Mobile, Cloud & Analytics Curriculum Vitae. Klantgerichtheid in combinatie met flexibiliteit en creativiteit levert ons een unieke marktpositie op.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mobile, Cloud & Analytics Curriculum Vitae. Klantgerichtheid in combinatie met flexibiliteit en creativiteit levert ons een unieke marktpositie op."

Transcriptie

1 Mobile, Cloud & Analytics Curriculum Vitae Klantgerichtheid in combinatie met flexibiliteit en creativiteit levert ons een unieke marktpositie op.

2 ITELLIGENCE Als een vaak bekroond SAP partner realiseert itelligence complexe software projecten voor meer dan klanten wereldwijd. itelligence is één van de internationaal leidende full-service providers van krachtige software oplossingen. De optimalisatie van uw processen en interne procedures ter verbetering van uw bedrijfseconomische situatie is ons belangrijkste doel! MOBILE OPLOSSING itelligence biedt professionele en future proof oplossingen. Wij bieden zowel Mobile websites in HTML5 als ook geïntegreerde mobiele applicaties die uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Denk hierbij aan Mobile CRM, Service-apps, Sales-apps of een Workflow proces. itelligence heeft diverse oplossingen die aansluiten bij de behoefte van de klant. We geloven niet in een one-fits-all oplossing, maar kennen een gebruiker georiënteerde aanpak. De gebruiker en uw processen vormen de basis van de oplossing waarbij we zoveel mogelijk informatie en logica uit uw bestaande systemen benutten. De applicatie wordt volledig vormgegeven en ingericht naar uw specifieke wensen, maar kent wel een bewezen framework. Inmiddels ligt al veel functionaliteit in de vorm van bouwstenen op de plank, ook kunnen we deze naar uw behoeften integreren in de APP. Dit is snel, risicoloos en voordelig. Onze toegevoegde waarde is dat we zowel het ontwerp maken, als ook de technische ontwikkeling en integratie doen. Daarnaast hebben we écht verstand van SAP/ SAP Fiori; zowel functioneel, technisch als infrastructureel. SKILLS Front-end User Interface Design - HTML5 - jquery - JavaScript - CSS3 - SAPUI5 - SQLite - Grunt - JSON - Angularjs - Cordova - Knockoutjs - LESS - Dustjs - Fiori Back-end Microsoft.NET - C# - ASP.NET - ASP.NET MVC - WCF - (T-)SQL - SOAP - JSON - XML - Entity Framework - Unit Testing - UML - SQL Server, SAP SOA - Netweaver Gateway - Fiori - SAP Mobile Pla - form - Afaria - odata - REST webservices - SOAP webservices

3 ITELLIGENCE SERVICE APP Het werken zonder internetconnectie is van grote toegevoegde waarde voor de servicemedewerker Ubald kuijpers, itelligence Met deze app voorziet itelligence, servicemedewerker van informatie terwijl zij hun werkzaamheden uitvoeren bij de klant. Snellere en betere communicatie met de servicemedewerker. Ze zien rechtstreeks uit SAP hun orders (offline werken); Het updaten van de orders gebeurt rechtstreeks in SAP. Dit voorkomt fouten en levert een enorme tijdwinst op; Servicemedewerkers hebben alle informatie in hun App. Kunnen ook makkelijk orders van elkaar overnemen. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken en meer orders op één dag afwerken; Klanten kunnen op een website het logboek inzien. Dit verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening en heeft een positieve impact op de klanttevredenheid.

4 HERMANEX ORDER ENTRY APP Hermanex is een handelspartner in restpartijen merkgoederen. Met de APP biedt Hermanex haar internationale Sales team een super gebruikersvriendelijk en volledig op maat gemaakte Sales cockpit. Met de APP is het Sales team in staat razendsnel orders samen te stellen en naar SAP te sturen voor automatische verwerking. Sales heeft nu beschikking over alle relevante klant- en productinformatie! Een partij goederen die s morgens binnenkomt kan direct worden aangeboden. De APP genereert eenvoudigweg meer omzet en levert veel tijd- en kostenbesparing op in de verwerking van de orders.

5 THIELCO CRM APP Dat itelligence al meerdere Apps ontwikkeld heeft, is bijzonder prettig Rien Hendrikx, Thielco Thielco Steel Solutions Group is succesvol en toonaangevend in oppervlaktebehandeling en roosterproductie. Om de groei in goede banen te leiden en het Sales team te ondersteunen wenste Thielco een mobiele CRM APP, geïntegreerd met SAP. Met de CRM APP heeft Sales nu altijd actuele informatie van klanten en prospects, kunnen ze eenvoudig offertes registreren en kan het management de forecast volgen.

6 MALVERN SERVICE APP Snellere en betere communicatie met de servicedesk. Malvern ziet rechtstreeks uit SAP hun werkorders; Het updaten van de orders gebeurt rechtstreeks in SAP. Dit voorkomt fouten en levert een enorme tijdwinst op en is kostenbesparend; Mecanicien hebben alle informatie in hun APP. De gebruiker kan ook makkelijk werkorders van elkaar overnemen. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken en meer op één dag afwerken; De werkorder kan geheel doorlopen en afgewerkt worden van tijdregistratie tot verbruik van materiaal. (Offline werken is mogelijk).

7 BAVARIA CRM APP We zijn erg te spreken over itelligence. De oplossing werkt. Is snel, en er is veel functionaliteit beschikbaar Joan van Kessel, Bavaria Bavaria heeft SAP ERP en SAP CRM 7.0. Bavaria wensten een APP voor hun buitendienst die ook zonder internet moest kunnen werken! Nu heeft Bavaria een APP waarmee Sales snel en eenvoudig gespreksnotities en afspraken kan vastleggen. Beschikken ze altijd over actuele klantinformatie en kunnen ze wijzigingen eenvoudig doorgeven. Verder kunnen ze zelf nieuwe klanten en/of contactpersonenen aanmaken. Deze informatie wordt vervolgens automatisch verwerkt in CRM en ERP. De APP heeft als voordeel dat de directe borging van informatie in de core systemen van Bavaria opgeslagen wordt en het biedt een efficiënter verwerkingsproces met minder fouten.

8 BUSINESS ANALYTICS OPLOSSING De Trade & Industry markt bevat veel hektiek. Product life cycles worden steeds korter, er ontstaan nieuwe markten en kansen, terwijl de klassieke omgeving vervaagt. En klanten? Die verwachten steeds meer. Kortom, iedere dag weer nieuwe uitdagingen door snelle veranderingen in de digitale wereld. Bedrijven dienen slagvaardig te zijn, en competitief voordeel te behalen. Vertrouwen op reputatie is niet meer voldoende, marktbenadering gebaseerd op ervaring ook niet. Succesvol zijn betekent noodzakelijke groei in omzet, marge en marktaandeel. En de aanpak van iedere klant is volgens Customer Engagement Intelligence, een op-maat aanbod in lijn met zijn voorkeur. En mèt Predictive Analysis, een statistische voorspellingstechniek aan de hand van klant- en productprofielen. In de Trade & Industry sector zijn IT-programma s vaak gericht op operationele processen. Echter, inzicht in- en rapportage van eigen data zijn vaak moeizame tracjecten. Big data inclusief historie dienen uit verschillende bronnen te worden verzameld, verwerkt en uiteindelijk op maat te worden gerapporteerd. Met precies één gemeenschappelijke factor: snelheid! Maar, de concurrent staat niet stil, is ook ongeduldig, en niet afwachtend. Dus, hoe eerder een compleet inzicht beschikbaar is, hoe eerder en beter het besluit zal zijn. In de digitale wereld voor Trade & Industy is er een oplossing voor Het verzamelen en verwerken van uiteenlopende gegevens met snelle Data Engines, De relevante gegevens in geraffineerde rapportages op maat aan te bieden. De Business Analytics oplossing van itelligence is hiervoor uitstekend inzetbaar. SKILLS Front-end BI Launchpad - Design Studio Explorer Lumira Mobile - Predictive Analytics - Universe Visual Intelligence - Web Intelligence - Xcelsius Back-end Apache - Central Management Server - Data Administration - Data Mining - Data Quality - Data Services HANA - Mobile Analytics Oracle - SQL Anywhere - SQL Server - Sybase System Administration System Performance Tuning - TomCat

9 BUSINESS ANALYTICS DASHBOARD CONCEPT Met dit concept worden relevante processen als Key Performance Indicators aan elkaar gelinkt. Op deze wijze wordt het uiteindelijk resultaat inzichtelijk in beeld gebracht. En één geheel is uiteindelijk altijd beter dan de som der delen. Eén conceptueel beeld samengesteld uit relevante onderdelen. Direkt inzicht in de status van het gehele bedrijf. Snelle en betere communicatie is mogelijk. Updaten van informatie in real time. Dit levert tijdwinst op. Voorspelling van de nabije toekomst bij ongewijzigd beleid.

10 OMZET EN ACCOUNTMANAGERS DASHBOARD Dit dashboard geeft inzicht welke accountmanager boven of onder het vooraf vastgestelde omzetdoel presteert. Sterke visualisatie voor snel inzicht in de prestaties van uw verkoopteam. Rapportage op één specifieke individu is mogelijk.

11 OMZET PRODUCT- EN GEOMIX DASHBOARD Deze dashboards tonen de opbouw van product- en geomix over de verschillende jaren. Visueel is direkt zichtbaar welke productlijn of filiaal de grootste omzetbijdrage heeft. Snel inzicht in de omzetbijdrage van de diverse productlijnen of verkoopfilialen. Op maat rapportage is mogelijk Verkoopmutaties in SAP zijn direkt zichtbaar in de dashboards. Ad-hoc informatie is met ingebouwde dynamische filters opvraagbaar.

12 FINANCIËLE TREND AGING ANALYSE DASHBOARD Het is altijd belangrijk om cash flow inzichtelijk te maken. Dit dashboard toont de periodes die aandacht vragen in Red Alert mode. In deze periodes zijn er rode balken te zien. Met andere woorden: Méér betalen dan ontvangen! Tenzij er tijdig maatregelen worden genomen, want Cash is King geldt nog steeds. Toont periodes met een hogere crediteurenpositie dan debiteurenpositie. Toon alleen de probleemperiodes is met dynamische filters mogelijk. Historische Cashflow vergelijking in één grafische presentatie.

13 CLOUD OPLOSSING itelligence kan voor klanten haar Mobile en Analytics oplossingen ook ter beschikking stellen in de Cloud. De Cloud heeft voor iedere organisatie enorm veel mogelijkheden: Meer flexibiliteit en efficiency, Snel opschalen bij piekbelasting en afschalen in rustige perioden. De keuze voor de juiste mix van Cloud Services en de bestaande ICT-infrastructuur is echter niet eenvoudig en roept vragen op: Wat is de locatie van bedrijfskritische data in de Cloud? Hoe zit het met de beveiliging van mijn data? Hoe ziet de huidige ICT-infrastructuur er uit? En welke situatie wordt gewenst in de toekomst? Met een Private Cloud hoeft de klant de infrastructuur voor bedrijfskritische applicaties niet te delen met anderen. Er wordt 100% controle behouden over de locatie en het eigendom van de gegevens waarbij beschikbaarheid en beveiliging van data zijn gewaarborgd. Door onze itelligence Cloud oplossing te koppelen met uw huidige infrastructuur ontstaat een Hybride Cloud die snel en adequaat in gebruik te nemen is.

14 ITELLIGENCE MOBILE, CLOUD & ANALYTICS CUSTOMERS

15 CONTACTGEGEVENS UBALD KUIJPERS itelligence BV - Croy LC Eindhoven phone: mobile: RALPH NAGY itelligence BV - Croy LC Eindhoven phone: mobile:

16 itelligence BV - Croy LC Eindhoven - phone:

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie In het begin van een nieuw jaar wordt vaak aandacht besteed aan ontwikkelingen en trends die hun stempel gaan drukken op 2014.

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: De Waal 30A 5684 PH Best telefoon + 31 (0) 499 332757 telefax + 31 (0) 499 332659 email: info@atworkmgt.nl www.atworkmgt.nl Brancheoplossing maakindustrie...volledig

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl Exact voor CRM Meer dan verkoop. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost amerikaanse bedrijven $600 miljard per jaar De hele wereld is online. Tablet en smartphones worden net zo vaak zakelijk gebruikt als

Nadere informatie

tijd voor info support

tijd voor info support tijd voor info support Uw bedrijfsdoelen realiseren? tijd voor Info Support Beheerdiensten Wilt u geen omkijken meer hebben naar software-updates, het oplossen van IT-problemen en integratie van nieuwe

Nadere informatie

Stageopdrachten 2012/2013

Stageopdrachten 2012/2013 Stageopdrachten 2012/2013 Stageopdrachten Inleiding Onderzoeksgebieden Agile en Dynamics CRM Analyze en scoping testprocessen bij Dynamics CRM BizBuz: de Message Bus in Retail Customer Profiling & Marketing

Nadere informatie

SOLUTIONS Kansen van B2B e-commerce voor uw organisatie

SOLUTIONS Kansen van B2B e-commerce voor uw organisatie SPOTLIGHT Distributeur audiovisuele apparatuur FACE kiest voor ifacto Distri+ KEYNOTE Waar ligt de echte toegevoegde waarde van going digital? SOLUTIONS Kansen van B2B e-commerce voor uw organisatie INHOUD

Nadere informatie

toegevoegde waarde Goed partnership is altijd gebaseerd op wederzijds Coverstory Met Skednet Online regel je de roosterplanning

toegevoegde waarde Goed partnership is altijd gebaseerd op wederzijds Coverstory Met Skednet Online regel je de roosterplanning September 2011 Jaargang 24 #2 Met Skednet Online regel je de roosterplanning met enkele muisklikken De nieuwe ERP-oplossing Vidaví is berekend op de toekomst van Pantein VCD beheerst het complete spectrum

Nadere informatie

Vinova debuteert. bij zorgorganisatie Middin. De keuze voor onze Online Backup viel op VCD Paul Willems, Spar Winkels

Vinova debuteert. bij zorgorganisatie Middin. De keuze voor onze Online Backup viel op VCD Paul Willems, Spar Winkels Juni 2013 Jaargang 26 #2 De keuze voor onze Online Backup viel op VCD Paul Willems, Spar Winkels We nemen met een gerust hart afscheid van Unix Martin van den Bersselaar, Wédéflex Zekerheid in gegevens

Nadere informatie

Hoe krijgt IT het stuur weer in handen? Flexibiliseer de enterprise-architectuur door inzet van een high productivity platform

Hoe krijgt IT het stuur weer in handen? Flexibiliseer de enterprise-architectuur door inzet van een high productivity platform Hoe krijgt IT het stuur weer in handen? Flexibiliseer de enterprise-architectuur door inzet van een high productivity platform De markt staat op scherp en het lijkt wel alsof veranderen de norm is geworden.

Nadere informatie

Scriptie onderzoeksemester

Scriptie onderzoeksemester Scriptie onderzoeksemester Auteurs Opdrachtgever Hugo Zonderland esser-emmerik Document Opdrachtgever Scriptie onderzoeksemester esser-emmerik Herman Versteegt herman@esser-emmerik.nl Wouter van Emmerik

Nadere informatie

Naar de cloud: minder risico s door structurele inzet van clouddiensten. Whitepaper

Naar de cloud: minder risico s door structurele inzet van clouddiensten. Whitepaper Naar de cloud: minder risico s door structurele inzet van clouddiensten Whitepaper Inhoudsopgave Het belang van regie op clouddiensten 3 Definitie 4 Drie vraagstukken én antwoorden 5 En nu in de praktijk

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Inhoudsopgave 1. INLEIDING 2 2. VISIE OP ANTWOORD EN DIENSTVERLENING 4 3. VISIE OP ZAAKGERICHT WERKEN 6 4. VISIE OP ORGANISATORISCHE ASPECTEN 8 5.

Nadere informatie

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control Kennis van de Overheid Maatschappelijke opgaven Van versnipperde ondersteuning naar public business control Ontwikkelingen in het openbaar bestuur gaan zo snel en zijn dermate complex dat de traditionele

Nadere informatie

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Quality as a Service Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Inleiding Waarom QaaS? of anders gezegd Waarom zou u vandaag nog moeten beginnen met Quality as a Service? Via dit document willen wij u niet alleen

Nadere informatie

Producten en Diensten Portfolio Pijler 2

Producten en Diensten Portfolio Pijler 2 Producten en Diensten Portfolio Pijler 2 Voorwoord Beste lezer, U heeft het producten en diensten portfolio van SSC ICT Haaglanden, Pijler 2 in handen. Het portfolio is bedoeld voor klanten/relaties en

Nadere informatie

Waarom Informatica? Waarom nu?

Waarom Informatica? Waarom nu? Waarom Informatica? Waarom nu? de gevaren in de markt omzeilen Onder de huidige economische omstandigheden moeten slimme bedrijven technologie optimaal benutten om de concurrentie voor te blijven en de

Nadere informatie

Een businesspartner. weet wat er speelt. CGI s portfolio voor de verzekeringsmarkt

Een businesspartner. weet wat er speelt. CGI s portfolio voor de verzekeringsmarkt Een businesspartner die weet wat er speelt CGI s portfolio voor de verzekeringsmarkt CGI en de verzekeringsmarkt Een businesspartner die weet wat er speelt De concurrentie in de verzekeringwereld is groot,

Nadere informatie

Voogd & Voogd Verzekeringen. Diane Vroegindeweij [INFORMATIEMANAGEMENT. ROLF BRUINS & BERT PINKSTER] Samenvatting Informatiemanagement

Voogd & Voogd Verzekeringen. Diane Vroegindeweij [INFORMATIEMANAGEMENT. ROLF BRUINS & BERT PINKSTER] Samenvatting Informatiemanagement 2013 Voogd & Voogd Verzekeringen Diane Vroegindeweij [INFORMATIEMANAGEMENT ROLF BRUINS & BERT PINKSTER] Samenvatting Informatiemanagement 1 Hoofdstuk 1 De kenniswerker Kennis is in de westerse maatschappij

Nadere informatie

Portals en SOA. Competence Center Infrastructural Software Services

Portals en SOA. Competence Center Infrastructural Software Services Portals en SOA Competence Center Infrastructural Software Services Meer informatie Voor vragen over deze whitepaper of meer informatie kunt u contact opnemen met Info Support door te bellen naar +31 (0)

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

Er bestaat een perfecte oplossing voor elk bedrijfsprobleem. [ bereid u voor op morgen ]

Er bestaat een perfecte oplossing voor elk bedrijfsprobleem. [ bereid u voor op morgen ] Er bestaat een perfecte oplossing voor elk bedrijfsprobleem. [ bereid u voor op morgen ] DIT IS WIE WE ZIJN. DIT IS WAT WE DOEN. Het zit in onze naam en in ons DNA: bij de RealDolmen Business Solutions

Nadere informatie

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces BUSINESS PROCESS LEARNING Solution paper Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces Inhoud 1 De kracht van Business Process Learning 3 1.1 Visie 3 1.2 Onderbouwing visie 4 2 Beschrijving

Nadere informatie

RHETT OUDKERK POOL VAN KAHUNA

RHETT OUDKERK POOL VAN KAHUNA JAARGANG 12 - juni 2013 - www.infosecuritymagazine.nl infosecurity magazine RHETT OUDKERK POOL VAN KAHUNA OVER HET REAL-TIME MANAGEN VAN SECURITY EN COMPLIANCY MCAFEE KIEST VOOR WHITELISTING T-SYSTEMS:

Nadere informatie

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult De WEBSHOP GIDS De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat bevat deze gids? 4 De huidige e-commerce markt 5 De 8 belangrijkste trends

Nadere informatie