VERPLICHTINGEN VAN HUURDER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERPLICHTINGEN VAN HUURDER"

Transcriptie

1 HUURDERS INFORMATIE Dit is een overzicht van de op onze website opgenomen informatie. Als verhuurder dienen wij ons te houden aan de hierin opgenomen verplichtingen aan u als huurder. Evenzo dient u zich als huurder te houden aan de hierin opgenomen verplichtingen jegens ons als verhuurder. Naast de hierin opgenomen rechten en plichten van beide partijen dienen wij als verhuurder en u als huurder zich nog te houden aan de rechten en plichten zoals zij voortvloeien uit: De huurovereenkomst. De algemene bepalingen bij de huurovereenkomst. De Nederlandse wet.

2 INHOUD: 1 VERPLICHTINGEN VAN HUURDER 2 ONDERHOUD 3 HUUR ACHTERSTAND 4 PERSOONS GEGEVENS 5 AANPASSINGEN 6 GEVAARLIJKE SITUATIES 7 SCHADE 8 ONDERVERHUUR OF WEDERVERHUUR 9 ACTIVITEITEN STRIJDIG MET DE NEDERLANDSE WETGEVING

3 VERPLICHTINGEN VAN HUURDER Naast de hoofdverplichting van huurder, te weten: het op tijd voldoen aan de overeengekomen tegenprestatie, dient de huurder zich te houden aan de volgende verplichtingen: 1. Huurder dient zich als goed huurder te gedragen. 2. Het gehuurde dient door huurder conform het overeengekomen gebruik en naar de aard van de zaak gebruikt te worden. 3. De gedaante van het gehuurde mag niet zonder schriftelijke toestemming gewijzigd worden door huurder. 4. Kleine reparaties dient huurder op eigen kosten te verrichten. 5. Huurder is aansprakelijk voor schade die ten gevolge van eigen wanprestatie is ontstaan. 6. Huurder moet verhuurder gelegenheid geven tot uitvoering van dringende werkzaamheden. 7. Er dient bij de verhuurder direct melding gemaakt te worden van gebreken aan het gehuurde of verstoring van het huurgenot. 8. Huurder dient verkoop of verhuuraankondigingen te dulden. 9. Na het einde van de huur moet huurder de zaak weer teruggeven. ONDERHOUD Voor het behoud van onze objecten is goed onderhoud van het grootste belang. Voor het groot onderhoud aan onze objecten zijn wij als verhuurder aansprakelijk. Om het nodige onderhoud in kaart te kunnen brengen is het nodig regelmatig een inspectie uit te voeren. Deze inspecties worden uiteraard altijd in overleg met u uitgevoerd. Soms is er in de tussentijd onderhoud nodig om verdere schade te voorkomen. Denk hier bijvoorbeeld aan lekkages, stormschade et cetera. Ook kan er bijvoorbeeld grote schade ontstaan door bevriezing bij uitval van een verwarmings installatie. Wij verzoeken u dit, in voorkomende gevallen zo snel mogelijk aan ons te melden zodat wij verdere schade en overlast kunnen voorkomen. Dank voor uw medewerking!

4 HUUR ACHTERSTAND Het op tijd betalen van de huur behoort tot een van de verplichtingen uit de huur overeenkomst. De periode waarop de betaling betrekking heeft en de datum van betaling vindt u in de overeenkomst, evenals het te betalen bedrag. Het moment van betalen is meestal uiterlijk de laatste dag voor de periode waarop die betaling betrekking heeft. De huur moet uiterlijk op die dag op onze bankrekening zijn bijgeschreven. Betaal op tijd en voorkom problemen! Als er toch, om wat voor reden dan ook een probleem dreigt te ontstaan met het op tijd betalen van de huur, neem dan zelf zo spoedig mogelijk contact met ons op. Doe dit in ieder geval voor het moment dat het betaald zou moeten zijn! Afhankelijk van de reden en onder bepaalde omstandigheden is er dan wellicht nog een regeling bespreekbaar. Indien de huur niet op tijd is betaald en u heeft hier niet, of niet op tijd melding van gemaakt, is dit een reden voor ontbinding van de huurovereenkomst en uitzetting uit het gehuurde. U blijft daarbij aansprakelijk voor alle achterstallige huurbetalingen, de eventuele herstelkosten, de kosten van aanmaningen en de kosten van de uitzetting en alle overige bijgekomen kosten. Hou bij de betaling rekening met de eventuele BTW en de huur verhogingen. De huurverhoging vindt meestal jaarlijks plaats en is vaak gerelateerd aan de consumenten prijs index, gepubliceerd door het CBS. Op de website van het CBS zijn de diverse index cijfers te vinden. Eventuele verhogingen ontvangt u schriftelijk of per van ons. Neemt u bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op.

5 PERSOONS GEGEVENS Het is voor onze organisatie van groot belang de contact gegevens in onze administratie upto date te houden. Bij het opstellen van de huur overeenkomst worden deze gegevens voor het eerst in onze administratie verwerkt. Bij langere huurperioden is het niet uitgesloten dat een of meerdere van deze gegevens wijzigen. Het is uit hoofde van de overeenkomst uw plicht ons op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen. Wij verzoeken u een eventuele wijziging zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. U kunt hiervoor eenvoudig ons formulier voor het wijzigen van contactgegevens gebruiken. Dit formulier kunt u hieronder downloaden. Wij danken u voor uw medewerking! AANPASSINGEN Voor alle aanpassingen aan het gehuurde is voorafgaande schriftelijke toestemming benodigd. Dit geld voor aanpassingen of verbouwingen aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant. Onder aanpassingen verstaan we alles van niet zonder het maken van kosten in de oude staat te herstellen is. Indien u twijfelt over de vraag: heb ik hiervoor toestemming nodig?: Voorkom problemen en neem even contact met ons op. Bij beëindiging van de huurovereenkomst dient alles weer in de oorspronkelijke staat hersteld of terug gebracht te zijn! Indien bij beëindiging van de overeenkomst de wijzigingen niet hersteld zijn naar de oorspronkelijke staat zullen wij u verzoeken dit te verzorgen. Blijft u hiermee in gebreke dan word dit op uw kosten door ons uitgevoerd, de huurkosten blijven in deze periode ook voor uw rekening. Of het nu gaat om vervanging van de keuken, gaten in de vloer voor verankering van een machine of bevestiging van een reclamebord aan de gevel, dit zijn voorbeelden van veranderingen die niet zonder het maken van kosten ongedaan gemaakt kunnen worden. Zonder overleg en schriftelijke toestemming dient dit na afloop allemaal terug naar de oorspronkelijke staat gebracht te worden. Als wij ons kunnen vinden in een door u voorgestelde aanpassing aan het gehuurde ontvangt u van ons een schrijven met daarin een schriftelijke toestemming. Hierin is ook vermeld of de aanpassing na beëindiging van de overeenkomst geaccepteerd wordt of de aanpassing ongedaan gemaakt dient te worden. Zo weten wij maar ook u waar u aan toe bent.

6 GEVAARLIJKE SITUATIES Het is een verplichting van huurder om aanwezige of ontstane gevaarlijke situaties, van welke aard dan ook, direct bij ons te melden. Indien huurder gevaarlijke situaties niet meld is zij verantwoordelijk voor alle schaden en gevolgschaden welke voortvloeit uit deze gevaarlijke situatie. Onder gevaarlijke situaties dient iedere situatie of voorval te worden verstaan waaruit materiele schade voor derden, huurder of verhuurder en/of letsel schade zou kunnen ontstaan. Voorbeelden van gevaarlijke situaties zijn: Ontbreken van leuningen langs een vide, risico = valgevaar. Ontbreken of beschadiging van brandblus apparatuur. Mankementen of beschadigingen aan elektrische installaties. Beschadigingen aan of problemen met verwarmings installaties. Het losraken van bijvoorbeeld constructie onderdelen of geveldelen. Et cetera SCHADE Huurder dient iedere vorm van schade aan het gehuurde direct aan Vobi te melden. Door dit direct te melden kan vaak verdere schade of gevolg schade worden voorkomen Vobi is in beginsel aansprakelijk voor schade aan het gehuurde als het een gevolg is van gebreken, gebrekkig of achterstallig onderhoud Huurder is aansprakelijk voor schade als die: Door eigen wanprestatie van huurder is ontstaan. Een gevolg schade is van een schade of gebrek die niet door huurder is gemeld, en deze schade bij melding voorkomen had kunnen worden. Indien bij beëindiging van de overeenkomst schade wordt geconstateerd welke niet gemeld is, zullen wij u verzoeken dit, ongeacht de oorzaak van de schade, te herstellen zo dat het gehuurde hiermee in de oorspronkelijke staat hersteld is. Blijft u hiermee in gebreke dan word dit op uw kosten door ons uitgevoerd, de huurkosten blijven in deze periode ook voor uw rekening.

7 ONDERVERHUUR OF WEDERVERHUUR Het verschil tussen onderhuur en wederverhuur is dat bij wederverhuur het hele pand aan iemand is doorverhuurd terwijl bij onderverhuur slechts een deel van het pand wordt doorverhuurd. Bij Vobi zijn onderverhuur en wederverhuur zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vobi niet toegestaan. Indien u zonder schriftelijke toestemming van Vobi een deel van het gehuurde onderverhuurd of het geheel wederverhuurd, riskeert u hiermee de beëindiging van de huurovereenkomst en uitzetting uit het gehuurde. Indien huurder schriftelijke toestemming voor onder of wederverhuur van Vobi heeft ontvangen, mag huurder het gehuurde geheel of gedeeltelijk aan een ander in gebruik geven, tenzij: hij moet aannemen dat Vobi tegen de wijze van in gebruik name door die ander redelijke bezwaren zal hebben. hij moet aannemen dat Vobi tegen degene aan wie in gebruik gave overwogen wordt redelijke bezwaren zal hebben. ACTIVITEITEN STRIJDIG MET DE NEDERLANDSE WETGEVING Indien er in het gehuurde door of namens de huurder activiteiten plaats vinden welke in strijd zijn met de Nederlandse wetgeving resulteert dit in een onmiddellijke en onherroepelijke beëindiging van de huurovereenkomst en uitzetting uit het gehuurde!! Voorbeelden van activiteiten welke hiervoor in aanmerking komen zijn: (niet uitsluitend) het kweken van planten welke bij de wet verboden zijn. (drugs) het houden van dieren welke bij de wet verboden zijn. het houden of verhandelen van wapens welke bij de wet verboden zijn. Vobi voert bij twijfel eenmalig of regelmatig controle uit op het eventuele plaatsvinden van dergelijke activiteiten. Conform de huurovereenkomst bent u gehouden hieraan volledige medewerking te verlenen! Bij uitzetting wegens deze reden verbeurt u direct de betaalde borgsom / het bedrag van de bankgarantie. U bent aansprakelijk voor alle kosten voor herstel van eventuele schade.

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. Artikel 1: Algemeen - terbeschikkingstelling 1.1 Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten die Verachtert Nederland

Nadere informatie

Toelichting op de Huurovereenkomst

Toelichting op de Huurovereenkomst Toelichting op de Huurovereenkomst In het eerste deel van de overeenkomst staat omschreven met welke huurder(s) Tiwos een huurovereenkomst heeft getekend. De genoemde personen zijn ieder voor de volle

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden

Algemene Huurvoorwaarden Huurcontract en regelgeving Algemene Huurvoorwaarden voor garages, parkeerplaatsen en bergingen Artikel 1 Onderdeel van de huurovereenkomst. Deze Algemene Huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij huurovereenkomst Studio Cielito!

Algemene voorwaarden bij huurovereenkomst Studio Cielito! Algemene voorwaarden bij huurovereenkomst Studio Cielito Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst, waarin zij van toepassing zijn verklaard. Indien

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden. Voor garages

Algemene huurvoorwaarden. Voor garages Algemene huurvoorwaarden Voor garages Artikel 1 Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard. Terbeschikkingstelling en aanvaarding Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

Huurvoorwaarden garages

Huurvoorwaarden garages Algemene huurvoorwaarden voor garages Onderdeel van de huurovereenkomst Terbeschikkingstelling en aanvaarding Goede staat Verplichtingen verhuurder Rustig genot Onderhoud Ernstige gebreken Gevolgschade

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGES

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGES ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGES Artikel 1 Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard. Terbeschikkingstelling en aanvaarding Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR PARKEERPLAATSEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR PARKEERPLAATSEN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR PARKEERPLAATSEN Artikel 1 Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard. Terbeschikkingstelling en aanvaarding

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGEBOX/BERGING

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGEBOX/BERGING ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 Garagebox/berging: de gehuurde ruimte zoals bedoeld in artikel 7:230a van het Burgerlijk Wetboek 1.2 Huurder: degene(n) met wie verhuurder een overeenkomst van huur en verhuur

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

Productvoorwaarden voor verhuur van laadpalen

Productvoorwaarden voor verhuur van laadpalen Productvoorwaarden voor verhuur van laadpalen Fudura B.V. 2017 Artikel 1 Definities Huurder de partij met wie Fudura B.V. een Huurovereenkomst sluit. Verhuurder Fudura B.V., onderdeel van Enexis Groep

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGES, PARKEERPLAATSEN EN BERGINGEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGES, PARKEERPLAATSEN EN BERGINGEN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGES, PARKEERPLAATSEN EN BERGINGEN Artikel 1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard. Terbeschikkingstelling

Nadere informatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie Model huurovereenkomst schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie HUUROVEREENKOMST Partijen (naam schoolbestuur), gevestigd te (naam gemeente), bevoegd gezag van de (naam school) ten deze vertegenwoordigd

Nadere informatie

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Artikel 1 De volgende artikelen zijn van toepassing op iedere huurder, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk door, of vanwege de verhuurder anders is overeengekomen.

Nadere informatie

A. Hu u r. met name ter bescherming van de positie van de huurder.

A. Hu u r. met name ter bescherming van de positie van de huurder. A. Hu u r Voor de huur of verhuur van een on roerende zaak moet er een onderscheid worden gemaakt tussen: 1. de (ver)huur van woonruimte; 2. de (ver)huur van bedrijfsruimte. En voor de tweede categorie

Nadere informatie

De Vereniging van Eigenaars Complex Meander, gevestigd te Amsterdam, hierna genoemd de VvE en :

De Vereniging van Eigenaars Complex Meander, gevestigd te Amsterdam, hierna genoemd de VvE en : HUUROVEREENKOMST PARKEERPLAATS MOTORFIETS De Vereniging van Eigenaars Complex Meander, gevestigd te Amsterdam, hierna genoemd de VvE en : Naam : Adres : Postcode : Geboortedatum : Legitimatie : Nummer

Nadere informatie

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden In deze folder leest u een uitleg van het huurcontract en de algemene huurvoorwaarden. In deze uitleg staan alle rechten en plichten voor u als huurder en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur opnameruimte Poundcake Studio s

Algemene voorwaarden verhuur opnameruimte Poundcake Studio s Algemene voorwaarden verhuur opnameruimte Poundcake Studio s 1. Definities a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten, offertes en aanbiedingen van verhuurder. Afwijkingen

Nadere informatie

Terbeschikkingstelling en aanvaarding

Terbeschikkingstelling en aanvaarding ALGEMENE HUURVOORWAARDEN VOOR GARAGES Artikel 1 Onderdeel van de 1.1 Deze Algemene Huurvoorwaarden maken deel uit van huurovereenkomst de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard. 1.2

Nadere informatie

H U U R V O O R W A A R D E N. van de S P O R T H A L L E N. van de G E M E E N T E D O R D R E C H T. bij C O M M E R C I E E L G E B R U I K

H U U R V O O R W A A R D E N. van de S P O R T H A L L E N. van de G E M E E N T E D O R D R E C H T. bij C O M M E R C I E E L G E B R U I K Sportraad H U U R V O O R W A A R D E N van de S P O R T H A L L E N van de G E M E E N T E D O R D R E C H T bij C O M M E R C I E E L G E B R U I K Vastgesteld in de openbare vergadering van het Algemeen

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Wat u moet weten vooraf Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor de verhuurdatum te worden gemaakt Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld zijn afhaalprijzen

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

Huurovereenkomst en verhuurvoorwaarden Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova

Huurovereenkomst en verhuurvoorwaarden Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova Huurovereenkomst en verhuurvoorwaarden Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova Deze huurovereenkomst en verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op al onze verhuurartikelen Artikelen in ons assortiment: kolven

Nadere informatie

HUUR OPZEGGEN. Daarvoor geldt het volgende:

HUUR OPZEGGEN. Daarvoor geldt het volgende: HUUR OPZEGGEN U gaat verhuizen naar een andere woning en wilt de huur van uw huidige woning bij WSG opzeggen. Voordat u definitief de deur achter u dicht kunt trekken, moet u nog een aantal belangrijke

Nadere informatie

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard.

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. - 1 - HUURREGLEMENT Huurovereenkomst. Artikel 1 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. 2. Wijzigingen van de overeenkomst of dit reglement kunnen

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN Ondergetekenden: 1. Doll s2play, v.o.f. gevestigd te Weert, kvknr.: 74128868, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders.. en.., hierna te noemen: verhuurder,

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL;

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL; Verhuurvoorwaarden Prijzen Per stuk; exclusief BTW. Prijswijzigingen Wij behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen. Levering Levertijd Betaling Huurperiode Verzekering Eigendom Manco

Nadere informatie

Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen

Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen 2016 Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen 2016 3 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel

Nadere informatie

ONDERHUURCONTRACT. 2.1 In dit huurcontract moeten de begrippen verhuurder, hoofdhuurder en huurder als volgt worden geïnterpreteerd:

ONDERHUURCONTRACT. 2.1 In dit huurcontract moeten de begrippen verhuurder, hoofdhuurder en huurder als volgt worden geïnterpreteerd: ONDERHUURCONTRACT 1. Ondergetekenden: Hoofdhuurder Naam Geboortedatum Geboorteplaats Onderhuurder Naam Geboortedatum Geboorteplaats komen het volgende overeen: 2. BEPALING 2.1 In dit huurcontract moeten

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv Huurovereenkomst Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli 2015 RescueMate Op al Bv onze / Opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Algemene Voorwaarden Opleidingen van toepassing. AED Solutions Deze

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Partybike

Algemene huurvoorwaarden Partybike Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurovereenkomsten van Partybike inzake de verhuur van (plezier)fiets(en) zoals vastgelegd in de huurovereenkomst met de

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Begripsomschrijving In deze voorwaarden wordt verstaan onder: verhuurde zaken: de zaak of zaken die onderwerp is / zijn van de huurovereenkomst; huurder: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Algemene huurvoorwaarden huurovereenkomst zelfstandige woonruimte stichting PeelrandWonen Het toepassingsbereik van deze voorwaarden Artikel 1 Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst,

Nadere informatie

Protocol huisbewaarderschap (voor studenten)

Protocol huisbewaarderschap (voor studenten) Protocol huisbewaarderschap (voor studenten) Inleiding Wanneer een huurder (hierna te noemen: hoofdbewoner) een woning met toestemming van de verhuurder (hierna: Alwel ) tijdelijk aan een ander in gebruik

Nadere informatie

Huurovereenkomst. 1 De batterijen die nodig zijn voor de weegschaal dienen zelf te worden aangeschaft

Huurovereenkomst. 1 De batterijen die nodig zijn voor de weegschaal dienen zelf te worden aangeschaft Huurovereenkomst Haags Borstvoedingscentrum verhuurt per 1 Een weegschaal merk registratienummer HBC Vita Nova. 1 De batterijen die nodig zijn voor de weegschaal dienen zelf te worden aangeschaft Prijs

Nadere informatie

3.1. Verhuurder zal het gehuurde op de ingangsdatum van de huur ter beschikking stellen, tenzij dit geen werkdag is.

3.1. Verhuurder zal het gehuurde op de ingangsdatum van de huur ter beschikking stellen, tenzij dit geen werkdag is. ALGEMENE HUURVOORWAARDEN HUUROVEREENKOMST GARAGE Het toepassingsbereik van deze voorwaarden Artikel 1 Deze Algemene Huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst, waarin zij van toepassing zijn

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Woord vooraf 3

INHOUDSOPGAVE. Woord vooraf 3 INHOUDSOPGAVE Woord vooraf 3 Wanneer is de woninghuurwet van toepassing? 13 1 Is de Woninghuurwet van toepassing op alle huurovereenkomsten? 13 2 Wat is een hoofdverblijfplaats? 14 3 Wie kan als huurder

Nadere informatie

Huurder mag het gehuurde uitsluitend overeenkomstig de overeengekomen bestemming gebruiken.

Huurder mag het gehuurde uitsluitend overeenkomstig de overeengekomen bestemming gebruiken. Verhuurvoorwaarden Marktkraamverhuur Mulder Telefoon 058-8441579 - Mobiel 06-13897030 Postadres : Boornstraat 16, 8936AT Leeuwarden - k.v.k.nr.01105528 1. Bij meer dan één Huurder zijn Huurders tegenover

Nadere informatie

Huurovereenkomst met de verhuurder

Huurovereenkomst met de verhuurder Huurovereenkomst met de verhuurder 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van het appartement. 1.2.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS ALGEMENE VOORWAARDEN PARKEREN 1 Van Schie Watersport ALGEMENE

Nadere informatie

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl adres: De Muninksplaat 6 B 8754HG Makkum FRL Telefoonnummer: 06 81195047 Email adres : info@kamperenmetdeauto.nl KvK Leeuwarden nummer: 52938018 Algemene

Nadere informatie

Sint Bernulphusstraat 13 H te Oosterbeek

Sint Bernulphusstraat 13 H te Oosterbeek Te huur Kantoorruimte Sint Bernulphusstraat 13 H te Oosterbeek Sint Bernulphusstraat 13 H te Oosterbeek Algemeen: Vloeroppervlakte: Het betreft hier een zeer nette kantoorruimte gelegen op de 2de verdieping

Nadere informatie

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN HUURVOORWAARDEN Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld, zijn afhaalprijzen per dag exclusief BTW. Zorg ten alle tijden voor ruim transport. Open aanhangwagens worden NIET toegestaan voor het transporteren

Nadere informatie

Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen

Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen Fudura B.V. 2017 Artikel 1 Huurder Definities de partij met wie Fudura B.V. een Huurovereenkomst sluit. Verhuurder Fudura B.V., onderdeel van Enexis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets 1. Terbeschikkingstelling Ieder voertuig wordt geleverd met slot, batterijlader, handleiding en laptopfietstas. Voor de voertuigen met een maximum snelheid van

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Welkom bij Rochdale

Huurdersinformatie. Welkom bij Rochdale 1 Huurdersinformatie Welkom bij Rochdale Welkom Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! U heeft uw huurovereenkomst ondertekend en bent nu huurder bij Rochdale. Inhoud Huren bij Rochdale 2 Uw onderhoudsrechten

Nadere informatie

Het huurrecht van een winkelruimte of andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW nader bekeken

Het huurrecht van een winkelruimte of andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW nader bekeken Het huurrecht van een winkelruimte of andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW nader bekeken In de dagelijkse praktijk komen wij van Stad&Co ondernemers tegen die vragen hebben over hun juridische

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 1. BEGRIPPEN 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden gelden voor de verhuur van ruimten en/of faciliteiten van Your

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

De besloten vennootschap Nationale Waarborg B.V. gevestigd te Nieuwegein en kantoorhoudende in Nieuwegein aan de Dukatenburg 84b.

De besloten vennootschap Nationale Waarborg B.V. gevestigd te Nieuwegein en kantoorhoudende in Nieuwegein aan de Dukatenburg 84b. ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE WAARBORG B.V. HUURDER Voor het verlenen van huurwaarborgen in verband met huurovereenkomsten voor particulier onroerend goed onder de Leegstandwet. 1. Waarvoor dienen deze

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VAN ZONNEPANELEN (inclusief omvormer, elektrische infrastructuur en montage) tussen. Solar Renting B.V.

HUUROVEREENKOMST VAN ZONNEPANELEN (inclusief omvormer, elektrische infrastructuur en montage) tussen. Solar Renting B.V. HUUROVEREENKOMST VAN ZONNEPANELEN (inclusief omvormer, elektrische infrastructuur en montage) tussen Solar Renting B.V. en De heer Voorbeeld Voorbeeld Voorbeeldstraat 1 1111aa Voorbeeld HUUROVEREENKOMST

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Spoorlaan , 5038 CC Tilburg

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur / Te koop Spoorlaan , 5038 CC Tilburg Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur / Te koop Spoorlaan 338-338, 5038 CC Tilburg Object De huidige huurder Email International gaat verhuizen, waardoor deze prachtige kantoorvilla voor

Nadere informatie

Stichting Scouting Made

Stichting Scouting Made Stichting Scouting Made Huurovereenkomst scoutinggebouw t Knooppunt De ondergetekenden: en 1. Stichting Scouting Made, gevestigd te Made Contactpersoon: John van Kappel verhuur@scoutingmade.nl iban bank

Nadere informatie

Atelier - Bruikleenovereenkomst

Atelier - Bruikleenovereenkomst pagina1/4 Atelier - Bruikleenovereenkomst Tussen: De ingebruikgever Stichting Magdalena, gevestigd te Hilversum, vertegenwoordigd door Naam: Adres: Koninginnenweg 12 Plaats: Hilversum en De Bruiklener:

Nadere informatie

fudura-enexis.nl Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen

fudura-enexis.nl Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen fudura-enexis.nl Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen 2012 Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen 2012 3 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN GARAGES

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN GARAGES ALGEMENE HUURVOORWAARDEN GARAGES Algemene huurvoorwaarden voor garages U bent huurder van een garage van Beter Wonen Vechtdal en heeft voor deze garage een huurcontract getekend. Op deze overeenkomst zijn

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

De besloten vennootschap Nationale Waarborg B.V. gevestigd te Nieuwegein en kantoorhoudende in Nieuwegein aan de Dukatenburg 84b.

De besloten vennootschap Nationale Waarborg B.V. gevestigd te Nieuwegein en kantoorhoudende in Nieuwegein aan de Dukatenburg 84b. ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE WAARBORG B.V. VERHUURDER Voor het verlenen van huurwaarborgen in verband met huurovereenkomsten voor particulier onroerend goed onder de Leegstandwet. 1. Waarvoor dienen

Nadere informatie

Huurovereenkomst Loods

Huurovereenkomst Loods Huurovereenkomst Loods De ondergetekenden: 1. Verhuurder Naam: Verstoep Verhuur, onderdeel van D.L. Verstoep Transport Gevestigd te: Gouderak Nr. KvK: 29032141 Postcode: 2831 BJ Straat: Middelblok 41 Telefoon:

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven; BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE VERHUUR Artikel A1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013 Optelec flexibel huur en betaalplan Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Wilt u niet in één keer het hele aanschafbedrag van een hulpmiddel betalen? Wilt u flexibele betaling met volledige service en

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga"

Algemene huurvoorwaarden Svea Stuga Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga" artikel 1 Reservering en prijzen 1.1 Een reservering is geldig vanaf het moment, dat de verhuurder de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. 1.2 De prijzen van verhuurder

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Olmenchalets

Huurvoorwaarden Olmenchalets Huurvoorwaarden Olmenchalets 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van een chalet. 1.2. Medehuurder:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Verhuur openbare ruimte. Definitief

Algemene voorwaarden. Verhuur openbare ruimte. Definitief Algemene voorwaarden Verhuur openbare ruimte Definitief 12-11-12 Algemene voorwaarden voor de verhuur van openbare ruimte in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk 2013 Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Thuishaven Events B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Thuishaven Events B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Thuishaven Events B.V. 1. BEGRIPPEN 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden gelden voor de verhuur van ruimten en/of faciliteiten van Thuishaven Events BV. 1.2 Huurovereenkomst:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP MATERIAAL 1.0 Offertes en prijswijzigingen 1.1 Alle door RBC gedane offertes zijn vrijblijvend 1.2 RBC behoudt zich te allen tijde het recht voor

Nadere informatie

Label C-plicht kantoren, de Energiebesparingsplicht en de Huurverhouding. Thérèse Fraai Violet Acar 31 januari 2019

Label C-plicht kantoren, de Energiebesparingsplicht en de Huurverhouding. Thérèse Fraai Violet Acar 31 januari 2019 Label C-plicht kantoren, de Energiebesparingsplicht en de Huurverhouding Thérèse Fraai Violet Acar 31 januari 2019 Wat gaan we doen Waar komt het C-Label vandaan? Wie is verantwoordelijk voor vervanging

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST Ruyschstraat 391 TE AMSTERDAM

HUUROVEREENKOMST Ruyschstraat 391 TE AMSTERDAM HUUROVEREENKOMST Ruyschstraat 391 TE AMSTERDAM DE ONDERGETEKENDEN: 1. TIONG BO THE, geboren te Amersfoort (Nederland) op 15 Augustus 1979 en wonende te (1091 MS) Amsterdam aan de Ruyschstraat 391, per

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Verhuur Voorwaarden Dive Post

Verhuur Voorwaarden Dive Post Verhuur Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Beurs: door de organisator bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde of aangeboden

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur ARTIKEL 1 BEPALING VAN DE HUURPRIJS, OVERIGE KOSTEN EN DE DUUR VAN DE HUUR De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

Artikel 1 Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard.

Artikel 1 Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard. Artikel 1 Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van de huurovereenkomst waarin zij van toepassing zijn verklaard. Meer dan één huurder Artikel 2 1. De in de aanhef van de overeenkomst genoemde huurders

Nadere informatie

Protocol huisbewaarderschap

Protocol huisbewaarderschap Protocol huisbewaarderschap Inleiding Wanneer een huurder (hierna te noemen: hoofdbewoner) een woning met toestemming van de verhuurder (hierna te noemen: Alwel) tijdelijk aan een ander in gebruik geeft,

Nadere informatie

Regels. Bij gebruik en verhuur kerkelijke ruimten CGK Ichthus-Urk

Regels. Bij gebruik en verhuur kerkelijke ruimten CGK Ichthus-Urk Regels Bij gebruik en verhuur kerkelijke ruimten CGK Ichthus-Urk In deze regels heeft het Dagelijks Bestuur Beheerszaken (DBB) van de CGK Ichthus-Urk voorwaarden vastgelegd voor het gebruik van de kerkelijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR EN VERHUUR MEETINRICHTING EN ELEKTRISCHE INSTALLATIE(S) Endinet B.V. Wekkerstraat 25 5652 AN EINDHOVEN

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR EN VERHUUR MEETINRICHTING EN ELEKTRISCHE INSTALLATIE(S) Endinet B.V. Wekkerstraat 25 5652 AN EINDHOVEN ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR EN VERHUUR MEETINRICHTING EN ELEKTRISCHE INSTALLATIE(S) Endinet B.V. Wekkerstraat 25 5652 AN EINDHOVEN Artikel 1. Inhoudsopgave Artikel 1. Inhoudsopgave...2 Artikel 2. Definities...2

Nadere informatie

Zelf aangebrachte voorzieningen

Zelf aangebrachte voorzieningen Zelf aangebrachte voorzieningen Veranderingen in en om uw woning Inhoud Zelf aangebrachte voorzieningen 3 Aanvraagformulier 7 Verhuisplannen? 10 Geschillenregeling 13 Adressen 14 Zelf aangebrachte voorzieningen

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR Artikel 1 Algemene rechten en plichten van de contractanten De verhuurder verbindt zich aan de huurder het op bijgaande specificatie omschreven

Nadere informatie

Te huur Winkelruimte / horeca met kantoor. Toulonselaan 146 Dordrecht

Te huur Winkelruimte / horeca met kantoor. Toulonselaan 146 Dordrecht Te huur Winkelruimte / horeca met kantoor Toulonselaan 146 Dordrecht Te huur Winkelruimte / horeca met kantoor Toulonselaan 146 Dordrecht Betreft : Op een prominente zichtlocatie aan een rotonde aan de

Nadere informatie

1.2. Met verhuurder wordt bedoeld: Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer B.V., Postbus 343, 1430AH Aalsmeer, hierna aangeduid als verhuurder.

1.2. Met verhuurder wordt bedoeld: Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer B.V., Postbus 343, 1430AH Aalsmeer, hierna aangeduid als verhuurder. Algemene Voorwaarden zaalverhuur 1. Definities 1.1. Met huurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt van en de huurovereenkomst sluit met verhuurder: hierna aangeduid als huurder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR PERSONEEL EN VERHUUR/VERKOOP 1.0 Offertes en prijswijzigingen 1.1 Alle door BDE Handelsonderneming/ Derksen Services gedane offertes zijn vrijblijvend 1.2 BDE Handelsonderneming/

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden: Algemene huurvoorwaarden: Artikel 1- Toepasselijkheid o 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere met Muco Machines te sluiten of gesloten overeenkomst van huur en verhuur. o 1.2 Tussen

Nadere informatie

Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen in een laagspanningsnet

Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen in een laagspanningsnet Productvoorwaarden voor verhuur van bedrijfsmiddelen in een laagspanningsnet Fudura B.V. 2018 Artikel 1 Definities Huurder de partij met wie Fudura B.V. een Huurovereenkomst sluit. Verhuurder Fudura B.V.,

Nadere informatie

Algemene Gebruiksvoorwaarden Sarvata Versie 13-04-2012

Algemene Gebruiksvoorwaarden Sarvata Versie 13-04-2012 Algemene Gebruiksvoorwaarden Sarvata Versie 13-04-2012 1. Definities 1.1. Met ruimtebeheerder wordt SARVATA, Centrum voor Gezondheid en Welzijn bedoeld, hierna ook wel Sarvata genoemd. Aanspreekpunt van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse.

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. 1. Definities 1. Met huurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt en de huurovereenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuur van Vaartuigen B&B Bootverhuur

Algemene Voorwaarden Verhuur van Vaartuigen B&B Bootverhuur Algemene Voorwaarden Verhuur van Vaartuigen B&B Bootverhuur Artikel 1 Begrippen 1. Verhuurder; B&B Bootverhuur te Harderwijk. 2. Huurder; degene met wie de verhuurder de huurovereenkomst heeft gesloten,

Nadere informatie

1. Het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Kerkgemeente Nederland te Herveld. nader aan te duiden als verhuurder en 2.

1. Het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Kerkgemeente Nederland te Herveld. nader aan te duiden als verhuurder en 2. HUUROVEREENKOMST Ondergetekenden, 1. Het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Kerkgemeente Nederland te Herveld nader aan te duiden als verhuurder en 2. wonende/gevestigd te.(woonplaats),..

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Bloemgracht 20 bg te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Bloemgracht 20 bg te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Bloemgracht 20 bg te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Bereikbaarheid Bloemgracht 20 bg (1015 TJ) in Amsterdam. Het markante object is gelegen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden recreatiewoning cottage Wijde Blik

Algemene voorwaarden recreatiewoning cottage Wijde Blik Algemene voorwaarden recreatiewoning cottage Wijde Blik Zuwe 18 E, 1241 NC Kortenhoef. Begripsbepalingen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen verhuurder

Nadere informatie

Huurovereenkomst parkeergelegenheid SPACE-S contractnummer:

Huurovereenkomst parkeergelegenheid SPACE-S contractnummer: Huurovereenkomst parkeergelegenheid SPACE-S contractnummer: De ondergetekenden: Stichting Woonbedrijf SWS.Hhvl, geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer 17058500, statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Huurovereenkomst vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Haayse Bos Hofdijksweg 55, 3223 KC Ouddorp Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking

Nadere informatie

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt.

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt. Algemene huurvoorwaarden Auto Dekker en Jobse Verhuur. Artikel 1: Bepaling van de huurprijs en de duur van de huur. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

Verhuizen Huur opzeggen Voor- en eindopname

Verhuizen Huur opzeggen Voor- en eindopname Verhuizen Als u gaat verhuizen, hebt u van alles te doen. U gaat een drukke tijd tegemoet. Met leuke activiteiten, maar u zult ook een aantal zaken formeel moeten regelen. In deze folder vindt u de belangrijkste

Nadere informatie

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s)

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) HUUROVEREENKOMST De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) Definities In deze overeenkomst wordt verstaan onder verhuurder : DJ Dave Producties gevestigd

Nadere informatie

Aanvulling op Algemene Voorwaarden ICT~Office Module 12 Verhuur van IT- en Telecommunicatie- en kantoorapparatuur e.a.

Aanvulling op Algemene Voorwaarden ICT~Office Module 12 Verhuur van IT- en Telecommunicatie- en kantoorapparatuur e.a. De ICT~Office Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30174840 1. Toepasselijkheid 1.1 De ICT~Office Voorwaarden bestaan uit de module Algemeen aangevuld

Nadere informatie