Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieset Uw ICT, altijd en overal"

Transcriptie

1 Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij:

2 Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw automatiseringsvraagstukken. Al sinds 1997 heeft TendenZ ICT zich gericht op het aanbieden van een uitgebreid pakket ICT-diensten. TendenZ ICT staat hierbij garant voor een open organisatie met korte communicatielijnen en één contactpersoon voor uw organisatie. TendenZ ICT is onderverdeeld in drie afdelingen die zich elk hebben gespecialiseerd op hun gebied en u gezamenlijk een totaaloplossing kunnen bieden op het gebied van ICT. Beheer & Onderhoud De afdeling Beheer & Onderhoud biedt u een totaaloplossing op het gebied van beheer en onderhoud van uw gehele automatiseringsomgeving. De aanpak is gericht op het begeleiden van de klant in alle fasen van automatisering, denkende aan: advies, implementatie, consultancy en de totale uitbesteding van netwerk, cloudoplossingen, (thuis)werkplek, en beheer en onderhoud. Daarnaast bieden wij vanuit een uitgebreid assortiment beveiligingscamera s aan, en verzorgen wij de plaatsing en inrichting hiervan. (Web) Development De afdeling Design & (Web) Development is een afdeling met een creatieve visie en uitgebreide programmeerkennis. Met onze creatieve blik en uitgebreide kennis van de hedendaagse mogelijkheden op het gebied van (internet)technologie zijn wij niet alleen bereid uw maatwerksoftware, (web)applicatie, software koppeling of website te maken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en versturen van marketing. Act! Software Al ruim 20 jaar is TendenZ het aanspreekpunt voor Act! gebruikers in de Benelux en zijn al onze Act! Certified Consultants thuis op het gebied van relatiemanagement en interne communicatieoplossingen. Zeker in deze tijden van toenemende concurrentie is het zaak, dat een organisatie haar klanten goed kent en dat er ook met regelmaat klantcontact plaatsvindt. Investeren in goed relatiebeheer is investeren in succes. Onze twee vestigingen hebben meer dan klanten in Nederland geholpen bij een succesvolle Act!-implementatie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het boekhoudprogramma SnelStart, en een van de 20 business partners. Wanneer u gebruik wilt maken van diensten en/of producten van TendenZ ICT, kunt u contact opnemen met ons telefoonnummer: of , of via Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u te voorzien van extra informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

3 Netwerkbeheer De kwaliteit van uw netwerk draagt zonder twijfel bij aan het succes van uw organisatie. Een complex systeem als een computernetwerk vergt onderhoud, zowel preventief als reactief. Hierbij is onze ondersteuning precies zoals u mag verwachten van een leverancier van totaaloplossingen: allesomvattend. Onze consultants staan tot uw beschikking voor alle soft- en hardware die bij u zijn geïmplementeerd. Netwerkbeheer doen we in de vorm van een strippenkaart, dit maakt het voor u voordelig en bovenal overzichtelijk! Een strippenkaart betekent niets anders dan dat u van tevoren een aantal uren inkoopt die u bij ons kan besteden. De strippenkaart bestaat uit preventief en reactief onderhoud. Uit ervaring is gebleken dat dit de prestaties van uw systemen bevordert en de kans op storingen aanzienlijk verkleint. Zijn de uren van het jaar niet op, dan kunt u ze gewoon meenemen naar het nieuwe jaar. Veel voordelen! De strippenkaart heeft natuurlijk vele voordelen. Zo betaalt u geen voorrijkosten en profiteert u van een lager uurtarief. We sommen het hieronder even voor u op: Geen voorrijkosten Concurrerend uurtarief Serverstoringen worden binnen 8 uur opgelost Computerstoringen worden binnen 24 uur opgelost Een vaste contactpersoon De strippenkaart is onbeperkt geldig Wij waarschuwen u wanneer uw licenties bijna verlopen zijn Veel kan op afstand gedaan worden door middel van remote beheer Gratis helpdeskondersteuning Gratis advies rondom uw IT-netwerk Kortom, uw eigen systeembeheerder voor een zeer concurrerend tarief. Helpdeskondersteuning Als u als klant van Tendenz ICT een dienst bij ons afneemt, krijgt u standaard de beschikking over onze helpdesk. Onze helpdesk ondersteunt u bij de problemen die u mogelijk ondervindt bij het normale gebruik van uw computer of server. Veel kan tegenwoordig op afstand gedaan worden. Middels verschillende programma s kunnen wij, met uw toestemming, meekijken terwijl u aan de telefoon meeluistert. Alle incidenten of vragen worden geregistreerd en door de helpdesk gecoördineerd én bewaakt om ervoor te zorgen, dat deze, in overleg met uw vaste contactpersoon, zo snel mogelijk worden behandeld.

4 Remote beheer Wat onze helpdesk kan met het op afstand ondersteunen, kunnen we ook toepassen om uw systemen te beheren. We loggen op afstand in op uw computer of server om het nodige onderhoud te verrichten of om kleine storingen te verhelpen. Remote beheer valt in het algemeen binnen het netwerkbeheer, maar kan ook als losse dienst worden afgenomen. Daarnaast kan het ook toegepast worden in samenwerking met Netwerk Monitoring. Remote beheer heeft vele voordelen. U wordt direct geholpen en u betaalt geen voorrijkosten. Op afstand houden we de kwaliteit van uw netwerk in de gaten! Heeft u deze dienst afgenomen in combinatie met netwerkbeheer en is het incident naderhand niet opgelost? Dan komen we direct bij u langs om het probleem alsnog te verhelpen! Netwerkmonitoring Het netwerk van uw organisatie 24 uur per dag 7 dagen per week laten monitoren? Wij bieden die mogelijkheid. We kunnen op afstand uw netwerk in de gaten houden en op tijd ingrijpen mocht dat nodig zijn. Bij ons bestaat monitoren namelijk niet alleen uit kijken, maar ook uit anticiperen. Hierbij worden wij door middel van ons softwarepakket realtime op de hoogte gehouden van eventuele storingen en meldingen op uw werkstations en/of servers. Wij brengen op tijd advies uit over het vervangen of toevoegen van apparatuur, om zo de kwaliteit van uw IT-netwerk te kunnen waarborgen. Netwerkmonitoring kan als losse dienst worden afgenomen, maar ook in combinatie met netwerkbeheer en/of remote beheer. Doen zich toch incidenten voor, dan grijpen wij in en zorgen we direct voor een passende oplossing.

5 Cloud Computing Het ontwikkelen van cloud services speelt in op de trend om efficiënter om te gaan met geldmiddelen. Hierbij worden het gebruik van IT-functies en de kosten die daaraan verbonden zijn, veel beter op elkaar afgestemd. Tendenz ICT levert met Cloud Computing een dienst die ook u in staat stelt hiervan te profiteren, zonder direct alle bestaande investeringen versneld af te schrijven. Met de cloud service van Tendenz ICT bent u in staat exact het juiste type en de juiste hoeveelheid IT-functies aan te schaffen en kunt u op elk gewenst moment capaciteit en applicaties toevoegen. Bovendien betaalt u alleen voor de functionaliteit, opslag, rekenkracht en applicaties die u daadwerkelijk gebruikt. Bij Tendenz ICT kunt u via Cloud Computing gebruikmaken van onze infrastructuurvoorzieningen wanneer u het beheer van uw software of kantoorautomatisering bij ons onderbrengt. Hierbij is Tendenz ICT verantwoordelijk voor de continuïteit en beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur. Thuiswerkplekken Thuiswerken is voor veel medewerkers een uitkomst. Een belangrijke reden hiervoor is de tijdwinst die het oplevert door het vermijden van de files. Bovendien is thuiswerken beter voor het milieu en werken medewerkers thuis vaak effectiever. De technologische ontwikkelingen zorgen ervoor, dat een veilige toegang tot bedrijfsinformatiesystemen steeds goedkoper is te realiseren. Wij bieden door middel van onze IT-oplossingen (Citrix, Terminal Services en Cloud Computing) vele mogelijkheden om het thuiswerken te kunnen bevorderen. Daarnaast kunnen wij, door middel van remote beheer, ook op afstand ondersteuning bieden op thuis-pc s.

6 Citrix De computermarkt staat nooit stil, computers zijn snel afgeschreven. Hiervoor bieden wij, door middel van Citrix, een oplossing. Citrix-technologie maakt het u mogelijk om software via uw lokale pc op te starten. Deze software is op een centrale (Citrix) server geïnstalleerd. Op uw pc hoeft u maar één programma te installeren om verbinding te kunnen maken met de centrale Citrix-server. Voordelen voor u: Slechts één keer nieuwe software installeren Weinig verkeer op uw netwerk: alles gebeurt op de citrix-server Minder kans op communicatiestoornissen en fouten bij installaties Citrix werkt via het internet: thuiswerken is dus geen enkel probleem Gemakkelijk op afstand te beheren: dus geen hoge onderhoudskosten Zeer veilig Nadelen Hoewel Citrix veel voordelen heeft, is er ook een nadeel. Niet alle programma s functioneren op Citrix. Soms is maatwerk hierbij benodigd. Wij zijn graag bereid om u hierin te adviseren. Terminal Services Kent u het probleem dat uw werknemers binnen een aantal jaar nieuwe computers moeten hebben? Met Terminal Services is dit niet langer het geval. Terminal Services maakt het werk efficiënter. Door alle programma s op één of meerdere servers te draaien, hoeven computers bijna niet tot nooit vernieuwd te worden. Dit verlaagt de afschrijving per pc aanzienlijk! Veilig Met Terminal Services worden al uw gegevens veilig opgeslagen, door de programma s en gegevens niet op de pc te laten staan, maar door deze ook op de server(s) te plaatsen. Schaalbaar Terminal services zijn schaalbaar. Het kan klein opgezet worden en uitgroeien tot een heel groot netwerk. Uw eigen progamma s Op de Terminal Services kunnen nagenoeg alle programma s die normaal onder Windows draaien, ook gebruikt worden. U hoeft dus geen nieuwe programma s aan te schaffen ter vervanging van uw huidige programma s.

7 Remote back-up Back-ups, iets waar eigenlijk geen enkele organisatie zonder kan. Het maken van back-ups wordt vaak vergeten en is voor de kleine ondernemer erg kostbaar. Remote back-up is daar de oplossing voor. Het is eenvoudig, goedkoop, snel en bovenal veiliger dan de reguliere back-upmethodes! Voordelen Remote back-up kent veel voordelen. We sommen ze even voor u op: Goedkoper Geen dure onderdelen die u veel te snel moet afschrijven. Geen aanschaf van dure hardware en software. Veiliger Uw bestanden worden extern bewaard. Dat is wel zo veilig. Eenvoudiger Geen moeilijke apparatuur om in te stellen, u heeft alleen een gebruikersnaam en wachtwoord nodig bij remote back-up. Overzicht Via de ontvangt u regelmatig een gedetailleerd rapport over de gemaakte back-up. Automatisch Het systeem kan worden ingesteld om op bepaalde tijdstippen een back-up te maken. Waarom veiliger Remote back-up is veiliger dan de reguliere wijze waarop een back-up wordt gemaakt van cruciale data. Meestal worden back-ups op een externe schijf gemaakt of op CD/DVD gebrand, die in een (gesloten) kast wordt opgeborgen. Dit lijkt op zich veilig genoeg, maar wat gebeurt er als er wordt ingebroken en uw kast wordt (ook) leeggeroofd? Of wanneer er brand uitbreekt? Dan bent u de back-ups ook kwijt. Dit is niet het geval bij Remote back-up.

8 VoIP VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit spraak over een datanetwerk, oftewel bellen via een internetverbinding. Wij bieden u de mogelijkheid om uw huidige telefonie-omgeving in kaart te brengen en brengen aan de hand daarvan een advies uit. Dit advies helpt u in de keuze van een provider die het beste bij u past en waar nodig kunnen wij u adviseren welke infrastuctuur u nodig heeft. Dus heeft u een (andere) telefooncentrale nodig of kunt u beter een gehoste centrale gebruiken, zijn er andere typen telefoons nodig etc., dan kunnen wij u hierin adviseren en begeleiden. Bellen via een internetverbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste gezien. Andere belangrijke voordelen zijn: Capaciteit Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één VoIP-trunk, is nagenoeg onbeperkt. Daarmee zal uw telecomomgeving nooit de beperkende factor zijn bij bedrijfsgroei. Locatie-onafhankelijk U werkt drie maanden in een ander pand? U gaat verhuizen? Met VoIP geen enkel probleem. Een VoIP-account is gekoppeld aan een toestel of aan een VoIP-bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger. Flexibel U kunt uw telefoontoestel koppelen aan iedere netwerklocatie. Werkt u een periode in een projectruimte, dan neemt u gewoon uw toestel mee. Er hoeft niets omgeschakeld te worden en een netwerkbeheerder hoeft geen instellingen aan te passen. Een interne verhuizing is daarmee eenvoudig. Gemakkelijke configuratie VoIP is volledig te configureren via een webinterface. Een toestel vervangen of nieuwe toestellen plaatsen is daardoor zeer eenvoudig. Patchen is niet meer noodzakelijk. Eenvoudig aan te leggen U hoeft geen aparte kabels meer te trekken voor een telefoonverbinding. De kabels voor het computernetwerk kunnen worden gebruikt voor telefonie. Bij sommige VoIP-toestellen is het zelfs mogelijk om een netwerkkabel door te lussen, waarmee een computer en een telefoon gebruik kunnen maken van één kabel. U hoeft dus geen twee netwerken te onderhouden. Bij een verhuizing zijn de kosten van het aanleggen van een netwerk en het trekken van kabels laag. Gemakkelijk overstappen Indien u over wilt stappen naar een andere telecomleverancier, hoeft u alleen de telefoonnummers te verhuizen en de VoIP-gegevens van de nieuwe leverancier in uw centrale of toestellen te zetten. U kunt daarmee snel en probleemloos overstappen naar een andere telecomleverancier.

9 Goedkoper bellen Gratis bellen wordt door zakelijke VoIP-leveranciers nog niet aangeboden, maar bij de gemiddelde VoIP-aanbieder is bellen wel goedkoper. VoIP-gebruikers bellen onderling overigens gratis. Daarbij maakt het niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft, is de maandelijkse besparing op de gesprekskosten aanzienlijk. VoIP heeft de toekomst VoIP is dé telecomtechniek die in de toekomst gebruikt gaat worden. Alle grote leveranciers stappen op dit moment over op VoIP. Ruim 20% van bedrijven met meer dan 50 medewerkers is al overgestapt op VoIP- of IP-telefonie. Is uw telecomapparatuur aan vervanging toe, gaat uw bedrijf verhuizen of zoekt u een nieuwe telecomoplossing, dan is VoIP op dit moment de logische keuze. Nieuw: dé IP-telefooncentrale Ons aanbod aan u: dé IP-telefooncentrale. Onze IP-telefooncentrale biedt veeleisende zakelijke gebruikers een hoogwaardige centrale, waarmee u belt over uw data- of internetverbinding. U heeft geen eigen centrale en dus geen hardware meer nodig. De IP-telefooncentrale heeft naast alle bekende functies, standaard Interactive voice Responce (IVR), call pick up, bezetstatus van gebruikers, integratie van meerdere vestigingen en/of thuiswerkers, één nummerplan en een zeer heldere, visuele webapplicatie om de centrale te bedienen. Verlaag uw communicatiekosten met minstens 20% per maand! Gegarandeerd. U kunt nu uw maandelijkse kosten voor datacommunicatie, internet en telefonie met minimaal 20% verlagen! Dat garanderen wij. U bespaart direct omdat u niet meer in een telefooncentrale hoeft te investeren. De kracht van onze oplossing zit in de (technische) bundeling van diensten. Daardoor vervallen veel kostencomponenten: Geen telefooncentrale meer nodig (geen afschrijving/renteverlies) Geen onderhoudskosten van de telefooncentrale meer Geen ISDN/analoge abonnementen meer nodig Unieke voordelen Deze ultramoderne IP-telefooncentrale dienst biedt u naast het feit dat u niet meer in een telefooncentrale hoeft te investeren, een groot aantal extra voordelen: Bellen over uw data- of internetverbinding Gratis onderling bellen, ook naar mobiele toestellen Verlaging tikken gesprekskosten met circa 30% Behoud van huidige telefoonnummers Deze dienst wordt volledig door ons beheerd: u blijft up-and-running.

10 Bel direct voor een afspraak Wilt u gebruikmaken van het introductieaanbod voor dé IP-telefooncentrale? Heeft u belangstelling voor een quick scan om te bekijken wat uw voordelen exact zijn? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs voor de best passende oplossing. Wij kunnen u uiteraard alles uitleggen over dit aanbod. Naast advies kan Tendenz ICT ook de complete levering en inrichting verzorgen. Van het aanmelden bij de provider tot het inrichten van de centrale en het plaatsen van alle apparatuur. Door onze ervaring en expertise kunnen wij u optimale zekerheid bieden op het gebied van bereikbaarheid en functionaliteiten.

11 Advies U kunt bij ons terecht voor een gedegen advies over bijvoorbeeld welke vorm van beheer het beste bij u past, maar eventueel ook om te kijken of specifieke IT-oplossingen, zoals Cloud Computing, Citrix, Terminal Services, VoIP of Remote Back-up voordelen voor u zouden kunnen bieden. Tendenz ICT is een organisatie die uw taal spreekt. Geen moeilijke termen maar to-the-point advies op maat. Wij leveren alle producten en diensten precies zo, zodat ze binnen uw bedrijfsprocessen en structuur passen, op het gebied van Beheer & Onderhoud, (Web)Development en Software. Wij kunnen u advies geven over onder andere de onderstaande onderdelen: Netwerkbeheer Remote beheer Netwerkmonitoring Cloud computing Thuiswerkplekken Citrix Terminal services Detachering Remote back-up VoIP Producten GRATIS IT-Check Heeft ook u de afgelopen tijd last gehad van hardnekkige virussen of die vervelende spam, is uw netwerk ook zo traag, heeft u vaak last van vastlopers? Of wilt u ook weten hoe het met uw huidige netwerk is gesteld? Hiervoor biedt Tendenz ICT u de gratis IT-Check. Wat houdt de IT-Check nu in? Aan de hand van de door u ingevulde IT-check nemen wij contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een 2 uur durende ICT check. Vanuit hier krijgt u van ons een rapport in Jip en Janneke taal. Hierin vindt u een conclusie en advies terug hoe u uw ICT maximaal kan inzetten. Meer informatie Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of vraag de gratis IT-Check aan op en bekijk de mogelijkheden!

12 Producten Computertechnologie wordt steeds geavanceerder en daarmee ook steeds complexer. Om deze technologie te kunnen vertalen in concrete toepassingen, levert Tendenz ICT, naast enkele kloonproducten, veelal producten van gerenommeerde fabrikanten. De focus ligt hierbij op de productgroepen servers en opslagsystemen, werkstations, printers en actieve netwerkcomponenten (switches en routers) etc. Als uitgangspunt voor het productassortiment geldt de bij het product behorende autorisatie. Tendenz ICT heeft als serviceprovider immers de filosofie dat op alle door haar verkochte producten zelfstandig service dient te worden verleend. Voor u als klant geeft dit de zekerheid dat het desbetreffende product volledig wordt ondersteund en dat u voor de aankoop, installatie en onderhoud van uw systemen één aanspreekpunt heeft. Hoewel Tendenz ICT van meer dan 100 fabrikanten producten levert, ligt de nadruk middels het kernassortiment op de producten van de volgende fabrikanten: Hardwareproducten Hewlett Packard Dell Draytek Yours 3Com Cisco Brother Softwareproducten Microsoft Citrix Symantec Avast Adobe Barracuda Network Associates Avast

13 Netwerkconcepten Bij het bouwen van een netwerk is een goed concept cruciaal voor een optimale balans tussen de kosten en de betrouwbaarheid van het netwerk. Wij hebben de kennis in huis om deze balans goed te bewaken. De concepten worden volgens industriële standaarden ontworpen zodat deze makkelijk te onderhouden zijn, wat weer leidt tot lagere kosten voor het onderhoud. Onze netwerkconcepten gaan verder dan alleen een papieren ontwerp. U krijgt van ons ook een digitale variant van het ontwerp van uw netwerk. Deze is geheel interactief en stelt u of uw beheerder in staat om informatie over elke computer, printer, server en alle andere aparatuur op te vragen! Meer informatie Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of vraag de gratis IT-Check aan op en bekijk de mogelijkheden!

14 Tendenz ICT heeft een team ervaren professionals dat hoogwaardige internetoplossingen bedenkt, creëert en realiseert. Wij ontwikkelen websites, webshops, Act! add-ons en (webbased) software. Strategie, ontwerp en techniek worden ingezet om klanten succesvol te maken. Tendenz ICT::(Web) Development kan u voorzien in de volgende onderdelen: Grafisch ontwerp en ontwikkeling van website en/of template Ontwikkeling van Act! add-ons of desktop software Content Management System voor uw website Beheer en Onderhoud van uw website Webapplicaties Webhosting Domeinnaamregistratie Integratie van uw webformulieren / webshop met Act! marketing Intranet applicaties

15 Webdesign Website-advies, -ontwerp, -realisatie en -beheer Een website die een duidelijk beeld weergeeft van uw core business binnen uw bedrijf, die de juiste uitstraling heeft en het beoogde doel van de website ook tot uitdrukking laat komen is een goede website. Hierbij kan Tendenz ICT als proactieve sparringpartner een duidelijk en helder advies uitbrengen wat zal resulteren in een goed en sterk ontwerp. Ontwerp Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden. Na een oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen t.a.v. de website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt. Hierbij ligt de nadruk op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik. Realisatie Deze voorbeeldsite wordt - op een tijdelijke omgeving - op internet geplaatst zodat u online de ontwikkeling van de site kunt bekijken. U kunt op deze manier te allen tijde wijzigingen in de tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na goedkeuring wordt de voorbeeldsite geactiveerd en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines. Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet. Beheer Voor het beheren van uw website leveren wij al onze websites in combinatie met ons CMS (Content Management Software). Hierbij houden wij rekening met alle eisen die zoekmachines op dit moment stellen om een zo hoog mogelijke ranking te bereiken. Hiervoor bouwen wij professionele zoekmachinevriendelijke websites die bij uw bedrijf passen. Voor een aantal voorbeelden kijkt u eens op onze portfolio-pagina:

16 Website CMS Uw website up-to-date houden kost vaak veel tijd, geld en kennis. Daarom voorzien wij al onze geïmplementeerde internetsites van een beheertool. Hierbij biedt Tendenz ICT het open source CMS (Content Management Systeem) MODx. Dit CMS-systeem biedt u de mogelijkheid om via een gebruiksvriendelijke manier uw website aan te passen, te beheren en te onderhouden. Ook mensen die minder affiniteit hebben met automatisering, zijn in staat om door middel van MODx hun website aan te passen. Hierbij biedt MODx tevens de mogelijkheid om op elk gewenst moment uitgebreid te worden, wat voor de opdrachtgever betekent dat hij/zij in samenwerking met ons bepaalt hoe het stramien van de internetpagina s zal zijn. Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om MODx te implementeren in reeds bestaande websites. Wat zit er standaard in ons CMS Pagina s aanmaken en beheren, waar middels een hierarchische structuur automatisch een menu uit volgt Bestanden uploaden en beheren Gebruikers aanmaken en beheren met verschillende niveaus Uw pagina s via een WYSIWYG (what you see is what you get) editor voorzien van tekstop maak, afbeeldingen, links, tabellen, opsommingen en meer Extra functionaliteiten in het CMS zijn beschikbaar in zgn. Extra s». U kunt hierbij denken aan een webshop, een slideshow die u zelf kunt beheren, een fotogalerij, etc. Als u wensen heeft waar niet een bestaande module voor is, kunnen wij voor u uw eigen maatwerk-modules maken. Voordelen MODx Webbased, dus op elk gangbaar platform aan te sturen Eenvoudig beheren en onderhouden van uw website. U ziet enkel wat u daadwerkelijk gebruikt. Geavanceerde mogelijkheden voor SEO Een deskundige helpdesk Onbeperkt aantal gebruikers

17 Webhosting Websitehosting wil eigenlijk zeggen dat er ruimte op de server wordt verhuurd om uw website op te zetten. Door het enorme aanbod van hostingproviders is het soms moeilijk uit te vinden wat de beste oplossing is. Want al wordt de nadruk door de hostingaanbieders meestal op de prijs gelegd, de kwaliteit van de servers en de netwerken zijn zeker zo belangrijk. Het is voor iedereen mogelijk om een passend hostingpakket te vinden: van de beginner die de eerste stappen op internet waagt, tot de professional die het uiterste wil bereiken. Tendenz ICT biedt u daarom professionele hulp bij de hosting. Waar bij andere bedrijven de communicatie over meerdere schakels gaat, is dit bij Tendenz ICT niet het geval, de communicatielijnen zijn heel kort; dat wil zeggen dat het beheer in onze eigen omgeving is. Er zit als het ware maar één schakel tussen u (de klant) en ons (het bedrijf). Pakket Ons Basispakket bestaat uit de volgende onderdelen: Script talen: MySQL 5, PHP5, CGI-PERL, CRON-jobs 2500 MB webruimte 10 GB dataverkeer p/m 15 pop3 mailadressen Spamfilter Nachtelijkse full back-up Domeinnaamregistratie U kunt bij ons de volgende domeinen bestellen:.nl,.be,.org,.com,.biz,.info,.eu,.cc,.tv,.nu,. bz,.ca,.co,.uk,.ws,.us,.it,.in,.pl,.fr,.es,.se

18 Portfolio webdesign Hieronder volgt een kleine impressie van door ons gemaakte websites. Ga voor een uitgebreider overzicht naar

19 Ondersteuningscontract website Het is belangrijk dat uw website regelmatig wordt geüpdatet. Daarnaast een nieuwtje te plaatsen. Maar ook weten wat de website doet met betrekking tot uw webmarketing. Hoe gaat het met de ranking van de website? Zijn uw teksten correct opgemaakt? En nog veel meer zaken welke van belang zijn voor uw website. Tendenz ICT :: (Web) Development heeft hiervoor een oplossing. Onderhoudscontract website Voor een blok van 4 uren controleren wij uw website op diverse punten, zoals: de ranking bij de zoekmachines vindbaarheid zoekwoorden en teksten controle in CMS Daarnaast: Bieden wij u telefonische ondersteuning rondom vragen over ons CMS Heeft u recht op gratis CMS updates Kunt u gebruik maken van ons supportforum Kunnen wij uw website browser compatible houden, Kunnen wij u doormiddel van mailingen op de hoogte houden rondom websites, CMS en vindbaarheid Website check Wordt uw website slecht gevonden door de zoekmachines? Doet uw website niet (meer) wat hij zou moeten doen? Doe de website-check! Wij kunnen uw website controleren op een aantal zaken zoals technische correctheid (geldigheid van CSS en HTML) en het zoekmachine-vriendelijk zijn van uw website. Aan de hand hiervan kunnen wij u advies uitbrengen voor eventuele SEO- aanpassingen ter bevordering van de vindbaarheid, of zelfs het maken van een nieuwe website.

20 marketing en nieuwsbrieven versturen in uw eigen huisstijl! Uw bedrijf maakt gebruik van briefpapier in huisstijl maar u verstuurt nog geen in uw eigen huisstijl? Vier redenen waarom u juist uw in huisstijl moet versturen: Het vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf Het komt betrouwbaar en consequent over Het versterkt de uitstraling van uw bedrijf Het vergroot de keuzemogelijkheden van uw promotionele activiteiten Tevens kan een mailing bijdragen aan een verhoging van bezoekers op uw website. Mogelijkheden Wij maken templates (zeg maar briefpapier) en -handtekeningen voor Microsoft Outlook Outlook Express, Apple Mail en Mozilla Thunderbird, in combinatie met Swiftpage (Act!). Deze templates kunnen ook gebruikt worden in combinatie met andere ingsoftware. De template wordt ontworpen in uw huisstijl, inclusief logo en indien gewenst met handtekening. Ook is het mogelijk uw eigen ontwerp aan te leveren! Al onze templates worden getest in Microsoft Outlook, Outlook Express en Mozilla Thunderbird.

21 Webapplicaties Naast internetsites biedt de internettechnologie veel meer mogelijkheden in de vorm van zogenaamde webapplicaties. Een webapplicatie is een online programma. Een van de grote voordelen hiervan is dat u overal ter wereld toegang heeft tot de webapplicatie. U en uw werknemers kunnen dus altijd en overal de door u gewenste data bewerken. Webapplicaties vormen vaak een zeer interessant alternatief voor standaard software. Dit zeker niet in de laatste plaats vanwege de relatief voordelige ontwikkelkosten. Een extra voordeel is platformonafhankelijkheid: een webapplicatie draait op zowel een Windows pc, een Apple Mac product of een Linux systeem. Wij bouwen voor verschillende typen eindgebruikers gebruikersvriendelijke webapplicaties. Door onze jarenlange ervaring weten wij de vormgeving perfect te combineren met de laatste technieken. Een webapplicatie moet perfect werken, maar de vormgeving is net zo belangrijk! Zo hebben wij voor klanten als CZ, Océ, Gemeente Emmen, en het Ministerie van Onderwijs in samenwerking met Health2Work het systeem Arbokompas ontwikkeld, waarmee werknemers vragen over hun werkplek kunnen stellen en eventuele klachten kunnen indienen, waarop een ergonomisch advies volgt in combinatie met te bestellen ergonomische producten. Voor Lutèce hebben wij een beeldbank-applicatie gemaakt, waarmee zij beeldmateriaal binnen de organisatie kunnen beheren, voorzien met zoeken via tags. U begrijpt natuurlijk dat de mogelijkheden van webbased applicaties dus vrijwel onbeperkt zijn. Wanneer u meer wilt weten, informeren wij u graag.

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Inhoud Introductie 3 De toekomst begint vandaag! Wereldwijd voordelig bellen geeft u vrijheid! Een dynamische relatie Voorwoord 5 12Connect

Nadere informatie

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & www.ndix.net Geachte lezer, Bedrijven en instellingen zijn meer en meer afhankelijk van ICT-faciliteiten. Naast een lage prijs speelt de kwaliteit daarvan

Nadere informatie

Whitepaper Vast-mobiel integratie

Whitepaper Vast-mobiel integratie Whitepaper Vast-mobiel integratie Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Vast versus mobiel... 3 2 Wat is vast-mobiel integratie?... 4 2.1 Anywhere... 4 2.2 Mobiele apps... 5 2.3 Forced on PBX... 5 2.4 Private

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

Remcoh MAGAZINE. Proberen is de eerste stap van falen. Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament.

Remcoh MAGAZINE. Proberen is de eerste stap van falen. Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament. magazine voor ondernemers Remcoh MAGAZINE 1e editie juni 2011 www.remcoh.nl Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament Innovatie Werken in de wolk Cloud computing met Remcoh

Nadere informatie

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving Dienstbeschrijving Hosted Voice versie 1.3 15 januari 2015 Lemontree Masters in ICT Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Tel: 0172 47.99.88 Fax: 0172

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

Cloud computing in het onderwijs

Cloud computing in het onderwijs SURFnet Kennisnet Innovatieprogramma SURFnet bv Postbus 19035 3501 DA Utrecht Telefoon 030 2 305 305 Fax 030 2 305 329 admin@surfnet.nl www.surfnet.nl Stichting Kennisnet Postbus 778 2700 AT Zoetermeer

Nadere informatie

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs White Paper In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs Een sociaal intranet op basis van SharePoint moet goed worden voorbereid. Uiteindelijk zullen er een groot

Nadere informatie

Vinova debuteert. bij zorgorganisatie Middin. De keuze voor onze Online Backup viel op VCD Paul Willems, Spar Winkels

Vinova debuteert. bij zorgorganisatie Middin. De keuze voor onze Online Backup viel op VCD Paul Willems, Spar Winkels Juni 2013 Jaargang 26 #2 De keuze voor onze Online Backup viel op VCD Paul Willems, Spar Winkels We nemen met een gerust hart afscheid van Unix Martin van den Bersselaar, Wédéflex Zekerheid in gegevens

Nadere informatie

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices voor gemeenten KPN Lokale Overheid Inhoudsopgave Het Nieuwe Samenwerken 4 Nieuwe diensten 5 Digitale Werkomgeving Gemeenten (DWG) 5 GemBox

Nadere informatie

magazine Macaw IT-nieuws, trends en ontwikkelingen Veiligheidsregio s Werken aan bereikbaarheid

magazine Macaw IT-nieuws, trends en ontwikkelingen Veiligheidsregio s Werken aan bereikbaarheid Macaw magazine IT-nieuws, trends en ontwikkelingen Veiligheidsregio s Werken aan bereikbaarheid Najaar 2013 02 03 Colofon Inhoud De andere kant van internet Macaw Magazine is een uitgave van Macaw. Vormgeving

Nadere informatie

IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel

IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel Innovatief IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel Flexibel Kostenbesparend IP-Telefonie VastMobiel: maakt bellen goedkoper, makkelijker en biedt goede

Nadere informatie

toegevoegde waarde Goed partnership is altijd gebaseerd op wederzijds Coverstory Met Skednet Online regel je de roosterplanning

toegevoegde waarde Goed partnership is altijd gebaseerd op wederzijds Coverstory Met Skednet Online regel je de roosterplanning September 2011 Jaargang 24 #2 Met Skednet Online regel je de roosterplanning met enkele muisklikken De nieuwe ERP-oplossing Vidaví is berekend op de toekomst van Pantein VCD beheerst het complete spectrum

Nadere informatie

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Inhoudsopgave 1. INLEIDING 2 2. VISIE OP ANTWOORD EN DIENSTVERLENING 4 3. VISIE OP ZAAKGERICHT WERKEN 6 4. VISIE OP ORGANISATORISCHE ASPECTEN 8 5.

Nadere informatie

Leren vernieuwen. Zo! Open standaarden en open source software in het mbo. Hoe? Open standaarden en open source software in het mbo, Hoe? Zo!

Leren vernieuwen. Zo! Open standaarden en open source software in het mbo. Hoe? Open standaarden en open source software in het mbo, Hoe? Zo! Leren vernieuwen Hoe? Zo! Open standaarden en open source software in het mbo A Hoe? 1 Waarom een boekje over open standaarden en open source software in het mbo? 3 2 Wat zijn open standaarden, en waarom

Nadere informatie

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN

WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN V1.02 Mark Jansen 2 WORDPRESS WEBSITES VERSNELLEN 1 LEES DIT EERST! 4 Disclaimer 4 Copyright 4 INLEIDING 5 WAAROM IS SNELHEID ZO BELANGRIJK? 6 Gebruikerservaring van bezoekers

Nadere informatie

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD)

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD) Hoe? Zo! Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat is BYOD? 4 3 Hoe kun je BYOD zinvol inzetten? 7 4 Wat zijn de consequenties van de invoering van BYOD? 10 5 Hoe werkt BYOD voor medewerkers? 14 6 Hoe kan ik BYOD

Nadere informatie

Uw telecomgoeroe geeft antwoord

Uw telecomgoeroe geeft antwoord In dit nummer Woord vooraf Uw telecomgoeroe geeft antwoord 3 Uw telecomgoeroe geeft antwoord 4 Nieuws 6 Slimmer communiceren Slimmer communiceren Geachte lezer, In welke branche u ook werkzaam bent met

Nadere informatie

LOCATIES A-side media is gevestigd in Mijdrecht. Ideaal gelegen in de randstad, tussen Amsterdam, Utrecht en Schiphol.

LOCATIES A-side media is gevestigd in Mijdrecht. Ideaal gelegen in de randstad, tussen Amsterdam, Utrecht en Schiphol. OVER A-SIDE MEDIA OPRICHTING A-side media is opgericht in 2001 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fullservice internetbureau. Wij profileren ons als allround mediabedrijf en staan bekend om

Nadere informatie

Personal Branding. Ontwikkel uw online persoonlijkheid. Alex van Ginneken

Personal Branding. Ontwikkel uw online persoonlijkheid. Alex van Ginneken Personal Branding Ontwikkel uw online persoonlijkheid Alex van Ginneken Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van succesvolle e-mail

Nadere informatie

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact Whitepaper Het klantcontactmodel 1 Inleiding Hoe belangrijk is klantcontact voor uw organisatie? Hebt u uw klantcontactproces dik voor elkaar of hebt u het gevoel dat het beter kan? Hoe doen andere organisaties

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

Opzetten van een Webwinkel. De weg naar ultieme online aankoopervaring. Alex van Ginneken

Opzetten van een Webwinkel. De weg naar ultieme online aankoopervaring. Alex van Ginneken Opzetten van een Webwinkel De weg naar ultieme online aankoopervaring Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van

Nadere informatie

Overheid heeft Antwoord. Goed gevonden. Trefzekere overheidsinformatie op internet

Overheid heeft Antwoord. Goed gevonden. Trefzekere overheidsinformatie op internet Overheid heeft Antwoord Goed gevonden Trefzekere overheidsinformatie op internet Inhoud Recht op snel en goed antwoord l Wat is ICTU? l Wat is Overheid heeft Antwoord? l Samenwerking met andere programma

Nadere informatie

Cloud Computing voor de waterschappen

Cloud Computing voor de waterschappen Cloud Computing voor de waterschappen Een notitie in opdracht van het i-platform Versie: 1.0 Concept Publicatiedatum: 28 oktober 2013 Auteur: Peter de Leeuw Ons kenmerk: Versiehistorie Versie Status Datum

Nadere informatie