voorwaarden Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetcoach2day partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van HoekHelpt als onderdeel van Hoekwerk Uitzendbureau B.V.

Algemene Voorwaarden van HoekHelpt als onderdeel van Hoekwerk Uitzendbureau B.V. Algemene Voorwaarden van HoekHelpt als onderdeel van Hoekwerk Uitzendbureau B.V. Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: HoekHelpt, als onderdeel van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Wallet Support

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ROND.

Algemene voorwaarden ROND. Algemene voorwaarden ROND. Artikel 1 Definities * Reseller/klant: de rechtspersoon die producten aankoopt met het doel deze door te verkopen. * Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Linkedintoresults B.V., tevens handelend onder de namen Linkedintoresults en LI2R, gevestigd en kantoorhoudende te, aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. 1. Definities 1. Algemene Voorwaarden: algemene voorwaarden die van tijd tot tijd worden gewijzigd. 2. Opdrachtgever: De (rechts-)persoon die met opdrachtnemer

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Definities Algemene bepalingen Datum van ingang; wijziging Wijziging van de leveringsvoorwaarden Beëindiging Leveringstermijnen en voorbehoud van eigendom en rechten Prijzen

Nadere informatie

InterCity Consultancy Algemene Voorwaarden Voorstel Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden

InterCity Consultancy Algemene Voorwaarden Voorstel Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden InterCity Consultancy Algemene Voorwaarden 2016 Voorstel Algemene VoorwaardenAlgemene Voorwaarden - 01-01-2016 0 A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V A N I N T E R C I T Y ARTIKEL 1 ALGEMENE BEPALINGEN.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetadvies Bakker partij

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena INHOUDSOPGAVE Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Werkingssfeer

Nadere informatie