BRANCHELEIDER WERELDWIJDE ERVARING BEWEZEN DESKUNDIGHEID. Ondernemingsprofiel

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BRANCHELEIDER WERELDWIJDE ERVARING BEWEZEN DESKUNDIGHEID. Ondernemingsprofiel"

Transcriptie

1 BRANCHELEIDER WERELDWIJDE ERVARING BEWEZEN DESKUNDIGHEID Ondernemingsprofiel

2 WIJ ZIJN FLUOR CORPORATION Al bijna 100 jaar gaan we moeilijke uitdagingen aan. Fluor is een wereldleider op het gebied van engineering, procurement, constructie, onderhoud (EPC&M) en projectmanagement. Onze activiteiten strekken zich uit over zes continenten en we werken samen met regeringen en multinationals aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van veel van s werelds meest complexe en uitdagende kapitaalprojecten. We zijn een oplossingsgerichte onderneming met de technische deskundigheid en financiële kracht om zelfs de moeilijkste opdrachten uit te voeren. Fluor staat over de hele wereld bekend als een betrouwbare onderneming die haar projecten op tijd en binnen het budget oplevert, een uitstekende staat van dienst heeft op het gebied van veiligheid en de hoogste ethische normen naleeft. Onze goede staat van dienst als het gaat om het oplossen van engineering- en milieuproblemen heeft ons niet alleen de reputatie van een betrouwbare partner opgeleverd, maar ook duurzame klantenrelaties. Onze bijdragen en prestaties stimuleren economische groei en verbeteren de kwaliteit van leven voor miljoenen mensen over de hele wereld. WE ZIJN PROBLEEMOPLOSSERS Met een compleet dienstenpakket zijn we klaar om elke uitdaging aan te gaan. Onze klanten vertrouwen erop dat we diensten leveren die hun bedrijfsmiddelen optimaliseren, hun concurrentievermogen verbeteren en hun zakelijke succes ook op de lange termijn vergroten. We worden aangemerkt als een van de veiligste contractors ter wereld en onze primaire doelstelling is projecten te ontwikkelen, uit te voeren en te onderhouden met buitengewone operationele kwaliteit. Ons werk is onderscheidend. We zijn een brancheleider die: Moeilijke projecten uitvoert op veeleisende locaties Diverse teams over de hele wereld mobiliseert Wereldwijd engineeringmiddelen combineert via strategisch gevestigde uitvoeringscentra Materialen verwerft via ons Global Procurement-netwerk en nationale leveranciers Krappe planningen weet te halen Innovatieve en kosteneffectieve projectfinanciering ontwikkelt Bedrijfsmiddelen gedurende de levensduur van een fabriek optimaliseert Joint ventures en allianties beheert

3 ENERGIE & CHEMICALIËN Als er olie of gas wordt ontdekt zijn wij erbij zelfs op de meest afgelegen locaties op aarde. Deskundigen op ons vakgebied We bedienen een breed scala van markten en werken samen met klanten die toonaangevend zijn binnen hun branche. Fluor is een van de weinige internationale bedrijven die grote en complexe EPC&M-projecten uitvoeren, en daarbij een compleet pakket geïntegreerde diensten aanbiedt aan de wereldwijde olie- en gasproductie- en verwerkende industrie. Fluor bedient de upstream-, downstream-, geïntegreerde petrochemische, chemische en polysiliciummarkten. Onze deskundigheid omvat adviesdiensten en ontwerp en constructie van nieuwe installaties, raffinaderijen, pijplijnen en offshore faciliteiten, evenals modificatie en locatieverbetering. Ondernemingsinformatie TASNEE Ethyleenkraker/ Polyethyleen Complex Al Jubail, Saudi Arabië Met behulp van een innovatieve, geïntegreerde benadering van projectmanagement hebben Fluor en TASNEE toegezien op een succesvolle realisatie van het complex. De fabriek, met een capaciteit van KT ethyleen per jaar en 300 KT propyleen per jaar, werd veilig voltooid voor de vastgestelde deadline en binnen het oorspronkelijke budget. Onshore Verwerkings Faciliteit Sachalin, Rusland Fluor leverde engineering-, procurement-, en constructiemanagement voor Exxon Neftegas Limited op een afgelegen locatie in de buurt van Chayvo, Rusland. Fluor hanteerde daarbij een 24/7-projectaanpak die tijdzones over de hele wereld omspande om dit fast-trackproject in een barre omgeving uit te voeren.

4 INDUSTRIEEL & INFRASTRUCTUUR Ervaring is onze kracht. Doelgerichtheid maakt ons succesvol. Alleen het beste is goed genoeg bij veeleisende projecten Transport, telecommunicatie, mijnbouw, productie en biowetenschappen vormen de levensader van een krachtige wereldeconomie. Om wereldwijd een betere kwaliteit van leven te bevorderen, moet voortdurend worden geïnvesteerd in infrastructuur en vervoersprojecten, farmaceutische en biotechnologische faciliteiten. Of het nu gaat om nieuwbouw van productiefaciliteiten, het aanleggen van windmolenparken om in de energiebehoefte te voorzien of het opknappen van verouderde infrastructuur Fluor biedt oplossingen die voldoen aan de financiële en planningseisen bij projecten zoals: Publiek-private partnerschappen ter financiering van snelwegen en vervoer per spoor Windmolenparken Mijnen Geïntegreerde farmaceutische en biotechnologische faciliteiten Telecommunicatiesystemen Productiefaciliteiten Commerciële en institutionele faciliteiten zoals ontwikkelingen voor gemengd gebruik, instellingen voor gezondheidszorg en onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria BHP Billiton Iron Ore Australië Een joint venture onder leiding van Fluor levert diensten op het gebied van engineering-, procurement- en constructiemanagement aan BHP Billiton Iron Ore voor projecten in West- Australië. De Rapid Growth Projects verhogen de geïnstalleerde capaciteit van mijnbouw, verwerking, transport per spoor, voorraden en scheepsbelading voor BHP Billitons ijzerertsactiviteiten in de regio Pilbara in West- Australië. Windmolenpark Greater Gabbard Verenigd Koninkrijk Fluor zorgt voor de engineering, procurement en constructie bij de ontwikkeling van het Greater Gabbard Offshore Wind Farm Project voor de kust van het Verenigd Koninkrijk. Met zijn 140 windturbines met een nominaal vermogen van 3,6 megawatt wordt dit project s werelds grootste offshore windmolenpark.

5 OVERHEID Grote mobilisatie van arbeidskrachten. Snel reactievermogen. Wereldwijde coördinatie. Wij staan paraat Al meer dan 65 jaar ondersteunt Fluor overheidsinstanties in de Verenigde Staten en daarbuiten door over de hele wereld uitdagende projecten uit te voeren. Fluor verzorgt EPC&M-diensten, calamiteitenplannen, locatiemanagement, exploitatie en onderhoud van faciliteiten, milieusanering, beheer van nucleair materiaal en logistieke ondersteuning voor de Amerikaanse regering. Gebruikmakend van ons wereldomspannende uitvoeringsplatform biedt Fluor ondersteuning aan de Amerikaanse ministeries van Defensie, Energie, Binnenlandse Veiligheid, Arbeid en Buitenlandse Zaken. Ons succesvolle optreden werd duidelijk bij de recente gunning van het langlopende LOGCAP IV-contract en het contract voor locatiemanagement en werkzaamheden in verband met de Savannah River Site. Via onze dochteronderneming Del-Jen leveren we ondersteuning voor basiswerkzaamheden, constructiediensten, exploitatie en onderhoud, en opleidingen en trainingen. Del-Jen zorgt voor toelevering, brandstoffen en transportdiensten voor een breed scala van overheidsfaciliteiten. Onze verantwoordelijkheden omvatten alle aspecten van beheer, levering en opslag van voorraden voor actieve militaire bases, inclusief het omgaan met gevaarlijke materialen, munitie en technische apparatuur. Onze teams houden het voertuigenpark operationeel en leveren belangrijke tankdiensten aan vliegtuigen, schepen en op het land opererende voertuigen op locaties over de hele wereld. Markten waarin we actief zijn LOGCAP IV Diverse locaties, Afghanistan Het Amerikaanse leger vertrouwt op Fluor voor diensten op het gebied van basis- en gevechtsdienstenondersteuning (Combat Service Support) voor de Joint Task Forces-Afghanistan en de provinciale wederopbouwteams. Onze taken omvatten het verzorgen van de logistiek, de bouw van basiskampen, accommodatie, transport, brandstof, maaltijden, wasserij en recreatiemogelijkheden. Ons team ter plaatse biedt deze diensten 24 uur per dag, 7 dagen per week aan en coördineert daarbij alle activiteiten, zodat het leger deze belangrijke missie kan uitvoeren. Savannah River Site Aiken, South Carolina Voor het beheer en de exploitatie van de Savannah River Site van het Amerikaanse ministerie van Energie, bracht Fluor een ervaren team van deskundigen uit de bedrijfstak bijeen. We zijn verantwoordelijk voor de verwerking en opslag van nucleair materiaal en het ontwikkelen en inzetten van technologieën om nucleair en gevaarlijk afval binnen dit complex van zo n 800 vierkante kilometer te verwerken.

6 WERELDWIJDE DIENSTVERLENING Innovatief, ook bij bestaande faciliteiten. Een wereld van dienstverlening De ervaring leert ons dat verschillende projecten om een verschillende benadering vragen. Onze Global Services-groep biedt pasklare oplossingen om eigenaren van fabrieken en faciliteiten te helpen hun bestaande activiteiten en de uitvoering van hun kapitaalprojecten te verbeteren. Momenteel doen bijna werknemers dagelijks hun best in te spelen op de behoeften van de klant op meer dan 300 locaties over de hele wereld. Ons serviceaanbod omvat exploitatie en onderhoud, plant engineering, het uitvoeren van kleine kapitaalprojecten, procurement, mobiele apparatuur, oplossingen op het gebied van gereedschap en wagenpark, personeelswerving en andere gespecialiseerde diensten. Verder bieden we ondersteuning voor verbouwingen en voor sluitingen van en stroomuitval op locaties. Eastman Chemical Company Kingsport, Tennessee De relatie van Fluor met het chemische bedrijf Eastman in Tennessee één van de grootste chemische productielocaties in Noord- Amerika duurt al meer dan 40 jaar. Onze werkzaamheden in Kingsport ondersteunen zowel kapitaalprojecten als operationele activiteiten en omvatten bouwactiviteiten, onderhoud, magazijnbeheer, mobiele apparatuur en het repareren van gereedschap. Luminant 20 locaties in Texas Al bijna 25 jaar verzorgt Fluor programmamanagement, onderhoud, ondersteuning bij stroomuitval, constructiediensten en apparatuur voor de 20 krachtcentrales van Luminant. Samen zijn deze centrales goed voor ruim megawatt aan energie. Zo n 400 Fluormedewerkers bieden op dit moment fulltime ondersteuning aan Luminant. Tijdens grote storingen in de centrales worden meer dan arbeidskrachten ingezet.

7 ENERGIE Onze klanten vertrouwen op ons als het gaat om het voorzien in de wereldwijde vraag naar nieuwe energiebronnen. Wij helpen de wereld van energie te voorzien Met een wereldwijd energieverbruik dat naar verwachting in 2030 verdubbeld zal zijn naar zo n 2,55 miljoen megawatt, blijft over de hele wereld de vraag naar nieuwe kolen-, gas- en kernenergiecentrales toenemen. Wij zijn een van de weinige bedrijven die alle hulpbronnen kunnen stroomlijnen die nodig zijn om over de hele wereld nieuwe, geavanceerde krachtcentrales te bouwen. Onze deskundigen begrijpen de complexe nalevingseisen waaraan nieuwe krachtopwekkingsfaciliteiten moeten voldoen voor ze in gebruik kunnen worden genomen. Bovendien hebben we een ruime ervaring als het gaat om emissiereductie bij bestaande fabrieken en het uitvoeren van andere renovaties en vernieuwingen waardoor bestaande installaties langer in gebruik kunnen blijven. Onze vijf speerpunten zijn: Stoken met vaste brandstof Installatieverbetering Hernieuwbare energie Stoken met gas/igcc (gecombineerde cyclus met geïntegreerde kolenvergassing) Nucleair Markten waarin we actief zijn Jack County Generation Plant Jacksboro, Texas Fluor leverde de diensten op het gebied van engineering, procurement, constructie en inbedrijfstelling voor Brazos Electric Power Cooperative Inc. voor de 620 megawatt krachtcentrale Jack County Generation Plant Unit 1. Deze met aardgas gestookte,gecombineerde cycluscentrale werd maar liefst 6 maanden voor de geplande datum opgeleverd; vervolgens werd Fluor een vergelijkbaar contract gegund voor de Jack County Unit 2-installatie van Brazos. E.ON U.S. SO2 Compliance Programma Ghent, Kentucky Voor het verminderen van de zwaveldioxideemissies van kolengestookte centrales koos de Kentucky Utilities Company (een bedrijfsonderdeel van E.ON U.S.) voor Fluor als probleemoplosser. Wij zijn verantwoordelijk voor diensten als engineering, procurement, technologiekeuze, constructie en inbedrijfstelling van het nieuwe programma voor rookgasontzwaveling. Installatie van nieuwe apparatuur die de emissies naar de lucht regelt bij twee krachtcentrales van dit nutsbedrijf zorgt ervoor dat deze locaties aan de nieuwe Clean Air Interstate Rules (eisen ten aanzien van luchtverontreiniging) kunnen voldoen.

8 Wereldwijd Hoofdkantoor Fluor Corporation 6700 Las Colinas Blvd Irving, TX U.S.A. Tel: NYSE: FLR Fluor s ervaring per regio Noord-Amerika 98 jaar Europa 62 jaar Afrika 50 jaar Midden-Oosten 63 jaar Azië 59 jaar Zuid-Amerika 73 jaar Australië 60 jaar EEN GOEDE REPUTATIE WORDT NIET VERDIEND, MAAR OPGEBOUWD. Gerespecteerd en toonaangevend binnen de branche De afgelopen jaren zijn we door, FORTUNE magazine uitgeroepen tot een van de meest bewonderde bedrijven binnen de sector engineering en constructie, zowel in de VS als wereldwijd. Bovendien behaalde Fluor in 2008 de eerste plaats in de categorie Engineering, Construction van de grootste bedrijven van Amerika. Mondiaal en veelzijdig Met meer dan werknemers in 60 landen kunnen we stellen dat we wereldwijd actief zijn. Op dit moment werken we aan ruim projecten in meer dan 20 gespecialiseerde bedrijfstakken. In de markten waarin we opereren onderscheiden we ons door onze uitzonderlijk goede staat van dienst als het gaat om betrouwbaarheid, deskundigheid en veiligheid. Financieel gezond Dankzij onze aantoonbare prestaties en financiële kracht is onze jaarbalans een van de beste in de hele engineering- en constructiesector. Sociaal verantwoord en maatschappelijk georiënteerd Met een uitstekende reputatie als het gaat om vrijwilligerswerk door onze medewerkers en met onze financiële liefdadigheid streven we ernaar de kwaliteit van leven in de gemeenschappen waarin we werkzaam zijn positief en duurzaam te beïnvloeden. We stellen zeer hoge normen aan onszelf als het gaat om bedrijfsethiek en integriteit en houden ons daaraan. Printed on 50% total recycled content paper using soy-based ink Fluor Corporation. All Rights Reserved. FLUOR is a registered service mark of Fluor Corporation. DEL-JEN is a registered service mark of DEL-JEN, INC. BRAV056510

BRANCHELEIDER GLOBAAL BEREIK BEWEZEN DESKUNDIGHEID. Bedrijfsprofiel

BRANCHELEIDER GLOBAAL BEREIK BEWEZEN DESKUNDIGHEID. Bedrijfsprofiel BRANCHELEIDER GLOBAAL BEREIK BEWEZEN DESKUNDIGHEID Bedrijfsprofiel WIJ ZIJN FLUOR CORPORATION Al meer dan 100 jaar gaan we moeilijke uitdagingen aan Fluor is een wereldleider op het gebied van engineering,

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Finding the optimal solution is An our open standard mind comes standard... Burdock is de verbindende schakel tussen opdrachtgevers

Nadere informatie

BEDRIJFSPROFIEL INDUSTRIELEIDER BEWEZEN WERELDWIJDE EXPERTISE

BEDRIJFSPROFIEL INDUSTRIELEIDER BEWEZEN WERELDWIJDE EXPERTISE BEDRIJFSPROFIEL INDUSTRIELEIDER BEWEZEN WERELDWIJDE EXPERTISE WIJ ZIJN FLUOR CORPORATION We gaan al meer dan 100 jaar lastige uitdagingen aan Fluor is wereldleider in techniek, inkoop, fabricage, constructie,

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy The perfect match is our standard Burdock is de verbindende factor tussen opdrachtgevers en technische specialisten in de procesindustrie.

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. knowledge comes is our standard...

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. knowledge comes is our standard... Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Delivering An expert open mind knowledge comes is our standard... Burdock biedt project management, recruitment en consultancy in

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. Strong ideas are our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. Strong ideas are our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Strong ideas are our standard Burdock is gespecialiseerd in het toeleveren van ervaren (teams van) specialisten aan de olie- en gasindustrie

Nadere informatie

TRAINING EXCELLENCE WORLDWIDE ALGEMENE CURSUSSEN CENTRIFUGAAL- EN ZUIGERCOMPRESSOREN CURSUSINFORMATIE. Scan de QR code en ontdek onze passie

TRAINING EXCELLENCE WORLDWIDE ALGEMENE CURSUSSEN CENTRIFUGAAL- EN ZUIGERCOMPRESSOREN CURSUSINFORMATIE. Scan de QR code en ontdek onze passie www.howden.com ALGEMENE CURSUSSEN CENTRIFUGAAL- EN ZUIGERCOMPRESSOREN CURSUSINFORMATIE TRAINING EXCELLENCE WORLDWIDE Scan de QR code en ontdek onze passie HOWDEN THOMASSEN COMPRESSORS, VOORHEEN THOMASSEN

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. Continuous effort is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. Continuous effort is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy Continuous effort is our standard Burdock lost kennis- en capaciteitsvraagstukken op bij opdrachtgevers in de civiele techniek, infrastructuur,

Nadere informatie

SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer. Papendrecht.

SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer. Papendrecht. Generating Powerful Solutions G e n e r a t i n g P o w e r f u l S o l u t i o n s SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM Groningen Pon Equipment & Power Systems (PEPS)

Nadere informatie

BEDRIJFSPROFIEL INDUSTRIELEIDER WERELDWIJD BEWEZEN EXPERTISE

BEDRIJFSPROFIEL INDUSTRIELEIDER WERELDWIJD BEWEZEN EXPERTISE BEDRIJFSPROFIEL INDUSTRIELEIDER WERELDWIJD BEWEZEN EXPERTISE WIJ ZIJN FLUOR CORPORATION We gaan al meer dan 100 jaar lastige uitdagingen aan. Fluor is wereldleider in techniek, inkoop, fabricage, constructie,

Nadere informatie

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Autoherstelwerkplaatsen Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Verbeter uw werkplaats De oplossingen van Nederman dragen bij tot: Veilige en ergonomische werkplaatsen

Nadere informatie

A BRAND NEW WAY... NEW BRAND SAME PEOPLE MORE VALUE

A BRAND NEW WAY... NEW BRAND SAME PEOPLE MORE VALUE A BRAND NEW WAY... NEW BRAND SAME PEOPLE MORE VALUE Brand Energy & Infrastructure Services Harsco Infrastructure heeft een nieuwe naam: Brand Energy & Infrastructure Services. Een organisatie van wereldformaat

Nadere informatie

Project Management. De expertise om ambities waar te maken

Project Management. De expertise om ambities waar te maken Project De expertise om ambities waar te maken Topwind Betrek Topwind bij uw project en verzeker u ervan dat uw ambities waar worden. Topwind is een pragmatisch, servicegericht bedrijf met veel ervaring

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

Duurzame energie in balans

Duurzame energie in balans Duurzame energie in balans Duurzame energie produceren en leveren binnen Colruyt Group I. Globale energievraag staat onder druk II. Bewuste keuze van Colruyt Group III. Wat doet WE- Power? I. Globale energievraag

Nadere informatie

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015 EPLAN User group Siemens in Nederland siemens.nl Wereldwijde aanwezigheid Dicht bij de klant overal ter wereld 10,9 115.000 69 Omzet (in miljard ) 2 15% van wereldwijd totaal Werknemers 3 33 % van wereldwijd

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise MARINE & OFFSHORE

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise MARINE & OFFSHORE MARINE & OFFSHORE Eekels is wereldwijd bekend als leverancier van elektrotechnische systemen en diensten voor Marine & Offshore toepassingen. De basis hiervoor werd gelegd in de kennisintensieve Noord-Nederlandse

Nadere informatie

Welkom. Seminar: Duurzaam bouwen met staal. 14 september 2017

Welkom. Seminar: Duurzaam bouwen met staal. 14 september 2017 1 Welkom Seminar: Duurzaam bouwen met staal 14 september 2017 2 Welkom en inleiding Peter Rietberg & Steven Ruijters Introductie Van Leeuwen Buizen Groep Duurzaamheid Onze positie in de supply chain Voorbeelden

Nadere informatie

BEDRIJFSPROFIEL INDUSTRIELEIDER WERELDWIJD BEWEZEN EXPERTISE

BEDRIJFSPROFIEL INDUSTRIELEIDER WERELDWIJD BEWEZEN EXPERTISE BEDRIJFSPROFIEL INDUSTRIELEIDER WERELDWIJD BEWEZEN EXPERTISE WIJ ZIJN FLUOR CORPORATION We gaan al meer dan 100 jaar lastige uitdagingen aan. Fluor is wereldleider in techniek, inkoop, fabricage, constructie,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Value at Stake-analyse (Analyse potentiële waarde) van IoE voor de publieke sector door Cisco

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Value at Stake-analyse (Analyse potentiële waarde) van IoE voor de publieke sector door Cisco Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Value at Stake-analyse (Analyse potentiële waarde) van IoE voor de publieke sector door Cisco Joseph Bradley Christopher Reberger Amitabh Dixit Vishal

Nadere informatie

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems The partner in industrial automation INTEQNION Process Control Systems Kennis, kwaliteit en vakmanschap Inteqnion is een innovatief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Management Camfil Farr Segment brochure Camfil Filter Management Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Farr Management Welke oplossingen biedt Camfil Filter Management Camfil Filter

Nadere informatie

Water, wij halen eruit wat erin zit

Water, wij halen eruit wat erin zit Water, wij halen eruit wat erin zit U ziet papier......wij zien water Samen met u... Als uw afvalwaterzuiveringsinstallatie aan vernieuwing toe is, staat u voor belangrijke keuzes. Strategische, operationele

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening

fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening fudura-enexis.nl Fudura, de nieuwe naam in energievoorziening Wat er ook gebeurt, uw bedrijf heeft continuïteit nodig. Daarom wilt u zeker weten dat uw energievoorziening goed geregeld is. Betrouwbaar

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Fusie- & overnamebarometer. december 2008

Fusie- & overnamebarometer. december 2008 Inhoud 1. Achtergrond barometer 2. Verwachtingen voor 2009 3. Terugblik op 2008 Achtergrond barometer Het onderzoek is in opdracht van door Motivaction uitgevoerd via internet tussen 10 november en 14

Nadere informatie

GESCHIEDENIS T-GRADIN S GESCHIEDENIS

GESCHIEDENIS T-GRADIN S GESCHIEDENIS GENERAL FACTSHEET GESCHIEDENIS T-GRADIN S GESCHIEDENIS T-Gradin ondersteund haar klanten met Project Management services en is opgericht in 2000 in Nederland. Door een toenemende behoefte aan onafhankelijke

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

Verzekeren van duurzame energie

Verzekeren van duurzame energie Verzekeren van duurzame energie Verzekeren van duurzame energie Wind, zon, water en aardwarmte vier prachtige, maar onvoorspelbare natuurelementen. Het zijn de elementen die een steeds grotere rol gaan

Nadere informatie

Vermilion Oil & Gas Netherlands BV Aardgas productie Oppenhuizen. MFC t Harspit Oppenhuizen 26 mei 2015

Vermilion Oil & Gas Netherlands BV Aardgas productie Oppenhuizen. MFC t Harspit Oppenhuizen 26 mei 2015 Vermilion Oil & Gas Netherlands BV Aardgas productie Oppenhuizen MFC t Harspit Oppenhuizen 26 mei 2015 PROGRAMMA 20.00 uur Opening 20.10 uur Presentatie 21.15 uur Vragen 22.00 uur Afsluiting 2 Inhoud Introductie:

Nadere informatie

Maintenance Innovatie in de Delta Regio, de strategie van Zuid Nederland tot 2020. Gerard Blom & Patrick Essers

Maintenance Innovatie in de Delta Regio, de strategie van Zuid Nederland tot 2020. Gerard Blom & Patrick Essers Maintenance Innovatie in de Delta Regio, de strategie van Zuid Nederland tot 2020 Gerard Blom & Patrick Essers Contents Koepelvisie Strategic Board Delta Region Strategische Innovatie Agenda Innovatiethema

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

R-meeting, 14 april, Delft

R-meeting, 14 april, Delft R-meeting, 14 april, Delft EPC of split contract? De voor- en nadelen tijdens contractering en bouw van windparken hands-on experience in wind energy Inhoud 1. BLIX 2. Projectcyclus 3. Wat is EPC, wat

Nadere informatie

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD TNT GAAT EEN STAPJE VERDER Het zeer uitgebreide lucht- en wegennetwerk van TNT heeft nu een nog groter geografisch bereik: tot wel 99,9 % van de wereldwijde bestemmingen.

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL 01/2015 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden de

Nadere informatie

Abird Continu energie & verlichting

Abird Continu energie & verlichting Abird Continu energie & verlichting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL - 07/2015 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

GE Power & Water Water & Process Technologies. Waterbehandelingsoplossingen voor de energiesector

GE Power & Water Water & Process Technologies. Waterbehandelingsoplossingen voor de energiesector GE Power & Water Water & Process Technologies Waterbehandelingsoplossingen voor de energiesector Voor meer dan 100 jaar heeft GE duurzame oplossingen geleverd om klanten overal ter wereld te helpen enkele

Nadere informatie

WELKOM IN DE WERELD VAN DHL

WELKOM IN DE WERELD VAN DHL WELKOM IN DE WERELD VAN DHL DHL in Nederland De ruim 10.000 medewerkers van DHL in Nederland zijn vanuit meer dan 50 vestigingen en met meer dan 4.500 voertuigen alle Nederlanders van dienst, daarbij gebruik

Nadere informatie

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n BS machine specialisten industrieel onderhoud m a c h i n e s p e c i a l i s t e n o v e r b s BS, opgericht in 1946, heeft zich de reputatie verworven de machinespecialist bij uitstek te zijn. De organisatie

Nadere informatie

Kast- en paneeloplossingen

Kast- en paneeloplossingen Technische expertise en betrouwbaarheid Klanten vragen steeds vaker om kortere levertijden In de huidige wereld is het essentieel dat eindgebruikers zo snel mogelijk rendement behalen op hun investering.

Nadere informatie

Professional Services

Professional Services Professional Services Winning deals together with Alcadis Professional Services Experience Center Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over Wi-Fi, IP-connectiviteit

Nadere informatie

Fabrieksgemonteerde Waterbehandeling met Chemicaliën in Vaste Vorm

Fabrieksgemonteerde Waterbehandeling met Chemicaliën in Vaste Vorm Fabrieksgemonteerde Waterbehandeling met Chemicaliën in Vaste Vorm Bio-Control Feeder (BCF) Controleert de microbiologische ontwikkeling dmv een granulair biocide dat op een veilige en eenvoudige manier

Nadere informatie

Uw specialist in technisch management

Uw specialist in technisch management IP-Solutions Het technisch beheer van installaties staat onder druk. De toenemende concurrentie, kostendruk en veranderende wet- en regelgeving vraagt om grotere transparantie, flexibiliteit en efficiency.

Nadere informatie

CONCEPT. Criterium. De kennis en ervaring van de partij(en) die verantwoordelijk is/zijn voor het projectmanagement. windpark(en) op zee

CONCEPT. Criterium. De kennis en ervaring van de partij(en) die verantwoordelijk is/zijn voor het projectmanagement. windpark(en) op zee A 2 de partij(en) die verantwoordelijk is/zijn voor het projectmanagement leverancier(s) van de funderingen (en transitiestukken indien van toepassing) de betrokken partijen. Maximaal te behalen : aantal

Nadere informatie

reating ENERGY PROGRESS

reating ENERGY PROGRESS reating ENERGY PROGRESS 2012 ENERGIE EN MILIEU: Opwarming van de aarde: Drastische vermindering CO 2 -uitstoot Energie: De energiekosten fluctueren sterk en zullen alleen maar stijgen Behoud van het milieu

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld Kracht door samenwerking VDL Steelweld VDL Steelweld VDL Steelweld staat op het gebied van productieautomatisering bekend als de innovatieve systeemintegrator. Wij hebben deze reputatie gedurende de afgelopen

Nadere informatie

VDL Translift. Kracht door samenwerking

VDL Translift. Kracht door samenwerking VDL Translift Kracht door samenwerking VDL Translift VDL TRANSLIFT, SPECIALIST IN INNOVATIEVE ZIJLADERSYSTEMEN, HEEFT MEER DAN EEN HALVE EEUW ERVARING ALS FABRIKANT VAN AFVALINZAMELVOERTUIGEN. HET COMPLETE

Nadere informatie

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften.

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. ONDERSTEUNING International Technical Services ThyssenKrupp Liften 2 WELKOM IN DE Next Level is onze belofte om u perfecte oplossingen

Nadere informatie

De missie van Eye Care Foundation is het toegankelijk maken van primaire oogzorg voor kansarme mensen in ontwikkelingslanden.

De missie van Eye Care Foundation is het toegankelijk maken van primaire oogzorg voor kansarme mensen in ontwikkelingslanden. Strategisch plan 2011-2015 Missie & Visie Eye Care Foundation handelt vanuit de overtuiging dat elk mens recht heeft op gezichtsvermogen. Het verlies aan gezichtvermogen kan voor blinden en slechtzienden

Nadere informatie

Veranderingen in de petrochemische industrie VS-Lezing. Theo Olijve 27 maart 2014

Veranderingen in de petrochemische industrie VS-Lezing. Theo Olijve 27 maart 2014 Veranderingen in de petrochemische industrie VS-Lezing Theo Olijve 27 maart 2014 Wake-up call! De Europese chemie staat voor een enorme uitdaging De chemie is een motor van de economie; die positie mogen

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Alternatieve energiebronnen en gevolgen voor de haven Havendebat, 2 november 2017, Coby van der Linde

Alternatieve energiebronnen en gevolgen voor de haven Havendebat, 2 november 2017, Coby van der Linde Alternatieve energiebronnen en gevolgen voor de haven Havendebat, 2 november 2017, Coby van der Linde Plan De veranderingen in de internationale oliemarkten Gevolgen voor ARA, rol van energiehub Energietransitie,

Nadere informatie

Algemene Gedragscode voor Toeleveranciers

Algemene Gedragscode voor Toeleveranciers Algemene Gedragscode voor Toeleveranciers RBW-621-L Algemene Gedragscode voor Toeleveranciers Januari 2014 Pagina 1 van 6 Algemene Gedragscode voor Toeleveranciers 1. Missie Koninklijke Boskalis Westminster

Nadere informatie

Mondiale perspectieven voor energie, technologie en klimaatbeleid voor 2030 KERNPUNTEN

Mondiale perspectieven voor energie, technologie en klimaatbeleid voor 2030 KERNPUNTEN Mondiale perspectieven voor energie, technologie en klimaatbeleid voor 2030 KERNPUNTEN Referentiescenario De WETO-studie (World Energy, Technology and climate policy Outlook 2030) bevat een referentiescenario

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL - 02/2016 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden

Nadere informatie

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training Training Pentair s Fairbanks Nijhuis Services traint wereldwijd de gebruikers van de Fairbanks Nijhuis producten op het gebied van installatie, bediening en onderhoud. Deze trainingen aan management en

Nadere informatie

Amsterdam 9 mei 2017 Guy Konings, Joulz

Amsterdam 9 mei 2017 Guy Konings, Joulz RAI PTM - bijeenkomst Amsterdam 9 mei 2017 Guy Konings, Joulz 1 Stedin Netbeheer is verantwoordelijk voor het transport van gas en elektriciteit in West Nederland Onze missie: duurzame energie voor iedereen

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

De Europese Investeringsbank in kort bestek

De Europese Investeringsbank in kort bestek De Europese Investeringsbank in kort bestek Als bank van de EU bieden wij financiering en expertise aan gezonde en duurzame investeringsprojecten binnen en buiten Europa. De 28 EU-lidstaten zijn onze aandeelhouders,

Nadere informatie

Wind op zee en India. 11 December, 2013. Ir. Leon Wijshoff

Wind op zee en India. 11 December, 2013. Ir. Leon Wijshoff Wind op zee en India 11 December, 2013 Ir. Leon Wijshoff Programma Energie Internationaal (PEI) - Doelstelling:EZ ondersteunen bij het uitvoeren van internationale energiebeleid, op het gebied van duurzame

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

Overzicht en perspectieven voor een duurzame ontwikkeling van asfalt in een economie in voortdurende verandering. Wim Teugels Nynas N.V.

Overzicht en perspectieven voor een duurzame ontwikkeling van asfalt in een economie in voortdurende verandering. Wim Teugels Nynas N.V. Overzicht en perspectieven voor een duurzame ontwikkeling van asfalt in een economie in voortdurende verandering Wim Teugels Nynas N.V. Een economie in beweging In een tijdspanne van 2 jaar is de olie

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Persinformatie. Onderwerp: Uitbreiding in Amerika. wedi investeert in verdere expansie in Noord- Amerika. pers contact :

Persinformatie. Onderwerp: Uitbreiding in Amerika. wedi investeert in verdere expansie in Noord- Amerika. pers contact : Onderwerp: Uitbreiding in Amerika Aanvullende informatie: info te gebruiken, graag bewijsexemplaar toesturen datum: December 2016 wedi investeert in verdere expansie in Noord- Amerika - Douchesystemen

Nadere informatie

Duurzaam gebouw met sterk IT-hart voor Jacobs. Jacobs engineers ontwerpen en bouwen met beste IT-infrastructuur

Duurzaam gebouw met sterk IT-hart voor Jacobs. Jacobs engineers ontwerpen en bouwen met beste IT-infrastructuur Duurzaam gebouw met sterk IT-hart voor engineers ontwerpen en bouwen met beste IT-infrastructuur Duurzaam gebouw met sterk IT-hart voor engineers ontwerpen en bouwen met beste IT-infrastructuur Met de

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

De toekomst voorbereiden

De toekomst voorbereiden Het milieu beschermen. Afdrukken dit document alleen indien nodig De toekomst voorbereiden Partner in duurzaam vertrouwen SPIE is Europees leider wat betreft diensten in de domeinen van elektriciteit,

Nadere informatie

PMI. De meest toonaangevende economische indicator in de wereld

PMI. De meest toonaangevende economische indicator in de wereld PMI De meest toonaangevende economische indicator in de wereld De Purchasing Managers Index (PMI ) is gebaseerd op maandelijks onderzoek bij zorgvuldig geselecteerde bedrijven in belangrijke economieën

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

SIKA S NORMEN EN WAARDEN

SIKA S NORMEN EN WAARDEN SIKA S NORMEN EN WAARDEN SIKA EEN WERElDlEIDER MEt NORMEN EN tradities Sinds de oprichting ruim 100 jaar geleden in zwitserland door de vooruitstrevende uitvinder Kaspar Winkler heeft Sika zich ontwikkeld

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Services

Kracht door samenwerking. VDL Services Kracht door samenwerking VDL Services VDL Services VDL Services is gespecialiseerd in installatie, service en onderhoud van zeer diverse producten en systemen. Het is een 24/7 service organisatie met een

Nadere informatie

Verbonden: Wereldwijde bescherming onder één dak

Verbonden: Wereldwijde bescherming onder één dak Verbonden: Wereldwijde bescherming onder één dak Als geen ander met de klant verbonden. Ons doel: mensen, bezittingen en hun omgeving beschermen. Niemand is hier beter toe in staat dan Tyco Fire Suppression

Nadere informatie

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats CZ Expat Health Service Internationale zorgoplossingen voor expats Specialistische kennis en ervaring Uw expats goed verzekerd van de beste zorg, waar ook ter wereld Als het gaat om internationale zorgoplossingen,

Nadere informatie

MIX. Van verantwoorde. herkomst

MIX. Van verantwoorde. herkomst Van verantwoorde MIX herkomst Het papier gebruikt in deze brochure is FSC gecertificeerd (Forest Stewardship Council). Dit certificaat staat voor een aantal mondiaal erkende principes en criteria op het

Nadere informatie

Power to gas onderdeel van de energietransitie

Power to gas onderdeel van de energietransitie Power to gas onderdeel van de energietransitie 10 oktober 2013 K.G. Wiersma Gasunie: gasinfrastructuur & gastransport 1 Gastransportnet in Nederland en Noord-Duitsland Volume ~125 mrd m 3 aardgas p/j Lengte

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

Voorzien in uw behoeften

Voorzien in uw behoeften Voorzien in uw behoeften IN EUROPA, HET MIDDEN-OOSTEN EN AFRIKA Onze visie: s Werelds meest dynamische wetenschapsbedrijf zijn, dat duurzame oplossingen creëert die het leven van de mens beter, veiliger

Nadere informatie

Topwind Asset Management

Topwind Asset Management Same Conditions, Better Performance De missie van Topwind Uw turbines moeten beschikbaar zijn en optimaal presteren op het moment dat het waait. Specialisten in Asset en Project. Maximaal Rendement Topwind

Nadere informatie

Partners in productie... voor een hoger rendement in de metaalindustrie tell me more

Partners in productie... voor een hoger rendement in de metaalindustrie tell me more Partners in productie... voor een hoger rendement in de metaalindustrie tell me more Maxx -beschermgassen = lagere laskosten Amada, UK Gezien de hevige concurrentie is het van cruciaal belang dat kwaliteit

Nadere informatie

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com

Westfield. Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: www.scala.com Westfield Digital signage stimuleert dynamisch winkelen IN HET KORT: Op twee na grootste winkelcentrum in Groot-Brittannië 350 digitale schermen Modules met één scherm, videowalls en verplaatsbare schermen

Nadere informatie

Licht als dienst: LAAS, Pay per lux, Philips Lighting Capital en circulaire verlichting.

Licht als dienst: LAAS, Pay per lux, Philips Lighting Capital en circulaire verlichting. Licht als dienst: LAAS, Pay per lux, Philips Lighting Capital en circulaire verlichting. Jody Paulus Key Accountmanager Philips Lighting Belux 14-02-2017 1 De klant Ik ben niet geïnteresseerd in het product

Nadere informatie

VDL Systems. Kracht door samenwerking

VDL Systems. Kracht door samenwerking VDL Systems Kracht door samenwerking VDL Systems U WEET ALS GEEN ANDER WAT NODIG IS VOOR UW PROCES. WIJ WETEN ALS GEEN ANDER HOE WE DE DAARVOOR VEREISTE MACHINES, INSTALLATIES OF SYSTEMEN MOETEN PRODUCEREN.

Nadere informatie

PON POWER. Taking care of it. Document Eigenaar Project Versie Creatie Datum

PON POWER. Taking care of it. Document Eigenaar Project Versie Creatie Datum PON POWER Taking care of it Document Eigenaar Project Versie Creatie Datum 1. PON HIGHLIGHTS IN DE HISTORIE VAN PON 1949 1974 1980 1988 1996 Importeur van Continental banden Importeur van Audi, SEAT en

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

Bekaert ontwikkelt samen met klanten milieuvriendelijke gasbranders voor verwarmingsinstallaties. Een optimale verbranding van het gas/luchtmengsel

Bekaert ontwikkelt samen met klanten milieuvriendelijke gasbranders voor verwarmingsinstallaties. Een optimale verbranding van het gas/luchtmengsel Bekaert ontwikkelt samen met klanten milieuvriendelijke gasbranders voor verwarmingsinstallaties. Een optimale verbranding van het gas/luchtmengsel wordt bekomen dankzij de structuur van het oppervlak,

Nadere informatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie PDF documentatie Diesel roterende UPS systemen Ride Through systemen Aggregaten Algemeen AA Energy Services verhuurt Uninterruptible Power Supply (UPS) systemen en stroomvoorzieningen. Onze huurvloot omvat

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

UITDAGINGEN BINNENVAART

UITDAGINGEN BINNENVAART UITDAGINGEN BINNENVAART PROMOTIE BINNENVAART VLAANDEREN 2012 09 18 WATERWEGEN West Europa heeft het dichtste waterwegennetwerk van de EU 90 miljoen inwoners EUR 910 miljard BBP 320 miljoen ton via Rijn

Nadere informatie

Rotie: Cleaning & Services Amsterdam: Tankstorage Amsterdam: Orgaworld: Biodiesel Amsterdam:

Rotie: Cleaning & Services Amsterdam: Tankstorage Amsterdam: Orgaworld: Biodiesel Amsterdam: Rotie maakt onderdeel uit van de Simadan Groep. De Simadan Groep is een wereldwijd uniek industrieel ecosysteem waarin bij het verwerken van organische reststromen en frituurvet geen bruikbare energie

Nadere informatie