Nieuwsflits 10- april 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits 10- april 2017"

Transcriptie

1 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op 18 maart werd de jaarlijkse onderwijsmarkt in winkelcentrum de Hoven gehouden. Onze kraam was met veel zorg ingericht en op de dag zelf kwamen veel ouders met jonge kinderen informatie halen over ons daltononderwijs. Belangrijke data Vrij 07 april Open podium Ma 10 april Oefenen route praktijk Verkeersexamen groep 7/8 Ma 10 april Einde Eu-fruit Do 13 april Paasontbijt Do 13 april Middag vanaf 12:15 uur vrij Vrij 14 april Goede vrijdag Ma 17 april 2 e Paasdag vrij Di 18 april Iep toets groep 8 Wo 19 april Iep toets groep 8 Voetbaltoernooi groep 3/4 Do 20 april Kranslegging 14:15 uur Vrij 21 april Koningsspelen Vrij 21 april Middag vrij Vrij 21 april Start meivakantie Ma 08 mei Weer naar school Ook de open dag van 22 maart werd druk bezocht. De leerlingen van groep 7 en 8 hadden een drukke ochtend, Zij verzorgden de rondleiding door de school en vertelden uit eigen ervaring hoe het bij ons op school is. In deze nieuwsbrief vindt u ook de uitnodiging voor de kranslegging op 20 april. Een bijzonder moment waar elk jaar leerlingen, leerkrachten, ouders/verzorgers en buurtbewoners bijeenkomen. U bent hiervoor ook van harte uitgenodigd. Namens het team van de school, met vriendelijke groet, Wilco van der Maas Locatiedirecteur Vrije dagen in april 2017 Op donderdag 13 april is er les tot 12;15 uur Vrijdag 14 april is het Goede Vrijdag en maandag 17 april is het 2 e Paasdag. Op beide dagen is de school gesloten. Vrijdag 21 april is er les tot 12:15 uur. In de middag zijn de leerlingen vrij Vanaf 24 april start de meivakantie. Op maandag 8 mei gaan we weer naar school.

2 Paasontbijt 2017 Op donderdagochtend 13 april vieren we Pasen. De kinderen gaan die ochtend met elkaar op school ontbijten en zijn om 12:15 uur vrij. Natuurlijk dragen zij tijdens het ontbijt een pyjama!! De kinderen hoeven thuis dus niet te ontbijten en ze mogen hun pyjama aanhouden. Het is misschien wel handig als de kinderen voor later op de dag andere kleding meenemen in hun tas of andere kleding onder hun pyjama aan hebben. U hoeft uw kind geen bord, bestek en beker mee te geven. We gebruiken borden, bestek en bekers van school. Bij een paasontbijt horen natuurlijk ook gekookte eitjes en thee. Daarvoor hebben we de hulp nodig van ouders!! Op de deuren van de lokalen komen lijsten te hangen waarop u uw naam kunt invullen als u eitjes voor ons kunt koken of als u een thermoskan heet water mee kunt geven die ochtend. Als u eieren wilt koken, kunt u de ongekookte eieren dinsdagmiddag bij de leerkracht van uw kind ophalen. Voor drinken en iets lekkers rond uur wordt ook gezorgd. De kinderen hoeven zelf geen eten en drinken mee naar school te nemen. Eu-fruit In de week van 10 april krijgen we voor de laatste keer groente en fruit geleverd. Afgelopen maanden hebben de leerlingen 3 stuks fruit per week gekregen. Dit werd door subsidie van de Europese Gemeenschap mogelijk gemaakt. Na de meivakantie willen we de gezonde pauzehap weer onder de aandacht brengen. We vragen aan u als ouders om op woensdag uw kind weer fruit of groente mee naar school te geven. zie ook:

3 Gevonden voorwerpen Controleert u op vrijdag 21 april in de hal, of er nog kledingstukken van uw zoon of dochter tussen de gevonden voorwerpen liggen. In de meivakantie wordt alles opgeruimd en naar het goede doelenwinkeltje gebracht. Studenten op school In de week van het openbaar onderwijs kwamen er op 23 maart enkele studenten van lerarenopleidingen uit diverse Europese landen bij ons op bezoek. De leerlingen van groep 7-8 hebben hen eerst een rondleiding door de school gegeven. Ze spraken hierbij Engels. In groep 7-8 kwam een Spaanse student lesgeven over zijn eigen thuisland. In groep 5-6 was er door een Nederlandse student een les over voedsel. In groep 1-2 kwamen een Spaanse en een Turkse student lesgeven over kleuren. Alle lessen werden in het Engels gegeven. Hiernaast ziet u enkele foto s van de lessen..

4 Kijkavond. Het was gezellig druk op de kijkavond van 22 maart rondom ons thema rood. Veel kinderen en hun ouders hebben ook de puzzel gemaakt. Op woensdag 23 maart was de feestelijke uitreiking en werden de winnaars bekend gemaakt.. Kiki uit groep 2, Amber uit groep 3 en Marit uit groep 7 hebben het roodpakket gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

5 Pleinfeest 24 mei uur (vanuit de ov) Woensdag 24 mei vindt het pleinfeest plaats van uur tot uur. Ook dit jaar hebben we weer een springkussen, hapjes en drankjes, BBQ, schminken, open podium, spelletjes, een workshop armbandjes maken en een tweedehands boeken/spelletjes/speelgoed-markt. U komt toch ook? Iedereen is van harte welkom op het pleinfeest: kinderen, broers en zussen, ouders, opa s, oma s etc. Ouderhulp Om dit feest te laten slagen hebben we hulp van ouders nodig. Voor het maken van de te verkopen hapjes, de begeleiding van de spelletjes, de verkoop van het eten en het drinken etc. kunnen we uw hulp goed gebruiken. U kunt zich inschrijven op de intekenlijst die binnenkort op de deur van iedere groep zal hangen. Ook kunt u zich opgeven bij de klassenouders en zal uw kind binnenkort een brief met antwoordstrookje mee naar huis krijgen. Wilt u aangeven bij welke activiteit(en) u het liefste helpt en op welk tijdstip u dat het beste uitkomt? In de week van 15 tot 19 mei zullen leden van de pleinfeest commissie van 8.40 tot 9.00 aanwezig zijn in de hal van de school met inschrijflijsten. Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw hulp. tweedehands boeken/spelletjes/speelgoedmarkt Heeft u boeken, spelletjes of speelgoed die wij kunnen verkopen tijdens het pleinfeest? U kunt ze vanaf maandag 22 mei tot 24 mei in het extra lokaal naast groep 7-8 neerzetten.

6 KlasseLunch Op donderdag 30 maart hadden de kinderen van groep 7/8 een KlasseLunch. De boodschappen waren 100% gezond. Er was onder andere: Zaans volkoren brood, 30+ kaas, sla, groene thee(naturel), margarine, kipfilet, humus, groenten(tomaat en komkommer), 100% pindakaas, volkoren crackers, halfvolle melk en als toetje lekkere fruit. Het was georganiseerd door: Ik eet het beter! Het was de bedoeling dat de kinderen plezier krijgen in het maken van bewuste keuzes voor de middagmaaltijd. Zal ik iets gezonds nemen, of wat minder gezond? Maar ook keuzes die te maken hebben met duurzaamheid of dierenwelzijn, met cultuur of eetgewoontes, met smaak of met de grootte van de porties. Geschreven door: Suheeb(groep7/8)

7 Schoolreisje Dinsdag 13 juni gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 op schoolreis naar de Natuurschool in Noordwijk! Wat gaat uw kind doen? Een schoolreisje bij de Natuurschool bestaat uit verschillende activiteiten. Elke klas wordt de gehele dag begeleid door een natuurschoolgids. Op een actieve manier ontdekken de kinderen onder leiding van de natuurschoolgids, leerkracht en hulpouders dat de natuur leuk is en van alles te bieden heeft. Alle groepen brengen een dagdeel door in het duinbos en een dagdeel op het strand. De kinderen gaan deze dag niet zwemmen. Voor meer informatie:

8 Op het plein van onze school staat een monument ter nagedachtenis aan de verzetsmensen uit de Tweede Wereldoorlog. De school heeft dit monument geadopteerd. Leerlingen en leerkrachten van de Delftse Daltonschool nodigen u uit om op donderdag 20 april 2017 om uur de kranslegging bij het monument bij te wonen. Na afloop van de kranslegging bent u welkom om onder het genot van kopje koffie of thee nog even na te praten. Uw bent van harte uitgenodigd. Team Delftse Daltonschool

9 Avondvierdaagse ouder(s) gezocht Van 15 mei t/m 19 mei 2017 is er weer avondvierdaagse in Delft. Zijn er ouders die de coördinatie van de avondvierdaagse voor onze school op willen pakken zodat leerlingen en hun ouders gezamenlijk kunnen lopen? Voor meer informatie kunt u terecht bij Juf Joyce. Groep 1-2 naar museum Prinsenhof. De leerlingen werden ontvangen door Neo, de schoonmaakster. Zij nam de kinderen mee op een ontdekkingsreis door het museum. Neo vertelde verhalen over museumbezoekers, liet de kinderen nadenken over wat er te zien was en opende oude, verborgen deuren en luikjes. Ten slotte liet Neo haar geheime kast zien. De kinderen vergeleken de verzamelde oude voorwerpen met de nieuwe voorwerpen uit de kast van Neo. Het was leuk, spannend en leerzaam!

10 Boerderijles groep 7-8 woensdag 5 april 2017 Boerderij Hoevewindlust 7/8! Op 6 april gingen we met groep 7/8 naar boerderij Hoevewindlust. We fietsten daar heen met 5 ouders en juf Monique. ( Marijke de moeder van Renate, Petra de moeder van Bregtje, Dieke de moeder van Pim, Lilian de moeder van Ruben & Fatiha de moeder Ridwane). Toen we daar aan kwamen werden we hartelijk ontvangen door de boer & boerin. We kregen eerst een uitleg over de boerderij en daarna gingen we in onze groepjes staan. En waren 6 onderdelen. 1. Vogels spotten & eieren zoeken 2. Een speurtocht over het erf 3. Bij de schapen & lammetjes kijken 4. Bij de plek kijken waar ze gemolken worden 5. Bij de kalfjes kijken 6. Bij de koeien kijken Na 3 onderdelen gingen we pauze houden. Iedereen kreeg van de boer & boerin een pakje fristi of chocomel. Na de pauze gingen we verder met de andere onderdelen. Toen alles gedaan was, gingen we met zijn allen in het veld slootje springen. Gemaakt door: Danny en Mame Diarra

11 Voetbaltoernooi 2017 bij SEP Woensdag 5 april hebben de meiden van groep 7/8 meegedaan aan het 4x4 voetbaltoernooi bij SEP. Er waren 2 teams. Salma, Chaimae, Romy en Alvineysha. Het andere team bestond uit: Pari, Alina, Fatima-Zahra en Nike. We moesten soms lang wachten tot de volgende wedstrijd. We gingen tussendoor eten en drinken. Soms moest je wel 1 uur wachten. Dat was niet leuk want soms werd het koud. Als een team moest spelen ging het andere team aanmoedigen. In de kantine kon je kijken op welke plaats je team stond. En er waren veel doelpunten gemaakt door onze teams. En het laatste wedstrijd was heel leuk en ook jammer dat het de laatste wedstrijd was. Onze teams werden 4e en 6e. groetjes van Alina en Salma Koningsspelen ontbijtpakketten halen! Vrijdag 21 april doen wij mee aan de koningsspelen. Deze sportieve dag begint met een ontbijt in de klas. Welke ouder met auto wil op donderdag 20 april om uur de ontbijtpakketten ophalen bij de Jumbo en naar school brengen? Aanmelden graag bij Juf Monique of meester Wilco

12 Schriftelijk verkeersexamen Op donderdag 6 april heeft groep 7-8 het schriftelijk verkeersexamen gemaakt! Alle leerlingen hebben hun schriftelijke verkeersdiploma gehaald! Iedereen van harte gefeliciteerd! Op maandag 29 mei is het praktische verkeersexamen. Dan gaan de kinderen op de fiets hun examen afleggen. Minibieb Attentie!! Attentie!! Wij hebben boeken nodig voor de Minibieb! Zou u ons daarbij willen helpen en ook een paar boeken willen zetten in de Minibieb? Als de Minibieb vol zit, kunt u het bij de school afleveren. We waarderen alle boeken, oud of nieuw, het maakt ons niet uit! Groetjes Isa en Fatima-Zahra

13 Veilig vervoer van kinderen in de auto Kinderen achterin veiligheid voorop! De auto lijkt zo op het oog een veilige omgeving voor een kind. Maar deze schijn bedriegt, kinderen zijn kwetsbaar en kunnen snel gewond raken. Ouders geven veel geld uit aan allerlei beschermingsmiddelen; een box voor de kleintjes, hekjes voor de trap, beveiliging van stopcontacten, deurklemmen en beschermhoekjes op de tafel. In en rond het huis zit het dus wel goed, maar de veiligheid in de auto is vaak een ander verhaal. Ondanks allerlei voorlichtingscampagnes over autogordels worden veel kinderen nog los in de auto vervoerd. Vooral op korte autoritjes dragen de kinderen vaak geen gordel. De gedachte is dat er op deze korte ritjes niet zo snel iets zal gebeuren. Maar niets is minder waar. Jaarlijks raken honderden kinderen gewond, omdat ze zonder gordel reizen. Zelfs een aanrijding met lage snelheid kan dan al ernstige gevolgen hebben. Om kinderen in het verkeer te beschermen heeft de overheid duidelijke regels opgesteld voor het veilig vervoer in de auto. Regels Kinderen kleiner dan 1,35 m moeten in een kinderzitje met ECE-keurmerk. Tot 13 kilo reizen ze mee in een baby-autostoeltje. Is uw kind tussen 9 en 18 kilogram dan gebruikt u een kinderautostoeltje. Tussen 15 en 36 kilo kunt u gebruik maken van een zittingverhoger. Alle soorten kinderzitjes gebruikt u in combinatie met de autogordel. Lees daarvoor de gebruiksaanwijzing bij het stoeltje. Kinderen die groter zijn dan 1,35 m hoeven niet meer in een zitje maar moeten wel de autogordel gebruiken. Tip 1 Let op dat uw kind ook veilig vervoerd wordt naar bijvoorbeeld de sportwedstrijd. Tip 2 Geef zelf het goede voorbeeld en draag altijd een autogordel.

14 : Nieuwsflits 10- april 2017

Nieuwsflits 16- juni 2015

Nieuwsflits 16- juni 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Deze week zijn de leerlingen van groep 1 t/m 6 op schoolreisje geweest. Gelukkig was het op het moment dat de kinderen in het Archeon

Nadere informatie

Nieuwsflits 04- november 2016

Nieuwsflits 04- november 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op dinsdag 1 november is er een studiedag. Deze studiedag gebruiken we om op bezoek te gaan bij andere daltonscholen. Zo gaan er diverse

Nadere informatie

Nieuwsflits 14- april 2015

Nieuwsflits 14- april 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op 13 april bezochten visiteurs vanuit de Nederlandse Daltonvereniging onze school. Deze dag konden we aan de visiteurs ons onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsflits 09- maart 2017

Nieuwsflits 09- maart 2017 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Enquete Onlangs is de ouder enquête afgenomen. De enquête is afgelopen week gesloten en we gaan de resultaten met het team van de school

Nadere informatie

Nieuwsflits 10 februari 2016

Nieuwsflits 10 februari 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, De gemeente Delft streeft ernaar dat er minimaal 10 scholen in Delft verduurzaamheidsbeleid vaststellen en in praktijk gaan brengen.

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 6 APRIL 2018

WEEKBRIEF 6 APRIL 2018 WEEKBRIEF 6 APRIL 2018 Geachte ouders, Ook deze nieuwe weekbrief staat weer vol informatie. Er gebeurt heel veel op een school met zoveel kinderen, ouders en leerkrachten. We hopen dat ook deze weekbrief

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Piranieuws 14 NIEUWS VAN DE LOCATIE

Piranieuws 14 NIEUWS VAN DE LOCATIE AGENDA 14 april Goede Vrijdag = vrij 17 april Tweede Paasdag = vrij 18 + 19 april IEP toets groep 8 21 april Koningsspelen, continu rooster tot 14u voor groep 5 t/m 8 22 april start meivakantie (2 weken)

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016

Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016 Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016 Uitnodiging ZOMERFEEST 30 juni!! In deze nieuwsbrief vindt u als bijlage een uitnodiging voor het eerste ZOMERFEEST georganiseerd op Het Baken! Het ZOMERFEEST vindt plaats

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool

Alle ouders zijn van harte welkom op: 3 juli om uur op de Prins Mauritsschool 16 juni 2014 nr. 19 Belangrijke data school Juni - juli 2014 Di. 24 juni Rapportavond Ma. 30 juni Memo mee Di. 8 juli Afscheidsavond groep 8 Vr. 11 juli Laatste schooldag Zomervakantie! Ouders bedankt!

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 AGENDA 12-4-2019 Koningsspelen groep 1-8 16-4 en 17-4-2019 Eindtoets Cito groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt / sponsorloop schoolplein Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 6 juni 2017 Schoolreis Dinsdag 6 juni 2017 Nieuwsbrief 17 Woensdagmiddag 7 juni 2017 Nieuwsbrief 17 d.d. 06-06-2017 Korfbal scholentoernooi (gr. 3 t/m 8) en spellencircuit (gr.

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal.

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal. EVEN BIJPRATEN Nieuwsbrief 09 120417 Beste ouders, beste kinderen, www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Agenda voor

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017 Paulus-Weekbrief 28 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 16 Weekbrief 14-04-2017

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Nieuwsflits 11- februari 2015

Nieuwsflits 11- februari 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Afgelopen weken stonden in het teken van het nieuwe rapport en de voortgangsgesprekken. We vinden het prettig om met alle ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Noteer in uw agenda! 3 e kleutergroep. Welkom bij ons op school Aarav groep A Azar groep A Gijs groep A

Nieuwsbrief 8. Noteer in uw agenda! 3 e kleutergroep. Welkom bij ons op school Aarav groep A Azar groep A Gijs groep A Noteer in uw agenda! Nieuwsbrief 8 Di 11-04 Wo 12-04 Do 13-04 Vr 14-04 Ma 17-04 Grote Sportdag groep 6 t/m 8 (bij de Schilp) Groep 4 t/m 8: Bord, bestek, beker, eierdop meegeven! Tafel dekken voor het

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s de S C H O O L Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s Bijbelrooster Week 16 14/04-20/04 Dit is geen einde Marcus 15:22-47 en 16:1-8 Zó kan

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 16 14 december 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april WEEKKAART 18-22 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot 18.00 uur open. DINSDAG 19 april WOENSDAG 20 april Ticho

Nadere informatie

Nieuwsflits 05- december 2016

Nieuwsflits 05- december 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, In de vorige Nieuwsflits schreef ik over de studiedag van dinsdag 1 november. Diverse groepen leerkrachten zijn deze dag op andere

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 8 - Maart 2018 NIEUWSBRIEF Geachte ouders/verzorgers De temperaturen buiten geven het al aan: het is lente! Langzaam maar zeker komt de natuur weer tot leven en kunnen we gaan

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 25 e jaargang nr 6 28 oktober 2016 Kerkenbos 24-26 2716 PH Zoetermeer Tel. (079) 351 76 88 administratie@zwanenbos.nl www.zwanenbos.nl Het Zwanenbos Gezond de winter door...1 Winnaars speurtocht...2

Nadere informatie

AL HAMBRA JAARKALENDER

AL HAMBRA JAARKALENDER 2018-2019 AL HAMBRA JAARKALENDER Schooltijden Maandag tot en met donderdag: 08.30-15.15 uur Vrijdag van 08.30 12.00 uur In de ochtend hebben de kinderen een fruitpauze van een kwartier De kinderen eten

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

april 2013 De grote rekendag! Koffieochtend Letter Lab Vieringen Werkmiddag in de heemtuin

april 2013 De grote rekendag! Koffieochtend Letter Lab Vieringen Werkmiddag in de heemtuin april 2013 De grote rekendag! Op woensdag 17 april doet onze school weer mee aan de grote rekendag. Het thema van de 11de grote rekendag is Spelen met meten en meetkunde. De school wordt omgebouwd tot

Nadere informatie

juf Suzanne afwezig; juf Carolien werkt in groep 1/2B;

juf Suzanne afwezig; juf Carolien werkt in groep 1/2B; Nieuwsbrief april 2018 De nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Bijna vakantie 3. De Grote Rekendag 4. Activiteiten van de Leerlingenraad 5. De Veiligheidsmonitor 6. Ingezonden berichten 7. Verkeerslessen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie