Jens Toornstra Toernooi Alphense Boys. o10 en o11 pupillen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jens Toornstra Toernooi Alphense Boys. o10 en o11 pupillen"

Transcriptie

1 Jens Toornstra Toernooi Alphense Boys o1 en o11 pupillen Middagtoernooi Zondag 27 augustus 217

2

3 Voorwoord: Wij verzoeken ieder team uiterlijk 35 minuten voor aanvang van het toernooi - dus de ochtend teams om 8:25 uur en de middagteams om uur - zich te melden bij de wedstrijdleiding. Op de met met rubber ingestrooide kunstgrasvelden (veld 1 en veld 2) kan gespeeld worden met normale voetbalschoenen, schoenen met grote ijzeren pinnen worden niet aanbevolen. ens het Jens Toornstra toernooi op zondag 27 augustus heeft ieder team wel een kleedkamer toegewezen gekregen, maar door het enorme aantal teams moet u die delen met diverse andere teams. Wij hopen dan ook dat u kunt regelen om de kleedkamers minimaal (of helemaal niet) te gebruiken. Volgt u svp ook de aanwijzingen van onze parkeermensen. Als onze grote parkeerplaats vol is, zal u naar een parkeergelegenheid gestuurd worden die ook dichtbij het Alphense Boys veld ligt (hooguit 3 meter lopen) De wedstrijden worden gefloten door onze jeugdselectiespelers van de O17-1 en O17-2. Wij rekenen erop dat u het goede voorbeeld geeft en geen commentaar geeft op hun beslissingen. Zijn fluiten naar eer en geweten en worden begeleid door enkele KNVB scheidsrechters. Ieder team speelt vier wedstrijden van 1 x 15 minuten. Begin en eindtijd worden via de geluidssinstallatie aangegeven. In alle gevallen waarin het reglement niet voorziet beslist de toernooileiding. Direct na de laatste wedstrijd volgt de prijsuitreiking op het hoofdveld. Voor de nummers 1 t/m 5 zijn bekers beschikbaar gesteld. Toernooicommissie Alphense Boys Sportpark De Bijlen Sportlaan LD Alphen aan den Rijn Telefoon: (kantine) Toernooi directeur Ab Kalkhoven:

4 De toernooicommissie van Alphense Boys heet u van harte welkom op ons mooie sportpark De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Wij wensen alle spelers, begeleiders en supporters een sportief, succesvol maar bovenal plezierig toernooi toe. Toernooireglement - De wedstrijden worden, behoudens buitengewone situaties, gespeeld volgens de regels van de KNVB. - U wordt verzocht 35 minuten voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn. - Bij aankomst dient u zich te melden bij de toernooicommissie in de commissiekamer. - De wedstrijdduur is 15 minuten, er wordt niet van speelhelft gewisseld. - De teams dienen 5 minuten voor aanvang van de te spelen wedstrijd aanwezig te zijn bij het toegewezen veld. - Het uitspelende team dient, wanneer de scheidsrechter dit nodig acht, te spelen in reservetenue c.q. met hesjes. - Een uit het veld gezonden speler wordt van verdere deelname aan het toernooi uitgesloten. - Een team dat te laat is of in het geheel niet op komt dagen verliest de wedstrijd met Bij een gelijk aantal punten beslist het doelsaldo. Is dit ook gelijk dan geeft het aantal gescoorde doelpunten de doorslag. Is dit ook gelijk dan zullen strafschoppen genomen worden. - Beslissingen van de scheidsrechter zijn bindend, protesten kunnen niet worden ingediend, positieve opmerkingen zijn altijd welkom. - Alphense Boys is niet aansprakelijk voor verlies van en/of schade aan uw eigendommen of persoonlijk letsel. - In alle gevallen, waarin dit reglement niet voorziet, beslist de toernooicommissie. Gedragsregels Wij verzoeken u, begeleider van uw team, nadrukkelijk onderstaande gedrags-regels (niet limitatief) bij uw spelers onder de aandacht te brengen. - Ouders bemoeien zich niet met de wedstrijden en laten de kinderen het spel spelen. - Respect voor anderen en ieders eigendom is essentieel. - Spreek elkaar aan op ongewenst (wan)gedrag. - Communiceer op basis van openheid en eerlijkheid, dus met elkaar en niet over elkaar; - Laat de kleedkamers schoon achter. - Gooi afval in de daarvoor bestemde speciale afvalbakken. Wij doen aan afvalscheiding dus kijk even goed in welke bak u het e.e.a. gooit.

5 Jens Toornstra Toernooi grootste van Nederland Die goal was heerlijk! Feyenoord-Vitesse, Johan Cruijff Schaal, zesde minuut: voorzet Boëtius vanaf links, volley Toornstra op rechts. Bam! Veel beter had het seizoen voor Jens Toornstra niet kunnen beginnen.,,los van het feit dat het een heerlijke goal was, viel de druk van het moeten scoren meteen van mijn schouders, vertelt Jens Toornstra in het perscentrum van Feyenoord tegen Alphense Boys-voorzitter Dennis Captein.,,Nog veel belangrijker was het natuurlijk dat we de wedstrijd wonnen en de eerste prijs van het seizoen binnen was. Het verhaal van Toornstra is de droom van vele jeugdspelertjes. Profvoetballer zijn bij een grote club als Feyenoord en geselecteerd worden voor het Nederlands Elftal. Als E-speler bij TAVV werd hij gescout door Alphense Boys. Hier speelde hij vervolgens negen jaar. Toen hij in het eerste in een seizoen 25 keer scoorde, haalde ADO Den Haag hem in huis. Daar speelde hij Ricky van den Berg uit de basis, waarna FC Utrecht zijn oog op hem liet vallen. Na twee jaar Galgenwaard toonde Feyenoord belangstelling. Daar speelt hij nu al drie seizoenen en twee maanden geleden tekende hij voor nog eens drie jaar bij.,,omdat mijn vorige contract nog een jaar doorliep, ben ik in principe nog vier jaar verbonden aan Feyenoord. Dat is goed, want ik ben hier helemaal op mijn plek, zegt hij.

6 16 teams We staan aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen. Traditiegetrouw vindt in deze periode Jens Toornstra Toernooi (JTT) plaats bij Alphense Boys. Dit evenement is uitgegroeid tot het grootste eendags jeugdvoetbaltoernooi van Nederland. Maar liefst 16 teams maken 27 augustus a.s. hun opwachting op De Bijlen.,,Ik vind het geweldig dat mijn naam aan dit toernooi hangt. Zoveel teams die op een en dezelfde dag naar Alphense Boys komen om een toernooi te spelen, dat moet wel een megaorganisatie zijn. Als het even kan, wil hij langskomen.,,ik speel die dag om 12.3 uur thuis tegen Willem II, maar als ik op tijd weg kan, wip ik onderweg naar mijn huis in Ter Aar even aan. Kan ik misschien de prijsuitreiking nog bijwonen. Toornstra is 28 jaar, topfit en straalt vertrouwen uit. Het vertrouwen van een kampioen. De landstitel van Feyenoord heeft zijn voorbereiding geenszins beïnvloed.,,het is dezelfde voorbereiding als die van voorgaande jaren en die bevalt mij uitstekend. Ondanks dat enkele bepalende spelers vertrokken, gaan wij natuurlijk weer voor de landstitel. Om daar wat behoudender aan toe te voegen:,,in elk geval zijn we het aan onze stand verplicht om zo lang mogelijk mee te doen in de strijd om het kampioenschap.

7 Champions League Daarnaast wachten er in elk geval nog één en misschien zelfs twee andere uitdagingen. Deelname aan de poulefase van de Champions League is zeker.,,dat gaat pittig worden. Wij zitten in pot 4 en dat betekent dat we sowieso worden ingedeeld met drie zeer sterke teams. Aan de andere kant is het natuurlijk geweldig om tegen grote Europese namen te spelen. Bij de eerste twee eindigen is boven verwachting, als derde eindigen zou goed zijn. De tweede uitdaging is nog niet zeker (als dit gesprek plaatsvindt, heeft bondscoach Dick Advocaat zijn selectie nog niet bekendgemaakt), maar gezien het feit dat Toornstra de laatste keren werd opgeroepen voor Oranje, is de kans groot dat hij voor de eerstvolgende wedstrijd (31 augustus tegen Frankrijk) weer wordt geselecteerd.,,daar hoopt elke voetballer toch op? Omdat Feyenoord veelal op zondag in actie komt, volgt hij de verrichtingen van Alphense Boys 1 via de media.,,op zaterdag sta ik wel af en toe bij TAVV langs de lijn. Daar spelen vrienden van me in het eerste. Alhoewel op zaterdag naar Alphense Boys gaan ook bepaald geen straf is. De jeugd speelt op een bizar hoog niveau; van dat voetbal kan ik echt genieten. Jeugdvoetbal is altijd leuk om te zien. De onbevangenheid van kinderen en het plezier dat zij aan voetbal beleven, moeten ze zo lang mogelijk zien vast te houden. En veel en vaak voetballen, luidt mijn advies. Dan word je beter, behendiger met de bal en kun je het spelletje steeds beter doorgronden. Petjes De perschef van Feyenoord vraagt of we het gesprek willen afronden, want Toornstra is gewild en de volgende journalist staat al op hem te wachten.,,ik kom er zo aan, zegt Toornstra, die vervolgens vijftien Alphense Boys-petjes op verzoek signeert en aan mij overhandigt.,,als je er meer nodig hebt, laat het mij dan gerust weten.

8 JO11 9x9 Hfd/1e kl tegen 9 Wedstrijd Uitslag Veld 13:3 Alphense Boys 11-1 Future Talent A/B Junior Sonowo 13:5 Betr Spartaan 11-1 RCL A/B Lars Verzaal 14:1 s Gravenzande 11-1 Alphense Boys A/B Junior Sonowo 14:3 Future Talent 11-1 RCL A/B Lars Verzaal 14:5 s Gravenzande 11-1 Betr Spartaan A/B Junior Sonowo 15:1 RCL 11-1 Alphense Boys A/B Lars Verzaal 15:3 Betr Spartaan 11-1 Future Talent A/B Junior Sonowo 15:5 RCL 11-1 s Gravenzande A/B Lars Verzaal 16:1 Alphense Boys 11-1 Betr Spartaan A/B Junior Sonowo 16:3 Future Talent 11-1 s Gravenzande A/B Lars Verzaal Alphense Boys 11-1 Future Talent 11-1 Betr Spartaan 11-1 RCL 11-1 s Gravenzande Voeg hier een foto in met de afmetingen van het binnenste kader.

9 JO11 9x9 Hfd/1e kl tegen 9 13:3 Wilhelmus 11-1 Wedstrijd Zeeburgia 1-2 Uitslag - Veld 1 C/D Taner Bayram 13:5 RKDEO 11-1 Zwaluwen Utr C/D Sam van Braak 14:1 Delta Sport 11-1 Wilhelmus C/D Taner Bayram 14:3 Zeeburgia 1-2 Zwaluwen Utr C/D Sam van Braak 14:5 Delta Sport 11-1 RKDEO C/D Taner Bayram 15:1 Zwaluwen Utr 11-1 Wilhelmus C/D Sam van Braak 15:3 RKDEO 11-1 Zeeburgia C/D Taner Bayram 15:5 Zwaluwen Utr 11-1 Delta Sport C/D Sam van Braak 16:1 Wilhelmus 11-1 RKDEO C/D Taner Bayram 16:3 Zeeburgia 1-2 Delta Sport C/D Sam van Braak Wilhelmus 11-1 Zeeburgia 1-2 RKDEO 11-1 Zwaluwen Utr 11-1 Delta Sport Voeg hier een foto in met de afmetingen van het binnenste kader.

10 JO11 9x9 Hfd/1e kl tegen 9 13:3 Velo 11-1 Wedstrijd De Meern 11-1 Uitslag - Veld 5 A/B Ot v/d Last 13:5 VVIJ 11-1 BFC A/B Daan Struckman 14:1 Blauw Zwart 11-1 Velo A/B Ot v/d Last 14:3 De Meern 11-1 BFC A/B Daan Struckman 14:5 Blauw Zwart 11-1 VVIJ A/B Ot v/d Last 15:1 BFC 11-1 Velo A/B Daan Struckman 15:3 VVIJ 11-1 De Meern A/B Ot v/d Last 15:5 BFC 11-1 Blauw Zwart A/B Daan Struckman 16:1 Velo 11-1 VVIJ A/B Ot v/d Last 16:3 De Meern 11-1 Blauw Zwart A/B Daan Struckman Velo 11-1 De Meern 11-1 VVIJ 11-1 BFC 11-1 Blauw Zwart Voeg hier een foto in met de afmetingen van het binnenste kader.

11 JO11 9x9 Hfd/1e kl tegen 9 13:3 CDW 11-1 Wedstrijd Elinkwijk 11-1 Uitslag - Veld 5 C/D Mike Mulder 13:5 DSVP 11-1 UVV C/D Emiel van Vliet 14:1 FC VVC 11-1 CDW C/D Mike Mulder 14:3 Elinkwijk 11-1 UVV C/D Emiel van Vliet 14:5 FC VVC 11-1 DSVP C/D Mike Mulder 15:1 UVV 11-1 CDW C/D Emiel van Vliet 15:3 DSVP 11-1 Elinkwijk C/D Mike Mulder 15:5 UVV 11-1 FC VVC C/D Emiel van Vliet 16:1 CDW 11-1 DSVP C/D Mike Mulder 16:3 Elinkwijk 11-1 FC VVC C/D Emiel van Vliet CDW 11-1 Elinkwijk 11-1 DSVP 11-1 UVV 11-1 FC VVC

12 JO11 9x9 Hfd/1e kl tegen 9 Wedstrijd Uitslag Veld 13:3 Alphense Boys 11-2 Brederodes Anthony Baarh 13:5 Alexandria 11-1 VVSB Davy Overes 14:1 PVCV 11-2 Alphense Boys Anthony Baarh 14:3 Brederodes 11-1 VVSB Davy Overes 14:5 PVCV 11-2 Alexandria Anthony Baarh 15:1 VVSB 11-1 Alphense Boys Davy Overes 15:3 Alexandria 11-1 Brederodes Anthony Baarh 15:5 VVSB 11-1 PVCV Davy Overes 16:1 Alphense Boys 11-2 Alexandria Anthony Baarh 16:3 Brederodes 11-1 PVCV Davy Overes Alphense Boys 11-2 Brederodes 11-1 Alexandria 11-1 VVSB 11-1 PVCV Voeg hier een foto in met de afmetingen van het binnenste kader.

13 JO11 7x7 1e/2e kl tegen 7 13:3 DSVP 11-2 Wedstrijd Alphen 11-1 Uitslag - Veld 2 A/B Jordi Geijsen 13:5 Spcl Monster 11-1 s Gravenzande A/B Yuval Checkley 14:1 FC VVC 11-2 DSVP A/B Jordi Geijsen 14:3 Alphen 11-1 s Gravenzande A/B Yuval Checkley 14:5 FC VVC 11-2 Spcl Monster A/B Jordi Geijsen 15:1 s Gravenzande 11-2 DSVP A/B Yuval Checkley 15:3 Spcl Monster 11-1 Alphen A/B Jordi Geijsen 15:5 s Gravenzande 11-2 FC VVC A/B Yuval Checkley 16:1 DSVP 11-2 Spcl Monster A/B Jordi Geijsen 16:3 Alphen 11-1 FC VVC A/B Yuval Checkley DSVP Alphen Spcl Monster s Gravenzande FC VVC Voeg hier een foto in met de afmetingen van het binnenste kader.

14 JO11 7x7 1e/2e kl tegen 7 Wedstrijd Uitslag Veld 13:3 Zestienhoven 11-1 PVCV C/D Mats Kramer 13:5 Spijkenisse 11-1 Olympia C/D Max van Hees 14:1 SVC ' Zestienhoven C/D Mats Kramer 14:3 PVCV 11-3 Olympia C/D Max van Hees 14:5 SVC ' Spijkenisse C/D Mats Kramer 15:1 Olympia 11-1 Zestienhoven C/D Max van Hees 15:3 Spijkenisse 11-1 PVCV C/D Mats Kramer 15:5 Olympia 11-1 SVC ' C/D Max van Hees 16:1 Zestienhoven 11-1 Spijkenisse C/D Mats Kramer 16:3 PVCV 11-3 SVC ' C/D Max van Hees Zestienhoven 11-1 PVCV 11-3 Spijkenisse 11-1 Olympia 11-1 SVC '

15 JO11 7x7 1e/2e kl tegen 7 13:3 Blauw Zwart 11-2 Wedstrijd DOSR 11-1 Uitslag - Veld 3 A/B Nabil Sayadi 13:5 Spijkenisse 11-2 Alexandria A/B Mohaned Osman 14:1 Velo 11-2 Blauw Zwart A/B Nabil Sayadi 14:3 DOSR 11-1 Alexandria A/B Mohaned Osman 14:5 Velo 11-2 Spijkenisse A/B Nabil Sayadi 15:1 Alexandria 11-2 Blauw Zwart A/B Mohaned Osman 15:3 Spijkenisse 11-2 DOSR A/B Nabil Sayadi 15:5 Alexandria 11-2 Velo A/B Mohaned Osman 16:1 Blauw Zwart 11-2 Spijkenisse A/B Nabil Sayadi 16:3 DOSR 11-1 Velo A/B Mohaned Osman Blauw Zwart 11-2 DOSR 11-1 Spijkenisse 11-2 Alexandria 11-2 Velo Voeg hier een foto in met de afmetingen van het binnenste kader.

16 JO11 7x7 3e,4e,5e kl tegen 7 Wedstrijd Uitslag Veld 13:3 Spcl Monster 11-2 Alphense Boys C/D Beau Zwiep 13:5 Concordia 11-3 RVC' C/D Kursat Erdogan 14:1 Alphense Boys 11-3 Spcl Monster C/D Beau Zwiep 14:3 Alphense Boys 11-4 RVC' C/D Kursat Erdogan 14:5 Alphense Boys 11-3 Concordia C/D Beau Zwiep 15:1 RVC' Spcl Monster C/D Kursat Erdogan 15:3 Concordia 11-3 Alphense Boys C/D Beau Zwiep 15:5 RVC' Alphense Boys C/D Kursat Erdogan 16:1 Spcl Monster 11-2 Concordia C/D Beau Zwiep 16:3 Alphense Boys 11-4 Alphense Boys C/D Kursat Erdogan Spcl Monster 11-2 Alphense Boys 11-4 Concordia 11-3 RVC' Alphense Boys Voeg hier een foto in met de afmetingen van het binnenste kader.

17 JO11 7x7 4e,5e,6e kl tegen 7 13:3 Alphen 11-2 Wedstrijd Alphense Boys 11-5 Uitslag - Veld 4 A/B Yassine Bachar 13:5 Alphense Boys 11-6 Concordia A/B Samir Messaoudi 14:1 Nieuwkoop 11-3 Alphen A/B Yassine Bachar 14:3 Alphense Boys 11-5 Concordia A/B Samir Messaoudi 14:5 Nieuwkoop 11-3 Alphense Boys A/B Yassine Bachar 15:1 Concordia 11-4 Alphen A/B Samir Messaoudi 15:3 Alphense Boys 11-6 Alphense Boys A/B Yassine Bachar 15:5 Concordia 11-4 Nieuwkoop A/B Samir Messaoudi 16:1 Alphen 11-2 Alphense Boys A/B Yassine Bachar 16:3 Alphense Boys 11-5 Nieuwkoop A/B Samir Messaoudi Alphen 11-2 Alphense Boys 11-5 Alphense Boys 11-6 Concordia 11-4 Nieuwkoop

18 JO1 7x7 Hfd/1e kl tegen 7 Wedstrijd Uitslag Veld 13:3 Alphense Boys 1-1 Future Talent C/D Frankv/d Hoorn 13:5 Betr Spartaan 1-1 s Gravenzande C/D Nino Vittali 14:1 Velo 1-1 Alphense Boys C/D Frankv/d Hoorn 14:3 Future Talent 1-1 s Gravenzande C/D Nino Vittali 14:5 Velo 1-1 Betr Spartaan C/D Frankv/d Hoorn 15:1 s Gravenzande 1-1 Alphense Boys C/D Nino Vittali 15:3 Betr Spartaan 1-1 Future Talent C/D Frankv/d Hoorn 15:5 s Gravenzande 1-1 Velo C/D Nino Vittali 16:1 Alphense Boys 1-1 Betr Spartaan C/D Frankv/d Hoorn 16:3 Future Talent 1-1 Velo C/D Nino Vittali Alphense Boys 1-1 Future Talent 1-1 Betr Spartaan 1-1 s Gravenzande 1-1 Velo

19 JO1 7x7 Hfd/1e kl tegen 7 13:3 Vsch Oranje 1-1 Wedstrijd De Meern 1-1 Uitslag - Veld 6 A/B Steven Overduin 13:5 SVC'8 1-1 FC VVC A/B Dyrell Dongor 14:1 Zestienhoven 1-1 Vsch Oranje A/B Steven Overduin 14:3 De Meern 1-1 FC VVC A/B Dyrell Dongor 14:5 Zestienhoven 1-1 SVC' A/B Steven Overduin 15:1 FC VVC 1-1 Vsch Oranje A/B Dyrell Dongor 15:3 SVC'8 1-1 De Meern A/B Steven Overduin 15:5 FC VVC 1-1 Zestienhoven A/B Dyrell Dongor 16:1 Vsch Oranje 1-1 SVC' A/B Steven Overduin 16:3 De Meern 1-1 Zestienhoven A/B Dyrell Dongor Vsch Oranje 1-1 De Meern 1-1 SVC'8 1-1 FC VVC 1-1 Zestienhoven

20 JO1 7x7 Hfd/1e kl tegen 7 13:3 RCL 1-1 Wedstrijd DSVP 1-1 Uitslag - Veld 6 C/D Nino Noordanus 13:5 Wilhelmus 1-1 Delta Sport C/D Bas Schol 14:1 Spijkenisse 1-1 RCL C/D Nino Noordanus 14:3 DSVP 1-1 Delta Sport C/D Bas Schol 14:5 Spijkenisse 1-1 Wilhelmus C/D Nino Noordanus 15:1 Delta Sport 1-1 RCL C/D Bas Schol 15:3 Wilhelmus 1-1 DSVP C/D Nino Noordanus 15:5 Delta Sport 1-1 Spijkenisse C/D Bas Schol 16:1 RCL 1-1 Wilhelmus C/D Nino Noordanus 16:3 DSVP 1-1 Spijkenisse C/D Bas Schol RCL 1-1 DSVP 1-1 Wilhelmus 1-1 Delta Sport 1-1 Spijkenisse

21

22 MIWO luchtbehandelingstechniek staat voor professionele luchtbehandeling op maat: Ventilatie, airco, verwarming, afzuiging, geurreductie en rvs producten. Tevens verzorgen wij het onderhoud van luchtbehandelingsinstallaties. Denk hierbij aan periodiek onderhoud van uw afzuiginstallatie, (mechanische) ventilatie systemen en airconditioning. Onze service monteurs staan 7-dagen-per-week voor u klaar bij eventuele storingen. Om te zorgen voor constante kwaliteit beschikt MIWO over twee goed opgeleide en ervaren teams met gecertificeerde medewerkers: MIWO Luchtbehandelingstechniek Uw airco-, ventilatie- en verwarmingssysteem is bij MIWO luchtbehandelingstechniek in goede handen. MIWO luchtbehandelingstechniek denkt in oplossingen. Wij begrijpen dat uw onderneming vraagt om maatwerk. Onze adviseurs zijn voormalig installateurs met jarenlange ervaring in het vak. Zij denken met u mee en meestal nog een stapje verder. MIWO luchtbehandelingstechniek biedt een gedegen en eerlijk advies bij iedere situatie. Naast technische oplossingen op maat, heeft MIWO luchtbehandelingstechniek tevens een scherp oog voor detail. Afzuigen, ventileren, koelen en verwarmen is één, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Het team van MIWO Luchtbehandelingstechniek verzorgt op professionele wijze de montage van het voor u uitgedachte systeem.

23 Alphense Boys organiseert i.s.m. Feyenoord Rotterdam Op woensdag 28 februari 218 (voorjaarsvakantie) organiseert Alphense Boys in samenwerking met opleidingspartner Feyenoord Rotterdam een talentendag voor regionale spelers (niet lid van Alphense Boys) die hopen en serieus denken in seizoen in aanmerking te kunnen komen voor het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Alphense Boys. Deze 13e editie van de talentendag worden wij voor de vierde keer ondersteund door Feyenoord Rotterdam met wie wij een samenwerkingsovereenkomst gesloten hebben. Op de talentendag zullen er dus ook Feyenoord scouts rondlopen en wellicht ook enkele spelers van de A-selectie van Feyenoord. Spelers worden béter door betere medespelers, betere tegenstanders én door goede jeugdtrainers. De allerbesten vallen op bij de vele scouts die wekelijks de wedstrijden van onze jeugdteams volgen en krijgen een stage periode bij een BVO, waarbij Feyenoord Rotterdam de voorrang geniet vanwege ons samenwerkingsverband. Ben je talentvol en denk je dat je goed genoeg bent om in te stromen in onze jeugdopleiding om vervolgens in aanmerking te komen voor het hoogste elftal van jouw geboortejaar, meld je dan aan via de website van Alphense Boys. De inschrijving sluit op woensdag 8 februari 217 Programma voor woensdag 28 februari uur geboren in 23, 24 en uur geboren in 2, 21 en uur geboren in 26 t/m 211 Voor keepers gelden dezelfde tijden.

Voorjaarstoernooi 2014 bij Alphense Boys

Voorjaarstoernooi 2014 bij Alphense Boys Voorjaarstoernooi bij Alphense Boys Van harte welkom op sportpark 'De Bijlen' in Alphen aan den Rijn bij het voorjaarstoernooi van Alphense Boys voor D pupillen en C junioren op zaterdag 7 mei. In de ochtend,

Nadere informatie

Herfst toernooien 2015 bij Alphense Boys

Herfst toernooien 2015 bij Alphense Boys Herfst toernooien 5 bij Alphense Boys Van harte welkom bij de herfsttoernooien 5 bij Alphense Boys voor achtereenvolgens de C, D, E-Top, C, D,D, F, E. Dit wordt het zevende jaar dat wij in de herfstvakantie

Nadere informatie

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 HOOFDSPONSOREN vv D OLDE VESTE 54 Voorwoord Voorwoord Beste sportvrienden, Welkom op het Sportpark Parallelweg bij het Rinus Michels Toernooi 2019, dit jaar georganiseerd

Nadere informatie

Herfst Toernooien Alphense Boys

Herfst Toernooien Alphense Boys Herfst Toernooien Alphense Boys Ma. 17 oktober 2016 t/m vr. 21 oktober 2016 Herfst toernooien 2016 bij Alphense Boys Van harte welkom bij de herfsttoernooien 2016 bij Alphense Boys voor achtereenvolgens

Nadere informatie

Herfst Toernooien Alphense Boys

Herfst Toernooien Alphense Boys Herfst Toernooien Alphense Boys Ma. 17 oktober 2016 t/m vr. 21 oktober 2016 Herfst toernooien 2016 bij Alphense Boys Van harte welkom bij de herfsttoernooien 2016 bij Alphense Boys voor achtereenvolgens

Nadere informatie

Kerst toernooien bij Alphense Boys

Kerst toernooien bij Alphense Boys Kerst toernooien 2627 bij Alphense Boys Van harte welkom op het 4e Kersttoernooi van Alphense Boys van dinsdag 27 december 26 tot en met vrijdag 6 januari 27 voor achtereenvolgens D2, Etop, E, F+F3, D3,

Nadere informatie

Herfst toernooien 2015 bij Alphense Boys

Herfst toernooien 2015 bij Alphense Boys Herfst toernooien 215 bij Alphense Boys Van harte welkom bij de herfsttoernooien 215 bij Alphense Boys voor achtereenvolgens de C2, D1, ETop, C1, D3,D2, F1, E3. Dit wordt het zevende jaar dat wij in de

Nadere informatie

ING Selectie toernooi 10 Mei 2018 JO9 JO10 JO11

ING Selectie toernooi 10 Mei 2018 JO9 JO10 JO11 ING Selectie toernooi 10 Mei 2018 JO9 JO10 JO11 TOERNOOIREGLEMENT 1. Alle verenigingen dienen zich een 45 minuten voor hun eerste wedstrijd te melden bij het toernooisecretariaat in de commissiekamer.

Nadere informatie

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen Bakkerij Paul Schalke E & F-pupillen selectie toernooi Deelnemende teams: ADO Den Haag Quick ARC RCL ASWH RKDEO DHC SC Victoria`04 DSVP TOGB Excelsior Maassluis VV Den Hoorn FC 's Gravenzande Westlandia

Nadere informatie

WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI PCI NEDERLAND C-TOERNOOI 21 MEI 2016 WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote

Nadere informatie

Kerst toernooien bij Alphense Boys

Kerst toernooien bij Alphense Boys Kerst toernooien 217218 bij Alphense Boys Van harte welkom op het 15e Kersttoernooi van Alphense Boys van zaterdag 23 december 217 tot en met zaterdag 6 januari 218 voor achtereenvolgens 132, 121, 111,

Nadere informatie

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH ZONDAG 10 JUNI 2018 - VREDENBURCH LEX IMMERS CUP 2 VOORWOORD VAN LEX IMMERS Toen ik vorig jaar werd gevraagd wat ik er van zou vinden als er een jeugd - toernooi naar mij zou worden vernoemd, ook nog te

Nadere informatie

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI PCI NEDERLAND C-TOERNOOI 21 MEI 2016 DE SPONSOR: Pci Nederland is de grootste onafhankelijke adviseur en leverancier op het gebied van documentoplossingen in Nederland. Hardware, software, de bijbehorende

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte sportvrienden,

Voorwoord. Geachte sportvrienden, Voorwoord Geachte sportvrienden, Welkom op Sportpark Tijenraan bij het Rinus Michels Toernooi 2018, hét toernooi voor getalenteerde jeugd, dat dit jaar georganiseerd wordt bij Rohda Raalte. Welkom aan

Nadere informatie

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon :

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon : Terrein RKDEO : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI Telefoon : 070-5171083 Donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag Inhoud Welkom 3

Nadere informatie

C-D PUPILLEN PAASTOERNOOI 26 MAART 2016

C-D PUPILLEN PAASTOERNOOI 26 MAART 2016 C-D PUPILLEN PAASTOERNOOI 26 MAART 2016 De toernooicommissie heet u hartelijk welkom op het C-D pupillen toernooi van sv Huizen. Voor velen wellicht de eerste keer in onze nieuwe accommodatie waardoor

Nadere informatie

Bakker Bart JO8-JO11 pupillen toernooi 20 mei 2017 BAKKER BART JO8 JO11 PUPILLEN TOERNOOI 20 MEI 2017

Bakker Bart JO8-JO11 pupillen toernooi 20 mei 2017 BAKKER BART JO8 JO11 PUPILLEN TOERNOOI 20 MEI 2017 BAKKER BART JO8 JO11 PUPILLEN TOERNOOI 20 MEI 2017 De toernooicommissie heet u hartelijk welkom op het Bakker Bart JO8 JO11 pupillen toernooi. In dit boekje vind u een aantal praktische zaken rondom het

Nadere informatie

Ieder team speelt 4 wedstrijden van 1 x 15 minuten. Begin- en eindtijd zullen worden aangegeven via de geluidsinstallatie.

Ieder team speelt 4 wedstrijden van 1 x 15 minuten. Begin- en eindtijd zullen worden aangegeven via de geluidsinstallatie. Voorwoord Wij verzoeken ieder team zich tijdig voor aanvang van het toernooi aan te melden bij de wedstrijdleiding Ochtend : aanmelden tussen 8.00 8.30, Middag : aanmelden tussen 12.30-13.00. - De commissie

Nadere informatie

Programmaboekje DHC JO11 - TOP TOERNOOI zaterdag 13 mei 2017

Programmaboekje DHC JO11 - TOP TOERNOOI zaterdag 13 mei 2017 Programmaboekje DHC JO11 - TOP TOERNOOI zaterdag 13 mei 2017 Woord van de jeugdvoorzitter. Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten u van harte welkom op ons mooie complex aan de brasserskade

Nadere informatie

IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi 2018

IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi 2018 Jumbo Jeugdtoernooi 2018 Zaterdag 16 juni JO8, JO9, JO10, JO11 Beste sportvrienden, Graag heten wij een ieder van harte welkom op het Jumbo Jeugdtoernooi van 2018. Wij zijn trots te kunnen melden dat voor

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC D-TOPTOERNOOI woensdag 24 februari 2016

Toernooi-informatie DHC D-TOPTOERNOOI woensdag 24 februari 2016 Toernooi-informatie DHC D-TOPTOERNOOI woensdag 24 februari 2016 Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons mooie complex aan de

Nadere informatie

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Concordia Delft DHC DHL Oliveo SEP Vitesse Delft Wippolder Spelvreugde, sportiviteit en leuk voetbal

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

PSE J011 TOERNOOI EXCELSIOR MAASSLUIS

PSE J011 TOERNOOI EXCELSIOR MAASSLUIS PSE J011 TOERNOOI EXCELSIOR MAASSLUIS ZONDAG 31 MAART VOORWOORD Beste voetballiefhebber, Hierbij ontvangt u het programma voor het PSE J011 toernooi 2019. Allereerst van harte welkom op het grootste J011

Nadere informatie

PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND

PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND 27 20 MEI 2017 WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord. Toernooi opzet. Poule indeling JO8-categorie. Speelschema JO8-categorie. Poule indeling JO9-categorie

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord. Toernooi opzet. Poule indeling JO8-categorie. Speelschema JO8-categorie. Poule indeling JO9-categorie INHOUDSOPGAVE Voorwoord Toernooi opzet Poule indeling JO8-categorie Speelschema JO8-categorie Poule indeling JO9-categorie Speelschema JO9-categorie Poule indeling JO11-categorie Speelschema JO11-categorie

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

Aan alle spelers, begeleiders, toeschouwers, organisatoren, sponsors (kortom, iedereen die is betrokken bij dit jeugd toernooi).

Aan alle spelers, begeleiders, toeschouwers, organisatoren, sponsors (kortom, iedereen die is betrokken bij dit jeugd toernooi). Aan alle spelers, begeleiders, toeschouwers, organisatoren, sponsors (kortom, iedereen die is betrokken bij dit jeugd toernooi). Mede namens het bestuur van OSM 75 heet ik u allen hartelijk welkom op ons

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

Programmaboekje DHC STAD DELFT CUP TOERNOOI zaterdag 6 januari 2018

Programmaboekje DHC STAD DELFT CUP TOERNOOI zaterdag 6 januari 2018 Programmaboekje DHC STAD DELFT CUP TOERNOOI zaterdag 6 januari 2018 Voorwoord van de Jeugdvoorzitter Aad Eerhard Bij deze heet ik alle ouders, spelers en begeleiding van de deelnemende verenigingen welkom

Nadere informatie

OM4U JO15 en JO13 jeugd toernooi 2017

OM4U JO15 en JO13 jeugd toernooi 2017 Inhoudsopgave 1. Deelnemende verenigingen 2 2. Toernooi reglement 3 3. Veldindeling JO15 en JO13 toernooi zaterdag 3 juni 2017 4 4. Poule-indeling en wedstrijdschema JO13-teams zaterdag 3 juni 5 5. Poule-indeling

Nadere informatie

Deze toernooien zijn niet mogelijk zonder de inzet van diverse vrijwilligers en sponsors. Hartelijk dank voor jullie inzet en/of bijdrage.

Deze toernooien zijn niet mogelijk zonder de inzet van diverse vrijwilligers en sponsors. Hartelijk dank voor jullie inzet en/of bijdrage. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2000 leden.

Nadere informatie

Nsecure JO9-Toernooi ochtend

Nsecure JO9-Toernooi ochtend Nsecure JO9-Toernooi ochtend 20 MEI 2017 Nsecure, even voorstellen Met innovatieve verbindingen van techniek, ict en menselijk toezicht ondersteunt Nsecure organisaties bij hun bedrijfsprocessen. Nsecure

Nadere informatie

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s Jolanda van t Kaar

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s Jolanda van t Kaar Foto s Jolanda van t Kaar Toernooi 13 & 20 mei 2017 1 Beste deelnemers, Voor u ligt het toernooiboekje van het vv Nieuwerkerk den Ouden Assurantiën pupillentoernooi 2017. Opnieuw een pupillentoernooi voor

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex.

VOORWOORD. Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex. Beste voetballers, begeleiders en ouders, VOORWOORD Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren

Nadere informatie

KIKKERPOLDER CUP 2019 JO14 / JO15 Selectie

KIKKERPOLDER CUP 2019 JO14 / JO15 Selectie KIKKERP OLDER CUP 201 9 JO14 / JO 15 Select ie INHOUDSOPGAVE VOORWOORD POULE INDELINGEN WEDSTRIJDPROGRAMMA FINALE WEDSTRIJDEN PLATTEGROND TOERNOOI REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT CONTACT INFORMATIE VOORWOORD

Nadere informatie

Gastteams: Soccer Boys SEV RKDEO Alphense Boys Wippolder Nieuwerkerk S Gravenzande UVS DoCos DHL DSVP VELO Barendrecht Forum Sport Victoria BVCB

Gastteams: Soccer Boys SEV RKDEO Alphense Boys Wippolder Nieuwerkerk S Gravenzande UVS DoCos DHL DSVP VELO Barendrecht Forum Sport Victoria BVCB v.v. Wilhelmus D toernooi Maandag 6 april 2015 Gastteams: Soccer Boys SEV RKDEO Alphense Boys Wippolder Nieuwerkerk S Gravenzande UVS DoCos DHL DSVP VELO Barendrecht Forum Sport Victoria BVCB 1 Algemene

Nadere informatie

V.V. IJsselmeervogels. Foto : Caspar Huurdeman

V.V. IJsselmeervogels. Foto : Caspar Huurdeman D-pupillen TOERNOOI V.V. Foto : Caspar Huurdeman 7 juni 2014 Routebeschrijving Het complex van is bereikbaar via de A1, afslag Amersfoort/Bunschoten- Spakenburg. Bij het einde van de afrit richting Bunschoten

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI

Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons mooie

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC JO13 - categorie Zaterdag 27 mei 2017

Toernooi-informatie DHC JO13 - categorie Zaterdag 27 mei 2017 Toernooi-informatie DHC JO13 - categorie Zaterdag 27 mei 2017 Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons mooie complex aan de Brasserskade

Nadere informatie

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL PROGRAMMABOEKJE Jo13 TOERNOOI 2019 2e pinksterdag maandag 10 juni KRSV VREDENBURCH LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL. 0703952288 VOORWOORD : Namens het Jeugdbestuur en de Toernooicommissie

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

TOV-JAN Jeugdtoernooi 2019

TOV-JAN Jeugdtoernooi 2019 TOV-JAN Jeugdtoernooi 2019 Toernooigids 8 juni 2019 Baarn, Sportpark Ter Eem Spelers, ouders, begeleiders en andere belangstellenden, Hartelijk welkom bij het TOV-JAN jeugdtoernooi. We zijn blij dat ook

Nadere informatie

De Krom KK Katwijk aan Zee (routebeschrijving:

De Krom KK Katwijk aan Zee (routebeschrijving: MET ONDER ANDeRE: Deelnemende teams: VV Katwijk, Quick Boys, GVVV, TOGB, Spijkenisse,, De Meern, PVCV, BFC, De Betrokken Spartaan, Exc. Maasluis, Zeeburgia, Buitenveldert, Elinkwijk Informatie Datum: woensdag

Nadere informatie

TOV-JAN Jeugdtoernooi 2019

TOV-JAN Jeugdtoernooi 2019 TOV-JAN Jeugdtoernooi 2019 Toernooigids Baarn, Sportpark Ter Eem Spelers, ouders, begeleiders en andere belangstellenden, Hartelijk welkom bij het TOV-JAN jeugdtoernooi. We zijn blij dat ook dit jaar weer

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste deelnemers,

VOORWOORD. Beste deelnemers, VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het E-toernooi 2014 van Sportclub Monster op sportpark Polanen. Vandaag zullen 30 teams in actie komen in 6 verschillende poules en strijden om de eer in

Nadere informatie

Programmaboekje. s.v. DHL B, C, D, E en F jeugdtoernooi Zaterdag 31 Mei Locatie sv DHL Brasserskade 234 DELFT (Tel: )

Programmaboekje. s.v. DHL B, C, D, E en F jeugdtoernooi Zaterdag 31 Mei Locatie sv DHL Brasserskade 234 DELFT (Tel: ) Programmaboekje s.v. DHL B, C, D, E en F jeugdtoernooi Zaterdag 31 Mei 2014 Locatie sv DHL Brasserskade 234 DELFT (Tel: 015-2131572) 1 Voorwoord van de voorzitter Vandaag bent u te gast bij sv DHL. Wij

Nadere informatie

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL PROGRAMMABOEKJE JO15 TOERNOOI 2019 KRSV VREDENBURCH LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL. 0703952288 VOORWOORD : Namens het Jeugdbestuur en de Toernooicommissie van de K.R.S.V. Vredenburch heten

Nadere informatie

29 MEI 2014 F-PUPILLEN TOERNOOI HOOFDSPONSORS:

29 MEI 2014 F-PUPILLEN TOERNOOI HOOFDSPONSORS: 29 MEI 2014 F-PUPILLEN TOERNOOI HOOFDSPONSORS: 2 SV HUIZEN F-PUPILLEN TOERNOOI 29 mei 2014 SV Huizen f-pupillen toernooi 29 mei 2014 Hartelijk welkom op het F-pupillen toernooi van SV Huizen. We wensen

Nadere informatie

Rijnpoort Makelaars A & B junioren Selectietoernooi

Rijnpoort Makelaars A & B junioren Selectietoernooi Rijnpoort Makelaars A & B junioren Selectietoernooi Maandag 16 mei 2016 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen Deelnemende A teams ARC A1 Legmeervogels A1 Sparta (AV) A1 VCS A1 VELO A1 Westlandia A1 Deelnemende

Nadere informatie

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL PROGRAMMABOEKJE Jo11 TOERNOOI 2019 2e pinksterdag maandag 10 juni KRSV VREDENBURCH LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL. 0703952288 VOORWOORD : Namens het Jeugdbestuur en de Toernooicommissie

Nadere informatie

E Toernooi. 4 Juni Sponsor:

E Toernooi. 4 Juni Sponsor: E Toernooi 4 Juni 2016 Sponsor: Voorwoord Geachte voetballiefhebber, Welkom! Met het woord voetballiefhebber denk ik u allemaal aan te kunnen spreken. Uiteraard de voetballers zelf, maar zeker ook de begeleiders

Nadere informatie

JUMBO NICO PAARDEKOOPER. Molenstraat 9c - MONSTER

JUMBO NICO PAARDEKOOPER. Molenstraat 9c - MONSTER 1990-29 e editie - 2018 JUMBO NICO PAARDEKOOPER Molenstraat 9c - MONSTER VOORWOORD Sportclub Monster organiseert op zaterdag 2 juni 2018 voor de 29 e keer het Jan H. van Bommel toernooi en heet u van harte

Nadere informatie

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] 22 JUNI 2019 VOORWOORD VV NOORDWIJK Namens het jeugdbestuur van Noordwijk heten wij u van harte welkom op het prachtige sportpark van VV Noordwijk aan de Duinwetering. Trots

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC JO11 - categorie Zaterdag 20 mei 2017 AAD KEUKENS - TOERNOOI

Toernooi-informatie DHC JO11 - categorie Zaterdag 20 mei 2017 AAD KEUKENS - TOERNOOI Toernooi-informatie DHC JO11 - categorie Zaterdag 20 mei 2017 AAD KEUKENS - TOERNOOI Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons

Nadere informatie

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie:

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie: 25 mei 2017 VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het JO11-toernooi 2017 van Sportclub Monster op Sportpark Polanen. Vandaag zullen 34 teams in actie komen in 7 verschillende poules en strijden

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren bij FC Zoetermeer.

VOORWOORD. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren bij FC Zoetermeer. VOORWOORD Namens het bestuur van FC Zoetermeer heten wij alle spelers, speelsters, begeleiders, scheidsrechters en natuurlijk alle vrijwilligers van harte welkom op ons sportcomplex. Wij zijn verheugd

Nadere informatie

Organiseert E -Pupillen. Toernooi zondag 26 April 2015

Organiseert E -Pupillen. Toernooi zondag 26 April 2015 Organiseert E -Pupillen Toernooi zondag 26 April 2015 Beste voetballers, begeleiders en ouders, Op zondag 26 april organiseert Haaglandia Sir Winston het E toernooi op sportpark Haaglandia / Prinses Irene.

Nadere informatie

PVCV C/D-toernooi zaterdag 19 mei Inhoud:

PVCV C/D-toernooi zaterdag 19 mei Inhoud: Inhoud: Pagina 3 Voorwoord/welkom Pagina 4 Deelnemende verenigingen Pagina 5 Informatie Pagina 6 Route Pagina 7 Toernooireglement Pagina 8 Veldindeling sportpark Pagina 9 t/m 11 Ochtend programma D pupillen

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend)

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen,

Nadere informatie

Ton Ballering JO08 & JO10 selectie toernooi

Ton Ballering JO08 & JO10 selectie toernooi Ton Ballering JO08 & JO10 selectie toernooi Alphense Boys JO10:1 DSO JO10:1 FC s-gravenzande JO10:1 Forum Sport JO10:1 Future Talent Academie JO10:1 Future Talent Academie JO10:1 GDA JO10:1 HC FC Victoria

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 14 mei 2016 Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

Pupillen - Junioren & Meisjes Toernooi. Zaterdag 17 Mei 2014

Pupillen - Junioren & Meisjes Toernooi. Zaterdag 17 Mei 2014 Pupillen - Junioren & Meisjes Toernooi Zaterdag 17 Mei 2014 Ochtendprogramma C Junioren & D Pupillen 08:30-12:17 Prijsuitreiking 12:30 GROEP A GROEP B GROEP C GROEP D De MEERN C 4 AMSTELVEEN C 2 ALPHEN

Nadere informatie

vv Foreholte Zondag 7 april e Edwin van der Sar Toernooi

vv Foreholte Zondag 7 april e Edwin van der Sar Toernooi vv Foreholte Zondag 7 april 2019 13 e Edwin van der Sar Toernooi Voorwoord Beste voetballiefhebbers, Het is me een genoegen om jullie welkom te heten bij voetbalvereniging Foreholte voor het 13 e Edwin

Nadere informatie

Toernooien RCSV Zestienhoven. Maandag 5 juni 2017

Toernooien RCSV Zestienhoven. Maandag 5 juni 2017 RCSV Zestienhoven Maandag 5 juni 2017 Van der Duijn van Maasdamweg 601 3045 PE Rotterdam tel. 010-422.56.02 RCSV Zestienhoven Deelnemende verenigingen Alexandria 66 CVV Berkel De Betrokken Spartaan Dubbeldam

Nadere informatie

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk Reglementen Ries van Dijk Toernooi 2018 Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Pagina 1 Inhoud Huishoudelijk reglement... 3 Toernooireglement... 4 Algemene opmerkingen voor leiders, begeleiders, spelers...

Nadere informatie

Toernooiboekje JO9 Junioren

Toernooiboekje JO9 Junioren Toernooiboekje JO9 Junioren 17 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Voorwoord pagina 3 2. Toernooireglement pagina 4 3. Plattegrond van sportpark RVVH pagina 6 4. Dankwoord pagina 7 5. Wedstrijd schema en standen pagina 8 6. Aantekeningen pagina 17 7.

Nadere informatie

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO8 en JO9 jeugd toernooi 2018

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO8 en JO9 jeugd toernooi 2018 Inhoudsopgave 1. Deelnemende verenigingen 2 2. Kleedkamerindeling 2 3. Toernooi reglement 3 4. Veldindeling JO8 en JO9 toernooi zaterdag 9 juni 2018 4 5. Poule-indeling en wedstrijdschema JO8-teams zaterdag

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

JO11 Toernooi. 9 juni 2018

JO11 Toernooi. 9 juni 2018 JO11 Toernooi 9 juni 2018 Voorwoord Welkom op het jaarlijkse voetbalfeest van JO-11 pupillen! Voorschoten 97 heet u van harte welkom op Sportpark Adegeest bij de 20e editie van het toernooi voor JO-11

Nadere informatie

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017 svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 18 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw TOPtoernooi 2017 voor nieuwe JO13 en JO15 selectie teams seizoen 2017-2018. svcdw

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73 1 v.v. Bunnik 73 4 april 2015 v.v. BUNNIK 73 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op

Nadere informatie

HENK ELLING VVJ JEUGDTOERNOOI

HENK ELLING VVJ JEUGDTOERNOOI HENK ELLING VVJ JEUGDTOERNOOI 1 JUNI 2019 BALSPONSOR VAN HET TOERNOOI Mississippidreef 5 3565CE Utrecht T 030-2612400 F 030-2616070 E info@drankenhandelnectar.nl Inhoudsopgave 1 Welkom 2 Mededelingen 3

Nadere informatie

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 13 juni 2015 Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP 1 Algemene adresgegevens Bezoekadres

Nadere informatie

KVEEE-TOERNOOI. V.V. IJsselmeervogels

KVEEE-TOERNOOI. V.V. IJsselmeervogels KVEEE-TOERNOOI V.V. 6 juni 2015 Routebeschrijving Het complex van is bereikbaar via de A1, afslag Amersfoort/Bunschoten- Spakenburg. Bij het einde van de afrit richting Bunschoten aanhouden. In Bunschoten

Nadere informatie

TALENT TROPHY D.O.S.C

TALENT TROPHY D.O.S.C TALENT TROPHY D.O.S.C. 25-06-2016 DOSC Contactgegevens Adresgegevens Sportpark Den Dolder Paviljoen D.O.S.C. Willem Arntszlaan 96 3734 EJ Den Dolder Telefoonnummers Paviljoen: 030 225 78 35 Bestuurskamer:

Nadere informatie

Ook vandaag is het allerbelangrijkste natuurlijk het voetbalplezier van onze kinderen, dat staat op nummer 1.

Ook vandaag is het allerbelangrijkste natuurlijk het voetbalplezier van onze kinderen, dat staat op nummer 1. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

E-TOP TOERNOOI VVSB - ZATERDAG 20 MEI

E-TOP TOERNOOI VVSB - ZATERDAG 20 MEI E-TOP TOERNOOI VVSB - ZATERDAG 20 MEI 2017 Deelnemers E-Top toernooi FC Emmen BFC Bussum VVSB AFC ADO Den Haag Quick Boys De Betrokken Spartaan AFC 34 Almere City Brabant United Velo UNA Rijnsburgse Boys

Nadere informatie

sc Victoria 04 ING Paas-toernooi 1 april 2018 Welkom

sc Victoria 04 ING Paas-toernooi 1 april 2018 Welkom sc Victoria 04 ING Paas-toernooi 1 april 2018 Welkom WELKOM Het is ons een groot genoegen u namens sc Victoria 04 van harte welkom te heten op de allereerste editie van het ING Recreatie toernooi op Sportpark

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Deelnemende F1 teams Barendrecht F1 Haaglandia F1 De Graafschap F1 HVV F1 Den Hoorn F1 Katwijk F1 DHC F1 Leerdam Sport F1 DSO F1 Pinas Sports Academy F1

Nadere informatie

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO8/JO9-pupillen. Maar liefst 32 teams gaan in 4 verschillende

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op het complex van S.C. Woerden.

Wij heten u van harte welkom op het complex van S.C. Woerden. Welkom Wij heten u van harte welkom op het complex van S.C. Woerden. Na een aantal jaar zonder thuistoernooi te hebben geopereerd, wordt op 31 mei 2014 voor de eerste keer op ons complex het Rabobank Lagere

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN D- toernooi 31 mei 2014

S.V. DEN HOORN D- toernooi 31 mei 2014 S.V. DEN HOORN D toernooi 31 mei 2014 Voorwoord Met veel plezier heten wij u welkom op ons mooie sportpark. De jaarlijkse toernooiperiode is weer aangebroken, waarin ook SV Den Hoorn een aantal toernooien

Nadere informatie

Toernooiboekje JO13 Junioren

Toernooiboekje JO13 Junioren Toernooiboekje JO13 Junioren 10 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Deelnemende D1 teams AFC'34 D1 ARC D1 DHC D1 Excelsior Maassluis D1 Jodan Boys D1 JEKA D1 Deelnemende C1 teams AFC'34 C1 DHC C1

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord. Opzet van het toernooi. Poule indeling JO9-categorie. Speelschema JO9-categorie. Plattegrond kleedkamers en velden

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord. Opzet van het toernooi. Poule indeling JO9-categorie. Speelschema JO9-categorie. Plattegrond kleedkamers en velden INHOUDSOPGAVE Voorwoord Opzet van het toernooi Poule indeling JO9-categorie Speelschema JO9-categorie Plattegrond kleedkamers en velden Poule indeling JO11-categorie Speelschema JO11-categorie Toernooireglement

Nadere informatie

19 april C-junioren. Hoofdsponsors:

19 april C-junioren. Hoofdsponsors: 19 april 2014 C-junioren TOERNOOI Hoofdsponsors: 2 SV HUIZEN C-junioren TOERNOOI 19 april 2014 SV HUIZEN C-junioren TOERNOOI 19 april 2014 3 SV Huizen C-junioren toernooi 19 april 2014 Hartelijk welkom

Nadere informatie

Onze hoop is dat alle teams zich inzetten om een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi te spelen.

Onze hoop is dat alle teams zich inzetten om een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi te spelen. Voorwoord: Beste sportvrienden, Welkom op ons sportpark Espendonk. Voor dit jaar staan er toernooien gepland op 16 juni voor de JO7, JO9, JO13 Hoofdklasse /3 e divisie en voor de JO15 categorieën en op

Nadere informatie

HVC 10. Het ID2M Bouwmanagement Jeugdtoernooi voor C- en D-junioren Programmaboekje 17 mei 2014

HVC 10. Het ID2M Bouwmanagement Jeugdtoernooi voor C- en D-junioren Programmaboekje 17 mei 2014 HVC 10 Het ID2M Bouwmanagement Jeugdtoernooi voor C- en D-junioren Programmaboekje 17 mei 2014 Locatie: Sportpark de Rondgang Rondgang 10 3151 BP Hoek van Holland 0174-383070 Hvc10jeugdtoernooien@gmail.com

Nadere informatie

24 Mei Sporting Almere E - Pupillen toernooi

24 Mei Sporting Almere E - Pupillen toernooi 24 Mei 2014 Sporting Almere E Pupillen toernooi Voorwoord van de voorzitter Beste spelers, trainers, leiders en ouders. Welkom bij Sporting Almere, nog steeds de snelst groeiende voetbalclub uit de regio.

Nadere informatie

Toernooireglement 2019

Toernooireglement 2019 Toernooireglement 2019 Tijdig aanwezig en melden - Teams dienen zich uiterlijk 30 minuten voor hun eerste wedstrijd te melden bij het wedstrijdbureau in de kantine. De wedstrijden beginnen 1 juni 2019

Nadere informatie

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 VV Katwijk Top KrokustoernooI woensdag 1 maart 2017 13:30 uur O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15 met onder andere: Deelnemende teams: VV Katwijk, Quick Boys, GVVV, TOGB, Excelsior Rotterdam, SC Feyenoord,

Nadere informatie