1. De IRISCard scanner gebruiken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. De IRISCard scanner gebruiken"

Transcriptie

1 Deze Beknopte Gebruiksaanwijzing helpt u bij de installatie en het gebruik van IRISCard Anywhere 5 en IRISCard Corporate 5 scanners. De met deze scanners meegeleverde software is: - Cardiris Pro 5 en Cardiris Corporate 5 for CRM (voor Windows ) - Cardiris Pro 4 (voor Mac OS) Voor gedetailleerde informatie over alle mogelijkheden van Cardiris, raadpleegt u het hulpbestand dat bij de software is geleverd, of de meest recente Gebruiksaanwijzingen op De beschrijvingen in deze handleiding zijn gebaseerd op de Windows 7 en Mac OS Lion besturingssystemen. Alle informatie kan wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Inhoudsopgave 1. De IRISCard scanner gebruiken 2. Cardiris op een Windows PC gebruiken a. Cardiris installeren b. Cardiris starten c. Cardiris registreren d. Cardiris gebruiken 3. Cardiris op een Mac OS computer gebruiken a. Cardiris installeren b. Cardiris starten c. Cardiris registreren d. Cardiris gebruiken 4. IRISCard Scanner Referentiegegevens 5. FAQ en technische ondersteuning 1. De IRISCard scanner gebruiken Alvorens te starten: laad de scanner gedurende 4 uur op. 1. Schakel de computer in. 2. Sluit de scanner aan op de computer via de USB-kabel. 3. Tijdens het laden brandt het oranje lampje. 4. Wanneer de scanner volledig geladen is, dooft het oranje lampje. Koppel dan de scanner los van de computer. Voorafgaande opmerking: De IRISCard scanner is ontwikkeld om autonoom gebruikt te worden, los van een computer. De documenten die u scant worden opgeslagen in het interne geheugen van de computer (of optionele SD card / USB flash drive). Vanaf de computer kunnen ze geladen worden in de Cardiris software, zoals hieronder verklaard in de paragrafen 2.4 en 3.4. De IRISCard is dus geen Twain-based scanner die kan worden gebruikt binnen om het even welke applicatie om documenten te scannen. Het is eerder een USB-opslagmedium dat autonoom kan scannen.

2 Kaartjes scannen: Stap 1: Druk op de voedingsknop. Het groene lampje knippert enkele seconden en blijft dan branden. De scanner is nu klaar. Scan geen foto's terwijl het groene lampje knippert! Stap 2: Scan uw visitekaartjes Breng uw kaartjes in met de tekst naar boven. Gebruik de papiergeleider om de kaartjes met de scanner uit te lijnen. Bij het scannen knippert het groene lampje. Wacht tot het groene lampje stopt met knipperen alvorens u een nieuwe kaart inbrengt. Uw visitekaartjes zijn nu klaar om in Cardiris te worden geladen. 2. Cardiris op een Windows PC gebruiken 2.1 Cardiris installeren Zorg er voordat u start voor dat u over de nodige administratierechten beschikt om de software te installeren. Plaats de Cardiris cd-rom in de cd-rom drive van uw computer. Wanneer het AutoRun venster verschijnt, klikt u op Cardiris om de installatiewizard te starten. Klik op Volgende en volg de instructies op het scherm. Indien het AutoRun venster niet verschijnt: Ga naar Computer > cd-rom drive. Dubbelklik op de cd-rom drive en dan op de map Cardiris. Dubbelklik op Setup.exe om de installatiewizard te starten. 2.2 Cardiris starten Tijdens de installatie is een Cardiris snelkoppeling op uw bureaublad geplaatst. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en klik op Als administrator uitvoeren om Cardiris voor de eerste keer te starten.

3 2.3 Cardiris registreren Het is aanbevolen uw kopie van Cardiris te registreren. Registratie is vereist om Technische ondersteuning te krijgen. Een registratie biedt ook andere voordelen zoals productupdates en kortingen op toekomstige producten. Klik in het menu Registreren op Registratiewizard. Volg daarna de instructies op het scherm. Om de software te kunnen registreren is een internetverbinding nodig. 2.4 Cardiris gebruiken In deze paragraaf hebben we het over de standaard verwerkingsstappen in Cardiris. Volg deze stappen om een nieuwe databank te creëren, te laden en uw visitekaartjes te herkennen en ze vervolgens te exporteren naar uw favoriete toepassing (bijv. Google Contacts, *Salesforce CRM, *Microsoft Dynamics CRM). *Alleen corporate versie. OVERZICHT STAPPEN 1 Een nieuwe databank creëren 2 Laad uw visitekaartafbeeldingen 3 Herken de visitekaartjes en zet ze om in contacten 4 Exporteer uw contacten 5 Exporteer uw contacten naar de Cloud Stap 1: Creëer een nieuwe database Klik in het menu Bestand op Nieuw om een nieuwe, lege databank te openen. Klik daarna op Opslaan als in het menu Bestand om de databank op te slaan. Alle wijzigingen die u nu in een databank maakt, worden automatisch opgeslagen. Stap 2: Laad uw IRISCard afbeeldingen 1. Koppel uw IRISCard scanner aan uw computer en schakel de scanner in. 2. Cardiris detecteert of de kaartafbeeldingen in het scannergeheugen zijn gescand. Klik op Ja om ze te selecteren. Cardiris opent dan de juiste map. Tip: om andere afbeeldingen op een later tijdstip te laden, klikt u op de pijl omlaag naast Scannen en selecteert u Laden. Klik nu op de knop Laden om afbeeldingen te laden Stap 3: Herken de visitekaartjes en zet ze om in contacten 1. Selecteer het land van het visitekaartje in het uitklapbare menu.

4 2. Selecteer de kaartjes die u wilt herkennen. 3. Klik dan op Herkennen. 4. De informatie op de kaart wordt toegewezen aan de geschikte gegevensvelden. Dubbelklik op een kaart om de resultatente controleren. Tips: De resultaten kunnen worden bewerkt door te typen, kunnen van een veld naar een ander worden verplaatst door te knippen-en-plakken en te slepen-en-neerzetten. Stap 4: Voer uw contactpersonen uit U kunt ook categorieën toewijzen aan contacten en aangepaste velden creëren. Uw Cardiris contacten kunnen naar verschillende toepassinge worden geëxporteerd: Microsoft Outlook, Windows Contacts, Microsoft Excel enzovoort. 1. Selecteer de kaartjes die u wil uitvoeren. 2. Klik dan op Exporteren. 3. Selecteer de toepassing Exporteren van uw keuze en klik dan op de knop Exporteren. Gebruik de knop Configureren voor extra opties. Voorbeeld: Windows Contacten Uw contacten worden nu opgeslagen als Windows contacten Voor gedetailleerde informatie over de Exportopties, raadpleegt u het hulpbestand dat met de software is meegeleverd.

5 Stap 5: Exporteer uw contacten naar de Cloud (Cardiris Corporate) Met Cardiris Corporate kunt u uw contacten ook exporteren naar Cloud CRM-toepassingen zoals Salesforce CRM en Microsoft CRM online. Voorbeeld: Salesforce CRM 1 Select eer Salesforce CRM in de lijst Exporteren. 3 Voer uw gebruikersnaam en 2 Klik dan op Configureren. wachtwoord in. Opmerking: een Enterprise, Unlimited of Developer Salesforce account is vereist. 4 Voer de Security token in die u kreeg van Salesforce en klik op OK. Merk op dat de toets Configureren alleen beschikbaar is wanneer u over de nodige administratierechten op uw computer beschikt. 3. Cardiris op een Mac OS computer gebruiken 3.1 Cardiris installeren Zorg er voordat u start voor dat u over de nodige administratierechten beschikt om de software te installeren. Plaats de Cardiris cd-rom in de cd-rom drive van uw computer. Open het cd-rompictogram op het bureaublad en start het Cardiris installatiepakket. Klik op Volgende en volg de instructies op het scherm. 3.2 Cardiris starten Tijdens de installatie is een Cardiris snelkoppeling in het Dock geplaatst. Klik op de snelkoppeling om Cardiris te starten. 3.3 Cardiris registreren Het is aanbevolen uw kopie van Cardiris te registreren. Registratie is vereist om Technische ondersteuning te krijgen. Een registratie biedt ook andere voordelen zoals productupdates en kortingen op toekomstige producten. Klik op Cardiris registreren in het Hulpmenu. Je wordt doorverwezen naar de registratiepagina. Volg daarna de instructies op het scherm.

6 3.4 Cardiris gebruiken In deze paragraaf hebben we het over de standaard verwerkingsstappen in Cardiris. Volg deze stappen om uw visitekaartjes te laden en te herkennen, ze op te slaan in het adresboek en ze te exporteren naar uw favoriete locaties (bijvoorbeeld Mail, iwork applicaties) OVERZICHT STAPPEN 1 Selecteer het land van uw visitekaartjes 2 Laad + Herken de visitekaartjes en zet ze om in contacten 3 Bewaar uw contacten in het Adresboek 4 Exporteer uw contacten Stap 1: Selecteer het land van uw visitekaartjes 1. Klik op het wereldbolpictogram. 2. Selecteer vervolgens het gewenste land in de lijst. Stap 2: Laad + Herken de visitekaartjes en zet ze om in contacten 1. Koppel uw IRISCard scanner aan uw computer en schakel de scanner in. 2. Cardiris opent de geheugenmap van de scanner. Selecteer de visitekaartjes die u wilt laden en klik op Open. 3. De visitekaartjes worden automatisch herkend. De informatie op de kaartjes wordt toegewezen aan de geschikte gegevensvelden. Controleer nu de resultaten. Tip: De resultaten kunnen worden bewerkt door te typen, kunnen van een veld naar een ander worden verplaatst door te knippen-enplakken en te slepen-en-neerzetten. Tip: Om andere afbeeldingen te laden op een later tijdstip, klikt u op Laad en Open en zoekt u de afbeeldingen die u wilt openen. Stap3 Bewaar uw contacten in het Adresboek Selecteer de contacten die u wilt bewaren en klik vervolgens op Bewaar selectie. Of klik op Bewaar alles om alle kaartjes te bewaren in het Adresboek.

7 Stap 4 Exporteer uw contacten Klik op het pictogram uitvoerformaat om het uitvoerformaat en de (optionele) uitvoerapplicatie te selecteren. Selecteer het vereiste format in de lijst Formaat. Klik vervolgens op Applicatie toevoegen in de Verzenden naar lijst indien u uw contacten direct naar een van uw applicaties wilt uitvoeren. Blader dan naar de gewenste applicatie. Klik op OK om de instellingen te bewaren. Klik op Uitvoeren om uw contactpersonen uit te voeren. 4. IRISCard Scanner Referentiegegevens Vooraanzicht Statusindicator Voedingsindicator Voedingsknop Papiergeleider Toevoersleuf Achteraanzicht Uitvoersleuf SD/xD/MMC/MSkaartsleuf USB-aansluiting Mini-USB-aansluiting (kabelaansluiting)

8 Scannergeheugen De scanner heeft een intern geheugen van 512 MB. Een SD card en standaard USB flashstation kunnen ook worden gebruikt om de opslagcapaciteit te verhogen. Bij het opslaan van beelden gebruikt de scanner drie mogelijke geheugentypes in de volgende voorkeursvolgorde: USB-flashstation > Geheugenkaart > Intern geheugen Lichtindicators Raadpleeg de onderstaande tabel voor de lichtpatronen van de voedings- en statusindicators. : langzaam groen knipperend : stabiel groen : snel groen knipperend : langzaam geel knipperend : snel geel knipperend Voeding Status Beschrijving Het huidige origineel scannen. : stabiel geel : uit Wanneer de scanner op een computer is aangesloten: de batterij is volledig opgeladen en de scanner is gereed voor gebruik. of Wanneer de scanner niet op een computer is aangesloten: de scanner is ingeschakeld en klaar voor gebruik. De scanner is uitgeschakeld. De batterij is volledig opgeladen (wanneer de scanner is uitgeschakeld en aangesloten op een computer). Systeem en geheugenapparaten initialiseren. Bezig met opslaan van beeldbestand. Gegevens lezen van/schrijven naar het scannergeheugen of opslagapparaten. Papierstoring. Druk op de voedingsknop. Kalibratiefout. Raadpleeg de volledige handleiding. Geheugenkaart vol (vrije ruimte minder dan 1MB), kaartfout, kaart vergrendeld of bestandssysteem niet ondersteund. Gebruik een andere kaart, verwijder enkele bestanden van de kaart, ontgrendel de kaart of formatteer de kaart opnieuw volgens het FAT16- of FAT32-bestandssysteem. Laag batterijvermogen. Extreem laag batterijvermogen. Laad de batterij onmiddellijk op. De batterij wordt opgeladen wanneer de scanner is uitgeschakeld. De batterij wordt opgeladen wanneer de scanner is ingeschakeld.

9 5. FAQ en technische ondersteuning Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van Cardiris, raadpleeg dan de Frequently Asked Questions op onze website of neem contact op met onze Technische Ondersteuning op

Version 1.1. Readiris 14 Windows. Gebruikshandleiding. 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi

Version 1.1. Readiris 14 Windows. Gebruikshandleiding. 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi Version 1.1 Readiris 14 Windows Gebruikshandleiding 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi Readiris TM 14 - Gebruikshandleiding Inhoud Kennismaken met Readiris... 9 Wat is er nieuw in Readiris

Nadere informatie

WD My Cloud EX2 Persoonlijke cloudopslag Gebruikershandleiding

WD My Cloud EX2 Persoonlijke cloudopslag Gebruikershandleiding WD My Cloud EX2 Persoonlijke cloudopslag Gebruikershandleiding WD-service en -ondersteuning Mocht u tegen een probleem aanlopen, geeft u ons dan eerst de kans om dit te verhelpen voordat u dit product

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding J URIDISCHE INFORMATIE Copyright 2011 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze publicatie mag worden overgedragen, bewerkt, gekopieerd, opgeslagen in

Nadere informatie

Bitdefender Internet Security 2015 Handleiding

Bitdefender Internet Security 2015 Handleiding HANDLEIDING Bitdefender Internet Security 2015 Handleiding Publication date 10/17/2014 Copyright 2014 Bitdefender Wettelijke bepaling Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit boek mag worden

Nadere informatie

Gefeliciteerd! U en uw MacBook Pro zijn echt voor elkaar gemaakt.

Gefeliciteerd! U en uw MacBook Pro zijn echt voor elkaar gemaakt. Gefeliciteerd! U en uw MacBook Pro zijn echt voor elkaar gemaakt. Maak kennis met de MacBook Pro www.apple.com/nl/macbookpro Ingebouwde FaceTime HD-camera Videobellen met gebruikers van de nieuwste ipad,

Nadere informatie

Bitdefender Total Security 2015 Handleiding

Bitdefender Total Security 2015 Handleiding HANDLEIDING Bitdefender Total Security 2015 Handleiding Publication date 10/17/2014 Copyright 2014 Bitdefender Wettelijke bepaling Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit boek mag worden gereproduceerd

Nadere informatie

Readiris TM Pro 12. Gebruikershandleiding

Readiris TM Pro 12. Gebruikershandleiding Readiris TM Pro 12 Gebruikershandleiding Readiris TM Pro 12 Gebruikershandleiding Inhoud Copyrights... 1 Hoofdstuk 1 Kennismaken met Readiris... 3 Bespaar tijd, vertik het te hertikken... 3 De Readiris-serie...

Nadere informatie

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER

INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER INSTALLATIE VAN DE BelD KAARTLEZER 1. Inleiding Om toegang te krijgen tot het systeem van de Orde van Architecten Vlaamse Raad waarmee u uw digitaal visum kan verkrijgen, dient u te beschikken over een

Nadere informatie

LASERJET PRO 100 COLOR MFP M175. Gebruikershandleiding

LASERJET PRO 100 COLOR MFP M175. Gebruikershandleiding LASERJET PRO 100 COLOR MFP M175 Gebruikershandleiding LaserJet Pro 100 color MFP M175 Gebruikershandleiding Copyright en licentie 2012 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging,

Nadere informatie

Over je ereader...5. Wi-Fi gebruiken...14

Over je ereader...5. Wi-Fi gebruiken...14 Handleiding Kobo Aura-gebruikersgids Inhoudsopgave Over je ereader...5 Anatomie van je Kobo ereader...5 Je Kobo ereader opladen...7 Je Kobo ereader opladen met een muuradapter...8 Je Kobo ereader aan-

Nadere informatie

HP PSC 1400 All-in-One series. Gebruikershandleiding

HP PSC 1400 All-in-One series. Gebruikershandleiding HP PSC 1400 All-in-One series Gebruikershandleiding Juridische informatie Copyright 2005 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Alle hierin vermelde informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden

Nadere informatie

Gebruikshandleiding WOW! Software 5.0.0

Gebruikshandleiding WOW! Software 5.0.0 Gebruikshandleiding WOW! Software 5.0.0 1327_NL / Versie:12/03/2014 Software installatie 1 Software installatie Plaats de meegeleverde DVD "WOW! X.X.X" in het DVD station van uw computer. De installatie

Nadere informatie

Workshop Harde schijf gebruiken in Eminent producten

Workshop Harde schijf gebruiken in Eminent producten Workshop Harde schijf gebruiken in Eminent producten 1.0 Introductie Wanneer je een product hebt aangeschaft van Eminent waarbij het vereist is een harde schijf in te bouwen, kan het vaak lastig zijn een

Nadere informatie

hp psc 1310 series all-in-one

hp psc 1310 series all-in-one hp psc 1310 series all-in-one gebruikershandleiding hp psc 1310 series all-in-one Copyright 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. HP Officejet 100

Gebruikershandleiding. HP Officejet 100 Gebruikershandleiding HP Officejet 100 HP Officejet 100 (L411) Mobile Printer Copyright informatie 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Uitgave 2, 1/2014 Kennisgeving van Hewlett- Packard

Nadere informatie

EM398x-R1 UPS 600-1000-1600VA

EM398x-R1 UPS 600-1000-1600VA EM398x-R1 UPS 600-1000-1600VA EM398X-R1 - UPS 600-1000-1600VA 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud van de verpakking... 3 1.3 Aansluiten van de UPS...

Nadere informatie

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista)

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista) Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista) Werk je met Windows Vista? Je kunt eenvoudig een upgrade naar Windows 7 uitvoeren. Bij een upgrade blijven de bestaande gegevens en programma

Nadere informatie

Nitro Reader 3 Gebruikershandleiding

Nitro Reader 3 Gebruikershandleiding Nitro Reader 3 Gebruikershandleiding In deze Gebruikershandleiding Welkom bij Nitro Reader 3 1 Het gebruik van deze handleiding 1 Snel de juiste informatie opzoeken 1 Zoeken op trefwoorden: 1 Online deelnemen

Nadere informatie

APNS Certificaat genereren en installeren

APNS Certificaat genereren en installeren APNS Certificaat genereren en installeren Handleiding om een Apple APNS certificaat te genereren en te installeren. Version: x.x MobiDM Handleiding voor APNS Certificate Pagina 1 Index 1. APPLE APNS CERTIFICAAT...

Nadere informatie

HP PSC 1600 All-in-One series. Gebruikershandleiding

HP PSC 1600 All-in-One series. Gebruikershandleiding HP PSC 1600 All-in-One series Gebruikershandleiding HP PSC 1600 All-in-One series Gebruikershandleiding Copyright 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder

Nadere informatie

KPN ÉÉN Software Integratie Outlook. Handleiding

KPN ÉÉN Software Integratie Outlook. Handleiding KPN ÉÉN Software Integratie Outlook Handleiding Inhoud 1. Inleiding 3 2. Installeren 4 3. Snel starten 5 3.1 Telefoonscherm 5 3.2 Preview venster 6 4. Bellen 7 4.1 Bellen met een telefoonnummer op papier

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bellen...9 Spraakoproep...9 Video-oproep...9. Index...27. Uw telefoon instellen...9 De telefoon beveiligen...9 Personaliseren...

Inhoudsopgave. Bellen...9 Spraakoproep...9 Video-oproep...9. Index...27. Uw telefoon instellen...9 De telefoon beveiligen...9 Personaliseren... Inhoudsopgave Aan de slag...3 Overzicht van XPERIA X1...3 Instructiesymbolen...3 Aanvullende hulp...3 SIM-kaart en batterij...3 De batterij opladen...4 Geheugenkaart...4 In- en uitschakelen...4 Navigeren...5

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be. HP Deskjet 2540 All-in-One series

Downloaded from www.vandenborre.be. HP Deskjet 2540 All-in-One series HP Deskjet 2540 All-in-One series Inhoudsopgave 1 Help bij HP Deskjet 2540 series... 1 2 Kennis maken met de HP Deskjet 2540 series... 3 Printeronderdelen... 4 Functies van het bedieningspaneel... 5 Draadloze

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding // Mamut Business Software Installatiehandleiding Introductie Deze handleiding is bedoeld om de installatie en eerste opstart van Mamut Business Software te vereenvoudigen. De structuur van de handleiding

Nadere informatie

Voordat u de printer kunt gebruiken moet u eerst deze Installatiehandleiding lezen voor de correcte instelling en installatie.

Voordat u de printer kunt gebruiken moet u eerst deze Installatiehandleiding lezen voor de correcte instelling en installatie. Installatiehandleiding Hier Beginnen (Alleen EU) HL-5340D/HL-5350DN Voordat u de printer kunt gebruiken moet u eerst deze Installatiehandleiding lezen voor de correcte instelling en installatie. BELANGRIJK

Nadere informatie

HP Officejet 4630 e-all-in-one series

HP Officejet 4630 e-all-in-one series HP Officejet 4630 e-all-in-one series Inhoudsopgave 1 Help voor HP Officejet 4630 e-all-in-one series... 1 2 Kennis maken met de HP Officejet 4630 series... 3 Printeronderdelen... 4 Bedieningspaneel en

Nadere informatie

INSTALLATIEGIDS Regelgevingsmodel: P08T Regelgevingstype: P08T001

INSTALLATIEGIDS Regelgevingsmodel: P08T Regelgevingstype: P08T001 INSTALLATIEGIDS INSTALLATIEGIDS Regelgevingsmodel: P08T Regelgevingstype: P08T001 Opmerkingen, waarschuwingen en gevaarmeldingen OPMERKING: Een OPMERKING duidt belangrijke informatie aan voor een beter

Nadere informatie

nüvi 30/40/50 gebruikershandleiding Augustus 2011 190-01336-35_0A Gedrukt in Taiwan

nüvi 30/40/50 gebruikershandleiding Augustus 2011 190-01336-35_0A Gedrukt in Taiwan nüvi 30/40/50 gebruikershandleiding Augustus 2011 190-01336-35_0A Gedrukt in Taiwan 2011 Garmin Ltd. of haar dochtermaatschappijen Alle rechten voorbehouden. Behoudens uitdrukkelijk hierin voorzien, mag

Nadere informatie

Cat S50 Smartphone Gebruikershandleiding MIL SPEC

Cat S50 Smartphone Gebruikershandleiding MIL SPEC Cat S50 Smartphone Gebruikershandleiding MIL SPEC Lees dit voordat u verder gaat. Veiligheidsmaatregelen Lees de veiligheidsmaatregelen zorgvuldig door, zodat u zeker weet hoe u uw mobiele telefoon correct

Nadere informatie

Acer Bluetooth 1.2 USB Dongle

Acer Bluetooth 1.2 USB Dongle . Acer Bluetooth 1.2 USB Dongle Gebruiksaanwijzing i This product is in compliance with the essential requirements and other relevant provisions of the R&TTE directive 1999/5/EC. Product Name: Acer Bluetooth

Nadere informatie