De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:"

Transcriptie

1 Het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen, klantrelaties uitbreiden, waarschijnlijk is dit slechts een greep uit uw doelstellingen voor uw beursdeelname. De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via: In- en outdoor communicatie Narrowcasting Print Online solutions

2 RAI Amsterdam L RAI Amtrium 2015 NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

3 In- en outdoor communicatie Banieren Verwelkom uw bezoekers en maak een weg van banieren naar de entree! De baniermasten staan voor de grote entrees C & K. Kijk voor andere locaties bij mobiele vlaggenmasten. Formaten 150cm breed x 600cm hoog 5.160,- per pakket (9 banieren) Mobiele vlaggenmasten Er zijn locaties op het buitenterrein van RAI Amsterdam waar mobiele vlaggenmasten geplaatst kunnen worden. In overleg kunt u zelf aangeven waar u een mobiele vlaggenmast wil plaatsen. Formaten 100cm breed x 300cm hoog 1.930,- per pakket (3 banieren) Branding draaideuren Met het branden van de draaideuren bereikt u direct uw doelgroep. Deze dubbelzijdige branding heeft een enorme impact. Dit is mogelijk bij entree C & K. Er zijn twee mogelijkheden om de draaideuren te branden: of het plaatsen van een object in de draaideur of het bestickeren van de wanden van de draaideur. Formaten divers Stickers : 7.000,- Object: 4.000,- Ronde banieren Met dit product keert u terug naar de essentie van point-of-salesmateriaal: gezien worden. Het frame met een aparte vormgeving is dan ook een echte eyecatcher. Het is mogelijk in de entrees C & K ronde banieren op te hangen. Formaten 410cm, 650cm 410cm: 5.000,- 650cm: 6.000,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

4 In- en outdoor communicatie Billboards U kunt uw uiting op een kwalitatieve (al dan niet verlichte) manier weergegeven met een billboard. De billboards kunnen geplaatst worden op diverse locaties op het buitenterrein van RAI Amsterdam. Elk billboard heeft twee zijdes. Formaten 355cm breed x 245cm hoog 6.350,- per pakket (2 billboards) Exposure torens Deze vierkante torens zijn perfect om als eyecatcher of verwijzing in te zetten. De zijden kunnen identiek, maar ook met diverse uitingen geplaatst worden. De torens zijn buiten inzetbaar op de door u gewenste locatie. Formaten 150cm breed x 375cm hoog 2.305,- Exposure box Een extra ruimte kan voor u gecreëerd worden middels deze exposure box, waarin u uw producten kan tentoonstellen. Formaten divers ,- Branding - toilet Uw boodschap nog lang in herinnering laten blijven van uw bezoeker? Toiletreclame is daar een zeer geschikt medium voor. Aan de binnenkant van de toiletdeuren en boven de urinoirs hangen posterlijsten waarin de posters worden geplaatst. Tevens kunnen er op diverse locaties in de toiletten stickers worden geplakt. Formaten 297mm breed x 420mm hoog 1.395,- per pakket (25 posterlijsten) NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

5 In- en outdoor communicatie Geveldoeklocaties Geveldoek - F01/F12/F13/F14 Uw bezoeker buiten op een opvallende manier laten weten dat u er met uw merk of bedrijf bent? Zet dan een geveldoek in als eyecatcher! Bij de ingang van het Holland Complex (Hal 9,10 &11) kunnen diverse geveldoeken geplaatst worden. Formaten divers Vanaf 7.705,- per stuk Geveldoek - F02/F03/F04 Uw bezoeker buiten op een opvallende manier laten weten dat u er met uw merk of bedrijf bent? Zet dan een geveldoek in als eyecatcher! Aan de straatkant van het Holland Complex (Hal 9,10 &11) kunnen diverse geveldoeken geplaatst worden. Formaten 1700cm breed x 490cm hoog (enkel doek) ,- per stuk NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

6 In- en outdoor communicatie Geveldoek - F05/F06 De bezoeker buiten op een opvallende manier laten weten dat u er met uw merk of bedrijf bent? Zet dan een geveldoek in als eyecatcher! Op het Europa Complex (Hal 1,2,3,4,5,6 & 7) kunnen diverse geveldoeken geplaatst worden. Formaten 1700cm breed x 490cm hoog (enkel doek) F5 of F6: ,- F5+F6: ,- Branding parkeergarage - Posterlijsten U kunt uw doelgroep al in de parkeergarages bereiken via de daarvoor aanwezige posterlijsten. Voor velen het eerste contactmoment op locatie. Formaten 84cm breed x 118cm hoog 1.700,- per pakket (10 poster frames) Branding parkeergarage Met speciaal geprepareerde (stoot)kussens worden 50 palen op een van de etages van de Parking gebrand. Mocht u zelf een uniek idee hebben, laat het ons weten! Formaten divers Op aanvraag Branding parkeergarage - Slagboomreclame De bezoeker al direct bij het betreden van het terrain welkom heten en laten zien dat u er bent? Slagboomreclame is een zeer effectieve manier. Dit kan toegepast worden op alle slagbomen van de garages. Formaten divers Vanaf 5.910,- per pakket (10 barriers) NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

7 In- en outdoor communicatie Steigerdoek Op zoek naar indrukwekkende media? Het inzetten van reclame op steigerdoeken sluit zich aan bij deze wens. Op een steiger wordt een reclamedoek gespannen. De zijkanten van het bouwwerk worden afgewerkt en voorzien van fullcolor doekuitingen. Formaten divers ,- Promopoint met flyerteam Op een vaste en vooraf bepaalde locatie mag een team van maximaal 4 personen flyers of samples uitdelen. Formaten 12 m ,- Promopoint met object Uw eigen reclameobject willen laten zien, zoals bijvoorbeeld een bestickerde auto of een inflatable? Kiest u dan voor een promopoint met object. Formaten 12 m ,- Promopoint met flyeraar en object Er zijn locaties op het terrein van RAI Amsterdam waar reclame gemaakt mag worden. Op deze locaties kan bijvoorbeeld een reclameobject geplaatst worden. Wij horen graag uw eigen idee omtrent het plaatsen van een spectaculair object. Inclusief de mogelijkheid om te flyeren met maximaal 4 personen. Formaten 12 m ,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

8 In- en outdoor communicatie Indoor - Aluminium frame 5x2 meter Een aluminium frame is de ideale manier om uw bedrijfsnaam, logo of (reclame-)boodschap op een professionele en stijlvolle manier te presenteren. Deze frames kunnen worden opgehangen in de entreegebieden. Formaten 510cm breed x 210cm hoog Enkelzijdig: 3.900,- Dubbelzijdig: 4.260,- Indoor - Aluminium frame 8x3 meter Een aluminium frame is de ideale manier om uw bedrijfsnaam, logo of (reclame-)boodschap op een professionele en stijlvolle manier te presenteren. Deze frames kunnen worden opgehangen in de entreegebieden. Formaten 790cm breed x 290cm hoog Enkelzijdig: 5.150,- Dubbelzijdig: 5.945,- Indoor posterlijsten De kracht van exposure zit hem in de herhaling! De posterlijsten zijn daarvoor een uitstekend medium. Formaten 84cm breed x 118cm hoog 2.755,- (10 posterlijsten) Driehoeksborden Op eenvoudige wijze kunt u op de looproute uw boodschap communiceren aan de bezoeker. Een pakket van 5 driehoeksborden bevat 15 posters in totaal. Uw A0 posters zijn zichtbaar vanaf drie kanten, verdeeld over vijf frames. Deze zijn te plaatsen op verschillende locaties op het RAI-terrein. Formaten 84cm breed x 118cm hoog 3.080,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

9 In- en outdoor communicatie Vloerstickers Herhaaldelijk uw uiting inzetten? Dat doet u met deze kwalitatief hoogwaardige vloerstickers. Pakket 1: 1x1 meter (5 stuks) 2.630,- Pakket 2: 2x2 meter (2 stuks) 2.860,- Pakket 3: 4x4 meter (2 stuks) 5.565,- Natuurlijk zijn andere formaten ook mogelijk! Branding roltrappen Terwijl de bezoeker de roltrap op gaat, is uw uiting niet te missen! De roltrapband wordt exclusief gebrand met uw uiting. U kunt de volledige band bestickeren ,- Narrowcasting RAI Live! Uw corporate film of logo kan vertoont worden op de schermen die overal in het RAI complex te zien zijn. U kunt kiezen voor 20 of 30 seconden. Let op, de beelden verschijnen minimaal 10 keer per uur en worden zonder geluid afgespeeld. 20 sec: 3.185,- / 30 sec: 4.245,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

10 Online Solutions Banner Communiceren met uw doelgroep via een breed aanbod van banners op onze website? Dat kan! De Horecava biedt de mogelijkheid om uw bedrijf zichtbaar te maken op internet, zowel voor, tijdens als na de beurs. Aantal pageviews van 1 december 2014 t/m 31 januari 2015: Aantal unieke bezoekers van 1 december 2014 t/m 31 januari 2015: Voorwaarden Bestanden kunnen als FLASH, JPG, PNG of GIF bestand aangeleverd worden, met daarbij de link waarnaar de advertentie verwijst. FLASH bestand vereist altijd een alternatieve GIF/JPG/PNG versie. Alle bannerposities rouleren. Advertenties dienen goedgekeurd te worden door RAI Amsterdam. De website is responsive (past zich aan aan het formaat van het scherm), daarom zijn er drie verschillende maten nodig. Banner pakket small Banner pakket medium Banner pakket large 600,- per views 900,- per views 1.200,- per views Logo in digitale deelnemerslijst Om op te vallen in de deelnemerslijst biedt de Horecava de mogelijkheid om een logo te plaatsen in de digitale deelnemerslijst. Het logo is klikbaar en bezoekers worden direct naar uw Company Profile verwezen. Het logo blijft tot 4 maanden na de beurs zichtbaar. 195,- Highlighted Exhibitor Om op te vallen op the website van de Horecava, kunnen wij uw logo plaatsen op Horecava als uitgelichte exposant. Het logo is klikbaar en zorgt ervoor dat bezoekers direct op uw Company Profile terecht komen. Slechts drie logo s worden er tegelijkertijd uitgelicht. 500,- per 2 maanden NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

11 Online Solutions Scoops Online Magazine Het E-Magazine van de Horecava biedt u als adverteerder verschillende mogelijkheden. Hiermee bereikt u ruim abonnees die graag door Horecava geattendeerd worden op uw: Kortingsactie Productintroductie Beursactie Profiel nieuwsbriefabonnees: Mannen tussen de 20 en 49 jaar Landelijke dekking Gemiddeld opleidingsniveau Voorwaarden: Advertenties dienen goedgekeurd te worden door RAI Amsterdam. Full page advertentie 2,000,- Advertorial of Video item op redactiepagina 1,500,- Banner op redactiepagina 500,- Video item De Horecava geeft de mogelijkheid om een video productie te laten maken op de beurs. In deze video heeft u de volgende mogelijkheden: Demonstratie van uw product(en) en/of dienst(en) Mening geven over trends en ontwikkelingen in de markt Een interview geven over een thema wat u graag onder de aandacht wil brengen Wij produceren de video voor u die gedeeld kan worden op: Uw website Uw Company Profile (uw persoonlijke Company Profile op Horecava) Horecava Youtube kanaal Vanaf 750,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

12 Online Solutions Company Profile Plus Wilt u optimaal gebruik maken van de functionaliteiten in de Company Profiles en wilt u voorafgaand, tijdens en na de beurs ook leads verzamelen? Dan is het Company Profile Plus interessant voor u. In deze uitgebreide versie van de Company Profile helpt u uw klanten in elk stadium van hun aankoopproces door ze te voorzien van relevante informatie. Deze versie bevat de volgende opties: Afsprakenmodule Potentiële klanten laten hun gegevens achter en kunnen één van de tijdstippen kiezen waarop u aangeeft beschikbaar te zijn voor een afspraak. Brochures downloaden Bezoekers laten hun gegevens achter en kunnen vervolgens uw brochure downloaden. Whitepapers downloaden Hiermee kunt u uw kennis over uw vakgebied delen met geïnteresseerden. Zij laten hun gegevens achter en kunnen vervolgens de whitepaper downloaden. Nieuwsbrief inschrijving Hiermee werft u abonnees voor uw eigen nieuwsbrief. Iedereen die op uw Company Profile Plus komt, kan zich middels een button op uw site inschrijven voor uw nieuwsbrief. Mee in zoekfunctie Met deze handige tool wordt uw website meegenomen in de zoekresultaten, wanneer iemand een zoekopdracht op de website van de beurs invoert. Logo in deelnemerslijst Wanneer u het Company Profile Plus afneemt, wordt uw logo toegevoegd aan de digitale deelnemerslijst van de beurs. Deze optie is exclusief beschikbaar voor exposanten van de beurs. Een Company Profile Plus is gedurende een heel jaar beschikbaar, zodat potentiële klanten u ook voor en na de beurs kunnen vinden. 795,- (1x Company Profile) NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

13 Online Solutions Partnermail Ruim abonnees hebben aangegeven graag op de hoogte gehouden te willen worden door partners van de Horecava. Tevens kunt u een eigen doelgroep selectie laten maken uit de totale database van RAI Amsterdam. Voorwaarden Advertenties dienen goedgekeurd te worden door RAI Amsterdam. Partnermailings worden verstuurd door RAI Amsterdam. Adresbestanden worden niet uit handen gegeven. U kunt zelf uw kant- en klare HTML aanleveren volgens de aanleverspecs. Vast tarief Opstartkosten 500,- Variabel tarief per adres 0,35 Sponsor Horecava App De Horecava app voorziet bezoekers van alle benodigde informatie waardoor zij de beurs goed kunnen voorbereiden. Splash screen De splash screen is exclusief beschikbaar voor de sponsor van de Horecava app en laat uw bedrijfslogo zien aan ieder persoon die de app opent. Menu sponsoring Menu sponsoring biedt een hoge mate van zichtbaarheid en kan gekoppeld worden aan uw persoonlijke Company Profile (of landingspagina). Menu sponsoring is uw bedrijfslogo en naam in het menu. Push notification Een push notification is een krachtige real-time marketing tool. In een 140-karakter bericht, heeft u de mogelijkheid om traffic te genereren naar uw stand of website. Push notifications worden één keer per dag ingepland en exclusief beschikbaar voor de Horecava organisatie en voor de sponsor van de Horecava app. Floorplan highlighting U ontvangt een zichtbare highlight zodat uw bedrijf uit de plattegrond springt en goed herkenbaar is. Uw stand is klikbaar en gebruikers worden direct naar uw persoonlijke Company Profile gestuurd. Bezoekersupdate Als sponsor van de app wordt u meegenomen in de bezoekersupdate/ Online Magazine van Horecava. NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

14 Online Solutions Splashscreen Menu sponsoring Push notifications Floorplan highlight Bezoekersupdate/ E-magazine 3.500,- NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET OF BEL +31 (0)

15 Online Solutions Floorplan Highlighting U ontvangt een zichtbare highlight in de Horecava app zodat uw bedrijf eruit springt en goed herkenbaar is. Uw stand is klikbaar en gebruikers worden direct naar uw persoonlijke Company Profile gestuurd. 275,- (15 pakketten beschikbaar) Landingspagina na registratie Bezoekers van de Horecava registreren zich online voor toegang tot de beurs. Binnen deze registratie geeft men aan in welke branches men geïnteresseerd is (denk aan: hotels, restaurants, catering etc). Dit betekent dat wij heel nauwkeurig kunnen filteren welke bezoekers geïnteresseerd zijn in de branche waarin uw bedrijf zich profileert. Na de registratie komt een bezoeker op een landingspagina waar de registratie bevestigd wordt ( bedankt voor uw registratie ). Op deze landingspagina kunnen wij vervolgens de content van uw bedrijf tonen aan de bezoekers die exact in uw doelgroep passen. Bijvoorbeeld: Bedankt voor uw registratie. Wellicht zijn de volgende exposanten interessant voor u: Vervolgens zouden we de volgende content kunnen tonen (keuze): Uw afsprakenmodule Een advertentie waarin we oproepen om naar de stand te komen Een advertentie die doorlinkt naar uw Company Profile Vanaf 1.500,- FOR MORE INFORMATION, PLEASE CONTACT MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OR CALL

16 Online Solutions Mediapakket Goud Logo in deelnemerslijst op Digitale advertentie in het E-magazine Floorplan Highlighting Horecava app Video item Van 2.720,- voor 2.325,- Mediapakket Zilver Digitale advertentie in nieuwsbrief scoops Roulerende banner ( views) op Logo in online deelnemerslijst op Van 2.295,- voor 1.950,- Mediapakket Brons Logo in deelnemerslijst op Floorplan Highlighting Horecava app Highlighted exhibitor Van 970,- voor 825,- Uw bedrijf succesvol profileren tijdens de Horecava is mogelijk door het inzetten van Media Solutions. Of het nu gaat om een partnermailing of juist app sponsoring, de afdeling Media Solutions kan u helpen in het maken van de juiste keuzes wat bijdraagt aan het succes van uw beursdeelname. Wij kunnen u voorzien van standaard producten, maar ook van tailormade producten welke niet beschreven staan in deze brochure. Graag denkt de Afdeling Media Solutions met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact op met de afdeling Media Solutions van RAI Amsterdam. CONTACT Sales Manager Media Solutions: Mark Boddeke m.boddeke@rai.nl of +31 (0) Sales Manager Media Solutions Online: Marjolijn van Loon m.v.loon@rai.nl of op +31 (0) Alle tarieven welke benoemd zijn in deze brochure zijn exclusief BTW en alleen beschikbaar voor standhouders. Prijswijzigingen, spel- en zetfouten voorbehouden. NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET MEDIASOLUTIONS@RAI.NL OF BEL +31 (0)

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via: Het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen, klantrelaties uitbreiden. Waarschijnlijk is dit slechts een greep uit uw doelstellingen voor uw beursdeelname. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via:

De afdeling Partnerships & Media Solutions van RAI Amsterdam adviseert u graag over het behalen van uw doelstellingen! Dit kan onder andere via: Het genereren van leads, branding, productintroducties en -ontwikkelingen, klantrelaties uitbreiden. Waarschijnlijk is dit slechts een greep uit uw doelstellingen voor uw beursdeelname. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de HISWA. De afdeling Partnerships & Media

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Negenmaandenbeurs. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

Extra promotie? Altijd een goed idee!

Extra promotie? Altijd een goed idee! Val extra op tussen de ruim 175 andere exposanten woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 55% 40% 10% Extra promotie? Altijd een goed idee! De afdeling Sales en Partnerships van Eventex adviseert graag

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Huishoudbeurs. De afdeling Partnerships

Nadere informatie

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade

Nadere informatie

Online Media In- en Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- en Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele doelstellingen die centraal zullen staan tijdens een deelname aan de MobiliteitsRAI. De afdeling Partnerships &

Nadere informatie

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting

Online Media In- & Outdoor communicatie Print advertenties Video Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Horecava. De afdeling Partnerships &

Nadere informatie

Proef de toekomst op Horecava Registreer nu via 1 UUR EERDER OPEN: VAN T/M UUR

Proef de toekomst op Horecava Registreer nu via  1 UUR EERDER OPEN: VAN T/M UUR Laat je informeren en verrassen, ontmoet relevante spelers in de markt en maak jouw business toekomstbestendig. 1 UUR EERDER OPEN: VAN 10.00 T/M 18.00 UUR Proef de toekomst op Horecava 2018. Registreer

Nadere informatie

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade

Nadere informatie

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade

Nadere informatie

Package Deal ,- Parking Package. Brug. Price 700,- 1580,- Media Value. Price 1485,- Media Value 4000,- Pilaren oplage 20 Toren

Package Deal ,- Parking Package. Brug. Price 700,- 1580,- Media Value. Price 1485,- Media Value 4000,- Pilaren oplage 20 Toren PACKAGEDEALS Looproute Pakket Package Deal 10.250,- Parking Package Package Deal 12.250,Posters oplage 20 Brug Dit item is de eerste mogelijkheid om jouw merk te laten zien. Iedereen die vanaf het station

Nadere informatie

World of Technology & Science MEDIA PAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.:

World of Technology & Science MEDIA PAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.: World of Technology & Science MEDIA PAKKET 2018 Algemene informatie U bladert nu door het mediapakket van Faircom Media. Wij zijn al 15 jaar de partner van Jaarbeurs als het gaat om promotie en sponsoring

Nadere informatie

Media Exposure PROVADA

Media Exposure PROVADA Media Exposure PROVADA Algemene informatie Contact info Welkom, dit is het pakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij Nick Mouthaan T.: +31 (0)20 462 0880 stellen

Nadere informatie

MOTORbeurs MEDIAPAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.:

MOTORbeurs MEDIAPAKKET. Faircom Media Willem Fenengastraat BN Amsterdam T.: E.: MOTORbeurs - 2018 MEDIAPAKKET Algemene informatie Welkom, dit is het Faircom Mediapakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij stellen graag een advies op maat voor

Nadere informatie

Electronics & Automation 2013

Electronics & Automation 2013 Bigboard Groots aanwezig zijn op het Jaarbeursterrein? De bezoeker welkom heten op uw stand door middel van uw standverwijzing, of uw product extra onder de aandacht brengen? Dat kan! Uw boodschap komt

Nadere informatie

Mediapakket Faircom Media

Mediapakket Faircom Media Mediapakket Algemene informatie Welkom, dit is het Faircom Mediapakket. Hier vindt u items om het maximale uit uw deelname te halen. Interesse? Wij stellen graag een advies op maat voor u samen. Veel succes

Nadere informatie

MOTORBEURS UTRECHT 2017 MEDIA

MOTORBEURS UTRECHT 2017 MEDIA MOTORBEURS UTRECHT 207 MEDIA WILLEM FENENGASTRAAT 6 096 BN AMSTERDAM T.: +3 20 462 0880 ALGEMENE INFORMATIE CONTACT INFO Dit is het Faircom Mediapakket. In deze brochure vindt u alle items die u kunt inzetten

Nadere informatie

MEDIAPAKKET JAARBEURS

MEDIAPAKKET JAARBEURS MEDIAPAKKET JAARBEURS 0-2-206 WILLEM FENENGASTRAAT 6 096 BN AMSTERDAM T.: +3 20 462 0880 ALGEMENE INFORMATIE CONTACT INFO Faircom Media is Mediapartner van Jaarbeurs! Deze brochure geeft inzicht in de

Nadere informatie

Promotie- en sponsormogelijkheden

Promotie- en sponsormogelijkheden SPECIAL SHIPS SMART SOLUTIONS Promotie- en sponsormogelijkheden Rotterdam Ahoy helpt u graag om uw beursresultaten te optimaliseren. Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en traffic naar uw

Nadere informatie

Klik op onderstaande video om een impressie te krijgen van Faircom Media Willem Fenengastraat 16

Klik op onderstaande video om een impressie te krijgen van Faircom Media Willem Fenengastraat 16 MEDIA PACKAGE BOUWBEURS 207 WILLEM FENENGASTRAAT 6 096 BN AMSTERDAM T.: +3 20 462 0880 ALGEMENE INFORMATIE CONTACT INFO Dit is het Faircom Mediapakket. In deze brochure vindt u alle items die wij aanbieden

Nadere informatie

Online Media Video In- & Outdoor Print advertenties Sponsoring & Concepting

Online Media Video In- & Outdoor Print advertenties Sponsoring & Concepting Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele beursdoelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Huishoudbeurs. RAI Amsterdam adviseert

Nadere informatie

Advertorial of banner in digitale nieuwsbrief Promotiemogelijkheden pendelbussen Promotiebanner in bevestiging bezoekersregistratie

Advertorial of banner in digitale nieuwsbrief Promotiemogelijkheden pendelbussen Promotiebanner in bevestiging bezoekersregistratie Promotie- en sponsormogelijkheden Rotterdam Ahoy helpt u graag om uw beursresultaten te optimaliseren. Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en traffic naar uw stand te genereren, hebben THB

Nadere informatie

Promotie- en sponsormogelijkheden

Promotie- en sponsormogelijkheden SPECIAL SHIPS SMART SOLUTIONS Promotie- en sponsormogelijkheden Rotterdam Ahoy helpt u graag om uw beursresultaten te optimaliseren. Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren en traffic naar uw

Nadere informatie

PW De Gids. Redactionele formule

PW De Gids. Redactionele formule PW De Gids PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media Mediakaart NKC Op reis met NKC Media Cijfers en bereik Gebaseerd op de tellingen van september 2015 Print Kampeerauto Onafhankelijk magazine met reportages, reviews, interviews en alle informatie die relevant

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Mediakit LEAD SOLUTIONS

Mediakit LEAD SOLUTIONS Mediakit LEAD SOLUTIONS 2018 OVER LEAD SOLUTIONS LEAD SOLUTIONS Lead Solutions heeft meer dan tien jaar ervaring in het genereren van leads via contentmarketing. Ons unieke en brede abonneebestand bereikt

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAnieuws.nl,

Nadere informatie

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform

uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform uw doelgroep binnen handbereik hr mediaplatform MEDIAKIT 2013 Het HR mediaplatform biedt het grootste crossmediale bereik onder HR-professionals in Nederland. Kiest u liever zelf uw media mix van print

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Advertentiemogelijkheden 2013 Over Werf& Werf& is het onafhankelijke vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie &

Nadere informatie

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1,

Online tarievenkaart & aanleverspecificaties. versie 1, 2019 Online tarievenkaart & aanleverspecificaties De tarieven zijn geldig tot 31-12-2019 versie 1, 18-12-2018 Meest verkochte advertentieformaten Billboard De billboard is een echte eye-catcher. Direct

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Dinsdag 17 april 2012 kick-off

Dinsdag 17 april 2012 kick-off Dinsdag 17 april 2012 kick-off Niek van Twillert Managing Director App HET Instrument Agenda Historie papieren Instrumentengids Instrumentengids.nl Oriëntatiegedrag potentiële klant 2012. App HET Instrument

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

FLEET EXPO. Expositie congres netwerken innovatieprijs. Hèt netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional AMSTERDAM RAI 27 NOVEMBER 2012

FLEET EXPO. Expositie congres netwerken innovatieprijs. Hèt netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional AMSTERDAM RAI 27 NOVEMBER 2012 FLEET EXPO AMSTERDAM RAI 27 NOVEMBER Hèt netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional Expositie congres netwerken innovatieprijs mediapartners organisatie Fleet Expo : Hèt netwerkevenement voor de

Nadere informatie

De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR. Adverteerdersmogelijkheden Werf&

De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR. Adverteerdersmogelijkheden Werf& De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR Adverteerdersmogelijkheden Werf& 2015-2016 Adverteerdersmogelijkheden Werf& 2015 Werf& doelgroep Werf& is met haar

Nadere informatie

Tariefkaart Digitiale nieuwsbrief metaalmagazine.nl. Blockbuster. Full banner. Advertorial. Verschijning

Tariefkaart Digitiale nieuwsbrief metaalmagazine.nl. Blockbuster. Full banner. Advertorial. Verschijning Digitiale nieuwsbrief metaalmagazine.nl Blockbuster Een blockbuster staat bovenaan in de nieuwsbrief en wordt direct onder de navigatiebalk (de header) getoond en kan daardoor niet aan het oog van de lezer

Nadere informatie

BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND

BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND ADVERTENTIETARIEVEN 2019 Maandelijks magazine voor professionals in retail & brands ADVERTENTIETARIEVEN RETAILTRENDS MAGAZINE (PRINT) 2019 (alle tarieven excl. btw) Staffel

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 Laatst bijgewerkt 22 juni 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 2.1. Vakblad Speelgoed en Hobby 2.1.1.

Nadere informatie

Tariefkaart 2019 Datum: 1 januari 2019

Tariefkaart 2019 Datum: 1 januari 2019 Datum: 1 januari 2019 www.at-aandrijftechniek.nl Leaderboard Skyscraper Rectangle Logolink Rectangle Een rectangle is een opvallend groot advertentieformaat dat altijd rechts op de pagina staat. Het formaat

Nadere informatie

Website Products4Engineers.nl 2009 2009

Website Products4Engineers.nl 2009 2009 Website Products4Engineers.nl 2009 2009 TOPBANNER Een Topbanner is de horizontale paginabrede advertentie die boven aan de pagina wordt getoond. Door zijn grote oppervlakte heeft de banner een hoge attentiewaarde

Nadere informatie

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz.

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. ZICHTBAAR ANDERS re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. 49 x 4 METER FULL-COLOUR BANNER bevisible zichtbaar anders Als fullservice

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2013 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd www.overheid-en-ict.nl doe mee aan Overheid & ICT! Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd 7.000 klanten en prospects leggen contact met 140 exposanten, 34% voor het eerst! 2 Inhoud

Nadere informatie

AMSTERDAM RAI DONDERDAG 4 APRIL. Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS

AMSTERDAM RAI DONDERDAG 4 APRIL. Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS AMSTERDAM RAI DONDERDAG 4 APRIL Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS MEDIAPARTNERS ORGANISATIE Fleet Expo : Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional

Nadere informatie

MEDIAKIT Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl

MEDIAKIT Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl MEDIAKIT 2019 Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl DE SNELSTE WEG NAAR HET HART VAN UW DOELGROEP! Of u nu uw bekendheid onder logistiek professionals wilt vergroten, meer

Nadere informatie

Portfolio Bouwmachines

Portfolio Bouwmachines Mediakit Portfolio Bouwmachines magazine website nieuwsbrief FREQUENTIE 11x per jaar (magazine), 2 keer per week (emailnieuwsbrief) en 24/7 (website) FORMULE Bouwmachines is het onafhankelijke medium dat

Nadere informatie

Leadgeneratie, productintroductie, het vergroten van

Leadgeneratie, productintroductie, het vergroten van Leadgeneratie, productintroductie, het vergroten van de naamsbekendheid, slechts enkele doelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan de Huishoudbeurs. RAI Amsterdam adviseert graag

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

Management Support. Bereik

Management Support. Bereik Management Support Management Support vormt al jaren dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur mediakit 2011 www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur Voor een optimaal bereik bij voorschrijvers en beslissers in de bouw! Stedebouw & Architectuur Meer dan 25 jaar

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals

Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals Communicatiemogelijkheden in Installatie Journaal Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals in verlichting, solar, toegang, beveiliging en domotica

Nadere informatie

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: REDACTIONELE FORMULE Zorg + Welzijn helpt professionals die werken in het sociale domein. Door discussie op te roepen en te voeden, verbinding te creëren tussen de professionals die met elkaar werken rondom

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden 1 februari 2015 Advertentiemogelijkheden 2015 De grijze vlakken in de schermafbeelding hiernaast visualiseren de advertentiemogelijkheden op het netwerk van Wij* sites. Deze worden

Nadere informatie

Televizier: volledig thuis in tv

Televizier: volledig thuis in tv Commercieel aanbod Televizier: volledig thuis in tv Televizier is het multimediale platform voor de echte tv-liefhebber en focust volledig op tv-kijken, amusement & entertainment. Met Televizier is de

Nadere informatie

Gastvrije Zorg. Redactionele formule

Gastvrije Zorg. Redactionele formule Gastvrije Zorg Gastvrije Zorg is meer dan 45 jaar de belangrijkste informatiebron voor hospitality managers en hoofden voeding met als focus het welbevinden van cliënten. Redactionele formule Gastvrije

Nadere informatie

HET MAGAZINE VOOR DE MAAKINDUSTRIE

HET MAGAZINE VOOR DE MAAKINDUSTRIE HET MAGAZINE VOOR DE MAAKINDUSTRIE Pt Industrieel Management (PTIM) richt zich op het technisch top management dat werkzaam is binnen de (middel) grote bedrijven in de producerende industrie. Het vakblad,

Nadere informatie

BICYCLING MAGAZINE // BICYCLING.NL VERHALEN & BELEVING WERELDWIJD HET GROOTSTE PLATFORM VOOR SPORTIEVE FIETSERS

BICYCLING MAGAZINE // BICYCLING.NL VERHALEN & BELEVING WERELDWIJD HET GROOTSTE PLATFORM VOOR SPORTIEVE FIETSERS MEDIAKIT 2018 VERHALEN & BELEVING WERELDWIJD HET GROOTSTE PLATFORM VOOR SPORTIEVE FIETSERS BICYCLING MAGAZINE SPULLEN SIMPELWEG DE MOOISTE EN BESTE MATERIALEN BICYCLING MAGAZINE 98% VAN DE LEZERS FIETSEN

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME WEBSITE (DESKTOP/TABLET) Het medium met de meest uitgebreide advertentiemogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen op welke bannerpositie u staat, in welke

Nadere informatie

MEDIA-INFORMATIE. Super Arduino. Alles nog in het veilige bereik? voor alfa-, bèta- en gammastraling. Aan de slag met de chipkit Max32

MEDIA-INFORMATIE. Super Arduino. Alles nog in het veilige bereik? voor alfa-, bèta- en gammastraling. Aan de slag met de chipkit Max32 MEDIA-INFORMATIE 2012 [Embedded & microcontrollers Analoog Digitaal Audio Testen & meten ] November 2011 Nr. 577 8,50 Alles nog in het veilige bereik? www.elektor.nl www.elektor.com Low-cost Stralingsmeter

Nadere informatie

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA LINQ MEDIA Adverteren via de streekomroep LINQ MEDIA Een radioadvertentie verdwijnt niet in de afvalbak of kattenbak, adverteer op LINQ MEDIA voor méér exposure

Nadere informatie

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013

CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 CAMPAGNES Prijzen & specificaties Zomer 2013 Adverteren met Frankwatching Frankwatching is de grootste online community van Nederland binnen het vakgebied online & digital. Maandelijks zijn meer dan 300.000

Nadere informatie

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience NBF multimediakit 2015,,The reach you need to strike your audience 1 Inhoudsopgave Inleiding Bowlen.nl tabloid NBF website NBF nieuwsbrief NBF evenementen NBF kalender NBF welkomstpakket Nationale selecties

Nadere informatie

ZO MAAK JE EEN ADVERTENTIE VOL CREATIEVE KRACHT. Tips voor een hoogwaardige en effectieve advertentie

ZO MAAK JE EEN ADVERTENTIE VOL CREATIEVE KRACHT. Tips voor een hoogwaardige en effectieve advertentie ZO MAAK JE EEN ADVERTENTIE VOL CREATIEVE KRACHT Tips voor een hoogwaardige en effectieve advertentie Een advertentie moet eruit springen, aandacht vasthouden én jouw doel bereiken. Want je wilt in beeld

Nadere informatie

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 40-131216-01 mediabrochure BB NL.indd 1 11-02-2014 13:26:39 2 Mediabrochure 2015 www.boekblad.nl BOEKBLAD is

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite.

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite. 06 Factsheet Motor ANWB Media en Motorsport In ruim 130 jaar ANWB hebben we zeer veel kennis over de Nederlandse motorrijder kunnen opdoen. Zo is ongeveer 75% man. De meeste motorrijders zijn tussen de

Nadere informatie

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP ONLINE PLATFORM VOOR d e z a ke li j ke te leco m h a n d e l tbm telecom business magazine Magenta Publishing http://www.tbmnet.nl ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP Alle

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS

EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional EXPOSITIE CONGRES NETWERKEN INNOVATIEPRIJS MEDIAPARTNERS ORGANISATIE Fleet Expo : Hét netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional Op dinsdag 2

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

De Gouden Televizier-Ring 2014. De Nederlandse Oscar

De Gouden Televizier-Ring 2014. De Nederlandse Oscar De Gouden Televizier-Ring 2014 De Nederlandse Oscar De Gouden Televizier-Ring heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een event van grote allure en grandeur. Dit jaar wordt de meest begeerde

Nadere informatie

Redactionele formule. Bereik. Vakblad PW De Gids. Website www.pwdegids.nl. E-mailnieuwsbrieven

Redactionele formule. Bereik. Vakblad PW De Gids. Website www.pwdegids.nl. E-mailnieuwsbrieven PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule PW De

Nadere informatie

Tariefkaart Rectangle. Rectangle. Specificaties. Full Banner. Specificaties. Tarief

Tariefkaart Rectangle. Rectangle. Specificaties. Full Banner. Specificaties. Tarief Website www.ttm.nl Leaderboard Rectangle Rectangle Een rectangle is een opvallend groot advertentieformaat dat altijd rechts op de pagina, boven de vouw staat. Het formaat leent zich uitstekend voor de

Nadere informatie

maastricht: media kit 2015

maastricht: media kit 2015 maastricht: media kit 2015 VVV/Maastricht Marketing 1 Wie zijn wij Wij zijn de citymarketing organisatie van Maastricht, actief op het gebied van branding & marketing. Informatieverstrekker & dienstverlener,

Nadere informatie

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer 2 & 3 december 2011 AmsterdAm rai HÉt JAArLIJKse VAKeVeNemeNt VOOr KLeINscHALIG PersONeNVerVOer taxi expo 2011 is dé vakbeurs voor alle nationale

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden MOA/Clou 2019 Clou hét magazine voor Marketing Research & Digital Analytics Digital analytics, consumer insights, scrums, agile, research, big data, panels, polls, foresights,

Nadere informatie

Roze50plus.nl Mediakit adverteren

Roze50plus.nl Mediakit adverteren Roze50plus.nl Mediakit adverteren Roze50plus.nl Mediakit adverteren 2014 / 2015 Pagina 2 * Let op: alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW Algemene advertentie tarieven TYPE ADVERTENTIE ADVERTENTIE FORMAAT

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bereikcijfers pag. 3. Specificaties print pag. 4. Specificaties print Specials en Kidsspecials pag. 5

Inhoudsopgave. Bereikcijfers pag. 3. Specificaties print pag. 4. Specificaties print Specials en Kidsspecials pag. 5 TARIEFKAART 2017 Inhoudsopgave Bereikcijfers pag. 3 Specificaties print pag. 4 Specificaties print Specials en Kidsspecials pag. 5 Specificaties plusproposities pag. 6 Algemene aanleverspecificaties print

Nadere informatie

Advertentietarieven International Film Festival Rotterdam. Het festival in cijfers IFFR 2015

Advertentietarieven International Film Festival Rotterdam. Het festival in cijfers IFFR 2015 Advertentietarieven International Film Festival Rotterdam Het festival in cijfers IFFR 2015 International Film Festival Rotterdam (IFFR) is het grootste filmfestival van Nederland dat dankzij het brede

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Specificaties advertentiemateriaal

Specificaties advertentiemateriaal Specificaties advertentiemateriaal Foto: Giovanni Giannoni, Pitti Bimbo AANLEVEREN ADVERTENTIEMATERIAAL PRINT AFLOPENDE FORMATEN (EXCLUSIEF MM AFLOOP RONDOM) / pagina 0 x 00 mm / pagina 0 x 00 mm Advertenties

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT 1 4 jaar geleden begon Frits Kok met een gratis platform voor jongeren over belastingteruggave. Hij had toen nooit durven dromen dat Hoeveelkrijgjij.nl binnen een paar jaar

Nadere informatie

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Doelgroep De doelgroep van ElektrischeFietsen.com zijn voornamelijk oriënterende elektrische fietsers. Deze liggen in de leeftijdscategorie

Nadere informatie

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Installatie360 is de digitale bestemming voor bouwprofessionals in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten van de installatie-industrie. De redactie besteedt

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie