Nieuwsbrief 2 22 sept. 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 2 22 sept. 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 2 22 sept Agenda: 26 september Bijeenkomst uderraad 26 september Start thema Afrika en Azië groep 8 29 september Weekviering meerdere groepen 5 oktober Dag van de Leraar 5 oktober Start Kinderboekenweek 6 oktober Weekviering voorleeswedstrijd 6 oktober Nieuwsbrief 3 13 oktober Weekviering afsluiting Kinderboekenweek Bijlages: - Grote Tiliander en bibliotheek Verwendag opa s en oma s. Fijn weekend! - Informatie en inschrijvingsformulier Halloween Korenspektakel De Duinendag. De Duinendag was leuk voorbereid en groep acht heeft volkomen hun best gedaan met de spelletjes bedenken. De kleuters hadden veel lol gehad. De bovenbouw heeft gerend en getikt met het spel Levend Stratego. De vrij spelen pauze was heel leuk, want de kinderen konden spelletjes spelen en hutten bouwen. Ze konden zich goed vermaken op de locatie. Groep 7/8 en groep 8 gingen gezellig fietsen naar de locatie. Saskia ging met een aantal kinderen naar de hoogste duin je kon met een sleetje van de berg of rollend. Het zag er leuk uit. We vonden het een leuk school uitje. Groetjes Zara en Lotte Wij zijn op de fiets naar de duinen geweest. p de fiets was het heel gezellig. Na 45 minuten fietsen, kwamen we aan in de Loonse en Drunese duinen. We begonnen met de opening en de yell. Daarna mocht je vrijspelen of je ging mee naar de hoogste duin van de duinen. Als je naar de hoogste berg wilde moest je 20 minuten lopen. Toen je aankwam mocht je van de berg af sleeën of van de bergen afspringen. Je kon daar ongeveer een uur spelen. Daarna ging je terug naar het begin stuk. Daar mocht je nog even vrijspelen. Je kon ook daar blijven. Dan ging je hutten bouwen en de andere hutten overnemen. f je kon voetballen. Toen gingen we Levend Stratego doen. Het was erg leuk. Maar wel erg warm! Daarna fietste we weer terug naar school. Dit was onze Duinendag! Sjoerd en Giel Schoolreisje groep 8 naar het Prehistorisch dorp. Wist je dat: - het weer oer-gezellig was in de prehistorie? - de kinderen graan hebben gemalen? - ze daar Germaanse pannenkoeken van hebben gebakken? - deze heel lekker smaken met oermoes? - Ruben en Mees jarig waren en we gezongen hebben rond het kampvuur? - de ouders gezorgd hebben voor twee spannende avondspelen? - Fenna als eerste vuur heeft gemaakt bij de Pre-lympics? - Nina haar lepel kwijt was, maar die hing aan een koord op haar rug ;) - Daan W in het water is gevallen? - we frikadellen hebben geroosterd boven het vuur met onze zelfgemaakte speren? - Daan V het heel leuk vond om hout te hakken? - Julia is achtergelaten op een onbewoond eiland, maar gelukkig ook weer is gered? - we amuletten hebben gemaakt van leem? - we kano hebben gevaren? - deze kano s best wel wiebelen in het water?

2 pleiden in school. De Kikkenduut is zijn 2 e jaar ingegaan als pleidingsschool. 7 PAB studenten lopen op onze school stage met de dinsdag als gezamenlijke stagedag.p de foto is het onderwijsnest van de Kikkenduut te zien. Van links naar rechts: Susan (1 e jrs verkorte deeltijd) 1-2 Vlinders, Wouter (4 e jrs) 5 Veldmuizen, Chantal (3 e jrs) 7-8 Dassen, Karin (basisschoolcoach Kikkenduut), Ingrid (SLB-er FHKE Tilburg), Kim (2 e jrs) 3-4 Krekels, Noortje (4 e jrs) 6-7 Eekhoorns, Daan (3 e jrs) 1-2 Libellen. p de foto ontbreekt Gise (1 e jrs) 8 Egels. In deze nieuwsbrief stellen 2 van de studenten zich voor. Dat zijn Wouter en Chantal. Ik ben Wouter de Koning, vierde jaars student van de pabo. Binnen het onderwijs houd ik mij vooral bezig met de ontwikkeling van de Engelse taal en mediawijsheid. ok vind ik het belangrijk dat de kinderen het leuk vinden om te leren, daarom probeer ik ze ook onderwerpen aan te bieden die in de eigen interesse liggen. Wanneer ik hier niet mee bezig ben, ben ik veel buitenshuis te vinden om daar zelf actief bezig te zijn. Mijn naam is Chantal Rieken, ik ben 21 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik loop stage in groep 7/8 bij Nadine. mdat ik naast de PAB (eind 3e jaars) ook nog een tweede opleiding volg (lerarenopleiding biologie, 3e jaars) loop ik op de maandag en dinsdagochtend stage op de Kikkenduut. p de dinsdagmiddag volg ik zelf lessen op de Fontys. ok ben ik pas moeder geworden van een zoontje; Inoah ( ). Ik vind het fijn dat ik de komende tijd het team mag versterken en van iedereen kan leren. Zijn er nog vragen, stel ze gerust!

3 Afspraken bij calamiteiten. In het geval van een noodsituatie of dreigende noodsituatie kan er worden besloten het schoolgebouw te ontruimen. Elk jaar wordt dit twee keer geoefend. Eenmaal oefenen we een telefonische bommelding en eenmaal een interne brandmelding. Soms is een oefening aangekondigd en wordt deze vooraf en achteraf besproken met de kinderen en het team. Een andere keer is de ontruimingsoefening onverwacht en kunnen we goed controleren of alles gaat zoals beschreven in het ontruimingsplan. Als u op school bent tijdens een geplande of ongeplande calamiteit doet u dan het volgende: - Raak niet in paniek - Volg de instructies van het personeel - Blijf bij de groep waar u op dat moment bent (als u bijvoorbeeld helpt bij het flitsen in groep 3, dan blijft u bij de ontruiming ook bij groep 3). - Bij een bommelding moet u uw bezittingen altijd meenemen, bij een brandmelding is het belangrijk dat u meteen het gebouw verlaat en eventuele bezittingen achter laat. - Laat u eigen kind in ieder geval altijd bij de groepsleerkracht, neem u kind niet mee naar huis! Eerst moeten we alle namen van de kinderen controleren, zodat we zeker weten dat iedereen het gebouw veilig verlaten heeft. - Van de (hoofd-) BHV er, brandweer of politie krijgt u te horen of/wanneer u weer in het gebouw terug kan keren. De ouderhulpvragenlijst van dit schooljaar! Wij hebben uw hulp bij de schoolactiviteiten hard nodig! Mogen we op u rekenen? Voor de nieuwe ouders op school eerst wat informatie. Het werken met kinderen op onze school, sommige vieringen, de organisatie van feesten en activiteiten e.d. kunnen niet zonder hulp die ouders en eventueel grootouders ons zouden willen en kunnen bieden. Door uw hulp is er op school véél meer mogelijk. Met een kleine investering per jaar kunt u ons geweldig helpen. Zo leert u de school ook beter kennen. Voor vrijwilligers staat een kopje thee en koffie altijd klaar. Wij nodigen u van harte uit om aan de activiteiten bij te dragen. Er is voor elk wat wils! We weten nooit precies van tevoren of we van alle aangeboden hulp gebruik zullen maken. p het moment dat die hulp gewenst is, kunnen we u daarvoor benaderen. Alle vormen van ouderhulp zijn van belang en onmisbaar, vandaar dat we u ook nu weer vragen of we in de loop van dit schooljaar op u mogen rekenen. Natuurlijk kunt u met vragen die u heeft over verschillende vormen van hulp terecht bij de teamleden of de directie. In sommige gevallen kan de leerkracht ook rechtstreeks om ouderhulp vragen. Bijvoorbeeld bij activiteiten die nu nog niet zijn ingepland. U kunt aangeven aan een activiteit mee te willen doen door het bolletje te kleuren. Wilt u de enquêteformulieren voor 27 september 2016 mee terug geven naar school? We willen graag alle formulieren terug, ook als u niet in de gelegenheid bent te helpen. Bij voorbaat onze hartelijke dank namens het team en ouderraad. Team obs de Kikkenduut.

4 Enquête ouderhulp schooljaar Naam: uders van: Telefoon: adres: Hulp aan de groepen: Klassenouder van de groep: 0 hommeltjes 0 libellen 0 vlinders 0 meikevers 0 krekels 0 mollen 0 veldmuizen 0 lijsters 0 eekhoorns 0 dassen 0 egels p vaststaande tijd, met kinderen werken (allerlei voorkomende werkzaamheden zoals hulp bij lezen, materialen klaarzetten e.d.). In overleg met de leerkracht. 0 hommeltjes 0 libellen 0 vlinders 0 meikevers 0 krekels 0 mollen 0 veldmuizen 0 lijsters 0 eekhoorns 0 dassen 0 egels 0 geen voorkeur Met groepjes kinderen groep 3 t/m 5 wekelijks één of meerdere keren lezen, telkens s morgens om uur. Met groepjes kinderen groep 3 t/m 5 wekelijks één of meerdere keren flitsen (woordherkenning), telkens s morgens om uur. Groep 3. Groep 3-4. Groep 4-5. Groep 5. Tutorlezen dinsdag en vrijdag. Flitsen dinsdag t/m vrijdag Tutorlezen en flitsen dinsdag en donderdag of vrijdag Er zijn voldoende hulpouders voor tutorlezen en flitsen Tutorlezen en flitsen dinsdag, donderdag en vrijdag Voor tutorlezen en flitsen kunt u zich ook rechtstreeks bij de leerkracht aanmelden. Incidentele hulp bij handvaardigheid (samen met vakleerkracht Astrid Berkhout op vrijdag) Hulp bij jaarlijkse activiteiten: Begeleiding van een groepje kinderen tijdens de herfst- en/of lentetocht (week en week ) Kinderen vervoeren per auto tijdens herfst- en/of lentetocht (week en ) Assistentie tijdens de Sinterklaasviering op (maandag) Assistentie bij de Kerstviering op (donderdag) Assistentie bij de Carnavalsviering van groep 1 t/m 8 (donderdag) Assistentie bij de sportdag Sport 4 Kidz. Mei z.o.z.

5 Assistentie bij de Avondvierdaagse 2017 Assistentie bij het zwemtoernooi op zondag (voorjaar 2017) Begeleiden van deelnemend team aan het voetbaltoernooi in de meivakantie (week en ) Meedoen aan de ouderweekviering op (donderdag) Assistentie bij het schooljaarfeest op zaterdag meehelpen met keuzecursus op november 2016 (vrijdag) Thema Bouwen. Hulp bij algemene activiteiten: Dit jaar stel ik me beschikbaar voor de ouderraad Hulp bij hoofdluiscontrole na de vakanties Helpen bij de aanvulling, vernieuwing, invoeging van materialen in de leeskasten. Plastificeren en repareren van boeken Uitzoeken/sorteren van de kleuterprentenboeken Assistentie bij het periodiek vegen van de speelplaats met de veegmachine van school Een uurtje per week klassentuinonderhoud met een klein groepje kinderen in het voor- en najaar In deze groep: Tuingroep: Af en toe enkele uren voor groot groenonderhoud in de schoolomgeving Toelichting: nze school ligt in een prachtig mooie groene omgeving. Recent is de schapenwei weer volledig vernieuwd en hebben we nu naast schapen nu ook weer geitjes en kippen. Daar zijn we trots op en het hoort écht bij de Kikkenduut. Samen met de kinderen zorgen we voor de dieren en de conciërges proberen zoveel mogelijk het groenonderhoud bij te houden. Het snoeien en het weghalen van het onkruid is echter een grote klus die we niet goed bij kunnen houden. Wij zouden het dus erg fijn vinden als een groep ouders mee zou willen werken aan het tuinonderhoud. Deze groep kan zelf afspraken maken over de momenten waarop dit gebeurt. Klusgroep: het doen van kleine klusjes op in overleg vast te stellen momenten Assistentie fotograferen speciale gelegenheden Wassen van de school T-shirts na een activiteit, zoals Sportdag en Avondvierdaagse Hulp bij activiteiten met een vergoeding: Surveilleren in de middagpauze (tegen vergoeding 10,25 euro per keer) op maandag / dinsdag donderdag / vrijdag

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 26-08- 2014 Welkom terug op school! Beste ouders en kinderen. Het schooljaar is weer begonnen. We hopen dat u heeft mogen genieten van een fijne vakantie! In deze nieuwsbrief weer volop nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017

Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017 Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017 Bijlages: - Informatie aan van de Jeugdgezondheidszorg voor het schooljaar 2017-2018 - Enquête ouderhulp 2017-2018 (herhaling) - Voorstellen MR en MR-leden - Persbericht vakantieschool.

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7 Algemene informatie Brandoefening Vandaag heeft er een onaangekondigde brandoefening plaatsgevonden. Het doel van deze oefening was inzicht te krijgen in de snelheid van ontruiming. Alle leerlingen, leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 25 e jaargang nr 2 2 september 2016 Van de directie...1 Verkeer: De scholen zijn weer begonnen!...2 Sparen voor het Zwanenbos...2 Ontruimingsoefening...2 Ouderkamer...3 Info-ochtenden...3 Vergoeding

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 aug. 2018

Nieuwsbrief 1 23 aug. 2018 Nieuwsbrief 1 23 aug. 2018 Bijlages: -Lezing over het Hoogsensitieve kind -Wijze Ouder Training -Ouderkalender 2018-2019 digitaal -Informatieavond Eerste Heilige Communie Agenda: 27 augustus Bijeenkomst

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

obs De Pionier - Wormerveer

obs De Pionier - Wormerveer OUDERHULP obs De Pionier - Wormerveer Schooljaar 2014-2015 INLEIDING Dit schooljaar wederom een ouderhulpboekje. We willen de ouders nog meer betrekken bij de diverse activiteiten op school. Jaarlijks

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2016-2017 Veghel, 13 september 2016 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 Ter inleiding In dit boekwerkje vindt u een overzicht van alle ouderhulp, waarvoor u zich voor het schooljaar 2014-2015 kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november

Haydn-info 17 oktober Speciale dagen oktober. maandag 22 oktober t/m. Speciale dagen november Haydn-info 17 oktober 2018 Speciale dagen oktober vrijdag 19 oktober maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober woensdag 31 oktober Speciale dagen november zondag 11 november woensdag 14 november vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2018-2019 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Herfstvakantie 15-10-2018 / 19-10-2018 Kerstvakantie 24-12-2018 / 04-01-2019 Carnaval 04-03-2019 / 08-03-2019 Meivakantie 22-04-2019 / 03-05-2019

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( )

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) 1920-01 (28-08-19) 19-30 augustus Gouden Weken 29 augustus ontruimingsoefening 04 september kennismakingsavond in alle groepen 11 september CJG bij ons op school (8.25u-8.45u) Beste allemaal, Nieuws van

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Datum: vrijdag 5 oktober 2018

Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Populierenblaadje Algemeen: Oudergesprekken: In oktober worden alle ouders uitgenodigd voor een gesprek met de leerkracht (op ouders van schoolverlaters en kleuterouders die

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Week van de facultatieve LOL-gesprekken. Dinsdag 21 juni. Woensdag 29 juni

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Week van de facultatieve LOL-gesprekken. Dinsdag 21 juni. Woensdag 29 juni Info Bron Amersfoort-Vathorst 16 juni 2016 Uitgave 38, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Weekmail oktober 2013

Weekmail oktober 2013 Weekmail 5 10 oktober 2013 Leren zorgen voor jezelf en de ander Dag van de leraar Normaal gesproken is de dag van de leraar altijd op 5 oktober, maar dat viel in het weekend dit jaar. Vandaar dat alle

Nadere informatie

Datum: donderdag 17 mei 2018

Datum: donderdag 17 mei 2018 Datum: donderdag 17 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Spelletjesmiddag: Wanneer spelen we nog gewoon een spelletje? We merken dat het steeds minder voorkomt en dat terwijl het zó gezellig én goed is!

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 774 21-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Stagiaire In groep 7 zal vanaf komende maandag Anouk de Hoog stage lopen. Anouk komt

Nadere informatie

Datum: donderdag 26 april 2018

Datum: donderdag 26 april 2018 Datum: donderdag 26 april 2018 Populierenblaadje Algemeen: 27 april t/m 11 mei Vakantie: Morgen hebben we allemaal meivakantie. We zien alle kinderen weer op 14 mei op school. Fijne vakantie! Koningsspelen

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 18-09-2016 Inhoud Inhoud... 1 Zomerfeest!... 1 Informatieavond... 2 Oversteken op de Nassaulaan!... 2 Uit de kleutergroepen... 2 Brandoefening...

Nadere informatie

We gaan weer beginnen!

We gaan weer beginnen! Nieuwsbrief van CNS-basisschool Juliana Halderweg 43-45 6721 ZJ Bennekom info@juliana.cnsede.nl www.juliana.cnsede.nl 21 augustus 2015 We gaan weer beginnen! Komende maandag ontvangen we als team van CNS-basisschool

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 zondag 6 13 20 27 maandag 7 14 21 28 dinsdag 1 8 15 22 29 woensdag 2 9 16 23 30 donderdag 3 Juf Nienke jarig 10 17 24 vrijdag 4 11 18 25 zaterdag 5 12 19 26

Nadere informatie

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6 Ouderinfo De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023-5330297 www.piramide-boerhaave.nl facebook: piramide boerhaave Ouderinfo 1: 2 september 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4

Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Nieuwsbrief Donderdag 21 september 2017 Nr. 4 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Donderdag 21 september 13.30 14.45 uur Gouden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort.

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort. Kalender Kalender 30 september Studiedag Alle kinderen 5 oktober Start kinderboekenweek 13 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 18 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie Alle

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 oktober 2015

Datum: donderdag 8 oktober 2015 Datum: donderdag 8 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Studiedag: morgen hebben alle kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. We wensen jullie een lekker lang weekend toe! Kalender:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF nr. 16 23 maart 2012 In deze nieuwsbrief: Informatieavond MR Stagiaires Schoolfotograaf E-mailadressen Parkeren Paasfeest Bericht van Herberg De Hoef Belangrijke data: 5 t/m 10 april geen school

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie