1.1 Deze Verkoopvoorwaarden Voucher (hierna: Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op elke voucher die jij bij Actify koopt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.1 Deze Verkoopvoorwaarden Voucher (hierna: Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op elke voucher die jij bij Actify koopt."

Transcriptie

1 1 Algemene informatie & definities 1.1 Deze Verkoopvoorwaarden Voucher (hierna: Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op elke voucher die jij bij Actify koopt. 1.2 Met Actify wordt bedoeld Achmea Vitaliteit B.V., gevestigd te Leiden (Dellaertweg 1, 2316 WZ). Dit is dus jouw contractspartij. Actify s algemene adres is info@actify.nl, haar KvK nummer is en haar BTW nummer is B Onder Voucher wordt verstaan een instrument, hetzij in fysieke, hetzij in elektronische vorm, dat de houder daarvan (de Deelnemer ) het recht geeft op afname van het Aanbod van de Partner binnen de op de Voucher aangegeven periode (de 'Geldigheidsperiode'). 1.4 Onder 'Aanbod' wordt verstaan de goederen en/of diensten die door de Partner aan de Deelnemer worden aangeboden, zoals gespecificeerd op de Website en op de Voucher. 1.5 De Partner is een derde, die op de Website diensten aanbiedt. Actify verkoopt en levert het Aanbod niet en stelt dit evenmin ter beschikking. Het enige wat Actify doet, is de Voucher verkopen en beschikbaar stellen. 1.6 Met 'Website' wordt bedoeld de website, mobiele applicaties, elektronische communicatie of diensten, of elke locatie waar jij een Voucher kunt kopen. 1.7 De laatste update van deze Verkoopvoorwaarden vond plaats op [ ]. Actify behoudt zich het recht voor om deze Verkoopvoorwaarden te allen tijde eenzijdig te wijzigen. Alle wijzigingen van deze Verkoopvoorwaarden zullen wij online bekend maken. Jij bent alleen gebonden aan de versie van de Verkoopvoorwaarden waarmee jij je op het tijdstip van de aankoop van een Voucher akkoord hebt verklaard. 2 Aankoop van een Voucher 2.1 Je dient tenminste 18 jaar oud te zijn om een Voucher te kunnen kopen. Voordat je iets kunt kopen dien jij je te registreren en een account aan te maken op de Website van Actify. Bij het verwerken van jouw persoonsgegevens handelt Actify in overeenstemming met haar Privacy beleid, dat hier ( is te raadplegen. 2.2 Door te klikken op de button 'Bestelling afronden doe je een aanbod aan Actify tot het aankopen van de Voucher. De koop van de Voucher is echter pas volledig tot stand gekomen indien jij een van Actify hebt ontvangen waarin de aanvaarding van jouw aanbod wordt bevestigd. Actify behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor jouw aanbod te weigeren. Bovendien kan Actify, ook al heeft zij jouw aanbod geaccepteerd, de overeenkomst te allen tijde opzeggen indien zij

2 een redelijk vermoeden heeft dat jij jegens Actify, een met Actify gelieerde derde of de Partner fraude hebt gepleegd. 2.3 Bij de aankoop van de Voucher heb je een keuze uit verschillende betalingswijzen, Zoals weergegeven op de Website tijdens het bestellingproces. Indien wij extra kosten inrekening brengen voor het gebruik van een bepaalde betalingswijze, dan brengen wij je daarvan op de Website op de hoogte. 2.4 Je dient het aankoopbedrag aan Actify te voldoen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de van Actify waarin de aanvaarding van jouw aanbod wordt bevestigd. Indien je niet tijdig aan jouw betalingsverplichting(en) voldoet, ben je, nadat je door Actify bent gewezen op de te late betaling en Actify jou een termijn van 14 dagen heeft gegund om alsnog aan je betalingsverplichtingen te voldoen, na het uitblijven van betaling binnen deze 14-dagen-termijn, over het nog verschuldigde bedrag de wettelijke rente verschuldigd en is Actify gerechtigd de door haar gemaakte buitengerechtelijke incassokosten bij jou in rekening te brengen. Deze incassokosten bedragen maximaal: 15% over openstaande bedragen tot 2.500; 10% over de daaropvolgende en 5% over de volgende met een minimum van Na acceptatie van het door jou gekozen aanbod, en nadat de (tijdige) betaling op de rekening van Actify is geregistreerd, stuurt Actify jou een unieke vouchercode per naar het e- mailadres dat je hebt opgegeven in je account op de Website aangevuld met jouw NAWgegevens. Deze vouchercode kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Deze vouchercode geven wij ook door aan de desbetreffende Partner. Deze vouchercode heb je nodig om de Voucher te kunnen verzilveren bij de Partner. 2.6 Jij betaalt het aankoopbedrag van de Voucher aan Actify. Actify betaalt dit vervolgens door aan de Partner. Dit betekent dat de Partner niet gerechtigd is (aanvullende) kosten voor het Aanbod bij jou in rekening te brengen, tenzij dit uitdrukkelijk is vermeld op de Website vóórdat je tot aankoop van de Voucher overgaat. Indien je additionele producten en/of diensten bij de Partner afneemt (naast, of in aanvulling op het Aanbod), dan kan de Partner hier wel aanvullende kosten voor in rekening brengen bij jou. 2.7 Op de koop van de Voucher zijn deze Verkoopvoorwaarden en eventuele voorwaarden genoemd op de Website van toepassing. De aard, waarde, duur, Geldigheidsperiode en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de Voucher of op de Website. 2.8 Kennelijke verschrijvingen en vergissingen (onder andere ten aanzien van de prijs van de Voucher) op de Website, in de door Actify verzonden s dan wel in ander materiaal zijn niet bindend voor Actify.

3 2.9 De Partner kan eigen algemene voorwaarden van toepassing verklaren op de levering en/of het beschikbaar stellen van het Aanbod. 3 Inwisselen van een Voucher 3.1 Tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld: (a) (b) (c) (b) (c) (d) wordt iedere Voucher slechts één maal per toegestuurd; geeft de Voucher het recht op afname van het Aanbod van de Partner binnen de op de Voucher aangegeven periode (de 'Geldigheidsperiode'); kan de Voucher slechts één keer worden ingewisseld; kan de Voucher alleen bij de Partner en niet bij Actify worden ingewisseld; is de Voucher slechts voor één persoon geldig; en dien je de bij de Voucher behorende instructies inzake het inwisselen na te leven als je de Voucher bij de Partner gaat inwisselen. 3.2 Om een Voucher te kunnen inwisselen, dien je deze bij de Partner in te leveren conform de op de Website vermelde voorwaarden én binnen de Geldigheidsperiode. Indien je de Voucher niet binnen de Geldigheidsperiode inwisselt, vervalt de Voucher automatisch. De Voucher kan dan niet meer worden ingewisseld en je hebt geen recht op enige teruggave, vergoeding of compensatie. 3.3 Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, geeft de Voucher de Deelnemer geen recht het Aanbod op een bepaald tijdstip te ontvangen. Het wordt je sterk aanbevolen in een vroeg stadium contact op te nemen met de Partner om (het tijdstip van) de levering en/of beschikbaarheid van het Aanbod af te stemmen. Actify kan de (planning van de) levering en/of het beschikbaar stellen van het Aanbod niet beïnvloeden. 3.4 Indien je de Voucher wil inwisselen bij de Partner voor goederen en/of diensten die niet tot het Aanbod behoren, dan is dit slechts mogelijk indien de Partner daaraan meewerkt. In een dergelijk geval heb je geen recht op een tegoed, een terugbetaling in contanten of een nieuwe Voucher voor het verschil tussen de waarde van het Aanbod en de feitelijke waarde van de goederen en/of diensten die door de Partner aan jou zijn geleverd en/of beschikbaar zijn gesteld. 3.5 Tenzij expliciet anders bepaald, kunnen Vouchers slechts in hun geheel worden ingewisseld. Zij mogen niet gedeeltelijk of stapsgewijs worden ingewisseld. Indien jij om welke reden dan

4 ook de Voucher bij een Partner inwisselt voor minder dan de originele waarde (zonder korting) van het Aanbod, heb je geen recht op een tegoed, terugbetaling in contanten of een nieuwe Voucher voor het verschil tussen de originele waarde (zonder korting) en de ingewisselde waarde. 3.6 In het geval dat een Partner het Aanbod zoals beschreven op de Voucher niet kan leveren en/of beschikbaar kan stellen op grond van onvoorziene redenen, zal Actify jou hierover zo snel mogelijk via informeren. Actify zal je hetzij een nieuwe voucher met vergelijkbare voordelen (indien voorhanden) of restitutie van de koopprijs van de Voucher aanbieden. 4 Gebruik van een Voucher 4.1 De koop van een Voucher geschiedt uitsluitend voor jouw niet-commercieel privégebruik. Dit betekent dat het commercieel handelen met een Voucher is verboden. 4.2 Jij bent uitsluitend en alleen verantwoordelijk voor jouw Voucher. Noch Actify noch de Partner is verantwoordelijk voor verloren of gestolen Vouchers. 4.3 Jij verklaart geen valse gegevens te zullen verstrekken, met inbegrip van valse namen, adressen en/of contact- of betalingsgegevens; evenmin zal jij illegaal handelen in samenhang met de aankoop of het gebruik van een Voucher, of iemand een dergelijk handelen toestaan. 4.4 Elke poging om een Voucher in strijd met deze Verkoopvoorwaarden in te wisselen kan geheel naar eigen inzicht van Actify leiden tot ongeldigheid van de Voucher. 4.5 Het reproduceren, bewerken of veranderen van een Voucher is verboden. 5 Annulering (en uitzonderingen), restituties en problemen 5.1 Je hebt een wettelijk recht jouw koop van de Voucher te annuleren binnen 14 kalenderdagen na de dag waarop je de bevestigingsmail hebt ontvangen (de 'Voucher Annuleringstermijn'). Indien je echter jouw Voucher tijdens de Voucher Annuleringstermijn bij de desbetreffende Partner verzilvert, vraag je daarmee uitdrukkelijk het Aanbod aan jou beschikbaar te stellen en erken je, dat je jouw recht om de koop van de Voucher te annuleren, verliest. 5.2 Aangezien Actify niet verantwoordelijk is voor de levering of het beschikbaar stellen van het Aanbod, heeft Actify haar diensten in volle omvang aan jou geleverd, als je jouw Voucher bij de desbetreffende Partner hebt verzilverd. 5.3 Indien je jouw koop van een Voucher wenst te annuleren, kun je dit doen door:

5 - het herroepingsformulier in te vullen dat in Bijlage 1 kan worden geraadpleegd en deze per post of aan Actify te retourneren. Zie artikel 1, lid 2 voor de contactgegevens van Actify. 5.4 Indien je jouw koop van de Voucher in overeenstemming met deze paragraaf annuleert, zal Actify jou alle in verband met jouw aankoop gedane betalingen restitueren binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag, waarop je Actify over jouw annulering hebt geïnformeerd. 5.5 Indien je niet in staat bent geweest jouw Voucher bij de Partner in te wisselen voor afloop van de Geldigheidsperiode om redenen waaraan jij geen schuld hebt, kom je eventueel in aanmerking voor een restitutie. Om een restitutie te ontvangen, moet je jegens Actify in redelijkheid aantonen, dat jouw onvermogen om de Voucher in te wisselen niet jouw schuld was. Actify is gerechtigd een dergelijk verzoek om restitutie naar eigen inzicht toe- of af te wijzen. De beslissing om een restitutie toe te kennen wordt geheel naar eigen inzicht door Actify genomen. 5.6 Indien jij je Voucher verzilvert, maar de Partner jou het Aanbod niet naar behoren beschikbaar heeft gesteld, of indien jij een klacht hebt over het beschikbaar stellen van het Aanbod, dien je je rechtstreeks tot de Partner te wenden. De Partner is immers verantwoordelijk voor de levering en/of het beschikbaar stellen van het Aanbod. Het enige wat Actify doet, is de Voucher verkopen en beschikbaar stellen. Indien jij en de Partner het echter niet eens worden over het verhelpen van de klacht, kan Actify, op jouw verzoek, proberen te bemiddelen tussen jou en de Partner. Indien je een klacht hebt over de Voucher zelf, dan kun je daarover bij Actify klagen, overeenkomstig de wijze zoals beschreven in ons klachtenreglement, dat je hier kunt raadplegen. 5.7 Tenzij je Actify van tevoren uitdrukkelijk meedeelt dat je dit niet wenst, zal elke restitutie aan jou gedaan worden door middel van jouw oorspronkelijke betalingswijze. Indien jouw oorspronkelijke betalingswijze geannuleerd, vervallen of anderszins veranderd is, dien je Actify onmiddellijk te informeren op het volgende adres: info@actify.nl Indien je dit achterwege laat en restitutie aan jou plaats vindt door middel van jouw oorspronkelijke betalingswijze, is dat voor jouw eigen rekening en risico. Actify verleent niet meer dan één restitutie. 5.8 Je hebt 30 dagen vanaf de dag waarop je de restitutie ontvangt om deze te weigeren. Indien je de restitutie niet binnen deze 30 dagen weigert, zijn met de restitutie alle vorderingen die jij eventueel jegens Actify hebt en die gerelateerd zijn aan, voortvloeien uit of samenhangen met de desbetreffende Voucher, volledig en finaal geregeld.

6 6 Verantwoordelijkheid voor het Aanbod 6.1 De Partner, en niet Actify, is de verkoper, leverancier en/beschikbaar stellende partij van het Aanbod. De Partner is uitsluitend en alleen verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van het Aanbod en voor het Aanbod zelf. Actify is niet aansprakelijk voor de kwaliteit, veiligheid, bruikbaarheid of enig ander aspect van het Aanbod. 6.2 De Partner is de partij die een overeenkomst aangaat met de Deelnemer op het moment dat de Voucher is ingewisseld. 7 Overige informatie 7.1 Indien je deze Verkoopvoorwaarden schendt en Actify geen maatregelen tegen jou onderneemt, betekent dit niet dat Actify afstand heeft gedaan van haar rechten en rechtsmiddelen ten aanzien van jouw schending. Actify kan nog steeds actie ondernemen en haar rechten en rechtsmiddelen uitoefenen ten aanzien van die schending, of enige andere gelegenheid waarbij je jouw verplichtingen op grond van deze Verkoopvoorwaarden schendt. 7.2 Tenzij anders vermeld in deze Verkoopvoorwaarden, dienen wederzijdse kennisgevingen (zoals klachten en annuleringen) schriftelijk te geschieden en worden deze per (tenzij jij Actify een kennisgeving stuurt betreffende een juridische procedure), dan wel per aangetekende post verstuurd. Elke kennisgeving die Actify aan jou stuurt is geadresseerd aan het adres dat jij aan Actify hebt verstrekt bij de registratie voor het Actify account op de Website. Je kunt elke kennisgeving aan Actify sturen naar het adres van het hoofdkantoor zoals weergegeven in paragraaf Indien een bepaling van deze Verkoopvoorwaarden niet rechtsgeldig of onuitvoerbaar is, wordt hierdoor de geldigheid en uitvoerbaarheid van de overige bepalingen van deze Verkoopvoorwaarden niet aangetast. Een dergelijke niet rechtsgeldige of onuitvoerbare bepaling zal worden vervangen door een geldige en uitvoerbare bepaling die het door partijen beoogde economisch effect van de niet rechtsgeldige of onuitvoerbare bepaling het dichtst benadert. 7.4 Op deze Verkoopvoorwaarden en de uitvoering daarvan is het Nederlands recht van toepassing, ongeacht conflicten van recht of de principes voor rechtskeuze. Geschillen die uit deze Verkoopvoorwaarden voortvloeien, worden in eerste aanleg beslecht door de Rechtbank te Den Haag. 7.5 Heb je vragen over of opmerkingen over de Voucher, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice op het volgende adres info@actify.nl Actify zal jouw [ ] dan zo spoedig mogelijk behandelen.

7 Bijlage I: Modelformulier voor herroeping Modelformulier voor herroeping (dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen) Aan: Bekijk voor het juiste retouradres de retourinformatie zoals die is opgenomen in uw account op onze website. via dit formulier Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]* de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*, herroept/herroepen*. Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten] [Naam klanten(en)] [Adres klant(en)] [Handtekening klant(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) * Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt.

1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt. 1. Algemene informatie 1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt. 1.2 Met Beauty Center Annabell wordt Annabell bedoeld, een bedrijf dat is

Nadere informatie

Groupon Netherlands B.V. Voucher Verkoopvoorwaarden - Nederland

Groupon Netherlands B.V. Voucher Verkoopvoorwaarden - Nederland Groupon Netherlands B.V. Voucher Verkoopvoorwaarden - Nederland 1. Algemene informatie 1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke voucher die jij bij Groupon, handelend in naam en voor rekening

Nadere informatie

GROUPON INTERNATIONAL TRAVEL VOUCHER VERKOOPVOORWAARDEN

GROUPON INTERNATIONAL TRAVEL VOUCHER VERKOOPVOORWAARDEN GROUPON INTERNATIONAL TRAVEL VOUCHER VERKOOPVOORWAARDEN 1. Algemene informatie 1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke voucher die jij bij Groupon koopt. 1.2 Met Groupon wordt Groupon International

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kaars & Co

Algemene voorwaarden Kaars & Co Algemene voorwaarden Kaars & Co Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - Herroepingsrecht Artikel 6 - Uitsluiting

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan Algemene Voorwaarden Fair Play Fabrics Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN

VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN VERKOOPVOORWAARDEN SPOONEINDHOVEN Hier vind je de Verkoopvoorwaarden voor de activiteiten van SPOONEindhoven Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Puur Figuur

Algemene voorwaarden Puur Figuur Algemene voorwaarden Puur Figuur De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die wij (Puur Figuur) met jou (de consument) sluiten. We hebben ons best gedaan om onze

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.:

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.: Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V. Vestigingsadres: Biezenmortelsestraat 2, 5074 PD, BIEZENMORTEL (NEDERLAND) E-mailadres: automaticgrooming@gmail.com KvK-nummer: 58446893

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Trainpals Coöperatie U.A.

Algemene verkoopvoorwaarden Trainpals Coöperatie U.A. Algemene verkoopvoorwaarden Trainpals Coöperatie U.A. Artikel 1. Definities TrainPals : de Trainpals Coöperatie U.A., statutair gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Voorwaarden Shop-in-MBO Webshop, juli 2017

Voorwaarden Shop-in-MBO Webshop, juli 2017 Voorwaarden Shop-in-MBO Webshop, juli 2017 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Aanbod derde partijen Artikel 4 Bestelling en levering Artikel 5 Vergoeding en betaling

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 ARTIKEL 2: IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 ARTIKEL 2: IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 Download hier de algemene voorwaarden ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden dient te worden verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Trouwen doe je zo November 2017

Algemene Voorwaarden Trouwen doe je zo November 2017 Algemene Voorwaarden Trouwen doe je zo November 2017 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: Sharp Trading

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Naam ondernemer: Sharp Trading Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze Algemene Verkoopvoorwaarden. Bedenktijd : De termijn waarbinnen de Consument gebruik kan maken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel

Algemene voorwaarden Webwinkel Algemene voorwaarden Webwinkel Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden d.d. 1 januari 2018

Algemene Voorwaarden d.d. 1 januari 2018 Artikel 1 - Definities Onderwijs Afstandsonderwijs Contactonderwijs Overeenkomst Overeenkomst op afstand Consument Onderwijs, opleiding, cursus en/of training, zowel afstandsonderwijs als contactonderwijs.

Nadere informatie

Momento Giftbox Algemene Voorwaarden

Momento Giftbox Algemene Voorwaarden Momento Giftbox Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Promotions B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT 1. Definities In deze abonnementsvoorwaarden wordt verstaan onder: Abonnee: een ieder die ten behoeve van zichzelf dan wel een ander met HeldermanICT een abonnementsovereenkomst

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Potonline.nl Algemene Voorwaarden Consumenten Versie: 1 Januari 2018 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. de klant: de consument die niet handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf maart 2018.

Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf maart 2018. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf maart 2018. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 â œkoopovereenkomstâ : een koopovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Philadelphia Webshop

Algemene voorwaarden - Philadelphia Webshop Algemene voorwaarden - Philadelphia Webshop Philadelphia vindt duidelijke afspraken belangrijk. We gebruiken daarom Algemene Voorwaarden. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van onze producten en

Nadere informatie

Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze

Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DAGLIDMAATSCHAPPEN ZIGGO DOME

ALGEMENE VOORWAARDEN DAGLIDMAATSCHAPPEN ZIGGO DOME ALGEMENE VOORWAARDEN DAGLIDMAATSCHAPPEN ZIGGO DOME Deze voorwaarden zijn van toepassing op (bestellingen van) Daglidmaatschappen van Amsterdam Music Dome Exploitatie B.V. handelend onder de naam Ziggo

Nadere informatie

D&B DNT Alg. Voorw. Deel 2 - Kopen bij andere verkopers - versie 2018.docx 1 van 5

D&B DNT Alg. Voorw. Deel 2 - Kopen bij andere verkopers - versie 2018.docx 1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN Webshop dutchipresume.com nederlandsalstweedetaal.nl denederlandsetaalwinkel.nl Deel 2 Algemene voorwaarden Kopen bij andere verkopers Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt

Nadere informatie

1.2 Senicom B.V. (KvK-nummer ) is gevestigd aan de Grote Berg 18a, te 5611 KK Eindhoven (hierna: Senicom ).

1.2 Senicom B.V. (KvK-nummer ) is gevestigd aan de Grote Berg 18a, te 5611 KK Eindhoven (hierna: Senicom ). VOORWAARDEN SENIORENVOORDEELKAART 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle aanbiedingen, lidmaatschappen, overeenkomsten en leveringen van producten

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van Algemene voorwaarden van Turtle Creations Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ABC Preventie B.V.

Algemene Voorwaarden ABC Preventie B.V. Algemene Voorwaarden ABC Preventie B.V. 1 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van ABC Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Highlights de meest relevante informatie De bestelde Codes worden onmiddellijk na ontvangst van de betaling (m.u.v. van bankoverboeking, PayPal, Skrill, Sofort, Pay per Minute, creditcard)

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Giftcards B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Arctic Blue Omega B.V.

Algemene voorwaarden Arctic Blue Omega B.V. Algemene voorwaarden Arctic Blue Omega B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

BioscoopCadeau Algemene Voorwaarden

BioscoopCadeau Algemene Voorwaarden BioscoopCadeau Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Concepts B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en geregistreerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - WIE ZIJN WIJ? ARTIKEL 3 - TOEPASSELIJKHEID

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - WIE ZIJN WIJ? ARTIKEL 3 - TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN Deze Algemene Voorwaarden zijn in werking getreden vanaf 1 juli 2018. ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 "Koopovereenkomst": een koopovereenkomst

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst Duurzame gegevensdrager

Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst Duurzame gegevensdrager Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Verplichtingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Beste muzikant, Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Gitaar in Tune welke op alle leveringen en services van toepassing zijn. Via de download pagina

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid algemene voorwaarden Artikel 4: Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Totstandkoming Overeenkomst 1 De Overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door Klant van het aanbod van

Totstandkoming Overeenkomst 1 De Overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door Klant van het aanbod van Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CONSUMENTEN BON SENTIO. Algemene Voorwaarden: deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Verkoper.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CONSUMENTEN BON SENTIO. Algemene Voorwaarden: deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Verkoper. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN CONSUMENTEN BON SENTIO Artikel 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Piple, zijn bij uitsluiting

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Toepasselijkheid en aanbiedingen. 2. Het aanbod

Algemene voorwaarden. 1. Toepasselijkheid en aanbiedingen. 2. Het aanbod Algemene voorwaarden Van Oosterwijk Online, statutair gevestigd te (4811 VL) Breda aan de Middellaan 143 (info@fitchef.nl) ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 61247529,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Migraine Specialist, Boek

Algemene Voorwaarden De Migraine Specialist, Boek Algemene Voorwaarden De Migraine Specialist, Boek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Grenzeloos Communiceren P1.0

Algemene Voorwaarden Grenzeloos Communiceren P1.0 Artikel 1 Definities Onderwijs Onderwijs, opleiding, cursus en/of training, zowel afstandsonderwijs als contactonderwijs. Afstandsonderwijs Vorm van onderwijs, waarbij docent en student of cursist niet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Voorwaarden Merchandise Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

Website: de website van TV Lift Store, te raadplegen via en alle bijbehorende subdomeinen.

Website: de website van TV Lift Store, te raadplegen via   en alle bijbehorende subdomeinen. Contactgegevens Bodendijk 13 B 7121 GH, Aalten +31 (0)85 130 3949 info@tvliftstore.com Algemene voorwaarden Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u

Nadere informatie

2.3 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

2.3 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt. Algemene Voorwaarden Monkey XL Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden staan hieronder vermeld en worden u, op uw verzoek, kosteloos toegestuurd. Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Proefperiode: Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Proefperiode: Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Dinos and Dolls Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden Travel vouchers Groupon International Travel GmbH

Verkoopvoorwaarden Travel vouchers Groupon International Travel GmbH Verkoopvoorwaarden Travel vouchers Groupon International Travel GmbH Hieronder vind je de Voorwaarden waaronder wij Travel vouchers verkopen. 1. ACHTERGRONDINFORMATIE BIJ DEZE VERKOOPVOORWAARDEN 1.1 Met

Nadere informatie

algemene voorwaarden A+ kaart

algemene voorwaarden A+ kaart Artikel 1 Begrippen Doel A+ Kaart De A+ Kaart is een initiatief van Smartkaart B.V. (hierna: Smartkaart), gevestigd te Apeldoorn. Het is een kaart waarbij lokale ondernemers uit de regio Apeldoorn producten

Nadere informatie

2. Website: de website van Dekbed-Discounter, te raadplegen via www.dekbed-discounter.nl en alle bijbehorende subdomeinen.

2. Website: de website van Dekbed-Discounter, te raadplegen via www.dekbed-discounter.nl en alle bijbehorende subdomeinen. Algemene voorwaarden Dekbed-Discounter Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de verkoop van Movie tickets door Smart Movies B.V. 1 DEFENITIES In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friendgift

Algemene Voorwaarden Friendgift Algemene Voorwaarden Friendgift Beschrijving Friendgift biedt via haar website www.friendgift.nl een unieke cadeauservice aan. Via digitale waardebonnen voor diensten en producten van verschillende Aanbieders.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Supremo Home & Garden

Algemene Voorwaarden Supremo Home & Garden Algemene Voorwaarden Supremo Home & Garden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Toepasselijkheid Prijzen Afbeeldingen Garantie Accu onderhoud mah inkt

Algemene voorwaarden Toepasselijkheid Prijzen Afbeeldingen Garantie Accu onderhoud mah inkt Algemene voorwaarden Bedrijfsgegevens: Trust supplies Overbroekerstraat 82 6433EM Hoensbroek Email:info@fijneshop.nl KVK: 64218384 BTW: NL155648378B01 Modelformulier voor herrroeping Toepasselijkheid Deze

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan Algemene voorwaarden HOME / ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

Onderwijs, opleiding, cursus en/of training, zowel afstandsonderwijs als contactonderwijs.

Onderwijs, opleiding, cursus en/of training, zowel afstandsonderwijs als contactonderwijs. Algemene voorwaarden Marian Bosma advies voor cursussen versie 15 januari 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID ARTIKEL 3 AANBOD ARTIKEL 4 OVEREENKOMST ARTIKEL 5 ANNULERING ARTIKEL 6 BEËINDIGING

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016)

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Algemeen. (18 december 2016) Algemene voorwaarden (18 december 2016) Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden jaarlijks donateurschap Stichting We Smoke

Algemene Voorwaarden jaarlijks donateurschap Stichting We Smoke Algemene Voorwaarden jaarlijks donateurschap Stichting We Smoke Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de aanbieder Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN GRAFONDERHOUD.NL Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen ondernemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01 ALGEMENE VOOWAARDEN Definities, toepasselijkheid en algemeen 1.1 Onder bezoeker wordt in deze voorwaarden verstaan: de (rechts)persoon aan wie het aanbod van Park het Plateau is gericht, met wie Park het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel

Algemene voorwaarden Webwinkel Algemene voorwaarden Webwinkel Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V.

Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V. Algemene voorwaarden HERENBOS Re-integratie B.V. Inhoud Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Werkingssfeer 3 Artikel 3 Offertes en aanbiedingen 3 Artikel 4 Overeenkomst 3 Artikel 5 Inschakeling derden 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN TERRASTOTAAL B.V.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN TERRASTOTAAL B.V. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN TERRASTOTAAL B.V. IHOUDSOPGAVE Algemeen deel (geldend voor elke overeenkomst) Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit Artikel 3: Toepasselijkheid algemeen deel Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker

Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Algemene voorwaarden Springest B.V. voor Gebruiker Dit zijn de Algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van Springest B.V. (hierna: Springest ), kantoorhoudende te (1013 CP) Amsterdam, aan de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de rechtspersoon genaamd YOU & EYE B.V. handelend onder de naam Spiegelshop die producten op afstand aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Algemene Voorwaarden Eva Ondermode aan Huis gebruikt voor de verkopen het model van de algemene voorwaarden dat is gepubliceerd (24-6-2011) op de site van de Kamer van Koophandel en is samengesteld door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fotogeliek

Algemene Voorwaarden Fotogeliek Algemene Voorwaarden Fotogeliek ALGEMEEN Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Offerte: alle aanbiedingen van Fotograaf aan (rechts)personen waarmee beoogd wordt een

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze aanvullende algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: de NRTO Algemene Voorwaarden Beroep en Bedrijf voor Training

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PoopyPets

Algemene Voorwaarden PoopyPets Algemene Voorwaarden PoopyPets In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de Klant om binnen 14 dagen af

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY HSP WEBSHOP EN GEBRUIK WEBSITE (CONSUMENTEN) Wij raden u aan deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door te lezen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en verplichtingen op

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.0 De website www.effectief-afvallen.nl en webwinkels http://effectiefafvallen.biedmeer.nl zijn een onderdeel van Body & Healthcare4U 1.1 Op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - neutrale versie

Algemene Voorwaarden - neutrale versie Algemene Voorwaarden - neutrale versie Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor Algemene voorwaarden Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor www.gusti-leer.nl 1 Toepassingsgebied Voor zakelijke relaties tussen ons en de klant zijn de volgende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Artikel 1 Definities 1.1 Lieses Lifestyle Coaching is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het ondersteunen en coachen van klanten op het gebied van gezonde

Nadere informatie

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop 1.Definities en toepasselijkheid: In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Webshop De Webshop is de digitale winkel op www.paservice.nl,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vingino

Algemene Voorwaarden Vingino Algemene Voorwaarden Vingino Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Betalingsvoorwaarden. Acceptatie en betalingsvoorwaarden AfterPay

Betalingsvoorwaarden. Acceptatie en betalingsvoorwaarden AfterPay Betalingsvoorwaarden Acceptatie en betalingsvoorwaarden AfterPay De onderhavige contractvoorwaarden zijn van toepassing op uw bezoek van deze website, uw aanvraag en beoordeling daarvan en na goedkeuring

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van 01-01-2014 Artikel 1. Toepasselijkheid Op alle aanbiedingen,bestellingen en overeenkomsten van Spirit Wings zijn bij uitsluiting van eventuele

Nadere informatie