Mobile, Cloud & Analytics Curriculum Vitae. Klantgerichtheid in combinatie met flexibiliteit en creativiteit levert ons een unieke marktpositie op.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mobile, Cloud & Analytics Curriculum Vitae. Klantgerichtheid in combinatie met flexibiliteit en creativiteit levert ons een unieke marktpositie op."

Transcriptie

1 Mobile, Cloud & Analytics Curriculum Vitae Klantgerichtheid in combinatie met flexibiliteit en creativiteit levert ons een unieke marktpositie op.

2 ITELLIGENCE Als een vaak bekroond SAP partner realiseert itelligence complexe software projecten voor meer dan klanten wereldwijd. itelligence is één van de internationaal leidende full-service providers van krachtige software oplossingen. De optimalisatie van uw processen en interne procedures ter verbetering van uw bedrijfseconomische situatie is ons belangrijkste doel! MOBILE OPLOSSING itelligence biedt professionele en future proof oplossingen. Wij bieden zowel Mobile websites in HTML5 als ook geïntegreerde mobiele applicaties die uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Denk hierbij aan Mobile CRM, Service-apps, Sales-apps of een Workflow proces. itelligence heeft diverse oplossingen die aansluiten bij de behoefte van de klant. We geloven niet in een one-fits-all oplossing, maar kennen een gebruiker georiënteerde aanpak. De gebruiker en uw processen vormen de basis van de oplossing waarbij we zoveel mogelijk informatie en logica uit uw bestaande systemen benutten. De applicatie wordt volledig vormgegeven en ingericht naar uw specifieke wensen, maar kent wel een bewezen framework. Inmiddels ligt al veel functionaliteit in de vorm van bouwstenen op de plank, ook kunnen we deze naar uw behoeften integreren in de APP. Dit is snel, risicoloos en voordelig. Onze toegevoegde waarde is dat we zowel het ontwerp maken, als ook de technische ontwikkeling en integratie doen. Daarnaast hebben we écht verstand van SAP/ SAP Fiori; zowel functioneel, technisch als infrastructureel. SKILLS Front-end User Interface Design - HTML5 - jquery - JavaScript - CSS3 - SAPUI5 - SQLite - Grunt - JSON - Angularjs - Cordova - Knockoutjs - LESS - Dustjs - Fiori Back-end Microsoft.NET - C# - ASP.NET - ASP.NET MVC - WCF - (T-)SQL - SOAP - JSON - XML - Entity Framework - Unit Testing - UML - SQL Server, SAP SOA - Netweaver Gateway - Fiori - SAP Mobile Pla - form - Afaria - odata - REST webservices - SOAP webservices

3 ITELLIGENCE SERVICE APP Het werken zonder internetconnectie is van grote toegevoegde waarde voor de servicemedewerker Ubald kuijpers, itelligence Met deze app voorziet itelligence, servicemedewerker van informatie terwijl zij hun werkzaamheden uitvoeren bij de klant. Snellere en betere communicatie met de servicemedewerker. Ze zien rechtstreeks uit SAP hun orders (offline werken); Het updaten van de orders gebeurt rechtstreeks in SAP. Dit voorkomt fouten en levert een enorme tijdwinst op; Servicemedewerkers hebben alle informatie in hun App. Kunnen ook makkelijk orders van elkaar overnemen. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken en meer orders op één dag afwerken; Klanten kunnen op een website het logboek inzien. Dit verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening en heeft een positieve impact op de klanttevredenheid.

4 HERMANEX ORDER ENTRY APP Hermanex is een handelspartner in restpartijen merkgoederen. Met de APP biedt Hermanex haar internationale Sales team een super gebruikersvriendelijk en volledig op maat gemaakte Sales cockpit. Met de APP is het Sales team in staat razendsnel orders samen te stellen en naar SAP te sturen voor automatische verwerking. Sales heeft nu beschikking over alle relevante klant- en productinformatie! Een partij goederen die s morgens binnenkomt kan direct worden aangeboden. De APP genereert eenvoudigweg meer omzet en levert veel tijd- en kostenbesparing op in de verwerking van de orders.

5 THIELCO CRM APP Dat itelligence al meerdere Apps ontwikkeld heeft, is bijzonder prettig Rien Hendrikx, Thielco Thielco Steel Solutions Group is succesvol en toonaangevend in oppervlaktebehandeling en roosterproductie. Om de groei in goede banen te leiden en het Sales team te ondersteunen wenste Thielco een mobiele CRM APP, geïntegreerd met SAP. Met de CRM APP heeft Sales nu altijd actuele informatie van klanten en prospects, kunnen ze eenvoudig offertes registreren en kan het management de forecast volgen.

6 MALVERN SERVICE APP Snellere en betere communicatie met de servicedesk. Malvern ziet rechtstreeks uit SAP hun werkorders; Het updaten van de orders gebeurt rechtstreeks in SAP. Dit voorkomt fouten en levert een enorme tijdwinst op en is kostenbesparend; Mecanicien hebben alle informatie in hun APP. De gebruiker kan ook makkelijk werkorders van elkaar overnemen. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken en meer op één dag afwerken; De werkorder kan geheel doorlopen en afgewerkt worden van tijdregistratie tot verbruik van materiaal. (Offline werken is mogelijk).

7 BAVARIA CRM APP We zijn erg te spreken over itelligence. De oplossing werkt. Is snel, en er is veel functionaliteit beschikbaar Joan van Kessel, Bavaria Bavaria heeft SAP ERP en SAP CRM 7.0. Bavaria wensten een APP voor hun buitendienst die ook zonder internet moest kunnen werken! Nu heeft Bavaria een APP waarmee Sales snel en eenvoudig gespreksnotities en afspraken kan vastleggen. Beschikken ze altijd over actuele klantinformatie en kunnen ze wijzigingen eenvoudig doorgeven. Verder kunnen ze zelf nieuwe klanten en/of contactpersonenen aanmaken. Deze informatie wordt vervolgens automatisch verwerkt in CRM en ERP. De APP heeft als voordeel dat de directe borging van informatie in de core systemen van Bavaria opgeslagen wordt en het biedt een efficiënter verwerkingsproces met minder fouten.

8 BUSINESS ANALYTICS OPLOSSING De Trade & Industry markt bevat veel hektiek. Product life cycles worden steeds korter, er ontstaan nieuwe markten en kansen, terwijl de klassieke omgeving vervaagt. En klanten? Die verwachten steeds meer. Kortom, iedere dag weer nieuwe uitdagingen door snelle veranderingen in de digitale wereld. Bedrijven dienen slagvaardig te zijn, en competitief voordeel te behalen. Vertrouwen op reputatie is niet meer voldoende, marktbenadering gebaseerd op ervaring ook niet. Succesvol zijn betekent noodzakelijke groei in omzet, marge en marktaandeel. En de aanpak van iedere klant is volgens Customer Engagement Intelligence, een op-maat aanbod in lijn met zijn voorkeur. En mèt Predictive Analysis, een statistische voorspellingstechniek aan de hand van klant- en productprofielen. In de Trade & Industry sector zijn IT-programma s vaak gericht op operationele processen. Echter, inzicht in- en rapportage van eigen data zijn vaak moeizame tracjecten. Big data inclusief historie dienen uit verschillende bronnen te worden verzameld, verwerkt en uiteindelijk op maat te worden gerapporteerd. Met precies één gemeenschappelijke factor: snelheid! Maar, de concurrent staat niet stil, is ook ongeduldig, en niet afwachtend. Dus, hoe eerder een compleet inzicht beschikbaar is, hoe eerder en beter het besluit zal zijn. In de digitale wereld voor Trade & Industy is er een oplossing voor Het verzamelen en verwerken van uiteenlopende gegevens met snelle Data Engines, De relevante gegevens in geraffineerde rapportages op maat aan te bieden. De Business Analytics oplossing van itelligence is hiervoor uitstekend inzetbaar. SKILLS Front-end BI Launchpad - Design Studio Explorer Lumira Mobile - Predictive Analytics - Universe Visual Intelligence - Web Intelligence - Xcelsius Back-end Apache - Central Management Server - Data Administration - Data Mining - Data Quality - Data Services HANA - Mobile Analytics Oracle - SQL Anywhere - SQL Server - Sybase System Administration System Performance Tuning - TomCat

9 BUSINESS ANALYTICS DASHBOARD CONCEPT Met dit concept worden relevante processen als Key Performance Indicators aan elkaar gelinkt. Op deze wijze wordt het uiteindelijk resultaat inzichtelijk in beeld gebracht. En één geheel is uiteindelijk altijd beter dan de som der delen. Eén conceptueel beeld samengesteld uit relevante onderdelen. Direkt inzicht in de status van het gehele bedrijf. Snelle en betere communicatie is mogelijk. Updaten van informatie in real time. Dit levert tijdwinst op. Voorspelling van de nabije toekomst bij ongewijzigd beleid.

10 OMZET EN ACCOUNTMANAGERS DASHBOARD Dit dashboard geeft inzicht welke accountmanager boven of onder het vooraf vastgestelde omzetdoel presteert. Sterke visualisatie voor snel inzicht in de prestaties van uw verkoopteam. Rapportage op één specifieke individu is mogelijk.

11 OMZET PRODUCT- EN GEOMIX DASHBOARD Deze dashboards tonen de opbouw van product- en geomix over de verschillende jaren. Visueel is direkt zichtbaar welke productlijn of filiaal de grootste omzetbijdrage heeft. Snel inzicht in de omzetbijdrage van de diverse productlijnen of verkoopfilialen. Op maat rapportage is mogelijk Verkoopmutaties in SAP zijn direkt zichtbaar in de dashboards. Ad-hoc informatie is met ingebouwde dynamische filters opvraagbaar.

12 FINANCIËLE TREND AGING ANALYSE DASHBOARD Het is altijd belangrijk om cash flow inzichtelijk te maken. Dit dashboard toont de periodes die aandacht vragen in Red Alert mode. In deze periodes zijn er rode balken te zien. Met andere woorden: Méér betalen dan ontvangen! Tenzij er tijdig maatregelen worden genomen, want Cash is King geldt nog steeds. Toont periodes met een hogere crediteurenpositie dan debiteurenpositie. Toon alleen de probleemperiodes is met dynamische filters mogelijk. Historische Cashflow vergelijking in één grafische presentatie.

13 CLOUD OPLOSSING itelligence kan voor klanten haar Mobile en Analytics oplossingen ook ter beschikking stellen in de Cloud. De Cloud heeft voor iedere organisatie enorm veel mogelijkheden: Meer flexibiliteit en efficiency, Snel opschalen bij piekbelasting en afschalen in rustige perioden. De keuze voor de juiste mix van Cloud Services en de bestaande ICT-infrastructuur is echter niet eenvoudig en roept vragen op: Wat is de locatie van bedrijfskritische data in de Cloud? Hoe zit het met de beveiliging van mijn data? Hoe ziet de huidige ICT-infrastructuur er uit? En welke situatie wordt gewenst in de toekomst? Met een Private Cloud hoeft de klant de infrastructuur voor bedrijfskritische applicaties niet te delen met anderen. Er wordt 100% controle behouden over de locatie en het eigendom van de gegevens waarbij beschikbaarheid en beveiliging van data zijn gewaarborgd. Door onze itelligence Cloud oplossing te koppelen met uw huidige infrastructuur ontstaat een Hybride Cloud die snel en adequaat in gebruik te nemen is.

14 ITELLIGENCE MOBILE, CLOUD & ANALYTICS CUSTOMERS

15 CONTACTGEGEVENS UBALD KUIJPERS itelligence BV - Croy LC Eindhoven phone: mobile: ubald.kuijpers@itelligence.nl RALPH NAGY itelligence BV - Croy LC Eindhoven phone: mobile: ralph.nagy@itelligence.nl

16 itelligence BV - Croy LC Eindhoven - phone:

Presentatie Rapportage Met SAP Business Objects

Presentatie Rapportage Met SAP Business Objects Presentatie Rapportage Met SAP Business Objects Verzorgd door: Camille van Dongen, itelligence Fouad Allabari, i3 Woerden 4 februari 2011 Agenda Voorstellen itelligence & i3 Business Intelligence SAP Business

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Rapport Credit Management Software 2015-2016 Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Credit Expo, 5 november 2015 Agenda 1. Het rapport Credit Management Software 2. CMS. De huidige stand van zaken 3. Hoe ziet

Nadere informatie

Magnutude 2012 Efficient BI. 18 september Joost de Ruyter van Steveninck

Magnutude 2012 Efficient BI. 18 september Joost de Ruyter van Steveninck Magnutude 2012 Efficient BI 18 september Joost de Ruyter van Steveninck 2 Inhoud Is BI nog niet efficiënt? Trends in BI Efficient BI: de trends in praktijk 3 Feedback van de gebruiker Informatie behoefte

Nadere informatie

Dobla: Gestroomlijnde verkoop met SAP Cloud for Sales

Dobla: Gestroomlijnde verkoop met SAP Cloud for Sales SAP Customer Success Story Food Dobla Dobla Heerhugowaard Used with permission. Dobla: Gestroomlijnde verkoop met SAP Cloud for Sales Partner Dobla loopt wereldwijd voorop in de ontwikkeling van innovatieve

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Waarom een Independent Software Vendor voor XForms kiest. Johan Blok CM Pro www.cmprofessionals.eu

Waarom een Independent Software Vendor voor XForms kiest. Johan Blok CM Pro www.cmprofessionals.eu Waarom een Independent Software Vendor voor XForms kiest Johan Blok CM Pro www.cmprofessionals.eu CWI Wikipedia An independent software vendor (ISV) is a company specializing in making or selling software,

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard software voor het optimaliseren van het verkoop-proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

Responsive web applicaties op Oracle

Responsive web applicaties op Oracle APEX Responsive web applicaties op Oracle Spreker(s) : Datum : E-mail : Arian Macleane & Jacob Beeuwkes 06-06-2013 info@transfer-solutions.com WWW.TRANSFER-SOLUTIONS.COM Outline Trends APEX intro APEX

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Self Service BI. de business

Self Service BI. de business BI in de praktijk Self Service BI Breng de kracht van BI naar de business Luc Alix Sogeti Nederland B.V. Redenen voor Business Intelligence Sneller kunnen beslissen 42 % Beter kunnen beslissen 42 % Concurrentieel

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties 26 september 2013 Programma 10u15: GMI Customer Relationship Management Een oplossing binnen een breder kader (GMI 4D Solution Concept ). Willem van

Nadere informatie

Innovatieve mogelijkheden met OBSV

Innovatieve mogelijkheden met OBSV Innovatieve mogelijkheden met OBSV Rudy Seebus Donderdag 21 November 2013 2013 MACS B.V. Inleiding Mobiel werken met OBSV Planning met OBSV Koppelingen met OBSV Rapportage & Data analyse 27-11-2013 2 Inleiding

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET SAP DESIGN STUDIO OP SAP HANA

AAN DE SLAG MET SAP DESIGN STUDIO OP SAP HANA AAN DE SLAG MET SAP DESIGN STUDIO OP SAP HANA VNSG BI Themadag 10 december 2013 Jeroen van der A Ron Nooren 1 Agenda De positie van SAP BusinessObjects Design Studio in het SAP BI portfolio Wat is het?

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc Welcome Barend Vercauteren Koen Van de Vyver SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc introductie sinds 1999 Gent, Antwerpen, Kortrijk en Brussel +50 vaste werknemers organisaties en ondernemingen service

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

HÉT FULLSERVICE INTERNETBUREAU VAN NEDERLAND. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Juni 2014 Webshop

HÉT FULLSERVICE INTERNETBUREAU VAN NEDERLAND. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Juni 2014 Webshop HÉT FULLSERVICE INTERNETBUREAU VAN NEDERLAND PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Juni 2014 Webshop WAT IS INTERNET MARKETING? De definitie, praktische invulling en resultaat De Marketing van Producten

Nadere informatie

The Power of SAP Innovations. De ongekende kracht van real-time Analytics

The Power of SAP Innovations. De ongekende kracht van real-time Analytics The Power of SAP Innovations De ongekende kracht van real-time Analytics Agenda Wat is S/4HANA? Demo Business Intelligence & real time Demo Wrap up en Vragen Even kort voorstellen Interdobs Business Intelligence

Nadere informatie

Nee verkopen of voorraadoverschot? IBP S&OP in uw organisatie!

Nee verkopen of voorraadoverschot? IBP S&OP in uw organisatie! Nee verkopen of voorraadoverschot? IBP S&OP in uw organisatie! Agenda 1. Introductie 2. IBP S&OP 3. Architectuur IBP 4. Rapid Deployment Solution IBP 5. Samenvatting Introductie Quinso Focus op Integrated

Nadere informatie

: Entity Framework 5 (code first), Windows Workflow Foundation, MVC, NUnit, Automapper. : Visual studio 2010, Management studio 2008, TFS

: Entity Framework 5 (code first), Windows Workflow Foundation, MVC, NUnit, Automapper. : Visual studio 2010, Management studio 2008, TFS CURRICULUM VITAE MARCEL RUIJTERKAMP PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Woonplaats : Marcel Ruijterkamp : Zutphen Geboortedatum : 10 januari 1983 Geslacht Inzetbaar als Contactgegevens : Man : software ontwikkelaar

Nadere informatie

Historische informatie in een Spatial Dynamisch Data Warehouse. Wil de Jong Enterprise Architect

Historische informatie in een Spatial Dynamisch Data Warehouse. Wil de Jong Enterprise Architect Historische informatie in een Spatial Dynamisch Data Warehouse Wil de Jong Enterprise Architect Spatial Eye Synergiedag 2 februari 2012 Aanleiding Business Intelligence project De oplossing en aanpak BI-Visie

Nadere informatie

SAP Enterprise Asset Management en GIS

SAP Enterprise Asset Management en GIS Ideo Whitepaper SAP Enterprise Asset Management en GIS Waar zat die gasleiding nou ook al weer precies, heb ik mijn monteur wel met de juiste materialen naar de juiste locatie gestuurd en heb ik alle relevante

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard so3ware voor het op6maliseren van het verkoop- proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Harold Uitslag Geboorte datum: 14 Oktober 1985 Kervelstraat 8, 8082CD Elburg Telefoonnummer: 06 28841193

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Harold Uitslag Geboorte datum: 14 Oktober 1985 Kervelstraat 8, 8082CD Elburg Telefoonnummer: 06 28841193 Personalia Naam: Harold Uitslag Geboorte datum: 14 Oktober 1985 Adres: Kervelstraat 8, 8082CD Elburg Telefoonnummer: 06 28841193 Email adres: harolduitslag@hotmail.com Rijbewijs: Ja Burgerlijke staat:

Nadere informatie

Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA

Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA Op dit moment vindt er wereldwijd een technologie gebaseerde bedrijfsrevolutie plaats die op het eerste gezicht geen grenzen kent. Met zeer grote snelheid worden

Nadere informatie

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen Regas als bedrijf Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang

Nadere informatie

Jeugdriagg Noord Holland Zuid: Zorg zonder rapportagezorgen

Jeugdriagg Noord Holland Zuid: Zorg zonder rapportagezorgen SAP Customer Success Story Zorg Jeugdriagg Noord Holland Zuid Jeugdriagg Noord Holland Zuid: Zorg zonder rapportagezorgen Partner Jeugdriagg Noord Holland Zuid gebruikt SAP Business Intelligence om rapportages

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

TradeCloud Supply Chain Platform

TradeCloud Supply Chain Platform TradeCloud Supply Chain Platform Voorspelbaar inkopen & produceren Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen Productiebedrijven & groothandel concurreren op flexibiliteit,

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

Nieuwe Sales Forecast en Demand Planning op het HANA platform

Nieuwe Sales Forecast en Demand Planning op het HANA platform Nieuwe Sales Forecast en Demand Planning op het HANA platform Al meer dan tien jaar geleden lanceerde SAP APO, het supply chain planning systeem wat in vele bedrijven wereldwijd wordt gebruikt voor sales

Nadere informatie

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN OVER TRIVEST Trivest Software Group bestaat uit toonaangevende softwarebedrijven die samenwerken om project- en productiebedrijven binnen de maakindustrie procesmatig te optimaliseren en ondersteunen met

Nadere informatie

André van de Graaf, Judith van Dam. Dashboards: Haal eruit wat er in zit.

André van de Graaf, Judith van Dam. Dashboards: Haal eruit wat er in zit. André van de Graaf, Judith van Dam Dashboards: Haal eruit wat er in zit. Agenda Wat is het nut van dashboards? Hoe transformeren we data naar informatie? Hoe presenteren we deze informatie? Op welke manieren

Nadere informatie

Portal als infrastructuur voor gepersonaliseerde dienstverlening

Portal als infrastructuur voor gepersonaliseerde dienstverlening Portal als infrastructuur voor gepersonaliseerde dienstverlening Onafhankelijke diensten......veilig, gebundeld en gepersonaliseerd voor.....alle doelgroepen... Klanten Informatie Communicatie Back-office

Nadere informatie

Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM. Naam Titel Datum

Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM. Naam Titel Datum Productiviteit stimuleren met Microsoft Dynamics CRM Naam Titel Datum Klanten Stimuleren Bedrijfssucces Het effectief beheren van de klantencyclus van marketing tot sales tot service is vitaal voor de

Nadere informatie

Haaglanden Medisch Centrum

Haaglanden Medisch Centrum Cloud oplossing in Haaglanden Medisch Centrum 26 september 2016 Agenda I. Introductie Haaglanden MC II. Situatieschets (voor implementatie) III. Probleemstelling huidige situatie IV. Doelstelling V. Pakket

Nadere informatie

REST Adapter in SAP PI/PO voor REST-based Web Services

REST Adapter in SAP PI/PO voor REST-based Web Services REST Adapter in SAP PI/PO voor REST-based Web Services Inleiding Eindelijk! SAP heeft officieel de REST Adapter voor SAP PI/PO uitgebracht. Deze is beschikbaar vanaf SAP NetWeaver 7.3 EHP1 SP14 of SAP

Nadere informatie

Your View on Business

Your View on Business ANY2INFO PRESENTER Your View on Business On your favorite device Any2info ontwerpt en configureert, met een standaard applicatie, maatwerk datasets, appformulieren en dashboards voor jouw kijk op zaken.

Nadere informatie

Gain Automation Technology Specialist in technische en industriële automatisering

Gain Automation Technology Specialist in technische en industriële automatisering Gain Automation Technology Specialist in technische en industriële automatisering Inleiding Ontwikkeling KPI-dashboard Voorbeelden Samenvatting Even voorstellen Paul Janssen: Senior Technical Consultant

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare voor elk bedrijf dat wil groeien OZMO levert de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

Testautomatisering zoals geen anderis

Testautomatisering zoals geen anderis Testautomatisering zoals geen anderis Testautomatisering, maar dan Anderis De wereld van IT is constant in beweging en we kunnen ons een leven zonder IT niet meer voorstellen. Er komen steeds meer nieuwe

Nadere informatie

Henri de Joode Directeur Infra Services PinkRoccade Local Government

Henri de Joode Directeur Infra Services PinkRoccade Local Government Henri de Joode Directeur Infra Services PinkRoccade Local Government Total Specific Solutions (TSS) Visie & Strategie TSS: Specialisten; geen generalisten 'best-in-class' bedrijfsoplossingen Gedelegeerd

Nadere informatie

Applicatie voor het beheer en opvragen van logs uit verschillende Hudson applicaties. Stage opdracht

Applicatie voor het beheer en opvragen van logs uit verschillende Hudson applicaties. Stage opdracht Applicatie voor het beheer en opvragen van logs uit verschillende Hudson applicaties INHOUDSOPGAVE 1 Intro... 4 2 Hudson... 4 3 Jouw functie... 4 4 Stage opdracht... 4 5 Kandidatuur stellen... 5 3 1 Intro

Nadere informatie

NRG: Beter inzicht in data en ontwikkelingen met SAP BusinessObjects

NRG: Beter inzicht in data en ontwikkelingen met SAP BusinessObjects SAP Customer Success Story Energie NRG/ECN NRG, Petten, Nederland. Used with permission. NRG: Beter inzicht in data en ontwikkelingen met SAP BusinessObjects Partner Voor internationaal nucleair dienstverlener

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Welkom! GertJan Coolen

Welkom! GertJan Coolen Welkom! GertJan Coolen Agenda Introductie Communicare Trends in de markt & MS Lync Contact Center for Lync Uitgangspunten Architectuur Functionaliteiten Partnership Wrap up & interactie Communicare Internationaal

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Snelheid van informatie

Snelheid van informatie Snelheid van informatie BI, dat is niets voor mij Logres Business Solu Solutions ons B.. B.. Wat is het? Business Intelligence Systemen oftewel BI. Het zijn systemen die ons helpen om opgeslagen gegevens

Nadere informatie

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Léon Sigo Directeur ComputerPlan ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Onze organisatie Sinds 1982 32 jaar ICT ervaring 50 medewerkers Meer

Nadere informatie

Kia: SAP Business Intelligence maakt sterke groei mogelijk

Kia: SAP Business Intelligence maakt sterke groei mogelijk SAP Customer Success Story Automotive Kia Kia Motors Nederland Breukelen Used with permission Kia: SAP Business Intelligence maakt sterke groei mogelijk Partner Kia Motors Nederland maakt deel uit van

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

HET SUCCES VAN QLIKVIEW. Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4

HET SUCCES VAN QLIKVIEW. Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4 HET SUCCES VAN QLIKVIEW Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4 UNIT4 BI SOLUTIONS Leon de Ridder UNIT4, beursgenoteerd, 24 landen Specialist in BI & Financial Management Sinds 1996 actief, > 800

Nadere informatie

Implementatie eboard. Nederlandse Board gebruikersdag. Fred Elgers, Hoofd Controlling

Implementatie eboard. Nederlandse Board gebruikersdag. Fred Elgers, Hoofd Controlling Implementatie eboard Nederlandse Board gebruikersdag Fred Elgers, Hoofd Controlling Agenda Introductie Aanleiding CPM Selectieproces Projectaanpak Resultaten Toekomst 2 Introductie Persoonlijk Fred Elgers

Nadere informatie

Een suite van web applicaties om geografische informatie in de organisatie te presenteren

Een suite van web applicaties om geografische informatie in de organisatie te presenteren M A P I N F O E X P O N A R E Een suite van web applicaties om geografische informatie in de organisatie te presenteren INTRODUCTIE VAN MAPINFO EXPONARE MapInfo Exponare is ontwikkeld om gebruikers toegang

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

MS Dynamics 365 voor MKB

MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB Doel van deze presentatie Door kennisdeling onze relaties in staat stellen de juiste softwarebeslissingen te maken om hun bedrijf door te ontwikkelen Ik

Nadere informatie

Verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten met OpenText Business Center

Verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten met OpenText Business Center Verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten met OpenText Business Center Inleiding Een belangrijk component van SAP Invoice Management (SIM) is de herkenning en extractie van relevante velden van een

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie