ERA Peeters & Verboven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ERA Peeters & Verboven."

Transcriptie

1 VASTGOED - LANDMETER Kantoren Mechelen - Fr. de Merodestraat 111 Keerbergen - Kempenlaan 1 ERA Peeters & Verboven. Een professioneel team staat voor u klaar! Reeds 40 jaar uw huis van vertrouwen!

2 Kantoor te Mechelen: Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u en op afspraak. Kantoor Keerbergen: Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 14u tot 18u op zaterdag van 10u tot 12u en op afspraak.

3 Hulp in elke situatie Een woning betekent veel meer dan vier muren en een dak. Als u een nieuwe woning koopt, krijgt u er meteen nieuwe buren, nieuwe winkels en een nieuwe omgeving bij. Kortom, u schrijft de eerste zinnen van een nieuw levensverhaal. Heel anders is het dan weer als u uw woning verkoopt. Niet makkelijk, want u neemt afscheid van een plek waar u hebt getwijfeld en gekozen, gelachen en gehuild, gevloekt en liefgehad. U slaat een bladzijde van uw leven om, ook voor u is het tijd voor een nieuw verhaal. Met ERA naar het eerste hoofdstuk In beide gevallen krijgt u van ERA alle kansen om er een mooi verhaal van te maken. Alle instrumenten die wij u aanreiken om snel een woning te verkopen of te kopen vindt u hierna opgesomd. Van concreet advies op papier tot unieke hoogtechnologische hulp op uw scherm. Alles staat of valt natuurlijk met de mensen achter ERA, stuk voor stuk experts in hun vak, die hun professionele bagage met u delen. Die beschikken over de noodzakelijke beroepserkenning en permanent bijgeschoold worden. Die meteen voelen wat u achterlaat en waar u heen wil. Die objectief oordelen, maar ook ongezouten hun mening geven. Kortom, mensen door wie u zich met plezier laat inspireren. Van harte welkom bij uw ERA-makelaar. 3.

4 Uw ERA-makelaar Prettige kennismaking

5 ERA Peeters & Verboven, aangenaam Uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat u zich dus niet door om het even wie begeleiden. U kiest voor een erkende makelaar die feilloos uw behoeften en gevoelens aanvoelt en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan. Bij ERA Peeters & Verboven bent u hiervoor aan het juiste adres. Al onze medewerkers kunnen goed luisteren. Uw droom in een geknipte nieuwe woning omzetten. Uw vastgoed doorgronden, zodat u het snel en tegen de juiste prijs kunt verkopen. Dat vraagt kennis van zaken, ervaring, permanente bijscholing en visie in de vastgoedsector. Maar vooral: voelen wat u voelt als u thuis zegt. ONZE WERKZAAMHEDEN Bemiddeling bij verkoop Bemiddeling bij verhuur Landmeten en opmetingen Beheer en rentmeesterschap Projectontwikkeling van verkavelingen en bouwgronden Schattingen voor het gerecht en bij nalatenschap Opmaak van Energie Prestatie Certificaten (EPC s) Aanvraag attesten Nazorgconsulent (bij overlijden) Advies 5.

6

7 Historiek van het kantoor ERA Peeters & Verboven heeft een stevige traditie als Landmeters- Expertise-, en Vastgoedkantoor. Ons kantoor is vooral bekend omwille van zijn jarenlange stedenbouwkundige en juridische expertise, als een van de oudste landmeterskantoren van ons land met liefst 150 jaar zorgvuldig opgebouwde archieven, relaties en ervaringen. Sinds 2000 is ERA Peeters & Verboven aangesloten bij ERA, een erkend samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Met wereldwijd ca onafhankelijke en zelfstandige kantoren in 48 landen, waaronder kantoren in Europese landen is ERA het sterkste Europese netwerk van vastgoedmakelaars. De ERA producten en diensten geven u extra service, zekerheid en garanties bij de aankoop of verkoop van uw eigendom! Hierdoor kan ons kantoor de klanten alle voordelen van een grote onderneming bieden én die uitgebreide service blijven combineren met de individuele benadering waarvoor ERA Peeters & Verboven gerenommeerd is. Al enkele jaren op rij werd ons kantoor bekroond als ERA Gold Member. Dit certificaat wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top-10 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA-netwerk mogen rekenen. Zaakvoerder Stefan Verboven (Erkend Vastgoedmakelaar BIV nr ) en hun team zijn als geen ander thuis in de regionale vastgoedmarkt, bemiddelen bij de onderhandelingen en staan hun klanten met raad en daad bij tijdens de afhandeling van contracten en afwikkeling van de administratieve rompslomp. Wenst u een perceel te laten opmeten of verkavelen, dan kan u terecht bij Bruno Mertens (Erkend Landmeter- Expert LAN ) mede-zaakvoerder en verantwoordelijke van het landmeterskantoor. ERA Peeters & Verboven is een koploper in de makelaardij en landmeterij en op het gebied van dienstverlening toonaangevend in de sector!! 7.

8 VERKOOP: Wat doen wij voor u? WAARDERING Bepaling van een zo hoog mogelijke realistische verkoopprijs (eventueel met Vergelijkende Markt Studie) PUBLICITEIT Diverse professionele foto s van interieur en exterieur Plaatsing ERA gevelbord / ERA tuinpaal Opmaak van een gedetailleerde plaatsbeschrijving Wereldwijde aanbieding via Internet: en andere populaire websites Verzorgde etalageaffiche met meerdere foto s en beschrijving Documentatie met foto s en beschrijving voor kandidaat-kopers Kandidaat-kopers informeren op kantoor en via en telefoon Informeren van potentiële kandidaten uit het ERA zoekerbestand woonwenstoets / zoekerlijst ERA Omwonendenmailing huis-aan-huis bedeling van een postkaart Publiciteit in week- en maandbladen, afhankelijk van de regio en type woning ERA Pandenflyer ERA Virtual Tour op de website met film, fotogalerij en plannen (afh. type woning) SAMENWERKING MET DE ANDERE ERKENDE ERA MAKELAARS waardoor uw woning ook aan hun klanten over gans België wordt voorgesteld ZOEKERBESTAND WOONWENSTOETS de kandidaat-kopers van alle ERA kantoren die hun woonwensen hebben doorgegeven worden als eerste op de hoogte gebracht indien uw eigendom voor hen in aanmerking komt 8.

9 OPSTELLEN VAN EEN VOLLEDIG TECHNISCH KOOPDOSSIER Aanvraag kadastraal plan en legger, ev. legger verlaagd registratierecht Aanvraag Bodemattest Aanvraag vastgoedinformatie en uittreksel uit plannen en vergunningenregister Nakijken voorkooprechten, erfdienstbaarheden, huurcontracten, Eventueel PID, as-built attest, verplichte info mede-eigendom Begeleiding bij aanvraag keuringsattest elektriciteit,... Eventueel opmaak van een Energieprestatiecertificaat Enz. BEGELEIDE PLAATSBEZOEKEN DOOR GESPECIALISEERD PERSONEEL ADVIESFUNCTIE AANGAANDE EEN BREDE WAAIER VAN ONROEREND GOED FACETTEN Verkoop en Aankoop onroerend goed Opmetingen en Verkavelingen Stedenbouw Projectontwikkeling van verkavelingen Nalatenschappen en aangiftes Onderhandelingen met huurders en pachters conform de huur- en pachtwetgeving Nazorgconsulent (bij overlijden) Enz. BEMIDDELING BIJ VERKOOP / ONDERHANDELINGEN MET VERKOPENDE EIGENAAR EN KANDIDAAT-KOPER OPSTELLEN VERKOOPOVEREENKOMST CONTACTEREN EN INFORMEREN VAN DE AANGESTELDE NOTARIS(SEN) TOT EN MET HET VERLIJDEN VAN DE AKTE 9.

10 VERHUUR: Wat doen wij voor u? WAARDERING Bepaling van een realistische verhuurprijs PUBLICITEIT Diverse professionele foto s van interieur en exterieur Plaatsing ERA gevelbord / ERA tuinpaal Opmaak van een plaatsbeschrijving voor de publiciteit Wereldwijde aanbieding via Internet : en andere populaire websites Verzorgde etalageaffiche met meerdere foto s en beschrijving Documentatie met foto s en beschrijving voor kandidaat-huurders Kandidaat-huurders informeren op kantoor en via en telefoon Informeren van potentiële kandidaten uit het ERA zoekerbestand woonwenstoets / zoekerlijst ERA Omwonendenmailing huis-aan-huis bedeling van een postkaart Publiciteit in week- en maandbladen afhankelijk van de regio en type woning SAMENWERKING MET DE ANDERE ERKENDE ERA MAKELAARS uw woning ook aan hun klanten over gans België wordt voorgesteld ZOEKERBESTAND WOONWENSTOETS de kandidaat-huurders van alle ERA kantoren die hun woonwensen hebben doorgegeven worden als eerste op de hoogte gebracht indien uw eigendom voor hen in aanmerking komt BEGELEIDE PLAATSBEZOEKEN DOOR GESPECIALISEERD PERSONEEL ADVIESFUNCTIE AANGAANDE EEN BREDE WAAIER VAN ONROEREND GOED FACETTEN 10.

11 OPMAAK VAN INLICHTINGENFICHE(S) VAN KANDIDAAT-HUURDER(S) solvabiliteit, referenties, gezinssituatie, beroepsinformatie, eventuele vroegere huurdersituatie, enz. worden nagekeken AFSPRAAK OP KANTOOR VOOR EEN KENNISMAKING tussen kandidaat - huurder en eigenaar OPSTELLEN VERHUUROVEREENKOMST EVENTUEEL: OPMAAK VAN EEN ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT EVENTUEEL: HUURWAARBORGVERZEKERING EVENTUEEL: RECHSTBIJSTANDSVERZEKERING OPMAAK VAN EEN PLAATSBESCHRIJVING VAN INTREDE EVENTUEEL: OPMAAK VAN EEN PLAATSBESCHRIJVING VAN UITTREDE 11.

12 LANDMETEN: Onze activiteiten OPMETINGEN Grensbepalingen Aankoop en verkoop Verdelingen Opstellen basisakten Bestaande toestand voor bouwaanvragen Bestaande toestand voor tuinontwerpen Regularisaties Hoogtemetingen Profielen van gevels Enz. SCHATTINGEN Aankoop en verkoop Nalatenschappen - voorafgaandelijk - in functie van successierechten Enz. PLAATSBESCHRIJVINGEN Huurovereenkomsten Bij aanvang en einde werken VERKAVELINGSAANVRAGEN (met of zonder wegenisontwerp) AANVRAGEN VAN STEDENBOUWKUNDIGE ATTESTEN OPMETING EN BEREKENING VOOR MUUROVERNAMES OPMAAK VAN ENERGIEPRESTATIECERTIFICATEN VRIJBLIJVEND ADVIES 12.

13 EXCLUSIEF BIJ ERA! ERA Netwerk ERA Verkoopopdracht ERA Serviceverplichting ERA Website ERA QR code ERA Virtual Tour ERA Mariage ERA Communicatie ERA Magic ERA Tuinpaal ERA Open Huizen Dag ERA Verkoopverslag ERA Zoekopdracht ERA Koper Garantie Plan ERA Mail ERA Verhuiswijzer ERA Vergelijkende Marktanalyse ERA Koper-Wachtzaal ERA Aankoopopdracht ERA Vastgoedkrant ERA Service Evaluatie ERA Luxebrochure ERA Visie ERA Bezoekwijzer 13.

14

15 ERA Netwerk Ons hele netwerk werkt aan uw toekomstplan. Hoe vindt u snel een geschikte woning als u uw baan in Brussel omruilt voor een job in Oostende? En hoe weet een Amerikaan of Zweed dat uw woning perfect in hun nieuwe Belgische leven past? Kort en krachtig antwoord: dankzij ERA. ERA staat voor Electronic Realty Associates, een hecht samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars in residentieel vastgoed. Schaalvergroting op uw niveau. Wanneer u uw woning exclusief door een ERA-makelaar laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA-software Electronic staat niet voor niets in onze naam - wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collega-makelaars. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat. Cijfers over mensen. ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat ERA meer dan onafhankelijke makelaarskantoren in 47 landen + de Verenigde Staten, waaronder meer dan in 18 Europese landen. In België zijn er 120 ERA-kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars. Maak kennis met ons Europese netwerk op en ERA wereldwijd op 15.

16 Duis aute irure dolor in reprehenderit. minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip sequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud reprehenderit. exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud reprehenderit. exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt De service verplichtingen RPR Brugge B.T.W.-BE era.be/servicenter 1234 Stadsnaam T F Servicenter BVBA Straatnaam 123 BIV nr Erkend vastgoedmakelaar Kurt Dumon Polisnr Waarborgorganisme: Fidea Syndicus Gewaarborgde activiteiten: Vastgoedmakelaar akelaarsopdracht tot emiddeling bij verkoop an hoofdverblijfplaats VERKOOPOPDRACHT De service verplichtingen ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Erkend vastgoedmakelaar Kurt Dumon BIV nr Waarborgorganisme: Fidea Polisnr Gewaarborgde activiteiten: Vastgoedmakelaar Syndicus Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip sequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Servicenter BVBA Straatnaam Stadsnaam T F servicenter@era.be era.be/servicenter RPR Brugge B.T.W.-BE Servicenter Servicenter ut labore et dolore magna aliqua.

17 ERA Verkoopopdracht Geen plaats voor kleine lettertjes. Verkoopt u een woning, dan mag u op beide oren slapen. In uw ERA Verkoopopdracht vindt u geen onduidelijke clausules, onbeperkte verbintenissen of onaangename verrassingen. Gewoon omdat ze er niet zijn. De ERA Verkoopopdracht met serviceverplichtingen geeft u zekerheid. U krijgt na de ondertekening van het contract een bedenktijd van 7 werkdagen. De looptijd van de opdracht is duidelijk, nl. zes maanden, waarna hij ofwel automatisch stopt ofwel wordt opgezegd één maand voor de vervaldag. De makelaar heeft geen mandaat noch een volmacht om een verkoopovereenkomst te sluiten. Uw handtekening is dus onontbeerlijk. De Verkoopopdracht garandeert u een uitgebreide service, inclusief een realistische schatting van het onroerend goed, een administratief dossier met alle vereiste attesten, certificaten, vergunningen en keuringsrapporten, plus een volledig marketingprogramma. U ontvangt een regelmatige update van het verloop van de verkoop. U krijgt minstens eenmaal per maand een gedetailleerd verkoopverslag. De Verkoopopdracht van ERA waarborgt u maximale zekerheid, volledige transparantie en een correcte service. 17.

18 Duis aute irure dolor in reprehenderit. minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip sequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud reprehenderit. exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud reprehenderit. exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt De service verplichtingen B.T.W.-BE era.be/servicenter RPR Brugge T F servicenter@era.be Straatnaam Stadsnaam Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel aan de andere partij uiterlijk één maand vóór de vervaldag. b) beëindigd kan worden mits opzegging betekend per aangetekend schrijven a) automatisch een einde neemt bij het verstrijken ervan. fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur. De opdracht van de makelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re. es ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam De opdracht van de makelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es Bepalingen die van toepassing zijn Imolo temquosam am voloreicto ius ut De service voorwaarden fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur. De opdracht van de makelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut es ut et opta volorro dest amus, quatecus- doles ullam te iumquiatur, moluptibus, vel Polisnr nr BIV dae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que Erkend vastgoedmakelaar maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re. es ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam De opdracht van de makelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum Waarborgorganisme: Fidea DE OPDRACHTGEVER DATUM DE MAKELAAR earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que Syndicus Gewaarborgde activiteiten: maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta De opdracht van de makelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta Bepalingen die van toepassing zijn Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus laci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vol- Makelaarsopdracht tot bemiddeling bij verkoop van hoofdverblijfplaats Makelaarsopdracht tot bemiddeling bij verkoop van hoofdverblijfplaats VERKOOPOPDRACHT De service verplichtingen ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip sequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. De service voorwaarden Bepalingen die van toepassing zijn Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut re vollaci. De opdracht van de makelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re. De opdracht van de makelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur. a) automatisch een einde neemt bij het verstrijken ervan. b) beëindigd kan worden mits opzegging betekend per aangetekend schrijven aan de andere partij uiterlijk één maand vóór de vervaldag. Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re. De opdracht van de makelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint Erkend vastgoedmakelaar ratibus aut re. Waarborgorganisme: Kurt Dumon Fidea BIV nr Polisnr De opdracht van de makelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re. De opdracht van de makelaar Servicenter BVBAImolo temquosam am voloreicto ius ut Imolo temquosam am voloreicto ius Straatnaam ut 123 fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel fugiam lacil imus demque ium licilitatum 1234 Stadsnaam vel moluptibus, iumquiatur. moluptibus, iumquiatur. Imolo temquosam T F am voloreicto ius ut fugiam lacil imus servicenter@era.be demque ium licilitatum vel moluptibus, era.be/servicenter iumquia. RPR Brugge B.T.W.-BE Bepalingen die van toepassing zijn Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. De opdracht van de makelaar Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda Imolo temquosam am voloreicto ius ut fugiam que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus lacil imus demque ium licilitatum vel moluptibus, iumquiatur, te doles ullam es ut et opta aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint Gewaarborgde activiteiten: Vastgoedmakelaar ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque Syndicus maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut re vollaci psusda que earchic. DE OPDRACHTGEVER DATUM DE MAKELAAR Servicenter Versie november 2015 Servicenter BVBA am voloreicto ius ut fugiam lacil imus dem- Servicenter que ium licilitatum vel moluptibus, iumquia. Versie november 2015 moluptibus, iumquiatur. Imolo temquosam earchic. Eque maximint ratibus aut re. re vollaci psusda que earchic. fugiam lacil imus demque ium licilitatum Kurt Dumon re vollaci psusda que earchic. Eque maximint Vastgoedmakelaar Imolo temquosam am voloreicto ius ut psusda que earchic. Eque maximint ratibus aut De opdracht van de makelaar ut et opta volorro dest amus, quatecusdae volum qui dione illab int, quiatio. Eque maximint ratibus aut re vollaci. aut re vollaci psusda que earchic. earchic. Eque maximint ratibus aut re. ut labore et dolore magna aliqua.

19 ERA Serviceverplichting Klare afspraken maken goede vrienden. Service is voor ERA geen halfzachte belofte, maar een spijkerharde garantie. Ze staat duidelijk omschreven in de 10 punten van de ERA Serviceverplichting. Als u uw onroerend goed door ons laat verkopen, dan houden wij ons aan deze 10 verbintenissen. Is dat niet het geval, dan zegt u gewoon onze verkoopopdracht op, zonder verbrekingsvergoeding. Geen grijze zones, enkel zwart op wit. 1. U krijgt een realistische schatting van uw onroerend goed en een marktconforme vraagprijs. 2. U krijgt praktische tips om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk op de markt aan te bieden. 3. Uw verkoop wordt gestimuleerd door een professioneel marketingplan, met een tuinbord, foto s, publiciteit in onze etalage, advertenties, de buurtmailing Magic, een vermelding op onze website, enz. 4. Via het ERA mariage systeem wordt uw eigendom voorgesteld aan de bij ERA geregistreerde klanten, per mail of per brief. 5. Wij stellen voor u een volledig administratief dossier samen met alle vereiste attesten, certificaten, vergunningen, keuringsrapporten, kadastrale gegevens en een gemeentelijke vragenlijst. 6. U mag rekenen op een zorgvuldige selectie van potentiële kopers die wij bij hun bezoek begeleiden, adviseren en bijstaan. 7. U ontvangt minstens eenmaal per maand een uitgebreid verslag over het verloop van de verkoop. 8. U krijgt hulp bij het onderhandelen met mogelijke kopers, zodat u het onderste uit de kan haalt. 9. Uw verkoopovereenkomst wordt door ERA opgesteld en uw dossier wordt begeleid tot de akte bij de notaris. 10. U krijgt alle hulp om een nieuwe woning te vinden via het netwerk van ERA, ook in een andere gemeente. 19.

20

21 De snelste weg naar uw nieuwe thuis. Op zoek naar een bouwgrond, woning of appartement? Langs de ERA-website baant u zich vlot een weg naar tienduizenden panden in binnen- en buitenland. Via een snelle zoekmachine vindt u moeiteloos een pand waar u warm voor loopt. Prettige reis via onze website. Dankzij de vele foto s en eventueel ook een virtuele rondleiding met onze ERA Virtual Tour leert u het gevonden vastgoed goed kennen, zodat u nooit onvoorbereid aan een reëel bezoek begint. De gegevens op de ERA-website worden continu bijgewerkt zodat ze steeds actueel zijn. Bovendien kunt u via de site ook het Woonwensformulier invullen, met de eisen die u aan uw droomwoning stelt. ERA mailt u daarna info over alle panden die aan uw woonwensen voldoen. Ook voor de verkoper een droomsite. De ERA-website zet uw huis extra in de kijker. Met meer dan bezoekers per dag is de kans groter dat u uw vastgoed snel verkoopt. Als verkoper vindt u er bovendien nuttige informatie en handige tools, speciaal voor u. Zoals de Koperwachtzaal, waarmee u in enkele muisklikken weet hoeveel potentiële kopers in het ERA gegevensbestand hopen op een woning als de uwe. 21.

22

23 ERA QR-code U scant, wij reageren direct. Streepjescodes kennen we al lang. Maar nu is er iets nieuws: de Quick Response- of QR-code. Ook ERA maakt gebruik van deze tweedimensionale code die, zoals de naam ( snelle reactie ) al zegt, snel decodeerbaar is. Met zo n code kunt u op uw iphone of smartphone vliegensvlug informatie opvragen over het nationale ERA aanbod, de portefeuille van één bepaalde makelaar of alle informatie van een bepaald pand. Waar en wanneer u dat wenst. Stel bijvoorbeeld dat u s avonds langs de etalage van een ERA-makelaar wandelt en een pand ziet dat u interesseert. U maakt met uw telefoon een foto van de afgebeelde QR-code, die door de QR-lezer van uw toestel omgezet wordt in een url. Zo komt u direct op een webpagina met alle informatie over het pand, zoals foto s, ligging of zelfs een routebeschrijving. Vlugger kan niet! Het is heel makkelijk. Heeft u nog geen QR-scanner op uw toestel, surf dan met uw telefoon naar Deze site herkent automatisch uw toestel zodat u onmiddellijk de juiste applicatie kunt installeren. Om de QR-lezer te kunnen gebruiken moet u uiteraard een mobiel toestel met internetverbinding hebben. Neem meteen de proef op de som en ontdek welke interessante informatie achter onderstaande QR-code schuilgaat. 23.

24

25 ERA Virtual Tour Bezoek. Niet storen. Met behulp van de Virtual Tour, de virtuele rondleiding op krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw vastgoed. De opmaak en montage worden gerealiseerd door een professioneel team. Het is een dynamische en aantrekkelijke manier om de smaak van de kandidaat-kopers aan uw woning te toetsen. In de uitgebreide fotogalerij krijgen ze een eerste indruk van de inrichting en sfeer van uw woning. Een plattegrond van elke verdieping geeft een realistisch beeld van het volume en de positie van de kamers. Panoramische filmpjes van de tuin en de verschillende ruimtes brengen hen binnen in de virtuele wereld van uw woning. Bijna echt, en zeer overtuigend. De Virtual Tour maakt uw bezoekers interessanter. U ontvangt in het echt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen. En u bespaart tijd en moeite. Uw woning wordt dag en nacht bezocht zonder dat u daar enige hinder van ondervindt. Meer kandidaat-kopers kunnen uw woning ontdekken en herbekijken. Op het moment en het ritme dat zij verkiezen. Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een reële verkoopstroef. 25.

26

27 ERA Mariage Bezorg uw woning een date via onze database. Het ERA-netwerk beschikt over een uitgebreid digitaal gegevensbestand (database) met alle beschikbare panden. Daar zit niet alleen het volledige vastgoedaanbod van ERA-makelaars in, maar ook de specifieke wooneisen van mensen die op zoek zijn naar een woning. ERA ontwikkelde een uniek computergestuurd systeem, de ERA Mariage, om aanbod en wensen aan mekaar te koppelen. Wanneer het ERA Mariage-systeem een woning vindt die overeenstemt met uw opgegeven criteria (omgeving, prijs, type gebouw, aantal slaapkamers, minimum grondoppervlakte...) verwittigt het u meteen per mail, fax of post. ERA Mariage draagt uw woning een warm hart toe. Het ERA Mariage-systeem gaat actief op zoek naar mogelijke kopers. Het systeem brengt kopers en verkopers automatisch bij elkaar. Dankzij het netwerk zoeken alle ERA-makelaars mee. Het ERA Mariage-systeem zoekt naar de perfecte match tussen aanbod en wensen. Met de beste kans op een geslaagde date en huwelijk. 27.

28 86 2 Nieuwbouw Tervuursesteenweg Nieuwbouwproject De Vaart met 21 appartementen en 30 autostaanplaatsen. Opp van +/- 61m2 tot 150 m2. Gemeen- t op de 2de verd. v lks, woonk, open kkn, schappelijke binnentuin. Gunstig gelegen aan de stadsrand, nabij het station, en douche, berging, langs de Vaart. Oplevering gepland mei (code:311321). Vg Wg Gdv Gvkr ate kelder, ruim terras Gvv ats! (code:343697). Gvv 73% verkocht ndelspand met boenoveren woonst van -1a met o.a. handelskelder en bovengej tssn 1850 en e:405116). Vg - Wche ijnlaan/schrieksesteenweg e Kasteellaan/Kannoniersweg Mechelen: , ,00 eleerveld lot /-7a99ca ,00 chelsesbaan 119c lot 5 - +/-19a30ca ,00 traat 6 - +/-10a ,00 at /-24a29ca ,00 Leuvensesteenweg 208 3a09ca ,00 e Baan 236 lot 1 5a33ca ,00 e Baan 236 lot 2 5a65ca ,00 tsesteenweg lot 3 - +/-5a ,00 tsesteenweg lot A achtergrond t 12u00, zaterdag van 10u00 en op afspraak. aan 1 maandag tot vrijdag van praak. Keerbergen: Zwartzustersvest 23 b 405 Duplex appartement van +/-120m 2 met o.a. 2 slaapkamers, ruime woonkamer, ingerichte keuken, badkamer met ligbad, berging en 2 terrassen! Bj Basis o.a. maandag tot vrijdag van t 12u00 en van 14u00 tot 17u00 Mechelen: rodestraat 111 tsesteenweg lot A achtergrond ANDBOUWGRONDEN / BOS- RECREATIEGRONDEN / VIJVER e Baan 236 lot 2 5a65ca ,00 tsesteenweg lot 3 - +/-5a ,00 Leuvensesteenweg 208 3a09ca ,00 e Baan 236 lot 1 5a33ca ,00 GRONDEN HOB at /-24a29ca ,00 chelsesbaan 119c lot 5 - +/-19a30ca ,00 traat 6 - +/-10a , ,00 eleerveld lot /-7a99ca ,00 e Kasteellaan/Kannoniersweg ijnlaan/schrieksesteenweg GRONDEN OB -1a met o.a. handelskelder en bovengej tssn 1850 en e:405116). Vg - Wche ndelspand met boenoveren woonst van o.a ,00 KI (code:348219). Vg - Wche Gdv Vkr Gvv EPC 210kWh/m 2 appartement van +/-120m 2 met o.a. 2 slaapkamers, ruime woonkamer, ingerichte keuken, badkamer met ligbad, berging en 2 terrassen! Bj Basis MECHELEN Zwartzustersvest 23 b 405 Duplex Prijzen vanaf Kortenberg landbouwgrond +/- 2ha 00a 30ca o.a. Keerbergen Putsebaan 193 vijver 92a 42ca ,00 Mechelen Coxiestraat 21 Zandbergstraat 7 Te renoveren woning v +/-200m 2 op +/-22a80ca met o.a. 4 slks (mglk 5), zonnige woonkamer, keuken, badkamer met ligbad, kelder en mooie tuin! Bj: Rijmenam Dijleweg 58 OB ( /m) Rotselaar Kwikstraatweg 40 OB Schiplaken Karabinierstraat 10 HOB Wezembeek-Oppem Lange Eikstraat 105 Keerbergen Sint-Michielsstraat 19 glvl app Keerbergen Tremelobaan 20 glvl app + stpl Mechelen Bruul 85/202 app 2de V rechts Mechelen Koningin Astridlaan 2 app 2de V Mechelen Stationsstraat 27/1 glvl app Mechelen Stationsstraat 27/2 app1ste V Mechelen Brusselsesteenweg 17/19 app 1ste V Mechelen Wijngaardstraat 48 - glvl app Tervuursesteenweg 219 Handelspand met woonst van +/-215m 2 op +/-3a20ca met o.a. winkelruimte, 4 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, badkamer met ligbad,grote bergplaats en tuin! Bj KI ,00 /m 1.250,00 /m 1.050,00 /m 1.290,00 /m 1.450,00 /m /m 1.250,00 /m /m /m 600,00 /m 650,00 /m /m 675,00 /m Bel nu! Mechelen Wijngaardstraat 48 - glvl app Mechelen Brusselsesteenweg 17/19 app 1ste V Mechelen Stationsstraat 27/2 app1ste V Mechelen Stationsstraat 27/1 glvl app Mechelen Koningin Astridlaan 2 app 2de V Mechelen Bruul 85/202 app 2de V rechts Keerbergen Tremelobaan 20 glvl app + stpl Keerbergen Sint-Michielsstraat 19 glvl app TE HUUR APPARTEMENTEN Wezembeek-Oppem Lange Eikstraat 105 Schiplaken Karabinierstraat 10 HOB Rotselaar Kwikstraatweg 40 OB Rijmenam Dijleweg 58 OB ( /m) Mechelen Coxiestraat 21 TE HUUR WONINGEN Keerbergen Putsebaan 193 vijver 92a 42ca ,00 o.a. 30ca 00a 2ha +/- landbouwgrond Kortenberg KI 966. (code:416496). Vg Wg Gdv Gvkr Gvv EPC 834kWh/m 2 woonkamer, keuken, badkamer met ligbad, kelder en mooie tuin! Bj: woning v +/-200m 2 op +/-22a80ca met o.a. 4 slks (mglk 5), zonnige RIJMENAM Zandbergstraat 7 Te renoveren Charbolaan 26 A/2 Opbrengsteigendom - comfortabele senioren/ service-flat, opp +/-45m 2 met 1 slaapkamer, bj 2005, i/h hartje van Brussel. Voorzien van lift. Momenteel 675,00 /m /m 650,00 /m 600,00 /m /m /m 1.250,00 /m /m 1.450,00 /m 1.290,00 /m 1.050,00 /m 1.250,00 /m 695,00 /m Mechelen Stompaertshoek 13 glvl app Mechelen Stompaertshoek 13 app 1ste V Mechelen Stompaertshoek 13 app 2de V Mechelen Stompaertshoek 13 app 3de V Mechelen Zwartzustersvest 23/405 -duplex + stpl Mechelen Maurits Sabbestraat 4/102 app 1ste V Mechelen Begijnenstraat 17+ stpl 50 /m Tisselt Blaasveldstraat 26/102 app + gar Werchter Hoekje 8A - duplex-app Haacht Werchtersesteenweg 18 Facebook Like Button Tivolilaan 137 Villa v +/-270m 2 (excl. kelder v +/-140m 2 ) op +/-6a72ca met o.a. 4 ruime slks, badk met ligbad en douche, douchekamer, nieuw inger kkn, dubbele garage en tuin! Bj Westzavelland 57 b 0.2 Luxueus app +/-280m 2 met prachtig uitzicht o/h zeekanaal. Bj 2006, met o.a. 3 slks, bur, inger kkn, 2 badkmrs, 3 autostaanplaatsen, ruim terras en gemeenschappelijke tuin! CMYK /.eps /m /m /m /m /m /m /m) /m 875,00 /m 1.600,00 /m Mechelen Stationsstraat 40 glvl HP / kantoor 895 /m & gar mits (85 /m) Mechelen Meysbrug 4 glvl HP / kantoor 900,00 /m Mechelen Bruul 89 glvl HP 1.100,00 /m Mechelen Korenmarkt 40 glvl HP 1.200,00 /m Mechelen Begijnenkerkhof 6A kantoor 250m² 3.000,00 /m Tremelo Grote Bollostraat 21 handelspand/kantoor 1.500,00 /m ERA-Peeters-Verboven Facebook Like Button CMYK /.eps Tremelo Grote Bollostraat 21 handelspand/kantoor 1.500,00 /m Mechelen Begijnenkerkhof 6A kantoor 250m² 3.000,00 /m /m 1.200,00 HP glvl 40 Korenmarkt Mechelen /m 1.100,00 HP glvl 89 Bruul Mechelen /m 900,00 & gar mits (85 /m) Mechelen Meysbrug 4 glvl HP / kantoor Mechelen Stationsstraat 40 glvl HP / kantoor Haacht Werchtersesteenweg 18 Werchter Hoekje 8A - duplex-app Tisselt Blaasveldstraat 26/102 app + gar Mechelen Begijnenstraat 17+ stpl 50 /m Mechelen Maurits Sabbestraat 4/102 app 1ste V Mechelen Zwartzustersvest 23/405 -duplex + stpl Mechelen Stompaertshoek 13 app 3de V Mechelen Stompaertshoek 13 app 2de V Mechelen Stompaertshoek 13 app 1ste V Mechelen Stompaertshoek 13 glvl app 1.600,00 /m TE HUUR HANDELSPAND KANTOOR 875,00 /m /m /m) /m /m /m /m /m /m 3 slks, bur, inger kkn, 2 badkmrs, 3 autostaanplaatsen, ruim ter EPC 208kWh/m 2 282kWh/m (code:299601). Vg Wg Gdv Vkr Gvv 2 tuin! gemeenschappelijke en ras EPC Gvv Gvkr Gdv (code:416243). vrij. slaapkamer, bj 2005, i/h hartje van Brussel. Voorzien van lift. Momenteel SCHAARBEEK Charbolaan 26 A/2 Opbrengsteigendom - comfortabele senioren/ service-flat, opp +/-45m 2 met /m app +/-280m 2 met prachtig uitzicht o/h zeekanaal. Bj 2006, met o.a. WILLEBROEK Westzavelland 57 b 0.2 Luxueus 9u30-10u30 Wespelaarsesteenweg 51 Woning Hofstadeveld 21 Instapklare bungalow +/-210m² op 3a12ca in doodlo- van +/-140m 2 op +/-3a met o.a. 2 slk, voorplaats, woonk, ingerichte keuken, pende straat met o.a. 3 slks, tuintje en badk met ligbad, in te richten zolder, garage. Afgesloten tuin met aparte garage en tuin! Bj KI 540. toegang. Bj 60. Gerenoveerd. Vg Wg Gdv Gvkr Gvv. EPC in opmaak. 9u30-10u30 Louizastraat 41 b602 Degelijk appartement van +/-85m 2 op de 6de verdieping gelegen in residentie Louise met veel lichtinval en mooie vergezichten zowel aan voor- als achterkant! Bj KI Gvv EPC 696kWh/m 2 Vg - Wche Gdv Gvkr (code:403931) KI Bj achterkant! Louise met veel lichtinval en mooie vergezichten zowel aan voor- als MECHELEN Louizastraat 41 b602 Degelijk appartement van +/-85m 2 op de 6de verdieping gelegen in residentie u30-10u30 (code:403685). Vg Wg Gdv Gvkr Gvv EPC 544kWh/m 2 badk met ligbad, in te richten zolder, garage en tuin! Bj KI 540. van +/-140m 2 op +/-3a met o.a. 2 slk, voorplaats, woonk, ingerichte keuken, HAACHT Wespelaarsesteenweg 51 Woning 9u30-10u30 9u30-10u30 9u30-10u30 Vrouw Van Mechelenstraat 39 Te renoveren woning van +/-130m 2 op +/-90ca met o.a. 4 slaapkamers, keuken, woonkamer, badkamer met ligbad, kelder, zolder en koertje! Bj: tussen 1850 en KI Gvv EPC 393kWh/m 2 (code:405685). Vg - Wche Gdv Vkr 473. KI en 1850 tussen Bj: keuken, woonkamer, badkamer met ligbad, kelder, zolder en koertje! renoveren woning van +/-130m 2 op +/-90ca met o.a. 4 slaapkamers, MECHELEN Vrouw Van Mechelenstraat 39 Te aanbod van onze collega-makelaars, zie www. era.be, en plan zo uw eigen Open Huizen Dag. verplichtingen. Maak uw keuze uit deze flyer, vul die aan met het thuis, kan makkelijk en snel tientallen huizen komen passen. Zonder afspraak en zonder Op zaterdag 14 maart is het weer ERA Open Huizen Dag. Wie op zoek is naar een nieuwe 9u30-10u30 9u30-10u30 Nieuwstraat 131 Charmante villawoning van +/- 178m 2 met inkom, keuken, berging, badkamer, 3 slaapkamers, ruime woonkamer en tuin, gelegen op een perceel van +/- 11u00-12u00 Koningin Astridlaan 138 b 405 App van +/-101m 2 met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, berging, badkamer met ligbad, apart toilet en klein terras! Mglh tot aankoop autostaanplaats! Bj KI EPC 226kWh/m 2 (code:404601). Vg Wg Gdv Vkr Gvv KI Bj autostaanplaats! badkamer met ligbad, apart toilet en klein terras! Mglh tot aankoop van +/-101m 2 met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, berging, MECHELEN Koningin Astridlaan 138 b 405 App KEERBERGEN Nieuwstraat 131 Charmante villawoning van +/- 178m 2 met inkom, keuken, berging, badkamer, 3 11u00-12u00 Gdv Gvkr Gvv. EPC in opmaak. een van tuin, gelegen op toegang. perceel Bj +/- 60. Gerenoveerd. Vg Wg aparte met tuin Afgesloten garage. en woonkamer ruime slaapkamers, HOFSTADE Hofstadeveld 21 Instapklare bungalow +/-210m² op 3a12ca in doodlopende straat met o.a. 3 slks, tuintje en 9u30-10u30 9u30-10u30 9u30-10u30 met 2 slks, ruime woonk, open inger kkn, badk, berging, kelder en terras! Zeer energiezuinig. Vlakbij stadscentrum & openb vervoer & E19! 11u00-12u00 9u30-10u30 Lakenmakersstraat 28 Karaktervolle hoekwoning van +/-165 (excl. kelder +/-78m 2 ) op +/-1a27ca met o.a. 3 slks, ruime woonk, inger kkn, badk met ligbad en tuintje! Bj KI > u00-12u00 Lakenmakersstraat 151 Woning van Louizastraat 21 Burgerswoning +/- +/-100m 2 op +/-75ca met o.a. 3 slaapkamers, woonkamer, open keuken, o.a. 6 slks, dubbele gar en stadstuin! 325m 2 (excl. kelder +/-65,5m 2 ) met badkamer met douchecabine, apart Geleg op +/-2a40ca op wandelafstand v/h centrum v Mechelen! Bj toilet en koertje! Bj tssn 1875 en voor KI (code:404206) kkn, badk, berging, kelder en terras! Zeer energiezuinig. Vlakbij stads Gvv EPC 151kWh/m 2 Gvv 483kWh/m EPC (code:302309). Vg - Wche Gvkr Gdv 2 E19! & vervoer openb & centrum Gvkr Gdv Gvg (code:405157).! 2231m kWh/m 2 Vkr Gvv EPC Vg Wche Gdv Gvkr Gvv - EPC 415kWh/m 2 (code:404206) KI voor Gdv Wg Vg (code:402869). 297.? KI badkamer met douchecabine, apart toilet en koertje! Bj tssn 1875 en /-100m 2 op +/-75ca met o.a. 3 slaapkamers, woonkamer, open keuken, MECHELEN Lakenmakersstraat 151 Woning van Instapklaar gezellig app v +/-80m 2 met 2 slks, ruime woonk, open inger MECHELEN Frederik de Merodestraat 111 b 3B OPEN HUIZEN DAG 14 MAART u00-12u00 9u30-10u30 Geleg op +/-2a40ca op wandelafstand v/h centrum v Mechelen! Bj 325m 2 (excl. kelder +/-65,5m 2 ) met o.a. 6 slks, dubbele gar en stadstuin! MECHELEN Louizastraat 21 Burgerswoning +/ u00-12u00 (code:373551). Vg Wg Gdv Vkr Gvv EPC 640kWh/m 2 ruime woonk, inger kkn, badk met ligbad en tuintje! Bj KI > 745. hoekwoning van +/-165 (excl. kelder +/-78m 2 ) op +/-1a27ca met o.a. 3 slks, MECHELEN Lakenmakersstraat 28 Karaktervolle 9u30-10u30 ons volledig aanbod kijk op VERKOCHT Kantoren Mechelen Fr. de Merodestraat 111 Keerbergen Kempenlaan 1 VASTGOED - LANDMETER Bel nu! pv@era.be era.be/peetersverboven ERA-Peeters-Verboven MECHELEN MECHELEN euro. (code:402977). Vg Wg Gdv Gvkr Gvv EPC 487kWh/m 2 MECHELEN KI? (code:404940). Vg Wg Gdv Gvkr Gvv EPC 205kWh/m 2 Prijzen vanaf MECHELEN KI (code:348219). Vg - Wche Gdv Vkr Gvv EPC 210kWh/m RIJMENAM KI 966. (code:416496). Vg Wg Gdv Gvkr Gvv EPC 834kWh/m SCHAARBEEK vrij. (code:416243). Gdv Gvkr Gvv EPC 282kWh/m 2 (code:299601). Vg Wg Gdv Vkr Gvv EPC 208kWh/m WILLEBROEK Op zaterdag 14 maart is het weer ERA Open Huizen Dag. Wie op zoek is naar een nieuwe thuis, kan makkelijk en snel tientallen huizen komen passen. Zonder afspraak en zonder verplichtingen. Maak uw keuze uit deze flyer, vul die aan met het aanbod van onze collega-makelaars, zie www. era.be, en plan zo uw eigen Open Huizen Dag. OPEN HUIZEN DAG 14 MAART 2015 Hoeveel woningen gaat u bezoeken? GRONDEN OB GRONDEN HOB ANDBOUWGRONDEN / BOS- RECREATIEGRONDEN / VIJVER TE HUUR WONINGEN TE HUUR APPARTEMENTEN TE HUUR HANDELSPAND KANTOOR HAACHT (code:403685). Vg Wg Gdv Gvkr Gvv EPC 544kWh/m HOFSTADE KEERBERGEN 2231m 2! (code:405157). Gvg Gdv Gvkr Gvv EPC 483kWh/m 2 (code:302309). Vg - Wche Gdv Gvkr Gvv EPC 151kWh/m MECHELEN Frederik de Merodestraat 111 b 3B Instapklaar gezellig app v +/-80m MECHELEN (code:373551). Vg Wg Gdv Vkr Gvv EPC 640kWh/m rodestraat 111 maandag tot vrijdag van t 12u00 en van 14u00 tot 17u00 praak. Keerbergen: aan 1 maandag tot vrijdag van t 12u00, zaterdag van 10u00 en op afspraak. Bel nu! ERA-Peeters-Verboven MECHELEN (code:403931). Vg - Wche Gdv Gvkr Gvv EPC 696kWh/m MECHELEN (code:405685). Vg - Wche Gdv Vkr Gvv EPC 393kWh/m MECHELEN (code:404601). Vg Wg Gdv Vkr Gvv EPC 226kWh/m MECHELEN KI? 297. (code:402869). Vg Wg Gdv Vkr Gvv EPC 415kWh/m MECHELEN Vg - Wche Gdv Gvkr Gvv EPC 365kWh/m Hoeveel woningen gaat u bezoeken?

29 ERA Communicatie Reclame met verstand voor een woning met een hart. U wilt het wel van de daken schreeuwen dat u een geweldige woning te koop aanbiedt. Maar of u daarmee de juiste doelgroep bereikt? Met uw ERA-makelaar als partner dringt uw boodschap door tot het hart en het hoofd van de juiste mensen. Wij stellen een doordacht marketingplan voor u op en stoppen alle noodzakelijke elementen van de hedendaagse reclame in een goed gedoseerde mix. Alle ingrediënten voor een verleidelijke reclamemix. De publiciteit voor uw onroerend goed begint voor ons zeer dicht bij huis: in onze etalage. Uw eigendom prijkt tussen ons andere aanbod. Zo n gerenommeerde makelaar, dat wekt vertrouwen bij kandidaat-kopers. Folders, flyers, Magic mailings, posters, enz.: al dat opvallende, professionele drukwerk ligt klaar voor al wie ons kantoor bezoekt of wij sturen het op. Natuurlijk mag uw eigendom niet op de druk bezochte ERA website ontbreken. Met een extra instrument, de Virtual Tour of online rondleiding, geeft u een groot aantal kandidaat-kopers een rondleiding zonder dat u gestoord wordt. Samen sterk, dat geldt ook in onze communicatie. Als netwerk plaatst ERA groepsadvertenties met het aanbod van meerdere collega s, in kranten en magazines met een ruim regionaal en/of nationaal bereik. Zo komt uw woning nog opvallender in beeld. Al die communicatie valt pas echt op omdat ze in dezelfde krachtige, warme ERA-stijl is gegoten. Herkenbaarheid is ook voor u een bijkomende troef. 29.

30

31 ERA Magic, de ERA-mailing voor omwonenden Wij verspreiden de magie van uw woning in uw buurt. Buren maken vaak de beste mond-tot-mondreclame voor onroerend goed dat te koop staat. Als ze zelf graag in uw wijk wonen, laten ze dat met plezier weten aan iemand anders die een woning zoekt. Of ze willen meteen zelf in uw woning intrekken. Daarom heeft ERA een speciale mailing gecreëerd om uw vastgoed in uw buurt bekend te maken: de Magic kaart. De Magic kaart werkt als een magneet voor uw verkoop. Buren geven familie, vrienden of kennissen graag een tip over uw eigendom. Zo creëert u gratis mond-tot-mondreclame. Deze vorm van reclame is zo oud als de straat, maar nog altijd erg efficiënt. Mensen die zelf graag in uw straat of wijk wonen zijn enthousiaste ambassadeurs. Wanneer u ons Magic kaarten laat versturen vóór onze andere (massa)communicatiemiddelen, realiseert u een soort voorverkoopeffect. Op die manier stimuleert u ze tot een snelle beslissing. 31.

32 TE KOOP

33 ERA Tuinpaal Uw woning springt eruit. Over heel de wereld afficheren eigenaars hun vertrouwen in ERA. Wereldwijd hangen of staan er zo n ERA Tuinpalen en borden op de juiste plaats. Vier grondslagen voor de ERA Tuinpaal: Aandacht: Dankzij de sprekende kleuren, heldere lay-out en uitgekiende plaatsing valt uw ERA Tuinpaal meteen op in het straatbeeld. Zo zien geïnteresseerden onmiddellijk dat uw vastgoed te koop of te huur is. Informatie: De tuinpaal vermeldt de makelaar en het telefoonnummer waarop je voor verdere inlichtingen terecht kan. Bovendien verwijst de tuinpaal geïnteresseerden door naar de ERA-website waar ze dag en nacht meer informatie over uw vastgoed vinden. Vertrouwen: U laat zien dat u uw vastgoed via een kwaliteitsmakelaar van het ERA-netwerk verkoopt. Zo straalt u kwaliteit en professionaliteit uit op uw potentiële kopers. Verkoopkans: Door de uniformiteit en herkenbaarheid trekt elke ERA Tuinpaal de aandacht. 33.

34

35 ERA Open Huizen Dag Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers. De ERA Open Huizen Dag die ERA meerdere malen per jaar in het hele land organiseert, is een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. Tot in de puntjes georganiseerd. ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars. Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding. Laten kijken doet verkopen. Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper. Zelf kijken doet kopen. Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen. Interesse in de volgende Open Huizen Dag? Geef uw adres door aan uw ERA-makelaar en u krijgt een seintje. 35.

De partner voor uw huis!

De partner voor uw huis! sinds 1989 De partner voor uw huis! De partner Wie is s i n d s 1 9 8 9 GROUP I.N.C. n.v.? Sinds 1989 zijn wij actief op de Limburgse vastgoedmarkt. Op twintig jaar tijd heeft de vastgoedmarkt een grote

Nadere informatie

ERA Peeters & Verboven.

ERA Peeters & Verboven. ERA Peeters & Verboven: Landmeter-, Expertise-, & Vastgoedkantoor: 3 kantoren ERA Peeters & Verboven. Een professioneel team staat voor u klaar! Meer dan 35 jaar uw huis van vertrouwen! www.era.be/peetersverboven

Nadere informatie

ERA Peeters & Verboven.

ERA Peeters & Verboven. ERA Peeters & Verboven: Landmeter-, Expertise-, & Vastgoedkantoor: 3 kantoren ERA Peeters & Verboven. Een professioneel team staat voor u klaar! Meer dan 35 jaar uw huis van vertrouwen! www.era.be/peetersverboven

Nadere informatie

Voorkant. BP 1.3 Ondersteunen bij ontwikkelingsgerichte activiteiten

Voorkant. BP 1.3 Ondersteunen bij ontwikkelingsgerichte activiteiten Voorkant BP 1.3 Ondersteunen bij ontwikkelingsgerichte activiteiten Naam: Jolanda Spinder Studentnummer: 0123456 Klas: SW2bsa Inleverdatum: 05042013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Oriënteren... 4 POP...

Nadere informatie

Thema: warm wonen OOK DEELNEMEN? THUIS IN HET NOORDEN wonenenco.nl

Thema: warm wonen OOK DEELNEMEN?  THUIS IN HET NOORDEN wonenenco.nl Thema: OOK DEELNEMEN? WWW.WONENENCO.NL/WOONDAGEN2017 THUIS IN HET NOORDEN enco.nl WWW.WONENENCO.NL/WOONDAGEN2017 De e wintermaanden zijn in aantocht Afscheid nemen van de lange zomeravonden en op naar

Nadere informatie

Werkboek. LinkedIn strategie

Werkboek. LinkedIn strategie Werkboek LinkedIn strategie Beste lezer, Dit werkboek heb ik, een strategisch marketeer, geschreven om met name kleine en middelgrote bedrijven, zelfstandige professionals te helpen. Er staan vier vragen

Nadere informatie

WIREFRAMES DANCING WHEELCHAIRS TEAM MINERVA

WIREFRAMES DANCING WHEELCHAIRS TEAM MINERVA S DANCING WHEELCHAIRS INDEX PAGINA logo / naam website *Komt op elke pagina van de website terug. Link naar inbox: Het cijfer is het aantal nieuwe berichten. *Komt op elke pagina van de website terug.

Nadere informatie

OV-bureau Randstad. Stijlimpressie Productformule R-net

OV-bureau Randstad. Stijlimpressie Productformule R-net OV-bureau Randstad Stijlimpressie Productformule R-net April 2011 Inleiding Het is van groot belang dat de hoogwaardige kwaliteit van het R-net voor reizigers herkenbaar is. Deze kwaliteit overstijgt immers

Nadere informatie

HERENTALS. Carl Buyens Immobiliën bvba - Mol Hangarstraat 1/1-2400 Mol Tel: (00/32) 014 32 08 80

HERENTALS. Carl Buyens Immobiliën bvba - Mol Hangarstraat 1/1-2400 Mol Tel: (00/32) 014 32 08 80 HERENTALS Markgravenstraat 112 Ruime, gerenoveerde stadswoning Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever : Carl Buyens Markgravenstraat

Nadere informatie

VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL

VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL Home Fotobond Nieuw Venster of Tab Actueel Galerie FotoNieuws Links Historie Contact Fshow Fshow Fshow Fshow Nieuw Venster of Tab Niet te veel tekst. Visueel houd en! Databank

Nadere informatie

In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing.

In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing. WAAROM COPRIMMO? In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing. Uw eigendom kan maar 1 maal verkocht worden,

Nadere informatie

Erwin en zijn fysiotherapie praktijk

Erwin en zijn fysiotherapie praktijk Startende onderneming Een complete identiteit van binnen naar buiten: Erwin en zijn fysiotherapie praktijk Als startende ondernemer brengt dit verheldering in je zoektocht naar je eigen identiteit. Dit

Nadere informatie

Westerlo Schaapsdries 28 Vrijstaande, perfect onderhouden woning op een perceel van 832 m 2

Westerlo Schaapsdries 28 Vrijstaande, perfect onderhouden woning op een perceel van 832 m 2 Westerlo Schaapsdries 28 Vrijstaande, perfect onderhouden woning op een perceel van 832 m 2 Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

Wind. Rust - Ruimte - Antwoorden - Beweging - Persoonlijk - Uitzonderlijk - Ontwikkeling - Verbindend. Ontwerp 1 - Logo

Wind. Rust - Ruimte - Antwoorden - Beweging - Persoonlijk - Uitzonderlijk - Ontwikkeling - Verbindend. Ontwerp 1 - Logo Ontwerp 1 - Logo KPZ Katholieke PABO Zwolle T.a.v. anette Herfst 8012 EW Zwolle Den Bosch, 25 april 2011, Betreft: Debriefing lopende opdracht. Geachte mevrouw Herfst, Hartelijk bedankt voor uw briefing.

Nadere informatie

Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad

Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad LICHTAART Bakenstraat 20 Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

Woensdag 10 april 2013 (vandaag): Basisschool de Atlant verblijft tot en met a.s. zondag 14 april Ineke de Vries komt vandaag om 11.00 uur langs om het huis te bekijken Recente activiteit Nieuw verzoek

Nadere informatie

Informatie voor woningbouwcorporaties. Glas is wat wij doen.

Informatie voor woningbouwcorporaties. Glas is wat wij doen. Informatie voor woningbouwcorporaties Glas is wat wij doen. Hermans. Helder in glas Hermans Projecten BV is een echte specialist gericht op alles wat met glas te maken heeft. Het bedrijf is in 2012 opgericht

Nadere informatie

Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht!

Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht! Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht! Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever : Carl Buyens

Nadere informatie

Datum Pagina. 1/7. Versie Auteur. Hendrik Breitschopf. Datum Versie. 0.1

Datum Pagina. 1/7. Versie Auteur. Hendrik Breitschopf. Datum Versie. 0.1 1/7 Versie. Auteur. Hendrik Breitschopf Copyright 2011 Uselab BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een dataverwerkend systeem

Nadere informatie

Kom eens een huis passen op zaterdag 2 juni

Kom eens een huis passen op zaterdag 2 juni Kom eens een huis passen op zaterdag 2 juni De MakelaarsCheck Hoeveel kan ik lenen voor mijn nieuwe huis? Prijsevoluties Kom eens een huis passen op zaterdag 2 juni Waar gaan wij ons het meeste thuis voelen?

Nadere informatie

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES ... dé juiste keuze! is dé referentie voor vastgoed in de Vlaamse Ardennen. Het kantoor heeft een lange traditie en was één van de eerste vastgoedmakelaars

Nadere informatie

VERKOOP VERHUUR BEHEER PROJECTEN

VERKOOP VERHUUR BEHEER PROJECTEN VERKOOP VERHUUR BEHEER PROJECTEN Colson vastgoed is een dynamisch vastgoedkantoor met als grootste troeven: kennis van zaken en een directe, persoonlijke aanpak. Nathalie Colson, zaakvoerster en erkend

Nadere informatie

TE KOOP. Gezellig appartement met 1slpk vlakbij Zeedijk. Raversijdestraat 50D 1R - Oostende. Prijs: 130.000

TE KOOP. Gezellig appartement met 1slpk vlakbij Zeedijk. Raversijdestraat 50D 1R - Oostende. Prijs: 130.000 TE KOOP Gezellig appartement met 1slpk vlakbij Zeedijk Raversijdestraat 50D 1R - Oostende Prijs: 130.000 Referentie: 397/VK/VN/2014 Gedetailleerde omschrijving OBJECT GEGEVENS Bewoonbare opp. 50 m² Verdieping

Nadere informatie

TE KOOP. Centraal gelegen appartement (bij Marie Joséplein) Brusselstraat 2/ 5B - Oostende. Prijs: 125.000

TE KOOP. Centraal gelegen appartement (bij Marie Joséplein) Brusselstraat 2/ 5B - Oostende. Prijs: 125.000 TE KOOP Centraal gelegen appartement (bij Marie Joséplein) Brusselstraat 2/ 5B - Oostende Prijs: 125.000 Referentie: 307/VK/VN/2014 Gedetailleerde omschrijving OBJECT GEGEVENS Bewoonbare opp. 65 m² Verdieping

Nadere informatie

uw vastgoed, onze zorg

uw vastgoed, onze zorg uw vastgoed, onze zorg Uw vastgoed, onze zorg Een woning verkopen doet u niet elke dag. Ook bij verhuren komt heel wat kijken. Wat is een correcte vraagprijs? Bent u op de hoogte van de recente wetgeving?

Nadere informatie

Company name Contact Street + housenumber Zipcode Town. Groningen, date. Betreft: tekst regarding. Geachte [field]

Company name Contact Street + housenumber Zipcode Town. Groningen, date. Betreft: tekst regarding. Geachte [field] Company name Contact Street + housenumber Zipcode Town Groningen, date Betreft: tekst regarding Geachte [field] [Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Nadere informatie

TE KOOP. Instapklare studio - centrale ligging. Spalaan 78/ 105 - Oostende. Prijs: 95.000

TE KOOP. Instapklare studio - centrale ligging. Spalaan 78/ 105 - Oostende. Prijs: 95.000 TE KOOP Instapklare studio - centrale ligging Spalaan 78/ 105 - Oostende Prijs: 95.000 Referentie: 301/VK/IL/2013 Gedetailleerde omschrijving OBJECT GEGEVENS Bewoonbare opp. 32 m² Verdieping 1 Raamwerk

Nadere informatie

Rijksuniversiteit Groningen Buitenbewegwijzering. Informatieborden. Rijksuniversiteit Groningen, versie 1.01, augustus 2010 pagina 1

Rijksuniversiteit Groningen Buitenbewegwijzering. Informatieborden. Rijksuniversiteit Groningen, versie 1.01, augustus 2010 pagina 1 Rijksuniversiteit Groningen Buitenbewegwijzering Informatieborden Rijksuniversiteit Groningen, versie 1.01, augustus 2010 pagina 1 Inhoudsopgave Inleiding Inleiding 3 Vervaardiging 4 Basisformaat en verlenging

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

sinds 1989 Uw verkoop gaat bij ons van een leien dak! De partner voor uw huis!

sinds 1989 Uw verkoop gaat bij ons van een leien dak! De partner voor uw huis! sinds 1989 Uw verkoop gaat bij ons van een leien dak! De partner voor uw huis! sinds 1989 Het huis is zo groot sinds de kinderen de deur uit zijn! Mijn moeder is overleden en nu moeten wij haar huisje

Nadere informatie

Crim inaliteitsbeheersin g. Presentatie door Joop Siepel

Crim inaliteitsbeheersin g. Presentatie door Joop Siepel Crim inaliteitsbeheersin g Presentatie door Joop Siepel Presentatie ontwikkeling RPC 2003 2010 Van aanbod naar vraag. Overzicht projecten Overzicht overige werkzaamheden Prioriteiten 2010 2011 Criminaliteit

Nadere informatie

Prachtig vernieuwde woning in zeer rustige wijk te Kontich!

Prachtig vernieuwde woning in zeer rustige wijk te Kontich! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Rijwoning Kontich (2550) 34 8.500,- Prachtig vernieuwde woning in zeer rustige wijk te Kontich!

Nadere informatie

Een verontrustend verhaal over.. water. Maar met misschien toch nog een happy end als we allen meer ons best doen! Page 1

Een verontrustend verhaal over.. water. Maar met misschien toch nog een happy end als we allen meer ons best doen! Page 1 Een verontrustend verhaal over.. water Maar met misschien toch nog een happy end als we allen meer ons best doen! Page 1 First age Nederlanders hebben een "Lorem faam ipsum op het dolor gebied sit amet,

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtig appartement met 2 slpks en TERRAS. Nieuwpoortsesteenweg 579 0201 - Oostende. Prijs: 240.000

TE KOOP. Prachtig appartement met 2 slpks en TERRAS. Nieuwpoortsesteenweg 579 0201 - Oostende. Prijs: 240.000 TE KOOP Prachtig appartement met 2 slpks en TERRAS Nieuwpoortsesteenweg 579 0201 - Oostende Prijs: 240.000 Referentie: 352/VK/VN/2015 Gedetailleerde omschrijving OBJECT GEGEVENS Bewoonbare opp. 94 m² Verdieping

Nadere informatie

Proef ons vakmanschap

Proef ons vakmanschap Nieuws Bezoek ons op Horeca Expo 17-21 nov. 2013 Proef ons vakmanschap Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam libero velit, fringilla sed diam quis, dignissim posuere arcu. At

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

TE KOOP. Penthouse met ZEEzicht en ruime TERRASSEN. Zeedijk 122/ 10W - Middelkerke. Prijs: 230.000

TE KOOP. Penthouse met ZEEzicht en ruime TERRASSEN. Zeedijk 122/ 10W - Middelkerke. Prijs: 230.000 TE KOOP Penthouse met ZEEzicht en ruime TERRASSEN Zeedijk 122/ 10W - Middelkerke Prijs: 230.000 Referentie: 383/VK/IL/2014 Gedetailleerde omschrijving OBJECT GEGEVENS Bewoonbare opp. 53 m² Verdieping 10

Nadere informatie

VASTGOED. Liersestw Morstel.

VASTGOED. Liersestw Morstel. VASTGOED Liersestw 59 2640 Morstel www.copandi.be Technische fiche rondoppervlakte: Bewoonbare oppervlakte: Plafondhoogte gelijkvloers: Plafondhoogte verdieping 265m2 niet van toepassing niet van toepassing

Nadere informatie

Verkopen met vertrouwen.

Verkopen met vertrouwen. Verkopen met vertrouwen. Uw partner in onroerend goed. RESIDENTIE VASTGOED Mijn woning verkopen vanuit mijn luie zetel? Bij Residentie Vastgoed zit ik alvast goed... Wegwijs Vriendelijke service, passie

Nadere informatie

Centraal gelegen appartement (143m2) met 3 slaapkamers

Centraal gelegen appartement (143m2) met 3 slaapkamers de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Dakappartement Kontich (2550) 289.000,- Centraal gelegen appartement (143m2) met 3 slaapkamers

Nadere informatie

Opbrengsteigendom 3 appartementen

Opbrengsteigendom 3 appartementen de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Deurne (2100) prijs op aanvraag Opbrengsteigendom 3 appartementen 5 3 VERKOCHT onder

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Voorzieningen in de buurt. Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift. Prima 2-kamerbovenwoning met balkon

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Voorzieningen in de buurt. Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift. Prima 2-kamerbovenwoning met balkon Huizen van Hoekstra & van Eck Albert Luthulistraat 9 c, 1091 NP Amsterdam Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift Prima 2-kamerbovenwoning met balkon Voorzieningen in de buurt Leuke starterswoning H16

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR Elfhuizen 10 Geertruidenberg

TE KOOP / TE HUUR Elfhuizen 10 Geertruidenberg Goed voor elkaar... TAXEREN Waardevolle kennis van Verbrugge PENSIOENEN Verbrugge laat u ook later genieten HYPOTHEKEN Financiering via Verbrugge ONGEVALLENVERZEKERING Een veilig gevoel met Verbrugge MAKELAARDIJ

Nadere informatie

Woonoppervlakte 49 m 2 Vraagprijs 259.500,- kosten koper TE KOOP. Egelantiersgracht 27 C Amsterdam

Woonoppervlakte 49 m 2 Vraagprijs 259.500,- kosten koper TE KOOP. Egelantiersgracht 27 C Amsterdam Woonoppervlakte 49 m 2 Vraagprijs 259.500,- kosten koper TE KOOP Egelantiersgracht 27 C Amsterdam OMSCHRIJVING Goed ingedeeld 2-kamer appartement van ca. 49 m² op de tweede verdieping met authentieke gevel,

Nadere informatie

TE KOOP. Prachtig gerenoveerd 3slpk app met uniek zich op haven en hinterland. Ernest Feysplein 15/ 13B - Oostende. Prijs: 349.900

TE KOOP. Prachtig gerenoveerd 3slpk app met uniek zich op haven en hinterland. Ernest Feysplein 15/ 13B - Oostende. Prijs: 349.900 TE KOOP Prachtig gerenoveerd 3slpk app met uniek zich op haven en hinterland Ernest Feysplein 15/ 13B - Oostende Prijs: 349.900 Referentie: 390/VK/2014 Gedetailleerde omschrijving OBJECT GEGEVENS Bewoonbare

Nadere informatie

TE KOOP. Volledig vernieuwde studio met zeezicht en terras. Zeedijk 146/ 71A - Oostende. Prijs: 215.000

TE KOOP. Volledig vernieuwde studio met zeezicht en terras. Zeedijk 146/ 71A - Oostende. Prijs: 215.000 TE KOOP Volledig vernieuwde studio met zeezicht en terras Zeedijk 146/ 71A - Oostende Prijs: 215.000 Referentie: 369/VK/VN/2014 Gedetailleerde omschrijving OBJECT GEGEVENS Bewoonbare opp. 40 m² Verdieping

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout

Grote bel-etage op top-locatie in Boechout de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Boechout (2530) 350.000,- Grote bel-etage op top-locatie in Boechout 3 1 ja De locatie

Nadere informatie

Sleutelwoorden van uw makelaar

Sleutelwoorden van uw makelaar Sleutelwoorden van uw makelaar Als het tijd is voor een nieuw verhaal ERA Wonen, aangenaam Uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat u zich dus niet door om het

Nadere informatie

TE KOOP. Ruim appartement met zeezicht - 2slpks. Zeedijk 156/ 6 - Oostende. Prijs: 275.000

TE KOOP. Ruim appartement met zeezicht - 2slpks. Zeedijk 156/ 6 - Oostende. Prijs: 275.000 TE KOOP Ruim appartement met zeezicht - 2slpks Zeedijk 156/ 6 - Oostende Prijs: 275.000 Referentie: 311/VK/IL/2013 Gedetailleerde omschrijving OBJECT GEGEVENS Bewoonbare opp. 100 m² Verdieping 6 Façade

Nadere informatie

Fantastisch gelegen appartement

Fantastisch gelegen appartement MEDIATORE TE KOOP HEVERLEE Fantastisch gelegen appartement VASTGOED IMMOBILIER PROJECTONTWIKKELING DEVELOPPEMENT DE PROJETS Technische fiche Type: appartement Bewoonbare oppervlakte: 11 m 2 Kadastraal

Nadere informatie

Straalmanstraat 24 Nijmegen

Straalmanstraat 24 Nijmegen Straalmanstraat 24 Nijmegen Vraagprijs 445.000,= k.k. Royale bovenwoning te koop aan de Straalmanstraat 24 te Nijmegen Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen 024-3609552 wonen@kolmeijernijmegen.nl

Nadere informatie

Sleutelwoorden van uw makelaar

Sleutelwoorden van uw makelaar Sleutelwoorden van uw makelaar Als het tijd is voor een nieuw verhaal ERA Becue, aangenaam Uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat u zich dus niet door om het

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Prachtige appartementen in het midden van het dorp

Prachtige appartementen in het midden van het dorp de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Boechout (2530) 219.900,- Prachtige appartementen in het midden van het dorp 2

Nadere informatie

TE KOOP: Westvest 115 3111 BT Schiedam

TE KOOP: Westvest 115 3111 BT Schiedam TE KOOP: Westvest 115 3111 BT Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving LET OP! IN PRIJS VERLAAGD! DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF

Nadere informatie

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST VERHUURPRESENTATIE Prins Hendriklaan 5 SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Foto s Plattegrond A Plattegrond C Plattegrond D Plattegrond E Plattegrond F Buijs voor elk huis Omschrijving - HET - ZORGELOOS -

Nadere informatie

TE KOOP. Schitterend vernieuwde studio met zonneterras. Koningin Astridlaan 15/ 3005X - Oostende. Prijs: 189.000

TE KOOP. Schitterend vernieuwde studio met zonneterras. Koningin Astridlaan 15/ 3005X - Oostende. Prijs: 189.000 TE KOOP Schitterend vernieuwde studio met zonneterras Koningin Astridlaan 15/ 3005X - Oostende Prijs: 189.000 Referentie: 344/VK/VN/2014 Gedetailleerde omschrijving OBJECT GEGEVENS Bewoonbare opp. 40 m²

Nadere informatie

Groesbeeksedwarsweg 159 Nijmegen

Groesbeeksedwarsweg 159 Nijmegen Groesbeeksedwarsweg 159 Nijmegen Vraagprijs 169.000,= k.k. Een sfeervolle bovenwoning (op de 1e etage) te koop aan de Groesbeeksedwarsweg 159 te Nijmegen Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen

Nadere informatie

Oosterscheldestraat 45 Zierikzee

Oosterscheldestraat 45 Zierikzee Oosterscheldestraat 45 Zierikzee Vraagprijs 160.000,= k.k. Tussenwoning met eigentijdse uitstraling en garage, gelegen in een kindvriendelijke omgeving nabij het centrum. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur

Nadere informatie

KENMERKEN: Soort woning Portiekflat Aantal kamers 3 Type woning Bestaande bouw Woonoppervlakte (m 2 ) ca. 60 Bouwjaar 1950 Inhoud (m 3 ) ca.

KENMERKEN: Soort woning Portiekflat Aantal kamers 3 Type woning Bestaande bouw Woonoppervlakte (m 2 ) ca. 60 Bouwjaar 1950 Inhoud (m 3 ) ca. Boschdijk 245d, Eindhoven 146.000,- k.k. KENMERKEN: Soort woning Portiekflat Aantal kamers 3 Type woning Bestaande bouw Woonoppervlakte (m 2 ) ca. 60 Bouwjaar 1950 Inhoud (m 3 ) ca. 150 1/9 Omschrijving

Nadere informatie

Welkom, Jan. Jan Mijntjes Raadsheer. Custom widget. Start >.. Lopende Zaken Eindigd op Status Collega s. Profiel. Mededelingen.

Welkom, Jan. Jan Mijntjes Raadsheer. Custom widget. Start >.. Lopende Zaken Eindigd op Status Collega s. Profiel. Mededelingen. Start Lopende Zaken Database Start >.. Welkom, Jan Profiel Lopende Zaken Eindigd op Status Collega s Mededelingen aanwezig Jan Mijntjes Raadsheer Lopende zaak naam 2 Lopende zaak naam 4 Lopende zaak naam

Nadere informatie

Verzorgd 4-kamer appartement Gezonde en actieve VVE

Verzorgd 4-kamer appartement Gezonde en actieve VVE Huizen vanhendriks Zangvogelweg 327, 3815 DK Amersfoort Verzorgd 4-kamer appartement Zonnig balkon Lift aanwezig Gezonde en actieve VVE H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

Meerenburgerhorn 2. IJsselstein. Aarendonk ERA Makelaardij. IJsselstein 030-688 34 80

Meerenburgerhorn 2. IJsselstein. Aarendonk ERA Makelaardij. IJsselstein 030-688 34 80 Meerenburgerhorn 2 IJsselstein Bouwjaar: 1962 Woonoppervlak: 159 m² Perceeloppervlak: 231 m² Inhoud woning: 525 m³ Tuinligging: noordwesten Aanvaarding: In overleg Aarendonk ERA Makelaardij IJsselstein

Nadere informatie

Kraaierslaan 5 45 Noordwijk. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

Kraaierslaan 5 45 Noordwijk. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. Kraaierslaan 5 45 Noordwijk Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze goed onderhouden recreatiebungalow ligt aan het water

Nadere informatie

Trendy loftstijl-appt met veel licht in Deurne-Zuid!

Trendy loftstijl-appt met veel licht in Deurne-Zuid! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Deurne (2100) 165.000,- Trendy loftstijl-appt met veel licht in Deurne-Zuid! 2

Nadere informatie

Vraagprijs 199.000,- k.k.

Vraagprijs 199.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Ganzerik 11 Prinsenbeek

Ganzerik 11 Prinsenbeek Ganzerik 11 Prinsenbeek VANAF PRIJS 167.000,-- k.k. - Aantrekkelijk gelegen 3-kamer hoekappartement met berging. - Woonkamer ca. 30 m², 2 mooie slaapkamers. Woonopp. ca. 73 m²; - Ruim terras en privé tuin

Nadere informatie

Palmstraat 35 Oss. ERA Makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750 28 68

Palmstraat 35 Oss. ERA Makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750 28 68 Palmstraat 35 Oss Bouwjaar: 1930 Inhoud woning: ca. 410 m³ Perceeloppervlakte: 544 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Koen Lantsheer ERA Makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750 28 68 ERA-makelaars hebben

Nadere informatie

Laan van Niftarlake 99 te TIENHOVEN UT

Laan van Niftarlake 99 te TIENHOVEN UT Laan van Niftarlake 99 te TIENHOVEN UT KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Vrijstaande woning Bouwjaar : -1906 Perceel : 935 m² Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 128 m² Inhoud : 410

Nadere informatie

PRESENTATIE KRANTENWINKEL INCL. HANDELSPAND TE KOOP IN SINT-NIKLAAS

PRESENTATIE KRANTENWINKEL INCL. HANDELSPAND TE KOOP IN SINT-NIKLAAS PRESENTATIE KRANTENWINKEL INCL. HANDELSPAND TE KOOP IN SINT-NIKLAAS ALGEMENE BESCHRIJVING Isabel Vangheluwe en Peter De Blieck baten reeds sinds juli 1998 deze krantenwinkel uit. De zaak betreft een traditionele

Nadere informatie

Pagina-inhoud maken. Ter benadrukking kan een horizontale regel <hr> worden ingevoegd tussen alinea's om een lijn te tekenen die deze scheidt.

Pagina-inhoud maken. Ter benadrukking kan een horizontale regel <hr> worden ingevoegd tussen alinea's om een lijn te tekenen die deze scheidt. De structuur HTML wordt gebruikt om de structuur van een web pagina te bepalen. Vroeger werd ook de opmaak gedaan in HTML. Deze wordt nu gedaan met behulp van CSS om het onderhoud eenvoudiger te maken.

Nadere informatie

H U I S - KE E R B E R G E N

H U I S - KE E R B E R G E N H U I S - KE E R B E R G E N 835.000 Slaapkamers 4 Badkamers 2 Totale oppervlakte 3037 m² Tuin oppervlakte 2750 m² Garages 1 INDELING Gelijkvloers INKOMHAL met vestiaire op vloertegels (4,35 x 3,50 m)

Nadere informatie

Mooi gerenoveerde opbrengsteigendom in hartje Antwerpen!

Mooi gerenoveerde opbrengsteigendom in hartje Antwerpen! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Antwerpen (2060) 318.000,- Mooi gerenoveerde opbrengsteigendom in hartje Antwerpen!

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Karakteristiek woning. Rustig, maar toch vlakbij stad. Alle voorzieningen in de buurt. Charmant Tuindorp Nieuwendam

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Karakteristiek woning. Rustig, maar toch vlakbij stad. Alle voorzieningen in de buurt. Charmant Tuindorp Nieuwendam Huizen van Hoekstra & van Eck Kwadijkerstraat 6, 1023 EH Amsterdam Rustig, maar toch vlakbij stad Alle voorzieningen in de buurt Charmant Tuindorp Nieuwendam Karakteristiek woning Voor de handige klusser

Nadere informatie

TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP

TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP 105 Schitterend gelegen 3-kamer appartement met twee balkons!! Dit ruim opgezette appartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed

Nadere informatie

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST

VERHUURPRESENTATIE. Prins Hendriklaan 5 SOEST VERHUURPRESENTATIE Prins Hendriklaan 5 SOEST Inhoudsopgave Omschrijving Foto s Plattegrond type A 94 m2 Plattegrond type B 67 m2 Plattegrond type C 82 m2 Plattegrond type D 67 m2 Plattegrond type E 67

Nadere informatie

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden Gabitat Portfolio van 10 panden TE KOOP: Pioenstraat 2, 9000 Gent 159.000 Bewoonbare opp. 137m² Opp. terrein 53 m² Praktische, gezellige starterswoning of opbrengstwoning gelegen nabij het Rabot en hogeschool

Nadere informatie

Zwevegem. Karakterpand met handelspand en ruime woning!

Zwevegem. Karakterpand met handelspand en ruime woning! Zwevegem Karakterpand met handelspand en ruime woning! Prachtig gelegen pand te Zwevegem met onbeperkte mogelijkheden! Handelspand/slagerij en ruime woning met achterbouw. Laat u verrassen door de zee

Nadere informatie

Luxueus duplexappartement met panoramisch zicht

Luxueus duplexappartement met panoramisch zicht de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Duplex Hove (254 0) prijs op aanvraag Luxueus duplexappartement met panoramisch zicht 2 2

Nadere informatie

Woonoppervlakte 39 m 2 Vraagprijs 147.500,- kosten koper TE KOOP. Eikenweg 21 D Amsterdam

Woonoppervlakte 39 m 2 Vraagprijs 147.500,- kosten koper TE KOOP. Eikenweg 21 D Amsterdam Woonoppervlakte 39 m 2 Vraagprijs 147.500,- kosten koper TE KOOP Eikenweg 21 D Amsterdam OMSCHRIJVING Fantastisch gelegen licht studio appartement van ca. 39m² gelegen op de 4e verdieping (tevens bovenste)

Nadere informatie

Buizenwerf 185. Rotterdam-Kralingen. Vraagprijs 168.000,= k.k. Huurprijs 990,00 p.m.

Buizenwerf 185. Rotterdam-Kralingen. Vraagprijs 168.000,= k.k. Huurprijs 990,00 p.m. Buizenwerf 185 Rotterdam-Kralingen Vraagprijs 168.000,= k.k. Huurprijs 990,00 p.m. PANORAMISCH UITZICHT ROYAAL 2-KAMER APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN op de 7e verdieping van gebouw 'Maaszicht' gelegen

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Gunstige ligging. Kindvriendelijke omgeving. Vlakbij de pont naar centrum. Leuke buurt. Een echte kluswoning

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Gunstige ligging. Kindvriendelijke omgeving. Vlakbij de pont naar centrum. Leuke buurt. Een echte kluswoning Huizen van Hoekstra & van Eck Vlielandstraat 17, 1025 RM Amsterdam Kindvriendelijke omgeving Vlakbij de pont naar centrum Leuke buurt Gunstige ligging Een echte kluswoning H16 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,- k.k.

Vraagprijs 439.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Gerenoveerde woning met vele mogelijkheden

Gerenoveerde woning met vele mogelijkheden de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Uitzonderlijke woning Hove (254 0) 290.000,- Gerenoveerde woning met vele mogelijkheden 2

Nadere informatie

Vraagprijs 189.500,- k.k.

Vraagprijs 189.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Nieuwe Boteringestraat 102 - Groningen

Nieuwe Boteringestraat 102 - Groningen - Vraagprijs 389.000,= k.k. Vraagprijs 389.000,= k.k. Omschrijving - /102a Markant herenhuis op hoek gelegen direct grenzend aan het noorderplantsoen:(vloer oppvlakte ca 220 m2)bestaande uit een benedenwoning

Nadere informatie

Beste fruitliefhebber, A el crumble. Kokoswater smoothie

Beste fruitliefhebber, A el crumble. Kokoswater smoothie Beste fruitliefhebber, Wat leuk dat je hebt gekozen voor fruit.nl! Zoals je waarschijnlijk al weet, vinden wij het belangrijk dat je 2 stuks of meer fruit per dag eet, dat je dit gevarieerd doet maar vooral;

Nadere informatie

MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ VERKOOP VAN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN

MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ VERKOOP VAN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ VERKOOP VAN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN van toepassing particuliere woningen met een verkoopprijs lager dan 500.000 EUR De Algemene Voorwaarden maken

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Kluswoning. Kindvriendelijke omgeving. Gunstige ligging. Leuke buurt. Vlakbij de pont naar het centrum

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Kluswoning. Kindvriendelijke omgeving. Gunstige ligging. Leuke buurt. Vlakbij de pont naar het centrum Huizen van Hoekstra & van Eck Texelweg 42, 1025 RV Amsterdam Kindvriendelijke omgeving Vlakbij de pont naar het centrum Gunstige ligging Kluswoning Leuke buurt H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Ruim appartement met 2 ruime slaapkamers en garage

Ruim appartement met 2 ruime slaapkamers en garage de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Mortsel (264 0) prijs op aanvraag Ruim appartement met 2 ruime slaapkamers en

Nadere informatie

Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs 117.500,- kosten koper TE KOOP. Perim 92 Zaandam

Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs 117.500,- kosten koper TE KOOP. Perim 92 Zaandam Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs 117.500,- kosten koper TE KOOP Perim 92 Zaandam OMSCHRIJVING Ruim 3-kamerappartement met zonnig balkon op het Westen en vrij uitzicht over de omgeving. Gelegen op de 4e

Nadere informatie

Pijnboomstraat 133 te 'S-GRAVENHAGE

Pijnboomstraat 133 te 'S-GRAVENHAGE Pijnboomstraat 133 te 'S-GRAVENHAGE KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement Bouwjaar : 1924 Aantal kamers : 3 Woonoppervlakte : 83 m² Inhoud : 255 m³ Vraagprijs 135.000 k.k.

Nadere informatie

Ruim te renoveren appartement met 3 slaapkamers

Ruim te renoveren appartement met 3 slaapkamers de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Edegem (2650) 181.000,- Ruim te renoveren appartement met 3 slaapkamers 3 1 U

Nadere informatie

Uitzonderlijke woning Kontich (2550) ,-

Uitzonderlijke woning Kontich (2550) ,- de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Uitzonderlijke woning Kontich (2550) 363.300,- Groengelegen HOB met praktijkmogelijkheid!

Nadere informatie