De intelligente digitale operatiekamer

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De intelligente digitale operatiekamer"

Transcriptie

1 TM De intelligente digitale operatiekamer Compatible. Reliable.

2 Compatible. De toekomst binnen handbereik NUCLeUS integreert op slimme wijze digitale operatiekamers De intelligente digitale operatiekamer De hedendaagse ziekenhuisorganisatie zijn continu onderhevig aan veranderingen door innovatieve ontwikkelingen en wijzigingen in het zorgproces. Een op de toekomst gericht ziekenhuis moet bij de investeringen van vandaag al anticiperen op mogelijke toekomstige uitbreidingen. NUCLeUS Stel u voor dat er een oplossing bestaat dat het antwoord geeft op alle vragen van morgen. Een systeem dat een gecentraliseerde en gecoördineerde toegang tot alle audio en videotechnologie in de OK verschaft. Een platform dat verscheidene ergonomische uitbreidingsmogelijkheden biedt, zoals besturing van operatielampen, camera s, ventilatie en andere zaken. Een slim hulpmiddel tijdens diagnostiek. Software die intuïtief, flexibel en toekomstbestendig is. Dit is wat wij NUCLeUS noemen en is de keuze voor kwaliteit.

3 Reliable. Uw partner vóór, tijdens en na operaties Belangrijkste kenmerken Integratie Beeldroutering Gegevensbeheer Streaming Voordelen Waarom kiezen voor NUCLeUS? NUCLeUS is klaar voor de digitale toekomst Het softwareplatform van NUCLeUS zorgt ervoor dat alle patiëntgegevens in het operatieveld getoond worden. Doordat gebruik gemaakt wordt van de bestaande IT-infrastructuur, kan NUCLeUS efficiënt geïntegreerd worden. De intelligente digitale operatiekamer kan aangesloten worden op alle medische instrumenten van welke fabrikant dan ook, wat van NUCLeUS een rendabele investering maakt. Verbeterde patiëntveiligheid Comfort en efficiëntie: alle benodigde informatie beschikbaar in de OK Verbeterde workflow: uitgebreide informatie waar en wanneer deze nodig is Positioneer het ziekenhuis als hightech kwaliteitsinstelling

4 Compatible. De behoefte aan integratie De huidige situatie Traditionele operatiekamers maken van oudsher gebruik van audiovisuele oplossingen, die in vooraf gedefinieerde configuraties stand alone functioneren. Echter wanneer operatiekamers integraal onderdeel moeten zijn binnen de reeds bestaande systemen (EPD, PACS, etc.) hebben deze oplossingen hun beperkingen. Deze audiovisuele systemen worden gekenmerkt door een wirwar van kabels en ingewikkelde matrixconfiguraties. Het beheer van patiëntengegevens en de toename van innovatieve producten systemen kunnen alleen onder controle worden gehouden door intelligente netwerkoplossingen. De foto- en videobeelden vanaf de operatiekamer worden onderdeel van het patiëntendossier en kunnen door de specialist worden opgeslagen en zijn beschikbaar voor later gebruik. Overschrijdt de denkbeeldige grenzen NUCLeUS intelligente integratie NUCLeUS is de ultieme oplossing voor gegevensbeheer en biedt uitgebreide mogelijkheden voor aansturing en controle van apparatuur en installaties in de operatiekamer. Met de gepatenteerde RtoR technologie is NUCLeUS een unieke en geavanceerde oplossing voor medische efficiëntie. Door de mogelijkheden voor integratie, verbetert NUCLeUS de chirurgische precisie en efficiëntie van de workflow. Doordat in de OK tussen verschillende bronnen geschakeld kan worden, wordt de chirurgische ergonomie aanzienlijk verbeterd. NUCLeUS biedt verschillende opties voor databeheer die nuttig zijn voor rapportage na het uitvoeren van operaties, zowel voor archiefdoeleinden als voor interne besprekingen. Door het beschikbaar stellen van beelden van hoge kwaliteit tijdens operaties wordt rechtstreekse interactie mogelijk gemaakt. Hierdoor is NUCLeUS ook zeer geschikt voor opleidingsdoeleinden.

5 Reliable. De operatiekamer van de toekomst De operatiekamer over IP In de digitale operatiekamer, worden beelden van o.a. endoscopische instrumenten direct op flat screens weergegeven. De verpleegkundige haalt de digitale bestanden en scans uit medische dossiers, waardoor de chirurg onmiddellijke toegang tot belangrijke gegevens heeft. Het ziekenhuis over IP Een week na de operatie komt het operatiepersoneel bijeen. Beoordelingen op basis van operatiebeelden helpen chirurgen en verpleegkundigen bij het bespreken van de ingreep. De OK-manager kan de vergadering via een pc vanuit zijn kantoor aan de andere kant van het ziekenhuis volgen. Wereldwijd over IP Honderden kilometers verder, wordt een videostream van de operatie doorgezonden naar de monitor van de adviserend arts. Met zijn deskundigheid kan hij op afstand adviseren. Op hetzelfde moment wordt op grote afstand dezelfde stream bekeken door zijn studenten in een collegezaal. NUCLeUS technologie In 2007 was esaturnus de eerste onderneming die een digitale operatiekamer aanbood die volledig functioneert op het IP netwerk van een ziekenhuis. IP-technologie biedt het ziekenhuis een betrouwbare en flexibele investering met een hoog rendement. NUCLeUS verzendt gegevens via het IT-netwerk en heeft daarom nauwelijks speciale hardware nodig. Daarnaast is het gebruik van IP (Internet Protocol) het meest open en gestandaardiseerde systeem om mee te communiceren. NUCLeUS gaat op een slimme en efficiënte wijze om met bandbreedte.

6 Digitaal ontwerp Toekomstbestendig en schaalbaar Compatible. Veelzijdig en krachtig Oplossing met één enkele kabel RtoR technologie Beeldroutering Er is enorm veel informatie beschikbaar binnen de muren van de operatiekamer, die via beeldroutering geschakeld kan worden: van de live videosignalen van de endoscoop, de echografiesystemen, het PACS-werkstation en biplane fluoroscopen, tot de aansturing van operatielampen en operatietafels. NUCLeUS OR is een intuïtief, overzichtelijk en eenvoudig te bedienen touchpanel. Het platform omvat veel flexibele opties voor beeldvorming, zoals schakelen tussen meerdere monitoren in full screen, picture in picture of quad split weergave. Dit biedt meer ergonomie in de OK, verhoogde efficiëntie en uiteindelijk ook financiële voordelen. Gegevensbeheer NUCLeUS zorgt voor gemakkelijke archivering van alle patiënt- en beeldgegevens. De opnames kunnen naadloos geïntegreerd worden met PACS, EPD en ZIS. Afbeeldingen met een hoge resolutie zijn essentieel voor presentaties. NUCLeUS introduceert met de simultane opnamefunctie een uniek productkenmerk. De chirurg kan meerdere bronnen tegelijkertijd opnemen en kan zelfs de keuze van de opnamekwaliteit uitstellen tot na de operatie, doordat de clips in zowel HD en lagere kwaliteit simultaan opgenomen worden. Wat is RtoR Data life cycle management NUCLeUS maakt gebruik van gepatenteerde RtoR technologie. RtoR staat voor real to real en zorgt ervoor dat alle kenmerken van de werkelijke situatie tijdens digitalisering behouden blijven. Door RtoR te gebruiken, hebben chirurgen geen last van beeldvertraging of visuele artefacten. Chirurgen zullen het verschil tussen het oorspronkelijke videosignaal en video over IP niet opmerken, maar zullen zeker profiteren van de digitale flexibiliteit. Het kernidee is om alleen informatie te behouden die relevant is. Als vuistregel kan met zekerheid gesteld worden dat meer dan 50% van de door NUCLeUS gegenereerde content na een paar weken zijn medische relevantie verliest: ongeveer 10% blijft een aantal maanden relevant, en slechts een zeer klein deel moet een paar jaar toegankelijk blijven. In de praktijk omvatten de te nemen standaardmaatregelen het transcoderen van oudere opnames naar meer efficiëntere opslagsystemen, het overbrengen van de opnames naar secondaire bestandsarchieven, het verwijderen van de opnames als ze niet meer relevant zijn.

7 Reliable. Flexibiliteit voor de wensen van een ziekenhuis Telemedicine Het delen van kennis is de sleutel tot betere gezondheidszorg. NUCLeUS biedt een krachtige streaming-module om communicatie binnen en buiten het ziekenhuis te activeren. De NUCLeUS uitzendmodule is tijdens het opleiden en lesgeven een krachtig stuk gereedschap. Telemedicine tijdens patiëntbesprekingen met interne of externe collega specialisten en livestreaming tijdens colleges in het ziekenhuis of ver daarbuiten. Optimale communicatie mogelijkheden Interventie: data generatie Levensloop van data: Klinisch belangrijke data: tijdelijke opslag permanent opslag data relevantie 100% data relevantie 50% - 10% 1 2 data relevantie <10% 3 Permanente gegevens UREN DAGEN - WEKEN JAREN - DECADES Enkel de geselecteerde data gaat in de levensloop Procedure data is onmiddellijk relevant NUCLeUS Broadcast biedt standaard een gemakkelijk toegankelijke streaming functionaliteit en vereist geen additionele hard- en software. Zo kan narrowcasting in een mum van tijd gestart en getoond worden aan een beperkte groep, die veilig op een webpagina ingelogd is. Voorbereiding is niet nodig. NUCLeUS Broadcast ondersteunt tevens bi-directionele audiocommunicatie of instant messaging. Beide functies voor directe communicatie kunnen vanaf verschillende plaatsen gestart worden.

8 Compatible. Hoe het werkt Door integratie van NUCLeUS in een bestaande of nieuwe ziekenhuis infrastructuur ontstaat een slimme combinatie van systemen die tezamen in één gebruiksvriendelijke workflow geïntegreerd zijn. Na implementatie kan het systeem worden beheerd door de IT afdeling van het ziekenhuis. Door minimaal gebruik van componenten en de integratie in het netwerk heeft het systeem lage operationele kosten. In de operatie kamer NUCLeUS OR is een intuïtief en eenvoudig te bedienen touchpaneel waarbij alle aanwezige bronnen en monitoren overzichtelijk worden weergegeven. De encoders en decoders die uit het zicht achter de apparatuur verborgen zijn, worden bediend door het touchpaneel en zorgen feilloos voor de beeldtransmissie via een netwerkkabel van bron tot monitor. In de serverruimte Het dataverkeer uit de encoders en decoders wordt via het NUCLeUS netwerk aan het ziekenhuisnetwerk verzonden. Alle gegevensverwerking vindt plaats in de NUCLeUS server. In geval van een storing is de primaire apparatuur rechtstreeks bekabeld aan de monitor. Deze failsave verbinding waarborgt de continuïteit van de ingreep. Buiten het ziekenhuis Via een willekeurig werkstation zowel in als buiten het ziekenhuis kan na authorisatie worden meegekeken.

9 Reliable. Het meest flexibele medische platform Elk medisch apparaat NUCLeUS OR Externe gebruikers Beeldschermen Primaire kabel IP Netwerk Serverruimte

10 Compatible. De sleutel tot naadloze integratie NUCLeUS componenten NUCLeUS bestaat uit de unieke combinatie van een gebruiksvriendelijk softwareplatform, een klein aantal apparaten en een krachtige computerserver.

11 Reliable. Software NUCLeUS OR biedt een overzichtelijk en intuitief gebruikersscherm waarbij elke bron naar elke monitor gerouteerd kan worden en apparatuur van derden kan bedienen. Waaronder bijvoorbeeld verlichting, lampcamera, etc. NUCLeUS Archive staat borg voor dataverkeer waarbij opnames van metadata (patiëntengegevens) kunnen worden voorzien en worden opgeslagen en opgeroepen uit het SAN van het ziekenhuis. NUCLeUS Broadcast maakt het mogelijk om live beelden uit de OK te delen binnen het ziekenhuis en zelfs daarbuiten. Encoders & decoders Oplossing met één enkele kabel Slechts één enkele IP kabel tussen een encoder en decoder voorziet in alle multimediatoepassingen en resulteert in eenvoudige installatie. Geen wirwar van kabels en een kostenefficiënte distributie van beelden. PoE Het gebruik van Power over Ethernet technologie maakt een extra voedingsadaptor overbodig, waardoor de flexibiliteit van het ontwerp van de OK vergroot wordt. De encoders & decoders kunnen hierdoor onafhankelijk van de positionering van de wandcontactendozen geplaatst worden. Open platform NUCLeUS is een open platform en werkt met alle video en communicatie standaarden. Hierdoor kan vrijwel elk beeld worden gerouteerd en apparaat worden bediend. ensor Krachtige processor De krachtige processor van NUCLeUS zorgt voor snelle beelden van een hoge kwaliteit. NUCLeUS staat borg voor minder apparatuur in de OK doordat de server extern in een geconditioneerde serverruimte kan worden geplaatst. Voorgeconfigureerde server De voorgeconfigureerde server, ensor, garandeert vlot dataverkeer tussen de serverruimte en de OK. Snelle installatie ensor is een plug-and-play apparaat, ontworpen voor een kostenefficiënte en korte integratie tijd.

12 In overeenstemming met de de IHE standaarden Compatible. DICOM & HL7 compatibel Overeenkomstig regelgeving met betrekking tot veiligheid van informatie Voldoet aan de standaarden voor elektrische en mechanische veiligheid»» In overeenstemming met de richtlijnen voor infectiepreventie Technologische voordelen RtoR technologie Latency (beeldvertraging) NUCLeUS IP-gebaseerde technologie maakt gebruik van eigen RtoR technologie. NUCLeUS gebruikt deze technologie voor directe en hoge kwaliteitsweergave op beeldschermen zonder beeldvertraging. Video kwaliteit Dezelfde technologie zorgt voor behoud van de oorspronkelijke video kwaliteit. Wanneer het analoge videosignaal omgezet wordt in een digitaal signaal, wordt 100% van de informatie die het menselijke oog bereikt, behouden. De combinatie van perfecte beeldkwaliteit met directe weergave maakt dat deze technologie real to real is. Veiligheid Server redundantie Het NUCLeUS server systeem is op basis van redundantie, veilig en betrouwbaar. De virtuele servers kunnen in het geval van storing van de apparatuur onmiddelijk migreren, waardoor de data beschermd en veilig gesteld wordt. Network redundancy NUCLeUS maakt gebruik van het redundante IP-netwerk van het ziekenhuis. De verbinding tussen de OK en het data centrum functioneert als de backbone van het netwerk. Failsafe Belangrijke bronnen, meestal endoscopen, hebben twee videoverbindingen: één over het netwerk, de andere direct tussen de bron en het beeldscherm. In het onwaarschijnlijke geval van een netwerkstoring, schakelt NUCLeUS automatisch tussen de twee verbindingen, waardoor de continuiteit van de werking gegarandeerd wordt. Simultane opname Videoclips van hoge kwaliteit NUCLeUS kan alle bronnen opnemen in de hoogste kwaliteit die op de markt beschikbaar is, bijvoorbeeld voor educatieve doeleinden. Videoclips van lage kwaliteit NUCLeUS kan volledige operaties continu opnemen op een lager kwaliteitsniveau. Dit is ideaal om te archiveren. Het beste van twee werelden Een unieke functie: beide soorten opname kunnen tegelijkertijd voor meerdere bronnen parallel gestart worden. Bijvoorbeeld voor lange termijnarchivering op een lage resolutie en voor educatieve doeleinden op een hoge kwaliteit.

13 Reliable. Compatible. NUCLeUS verandert de visie van digitale operatie kamers Merkonafhankelijk Schaalbaar en toekomstbestendig Naar de behoeften van de chirurg Kostenefficiënt Integratie met PACS en EPD Reliable. Veilig en betrouwbaar Bewezen technologie RtoR gepatenteerde kwaliteit Een hybride oplossing Intelligente gegevensverwerking in de serverruimte Intuïtieve software Modulair opgebouwd Eenvoudig in gebruik Lage onderhoudskosten Vormt één geheel met de IT infrastructuur

14 Compatible. De keuze voor kwaliteit Service pack NUCLeUS is geavanceerde medische innovatie, up-todate met de nieuwste technologische ontwikkelingen. NUCLeUS full omnium service pack staat borg voor de laatste innovatieve ontwikkelingen en software upgrades. Commerciële voordelen Technische support en onderhoud Verlengde garantie Uitgebreid servicecontract Gratis NUCLeUS upgrades Beschikking over nieuwe functionaliteiten en hardware Maatwerk en testomgeving Toegang tot vervangende apparatuur Speciale voorwaarden bij een major upgrade NUCLeUS Academic Partner lidmaatschap Maatwerk voor professionals Modulair systeem NUCLeUS is een flexibel systeem, zowel in gebruik als in investering. NUCLeUS bestaat uit systeemmodules die in overeenstemming met de behoeften van een ziekenhuis gecombineerd en geïmplementeerd kunnen worden. NUCLeUS Pro NUCLeUS Pro is een aanpasbaar en budgetvriendelijk basissysteem, wat mogelijk in een later stadium kan worden uitgebreid. NUCLeUS Pro+ Biedt alle functionaliteiten, zonder enige beperkingen. NeBULA Het NeBULA platform voor medische documentatie is beschikbaar in zowel stand-alone opstelling als in een geïntegreerde ziekenhuisomgeving. NeBULA is een uitstekende viewer voor video s en foto s en kan alle medische videobronnen opnemen, bewerken en van commentaar voorzien. Voorbeeldsituatie Tijdens een interventie op een hybride operatie kamer zijn veel verschillende beeldbronnen beschikbaar welke weergegeven en geschakeld moeten kunnen worden. Gezien de diversiteit aan mogelijke ingrepen op de hybride OK stelt de specialist ook hoge eisen aan de techniek en mogelijkheden van beeldroutering, opname etc. Of het nu een endoscopisch beeld, een OK lamp camera of patiënten informatie betreft allen moeten eenvoudig kunnen worden gerouteerd op displays in de OK, worden opgenomen of buiten de OK kunnen worden getoond. Naast het primaire proces wil het ziekenhuis tevens de beelden op hoge kwaliteit tonen in een collegezaal of auditorium voor educatie aan artsen in opleiding. Alle bronnen moeten on Live gestreamd kunnen worden. Voor dit ziekenhuis is NUCLeUS in alle opzichten de juiste keuze.

15 Reliable. TM Pro Pro+ Beeldroutering Maximaal drie schermen Onbeperkt aantal schermen Multimedia gegevensbeheer Eén videobron Onbeperkt aantal opnames Intranet streaming Eén voorgeconfigureerde videobron Elke mogelijke videobron Internet broadcasting Eén voorgeconfigureerde videobron Elke videobron Beeldroutering Multimedia gegevensbeheer Intranet streaming Internet broadcasting» Beelden van een onbeperkt aantal videobronnen naar monitoren versturen» Acquisitie van video-opnames en foto s die vanaf de server verwerkt worden» Videoconferencingtechnologie binnen het ziekenhuisnetwerk» Videoconferencingtechnologie buiten het ziekenhuisnetwerk» Intuïtieve interface» Schakelen en routering via het NUCLeUS netwerk» Systeem voor databeheer en archivering met geïntegreerde data levenscyclus» Web-based interface en een zoekmachine voor multimediagegevens» Uitzending vanaf OK naar elke PC werkplek» Videoconferencing binnen de OK voor het delen van kennis en opleiding» Geïntegreerde bediening binnen de beeldroutering gebruikersinterface» Videoconferencing binnen het ziekenhuis voor webinars en telemedicine» Beeldvorming en gebruikersmenu kunnen in een EPD geïntegreerd worden» Kan geïntegreerd worden met het NeBULA platform» Uitzending in auditoria en leslokalen voor opleidingsdoeleinden en mogelijkheid tot bi-directionele communicatie» Audio via bi-directionele communicatie

16 5 redenen om voor NUCLeUS te kiezen Touchscreen voor eenvoudige bediening NUCLeUS -systeem is een intelligent systeem met eenvoudige systeemarchitectuur en kan in elk ziekenhuis geïmplementeerd worden Gepatenteerde RtoR technologie voegt tijdens digitalisering geen beeldvertraging toe en behoudt 100% van de visuele kwaliteit Het ziekenhuis bezit reeds de infrastructuur om NUCLeUS op te starten. Sluit de netwerkkabel aan en begin met het gebruiken van de centraal geïntegreerde software Modulair opgebouwd en futureproof Kwaliteit als basis De wortels van esaturnus liggen in de universiteiten van Leuven en Oxford. Door zijn technologische innovatie op maat, verbetert het bedrijf de kwaliteit van de gezondheidszorg. Onze geavanceerde oplossingen zijn het resultaat van de nauwe samenwerking tussen alle betrokkenen bij de toeleveringsketen van het moderne ziekenhuis. Door de kennis van onze partners, ziekenhuizen en clinici, ontwikkelt esaturnus toepassingen die er echt toe doen. Intelligente verwerking van video, audio en andere gegevens in een open platform vormt de basis van alle vernieuwingen. Better Healthcare through Smart Innovation l Romeinse straat 12 l 3001 Leuven l België T l F

Welkom. René Steinmann Senior Accountmanager Medical Systems

Welkom. René Steinmann Senior Accountmanager Medical Systems Welkom René Steinmann Senior Accountmanager Medical Systems Waarom Inter Visual Systems? Waarom ik? en de digitale OK Technologie: Een vergelijking : wat is het? Hoe ziet de toekomst eruit? en Vragen Waarom

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt We hebben onze rijke kennis van, en vertrouwde ervaring in, beveiligingssystemen samengevoegd in een krachtige

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Professional services

Professional services Prijzen verhuur 3e kwartaal 2015 De Teradek Cube wordt op een camera geplaatst en genereert een H.264 videostream die live bekeken kan worden op een tablet of computer, binnen de range van de ingebouwde

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

Videoroutering in de OK

Videoroutering in de OK Videoroutering in de OK Jorick Franken Waarom videoroutering? Ergonomie voor specialist Flexibele beeldscherm opstelling Informatie delen Binnen de OK Meekijkruimte Ander ziekenhuis Centraal opslagsysteem

Nadere informatie

RentSat transportable satelliet uplink voor

RentSat transportable satelliet uplink voor RentSat transportable satelliet uplink voor Satellite News Gathering Live Streaming Video tijdelijke breedband IP verbindingen Amsterdam, 16-03-10 RentSat Wat is het? Wat kun je er mee? Wie kan ervan profiteren?

Nadere informatie

Wie is leidend of lijdend?

Wie is leidend of lijdend? Organisatie Medische Technologie en ICT Wie is leidend of lijdend? Martijn Schasfoort Manager Zorg en Informatie Technologie Deze presentatie. Het betreft ervaringen uit Máxima Medisch Centrum Cultuur

Nadere informatie

White paper. De gemakkelijke weg naar netwerkvideo Video-encoders bieden de directe voordelen van IP-surveillance

White paper. De gemakkelijke weg naar netwerkvideo Video-encoders bieden de directe voordelen van IP-surveillance White paper De gemakkelijke weg naar netwerkvideo Video-encoders bieden de directe voordelen van IP-surveillance Inhoudsopgave 1. De gemakkelijke weg naar netwerkvideo 3 1.1 technologische verschuiving

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

23 Deurintercom systeem www.paxton-benelux.com +31 76 3333 999 info@paxton-benelux.com

23 Deurintercom systeem www.paxton-benelux.com +31 76 3333 999 info@paxton-benelux.com 23 Paxton 24, het slimme en simpele deurintercom systeem is ontworpen om het meest simpelste deurintercom systeem te zijn. Het systeem is snel en eenvoudig te monteren en maakt gebruik van slechts één

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren.

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren. AUT AU UTE E ER Visio Vision sio io o Center Vision Center altijd het overzicht bewaren. Moderne gebouwautomatisering wordt steeds complexer: met Vision Center is de bewaking van uw installatie echter

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

Fore! Het alles-in-één toegangscontrole-systeem. security solutions

Fore! Het alles-in-één toegangscontrole-systeem. security solutions Fore! Het alles-in-één toegangscontrole-systeem security solutions Wat is Fore!? Toegangscontrole Inbraakdetectie Video-surveillance Intercom Smart Security begint bij Fore! Fore! is een volledig geïntegreerde,

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Zorgt voor veiligheid, informatie, muziekbeleving Met ruim 100

Nadere informatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Omschrijving aanbieding Volgnummersysteem Q-Pro Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Het klantverwijssysteem Q-Pro is leverbaar als Standaard

Nadere informatie

De nieuwe generatie Toegangsbeheer.

De nieuwe generatie Toegangsbeheer. De nieuwe generatie Toegangsbeheer. Toekomstgericht Toegangsbeheer. Software eigenschappen. Simpel en visueel. Simpel betekent niet basis, het betekent dat het product correct werd ontworpen. Het systeem

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software.

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar van Brug Software beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar het Notarieel

Nadere informatie

Managed Video Services

Managed Video Services Het belangrijkste deel van een boodschap wordt overgebracht door non-verbale communicatie Managed Video Services powered by video communication coming close to reality 1Multipoint videocommunicatie Een

Nadere informatie

Introductie. exacqvision M-Series

Introductie. exacqvision M-Series Introductie exacqvision M-Series Introductie M-Series All-In-One Recorder Agenda Introductie & positionering Voordelen Specificatie & vergelijking Productnummers Aanvullende informatie M-Series All-in-One

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Wat is draadloos workware Base?... 3 Hoe staat dit in vergelijking tot andere Workware producten?... 3 Waarom zou ik draadloos Workware gebruiken

Nadere informatie

Aerohive WiFi-netwerken

Aerohive WiFi-netwerken Maak kennis met: Aerohive WiFi-netwerken Inleiding De manier waarop WiFi wordt gebruikt en de eisen die worden gesteld aan een WiFi-netwerk voor organisaties zijn fundamenteel aan het veranderen. Een nieuwe

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Digital signage solutions. unleash your content

Digital signage solutions. unleash your content Digital signage solutions unleash your content your message on display Informatie op digitale displays, display walls of LED walls is een fantastische digitale vorm van communiceren. Of u nu op zoek bent

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Betrouwbaar videomanagement met oneindig veel mogelijkheden

Betrouwbaar videomanagement met oneindig veel mogelijkheden Betrouwbaar videomanagement met oneindig veel mogelijkheden VDG Sense biedt u op eenvoudige wijze het beheer van alle live beelden en opgeslagen videodata van uw beveiligingssysteem, via een gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Case Study: Digitale KVM Matrix in dispatch ruimte

Case Study: Digitale KVM Matrix in dispatch ruimte Case Study: Digitale KVM Matrix in dispatch ruimte Een betrouwbare provider. Wie is Black Box? Black Box Network Services is een wereldwijde provider van datacommunicatie en netwerkinfrastructuur oplossingen.

Nadere informatie

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering 2 Ruim baan voor meer efficiency Een goede basis leidt tot succes Een onmiddellijke reactie op noodoproepen,

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Content Management Made Easy

Content Management Made Easy Content Management Made Easy Content management is voor bedrijven van doorslaggevend belang. Het op de juiste manier inzetten van het beschikbare kapitaal en personeel is de sleutel tot een rendabele onderneming.

Nadere informatie

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend.

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva blue id & Top control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva Blue ID & Top Control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

Naadloze beeldkwaliteit van 60 frames per seconde

Naadloze beeldkwaliteit van 60 frames per seconde High-definition PCIe-opnamekaart HDMI VGA DVI & component 1080P bij 60 f/s StarTech ID: PEXHDCAP60L Met deze alles-in-1 PCI Express opnamekaart kunt u 1080p HD-video en stereoaudio op uw computersysteem

Nadere informatie

Compacte HDBaseT Transmitter - HDMI over CAT5 - USB gevoed - tot 4K

Compacte HDBaseT Transmitter - HDMI over CAT5 - USB gevoed - tot 4K Compacte HDBaseT Transmitter - HDMI over CAT5 - USB gevoed - tot 4K Product ID: ST121HDBTD Deze compacte zender maakt gebruik van HDBaseT technologie om uw HDMI -signaal tot 70 m uit te breiden via één

Nadere informatie

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12 productcatalogus inhoud wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 beveiliging - gemak - energiebesparend net10 lezers 12 net10 smartpoint 14 net10 connectors 16 beveiliging

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN Building intelligence ROOM MANAGEMENT HAALT MAXIMAAL RENDEMENT UIT ALLE RUIMTES BrightBooking Room Management is een online platform, waarmee

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Intelligente energiemeters voor datacenters

Intelligente energiemeters voor datacenters Intelligente energiemeters voor datacenters Waarom meten? Elektrische energie is de duurste van alle variabele kosten in een datacenter. Alleen daarom al is het goed om het verbruik met energiemeters in

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs

BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs BIS Educatie; dé audiovisuele en ICT partner voor het onderwijs Inrichting lokalen zalen en studieplein Gemeenscharuimtes & Aula s Nieuwbouw & Renovatie Van losse producten tot totaalinrichting en onderhoud

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

NARROWCASTING KENMERKEN. Met Digital Signage kunt u op een pro-actieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. Voordelen narrowcasting

NARROWCASTING KENMERKEN. Met Digital Signage kunt u op een pro-actieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. Voordelen narrowcasting KENMERKEN NARROWCASTING Met Digital Signage kunt u op een pro-actieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. Voordelen narrowcasting Actuele content tonen Stopkracht Impulsproducten promoten Wachtverzachter

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen.

Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst. Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. Kaba evolo De basis voor een veilige toekomst Kaba evolo opent de wereld van de elektronische sluitsystemen. 23 Een access systeem met een toekomst Flexibiliteit door organisatie In het moderne leven volgen

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Interactief, real time security management

Interactief, real time security management P2000 en P2000LE SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM Interactief, real time security management P2000 Security Management Systeem Schaalbaar, intuïtief en eenvoudig in gebruik Het Johnson Controls P2000 security

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

High-definition PCIe-opnamekaart - HDMI VGA DVI component P bij 60 f/s

High-definition PCIe-opnamekaart - HDMI VGA DVI component P bij 60 f/s High-definition PCIe-opnamekaart - HDMI VGA DVI component - 1080P bij 60 f/s Product ID: PEXHDCAP60L Met deze alles-in-1 PCI Express opnamekaart kunt u 1080p HD-video en stereoaudio op uw computersysteem

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

Inter Content. Workflow System. de mediabibliotheek

Inter Content. Workflow System. de mediabibliotheek Inter Content Workflow System icws de mediabibliotheek Zoekt u een dam of mam? Is encoderen, transcoderen en archiveren van content de basis van uw workflow? Wilt u live feeds opnemen en archiveren? Wilt

Nadere informatie

Case Study: Het Oogziekenhuis Rotterdam. Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst

Case Study: Het Oogziekenhuis Rotterdam. Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst 1 UITDAGINGEN Van papieren naar elektronische dossiers Zorgverleners centraal toegang geven tot patiëntgegevens Efficiëntie optimaliseren

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10 Overzicht Het instellen van Paxton10 als videomanagementsysteem is eenvoudig. Hiermee kunt u Paxton10 gebruiken om uw videobeelden en toegangscontrole gebeurtenissen

Nadere informatie

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem.

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Door toepassing van geavanceerde Video Analytics bespaart u daarnaast ook nog eens op beheerkosten. Naast

Nadere informatie

Standalone video opname en streaming - HDMI of Component p - USB 2.0

Standalone video opname en streaming - HDMI of Component p - USB 2.0 Standalone video opname en streaming - HDMI of Component - 1080p - USB 2.0 Product ID: USB2HDCAPS Met dit high-definition opnameapparaat kunt u een HDMI- of component videobron opnemen, met audio, via

Nadere informatie

INT TSI. Touchscreen Bediendeel. Intelligent bediendeel voor InteGra alarmsystemen. www.osec.nl

INT TSI. Touchscreen Bediendeel. Intelligent bediendeel voor InteGra alarmsystemen. www.osec.nl INT TSI Touchscreen Bediendeel Intelligent bediendeel voor InteGra alarmsystemen www.osec.nl INT TSI Bedieningspaneel flexibiliteit en veelzijdigheid afstandsbediening eenvoudige toegang tot basis informatie

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Gebruikershandleiding V1.0

Gebruikershandleiding V1.0 Gebruikershandleiding V1.0 Hoofd functie omschakel knop. Schakelt tussen videocamera (Camera icoon), Time-lapse (Klok icoon) en Uitzending (Wereldbol icoon) modi. Hoofdmenu Bediening bovenaan Met de volume

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

TV for business Onbegrensde mogelijkheden. Telenet for smart Business

TV for business Onbegrensde mogelijkheden. Telenet for smart Business TV for business Onbegrensde mogelijkheden Telenet for smart Business De complete, TV for business is een portfolio van televisieoplossingen voor bedrijven, overheden en organisaties. De oplossingen zijn

Nadere informatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Alle software en hardware die u bij ons aanschaft is een éénmalige uitgave. Zie Displays werkt

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

XProtect toegevoegde producten en diensten Uitbreidingsmogelijkheden

XProtect toegevoegde producten en diensten Uitbreidingsmogelijkheden XProtect toegevoegde producten en diensten Uitbreidingsmogelijkheden Voeg gespecialiseerde functionaliteit toe XProtect add-ons zijn losstaande software componenten die toegevoegd kunnen worden aan een

Nadere informatie

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik 2 Eenvoudig en betrouwbaar Frank Moore, eigenaar van Keymusic 3 Eenvoudig

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP

Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP Videobeveiliging via IP Waar alles samenkomt Bosch Video Management System (VMS) beheert al uw digitale video, audio en beveiligingsgegevens

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor Windows) Handleiding

JVC CAM Control (voor Windows) Handleiding JVC CAM Control (voor Windows) Handleiding Nederlands Dit is de handleiding voor de software (voor Windows) voor LiveStreaming Camera GV-LS2/GV-LS1 gemaakt door JVC KENWOOD Onderneming. Windows 7 is het

Nadere informatie

Visionaire interventies. Innovatieve oplossingen voor de hybride OK. Answers for life.

Visionaire interventies. Innovatieve oplossingen voor de hybride OK. Answers for life. Visionaire interventies Innovatieve oplossingen voor de hybride OK Answers for life. Integratie beeldvorming op de operatiekamer Mede door de steeds betere kwaliteit van beeldvormende technieken nemen

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Aerohive WiFi-netwerken

Aerohive WiFi-netwerken Maak kennis met: Aerohive WiFi-netwerken Inleiding De manier waarop WiFi wordt gebruikt en de eisen die worden gesteld aan een WiFi-netwerk voor organisaties zijn fundamenteel aan het veranderen. Een nieuwe

Nadere informatie

Rotomat Opslagsystemen Kostenverlaging in het ziekenhuis

Rotomat Opslagsystemen Kostenverlaging in het ziekenhuis Rotomat Opslagsystemen Kostenverlaging in het ziekenhuis Het werkingsprincipe van Rotomat opslagsystemen Rotomat principe Het principe is eenvoudig. Wat u ermee kunt bereiken is geniaal! Iedere Rotomat

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk zorgpakketten aanbieden Uw cliënten ondersteunen met online agenda, notificaties en herinneringen Direct online

Nadere informatie

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing Ascom IP-DECT SYSTEeM bewezen technologie in innovatieve oplossingen 2 Ascom IP-DECT Ascom is toonaangevend op het gebied van DECT-technologie. Onze oplossingen staan bekend om hun modulaire eigenschappen,

Nadere informatie

UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard.

UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard. UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard. Het UZ Brussel is in beweging. Elk jaar worden er 28.000 patiënten opgenomen en vinden er meer dan 400.000 patiëntencontacten plaats. Die gigantische

Nadere informatie

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken.

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken. Retail Digital Signage heeft zich in verschillende vormen effectief bewezen om doelgericht met consumenten te communiceren. Digitale media wordt ingezet om merkenherkenning te ondersteunen, winkel promoties

Nadere informatie

Explorer R4 Rivier Radar

Explorer R4 Rivier Radar Alewijnse Explorer R4 Rivier Radar Explorer R4 Rivier Radar De nieuwe generatie binnenvaartradar Digitale techniek 22 beeldscherm met Multi-Menu Mini conning AIS weergave IVP - Intelligent Video Processing

Nadere informatie

IP intercomsystemen. Zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen met de Hikvision Connect App!

IP intercomsystemen. Zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen met de Hikvision Connect App! IP intercomsystemen Zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen met de Hikvision Connect App! Toepassing De IP (video)intecomsystemen van Hikvision zijn geschikt voor toepassing in: woonhuizen

Nadere informatie

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor Algemeen De door Zie Displays gebruikte LED is een klasse A LED en is door ons zo geselecteerd dat deze op vrijwel alle specificaties voldoet aan de strengste

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

TV for business. Onbegrensde mogelijkheden

TV for business. Onbegrensde mogelijkheden TV for business Onbegrensde mogelijkheden De complete, professionele tv-oplossing TV for business is een portfolio van televisieoplossingen voor bedrijven, overheden en organisaties. De oplossingen zijn

Nadere informatie

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009 TSU-9200 Pronto TSU-9200 Jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat de Pronto-lijn van afstandsbedieningen met touchscreens nu is uitgebreid met de TSU9200. Deze afstandsbediening biedt de technologie

Nadere informatie

Siedle maakt video mobiel

Siedle maakt video mobiel Furtwangen, 11/04/2009 Afdrukken vrij van honorarium, bewijsexemplaar gevraagd 5323 aanslagen (zonder titel en foto-onderschriften) Fotovoorbeeld aan het einde van het document, drukgeschikte fotobestanden

Nadere informatie

INT-TSI. touchscreen bediendeel. intelligent alarmsysteem bedieningspaneel.

INT-TSI. touchscreen bediendeel. intelligent alarmsysteem bedieningspaneel. INT-TSI touchscreen bediendeel intelligent alarmsysteem bedieningspaneel www.satel.eu INT-TSI Bedieningspaneel flexibiliteit en veelzijdigheid afstandsbediening eenvoudige toegang tot basis informatie

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT

FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT DATACENTER FLEXIBILITEIT DOOR STABILITEIT Het datacenter vormt de spil van uw ICT-omgeving en organisatie. Niet alleen waarborgt uw MER, SER of datacenter de opslag van grote hoeveelheden bedrijfskritische

Nadere informatie