Barcodeprint- en etiketteringsoplossingen voor detailhandelaren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Barcodeprint- en etiketteringsoplossingen voor detailhandelaren"

Transcriptie

1 Barcodeprint- en etiketteringsoplossingen voor detailhandelaren Verbeterde klantenservice en verhoogde efficiëntie voor operaties en inventariscontrole Prijsverlagings- en promotionele etikettering Oplossingen voor korte houdbaarheid Etikettering op de schappen Etikettering van mode en kleding Tags en zelfklevende etiketten

2 Voor snelle aanpassing aan de veranderende vraag van klanten is etikettering nodig die exact is aansluit op uw bedrijfsprocessen. Voor het maximaliseren van de bedrijfsprestatie dient u traag bewegende voorraad snel te verkopen. De aanbiedingen moeten voldoen aan snelle verandering aan de vraag van het winkelende publiek. Over SATO Sato is opgericht in 1940 en pionier en marktleider op het gebied van oplossingen voor het afdrukken van barcodes en RFIDetiketten. Strevend naar voortdurende innovatie hebben wij s werelds eerste hand etiketteermachine ontwikkeld en de eerste thermische transferprinter voor barcodes op de markt gebracht. Klanten hebben vertrouwen in SATO s accuratesse, efficiënte werkwijze en besparing van grondstoffen wat weer bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Wij bieden een complete, geïntegreerde oplossing voor uw bedrijf. SATO begeleidt u vanaf de eerste adviesvragen tot het installeren van etiketteringsapparatuur en de ondersteunende hard- en software in uw bedrijf. Wij selecteren en leveren de meest geschikte printers en media voor uw bedrijfsprocessen en bieden technische ondersteuning voor de geïnstalleerde systemen. Wij bieden robuuste oplossingen en betrouwbare prestaties voor ons gehele uitgebreide productassortiment, dat bestaat uit directe thermische en thermische transferprinters, OEM-print-engines, 10,5 inch brede webprinters, printeraccessoires, etiketontwerpsoftware, etiketten en thermische transferlinten. Onze nieuwe generatie RFID-printers gebruikt radiofrequentie om gegevens te lezen en op smartlabels te schrijven. Ze voldoen geheel aan de nieuwste industriële normen. Detailhandel Na reeds indrukwekkende efficiëntiebesparingen te hebben geraliseerd voor vooraanstaande detaillisten, is SATO ideaal gepositioneerd om kosteneffectieve oplossingen te bieden voor elk bedrijf. Van kleinere onafhankelijke tot de grootste detailhandelsoperaties.

3 Afprijzen SATO s oplossing voor de detailhandel helpt u prijsverlagingen efficiënter te verwerken en zijn ideaal voor het afprijzen vanuit het assortiment lopende en bederfelijke producten. U kunt daardoor sneller verkopen en inventarisdoorloop verbeteren. Met onze mobiele printers kunnen gebruikers etiketten en tags direct op de werkvloer printen. Zij ondersteunen een reeks scan en gegevensapparatuur en de optionele draadloze verbinding biedt de mogelijkheid om tijdelijke prijsverlagingen op etiketten in real time te synchroniseren met de kassa. SATO s assortiment uitverkoop en prijsverlagingsystemen omvat tweekleurig thermisch printen, waarbij het maximale wordt geboden in efficiënte, in het oog lopende etiketten. Tweekleurig thermisch printen benadrukt de prijs efficiënter dan standaard monochroom printen en vergemakkelijkt het lezen van de etiketten. De twee kleuren worden in één passage geprint en voor gebruiksgemak zijn er bij thermisch printen geen linten nodig. Daardoor is het laden van een nieuwe etiketrol ongelofelijk zeer eenvoudig. promotionele etikettering SATO s promotionele etiketteringsoplossingen zijn ideaal voor prijsvereisten met toegevoegde waarde zoals meerdere aankopen. Etiketten worden zodanig ontworpen en geproduceerd dat zij voldoen aan de vereisten voor uw winkel, waarbij zij productspecificaties en uw individuele merk weergeven. U kunt kiezen uit twee opties deze zijn, afhankelijk van uw printvolume. Voor grote hoeveelheden zijn voorbedrukte etiketten handig elke tekst kan direct op het product worden aangebracht. Een ander alternatief zijn de blanco etiketten van SATO die indien nodig voldoen aan de specifieke eisen voor uw winkel. Vervolgens kunt u het meest geschikte SATO-product selecteren voor het afdrukken van promotionele prijsdetails. Was/nu Klanten worden aangemoedigd te kopen wanneer zij duidelijk kunnen zien hoeveel zij besparen. Om de oorspronkelijk prijs van een artikel samen met de nieuwe verlaagde prijs aan te geven, kan een etiket met twee of drie regels naar wens afgedrukt en aangebracht worden op de oorspronkelijke tag, of het product. prijsverlagingstags Wanneer afgeprijsde artikelen zoals kleding niet kunnen worden voorzien van een zelfklevend etiket, kan een kaarttag afgedrukt met een SATO-tagprinter worden bevestigd om de Oorspronkelijke en Verlaagde prijzen aan te geven.

4 Oplossingen voor korte houdbaarheid Etiket over barcode Etiket over barcode verbeteren de manier waarop winkels bederfelijke en vanuit het assortiment lopende producten verwerken en zijn ideaal voor het verwerken van kortingen op restanten. Een sandwich etiket met een transparante folie aan de onderkant wordt over de barcode van een artikel geplaatst om te voorkomen dat het wordt gescand wanneer het bij de EPOS-terminal komt. Wanneer het artikel bij de kassa komt, verwijdert de kassier of caissière het etiket, scant de goederen en voert de verlaagde prijs met de hand in. Dit proces kan ook worden aangepast voor niet-epos terminals door een lagere prijs in te voeren dan het artikel daadwerkelijk is. Barcode over barcode Door een nieuw barcode-etiket met de verlaagde prijsinformatie over de bestaande barcode aan te brengen, kan de verwerkings aanzienlijk worden verkort. Dit leidt tot een betere afrekeningsefficiëntie en klantenservice. Het nieuwe etiket wordt over de bestaande barcode geplaatst en toont de oorspronkelijke prijs, de verlaagde prijs en een Code 128 barcode. Deze nieuwe barcode omvat het oorspronkelijke productartikelnummer en de verlaagde prijs. Wanneer de kassier of caissière het artikel scant, wordt de klant automatische de verlaagde prijs in rekening gebracht. De inventarisgegevens voor de winkel worden automatisch geüpdatet. Voorkomen van lange rijen Om de wachttijd voor klanten die willen afrekenen tot een minimum te beperken, heeft SATO een aantal oplossingen om lange rijen te voorkomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van draagbare handbarcodeterminals en lichtgewicht thermische printers om betalingen te verwerken en bonnen te verstrekken. Zij kunnen op verschillende locaties worden gebruikt, maakt niet uit of winkels RFIDtechnologie hebben. Schappenetikettering Onze mobiele schappenetiketteringsproducten zijn gemakkelijk en kostenbesparend. Zij zijn voorzien van een lintvrij afdruksysteem met een thermische kaart en bieden een zeer duidelijke afdruk. Er kan een grote keuze uit lettertypes, kleuren en achtergronden worden geselecteerd voor een in het oog lopend resultaat. Voorraad opnemen Voor een eenvoudiger en efficiënter beheer van uw voorraad leveren wij databasesoft- en -hardware voor handscanningsystemen. Onze systemen kunnen zijn gebaseerd op een partijverzamelmethode, waarbij data worden geladen via een datadrager. Zij kunnen ook draadloze technologie toepassen voor het actueel updaten van databasegegevens.

5 Naarmate de vraag van consumenten naar versere producten toeneemt, is het efficiënte beheer van artikelen die snel verkocht moeten worden nog belangrijker geworden om te helpen de winst te maximaliseren en afval te minimaliseren. SATO s reeks oplossingen biedt een sterke impact, zeer in het oog springende etiketten in combinatie met snel en gemakkelijk te gebruiken systemen die de nauwkeurigheid en markeringssnelheid verhogen. linerless etiketten In tegenstelling tot conventionele etiketten is de SATO-reeks etiketten uitgevoerd zonder liner of rugpapier. Deze drukgevoelige etiketten zijn op een rol gewikkeld met een aftrekcoating aan het begin van de rol om te voorkomen dat de kleefstof aan het etiket daaronder blijft kleven. De reeks wordt geleverd in een selectie van facestock dat standaardpapier, direct thermisch en een selectie van permanente, opnieuw aan te brengen of te verwijderen kleefsterkten omvat. Etiketten zonder liner zijn met name geschikt voor mobiele printers. Het hogere aantal etiketten per rol resulteert in veel minder afval en overbodig papier. Wij hebben de noodzaak voor het opruimen van ruggen volledig geëlimineerd. Door de keuze voor linerless etiketten vermindert u restafval op de winkelvloer. Verlagen van de kosten: Over het geheel genomen is een investering in etiketten zonder liner de moeite waard. Een verhoogde efficiëntie in combinatie met sterke milieu-eigenschappen helpen de kosten zowel direct als indirect te verlagen. Meer etiketten, minder afval Omdat de linerless etiketten niet zijn voorzien van een liner krijgt u meer etiketten op een rol in feite tot maximaal 40% meer. Wat weer opslagruimte en tijd voor het vervangen van lege rollen bespaart.

6 Een belangrijk deel van SATO s zaken is wereldwijd het leveren van tags en zelfklevende etiketten aan detailhandelaren. Van decoratieve productetiketten tot primaire verpakkingsetiketten, zorgetiketten en voedingsetiketten, wij werken met u samen om de juiste oplossing te vinden voor uw onderneming. etiketteren van mode en kleding Verzorgings- en samenstellingsetiketten Onze wereldwijde expertise betekent dat wij de wettelijke voorschriften en problemen op dit gebied kennen. Ons kwaliteitscontrole- en compliantieteam garandeert dat informatie accuraat, uitgebreid is en op de juiste wijze wordt gepresenteerd. Wij kunnen barcodes rechtstreeks printen op wasbare, scanbare etiketten waardoor het identificatieproces in elke fase wordt vergemakkelijkt. Producten met variabele gegevens De flexibiliteit die wordt geboden door etiketten met variabele gegevens vermijdt verspilling en is een kostbesparend alternatief. Evenals barcodering kunnen wij logo s en grafische afbeeldingen leveren als onderdeel van de variabele gegevens die op uw etiket moeten komen. Geweven etiketten Wij hebben een groot assortiment aan maten in voorraad en kunnen voor uw merk geschikte artikelen produceren, met een garantie van constante kwaliteit. Loshangende kaartjes en zelfklevende etiketten Wij kunnen alle vormen, maten en diktes produceren die geschikt zijn voor de behoeften van het merk. Loshangende kaartjes en verpakkingsartikelen zijn gewoonlijk in voorraad en worden de volgende dag geleverd. Nieuwe producten kunnen in samenwerking met onze interne ontwerpservice worden ontworpen en geproduceerd. Tags en zelfklevende etiketten Tags en loshangende kaartjes Wij produceren tags van papier tot kunststofmaterialen voor alle mogelijke toepassingen. U heeft mogelijk karton nodig voor loshangende kaartjes voor kleding, kunststof tags of speciale materialen voor luxe goederen. Alle tags kunnen blanco, voorbedrukt of overgeprint met diverse data worden geleverd.

7 Zelfklevende etiketten Onze zelfklevende etiketten zijn verkrijgbaar in een groot aantal materialen inclusief papier en synthetische stoffen zoals polyester. Wij bieden diverse kleefstoffen voor verschillende toepassingen permanent, afneembaar, semipermanent, verplaatsbaar, vriezer, textiel, in water oplosbaar, oplosbare en droge aftrek. Deze etiketten kunnen worden geproduceerd in verschillende vormen of maten. Zij kunnen blanco of voorgeprint worden geleverd in overeenstemming met uw specificatie. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment zelfklevende etiketten die wij in voorraad hebben, of uw eigen unieke ontwerp speciaal laten maken. Uitgebreide ondersteuning bij elke stap Eén van onze gespecialiseerde adviseurs zal nauw met u samenwerken om uw exacte behoefte te bepalen zodat u gegarandeerd de juiste oplossing vindt voor uw specifieke situatie. Uiteraard bieden wij u after-sales service zodat u na installatie verzekerd bent van ons advies en (technische) ondersteuning; zowel telefonisch,per mail of bij u op locatie. Het hulpvaardige team van onze klantenservice geeft antwoord op elke vraag en onze eigen technische helpdesk is bovendien telefonisch beschikbaar voor specifieke technische ondersteuning. Een team toegewijde experts Factoren zoals milieu-omstandigheden, kwaliteit en levensduur moeten allemaal worden overwogen. Ons technische adviesteam zal professionele begeleiding geven bij de vele combinaties van materialen en kleefstof, die samen met de juiste lintkeuze de optimale, en toch kostenbesparende oplossing zal bieden. Om zeker te stellen dat onze klanten een efficiënte service ontvangen, is elke SATOopdracht via een intern systeem voorzien van een barcode. Daardoor is hij bij elke stap in het proces te volgen, vanaf het eerste ontwerp en de planningfasen, tot de verzending. 100 procent nauwkeurigheid Elke opdracht die onze productiefaciliteit verlaat wordt door onze afdeling eindcontrole gecontroleerd op nauwkeurigheid. Etiketten en tags met gegevens met barcode worden gecontroleerd op kwaliteit met betrekking tot leesbaarheid. Daarna wordt het eindproduct over de hele wereld verzonden door onze logistiekleveranciers.

8 SATO InTernATIOnAl europe (HQ) Lambroekstraat 5A 1831 Diegem Belgium Tel: Fax: info@be.satoeurope.com SATO AuSTrIA T: F: info@at.satoeurope.com SATO Benelux Techniekweg 1b 3481 MK Harmelen P.O. Box DC Harmelen Netherlands T: +31 (0) F: +31 (0) info@nl.satoeurope.com SATO FrAnCe Parc d activités Rue Jacques Messager Templemars France T: F: info@fr.satoeurope.com SATO GermAny Ersheimer Straße Hirschhorn Germany T: F: info@de.satoeurope.com SATO IBerIA (Spain & portugal) Poligono Ind. Can Roqueta Dels Corrals Nous, Sabadell Barcelona España T: F: info@es.satoeurope.com SATO ITAly Via Mazzini, Binago (CO) Italy info@it.satoeurope.com SATO nordics (denmark, Finland, Iceland, norway, Sweden) Mölndalsvägen Göteborg (Gothenburg) Sweden T: F: stb.support@se.satoeurope.com SATO polska ul. Ryszarda Chomicza Nowa Wieś Wrocławska Poland T: F: info@sato.pl SATO SWITZerlAnd Allmendstraße Fehraltorf T: F: info@ch.satoeurope.com SATO uk (uk, Ireland) Valley Road Harwich Essex CO12 4RR United Kingdom T: F: enquiries@satouk.com

Barcodeprint- en etiketteringsoplossingen voor de detailhandel

Barcodeprint- en etiketteringsoplossingen voor de detailhandel Barcodeprint- en etiketteringsoplossingen voor de detailhandel Verbeterde klantenservice en verhoogde efficiëntie voor winkel operaties en inventarisacties Prijsverlagings- en promotionele etikettering

Nadere informatie

Barcodeoplossingen voor de gezondheidszorg

Barcodeoplossingen voor de gezondheidszorg Barcodeoplossingen voor de gezondheidszorg Vermijd medische fouten, verbeter efficiëntie en verminder kosten Patiënten polsbandjes Antimicrobiële Printers Medicatietoediening Bloedafname Identificatie

Nadere informatie

Barcodeoplossingen voor de gezondheidszorg

Barcodeoplossingen voor de gezondheidszorg Barcodeoplossingen voor de gezondheidszorg Vermijd medische fouten, verbeter efficiëntie en verminder kosten Patiënten polsbandjes Antimicrobiële Printers Medicatietoediening Bloedafname Identificatie

Nadere informatie

Etiketteringsoplossingen voor de fabricage -omgeving

Etiketteringsoplossingen voor de fabricage -omgeving Etiketteringsoplossingen voor de fabricage -omgeving Bespaar tijd, verminder kosten en verbeter productiviteit Barcodeprinters op industriële sterkte RFID-etiketteringsoplossingen Speciale etiketten voor

Nadere informatie

Uw producten altijd efficiënt geëtiketteerd? GEÏNTEGREERDE ETIKETTEEROPLOSSINGEN PRINT & APPLY / LABELLING / TOEBEHOREN / SERVICE ALWAYS A GOOD ID

Uw producten altijd efficiënt geëtiketteerd? GEÏNTEGREERDE ETIKETTEEROPLOSSINGEN PRINT & APPLY / LABELLING / TOEBEHOREN / SERVICE ALWAYS A GOOD ID Uw producten altijd efficiënt geëtiketteerd? GEÏNTEGREERDE ETIKETTEEROPLOSSINGEN PRINT & APPLY / LABELLING / TOEBEHOREN / SERVICE ALWAYS A GOOD ID Doeltreffend BETROUWBARE INTEGRATIE MET ERP/WMS/MES ROBUUSTE

Nadere informatie

Invend bespaart klanten geld

Invend bespaart klanten geld Invend bespaart klanten geld Het verminderen van verbruik zonder afbreuk van beschikbaarheid Invend maakt een beter beheer van industriële verbruiksartikelen met een hoge omloopsnelheid mogelijk, wat een

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Invend bespaart klanten geld

Invend bespaart klanten geld Invend bespaart klanten geld Hoe Invend klanten geld bespaart Invend is een volledig beheerde industriële goederen uitgifte service die helpt klanten geld te besparen. Opslag Inkoop Productie/Onderhoud

Nadere informatie

HOW-TO GUIDE igo 8: Hoe een back-up maken of terug zetten van de navigatie software op de SD kaart. Hoe aanschaffen van updates en extra contents.

HOW-TO GUIDE igo 8: Hoe een back-up maken of terug zetten van de navigatie software op de SD kaart. Hoe aanschaffen van updates en extra contents. HOW-TO GUIDE igo 8: Hoe een back-up maken of terug zetten van de navigatie software op de SD kaart. Hoe aanschaffen van updates en extra contents. VOOR HET EERSTE GEBRUIK en van tijd tot tijd, is het handig

Nadere informatie

Presentatie Smits. Vendor Solutions. Hajo Kuperus Accountmanager Vendorlease 2 december 2014

Presentatie Smits. Vendor Solutions. Hajo Kuperus Accountmanager Vendorlease 2 december 2014 Presentatie Smits Vendor Solutions Hajo Kuperus Accountmanager Vendorlease 2 december 2014 Agenda Wie zijn wij? Wat gaan wij samen doen? Hoe werkt dat? Leasevormen Acties Onze ambitie 2 In het kort Opgericht

Nadere informatie

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle MERCHANDISING SOLUTIONS EFFICIËNTE PROCESSEN HEBBEN SLIMME OPLOSSINGEN NODIG. WIJ BIEDEN DIE. Nauwkeurige

Nadere informatie

Voor directe publicatie 27 juli 2010

Voor directe publicatie 27 juli 2010 Persbericht Voor directe publicatie 27 juli 2010 Contactpersoon voor de media: Mulberry Marketing Communications Arno van der Drift +44 (0)20 7928 7676 avanderdrift@mulberrymc.com Avery Dennison, Printer

Nadere informatie

Elektronische prijslabels

Elektronische prijslabels Elektronische prijslabels Voorzie uw winkel van sterke promotionele mogelijkheden en verbeter de winkelervaring van uw klanten. Pricer introductie De wereldleider in elektronische prijslabel oplossingen

Nadere informatie

September 2012. Geachte SalonNet gebruiker,

September 2012. Geachte SalonNet gebruiker, September 2012 Geachte SalonNet gebruiker, In september heeft u van ons de meest recente versie van SalonNet ontvangen. Deze nieuwsbrief informeert u over de uitbreidingen en verbeteringen die sinds maart

Nadere informatie

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant.

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Assortiment Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Alle pre-converted DigiGold Convertible producten vouwen dicht in volledig zelfsluitende mailings. Geen lijm die vuil aantrekt.

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Reken op uw besparingen

Reken op uw besparingen Reken op uw besparingen Gratis configuratiesoftware voor uw weegschaal* Reken op uw besparingen Bespaar tijd en geld Met slimme weegoplossingen! Profiteer op vele manieren bij het controleren van binnenkomende

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing AMS Labelmaker Versie 2.0

Gebruiksaanwijzing AMS Labelmaker Versie 2.0 Voordat je begint De onderstaande stappen beschrijven het gebruiksklaar maken van een Excel bestand voor gebruik in All Modul Software Labelmaker (AMS Labelmaker). Ons advies is om een basis bestand te

Nadere informatie

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Service ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions www.besam.be Service van wereldniveau Kiest u voor Besam, dan kunt u rekenen op onze wereldwijde service met lokale, gecertificeerde en deskundige

Nadere informatie

Schroot, afval en recycling

Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken www.hiab.com SCHROOT, AFVAL EN RECYCLING Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken DE LAGE INVESTERINGS- EN EXPLOITATIEKOSTEN

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

MODERNE EN EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING

MODERNE EN EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING MODERNE EN EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING Optimale veiligheid Gebruikersvriendelijk Efficiënte workflow, tijdwinst Optimale interactie burger Verkorten van wachttijden 100 % geautomatiseerd Minimaliseren van

Nadere informatie

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

"Onderscheidend in coderen en etiketteren..."

Onderscheidend in coderen en etiketteren... "Onderscheidend in coderen en etiketteren..." Primaire verpakkingen Voor het coderen en/of etiketteren van primaire verpakkingen hebben wij verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen, eisen

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen inleiding.

Veelgestelde vragen inleiding. Veelgestelde vragen inleiding. In dit document zullen wij trachten om veelgestelde vragen te beantwoorden. Dit document wordt periodiek bijgewerkt en heeft u een vraag die niet op deze lijst voorkomt of

Nadere informatie

HUIDIGE STATUS. HuidigeBlue&MeTomTom geïntroduceerdop PuntoEvo in 2009 en nuleverbaarop 6 modellen

HUIDIGE STATUS. HuidigeBlue&MeTomTom geïntroduceerdop PuntoEvo in 2009 en nuleverbaarop 6 modellen BLUE&ME TOMTOM 2 Parts&Services Accessoire Marketing Fiat Group Automobiles Nertherlands B.V. Accessories Marketing, Mei 2011 20 Novembre, 2010 HUIDIGE STATUS MITO GIULIETTA 500 PUNTO EVO DOBLO QUBO F.L.

Nadere informatie

Hunter CRM. POS Documentatie

Hunter CRM. POS Documentatie Hunter CRM POS Documentatie Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen corrigeren (p. 09) 5. Betalingen (p. 10) 6. Nota afhandeling

Nadere informatie

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround zeefdruktransfers Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround partner en ideeënfabriek Geldig vanaf 1 mei 2015 Speer service met raad en daad Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM

KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM DE COMPLETE DRAADLOZE COMMUNICATIEOPLOSSING KX-TGP600 Als kwaliteit van kritiek belang

Nadere informatie

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen Wat is VO4BIZ? VO4BIZ is een Brits ontwerp, spanningsoptimalisatie systeem dat het inkomende voltage verlaagt en de stroomkwaliteit

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Groothandel import Inktweb

Groothandel import Inktweb Groothandel import Inktweb Handleiding Versie 1.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Inktweb 4 2. App installeren 5 3. Importtaak aanmaken

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Lunadoc Lunadoc Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Een archief moet lang ter beschikking blijven, ook al veranderen bepaalde servers en computers. De interface is altijd op maat. Iedere KMO

Nadere informatie

ETIKETTEERMACHINES INDUSTRIËLE ETIKETPRINTERS. www.mebes.be

ETIKETTEERMACHINES INDUSTRIËLE ETIKETPRINTERS. www.mebes.be ETIKETTEERMACHINES INDUSTRIËLE ETIKETPRINTERS www.mebes.be VERLEID DE CONSUMENT MET ETIKETTEN Wat doet u om meer te weten over een bepaald product? Inderdaad u kijkt, zoals alle consumenten, op het etiket.

Nadere informatie

Flex:trial startersgids

Flex:trial startersgids Flex:trial startersgids Flex:trial is het eerste hoortoestel systeem dat u de flexibiliteit geeft om een proefperiode te starten op een makkelijke en risicoloze manier. Flex:trial toestellen hebben een

Nadere informatie

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Italy gaerner hoofdkantoor in Duisburg, Duitsland Belgium 30.000 PRODUCTEN France Switzerland Netherlands Germany 200.000 KLANTEN

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

Michiel Smudde: Met de Tau 330 kunnen we uitbreiden naar nieuwe, interessante marktsegmenten, met nieuwe producten.

Michiel Smudde: Met de Tau 330 kunnen we uitbreiden naar nieuwe, interessante marktsegmenten, met nieuwe producten. Durst Tau 330 en Jumbo-rollen versnellen de productie Omnilabel verhoogt productiviteit exponentieel Michiel Smudde: Met de Tau 330 kunnen we uitbreiden naar nieuwe, interessante marktsegmenten, met nieuwe

Nadere informatie

WYPALL* X Poetsdoeken

WYPALL* X Poetsdoeken Het Assortiment WYPALL* X Poets WYPALL* X Poets Fabrieksspecificaties Dankzij de exclusieve HYDROKNIT* Technologie hebben de WYPALL* X Poets een betere absorptie dan gewone vodden. Deze technologie biedt

Nadere informatie

Corporate Payment Services. de SEPA opvolger van 'Directe Aanlevering'

Corporate Payment Services. de SEPA opvolger van 'Directe Aanlevering' Corporate Payment Services de SEPA opvolger van 'Directe Aanlevering' 1 Introductie Equens Equens pan-european card & payment processor 2 Jaarlijkse cijfers en middellange termijn doelstelling Iceland

Nadere informatie

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL BESCHIKBAAR VANAF 200 TOT 900 LITER LEADING CHANGE Energy Storage Solutions INNOVATIEVE OPLOSSINGEN WERELDLEIDER in opslag en distributie van brandstof Energy Storage

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Energiezuinige zwart/wit printers en All-in- Ones voor MKB en werkgroepen: i-sensys LBP6300dn, i-sensys LBP6650dn, i-sensys MF5840dn en i-sensys MF5880dn

Nadere informatie

Inventarisatie MPLUS TouchScreen Kassa

Inventarisatie MPLUS TouchScreen Kassa Inventarisatie MPLUS TouchScreen Kassa M.Bruin D. 13-12-2010 Inleiding Een inventarisatie dient om de werkelijk aanwezige voorraad te vergelijken met de administratieve voorraad en geconstateerde verschillen

Nadere informatie

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet.

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. STOW mobile De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. mobiele pallet stellingen De Stow Mobile verrijdbare stelling is een systeem met hoge dichtheid

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 VAKIDIOTEN MET HET HOOGSTE SERVICE NIVEAU XTREMETAG ONS MEEST UNIVERSELE MATERIAAL Deze gelamineerde tags hebben geen fraudewerende eigenschappen. Door het laminaat bent u verzekerd

Nadere informatie

CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS

CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS OVERNACHTINGEN 2015-2016 - 9 maanden VOORLOPIGE CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS 2015-2016 - 9 months PRELIMINARY FIGURES BELGIUM België 15 668 923 15 878 478 +209 555 +1,3% Belgium Nederland 4 071 014 3

Nadere informatie

Releasenotes Parcelware Desktop 2.7

Releasenotes Parcelware Desktop 2.7 Releasenotes Parcelware Desktop 2.7 Beste Parcelware gebruiker, Er is een nieuwe versie van Parcelware ontwikkeld! Hieronder staat beschreven wat er nu precies allemaal nieuw is in deze versie. Er zijn

Nadere informatie

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij businesslabels zullen de prijzen dus nog minder zijn. En in combinatie

Nadere informatie

www.mwm.net Energy. Efficiency. Environment.

www.mwm.net Energy. Efficiency. Environment. www.mwm.net Energy. Efficiency. Environment. in samenwerking Onze hoge kwaliteitsnormen zijn uw succes! Bij MWM kunt u profiteren van de meer dan 1150 toegewijde medewerkers die over de hele wereld bij

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en Het werkinstrument bij uitstek om u te helpen bij uw administratie en boekhouding. Met Lucas haalt u niet zo maar een computerprogramma in huis maar een complete oplossing: facturatie, toonbankverwerking,

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

mengkleuren "à la minute"

mengkleuren à la minute mengkleuren "à la minute" offset ColorMatic is onderdeel van Tronrud Engineering Financiële besparingen Beduidend lagere opslagruimte Slechts 15 basiskleuren en alleen een minimale opslagruimte is nodig.

Nadere informatie

Trend Control Systems Ltd

Trend Control Systems Ltd Trend Control Systems Ltd Trend Approved Partner Network: Australia Germany ** Malaysia * Portugal Sweden ** Austria * Belgium China ** Croatia Czech Republic Denmark ** Estonia Faroe Islands Finland *

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Professionele Direct Mail Software Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Een Compleet en Modulair Direct Mail Systeem FlexMail is

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. AirPrint

Gebruikershandleiding. AirPrint Gebruikershandleiding AirPrint VOORWOORD We hebben ernaar gestreefd de informatie in dit document volledig, accuraat en up-to-date weer te geven. De fabrikant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

Microsoft Word. Sjablonen & macro s. Versie 1.3

Microsoft Word. Sjablonen & macro s. Versie 1.3 Microsoft Word Sjablonen & macro s Huisstijl in Microsoft Word Met Word-sjablonen zorgt u ervoor dat u op een eenvoudige manier documenten kunt maken volgens uw huisstijl. Voordelen Het ontwerp Ieder document

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Specialty / Industrial Sign & Display Direct Textile Indoor & Digital Transfer Sign & Display Indoor & Digital Transfer Onze grootformaat-printers

Nadere informatie

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-S1058Y / KV-S1028Y Documentscanners SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd scannen naar de kern van de zaak Kantooromgevingen, werkplekken

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Waar voor je geld 2014

Waar voor je geld 2014 Voka studie Waar voor je geld 2014 Stijn Decock Hoofdeconoom Voka, Vlaams Netwerk van Ondernemingen 47 indicatoren Micro-economische indicatoren: #dagen nodig om onderneming te starten, #start-up procedures,

Nadere informatie

Digitaal borduren doen we al járen..

Digitaal borduren doen we al járen.. Digitaal borduren doen we al járen....en daarin hebben we een reputatie opgebouwd als punctuele, snelle leverancier van kwaliteitsborduurwerk. Maar we merkten dat we met onze productie in Nederland soms

Nadere informatie

Managed Print Service Print Only Offerte

Managed Print Service Print Only Offerte Managed Print Service Print Only Offerte Slimmer zaken doen Voor: Van Rietschoten Office Point Door: Van Rietschoten Office Point Datum: 14-04-2015 Offertenr.: 10016-001 1 Brother Uw managed printpartner...

Nadere informatie

Selecteer de juiste codeermethode voor barcodes op dozen, bundels en krimpfolie. Uw hulp bij het printen van de perfecte barcode

Selecteer de juiste codeermethode voor barcodes op dozen, bundels en krimpfolie. Uw hulp bij het printen van de perfecte barcode Whitepaper Selecteer de juiste codeermethode voor barcodes op dozen, bundels en krimpfolie Uw hulp bij het printen van de perfecte barcode De trend dat retailers aan steeds meer eisen en regelgeving moeten

Nadere informatie

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing GRUNDFOS sololift & unilift Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing sololift+ Uitstekende prestaties elegant ontwerp & De range is gemaakt volgens de Grundfos kwaliteitsnormen. De is eenvoudig

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

Snelloopdeuren NOVOSPRINT

Snelloopdeuren NOVOSPRINT Snelloopdeuren NOVOSPRINT Bijzondere technologie Horizontaal openen Openingssnelheid tot 5 m/sec. Hoge veiligheid Geringe onderhoudskosten Toepassing als binnen- en buitendeur Geschikt voor vluchtwegen

Nadere informatie

De weg naar warmte-krachtkoppeling (wkk)

De weg naar warmte-krachtkoppeling (wkk) De weg naar warmte-krachtkoppeling (wkk) De controle nemen over uw energie Productreeks September 2017 De kracht van warmte-krachtkoppeling Veerkracht verbeteren Met ENER-G warmte-krachtkoppeling (wkk)

Nadere informatie

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 Copyright @ 1988-2014 * CVBA Seynaeve Rudi * Alle Rechten Voorbehouden SR.NET prikklok - INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 1.1 Systeemeisen...... 1.2 Voorbeeldconfiguraties......

Nadere informatie

De Brug naar Groei. Harry Brouwer, Chairman Unilever Nederland B.V. EFMI Najaarscongres, 15 november 2005

De Brug naar Groei. Harry Brouwer, Chairman Unilever Nederland B.V. EFMI Najaarscongres, 15 november 2005 De Brug naar Groei Harry Brouwer, Chairman Unilever Nederland B.V. EFMI Najaarscongres, 15 november 2005 VRAAG: Hoe krijgen we de groei in supermarktland terug? Wat er aan vooraf ging... Fundament voor

Nadere informatie

Railway Verspaningstechnologie

Railway Verspaningstechnologie Railway Verspaningstechnologie SPOORRAILS PROFIEL RENOVATIE NAUWKEURIGHEID EN VEILIGHEID Er zijn verschillende methoden om spoorrail opnieuw te profileren. Dynamisch frezen is er één van. Het doel van

Nadere informatie

Introductie. Identificatie: AutoWrite Cassette & Slide Printers. Weefselverwerking: Xpress x Series. Inbedden: AutoTEC & Paraform

Introductie. Identificatie: AutoWrite Cassette & Slide Printers. Weefselverwerking: Xpress x Series. Inbedden: AutoTEC & Paraform Smart Automation, ready when you are Smart Automation. A Total Lab Solution Introductie Histopathologische laboratoria hebben voortdurend gehele histopathologische proces gemakkelijker, efficiënter Inhoud

Nadere informatie

Energiebesparing voor vastgoedmanagers in de Zorg

Energiebesparing voor vastgoedmanagers in de Zorg Energiebesparing voor vastgoedmanagers in de Zorg Hoe kan ik energiebesparing realiseren en financieren? George Müller 06-34855943 george.muller@energymatters.nl www.energymatters.nl Voorstellen: George

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Domino printvoorbeelden

Domino printvoorbeelden Domino printvoorbeelden Codeeroplossingen voor producten en verpakkingen Coderingen zijn overal nodig. Of het nu is om aan wettelijke voorschriften te voldoen, om uw processen te verbeteren, of om gewoon

Nadere informatie

Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN

Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN HALYARD * CPT S ZIJN PROFESSIONEEL SAMENGESTELD NAAR UW VOORKEUR MAATWERK Van proceduretrays op maat tot de voordeligste proceduretrays

Nadere informatie

Enkel blauw past perfect!

Enkel blauw past perfect! www.klauke.com Enkel blauw past perfect! Slim, veilig en efficiënt. Gustav Klauke. De specialist in verbindingstechniek. Vertrouw op verbindingen met een systeem. Als wereldmarktleider voor verbindingsmateriaal,

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

AIRplus Excel 8. AIRplus Mini 9

AIRplus Excel 8. AIRplus Mini 9 AIRplus voor de beste Productoverzicht 3 Functies en foliën 4 AIRplus Excel 8 AIRplus Mini 9 AIRplus GTI 9 Systeem integraties 10 verpakkingsresultaten AIRplus van Storopack biedt kwaliteitssystemen waarmee

Nadere informatie

VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN

VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN Laat uw bedrijf nog beter presteren Misschien denkt u dat de prestaties van uw bedrijf al goed genoeg zijn. Voor elke organisatie zijn

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN

COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN COMBINEER BETROUWBAARHEID MET ONGEËVENAARDE BESPARINGEN Nedap Luxon maakt ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam Slim licht brandt alleen wanneer het nodig is Wanneer u denkt aan energiebesparing

Nadere informatie

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloos Oproepen Dit is het eerste Intranet Oproep Systeem dat voorziet in schaalbaarheid en oneindig bereik. Hiermee kunt u alle communicatiewensen

Nadere informatie

Groothandel import Axihandel

Groothandel import Axihandel Groothandel import Axihandel Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 Axihandel 4 2. App installeren 5 3. Activatiecode

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Geen stress met Ruukki Laser

Geen stress met Ruukki Laser Geen stress met Ruukki Laser www.ruukki.com Meer dan 15 jaar expertise Géén spanning met Ruukki Laser Ruukki was de eerste staalproducent in Europa die de uitdaging aanging om plaatstaal te ontwikkelen

Nadere informatie