Voor info: of bel/whatsap:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor info: of bel/whatsap:"

Transcriptie

1 Voor info mail: of bel/whatsap naar TE KOOP: DEZE PRACHTIGE VILLA GELEGEN OP EEN TOPLOCATIE IN HET AANTREKKELIJKE BLUE BAY GOLF & BEACH RESORT VAN CURAÇAO!! WOW, dat horen we als mensen onze uniek gelegen villa binnen komen, vervolgens vallen ze een tijdje stil en dan horen we weer WOW KENMERKEN: T-sectie huisnummer 4 0 Perceel: m². Eigendom 0 Bouwjaar: Vraagprijs: ,= K.K. 0 6 Slaapkamers 0 4,5 badkamers 0 Woonoppervlakte: 400 m² Voor info: broecks@gmail.com of bel/whatsap:

2 2 Achterzijde woning met 270 graden uitzicht op de Caribische Zee. Genieten in volledige privacy op een zeer ruime porch, zowel boven als beneden.

3 3 INDELING De villa bestaat uit een hoofdwoning met daaronder een compleet appartement. Twee volledige woningen! Iedere woning heeft een eigen stroom, water- en glasvezel (t.b.v. Wifi) voorziening. Daarnaast heeft het appartement beneden een eigen toegang via een buitentrap, waardoor zowel uw privacy als dat van uw gasten, geheel is gewaarborgd. De woning heeft een carport van 50 m2 die huisvesting biedt aa t ee grote auto s. ALGEMENE KENMERKEN VAN DE VILLA 2 separate woningen, indien nodig kunt u de andere woning via een inpandige trap bereiken Huisnummer: T-sectie, nummer 4 Perceelgrootte: m² Woonoppervlakte: 400 m² Bouwjaar: 2007 Volledig zeezicht, zowel op de boven- als benedenverdieping Carport: 50 m² Buiten bergruimte: 8 m² 6 slaapkamers, iedere slaapkamer beschikt over een goed functionerende airco 4,5 badkamers. Badkamers geleverd door Brugman keukens 2 keukens met oven en vaatwasser Snelle internet aansluiting via glasvezel (nu 32 MBPs, uit te breiden naar 100 MBPs) 2 alarminstallaties inclusief elektronische brandmelder. Het alarm is aan te sluiten op de installatie van de security Zonnepaneel met grote boiler voor warm water Computergestuurde dripping-installatie voor boven en beneden Vraagprijs: 4.000,= kosten koper WONEN AAN ZEE Wonen met 270 graden uitzicht op zee, is zelfs voor Curaçao uniek. Zo dichtbij het centrum zijn niet veel van dit soort kavels te vinden. En het aantal kavels met zicht op zee wordt steeds schaarsere en duurder. Een goede investering voor de toekomst! In dit huis wonen, geeft u iedere dag het gevoel dat u op vakantie bent. De heldere zonsopgang én natuurlijk iedere avond zonsondergang zien, geeft een extra dimensie aan wonen. Vanaf onze porch zien wij de bootjes voorbij komen, dolfijnen die jagen op scholen vissen, parkieten e ele a dere diersoorte. s A o ds is de lucht erkelijk prachtig, a do ker tot roze tot paars. Werkelijk, iedere dag weer genieten.

4 4 WONING BOVENSTE VERDIEPING U betreedt de villa middels een kleine hal. Aan de rechterzijde bevindt zich het aparte gastentoilet. Vervolgens betreedt u de woonkamer die ongeveer 50 m2 groot is. Naar rechts gaat u naar een slaapkamer met een en suite badkamer. Deze is voorzien van een douche, toilet en wasbak. De kranen zijn van het merk Grohe. De woning beschikt over zeer hoge plafonds (6 meter!) wat een zeer ruimtelijk en vrij gevoel geeft. Vanuit de woonkamer bezien bevindt zich aan de linkerzijde een portaal. Links gaat u naar de masterbedroom (16 m²), vanuit deze ruimte komt u in de walk in closet waar een aparte zijde is voor de kleding van hem en haar. Daarna komt in de doucheruimte met 2 aparte vanille gekleurde hoogglans meubels en een zeer ruime inloopdouche met een glasdeur. Kranen zijn van het merk Grohe. Via het eerder genoemde portaal kunt u ook naar de derde slaapkamer, die nu dienst doet als kantoor (14 m²). De keuken (16 m²) is in L-vorm opgesteld, en tijdens het bereiden van de maaltijd kijkt u uit op de Caribische zee. De keuken beschikt over een oven/magnetron combinatie en een afwasmachine. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken (9 m²), daar kunt u in een nis uw wasmachine en/of wasdroger kwijt.

5 5 Het buitenleven en iedere dag de zonsondergang meemaken Op Curacao leeft u door de heerlijke temperatuur eigenlijk buiten, en in deze woning kan dit fantastisch. Vanuit de woonkamer betreedt u - via de vouwdeur met een breedte van maar liefst 4,5 meter - de zeer ruime porch (balkon) van 70 m²!! Hier kunt meerdere meubels, planten en uw barbecue op kwijt. Het is heerlijk vertoeven op deze fantastische plek.

6 6 WONING BENEDEN (APPARTEMENT) Wij kunnen ons zo voorstellen dat u op deze schitterende plek graag familie en kennissen wilt uitnodigen, en met hen van het leven op Curaçao wilt genieten. In deze villa kan dat, en wel in alle privacy. Via een buitentrap naast de carport bereikt u het appartement. U komt aan op de grote overdekte porch die uit twee delen bestaat en in totaal 50 m² meet. Het appartement heeft een grote woonkamer/keuken van ongeveer 30 m² en 3 grote slaapkamers waarvan 2 over een en suite badkamer beschikken. De keuken is uitgerust met een oven en afwasmachine. Daarnaast is er een ruime opbergruimte en trapportaal waar u oneindig veel spullen kunt opbergen. Het appartement beschikt over een eigen water- en stroommeter. De glasvezelkabel zorgt oor s el i ter et zodat u ook u TV progra a s goed ku t olge. DE TUIN EN HET PERCEEL De grootte van het perceel is m² (ongeveer 40 meter breed en 30 meter diep). De tuin is onderhoudsarm. Er is een dripping systeem dat aangestuurd wordt door computers. U kunt zelf instellen hoe lang u de kraan wilt laten lopen, en belangrijk bij deze temperatuur, dat de groenvoorziening daardoor regelmatig water krijgt. Aan de zijkant van de tuin ligt de grote sceptic tank.

7 7 PLATTEGROND WONING BOVENVERDIEPING Slaapkamer Badkamer

8 8 PLATTEGROND APPARTEMENT BENEDEN Slaapkamer

9 9 OVER HET BLUE BAY GOLF EN BEACH RESORT Het park is groot, en bestaat uit meerdere secties waar mensen wonen. De percelen zijn ruim opgezet, en dat betekent privacy. Er zijn maar liefst 4 (!) restaurants op het resort, met voor ieder wat wils. Op het oude landhuis Blauw, kunt u na het golfen iets drinken of lekker lunchen. Houdt u van mediterraanse gerechten dan kunt u terecht bij Boutique Hotel Pictures. Veel mensen vinden het strand op dit park, een van de mooiste van het eiland. U kunt er vanuit deze villa in 10 minuten naar toe lopen, of met de auto bent u er zelfs in minder dan twee minuten. Houdt u van socializen, dan kan dit iedere vrijdag als er een happy hour wordt georganiseerd, vaak met live muziek. Houdt u van duiken? Het park heeft een aparte duikschool. Het strand beschikt tevens over een speeltuin voor kinderen waar oppas is geregeld. Daarnaast is er een prachtige 18 holes golfbaan, die u langs prachtige plekken voert, zoals de soms ruige zee, de oude steengroeve, waterpartijen, fla i go s e pelika e e u kijkt uit o er eidse pa ora a s. Het resort staat bekend als een van de meest veilige resorts. Het park is beveiligd met 24/7 security. U komt alleen binnen met pasjes of via de beveiliging.

10 10 BELANGRIJK OM TE WETEN Blue Bay Resort ligt in Banda Bou, slechts 10 autominuten rijden van Willemstad. Onderwijs: o Er ligt op slechts 6 autominuten een Nederlandstalige school, zowel de lagere school als voortgezet onderwijs (Schreuder school). o Ook ligt er een goede kindercrèche in dezelfde wijk. o Op 10 autominuten ligt de Universiteit van Curaçao Medische voorzieningen: o In 5 autominuten bent u in een medische centrum. Luchthaven: o In 10 autominuten bent u bij Hato International Airport. Boodschappen: o In 5 autominuten bent u bij een grote supermarkt (de Centrum) waar ook veel Nederlandse producten verkrijgbaar zijn. o In minder dan 10 autominuten bent u bij diverse winkels. o Op minder dan 10 minuten ligt het meest moderne winkelcentrum van Curaçao (Sambil) met meer dan 50 winkels, een bioscoop met meerdere zalen, een plein met diverse restaurantjes en een bowlingbaan. o Op 20 minuten autorijden komt u bij Van de Tweel supermarkt, de vroegere Albert Heijn XL. In deze buurt liggen ook veel andere winkels. Willemstad: o In 10 autominuten bent u in de historische binnenstad van Willemstad. BENT U GEINTERESSEERD IN ONZE WONING? Hebben wij uw interesse weten te winnen? Wilt u een bezichtiging, of meer informatie, dan kunt u op verschillende manieren met ons contact opnemen: broecks@gmail.com Bellen of WhatsApp via: o (Wiel Broecks) of o (Annemiek Broecks)

KERKLAAN 53 VINKEVEEN

KERKLAAN 53 VINKEVEEN KERKLAAN 53 VINKEVEEN 349.000 k.k. www.kerklaan53.nl Omschrijving Heerlijk wonen in deze lichte en ruime jaren 30 woning! Zoekt u een goed onderhouden en fijne twee-onder-een-kap woning die centraal is

Nadere informatie

Waalre: Vlasrootlaan 1 Vraagprijs: k.k. Vlasrootlaan 1

Waalre: Vlasrootlaan 1 Vraagprijs: k.k. Vlasrootlaan 1 Waalre: Vlasrootlaan 1 Vraagprijs: 1.395.000 k.k. Vlasrootlaan 1 Omschrijving TOPLOCATIE! Residentieel wonen te Waalre in een van de mooiste lanen van zuid-oost Brabant. Deze grootse en uitstekend onderhouden

Nadere informatie

Klasse villa met indrukwekkende vergezichten, uniek terras en separaat appartement in Monchique

Klasse villa met indrukwekkende vergezichten, uniek terras en separaat appartement in Monchique pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 750.000 Bouwjaar 1983 Regio (concelho) Monchique Grootte perceel 2000 m² City Monchique Vloeroppervlak 437 m² pagina 3/5 Net boven het prachtige kuuroordplaatsje

Nadere informatie

Riant wonen met adembenemend uitzicht in Ferragudo

Riant wonen met adembenemend uitzicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 1.250.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 1723 City Ferragudo Vloeroppervlak 340 pagina 3/5 U heeft hem gevonden! Deze luxe villa is comfortabel,

Nadere informatie

Birstumerraklaan 19, Utrecht

Birstumerraklaan 19, Utrecht Birstumerraklaan 19, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 499.000 k.k. Aangeboden sinds 14-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA REF: KAINA CASSANDRA VRAAGPRIJS 530,000 WOONOPPERVLAKTE: 339m² KAVELGROOTE:1.825m² Een werkelijk verbazingwekkend

Nadere informatie

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: 900.000,- k.k. Deze brochure en/of plattegrond(en) zijn met de grootst mogelijk zorg opgemaakt voor promotie van vastgoedobjecten. De Uniek object! Op een werkelijk

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. landelijk gelegen vrijstaande. garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2. Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. landelijk gelegen vrijstaande. garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2. Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT landelijk gelegen vrijstaande woning, garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2 ADRES Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117

Nadere informatie

Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uitmuntend afgewerkt penthouse in hartje centrum van Purmerend! Koemarkt 36 E Purmerend Vraagprijs 650.000,- k.k. Welkom op Koemarkt 36 E in Purmerend Kenmerken van Koemarkt 36 E in Purmerend Kenmerken

Nadere informatie

De woning bestaat uit een hoofdwoning en een appartement met eigen entree en eigen terras, gelegen op de 1e verdieping.

De woning bestaat uit een hoofdwoning en een appartement met eigen entree en eigen terras, gelegen op de 1e verdieping. Santa Bárbara de Nexe 885,000 Ref: SVP816 De villa is volledig gerenoveerd (gereed in maart 2019) en is zo goed als nieuw! De woning bestaat uit een hoofdwoning en een appartement met eigen entree en eigen

Nadere informatie

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Lyceumlaan 7, Zeist Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30 030-2542209 www.wvo.nl Omschrijving Deze schitterende

Nadere informatie

Alexander Verhuellstraat 2 - Brielle Vraagprijs 750.000,= k.k. Omschrijving Wilt u vrij wonen nabij het centrum in de gezellige wijk Rugge? Dan is deze villa een unieke kans. De locatie en de woning zijn

Nadere informatie

Heerlijk appartement met ruim balkon.

Heerlijk appartement met ruim balkon. Heerlijk appartement met ruim balkon. AMSTERDAM, AMSTERDAM 530.000 EUR (k.k.) Snelcode : : 83900845 Aantal kamers: 3 Verdiepingen : Slaapkamers : 2 Verdieping: Badkamers : Woonoppervlakte: 87 Aantal Toiletten:

Nadere informatie

Heerlijk wonen aan het water!

Heerlijk wonen aan het water! Heerlijk wonen aan het water! OBDAM, KOGGENLAND 337.500 EUR (k.k.) Snelcode : : 8014000175 Aantal kamers: 6 Verdiepingen : 3 Slaapkamers : 5 Verdieping: Niet geselecteerd Badkamers : Woonoppervlakte: 193

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 495.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 228 City Ferragudo Vloeroppervlak 225 pagina 3/5 Dit townhouse bestaat uit 2 volledige appartementen met

Nadere informatie

Mr. Ovingstraat 12 Klazienaveen

Mr. Ovingstraat 12 Klazienaveen Info Aangeboden door : Vodoz Makelaardij Vodoz Makelaardij KARAKTERISTIEK HERENHUIS MET AANGEBOUWDE GARAGES, GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 1824 M2. Brugstraat 156 7891 AV tel: 0591-31 76 81 E-mail:

Nadere informatie

Augustuslaan 56, Beuningen Gld

Augustuslaan 56, Beuningen Gld Augustuslaan 56, Beuningen Gld Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 25-04-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te koop: Keizersgracht 719 bel-etage te Amsterdam Centrum

Te koop: Keizersgracht 719 bel-etage te Amsterdam Centrum Te koop: Keizersgracht 719 bel-etage te Amsterdam Centrum Modern 3-kamerappartement aan de Amsterdamse gracht ruimte, luxe en een sfeervol uitzicht Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV

Nadere informatie

J.G. Bastiaansstraat 1 - Deventer

J.G. Bastiaansstraat 1 - Deventer - Vraagprijs 485.000,- k.k. Omschrijving - Aan de is het fijn wonen op een prachtige locatie aan het water. Op een kwartiertje fietsten vanaf de binnenstad van heeft u zowel binnen als buiten veel privacy,

Nadere informatie

Kaya C.E.B. Hellmund 11-4, Kralendijk

Kaya C.E.B. Hellmund 11-4, Kralendijk Kaya C.E.B. Hellmund 11-4, Kralendijk US$ 450,000 vraagprijs Buyers Costs Kralendijk - 1,507 / 140 sq.ft./m2-2 Slaapkamers - 2.5 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Kralendijk Adres Kaya C.E.B. Hellmund

Nadere informatie

Kommavlinder 9, Tiel

Kommavlinder 9, Tiel Kommavlinder 9, Tiel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 03-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k.

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k. Brochure van Galenlaan 57 - Doorn Vraagprijs 412.000,-- k.k. Omschrijving van Galenlaan 57 - Doorn Op een unieke locatie aan de rand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat dit goed onderhouden

Nadere informatie

Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM

Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM Koopsom 117.500,00 kosten koper Kerngegevens: Vrijstaand vakantiehuis. Op ruim perceel van 985 m2. Grond in eigendom. Verhuur mogelijk, niet verplicht. In park met receptie,

Nadere informatie

Zandweg 30. Utrecht. Rien Treur Makelaardij

Zandweg 30. Utrecht. Rien Treur Makelaardij Zandweg 30 Utrecht Rien Treur Makelaardij EEN GROENE OASE Vrij wonen op een klein landgoed én op fietsafstand van het centrum van Utrecht, dit is uw droomhuis. Dit schitterende landhuis is gelegen in het

Nadere informatie

Kaya Playa Lechi 1, apt. 5, Kralendijk

Kaya Playa Lechi 1, apt. 5, Kralendijk Kaya Playa Lechi 1, apt. 5, Kralendijk US$ 1,295,000 vraagprijs kosten koper Kralendijk - 2,562 / 238 sq.ft./m2-3 Slaapkamers - 2.5 Badkamer(s) Specificaties Buurt Kralendijk Adres Kaya Playa Lechi 1,

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana

WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana WOW, WHAT A VIEW! Residencia Tropicana Residencia Tropicana LUXE WONEN OP CURAÇAO Woningen met het mooiste uitzicht van het eiland. cht Wow, what a view! Curaçao Dream Property biedt een uitgebreide keuze

Nadere informatie

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Omschrijving Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Riant wonen en werken in de binnenstad! Deze royale stadsvilla, gelegen op een rustige locatie,

Nadere informatie

TE KOOP. Charlotte van Pallandtlaan DB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Charlotte van Pallandtlaan DB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Charlotte van Pallandtlaan 25 2408 DB Alphen Aan Den Rijn 910.000 k.k. KENMERKEN Prijs 910.000 k.k. Postcode 2408 DB Ligging In woonwijk Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom Garage

Nadere informatie

VERHUURD. 50 m² - Fokke Simonszstraat 34-III Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 50 m² - Fokke Simonszstraat 34-III Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 50 m² - Fokke Simonszstraat 34-III Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Charmant en zeer praktisch ingedeeld appartement (gestoffeerd) met zonnig dakterras gelegen in hartje

Nadere informatie

Teslastraat 173, Roosendaal

Teslastraat 173, Roosendaal Teslastraat 173, Roosendaal Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 09-12-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE Vraagprijs 1.595.000 k.k. T: 071 3019121 www.conductvastgoed.com E: info@conductvastgoed.com Vrijstaande villa aan vaarwater Hier wil je gewoon wonen. Moderne onder architectuur

Nadere informatie

Siaerdamasingel 39 - Dronryp

Siaerdamasingel 39 - Dronryp Siaerdamasingel 39 - Dronryp Vraagprijs 224.500,-- kosten koper Siaerdamasingel 39 Dronryp Deze verrassend ruime twee onder een kap woning met grote garage is keurig onderhouden en heeft maar liefst vijf

Nadere informatie

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis LANGE SCHOOR 20 5527 GM HAPERT VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 160 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. de Wermerweg 11 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 160 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. de Wermerweg 11 Hengelo Woonoppervlakte ca. 160 m 2 Vraagprijs 775.000,- kosten koper TE KOOP de Wermerweg 11 Hengelo ALGEMEEN INDELING Dit is wonen op die begeerlijke overgang tussen stad en platteland. De Wermerweg grenst aan

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,-- k.k. Montfoorthof 63 te Amsterdam

TE KOOP. Vraagprijs: ,-- k.k. Montfoorthof 63 te Amsterdam TE KOOP Montfoorthof 63 te Amsterdam Vraagprijs: 195.000,-- k.k. Makelaardij Amsterdam Zuidoost OMSCHRIJVING Modern en licht 4-kamerappartement met balkon op het westen met vrij uitzicht op groen, ruime

Nadere informatie

Wolbrantskerkweg 78 E

Wolbrantskerkweg 78 E TE KOOP Wolbrantskerkweg 78 E AMSTERDAM Kenmerken Vraagprijs 217.500,- k.k. Uitzicht op het park. Maar liefst 5 openslaande deuren / franse balkons. Winkelstraat Tussenmeer om de hoek. Winkelcentrum Osdorpplein

Nadere informatie

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k.

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k. ESWEG 30 ZUIDLAREN 495.000 k.k. www.esweg30.nl Esweg 30, Zuidlaren Deze unieke vrijstaande woonboerderij met 5 slaapkamers (bouwjaar 1910) is gelegen in het centrum van Zuidlaren en in het bezit van zonnepanelen,

Nadere informatie

OUDE EERBEEKSEWEG 7 BRUMMEN 735.000 k.k. www.oudeeerbeekseweg7.nl Oude Eerbeekseweg 7, Brummen In een aangename woonomgeving, omgeven door groen en op loopafstand van winkels, scholen en het NSstation

Nadere informatie

Poststraat 8, Wageningen

Poststraat 8, Wageningen Poststraat 8, Wageningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 11-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Bierstraat XA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Bierstraat XA Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Bierstraat 277 3011 XA Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 info@rotterdamestate.com rotterdamestate.nl 496.000 K.K. FANTASTISCH PENTHOUSE VAN DRIE VERDIEPINGEN

Nadere informatie

Gouden Slot 10 te VOLENDAM

Gouden Slot 10 te VOLENDAM Gouden Slot 10 te VOLENDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Wat een schitterende locatie om te wonen. Prachtig gelegen aan het ecologisch park met een heerlijk vrij uitzicht over groen en waterpartijen

Nadere informatie

vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad...

vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad... vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad... Jacob Barneveldstraat 3 3461 GA Linschoten (gem. Montfoort) Kadastrale

Nadere informatie

TE KOOP. Koninginneweg K.K AM Ridderkerk. Onlinemakelaarsdiensten.nl AM

TE KOOP. Koninginneweg K.K AM Ridderkerk. Onlinemakelaarsdiensten.nl AM TE KOOP 620.000 K.K. Onlinemakelaarsdiensten.nl Koninginneweg Ridderkerk 265 2982 AM 084-4300130 ed@onlinemakelaarsdiensten.nl Koninginneweg 263 2982 AM Ridderkerk Koninginneweg 263 2982 AM Ridderkerk

Nadere informatie

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Direct aan vaarwater gelegen VRIJSTAANDE recreatie VILLA met parkeerplaatsen voor meerdere auto s voor de deur. De woning heeft rondom een tuin, een

Nadere informatie

K.K. STADSPARK ET LELYSTAD

K.K. STADSPARK ET LELYSTAD STADSPARK 53 8224 ET LELYSTAD 425.000 K.K. "Nu bieden vanaf 425.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 425.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Oude Heijningsedijk 48, Heijningen

Oude Heijningsedijk 48, Heijningen Op een schitterende locatie aan de rand van Heijningen gelegen, vrijstaand woonhuis (348 m³) op een perceel van maar liefst 640 m² ondergrond. De woning is in de loop der jaren geheel gerenoveerd en verder

Nadere informatie

Landhuis TE KOOP k.k. Nagelerweg 9 EMMELOORD

Landhuis TE KOOP k.k. Nagelerweg 9 EMMELOORD Landhuis 995.000 k.k. Nagelerweg 9 EMMELOORD Uniek in Emmeloord! Schitterend en zeer goed afgewerkt landhuis met 6 slaapkamers op royale kavel! Dit prachtige landhuis met vrijstaande garage, gelegen aan

Nadere informatie

Populierenlaan 553, Amstelveen

Populierenlaan 553, Amstelveen Populierenlaan 553, Amstelveen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 10-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Direct aan vaarwater gelegen VRIJSTAANDE recreatie VILLA met parkeerplaatsen voor meerdere auto s voor de deur. De woning heeft rondom een tuin, een

Nadere informatie

Groenlandstraat 36 Amsterdam, Noord-Holland

Groenlandstraat 36 Amsterdam, Noord-Holland Vraagprijs: 389.000 1 / 17 Omschrijving Te koop, 1060 MG Amsterdam, Osdorp De Aker, 5-kamer eengezinswoning, ca. 150 m2., bouwjaar 2001, vraagprijs 389.000,- k.k. In Amsterdam (Aker 5/6) gelegen zonnige,

Nadere informatie

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k Modern woonhuis NEDERWEERT Bernhardstraat 13 vraagprijs 459.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Schietbergen 1. Nuenen

Schietbergen 1. Nuenen Moderne hoekwoning met een speelse en lichte woonkamer, aparte speel-/werkkamer, half-open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, inpandige berging en beschutte achtertuin gelegen op het zuiden

Nadere informatie

Kommavlinder 3, Tiel

Kommavlinder 3, Tiel Kommavlinder 3, Tiel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 329.000 k.k. Aangeboden sinds 31-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Timmer en Timmer Makelaars Julianaplein CA ZETTEN Tel: Hoge Riem 23 HETEREN. Vraagprijs ,= k.k.

Timmer en Timmer Makelaars Julianaplein CA ZETTEN Tel: Hoge Riem 23 HETEREN. Vraagprijs ,= k.k. Hoge Riem 23 HETEREN Vraagprijs 309.000,= k.k. Op unieke locatie gelegen, met heerlijk vrij uitzicht over de Rijndijk richting Wageningen en de uiterwaarden, ROYAAL HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET INPANDIG

Nadere informatie

Stadsedijk 63, Oudemolen

Stadsedijk 63, Oudemolen Op een mooie locatie in het buitengebied nabij het pittoreske vestingstadje Willemstad gelegen, vrijstaand woonhuis, op een ruim bemeten perceel van maar liefst 2205 m² ondergrond. Deze geheel geïsoleerde

Nadere informatie

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k Modern woonhuis NEDERWEERT Bernhardstraat 13 vraagprijs 459.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

RIJSSEN Kolenbrander 4 a. vraagprijs k.k

RIJSSEN Kolenbrander 4 a. vraagprijs k.k RIJSSEN Kolenbrander 4 a vraagprijs 319.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 525 m³ Woonoppervlakte: 150 m² Perceeloppervlakte: 229 m² Bouwjaar: 2002 Een werkelijk

Nadere informatie

President Wilsonlaan 126, Middelburg

President Wilsonlaan 126, Middelburg President Wilsonlaan 126, Middelburg Vraagprijs 199.500,- K.K. Een prachtig appartement Een prachtig appartement, gelegen op de bovenste verdieping en daardoor ook een schitterend vrij uitzicht op de skyline

Nadere informatie

TE KOOP k.k.

TE KOOP k.k. Hartje centrum Fijne achtertuin Heerlijk rustig Mariaplaats 10 Utrecht TE KOOP 825.000 k.k. Entree Kenmerken De pluspunten van de woning zijn: - Uitstekende ligging ten opzichte van het stadcentrum; -

Nadere informatie

TE KOOP k.k.

TE KOOP k.k. Hartje centrum Fijne achtertuin Heerlijk rustig Mariaplaats 10 Utrecht TE KOOP 749.000 k.k. Entree Kenmerken De pluspunten van de woning zijn: - Uitstekende ligging ten opzichte van het stadcentrum; -

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

BIRDIELAAN BB LELYSTAD K.K.

BIRDIELAAN BB LELYSTAD K.K. BIRDIELAAN 23 8241 BB LELYSTAD 545.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 545.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

SABADECO CROWN SHORES 69 TE BONAIRE....Schitterende eigentijdse villa met uitzicht op de oceaan

SABADECO CROWN SHORES 69 TE BONAIRE....Schitterende eigentijdse villa met uitzicht op de oceaan SABADECO CROWN SHORES 69 TE BONAIRE...Schitterende eigentijdse villa met uitzicht op de oceaan INHOUDSOPGAVE: Beschrijving met foto s Omgeving Plattegronden Verkoopvoorwaarden Vraagprijs: 1.005.842,- k.k.

Nadere informatie

BROCHURE Esserhaag 4 Groningen

BROCHURE Esserhaag 4 Groningen BROCHURE Esserhaag 4 Groningen Op een prachtige woonlocatie, in het geliefde Groningse Helpman, staat deze zeer riante vrijstaande villa. Het beslaat een perceel van 605 m2 en heeft een inhoud van 880

Nadere informatie

BROCHURE. Emmer-Compascuum. Runde ZZ 120

BROCHURE. Emmer-Compascuum. Runde ZZ 120 Emmer-Compascuum Runde ZZ 120 In deze mooie Rundeflat wordt dit prachtige hoekappartement aangeboden! Het complex is in 2008 gebouwd en is voorzien van alle gemakken als lift, inpandige berging en garage

Nadere informatie

Dennenhout 11 in Houten

Dennenhout 11 in Houten Dennenhout 11 in Houten Riante vrijstaande villa met garage en kantoor,-praktijkruimte Vraagprijs 849.000,- K.K. Onlinemakelaarsdiensten Omschrijving In de populaire woonwijk Het Hout staat deze VRIJSTAANDE

Nadere informatie

BOSZEGGE 23 ASSEN k.k.

BOSZEGGE 23 ASSEN k.k. BOSZEGGE 23 ASSEN 439.000 k.k. www.boszegge23.nl Boszegge 23, Assen Op een rustige, kindvriendelijke locatie in het Kloosterbos ligt dit sfeervolle vrijstaand familiehuis. De woningen in Kloosterveen zijn

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Korenbloem 52 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Korenbloem 52 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 205.000,- k.k. Omschrijving Korenbloem 52 - In de wijk 'Colmschater Enk' ligt deze prima onderhouden eengezinswoning. De woning ligt op een leuke en zeker kindvriendelijke locatie in de wijk.

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Korenmijt 1, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 285.000 k.k. Aangeboden sinds 14-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

Witte Molenweg 19, Heesch

Witte Molenweg 19, Heesch Witte Molenweg 19, Heesch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-03-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

Graspol 37. Eindhoven

Graspol 37. Eindhoven Aan een rustige straat in de kindvriendelijke wijk Grasrijk (Meerhoven) gelegen, staat deze fraaie tussenwoning. De modern afgewerkte woning beschikt over een lichte tuingerichte woonkamer, een open keuken,

Nadere informatie

Hertenlaan 36, Den Dolder

Hertenlaan 36, Den Dolder Hertenlaan 36, Den Dolder Kenmerken Overdracht Vraagprijs 989.000 k.k. Aangeboden sinds 15-06-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP VLISSINGEN - KENAU HASSELAARSTRAAT 465. VRAAGPRIJS : 348.500 k.k.

TE KOOP VLISSINGEN - KENAU HASSELAARSTRAAT 465. VRAAGPRIJS : 348.500 k.k. TE KOOP VLISSINGEN - KENAU HASSELAARSTRAAT 465 VRAAGPRIJS : 348.500 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Wonen aan de boulevard in Vlissingen.. Een droom die nu werkelijkheid kan worden want dit royale en compleet

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP HEERKENSVELD 4 EINDHOVEN Rustig gelegen tussenwoning met berging en zonnige privacy biedende achtertuin. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing, moderne badkamer

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Luxe penthouse. DRONTEN Winter 54. vraagprijs k.k

Luxe penthouse. DRONTEN Winter 54. vraagprijs k.k Luxe penthouse DRONTEN Winter 54 vraagprijs 899.000 k.k. 038-2302785 info@mevrouwvastgoed.nl www.mevrouwvastgoed.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Waterjuffer 11, Krommenie

Waterjuffer 11, Krommenie Waterjuffer 11, Krommenie Kenmerken Overdracht Vraagprijs 459.000 k.k. Aangeboden sinds 22-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te koop: Schansbaan 134, ZOETERMEER. Vraagprijs k.k.

Te koop: Schansbaan 134, ZOETERMEER. Vraagprijs k.k. Te koop: Schansbaan 134, ZOETERMEER Vraagprijs 725.000 k.k. Luxe appartement aan het water in Zoetermeer Op de vierde woonverdieping vindt u dit riante en luxe appartement met een woonoppervlak van maar

Nadere informatie

SPAANSE MATPLEIN 15, 'S-HERTOGENBOSCH

SPAANSE MATPLEIN 15, 'S-HERTOGENBOSCH SPAANSE MATPLEIN 15, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Bouwjaar: 500 m³ 132 m² 234 m² 1995 Vraagprijs 335.000,- k.k. vrij gelegen tegenover

Nadere informatie

Indeling: Begane grond:

Indeling: Begane grond: Te Koop: Vraagprijs: Klaverstraat 58 394.500,- k.k. De wijk Wittevrouwen is heerlijk wonen, met de bakker en de groenteboer in de straat, traiteurs in de wijk net als diverse lekkere restaurantjes met

Nadere informatie

te Putten Van Oldenbarneveltstraat 6 HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

te Putten Van Oldenbarneveltstraat 6 HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Op loopafstand van het centrum, park de Groene scheg en een basisschool ligt deze royale twee-onder-een-kapwoning in een zeer kindvriendelijke wijk. De woning biedt ruimte

Nadere informatie

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 750.000 Bouwjaar 2006 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 445 City Ferragudo Vloeroppervlak 206 pagina 3/5 Dit is misschien wel het beste penthouse van Ferragudo.

Nadere informatie

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht Te Koop Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Vraagprijs : 350.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 4127 Grond : 86 m², eigendom Inhoud

Nadere informatie

Mezenlaan 16, Boekel

Mezenlaan 16, Boekel Mezenlaan 16, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 698.000 k.k. Aangeboden sinds 17-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Kon Wilhelminaweg 42 AMERONGEN

Kon Wilhelminaweg 42 AMERONGEN Kon Wilhelminaweg 42 AMERONGEN Welkom bij Makelaardij Luckerhof Mede namens de verkopers van dit woonhuis dankt Makelaardij Luckerhof u voor de getoonde belangstelling. Door middel van deze verkoopbrochure

Nadere informatie

TE KOOP. Nordhornsestraat K.K NL Denekamp

TE KOOP. Nordhornsestraat K.K NL Denekamp Nordhornsestraat 122 7591 NL Denekamp TE KOOP 549.000 K.K. Nordhornsestraat 122 7591 NL Denekamp Inleiding Aan de rand van Denekamp verscholen in het groen ligt deze riante vrijstaande woning op een perceel

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Goudmos 42 3994 KM Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Goudmos 42 te 3994 KM Houten Vraagprijs : 796.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

TROMPENBURGH TK LELYSTAD K.K.

TROMPENBURGH TK LELYSTAD K.K. TROMPENBURGH 20 8226 TK LELYSTAD 555.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 555.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Gaast 12, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 334.950 k.k. Aangeboden sinds 08-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

Woonoppervlakte 212 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boomvalk 49 Venray

Woonoppervlakte 212 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boomvalk 49 Venray Woonoppervlakte 212 m 2 Vraagprijs 489.000,- kosten koper TE KOOP Boomvalk 49 Venray ALGEMEEN UNIEK OBJECT: MODERNE VILLA MET STRAKKE VORMGEVING, RUIME EN LICHTE VERTREKKEN, TOPKWALITEIT EN OP PRACHTIGE

Nadere informatie

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN Fraaie gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen, met berging en zonnige achtertuin, gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum

Nadere informatie