Connecting everyone to everything. Verbind. Verrijk. Verhelder.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Connecting everyone to everything. Verbind. Verrijk. Verhelder."

Transcriptie

1 Connecting everyone to everything Verbind. Verrijk. Verhelder.

2 Efficy CRM: eindelijk een CRM-systeem dat werkt zoals ú het zou wensen Rapporten Bedrijven Customer Relationship Management gaat primair over het volledige beheer van klantrelaties, waarbij iedereen en alles op intuïtieve wijze met elkaar verbonden moet kunnen worden. Het idee daarachter is maximaal inzicht te verschaffen, opdat de CRM-gebruiker adequater, efficiënter en per saldo effectiever kan Marketing Contacten opereren. En dus zijn relaties beter kan bedienen. En daarmee de organisatie waarvoor hij werkt. Profit of non-profit. Maar CRM-systemen zijn niet van het ene op het andere moment bedacht; ze zijn ontstaan. Geëvolueerd. En zo werden ze Verkoop Dossiers/ Projecten weliswaar steeds geavanceerder, maar niet per se beter. 2 Complexer, dat zeker. Sommige moderne CRM-systemen zijn daardoor zelfs eerder contraproductief, dan een genot om mee te werken. Maar wie gereedschap moet hanteren waarmee het niet prettig werken is, omdat het té omvangrijk is, niet intuïtief, Ondersteuning Agenda onnodig ingewikkeld, onlogisch of gewoon té traag, functioneert per definitie niet optimaal En dat is precies waarom we Efficy CRM hebben ontwikkeld. Want met Efficy CRM is CRM in feite opnieuw uitgevonden. Zo onbescheiden durven we hier wel te zijn. En de misschien wel belangrijkste toegevoegde waarde van Efficy CRM noemen we er gelijk maar bij: mensen werken er graag mee; het helpt ze daadwerkelijk aan dat maximale inzicht. Simpel, vlot, effectief. Want Efficy CRM werkt zoals je dat als gebruiker zou wensen. Of je nu auto s verkoopt, ICT-oplossingen, of actief bent in de zorg. Met Efficy CRM sla je bruggen. Tussen mensen en organisaties. Verbind. Verrijk. Verhelder. Producten Documenten Taken Het atoommodel illustreert het basisprincipe van Efficy CRM: iedereen en alles dynamisch kunnen verbinden, zodat heldere inzichten ontstaan, waar u iets aan heeft. U bepaalt daarbij zelf wie of wat centraal staat. Simpel, vlot, intuïtief.

3 Niet verspillen, maar gebruiken Tijd, energie, materiaal en kennis vormen cruciale elementen in het leven. Dus ook op het werk. Dat geldt voor u, én voor uw relaties. Verspilling is uit den boze, maar lijkt in de dagelijkse praktijk vaak onvermijdelijk. Logisch dus dat optimaal gebruik van juist deze elementen één van de uitgangspunten vormde bij de ontwikkeling van Efficy CRM. We verspillen niet, we gebruiken. Wie informatie archiveert met Efficy CRM, of liever de locatie waar die informatie gevonden kan worden, doet dat als vanzelf volgens een vast protocol, het Efficy-protocol. De logica en eenvoud ervan maken het vervolgens eenvoudig voor anderen diezelfde informatie, specifiek of generiek, te ontsluiten en te gebruiken. Wat we weten, delen we in Efficy CRM. Zo hoeft niemand tijd te steken in wat een ander al heeft gedaan. 3 Efficy CRM, vier belangrijke succeskenmerken VERBINDEN - Efficy CRM combineert het vermogen daadwerkelijk iedereen en alles met elkaar te verbinden met een verbluffend gebruiksgemak; MAXIMAAL INZICHT - Juist omdat het leggen van verbanden met Efficy CRM zo eenvoudig en intuïtief is, en die verbanden vervolgens zo glashelder worden gevisualiseerd, ontstaat er maximaal inzicht in vrijwel elke situatie, waarbij de gebruiker zelf bepaalt wie of wat centraal staat; HOGE ROI - Efficy CRM kent een bijna onwaarschijnlijk hoge ROI voor elke procesfase; van opportunity spotting tot klantidentificatie, van analyse tot aanbod, van conversie tot delivery, van consolidatie tot repeat order; FLEXIBEL en INTUÏTIEF - Dankzij een ongekende flexibiliteit en de intuïtieve gebruikersinterface zijn niet alleen nieuwe gebruikers snel vertrouwd met Efficy CRM, maar is de implementatietijd extreem kort; Efficy CRM laat zich inzetten als volledig geïntegreerd verlengstuk van uw onderneming. Zonder concessies.

4 Diverse basisconfiguraties Efficy CRM is leverbaar in vier verschillende basisuitvoeringen. Afhankelijk van functionaliteitseisen en praktijksituatie kiest u de Efficy CRM-configuratie die het beste bij uw organisatie past. Onze website bevat actuele informatie over de diverse configuraties en mogelijkheden. Voor elke basisuitvoering geldt een maandelijkse fee per gebruiker. Nieuwe gebruikersaccounts kunnen op elk gewenst moment worden toegevoegd. Dit maakt Efficy CRM tot een flexibele, schaalbare CRM-oplossing, die eenvoudig kan worden aangepast aan de ontwikkelingen binnen uw organisatie. 4 Gestructureerd werken gaat vanzelf Bijna alles waarvoor u op het werk een 'elektronisch device' gebruikt smartphone, tablet, laptop kunt u in principe doen vanuit Efficy CRM. Waar u voorheen Excel opstartte om een spreadsheet bij te werken, of Word om een offerte te produceren, start u nu eerst Efficy CRM, om vervolgens van daaruit het betreffende document te creëren of te openen. De bijbehorende applicatie wordt dan automatisch opgestart. Deze werkwijze kost geen extra tijd en heeft als belangrijk voordeel dat Efficy CRM exact onthoudt waar welke informatie is opgeslagen. Het terugvinden van gerelateerde informatie is daardoor eenvoudig. Voor u én voor uw collega's, voor zover u de betreffende informatie niet bewust heeft afgeschermd en voor zover anderen beschikken over de juiste autorisatie.

5 Efficy CRM - functiematrix Efficy CRM Starter Efficy CRM Small Business Efficy CRM Enterprise Efficy CRM Premium Zero Maintenance Architecture Contacten, Bedrijven, Agenda, Taken, Documenten, Multi-browser compatibiliteit (IE, Firefox, Chrome, Safari) MAC / Windows compliant Efficy Designer Basics (User management, Lookup tabellen) MS Office integratie Mac Mail integratie Entourage integratie Marketing Module Sales Module Standaard Sales Rapportage Efficy Designer Compleet (Entiteiten & Grafische Workflow) Helpdesk Module Timesheet Management Module Facturatie Module Interest Center Module Project Management Module Telefonie integratie Outlook WebAccess (Exchange) integratie Full Text Search Google Maps integratie 5

6 Devices, browsers, systemen en integratie In de 21e eeuw huldigen we het principe van zoveel mogelijk flexibiliteit bij alles wat we doen. Daarbij hoort het uitgangspunt dat het niet de mensen zijn die zich moeten conformeren aan de middelen, maar omgekeerd. Vanuit die gedachte is ook ooit 'BYOD' (Bring Your Own Device) ontstaan. Efficy CRM speelt daarop in door elk (online-) device - smartphone, tablet, laptop, desktop - te ondersteunen. Wat eigenlijk niet meer dan logisch is. Want wie in de trein op weg naar huis ineens een ingeving krijgt en daarbij specifieke informatie zoekt, moet die informatie eenvoudig met zijn smartphone kunnen ontsluiten. 6 Verbanden zien. Relaties leggen. Informeren. Combineren. Aanvullen. Muteren. Alles nog eens kritisch overzien wat u, of een collega, eerder die dag op kantoor, bij de klant of elders heeft ingevoerd of gelinkt. Om zo het inzicht te vervolmaken en conclusies te trekken of te staven. Teneinde op het juiste moment actie te kunnen ondernemen aan de hand van een doordachte strategie. Uiteraard op basis van actuele, relevante informatie. Ook vanuit de trein. Dat is Efficy CRM. Device- en platformonafhankelijk. Overal. Altijd.

7 Efficy CRM, hoe het werkt Binnen Efficy CRM ligt de focus niet specifiek op het beheer van contacten of bedrijven; Efficy CRM is vooral gericht op het helpen verkrijgen van inzicht. In situaties, relaties, relationele verbanden, klanttevredenheid, kansen, salesperformance, efficiency, workflows. Alles op basis van door Efficy CRMgebruikers - dat kunnen ook uw klanten zijn - aangedragen en gekoppelde informatie. Hoe meer informatie beschikbaar is, hoe meer er aan elkaar kan worden gekoppeld, waardoor samenhang ontstaat. Want Efficy CRM stelt u niet alleen in staat een schier oneindige informatiestroom te managen, maar laat u die informatie vooral ook eenvoudig ontsluiten, waar u ook bent. Een doordachte gebruikersinterface, die zich automatisch aanpast aan het gebruikte device ('responsive'), visualiseert alle informatie op een heldere en duidelijk interpreteerbare manier, bijvoorbeeld aan de hand van 'slimme' grafieken. Schep orde in de chaos 7 De hoeveelheid effectieve uren per werkdag zal verschillen per werknemer, maar lijkt in de praktijk soms minder dan gehoopt, goede motivatie en onbetwiste inzet ten spijt. Structuur, discipline, efficiency en werkdruk spelen hierbij vaak een grote rol. Zeker, zelfdiscipline en focus zijn de verantwoordelijkheid van mensen zelf, maar die focus wordt niet zelden verstoord door externe factoren. Want wat als anderen steeds informatie vragen als je net met iets anders bezig bent? Of wat als je zelf informatie zoekt, maar die niet kunt vinden? Of, je spendeert uren aan het schrijven van een tekst die gewoon beschikbaar blijkt, geschreven door een ander. Ondertussen verstrijkt de tijd Naast inzicht in de status van tal van processen, zoals specifieke salestrajecten en campagnes of gerelateerde marketingactiviteiten, bevordert Efficy CRM efficiënt en gestructureerd werken. Zo kan een collega eenvoudig zelf de informatie vinden die hij zoekt, zonder anderen van hun werk te houden. Tegelijkertijd kunt u zelf een stuk efficiënter werken, doordat het vinden van (gerelateerde) informatie een kwestie van seconden is, in plaats van minuten, of zelfs uren.

8 Efficy CRM: 100% web-based Efficy CRM is volledig web-based. Anders gezegd: het enige dat u nodig hebt om met Efficy CRM te kunnen werken is een internetverbinding en een 'device'. Dat laatste mag elke willekeurige desktop, laptop, tablet of smartphone zijn, zolang er maar een webbrowser op draait. Naast de keuzevrijheid voor apparaten en platformen, zoals Windows, AppleOS, Linux, Unix, Android, ios en ChromeOS, hebben web-based applicaties als voordeel dat er geen aparte software (een 'client') hoeft te worden geïnstalleerd op het apparaat dat u wilt gebruiken. Bovendien werkt u altijd met de laatste versie. Immers, de Efficy-'engine' draait op een centrale server extern ( shared of dedicated ) of op uw eigen locatie ( on-premise ). Uw favoriete webbrowser toont zowel de gebruiksinterface, als alle content. Uiteraard maximaal beveiligd. 8 Security: hoe veilig kan een cloud-applicatie zijn? Het antwoord: minstens zo veilig als lokaal draaiende stand-alone-applicaties. Waarschijnlijk zelfs veiliger, door het gebruik van een zeer geavanceerde firewall, centrale en intelligente back-upfaciliteit, redundantie en automatische updates. Bij het ontwerp van Efficy CRM hebben veiligheid en toegankelijkheid steeds centraal gestaan. Veiligheid in de zin van gegevensbescherming (privacy, bescherming van bedrijfskritische informatie) en veiligheid in de zin van het zekerstellen van informatie en systeemcontinuïteit (back-up, systeemredundantie). Efficy CRM beschikt standaard over uitgebreide en geavanceerde autorisatiemogelijkheden. Zo kunnen per gebruiker, intern (medewerkers) of extern (klant- of leveranciersrelaties), toegangsmogelijkheden en gebruikersrechten worden verleend, betrekking hebbend op systeemfunctionaliteit en informatiebeheer. Deze rechten kunnen door de systeembeheerder op elk moment worden aangepast. Daarnaast kan het systeem zelf gebruikers blokkeren na meerdere foutieve inlogpogingen, of bijvoorbeeld bij inloggen vanuit een bepaald IP-adres of een IP-adresgebied. Uiteindelijk bepalen Efficy CRM-gebruikers zelf of de informatie die zij opslaan in het systeem beschikbaar moet zijn voor anderen. Het kan wenselijk zijn bepaalde informatie af te schermen, zoals vertrouwelijke documenten, agenda-items of vertrouwelijke notities. Dit is eenvoudig per item of directory in te stellen.

9 Robuust, soepel in de omgang, volledig geïntegreerd Efficy CRM is ontworpen om te fungeren als spil van uw sales- en marketingafdeling, of zelfs als spil van uw gehele onderneming. Daarbij is koppeling mogelijk met bedrijfsapplicaties van derden, zoals ERP-systemen, HRM, BI, DMS, CMS, administratieve software et cetera. Ook populaire applicaties, zoals MS-Office en Lotus Notes, laten zich naadloos integreren met Efficy CRM. Als ISO-9001 gecertificeerd bedrijf realiseren we ons dat deze integratiemogelijkheden niet alleen zware eisen stellen ten aanzien van access- en datasecurity, maar ook ten aanzien van de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze software zelf. Dit heeft geleid tot een unieke combinatie van robuustheid en souplesse, die inmiddels kenmerkend is voor Efficy CRM. Efficy CRM is het resultaat van doordacht en pragmatisch ontworpen software, en het vervolgens door en door testen ervan. Zowel door het eigen testteam, als door externe bèta-testers. Door voortdurende interactie tussen ontwikkelaars, testers en eindgebruikers, kon Efficy CRM uitgroeien tot misschien wel het meest robuuste CRM-systeem van dit moment met ongekend gebruiksgemak. 9 Misschien wel het meest robuuste CRM-systeem van dit moment, met ongekend gebruiksgemak

10 Beter communiceren op basis van de juiste informatie en timing 10 Veel problemen of ergernissen in klant-leverancierrelaties ontstaan door miscommunicatie en/of ongelukkige timing. We communiceren onvolledig, niet eenduidig, tegenstrijdig, op het verkeerde moment, vergeten wat we gezegd hebben, of we communiceren gewoon helemaal niet. Dat kan tal van oorzaken hebben, zoals tijdgebrek, of een andere prioritering. Maar vaak is slechte communicatie vooral een gevolg van het ontberen van de juiste informatie op het juiste moment. Immers, als u op tijd zou hebben geweten dat uw relatie in was voor contractuitbreiding, of toe was aan een nieuwe machine, of van voornemens was een offerteverzoek ( RFP ) in te dienen, dan had u ongetwijfeld gericht actie ondernomen. Efficy CRM biedt u continu inzicht in de status van specifieke 'cases', scenario's, verkooptrajecten of, bijvoorbeeld, gerichte marketingactiviteiten en campagnes. Dat kan betrekking hebben op een individuele relatie, of op groepen relaties. Hierdoor bent u in staat de ontwikkelingen voortdurend een stap voor te zijn, waardoor u strategischer en effectiever kunt communiceren. Efficy CRM stelt u in staat de ontwikkelingen voortdurend een stap voor te zijn, waardoor u strategischer en effectiever kunt communiceren

11 Persoonsgegevens, activiteiten, documenten, taken, projecten, agenda's, s, gespreksnotities: alles inzichtelijk geordend en beschikbaar op elk moment Efficy CRM in de praktijk Werken met Efficy CRM leidt in de praktijk tot meer transparantie in onder meer sales- en marketingprocessen, zowel op klantniveau als bij collectieve campagnes. Omdat vrijwel elke activiteit, waarvoor u een smartphone, tablet of laptop gebruikt, in principe rechtstreeks kan worden uitgevoerd vanuit Efficy CRM, ontstaat er min of meer vanzelf de eerder genoemde samenhang. Zonder dat u daarvoor extra inspanningen hoeft te verrichten. Het resultaat is een logisch gestructureerd en altijd toegankelijk geheel, waarbinnen personen, activiteiten, documenten, taken, projecten, agenda's, s, gespreksnotities en andere gerelateerde bronnen, op inzichtelijke wijze via Efficy CRM met elkaar zijn verbonden. Hierdoor beschikt u altijd over een gedetailleerd totaalbeeld. Vanuit Efficy CRM kunt u een marketingactiviteit volledig plannen en bewaken. U kunt uw relaties of een selectie daarvan op basis van bepaalde criteria een gepersonaliseerd bericht sturen, rechtstreeks vanuit het systeem of vanuit uw eigen -client, zoals Outlook. Vervolgens 'monitort' u met Efficy CRM de respons en het verdere verloop. Individueel, of als geheel. Elke interactie legt u vast: -respons, het resultaat van nabellen, de gemaakte afspraken met uw relaties, gespreksnotities, bezoekrapporten, offertes, onderhandelingen et cetera. Met Efficy CRM gaat dat vlot en eenvoudig. 11 Werken met uw favoriete client, gekoppeld aan Efficy CRM; het terugvinden van oude conversaties was nog nooit zo eenvoudig

12 Efficy CRM: de basismodulen Efficy CRM kent vier basismodulen, elk met specifieke functionaliteit en toepassingsgebieden: Document Management (in alle Efficy CRM basisconfiguraties) Sales & Marketing (in Efficy CRM Small Business, Enterprise, Premium) Projecten (in Efficy CRM Enterprise, Premium) Support (in Efficy CRM Enterprise, Premium) Module Sales & Marketing 12 Het onderdeel Sales & Marketing vormt één van de belangrijkste pijlers van Efficy CRM. Met deze module communiceert u met uw klantrelaties en plant en monitort u de voortgang van marketingactiviteiten, zoals productcampagnes, offertetrajecten, of, bijvoorbeeld, relatie-evenementen. Net als bij de andere Efficy CRM-modulen kunt u hierbij gebruikmaken van profielen. Zo kunt u een profiel 'Golfrelaties' aanmaken, een profiel 'Nieuwsbrief algemeen' of een profiel 'Kerstkaart' of 'Leverancier'. Per relatie kunt achteraf bepalen of deze aan een of meerdere specifieke (doelgroep)profielen moet worden gekoppeld. Ook is het mogelijk een query aan de hand van diverse criteria te 'runnen', waarvan het resultaat geheel of gedeeltelijk kan worden gekoppeld aan een profiel. Het voordeel van deze profielen is dat groepen relaties, in feite doelgroepen, collectief kunnen worden aangestuurd, zonder dat steeds opnieuw selecties moeten worden gemaakt. Even een gepersonaliseerd bericht versturen aan het gehele relatiebestand, dan wel aan een selecte doelgroep, wordt zo wel heel eenvoudig en is binnen enkele minuten gerealiseerd.

13 De module Sales & Martketing vormt in feite de spil van het systeem; alles komt hier samen. Zo krijgt u bij het opstarten van Efficy CRM direct een helder overzicht te zien van actuele agenda-items en taken, met daaraan gekoppelde relaties, projecten, campagnes. Ook voor de manager die graag op de hoogte is van wat er speelt binnen zijn organisatie en een idee heeft van de performance van zijn medewerkers biedt de Sales & Marketing-module uitkomst. Efficy CRM stelt hem in staat elke activiteit te volgen en waar nodig bij te springen. Daarnaast kan hij zijn team extra motiveren door prestatiebonussen (OTE s) te koppelen aan binnen Efficy CRM te definiëren prestatiemeters of 'Key Performance Indicators' (KPI's). 13

14 Module Projecten Met de module Projecten houdt u overzicht op de voortgang van elk project dat u binnen Efficy CRM definieert. Dat kan een individueel klantproject zijn, maar ook een collectieve marketingactie, of verzending van een gepersonaliseerde kerstboodschap aan al uw relaties. Efficy CRM maakt projectbeheer inzichtelijk en simpel. Zo creëert u, wanneer u een nieuw product bij uw bestaande relaties wilt introduceren, eenvoudigweg een nieuw project onder een voor u logische naam. Hetzelfde geldt voor, bijvoorbeeld, het organiseren van een relatiedag op de golfbaan. Aan dit project, dat u 'Golf2017' noemt, koppelt u vervolgens elke project gerelateerde component. Dat wil zeggen: documenten, s, beschrijvingen van acties, taken, agenda-items, klantlijsten, profielen. Maar ook namen van betrokken leveranciers en eventuele businesspartners. Zowel collectieve als individuele acties voert u vervolgens uit onder de betreffende project-id. Zo beschikt u achteraf in een handomdraai over nuttige informatie, zoals welke relaties er waren en wat er is afgesproken. Of bij wie u terecht kunt voor een afspraak. Ontwikkelingen. Acties. 14 Elk binnen Efficy CRM gedefinieerd project kent een 'multidimensionale toegang' op basis van het atoommodel, al of niet beperkt middels autorisatie, dan wel door afscherming van specifieke projectcomponenten, zoals inkoopafspraken met leveranciers. Dit betekent dat medewerkers, onafhankelijk van elkaar, kunnen werken aan hetzelfde project. Net als leveranciers, klanten en eventuele andere externe partijen. Als project owner bepaalt u wie welk toegangsniveau heeft en volgt u alle facetten van het project middels de intuïtieve gebruikersinterface van Efficy CRM. Overzicht, inzicht, efficiency.

15 Module Support Een klant werven is één, hem behouden is twee. Toch is algemeen bekend dat het beduidend minder energie kost om bestaande klanten hernieuwde aankopen te laten plegen, dan nieuwe klanten te werven. Voorwaarde is dan uiteraard wel dat uw bestaande klanten tevreden zijn. Met Efficy CRM kunt u zich richten op zowel 'new business', als uw bestaande klantenbestand. Aandacht is daarbij het sleutelwoord. Goede klantondersteuning begint met duidelijkheid. Voor de klant, welteverstaan. Hij moet weten waar hij terecht kan met zijn probleem, klacht of klantvraag, die vervolgens zorgvuldig geregistreerd dient te worden in afwachting van een heldere analyse. Vervolgens gaat het om adequate terugkoppeling, waarbij de klant het gevoel moet hebben dat er serieus en professioneel naar hem geluisterd wordt. Met de supportmodule van Efficy CRM geeft u uw supportafdeling een krachtig instrument in handen. De Efficy CRM support-module voorziet in een geavanceerd ticketsysteem, waarbij de klant via zijn webbrowser zelf een supportticket kan aanmaken. Na het activeren van het supportticket treedt een automatische workflow in werking, waarbij de klant wordt geïnformeerd over de status van zijn aanvraag, terwijl de supportafdeling wordt gealarmeerd. Indien ingesteld, zal Efficy CRM ook de accountmanager informeren, zodat ook hij eventueel actie kan ondernemen. 15 Mocht een klant met een supportverzoek telefonisch contact opnemen via een supportnummer, kan het CTI-systeem ('Computer Telephony Integration') ervoor zorgen dat de beller niet alleen direct wordt geïdentificeerd, maar ook dat in de Efficy CRM-console van de helpdeskmedewerker automatisch alle relevante gegevens worden weergegeven. Dit scheelt tijd, en komt klantvriendelijk over. Zolang een ticket actief is, is de voortgang te volgen vanuit Efficy CRM. Evenals voor de module Sales & Marketing bestaat binnen de supportmodule de mogelijkheid gebruik te maken van KPI's. Naast inzicht in de efficiency en performance van uw supportdesk, vormt dit een effectief middel voor continue kwaliteitsverbetering.

16 Module Document Management Het genereren van kwalitatief goede en coherente bedrijfsdocumenten, zoals offertes, nieuwsbrieven of uitnodigingen, is op zichzelf al lastig genoeg; al die documenten ook nog eens zodanig ordenen en archiveren dat ze op elk moment terug te vinden zijn binnen de juiste context, leidt niet zelden tot chaos. Boomstructuren waar niemand meer uit wijs kan worden. Zoekgeraakte documenten. Verouderde bestandsversies. Ergernis alom. De module Document Management biedt uitkomst. Efficy CRM biedt geavanceerd document management, waarbij u in een handomdraai documenten kunt genereren op basis van eenmalig ontworpen 'slimme' sjablonen, voorzien van 'active scripting'. Zo kunnen complexe offertes en contracten grotendeels letterlijk met een druk op de knop worden vervaardigd, geheel gepersonaliseerd en op basis van actuele product- en prijsinformatie. Vervolgens onthoudt het systeem feilloos de locatie van elk document, alsook elke relationele koppeling. Het later terugvinden van een (gerelateerd) document is kinderlijk eenvoudig. 16 Ook externe documenten, zoals inkoopfacturen, kunnen met Efficy CRM efficiënt worden beheerd. Hierbij worden digitaal aangeleverde documenten, zoals pdf-bestanden, rechtstreeks in het systeem gearchiveerd, terwijl papieren versies via een scanner kunnen worden ingevoerd. Elk document wordt daarbij geïndexeerd.

17 Rapportages en grafieken Voor evaluatiedoeleinden van campagnes, dan wel persoonlijke of teamprestaties kunnen met behulp van Efficy CRM heldere rapportages worden gegenereerd, compleet met KPI's, statistieken en grafieken. Analyse hiervan kan leiden tot verbeterde inzichten, resulterend in grote of kleine aanpassingen in procedures, salestrajecten, relatiebeheer, workflows, support. Alles gericht op conversie, op loyaliteit onder zowel bestaande klanten als medewerkers, op extra motivatie en, uiteindelijk, op verbetering van het bedrijfsresultaat. 17

18 Samengevat... Efficy CRM is Customer Relationship Management, ontwikkeld vanuit de pragmatiek van een brede gebruiksschare. No-nonsense, hanteerbaar, praktisch. Dankzij een ongekend flexibele en intuïtieve gebruikersinterface, vormt Efficy CRM het ideale dagelijkse basisgereedschap voor accountmanagers, marketeers, hr-medewerkers, engineers, supportmedewerkers, het management en iedereen voor wie inzichtelijk relatiebeheer cruciaal is. Efficy CRM werkt precies zoals gebruikers dat zouden willen, en levert, naast een structurele tijdwinst bij vrijwel elk aspect van relatiebeheer en marketingcommunicatie, maximaal inzicht. Inzicht dat kan worden gebruikt om te anticiperen. Om klantsituaties of relationele verhoudingen in het algemeen beter in te schatten. Kansen eerder te signaleren. Problemen te voorkomen. Kortom, het gebruik van Efficy CRM leidt niet alleen tot grotere klanttevredenheid, c.q. stabiele relaties, maar ook tot meer resultaat met minder inspanning. 18 Ervaar het zelf. Maak vandaag nog een afspraak voor een uitgebreide, glasheldere demonstratie. Dat kan online, in een livesessie, bij u op locatie of op het Efficy-kantoor in Utrecht of Brussel. U bent van harte welkom! Efficy CRM: creëer inzicht door te verbinden VERBINDEN - Efficy CRM combineert het vermogen daadwerkelijk iedereen en alles met elkaar te verbinden met een verbluffend gebruiksgemak; MAXIMAAL INZICHT - Juist omdat het leggen van verbanden met Efficy CRM zo eenvoudig en intuïtief is, en die verbanden vervolgens zo glashelder worden gevisualiseerd, ontstaat er maximaal inzicht in vrijwel elke situatie, waarbij de gebruiker zelf bepaalt wie of wat centraal staat; HOGE ROI - Efficy CRM kent een bijna onwaarschijnlijk hoge ROI voor elke procesfase; van opportunity spotting tot klantidentificatie, van analyse tot aanbod, van conversie tot delivery, van consolidatie tot repeat order; FLEXIBEL en INTUÏTIEF - Dankzij een ongekende flexibiliteit en de intuïtieve gebruikersinterface zijn niet alleen nieuwe gebruikers snel vertrouwd met Efficy CRM, maar is de implementatietijd extreem kort; Efficy CRM laat zich inzetten als volledig geïntegreerd verlengstuk van uw onderneming. Zonder concessies.

19 Over Efficy, het bedrijf Efficy, opgericht in 2005, met hoofdkantoor in Brussel, heeft vestigingen en partners in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. De meer dan 100 Efficy-medewerkers zijn actief in ontwikkeling, marketing en engineering. Efficy voert een innovatief productontwikkelingsbeleid, gebaseerd op een frisse en pragmatische kijk op CRM. Bij de ontwikkeling van Efficy CRM heeft, naast het eenvoudig kunnen leggen van verbanden en het daardoor creëren van relevante inzichten, het gebruikersperspectief altijd voorop gestaan. Efficy CRM wordt dan ook beoordeeld als uiterst hanteerbaar en doelmatig 'gereedschap', waarmee het prettig werken is! Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan Efficy CRM-gebruikers, verdeeld over ruim klanten. Actuele informatie over Efficy en de producten die zij ontwikkelt is te vinden op de website: 19 Awards Efficy: Winnaar RTL Succesfactor in CRM branche (NL) Winnaar SME Excellency Trophy (EU) Winnaar Euro Tech Start-up US MAC (US) Alle handelsnamen en merknamen in dit document, geregistreerd en ongeregistreerd, behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren.

20 Efficy SA, Nojz-2015-NL-ma-v01a Efficy heeft kantoren en partners in de volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Turkije Efficy Nederland Atoomweg AA Utrecht t: +31 (0) e: i: Efficy HQ Plejadenlaan Brussel t: +32 (0) e: i:

Connecting everyone to everything Verbind. Verrijk. Verhelder.

Connecting everyone to everything Verbind. Verrijk. Verhelder. Efficy SA, Nojz-2015-NL-ma-v01a Connecting everyone to everything Verbind. Verrijk. Verhelder. Efficy heeft kantoren en partners in de volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland,

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Klantendag Exact GBW/HT 23 maart & 1 april Nieuwe productontwikkelingen

Klantendag Exact GBW/HT 23 maart & 1 april Nieuwe productontwikkelingen Klantendag Exact GBW/HT 23 maart & 1 april Nieuwe productontwikkelingen Bart Vink & Djim Zeijpveld 2010 Exact Agenda Nieuwe productontwikkelingen: Exact Globe Exact Synergy Enterprise Exact Online 2010

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

Maximizer CRM Simply Successful CRM

Maximizer CRM Simply Successful CRM Maximizer CRM Simply Successful CRM Sinds 1987 levert Maximizer gebruiksvriendelijke, flexibele, betrouwbare en betaalbare CRM software. Met inmiddels meer dan 1 miljoen verkochte licenties aan 120.000

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Zarafa Email en Agenda

Zarafa Email en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa Email en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je email, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Direct een mailtje terug kunnen sturen? Een nieuwe afspraak kunnen

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties 26 september 2013 Programma 10u15: GMI Customer Relationship Management Een oplossing binnen een breder kader (GMI 4D Solution Concept ). Willem van

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Zarafa en Agenda

Zarafa  en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa E-mail en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je e-mail, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Een nieuwe afspraak kunnen plannen en de uitnodiging direct versturen

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2. HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.1 INHOUD INHOUD... 1 ALGEMEEN Filosofie... 2 INSTALLATIE...

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Bij CycloMedia was een snelle implementatie van Microsoft Dynamics CRM noodzakelijk om de sterke groei en expansie naar het buitenland

Nadere informatie

Toonaangevend in open source collaboration

Toonaangevend in open source collaboration Toonaangevend in open source collaboration Open in technologie en onderlinge communicatie ENTERPRISE OPEN COMPATIBLE Zarafa is een toonaangevend Europees softwarebedrijf op het gebied van open source groupware

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Organisatie Werkplek Online is de private cloud oplossing van ApplicationNet

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Application Hosting : Intelligent Hosting

Application Hosting : Intelligent Hosting Application Hosting : Intelligent Hosting Januari 2012 [Kies de datum] Inleiding WideXS is een Nederlandse aanbieder van internetoplossingen en met ruim 15 jaar ervaring een begrip in de markt. In deze

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel

MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel MetaScope het ultieme, online verkoophulpmiddel Haal structureel meer rendement uit medewerkers klanten prospects offertes... marketing MetaScope is het ultieme verkoophulpmiddel met alle rapportages die

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

Werken waar en wanneer u maar wilt!

Werken waar en wanneer u maar wilt! Werken waar en wanneer u maar wilt! Als ondernemer wilt u: Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven Bij alle gegevens kunnen als u bij de klant

Nadere informatie

Re R lat a i t edag a 2013 Wi W nr n IS, t he h e n e n x e t l ev e e v l e Erwin ten Hoeve

Re R lat a i t edag a 2013 Wi W nr n IS, t he h e n e n x e t l ev e e v l e Erwin ten Hoeve Relatiedag 2013 WinRIS, the next level Erwin ten Hoeve Inhoud presentatie Wie ben ik De grote vragen Verschil in opbouw Vergelijking Integratie DATA-collectief Extra mogelijkheden Efficy Dingen die eraan

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 De drie organisaties Adapcare: Levert ECD voor ouderen- en gehandicaptenzorg, RIBW s en jeugdzorg. g-company: Google Cloud Premier

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

SHARPEN. Empower people to get work done. Make it SimplySo

SHARPEN. Empower people to get work done. Make it SimplySo SHARPEN Empower people to get work done Make it SimplySo Simply So: get work done Aanname: SharePoint online (Office 365) is te complex in gebruik voor MKB bedrijven, zelfs als alleen de basis functionaliteiten

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365

SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SIMPLYSO MAKES USERS LOVE OFFICE 365 SimplySo Makes users love Office 365 Met behulp van SimplySo zorgt u ervoor dat uw klanten optimaal gebruikmaken van de intelligente functionaliteiten van Office 365,

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten.

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. Wij zijn i-signaal Een dynamische organisatie, waar mensen met plezier een actieve bijdrage leveren om

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard so3ware voor het op6maliseren van het verkoop- proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Commercieel Succes Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda De uitdagingen Uw klant centraal door: Real-time dashboards/rapportages Een snel en actueel CRM systeem

Nadere informatie

Enterprise SSO Manager (E-SSOM) Security Model

Enterprise SSO Manager (E-SSOM) Security Model Enterprise SSO Manager (E-SSOM) Security Model INHOUD Over Tools4ever...3 Enterprise Single Sign On Manager (E-SSOM)...3 Security Architectuur E-SSOM...4 OVER TOOLS4EVER Tools4ever biedt sinds 2004 een

Nadere informatie

Allévo. Op weg naar de ultieme BYOD organisatie met informatie op maat!

Allévo. Op weg naar de ultieme BYOD organisatie met informatie op maat! Op weg naar de ultieme BYOD organisatie met informatie op maat! In 2012 heeft Allévo met behulp van Involvit haar twee websites én het intranet vervangen. Daarnaast heeft Allévo ook de eerste verkennende

Nadere informatie

FACTSHEET. econnect Zaakgericht Werken Portaal

FACTSHEET. econnect Zaakgericht Werken Portaal FACTSHEET econnect Zaakgericht Werken Portaal Zaakgericht Werken Portaal Uw uitdaging Vanuit organisaties in diverse branches krijgt ETTU vaak de vraag hoe Microsoft SharePoint optimaal benut kan worden.

Nadere informatie

Seclore FileSecure: beveiliging zonder grenzen!

Seclore FileSecure: beveiliging zonder grenzen! Seclore FileSecure: beveiliging zonder grenzen! Naam auteur : S. Liethoff Type document : Whitepaper Datum versie : 14-02-2013 1. Seclore FileSecure: Beveiliging zonder grenzen! Seclore FileSecure is een

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier Missie i-signaal streeft naar een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en beheren van innovatieve software die onze klanten in staat stelt om het verzuim van de medewerkers te monitoren. Dit effectieve

Nadere informatie

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0

mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 mypurchasing Adoptie van uw inkoopprocessen met mypurchasing Mei 2013 - Versie 1.0 1 Introductie... 3 2 Overzicht van scenario s... 4 2.1 myrequisitions... 4 2.2 myguidedbuy... 6 2.3 myconfirmation...

Nadere informatie

ELEKTRONISCH DOCUMENT MANAGEMENT

ELEKTRONISCH DOCUMENT MANAGEMENT ELEKTRONISCH DOCUMENT MANAGEMENT EEN PAPIEREN ARCHIEF VERWERKING VAN DE POST de post openen sorteren registreren VERWERKING VAN DE POST afstempelen distribueren kopiëren VERWERKING VAN DE POST ARCHIVEREN

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving Totaalcommunicatie Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 09-03-2015 1.1 Aanpassing met vast toestel RoutIT B.V. 09-11-2016 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

SiteManager CMS. Content Management Software voor online marketing met een voorsprong

SiteManager CMS. Content Management Software voor online marketing met een voorsprong SiteManager CMS Content Management Software voor online marketing met een voorsprong Uw doelgroepen online bereiken wordt een heel stuk simpeler met goede gereedschappen. Bij Integrace bent u daarvoor

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software 7 Relatiebeheer 7 Verkoop

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie

Everything4Office UitvaartTotaal. Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen. Snel te implementeren. Aanpasbaar aan uw situatie Everything4Office UitvaartTotaal Software voor subsidieverstrekkende organisatie s of afdelingen Snel te implementeren Aanpasbaar aan uw situatie Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Structuur. Kenmerken. Architectuur van de Cloud. Functionaliteit. Infra Platform Apps

Structuur. Kenmerken. Architectuur van de Cloud. Functionaliteit. Infra Platform Apps 1 Structuur Kenmerken Architectuur van de Cloud Infra Platform Apps Functionaliteit Personeelsdossier Salarisadministratie Verloning HR Processen Rapportage 2 Kenmerken HR-2D Eenvoudig om mee te starten

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard software voor het optimaliseren van het verkoop-proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

kwaliteitsmeterplus 4

kwaliteitsmeterplus 4 kwaliteitsmeterplus 4 Testen voor de toekomst Eenvoudig en intuïtief Werkproces georiënteerd Scheiding bevindingen en issues Hertest methode Schermafdruk en -opnames SaaS Open platform kwaliteitsmeterplus

Nadere informatie

Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens

Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens Copyright Datacon www.datacon.nl Wat is een intranetportal? Een intranet is een online gepersonaliseerde en geïntegreerde toegang tot

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Scarabee Vereniging Brochure

Scarabee Vereniging Brochure Scarabee Vereniging Brochure februari 2015 Inleiding Scarabee Vereniging is het werkmiddel bij uitstek voor een vlotte ledenadministratie. Het is bedoeld voor alle soorten verenigingen die met leden werken.

Nadere informatie

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Lunadoc Lunadoc Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Een archief moet lang ter beschikking blijven, ook al veranderen bepaalde servers en computers. De interface is altijd op maat. Iedere KMO

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Online documenten delen, structureren en archiveren voor

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig Slimme IT. Sterke dienstverlening. CiVoice Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig 2 Flexibel communiceren & efficiënter werken met CiVoice

Nadere informatie

BlackBerry Business Cloud Services Handleiding om BlackBerry Business Cloud Services voor Zakelijk Exchange Online te activeren

BlackBerry Business Cloud Services Handleiding om BlackBerry Business Cloud Services voor Zakelijk Exchange Online te activeren BlackBerry Business Cloud Services Handleiding om BlackBerry Business Cloud Services voor Zakelijk Exchange Online te activeren 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 BlackBerry Business Cloud Services activeren

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie