Fiber4all introduceert FiberClick: Een high-end verbinding in een handomdraai

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fiber4all introduceert FiberClick: Een high-end verbinding in een handomdraai"

Transcriptie

1 Fiber4all introduceert FiberClick: Een high-end verbinding in een handomdraai

2

3 FiberClick is hét antwoord op de vraag uit de markt Fiber4all is samen met haar klanten continu op zoek naar innovatieve oplossingen die inspelen op de wensen en eisen van de markt. Na een gedegen marktverkenning komt Fiber4all met een nieuw netwerkconcept: FiberClick. Een kostenbesparende, klantgerichte en duurzame manier om de uitbouw van een landelijk glasvezelnetwerk aanzienlijk te vereenvoudigen en te bespoedigen. FiberClick betekent een lasloze toekomst Uiteraard hebben we bij de ontwikkeling van een nieuw netwerkconcept ook gekeken naar informatietechnologieën en procesmanagement, maar de meeste winst viel te behalen bij het doorontwikkelen van een technische oplossing. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met onze technologiepartner ConXys. Het resultaat? FiberClick, een nieuw stekersysteem op basis van bewezen technologie (toegepast in meerdere sectoren), waarmee aansluitingen en verbindingen letterlijk in één handomdraai tot stand komen. De assemblage geschiedt in de fabriek: fusielassen in het open veld behoren tot het verleden. Gerrit Franken, Directeur Business Development Hoe kwam FiberClick tot stand? Betrokkenheid bij de klant kenmerkt de Schuuring Groep. Wat heeft onze klant daadwerkelijk nodig? Voor welke uitdagingen staat hij? Ons denken én doen is gebaseerd op kennis van de markt, de praktijk en de klant. Dat leidt tot een betere dienstverlening en tevreden partners in business. Met de ontwikkeling van FiberClick is het niet anders gegaan. De wens om heel Nederland te verglazen, inclusief de buitengebieden, leeft al jaren bij ons en onze klanten. Maar de kosten per aansluiting moesten omlaag. Dankzij onze werkwijze is dit gelukt: eerst brainstormen, dan het beste idee filteren, daarna het concept optimaliseren en uitrollen in de praktijk maar vooral: in elke fase onze klanten er bij betrekken! Met FiberClick krijgt heel Nederland breedband De toepassing van FiberClick levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Het FiberClicknetwerkconcept maakt meerdere uitrolstrategieën mogelijk. Dankzij de toegenomen flexibiliteit kunnen we tegen aanmerkelijk lagere kosten een kwalitatief goed, landelijk glasvezelnetwerk realiseren. Samen met onze klanten zijn we klaar om het hele land, inclusief de buitengebieden, te verglazen. Zo komt breedband binnen ieders bereik.

4 FiberClick in het kort FiberClick is een innovatief, uniek netwerkconcept, waarmee je de verbinding tussen verschillende glasvezelkabels met één simpele click tot stand kunt brengen. Lassen in het veld of thuis in de meterkast wordt overbodig. FiberClick is toepasbaar in het gehele civiele traject vanaf de POP (Point of Presence, het hoofddistributiepunt) tot en met de montage in de woning. FiberClick is in de kern een eenvoudig, flexibel stekersysteem, op basis van high-end, bewezen connectietechnologie en wordt onder ideale omstandigheden in de fabriek geassembleerd.

5 Rob Walsweer, Manager Innovatie Hoezo, bewezen connectietechnologie? We hebben eerst gekeken naar connectietechnologieën in andere sectoren. Vooral de militaire sector, maar ook de luchtvaartsector maakt gebruik van high-end technologieën, die bewezen effectief en veilig zijn. Deze technologieën hebben we, samen met ConXys, aangepast en vertaald naar de glasvezelsector. FiberClick is een prachtig staaltje van samen met ketenpartners effectief innoveren. Een netwerkconcept dat ruim voldoet aan de kwaliteitsnormen die op dit moment van toepassing zijn. Sicco Dijkstra, Directeur Fiber4all Kan het bedrijfsleven ook profiteren van FiberClick? Het netwerkconcept FiberClick heeft als groot voordeel dat de assemblage niet meer in de straat, en dus vaak in de geul plaatsvindt, maar voortaan onder ideale, schone omstandigheden in de fabriek gebeurt. Dit verlaagt de foutkosten en verhoogt de kwaliteit van het glasvezelnetwerk. Daar profiteert het bedrijfsleven natuurlijk volop van. Maar we willen glasvezel voor het bedrijfsleven nog bereikbaarder maken. Zo zijn we momenteel speciaal voor bedrijventerreinen bezig met de ontwikkeling van mini-pops in combinatie met FiberClick in de POP.

6 De kracht van FiberClick FiberClick heeft drie grote voordelen: 1 Kostenbesparend 2 Klantgericht 3 Duurzaam

7 Teus van den Berg, Manager Schuuring Civiel Techniek 1 FiberClick is kostenbesparend Projecteren wordt eenvoudiger Minimalisering van de foutkosten Kortere doorlooptijd Minder mankracht Minder materieel en materiaal Geen fusielassen meer in het veld Geen las in de meterkast Grote flexibiliteit in de volgorde van de aanleg Leg eens uit, kortere doorlooptijd? Met FiberClick zijn wij, als uitvoerenden binnen de Schuuring Groep, in staat om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor het eindproduct: een werkende glasverbinding. Dat betekent dat één man verantwoordelijk is voor het volledige bouwproces, van de HAS (de huisaansluiting) tot en met de aansluiting in de POP. Het hele proces wordt binnen ons team in één arbeidsgang afgewerkt. De geul is binnen een dag open én dicht. Er is geen overdracht, dus ook geen informatieverlies. Het feit dat er geen fusielassen meer worden gemaakt in open veld, betekent dat we de fouten kunnen minimaliseren. Ook dat scheelt tijd. Alles wat ooit een hobbel was, is van tafel.

8 Sicco Dijkstra, Directeur Fiber4all Hoe moeten we ons dat voorstellen:...participeren in de aansluiting? Als je kritisch kijkt welk werk je binnen de keten uitbesteedt, kun je de aanlegkosten nog verder drukken. Neem nu een agrariër met een graafmachine: die kan niet alleen gemakkelijk zelf de sleuf graven, ook het verbinden van de verschillende glasvezelkabels en de huisaansluiting is met FiberClick eigenlijk heel gemakkelijk. Je kunt je voorstellen hoe prettig het is voor een melkveehouder in het buitengebied om zijn geavanceerde computergestuurde melkmachines op glasvezel aan te kunnen sluiten. Kan hij ze eindelijk gebruiken zoals ze bedoeld zijn. 2 FiberClick is klantgericht Eenvoud: simpel bouwproces Flexibel: volgorde van aanleg kan variëren Efficiënt: snelle bouw en meer omzet Breed toepasbaar: ideaal voor buitengebieden en hoogbouw Goed voor imago: betrouwbaar, professioneel en duurzaam Bewezen: getest onder de zwaarste omstandigheden FiberClick is klantvriendelijk voor klanten van klanten Sneller klaar Minder overlast Directe afspraak met de monteur Meer tijd voor klantcontact Snellere storingsopheffing Buitengebied kan participeren in de aansluiting FiberClick maakt het bouwproces simpel én flexibel. Zo kunnen de vier stappen van het bouwproces in verschillende volgordes uitgevoerd worden. Voortaan kunnen we niet alleen van de POP naar de meterkast toe werken, maar ook andersom en natuurlijk is parallelle aanleg eveneens mogelijk. In termen van efficiëntie is dit een grote winst. 2 POP Glaslade 1 Click-Op (8x T-Op) 3 12v gvk T-Op cable T-Op (6x Drop cable) 4 Home cable Drop cable FTU FTU FTU

9 Rob Walsweer, Manager Innovatie 3 FiberClick is duurzaam Minder zwaar verkeer Minder zware haspels Minder kilometers kabel onder de grond Minder fysieke belasting medewerkers Fusielassen in het veld niet meer nodig Duurzaam materiaal Lange-termijn-oplossing Continuïteit voor Fiber4all en haar klanten Wat maakt het werken met FiberClick lichter? Het werk is veel lichter. In de oude situatie moesten we werken met van die grote haspels met kilometers kabel. Die haspels moesten ook aangevoerd worden. Dankzij FiberClick kunnen de monteurs op weg met kleine pakketjes kabels in verschillende maten. Er gaat minder kabel in de geul en er is materiaalbesparing. Bovendien wordt er niet meer gelast, behalve in de POP, maar ook daar kunnen we binnenkort met FiberClick werken. Sicco Dijkstra, Directeur Fiber4all Wat betekent FiberClick voor de competenties van de technisch monteur? Lassen verdwijnt. De functie van technisch monteur zal meer en meer veranderen in de functie van dienstverlenend monteur. Dat vraagt om andere competenties. In Lunteren kun je zien dat de klantvriendelijke manier van opereren zeer gewaardeerd wordt. FiberClick betekent vaak ook een click tussen de monteur en de bewoner. Dat opent perspectieven voor een persoonlijk verkoopmoment.

10 De praktijk. Lunteren Leo Ophof, Opleider en Coach Medewerkers Wat is dat, een persoonlijk contactmoment? Bij een ouderenwoning in Lunteren trok de monteur die de huisaansluiting deed aardig wat kijkers. Het waren buren die zelf opeens óók een glasvezelaansluiting wilden toen ze zagen dat het karwei zo eenvoudig was. Geen las in de meterkast en de huiskabel keurig met een raketje onder de tuin door geschoten. Alles netjes onder de fundering door geleid, met nauwelijks troep. Het ging hier om een straat met kritische ouderen, die eerder per brief niet te overtuigen waren. De monteur kon direct met de mensen een afspraak maken om hun aansluiting alsnog te realiseren. In Lunteren, het eerste project met FiberClick, zijn de woningen succesvol aangesloten. De resultaten overtreffen de verwachtingen. FiberClick maakt haar beloftes waar: kostenbesparend, klantgericht en duurzaam. Korte evaluatie: Aansluiting in 4 stappen geeft tijdwinst Flexibiliteit binnen de aanleg werkt, meerdere uitrolstrategieën mogelijk I n plaats van twee man, één man nodig voor woningmontage Minimalisering fouten: geen informatieverlies door overdrachtsmomenten, geen fusielassen Tevreden klanten: FiberClick maakt de belofte waar Tevreden bewoners: weinig troep, weinig gedoe, snel klaar, werkt prima Enthousiaste medewerkers: efficiënter en lichter werk Persoonlijk contactmoment werkt Minder overlast in de straat Glasvezelverbindingen die voldoen aan de kwaliteitsnormen

11 Bert Prophitius, operationeel Operationeel verantwoordelijk Hoe ervaren de medewerkers het werken met FiberClick? FiberClick is een uitkomst. Al moesten we natuurlijk even wennen aan de nieuwe procesgang; met behulp van de instructiefilmpjes op onze tablets konden we binnen de kortste keren veel sneller werken. Moet je je voorstellen dat je geen 800 honderden meter kabel meters meer kabel hoeft meer te trekken, hoeft te trekken, maar met maar lengtes met van lengtes 40, 50 van of 40, 6050 meter of 60 klaar bent. meter En klaar natuurlijk bent. En geen natuurlijk fusielassen geen meer, fusielassen want met meer, een simpele want met click een simpele maak je click de verbinding. maak je de Wat verbinding. je s morgens openmaakt, Wat je s morgens kun je openmaakt, s middags alweer kun je s dichtgooien. middags alweer Een mooi dichtgooien. systeem, Een dat mooi prettig systeem, werkt. dat prettig werkt.

12 En wie mogen we bedanken? FiberClick is het directe resultaat van de nauwe samenwerking van de Schuuring Groep met haar klanten. Onze dank daarvoor! Met gepaste trots mogen we vaststellen dat FiberClick kostenbesparend, klantgericht en duurzaam is. Wederom bewijzen we dat onze kernwaarden innovatief en betrouwbaar geen holle frasen zijn. En dat we graag de daad bij het woord voegen! Wim Beukers, Algemeen Directeur Schuuring Groep We bedanken iedereen die actief betrokken is geweest bij het innovatieproces. Ik noem speciaal de mensen van ConXys en onze medewerkers bij Fiber4all. Zij hebben diep gegraven binnen de mogelijkheden om tot verbetering van het bouwproces te komen. Het resultaat mag er zijn: FiberClick is een vernieuwend netwerkconcept, waarmee glasvezel en daarmee breedband in Nederland binnen ieders bereik komt. Een extra compliment verdienen onze medewerkers in het veld. Met niet aflatend enthousiasme zorgen zij elke dag voor de degelijke fundering onder de informatiemaatschappij. Hun inzet en de uitwisseling van hun ervaringen zorgen ervoor dat we een vernieuwend netwerkconcept als FiberClick in de praktijk succesvol kunnen uitrollen. Glasvezeltechnologie begint en eindigt met graven. Fiber4all Fahrenheitstraat 27-29, 3846 BM Harderwijk Postbus 166, 3840 AD Harderwijk Fiber4all is onderdeel van de Schuuring Groep. Telefoon: Website: fiber4all.eu

Fiber4all introduceert FiberClick : Een high-end verbinding in een handomdraai

Fiber4all introduceert FiberClick : Een high-end verbinding in een handomdraai Fiber4all introduceert FiberClick : Een high-end verbinding in een handomdraai FiberClick is hét antwoord op de vraag uit de markt Fiber4all is samen met haar klanten continu op zoek naar innovatieve oplossingen

Nadere informatie

SPECIAL INNOVATIE. Periodiek voor geïnteresseerden in innovatieve informatie- en telecommunicatietechnologie. een groot succes

SPECIAL INNOVATIE. Periodiek voor geïnteresseerden in innovatieve informatie- en telecommunicatietechnologie. een groot succes Nummer 25 December 2013 Periodiek voor geïnteresseerden in innovatieve informatie- en telecommunicatietechnologie In deze editie o.a. 2 Innovatiedag 2013: een groot succes 4 doorbraakinnovatie FiberClick

Nadere informatie

Case. VolkerWessels Telecom FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS

Case. VolkerWessels Telecom FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS Case VolkerWessels Telecom FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS FlowFabric geeft startsein voor innovatie bij VolkerWessels Telecom VolkerWessels Telecom, specialist in telecominfrastructuur, weet als geen

Nadere informatie

Case. VolkerWessels Telecom FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS

Case. VolkerWessels Telecom FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS Case VolkerWessels Telecom FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS FlowFabric geeft startsein voor innovatie bij VolkerWessels Telecom VolkerWessels Telecom, specialist in telecominfrastructuur, weet als geen

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over de aanleg van glasvezel in BOEKEL

Veel gestelde vragen over de aanleg van glasvezel in BOEKEL Veel gestelde vragen over de aanleg van glasvezel in BOEKEL Wij vragen uw begrip tijdens de werkzaamheden In december 2012 is Glasvezel Boekel begonnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Boekel.

Nadere informatie

Uitdagingen bij Verglazen Nederland Rotterdam 25 maart 2015

Uitdagingen bij Verglazen Nederland Rotterdam 25 maart 2015 Reggefiber Laatste Ontwikkelingen Breedband Buitengebieden Het Nieuwe Aanleggen Veiligheid Innovatie Uitdagingen bij Verglazen Nederland Rotterdam 25 maart 2015 Frank ten Berge 1 Reggefiber is marktleider.

Nadere informatie

EEN BEETJE ROTTERDAMMER ZET DE DEUR NAAR DE TOEKOMST SLIMMER & SCHONER ZEG JIJ OOK JA TEGEN GLASVEZEL? Meer weten? Ga naar

EEN BEETJE ROTTERDAMMER ZET DE DEUR NAAR DE TOEKOMST SLIMMER & SCHONER ZEG JIJ OOK JA TEGEN GLASVEZEL? Meer weten? Ga naar EEN BEETJE ROTTERDAMMER ZET DE DEUR NAAR DE TOEKOMST SNELLER, OPEN SLIMMER & SCHONER ZEG JIJ OOK JA TEGEN GLASVEZEL? Meer weten? Ga naar www.l2fiberrotterdam.nl ROTTERDAM, L2FIBER OPENT DEUREN VOOR SNEL

Nadere informatie

Mondial Assistance heet voortaan Allianz Global Assistance. Een sterk merk, dezelfde mensen. Mark Peereboom Directeur Operations

Mondial Assistance heet voortaan Allianz Global Assistance. Een sterk merk, dezelfde mensen. Mark Peereboom Directeur Operations Willem Snijders Algemeen Directeur Frank Schaaij Directeur Finance Mark Peereboom Directeur Operations René Vermeule Directeur Marketing & Sales Mondial Assistance heet voortaan Allianz Global Assistance

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof AA DEN HAAG

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof AA DEN HAAG > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401

Nadere informatie

Flitsende en bruisende dienstverlening

Flitsende en bruisende dienstverlening Beleidsprogramma A+O fondsen Flitsende en bruisende dienstverlening Door: Rieke Veurink/ Fotografie: Shutterstock / Kees Winkelman Niet meer alleen het oude faciliteren, maar op weg gaan naar iets nieuws.

Nadere informatie

Installatie. van netwerkbekabeling, koper en glasvezel

Installatie. van netwerkbekabeling, koper en glasvezel Netwerkaudit voor bestaande netwerkbekabeling Installatie van netwerkbekabeling, koper en glasvezel Werkt uw netwerk opvallend traag? Doet uw bekabeling u spontaan denken aan de jungle? Twijfelt u aan

Nadere informatie

Glasvezel Ommen-Hardenberg Nieuwsbrief januari 2014

Glasvezel Ommen-Hardenberg Nieuwsbrief januari 2014 Glasvezel Ommen-Hardenberg Nieuwsbrief januari 2014 Afgelopen jaar bent u geïnformeerd over de mogelijkheden voor aanleg van glasvezel in de buitengebieden van de gemeenten Ommen en Hardenberg. In de tweede

Nadere informatie

Bolten / Venneman: hoe het begon

Bolten / Venneman: hoe het begon Bolten / Venneman: hoe het begon Bolten / Venneman wordt in 1995 opgericht als twee-mans klussenbedrijf maar specialiseert zich al snel in riool-, grond- en straatwerk. In 1996 worden de eerste collega

Nadere informatie

HSLnet. Ledenraad 21 gekozen leden. Heeze 6 Leende 5 Sterksel 4 Agrarisch 2 Industrie/MKB 2 Onderwijs/Zorg 2

HSLnet. Ledenraad 21 gekozen leden. Heeze 6 Leende 5 Sterksel 4 Agrarisch 2 Industrie/MKB 2 Onderwijs/Zorg 2 Kom kijken naar HSLnet: De doelstellingen, wie is HSLnet, wat is bereikt, de kwaliteit van HSLnet en lees de ervaringen van gebruikers en vrijwilligers. Deze voorstelling duurt: 9 minuten Doelstelling

Nadere informatie

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco.

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. just smarter... Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. Voor een eerste offshore traject met MMP in India waren onze ambities behoorlijk hoog. Maar alle deadlines werden

Nadere informatie

Waarom is glasvezel voor Landerd, buitengebied en kernen noodzakelijk?

Waarom is glasvezel voor Landerd, buitengebied en kernen noodzakelijk? Waarom is glasvezel voor Landerd, buitengebied en kernen noodzakelijk? Zorg Iedereen wil zorgen voor zijn of haar dierbaren. LanderdNet staat dan ook voor de verbinding tussen u en mensen of organisaties

Nadere informatie

Een eigen netwerk van, voor en door Burense ondernemers

Een eigen netwerk van, voor en door Burense ondernemers Een eigen netwerk van, voor en door Burense ondernemers Wie is Glasnet Buren? Aanleiding Bedrijven willen verplaatsen i.v.m. slechte digitale bereikbaarheid Beperking groei Burens bedrijfsleven door slechte

Nadere informatie

Water, wij halen eruit wat erin zit

Water, wij halen eruit wat erin zit Water, wij halen eruit wat erin zit U ziet papier......wij zien water Samen met u... Als uw afvalwaterzuiveringsinstallatie aan vernieuwing toe is, staat u voor belangrijke keuzes. Strategische, operationele

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Aankondiging open glasvezel LOUTERBLOEMEN Project nr.: 179 v2. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60

Aankondiging open glasvezel LOUTERBLOEMEN Project nr.: 179 v2. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 Aankondiging open glasvezel LOUTERBLOEMEN Project nr.: 179 v2 Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 info@forefreedom.nl www.forefreedom.nl KvK 24.34.79.36 ING Bank 53.70.966 BTW NL8121.55.737.B.01

Nadere informatie

De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek

De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek De toegevoegde waarde van een duurzame werkplek Zó maakt u automatisering onderdeel van uw duurzaamheids-doelstelling Dat duurzaamheid een belangrijke kernwaarde is binnen het bedrijfsleven spreekt voor

Nadere informatie

EW Facility Services

EW Facility Services EW Facility Services EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Door een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen verhogen wij

Nadere informatie

Impact Masters Checklist

Impact Masters Checklist Impact Masters Checklist Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Vliegwiel van Impact 4 3. Checklist 6 4. Vervolgvragen 8 Blz. 2 Inleiding Impact Masters helpt ondernemers nieuwe kansen te ontdekken voor hun bedrijf

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

EEN NIEUW STADHUIS VOOR ALLE WEERTENAREN

EEN NIEUW STADHUIS VOOR ALLE WEERTENAREN EEN NIEUW STADHUIS VOOR ALLE WEERTENAREN BURGEMEESTER JOS HEIJMANS Trots op ons nieuwe stadhuis Onze mooie stad Weert heeft een prachtig nieuw stadhuis. Daar zijn we trots op. De gemeente raad koos na

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie PDF documentatie Diesel roterende UPS systemen Ride Through systemen Aggregaten Algemeen AA Energy Services verhuurt Uninterruptible Power Supply (UPS) systemen en stroomvoorzieningen. Onze huurvloot omvat

Nadere informatie

Vragen en antwoorden glasvezel in Olterterp, It Sùd, Selmien- West en Kortehemmen

Vragen en antwoorden glasvezel in Olterterp, It Sùd, Selmien- West en Kortehemmen 1 Vragen en antwoorden glasvezel in Olterterp, It Sùd, Selmien- West en Kortehemmen 1. Aanleg 1.1 Komt de kabel ook door privé terrein te liggen? Vooralsnog gaan we ervan uit dat de kabel grotendeels in

Nadere informatie

Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom!

Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom! Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom! De Aanleiding: Trots versus Toekomst Carel Hagemans Directeur Hagemans Vastgoedonderhoud Trots Intensieve samenwerking: Inzet partners, gedeeld DNA Competitie,

Nadere informatie

Dank u wel kolonel Lambrichts, mevrouw Sybilla Dekker, Generaal, geachte aanwezigen,

Dank u wel kolonel Lambrichts, mevrouw Sybilla Dekker, Generaal, geachte aanwezigen, Spreekpunten staatssecretaris De Vries van Defensie ter gelegenheid van de eerste deeltijdopleiding Middelbare Defensie Vorming te Den Haag. Let op: Alleen gesproken woord geldt! Dank u wel kolonel Lambrichts,

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60

Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028. FORE Freedom B.V. Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 Aankondiging openglasvezel DE BERK, ECHT Project nr.: 028 Nijverheidsweg 35 3161 GJ Rhoon T: 010-800 10 60 info@forefreedom.nl www.forefreedom.nl KvK 24.34.79.36 ING Bank 53.70.966 BTW NL8121.55.737.B.01

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Eindopdracht RKCS workshops Mediawijsheid

Eindopdracht RKCS workshops Mediawijsheid Workshops: In 10 workshops leert de leerkracht de competenties van mediawijsheid kennen en deze toe te passen. Mediawijsheid is vertaald in 10 competenties. Deze10 competenties vallen binnen 4 hoofdcompetentie

Nadere informatie

Breedband Provincie Drenthe

Breedband Provincie Drenthe Hoogwaardig breedband op het Drentse platteland Samen maken we het mogelijk! Breedband Provincie Drenthe Jan Hut 06-53235426 Even voorstellen Jan Hut 59 jaar; Woont in Visvliet 25 jaar bij PTT Telecommunicatie;

Nadere informatie

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Direct succes. Onze lange termijn belofte die gegarandeerd uitkomt. Een compleet concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uw gasten uitzonderlijk

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Communicatieplan Glasvezel buitenaf. Februari 2019

Communicatieplan Glasvezel buitenaf. Februari 2019 Communicatieplan Glasvezel buitenaf Februari 2019 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Uitgangspunten... 4 3 Communicatie... 5 3.1 Aanbod... 5 3.2 Dienstaanbieders... 6 3.3 Communicatiedoelstellingen GVB...

Nadere informatie

POP. Persoonlijk ontwikkelingsplan. Robin van Heijningen

POP. Persoonlijk ontwikkelingsplan. Robin van Heijningen 1 POP Persoonlijk ontwikkelingsplan Robin van Heijningen 2 POP Persoonlijk ontwikkelingsplan Robin van Heijningen Hillegom 17 oktober 2013 Schoonderbeek Installatietechniek 3 Persoonlijk ontwikkelingsplan

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Lean Six Sigma. 1. Wat is het? Wat is Lean Six Sigma (LSS)?

Lean Six Sigma. 1. Wat is het? Wat is Lean Six Sigma (LSS)? 1. Wat is het? 2. Wat levert het me op? 3. Hoe werkt het? Lean, Six Sigma en DMAIC. 4. Wie gebruikt het? 5. Hoe maak ik een eerste stap? Lean Six Sigma 1. Wat is het? Wat is Lean Six Sigma (LSS)? Het gebruikt

Nadere informatie

PiM Team. Strategie. Creatie & productie Concept& communicatie

PiM Team. Strategie. Creatie & productie Concept& communicatie # PiM Team Strategie Creatie & productie Concept& communicatie Voor wie? Agenda Introductie - kernwaarden en gedrag Wim Haan Blok 1: Core values, praktijkvoorbeelden, Business Code Blok 2: Pauze - de

Nadere informatie

Hoe laat IT en business- alignment jouw organisatie accelereren?

Hoe laat IT en business- alignment jouw organisatie accelereren? Hoe breek je de muur af tussen business en IT? blog Hoe laat IT en business- alignment jouw organisatie accelereren? De 2x4 grootste uitdagingen door Edwin Roetgering, PreSales / Business-consultant bij

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Scholieren enthousiast maken voor de techniek

Scholieren enthousiast maken voor de techniek Scholieren enthousiast maken voor de techniek Woorden van deze les de behoefte het imago de servicetechnicus de installatie uitdagend communiceren de installatietechniek carrière maken het project het

Nadere informatie

De toekomst van consultancy

De toekomst van consultancy De toekomst van consultancy Course Assignment Management Consulting 5 oktober 2013 Teska Koch 2518936 Teska.koch@hotmail.com Word count: 1.510 Een kijkje in de glazen bol: Wat is de toekomst van consultancy?

Nadere informatie

OP BEDRIJVENTERREINEN BINNENKORT OOK BIJ U OP HET BEDRIJVENTERREIN

OP BEDRIJVENTERREINEN BINNENKORT OOK BIJ U OP HET BEDRIJVENTERREIN EEN RAZENDSNELLE GLASVEZELVERBINDING OP BEDRIJVENTERREINEN BINNENKORT OOK BIJ U OP HET BEDRIJVENTERREIN EEN LAAGDREMPELIG EN BETROUWBAAR GLASVEZELNETWERK Toen in 2003 de gemeente Groningen haar locaties

Nadere informatie

De belangrijkste aspecten voor een optimale maaltijdbeleving

De belangrijkste aspecten voor een optimale maaltijdbeleving Ziekenhuizen De belangrijkste aspecten voor een optimale maaltijdbeleving Product Omgeving Gedrag WELKOM Wat voor manieren zijn er mogelijk om de kwaliteit binnen de horeca outlets van ziekenhuizen te

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Deltion Scense. 8 December 2010

Deltion Scense. 8 December 2010 Deltion Scense 8 December 2010 Wie Wat - Waar Regionaal Opleidingscentrum in Zwolle (ROC) 16.000 jongeren en volwassenen beroeps onderwijs op middelbaar niveau 1.200 mensen in onderwijsgevende en ondersteunende

Nadere informatie

SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS!

SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS! Innovatieplatform voor industrieel oppervlaktebehandelend Nederland SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS! VOORSPRONG DOOR INNOVATIEGERICHTE SAMENWERKING Dat Nederland er economisch goed

Nadere informatie

DE KRACHT VAN LINDHOUT

DE KRACHT VAN LINDHOUT DE LINDHOUT-LOOK Niet zomaar een vloer, maar iets speciaals. Een vloer die niet iedereen kan leggen, die vakmanschap en creativiteit vereist en dat ook uitstraalt. En een zonwering die er perfect op afgestemd

Nadere informatie

Resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek 2014-2015. Tussenpersonen

Resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek 2014-2015. Tussenpersonen Resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek 2014-2015 Tussenpersonen Onderzoeksaanpak De doelgroep bestaat uit tussenpersonen van TVM verzekeringen. Het onderzoek bestaat uit een combinatie van kwantitatief

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN

UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN UW TOEGANG TOT LOGISTIEK EXCELLEREN HOE KUNNEN WE U AAN EEN VOORSPRONG HELPEN? Bij Gateway begint een gesprek altijd met een vraag. Naar uw uitdagingen, uw doelstellingen, naar de wensen van uw klanten.

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Uw business, onze uitdagende wereld. BAM Infra Telecom De verbindende voorsprong

Uw business, onze uitdagende wereld. BAM Infra Telecom De verbindende voorsprong Uw business, onze uitdagende wereld BAM Infra Telecom De verbindende voorsprong Wat speelt er in de markt? Nieuwe diensten vergen steeds meer bandbreedte. Films en muziek downloaden, on demand TV kijken,

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

STRATEGISCH BELEID EFFICIËNT EN ZICHTBAAR NAAR EEN CENTRUM VOOR REVALIDATIE

STRATEGISCH BELEID EFFICIËNT EN ZICHTBAAR NAAR EEN CENTRUM VOOR REVALIDATIE STRATEGISCH BELEID 2013 2014 NAAR EEN EFFICIËNT EN ZICHTBAAR CENTRUM VOOR REVALIDATIE UMCG Centrum voor Revalidatie Strategisch beleidsplan 2013-2014 Vastgesteld op 1 november 2012 Vooraf Met het strategisch

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VASTRECHTVERGOEDING

ALGEMENE VOORWAARDEN VASTRECHTVERGOEDING ALGEMENE VOORWAARDEN VASTRECHTVERGOEDING Breedband Buitengebied Rucphen Breedband Buitengebied Rucphen B.V. (I.O.), statutair gevestigd te Zwijndrecht (hierna aangeduid als BBR), bouwt een glasvezelnetwerk

Nadere informatie

Informatieavonden. Coöperatie Breedband Buitengebied Winterswijk

Informatieavonden. Coöperatie Breedband Buitengebied Winterswijk Informatieavonden Coöperatie Breedband Buitengebied Winterswijk ...gesprek aan een Kottense keukentafel... Dick te Voortwis Voorzitter CBBW Programma Glasvezel, wat is dat? Historie van het initiatief

Nadere informatie

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER WWW.VSC.NL VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION VOORTMAN INHOUD INHOUD OVER VOORTMAN Pagina 4 DISTRIBUTIECENTRA Pagina 8 ONZE

Nadere informatie

UW IMAGO ONDER UW HUURDERS? Resultaten imago-onderzoek Woongoed GO

UW IMAGO ONDER UW HUURDERS? Resultaten imago-onderzoek Woongoed GO UW IMAGO ONDER UW HUURDERS? Resultaten imago-onderzoek Woongoed GO Over het onderzoek Woongoed GO heeft in juni 2017 deelgenomen aan het imago-onderzoek dat KWH uitvoerde voor s. Dit imago-onderzoek voerden

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Attema introduceert In-Home Connectivity Overal in huis goed internet in home

Attema introduceert In-Home Connectivity Overal in huis goed internet in home Attema introduceert In-Home Connectivity Overal in huis goed internet in home CONNECTIVITY Internet thuis: we kunnen niet meer zonder! Vanuit huis besturen mensen hun leven met behulp van het internet.

Nadere informatie

Slim samenwerken in de openbare ruimte

Slim samenwerken in de openbare ruimte Slim samenwerken in de openbare ruimte Aanleg en beheer van civiele infrastructurele voorzieningen in de openbare ruimte is ronduit complex. Tel daarbij de ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid,

Nadere informatie

Rendement binnen handbereik

Rendement binnen handbereik GRUNDFOS Control MPC Rendement binnen handbereik GEBRUIKERSVRIENDELIJKE POMPBESTURING EN -BEWAKING VOOR DRUKVERHOGING, VERWARMING EN AIRCONDITIONING CONTROL MPC INLEIDING GRUNDFOS CONTROL MPC VERHOOGT

Nadere informatie

Impact Cloud computing

Impact Cloud computing Impact Cloud computing op de Nederlandse zakelijke markt De impact van Cloud Computing op de Nederlandse zakelijke markt De economische omstandigheden zijn uitdagend. Nederland is en bedrijven informatietechnologie

Nadere informatie

Effectief investeren in management

Effectief investeren in management Effectief investeren in management Veel organisaties zijn in verandering. Dat vraagt veel van de leidinggevenden/managers. Zij moeten hun medewerkers in beweging krijgen om mee te veranderen. En dat gaat

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Een leefbare, goed bereikbare en duurzaam onderhouden stad Daar zorgen wij voor

Een leefbare, goed bereikbare en duurzaam onderhouden stad Daar zorgen wij voor Een leefbare, goed bereikbare en duurzaam onderhouden stad Daar zorgen wij voor Trots Een prettig leefbare, goed bereikbare en duurzaam onderhouden stad. Dat is waar Spaarnelanden voor staat. En met dat

Nadere informatie

De 6 best hanteerbare KPI s in de schoonmaak

De 6 best hanteerbare KPI s in de schoonmaak De 6 best hanteerbare KPI s in de schoonmaak en de link met kritieke succesfactoren KPI s in de schoonmaak Margriet van Dijken Heel kort nog de theorie van KPI s in de schoonmaak Er gaat tegenwoordig geen

Nadere informatie

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit.

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit. Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief Verbeteren kan alleen van binnenuit. Onze visie, missie en strategie Visie: dat er in alle organisaties een

Nadere informatie

Resultaten enquête over dienstverlening

Resultaten enquête over dienstverlening Resultaten enquête over dienstverlening oktober 2017 Voorwoord Bij Nijestee vinden we de stem van onze huurders belangrijk. Daarom hebben we een Participatieraad, een groep huurders die structureel met

Nadere informatie

Preactor Case Study. Historie. Missie & Strategie

Preactor Case Study. Historie. Missie & Strategie Historie Royal Sens, opgericht in 1896, is werkzaam in de verpakking producerende sector en richt zich met name op de productie van papier- en kunststof etiketten, gesneden, gestanst én van de rol. De

Nadere informatie

Uw foto s verdienen het beste

Uw foto s verdienen het beste Uw foto s verdienen het beste Verkoop uw schoolfoto s met gemak Oypo maakt het u gemakkelijk. U plaatst uw foto s op internet en wij verzorgen op professionele wijze de volledige afhandeling van nabestellingen.

Nadere informatie

Even voorstellen: Breedband Beemster. Ruim 50 Ambassadeurs!

Even voorstellen: Breedband Beemster. Ruim 50 Ambassadeurs! Powered by Agenda Even voorstellen Doelstelling Breedband Beemster Waarom glasvezel? Maatschappelijke thema s zorgen -wonen werken leren ontspannen Vergelijk netwerken Aanbod / wat krijg ik en wat kost

Nadere informatie

Het Innovatiekompas Inspiratie sessies Dr. Guy Bauwen

Het Innovatiekompas Inspiratie sessies Dr. Guy Bauwen Het Innovatiekompas Inspiratie sessies Dr. Guy Bauwen 1 Innovatiekompas Inspiratie Sessies Contacteer ons voor: Een voordracht om kennis te maken met het kompasmodel. Een workshop om het toepassen van

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

90 minutes of Fiber & Lunch

90 minutes of Fiber & Lunch 90 minutes of Fiber & Lunch Opening 12.00u 12.15u René van Holsteijn Platform Bedrijventerreinen Het Programma 12.00u 12.15u Opening 90 mins of Fiber & Lunch Opening door de voorzitter van het Platform

Nadere informatie

Vraag & Antwoord voor ambassadeursactie

Vraag & Antwoord voor ambassadeursactie 1. Waarom zou ik overstappen? 2. Wat kunnen klanten verwachten wanneer zij kiezen voor de diensten van PLINQ / TriNed? Wij in Heeze, Leende en Sterksel zijn met elkaar een mooi lokaal initiatief begonnen.

Nadere informatie

Workshop: ROC als bedrijfsopleider Wel.. Of niet?

Workshop: ROC als bedrijfsopleider Wel.. Of niet? Workshop: ROC als bedrijfsopleider Wel.. Of niet? Margriet Snellen Beleidsadviseur Opleidingen ActiZ 6 november 2014 Welkom Wie ben ik? Wie bent u? De workshop? Wanneer ben je een bedrijfsopleider? Doelgroep:

Nadere informatie

Slimmer werken, niet harder

Slimmer werken, niet harder Lean Management bij gemeenten Slimmer werken, niet harder Tekst: Riek Veurink / Fotografie: Kees Winkelman En ineens hoor je het overal om je heen: Lean Management als manier om ontwikkelingen in gemeenteland

Nadere informatie

TWEE GENERATIES FUNDERINGSERVARING

TWEE GENERATIES FUNDERINGSERVARING TWEE GENERATIES FUNDERINGSERVARING De European Foundation Group (EFG) heeft samen met dochterondernemingen BFG Schroefpalen, Jacbo Deutschland en EFG Projects tientallen jaren ervaring in trillingsvrije

Nadere informatie

Opbouw passieve laag per distributiepunt

Opbouw passieve laag per distributiepunt Opbouw passieve laag per distributiepunt Algemeen Dit document beschrijft de opzet van de passieve laag op basis van een standaard DistributiePunt (DP) met WDM. De gemiddelde lengtes die hierin zijn opgenomen

Nadere informatie

Bilthoven, 9 november

Bilthoven, 9 november Bilthoven, 9 november 2011 1 Onze visie is dat er in alle organisaties een groot onbenut potentieel aanwezig is dat geïncasseerd kan worden door de bestaande middelen zoals processen, machines, informatie,

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

Informatie en organisatie. Specialisten in dienstverlening, bedrijfsvoering en informatiemanagement bij lokale overheden

Informatie en organisatie. Specialisten in dienstverlening, bedrijfsvoering en informatiemanagement bij lokale overheden Informatie en organisatie Specialisten in dienstverlening, bedrijfsvoering en informatiemanagement bij lokale overheden De organisatie moet meer nadruk op efficiency dan op nieuwe uitdagingen leggen De

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord FUNCTIEPROFIEL LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle 1. LTO Noord LTO Noord is dé belangenbehartiger en partner voor boeren en tuinders in de negen provincies

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

> > > > > > > > > > > uw verhuizing. in goede handen > > > > > > > > > > > > > Jac Den Hollander. Verhuizingen

> > > > > > > > > > > uw verhuizing. in goede handen > > > > > > > > > > > > > Jac Den Hollander. Verhuizingen uw verhuizing in goede handen Jac Den Hollander Verhuizingen Jac Den Hollander, dat geeft rust Zorgeloos verhuizen van A naar B? Niemand verhuist vaker dan Jac Den Hollander Verhuizingen. Wij hebben de

Nadere informatie

BELFOR ( NEDERLAND ) B.V. REGIO NOORD NEDERLAND. www.belfor.nl. Brand- und Wasserschadensanierung

BELFOR ( NEDERLAND ) B.V. REGIO NOORD NEDERLAND. www.belfor.nl. Brand- und Wasserschadensanierung BELFOR ( NEDERLAND ) B.V. REGIO NOORD NEDERLAND www.belfor.nl Brand- und Wasserschadensanierung Er zijn wanneer het gewenst is en doen wat nodig is. En dat alles met een hoge mate van kennis en enthousiasme

Nadere informatie

SUPERSNEL INTERNET & ALLE VRIJHEID! KIES VOOR DIGITALE STAD BUREN SAMEN MAKEN WE GLASVEZEL MOGELIJK! Digitale Stad glasvezel in het buitengebied

SUPERSNEL INTERNET & ALLE VRIJHEID! KIES VOOR DIGITALE STAD BUREN SAMEN MAKEN WE GLASVEZEL MOGELIJK! Digitale Stad glasvezel in het buitengebied SUPERSNEL INTERNET & ALLE VRIJHEID! KIES VOOR DIGITALE STAD BUREN SAMEN MAKEN WE GLASVEZEL MOGELIJK! Digitale Stad glasvezel in het buitengebied EINDELIJK IS HET ZOVER! Het buitengebied van Buren heeft

Nadere informatie

het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd.

het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd. het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd. WE WISTEN HET METEEN Esther en Mark zijn trots op hun nieuwe keuken: Marmoleum click was precies wat we wilden, zegt Esther. We zochten al heel lang naar

Nadere informatie