Unit 4 Multivers Extended CRM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Unit 4 Multivers Extended CRM"

Transcriptie

1 Multivers Extended CRM Front en BackOffice Integratie Er wordt onderscheid gemaakt in front- en backofficeautomatisering. Bij succesvolle front- officeautomatisering kunt u primair denken aan uw verkoop- en marketingorganisatie. CRM software biedt voordelen in het beheren van de relatie klant-leverancier. Multivers Extended CRM stelt u in staat om effectief om te gaan met het beheer van informatie over leads, suspects, prospects, klanten en andere zakelijke contacten. In het bijzonder bij het relatiebeheer van klanten versterkt Multivers Extended CRM de slagkracht van uw marketing- en verkoopactiviteiten. De geïntegreerde toepassing van Multivers Extended CRM met de logistieke functionaliteit uit Multivers Extended CRM levert aantoonbare voordelen op. Relevante informatie van uw relaties, inclusief de logistieke gegevens worden in één oogopslag snel en overzichtelijk getoond. De communicatie met uw relaties zal steeds vaker onderhouden gaan worden via een telefonische binnendienst (callcenters) of via internet. Een naadloze integratie van front- en BackOffice automatisering is in dat geval een onvoorwaardelijke voorwaarde voor succes. Werken met aparte systemen leidt tot discrepantie in de informatievoorziening en dat kan verstoring veroorzaken in de klant-leverancierrelatie. Klantenteams Als de informatie beter wordt beheerd, kan dit door meerdere medewerkers gebruikt worden. Muren tussen verschillende afdelingen verdwijnen. En, omdat uw medewerkers op een hoger niveau en in teamverband met elkaar samenwerken, worden de relaties goed geholpen. Iedere medewerker krijgt de beschikking over dezelfde informatie over alle lopende zaken, afspraken, logistieke en financiële verplichtingen bij de relatie. Ongemerkt formeert u zo teams rondom het beheer van uw klanten. De rol van handelsbedrijven verandert in snel tempo. De wijze waarop zakelijke transacties tot stand komen, stelt steeds hogere eisen aan verkooporganisaties en haar werknemers. Afnemers zijn in het algemeen goed geïnformeerd over markt-conforme prijzen, leveranciers, kwaliteit en beschikbaarheid. Met deze kennis gaan zij voortdurend op zoek naar leveranciers met de beste prijskwaliteitsverhouding. U kunt hier op inspelen door meer klantgericht te ondernemen. Klantgericht houdt in dat u er naar streeft uw afnemers nog beter te leren kennen. Het is noodzakelijk voor uw verkoopstaf om te weten wat er bij een relatie speelt. Automatisering kan hier een ondersteunende functie in vervullen door het beheer van contactpersonen, contactmomenten en activiteiten te standaardiseren. Dit is CRM-software, die dient om uw relatiebeheer te verbeteren en uw marketing- en verkoopacties succesvoller te laten zijn. fewfdsfsdsdfsfsfsfsdfsdfsdffsd

2 Agenda en Activiteiten Uw verkoopmedewerkers worden met Multivers Extended CRM in staat gesteld om gerichter te werken door het geïntegreerde agenda- en activiteitenbeheer. Per dag, week en maand kan iedere medewerker zijn afspraken inzien,de activiteiten afwikkelen en desgewenst vervolg- acties toevoegen. Het resultaat wordt opgeslagen bij de relatie waarop de activiteit betrekking heeft. De onderlinge samenwerking van medewerkers wordt geoptimaliseerd aangezien de afspraken en activiteiten onderling gedelegeerd kunnen worden. Gebruiksgemak Een groot voordeel van Multivers Extended CRM is de user-interface. Deze is voor de gebruikers webbased. Dit houdt in dat de schermen geopend worden in een webbrowser zoals bijvoorbeeld Microsoft Internet Explorer. Hierdoor is de applicatie altijd en overal bereikbaar. Naast een bedrijfsinterne toepassing kunt u er voor kiezen om uw verkoopmedewerkers van uit huis / klant via het internet toegang te verlenen tot de benodigde informatie. Een goed overzichtscherm zorgt ervoor dat een medewerker alle benodigde commerciële informatie per relatie tot zijn beschikking heeft (bijvoorbeeld contactpersonen, activiteiten en historie, bezoekverslagen, openstaande posten en leveringen, documenten). Kortom: Multivers Extended CRM biedt direct een relevant overzicht van de actuele status per relatie. Gestructureerde trajecten/workflows Naast het aanmaken, afhandelen van afzonderlijke activiteiten en afspraken biedt Multivers Extended CRM de mogelijkheid om acties te groeperen in de vorm van een traject. Een dergelijk traject heeft een vaste structuur. Dit betekent dat alle te verrichten acties via een bepaalde route achtereenvolgens plaatsvinden en tot een gemeenschappelijk doel zullen leiden.

3 Bij zo n traject kunt u bijvoorbeeld denken aan het proces dat wordt gevolgd voor het toe sturen van informatie en nabellen, het opstellen, versturen en eventueel wijzigen van een offerte en het uiteindelijke contract dat eruit volgt. U heeft via deze trajecten de mogelijkheid deelacties van tevoren te definiëren, aan te geven wanneer deze verplicht dienen te worden uitgevoerd, automatisch vervolgacties te genereren en aan te geven of een verplicht uit te voeren activiteit kan worden aangemerkt als meetpunt. Op een dergelijk punt worden resultaten ingegeven waarover u wordt gerapporteerd. Multivers Extended CRM kent tevens een functie voor trajectselecties. Hiermee heeft u de mogelijkheid op een groot aantal criteria trajecten te selecteren en overzichten te genereren. U krijgt inzage in de stand van zaken of het eindresultaat met betrekking tot een bepaald traject. Uiteraard kan worden aangegeven in hoeverre er teruggekoppeld dient te worden of een gedelegeerde activiteit is afgehandeld. Correspondentiebeheer Het elektronisch beheren van correspondentie per relatie is eenvoudig met Multivers Extended CRM. Door sjablonen te gebruiken kunnen Microsoft Word-documenten gekoppeld worden aan de gegevens uit de database. U kunt letterlijk met één druk op de knop geselecteerde samenvoeggegevens inlezen in een brief. De correspondentie die wordt aangemaakt blijft automatisch bewaard bij de betreffende relatie. U kunt de correspondentie inzien en, indien u daartoe de rechten heeft, wijzigen. Uiteraard is het mogelijk deze opties te beveiligen en de documenten af te schermen. Wanneer uw organisatie gebruikmaakt van speciale klantendirectories in Microsoft Word, waarin u alle documenten voor een relatie opslaat, kunt u in Multivers Extended CRM ver wijzen naar deze directory (eventueel zelfs met de documentmap per soort correspondentie bijvoorbeeld bezoekverslagen). De documenten die u via Multivers Extended CRM aanmaakt voor deze relatie worden dan automatisch in de juiste klanten directory geplaatst. Correspondentie die verstuurd is aan een relatie kan via Multivers Extended CRM eenvoudig elektronisch gearchiveerd en weer opgevraagd worden. Allerlei bestandsformaten zoals Microsoft Word, Excel, maar ook grafische bestanden zoals pdf s worden hierbij ondersteund.

4 Outlook Synchronisatie Multivers Extended CRM beschikt over een uitgebreide agenda, functionaliteit en takenbeheer. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om berichten te versturen en te ontvangen. Multivers Extended CRM genereert automatisch een bericht als voor een gebruiker acties zijn aangemaakt. Tevens kunnen verslagen van acties als een worden verstuurd naar de interne en de externe contactpersonen. Wanneer u gebruikmaakt van Microsoft Outlook kunnen de en agenda beheerfuncties van nit 4 Multivers Extended CRM hiermee worden gesynchroniseerd. In situaties waarbij niet iedereen werkt met de CRM-module kan het wenselijk zijn om acties toch zichtbaar te maken in de Outlookagenda. Een belangrijk uitgangspunt is dat ook alle correspondentie die via wordt afgehandeld opgeslagen blijft bij de relatie. Importeren Nieuwe Relaties Ter verrijking van uw database kunt u aangekochte adresbestanden importeren in de data- base van Multivers Extended CRM. Het is eenvoudig om een eenmalig importprofiel voor een bepaalde adressenleverancier vast te leggen en de gegevens in te lezen. Deze gegevens kunt u nog gescheiden houden van adressen in uw financieel en logistiek systeem. U slaat dan de aangekochte adressen op in een apart domein. Vervolgens kunt u de data ontdubbelen en ermee aan de slag gaan. Op het moment dat het contact actief wordt, haalt u het adres pas over van het afgeschermde domein naar Multivers Extended CRM. Onnodige vervuiling van de BackOffice omgeving met onbruikbare adressen wordt op deze manier uitgesloten.

5 Eenvoudig overdragen Het overdragen van werkzaamheden tussen medewerkers is door het gebruik van Multivers Extended CRM bijzonder eenvoudig. Multivers Extended CRM biedt de volgende mogelijkheden: - relatiebeheer - activiteiten- en trajectenbeheer (workflows) - geïntegreerde functionaliteit - documentbeheer - directmarketingacties - campagnebeheer - noteren orders - orderinformatie - openstaande posten - verkoopstatistieken Degene aan wie de relatie wordt overgedragen heeft volledig inzicht in de complete relatie- historie en kan hierdoor direct inspelen op oude en nieuwe ontwikkelingen bij de relatie. Multivers Extended is een product van: Agresso Software B.V. Postbus AC SLIEDRECHT Nederland Telefoon: Telefax: Support: Internet: Copyright 2009 Agresso Software B.V., Sliedrecht, The Netherlands Alle rechten voorbehouden. De informatie in dit document kan zonder enige waarschuwing vooraf worden gewijzigd en houdt geen enkele verplichting in voor Agresso. Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd worden, in een geautomatiseerd gegevensbestand opgeslagen worden, of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. All rights reserved. No part of this book may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form, by print, microfilm, or by any other means, without written permission from the publisher. Alle wijzigingen voorbehouden.

De weg naar een succesvolle CRM- implementatie!

De weg naar een succesvolle CRM- implementatie! De weg naar een succesvolle CRM- implementatie! TNO CRM Clusterplan Hans Kardol Joleen van Loon Karin Oerlemans Juli 2006 Projectgegevens Auteurs Reviewers Projecttitel Joleen van Loon, Karin Oerlemans,

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Inhoudsopgave 1. INLEIDING 2 2. VISIE OP ANTWOORD EN DIENSTVERLENING 4 3. VISIE OP ZAAKGERICHT WERKEN 6 4. VISIE OP ORGANISATORISCHE ASPECTEN 8 5.

Nadere informatie

V-Solution. 2009 Compad Software

V-Solution. 2009 Compad Software VSolution Title page 1 Use this page to introduce the product by Compad Software VSolution All rights reserved. No parts of this work may be reproduced in any form or by any means graphic, electronic,

Nadere informatie

Handleiding beheerders dedicated server NETQ Enterprise Edition

Handleiding beheerders dedicated server NETQ Enterprise Edition Handleiding beheerders dedicated server NETQ Enterprise Edition Utrecht, December 2010 NetQuestionnaires Nederland BV Ondiep Zuidzijde 6 Postbus 10058 3505 BW UTRECHT T +31 (0)30 261 81 00 F +31 (0)30

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

Maintenance Management Software

Maintenance Management Software B rochure Maintenance Management Software Inhoud blz. 3 blz. 4 blz. 8 blz. 9 Ultimo Maintenance Management in schema Ultimo Maintenance Management Ultimo Business Reporting Ultimo opties blz. 10 Ultimo

Nadere informatie

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar

Nadere informatie

Alle informatie altijd en overal direct bij de hand. Document Management Systeem in SharePoint

Alle informatie altijd en overal direct bij de hand. Document Management Systeem in SharePoint Alle informatie altijd en overal direct bij de hand Document Management Systeem in SharePoint Het simpele gegeven alleen al, dat een gemiddelde medewerker op kantoor tot maar liefst acht uur per week besteedt

Nadere informatie

Projectmatig werken in control brengen

Projectmatig werken in control brengen Projectmatig werken in control brengen Als u projectmatig werkt, dan valt het niet mee uw bedrijf adequaat te besturen. En het maakt dan niet uit of u een service bedrijf, een consultancy bureau, een bouwbedrijf,

Nadere informatie

eselector White paper Versie 1

eselector White paper Versie 1 eselector White paper Versie 1 2014 esecor B.V. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfile of op wat voor wijze dan ook, zonder voorafgaande

Nadere informatie

ORGANISATIE BEHEER HANDLEIDING VOOR TRACK VERZUIM 3.6.6 VAN TREDIN BV

ORGANISATIE BEHEER HANDLEIDING VOOR TRACK VERZUIM 3.6.6 VAN TREDIN BV ORGANISATIE BEHEER HANDLEIDING VOOR TRACK VERZUIM 3.6.6 VAN TREDIN BV Copyright Tredin B.V. te Lelystad Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt (voor willekeurig welke doeleinden)

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: De Waal 30A 5684 PH Best telefoon + 31 (0) 499 332757 telefax + 31 (0) 499 332659 email: info@atworkmgt.nl www.atworkmgt.nl Brancheoplossing maakindustrie...volledig

Nadere informatie

PRINCE2 voor professionele projecten. Tanja van den Akker

PRINCE2 voor professionele projecten. Tanja van den Akker PRINCE2 voor professionele projecten Tanja van den Akker Meer informatie over deze en andere uitgaven kunt u verkrijgen bij: Sdu Klantenservice Postbus 20014 2500 EA Den Haag tel.: 070-378 98 80 www.sdu.nl/service

Nadere informatie

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden.

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden. HANDLEIDING INHUURDESK ZIGGO Hoe kan ik inloggen? De Inhuurdesk Ziggo is bereikbaar via de volgende internetpagina: http://inhuurdeskziggo.nl. Hier kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Participeren. in projecten

Participeren. in projecten Participeren I-TRACKS in projecten Project Participation Foundation Intern / Extern Fasering Methodieken Methodieken Wat is een project Omgeving Plan van Aanpak GOKIT Geld Organisatie Kwaliteit Informatie

Nadere informatie

Plan Van Aanpak. Authenticatie en autorisatie in Java en.net. Johan Janssen jjanssen@sci.ru.nl. Info Support b.v. Versie: 0.3

Plan Van Aanpak. Authenticatie en autorisatie in Java en.net. Johan Janssen jjanssen@sci.ru.nl. Info Support b.v. Versie: 0.3 Plan Van Aanpak Authenticatie en autorisatie in Java en.net Johan Janssen jjanssen@sci.ru.nl Info Support b.v. Versie: 0.3 Colofon Titel Plan van Aanpak Authenticatie en autorisatie in Java en.net Versie,

Nadere informatie

Portals en SOA. Competence Center Infrastructural Software Services

Portals en SOA. Competence Center Infrastructural Software Services Portals en SOA Competence Center Infrastructural Software Services Meer informatie Voor vragen over deze whitepaper of meer informatie kunt u contact opnemen met Info Support door te bellen naar +31 (0)

Nadere informatie

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Quality as a Service Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Inleiding Waarom QaaS? of anders gezegd Waarom zou u vandaag nog moeten beginnen met Quality as a Service? Via dit document willen wij u niet alleen

Nadere informatie

Maak het betrouwbaar houden van het Digitaal KlantDossier mogelijk

Maak het betrouwbaar houden van het Digitaal KlantDossier mogelijk Maak het betrouwbaar houden van het Digitaal KlantDossier mogelijk Handleiding configureren correctieservice in Suwinet-Inkijk Mei 2011 1.! Digitaal klantdossier heeft alleen waarde als je erop kunt vertrouwen

Nadere informatie

8/2 GroupWise. 8/2.1 GroupWise als groupwareoplossing

8/2 GroupWise. 8/2.1 GroupWise als groupwareoplossing Mail & Messaging 8/2 GroupWise 8/2.1 GroupWise als groupwareoplossing Als bijzondere toepassing voor de communicatie in netwerken (het werken in groepen) moet beslist het product GroupWise van Novell worden

Nadere informatie

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD)

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD) Hoe? Zo! Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat is BYOD? 4 3 Hoe kun je BYOD zinvol inzetten? 7 4 Wat zijn de consequenties van de invoering van BYOD? 10 5 Hoe werkt BYOD voor medewerkers? 14 6 Hoe kan ik BYOD

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

L276_14_Bewaren en Bewijzen:L276_14_Bewaren en bewijzen 20-03-2007 14:31 Pagina A Bewaren en Bewijzen

L276_14_Bewaren en Bewijzen:L276_14_Bewaren en bewijzen 20-03-2007 14:31 Pagina A Bewaren en Bewijzen Bewaren en Bewijzen Bewaren en Bewijzen Een productie van: Colofon Dit is een uitgave van ECP.NL. Deze uitgave is een volledige herziening van de uitgave Bewaren en bewijzen (1998) van ECP.NL en het Nederlands

Nadere informatie

Draaiboek EasyEvent. Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt

Draaiboek EasyEvent. Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Draaiboek EasyEvent Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Voorwoord Samen met Microsoft naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Een evenement is een uitstekend

Nadere informatie

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact Whitepaper Het klantcontactmodel 1 Inleiding Hoe belangrijk is klantcontact voor uw organisatie? Hebt u uw klantcontactproces dik voor elkaar of hebt u het gevoel dat het beter kan? Hoe doen andere organisaties

Nadere informatie