25 juni ste.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "25 juni ste."

Transcriptie

1 25 juni ste

2 Voorwoord van de voorzitter De Voorronde Dames en heren, van harte welkom bij het Gouden Pet straatmuzikantenfestival Dit is alweer de 31e editie. De voorronde bestaat uit 4 speelrondes. Iedere deelnemer is dus 4 keer te zien op 4 verschillende speelplekken. In totaal zijn er in het festival gebied 20 speelplekken, voornamelijk bij horeca gelegenheden (zie de kaart in dit boekje). Er doen 40 verschillende groepen muzikanten mee. Tijdens de voorronde lopen deskundige jury teams langs de acts om te beoordelen op muzikaliteit, originaliteit en presentatie. Zij kiezen 6 acts die doorgaan naar de finale. Voor originaliteit zal een aparte deelnemer worden aangewezen. We kijken terug op een geweldige 30e editie van vorig jaar. In alle opzichten was het een geweldig succes. Naar aanleiding hiervan hebben we besloten om opnieuw 4 voorrondes te houden op 20 speelplekken met 40 deelnemers. Elke deelnemer is dus 4 keer te zien op een van de speelplekken. De finale zal hierdoor pas beginnen om uur waar de 6 finalisten te zien zijn. Ons festival gebied hebben we dit jaar uitgebreid met twee geweldige locaties. Dit jaar hebben Scarlatti en De Beproeving ook een speelplek voor hun terras. Elk jaar is het weer een verrassing welke muzikanten deelnemen aan deze unieke en gezellige dag in de mooie Leidse binnenstad. Er is weer veel diversiteit aan genres en de muzikale voorproefjes die we hebben gehoord doen ons vermoeden dat de kwaliteit weer hoog is. Het is elk jaar weer een puur muzikaal genot om in het festival gebied rond te wandelen of op een van de vele terrasjes met een drankje van de straatmuzikanten te genieten. Wij zijn er trots op dit unieke straatmuziekfestival dit jaar voor de 31ste keer te kunnen organiseren. Dit hebben wij te danken aan de verkregen subsidies, de bijdragen van sponsoren en de inzet van onze vrijwilligers. Wij wensen u allen van harte een heel goed Gouden Pet festival toe en nodigen u vooral uit om ook de finale op het Hooglandse Kerkplein bij te wonen. Bestuur Gouden Pet De Finale Om 17:15 uur begint de finale op het hoofdpodium bij het Hooglandse Kerkplein. Hier wordt kenbaar worden gemaakt wie de 6 finalisten zijn. Zij spelen ieder één nummer. Nadat de laatste finalist is geweest zal aan het publiek worden gevraagd te stemmen(*). Degene met de meeste publieksstemmen wint de Gouden Pet. Er wordt ook een juryprijs en een originaliteitsprijs toegekend. (*) De organisatie deelt stemkaartjes uit. Iedereen mag één stem uitbrengen. De act met de meeste stemmen is publiekswinnaar. Er zal ter plekke nog worden uitgelegd hoe de procedure precies verloopt. 31 ste

3 t Valies 13.30u (11) u (15) u (19) u (19) 14 Folk & Pop & eigen nummers De 5-koppige Leidse band t Valies speelt waar het maar kan! Van sixties and seventies classics tot herinnert u zich deze nog eighties- hits doorspekt met folk en country nummers, nederlands en anderlandstalig, covers en eigen nummers. Dit jaar met veel dieren! 8 METER MEID! 13.00u (19) 14.00u (07) u (09) u (09) 10 Filmmuziek The coming back of: 8 METER MEID! met hilarische zang, acts en dans, begeleid door 7 mannen. Ooit 1e met de Limonado s, een keer 3e en 2e, en een publieksprijs. Nu bespelen we de filmmuziek en het publiek mag meedoen, surprise. Het is altijd een feestje om naar ons te kijken. Backdoor stomperd 13.30u (04) u (03) u (12) u (12) 16 Folk Backdoor Stomperd bestaat uit twee man. Zij zijn nu 7 jaar bij elkaar en spelen op festivals in het hele land. Banty Holler 13.00u (06) u (13) u (05) u (05) 7 Americana Banty Holler speelt roots muziek voor meatheads en iedereen die het wil horen. Zij brengen een enerverende show met een outlaw country vibe storytelling en gitaarmuziek. Recentie van de popschool Den Haag: Fantastisch optreden vol vuur! Basic Matters 13.30u (11) u (16) u (18) u ( 17 Singer songwriter Basic Matters is een tweemans band en treden wekelijks op bij verschillende festivals en evenementen. In Noord-Holland zijn we een gevestigde naam en vooral vanwege onze zgn. Dream Sessions : een sfeervolle setting met prachtige luisterliedjes en ook de meer ritmische songs vertolken zij op creatieve en fraaie wijze. BinnensteBuiten 13.00u (06) u (13) u (05) u (05) 15 Meezing Marije en Jurjen zijn een dag per jaar BinnensteBuiten. Dat is tijdens De Gouden Pet. Op andere dagen maken zij, samen of apart, graag en vaak muziek. Wat gaat het dit jaar worden? Weer muziek die iedereen mee kan zingen? De Andere Fanfare 13.30u (11) u (16) u (18) u ( 13 Fanfare Ludiek fanfare duo met stevige marsmuziek en gekkigheid. In en uit de maat, maar altijd op het goede moment een vrolijke noot voor iedereen.

4 De Bende van Éliënde Duo Lanyok 13.00u (10) u (01) u (17) u (12) u (12) u (04) u (03) u (12) 11 Akoestische pop/ folk Balkan- en zigeunermuziek Gezellige liedjes die het lentegevoel helemaal versterken. Blije, lieflijke en Marjolijn Mellema op viool en Moniek Bollen op accordeon. Zij spelen nostalgische popliedjes worden door de Bende van Éliënde opgediend met veel passie zigeunermuziek uit Oost-Europa. Soms melancholiek in een akoestische maaltijd boordevol vrolijke noten. Voorzien van drie en ontroerend, dan weer vrolijk en opzwepend. Zo weten ze met hun dijken van stemmen, begeleid door allerlei toeters, bellen, gitaren, fluitjes, temperamentvolle spel bij veel publiek een gevoelige snaar te raken!. trompetten, violen, piano s en potten en pannen. 31 ste De Nostalgini s 13.30u (03) u (04) u (12) u (12) 1 Nederlandstalig De Nostalgini s is sinds 2011 bij elkaar en bestaat uit Loek de Jeu op de accordeon, Jan Kortman op de bas en Nan Verburg en Leonie van Dijk zang. Af en toe wordt de groep versterkt door percussionist/drummer Ruud de Wekker. Uit Leiden en omgeving, dus een thuiswedstrijd! Džas 13.00u (11) u (03) u (04) u () 5 Wereldmuziek Džas zingt traditionals en hedendaagse Roma-liederen uit Tsjechië en Slowakije. Omdat wij geen land van onszelf hebben is het lied de route naar ons hart. Džas wil graag iets van de kracht en schoonheid van deze liederen met anderen delen. Dear Francis Fruitcompagnie 13.30u (12) u (04) u (03) u (12) 19 Nederlandstalig De Fruitcompagnie speelt ook dit jaar weer bijzondere straatliederen met poëzie. De fruitliederen zijn veelzijdig: van de heftige Motorsong via het vrolijke Leren Liefde tot het poëtische Rozemarie. Ook alle (Noord Hollandse) windstreken worden genoemd: Ze reizen moeiteloos binnen drie minuten van Akersloot naar de 2e van de Swindenstraat. GerBard 13.00u (10) u (01) u (17) u (12) u (03) u (12) 15.00u (04) u (12) 18 Top 40/Top 2000 SingerSongwriter De vier muzikanten van Dear Francis hebben besloten de versterkers GerBard speelt naast eigen nummers covers van onder andere uit te zetten en de grootste hits uit de Top40 en Top2000 terug te Passenger, Coldplay, Lost Frequencies en Ella Henderson. brengen tot de essentie. Met meerstemmige zang, ondersteund door Toch is de keuze niet toevallig, Er is een connectie tussen al mijn alleen akoestisch gitaar, bas en cajan worden nummers omgetoverd liedjes: Ontdek het zelf! tot verrassende muzikale cadeautjes.

5 Haasnoot & van Kempen 13.30u (16) u (18) u (08) u 7 Blues Haasnoot & van Kempen hebben hun roeping in gevonden. Onconventioneel en intens blazen ze de polder blues nieuw leven in door het combineren van poëzie met Mississippi hill. Rauw, vervreemdend, lief en met een flinke dosis theater staat hun performance garant voor een bijzondere muzikale ervaring. Hk3o 13.00u (17) u (09) u (07) u 20 Klezmer Het Haags Klezmer Trio, oftewel hk3o speelt Joodse Volksmuziek. Dit trio dat een duo is bestaat uit Rob (klarinet) en Frank (accordeon). Jongens van de straat 13.30u (05) u (06) u (13) u 8 Pop Covers Ray, Lau en Març willen buiten spelen, het zijn jongens van de straat. En als ze binnen spelen, zijn ze van de straat. Muziek voor trottoir, salon en gazon YouTube - Jongens van de straat op GOUDasfalt. Kelvinators 13.00u (16) u (08) u (18) u 12 Rock & Roll Frank, Jurie en Roel zijn de Kelvinators en zij spelen op straat met veel plezier. Inkhorn Controversy 13.30u (14) u (09) u (07) u 20 Alternatieve pop/rock Inkhorn Controversy is een trio uit Utrecht en speelt alternatieve pop-rock. Dit doen ze zowel akoestisch als elektrisch en voornamelijk eigen werk. In de zomer van 2016 kwam de eerste cd Pas uit. Graag spelen ze op straat voor u. Koekeroekoos 13.30u (05) u (06) u (13) 16.30u 5 Leidstalig Dit illustere duo ontroert en verwondert met Leidstalige liederen met een snik en een lach. Het publiek wordt van harte uitgenodigd om de refreinen mee te zingen onder het virtuoze gitaarspel van Patrick en het sonore stemgeluid van Richard. Jan-Willem 13.00u (17) u (09) u (07) u 17 Covers / Pop Jan-Willem speelt solo bekende nummers die de meeste mensen kunnen meezingen en de anderen in elk geval bekend voorkomen. Hits van vroeger en nu.

6 Finale Gouden Pet 17.15u gepresenteerd door Jaap van Buuren Finale plein Hooglandsekerkplein Locaties 1 Hooglandse Kerkplein 2 Jantje van Leiden 3 De Beproeving 4 Borgman & Borgman 5 Aan de Rijn 6 Snijers lunchroom 7 Vooraf en Toe 8 Jeanpagne 9 De twee Spieghels 10 City Hall 11 Meneer Jansen 12 Bocconi 13 Einstein 14 Koetshuis 15 Bagels & Beans 16 Dende 17 Café van Engelen 18 Ingang Annie s 19 De Waag 20 Scarlatti R t Kruytschip Deelnemers speeltijden en locaties t Valies METER MEID! Backdoor stomperd Banty Holler Basic Matters BinnensteBuiten De Andere Fanfare De Bende van Éliënde De Nostalgini's Dear Francis Duo Lanyok Džas Fruitcompagnie GerBard Haasnoot & van Kempen Hk3o Inkhorn Controversy Jan-Willem Jongens van de straat Kelvinators Koekeroekoos Komopjuh! Maya fietsclub Maarten Willems trio Onder de notenboom MevrouwMeneer Mirjam en Pieter Palaver Parsley Refined Roskop Schering & Inslag Spoonbill Suikerbeest The Tall the Fat & the Ugly Trio Schnaps Trio Vuelo Twibv Verkeerd GekruiD W8FF

7 AALMARKT DIEFSTEEG STILLE RIJN CATHARINASTEEG NIEUWSTEEG MANDENMAKERSSTEEG Breestraat LANGE BRUG PIETERSKERK CHOORSTEEG Langebrug Stille STILLE MAR Aalmarkt 19 Maarsmansteeg wolfsteeg 20 Hoogstraat Donker MAARSMANSTEEG Nieuwe Rijn Vismarkt Ketelboetersteeg mgaardsteeg Oude Rijn Burgsteeg Botermarkt van der sterrepad BREESTRAAT BREESTRAAT STRAAT DONKERSTEE 18 HOOGSTRAAT Stadhuis 15 WOLSTEEG 17 VISMARKT 16 NIEUWE RIJN 10 KETELBOETERSTEEG STEEG Breestraat PLAATSST E EG Burcht 13 oude rijn Nieuwstraat BOTERMARKT 7 NIEUWE RIJN Beschuitsteeg CHOORLAMMER- STEEG VAN DER STERREPAD NIEUWSTRAAT 8 14 BURGSTEEG Nieuwe Rijn GAA R D S TEEG 6 hooglandsekerkgracht 9 nieuwe rijn KOORNBRUG- MOSTERD- STEEG Gangetje R BESCHUITSTEEG 5 HOOGLANDSE KERKGRACHT 4 hartesteeg Middelweg GANGETJE Hooigracht HARTESTEEG teeg Kaasmarkt MIDDELWEG Hooigracht NIEUWSTRAAT NIEUWE RIJN Groenesteeg HOOIGRACHT HOOIGRACHT Nieuwe Rijn 31 ste Middelstegracht GRO

8 Komopjuh 13.00u (07) u (09) u (14) u 1 Nederlandstalig Een Leiderdorps zangroep, met 8 zangers/zangeressen en 3 begeleiders. Voorheen bekent als Rotopjuh. Wij zingen akoestisch alleen in ons Moers taal, hertalingen van wereldhits. Met ons repertoire, doorspekt met humor, gebracht met gevoel voor theater kunt u zich verheugen op een leuk optreden. KOM! MevrouwMeneer 13.00u (12) u (09) u (14) u 13 Cabareteske liedjes MevrouwMeneer brengt het beste van twee werelden samen: Waar Mevrouws voorliefde voor toneel doorschemert en Meneers liefde voor muziek naar voren komt, vindt het stel elkaar in deze unieke combinatie! Zij hebben inmiddels een ruim repertoire aan liedjes opgebouwd over (on)alledaagse (on)zinnigheden. Maarten Willems trio 13.00u (12) 14.00u (09) u (14) u 9 Nederlandstalig singer songwriter Maarten Willems is zanger en liedjesschrijver. Zijn Nederlandstalige liedjes zijn soms humoristisch dan weer gevoelig, maar altijd lichtvoetig van aard. Tijdens zijn optreden begeleidt hij zichzelf met gitaar ondersteund door Frank Verlaan met banjo en mandoline en Gertjan Kaijen met sologitaar. Maya fietsclub 13.30u 16) u (16) u (08) u 3 Kolder-Rock Maja Fietsclub is de beste band van dit Universum en alle andere Universa ook trouwens, inclusief Hilversum en omstreken. Mirjam en Pieter 13.30u 16) u (16) u (08) u 4 Singer songwriter Mirjam Pattiwael, met assistentie van gitarist Pieter Nanuru, laat zich met eigen geschreven Engelstalige nummers zien op diverse podia. Typerend is haar warme stem, die zo contrasteert en troost biedt, bij haar liedjes die vaak gaan over afscheid en verlating. Heerlijk intieme liedjes gekruid met af en toe een rode peper. Onder de notenboom 13.30u 16) u (16) u (08) u 2 Nederlandstalige meezingers Muziek zoals het vroeger klonk. (1890) Het repertoire bestaat ondermeer uit Nederlandstalige meezingers, Franse Chansons, Limburgse dialectliederen.

9 Palaver 13.00u (17) u (01) u (10) u 11 Nederlandstalig Palaver brengt liedjes over het leven en de liefde. Lief en leed, maar het leed brengen we met humor en het lief is bij ons nooit alleen rozengeur en maneschijn. Meestal zingen we eigen nummers, soms vertalingen van Engels- of Franstalige klassiekers. Parsley 13.30u 16) u (16) u (08) u 6 Keltisch Parsley brengt Keltische traditionals ten gehore, zowel rustige luistermuziek als snelle en vrolijke dansmuziek. Parsley bestaat uit Marieke Lesparre (Keltische harp), Gerrit Jan Oonk (gitaar) en Maaike de Waal (houten dwarsfluit en whistles). Roskop 13.30u 16) u (16) u (08) u 10 Nederlandstalige folk/singersongwriter/kleinkunst Roskop bestaat uit 6 muzikanten uit de regio, met een voorliefde voor (semi-)akoestische muziek. Hun Nederlandstalige nummers vertellen verhalen over sociaal onhandige puzzelaars, hun angsten en verlies, liefdes en dronkenschap. Dit alles begeleid door viool, trombone, accordeon, gitaar en drums. Schering & Inslag 13.00u (13) u (05) u (06) u 14 Rock & Soul & folk Schering & Inslag speelt hard en schor, soms ook met de gevoelige snaar. Maar altijd met een supergrote dosis spelplezier. Dit jaar spelen we alleen zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes. Alles is dus anders dit jaar bij Schering & Inslag, maar wat blijft is onze tomeloze energie en gevoel voor theater. 31 ste Refined 13.00u (17) u (01) u (10) u 16 Akoestische covers Refined is een Akoestisch duo dat wordt gevormd door Carmen Olierook & Sjoerd van Steijn. 2 Gepassioneerde personen die samen zingen en muziek maken. Puur uit het hart. Met hun unieke akoestische sound spelen ze de meest uiteenlopende covers, met soms een knipoog naar Guilty Pleasures. Spoonbill u (20) 14.30u (05) u (3))) u 9 Vocabilly Alkmaars groepje, in 2016 heropgericht omdat ze het op straat in hun stad niet zomaar wilden laten uitsterven. De percussionist troffen ze spelend aan op de koningsdagmarkt in het nabijgelegen Sint Pancras. Sindsdien laten ze regelmatig van zich horen in de Alkmaarse binnenstad.

10 Suikerbeest 13.00u (10) u (04) u (19) u (17) 4 Dutch Emo folk Suikerbeest uit Gelderland heeft zich volledig overgegeven aan de emo folk. Het is altijd weer afwachten wat de gemoedstoestand van de heren doet met de composities. Deze brengen zij in ieder geval vol overgave en met gevoel, de ene keer zacht en vertederend en dan weer breekbaar en emotioneel. The Tall the Fat & the Ugly 13.30u (01) u (17) u (10) u 12 Bluegrass Uit de as van de legendarische Neukteugels ontstond the Tall the Fat & the Ugly. Nadat vele muzikanten zijn gekomen en gegaan bestaat de huidige bezetting nu uit Jef, Jos en Ton. We spelen voornamelijk bluegrass en songs waar we een bluegrassdressing overheen hebben gegooid. Trio Schnaps 13.00u (09) u (07) u (14) u 8 Smartlap Trio Schnaps, een ludiek kwartet uit het oosten des lands speelt liedjes uit de oude doos. Gezellige meezingers die iedereen kent, inhaken verplicht! Gespeeld op trekzak, ukelele, contrabas, jazzgitaar en niet te vergeten Kazoo. Overal waar trio Schnaps speelt is het een vrolijke boel! Trio Vuelo 13.30u (01) u (17) u (10) u 15 Gitaarmuziek Het trio Vuelo bestaat uit de gitaristen Hans Plug en Hans Wildschut en basgitarist Hans de Witt. Het veelzijdige instrumentale repertoire bestaat uit eigen nummers en covers die veelal op Spaanse en Zuid Amerikaanse leest geschoeid zijn maar er zijn ook uitstapjes naar lichte Jazz en Pop. Twibv 13.00u (01) u (17) u (10) u 19 Folk/pop Wij zijn een gezellige vriendengroep die toevallig ook muziek maakt onder een bandnaam die echt niet zo ingewikkeld is als ie lijkt. Met een heel scala aan instrumenten spelen we onze eigen nummers en vertellen we allerlei verhalen, van tragedie tot komedie. Verkeerd GekruiD 13.30u (01) u (17) u (10) u 18 Pop/Expental Verkeerd GekruiD is een 3 koppig duo bestaande uit 2 muzikanten en een danseres. Met z n 3 brengen ze Nederlandstalige liederen ter gehore die een lust voor het oog zijn dankzij de dansen van de dansende schone danseres. Verkeerd GekruiD neemt je mee naar de uithoeken van je fantasie voor een feest. W8FF 13.30u (01) u (17) u (10) u 2 Nederlandstalig Trio W8FF bestaat uit twee zangers die worden begeleidt door een gitarist. Menig keer hebben zij het publiek vermaakt met Nederlandstalige covers, waarvan sommige met eigen teksten. Plezier in het maken van muziek staat voorop bij dit trio.

11 Ontstaan van de Gouden Pet Enkele markante Leidenaren hadden in 1987 een visioen over een festival voor straatmuzikanten, dat in de historische binnenstad van Leiden plaats moest vinden. Het zou een concours moeten worden waar spontaniteit en openheid de boventoon zou moeten voeren. Lambert Wouda, Thomas Steenweg, Jacques Wester en Alex Fonteyne zetten dit eerste festival neer. Enkele sponsors werden bereid gevonden om het initiatief te ondersteunen. Het zou plaats vinden onder de vlag van de toen nog twee weken durende Lakenfeesten. Met dank aan: Met welgeteld 60 deelnemers ging de eerste editie van start op het George Odijk (voorzitter) Pieterskerkplein. De winnaar luisterde, als geboren Engelsman, naar Frans van der Voort de klinkende naam Johnny English en vormde in zijn eentje een René Bousie orkest. Hij bleek met kop en schouders boven de rest uit te steken Monique Nijgh en mocht de eerste prijs van 750 gulden in ontvangst nemen. Het Saco Sijtstra gebeuren bleek een ongekend succes. De kranten en muziekminnend Leiden kwamen superlatieven te kort om het te beschrijven. Termen En overige vrijwilligers als daverend enthousiasme en hoogstaand niveau passeerden de revue. Er bleek meer dan genoeg reden om de Gouden Pet voort te zetten. De sponsors van het eerste uur werden in het daarop volgende jaar weer bereid gevonden om over de brug te komen. Met name de gemeente Leiden bleek gul. In de daarop volgende jaren werd De Gouden Pet een begrip in Leiden. In de loop van de tijd verschoven van Pieterskerkplein via Stadhuisplein naar het Hooglandse Kerkplein is het festival nog steeds in staat duizenden bezoekers te boeien.

12 wordt mede mogelijk gemaakt door

13 Het Gouden Pet Festival 25 juni 2017 tijdschema 31 ste Festival gebied, rondom de Nieuwe Rijn Voorronden Gouden Pet Hooglandse Kerkplein W8FF winnaar Start 31 ste editie Finale Gouden Pet Optredens 6 finalisten (1 nummer) Stemmen Uitslag Muziek Aan het Gouden Pet festival doen dit jaar 40 deelnemersgroepen mee.

32 ste.

32 ste. 24 JUNI 2018 32 ste www.goudenpet.nl Voorwoord van de voorzitter De Voorronde Dames en heren, van harte welkom bij het Gouden Pet straatmuzikantenfestival 2018. Dit is alweer de 32ste editie. De voorronde

Nadere informatie

26 juni

26 juni 26 juni 2016 www.goudenpet.nl Voorwoord van de voorzitter Dames en heren, van harte welkom bij het Gouden Pet straatmuzikantenfestival 2016. Dit is alweer de 30e editie. Er zijn dit jaar een aantal wijzigingen

Nadere informatie

30 JUNI ste.

30 JUNI ste. 30 JUNI 2019 33 ste www.goudenpet.nl Voorwoord van het bestuur Dames en heren, van harte welkom bij het Gouden Pet straatmuzikantenfestival 2019. Dit is alweer de 33e editie. Het belooft weer een mooie

Nadere informatie

28 juni 2015 www.goudenpet.nl

28 juni 2015 www.goudenpet.nl straatmuzikantenconcours 28 juni 2015 www.goudenpet.nl Voorwoord van de voorzitter Welkom bij alweer de 29e editie van het straatmuzikantenconcours De Gouden Pet. Het belooft weer een zeer mooie muzikale

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek

Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek K-klassiek / gele sticker P-Populair / witte sticker B-Beginners / groene sticker X-Kerst en Sinterklaas / oranje sticker fk-klassiek folio / licht blauwe sticker

Nadere informatie

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken NIEUWSBRIEF ACKNN MEI 2017 De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken Op zondagmiddag 28 mei kan men weer langs de middeleeuwse kerken van Noordwijk, Marum, Nuis, Niebert

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar. 1 Amusement RSZK t Laar

Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar. 1 Amusement RSZK t Laar Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar 1 Amusement RSZK t Laar Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA. De Kerck Hoeve. Bosrestaurant De Belvertshoeve. Streekrestaurant De Drie Vennen. De Gerrithoeve.

SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA. De Kerck Hoeve. Bosrestaurant De Belvertshoeve. Streekrestaurant De Drie Vennen. De Gerrithoeve. SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA 13.00 13.30 14.00 14.30 15.00 15.30 16.00 16.30 17.00 17.30 18.00 De Kerck Hoeve Until Noted Yann Lawick Yann Lawick Van Wijnhoven Bosrestaurant De Belvertshoeve Noa Zzzingrid

Nadere informatie

Once In A Blue Moon Festival

Once In A Blue Moon Festival Once In A Blue Moon Festival In het Amsterdamse Bos werd de eerste editie van het Once In A Blue Moon Festival. Het festival is voor iedereen die van Americana,Roots,Countrypop en Rock invloeden houd.

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de

Nadere informatie

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Besloten (eigen instrument of Voor alle Quintusleerlingen Openbaar MAANDAG Harp Samen Harpmuziek maken en schrijven - 1.18 Stem je harp zelf! - 1.18 Instant

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

1 e GRAAD (6 en 7 jaar)

1 e GRAAD (6 en 7 jaar) 1 e GRAAD (6 en 7 jaar) DANSINITIATIE 1.1 Initiatie Dansinitiatie 1.2 Initiatie Dansinitiatie DOMEINOVERSCHRIJDENDE INITIATIE 1.1 Initiatie Domeinoverschrijdende initiatie 1.2 Initiatie Domeinoverschrijdende

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Lectoraat Psychogeriatrie

Lectoraat Psychogeriatrie Lectoraat Psychogeriatrie www.dehaagsehogeschool.nl/lectoraat-pg f.r.hoogeveen@hhs.nl www.franshoogeveen.com Doel van de workshop Je bent je bewust van de waarde van muziek bij mensen met dementie. Je

Nadere informatie

Poke you Once (19h ) - Zwolle

Poke you Once (19h ) - Zwolle Poke you Once (19h00-1945) - Zwolle Deze energieke Zwolse pop/rock band zal op de 10 e (jubileum) editie van het In the Attic de aftrap geven voor een fantastische avond. 2 ladies en 4 gents die een feestje

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof Amusementsprogramma 2014 en 1 Betekenis pictogrammen Spel Inhoudsopgave Winkel Programma Amusement t/m pagina 15 Programma Amusement vanaf pagina 16 Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf JURY RAPPORT FINALE 2e Utrechts Kleinkunst Festival 2010 Finalisten: Meike Veenhoven Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf Plaats: Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat 11 3512 GS Utrecht

Nadere informatie

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 12.00-16.00 Kerstballen vullen / dankbaarheid / 13.00-15.00 Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 14.00 15.00 Optreden Big Late Tiny Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00

Nadere informatie

- Goede avond hallo. - (Bruno) Ja dat is moeilijk te zeggen, ik ben groot geworden in de Bluegrass met verschillende

- Goede avond hallo. - (Bruno) Ja dat is moeilijk te zeggen, ik ben groot geworden in de Bluegrass met verschillende Interview Heartstrings uitzending 01-10-2016 door Timen van Ark en Jaap van der Weerd vanuit de Schaapskooi te Stroe. www.countryland.nl We hebben visite hier in de Schaapskooi, we hebben de mensen van

Nadere informatie

Cultuur in de straat

Cultuur in de straat Cultuur in de straat Deelnemende artiesten Muzant Muzant speelt zomerse muziek op viool en accordeon. Ze brengen zowel volksmuziek vanuit alle uithoeken, als evergreens, klassiekers, meezingers en ook

Nadere informatie

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Muziek op reis september tot en met 6 oktober 2019

Muziek op reis september tot en met 6 oktober 2019 Muziek op reis 2019 13 september tot en met 6 oktober 2019 Muziek op reis 2019 Hierbij het aanbod van koren en muziekverenigingen, soloartiesten en overig muzikaal vertier voor Muziek op reis 2019. Willen

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Merefelt. 1 Amusement RSZK Merefelt

Jaarprogramma Amusement RSZK Merefelt. 1 Amusement RSZK Merefelt Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Het verhaal van het grote eindconcert!

Het verhaal van het grote eindconcert! Het verhaal van het grote eindconcert! Hoofdstuk 1: Kennismaking Dit verhaal gaat over Prinses Eva. Eva woont in een heel mooi huis samen met haar hardwerkende ouders en, o ja, haar irritante broer Kees.

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen.

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen. DEELNEMENDE GROEPEN Meezingmiddag ter ere van ons vijfjarig jubileum Op zaterdagmiddag 16 juni treedt het Shantykoor Riessen op in het centrum van Rijssen. Ook onze zangvriend(inn)en van het levensliederenkoor

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK De Hoevenakkers

Amusementsprogramma 2014 RSZK De Hoevenakkers Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook

Nadere informatie

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter.

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter. Interview met de band " Bluebird Cafè ". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Is voor Savannah nog iets anders geweest? MS - Niet echt professioneel. Al moet ik

Nadere informatie

Bards, De. Bezetting Henk Zijlstra. Co Ackema. Kees Klerk. contrabas/gitaar/ zang. gitaar/ukelele/zang. wasbord/percussie/zang.

Bards, De. Bezetting Henk Zijlstra. Co Ackema. Kees Klerk. contrabas/gitaar/ zang. gitaar/ukelele/zang. wasbord/percussie/zang. Bards, De Bezetting 1967-1970 Henk Zijlstra Co Ackema Kees Klerk contrabas/gitaar/ zang gitaar/ukelele/zang wasbord/percussie/zang Biografie Zaanse 'folksonggroep' welke in maart 1967 werd opgericht door

Nadere informatie

ORGANISATIE PROGRAMMERING PROMOTIE TECHNIEK. een greep uit ons aanbod bands, acts en diensten

ORGANISATIE PROGRAMMERING PROMOTIE TECHNIEK.  een greep uit ons aanbod bands, acts en diensten EVENTS, TECHNIEK & LIVE MUZIEK een greep uit ons aanbod bands, acts en diensten ORGANISATIE PROGRAMMERING PROMOTIE TECHNIEK LIVE MUZIEK compleet & zorgeloos voor elke gelegenheid en op iedere locatie!

Nadere informatie

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud.

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Waarom hebben jullie jezelf als duo Needle & Salt genoemd? Rolf's achternaam is Schnyder, wat in het Engels betekent tailor (kleermaker), een man die werkt met een needle, terwijl Fredy's achternaam Salzmann

Nadere informatie

obs De Kievitshoek Muziek & Dans januari 2014

obs De Kievitshoek Muziek & Dans januari 2014 obs De Kievitshoek januari 2014 Muziek & Dans Geschiedenis van de popmuziek??? Eigenlijk is het ondoenlijk de geschiedenis van de popmuziek in het kort te vertellen als je bedenkt dat er boeken vol over

Nadere informatie

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!!

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!! Bourgondisch Boxmeer 23 & 24 mei 2015 Entertainment programma: za. 23 mei: 17.45 18.00u en 18.15 18.30u Slagwerkgroep Vortum-Mullem, Niet zomaar een standaard slagwerkgroep. Nee, deze 6 slagwerkers zijn

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

Mijne Heren. Triologie. Trio No Problem

Mijne Heren. Triologie. Trio No Problem Achtergrondmuziek U boekt bij ons de meest professionele achtergrondmuziek voor uw borrel of receptie. Het geluidsniveau wordt altijd aangepast aan uw wensen. Mijne Heren Dit combo bestaat uit piano, drum

Nadere informatie

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon organiseert Kroonsmart 2013 in samenwerking met Grand - Café de Kroon op zondag 09 juni 2013 aanvang 13.00 uur op de Marktstraat te Wormerveer Deelnemers dit jaar: Smartlappenkoor Ontroerend Goed Popkoor

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof. 1 Amusement RSZK Mariahof

Jaarprogramma Amusement RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof. 1 Amusement RSZK Mariahof Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement en 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Inhoudsopgave Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Programma Amusement t/m pagina

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 rond animatie, muziekconcerten, spelprogramma s, podiumtechniek daguitstappen, vakantieverblijven, cursussen, locaties incentives, evenementen, festivals maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 enkel professionelen

Nadere informatie

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band.

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band. We zijn in Bunnik bij de 2 de editie van Friends Of Country Live We staan aan tafel met leden van de band Ramblin` Boots. Welkom heren en dame! Stel jezelf even voor alsmede de overige niet aanwezige bandleden?

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving.

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving. The Hague Cultural Parade: Met de Culturele Parade wil Stichting Africa Life de culturele rijkdom van Den Haag en de verschillende culturele gemeenschappen in beeld brengen en daarmee de sociale cohesie

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

Retteketettetiereliere

Retteketettetiereliere Retteketettetiereliere WARBOEL muziekprojecten Bladmuziek, clip, tekst & akkoorden Wat leuk! dat je bent uitgenodigd voor het feestje van Sinterklaas in schouwburg Amphion. Speciaal voor Sinterklaas hebben

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

CD-Presentatie Thilly Frank

CD-Presentatie Thilly Frank CD-Presentatie Thilly Frank 18-11-2018. Op 18-11-2018 moest ik al vroeg van huis omdat ik enige tijd geleden uitgenodigd was door Thilly Frank om een gastoptreden te verzorgen bij Thilly s 16th Avenue,

Nadere informatie

Meisjes van Allure: White Lily:

Meisjes van Allure: White Lily: Meisjes van Allure: Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier. Op basis van intuïtieve improvisatie

Nadere informatie

Muziek Les. Tekst bestuderen. De informatieve tekst en illustraties geven de leerlingen meer inzicht in de Oosterhoutse carnavals muziek.

Muziek Les. Tekst bestuderen. De informatieve tekst en illustraties geven de leerlingen meer inzicht in de Oosterhoutse carnavals muziek. Carnaval en Muziek Doormiddel van een informatieve tekst en geluidsfragmenten krijgen de leerlingen inzicht in de muziek van het Oosterhouts carnaval. Het belangrijkste doel is de leerlingen een beeld

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan Thé Lau: alles is gezegd en gedaan... 1952-2015 Het is u misschien niet ontgaan, Thé Lau is het laatste jaar regelmatig in het nieuws geweest. Hij heeft een lange kansloze strijd gevochten tegen een ongeneeslijke

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Floriaan en RSZK Kempenland. Amusement RSZK Floriaan

Jaarprogramma Amusement RSZK Floriaan en RSZK Kempenland. Amusement RSZK Floriaan Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement en 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Inhoudsopgave Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Betekenis iconen: Winkel Verwen Programma Amusement

Nadere informatie

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 LESBRIEF BIJ SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen, de Marinierskapel

Nadere informatie

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN?

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN? Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge Was echt een geweldig geest. Grote dank voor de uitnodiging. Ton van Holten (EY) Dank voor de uitnodiging voor het mooie feestje van afgelopen zaterdag. Ruud maakte

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

In de rij. Warming-up Doel: Losmaken van lijf en stem; concentratie vergroten; richten op leraar voor de klas.

In de rij. Warming-up Doel: Losmaken van lijf en stem; concentratie vergroten; richten op leraar voor de klas. Groep: 1/2 en 3/4 Thema: Boerderijdieren/Supermarkt Inhoud: Een liedje in twee heel verschillende versies: Pop- en klassiek, twee verschillende teksten. Ritme en maat, spelen op instrumenten, (her)kennen

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling!

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! 1 van 8 15-4-2014 13:18 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! Fête de la Musique 2014 Lazy Sunday Afternoon 2014 Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 10)

Luisteren: muziek (A1 nr. 10) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

Interview Mr en The Mrs

Interview Mr en The Mrs Interview Mr en The Mrs Door Timen van Ark en Jaap van der Weerd van www.countryland.nl 03-12-2016 We hebben aan de tafel zitten Edwin Schimscheimer, Esther van Kommer en Saskia Confurius. Goede avond

Nadere informatie

FEEST KRANT LOLLUM & WAAKSENS OPTOCHT SPECIAL GUEST VERKLEED MATINEE! 14,15 en 16 juli Wie wint de felbegeerde traditie. Teake van der meer

FEEST KRANT LOLLUM & WAAKSENS OPTOCHT SPECIAL GUEST VERKLEED MATINEE! 14,15 en 16 juli Wie wint de felbegeerde traditie. Teake van der meer FEEST KRANT 14,15 en 16 juli 2016 LOLLUM & WAAKSENS OPTOCHT Wie wint de felbegeerde traditie SPECIAL GUEST Teake van der meer VERKLEED MATINEE! In welke film heb jij de hoofdrol? Inleiding Beste dorpsgenoten,

Nadere informatie

1* Countryville in Gorinchem

1* Countryville in Gorinchem 1* Countryville in Gorinchem In theater de vijf zinnen / de doelen 6 okt. 2018 Ik las in het blad van het CME een leuke Flyer over dit evenement met o.a. Def Americans en ja daar ik fan ben van Johnny

Nadere informatie

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 tijd eindtijd titel lokaal voor wie? wat ga je doen/leren? iedere dinsdag -woensdag-donderdag muziekinstrumenten uitproberen voor jong

Nadere informatie

Cultuur in de straat

Cultuur in de straat Cultuur in de straat Deelnemende artiesten Omschrijving Muzant speelt zomerse muziek op viool en accordeon. Ze brengen zowel volksmuziek uit Oost-Europa, Latijns-Amerikaanse tango als eigen composities.

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen.

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen. Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici Waarom muzemaatjes Het begin Wat doe je bij muzemaatjes Kan ik ook meedoen Regels Thema s vanaf het begin Fotos van de middagen Agenda Meer informatie

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER Vanaf donderdag 7 november gaat Lisa Smolders samen met Frank Vander linden en Sarah Bettens op zoek naar

Nadere informatie

De Grote Prijs van Nederland: Finale Singer-Songwriter Paradiso Amsterdam, zaterdag 20 december 2014

De Grote Prijs van Nederland: Finale Singer-Songwriter Paradiso Amsterdam, zaterdag 20 december 2014 De Grote Prijs van Nederland: Finale Singer-Songwriter Paradiso Amsterdam, zaterdag 20 december 2014 De muzikale competitie De grote prijs van Nederland (kortweg GPvNL) is al dertig jaar een begrip in

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Merefelt

Amusementsprogramma 2014 RSZK Merefelt Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat

Nadere informatie

Atomics The, Mister X and

Atomics The, Mister X and Atomics The, Mister X and Bezetting Mister X (Nico Way) Jan Stompé Bouk Veltman Gerrit Lukken Jacob Stompé zang gitaar gitaar basgitaar drums Biografie Zaanse beatband welke januari 1964 wordt versterkt

Nadere informatie

Over Anja. Over ons. Over Peter

Over Anja. Over ons. Over Peter Over Anja Deze prachtige lyrische sopraan met haar veelzijdige sensuele stem weet echt de gevoelige snaar te raken. Haar warme heldere sopraanstem komt bijzonder tot zijn recht in verschillende stijlen

Nadere informatie

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de katwijk doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de programma week van Neem een kijkje in de culturele keuken va dans Wie Volksdansgroep

Nadere informatie

Toelatingseisen primair instrument (muziekpraktisch deel)

Toelatingseisen primair instrument (muziekpraktisch deel) Afdeling Docent Muziek Toelatingseisen primair instrument (muziekpraktisch deel) Hieronder volgt een indicatie van de eisen voor het primair instrument. Docent Muziek is een brede opleiding, ook in muziekstijlen.

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten BELANGRIJK: Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar

Nadere informatie

Retteketettetiereliere

Retteketettetiereliere Retteketettetiereliere WARBOEL muziekprojecten Bladmuziek, tekst & akkoorden Alsjeblieft! Beste (vak)leerkrachten, Alsjeblieft hierbij ontvangen jullie ons nieuwe Sinterklaaslied! Het lied: Retteketette

Nadere informatie

Auteurs: Saskia Zoet, pianiste, en Wietske Zoethout, fluitiste (les 1 en 2); Marjan Priet, amateur toneelspeler (les 3) en Marlijn Nijboer (les 4)

Auteurs: Saskia Zoet, pianiste, en Wietske Zoethout, fluitiste (les 1 en 2); Marjan Priet, amateur toneelspeler (les 3) en Marlijn Nijboer (les 4) Prikkelserie: DE TAAL VAN MUZIEK Auteurs: Saskia Zoet, pianiste, en Wietske Zoethout, fluitiste (les 1 en 2); Marjan Priet, amateur toneelspeler (les 3) en Marlijn Nijboer (les 4) De kinderen gaan tijdens

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 29-12 Iets heel anders, maar waarom niet? Houd u van Flamencodans? Dan biedt het Bosch Winterparadijs 13.00-14.00

Nadere informatie

Black Swords. De jongste rockband van Nederland!

Black Swords. De jongste rockband van Nederland! Black Swords De jongste rockband van Nederland! De band Al een tijdje vormen de broers Bram en Loek Bijnen uit Bladel, Wytze Spierts uit Hapert en Senna Trompetter uit Hoogeloon samen de rockband Black

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland.

Interview met Marco Hemelrijk. Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Marco nooit te laat voor een feestje. -M; Nooit te laat voor een feestje inderdaad. Marco

Nadere informatie

werkboekje voorbereiding op het HaFa-schoolconcert 2019 in CKB Theaterzaal dit boekje is van

werkboekje voorbereiding op het HaFa-schoolconcert 2019 in CKB Theaterzaal dit boekje is van werkboekje voorbereiding op het HaFa-schoolconcert 2019 in CKB Theaterzaal dit boekje is van Hoe was het vroeger? werkblad 1 Heel vroeger maakten de mensen muziek met het instrument wat je altijd bij je

Nadere informatie

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen Als eerste moet je goed weten waarover je song gaat. Dit lijkt overduidelijk, maar dat is het niet altijd. Probeer in één woord vast te leggen waarover je song gaat. Het is uiteraard bepalend voor de tekst

Nadere informatie

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands.

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands. Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang AED info Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links Archief

Nadere informatie