Breng schroeven aan en draai ze vast. Plaats vervolgens kapjes over de schroeven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Breng schroeven aan en draai ze vast. Plaats vervolgens kapjes over de schroeven."

Transcriptie

1 Installatie Voordat u de AutoRAE 2-controller en de AutoRAE 2-slede(s) gebruikt om bumptesten of kalibraties uit te voeren op instrumenten uit de ToxiRAE Pro-familie, QRAE 3, MicroRAE, Handheld PID en/of MultiRAEfamilie (versies met pomp), moet u de instructies in de AutoRAE 2 Gebruikshandleiding volgen om de gasconfiguraties in te stellen. De stappen voor de assemblage, gasconfiguratie en functionaliteit zijn voor alle sledes hetzelfde. Aansluitingen Assembleer het systeem. Sluit de AutoRAE 2-controller aan op de sledes en sluit vervolgens de regulator van de gascilinder aan. Plaats voor ToxiRAE Pro-sledes de juiste adapter. Sluit de controller aan op de slede(s) en sluit de terminaladapter aan op de laatste slede. Uitlaat Breng schroeven aan en draai ze vast. Plaats vervolgens kapjes over de schroeven. De ToxiRAE Pro-slede moet met behulp van een adapter in het vergrendelmechanisme worden geplaatst. ToxiRAE Pro en ToxiRAE Pro LEL (L), en ToxiRAE Pro PID (R). AutoRAE 2- controller AutoRAE 2- sledes (maximaal 10) Druk het filter in de opening aan het uiteinde van de controller Druk het filter in de opening aan het uiteinde van de slede Kalibratiegascilinders (elke cilinder heeft een demand-flow regulator)! Alleen UltraRAE 3000 of ppbrae 3000: Gebruik een actief koolstoffilter voor VOC-filteren Steek de plug van de wisselstroomadapter in de aansluiting. Sluit vervolgens het adaptersnoer aan op de transformator en de transformator op de netstroom. Belangrijk! Zorg dat er een SD-kaart is geplaatst in de AutoRAE 2-controller. Het systeem werkt niet als er geen SD-kaart is geplaatst. Raadpleeg de AutoRAE 2 Gebruikshandleiding voor installatie-instructies. Zorg dat de RTC (real-time clock) van de AutoRAE 2-controller is ingesteld in ProRAE Studio II voordat u de controller voor de eerste keer gebruikt.

2 Het systeem inschakelen Zet de schakelaar aan de zijkant van de AutoRAE 2-controller om. De display en de voeding-led lichten op. De LED's op de aangesloten sledes lichten ook op. De interne pomp van de AutoRAE 2 en de kleppen in het systeem worden getest. Als de zelftest succesvol is, is het systeem gereed voor gebruik. De display bevat een lijst met de AutoRAE 2-sledes en, als de sledes instrumenten bevatten, de namen van de instrumenten. Zorg dat de kalibratiegassen overeenkomen met de configuraties die in ProRAE Studio II zijn gecreëerd en naar de AutoRAE 2-controller zijn overgebracht. Zorg ook dat de gascilinders voldoende gas bevatten en dat ze goed zijn bevestigd. Een instrument in de slede plaatsen Zorg ervoor dat het filter op het instrument niet vuil is of verstopt (MiniRAE 3000, ppbrae 3000, UltraRAE 3000 en MiniRAE Lite moeten zijn uitgerust met Quick-connectors en de inlaatsondes moeten zijn verwijderd). Belangrijk! Zorg er bij de MicroRAE voor dat het externe filter wordt verwijderd van de eenheid alvorens de eenheid in de slede te plaatsen. 1. Zorg dat het instrument zich in de AutoRAE 2-modus bevindt of uitgeschakeld is. 2. Plaats het instrument met de voorkant omlaag in de slede en let er daarbij op dat het instrument goed is uitgelijnd met de contactpunten op de oplaadpoort van de AutoRAE 2-slede. Er zijn twee uitlijnpunten aan één zijde en één uitlijnpunt aan de andere zijde. Lijn deze uit met de overeenkomstige punten op de onderkant van het instrument. 3. Druk het instrument omlaag op het vergrendelmechanisme om het instrument te vergrendelen. ToxiRAE Pro QRAE 3 MultiRAE Handheld PID MicroRAE Automatisch opwarmen vóór bumptest of kalibratie Wanneer u een instrument in de slede plaatst en het vergrendelmechanisme vergrendelt, begint het instrument op te laden en wordt het automatisch opgewarmd. De opwarmtijd is afhankelijk van de sensoren die zich in het instrument bevinden en van de specifieke vereisten ervan. Kleurcodering op display De AutoRAE 2-controller heeft een kleurendisplay en er worden kleuren gebruikt om de status aan te geven van verschillende categorieën informatie. Status Kleur Uitleg Pass (gelukt) Groen 1. Alle sensoren en alarmen zijn geslaagd voor de bumptest. 2. Alle sensoren en alarmen zijn geslaagd voor de kalibratie. Pass? (gelukt?) Groen 1. Alle sensoren die zijn getest, zijn geslaagd voor de bumptest. Sommige sensoren zijn niet getest. 2. Alle sensoren die zijn gekalibreerd, zijn geslaagd voor de kalibratie. Sommige sensoren zijn niet gekalibreerd. Fail (mislukt) Rood 1. Een of meer sensoren of alarmen zijn niet geslaagd voor de bumptest. 2. Een of meer sensoren of alarmen zijn niet geslaagd voor de kalibratie. 3. Monitor na 30 minuten niet gedetecteerd. 4. Opwarmfout monitor of andere monitorfout. Waarschuwing Geel Sensor komt niet overeen met het gas. Warm-up Geen Instrument warmt op. (opwarmen) Ready (gereed) Geen Instrument gereed voor bumptest of kalibratie.

3 Bumptesten U kunt een bumptest uitvoeren op alle instrumenten of op afzonderlijk geselecteerde instrumenten die zich in de sledes van het systeem bevinden. Voer in het hoofdscherm Bump Test in door tweemaal te drukken op [Y/+] (Function (Functie) en vervolgens Select (Selecteren)). Opmerking: voor sledes die geen instrument bevatten, wordt een grijs selectievakje weergegeven. U kunt dit vakje niet in- of uitschakelen. Alle instrumenten in de sledes selecteren voor een bumptest: 1. Druk op [Y/+]. Als u Bump All (Alles bumptesten) inschakelt, worden het selectievakje Bump All en alle overige selectievakjes voor instrumenten in de sledes automatisch ingeschakeld. 2. Druk op [MODE] om Done (Gereed) te selecteren. 3. Druk op [Y/+] om te beginnen. Specifieke instrumenten selecteren voor de bumptest: 1. Druk op [N/-] om in de lijst naar een instrument te gaan dat u wilt selecteren voor de bumptest. 2. Druk op [Y/+] om te schakelen tussen geselecteerd en niet-geselecteerd. 3. Druk op [MODE] om Done (Gereed) te selecteren. 4. Druk op [N/-] om Exit (Afsluiten) te selecteren en druk vervolgens op [Y/+] om af te sluiten. Als u niet op [Y/+] hebt gedrukt om het proces te starten, wordt met aftellen begonnen. Als nul wordt bereikt, wordt de bumptest op de instrumenten uitgevoerd. Druk op [N/-] om een bumptest af te breken. Er wordt gevraagd of u het proces wilt afbreken. Druk op [Y/+] voor Yes (Ja) of op [N/-] voor No (Nee). BELANGRIJK! Als een instrument niet slaagt voor een bumptest, wordt automatisch een volledige kalibratie gestart.

4 Kalibratie U kunt alle instrumenten kalibreren of afzonderlijk geselecteerde instrumenten die zich in de sledes van het systeem bevinden. Voer in het hoofdscherm Calibrate (Kalibreren) in door te drukken op [Y/+] (Function (Functie)) en vervolgens op [N/-] te drukken tot Calibrate (Kalibreren) is gemarkeerd. Druk op [Y/+] om deze optie te selecteren. Opmerking: voor sledes die geen instrument bevatten, wordt een grijs selectievakje weergegeven. U kunt dit vakje niet in- of uitschakelen. Alle instrumenten selecteren voor kalibratie: 1. Druk op [Y/+]. Wanneer u Calibrate All (Alles kalibreren) inschakelt, worden het selectievakje Calibrate All (Alles kalibreren) en alle overige selectievakjes voor instrumenten in de sledes automatisch ingeschakeld. 2. Druk op [MODE] om Done (Gereed) te selecteren. 3. Druk op [Y/+] om te beginnen. Specifieke instrumenten selecteren om te kalibreren: 1. Druk op [N/-] om in de lijst naar een instrument te gaan dat u wilt selecteren voor kalibratie. 2. Druk op [Y/+] om te schakelen tussen geselecteerd en niet-geselecteerd. 3. Druk op [MODE] om Done (Gereed) te selecteren. 4. Druk op [N/-] om Exit (Afsluiten) te selecteren en druk vervolgens op [Y/+] om af te sluiten. Als u niet op [Y/+] hebt gedrukt om het proces te starten, wordt met aftellen begonnen. Als nul wordt bereikt, worden de instrumenten gekalibreerd. Druk op [N/-] om de kalibratie af te breken. Er wordt gevraagd of u het proces wilt afbreken. Druk op [Y/+] voor Yes (Ja) of op [N/-] voor No (Nee).

5 Een instrument uit een slede verwijderen Als u een instrument uit een slede wilt verwijderen, drukt u op de knop om het vergrendelmechanisme te ontgrendelen. Licht het instrument vervolgens uit de inlaatzijde. ToxiRAE Pro QRAE 3 MultiRAE Handheld PID MicroRAE De batterij van een instrument opladen Elke AutoRAE 2-slede die is aangesloten op een AutoRAE 2-controller, begint de batterij van een instrument automatisch op te laden zodra het instrument wordt geplaatst. De laadstatus-led licht rood op om aan te geven dat het opladen bezig is. Wanneer de batterij van het instrument volledig is opgeladen, licht de LED groen op. Actief koolstoffilter voor het verwijderen van VOC Of u een ppbrae 3000 of UltraRAE 3000 nu nulkalibreert of gebruikt in een omgeving waarin zich in de omgevingslucht vluchtige organische verbindingen (VOC's - volatile organic compounds) bevinden, het wordt ten zeerste aangeraden om een actief koolstoffilter (onderdeelnummer: ) te gebruiken, dat vluchtige organische verbindingen uit de lucht filtert. Wanneer er een AutoRAE-controller wordt gebruikt bij een of meer sledes, wordt de luchtinlaat op elke aangesloten slede uitgeschakeld en wordt er lucht naar binnen gelaten via de luchtinlaat van de controller. U hebt daarom slechts één actief koolstoffilter nodig voor de controller in plaats van op elke slede. Zo installeert u het actieve koolstoffilter op de controller: 1. Verwijder het standaardfilter (als er een is geïnstalleerd). 2. Verwijder de plastic filteradapter door het plastic filter met de wijzers van de klok mee te draaien en het filter tegelijk zachtjes naar buiten te trekken. 3. Druk het actieve koolstoffilter in de opening. Het filter is ontworpen om 20 keer te worden gebruikt. U kunt bijhouden hoeveel kalibraties er zijn uitgevoerd door na elke kalibratie met een balpen een kruisje te zetten in een van de 20 kleine vakjes die zich op het oppervlak van het filter bevinden. Opmerking: zorg ervoor dat de pijl op de zijkant van het filter naar de controller wijst. Verwijder het standaardfilter Verwijder de adapter voor het plastic filter Druk het actieve koolstoffilter in de opening

6 Handheld PID-monitoren moeten zijn uitgerust met een Quick-connector U moet de inlaatsonde verwijderen voordat u een handheld PID-instrument (MiniRAE Lite, MiniRAE 3000, ppbrae 3000 of UltraRAE 3000) in de slede plaatst. Als op het instrument nog geen Quick-connector (onderdeelnummer: T ) is geïnstalleerd, dient u er een te installeren. Een Quick-connector installeren UltraRAE 3000: MiniRAE Lite, MiniRAE 3000 of ppbrae 3000:! Gebruik geen RAE-Se-buiscartridge in de UltraRAE 3000-buishouder wanneer u die met een AutoRAE 2-slede gebruikt. HOOFDKANTOOR RAE Systems by Honeywell 3775 N. First St. San Jose, CA USA Telefoon: Fax: RAE-tech@honeywell.com WERELDWIJDE VERKOOPKANTOREN VS/Canada: Europa: Midden-Oosten: China: Azië Pacific: Rev E mei 2016 Onderdeelnr T

Snelstartgids voor AutoRAE 2-systeem

Snelstartgids voor AutoRAE 2-systeem Setup Voordat u de AutoRAE 2-controller en de AutoRAE 2-slede(s) gebruikt om bumptesten of kalibraties uit te voeren op instrumenten uit de MultiRAE-familie (versies met pomp) en/of de ToxiRAE Pro-familie

Nadere informatie

AutoRAE 2-systeem Snelstart

AutoRAE 2-systeem Snelstart Setup Alvorens de AutoRAE 2-controller en AutoRAE 2-slede(s) te gebruiken om de instrumenten uit de ToxiRAE Pro-serie en/of QRAE 3- en/of MultiRAE-serie (pompversies) te bumptesten of kalibreren, dient

Nadere informatie

Productregistratie. Registreer uw product online op: Door uw product te registeren kunt u:

Productregistratie. Registreer uw product online op:  Door uw product te registeren kunt u: Productregistratie Registreer uw product online op: www.raesystems.com/support/product-registration Door uw product te registeren kunt u: Berichten ontvangen over productupgrades of -verbeteringen Op de

Nadere informatie

Automatisch test- en kalibratiesysteem

Automatisch test- en kalibratiesysteem AutoRAE 2 Automatisch test- en kalibratiesysteem Gebruikershandleiding Rev E april 2014 Onderdeelnr: T02-4001-000 Productregistratie Registreer uw product online op: www.raesystems.com/support/product-registration

Nadere informatie

AutoRAE 2 Automatisch test- en kalibratiesysteem

AutoRAE 2 Automatisch test- en kalibratiesysteem AutoRAE 2 Automatisch test- en kalibratiesysteem Gebruikshandleiding Rev D april 2013 Onderdeelnr: T02-4001-000 Productregistratie Registreer uw product online op: http://www.raesystems.nl/support/product-registration

Nadere informatie

Automatisch test- en kalibratiesysteem

Automatisch test- en kalibratiesysteem AutoRAE 2 Automatisch test- en kalibratiesysteem Gebruikershandleiding Rev E april 2014 Onderdeelnr: T02-4001-000 Productregistratie Registreer uw product online op: www.raesystems.com/support/product-registration

Nadere informatie

Handleiding Filtron. De reeks bewerkbare velden: Spoelduur (A) Spoelmodus (B) Handmatigeaccumulaties. De gewenste spoelduur per station

Handleiding Filtron. De reeks bewerkbare velden: Spoelduur (A) Spoelmodus (B) Handmatigeaccumulaties. De gewenste spoelduur per station Filtron Algemene instructies: De spoelcontroller is gemaakt en ontworpen voor het spoelen van semi-automatische filters. Na installatie van de Filtron kan het filter spoelen op een ingestelde tijd, drukverschil

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060

GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060 GEBRUIKSAANWIJZING (verkort) GT1050/GT1060 Draagbare CO 2,temperatuur, RV-meter Aan / uit schakelen Druk enkele seconden op de SET knop totdat de meter een kort geluid signaal geeft. De meter gaat nu 30

Nadere informatie

installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA

installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA V02022017 MCOHOME CO2 Monitor MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA Introductie De MCOHome CO2 Monitor is een Z-Wave compatibele lucht kwaliteit detector,

Nadere informatie

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding NETVOEDING/BATTERIJEN De psense-ii gebruikt vier oplaadbare penlite (AA) batterijen. Om de batterijen te plaatsen of te vervangen moet je met een schroevendraaier

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit).

INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit). INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit). 1. Montage en demontage. 2. Slot toevoegen via Danalock App. 3. Slot toevoegen aan HomeKit App (Woning). 4. Slot kalibreren. 5. Terugtrekken dagschot

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

Pomp-app Veelgestelde vragen

Pomp-app Veelgestelde vragen Pomp-app Veelgestelde vragen De volgende secties leiden u door de verschillende schermen van de app, waaronder het scherm Pompstatus. Opmerking: De app verzendt en ontvangt alleen gegevens wanneer de app

Nadere informatie

installatiehandleiding Slimme Radiatorknop Geschikt voor de SmartHome Huiscentrale (model GATE-02)

installatiehandleiding Slimme Radiatorknop Geschikt voor de SmartHome Huiscentrale (model GATE-02) installatiehandleiding Slimme Radiatorknop Geschikt voor de SmartHome Huiscentrale (model GATE-02) INSTALLATIEHANDLEIDING SLIMME RADIATORKNOP Gefeliciteerd met de aankoop van de Egardia Slimme Radiatorknop.

Nadere informatie

Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding

Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding Deze quickstart handleiding is gemaakt voor de Syma X8HC en de X8HW. Naast deze quickstart handleiding raden wij aan om ook de Engelse handleiding te lezen voor

Nadere informatie

Bump-kalibratie automaat. Snel. Eenvoudig. Veilig

Bump-kalibratie automaat. Snel. Eenvoudig. Veilig Bump-kalibratie automaat Snel Eenvoudig Veilig MSA Galaxy GX2 Gemakkelijk in te stellen, eenvoudig in gebruik met touchfree testen. Kleurenscherm vereenvoudigt het gebruik bij de testbank. Kan met pc of

Nadere informatie

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking Smart Plug Switch Snelstartgids CD met snelle installatiegids I-2. Voorzijde Power LED Switch

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het Egardia alarmlicht met sirene. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de Egardia bewegingsmelder. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie over de installatie

Nadere informatie

Switch. Handleiding 200.106.110117

Switch. Handleiding 200.106.110117 Switch Handleiding 200.106.110117 Hartelijk dank voor uw aanschaf van deze uitbreiding van uw Plugwise systeem. Met de Switch kunt u draadloos de elektrische stroom naar de apparaten in uw Plugwise netwerk

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht

installatiehandleiding Alarmlicht installatiehandleiding Alarmlicht INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

Handleiding. ReSound oplader 60 en 80

Handleiding. ReSound oplader 60 en 80 Handleiding ReSound oplader 60 en 80 Gefeliciteerd met de aankoop van de nieuwe ReSound oplader voor uw hoortoestel. Deze handleiding helpt u om te gaan met de oplader. Wij hopen dat u er veel plezier

Nadere informatie

Handleiding EMDR Lightbar

Handleiding EMDR Lightbar Handleiding EMDR Lightbar Versie 1.1 De meest recente versie is te downloaden op: http://www.emdr-lightbar.nl/support/handleiding.pdf Handleiding Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Productinformatie... 3 I-1. Inhoud van de verpakking... 3 I-2. Voorzijde... 3 I-3. LED-status... 4 I-4. Switch statusknop... 4 I-5. Productlabel...

Nadere informatie

OVERZICHT APPARAAT. Knop Type patiënt. Pacemaker. Sync. Knop Rapporten Knop Afdrukken. Navigatieknoppen. Therapiepoort. ECG-poort.

OVERZICHT APPARAAT. Knop Type patiënt. Pacemaker. Sync. Knop Rapporten Knop Afdrukken. Navigatieknoppen. Therapiepoort. ECG-poort. SCHERM DEFIBRILLATOR OVERZICHT APPARAAT Knop Type patiënt Indicator Klaar voor gebruik USB-poort Therapieknop Overzicht apparaat AED Off Uit Monitor Display Kies energie Laden-knop Pacemaker Knop Lead

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig bewegingsmelder. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Bewegingsmelder

Installatiehandleiding. Bewegingsmelder Installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig bewegingsmelder. Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer informatie over de

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor 1. Algemene beschrijving 2. Gebruiksvoorschriften 3. Bediening & Aansluitingen 4. Gebruiksinstructies 5. Stroomvoorziening 6. Communicatie 7. Uitgangsignaal

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit).

INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit). INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit). 1. Montage en demontage. 2. Toevoegen aan HomeKit App (Woning). 3. Slot kalibreren. 4. Dagschot instellen. 5. Uitnodigen van personen. 6. Personen

Nadere informatie

BackBeat GO 410-serie. Gebruikershandleiding

BackBeat GO 410-serie. Gebruikershandleiding BackBeat GO 410-serie Gebruikershandleiding Inhoud Overzicht van de headset 3 Wees veilig 3 Koppelen 4 Verbinden met uw telefoon 4 Koppelingsmodus 4 De app installeren 5 De basisfuncties 6 In- of uitschakelen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Printerinstellingen wijzigen 1

Printerinstellingen wijzigen 1 Printerinstellingen wijzigen 1 U kunt de instellingen van de printer wijzigen met de toepassingssoftware, het Lexmark printerstuurprogramma, het bedieningspaneel of het bedieningspaneel op afstand van

Nadere informatie

Inleiding. Intelligent Targeting System (ITS) overzicht SYSTÈME INTELLIGENT DE DÉTECTION DE CIBLE

Inleiding. Intelligent Targeting System (ITS) overzicht SYSTÈME INTELLIGENT DE DÉTECTION DE CIBLE Inleiding Intelligent Targeting System (ITS) overzicht Verschuif de stroomschakelaar om het ITS in of uit te schakelen. Verschuif de volumeregelaar om het volume te verhogen of te verlagen. Verschuif de

Nadere informatie

Informatie voor de patiënt Gebruik van de Pijn-pomp

Informatie voor de patiënt Gebruik van de Pijn-pomp Informatie voor de patiënt Gebruik van de Pijn-pomp Richtlijnen voor het gebruik van de PCA-pomp INLEIDING: Als onderdeel van Uw behandeling wordt gebruik gemaakt van een PCA-pomp. Deze pomp wordt gebruikt

Nadere informatie

Draadloze buitensirene

Draadloze buitensirene Draadloze buitensirene Beschrijving Met de buitensirene (vermogen 104 db op 1 m) kan de aandacht getrokken worden van omstaanders wanneer een alarm afgaat. Dit gebeurt door het activeren van het geïntegreerde

Nadere informatie

1. Druk op de ontgrendelknop om de zuurstofslang los te. 2. Verwijder de slang. koppelen. Loskoppelen: Meer inhoud beschikbaar.

1. Druk op de ontgrendelknop om de zuurstofslang los te. 2. Verwijder de slang. koppelen. Loskoppelen: Meer inhoud beschikbaar. INTERN SYMBOOL Symbolen CLICK-ON Storing Ontkoppeld of storing Laag Batterijen opladen. Medium Vol BATTERIJSTATUS Gemiddeld hoge prioriteitsalarm in historielijst Hoge prioriteitsalarm in historielijst

Nadere informatie

4.- REGELEN VAN DE WEERSTAND TIJDENS HET ROEIEN (Mod. R-56, R-57)

4.- REGELEN VAN DE WEERSTAND TIJDENS HET ROEIEN (Mod. R-56, R-57) Europe (pro) R55 Neem het apparaat uit de doos en Plaats het op de vloer. l.- (Mod. R-56, R-57) Draai de rechterarm (E) (een kwartdraai) naar rechts in de positie zoals aangetoond op de figuur. Breng de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Overzicht 3 De headset opladen 4 De headset dragen 4 De headset inschakelen 4 De headset voor dicteren aansluiten 5 De adapter 5 De geluidsinstellingen van

Nadere informatie

Handleiding Filtron. De reeks bewerkbare velden: Spoelduur (A) Spoelmodus (B) Handmatigeaccumulaties. De gewenste spoelduur per station

Handleiding Filtron. De reeks bewerkbare velden: Spoelduur (A) Spoelmodus (B) Handmatigeaccumulaties. De gewenste spoelduur per station Filtron Algemene instructies: De spoelcontroller is gemaakt en ontworpen voor het spoelen van semi-automatische filters. Na installatie van de Filtron kan het filter spoelen op een ingestelde tijd, drukverschil

Nadere informatie

Bedieningspaneel. Drukknoppen en Ds

Bedieningspaneel. Drukknoppen en Ds Bedieningspaneel Dit hoofdstuk bechrijft de het bedieningspaneel en de funktie van de LEDS. Note: de labels van de knoppen en de leds kunnen iets afwijken van de tekst echter de funkties blijven hetzelfde

Nadere informatie

Handleiding Ltl Acorn Scouting Camera

Handleiding Ltl Acorn Scouting Camera Handleiding Ltl Acorn Scouting Camera Inhoudsopgave Introductie pagina 2 Snel starten pagina 2 t/m 4 Camera-menu pagina 4 en 5 Technische specificaties pagina 5 Introductie Snel starten Wat heeft u nodig

Nadere informatie

Device Control configureren met de monitoring app

Device Control configureren met de monitoring app December 2016 Device Control configureren met de monitoring app Inhoudsopgave Device Control configureren met de monitoring app... 1 Inhoudsopgave... 1 Introductie... 1 Device informatie... 2 Activeringsknop...

Nadere informatie

TRUST VIBRATION FEEDBACK RALLY MASTER II

TRUST VIBRATION FEEDBACK RALLY MASTER II 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de VIBRATION FEEDBACK RALLY MASTER II. De VIBRATION FEEDBACK RALLY MASTER II is te gebruiken bij het spelen van race spellen of andere vergelijkbare

Nadere informatie

AN0033-NL. Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10. Overzicht. Een brandmeld apparaat creëren

AN0033-NL. Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10. Overzicht. Een brandmeld apparaat creëren Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10 Overzicht In Paxton10 kan de status van brandmelders eenvoudig worden gemonitord. Er kan een specifieke alarmconnector worden geïnstalleerd en worden ingebouwd

Nadere informatie

RTC- Print real-time klok Optie

RTC- Print real-time klok Optie RTC- Print real-time klok Optie Voor Emotron FlowDrive type IP54 en IP20/21 Montage-instructies Nederlands RTC-print Optie Voor Emotron FlowDrive type IP54 en IP20/21 Montage-instructies - Nederlands

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

Het NESS H200 Wireless-systeem bedienen

Het NESS H200 Wireless-systeem bedienen Hoofdstuk Het NESS H200 Wireless-systeem bedienen 9 Vereisten voor RF-communicatie De besturingseenheid en orthese moeten zich binnen het RF-communicatiebereik bevinden om draadloos te kunnen communiceren.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Derde generatie Voor ios

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Derde generatie Voor ios GEBRUIKERSHANDLEIDING Derde generatie Voor ios GEBRUIKERSHANDLEIDING FLIR ONE De FLIR ONE laat u de wereld op een compleet nieuwe manier zien, dankzij een unieke combinatie van warmtebeelden en optische

Nadere informatie

Dubbele spinner voor SH/EH-modellen Materiaalleveringseenheid MH-400

Dubbele spinner voor SH/EH-modellen Materiaalleveringseenheid MH-400 Dubbele spinner voor SH/EH-modellen Materiaalleveringseenheid MH-400 Modelnr.: 44944 Form No. 3389-497 Rev A Installatie-instructies Veiligheid Veiligheids- en instructiestickers Veiligheidsstickers en

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

Versie: juni installatiehandleiding. Alarmlicht LXA-8A

Versie: juni installatiehandleiding. Alarmlicht LXA-8A installatiehandleiding Alarmlicht LXA-8A INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht. Telefoonnummer WoonVeilig 088 383 88 38 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

en uw richtlijnen uit te voeren betrouwbare BW Clip-serie onderhoudsvrije enkelgasdetectors De meest manier om uw medewerkers veilig te houden

en uw richtlijnen uit te voeren betrouwbare BW Clip-serie onderhoudsvrije enkelgasdetectors De meest manier om uw medewerkers veilig te houden De meest betrouwbare manier om uw medewerkers en uw werk conform richtlijnen uit te voeren veilig te houden Gemakkelijke gasidentificatie met labels met kleurencode en LCD-aanduiding: H2S CO O2 SO2 De

Nadere informatie

verkorte handleiding FORERUNNER 50 met draadloze ANT+Sport -technologie

verkorte handleiding FORERUNNER 50 met draadloze ANT+Sport -technologie verkorte handleiding FORERUNNER 50 met draadloze ANT+Sport -technologie Waarschuwing: dit product bevat een vervangbare knoopcelbatterij. Raadpleeg de gids Belangrijke veiligheids- en productinformatie

Nadere informatie

Deze handleiding geeft uitleg over de installatie van hard- en software van HTvision V.O.F.

Deze handleiding geeft uitleg over de installatie van hard- en software van HTvision V.O.F. Introductie Deze handleiding geeft uitleg over de installatie van hard- en software van HTvision V.O.F. Belangrijke tekstgedeelten worden aangegeven doormiddel van dit soort kaders Handelingen die stap

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

Een Net2 Entry Monitor configureren

Een Net2 Entry Monitor configureren Een Entry Monitor configureren Overzicht De Entry monitor is een audio / videomonitor en wordt gebruikt om op afstand te communiceren met bezoekers. Het wordt gevoed door middel van Power over Ethernet

Nadere informatie

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods

Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Tool Gebruikershandleiding E46 Mods Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Algemene informatie... 3 2 Aansluiten... 4 2.1 Opstarten en Updaten... 4 2.2 Verbinden... 8 2.2.1 Verbindingsproblemen... 9 3 Basis Informatie...

Nadere informatie

SNEL VAN START voor sprekers die informatie willen delen met hun publiek

SNEL VAN START voor sprekers die informatie willen delen met hun publiek SNEL VAN START voor sprekers die informatie willen delen met hun publiek Versies in andere talen zijn te vinden op www.crowdbeamer.tech/manuals Neem even de tijd om uw crowdbeamer toestel goed te bekijken

Nadere informatie

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 Inleiding Stel de Sweex Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

nüvi verkorte handleiding

nüvi verkorte handleiding nüvi 510 verkorte handleiding Belangrijke informatie Lees de gids Belangrijke veiligheidsen productinformatie in de verpakking voor productwaarschuwingen en andere belangrijke informatie. Waarschuwing:

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER PRC 280 NL. PROJECTIE WEKKER EN. PROJECTION ALARM CLOCK DE. PROJEKTIONSWECKER FR. RÉVEILLE PROJECTION GEBRUIKSAANWIJZING INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG MODE D EMPLOI GEBRUIKSAANWIJZING Wij feliciteren

Nadere informatie

AN0021-NL. Een trigger- en actieregel maken. Overzicht. Een Trigger- en actieregel creëren

AN0021-NL. Een trigger- en actieregel maken. Overzicht. Een Trigger- en actieregel creëren Een trigger- en actieregel maken Overzicht Trigger en Actie regels zijn een eenvoudige manier voor het creëren van aangepaste en unieke functionaliteiten in Paxton10. Specifieke regels kunnen worden gecreëerd

Nadere informatie

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY BEDIENINGS INSTRUCTIES 8-SYMBOOL AFSTANDBEDIENING Kinder slot Tijd Signaal indicator Thermostatische stand Batterij Countdown F or C Programma Eco stand Temperatuur Dubbele brander 8-SYMBOOL DISPLAY INSTELLING

Nadere informatie

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV Bridgemate Pager Berichtensysteem voor wedstrijdleiders Handleiding 2017 Bridge Systems BV Bridgemate Pager Handleiding Pagina 2 Inhoud Introductie... 3 Benodigdheden... 3 Werking van de pagers... 3 Het

Nadere informatie

SYSTÈME INTELLIGENT DE DÉTECTION DE CIBLE SISTEMA DE BLANCO INTELIGENTE INTELLIGENTES ZIELSYSTEM INTELLIGENT RICHTSYSTEEM

SYSTÈME INTELLIGENT DE DÉTECTION DE CIBLE SISTEMA DE BLANCO INTELIGENTE INTELLIGENTES ZIELSYSTEM INTELLIGENT RICHTSYSTEEM SYSTÈME INTELLIGENT DE DÉTECTION DE CIBLE SISTEMA DE BLANCO INTELIGENTE INTELLIGENTES ZIELSYSTEM INTELLIGENT RICHTSYSTEEM Gebruiksaanwijzing www.light-strike.nl 8+ Item No./ Article Nº/ Artículo N.º/ Artikel-Nr./

Nadere informatie

Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5

Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5 Nederlandstalige handleiding Autoalarm AS5 Inhoud verpakking: Alarmunit Sirene Handzender ( 2 stuks) Kabels incl. zekeringen Zoekfunctie Stil alarm Startblokkering Paniek functie Anti carjacking Aansturing

Nadere informatie

Printerproblemen oplossen

Printerproblemen oplossen 1 De display op het bedieningspaneel is leeg of er worden alleen ruitjes weergegeven. Taken worden niet De zelftest van de printer is mislukt. De printer is niet gereed om gegevens te ontvangen. De aangegeven

Nadere informatie

MicroRAE. Draadloze, draagbare detector voor vier gassen. Gasdetectie

MicroRAE. Draadloze, draagbare detector voor vier gassen. Gasdetectie Gasdetectie MicroRAE MicroRAE Draadloze, draagbare detector voor vier gassen Real-time inzicht in bedreigingen, met een uitzonderlijke draadloze flexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid. Zodat u sneller,

Nadere informatie

Zuurstofklok van 15 L/min. Gasbemonsteringslijn. Testslang. Controleer het volgende voordat het systeem voor NO-toevoer en -monitoring wordt gebruikt:

Zuurstofklok van 15 L/min. Gasbemonsteringslijn. Testslang. Controleer het volgende voordat het systeem voor NO-toevoer en -monitoring wordt gebruikt: 1 Doel Gebruiksklaar maken van de NO-beademingsmachine Servino 2 Indicatie Toediening ino beademing via Servino 3. Toepassingsgebied: Intensive care kinderen 4. Materiaal Servino Disposable toedieningssysteem,

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor Egardia Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331

Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 Gebruikershandleiding Polycom IP321 en IP331 1 Inhoudsopgave 1. 2. 3. Installatie Gebruik van uw toestel Problemen oplossen Basis IP321 en IP331 telefoon Voeding (24Volt, 500mA) Ethernet kabel Telefoonhoorn

Nadere informatie

ASA espeed B25.14 en B45.14 Tot en met firmware versie D28

ASA espeed B25.14 en B45.14 Tot en met firmware versie D28 ASA espeed B25.14 en B45.14 Tot en met firmware versie D28 Installatiehandleiding Benodigde gereedschappen: - Torx T20 - Inbussleutel 8 mm - Telefoontang - Heteluchtpistool - ISIS crank trekker Verwijder

Nadere informatie

Productbeschrijving. Voorkant van de camera. Onderkant van de camera. Achterkant van de camera

Productbeschrijving. Voorkant van de camera. Onderkant van de camera. Achterkant van de camera Inhoud Productbeschrijving...2 Instellen van de camera...6 Instellen van de ontvanger...8 Instellen van andere toepassingen... 11 Oriëntatie van de toestellen voor een optimale werking... 12 Autosequentiefunctie

Nadere informatie

Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109

Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109 Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109 Aantal druktoetsen: 4 stuks met de volgende functies: On/off toets voor in- en uitschakelen, toets 1 laagste vermogen, 2 midden stand, 3 max.

Nadere informatie

Klep van systeemkaart verwijderen

Klep van systeemkaart verwijderen Met de volgende procedure verwijdert u eenvoudig de geïnstalleerde geheugen- en interfaceopties: 1 Zet de printer uit. 2 Haal het netsnoer van de printer uit het stopcontact. 1 3 Ontkoppel de parallelle

Nadere informatie

DOMOTICA TC-FL4 FL4.220415 VERGRENDELINGEN. t 088 500 2800 f 088 500 2899 89 MODEL KS4210

DOMOTICA TC-FL4 FL4.220415 VERGRENDELINGEN. t 088 500 2800 f 088 500 2899 89 MODEL KS4210 DOMOTICA KS4210 INSTALLATIE 1. Sluit op de interface de antenne aan. 2. Plug de netwerkkabel in de netwerkpoort. 3. Plug de adapter in de interface. De interface maakt automatisch verbinding met de server

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Bedienpaneel MINI-REP

Gebruikershandleiding. Bedienpaneel MINI-REP Gebruikershandleiding Bedienpaneel MINI-REP Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten en stoppen van de Ontruiming 1.5. Uitlezen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Beveiligd Automatisch Multi-Alarm

Gebruiksaanwijzing Beveiligd Automatisch Multi-Alarm Gebruiksaanwijzing Beveiligd Automatisch Multi-Alarm INGEBRUIKNAME Plaats de 4 AA batterijen op de juiste wijze in het compartiment Om de carrousel te openen, drukt u rustig met uw duim het voorste lipje

Nadere informatie

installatiehandleiding Rookmelder

installatiehandleiding Rookmelder installatiehandleiding Rookmelder INSTALLATIEHANDLEIDING ROOKMELDER Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig rookmelder. Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer informatie over de

Nadere informatie

Wij danken u hartelijk voor de aankoop van uw LivingLight Color Player 2 en Color Player receiver.

Wij danken u hartelijk voor de aankoop van uw LivingLight Color Player 2 en Color Player receiver. LivingLight COLOR PLAYER 2 EN COLOR PLAYER 2 RECEIVER VERSIE 1.0 Wij danken u hartelijk voor de aankoop van uw LivingLight Color Player 2 en Color Player receiver. De LivingLight producten zijn speciaal

Nadere informatie

Model EF-2000W Handleiding

Model EF-2000W Handleiding Thermic Dynamics Eco Class Heater Model EF-2000W Handleiding Waarschuwingen Dit apparaat is bedoeld voor gebruik in huishoudens en dient niet gebruikt te worden voor andere doeleinden, zoals in een niet-huiselijke

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Beschrijving Vooraanzicht 1 LED-balk groen = geaccepteerde bankbiljetten rood = verdachte bankbiljetten 2 LCD-scherm meer informatie, zie hieronder 3 DIR / knop Lang drukken =

Nadere informatie

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen Printerinstellingen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen' op pagina 1-14 'Energiebesparing activeren' op pagina 1-15 'Intelligent Ready-modus

Nadere informatie

ASA espeed B25.14 en B45.14 Vanaf firmware versie D29

ASA espeed B25.14 en B45.14 Vanaf firmware versie D29 ASA espeed B25.14 en B45.14 Vanaf firmware versie D29 Installatiehandleiding Benodigde gereedschappen: - Torx T20 - Inbussleutel 8 mm - Telefoontang - Heteluchtpistool - ISIS crank trekker Verwijder voor

Nadere informatie

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen Printerinstellingen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen op pagina 1-14 Energiebesparing activeren op pagina 1-15 Intelligent Ready-modus activeren

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server

Xerox FreeFlow Print Server FreeFlow Print Server V9 SP3 November 2012 708P90232 Xerox FreeFlow Print Server Handleiding voor de op tijd gebaseerde kalibratiefunctie Xerox J75 Digital Color Press 2012 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

GM-200 HYDROMETER INLEIDING PRODUCTEIGENSCHAPPEN

GM-200 HYDROMETER INLEIDING PRODUCTEIGENSCHAPPEN GM-200 HYDROMETER INLEIDING De CAISSON GM-200 is speciaal ontwikkeld voor het meten van het vochtgehalte in zware materialen zoals beton, cementvloer en gipspleister. Daarnaast is het ook mogelijk om het

Nadere informatie

1. Sluit de zuurstofslang aan op de connector. 2. Sluit de zuurstofslang aan. U hoort een klikgeluid wanneer de slang goed is vastgemaakt.

1. Sluit de zuurstofslang aan op de connector. 2. Sluit de zuurstofslang aan. U hoort een klikgeluid wanneer de slang goed is vastgemaakt. Symbolen SYMBOOL BESCHRIJVING Thuismodus geactiveerd Lekcircuit geselecteerd (eentakkig) Uitademklepcircuit geselecteerd (eentakkig) Zuurstof gebruiken O 2 moet worden uitgezet wanneer de Vivo 50/60 niet

Nadere informatie

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland HANDLEIDING VOOR DE DEALER DIGITAAL BEDIENINGSPANEEL JUMBO-SERIE 0,6 0,4 VACUUM 0,8-1 0 0,2 SEAL HENKELMAN BV Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland Postadres Postbus 2117 5202 AE

Nadere informatie

Afdrukproblemen. Afdrukkwaliteit

Afdrukproblemen. Afdrukkwaliteit Printerproblemen Een aantal printerproblemen is eenvoudig te verhelpen. Als de printer niet reageert, controleer dan eerst of: de printer is ingeschakeld; het netsnoer is aangesloten op het stopcontact;

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Copyright TEF Nederland erland B.V. Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten

Nadere informatie

Instellingsgids. REMstar SE. Gebruiksstatistieken. Aan de slag. Gebruiksduur van blazer. Instellingen. Drukafstelling. Gegevens terugzetten

Instellingsgids. REMstar SE. Gebruiksstatistieken. Aan de slag. Gebruiksduur van blazer. Instellingen. Drukafstelling. Gegevens terugzetten REMstar SE Instellingsgids 1 Aan de slag 4 Gebruiksstatistieken 2 Instellingen 5 Gebruiksduur van blazer 3 Drukafstelling 6 Gegevens terugzetten BELANGRIJK! Deze gids mag niet aan de patiënten worden gegeven.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Uitpakinstructies...1 Voordat u begint...3 Installatie...4 Het reservoir met verzegelingsvloeistof vullen...9

Inhoudsopgave Uitpakinstructies...1 Voordat u begint...3 Installatie...4 Het reservoir met verzegelingsvloeistof vullen...9 Inhoudsopgave 1 Uitpakinstructies...1 2 Voordat u begint...3 3 Installatie...4 De feedermodule installeren...4 De documentfeederladen installeren...4 Documentfeeder voor grote volumes installeren...5 De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten en stoppen van de Ontruiming

Nadere informatie

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Netvoeding Deze uitrusting werd ontworpen om te werken op wisselstroom netvoeding van 230 volt, 50 Hz. Andere stroombronnen kunnen dit apparaat beschadigen. Controleer

Nadere informatie