Studiereis Aida Blu Mei 2012 Cruise Travel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Studiereis Aida Blu 27 31 Mei 2012 Cruise Travel"

Transcriptie

1 Studiereis Aida Blu Mei 2012 Cruise Travel FORMALITEITEN Internationale reispas geldig tot 6 maanden na afreis Steeds meer rederijen verlangen dat passagiers zich aanbieden met een geldig internationaal paspoort (bordeaux boekje). De gewone identiteitskaart volstaat niet langer voor onderstaande rederijen - ongeacht de route: Oceania Cruises Regent Seven Seas Cruises Seabourn Seadream Yacht Club Princess Cruises Cunard Azamara Royal Caribbean International * Celebrity Cruises * GEZONDHEID Geen verplichtingen. Basisinentingen tetanus, tyfus, polio altijd aan te bevelen. Raadpleeg tijdig uw huisarts Rederijen en luchtvaartmaatschappijen laten omwille van de veiligheid geen zwangere vrouwen toe boven een bepaalde termijn (meestal 6 maanden). Gelieve zwangerschappen altijd te vermelden bij het reserveren, of wanneer de situatie zich voordoet. KREDIETKAARTEN Het is aan te raden om een kredietkaart door te geven bij de online check in. Op deze manier wordt alles op je kredietkaart gezet en hoef je geen krediet te openen bij de receptie. Je kunt je rekening te allen tijde volgen op je tv in de slaapkamer via cabine credit.

2 Programma Dag 1: zondag 27 mei 2012 Verzameling om 7 uur aan Starbucks op zaventem. Cruise Travel België bestond deze keer maar uit een klein groepje reisagenten + filmploeg van Eén voor de opnames van dagelijkse kost. De filmploeg heeft de verschillende restaurants en bars in beeld proberen te brengen en men kan elke zondag in juni telkens een klein stukje bekijken op Eén. Na een korte vlucht met Brussels airlines stonden we in Berlijn waar een transfer ons naar de haven van warnemunde bracht. Deze transfer is net geen 2 uur rijden. De check in van Aida verliep zeer vlot. Aida is de eerste rederij met een eigen brauhaus. Het bier in het brauhaus wordt hier zelf gemaakt van gefilterd zeewater. De sfeer, het lekker eten en uiteraard het lekkere bier konden de eerste dag niet beter afsluiten Dag 2: maandag 28 mei 2012: zeedag Na een goede nachtrust en een zeer uitgebreid ontbijt, kregen we een gezamenlijk scheepsbezoek. Hierna hadden we even tijd om het schip te ontdekken waardoor we ook konden genieten van AIDA 4D cinema. Deze 4D cinema is 3D maar dan met special effecten! Iedereen kan hier mits betaling van genieten. Na de ontspanning was het terug tijd voor een workshop Aida in de conferentieruimte van Aida blu. We sloten de avond af in het sushi restaurant ( a la carte restaurant ).

3 Dag 3: dinsdag 29 mei 2012: Gotenburg i.p.v. Oslo Normaal gezien stond er Oslo op de planning maar wegens een staking van de loodsen is het Gotenburg geworden. Na het ontbijt namen we de bus /transfer naar Gotenburg. In Gotenburg aangekomen bezochten we Gotenburg via De city sightseeing bus. Persoonlijk vond ik het echt jammer dat Oslo vervangen werd maar niets aan te doen! Gotenburg is een gezellige stad met heel strakke en typische Zweedse restaurantjes, veel groen en vriendelijke mensen! Je kunt hier met kinderen een pretpark opzoeken en Aida organiseert ook fietstochten in de stad. Na Gotenburg werden we verder ondergedompeld in Aida : We kregen een rondleiding achter de schermen van de enorme keukens! En een persoonlijke ontmoeting in de brug met de kapitein! Als afsluiter kregen we de kans om vragen te stellen aan het personeel. Voor het avondeten kozen we deze avond voor het buffetrestaurant om hierna de welness uit te testen. Tip: boek een pakket, veel goedkoper dan een individuele behandeling! Wij hebben genoten van 3 sessies sauna, een massage van een half uur, scrub en gezichtsbehandeling voor slechts 59 euro! Dag 4: woensdag 30 mei 2012: Kopenhagen Op het programma vandaag: Kopenhagen! Ik had deze mooie stad al bezocht, maar onze gids wist mij toch enorm veel te vertellen wat ik nog niet wist! Deze gids was geboekt als excursie, samen met een boottocht. Onze Nederlandstalige gids bracht ons van het schip naar o.a. de Koninklijke residentie, de oude haven, de winkels etc. De weergoden waren ons niet goed gezind maar het was toch een zeer fijne dag! Kopenhagen is mooi, modern en uitnodigend! Bovendien bevindt zich hier het beste restaurant van de wereld, nl NOMA! Spijtig genoeg konden we hier geen tafeltje krijgen want je moet hier minstens 9 maanden op voorhand reserveren. Na onze excursie mochten we weeral gaan feesten, nl de Aida Afscheidscocktail met als afsluiter een diner in het Rossini Restaurant ( a la carte restaurant )

4 Dag 5: donderdag 31 mei 2012: check out en terugreis Brussel We moesten onze kajuiten verlaten om 9 uur en de rekening lag netjes onder de deur. Er is niets moeilijk aan de check out bij Aida want alles is vlekkeloos geregeld. De studiereis zat er weeral op maar het was zeer leerzaam en ik heb vooral veel geleerd over Aida Cruises, vooral bekend op de Duitse markt, maar voor wie houdt van een clubsfeer aan boord is dit zeker een mooi alternatief! Cruiseschip AIDA Blu Aida blu werd in 2010 gedoopt en is hiermee het vierde en allernieuwste schip in de serie van vier nieuwe cruiseschepen, nl Aida Diva, Aida Bella en Aida Luna. Aida cruises is een Duitstalige 4 sterren rederij en tevens lid van de carnival group. De rederij richt zich voornamelijk op jongeren, gezinnen en sportievelingen => Das Clubschiff. Aida heeft een zeer volledig programma voor actieve gasten: Aida body & soul sport, tot 30 verschillende groepslessen, Bij excursies aan land bestaat er de mogelijkheid om te golven, duiken of mountainbiken ( natuurlijk afhankelijk van de bestemming ). Sportmateriaal is aan boord te verkrijgen. Het cruiseschip heeft ook een zeer groot Wellness centrum met sauna s, relaxruimtes en stoombaden. De fooien zijn bij Aida inclusief en er zijn diverse kinderkortingen. Kinderen tot en met 15 jaar logeren gratis op de kamer van de ouders, Kinderen vanaf Jaar betalen een vast bedrag afhankelijk seizoen ( op de kamer met 2 volbetalenden), Kinderen die wensen te slapen op een eigen hut => 2-15 Jaar = 35% korting en vanaf Jaar = 25 %. Kinderen vermaken zich in de Kids clubs waar ze niet alleen genoeg speelruimte hebben maar ook kunnen meedoen aan een op maat gemaakt activiteiten programma en leuke landexcursies voor kids en teens. Families zijn echt een heel belangrijke doelgroep bij Aida en de speciale drankenpakketten voor kids en teens ( tot 17 jaar ), aparte teenclub of de mogelijkheid voor avondopvang zijn maar enkele voorbeelden! Aida staat voor een Gedwongen sfeer, Vele vakanties in 1 ( apres ski, beachparty ), Topservice en hoge kwaliteit van eten, Uitstekende prijskwaliteitsverhouding! Aida cruises kan ik het best vergelijken met NCL cruises qua sfeer en kwaliteit! MSC en Costa vind ik net een klasse lager! Er wordt alleen maar Duits gesproken aan boord dus het grootste deel van de passagiers zijn Duitsers. Dit is wel belangrijk om weten.

5 Kajuiten De kajuiten op Aida zijn opvallend groot en fris gedecoreerd. Balkon hut Je hebt Multi bedden voor vrienden en families ( 4 personen maximum ) Meerblick-Kabine Binnenhut Er zijn hutten met verbindingsdeur, binnen en buitenhutten voor mindervaliden op alle schepen en de mogelijkheid om een hut voor mindervaliden aan te vragen met ernaast een kamer met verbindingsdeur! Aida staat heel erg ver op het gebied van technologie! Aida beschikt zelf over hun eigen tv zender. Restaurants op het cruise schip Op Aida blu tref je 3 buffetrestaurants elk met een eigen thema als Italiaans, Internationaal of Aziatisch. De maaltijden worden daar in buffetvorm opgediend, dit zonder vast zitting of tafel zodat u kunt eten met wie en wanneer het u schikt. ( te vergelijken met NCL ) Inbegrepen zijn de frisdranken, bier en tafelwijn. Wanneer u a la carte wilt dineren, kunt u terecht in het Rossini restaurant (tegen bijbetaling). Hier zijn de dranken NIET inbegrepen. Het eten op Aida is van zeer goede kwaliteit en ruim voldoende aan keuze! Het enige nadeel is het zoeken naar een tafeltje! Dit vond ik eigenlijk het enige grote nadeel aan Aida!

6 Cafés, bars, lounges en clubs Het cruiseschip beschikt over 11 verschillend type bars, clubs en lounges. Aida is ook de eerste rederij met een eigen brouwerij aan boord! UNIEK => Brauhaus ( het bier wordt hier zelf gemaakt van gefilterd zeewater ) en je kunt hier ook lekker eten en s avonds op tafel dansen of karaoke zingen! Bij de nieuwste schepen van aida bevind het theater zich in het midden van het schip waardoor er heel de dag shows worden opgevoerd, alsook repetities en andere activiteiten! Faciliteiten cruise schip Aida Blu Bibliotheek Photo galerij Casino Internet café Wasruimtes Bioscoop Winkels Kunst galerij Theater Sportfaciliteiten aan boord Aida Blu Spinnen Joggen Golfsimulator Golfen Volleybal- en basketbal veld Fitness center Wellnessfaciliteiten 2 Zwembaden en jacuzzi s Sauna s 4 Whirlpools Spa en wellness centrum Scheepskarakteristieken cruiseschip Aida Blu Cruiseschip: AIDAblu Rederij: AIDA Cruises Voertaal: Duits Lengte: 252

7 Breedte: 32 In gebruik genomen: 2010 Passagiers: 2050 Bemanning: 650 Tonnage: Alleenreizende U betaalt een toeslag van 25 tot 60% op het basis 2-persoonstarief afhankelijk van de cruise en de hut categorie Drankprijzen Frisdrank v.a. 1,90 Bier v.a. 2,90 Wijn per glas v.a. 3,50 Whisky v.a. 4,80 Cocktail v.a. 4,80 Tijdens de maaltijden (buffetvorm) zijn water, wijn, bier en frisdrank inclusief. Kledingadvies Er zijn geen specifieke kledingvoorschriften. Overdag: vrijetijdskleding. 's Avonds: informeel en ongedwongen. Avondkleding kunt u gerust thuis laten! Kinderfaciliteiten De minimumleeftijd aan boord voor kinderen is 3 of 12 maanden, afhankelijk van het vaargebied. Voor cruises in Azië, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden Oosten en op trans- Atlantische overtochten is de minimum leeftijd 12 maanden. Alle kinderen tussen 3 en 12 maanden moeten zijn ingeënt tegen kinderziekten. Kinderactiviteiten worden georganiseerd voor kinderen van 3 tot 17 jaar, onderverdeeld als volgt: Zeepaardjes: van 3 tot 6 jaar Dolfijnen: van 7 tot 9 jaar Haaien: van 10 tot 11 jaar Orcas: van 12 tot 13 jaar Teens: van 14 tot 17 jaar (alleen tijdens vakantieperiodes) De activiteiten omvatten o.a. een piratenparty met zeerovers etc., een scheepsrallye, spelletjes in het aparte kinderzwembad, etc. Aan het begin van de cruise wordt een speciale bijeenkomst voor ouders met kinderen gehouden om uitleg te geven over het kinderprogramma aan boord. Indien ouders zonder hun kinderen aan een excursie of boordactiviteit willen deelnemen, dan is kinderoppas mogelijk voor kinderen van 3 tot 11 jaar mogelijk. Kinderen moeten luiervrij zijn. Voor kinderen onder 3 jaar is geen babysitting beschikbaar.

8 NB. Wij maken u er op attent dat kinderen zindelijk moeten zijn om gebruik te kunnen maken van de zwembaden (inclusief peuterbadjes). Ook het gebruik van speciale zwemluiers is niet toegestaan. Op een aantal afvaarten reizen kinderen van 2 t/m 15 jaar gratis bij bezetting van een 3e of 4e bed in de hut van de ouders. Op overige afvaarten betalen ze een sterk gereduceerd tarief. Regels passagiers onder de 25 jaar Alcoholconsumptie vanaf jaar. Casino toegang vanaf 18 jaar. Minimum leeftijd hoofdboeker: 16 jaar maar alleen met schriftelijke toestemming van de ouders of van de wettelijke voogd. Roken aan boord Alleen toegestaan in de Any Time Bar en op het open dek. Roken is niet toegestaan in de hut wel op het balkon. Pijp en/of sigaar roken mag alleen in de Any Time Bar en op het open dek. Graag meer lezen: meer info in de Selectair Reiskantoren. DEELNEMER: Olivia Mollin Insight Travel Selectair Wommelgem

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Bezoek Celebrity Century * * * * +

Bezoek Celebrity Century * * * * + Bezoek Celebrity Century * * * * + Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Berlitz overall score : 1615 punten (uit maximaal 2000) Bij Celebrity is een buitengewoon serviceniveau vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau

Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de Norwegian Jade die klaar ligt voor vertrek in de haven van Rotterdam voor een 5 daagse

Nadere informatie

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de MS Eurodam, het eerste schip van de Holland America Line in de signature klasse, het is 285 meter

Nadere informatie

AANBETALINGS- & ANNULERINGSVOORWAARDEN

AANBETALINGS- & ANNULERINGSVOORWAARDEN AANBETALINGS- & ENJOY PARADISE reservaties vanaf 01/04/2015 tot 31/03/2016 Annulaties dienen eerst telefonisch doorgegeven te worden van maandag t.e.m. vrijdag tussen 09u30 en 17u00 (niet geldig op zaterdag,

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Dubbele Maiden Call. 3 cruiseschepen samen. Seabourn Sojourn. Celebrity Reflection. Magazine 2013

Dubbele Maiden Call. 3 cruiseschepen samen. Seabourn Sojourn. Celebrity Reflection. Magazine 2013 2 Magazine 2013 Dubbele Maiden Call 3 cruiseschepen samen Seabourn Sojourn Celebrity Reflection www.cruiseschepeninzeebrugge.be 1 maal per jaar: Januari Jaargang 2 Cruiseschepen in Zeebrugge Welcome! Dit

Nadere informatie

N U M M E R 1 M A A R T W W W. C R U I S E C O M P A R E. N L CRUISEN

N U M M E R 1 M A A R T W W W. C R U I S E C O M P A R E. N L CRUISEN N U M M E R 1 M A A R T 2 0 1 7 W W W. C R U I S E C O M P A R E. N L CRUISEN A L L E S W A T J E M O E T W E T E N V O O R J E E E R S T E C R U I S E POPULAIRE cruise bestemmingen WELKE PAST BIJ MIJ

Nadere informatie

Extra info Costa Cruises

Extra info Costa Cruises Extra info Costa Cruises Arts Aan boord van uw cruiseschip is een professioneel medisch team aanwezig die instaan voor de medische hulpverlening. De gebruikelijke bezoekuren zullen in het dagelijkse programma

Nadere informatie

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantische leiderschaps-reis 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Stap in Santo Domingo aan boord en vaar in twee weken mee naar Europa over de Atlantische Oceaan! Aan boord bevind je je

Nadere informatie

CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE

CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE 1 Voorwoord EEN CRUISE IS VOOR ELK WAT WILS! Een cruise boeken betekent een vooruitzicht naar uitzonderlijk comfort,

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

De meest boeiende zeiljachten

De meest boeiende zeiljachten De meest boeiende zeiljachten Sea loud ruises heeft iets speciaals. Dit zal duidelijk worden zodra u aan boord stapt. Deze zeiljachten combineren de traditie van het zeilen met het moderne leven en nostalgie,

Nadere informatie

TEKST: PAUL VAN DER LINDEN. Cruisen. is cool. Hoort en zegt het voort hoe leuk cruisen is

TEKST: PAUL VAN DER LINDEN. Cruisen. is cool. Hoort en zegt het voort hoe leuk cruisen is TEKST: PAUL VAN DER LINDEN Cruisen is cool Hoort en zegt het voort hoe leuk cruisen is 70 Nee, cruisen is niet voor bejaarden! En nee, het is niet alleen voor Amerikanen! Cruisen is cool, verrassend, veelzijdig

Nadere informatie

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Het Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma van ruim twee weken in april

Nadere informatie

Minicruise Middellandse Zee met NCL Norwegian Epic 18/05/11-22/05/11

Minicruise Middellandse Zee met NCL Norwegian Epic 18/05/11-22/05/11 Minicruise Middellandse Zee met NCL Norwegian Epic 18/05/11-22/05/11 Norwegian Cruise Line (NCL) Wat NCL anders maakt dan andere rederijen is het Freestyle Cruising concept. Dit betekent: geen vaste uren

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231 Niet te Missen Nicole & Hugo Cruise RHEIN PRINZESSIN 3-daagse muziek cruise langs de Rijn Ontdekt Keulen, Bonn, Dusseldorf Vertrek 07, 09 & 11 Oktober 2010 Prijs vanaf 299 Euro P/P Romantische Rijncruise

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Op alle gepubliceerde cruisevakanties zijn naast de algemene voorwaarden ook afwijkende voorwaarden van toepassing. Alle gepubliceerde prijzen op onze website

Nadere informatie

MS Mstislav Rostropovich *****

MS Mstislav Rostropovich ***** MS Mstislav Rostropovich ***** Prijslijst Moskou - Sint Petersburg Vertrek Aankomst Dagen Nachten Seizoen 7 mei 14 mei 8 7 Laag 21 mei 28 mei 8 7 Tussen 4 juni 11 juni 8 7 Hoog 18 juni 2 juli 15 14 ***

Nadere informatie

Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie!

Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie! Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie! INCHECKBALIES U vindt de balies met het Eckerö Line-logo in de Helsinki Länsiterminali

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten,

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, Voor de allereerst keer zal tennisschool Dirk de Vries voor jullie een buitenlandse tennisreis/tennisstage aanbieden.

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers...

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers... INHOUD Algemeen.... 4 Restaurant Chatillon.. 4 Brasserie & Lounge Circles. 5 Palace Wellness Center 6 Vitality Fitness Club. 7 Hotelkamers... 8 2 ALGEMEEN Op nog geen kilometer van herstelhotel De Kim

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 RHEIN PRINZESSIN 2010 5-daagse cruise langs de Rijn & Moesel Ontdekt Andernach, Boppard, Ruedesheim, Cochem, Bonn, Keulen Vertrek 21 Oktober 2010 Prijs vanaf 299 Euro P/P Cruise Rijn en Moezel Men kan

Nadere informatie

Japan april - november 2020

Japan april - november 2020 2020 april - november 2020 11 apr Tokyo (Yokohama), Japan 12 apr op zee 13 apr Hiroshima, Japan 14 apr op zee 15 apr Jeju, Jeju Island, Zuid-Korea 16 apr Nagasaki, Japan 17 apr Miyazaki (Aburatsu), Japan

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Vakantiebeurs 2014 Kids-route

Vakantiebeurs 2014 Kids-route Vakantiebeurs 2014 Kids-route De vakantiebeurs heeft in 2014 wat veranderingen ondergaan. Zo is er met het Samen -plein meer aandacht voor gezinnen met kinderen gekomen. Een hele verbetering, omdat de

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00)

Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014. Vanaf 225,00 volpension (hoofddek) (Leden NNPV Excursie 225,00) 5 daagse Kerstcruise met de Rigoletto Rotterdam Nijmegen Keulen Bonn Nijmegen 14-18 december 2014 Vanaf 275,00 volpension (hoofddek) (Leden Excursie 225,00) Rotterdam of 4 daagse Kerstcruise met de Rigoletto

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin vrijdag 16 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2015 Recreatieprogramma Loodsmansduin Andere activiteiten Parkeren Gamehal op De Krim Openingstijden We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin Gratis Wifi

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

De ultieme cruisegids

De ultieme cruisegids De ultieme cruisegids Kies het juiste schip. Staat vakantie voor jou gelijk aan rust of ambiance? Kies je kindvriendelijkheid of exclusieve luxe? Bij elke persoonlijkheid past een schip, en wij helpen

Nadere informatie

Surfreis Praia da Galé

Surfreis Praia da Galé Surfreis Praia da Galé Voor 18-25 personen van 09-10 2016 15/10 2016 06-04-2016 Samengesteld door: Hans van Mourik & Olmo van Beurden SurfaWhile Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw aanvraag voor een surfreis

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

SEADREAM 11 OKTOBER 2014 18 OKTOBER 2014

SEADREAM 11 OKTOBER 2014 18 OKTOBER 2014 SEADREAM 11 OKTOBER 2014 18 OKTOBER 2014 Belangrijke troeven van SeaDream SeaDream "All-Inclusive" formule aan boord Absolute topgastronomie aan boord bij SeaDream Kleine, wendbare jachten Vaarroutes in

Nadere informatie

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi Het Thalys-netwerk breidt zich uit Alle bestemmingen en aansluitingen vanuit België Thalys Ontdek op uw eigen ritme het

Nadere informatie

Een fascinerende ervaring

Een fascinerende ervaring plus Een fascinerende ervaring Engels en Duitstalig schip Uw schip: Op een AMADEUS schip kan je genieten van de elegante en prachtige service van een vijf sterren hotel. Met haar opmerkelijke gevoel voor

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring!

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Dialysevakanties & dialysecruises Agenda 1) Wie zijn wij? 2) Wat kunnen wij voor u betekenen? 3) Waarom uw dialysevakantie bij Santé Reizen

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Present bvba - Maubeugelaan 4-1800 Vilvoorde Tel: 02/253.38.87 Fax: 02/253.22.90 info@presenttravel.be www.presenttravel.be

Present bvba - Maubeugelaan 4-1800 Vilvoorde Tel: 02/253.38.87 Fax: 02/253.22.90 info@presenttravel.be www.presenttravel.be Present bvba - Maubeugelaan 4-1800 Vilvoorde Tel: 02/253.38.87 Fax: 02/253.22.90 info@presenttravel.be www.presenttravel.be Dromerige 16-daagse reis waarvan 13 dagen Hawaii Cruise van 20 april tot 6 mei

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 20 21 SANKT MORITZ VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEN Sankt Moritz is één van de bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het stadje telt ongeveer 5.000 inwoners en is de vijfde stad van het kanton

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

20 jaar Avitour. Bedankt!

20 jaar Avitour. Bedankt! NEWSLETTER EEN WOORDJE VOORAF 20 jaar Avitour Bedankt! Avitour Newsletter nr 22 / Juli, Aug, Sept. 2012 1 N I E U W B I J A V I T O U R 20 jaar Avitour, dat vieren we! Onze groep heeft zijn 20-jarig bestaan

Nadere informatie

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Berlijn 2016 informatie voor thuisblijvers Zwolle, 27 mei 2016 Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag heb ik uw zoon/dochter

Nadere informatie

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Berlijn 22/06/10-24/06/10

Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en ligt in het Noord-Oosten van het land. Vlucht naar Tegel luchthaven duurt 1u20 min. Met de taxi ben je op 15min in het centrum. Prijs

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Bar/ cafetaria Converters/spanningsomzetters Lounges/bars Rechtstreeks telefoonnummer Restaurant Internettoegang Zomerterras Draadloze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Travel Specialist September 2010

Nieuwsbrief Travel Specialist September 2010 Nieuwsbrief Travel Specialist September 2010 Lien afwezig van 18 sept. t/m 3 okt. i.v.m. studiereis Australië, Fiji. Onlangs diende de unieke kans zich aan om mee te mogen op een studiereis naar Australië,

Nadere informatie

Welkom op Vakantiepark De Krim!

Welkom op Vakantiepark De Krim! Vrijdag 23 mei t/m dinsdag 27 mei Welkom op Vakantiepark! Recreatieprogramma: Iedere vrijdag kunt u een nieuw recreatieprogramma ophalen bij de Receptie. Alle informatie in dit blad is onder voorbehoud

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

PRESENTATIE 1 EVOLUTIE IN DE BOUW. Jean Alen, ATC - Cruise Travel Riet Goetschalckx, Oceania Paul Nuyens, SeaDreamYacht Club

PRESENTATIE 1 EVOLUTIE IN DE BOUW. Jean Alen, ATC - Cruise Travel Riet Goetschalckx, Oceania Paul Nuyens, SeaDreamYacht Club PRESENTATIE 1 HARDWARE EVOLUTIE IN DE BOUW VAN CRUISESCHEPEN Jean Alen, ATC - Cruise Travel Riet Goetschalckx, Oceania Paul Nuyens, SeaDreamYacht Club Kort historisch overzicht tot 1958 De ontwikkeling

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

De Gironde. De Gironde is een estuarium tussen de Atlantische Oceaan en de samenvloeiing van de twee rivieren Garonne en Dordogne bij Ambès.

De Gironde. De Gironde is een estuarium tussen de Atlantische Oceaan en de samenvloeiing van de twee rivieren Garonne en Dordogne bij Ambès. Ontdek de Gironde De Gironde De Gironde is een estuarium tussen de Atlantische Oceaan en de samenvloeiing van de twee rivieren Garonne en Dordogne bij Ambès. De noordelijke helft van de Gironde vormt de

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND 4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND VAN 27 T/M 30 NOVEMBER 2013 Programma: Van 27 november t/m 30 november wordt er een Kerstreis georganiseerd naar Engeland voor koorleden en partners van de

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

Deze reis wordt begeleid door Gertrude van Everdingen (piano/zangeres/conservatoriumdocent) en Loes Ram (energiebehandelingen/coaching).

Deze reis wordt begeleid door Gertrude van Everdingen (piano/zangeres/conservatoriumdocent) en Loes Ram (energiebehandelingen/coaching). THEMAREIZEN EN SPECIALE GULET REIZEN Naast de zeilcruises voor 1 of 2 weken bieden wij ook een aantal speciale reizen aan. Op verzoek is het altijd mogelijk om een aantal themareizen te organiseren, zoals

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Cap Skirring. Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal. Senegal Casamance. Resort highlights

Cap Skirring. Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal. Senegal Casamance. Resort highlights Cap Skirring Senegal Casamance Een luxe vakantie in de weelderige natuur van Senegal Resort highlights In dit Resort zijn de heringerichte bar en restaurant op een moderne manier geintregreerd in de lokale

Nadere informatie