Posts. 2) Hoe plaats ik een post? 2.1) Het postformulier Als je ingelogd bent, kan je bovenaan de site op het icoon " nieuwe post maken" klikken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Posts. 2) Hoe plaats ik een post? 2.1) Het postformulier Als je ingelogd bent, kan je bovenaan de site op het icoon " nieuwe post maken" klikken."

Transcriptie

1 Posts 2) Hoe plaats ik een post? 2.1) Het postformulier Als je ingelogd bent, kan je bovenaan de site op het icoon " nieuwe post maken" klikken. Per dag kan je 5 posts na elkaar plaatsen, daarna geldt een wachttijd van 15 minuten alvorens je opnieuw kan posten. Het "Repost" icoon is om aan te duiden dat deze post ooit al eens op InterTet heeft gestaan. Het "Bevat naakt" icoon is bedoeld om bezoekers te waarschuwen voor naakt in de post. Het "Bevat geweld/ expliciete beelden" icoon is bedoeld om bezoekers te waarschuwen voor gevoelige inhoud in je post, inhoud die ze beter niet bekijken in familie of werkverband :)

2 Tekstopmaak: Om bijvoorbeeld tekst vetgedrukt weer te geven kan je meerdere dingen doen. Ofwel typ je gewoon de tekst, daarna selecteer je het stuk tekst dat je vetgedrukt wilt. Klik dan op de b knop naast het tekstvak. De [b] tags zullen automatisch rond je geselecteerde tekst geplaatst worden. Je kan ook eerst op de b knop duwen waardoor de [b] tags automatisch geopend en gesloten is waardoor je enkel nog je tekst moet typen. Het bovenstaande werkt ook voor de cursief [i], onderlijn [u] en quote [quote] knoppen. Multimedia knoppen: Deze knoppen openen een popup waar je een link en eventueel afmetingen moet ingeven. De juiste tags worden dan automatisch opgesteld en in het tekstvak toegevoegd. *afbeelding van popup moet hier komen als het af is* Je bent verplicht eerst een voorbeeld van je post te bekijken door op "Voorbeeld" te klikken. Onderaan krijg je dan het resultaat te zien, bovenaan kan je je post nog aanpassen. Klaar? Klik dan op "Posten". Je post zal onmiddellijk gecontroleerd worden. Indien je vergeten bent enkele velden in te vullen, of indien er fouten in je tags staan, zal je dit te zien krijgen. Pas als al je fouten verbeterd zijn, zal je je post kunnen doorsturen naar de site.

3 Afbeeldingen invoegen Hiervoor moet je de correcte link naar de afbeelding kennen. Voor internet explorer: Je komt de link te weten door rechts op de afbeelding te klikken en Eigenschappen te kiezen. De link vind je naast Adres(URL). Voor Firefox: Je komt de link te weten door rechts op de afbeelding te klikken en Eigenschappen te kiezen. De link vind je naast Locatie.

4 2.1.3 video invoegen Hiervoor moet je de correcte link naar de video en zijn afmetingen kennen. Je komt dit te weten door (in Internet Explorer + Windows + Windows Media Player) rechts op de video op de website te klikken en Eigenschappen te kiezen. Als die video direct in Windows Media Player opent, moet je Bestand > Eigenschappen kiezen. De afmetingen vind je naast Videoformaat (width x height). De link vind je naast Locatie. Om deze video in te voegen in je post, typ je (we volgen het voorbeeld): [video width=320 height=280] of maak je gebruik van de video knop boven het tekstvak. Het is aangeraden de hoogte van de video te vermeerderen met 40. Let op: de url moet beginnen met "mms://", "ftp://" of " en moet eindigen op mpg, wmv, mpeg, avi, mpa, asx, asf, wvx, mpe,mp4 of 3gp, zoniet zal de video niet correct ingevoegd worden. Opgelet: ziet de video er zo uit:

5 dan heb je te maken met een Quicktime video en moet je de onderstaande werkwijze volgen. Klik ergens in de buurt van de video rechts, en kies (in Internet Explorer + Windows) "Bron weergeven" of "View source". Je kan ook in de menubalk van Internet Explorer op Beeld=>Bron klikken, (maar dat is nutteloos als de pagina met frames werkt...) Hierdoor open je de broncode in een teksteditor. Druk Ctrl+F om de zoekfunctie weer te geven. Zoek naar ".mov". Normaal zou je nu een link moeten zien, die eindigt op.mov. Dit is de URL naar de video (indien het de enigste.mov video op de site is...). Kopieër deze link (" Ergens in de buurt staan ook de afmetingen. Onthou die. Om deze video in te voegen in je post, typ je (we volgen het voorbeeld): [video width=160 height=136] of maak je gebruik van de video knop boven het tekstvak. Het is aangeraden de hoogte te vermeerderen met 16. Let op: de url moet beginnen met "ftp://" of " en moet eindigen op ".mov" of ".qt", zoniet zal de video niet correct ingevoegd worden.

6 2.1.4 geluid invoegen Hiervoor moet je de correcte link naar het geluidsbestand kennen. Je komt dit te weten door (in Internet Explorer + Windows + Windows Media Player) rechts op de mediabalk te klikken en Eigenschappen te kiezen. De link vind je naast Locatie. Om dit geluidsfragment in te voegen in je post, typ je bv: [sound] of maak je gebruik van de soundknop boven het tekstvak. Let op: de url moet beginnen met " of "ftp://" en moet eindigen op mp3, wave, wav, mid, asx, wma, asf of m3u, zoniet zal het geluidsbestand niet correct ingevoegd worden. Het is ook mogelijk Real Audio clips in je posts te plaatsen. Je kan hiervoor ook de [sound] tags gebruiken. Lees de uitleg bij de laatste afbeelding op deze pagina, maar zoek nu niet naar ".mov", maar naar.ram,.rm,.ra,.pls,.rmf,.rmx of.rts, want de url moet hierop eindigen, zoniet zal de clip niet correct weergegeven worden.

7 2.1.5 Flash bestand invoegen Klik ergens in de buurt van de flash animatie rechts, en kies (in Internet Explorer + Windows) "Bron weergeven" of "View source". Je kan ook in de menubalk van Internet Explorer op Beeld=>Bron klikken, (maar dat is nutteloos als de pagina met frames werkt...) Hierdoor open je de broncode in een teksteditor. Druk Ctrl+F om de zoekfunctie weer te geven. Zoek naar ".swf". Normaal zou je nu een link moeten zien, die eindigt op.swf. Dit is de URL naar het flash bestand (indien het het enigste.swf flash bestand op de site is...). Kopieër deze link (" Om deze flashanimatie in te voegen in je post, typ je bv: [flash] of maak je gebruik van de flash knop boven het tekstvak. Afmetingen opgeven of aanpassen heeft geen zin, deze worden automatisch ingesteld of komen op een standaardwaarde te staan. Let op: de url moet beginnen met "ftp://" of " en moet eindigen op "swf", zoniet zal het flash bestand niet correct ingevoegd worden.

8 2.1.6 Youtube video invoegen Om een video van een van dit type te posten, heb je gewoon de link nodig naar de youtube pagina, waar de video op staat. Voorbeelden van de mogelijke link formaten (links met een afwijkend formaat zullen niet omgezet worden, en zullen er als gewone tekst uit zien) Youtube: of nata of Zonder www prefix kan ook. Die link plaats je in de [youtube] tags, wat dus wordt: [youtube]

9 2.1.7 Help! De link begint niet met Bij het zoeken in de broncode naar de url van bijvoorbeeld een flash bestand of Quicktime video, kan het gebeuren dat de gevonden url niet begint met " Die url is wat men noemt een "relatieve" url en zal niet werken op InterTet als je hem gewoon kopieert. Lees de volgende alinea's om te weten hoe je de "absolute" url kan maken, die wel werkt op InterTet. Neem als voorbeeld een pagina met een flashanimatie (het geeft niet als de pagina offline is, alles staat hieronder duidelijk beschreven) (In Internet Explorer + Windows) Ergens rond de flashanimatie klik je rechts, en klik op Bron Weergeven (of in de menubalk van Internet Explorer klik je op Beeld=>Bron; heeft echter geen zin als de pagina met frames werkt...). Dit opent de broncode van de pagina in een tekstverwerker. Duw Ctrl+F of kies in de menubalk Bewerken=>Zoeken. Zoek naar ".swf". De tekstverwerker springt naar hier ongeveer: blablabla<embed src='./img/ swf' quality=high blablabla../img/ swf is de url naar de flash file. Aangezien hij hier niet begint met is het een relatieve link (relatief ten opzichte van de hoofdmap van die site). Laat die "./" maar vallen en zet dan "img/ swf" na " de huidige map op de site, zodat je krijgt. Dat is de juiste link. Stel nu dat er../img/ swf als link stond (2 puntjes in het begin ipv 1), dan moet je 1 map omhoog. "../" staat voor "de bovenliggende map". De link naar de swf file zou dan zijn. Begint die link direct met " dan kan je hem natuurlijk direct gebruiken. Dit komt misschien wat overdonderend over voor totale html leken, maar eens je het onder de knie hebt, lukt dat wel allemaal.

10 2.1.8 Kan ik bestanden vanop mijn harde schijf posten? Elk bestand dat je wil posten, moet ergens op internet staan. Je post linkt dan naar dit bestand, je kan dus geen bestanden posten die enkel maar op je harde schijf staan. Wat je wel kan doen is de bestanden die je wil posten eerst uploaden naar Intertet via onze Upload pagina. (Let wel op de regels ivm uploaden). Je kan je bestanden ook per FTP uploaden naar een internet locatie. Normaal gezien zit bij je abonnement op je internetverbinding reeds wat webspace. Vraag je internetprovider om meer informatie. Bepaalde websites blokkeren dit zogenaamde "hotlinking". Dat wil zeggen dat je naar bestanden op die sites niet kan linken. Een oplossing hiervoor is die bestanden opslaan en zelf uploaden naar je eigen webspace.

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Handleiding Wordpress

Handleiding Wordpress Handleiding Wordpress Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Berichten en Pagina s 3. Afbeeldingen en video s 4. Weblinks 1. Inloggen 1.1 Inloggen bij Wordpress We starten met het inloggen op je WordPress gebaseerde

Nadere informatie

Bloggen op de website van House of Respect

Bloggen op de website van House of Respect BRO=MAN vormgeving Juni 2015 Wij hebben voor de bezoekers van de website een korte toelichting gemaakt hoe een blogbericht te maken en op de website te plaatsen. Nadat u ingelogd bent ziet u aan de rechterzijde

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Handleiding website FMS-spaarnwoude.nl

Handleiding website FMS-spaarnwoude.nl Handleiding website FMS-spaarnwoude.nl Alfred Houdijk Webmaster 27-12-2012 Inhoud Inleiding... 2 Wie kan wat op de website... 3 Foto s en filmpjes plaatsen... 4 Copyright... 4 Schrijf een artikel... 5

Nadere informatie

Aanvullend bestand Mooie presentaties en spreekbeurten maken in PowerPoint

Aanvullend bestand Mooie presentaties en spreekbeurten maken in PowerPoint 1 Aanvullend bestand Mooie presentaties en spreekbeurten maken in PowerPoint In dit bestand vind je verschillen met Mooie presentaties en spreekbeurten maken in PowerPoint en PowerPoint 2016. Als je Windows

Nadere informatie

Achtergrond en lettertype Opmaak Achtergrond Opmaak Achtergrond Afbeelding in achtergrond

Achtergrond en lettertype Opmaak Achtergrond Opmaak Achtergrond Afbeelding in achtergrond Frontpage Express is het meest eenvoudige programma voor het maken van je homepage. Is het programma niet geïnstalleerd op je PC, dan is het te downloaden en daarna te installeren. We zullen nu een aantal

Nadere informatie

Hieronder ziet u alle functionaliteiten van uw teksteditor onder elkaar ( op alfabetische volgorde).

Hieronder ziet u alle functionaliteiten van uw teksteditor onder elkaar ( op alfabetische volgorde). Uw TEKSTEDITOR - alle iconen op een rij Hieronder ziet u alle functionaliteiten van uw teksteditor onder elkaar ( op alfabetische volgorde). Afbeelding (zie foto) Bestanden (zie link) Broncode Citaat Documenten

Nadere informatie

HTML. Media. Hans Roeyen V 3.0

HTML. Media. Hans Roeyen V 3.0 Media Hans Roeyen V 3.0 12 maart 2015 Inhoud 1. (Multi)Media op websites... 3 2. Flash en Websites... 4 3. Video op je website... 4 3.1. YouTube insluiten op de pagina... 4 3.2. Video zonder YouTube...

Nadere informatie

Uw TEKSTEDITOR - alle iconen op een rij

Uw TEKSTEDITOR - alle iconen op een rij Uw TEKSTEDITOR - alle iconen op een rij Hieronder ziet u alle functionaliteiten van uw teksteditor onder elkaar ( op alfabetische volgorde). Afbeelding (zie foto) Bestanden (zie link) Broncode Citaat Documenten

Nadere informatie

Handleiding invoegen afbeeldingen en downloadlinks t.b.v. het CMS

Handleiding invoegen afbeeldingen en downloadlinks t.b.v. het CMS Handleiding invoegen afbeeldingen en downloadlinks t.b.v. het CMS Het blijkt dat we de nodige moeite hebben met het invoegen van afbeeldingen en het maken van downloadkoppelingen binnen ons CMS. Er moet

Nadere informatie

Intranet. Handleiding voor redacteurs, nieuwsberichten.

Intranet. Handleiding voor redacteurs, nieuwsberichten. Dit document bevat een 15 stappenplan waarbij cursisten worden getraind om binnen de SharePoint omgeving (interne) berichten te kunnen plaatsen voorzien van een overzichtsafbeelding en afbeeldingen voor

Nadere informatie

Handleiding blog Sjibke. Waar kan ik de blog vinden? Hoe kan ik iets op de blog zetten?

Handleiding blog Sjibke. Waar kan ik de blog vinden? Hoe kan ik iets op de blog zetten? Handleiding blog Sjibke Een blog is een soort internetdagboek. Personen, verenigingen, organisaties gebruiken vaak een blog om te communiceren met hun publiek. Ook voor een school is een blog een ideaal

Nadere informatie

HTML-EDITOR GEBRUIKEN

HTML-EDITOR GEBRUIKEN HTML-EDITOR GEBRUIKEN Over TinyMCE TinyMCE is een kleine What-You-See-Is-What-You-Get (WYSIWYG) editor voor teksten. De bediening vindt plaats in de web browsers, zoals MSIE of Mozilla. Het werken met

Nadere informatie

CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL

CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL 1. INLOGGEN IN CMS... 2 2. DASHBOARD... 2 3. SITE STRUCTUUR... 2 4. HOMEPAGE... 2 5. EEN POST TOEVOEGEN... 3 6. EEN PAGINA TOEVOEGEN... 4 7. ALGEMENE UITLEG WORDPRESS

Nadere informatie

Handleiding teksteditor

Handleiding teksteditor In deze handleiding leggen we de werking van de teksteditor uit. De teksteditor wordt gebruikt voor het bewerken van tekst. Uw tekstpagina s bewerkt u met deze editor, maar u vindt m op vele plekken terug.

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding Joomla! Frontend, content en gallery. september 2014 versie 1.0

Handleiding Joomla! Frontend, content en gallery. september 2014 versie 1.0 Handleiding Joomla! Frontend, content en gallery. september 2014 versie 1.0 1 Inhoudsopgave Toevoegen nieuw artikel, of wijzigen...3 Extra web-functionaliteit...4 toevoegen van een foto/plaatje...4 toevoegen

Nadere informatie

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail.

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. INLOGGEN Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle login

Nadere informatie

afbeeldingen (vervolg), films, flash en geluid

afbeeldingen (vervolg), films, flash en geluid afbeeldingen (vervolg), films, flash en geluid Herhaling Oefening 8.1 a. Start KompoZer. b. Voeg (indien nodig) uw eigen website toe aan de Websitebeheerder. c. Open de webpagina index.html. Als het goed

Nadere informatie

Handleiding. Beheeromgeving

Handleiding. Beheeromgeving Handleiding Beheeromgeving Kant en Klare Site Veluwelaan 80 8443 AH Heerenveen www.kantenklaresite.nl - info@kantenklaresite.nl - fax: 084-8368243 KvK 01134248 Inhoud Inloggen op de beheeromgeving...3

Nadere informatie

Bewerk uw eigen Digibordbij boek

Bewerk uw eigen Digibordbij boek Bewerk uw eigen Digibordbij boek Naast de presentatie van schoolboeken in het Digibordbij systeem is het voor leraren ook mogelijk aanpassingen te maken in de digitale boeken. De leraar kan via een aparte

Nadere informatie

Hoe moet je een prachtige presentatie maken?

Hoe moet je een prachtige presentatie maken? Hoe moet je een prachtige presentatie maken? www.meestermichael.nl Geef de presentatie een titel. Klik dit vak aan om jouw presentatie een ondertitel te geven. Hier kun je je presentatie een titel geven

Nadere informatie

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding De WordPress 3.5 Beginners Handleiding Internetbureau Elephant april 13 Inhoud Introductie... 2 Inloggen... 3 Het dashboard... 5 Berichten en pagina's... 6 Nieuw Bericht... 6 Nieuwe Pagina... 8 Afbeeldingen,

Nadere informatie

Handleiding adviescommissies gemeente Oegstgeest

Handleiding adviescommissies gemeente Oegstgeest Handleiding adviescommissies gemeente Oegstgeest Pagina thema s Op deze pagina is het mogelijk om thema s toe te voegen. Wanneer je een nieuw thema wil toevoegen kan dit via deze knop: Vervolgens kom je

Nadere informatie

I) Wat? II) Google documenten. Deel 2 documenten

I) Wat? II) Google documenten. Deel 2 documenten Google Drive Deel 2 documenten I) Wat? 1) De meeste mensen bewerken teksten in de tekstverwerker Word van Microsoft Office. Het is echter ook mogelijk teksten op internet te bewerken en te bewaren. Het

Nadere informatie

PLAKKEN Nadat u een gedeelte heeft geknipt of gekopieerd kunt u met dit icoon de selectie weer in het veld plakken.

PLAKKEN Nadat u een gedeelte heeft geknipt of gekopieerd kunt u met dit icoon de selectie weer in het veld plakken. KNIPPEN Als u na de selectie van een gedeelte van een tekst of een afbeelding op dit icoon klikt, knipt u de selectie uit het veld. Op deze manier kunt u het geselecteerde verwijderen, maar het ook juist

Nadere informatie

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 1 Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 Inhoud: Inloggen Pagina 1 Algemeen Pagina 2 Berichten Pagina 2 Bericht bewerken, Linken Pagina 3-4 Plaatje toevoegen bericht Pagina 5-6 Bericht publiceren

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Handleiding Website Laatste update: april 2014

Handleiding Website Laatste update: april 2014 Laatste update: april 2014 1. Google Search Tijdens de ontwikkeling van uw website werd er veel aandacht besteed aan optimalisatie voor zoekmachines zoals Google. Dit onder andere door de broncode technisch

Nadere informatie

Materiaalontwikkeling in PAV

Materiaalontwikkeling in PAV Sint-Jozefstraat 1 B-8820 TORHOUT [t] 050 23 10 30 [f] 050 23 10 40 [e] reno@katho.be Materiaalontwikkeling in PAV Cursus: Google sites Medewerker EC: Jonathan Vanhollebeke EC: Thema s en projecten in

Nadere informatie

2) Klik op Artikelbeheer: of op Artikelen in Inhoud in de balk bovenaan: Zoek het artikel op dat je wilt veranderen:

2) Klik op Artikelbeheer: of op Artikelen in Inhoud in de balk bovenaan: Zoek het artikel op dat je wilt veranderen: 1) Type in de adresbalk achter http://www.plaats.amnesty.nl een slash (/) en het woord administrator à http://www.daarhuizen.amnesty.nl/administrator, vul de inloggegevens in en klik op Enter op je toetsenbord.

Nadere informatie

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress All rights reserved, HKBO 2015 Basishandleiding WordPress Basishandleiding Wordpress Het kan Beter Online 1. Inloggen in het Wordpress Dashboard U kunt inloggen in het dashboard door achter uw domeinnaam

Nadere informatie

Handleiding. Berichten maken in WordPress. juni 2013

Handleiding. Berichten maken in WordPress. juni 2013 Handleiding Berichten maken in WordPress juni 0 Inloggen. Ga naar: www.jouwdomeinnaam.nl/wp-admin. Log hier in met je gebruiksnaam en je wachtwoord. Het dashboard Na het inloggen krijg je eerst het Dashboard

Nadere informatie

WordPress Handleiding

WordPress Handleiding Algemene Informatie Disclaimer: Bij het samenstellen van dit boek is de grootst mogelijke zorg besteed aan de juistheid van de opgenomen informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden

Nadere informatie

Handleiding CMS Online Identity Webontwikkeling. Handleiding CMS

Handleiding CMS Online Identity Webontwikkeling. Handleiding CMS Handleiding CMS 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Het CMS... 3 3. Websitecontent... 4 3.1 Een nieuwe pagina toevoegen... 4 3.2 Een pagina wijzigen... 4 3.3 Een pagina verwijderen... 5 4. De WYSIWYG editor...

Nadere informatie

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Door Philippe Dellaert Acco: Files exchange documentatie - 1/9 1. Inleiding ACCO maakt gebruik van een online systeem om documenten uit te wisselen tussen

Nadere informatie

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1 Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN Handleiding Studentenpagina 1 Inhoud van de handleiding Inhoud van de handleiding... 2 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op de

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager,

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager, Handleiding Dododent Beste tandarts of praktijkmanager, Hartelijk dank voor de aanschaf van een website bij Dodoworks. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding van het Dododent systeem waarmee de website

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Een checklist invoegen in je pagina

Een checklist invoegen in je pagina Een checklist invoegen in je pagina Een checklist bestaat uit 2 onderdelen, een tabel en een checkbox. Als eerste moet er een tabel gemaakt worden zodat de checkbox in de tabel kan worden ingevoegd. Ook

Nadere informatie

Video- of audiobestanden uploaden en plaatsen

Video- of audiobestanden uploaden en plaatsen Video- of audiobestanden uploaden en plaatsen Wil je een video op je website plaatsen? De makkelijkste manier is om die eerst op een videoportal zoals YouTube of Vimeo te plaatsen. Vervolgens kun je die

Nadere informatie

HANDLEIDING. WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING

HANDLEIDING. WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING HANDLEIDING WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING Inhoudsopgave Inloggen... 3 Een nieuw bericht plaatsen... 5 Aan een nieuw bericht beginnen... 5 Je bericht bewaren, een

Nadere informatie

Een nieuwsbericht aanmaken in de edesk met afbeeldingen. Met linken interne,externe en naar een mail op naam

Een nieuwsbericht aanmaken in de edesk met afbeeldingen. Met linken interne,externe en naar een mail op naam Een nieuwsbericht aanmaken in de edesk met afbeeldingen Met linken interne,externe en naar een mail op naam Ga naar de edesk van uw trefpunt Een nieuwsbericht aanmaken in de edesk Klik in de edesk op Nieuws

Nadere informatie

Handleiding Websitebeheer

Handleiding Websitebeheer Handleiding Websitebeheer Event Media Websites Copyright 2005, Event Media 1. Inleiding... 3 2. CMS-systeem... 3 2.1 Inloggen... 3 2.2 Basis-menu... 3 2.3 Bestaande pagina s aanpassen...3 2.4 Nieuwe pagina

Nadere informatie

Ingeleverde projectopdracht beoordelen

Ingeleverde projectopdracht beoordelen Ingeleverde projectopdracht beoordelen 1. U kunt op twee manieren de projectopdrachtbenaderen: Ga op uw vakdashboard naar Follow- uptaken en klik op de projectopdracht onder Follow- uptaken. Levert een

Nadere informatie

Gebruikersgids. 2010,Sitewriter All Rights Reserved. Gebruikersgids

Gebruikersgids. 2010,Sitewriter All Rights Reserved. Gebruikersgids 2010,Sitewriter All Rights Reserved. 0 Contents 2 Pagina toevoegen 5 Pagina bewerken 7 Media-inhoud 7 9 10 11 12 Invoegen afbeelding Invoegen muziek fragment Invoegen van een video Invoegen van Flash invoegen

Nadere informatie

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Handleiding Gmail in huisstijl met een automatische e-mail handtekening.. Als je je drukwerk, online profielen en alle visuele

Nadere informatie

Toelichting upgrade naar DNN 6.2.2

Toelichting upgrade naar DNN 6.2.2 Toelichting upgrade naar DNN 6.2.2 De website heeft een upgrade naar de nieuwste versie van DotNetNuke gekregen. Je beheert de site nu in versie DNN 6.2.2. In deze toelichting willen we je alvast een eindje

Nadere informatie

Handleiding afdrukken rotariaat CAMPUS NOORD 01-10-2012. Informaticadienst Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. Kevin Baert Loes Casteleyn Michiel Seys

Handleiding afdrukken rotariaat CAMPUS NOORD 01-10-2012. Informaticadienst Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. Kevin Baert Loes Casteleyn Michiel Seys Handleiding afdrukken rotariaat CAMPUS NOORD 01-10-2012 Informaticadienst Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. Kevin Baert Loes Casteleyn Michiel Seys 0. Inhoudsopgave 0. Inhoudsopgave... 3 1. Installatie

Nadere informatie

Handleiding theocms2 K.U.Leuven - Faculteit Godgeleerdheid Stijn Van Baekel 1/19. - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/

Handleiding theocms2 K.U.Leuven - Faculteit Godgeleerdheid Stijn Van Baekel 1/19. - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/ Stijn Van Baekel 1/19 - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/ laatste aanpassing: 08/10/2008 Stijn Van Baekel 2/19 Index Index... 2 Inleiding... 3 1. Tonen van pagina s... 4 2. Beheer van pagina

Nadere informatie

Navigator CMS 2009. Beknopte handleiding v1.0

Navigator CMS 2009. Beknopte handleiding v1.0 Navigator CMS 2009 Beknopte handleiding v1.0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Menustructuur... 5 4. Document Verkenner... 6 5. Mappen beheren... 7 5.2 Map hernoemen... 7 5.3 Map verplaatsen...

Nadere informatie

Handleiding Op Maat Wizard.

Handleiding Op Maat Wizard. Handleiding Op Maat Wizard. Met de Op Maat Wizard kun je zelf vullingen maken voor de verschillende werkvormen in het Op Maat programma. Wanneer je de software (Speler en Wizard) niet in je bezit hebt,

Nadere informatie

Selecteer een gedeelte van de tekst in je artikel waar je een hyperlink op wilt plaatsen.

Selecteer een gedeelte van de tekst in je artikel waar je een hyperlink op wilt plaatsen. Hoofdstuk maken van een hyperlink Het kan makkelijk zijn om in jouw tekst van het artikel dat je op de website wilt plaatsen een hyperlink in te voegen. Een hyperlink is een automatische verwijzing naar

Nadere informatie

Filmpje van YouTube op uw blog plaatsen

Filmpje van YouTube op uw blog plaatsen Filmpje van YouTube op uw blog plaatsen Surf naar www.youtube.com. Onderstaand venster opent, zie Fig1. Fig 1 U moet nu opzoek naar het filmpje dat je wenst. Wij nemen hier als voorbeeld, gaan op zoek

Nadere informatie

Algemene WordPress Handleiding uitleg basics Karin de Wit Design

Algemene WordPress Handleiding uitleg basics Karin de Wit Design Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene informatie... 3 Introductie... 4 Inloggen bij WordPress... 5 Introductie in het dashboard... 6 Berichten en pagina's... 8 Bericht Categorieën... 8 Nieuw Bericht...

Nadere informatie

Google Maps op uw site

Google Maps op uw site Google Maps op uw site 1. Ga naar maps.google.com en voer het gezochte adres in. 2. Klik op de knop Zoeken in Maps. 3. U kan naar de gewenste positie zoomen en kiezen voor de satellietweergave of de gewone

Nadere informatie

1. Open het programma KompoZer Het grote witte vlak is een nog lege webpagina. Deze gaan we nu van inhoud voorzien.

1. Open het programma KompoZer Het grote witte vlak is een nog lege webpagina. Deze gaan we nu van inhoud voorzien. Minicursus KompoZer In deze cursus ga je leren werken met het computerprogramma KompoZer. Stapsgewijs maak je een voorbeeldsite. Daarna kun je alles wat je geleerd hebt gebruiken om je eigen website te

Nadere informatie

Handleiding Content Management Systeem

Handleiding Content Management Systeem Handleiding Content Management Systeem Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 2. Paginavolgorde... 3 3. Pagina en menutitel... 3 4. Pagina s bewerken... 4 5. De tekstverwerker... 4 6. Interne

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Saft Websites Gebruikershandleiding Wordpress pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Inloggen in administratorgedeelte Informatie

Nadere informatie

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Inhoud 1. Het dashboard.... 3 2. Een pagina of bericht aanpassen.... 5 3. Een nieuw bericht toevoegen... 6 4. Een pagina maken... 7 5. Website met sitebuilder... 8 6.

Nadere informatie

Handleiding CMS Made Simple

Handleiding CMS Made Simple Handleiding CMS Made Simple Versie 3 Mei 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Inloggen en uitloggen... 4 Inloggen... 4 Uitloggen... 5 3. Plaatsen van teksten op pagina s... 6 Menubalk... 6 Tekst plaatsen

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player Inleiding Stel de Sweex Black Onyx MP4 Player niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van

Nadere informatie

YouTubefilmpjes en televisieprogramma s downloaden met GemistDownloader. Auteur: Bert Feenstra Geschikt voor Windows XP t/m 7

YouTubefilmpjes en televisieprogramma s downloaden met GemistDownloader. Auteur: Bert Feenstra Geschikt voor Windows XP t/m 7 YouTubefilmpjes en televisieprogramma s downloaden met GemistDownloader Auteur: Bert Feenstra Geschikt voor Windows XP t/m 7 Voorwoord Veel gemiste programma s zijn achteraf nog te bekijken op internet.

Nadere informatie

Een quiz plaatsen op je website

Een quiz plaatsen op je website Een quiz plaatsen op je website Om de deelnemers een beetje na te laten denken kan je een quiz toevoegen op je site. Dat doe je op de volgende manier: a. Een quiz aanmaken Ga naar je eigen pagina en klik

Nadere informatie

Handleiding Website Gibo Mariaburg

Handleiding Website Gibo Mariaburg Handleiding Website Gibo Mariaburg 1. Inloggen Je surft naar het volgende adres: http://www.gibomariaburg.be * Klik op Login * Vul je gebruikersnaam en paswoord in en klik op Log-in. De gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding website Pax Christi

Handleiding website Pax Christi Handleiding website Pax Christi deel II Inhoudstafel 1. Invoegen van afbeeldingen... 1 1.1 Wat is een digitale afbeelding?...1 1.2 Het invoegen van een digitale afbeelding in een bericht... 2 2. Posten

Nadere informatie

2. INLEIDING ALGEMENE OPMAAK...4

2. INLEIDING ALGEMENE OPMAAK...4 KMO-net Editor Handleiding bij gebruik versie 26 oktober 2009 1. INHOUDSOPGAVE 2. INLEIDING...3 3. ALGEMENE OPMAAK...4 4. WERKEN MET TABELLEN...5 Basistabel voor inhoud maken... 5 De uitlijning van de

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over de website kerkomroep

Veel gestelde vragen over de website kerkomroep Veel gestelde vragen over de website kerkomroep 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Installatie sikn speler...3 Problemen bij installatie sikn speler?...4 Installatie Audiospeler overige browsers...6 Vind

Nadere informatie

HTML en CSS. Je website bestaat uit HTML. Dat is een taal die browsers (Internet explorer, Chrome, Safari) kunnen lezen.

HTML en CSS. Je website bestaat uit HTML. Dat is een taal die browsers (Internet explorer, Chrome, Safari) kunnen lezen. Terminologie HTML en CSS HTML: Hyper Markup language Je website bestaat uit HTML. Dat is een taal die browsers (Internet explorer, Chrome, Safari) kunnen lezen. CSS: Cascading StyleSheet stylesheet for

Nadere informatie

Wat is Wordpress? Over deze handleiding

Wat is Wordpress? Over deze handleiding Een kleine ordpress handleiding Versie 1.1-26 augustus 2012 2 Inhoudsopgave Wat is Wordpress?... 5 Over deze handleiding... 5 Inloggen op de site... 6 Paswoord vergeten... 7 Introductie in het dashboard...

Nadere informatie

Internet Explorer 7 (IE7)

Internet Explorer 7 (IE7) Internet Explorer 7 (IE7) 1. HET VENSTER Het venster van Internet Explorer 7 ziet er als volgt uit: Het venster bestaat uit volgende onderdelen: De knoppen Volgende en Vorige. Adresbalk hierin vullen we

Nadere informatie

SWIS Handleiding Webbeheer

SWIS Handleiding Webbeheer 1 SWIS Handleiding Webbeheer Inhoudsopgave I. Inloggen in Webbeheer en je wachtwoord resetten... 4 Inlogscherm... 4 Dashboard met toptaken en statistieken... 4 Je wachtwoord vergeten?... 5 II. Modules:

Nadere informatie

Muse Stappenplan Interactieve vormgeving en productie

Muse Stappenplan Interactieve vormgeving en productie 1. Pagina aanmaken Je maakt een nieuw bestand, de standaardinstellingen kun je zo laten staan. Dit formaat is namelijk op de meeste beeldschermen te bekijken. Je ziet onderaan een witte pagina staan en

Nadere informatie

Cursus Powerpoint 2003

Cursus Powerpoint 2003 1a. Een presentatie opzetten Cursus Powerpoint 2003 Open Powerpoint en klik linksboven op Bestand en vervolgens op Nieuw. Rechts opent zich het menuscherm Nieuwe presentatie met daarin diverse opties om

Nadere informatie

Videolab Handleiding

Videolab Handleiding Videolab Handleiding Videolab Handleiding Welkom bij Videolab. Videolab is de streaming media service voor de Associatie K.U.Leuven. Met Videolab kan je snel en makkelijk eigen videomateriaal en weblectures

Nadere informatie

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com Heeft u dat nou ook? Je typt het adres van een internetpagina in en dan krijg u een foutmelding. Uhh? O ja, ik heb het adres verkeerd ingetypt. Vanaf nu hoeft dat niet meer gebeuren. We werken gewoon met

Nadere informatie

Starten Login. Simply SEO WEB APP Linie 552-1 7325 DZ Apeldoorn NEDERLAND. T: 055 843 79 48 E: info@simply-web.nl

Starten Login. Simply SEO WEB APP Linie 552-1 7325 DZ Apeldoorn NEDERLAND. T: 055 843 79 48 E: info@simply-web.nl Starten Login Om uw website te beheren moet u eerst inloggen op WordPress. Ga naar uw website en typ achter www.simply-web.nl de link /beheer http://www.praktijkvoorkindensport.nl/beheer U krijgt in het

Nadere informatie

Inhoudsopgave Disclaimer... 3 Voorwoord... 4 Inleiding... 5 Het downloaden van XAMPP... 7 Het installeren van XAMPP... 8 Joomla installeren op

Inhoudsopgave Disclaimer... 3 Voorwoord... 4 Inleiding... 5 Het downloaden van XAMPP... 7 Het installeren van XAMPP... 8 Joomla installeren op 1 Inhoudsopgave Disclaimer... 3 Voorwoord... 4 Inleiding... 5 Het downloaden van XAMPP... 7 Het installeren van XAMPP.... 8 Joomla installeren op XAMPP... 15 Handige links... 16 2 Disclaimer Bij de samenstelling

Nadere informatie

Afbeeldingen. 2. Media-instellingen

Afbeeldingen. 2. Media-instellingen Afbeeldingen 1. Afbeeldingsformaten Probeer de afmetingen van je afbeeldingen zoveel mogelijk te beperken. Ze nemen onnodig veel ruimte in beslag en kunnen het laden van je webpagina hopeloos vertragen.

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Titel: flashvars.html

Titel: flashvars.html Data uitwisselen met Flash: the easiest way Kris Merckx www.ardeco.be Macromedia Flash-bestanden kunnen opgenomen worden in HTML. Een Flashfilm (*.swf) kan tekst, afbeeldingen, film, geluid en vectorbeelden

Nadere informatie

Verwijderen van een persoon kan door de regel leeg te maken. Met de knop (linksonder) Verwijderen verwijdert u de hele pagina!

Verwijderen van een persoon kan door de regel leeg te maken. Met de knop (linksonder) Verwijderen verwijdert u de hele pagina! Algemeen Ingelogd als moderator/ pagina beheerder kan je teksten op een pagina plaatsen, bewerken of verwijderen. Ga naar de pagina waar je toegang tot hebt. Onder het logo en boven de foto (header) krijg

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding 2010 Gebruikershandleiding www.iumi.be www.iumi.nl versie: 1.4 IUMI GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudsopgave IUMI GEBRUIKERSHANDLEIDING... 2 IUMI OPSTARTEN... 3 DE WERKOMGEVING... 4 GEOPENDE ITEMS AFSLUITEN...

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

Handleiding Windmill CMS - Connectholland 2010 1

Handleiding Windmill CMS - Connectholland 2010 1 Handleiding Windmill CMS - Connectholland 2010 1 Index Windmill CMS pag. 5 Inloggen Windmill CMS pag. 5 Opbouw website & terminologie pag. 6 Artikel algemeen pag. 6 Contentblok algemeen pag. 7 Menubalk

Nadere informatie

Microsoft PowerPoint is een programma om presentaties en diavoorstellingen te maken.

Microsoft PowerPoint is een programma om presentaties en diavoorstellingen te maken. POWERPOINT WAT IS POWERPOINT Microsoft PowerPoint is een programma om presentaties en diavoorstellingen te maken. WAAROM POWERPOINT Het wordt gebruikt om mensen te informeren en animeren door middel van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress incl. Woo-Commerce

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress incl. Woo-Commerce Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress incl. Woo-Commerce Saft Websites Gebruikershandleiding Wordpress icm Woocommerce pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Liever persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/.

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Handleiding website In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord en beeld uitgelegd. Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Op Maat Wizard

Handleiding Op Maat Wizard Handleiding Op Maat Wizard Met de Op Maat Wizard kun je zelf vullingen maken voor de verschillende werkvormen (formats) in het Op Maat programma. Op Maat bestaat uit 2 programma s: De Library: dit is de

Nadere informatie

WordPress Handleiding

WordPress Handleiding van Coothplein 41a 4811 ND Breda (+31) 076 2015 210 WordPress Handleiding Inloggen Inloggen doe je na livegang via http://www.jewebsite.nl/wp-admin/. Je krijgt dan onderstaand scherm te zien. Hier kun

Nadere informatie

Je website is het centrum van al je online activiteiten. Dat werkt allerlei kanten op.

Je website is het centrum van al je online activiteiten. Dat werkt allerlei kanten op. Kathleenferrier.nl: het KF centrum online Handleiding voor de Blog & Nieuwssectie Je website is het centrum van al je online activiteiten. Dat werkt allerlei kanten op. Het is de plek waarvandaan mensen

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren.

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. HELP BIJ HET RAADPLEGEN VAN HET PORTAAL HDP Hoe internet-cookies aanvaarden? U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. Internet Explorer

Nadere informatie

Bescherm je tegen onveilige websites

Bescherm je tegen onveilige websites Bescherm je tegen onveilige websites Het is bekend dat niet alle websites even veilig zijn. Internet Explorer biedt de mogelijkheid om, de als onveilig bekend staande, websites toe te voegen aan de zone

Nadere informatie