Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieset Uw ICT, altijd en overal"

Transcriptie

1 Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij:

2 Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw automatiseringsvraagstukken. Al sinds 1997 heeft TendenZ ICT zich gericht op het aanbieden van een uitgebreid pakket ICT-diensten. TendenZ ICT staat hierbij garant voor een open organisatie met korte communicatielijnen en één contactpersoon voor uw organisatie. TendenZ ICT is onderverdeeld in drie afdelingen die zich elk hebben gespecialiseerd op hun gebied en u gezamenlijk een totaaloplossing kunnen bieden op het gebied van ICT. Beheer & Onderhoud De afdeling Beheer & Onderhoud biedt u een totaaloplossing op het gebied van beheer en onderhoud van uw gehele automatiseringsomgeving. De aanpak is gericht op het begeleiden van de klant in alle fasen van automatisering, denkende aan: advies, implementatie, consultancy en de totale uitbesteding van netwerk, cloudoplossingen, (thuis)werkplek, en beheer en onderhoud. Daarnaast bieden wij vanuit een uitgebreid assortiment beveiligingscamera s aan, en verzorgen wij de plaatsing en inrichting hiervan. (Web) Development De afdeling Design & (Web) Development is een afdeling met een creatieve visie en uitgebreide programmeerkennis. Met onze creatieve blik en uitgebreide kennis van de hedendaagse mogelijkheden op het gebied van (internet)technologie zijn wij niet alleen bereid uw maatwerksoftware, (web)applicatie, software koppeling of website te maken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en versturen van marketing. Act! Software Al ruim 20 jaar is TendenZ het aanspreekpunt voor Act! gebruikers in de Benelux en zijn al onze Act! Certified Consultants thuis op het gebied van relatiemanagement en interne communicatieoplossingen. Zeker in deze tijden van toenemende concurrentie is het zaak, dat een organisatie haar klanten goed kent en dat er ook met regelmaat klantcontact plaatsvindt. Investeren in goed relatiebeheer is investeren in succes. Onze twee vestigingen hebben meer dan klanten in Nederland geholpen bij een succesvolle Act!-implementatie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het boekhoudprogramma SnelStart, en een van de 20 business partners. Wanneer u gebruik wilt maken van diensten en/of producten van TendenZ ICT, kunt u contact opnemen met ons telefoonnummer: of , of via Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u te voorzien van extra informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

3 Netwerkbeheer De kwaliteit van uw netwerk draagt zonder twijfel bij aan het succes van uw organisatie. Een complex systeem als een computernetwerk vergt onderhoud, zowel preventief als reactief. Hierbij is onze ondersteuning precies zoals u mag verwachten van een leverancier van totaaloplossingen: allesomvattend. Onze consultants staan tot uw beschikking voor alle soft- en hardware die bij u zijn geïmplementeerd. Netwerkbeheer doen we in de vorm van een strippenkaart, dit maakt het voor u voordelig en bovenal overzichtelijk! Een strippenkaart betekent niets anders dan dat u van tevoren een aantal uren inkoopt die u bij ons kan besteden. De strippenkaart bestaat uit preventief en reactief onderhoud. Uit ervaring is gebleken dat dit de prestaties van uw systemen bevordert en de kans op storingen aanzienlijk verkleint. Zijn de uren van het jaar niet op, dan kunt u ze gewoon meenemen naar het nieuwe jaar. Veel voordelen! De strippenkaart heeft natuurlijk vele voordelen. Zo betaalt u geen voorrijkosten en profiteert u van een lager uurtarief. We sommen het hieronder even voor u op: Geen voorrijkosten Concurrerend uurtarief Serverstoringen worden binnen 8 uur opgelost Computerstoringen worden binnen 24 uur opgelost Een vaste contactpersoon De strippenkaart is onbeperkt geldig Wij waarschuwen u wanneer uw licenties bijna verlopen zijn Veel kan op afstand gedaan worden door middel van remote beheer Gratis helpdeskondersteuning Gratis advies rondom uw IT-netwerk Kortom, uw eigen systeembeheerder voor een zeer concurrerend tarief. Helpdeskondersteuning Als u als klant van Tendenz ICT een dienst bij ons afneemt, krijgt u standaard de beschikking over onze helpdesk. Onze helpdesk ondersteunt u bij de problemen die u mogelijk ondervindt bij het normale gebruik van uw computer of server. Veel kan tegenwoordig op afstand gedaan worden. Middels verschillende programma s kunnen wij, met uw toestemming, meekijken terwijl u aan de telefoon meeluistert. Alle incidenten of vragen worden geregistreerd en door de helpdesk gecoördineerd én bewaakt om ervoor te zorgen, dat deze, in overleg met uw vaste contactpersoon, zo snel mogelijk worden behandeld.

4 Remote beheer Wat onze helpdesk kan met het op afstand ondersteunen, kunnen we ook toepassen om uw systemen te beheren. We loggen op afstand in op uw computer of server om het nodige onderhoud te verrichten of om kleine storingen te verhelpen. Remote beheer valt in het algemeen binnen het netwerkbeheer, maar kan ook als losse dienst worden afgenomen. Daarnaast kan het ook toegepast worden in samenwerking met Netwerk Monitoring. Remote beheer heeft vele voordelen. U wordt direct geholpen en u betaalt geen voorrijkosten. Op afstand houden we de kwaliteit van uw netwerk in de gaten! Heeft u deze dienst afgenomen in combinatie met netwerkbeheer en is het incident naderhand niet opgelost? Dan komen we direct bij u langs om het probleem alsnog te verhelpen! Netwerkmonitoring Het netwerk van uw organisatie 24 uur per dag 7 dagen per week laten monitoren? Wij bieden die mogelijkheid. We kunnen op afstand uw netwerk in de gaten houden en op tijd ingrijpen mocht dat nodig zijn. Bij ons bestaat monitoren namelijk niet alleen uit kijken, maar ook uit anticiperen. Hierbij worden wij door middel van ons softwarepakket realtime op de hoogte gehouden van eventuele storingen en meldingen op uw werkstations en/of servers. Wij brengen op tijd advies uit over het vervangen of toevoegen van apparatuur, om zo de kwaliteit van uw IT-netwerk te kunnen waarborgen. Netwerkmonitoring kan als losse dienst worden afgenomen, maar ook in combinatie met netwerkbeheer en/of remote beheer. Doen zich toch incidenten voor, dan grijpen wij in en zorgen we direct voor een passende oplossing.

5 Cloud Computing Het ontwikkelen van cloud services speelt in op de trend om efficiënter om te gaan met geldmiddelen. Hierbij worden het gebruik van IT-functies en de kosten die daaraan verbonden zijn, veel beter op elkaar afgestemd. Tendenz ICT levert met Cloud Computing een dienst die ook u in staat stelt hiervan te profiteren, zonder direct alle bestaande investeringen versneld af te schrijven. Met de cloud service van Tendenz ICT bent u in staat exact het juiste type en de juiste hoeveelheid IT-functies aan te schaffen en kunt u op elk gewenst moment capaciteit en applicaties toevoegen. Bovendien betaalt u alleen voor de functionaliteit, opslag, rekenkracht en applicaties die u daadwerkelijk gebruikt. Bij Tendenz ICT kunt u via Cloud Computing gebruikmaken van onze infrastructuurvoorzieningen wanneer u het beheer van uw software of kantoorautomatisering bij ons onderbrengt. Hierbij is Tendenz ICT verantwoordelijk voor de continuïteit en beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur. Thuiswerkplekken Thuiswerken is voor veel medewerkers een uitkomst. Een belangrijke reden hiervoor is de tijdwinst die het oplevert door het vermijden van de files. Bovendien is thuiswerken beter voor het milieu en werken medewerkers thuis vaak effectiever. De technologische ontwikkelingen zorgen ervoor, dat een veilige toegang tot bedrijfsinformatiesystemen steeds goedkoper is te realiseren. Wij bieden door middel van onze IT-oplossingen (Citrix, Terminal Services en Cloud Computing) vele mogelijkheden om het thuiswerken te kunnen bevorderen. Daarnaast kunnen wij, door middel van remote beheer, ook op afstand ondersteuning bieden op thuis-pc s.

6 Citrix De computermarkt staat nooit stil, computers zijn snel afgeschreven. Hiervoor bieden wij, door middel van Citrix, een oplossing. Citrix-technologie maakt het u mogelijk om software via uw lokale pc op te starten. Deze software is op een centrale (Citrix) server geïnstalleerd. Op uw pc hoeft u maar één programma te installeren om verbinding te kunnen maken met de centrale Citrix-server. Voordelen voor u: Slechts één keer nieuwe software installeren Weinig verkeer op uw netwerk: alles gebeurt op de citrix-server Minder kans op communicatiestoornissen en fouten bij installaties Citrix werkt via het internet: thuiswerken is dus geen enkel probleem Gemakkelijk op afstand te beheren: dus geen hoge onderhoudskosten Zeer veilig Nadelen Hoewel Citrix veel voordelen heeft, is er ook een nadeel. Niet alle programma s functioneren op Citrix. Soms is maatwerk hierbij benodigd. Wij zijn graag bereid om u hierin te adviseren. Terminal Services Kent u het probleem dat uw werknemers binnen een aantal jaar nieuwe computers moeten hebben? Met Terminal Services is dit niet langer het geval. Terminal Services maakt het werk efficiënter. Door alle programma s op één of meerdere servers te draaien, hoeven computers bijna niet tot nooit vernieuwd te worden. Dit verlaagt de afschrijving per pc aanzienlijk! Veilig Met Terminal Services worden al uw gegevens veilig opgeslagen, door de programma s en gegevens niet op de pc te laten staan, maar door deze ook op de server(s) te plaatsen. Schaalbaar Terminal services zijn schaalbaar. Het kan klein opgezet worden en uitgroeien tot een heel groot netwerk. Uw eigen progamma s Op de Terminal Services kunnen nagenoeg alle programma s die normaal onder Windows draaien, ook gebruikt worden. U hoeft dus geen nieuwe programma s aan te schaffen ter vervanging van uw huidige programma s.

7 Remote back-up Back-ups, iets waar eigenlijk geen enkele organisatie zonder kan. Het maken van back-ups wordt vaak vergeten en is voor de kleine ondernemer erg kostbaar. Remote back-up is daar de oplossing voor. Het is eenvoudig, goedkoop, snel en bovenal veiliger dan de reguliere back-upmethodes! Voordelen Remote back-up kent veel voordelen. We sommen ze even voor u op: Goedkoper Geen dure onderdelen die u veel te snel moet afschrijven. Geen aanschaf van dure hardware en software. Veiliger Uw bestanden worden extern bewaard. Dat is wel zo veilig. Eenvoudiger Geen moeilijke apparatuur om in te stellen, u heeft alleen een gebruikersnaam en wachtwoord nodig bij remote back-up. Overzicht Via de ontvangt u regelmatig een gedetailleerd rapport over de gemaakte back-up. Automatisch Het systeem kan worden ingesteld om op bepaalde tijdstippen een back-up te maken. Waarom veiliger Remote back-up is veiliger dan de reguliere wijze waarop een back-up wordt gemaakt van cruciale data. Meestal worden back-ups op een externe schijf gemaakt of op CD/DVD gebrand, die in een (gesloten) kast wordt opgeborgen. Dit lijkt op zich veilig genoeg, maar wat gebeurt er als er wordt ingebroken en uw kast wordt (ook) leeggeroofd? Of wanneer er brand uitbreekt? Dan bent u de back-ups ook kwijt. Dit is niet het geval bij Remote back-up.

8 VoIP VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit spraak over een datanetwerk, oftewel bellen via een internetverbinding. Wij bieden u de mogelijkheid om uw huidige telefonie-omgeving in kaart te brengen en brengen aan de hand daarvan een advies uit. Dit advies helpt u in de keuze van een provider die het beste bij u past en waar nodig kunnen wij u adviseren welke infrastuctuur u nodig heeft. Dus heeft u een (andere) telefooncentrale nodig of kunt u beter een gehoste centrale gebruiken, zijn er andere typen telefoons nodig etc., dan kunnen wij u hierin adviseren en begeleiden. Bellen via een internetverbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste gezien. Andere belangrijke voordelen zijn: Capaciteit Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één VoIP-trunk, is nagenoeg onbeperkt. Daarmee zal uw telecomomgeving nooit de beperkende factor zijn bij bedrijfsgroei. Locatie-onafhankelijk U werkt drie maanden in een ander pand? U gaat verhuizen? Met VoIP geen enkel probleem. Een VoIP-account is gekoppeld aan een toestel of aan een VoIP-bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger. Flexibel U kunt uw telefoontoestel koppelen aan iedere netwerklocatie. Werkt u een periode in een projectruimte, dan neemt u gewoon uw toestel mee. Er hoeft niets omgeschakeld te worden en een netwerkbeheerder hoeft geen instellingen aan te passen. Een interne verhuizing is daarmee eenvoudig. Gemakkelijke configuratie VoIP is volledig te configureren via een webinterface. Een toestel vervangen of nieuwe toestellen plaatsen is daardoor zeer eenvoudig. Patchen is niet meer noodzakelijk. Eenvoudig aan te leggen U hoeft geen aparte kabels meer te trekken voor een telefoonverbinding. De kabels voor het computernetwerk kunnen worden gebruikt voor telefonie. Bij sommige VoIP-toestellen is het zelfs mogelijk om een netwerkkabel door te lussen, waarmee een computer en een telefoon gebruik kunnen maken van één kabel. U hoeft dus geen twee netwerken te onderhouden. Bij een verhuizing zijn de kosten van het aanleggen van een netwerk en het trekken van kabels laag. Gemakkelijk overstappen Indien u over wilt stappen naar een andere telecomleverancier, hoeft u alleen de telefoonnummers te verhuizen en de VoIP-gegevens van de nieuwe leverancier in uw centrale of toestellen te zetten. U kunt daarmee snel en probleemloos overstappen naar een andere telecomleverancier.

9 Goedkoper bellen Gratis bellen wordt door zakelijke VoIP-leveranciers nog niet aangeboden, maar bij de gemiddelde VoIP-aanbieder is bellen wel goedkoper. VoIP-gebruikers bellen onderling overigens gratis. Daarbij maakt het niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft, is de maandelijkse besparing op de gesprekskosten aanzienlijk. VoIP heeft de toekomst VoIP is dé telecomtechniek die in de toekomst gebruikt gaat worden. Alle grote leveranciers stappen op dit moment over op VoIP. Ruim 20% van bedrijven met meer dan 50 medewerkers is al overgestapt op VoIP- of IP-telefonie. Is uw telecomapparatuur aan vervanging toe, gaat uw bedrijf verhuizen of zoekt u een nieuwe telecomoplossing, dan is VoIP op dit moment de logische keuze. Nieuw: dé IP-telefooncentrale Ons aanbod aan u: dé IP-telefooncentrale. Onze IP-telefooncentrale biedt veeleisende zakelijke gebruikers een hoogwaardige centrale, waarmee u belt over uw data- of internetverbinding. U heeft geen eigen centrale en dus geen hardware meer nodig. De IP-telefooncentrale heeft naast alle bekende functies, standaard Interactive voice Responce (IVR), call pick up, bezetstatus van gebruikers, integratie van meerdere vestigingen en/of thuiswerkers, één nummerplan en een zeer heldere, visuele webapplicatie om de centrale te bedienen. Verlaag uw communicatiekosten met minstens 20% per maand! Gegarandeerd. U kunt nu uw maandelijkse kosten voor datacommunicatie, internet en telefonie met minimaal 20% verlagen! Dat garanderen wij. U bespaart direct omdat u niet meer in een telefooncentrale hoeft te investeren. De kracht van onze oplossing zit in de (technische) bundeling van diensten. Daardoor vervallen veel kostencomponenten: Geen telefooncentrale meer nodig (geen afschrijving/renteverlies) Geen onderhoudskosten van de telefooncentrale meer Geen ISDN/analoge abonnementen meer nodig Unieke voordelen Deze ultramoderne IP-telefooncentrale dienst biedt u naast het feit dat u niet meer in een telefooncentrale hoeft te investeren, een groot aantal extra voordelen: Bellen over uw data- of internetverbinding Gratis onderling bellen, ook naar mobiele toestellen Verlaging tikken gesprekskosten met circa 30% Behoud van huidige telefoonnummers Deze dienst wordt volledig door ons beheerd: u blijft up-and-running.

10 Bel direct voor een afspraak Wilt u gebruikmaken van het introductieaanbod voor dé IP-telefooncentrale? Heeft u belangstelling voor een quick scan om te bekijken wat uw voordelen exact zijn? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs voor de best passende oplossing. Wij kunnen u uiteraard alles uitleggen over dit aanbod. Naast advies kan Tendenz ICT ook de complete levering en inrichting verzorgen. Van het aanmelden bij de provider tot het inrichten van de centrale en het plaatsen van alle apparatuur. Door onze ervaring en expertise kunnen wij u optimale zekerheid bieden op het gebied van bereikbaarheid en functionaliteiten.

11 Advies U kunt bij ons terecht voor een gedegen advies over bijvoorbeeld welke vorm van beheer het beste bij u past, maar eventueel ook om te kijken of specifieke IT-oplossingen, zoals Cloud Computing, Citrix, Terminal Services, VoIP of Remote Back-up voordelen voor u zouden kunnen bieden. Tendenz ICT is een organisatie die uw taal spreekt. Geen moeilijke termen maar to-the-point advies op maat. Wij leveren alle producten en diensten precies zo, zodat ze binnen uw bedrijfsprocessen en structuur passen, op het gebied van Beheer & Onderhoud, (Web)Development en Software. Wij kunnen u advies geven over onder andere de onderstaande onderdelen: Netwerkbeheer Remote beheer Netwerkmonitoring Cloud computing Thuiswerkplekken Citrix Terminal services Detachering Remote back-up VoIP Producten GRATIS IT-Check Heeft ook u de afgelopen tijd last gehad van hardnekkige virussen of die vervelende spam, is uw netwerk ook zo traag, heeft u vaak last van vastlopers? Of wilt u ook weten hoe het met uw huidige netwerk is gesteld? Hiervoor biedt Tendenz ICT u de gratis IT-Check. Wat houdt de IT-Check nu in? Aan de hand van de door u ingevulde IT-check nemen wij contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een 2 uur durende ICT check. Vanuit hier krijgt u van ons een rapport in Jip en Janneke taal. Hierin vindt u een conclusie en advies terug hoe u uw ICT maximaal kan inzetten. Meer informatie Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of vraag de gratis IT-Check aan op en bekijk de mogelijkheden!

12 Producten Computertechnologie wordt steeds geavanceerder en daarmee ook steeds complexer. Om deze technologie te kunnen vertalen in concrete toepassingen, levert Tendenz ICT, naast enkele kloonproducten, veelal producten van gerenommeerde fabrikanten. De focus ligt hierbij op de productgroepen servers en opslagsystemen, werkstations, printers en actieve netwerkcomponenten (switches en routers) etc. Als uitgangspunt voor het productassortiment geldt de bij het product behorende autorisatie. Tendenz ICT heeft als serviceprovider immers de filosofie dat op alle door haar verkochte producten zelfstandig service dient te worden verleend. Voor u als klant geeft dit de zekerheid dat het desbetreffende product volledig wordt ondersteund en dat u voor de aankoop, installatie en onderhoud van uw systemen één aanspreekpunt heeft. Hoewel Tendenz ICT van meer dan 100 fabrikanten producten levert, ligt de nadruk middels het kernassortiment op de producten van de volgende fabrikanten: Hardwareproducten Hewlett Packard Dell Draytek Yours 3Com Cisco Brother Softwareproducten Microsoft Citrix Symantec Avast Adobe Barracuda Network Associates Avast

13 Netwerkconcepten Bij het bouwen van een netwerk is een goed concept cruciaal voor een optimale balans tussen de kosten en de betrouwbaarheid van het netwerk. Wij hebben de kennis in huis om deze balans goed te bewaken. De concepten worden volgens industriële standaarden ontworpen zodat deze makkelijk te onderhouden zijn, wat weer leidt tot lagere kosten voor het onderhoud. Onze netwerkconcepten gaan verder dan alleen een papieren ontwerp. U krijgt van ons ook een digitale variant van het ontwerp van uw netwerk. Deze is geheel interactief en stelt u of uw beheerder in staat om informatie over elke computer, printer, server en alle andere aparatuur op te vragen! Meer informatie Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of vraag de gratis IT-Check aan op en bekijk de mogelijkheden!

14 Tendenz ICT heeft een team ervaren professionals dat hoogwaardige internetoplossingen bedenkt, creëert en realiseert. Wij ontwikkelen websites, webshops, Act! add-ons en (webbased) software. Strategie, ontwerp en techniek worden ingezet om klanten succesvol te maken. Tendenz ICT::(Web) Development kan u voorzien in de volgende onderdelen: Grafisch ontwerp en ontwikkeling van website en/of template Ontwikkeling van Act! add-ons of desktop software Content Management System voor uw website Beheer en Onderhoud van uw website Webapplicaties Webhosting Domeinnaamregistratie Integratie van uw webformulieren / webshop met Act! marketing Intranet applicaties

15 Webdesign Website-advies, -ontwerp, -realisatie en -beheer Een website die een duidelijk beeld weergeeft van uw core business binnen uw bedrijf, die de juiste uitstraling heeft en het beoogde doel van de website ook tot uitdrukking laat komen is een goede website. Hierbij kan Tendenz ICT als proactieve sparringpartner een duidelijk en helder advies uitbrengen wat zal resulteren in een goed en sterk ontwerp. Ontwerp Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden. Na een oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen t.a.v. de website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt. Hierbij ligt de nadruk op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik. Realisatie Deze voorbeeldsite wordt - op een tijdelijke omgeving - op internet geplaatst zodat u online de ontwikkeling van de site kunt bekijken. U kunt op deze manier te allen tijde wijzigingen in de tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na goedkeuring wordt de voorbeeldsite geactiveerd en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines. Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet. Beheer Voor het beheren van uw website leveren wij al onze websites in combinatie met ons CMS (Content Management Software). Hierbij houden wij rekening met alle eisen die zoekmachines op dit moment stellen om een zo hoog mogelijke ranking te bereiken. Hiervoor bouwen wij professionele zoekmachinevriendelijke websites die bij uw bedrijf passen. Voor een aantal voorbeelden kijkt u eens op onze portfolio-pagina:

16 Website CMS Uw website up-to-date houden kost vaak veel tijd, geld en kennis. Daarom voorzien wij al onze geïmplementeerde internetsites van een beheertool. Hierbij biedt Tendenz ICT het open source CMS (Content Management Systeem) MODx. Dit CMS-systeem biedt u de mogelijkheid om via een gebruiksvriendelijke manier uw website aan te passen, te beheren en te onderhouden. Ook mensen die minder affiniteit hebben met automatisering, zijn in staat om door middel van MODx hun website aan te passen. Hierbij biedt MODx tevens de mogelijkheid om op elk gewenst moment uitgebreid te worden, wat voor de opdrachtgever betekent dat hij/zij in samenwerking met ons bepaalt hoe het stramien van de internetpagina s zal zijn. Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om MODx te implementeren in reeds bestaande websites. Wat zit er standaard in ons CMS Pagina s aanmaken en beheren, waar middels een hierarchische structuur automatisch een menu uit volgt Bestanden uploaden en beheren Gebruikers aanmaken en beheren met verschillende niveaus Uw pagina s via een WYSIWYG (what you see is what you get) editor voorzien van tekstop maak, afbeeldingen, links, tabellen, opsommingen en meer Extra functionaliteiten in het CMS zijn beschikbaar in zgn. Extra s». U kunt hierbij denken aan een webshop, een slideshow die u zelf kunt beheren, een fotogalerij, etc. Als u wensen heeft waar niet een bestaande module voor is, kunnen wij voor u uw eigen maatwerk-modules maken. Voordelen MODx Webbased, dus op elk gangbaar platform aan te sturen Eenvoudig beheren en onderhouden van uw website. U ziet enkel wat u daadwerkelijk gebruikt. Geavanceerde mogelijkheden voor SEO Een deskundige helpdesk Onbeperkt aantal gebruikers

17 Webhosting Websitehosting wil eigenlijk zeggen dat er ruimte op de server wordt verhuurd om uw website op te zetten. Door het enorme aanbod van hostingproviders is het soms moeilijk uit te vinden wat de beste oplossing is. Want al wordt de nadruk door de hostingaanbieders meestal op de prijs gelegd, de kwaliteit van de servers en de netwerken zijn zeker zo belangrijk. Het is voor iedereen mogelijk om een passend hostingpakket te vinden: van de beginner die de eerste stappen op internet waagt, tot de professional die het uiterste wil bereiken. Tendenz ICT biedt u daarom professionele hulp bij de hosting. Waar bij andere bedrijven de communicatie over meerdere schakels gaat, is dit bij Tendenz ICT niet het geval, de communicatielijnen zijn heel kort; dat wil zeggen dat het beheer in onze eigen omgeving is. Er zit als het ware maar één schakel tussen u (de klant) en ons (het bedrijf). Pakket Ons Basispakket bestaat uit de volgende onderdelen: Script talen: MySQL 5, PHP5, CGI-PERL, CRON-jobs 2500 MB webruimte 10 GB dataverkeer p/m 15 pop3 mailadressen Spamfilter Nachtelijkse full back-up Domeinnaamregistratie U kunt bij ons de volgende domeinen bestellen:.nl,.be,.org,.com,.biz,.info,.eu,.cc,.tv,.nu,. bz,.ca,.co,.uk,.ws,.us,.it,.in,.pl,.fr,.es,.se

18 Portfolio webdesign Hieronder volgt een kleine impressie van door ons gemaakte websites. Ga voor een uitgebreider overzicht naar

19 Ondersteuningscontract website Het is belangrijk dat uw website regelmatig wordt geüpdatet. Daarnaast een nieuwtje te plaatsen. Maar ook weten wat de website doet met betrekking tot uw webmarketing. Hoe gaat het met de ranking van de website? Zijn uw teksten correct opgemaakt? En nog veel meer zaken welke van belang zijn voor uw website. Tendenz ICT :: (Web) Development heeft hiervoor een oplossing. Onderhoudscontract website Voor een blok van 4 uren controleren wij uw website op diverse punten, zoals: de ranking bij de zoekmachines vindbaarheid zoekwoorden en teksten controle in CMS Daarnaast: Bieden wij u telefonische ondersteuning rondom vragen over ons CMS Heeft u recht op gratis CMS updates Kunt u gebruik maken van ons supportforum Kunnen wij uw website browser compatible houden, Kunnen wij u doormiddel van mailingen op de hoogte houden rondom websites, CMS en vindbaarheid Website check Wordt uw website slecht gevonden door de zoekmachines? Doet uw website niet (meer) wat hij zou moeten doen? Doe de website-check! Wij kunnen uw website controleren op een aantal zaken zoals technische correctheid (geldigheid van CSS en HTML) en het zoekmachine-vriendelijk zijn van uw website. Aan de hand hiervan kunnen wij u advies uitbrengen voor eventuele SEO- aanpassingen ter bevordering van de vindbaarheid, of zelfs het maken van een nieuwe website.

20 marketing en nieuwsbrieven versturen in uw eigen huisstijl! Uw bedrijf maakt gebruik van briefpapier in huisstijl maar u verstuurt nog geen in uw eigen huisstijl? Vier redenen waarom u juist uw in huisstijl moet versturen: Het vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf Het komt betrouwbaar en consequent over Het versterkt de uitstraling van uw bedrijf Het vergroot de keuzemogelijkheden van uw promotionele activiteiten Tevens kan een mailing bijdragen aan een verhoging van bezoekers op uw website. Mogelijkheden Wij maken templates (zeg maar briefpapier) en -handtekeningen voor Microsoft Outlook Outlook Express, Apple Mail en Mozilla Thunderbird, in combinatie met Swiftpage (Act!). Deze templates kunnen ook gebruikt worden in combinatie met andere ingsoftware. De template wordt ontworpen in uw huisstijl, inclusief logo en indien gewenst met handtekening. Ook is het mogelijk uw eigen ontwerp aan te leveren! Al onze templates worden getest in Microsoft Outlook, Outlook Express en Mozilla Thunderbird.

21 Webapplicaties Naast internetsites biedt de internettechnologie veel meer mogelijkheden in de vorm van zogenaamde webapplicaties. Een webapplicatie is een online programma. Een van de grote voordelen hiervan is dat u overal ter wereld toegang heeft tot de webapplicatie. U en uw werknemers kunnen dus altijd en overal de door u gewenste data bewerken. Webapplicaties vormen vaak een zeer interessant alternatief voor standaard software. Dit zeker niet in de laatste plaats vanwege de relatief voordelige ontwikkelkosten. Een extra voordeel is platformonafhankelijkheid: een webapplicatie draait op zowel een Windows pc, een Apple Mac product of een Linux systeem. Wij bouwen voor verschillende typen eindgebruikers gebruikersvriendelijke webapplicaties. Door onze jarenlange ervaring weten wij de vormgeving perfect te combineren met de laatste technieken. Een webapplicatie moet perfect werken, maar de vormgeving is net zo belangrijk! Zo hebben wij voor klanten als CZ, Océ, Gemeente Emmen, en het Ministerie van Onderwijs in samenwerking met Health2Work het systeem Arbokompas ontwikkeld, waarmee werknemers vragen over hun werkplek kunnen stellen en eventuele klachten kunnen indienen, waarop een ergonomisch advies volgt in combinatie met te bestellen ergonomische producten. Voor Lutèce hebben wij een beeldbank-applicatie gemaakt, waarmee zij beeldmateriaal binnen de organisatie kunnen beheren, voorzien met zoeken via tags. U begrijpt natuurlijk dat de mogelijkheden van webbased applicaties dus vrijwel onbeperkt zijn. Wanneer u meer wilt weten, informeren wij u graag.

INFORMATIESET UW ICT, ALTIJD EN OVERAL. TENDENZ ICT

INFORMATIESET UW ICT, ALTIJD EN OVERAL. TENDENZ ICT INFORMATIESET UW ICT, ALTIJD EN OVERAL. TENDENZ ICT 1 INHOUDSOPGAVE WIE ZIJN WIJ? 4 BEHEER EN ONDERHOUD 6 VOIP 12 ADVIES 14 CAMERABEVEILIGING 16 WEBDEVELOPMENT 18 MAATWERKSOFTWARE 20 WEBDEVELOPMENT 21

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend Inhoudsopgave LawyerConnect brochure 1. Telephony2Connect 1.1. VoIP2Connect Pagina 2 1. Telephony2Connect Altijd bereikbaar Telefonie biedt u vele voordelen

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,-

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Prijslijst 2015 Algemeen Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Advisering: 10,- per uur. Reparaties Onderzoekskosten: 10,- Reparatiekosten: 10,- Installaties

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Bedrijfszekerheid Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Altijd in bedrijf Onderwerpen Liveplan remote beheer Firmtel Telefonie Liveplan server backup LivePlan Remote Beheer

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Dienstbeschrijving Diensten Lancom Ons bedrijf in 1,5 minuut Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Welke Cloud? Typen Cloud

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder!

Glasvezel. Glas helder! Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Meer en Duin te Lisse De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging,

Nadere informatie

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014

Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier. Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Vraagbundeling glasvezel, sluitingsdatum 1 april 2014 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Industrieterrein Waaier De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten.

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom

Glasvezel. Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Aansluiting diensten op het netwerk van Fore Freedom De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie,

Nadere informatie

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden

Glasvezel. Aanbod: Roomburg Leiden 01000005 Glasvezel. Glas helder! Aanbod: Roomburg Leiden De Glasvezelkoning is een onderdeel van IP-ONE B.V. Bellen, internetten en online diensten. Internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, pinnen

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2009

NIEUWSBRIEF JULI 2009 NIEUWSBRIEF JULI 2009 Graag willen wij u op de hoogte houden rondom ons softwarepakket. Controle database Om op een eenvoudige wijze te controleren of uw database foutieve of dubbel ingevoerde gegevens

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

Werken waar en wanneer u maar wilt!

Werken waar en wanneer u maar wilt! Werken waar en wanneer u maar wilt! Als ondernemer wilt u: Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven Bij alle gegevens kunnen als u bij de klant

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP!

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! De cloud is al lang geen hype meer. In diverse branches heeft het de manier waarop organisaties met IT omgaan veranderd en

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016 ` Diensten en tarieven Zakelijk 1. Computer bewaking Met Computer bewaking worden uw werkstations continue gecontroleerd op veel Windows punten. Hierdoor kan Total Progress direct reageren op situaties

Nadere informatie

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN STAPPENPLAN WEBSITE BOUWEN Online ondernemers behalen drie procent meer omzet dan hun offline collega's, zo blijkt uit onderzoek. Een goede reden om als mkb er online aanwezig

Nadere informatie

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER

EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER KLAAR VOOR MORGEN EEN NIEUWE INTERNET VERBINDING? IN DE CLOUD WERKEN? OVER OP VOIP? BENK GROEP HELPT U GRAAG VERDER OVER BENK GROEP Wilt u over op glasvezel, bellen via VoIP, het netwerkbeheer uitbesteden

Nadere informatie

Zarafa Email en Agenda

Zarafa Email en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa Email en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je email, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Direct een mailtje terug kunnen sturen? Een nieuwe afspraak kunnen

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 2. Overzicht en specificering van additionele modules Naast de basis implementatie is het Steenstra CMS systeem uit te breiden met

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Stabiliteit, eenvoud en gemak Uw ICT vanaf 2015. Zo simpel is ICT-beheer

Stabiliteit, eenvoud en gemak Uw ICT vanaf 2015. Zo simpel is ICT-beheer Stabiliteit, eenvoud en gemak Uw ICT vanaf 2015 1A First Alternative 1A First Alternative levert ICT diensten aan het MKB in Nederland via gecertificeerde 1A partners. Deze ICT diensten zijn speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN Diensten: o Managed IT Service Provider voor het MKB Cloudcomputing - Remote Monitoring en Patchmanagement - VOIP telefonie Hardware: o Servers - Personal Computers Laptops

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

Intern (On-Premise) Co-Location Infrastructure-as-a-Service (IaaS) Platform-as-a-Service (PaaS)

Intern (On-Premise) Co-Location Infrastructure-as-a-Service (IaaS) Platform-as-a-Service (PaaS) Tot een aantal jaren geleden was het redelijk vanzelfsprekend om in een gebouw met een groot aantal werkplekken een eigen serverruimte te maken. Dit heeft nog steeds een aantal voordelen. Vandaag de dag

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Leones. Business Case Service Management Tool

Leones. Business Case Service Management Tool Leones Business Case Service Management Tool Inhoudsopgave 1. AFBAKENING... 3 1.1 DOEL... 3 1.2 AANNAMES... 3 1.3 HUIDIGE SITUATIE... 3 1.4 PROBLEEMSTELLING... 3 1.5 WAT ALS ER NIETS GEBEURT?... 3 2. OPTIES...

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Omdat u moet kunnen vertrouwen op uw backup... BACKUPAGENT, DE VOORDELEN OP EEN RIJ - Veilige backups zonder omkijken, alle bedrijfskritische

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing!

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing! Zorgeloos communiceren Ook voor uw totaaloplossing! Aangenaam Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van communicatie. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Dit doen we met een

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING?

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Innervate: Januari 2011 WHITEPAPER CLOUD COMPUTING HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Lees hier in het kort hoe u zich het best kunt bewegen in de wereld van cloud computing

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement.

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Algemeen Met KYOCERA scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen

Nadere informatie

TO CLOUD OR NOT TO CLOUD

TO CLOUD OR NOT TO CLOUD TO CLOUD OR NOT TO CLOUD DE VOOR- EN NADELEN VAN DIGITALE FACTUURVERWERKING IN DE CLOUD Organisatie Easy Systems B.V. Telefoon +31 (0)318 648 748 E-mail info@easysystems.nl Website www.easysystems.nl Auteur

Nadere informatie

ISDN verdwijnt Wat is het alternatief?

ISDN verdwijnt Wat is het alternatief? ISDN verdwijnt Wat is het alternatief? Voice over IP (VoIP) is een van de meest populaire alternatieven voor ISDN, de telefooncentrale koppelt over internet via Voice over IP aan het publieke telefoonnetwerk.

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Aan de slag met Office2Go Met een Mac. Office2Go +31 (0)88 053 64 64 www.office2go.nl

Aan de slag met Office2Go Met een Mac. Office2Go +31 (0)88 053 64 64 www.office2go.nl Aan de slag met Office2Go Met een Mac Office2Go +31 (0)88 053 64 64 www.office2go.nl WELKOM U heeft voor Office2Go gekozen als uw ICT oplossing. Voordat wij de omgeving voor u gereed maken en u aan de

Nadere informatie

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik.

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. Hosted Exchange Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. HOSTED EXCHANGE Hosted Exchange is een zakelijke oplossing waarmee u altijd beschikking heeft over uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Nadere informatie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP Uw eigen telefooncentrale in de cloud Cloud VoIP Telefonie en veel functies voor uw onderneming Met Cloud VoIP krijgt uw organisatie in één keer een professionele telefooncentrale met heel veel functies.

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

Bijeenkomst ICT & Onderwijs 14-11-2013

Bijeenkomst ICT & Onderwijs 14-11-2013 Bijeenkomst ICT & Onderwijs 14-11-2013 Welkom Waarom deze bijeenkomst? Programma Waarom deze bijeenkomst? Recente technische ontwikkelingen bij Drie-O Ontwikkelingen bij andere organisaties Welke vraagstukken

Nadere informatie

Beknopte Handleiding. Contact Connect

Beknopte Handleiding. Contact Connect Beknopte Handleiding Contact Connect Inhoud Inleiding... 3 Contact Connect... 4 Select-to-dial... 4 Minimale systeemeisen... 4 Installatie... 5 Gespreksherkenning... 6 HAAGCOM Pagina 2 van 6 2015 Inleiding

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA.

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Algemeen Met KYOCERA scannen naar Trivium FORTUNA beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Trivium FORTUNA. Met

Nadere informatie