OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 OKTOBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 OKTOBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD."

Transcriptie

1 GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 OKTOBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING PATRIMONIUM. 1. Uitbreiding van de samenwerkingsovereenkomst betreffende het strategisch project Kalmthout-centrum in functie van het project Vogelenzangstraat. De gemeenteraad keurde op 19 juni 2008 een samenwerkingsovereenkomst goed tussen het gemeentebestuur en de NV Bull s Eye Invest (Kerkendijk 14 te 2920 Kalmthout) voor de gefaseerde opmaak van een verkavelings- en inrichtingsontwerp voor een aantal percelen die gelegen zijn in het gebied Kalmthout-centrum. Via deze overeenkomst werd het studiebureau Omgeving cvba uit Berchem aangesteld als ontwerper. Recent verwierf de NV Bull s Eye Invest ook gronden die gelegen zijn tussen de Vogelenzangstraat en de Emmanuel De Bomlaan met een totale oppervlakte van m². De NV Bull s Eye Invest wenst deze gronden op korte termijn te verkavelen. Het gemeentebestuur en de NV Bull s Eye Invest wensen nu voor het project aan de Vogelenzangstraat samen te werken vanuit het oogpunt van de bindende bepalingen van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan én van de regelgeving van het decreet in verband met het Grond- en pandenbeleid inzake de lasten over het sociaal en bescheiden woonaanbod. Er werd dan ook het initiatief genomen om de bestaande samenwerkingsovereenkomst betreffende het project Kerkeneind-centrum uit te breiden met een annex voor de uitwerking van het project Vogelenzangstraat. Aan de raad wordt nu gevraagd om het voorstel van de uitbreiding van de bestaande samenwerkingsovereenkomst goed te keuren. Het bestek en de offerte van Omgeving cvba werden reeds goedgekeurd door de NV Bull s Eye Invest. Dit agendapunt werd besproken en toegelicht op de vergadering van maandag 26 september 2011 en maandag 17 oktober 2011 van de CORPA. DE RAAD KEURT DE UITBREIDING VAN DE SAMENWERKINGSOVEREEN- KOMST BETREFFENDE HET STRATEGISCH PROJECT KALMTHOUT- CENTRUM IN FUNCTIE VAN HET PROJECT VOGELENZANGSTRAAT GOED.

2 2 2. Goedkeuring van de ontwerpakte voor de kosteloze grondafstand in de Kapelstraat familie Van Hooijdonk. Op 2 augustus 2011 leverde het college van burgemeester en schepenen een stedenbouwkundig attest af voor het perceel (kadastraal gekend onder sectie D, deel van nummer 67/G) dat gelegen is aan de Kapelstraat. Het attest werd aangevraagd door landmeter Jan Winkeler (Achterbroeksesteenweg 60 te Kalmthout) voor de familie Van Hooijdonk en heeft betrekking op het erkennen van bouwgrond van een perceel gelegen in woongebied voor het oprichten van een vrijstaande ééngezinswoning. Als vergunningsvoorwaarde voor de verkaveling wordt een kostenloze grondafstand opgelegd voor een strook grond gelegen langs de Kapelstraat en de Achterstraat. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de ontwerpakte voor de gratis grondafstand door de familie Van Hooijdonk goed te keuren. Het gaat hier om een repel grond (kadastraal gekend als sectie D, deel van nr. 67/G) met een oppervlakte van 166m² gelegen langs de Kapelstraat en de Achterstraat. DE RAAD KEURT DE ONTWERPAKTE VOOR DE GRATIS GRONDAFSTAND IN DE KAPELSTRAAT DOOR DE FAMILIE VAN HOOIJDONK GOED. 3. Goedkeuring van de ontwerpakte voor de kosteloze grondafstand in de Bloemstraat familie Neys-Peeters. Op 20 augustus 2009 leverde het college van burgemeester en schepenen een stedenbouwkundig attest af voor het perceel (kadastraal gekend als sectie A, deel van nummer 63/A/2) dat gelegen is aan de Bloemstraat. Het attest werd aangevraagd door landmeter Jan Winkeler (Achterbroeksesteenweg 60 te Kalmthout) voor de familie Neys-Peeters (Bloemstraat 3 te Kalmthout) en heeft betrekking op het erkennen als bouwgrond van een perceel voor het oprichten van een woning. Als vergunningsvoorwaarde voor de verkaveling wordt een kostenloze grondafstand opgelegd voor een strook grond gelegen langs de Bloemstraat. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de ontwerpakte voor de gratis grondafstand door de familie Neys-Peeters goed te keuren. Het gaat hier om een repel grond (kadastraal gekend als sectie A, deel van nr. 63/A/2) met een oppervlakte van 3,35m² gelegen in de Bloemstraat. DE RAAD KEURT DE ONTWERPAKTE VOOR DE GRATIS GRONDAFSTAND IN DE BLOEMSTRAAT DOOR DE FAMILIE NEYS-PEETERS GOED. 4. Goedkeuring van de ontwerpakte voor de kosteloze grondafstand langs de Kapellensteenweg familie Van Cleuvenbergen-Driessens. In het definitief ontwerp van het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) Zonevreemde scholen, goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 27 januari 2011, is voorzien dat de bestaande toegangsweg vanaf de Kapellensteenweg naar de achterliggende school Gitok 1 wordt verbreed. Deze strook grond van 2 meter breed met een oppervlakte van 230,46m² is noodzakelijk voor de verbreding van de toegang tot de gebouwen van Gitok 1.

3 3 Op 8 november 2010 ondertekende de aanpalende eigenaars, de familie Van Cleuvenbergen Driessens (Kapellensteenweg 499 te Kalmthout) een éénzijdige belofte van kosteloze grondafstand. Op deze manier kan worden overgegaan tot een verbreding van de bestaande toegangsweg, met het oog op de realisatie van een ontsluitingsweg vanuit de Kapellensteenweg naar Gitok 1. Het gemeentebestuur zal instaan voor een nieuwe afsluiting tussen de twee eigendommen. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om het ontwerp van notariële akte zoals opgesteld door de geassocieerde notarissen De Boungne en Dejongh uit Kalmthout, goed te keuren. DE RAAD KEURT DE ONTWERPAKTE VOOR DE KOSTELOZE GRONDAFSTAND LANGS DE KAPELLENSTEENWEG FAMILIE VAN CLEUVENBERGEN- DRIESSENS GOED. 5. Goedkeuring van de ontwerpakte voor de aankoop van een perceel grond van de familie Van Doninck-Van Oers - Heidestatiestraat 4. In het kader van de omgevingswerken in de Heidestatiestraat wenst het gemeentebestuur een perceeltje grond met een oppervlakte van 2 m² aan te kopen van de heer en mevrouw Van Doninck-Van Oers (Heidestatiestraat 4 te 2920 Kalmthout). Door de verwerving van dit perceeltje kan de grond ingelijfd worden in het openbaar domein van de gemeente voor het gebruik als fiets- en voetpad langsheen de Heidestatiestraat. Het perceel dat kadastraal bekend staat als afdeling 1, Sectie F nr. 1R35 wordt aangekocht voor een totaalbedrag van 865 euro. Aan de raad wordt gevraagd om het ontwerp van notariële akte zoals opgesteld door de geassocieerd notarissen De Boungne en Dejongh te Kalmthout, goed te keuren. DE RAAD KEURT DE ONTWERPAKTE VOOR DE AANKOOP VAN EEN PERCEEL GROND VAN DE FAMILIE VAN DONINCK-VAN OERS IN DE HEIDESTATIE- STRAAT 4 GOED. 6. Goedkeuring van de ontwerpakte voor de aankoop van een perceel grond van de familie Meganck-Mostmans - Heidestatiestraat 6. Naar aanleiding van de omgevingswerken in de Heidestatiestraat wenst het gemeentebestuur een perceeltje grond met een oppervlakte van 6 m² aan te kopen van de heer en mevrouw Meganck-Mostmans (Heidestatiestraat 6 te 2920 Kalmthout). Door de verwerving van dit perceel wordt de grond ingelijfd in het openbaar domein van de gemeente. Het perceel dat kadastraal bekend staat als afdeling 1, Sectie F nr. 1A42 wordt aangekocht voor een totaalbedrag van euro.

4 4 Aan de raad wordt gevraagd om het ontwerp van notariële akte zoals opgesteld door de geassocieerde notarissen De Boungne en Dejongh uit Kalmthout, goed te keuren. DE RAAD KEURT DE ONTWERPAKTE VOOR DE AANKOOP VAN EEN PERCEEL GROND VAN DE FAMILIE MEGANCK-MOSTMANS IN DE HEIDESTATIESTRAAT 6 GOED. 7. Lokaal woonbeleid: verlenging van de interlokale vereniging Woonbeleid regio Noord. Het gemeentebestuur van Kalmthout neemt sinds 2008 deel aan de Interlokale Vereniging Lokaal Woonbeleid Regio Noord (IVLW Noord). Voor projecten in het kader van het lokaal woonbeleid voorziet de Vlaamse Regering opnieuw een subsidiekader. Het besluit van 21 september 2007 van de Vlaamse Regering voorziet in subsidies voor personeels- en werkingskosten voor deze projecten voor een periode van maximaal negen jaar. De samenwerking tussen gemeenten wordt hierbij gestimuleerd en ook financieel beloond. De aanvraag voor de verlenging van de subsidies voor de volgende drie werkingsjaren moet uiterlijk voor het einde van oktober 2011 worden ingediend bij het agentschap Wonen Vlaanderen. De dienstverlenende vereniging Igean Dienstverlening (Doornaardstraat 60 te 2160 Wommelgem) ondersteunt en begeleidt deze intergemeentelijke samenwerking. Volgende gemeentebesturen maken deel uit van het samenwerkingsverband: Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Schoten, Stabroek, Wijnegem en Wuustwezel. Het doel van deze samenwerking is de oprichting van een interlokale vereniging met de volgende doelstellingen: - het ontwikkelen van een gemeentelijke beleidsvisie op het vlak van wonen; - het organiseren van lokaal woonoverleg; - het uitbouwen van een klantgerichte dienstverlening aan de burger; - het verbeteren van de kwaliteit van het woningpatrimonium en de woonomgeving. Aan de gemeenteraad wordt nu gevraagd hun engagement in het project IVLW Noord te bevestigen en de verlengingsaanvraag goed te keuren. De nodige kredieten voor de personeelsinzet en de werkingskosten van het project zullen worden voorzien in de begroting van DE RAAD BEVESTIGT ZIJN ENGAGEMENT IN HET PROJECT IVLW NOORD EN KEURT DE VERLENGINGSAANVRAAG GOED.

5 5 MOBILITEIT. 8. Goedkeuring van het aanvullend reglement op de politie van het wegverkeer en van het gebruik van de openbare weg: invoering van een parkeer- en stilstaanverbod in Nieuwmoer-Dorp. In Nieuwmoer-Dorp wordt een parkeer- en stilstaanverbod ingevoerd langs de pare zijde van de straat vanaf de woning met het huisnummer 30 tot en met de woning met het huisnummer 54/1. Deze wijziging houdt dan uiteraard in dat het beurtelings parkeren zoals dit nu bestaat in deze straat, zal verdwijnen. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om dit verkeersreglement goed te keuren. DE RAAD KEURT HET AANVULLEND REGLEMENT OP DE POLITIE VAN HET WEGVERKEER EN VAN HET GEBRUIK VAN DE OPENBARE WEG: INVOERING VAN EEN PARKEER- EN STILSTAANVERBOD IN NIEUWMOER-DORP GOED. 9. Goedkeuring van de koepelmodule 11022/AD met module 4 voor de subsidiëring van aan de bebouwde omgeving aangepaste verlichting van een gewestweg, geplaatst door de lokale overheid langsheen de Achterbroeksteenweg- Kalmthoutsesteenweg (N111) tussen kilometerpunten 13,350 en 14,700. Voor de vernieuwing van de openbare verlichting van de bebouwde kom langs de Achterbroeksteenweg en Kalmthoutsesteenweg (N111) moet een module 4 worden afgesloten om een subsidie van het Vlaams Gewest te bekomen. In concreto gaat het over de vernieuwing van de openbare verlichting vanaf de Groene Weg tot het Heiken. Het bestuur ontvangt hiervoor een subsidie van maximaal euro per kilometer gewestweg: voor deze module bedraagt de tussenkomst dus euro. Dit bedrag dient als eenmalige en globale tegemoetkoming aan de lokale overheid voor de kosten die verbonden zijn aan de plaatsing, het beheer en het onderhoud van de verlichtingsinstallatie. De kostprijs van de vernieuwing van de verlichting komt neer op een bedrag van ,73 euro inclusief btw. De vernieuwing van de openbare verlichting komt voor de gemeente dus neer op een nuloperatie. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de koepelmodule 11022/AD bij de mobiliteitsconvenant nr van 2 juli 1997 en module 4 bij de koepelmodule 11022/AD/4 betreffende de subsidiëring goed te keuren. DE RAAD VERLEENT ZIJN GOEDKEURING AAN DE KOEPELMODULE 11022/AD MET MODULE 4 VOOR DE SUBSIDIËRING VAN AAN DE BEBOUWDE OMGEVING AANGEPASTE VERLICHTING VAN EEN GEWESTWEG, GEPLAATST DOOR DE LOKALE OVERHEID LANGSHEEN DE ACHTERBROEKSTEENWEG- KALMTHOUTSESTEENWEG (N111) TUSSEN KILOMETERPUNTEN 13,350 EN 14,700.

6 6 INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING. 10. Dienstverlenende vereniging IGEAN Dienstverlening: vaststelling van het mandaat van de vertegenwoordiger met betrekking tot de agendapunten van de buitengewone algemene vergadering van 7 december Op 7 december 2011 houdt de dienstverlenende vereniging IGEAN Dienstverlening een buitengewone algemene vergadering. Tijdens deze vergadering zullen volgende agendapunten worden besproken: 1. Goedkeuren van de nota met betrekking tot de te ontwikkelen activiteiten en de te volgen strategieën in Goedkeuren van de begroting Benoemen van bestuurders. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de agenda goed te keuren en het mandaat van de gemeentelijke afgevaardigde vast te stellen. HET MANDAAT VAN DE VERTEGENWOORDIGER MET BETREKKING TOT DE AGENDAPUNTEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 7 DECEMBER 2011 WORDT VASTGESTELD. 11. Dienstverlenende vereniging IGEAN Dienstverlening: aanduiding van een vertegenwoordiger voor de buitengewone algemene vergadering van 7 december Voor de buitengewone algemene vergadering van 7 december 2011 van de dienstverlenende vereniging IGEAN Dienstverlening wordt voorgesteld om de heer Gust Van Loon als vertegenwoordiger aan te duiden. Als plaatsvervangster wordt voorgesteld om mevrouw Joanna Peeters aan te duiden. DE GEMEENTERAAD DUIDT GUST VAN LOON AAN ALS GEMEENTELIJKE VERTEGENWOORDIGER EN JOANNA PEETERS ALS PLAATSVERVANGER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 7 DECEMBER Opdrachthoudende vereniging IGEAN Milieu en Veiligheid: vaststelling van het mandaat van de vertegenwoordiger met betrekking tot de agendapunten van de buitengewone algemene vergadering van 7 december Op 7 december 2011 houdt de opdrachthoudende vereniging IGEAN Milieu en Veiligheid een buitengewone algemene vergadering. Tijdens deze vergadering zullen volgende agendapunten worden besproken: 1. Goedkeuren van de nota met betrekking tot de te ontwikkelen activiteiten en de te volgen strategieën in Goedkeuren van de begroting Benoemen van bestuurders. 4. Benoemen van leden voor de adviescomités.

7 7 Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de agenda goed te keuren en het mandaat van de gemeentelijke afgevaardigde vast te stellen. HET MANDAAT VAN DE VERTEGENWOORDIGER MET BETREKKING TOT DE AGENDAPUNTEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 7 DECEMBER 2011 WORDT VASTGESTELD. 13. Opdrachthoudende vereniging IGEAN Milieu en Veiligheid: aanduiding van een vertegenwoordiger voor de buitengewone algemene vergadering van 7 december Voor de buitengewone algemene vergadering van 7 december 2011 van de opdrachthoudende vereniging IGEAN Milieu en Veiligheid wordt voorgesteld om de heer Gust Van Loon als vertegenwoordiger aan te duiden. Als plaatsvervangster wordt voorgesteld om mevrouw Joanna Peeters aan te duiden. DE GEMEENTERAAD DUIDT GUST VAN LOON AAN ALS GEMEENTELIJKE VERTEGENWOORDIGER EN JOANNA PEETERS ALS PLAATSVERVANGER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 7 DECEMBER ONDERWIJS. 14. Gemeentelijke basisscholen Maatjes en Kadrie: goedkeuring van het schoolreglement Het huidige schoolreglement van de gemeentelijke basisscholen Maatjes en Kadrie werd aangepast. De schoolraad van de gemeentelijke basisscholen Maatjes en Kadrie gaven op respectievelijk 9 juni 2011 en 21 juni 2011 hun positief advies over dit aangepast schoolreglement. Het nieuwe schoolreglement van de gemeentelijke basisschool Maatjes en Kadrie werd in de vergadering van 15 juni 2011 van het Bijzonder Onderhandelingscomité Onderwijs goedgekeurd. De actualisatie van het schoolreglement heeft betrekking op slechts enkele kleine aanpassingen en aanvullingen die door het ministerie van onderwijs opgelegd werden. Het gaat hier ondermeer over de inschrijving van nieuwe leerlingen, schoolverandering, de definitieve inschrijving en afbeeldingen van personen. De grootste aanpassing is terug te vinden bij Afwezigheden omwille van revalidatie tijdens de lestijden. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om zijn goedkeuring te geven over het aangepaste schoolreglement. DE RAAD KEURT HET AANGEPASTE SCHOOLREGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE BASISSCHOLEN KADRIE EN MAATJES GOED.

8 8 15. Gemeentelijke basisscholen Maatjes en Kadrie: goedkeuring van het arbeidsreglement. Het arbeidsreglement van de gemeentelijke basisscholen Maatjes en Kadrie werd aangepast en wordt ter goedkeuring aan de gemeenteraad voorgelegd. Dit reglement vervangt het bestaande reglement dat werd goedgekeurd in de vergadering van 29 oktober 2009 van de gemeenteraad. Het Bijzonder Onderhandelingscomité Onderwijs gaf op 15 juni 2011 een positief advies over het aangepaste arbeidsreglement. De aanpassing van het arbeidsreglement heeft betrekking op eerder kleine aanpassingen of aanvullingen. Het betreft ondermeer een kleine wijziging aan de verzekeringspolis en de kilometervergoeding. De grootste nieuwigheid in het aangepaste arbeidsreglement betreft de vakantieregeling/verplichte tewerkstelling van maximum 10 werkdagen in de zomervakantie en 2 werkdagen op facultatieve verlofdagen voor de administratieve medewerkers van de basisscholen. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om zijn goedkeuring te geven over het geactualiseerde arbeidsreglement. DE RAAD KEURT HET GEACTUALISEERDE ARBEIDSREGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE BASISSCHOLEN KADRIE EN MAATJES GOED. GOEDKEURING VAN HET VERSLAG. 16. Goedkeuring van het verslag van de vergadering van 29 september 2011 van de gemeenteraad. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om het verslag van de vergadering van 29 september 2011 van de gemeenteraad goed te keuren. HET VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 29 SEPTEMBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD WORDT GOEDGEKEURD. GEHEIME ZITTING WELZIJN. 17. Gemeentelijke ouderenadviesraad: wijziging van de afvaardiging van OKRA Heide. Het bestuur van OKRA Heide vraagt per brief van 21 september 2011 om een wijziging door te voeren aan hun afvaardiging in de gemeentelijke ouderenadviesraad. Zij vragen om haar huidig lid mevrouw Denise De Kempe (Withoeflei 59 te Kalmthout) te vervangen door mevrouw Rika Sars (Verbiststraat 4 te Kalmthout). DE RAAD KEURT DE WIJZIGING VAN DE AFVAARDIGING VAN OKRA HEIDE IN DE GEMEENTELIJKE OUDERENADVIESRAAD GOED.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 OKTOBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 OKTOBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 OKTOBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING PATRIMONIUM. 1. Uitbreiding van de samenwerkingsovereenkomst betreffende het strategisch

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het subsidiereglement voor het buiten gebruikstellen

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 22 DECEMBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. 1. Goedkeuring van de begroting 2012 en het meerjarenplan

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 22 DECEMBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. 1. Goedkeuring van de begroting 2012 en het meerjarenplan GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 22 DECEMBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van de begroting 2012 en het meerjarenplan 2012-2017. Aan

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 APRIL 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het subsidiereglement voor het buiten gebruikstellen van een bestaande individuele

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING OCMW. 1. Kennisname van de budgetwijziging 2 exploitatiebudget voor het dienstjaar 2011 van het

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 25 JUNI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 25 JUNI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 25 JUNI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het aangepaste retributiereglement voor de administratieve prestaties. De gemeenteraad

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van de beheersovereenkomst tussen het gemeentebestuur en

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING STRAATNAAMGEVING. 1. Goedkeuring van een nieuwe straatnaam - Matruyepleintje. In de zitting van

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Vaststelling van de werkingstoelage aan de politiezone Grens voor het dienstjaar

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 SEPTEMBER 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 SEPTEMBER 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 SEPTEMBER 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van de begrotingsrekening voor het dienstjaar 2011, de resultatenrekening

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 23 DECEMBER 2010 VAN DE GEMEENTERAAD. 1. Goedkeuring van de aanvullende belasting op de personenbelasting 2011.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 23 DECEMBER 2010 VAN DE GEMEENTERAAD. 1. Goedkeuring van de aanvullende belasting op de personenbelasting 2011. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 23 DECEMBER 2010 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van de aanvullende belasting op de personenbelasting 2011.

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Opdrachthoudende vereniging IVEKA: overname van aandelen naar aanleiding van de exit uit

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 23 DECEMBER 2010 VAN DE GEMEENTERAAD. 1. Goedkeuring van de aanvullende belasting op de personenbelasting 2011.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 23 DECEMBER 2010 VAN DE GEMEENTERAAD. 1. Goedkeuring van de aanvullende belasting op de personenbelasting 2011. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 23 DECEMBER 2010 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van de aanvullende belasting op de personenbelasting 2011.

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Vaststelling van de werkingstoelage aan de politiezone Grens voor het

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 MAART 2015 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 MAART 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 MAART 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING PATRIMONIUM. 1. KMO-zone Bosduin: verkoop van het lot gelegen Kwade Weide 6 door de firma Arda nv: uitoefenen van

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 25 APRIL 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 25 APRIL 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 25 APRIL 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Verlenen van een borgstelling aan de voetbalvereniging K. Kalmthout SK vzw. De voetbalclub

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 23 FEBRUARI 2015 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 23 FEBRUARI 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 23 FEBRUARI 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het aangepaste retributiereglement voor het gemeentelijk zwembad. Op 23 december

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2013 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Kennisname van de budgetwijzigingen 2013 van de kerkfabrieken van Onze-Lieve-Vrouw ten Hemel

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 29 FEBRUARI 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 29 FEBRUARI 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 29 FEBRUARI 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Raadscommissie financieel beleid: verkiezing van een nieuw lid namens de N-VA-fractie. In de

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Goedkeuring van het organisatievoorstel met betrekking tot de ambtelijke integratie van gemeente-

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 23 FEBRUARI 2015 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 23 FEBRUARI 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 23 FEBRUARI 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het aangepaste retributiereglement voor het gemeentelijk zwembad. Op

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 25 april Geachte raadsleden,

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 25 april Geachte raadsleden, Dagorde gemeenteraad Zitting van 25 april 2019 ons kenmerk: 836 datum 17-4-2019 Geachte raadsleden, We hebben de eer u voor de eerste maal uit te nodigen tot het bijwonen van de vergadering van de gemeenteraad

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 MEI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 MEI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 MEI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Reglement betreffende de toepassing van sociale correcties DIFTAR-systeem met

Nadere informatie

Exploitatieresultaat. Investeringsresultaat ,63 euro ,73 euro ,90 euro ,63 euro

Exploitatieresultaat. Investeringsresultaat ,63 euro ,73 euro ,90 euro ,63 euro GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Kennisname van de kastoestand op 31 maart 2009. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 NOVEMBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 NOVEMBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 NOVEMBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het reglement 'subsidies ouderenverenigingen, kaartclubs en woonzorgcentra'.

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 17 DECEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 17 DECEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 17 DECEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van het aangepaste meerjarenplan 2016-2020. De gemeenteraad

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 OKTOBER 2015

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 OKTOBER 2015 TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 OKTOBER 2015 1. Goedkeuring verslag vorige vergadering Voor het punt 2 kunnen de kandidaturen bij de gemeentesecretaris (brief

Nadere informatie

FINANCIËN. De gemeenteraad keurt de vijfde aanpassing van het meerjarenplan goed bij BW 1/2016.

FINANCIËN. De gemeenteraad keurt de vijfde aanpassing van het meerjarenplan goed bij BW 1/2016. OVERZICHTSLIJST VAN DE GEMEENTERAAD Gemeente Bekkevoort Zitting van 30 mei 2016 1 VASTSTELLING JAARREKENING 2015 FINANCIËN De gemeenteraad stelt de jaarrekening vast per 31 december 2015 met een resultaat

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van de beheersovereenkomst tussen het gemeentebestuur en het

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Goedkeuring van de functiebeschrijving van algemeen directeur. Het Decreet Lokaal Bestuur van

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 SEPTEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING VEILIGHEID. 1. Goedkeuring van de overeenkomst met de NMBS voor het plaatsen van toezicht- en controlecamera s

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het belastingsreglement op de afgifte van een rijbewijs in bankkaartmodel.

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 MEI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 MEI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 MEI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Reglement betreffende de toepassing van sociale correcties DIFTAR-systeem

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 MAART 2009 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 MAART 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 MAART 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Kennisname van een brief van de gouverneur over het budget van het dienstjaar

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 OKTOBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 OKTOBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 OKTOBER 2014 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1.Goedkeuring van de overeenkomst tussen de prezone Rand en de gemeenten betreffende de financiële

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 18 DECEMBER 2017 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 18 DECEMBER 2017 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 18 DECEMBER 2017 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Aktename van het ontslag van een gemeenteraadslid David Cleiren (N-VA). Raadslid David

Nadere informatie

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/09/2009

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/09/2009 TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/09/2009 1. Goedkeuring van de notulen van de zitting van 27/07/2009 2. Verkeer en mobiliteit. Gemeentelijke verkeerscommissie. Opsplitsing van deze adviesraad in inspraakorgaan

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Goedkeuring van de functiebeschrijving van algemeen directeur. Het Decreet Lokaal Bestuur

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 SEPTEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 SEPTEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 SEPTEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING Algemeen beleid. 1. Integrale veiligheid algemene machtiging voor het gebruik van zichtbare verplaatsbare camera

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 17 JUNI 2019 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 17 JUNI 2019 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 17 JUNI 2019 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT 1. Goedkeuring van het aangepaste prijssubsidiereglement voor het zwembad én

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 20 JUNI 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 20 JUNI 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 20 JUNI 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Autonoom Gemeentebedrijf Kalmthout: goedkeuring van de oprichting en de statuten. Het college

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 25 MAART 2019 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 25 MAART 2019 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 25 MAART 2019 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Definitieve toetreding tot het raamcontract universele postdiensten van de VVSG. Op 9 oktober

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 28-01-2019 Tijd 14:00-15:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Sandra

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 21-01-2019 Tijd 11:00-12:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Iedereen aanwezig 1

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019 UITNODIGING wordt overeenkomstig artikel 6 van het Decreet Lokaal Bestuur uitgenodigd tot het bijwonen van de gemeenteraad die zal plaatsvinden

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 25 MAART 2019 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 25 MAART 2019 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 25 MAART 2019 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Definitieve toetreding tot het raamcontract universele postdiensten van de VVSG. Op 9 oktober

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 28 maart 2019

Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 28 maart 2019 Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 28 maart 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de besluiten uit de gemeenteraad

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 OKTOBER 2013 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 OKTOBER 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 OKTOBER 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Aktename van het ontslag van een gemeenteraadslid. Op 7 oktober 2013 meldde de heer Sam Dudha

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 NOVEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 NOVEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 NOVEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van het aangepaste prijssubsidiereglement. In de zitting

Nadere informatie

Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur.

Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur. Gemeenteraad Zitting van 18 juni 2019 Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur. 1. Goedkeuren van de notulen van de vorige

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING WELZIJN. 1. Goedkeuring van het meerjarenplan 2011-2013 en goedkeuring van het budget 2011

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn Goedkeuren van

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op woensdag 6 september 2017 om 20u00 in de raadzaal

Nadere informatie

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco

11. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco op Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering Veneco In toepassing van art. 285 1 decreet lokaal bestuur wordt de lijst met beknopte inhoud van de behandelde punten in de gemeenteraad van 28.02.2019 bekendgemaakt en op de website geplaatst op 12.03.2019.

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 28/02/2013

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 28/02/2013 LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 28/02/2013 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 28 februari 2013 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING:

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MAART 2017 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MAART 2017 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MAART 2017 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van de aangepaste statuten voor het Autonoom Gemeentebedrijf

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Goedkeuring van het organisatievoorstel met betrekking tot de ambtelijke integratie van gemeente-

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATI E F TOEZICHT L IJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATI E F TOEZICHT L IJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATI E F TOEZICHT L IJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD dd. 25 MAART 2008 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING 1. Mededeling van benoeming en van

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING WELZIJN. 1. Goedkeuring van het meerjarenplan 2011-2013 en goedkeuring van het budget 2011 van

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING

OPENBARE VERGADERING GEMEENTERAAD ZITTING VAN 29 OKTOBER 2015 LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DAARIN GEREGELDE AANGELEGENHEDEN 1. VERSLAG VORIGE VERGADERING OPENBARE VERGADERING Goedkeuring van het verslag van de openbare

Nadere informatie

1. Aankoop openbaar nut, onroerend goed Zwevegemstraat, Otegem

1. Aankoop openbaar nut, onroerend goed Zwevegemstraat, Otegem 1. Aankoop openbaar nut, onroerend goed Zwevegemstraat, Otegem Aan de gemeenteraad wordt gevraagd het onroerend goed (1 199 m²), gelegen Zwevegemstraat 9 te Otegem, aan te kopen om reden van openbaar nut.

Nadere informatie

PROVINCIE Antwerpen. STADSBESTUUR Herentals. Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 5 mei 2015

PROVINCIE Antwerpen. STADSBESTUUR Herentals. Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 5 mei 2015 PROVINCIE Antwerpen STADSBESTUUR Herentals 1. Interne kredietaanpassing: kennisname Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 5 mei 2015 De gemeenteraad neemt kennis van de interne kredietaanpassingen.

Nadere informatie

raad voor maatschappelijk welzijn Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019

raad voor maatschappelijk welzijn Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019 raad voor maatschappelijk welzijn Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019 OPENBARE ZITTING 1 2019_RMW_00030 Notulen raad voor maatschappelijk welzijn van 12 februari 2019: goedkeuring De raad

Nadere informatie

PROVINCIE Antwerpen. STADSBESTUUR Herentals

PROVINCIE Antwerpen. STADSBESTUUR Herentals PROVINCIE Antwerpen STADSBESTUUR Herentals Toelichtende nota bij de gemeenteraadszitting van 6 februari 2018 1. OCMW: meerjarenplan 2014-2020 en budget 2018: kennisname De gemeenteraad neemt kennis van

Nadere informatie

Openbare zitting 2. POLITIEKE ORGANEN-WERKING.

Openbare zitting 2. POLITIEKE ORGANEN-WERKING. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/03/2016

TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/03/2016 TOELICHTING GEMEENTERAAD ZITTING 21/03/2016 openbare zitting 1. Algemeen. Goedkeuring van de notulen van de zitting d.d. 22/02/2016 De gemeenteraad wordt uitgenodigd om de notulen van de zitting d.d. 22/02/2016

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 OPENBARE VERGADERING 1. Goedkeuring van de notulen en het verslag van de gemeenteraad van 25 april 2019. A. FINANCIËN 2. Goedkeuring van de jaarrekening

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van de begrotingsrekening voor het dienstjaar 2010, de resultatenrekening

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 29 APRIL 2010 VAN DE GEMEENTERAAD. 1. Goedkeuring van de wijziging van de formatie van het brandweerpersoneel.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 29 APRIL 2010 VAN DE GEMEENTERAAD. 1. Goedkeuring van de wijziging van de formatie van het brandweerpersoneel. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 29 APRIL 2010 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING BRANDWEER. 1. Goedkeuring van de wijziging van de formatie van het brandweerpersoneel. Op 30 juni

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 25

Nadere informatie

De overige bezwaren over de planologische toelaatbaarheid of de verenigbaarheid met de BEZWAREN. Nr. bezwaar Reactie

De overige bezwaren over de planologische toelaatbaarheid of de verenigbaarheid met de BEZWAREN. Nr. bezwaar Reactie zoals getekend op het plan nr. 01A - 20150223- ontwerpplan kadasterplan, opgemaakt door Studiekantoor Kockaerts bvba te 3220 Holsbeek, Gebroeders Van Tiltstraat 35, ter goedkeuring voorgelegd. De raad

Nadere informatie

Agenda College van burgemeester en schepenen

Agenda College van burgemeester en schepenen Agenda College van burgemeester en schepenen Datum 07-01-2019 Tijd 14:00-15:05 Locatie Voorzitter Omschrijving Schepenzaal Lukas Jacobs Algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Maarten De

Nadere informatie

MEMORIE VAN TOELICHTING

MEMORIE VAN TOELICHTING MEMORIE VAN TOELICHTING Zitting van 6 maart 2018 OPENBARE ZITTING 1. Proces-verbaal van de gemeenteraadszitting van 6 februari 2018 - goedkeuring. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om goedkeuring te verlenen

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 24 september 2015 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 ons kenmerk: datum 18-10-2016 Secretariaat De voorzitter van de gemeenteraad, In toepassing van artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van 15 juli 2005;

Nadere informatie

GEMEENTERAAD DD. 21 OKTOBER 2013

GEMEENTERAAD DD. 21 OKTOBER 2013 GEMEENTERAAD DD. 21 OKTOBER 2013 TOELICHTINGEN OPENBARE VERGADERING 1. Bekrachtiging besluiten burgemeester houdende verkeersregeling a) van 16.08.2013 tot en met 26.08.2013 in de Amerstraat tijdens renovatiewerken;

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER 2013 19u30 RAADZAAL 1. AANSTELLING LEDEN STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR GEZINSBELEID De raad keurde in zitting dd. 31/01/13 en 28/02/13 de statuten goed

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013 In openbare zitting TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 10 OKTOBER 2013 1. Goedkeuring verslag gemeenteraadszitting van 18 juli 2013 en 8 augustus 2013: zie bijlage.

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 18 JUNI 2009 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 18 JUNI 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 18 JUNI 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van de begrotingsrekening voor het dienstjaar 2008, de resultatenrekening

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 22 JUNI 2015 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 22 JUNI 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 22 JUNI 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Kennisname van de jaarrekening van het OCMW voor het dienstjaar 2014 en het bijhorende jaarverslag.

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van dinsdag 4 september 2018.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van dinsdag 4 september 2018. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 23 oktober 2018 om 20u00 in de raadzaal van

Nadere informatie

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 2 februari 2009 Openbare zitting

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 2 februari 2009 Openbare zitting gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 2 februari 2009 Openbare zitting 1. Milieu. Ontwerp- zoneringsplan Westerlo. Vaststelling. De raad hechtte zijn goedkeuring aan het aangepaste

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST MET BESLISSINGEN VAN DE ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 22 MEI 2017.

OVERZICHTSLIJST MET BESLISSINGEN VAN DE ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 22 MEI 2017. OCMW KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST MET BESLISSINGEN VAN DE ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 22 MEI 2017. Openbare zitting 1. PERSONEEL EN INTERNE ORGANISATIE 1.1 Personeel 1.1.1 Goedkeuring

Nadere informatie

Namens de Gemeenteraad,

Namens de Gemeenteraad, GEMEENTEBESTUUR GAVERE Markt 1 9890 GAVERE T 09 384 53 11 - F 09 384 89 63 www.gavere.be afdeling intern dienst secretariaat AGENDA GEMEENTERAAD Gavere, 18 mei 2012 De voorzitter van de gemeenteraad, Hugo

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 20 JUNI 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 20 JUNI 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 20 JUNI 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Autonoom Gemeentebedrijf Kalmthout: goedkeuring van de oprichting en de statuten. Het college van

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 19 JUNI 2017 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 19 JUNI 2017 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 19 JUNI 2017 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van de rekening voor het dienstjaar 2016. De eerste jaarrekening

Nadere informatie

Openbare zitting 1. POLITIEKE ORGANEN-WERKING.

Openbare zitting 1. POLITIEKE ORGANEN-WERKING. STAD MECHELEN GEMEENTERAAD BESLISSINGSLIJST WEBSITE Overzichtslijst van raadsbesluiten in toepassing van artikel 252 2 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005 houdende regeling van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad wordt voorgesteld om de notulen van de gemeenteraad van 27 september 2017 goed te keuren.

Aan de gemeenteraad wordt voorgesteld om de notulen van de gemeenteraad van 27 september 2017 goed te keuren. Provincie Vlaams-Brabant TOELICHTINGSLIJST GEMEENTERAAD VAN 25 OKTOBER 2017 Openbare zitting Stafdiensten Secretariaat 1. Goedkeuring notulen gemeenteraad van 27 september 2017 Aan de gemeenteraad wordt

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 4 mei 2015 Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens het

Nadere informatie

gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 4 juni 2019

gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 4 juni 2019 gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 4 juni 2019 OPENBARE ZITTING 1 2019_GR_00186 Notulen gemeenteraad 7 mei 2019: goedkeuring De gemeenteraad keurt de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 OPENBAAR O.1 Proces-verbaal van de vorige zitting - goedkeuring O.2 EVA-VZW Cultureel Centrum Jan Tervaert - algemene vergadering

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 NOVEMBER 2017 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 NOVEMBER 2017 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 NOVEMBER 2017 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van het aangepaste meerjarenplan 2016-2021. De gemeenteraad

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 25 september 2014 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Peter Bellens Telefoon: 03 240 52 40 Agenda nr. 9/6 Budget 2014. Herverdeling van het krediet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 11-02-2019 Tijd 13:00-14:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Jan

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 18 april 2011 worden ter goedkeuring voorgelegd

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA. Vergadering van de gemeenteraad van 22 maart Goedkeuring notulen van de vorige vergadering

TOELICHTENDE NOTA. Vergadering van de gemeenteraad van 22 maart Goedkeuring notulen van de vorige vergadering TOELICHTENDE NOTA Vergadering van de gemeenteraad van 22 maart 2017 Goedkeuring notulen van de vorige vergadering Gaat de gemeenteraad akkoord met de notulen van de vorige vergadering? 1 Openbaar Algemeen

Nadere informatie

BEKNOPTE LIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

BEKNOPTE LIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BEKNOPTE LIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN MAANDAG 26 AUGUSTUS 2019 OPENBARE VERGADERING 001 Notulen vergadering raad voor maatschappelijk welzijn 17 juni 2019 - goedkeuring De notulen

Nadere informatie

Dagorde met samenvatting Zitting van 13 maart 2019

Dagorde met samenvatting Zitting van 13 maart 2019 Gemeenteraad Dagorde met samenvatting Zitting van 13 maart 2019 2019_GR_00049 Notulen van de Gemeenteraad van 13 februari 2019. - De notulen van de Gemeenteraad van 13 februari 2019 worden ter goedkeuring

Nadere informatie