Voorstelling vastgelegd op zaterdag 4 oktober om uur in De Maere.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorstelling vastgelegd op zaterdag 4 oktober om uur in De Maere."

Transcriptie

1 1 Bankrekening: IBAN: BE BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor wie? Deelnameprijs: Organisatie: Voor iedereen! Recreatief, geen competitie. 2 euro. In samenwerking met de jongeren van KWB-Winge Ook hier kan je terecht voor een frisse pint en een babbel. 2) Wanneer? Waar? Volgende matchen op woensdagen 10 september, 8 oktober, 12 november en 10 december Afspraak om 19.30u. Match om 20.00u. Sporthal De Winge, Perklaan 36 te St.-Joris-Winge. Tegen wie? Tegen ploegen van andere verenigingen uit de buurt, zoals Chiro, KLJ, De Chocosjotters, Oud Becquevoort Info : Guido Meulemans (tel. 016/ ) We rekenen op jouw deelname! Ook supporters zijn welkom! 3) Enscenering van het dagboek van barones de Troostembergh Voorstelling vastgelegd op zaterdag 4 oktober om uur in De Maere. Een tweede voorstelling zal worden ingelast op zondag 5 oktober om 15 uur als de eerste voorstelling volzet is. Per voorstelling maximaal 250 personen. Je kan niet kiezen welke voorstelling je wil bijwonen. Je kan eventueel wel je voorkeur doorgeven voor de eventuele namiddagvoorstelling van zondag. Als deze er dan bijkomt kan de dienst cultuur daar rekening mee houden. Inschrijvingen en communicatie bij de cultuurdienst van de gemeente. (zie verder meer info) KWB Levert hieraan zijn medewerking en enkel bestuursleden spelen een rol bij de opvoering. De regie is in handen van niemand minder dan ons bestuurslid : ERNI VAN UYTVEN. INKOM IS GRATIS.

2 2 4) Kaarttornooi Boomke Wies Eenvoudig spel voor de meeste slagen. Iedereen kan er aan deelnemen. Winnen doe je altijd want er zijn telkens 4 prijzen per tafel. De speler met de meeste punten (slagen) mag natuurlijk eerst kiezen, enz Eenvoudig: Geven 3x4 + 1 (troef) altijd volgen niet kunnen volgen: troeven. Wordt er troef gespeeld: boven zetten. 2 reeksen van 20 giften. In het Gemeenschapscentrum De Maere, Leuvensesteenweg 187 te St.-Joris-Winge Telkens op donderdagavond om uur op volgende data. Inschrijving vanaf 19u september september oktober oktober oktober oktober oktober november 2014: prijsuitreiking. Inschrijving: 10 euro, waarvoor 4 waardevolle prijzen per tafel, 3 consumpties + eindklassement (waarvoor de 5 beste uitslagen in aanmerking komen). Allen van harte welkom! Ook wie niet komt kaarten, kan bij ons terecht voor een lekker pintje en een babbel 5) REPAIR CAFE (nieuw) vvrijwilligers gezocht KWB Repair Café zoekt handige vrijwilligers. Doe ook mee! Wellicht heb je al iets gehoord of gelezen over Repair Cafés. Kort samengevat zijn Repair Cafés gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) te repareren met de hulp van een deskundige. Het Repair Café wil spullen die anders toch weggegooid of vervangen worden, herstellen en zo een bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is en vaak ook heel gemakkelijk. We willen om de 4 maanden een Repair Café organiseren in Sint-Joris-Winge. Iedereen kan hier naartoe komen met kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken. We zoeken vrijwilligers met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Café bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige.

3 3 Wil je graag meehelpen op ons eerste Repair Café in het Chirolokaal van Sint-Joris-Winge? Neem dan zeker contact op met : Jan Trompet Voor 30 september 2014 : jan2@kwbwinge.be telefoon 016/ Je kan ons steeds contacteren op onze website KWB of een ander bestuurslid :. We zijn vooral op zoek naar mensen die handig zijn met: elektrische apparaten kleding/textiel fietsen meubels/houten voorwerpen computers speelgoed en die het leuk vinden om hun kennis te delen met anderen. 6) KWB-lidgeld 2015 Het KWB-lidgeld voor voor de leden van KWB St.-Joris-Winge blijft behouden op 24. Wie omwille van langdurige ziekte of andere reden niet in staat is de volle bijdrage te betalen, betaalt slechts 13. De ledenbijdrage voor partners en thuiswonende meerderjarige kinderen is en blijft gratis. Normaal zou de ledenbijdrage voor 2014, zoals voor 2010; 2011, 2012 en 2013, 25 bedragen. De stijging van het lidgeld is voor een deel te verklaren door de sterke indexstijgingen de laatste jaren. Daarenboven is vanaf 1 januari 2010 de lichamelijke ongevallenverzekering in het lidgeld opgenomen. Zo zijn alle leden tijdens KWB-activiteiten verzekerd. Het bestuur van onze KWB-afdeling heeft echter besloten om de ledenbijdrage te beperken tot 24 en 1 bij te dragen uit de afdelingskas. Voor dit lidgeld trachten wij steeds waar voor uw geld te geven. In ons jaarprogramma streven wij naar boeiende activiteiten en voldoende afwisseling, zodat iedereen er zijn gading kan in vinden. Uiteraard zijn suggesties steeds welkom. KWB-leden verdienen hun lidgeld meteen terug. - Toegangskaarten voor pretparken vind je nergens goedkoper dan bij de KWB. Je kan boeken bestellen aan voordeelprijzen. Bij Govaka en KWB-KAV-bedevaarten krijg je een flinke korting? Voor de nieuwste informatie over de KWB-ledenvoordelen kan je elke maand terecht in ons ledenblad RAAK en op de website van de KWB: - Ook onze eigen KWB-afdeling biedt je heel wat voordelen, zoals: - Bezoek van Sinterklaas: per kind (tot 10 jaar) een waardevol geschenk. - KWB-leden, maar ook alle leden van je gezin, kunnen elke dinsdagavond terecht in de Sporthal De Winge voor een avondje badminton, en dit voor slechts 2. - Elke maand is er minivoetbal in de Sporthal De Winge. Dit is gratis en toch ben je als KWB-lid verzekerd. - Onze acties SAMENAANKOOP van: - Stookolie in de maanden januari en juni Luiers en Verzorgingsproducten nog veel meer in november 2014, maart en juni Verder nog onze koffietafel op Witte Donderdag, onze jaarlijkse feestvergadering, onze kookavonden en andere info- en vormingsavonden waarbij onze afdelingskas voor flink deel tussenkomt. Als KWB-afdeling mogen wij zeker stellen dat onze leden hun lidgeld ruimschoots terugverdienen en dit voor slechts 0,0657 per dag.

4 4 Programma Werkjaar tot december Datum Activiteit Plaats September Zat. 06/09 Woe. 10/09 Don. 18 en 25/09 Zat. 27 & zon. 28/09 Koopzaterdag van luiers, verzorgingsproducten enz. Kaarttornooi Winge kermis Aarschot (Hospital Logistics, Nieuwland 5b) Tielt-Winge dorp Oktober Don /10 Zat. 04/10 Woe. 08/10 Zat. 26/10 November Don. 06/11 Woe. :12/11. Zat. 29/11 December Zon. 07/12 Woe. 10./12 Zat. 14/12 Kaarttornooi Enscenering dagboek Barones de Troostembergh Samenaankoop ECOVER-producten Kaarttornooi (prijsuitreiking) Sinterklaas op bezoek 26 ste Hagelandse Kerstmarkt Koopzaterdag van luiers, verzorgingsproducten en Sint-Joris-Winge Aarschot (Hospital Logistics, Nieuwland 5b) Sommige bijkomende aktiviteiten liggen nog niet vast en er wordt aan gewerkt door de werkgroepen. Wees op je hoede er kan steeds iets nieuws oppoppen dit jaar. Lees andachtig je mail en raaadpleeg af en toe eens onze website : voor de laatste nieuwtjes Ideëen en vooral mensen met initiatief zijn bij ons van harte welkom. Voor de linedancers : KWB Houwaart start terug met Country & Linedance cursussen Zateredag 13 en 27 september en 25 oktber en Vrijdag 31 oktober 14 en 28 november.. telkens om 20 uur in Zaal ST-Denijs in Houwaart. Lesgever dansschool TWIST 6) Winge Kermis Winge Foor Trapt Door Winge Kermis: Zoals vorige jaren zullen enkele Wingse Verenigingen (KWB, KVLV, Davidsfonds, Ziekenzorg, Chiro EsJeeWee, JH Contact, Harmonie De Weergalm der Winghe ) onder de noemer Verenigd Winge een aantal activiteiten organiseren om de kermis in Winge tijdens het laatste weekend van september terug op de kaart te zetten. Het volledige programma vind je bijgevoegd. Voor de Kwissers : Vrijdag 26 september: QUIZ # 5 by Tezzmaniacs in G.C. De Maere Deuren 19u. Start 19u30 Teams van max. 8 personen Inschrijving: meurgh@yahoo.com Info:

5 5 WINGE FOOR TRAPT DOOR Kermisweekend en 28 september 2014 Vrijdag 26 september: QUIZ # 5 by Tezzmaniacs in G.C. De Maere Deuren 19u. Start 19u30 Teams van max. 8 personen Inschrijving: meurgh@yahoo.com Info: Zaterdag 27 september: FANCY FAIR FESTIVAL OPTREDEN VAN PLAATSELIJKE MUZIEKGROEPJES, DJ s EN ROCKBANDS: Fancy Fair Stage : Korintihians,Son of Sons,Boenk Erop,Lomax,Tracy Lane DJ Tower : op de kermisterreinen (Parking Tiensesteenweg) Aanvang 17u. Gratis inkom Iedereen is van harte welkom!! Zondag 28 september: Doorlopend van 12u tot 18u.: ROMMELMARKT op en rond de kermisterreinen 14u15: Tiensesteenweg: STEPRACE VOOR KINDEREN van 6 tot 12 jaar. 15u.: Wedstrijd GSM en FOTOTOESTEL werpen aangeboden door Selexion CLIX FOTO LEEMAN Inschrijving ter plaatse: 2,50 EUR per deelnemer 16u30: Optreden van de Koninklijke Harmonie De Weergalm der Winghe en bigband 18u30: Prijsuitreiking GSM en FOTOTOESTEL werpen Doorlopend: Kermisterreinen Parking Tiensesteenweg : - Winge foor met kermisattracties, - terras met tap en op zondag koffie en heerlijke pannenkoeken - Zondag: randanimatie: ballonnenclown en grime, Café Moerke: In Horstbier gemarineerde beenham met bijpassend Horstbrood en Horstbier op zondag vanaf 13u. Café Onder de Toren: Hamburgers, frieten en escargots (op zaterdag en zondag) Ambiance accordeonmuziek: Kriebel en Huksel op zondag vanaf 18u. Cafetaria G.C. De Maere: Springkasteel voor de allerjongsten en ambiance muziek Dorpscafé Sint-Joris: Iedereen welkom voor een gezellige babbel en frisse pint! Organisatie Verenigd Winge wingfoor@gmail.com

Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor iedereen! Recreatief, geen competitie.

Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor iedereen! Recreatief, geen competitie. 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u.

Nadere informatie

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie?

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie? 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1 1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met

Nadere informatie

1) VIERING 70 JAAR KWB Sint-Joris-Winge en FEESTVERGADERING

1) VIERING 70 JAAR KWB Sint-Joris-Winge en FEESTVERGADERING 1 website: www.kwbwinge.be Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) VIERING 70 JAAR KWB Sint-Joris-Winge en FEESTVERGADERING Zondag 2 maart 2014 Om 10 uur : Eucharistieviering, Om 11

Nadere informatie

website: www.kwbwinge.be

website: www.kwbwinge.be 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij de aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. Meer info op onze website: www.kwbwinge.be Koken

Nadere informatie

Stichting Repair Café Den Haag Beleidsplan November

Stichting Repair Café Den Haag Beleidsplan November Stichting Repair Café Den Haag Beleidsplan November 2018 www.repaircafedenhaag.nl repaircafe.denhaag@gmail.com Inleiding Vanaf 2011 is Repair Café in Den Haag actief. Tot oktober 2013 viel het Haagse Repair

Nadere informatie

1) Sinterklaas op bezoek

1) Sinterklaas op bezoek 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) Sinterklaas op bezoek Op zaterdag 23 november

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Buren ontmoeten elkaar tijdens Repair Café

Buren ontmoeten elkaar tijdens Repair Café Buren ontmoeten elkaar tijdens Repair Café Een broek waar een nieuwe ritssluiting in moet, een radio met een slecht contact of een koffiezet die het af en toe laat afweten: naar het containerpark? Voor

Nadere informatie

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017 Programma Werkjaar 2017-2018 www.kwbgooik.be september 2017 kwb gooik & strijland September 2017 Een jaar geleden suggereerden we op dit zelfde plekje dat de tijd onwaarschijnlijk snel voorbij gaat. Dat

Nadere informatie

jaar kwb Keerbergen

jaar kwb Keerbergen 1943 2018 75 jaar kwb Keerbergen Een artikel uit de jaren 60 t boekske nr. 156 Een leuke activiteit. Maar wie is KWB? En hoe kan ik deelnemen? KWB Keerbergen is een echte gezinsbeweging. Ons jaarprogramma

Nadere informatie

Quilten Onder deskundige begeleiding leert u deze techniek. Dag: Maandag Start: 3 september 2018

Quilten Onder deskundige begeleiding leert u deze techniek. Dag: Maandag Start: 3 september 2018 Speksteen snijden Tijdens deze activiteit worden verschillende werkstukken naar eigen keuze uit speksteen gesneden. Dag: Maandag Start 3 september 2018 Tekenen/schilderen Aandacht wordt besteed aan een

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

INFO. Oktober november

INFO. Oktober november INFO oktobernovember 2016 In t kort Oktober november Za. 8 oktober Vr. 14 en 28 oktober Vr 11 en 25 november Vr. 18 november Za. 26 november Zo. 4 december Waar gaat wandelclub kwb- Heist-Statie wandelen?

Nadere informatie

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017 BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 0 Schiftingsdagen en Finales MAANDAG maart 0 Plaatsing Biljarts DINSDAG maart 0 u. Schiftingen Duo's Zaterdag - GVA in Reeksen Zat+ en

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Stichting Repair Café Den Haag

Stichting Repair Café Den Haag Stichting Repair Café Den Haag Beleidsplan maart 2016 www.repaircafedenhaag.nl repaircafe.denhaag@gmail.com Inleiding Vanaf 2011 is Repair Café in Den Haag actief, het viel tot oktober 2013 onder de verantwoordelijkheid

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze

kalender Bezoek onze website:   en/of onze kalender 2018-2019 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze www.facebook.com/kwbmerchtem inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - nov nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - nov nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - nov. 2017. nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL 8 oktober 2017 vond het wijkenfestival plaats in het voormalig Mondial college aan de streekweg.

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1 maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be organiseert haar kermisbarbecue IEDEREEN IS WELKOM zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie november 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Quiz 4 Sinterklaasfeest 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Spelnamiddag 8 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

Beste lezer van Kleine Raak

Beste lezer van Kleine Raak 57ste jaargang nr 1 (september) uitgiftedatum: 06/09/2013 oplage: 160 ex. Beste lezer van Kleine Raak Slogan KWB Peizegem werkjaar 2012-2013 Oogstmaanden! En wij bij KWB beginnen aan een nieuw werkjaar.

Nadere informatie

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal December 2018 08/12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal februari Samenaankoop chocolade Pasen 17/02 Ontbijt ten voordele van Wereldsolidariteit

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze

kalender Bezoek onze website:  en/of onze kalender 2017-2018 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze www.facebook.com/kwbmerchtem 2 inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

1) Koken voor mannen : Don. 15 mei 2014

1) Koken voor mannen : Don. 15 mei 2014 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1) Koken voor mannen : Don. 15 mei 2014!"!#! $%&

Nadere informatie

Ledenblad Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD Jaargang 01 Nr 2011/02

Ledenblad Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD Jaargang 01 Nr 2011/02 Inlichtingen betreffende de Crefi Kinderclub & Jeugdatelier / KOD zijn steeds te bekomen bij één van onze clubleden : Barbieur Bart Heirebaan 115 054 32 66 71 WV + GSF + Secretaris Boeykens Katrien Edingsesteenweg

Nadere informatie

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje:

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje: Seizoen 2016 2017 Nieuwe Seizoen! Onze badmintonclub is er voor iedereen die houdt van een brok leuke ontspanning en beweging. We spelen recreatief badminton en er is gelegenheid om af en toe een tornooitje

Nadere informatie

Gedetailleerde info ivm alle evenementen vindt U op de facebookpagina Sinksenkermis Sint-Kruis- Winkel

Gedetailleerde info ivm alle evenementen vindt U op de facebookpagina Sinksenkermis Sint-Kruis- Winkel Feestprogramma 2019 Sinksenkermis Sint-Kruis-Winkel Locatie: feestweide Winkelwarande Gedetailleerde info ivm alle evenementen vindt U op de facebookpagina Sinksenkermis Sint-Kruis- Winkel Zaterdag 8 juni

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW

SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW Jij kent Koninklijk Gym Waasland vzw. Kent de grote GW-familie jou ook? Steun jouw club en zet meteen ook jezelf op het voorplan. SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW Voor een club als Koninklijk

Nadere informatie

Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor iedereen! Recreatief, geen competitie.

Wanneer? Wekelijks op dinsdagavond, van 21u. tot 22u. Waar? In de sporthal De Winge, Perklaan 36. Voor iedereen! Recreatief, geen competitie. 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij de aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten en ledenvoordelen. Meer info op onze website:

Nadere informatie

60 jaar. Januari 2011 27/05

60 jaar. Januari 2011 27/05 60 jaar Januari 2011 27/05 27 ste jaargang. nr 05 korte inhoud Wat voorbij is... KWB mini-voetbal... Opbouw kerststal... Samenaankoop stookolie... KWB kattenbos viert kerst Wat komt... KWB Nieuwjaarsduik...

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2010 27/02 27 ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Badminton... KWB-stratenloop... KWB mini-voetbal... Kunst in de kijker... 12 Kattenbosserherfstwandeling... 60 jaar KWB Wat komt...

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie augustus 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kinderfestival 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Sorteerstraatjes

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2012 29/02 29ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Het ABC van de sociale media...... Kattenbosserjoging Wat komt... 50+ en gezond blijven!... Dropping... Samenaankoopstookolie...

Nadere informatie

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst. Lijst inschrijvingen opsturen uiterlijk tegen Maart 0 naar Van Ransbeeck Jos, Gasthuisstraat 0/000, Opwijk - 0/0.. Betalingen dienen

Nadere informatie

Seizoensafsluiter. Programma:

Seizoensafsluiter. Programma: Seizoensafsluiter Om op een gepaste manier het 1 ste seizoen KaBo af te sluiten organiseert het jeugdbestuur nog een spetterende seizoensafsluiter. Bij deze willen we dan ook graag alle spelers, speelsters,

Nadere informatie

60 jaar. April 2011 27/08

60 jaar. April 2011 27/08 60 jaar April 2011 27/08 27 ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... KWBuurtkwis... Zwerfvuilactie straat.net. Wat komt... Dag van de KWB... Samenaankoop stookolie... Parochiale bedevaart...

Nadere informatie

mei 2017 Familiedag Zaterdag 13 mei

mei 2017 Familiedag Zaterdag 13 mei mei 2017 Familiedag Zaterdag 13 mei Een leuke activiteit. Maar wie is KWB? En hoe kan ik deelnemen? KWB Keerbergen is een echte gezinsbeweging. Ons jaarprogramma bevat dan ook activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school 2015-2016 Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school www.rita-serveert.be 1. Doelstelling De jeugd is de toekomst! Voor jongeren is Rita Serveert een recreatieve badmintonclub met

Nadere informatie

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 38 nr2 oktober 2012 http://www.kwbheusden.be 25 jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden Kwb heusden viert 70 jaar. Gelijktijdig bestaat kwb-overdag 25 jaar. Twee

Nadere informatie

zaterdag 28 december 2019

zaterdag 28 december 2019 INDOOR CUP zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) U6 U9 U11 zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Beste, Wij heten

Nadere informatie

april& 17*&maart& 18

april& 17*&maart& 18 april& 17*&maart& 18 Inhoud' p.2&infodag&jeugdwerking&& p.3&lentecup&vanaf&7&jaar& p.4&kleutertennis&van&4*5&jaar& p.8&info&jeugd&van&6*8&jaar& p.12&info&jeugd&vanaf&9&jaar& p.16&jeugd&in&de&kijker!& p.18&lidmaatschap&

Nadere informatie

Les 2 opdrachten 1F. 2. Lees de tekst met het stappenplan. Welke antwoorden op je vragen heb je gevonden? Strategie: ophelderen van onduidelijkheden

Les 2 opdrachten 1F. 2. Lees de tekst met het stappenplan. Welke antwoorden op je vragen heb je gevonden? Strategie: ophelderen van onduidelijkheden Het Repair Café Tekst lezen 1. De tekst gaat over het repareren van spullen in het Repair Café. Wat zou je over het Repair Café willen weten? 2. Lees de tekst met het stappenplan. Welke antwoorden op je

Nadere informatie

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert 2013-2014 Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert www.rita-serveert.be 1. Doelstelling Rita Serveert is zowel een recreatieve als competitieve badmintonclub met voor ieder uitgebreide mogelijkheden

Nadere informatie

10de jaargang nr 2 februari 2015

10de jaargang nr 2 februari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 2 februari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

Beste ouders en gymnasten

Beste ouders en gymnasten 23 mei 2018 Beste ouders en gymnasten Het turnseizoen 2017-2018 loopt op zijn einde, op 31 mei sluiten we de deuren van de sporthal! Het was opnieuw een bewogen jaar waar we toch met enige fierheid op

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze facebookpagina KWB Merchtem

kalender Bezoek onze website:  en/of onze facebookpagina KWB Merchtem kalender 2016-2017 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze facebookpagina KWB Merchtem inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

zaterdag 29 december 2018

zaterdag 29 december 2018 INDOOR CUP zaterdag 29 december 2018 zondag 30 december 2018 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) zaterdag 29 december 2018 zondag 30 december 2018 Beste, Wij heten jullie van

Nadere informatie

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten 6 werkman 7 jong kwb 7 kwb merchtem viert

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES ZOMER 2016 LESSEN & STAGES INFO ZOMERLESSEN - 10 lesweken Tennisschool Jongerenverbond vzw en haar gediplomeerde lesgevers biedt tennislessen aan op basis van het kleurensysteem van het KidsTennis project.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen NIEUWSBRIEF MAART-APRIL 2018

Nieuwsbrief De Wimilingen NIEUWSBRIEF MAART-APRIL 2018 Nieuwsbrief De Wimilingen NIEUWSBRIEF MAART-APRIL 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem Najaars brochure Seniorenraad Anzegem 2013 Activiteiten Kalender SENIORENUITSTAP 9 september Blankenberge ZOT VAN GEZOND 30 september Ansold KAARTING 7 oktober De Stringe DANSCAFE 4 november 9 december

Nadere informatie

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen

ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen ZOMERNIEUWSBRIEF seizoen 2013-2014 Boutersem korfbalclub vzw juli 2013 Beste korfballers en ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief in verband met het komende korfbalseizoen 2013-2014. We raden u aan om hem

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U9 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018

DUIVELTJESTORNOOI U9 DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2018 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

4.Verjaardagsfeestjes, bedrijfssportdagen, recepties, personeelsfeesten

4.Verjaardagsfeestjes, bedrijfssportdagen, recepties, personeelsfeesten 3. Zaterdagavondtennis. Op zaterdagavond kan je de drie indoorterreinen reserveren van 18u tot 19u ( 41,- ) of van 18u tot 19u30 ( 57,- ). Voor grotere groepen (minimaal 20 personen) staan de 3 indoorterreinen

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie oktober 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie oktober 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie oktober 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Repair Café 4 Quiz 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Damcomité 8 Fotopagina 9 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN

1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN 2 1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN Sassenhout 85 2290 Vorselaar Tel. 014 / 21 22 42 fax 014 / 22 22 25 GSM. 0474/ 25 99 39 www.berkenhoeve.be Open: Maandag tot zaterdag van 10u tot 12u en van 14u

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar. M i n i R a a k

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. M i n i R a a k Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k April 2016 kwb gooik & strijland Inhoud Samenaankoop stookolie... 3 Dauwtrip naar Halle... 4

Nadere informatie

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI

november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI november 2018 VLAMINGEN IN SHANGHAI 1 Inhoud november 2018 3 4 7 11 12 13 14 Agenda Terugblik Evenementen Spelplezier Lidmaatschap Oproep VLIS Sponsors 2 Agenda 20 / 11 DINSDAG VLIS gaat gezond 25 / 11

Nadere informatie

Schaatsen 7 januari 2018

Schaatsen 7 januari 2018 Een fantastische start in 2018 Schaatsen 7 januari 2018 Schaatsbaan Die Swaene Heist o/d Berg december 2017 Samenkomst: Schaatsen: 9u40 stipt inkomhal schaatsbaan 10u 11u30 (nadien gratis drankje) Deelnameprijs:

Nadere informatie

Kwb Wortel Zomer jaargang nr. 416

Kwb Wortel Zomer jaargang nr. 416 Kwb Wortel Zomer 2016 38 jaargang nr. 416 GARAGEVERKOOP 2016 GA JE MEE? ZATERDAG 18 JUNI - BEZOEK RUSTHUIS HOOGSTRATEN Naar jaarlijkse gewoonte gaan we met enkele bestuursleden onze ronde doen in en rond

Nadere informatie

Januari BE

Januari BE Januari 2019 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit

Nadere informatie

1. Volwassenen. Niet-leden: + 45 (in mindering van je lidgeld als je nadien aansluit) (1)

1. Volwassenen. Niet-leden: + 45 (in mindering van je lidgeld als je nadien aansluit) (1) 7) Tennislessen en stages 1. Volwassenen De lessen staan onder leiding van Alain Van den Nest: - opleiding Trainer A ( = hoogste opleidingsniveau ); - pedagogisch diploma; - meer dan 30 jaar ervaring als

Nadere informatie

FCG, MEER DAN VOETBAL ALLEEN!

FCG, MEER DAN VOETBAL ALLEEN! JEUGD Football Club Gullegem Stamnummer K.B.V.B.: 9512 Website: www.fcgullegem.be E-mail: infojeugd@fcgullegem.be Rekening nummer jeugd: BE95 0015 4548 7458 NIEUWSBRIEF 3 Gullegem, November/December 2014

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Welkom 30/10/2018 Welkom Infoavond Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Visie Padel Rumbeke streeft naar een

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

Les 1 woordenschat 2F

Les 1 woordenschat 2F Het Repair Café Woorden van deze les toegankelijk ter inzage de reparateur de deskundige inspireren overdragen er de waarde van inzien opdoen de concurrentie professioneel Wat weet je al? 1. Hoe goed ken

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Oktober 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Oktober 14 Activiteiten Walcheren Oktober 14 Verslagje Rommelmarkt Nou het was vroeg op zaterdag 20 september. We waren heel nieuwsgierig wat de dag voor ons zou brengen. Hier op de foto was het nog erg rustig bij

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018 GITS KONINKLIJK VOETBAL PATRONAAT GITS K.V.P. GITS VZW Stamnummer 4343 Kleuren : blauw rood Terrein : Gemeentelijk voetbalterrein, Singellaan GITS, TEL.: 051/21.03.23 BTW : BE 417.914.503 Bank (jeugd)

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.12 7 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

SV GROENENDAAL. Nieuwsbrief 9 de jaargang nummer 13/24-02-2012 MOEDIG ALTIJD AAN!!! ZATERDAG 3 MAART SV GROENENDAAL QUIZAVOND! Zie teletekst pag.

SV GROENENDAAL. Nieuwsbrief 9 de jaargang nummer 13/24-02-2012 MOEDIG ALTIJD AAN!!! ZATERDAG 3 MAART SV GROENENDAAL QUIZAVOND! Zie teletekst pag. SV GROENENDAAL Nieuwsbrief 9 de jaargang nummer 13/24-02-2012 MINI MINIEMEN PLAATSEN ZICH VOOR HALVE FINALE BVA! ZATERDAG 3 MAART SV GROENENDAAL QUIZAVOND! Zie teletekst pag. 598 UITGAVE SV GROENENDAAL

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: de praktijk

Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: de praktijk Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: de praktijk Binnen het OCMW van Hove worden heel wat vrijwilligers in verschillende diensten ingeschakeld. Ook jij kan je steentje bijdragen in het dienstencentrum om maaltijden

Nadere informatie