infiniti INFINITI Q50 Empower the drive met technologie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "infiniti INFINITI Q50 Empower the drive met technologie."

Transcriptie

1 INFINITI Q50 Q50

2 infiniti EMPOWER THE DRIVE Wij zijn zoals u. We verleggen graag onze grenzen. Hoewel anderen het voldoende vinden om steeds betere auto's te maken, willen wij graag verder gaan dan dat: we willen auto's ontwerpen waarmee het menselijk vermogen op de proef wordt gesteld. We ontwikkelen technologie die de zintuigen stimuleert en creëren prachtige ontwerpen met prestaties waardoor u helemaal opleeft. Bereid u voor om de weg te ervaren zoals iedereen dat zou moeten doen. INFINITI Q50 Empower the drive met technologie. Innovaties die alles wat u achter het stuurt doet verbeteren. Het eerste digitale stuursysteem ter wereld 1 met het vermogen om sneller en vloeiender te sturen dan u zich kunt voorstellen. Predictive Forward Collision Warning 1,8 houdt de situatie tot twee auto's voor u in de gaten, zelfs wanneer ú dat niet kunt. Active Lane Control 1,3 helpt u om bij rukwinden en op ongelijkmatige wegen op de weg te blijven. Q50. Ervaar uw reis op een geheel nieuwe manier.

3 techniek VERGROOT UW VERMOGEN EN POTENTIEEL Deze auto biedt vermogen dankzij innovatie. De krachtige technologie biedt nieuwe perspectieven. Kies uit vier geavanceerde motoren, waaronder een 3,0L V6 twinturbomotor 1. TEKEN VAN PRESTATIE BIJ INFINITI draaien prestaties om meer dan slechts het bieden van een betere rijervaring. We vinden dat de auto u een meer dynamische bestuurder moet maken. Deze extra dynamiek wordt vanaf nu aangeduid door de letter S. Of hij nu staat voor intensiever vermogen, betere afstemming of een superieur ontwerp: elk INFINITI Sport model staat voor iets bijzonders. Q50S 'RODE' SPORT De rode 'S' staat voor de allerbeste prestaties in de reeks. In de Q50S betekent: een 3,0L V6 twin-turbomotor. Q50S HYBRID 'BLAUWE' SPORT De blauwe 'S' staat voor de Q50S Hybrid met het INFINITI Direct Response Hybrid systeem, voor inspirerende prestaties waarbij efficiëntie centraal staat. Q50S 'SILVER' SPORT De zilverkleurige 'S' geeft aan dat de Q50S Sport niet alleen een beter stylingpakket en een verfijndere configuratie heeft, maar ook dat hij twee krachtige en toch zuinige motoren heeft. Kies uit de 2,2L turbodieselmotor met directe injectie voor een vermogen van 170 pk of voor de 2,0L benzinemotor met turbo voor een vermogen van 211 pk. 405 PK 5,1 s 0100 KM/U 364 PK 5,1 s 0100 KM/U 211 PK 6,3 2 L/100 KM 170 PK 4,3 2 L/100 KM GLOEDNIEUWE 3,0L-V6-MOTOR MET DUBBELE TURBO EN 405 PK Deze geavanceerde 3,0l-V6-motor met dubbele turbo beschikt over innovatieve technologieën zoals een watergekoelde luchtkoeler, geavanceerde elektronische kleptimingsbeheersing en een turbosnelheidssensor voor snellere reacties bij hogere snelheden. Met deze motor kunt u genieten van prikkelende prestaties om bij weg te dromen. 3,5L-V6-MOTOR MET INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID Het gecombineerde systeemvermogen van 364 pk reageert razendsnel en verrast met een gecombineerd brandstofverbruik van 6,2 2 l/100 km. Met heerlijke intensiteit wordt organisch van de volledig elektrische modus naar de hybridemodus overgeschakeld. 2,0L-TURBOMOTOR Deze turbo is ontworpen om direct op u te reageren. Bovendien haalt hij al vanaf tpm een koppel. Het gecombineerde brandstofverbruik van deze motor: 6,3 2 l/100 km. 2,2L-DIESELMOTOR Deze 2,2l-dieselmotor is zowel robuust als flexibel in zijn trekkracht. Geniet efficiënte prestaties. CO 2 -uitstoot van deze motor: 115 g CO 2 /km.

4 prestaties GENIET VAN DE INTENSITEIT VAN BEWEGING Gebruik de intelligentie en kracht van de Q50 en rijd precies op de manier zoals ú dat wilt. EEN ZINDERENDE CONNECTIE Ervaar de innovatieve besturing van de Q50. Kies voor een hydraulische stuurinrichting met tandheugel of Direct Adaptive Steering (DAS) 1. DAS is het eerste digitale besturingssysteem ter wereld. Geen enkel ander systeem stuurt zo vlot en filtert bovendien ongewenste trillingen weg. U kunt vele instellingen aanpassen en zo de prestaties personaliseren. MEER DAN EEN RIT Met de Drive Mode Selector van INFINITI kunt u de chauffeurinstellingen besturing, motor en ophanging aanpassen aan de omstandigheden en aan uw voorkeuren. VERBETERDE BESTURING De gloednieuwe Dynamic Digital Suspension 1 houdt de belangrijkste delen van het chassis in de gaten en past de ophanging voortdurend aan. Dit gaat niet ten koste van het reactievermogen in bochten. Activeer de sportmodus wanneer u maar wilt voor een strakkere ophanging en nog meer reactievermogen 1. Met Direct Adaptive Steering 1 kunt u elke bocht vol zelfvertrouwen in. SNELLERE REMRESPONS Met geventileerde remschijven en met tegenover elkaar gepositioneerde aluminium remklauwen met vier zuigers voor en twee zuigers achter, zorgen de beschikbare sportremmen 1 voor een fantastische remkracht. Op de Q50S uitvoering met 3,0L V6 twin-turbo hebben deze remklauwen, net als op het circuit, een rode kleur zodat ze extra opvallen. CONSTANTE SENSATIE Acceleration Swell 1 is hoe wij vermogen zien. We willen u de verschillende aspecten van het versnellen laten ervaren. De motor is zo afgesteld dat de koppel wordt losgelaten bij een breder toerentalbereik. U voelt een kracht die sterker lijkt te worden als u sneller gaat: geen tijdelijke roes meer maar grenzeloze opwinding. INTUÏTIEVE TRACTIE Intelligente vierwielaandrijving 1 zorgt voor betere tractie. Wanneer u het nodig heeft, gaat 0 tot 50% van het vermogen naar de voorwielen. Als dat niet nodig is, gaat 100% van het vermogen naar de achterwielen voor een sportieve respons.

5 exterieurontwerp VASTBERADEN EN INTENS Breek met de conventies in een design dat premiumstyling een nieuwe dimensie geeft. Waar u ook gaat: u laat een onuitwisbare indruk achter. VERSTERKTE INDRUK De grille met dubbele boog eist vooraan in het midden de aandacht op. Dit is een handelsmerk van INFINITI s design. De onderste boog is een reflectie van de bovenste en geeft de Q50 zijn unieke look. ATLETISCHE HOUDING De grote lichtmetalen velgen van 19" 1 vormen niet alleen een aanvulling op de sportieve verhoudingen van de Q50, maar zijn ontworpen voor nog snellere reacties. De lichte constructie vermindert inherent onafgeveerd gewicht en zorgt ervoor dat er sneller kan worden gestuurd AERODYNAMISCH VOORDEEL De carrosserie en onderbouw van de Q50 verplaatsen de lucht zodanig dat deze over, rond en onder de Q50 stroomt. Daardoor wordt de lucht een effectieve downforce. Het algehele design heeft bijna geen lift aan de voor- en achterkant en helpt het effect van windturbulentie op hogere snelheden te verminderen. KARAKTERISTIEKE INTENSE BLIK Onmiskenbaar INFINITI: de LED-koplampen en -achterlichten, geïnspireerd op het menselijke oog, blijven ook als de lampen uitgeschakeld zijn op elkaar afgestemd. ONDERSCHEIDEND ONTWERP De gevormde oppervlakken van de kruisvormige C-stijl stralen, geheel in INFINITI stijl, elegante en vloeiende bewegingen uit.

6 verkeerstechnologie NAVIGEER DESKUNDIG DOOR DE STAD De intelligente technologieën passen zich voortdurend aan veranderende weg- en verkeersomstandigheden aan. BLIJF OP UW PAD Active Lane Control 1,3 werkt samen met Direct Adaptive Steering 1 en beoordeelt de weg voor u om vervolgens automatisch kleine stuurcorrecties te doen in bij bijvoorbeeld een ongelijkmatig wegdek of zijwind. Zo profiteert u van een groter gevoel van stabiliteit en van minder trillingen van het stuur. BEPAAL UW TEMPO Stel uw gewenste snelheid en veilige volgafstand in. Intelligent Cruise Control (volledige snelheid) 1,5 kan niet alleen uw snelheid handhaven, maar ook automatisch aanpassen wanneer het verkeer afremt. Wanneer de snelheid weer toeneemt, kan Intelligent Cruise Control de vooraf ingestelde snelheid en afstand weer hervatten. HOUD UW AFSTAND VAST Distance Control Assist 1,6 kijkt vooruit en helpt u om een veilige afstand tot het voertuig voor u te handhaven. Wanneer het systeem een langzamer voertuig voor u detecteert en u uw voet niet van het gaspedaal haalt, zal het systeem automatisch de remmen activeren en het pedaal terugduwen om u te helpen om een veilige volgafstand te handhaven. BLIJF BINNEN UW RIJSTROOK De Lane Departure Warningen Lane Departure Prevention-systemen 1, 3 houden de wegmarkeringen in de gaten en zullen u waarschuwen indien u van de rijstrook afwijkt. Indien u verder blijft afwijken, zal het Lane Departure Prevention System de Q50 voorzichtig terugbrengen naar het midden van de rijstrook. WEET DE WEG Vind uw weg door drukke straten en onbekend gebied. INFINITI InTouch met navigatie 1,4 laat u het beeld kiezen dat voor u het gemakkelijkst werkt: een overzichtsbeeld in 2D of vogelperspectief in 3D. Vanaf nu heeft u rechtstreeks toegang tot betrouwbare en onbeperkte zoekmogelijkheden. Zoek naar een bestemming zonder dat u de exacte naam of categorie kent en sla de bestemming op of navigeer er direct naartoe. De verbonden online zoekfunctie werkt op basis van de meest recente beschikbare informatie.

7 convenience HÉT ANTWOORD OP UW BEHOEFTEN VERGROOT UW BEWUSTZIJN De mogelijkheden worden op een natuurlijke en rechstreeks manier aangeboden zodat u zich op het rijden kunt concentreren. 360 ZICHT ZIE ALLES Krijg een nieuw perspectief op wat er rondom u gaande is. Met de Around View-monitor met Moving Object Detection, het sonarsysteem zowel voor- als achteraan 1,7, vier camera s en een virtueel 360-graden beeld van bovenaf is het zelfs in erg krappe ruimtes makkelijk manoeuvreren. INTUÏTIEVE VERLICHTING VOORAAN Verlicht het gebied dat u wilt zien. Het Adaptive Front Lighting System 1 (AFS) verbetert het zicht op kruisingen en om de bocht door de koplampen af te stemmen op basis van uw stuurbewegingen. RECIRCULEER. VERFRIS. RELAX. Het geavanceerde klimaatregelingssysteem 1 controleert voortdurend de luchtkwaliteit in het voertuig en filtert verontreinigingen van buitenaf weg voor u ze kunt inademen. Het systeem sluit de luchtopeningen en reciculeert gezuiverde lucht waarbij tot 99,5% van de allergenen wordt weggefilterd. ZICHTBAAR HOFFELIJK Wanneer een tegenligger nadert terwijl het grootlicht aanstaat, zal Smart Beam Assist 1 de koplampen automatisch dimmen. Uw voorverlichting wordt automatisch geoptimaliseerd. U wordt nooit meer afgeleid door het aan- en uitzetten van de grootlichten. EFFICIËNTIE ONDERSTEUNEND Om zuiniger te rijden grijpt het Eco Pedal 1 -systeem in wanneer overmatige druk op het gaspedaal wordt gedetecteerd. Deze druk wordt dan gecompenseerd door een tegendrukmechanisme. Bovendien wordt op het instrumentenpaneel het optimale niveau aangegeven voor zuinig rijden.

8 veiligheid INNOVATIEVE TECHNOLOGIE HELPT U OM DUIDELIJK TE ZIEN EN OBSTAKELS TE VERMIJDEN VOELEN WAAR U NIET KUNT ZIEN De Blind Spot Warning- en Blind Spot Intervention -systemen 1, 9 detecteren met hun sensoren voertuigen in uw dode hoek. Eerst gaat er een waarschuwingslampje branden. Wanneer u zich naar de bezette rijstrook beweegt, wordt u met een alarmgeluid gewaarschuwd. Ook zal uw Q50 voorzichtig terug naar uw huidige rijstrook worden gestuurd. KLAAR OM TE BESCHERMEN Bij een noodstop worden de actieve veiligheidsgordels 1 automatisch strak getrokken. VOOR HET GEVAL DAT De opklappende motorkap 1 is een andere toonaangevende veiligheidstechnologie van INFINITI. De motorkap is zo ontworpen dat hij bij een aanrijding van een voetganger direct omhoog schiet. Hierdoor ontstaat extra ruimte boven de motor, zodat de ernst van de botsing wordt verminderd. Technologieën staan in de startblokken, klaar om u te helpen om te reageren en om in te grijpen om u te beschermen. VEILIGER ACHTERUITRIJDEN Backup Collision Intervention 1, 7 zorgt ervoor dat u weet wat er om u heen gebeurt en dat u sneller kunt reageren. Terwijl u achteruitrijdt waarschuwt het systeem u wanneer het andere voertuigen of stilstaande objecten achter uw Q50 detecteert. GEVAAR HERKENNEN Predictive Forward Collision Warning 1, 8 controleert met een radar voortdurend de positie van zowel uw voorligger als het voertuig daarvoor. Wanneer het systeem een mogelijk gevaar waarneemt, wordt een zichtbare en hoorbare waarschuwing gegeven. GEAVANCEERDE WAARSCHUWINGEN Forward Emergency Braking 1, 8 detecteert uw voorliggers en zorgt voor nog meer veiligheid door, wanneer u moet vertragen, te remmen en het gaspedaal omhoog te duwen. Zo worden eventuele botsingen voorkomen of geminimaliseerd.

9 connectiviteit VERBONDEN INFINITI InTouch zorgt voor continuïteit tussen uw leven op de weg en ernaast. U bent altijd onderweg. Het navigatiesysteem 1 en de mobiele apps van INFINITI InTouch zorgen ervoor dat u ook in de auto naadloos met het leven daarbuiten verbonden bent. U hebt toegang tot uw berichten, s, navigatiesysteem en muziek 4. Zo mist u niks. INFINITI INTOUCH MOBIELE APPS 1 AGENDA FACEBOOK GOOGLE SEARCH NIEUWE INFINITI INTOUCH SERVICES 1,4 - BINNENKORT VERKRIJGBAAR VOERTUIGSTATUSRAPPORT ONDERHOUDSWAARSCHUWING MELDING BIJ FOUTEN ZOEK MIJN AUTO CLAXON OP AFSTAND VERLICHTING OP AFSTAND BEL INFINITI ASSISTANCE INFINITI INTOUCH TRACKING MET DIEFSTALMELDING 1 * * Abonnement vereist (niet inbegrepen) Volgen via InTouch is niet beschikbaar in Bulgarije, Kroatië, Luxemburg en Servië. De InTouch diensten verschillen per land. Voor meer informatie over de INFINITI InTouch -services neemt u contact op met het dichtstbijzijnde INFINITI Center EEN HOOGWAARDIGE AANSLUITING Ervaar elke keer wanneer u in de Q50 stapt een naadloze verbinding met uw eigen apparaten, zoals uw smartphone. Door uw smartphone te verbinden met INFINITI InTouch met navigatie 1 en INFINITI InTouch Services 1,4 kunt u vanuit de auto alles doen wat u maar wilt. Laat sms'jes voorlezen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Beluister uw afspeellijst. Navigeer door onbekende straten of bel uw vrienden. Het systeem onthoudt zelfs uw persoonlijke rijvoorkeuren. AFGESTEMD OP U INFINITI InTouch 1,4 biedt een intuïtieve ervaring vanaf de bestuurdersstoel, op de manier die het beste bij u past. U kunt op elke gewenste manier werken met het moderne systeem. Het bovenste scherm kan met aanrakingen worden bediend, met de schakelaars op het stuur of met de INFINITIcontroller. Het scherm wordt voornamelijk gebruikt voor navigatie en om rij-informatie weer te geven. Het onderste scherm kan met aanrakingen worden bediend en stelt u in staat om het geluid, de klimaatcontrole en de rijprestatie-instellingen te beheren. HOOGWAARDIGE AUDIO De Bose Performance Series 1 met 16 luidsprekers beschikt over Advanced Staging Technology die de muziek dynamisch richt, zodat u volledig kunt opgaan in het ongekend heldere geluid. De originele metalen grillen voegen een hoogwaardige touch toe en beschermen de luidsprekers AudioPilot 2.0 Dynamic Noise Compensation technologie verbetert de akoestiek door continu extern geluid te meten en het geluidsniveau daaraan aan te passen. Of u nu uw muziek vanaf uw telefoon streamt via Bluetooth, uw ipod afspeelt of Digital Audio Broadcasting (DAB) hebt ingeschakeld: met Centerpoint 2.0 Surround-technologie kunt u alles beluisteren in levendige kwaliteit. 4 BLUETOOTH -AUDIOSTREAMING U kunt uw smartphone met Bluetooth -functionaliteit omvormen tot muziekbibliotheek en uw favoriete playlists afspelen via het audiosysteem van de Q50. 4 HANDENVRIJE VEELZIJDIGHEID Met het INFINITI Bluetooth Hands-free Phone-systeem 4 kunt u handsfree bellen met behulp van spraakherkenning. Geen gepruts. Geen headset nodig. Een eenvoudige druk op de knop aan het stuur volstaat.

10 i n t e r i e u ro n t w e r p TOEWIJDING IN ELK DETAIL Laat zien dat u, in alles wat u ziet en aanraakt, zoekt naar waar vakmanschap. EEN LUST VOOR HET OOG De helderheid en het contrast van de zachte Fine Vision-instrumentenverlichting zijn zodanig ingesteld dat u in één oogopslag alle informatie meekrijgt. KWALITEITSVOLLE KNOPPEN Probeer de verschillende knoppen uit. Elke knop en schakelaar is met evenveel zorg ontworpen. U kunt het vakmanschap van INFINITI voelen. Als u weet hoeveel aandacht er aan elke knop is besteed, kunt u zich indenken hoeveel moeite er in de andere oppervlakken is gestopt. TASTBAAR VAKWERK De zachte, speciaal behandelde, sportstoelen van semi-anilineleer in het Design Pack1 hebben een uniek patroon en een contrasterend stiksel voor extra onderscheidend vermogen. De middenconsole en deurpanelen zijn voorzien van natuurlijke accenten van esdoornhout voor extra textuur textuur. ZACHTERE VEILIGHEIDSGORDELS De veiligheidsgordels vormen één van de weinige oppervlakken waar u altijd mee in aanraking bent. Daarom is in de stof een variabel visgraatpatroon gebruikt dat 20% zachter is dan bij reguliere stoffen. Hierdoor zijn de gordels niet enkel comfortabeler, ze rollen ook gemakkelijker uit en blijven minder snel haken aan fijne stoffen.

11 persoonlijke aandacht STAAT ALTIJD VOOR U KLAAR Begin elke rit met een bijzonder moment. Alles draait om u en uw gemak in deze auto. U BENT UITGENODIGD Het terugvindlicht 1 biedt extra gemak en veiligheid en reageert automatisch op uw aanwezigheid met een reeks van buiten- en binnenverlichting. De bermverlichting verlicht de ondergrond, waarna de interieurverlichting gaat branden zodat u rustig kunt instappen. Als laatste begint de contactknop te knipperen zodat u de auto kunt starten. EEN WARM ONTHAAL Alle aspecten van het instappen zijn zo aangenaam mogelijk gemaakt. Door een eenvoudige druk op de knop maken de verwarmbare voorstoelen 1 winterse dagen of kille nachten knus. SLIMME SLEUTEL De INFINITI Intelligent Key 1 herkent u wanneer u nadert en stelt u in staat om de portieren en kofferbak te ontgrendelen. Hij start zelfs de motor zonder dat u uw sleutel hoeft te pakken. Wanneer u nadert, schuift hij de stoel in de juiste stand en past hij het stuur en de buitenspiegels aan uw voorkeuren aan. 1 GEOPTIMALISEERD COMFORT Het dubbele geheugensysteem voor inzittenden 1 biedt ruimte voor twee persoonlijke profielen. Afhankelijk van de sleutel die u hebt, worden de voorkeursinstellingen voor de stoel, stuurkolom en spiegels automatisch met één druk op de knop ingesteld, zodat zowel bestuurders als passagiers heerlijk comfort ervaren.

12 kleur afwerking MAAK EEN UNIEKE AUTO VELGEN NATUURLIJK ESDOORNHOUD ESDOORNHOUT KACCHU ALUMINUM GUNMETAL JAVA BROWN LEER GRAPHITE LEER STONE LEER INTERIEURACCENTEN WHEAT LEER GRAPHITE TEXTIEL WHEAT TEXTIEL BLACK OBSIDIAN (KH3) MIDNIGHT BLACK (GAG) IRIDIUM BLUE (RAY) DYNAMIC SUNSTONE RED (NBA) CHESTNUT BRONZE (CAN) HAGANE BLUE (RBP) GRAPHITE SHADOW (KAD) KLEUREN INTERIEUR LIQUID PLATINUM (K23) MAJESTIC WHITE (QAB) PURE WHITE (QAW) KLEUREN EXTERIEUR DISCLAIMERS INFINITI Europe, Division de Nissan International SA, CH , Z.A. la Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Zwitserland Deze brochure is alleen bedoeld voor algemene beschrijvingen en informatieve doeleinden. Dit document kan worden gewijzigd en mag niet worden opgevat als een aanbieding, verklaring of garantie (impliciet of expliciet) van INFINITI Europe. Geïnteresseerden moeten voordat ze een beroep doen op deze brochure om een aankoopbeslissing te nemen, contact opnemen met het INFINITI Center om de nauwkeurigheid van de hierin opgenomen informatie te verifiëren en na te gaan in welke mate de informatie van toepassing is op een specifieke auto. INFINITI Europe behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in prijzen, kleuren, materialen, apparatuur, specificaties en modellen, en modellen en apparatuur uit productie te nemen. Vanwege de doorlopende ontwikkeling van producten en andere factoren die voorafgaan aan of volgen op de productie, kunnen de daadwerkelijke auto, materialen en specificaties afwijken van de informatie in deze brochure. Sommige auto s zijn afgebeeld met optionele apparatuur. Bekijk voor de volledigheid altijd de daadwerkelijke auto. Beschikbaarheid en levertijden voor bepaalde modellen of apparatuur kunnen variëren. Specificaties, opties en accessoires kunnen afwijken in andere landen. Neem contact op met uw INFINITI Center voor aanvullende informatie over beschikbaarheid, opties of accessoires. INFINITI heeft erop toegezien dat de gepresenteerde kleurstalen in dit document de kleuren van de daadwerkelijke auto s zo dicht mogelijk benaderen. Kleurstalen kunnen enigszins afwijken als gevolg van het drukproces en afhankelijk van of u de brochure bekijkt bij daglicht of kunstmatig licht. Bezoek uw INFINITI Center om de daadwerkelijke kleuren te bekijken. Het is niet toegestaan deze brochure gedeeltelijk of in zijn geheel te reproduceren zonder voorafgaande toestemming van INFINITI Europe. 17 INCH LICHTMETALEN VELGEN MET 5 DUBBELE SPAKEN EN RUNFLAT-BANDEN 19 INCH LICHTMETALEN VELGEN MET 5 DRIEDUBBELE SPAKEN EN RUNFLAT-BANDEN1 19 INCH LICHTMETALEN VELGEN MET 5 DRIEDUBBELE SPAKEN EN RUNFLAT-BANDEN1 (ALLEEN VOOR 3.0T-VERSIE) 1 Beschikbaar op geselecteerde modellen. 2 Laagste officiële gecombineerde brandstofverbruik in liter per 100 km. Het daadwerkelijke verbruik kan verschillen afhankelijk van de rijomstandigheden. De genoemde getallen dienen alleen ter vergelijking. 3 Active Lane Control, Lane Departure Warning en Lane Departure Prevention werken alleen wanneer de rijbaanmarkeringen duidelijk zichtbaar zijn. Deze systemen herkennen rijbaanmarkering mogelijk niet bij sommige weg-, weer- of rij-omstandigheden. Ze kunnen geen ongevallen of verlies van controle over het stuur voorkomen. Neem altijd de snelheids- en andere beperkingen in acht. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie. Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om onder alle omstandigheden de auto onder controle te hebben. 4 Geschikt apparaat vereist. Aanvullende abonnementen en netwerkverbinding zijn mogelijk vereist. Sommige services zijn niet beschikbaar in sommige landen of regio s. Zie voor meer informatie de InTouch-afdeling op de website van INFINITI. 5 Intelligent Cruise Control voorkomt geen botsingen en geeft geen waarschuwingen. Bedoeld voor beperkt remmen. Wanneer u de rem niet intrapt, kan er een ongeval ontstaan. 6 Distance Control Assist helpt onder bepaalde omstandigheden bij het handhaven van de afstand ten opzichte van het voertuig voor u. Het systeem voorkomt geen botsingen. Wanneer u de rem niet intrapt, kan er een ongeval ontstaan. 7 Backup Collision Intervention, Around View Monitor met Moving Object Detection en het Sonarsysteem (voor en achter) kunnen dode hoeken niet volledig opheffen en detecteren mogelijk niet elk object. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Moving Object Detection werkt bij snelheden tot maximaal 8 km/u. Controleer altijd uw omgeving en kijk achterom voordat u uw voertuig verplaatst. 8 Predictive Forward Collision Warning and Forward Emergency Braking zijn bedoeld om u te waarschuwen als een aanrijding dreigt, maar deze technologieën kunnen een aanrijding niet voorkomen en zijn geen vervanging voor verantwoordelijk rijgedrag. Deze systemen waarschuwen in sommige omstandigheden mogelijk niet. Snelheids- en andere beperkingen zijn van kracht. Vertrouw nooit alleen op assistentie-systemen. 9 Het feit dat er Blind Spot Warning-/Blind Spot Intervention-systemen aanwezig zijn, betekent niet dat u niet hoeft op te letten bij het wisselen van rijbaan. Het systeem kan geen contact met andere voertuigen of ongelukken voorkomen. Mogelijk wordt niet elk voertuig of object om u heen gedetecteerd. Raadpleeg de website van INFINITI of het handboek voor meer informatie over alle functies. 18 INCH LICHTMETALEN VELGEN MET 7 DUBBELE SPAKEN EN RUNFLAT-BANDEN1 ipod is een geregistreerd handelsmerk van Apple, Inc. Bose is een geregistreerd handelsmerk van Bose Corporation. Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo s zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. INFINITI gebruikt de merken onder licentie. Voor EU: Milieu-informatie: brandstofverbruik 3,7 13,3 l/100 km, CO2 uitstoot g/km. Cijfers over brandstofbesparing worden verkregen van laboratoriumtests en zijn bedoeld om auto's te vergelijken. Ze geven mogelijk niet de werkelijke rijresultaten weer. Optionele apparatuur, onderhoud, rijgedrag en de weg- en weeromstandigheden kunnen invloed hebben op de resultaten.

13 ORIGINELE INFINITI-ACCESSOIRES Dezelfde hoge normen waaraan een INFINITI-auto moet voldoen, passen we ook toe bij het ontwerpen en maken van originele INFINITI-accessoires. Dankzij een groot aantal kwaliteitsproducten die stuk voor stuk perfect op uw auto zijn afgestemd, vindt u altijd de ideale accessoire voor u en uw auto. 17 INCH LICHTMETALEN VELGEN Waar u ook gaat, niemand zal twijfelen aan uw gevoel voor stijl en uw liefde voor sportauto s. 10-spaaks lichtmetalen velgen, bandenmaat 225/55 R 17. INSTAPBESCHERMERS Deze instapbeschermers met zachte INFINITI-verlichting in een roestvrijstalen paneel geven de dorpel een sportieve en geraffineerde look. Ze verlichten de ingang en beschermen de lak. Per twee verkrijgbaar. KOFFERBAKORGANISER Deze opvouwbare kofferbakorganiser van duurzaam en flexibel materiaal voorkomt dat uw bagage onder het rijden heen en weer schuift of rolt. U beschermt zowel uw kofferbak als uw spullen en bij aankomst ligt alles nog precies zoals u het had neergelegd. ACHTERSPOILER* Deze spoiler, die speciaal op de vorm en kleur van uw auto is afgestemd, accentueert de sportieve, aerodynamische uitstraling van uw auto. TREKHAAK De trekhaak is uitgebreid getest op veiligheid en functionaliteit. Hiermee neemt u alles wat u nodig hebt overal mee naartoe. VLOERMATTEN Deze vloermatten zijn speciaal gemaakt voor de Q50. Ze hebben een elegant modelembleem en passen perfect bij het geraffineerde en luxe interieur. De vuilafstotende matten zijn bevestigd met een veiligheidshaak en verliezen nooit hun vorm. GETOONDE ACCESSOIRES: grille (midnight black), dakdrager, dakkoffer, welkomstverlichting. * Controleer bij uw lokale INFINITI Centre of de spoiler op uw model past

14 #infinitif1 RENAULT SPORT FORMULA ONE TEAM INFINITI is met trots technisch partner van het nieuwe Renault Sport Formule 1 team. INFINITI IS TECHNISCH PARTNER van het Renault Sport Formule 1 team en samen werken we aan het ontwikkelen van het Energy Recovery System voor de motor; hiermee wordt elektrische energie hersteld en geïmplementeerd om de ingebouwde verbrandingsmotor een boost te geven. DE INFINITI ENGINEERING ACADEMY is een wereldwijd trainingsprogramma voor de meest getalenteerde technische studenten. De studenten die worden geselecteerd, gaan aan de slag in het INFINITI Technical Centre en bij de Renault Sport Formule 1 -faciliteiten. Technical Partner

15 GEDREVEN DOOR VERLANGEN Design draait niet alleen om logica; het gaat om wat het hart wil. Het begint met een artiest die een lijn, welving of vorm tekent en er iets in ziet dat volledig tot uiting moet komen. Voor INFINITI is design zelfs meer dan onze passie: het zit in het DNA van ons bedrijf. Het ontwerp is zo krachtig dat de zuiverheid van de vorm het begrip stijl ontstijgt. De doorlopende lijnen en golvende curves geven aan dat we de kunstenaar absolute voorrang geven. Zijn idee over de toekomst. ALFONSO ALBAISA INFINITI DESIGN DIRECTOR QX Sport Inspiration Q80 Inspiration WANNEER EEN MERK DESIGN EEN LEIDENDE ROL LAAT SPELEN, wordt dat de manier waarop het merk communiceert. Elk voertuig spreekt die taal dankzij de harmonieuze combinatie van opvallende lijnen, vloeiende curven en een krachtige uitstraling. Exclusieve INFINITI-elementen, zoals de dubbele grille met dubbele boog en het maansikkelsilhouet, geven onmiskenbaar uitdrukking aan de design-gestuurde aanpak van INFINITI als het gaat om productontwikkeling en zakelijke visie. Een conceptauto van INFINITI wordt aangedreven door de kracht van design en biedt een blik in de wereld van morgen wanneer hij van een schets op het bureau van de artiest tot leven wordt gebracht en de weg op gaat.

16 ONMISKENBARE AANWEZIGHEID. ONVERGETELIJKE ERVARING De auto s van INFINITI breken met conventies en stellen de nieuwe norm voor het premiumsegment door technologie en een expressief design. INFINITI IS IN 1989 opgericht en is nu al uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf in 50 landen. Daarnaast hebben we ons portfolio uitgebreid tot sedans, coupés, cabrio s, cross-overs en SUV s. INFINITI is onmiskenbaar uniek. Het probeert niet iedereen een beetje tevreden te houden, maar juist om een kleiner aantal mensen echt te inspireren. De kern van het merk INFINITI is de aandacht van mensen voor details, met aan de basis het idee dat de totale eigenaarservaring veel meer omvat dan alleen de auto zelf, zodat we een spannender, krachtiger en meer zelfverzekerde rij- en eigenaarservaring kunnen bieden. INFINITI HEEFT RESPECT verworven als een merk dat opmerkelijk, expressief autodesign levert. Een opvallend design gemaakt door mensenhanden en geleverd met een krachtige, gedurfde uitstraling op de weg in combinatie met een obsessieve aandacht voor detail en technische precisie, zorgen ervoor dat rijden in een INFINITI echt als iets bijzonders aanvoelt.

17 KENMERKEN Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50S Sport Q50S Sport Tech Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50S Sport Q50S Sport Tech PRESTATIES Start-stopsysteem (niet beschikbaar voor de 3,0-liter V6 benzinemotor) Variabele stuurbekrachtiging Steering pack 1 Adaptieve besturing (Direct Adaptive Steering DAS) Actieve rijbaanassistent (Active Lane Control ALC) Actieve bochtstabiliteitscontrole (Active Trace Control ATC) Handgeschakelde zesversnellingsbak Automatische zeventrapstransmissie met handbediende modus Magnesium schakelpeddels (met automatische zevenversnellingsbak met handbediende modus) Remmen met energie-regeneratiesysteem (alleen beschikbaar voor de 3,5-liter V6 hybride motor) Sportonderstel (alleen beschikbaar voor de 3,5-liter V6 hybride motor) Dynamische digitale ophanging (alleen beschikbaar voor de 3,0-liter V6 benzinemotor) Eco Pedal (alleen beschikbaar voor de 3,0-liter V6 benzinemotor en de 3,5-liter V6 hybride motor) VEILIGHEID EN BEVEILIGING Tegenover elkaar liggende sportremklauwen (vier voorzuigers, twee achterzuigers; alleen voor de 3.5-liter V6 hybride motor) Tegenover elkaar gepositioneerde remklauwen in Rood (voor: vier zuigers; achter: twee zuigers alleen bij de 3,0-liter V6-benzinemotor) Bandenspanningscontrolesysteem met waarschuwing (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) Welcome pack Bandenspanningscontrolesysteem (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) (met bandenspanningsweergave) Hill start assist Zes airbags (bestuurder en passagier, zij-airbags voorin voor borst- en bekkenbescherming en gordijnairbags over volle lengte van interieur) Automatisch dimmende binnenspiegel Cruisecontrol Snelheidsbegrenzer Anti-lock Braking System (ABS), Electronic Brake force Distribution (EBD), Traction Control System (TCS) en Vehicle Dynamic Control (VDC) Brake Assist (BA) Approaching Vehicle Sound for Pedestrians (VSP; alleen beschikbaar in de 3,5-liter V6 hybride motor) Alarmsysteem met startonderbreker Regensensor Ultrasoon alarmsysteem Safety Shield pack Intelligent Cruise Control (ICC) voor alle snelheden Lane Departure Warning (LDW) en Lane Departure Prevention-systeem (LDP) Blind Spot Warning (BSW) en Blind Spot Intervention -systeem Forward Emergency Braking Predictive Forward Collision Warning Distance Control Assist (DCA) Back-up Collision Intervention Actieve veiligheidsgordels Herinnering voor veiligheidsgordels voor- en achterin WIELEN 17-inch lichtmetalen velgen met 5 dubbele spaken met 225/55RF17 97W run-flat-banden 18-inch lichtmetalen velgen met 7 dubbele spaken met 225/50RF18 95W run-flat-banden 19-inch lichtmetalen velgen met 5 drievoudige spaken met 245/40 RF19 94W run-flat-banden 3 EXTERIEUR Buitenspiegels in carrosseriekleur met led-knipperlichten Elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels Welcome pack Elektrisch bedienbare, inklapbare en verwarmbare buitenspiegels die automatisch kantelen bij achteruitrijden Led-mistlampen (voor en achter) Automatisch inschakelende verlichting Led-koplampen met automatische hoogteregeling en dagrijverlichting Led-verlichting achter Visibility pack Adaptive Front-lighting System (AFS) Smart Beam Elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak Metallic lak Speciale metallic lak (Dynamic Sunstone Red NBA) Voorbumper, Sport-design Dubbele uitlaatpijpen met chromen afwerking (niet beschikbaar voor de 3,0-liter V6 benzinemotor) Dubbele uitlaatpijpen met chromen afwerking en gaten (alleen beschikbaar voor de 3,0-liter V6 benzinemotor) Getint glas, UV-straling verminderend TECHNOLOGIE AAN BOORD INFINITI Drive Mode Selector 4 INFINITI InTouch Twee touchscreens (8" LCD-display met VGA-resolutie en 7" LCD-display met VGA-resolutie) Fine Vision-meter met 5" TFT-kleurenscherm INFINITI-navigatiesysteem met verkeersinformatie en Digital Audio Broadcasting (DAB) Multimedia pack INFINITI-navigatiesysteem met verkeersinformatie en Digital Audio Broadcasting (DAB) Bluetooth technologie voor mobiele communicatie Spraakherkenningssysteem* Keyless entry Welcome pack I-Key met smart access, kofferklepbediening en geheugenfunctie Achteruitrijcamera Comfort pack 2 Parkeersensoren voor en achter met display Visibility pack Around View Monitor (AVM) met Moving Object Detection en een parkeerhulpsysteem * Sommige stemherkenningsfuncties (Voice Recognition) werken alleen voor bepaalde talen. Neem contact op met uw INFINITI Center voor meer informatie. 1 Het steering pack is alleen verkrijgbaar in combinatie met lichtmetalen 19-inch velgen (15-spaaks design) en 245/40RF19 94W run-flat-banden. 2 Alleen in combinatie met een achterbankleuning die 2/3 of 1/3 inklapbaar is (niet beschikbaar voor de 3,5-liter V6 hybride motor). 3 De lichtmetalen 19-inch velgen (15-spaaks design) met 245/40RF19 94W run-flat-banden zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met het steering pack. 4 De door de bestuurder in te stellen rijmodi variëren per motortype. Standard Standaard (geen bijkomende kosten, beschikbaarheid beperkt tot betrokken versie) Optioneel Niet leverbaar

18 Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50S Sport Q50S Sport Tech Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50S Sport Q50S Sport Tech COMFORT Follow-me home lighting system Welcome pack Terugvindlicht Automatische klimaatcontrole met twee temperatuurzones Comfort pack 1 Automatische klimaatcontrole met twee temperatuurzones, luchtrecirculatie en een polyfenolfilter Ventilatieopeningen airconditioning achterin (alleen versies met automatische transmissie) INFINITI InTuition Volledig naar eigen wens aan te passen digitale omgeving Elektrisch bedienbare ramen, automatische sluitfunctie gekoppeld aan contactsleutel Startknop Zonnekleppen met verlichte make-upspiegel AUDIO AM/FM-audiosysteem met cd-speler Audiosysteem met 6 luidsprekers USB-/iPod-aansluiting en AUX-in-aansluiting in RCA Bluetooth -audiostreaming Multimedia pack Bose Performance Series-geluidssysteem met 16 luidsprekers Active Noise Control INTERIEUR Multifunctioneel stuurwiel Met leder bekleed stuurwiel en versnellingspookknop Armsteun voorin met opbergruimte 12V-aansluitingen in de middenconsole Handmatig verstelbare stuurkolom Welcome pack Elektrisch verstelbare stuurkolom Aluminium pedalen en voetsteun Afwerking met Gun Metal Afwerking met Kacchu-aluminium Afwerking met esdoornhout Dakbekleding van kiezelkleurige tricotstof Design pack De stoelen zijn afgewerkt met zacht, gevoerd leer beschikbaar in Graphite of Java Brown Dakbekleding van zwarte tricotstof Interieur afgewerkt met natuurlijk esdoornhout Het stuur, de versnellingspook en de handgrepen in het interieur zijn voorzien van een donkere chromen afwerking INFINITI-aluminium afwerking van de dorpels STOELEN Stoffen stoelbekleding Lederen stoelbekleding Verwarmbare voorstoelen Voorstoelen in Sport-design Handmatig verstelbare lendensteun bestuurdersstoel Welcome pack Elektrisch verstelbare lendensteun bestuurdersstoel Elektrisch bedienbare voorstoelen met geheugenfunctie 2/3-1/3 neerklapbare achterbankleuning (niet beschikbaar voor de 3,5-liter V6 hybride motor) 2 Skiluik (niet beschikbaar voor de 3,5-liter V6 hybride motor) Middenarmsteun achter met bekerhouder ISOFIX-bevestigingspunten achterin BAGAGERUIMTE EHBO-verbanddoos en gevarendriehoek 1 Alleen in combinatie met een achterbankleuning die 2/3 of 1/3 inklapbaar is (niet beschikbaar voor de 3,5-liter V6 hybride motor). 2 Alleen in combinatie met Comfort pack. Standard Standaard (geen bijkomende kosten, beschikbaarheid beperkt tot betrokken versie) Optioneel Niet leverbaar BESCHIKBAARHEID MODEL/MOTOR Q50 2.2d MT Q50 2.2d AT Q50 2.0t AT Q50S 3.0t AT Q50S Hybrid AT Q50S Hybrid AWD AT Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50S Sport Q50S Sport Tech

19 TECHNISCHE GEGEVENS MOTOR Q50 2.2d MT Q50 2.2d AT Q50 2.0t AT Brandstof Diesel Diesel Benzine Cylinders Cilinderinhoud cc cc cc Inlaatsysteem Common Rail Direct Injection (CDI) Common Rail Direct Injection (CDI) Directe injectie Uitlaatsysteem Dubbel uitlaatsysteem, dieselpartikelfilter Dubbel uitlaatsysteem, dieselpartikelfilter Dubbel uitlaatsysteem Vermogen Diesel-/benzinemotor 125 kw (170 pk) bij rpm 125 kw (170 pk) bij rpm 155 kw (211 pk) bij rpm Koppel Diesel-/benzinemotor 400 Nm bij rpm 400 Nm bij rpm 350 Nm bij rpm Transmissie Handbediende zesversnellingsbak Automatische zeventrapstransmissie Automatische zeventrapstransmissie Aandrijving en wielen Achterwielaandrijving (RWD Rear-Wheel Drive) Achterwielaandrijving (RWD Rear-Wheel Drive) Achterwielaandrijving (RWD Rear-Wheel Drive) Uitstoot Euro 6b Euro 6b Euro 6b PRESTATIES Topsnelheid 231 km/u 230 km/u 245 km/u 0100 km/u 8,9 s 8,7 s 7,2 s Geschat verbruik 1 17" inchwielen 18" inchwielen 19" inchwielen Stad 5,5 l/100 km 5,7 l/100 km 8,6 l/100 km Snelweg 3,7 l/100 km 3,9 l/100 km 5,0 l/100 km Gecombineerd 4,3 l/100 km 4,5 l/100 km 6,3 l/100 km CO 2 -uitstoot g/km 119 g/km 146 g/km Stad 5,7 l/100 km 5,7 l/100 km 8,7 l/100 km Snelweg 3,8 l/100 km 4,0 l/100 km 5,1 l/100 km Gecombineerd 4,5 l/100 km 4,6 l/100 km 6,4 l/100 km CO 2 -uitstoot g/km 123 g/km 149 g/km Stad 5,7 l/100 km 5,7 l/100 km 8,8 l/100 km Snelweg 3,8 l/100 km 4,0 l/100 km 5,2 l/100 km Gecombineerd 4,5 l/100 km 4,6 l/100 km 6,5 l/100 km CO 2 -uitstoot g/km 123 g/km 151 g/km HANDELBAARHEID Besturing Type Elektrohydraulische stuurbekrachtiging 3, 4 / Elektrohydraulische stuurbekrachtiging 3, 4 / Elektrohydraulische stuurbekrachtiging 3, 4 / Adaptieve besturing (Direct Adaptive Steering DAS) 5 Adaptieve besturing (Direct Adaptive Steering DAS) 5 Adaptieve besturing (Direct Adaptive Steering DAS) 5 Draaicirkel 11,4 m 11,4 m 11,4 m Ophanging Voor Onafhankelijk, dubbele wishbone met spiraalveren over schokdempers, stabilisatorstang Onafhankelijk, dubbele wishbone met spiraalveren over schokdempers, stabilisatorstang Onafhankelijk, dubbele wishbone met spiraalveren over schokdempers, stabilisatorstang Achter Onafhankelijke multi-link-ophanging, Dual Flow Path-schokdempers (DFP), stabilisatorstang Onafhankelijke multi-link-ophanging, Dual Flow Path-schokdempers (DFP), stabilisatorstang Onafhankelijke multi-link-ophanging, Dual Flow Path-schokdempers (DFP), stabilisatorstang Remmen Voor/achter VERMOGEN EN GEWICHT Geventileerde remschijven, Ø 320 mm voor en Ø 308 mm achter Geventileerde remschijven, Ø 320 mm voor en Ø 308 mm achter Geventileerde remschijven, Ø 330 mm voor en Ø 308 mm achter Leeggewicht kg 3 / kg 4 / kg kg 3 / kg 4 / kg 5 / kg 6 / kg kg 4 / kg 5 / kg 6 / kg 7 Maximaal aanhangergewicht (ongeremd/geremd) 750 kg / kg 750 kg / kg 750 kg / kg Laadvolume 450 liter 450 liter 500 liter Capaciteit brandstoftank 74 liter 74 liter 80 liter AFMETINGEN Exterieur Weerstandscoëfficiënt 0,26 3, 4 / 0,27 5 0,26 3, 4, 6 / 0,27 5, 7 0,26 4, 6 / 0,27 5, 7 Totale lengte mm 3, 4 /4.800 mm mm 3, 4, 6 / mm 5, mm 4, 6 / mm 5, 7 Totale breedte zonder spiegels/met spiegels mm / mm mm / mm mm / mm Totale hoogte zonder dakrails mm mm mm Wielbasis mm mm mm 1 Bij uitbreiding met optionele uitrusting of accessoires kan dit stijgen. De resultaten komen mogelijk niet overeen met daadwerkelijk brandstofgebruik en CO 2 -uitstoot. De daadwerkelijke resultaten hangen af van rijgedrag, omgevingsfactoren, opties en andere factoren. 2 De genoemde getallen zijn in overeenstemming met Richtlijn 92/21/EC, versie 95/48/EC (leeggewicht met 90% gevulde tank, 68 kg voor de bestuurder en 7 kg voor bagage) voor standaard gespecificeerde voertuigen. Optionele uitrusting of accessoires kunnen dit getal verhogen. 3 Q50 4 Q50 Premium 5 Q50S Sport 6 Q50 Premium Tech 7 Q50S Sport Tech

20 TECHNISCHE GEGEVENS MOTOR Q50S 3.0t AT Q50S Hybrid AT Q50S Hybrid AWD AT Brandstof Benzine Benzine / elektrisch (hybride) Benzine / elektrisch (hybride) Cylinders V6 V6 V6 Cilinderinhoud cc cc cc Inlaatsysteem Directe injectie High-flow tuned induction system High-flow tuned induction system Uitlaatsysteem Dubbel uitlaatsysteem Dual exhaust system Dual exhaust system Vermogen Diesel-/benzinemotor 298 kw (405 pk) bij tpm 225 kw (306 pk) bij tpm 225 kw (306 pk) bij tpm Elektromotor 50 kw (68 pk) 50 kw (68 pk) Totaal van beide motoren 268 kw (364 pk) 268 kw (364 pk) Koppel Diesel-/benzinemotor 475 Nm bij tpm 350 Nm bij tpm 350 Nm bij tpm Elektromotor 270 Nm 270 Nm Totaal van beide motoren 546 Nm 546 Nm Transmissie Automatische zeventrapstransmissie Automatische zeventrapstransmissie Automatische zeventrapstransmissie Aandrijving en wielen Achterwielaandrijving (RWD Rear-Wheel Drive) Achterwielaandrijving (RWD Rear-Wheel Drive) Intelligente vierwielaandrijving (AWD All-Wheel Drive) Uitstoot Euro 6b Euro 6b Euro 6b PRESTATIES Topsnelheid 250 km/u 250 km/u 250 km/u 0100 km/u 5,1 s 5,1 s 5,4 s Geschat verbruik inchwielen Stad 13,3 l/100 km 8,2 l/100 km 9,6 l/100 km Snelweg 6,7 l/100 km 5,1 l/100 km 5,3 l/100 km Gecombineerd 9,1 l/100 km 6,2 l/100 km 6,8 l/100 km CO 2 -uitstoot g/km 144 g/km 159 g/km DIRECT RESPONSE HYBRID-SYSTEEM Hybridesysteem Eén elektrische motor, 2 koppelingen Eén elektrische motor, 2 koppelingen Accutype Lithium-ionaccu Lithium-ionaccu Accuvermogen/accucapaciteit 346 V/50 kw 346 V/50 kw HANDELBAARHEID Besturing Type Adaptieve besturing (Direct Adaptive Steering DAS) Adaptieve besturing (Direct Adaptive Steering DAS) Adaptieve besturing (Direct Adaptive Steering DAS) Draaicirkel 11,2 m 11,2 m 11,4 m Ophanging Voor Elektronisch bediende, onafhankelijke, dubbele wishbone Sportonderstel, onafhankelijke, dubbele wishbone met spiraalveren Sportonderstel, onafhankelijke, dubbele wishbone met spiraalveren Achter Remmen Voor/achter VERMOGEN EN GEWICHT met spiraalveren over schokdempers, stabilisatorstang Elektronisch bediende, onafhankelijke, multilink-wielophanging met Dual Flow Path-schokdempers (DFP), stabilisatorstang Geventileerde remschijven, Ø 355 mm voor en Ø 350 mm achter, met aluminium remklauwen met vier zuigers voor en twee zuigers achter over schokdempers met dubbele zuigers, stabilisatorstang Sportonderstel, onafhankelijke, multilink-wielophanging, schokdempers met dubbele zuiger (DPS Double Piston Shock absorbers), stabilisatorstang Geventileerde remschijven, Ø 355 mm voor en Ø 350 mm achter, met aluminium remklauwen met vier zuigers voor en twee zuigers achter over schokdempers met dubbele zuigers, stabilisatorstang Sportonderstel, onafhankelijke, multilink-wielophanging, schokdempers met dubbele zuiger (DPS Double Piston Shock absorbers), stabilisatorstang Geventileerde remschijven, Ø 355 mm voor en Ø 350 mm achter, met aluminium remklauwen met vier zuigers voor en twee zuigers achter Leeggewicht kg 5 / kg kg 5 / kg kg 5 / kg 7 Maximaal aanhangergewicht (ongeremd/geremd) 750 kg / kg 750 kg / kg 750 kg / kg Laadvolume 500 liter 400 liter 400 liter Capaciteit brandstoftank 80 liter 70 liter 70 liter AFMETINGEN Exterieur Weerstandscoëfficiënt 0,28 5, 7 0,27 5, 7 0,28 5, 7 Totale lengte mm 5, mm 5, mm 5, 7 Totale breedte zonder spiegels/met spiegels mm / mm mm / mm mm / mm Totale hoogte zonder dakrails mm mm mm Wielbasis mm mm mm 1 Bij uitbreiding met optionele uitrusting of accessoires kan dit stijgen. De resultaten komen mogelijk niet overeen met daadwerkelijk brandstofgebruik en CO 2 -uitstoot. De daadwerkelijke resultaten hangen af van rijgedrag, omgevingsfactoren, opties en andere factoren. 2 De genoemde getallen zijn in overeenstemming met Richtlijn 92/21/EC, versie 95/48/EC (leeggewicht met 90% gevulde tank, 68 kg voor de bestuurder en 7 kg voor bagage) voor standaard gespecificeerde voertuigen. Optionele uitrusting of accessoires kunnen dit getal verhogen. 3 Q50 4 Q50 Premium 5 Q50S Sport 6 Q50 Premium Tech 7 Q50S Sport Tech

21 KLEUREN & BEKLEDING Q50 Premium/ Q50 Premium Tech Q50 AFWERKING Textiel Kleur bekleding (Code) KLEUREN EXTERIEUR Code Leder Graphite (G) Wheat (C) Graphite (G) Wheat (C) Stone (K) Type Black Obsidian KH3 Pure White QAW Moonlight White QAB Liquid Platinum K23 KAD Hagane Blue RBP Chestnut Bronze CAN RAY GAG NBA Gun Metal Kacchu-aluminium Esdoornhout Natuurlijk esdoornhout1 Graphite Shadow Iridium Blue Midnight Black Dynamic Sunstone Red Solid Metallic Speciale metallic lak " inchwielen: " inchwielen: " inchwielen: " inchwielen: " inchwielen: " inchwielen: / INTERIEURACCENTEN Q50S Sport/ Q50S Sport Tech AFWERKING Kleur bekleding (Code) KLEUREN EXTERIEUR Code Graphite Java Brown in het Design Pack1 (Z) in het Design Pack1 (P) Graphite (G) Stone (K) Type Black Obsidian KH3 Pure White QAW Moonlight White QAB Liquid Platinum K23 Graphite Shadow KAD Hagane Blue RBP Chestnut Bronze CAN Iridium Blue RAY Midnight Black Dynamic Sunstone Red GAG NBA Solid Metallic Speciale metallic lak INTERIEURACCENTEN Gun Metal Kacchu-aluminium Esdoornhout Natuurlijk esdoornhout1 Dit kenmerk is alleen beschikbaar voor Sport- en Sport Tech-uitvoeringen, als onderdeel van het optionele Design Pack , Leder Standard Optioneel Niet leverbaar Alle maten zijn uitgedrukt in mm. 50, Q50 Premium, Q50 Premium Tech Q Q50S Sport, Q50S Sport Tech Q50S Hybrid AT, Q50S 3.0t AT 4 Q50 2.2d MT, Q50 2.2d AT, Q50 2.0t AT 5 Q50S 3.0t AT, Q50S Hybrid AT, Q50S Hybrid AWD AT 1 2 3

22 Bezoek ons online om uw ideale INFINITI te ontwerpen, de prijzen te bekijken en voor meer informatie. infiniti.eu VERBINDEN Word lid van onze community en blijf altijd op de hoogte van het laatste INFINITI-nieuws. Facebook.com/InfinitiEurope Instagram.com/InfinitiEurope Twitter.com/InfinitiEurope Referentie: I2171Q50BRNLNL

Q50 PRIJSLIJST. Vanaf 1 januari 2017, Nederland

Q50 PRIJSLIJST. Vanaf 1 januari 2017, Nederland Vanaf 1 januari 017, Nederland MODELPRIJZEN OPTIEPRIJZEN 1 Bij uitbreiding met optionele uitrusting of accessoires kan dit bedrag stijgen. De resultaten komen mogelijk niet overeen met daadwerkelijk brandstofgebruik

Nadere informatie

Q50 PRIJSLIJST. Vanaf 1 oktober 2017, Nederland

Q50 PRIJSLIJST. Vanaf 1 oktober 2017, Nederland PRIJSLIJST Vanaf 1 oktober 2017, Nederland PRIJSLIJST MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 -uitstoot 1 g/km/ Energielabel Netto catalogusadviesprijs excl. BPM/BTW BPM bedrag 1 Bij uitbreiding met optionele

Nadere informatie

ONEINDIG GROOT POTENTIEEL

ONEINDIG GROOT POTENTIEEL Q50 ONEINDIG GROOT POTENTIEEL VERSCHILLENDE VELGEN Wij zijn van mening dat alle bestuurders beschikken over ongekend veel mogelijkheden. Om uit te blinken. Om zo ver te gaan als de auto toelaat. Ontdek

Nadere informatie

ONEINDIG GROOT POTENTIEEL

ONEINDIG GROOT POTENTIEEL Q50 ONEINDIG GROOT POTENTIEEL VERSCHILLENDE VELGEN Wij zijn van mening dat alle bestuurders beschikken over ongekend veel mogelijkheden. Om uit te blinken. Om zo ver te gaan als de auto toelaat. Ontdek

Nadere informatie

INFINITI Q50 INFINITI Q70

INFINITI Q50 INFINITI Q70 INFINITI Q50 INFINITI Q70 Infiniti Q50 Gamma Welcome Edition Premium Performance Performance+ Infiniti Q50 2.2D 170 pk Diesel / Handgeschakeld 2.2D 170 pk Diesel / Automaat 2.0T 211 pk Benzine / Automaat

Nadere informatie

INFINITI Q50 INFINITI Q70

INFINITI Q50 INFINITI Q70 INFINITI Q50 INFINITI Q70 Infiniti Q50 Gamma Welcome Edition Premium Premium+ Performance Perfor mance+ Infiniti Q50 2.2D 170 pk Diesel / Handgeschakeld 2.2D 170 pk Diesel / Automaat 2.0T 211 pk Benzine

Nadere informatie

INFINITI Q50 INFINITI Q70

INFINITI Q50 INFINITI Q70 INFINITI Q50 INFINITI Q70 UITVOERINGEN Welcome Edition Standaard uitvoering Extra uitrusting t.o.v. Welcome Edition Extra uitrusting t.o.v. Exterieur 17" lichtmetalen velgen Chromen raamlijsten LED-verlichting

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

Informatie over rijhulpfuncties (beschikbaar voor geselecteerde modellen): Predictive Forward Collision Warning Forward Emergency Braking

Informatie over rijhulpfuncties (beschikbaar voor geselecteerde modellen): Predictive Forward Collision Warning Forward Emergency Braking Q70 ONEINDIG GROOT POTENTIEEL VERSCHILLENDE VELGEN Wij zijn van mening dat alle bestuurders beschikken over ongekend veel mogelijkheden. Om uit te blinken. Om zo ver te gaan als de auto toelaat. Ontdek

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

INFINITI G BUSINESS EDITION PRIJZEN, OPTIES & TECHNISCHE GEGEVENS. Vanaf 1 september 2010, Nederland

INFINITI G BUSINESS EDITION PRIJZEN, OPTIES & TECHNISCHE GEGEVENS. Vanaf 1 september 2010, Nederland INFINITI G PRIJZEN, OPTIES & TECHNISCHE GEGEVENS Vanaf 1 september 2010, Nederland 2 3 MODELPRIJZEN Netto catalogusadviesprijs excl. BPM/BTW BPM bedrag Motor Transmissie Vermogen / Koppel pk (kw) / Nm

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs UW OVERZICHT KLEUR & WIELEN (2) Black (212) 16 5-Spaaks lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden INTERIEURCOMBINATIES Black Stof / Tahara bekleding (FB21) STANDAARD UITRUSTING VEILIGHEID (ACTIEF) ABS

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Q70 PRIJSLIJST. Vanaf 1 juli 2017, Nederland

Q70 PRIJSLIJST. Vanaf 1 juli 2017, Nederland Vanaf 1 juli 017, Nederland Q70 MODELPRIJZEN OPTIEPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO -uitstoot 1 g/km/ Energielabel Netto catalogusadviesprijs excl. BPM/BTW BPM bedrag BTW 1 % Fiscale Waarde 1 Bij uitbreiding

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag.

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag. INSTYLE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PREMIUM Forward Collision Mitigation (FCM) Adaptive Cruise Control (ACC) PRIJSOPBOUW Instyle Premium 2.0 liter 4WD 16 kleppen DOHC MIVEC Lane

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

De nieuwe Infiniti Q30. Born to challenge

De nieuwe Infiniti Q30. Born to challenge 30 De nieuwe Infiniti Q30 Born to challenge DE DESIGNNORMEN OP DE PROEF GESTELD U ziet de stad vanuit een ander perspectief; daarin vindt u uw gelijke in de Infiniti Q30. De uitdagende lijnen en gedurfde

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL.

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL. NIEUWE NISSAN X-TRAIL GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS CONNECT X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - dci 130 - Extra uitrusting t.o.v. CONNECT VISIA ABS / EBD / ESP NBAS (Nissan

Nadere informatie

PRIJS & SPECIFICATIES

PRIJS & SPECIFICATIES Print op 22 / 10 / 2017 Zie wettelijke vermelding PRIJS & SPECIFICATIES OVERZICHT VAN 45,990.00 Acceleratie 0-100 km/u (s) 9.0 Verbruik gecombineerd (l/100km) 4.4 Maximum snelheid (km/u) 190 beschikbaar

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo S60 T6 (270kW / 367k) 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Rebel Blue.

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE QX30 EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE Ons gemeenschappelijke gedachtegoed leidt ons in één richting: vooruit. Bij INFINITI resulteert deze toewijding in gloednieuwe, innovatieve technologieën

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE Q30 EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE Ons gemeenschappelijke gedachtegoed leidt ons in één richting: vooruit. Bij INFINITI resulteert deze toewijding in gloednieuwe, innovatieve technologieën die

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

INFINITI EX PRIJZEN, OPTIES & TECHNISCHE GEGEVENS

INFINITI EX PRIJZEN, OPTIES & TECHNISCHE GEGEVENS INFINITI EX PRIJZEN, OPTIES & TECHNISCHE GEGEVENS Vanaf 1 december 2010, België 2 3 INFINITI EX Wat alle coupés willen worden als ze groot zijn. 4 5 MODELPRIJZEN Consumentenprijs excl. BTW Consumentenprijs

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

X-TRAIL NISSAN BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA

X-TRAIL NISSAN BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA NISSAN X-TRAIL GAMMA VISIA ACENTA N-CONNECTA BUSINESS EDITION X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - dci 177 Xtronic CVT - dci 130 - dci 177 - dci 177 Xtronic CVT - NISSAN

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

ER TUSSENUIT. ZERO-LIFT AERODYNAMICA snijdt in perfecte balans door de rijwind en geeft extra grip en controle. Schoonheid door functionaliteit.

ER TUSSENUIT. ZERO-LIFT AERODYNAMICA snijdt in perfecte balans door de rijwind en geeft extra grip en controle. Schoonheid door functionaliteit. 60 COUPE & CABRIO ER TUSSENUIT De Q60 Coupé nodigt u uit op een bijzonder intieme reis. De uiterst aantrekkelijke styling en de intens spannende prestaties creëren direct een innige band. De belofte van

Nadere informatie

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE QX30 EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE Ons gemeenschappelijke gedachtegoed leidt ons in één richting: vooruit. Bij INFINITI resulteert deze toewijding in gloednieuwe, innovatieve technologieën

Nadere informatie

NIEUWE NISSAN LEAF 40 kwh 100% ELEKTRISCH

NIEUWE NISSAN LEAF 40 kwh 100% ELEKTRISCH NIEUWE NISSAN LEAF 40 kwh 100% ELEKTRISCH GAMMA VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA 40kWh DE NIEUWE NISSAN LEAF STANDAARDUITRUSTING VISIA EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het stopcontact (21

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE Q30 EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE Ons gemeenschappelijke gedachtegoed leidt ons in één richting: vooruit. Bij INFINITI resulteert deze toewijding in gloednieuwe, innovatieve technologieën die

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE

EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE Q30 EMPOWER THE DRIVE GEDREVEN DOOR INNOVATIE Ons gemeenschappelijke gedachtegoed leidt ons in één richting: vooruit. Bij INFINITI resulteert deze toewijding in gloednieuwe, innovatieve technologieën die

Nadere informatie

L E G E NIS B DACK 3

L E G E NIS B DACK 3 LEG THE 2 END IS BACK 3 4 5 SO Motor Bereid je voor op de terugkeer van een legende. De nieuwe Toyota GR Supra biedt de meest pure rijervaring en is daarmee een logisch vervolg op een rijke historie van

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

NIEUWE NISSAN LEAF 40 kwh 100% ELEKTRISCH

NIEUWE NISSAN LEAF 40 kwh 100% ELEKTRISCH NIEUWE NISSAN LEAF 40 kwh 100% ELEKTRISCH GAMMA VISIA ACENTA N-CONNECTA TEKNA 40kWh STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht LAND CRUISER D o e l g e r i c h t e k r a c h t. L e g e n d a r i s c h e n a v o n t u u r l i j k Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 januari 2017

PRIJSLIJST. 1 januari 2017 PRIJSLIJST 1 januari 2017 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* XV 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/ 100 km 1.360 kg 1.200 kg Automaat (CVT), Symmetrical All Wheel

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

INFINITI EX PRIJZEN, OPTIES & TECHNISCHE GEGEVENS

INFINITI EX PRIJZEN, OPTIES & TECHNISCHE GEGEVENS INFINITI EX PRIJZEN, OPTIES & TECHNISCHE GEGEVENS Vanaf 1 oktober 2012, Nederland 2 3 INFINITI EX Wat alle coupés willen worden als ze groot zijn. 4 5 MODELPRIJZEN Netto catalogusadviesprijs excl. BPM/BTW

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

PRIJS & SPECIFICATIES

PRIJS & SPECIFICATIES Print op 9 / 10 / 2017 Zie wettelijke vermelding PRIJS & SPECIFICATIES OVERZICHT VAN 62,450.00 ACC (Adaptive Cruise Control) (alle snelheden) Lexus Media Display met 8" kleurenscherm en navigatiesysteem

Nadere informatie

NIEUWE NISSAN X-TRAIL GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS TEKNA. dci 130 dci 130 Xtronic CVT X-TRAIL. X-TRAIL ALL MODE 4x4-i. dci 130

NIEUWE NISSAN X-TRAIL GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS TEKNA. dci 130 dci 130 Xtronic CVT X-TRAIL. X-TRAIL ALL MODE 4x4-i. dci 130 NIEUWE NISSAN X-TRAIL GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS TEKNA X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i dci 130 dci 130 Xtronic CVT dci 130 NIEUWE NISSAN X-TRAIL TEKNA Extra uitrusting t.o.v. BUSINESS VISIA ABS / EBD /

Nadere informatie