CONTROLE OVER ALLE ELEKTRONICA AAN BOORD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CONTROLE OVER ALLE ELEKTRONICA AAN BOORD"

Transcriptie

1 CONTROLE OVER ALLE ELEKTRONICA AAN BOORD NL

2 Yachtcontrol is dé specialist als het gaat om elektronica in de watersportbranche voor zeil- en motorjachten. Onze kracht is de intergratie van onze software met de apparatuur aan boord van uw schip. Yachtcontrol levert een compleet pakket met de nieuwste communicatie- en navigatieapparatuur in combinatie met een software pakket op maat, om al uw apparatuur eenvoudig te kunnen bedienen en in de gaten te houden. Of het nu gaat om navigatie, motorinformatie, stroomvoorziening, tankniveaus of camera s, alles is overzichtelijke gepresenteerd op het beeldscherm van uw computer, smartphone of tablet. Bij Yachtcontrol vind u altijd de nieuwste apparatuur van hoge kwaliteit. Het assortiment van Yachtcontrol is rechtstreeks bij ons te verkrijgen of via één van onze gespecialiseerde dealers. Indien u graag meer wenst te zien van onze producten dan bent u van harte welkom in onze showroom te Hattem of informeer bij ons voor uw dichtstbijzijnde verkooppunt. Ons eigen ervaren serviceteam verzorgd de installatie van de elektronica aan boord en onderhoudt of repareert bestaande apparatuur. Onze monteurs rijden door heel Nederland maar komen op verzoek ook naar het buitenland. U kunt altijd en overal rekenen op de snelle service en kwaliteit van ons team.

3 Inhoud SOFTWARE PRODUCTEN Monitoring & control 01 Boordcomputer 13 Yachtcontrol Navigation 05 Touchscreen systemen 14 Yachtcontrol Meteo 07 Internet aan boord 15 PROJECTEN Beeldschermen Digitaal schakelen Steeler 09 AIS & PC radar 21 Roelofsen 11 Camera s & alarmen 22 Linssen 12 Dockmate 23 Stuurautomaat 24 Yachtcontrol b.v Versie

4 01 Monitoring & Control Alles aan boord binnen een overzichtelijk systeem

5 MET DE NMEA 2000 MONITORING & CONTROL SOFTWARE VAN YACHTCONTROL KUNT U OP ZEER EENVOUDIGE WIJZE UW APPARATUUR AAN BOORD BEDIENEN EN IN DE GATEN HOUDEN Yachtcontrol heeft een eigen software pakket dat communiceert met de NMEA 2000, Modbus en CANopen elektronica op uw schip. Hiermee heeft u alle data die u wilt zien overzichtelijk in één of meerdere schermen. Ook kan op de zelfde schermen uw apparatuur eenvoudig worden bediend.wij stellen met u de software samen zodat deze precies aansluit bij uw schip. De Monitoring & control schermen worden op maat gemaakt naar uw eigen voorkeuren. OVERAL CONTROLE OVER UW APPARATUUR 02 Of u nu aan boord bent of aan wal, Monitoring & control werkt overal. Alle apparatuur die is gekoppeld aan het Yachtcontrol systeem via NMEA 2000, Modbus en CANopen is ook bereikbaar via uw smartphone of tablet. De informatie wordt overzichtelijk getoond onder een aantal knoppen. Zo bekijkt u de accustatus of camerabeelden aan boord van uw schip eenvoudig thuis op de bank.

6 COMMUNICEER MET DE ELEKTRONICA OP UW SCHIP De Monitoring & control software beschikt standaard over een uitgebreid aantal data typen die de elektronica op schepen gebruiken, zoals NMEA 0183, NMEA 2000, Modbus en CANopen. Yachtcontrol is aangesloten bij het NMEA 2000 platform en ontwikkeld eigen hardware voor NMEA 2000 interfaces V 1.4 A 7.9 A 10.3 V 8 A 12.3 V 26% 15:00 h 3 A 11.2 V 1.4 A BAR OIL 80º 1:22 Cabin Alone Selah Sue Reason 3:26 Energiebeheer Koppel uw Victron, Mastervolt of WhisperPower installatie met de Yachtcontrol software. Laderstatus, walstroom, accuspanning en accuduur zijn eenvoudig af te lezen. Alle gangbare generatoren zijn te koppelen en bedienen met Monitoring & control. Een standaard bedieningspaneel is dus niet meer nodig. Motorkoppeling Alle gegevens van uw motoren in één oogopslag af lezen. Gegevens als toerental, verbruik en oliedruk worden getoond in de Monitoring & control software door een koppeling met het NMEA 2000 protocol. Yachtcontrol bied oplossingen voor zowel digitale en analoge motor systemen als elektrische aandrijfsystemen. Fusion audio Aan boordt genieten van uw favoriete muziek in de beste kwaliteit kan met de geavanceerde audio apparatuur van Fusion Marine. Verbind uw smartphone of MP3-speler, plaats een CD/DVD of selecteer uw favorite radiostation en bedien uw entertainment systeem via Monitoring & control over het gehele schip.

7 ºC 25ºC KTS KM/U AMBIENT 16º AMBIENT 16º WATER 14,3º 2 Navigatie Camera s Temperatuur Wij bieden een volwaardige navigatiepakket binnen onze software. Het programma beschikt over alle navigatiefuncties en navigatiedata zoals snelheid, koers, diepte of windrichting. Camerabeelden vanaf uw schip kunnen ook worden getoond binnen Monitoring & control. Via uw touchscreen kan u de camera s besturen en de beelden thuis bekijken op uw smartphone of tablet. Volledige controle over het klimaat aan boord. Door het koppelen van uw verwarming, airconditioning en ventilatie systemen kan u in elke ruimte op het schip de juiste temperatuur instellen. 04 0% E E F F % 100% 44% 55% Day Night Exit Tankniveaus Roerstand Verlichting Tankniveaus van brandstof, water en vuilwater kunnen op uw scherm worden getoond in liters of als percentage. Door middel van de overzichtelijke roerstandwijzer ziet u in één oogopslag in welke hoek het roer onder de boot staat. De verlichting aan boord eenvoudig op één scherm bedienen. Aangesloten LED verlichting kan u apart en in groepen schakelen of dimmen.

8 Yachtcontrol Navigation Een volwaardige navigatieoplossing voor iedere situatie 05 YACHTCONTROL HEEFT EEN GEBRUIKSVRIENDELIJK NAVIGATIESYSTEEM VOOR UW COMPUTER OF LAPTOP MET ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN Het navigatie pakket van Yachtcontrol wijst u overal ter wereld de weg. Of u nu vaart op het IJselmeer of onderweg bent naar Caraïben, voor elk gebied ter wereld is een kaart beschikbaar. Yachtcontrol navigatie vindt voor u de snelste, kortste of meest toeristische route. De navigatie software is perfect geïntegreerd met onze Monitoring & control en Meteo pakketten. Hiermee heeft u tijdens het navigeren ook direct alle praktische informatie op en om uw schip in één opslag ter beschikking.

9 Digitale kaarten Yachtcontrol Navigatie maakt gebruik van de wereldwijde kaarten van Navionics. Dankzij deze vector kaarten zijn de details zoals boeien, dijken en haveningangen op ieder zoomniveau uitstekend zichtbaar. Voor de binnenwateren van west Europa kan u gebruik maken van de digitale kaarten van PC-Navigo. Deze navigatie software houd rekening met uw persoonlijke voorkeuren, bedieningstijden van sluizen en bruggen, eventuele stremmingen en afmetingen van uw schip. 06 Stroming & Getijden AIS objecten PC Radar Polar diagram Stromingspijlen en getijdenstations zijn beschikbaar als extra laag over de Navionics kaarten. Tijdens uw reis op zee ziet u wereldwijd hoe hard en in welke richting het stroomt. Het AIS-signaal kan de exacte positie van andere schepen zichtbaar maken. De AIS geeft ook informatie over de naam, koers en vaarsnelheid van andere schepen en kan berekenen waar en wanneer u een schip passeert. Met de toevoeging van PC radarantenne is Yachtcontrol Navigatie een volwaardige navigatieoplossing. Het gebruik van de radar binnen het navigatieprogramma is zeer eenvoudig dankzij de simpele bediening en het tonen van een radaroverlay op de digitale kaart. Yachtcontrol bied de mogelijkheid om binnen uw navigatie scherm een polar diagram te tonen. Onze software berekend aan de hand van uw snelheid en windgegevens hoe uw huidige snelheid zich verhoudt tot de snelheid volgens het polar diagram.

10 07 Yachtcontrol Meteo Onbezorgd genieten op het water, door middel van een juiste weersverwachting PRETTIG VAREN AAN DE HAND EEN ACCURATE WEERSVERWACHTING VOOR DE WATERSPORT Wind, regen, storm, mist en stromingen. Op het water bent u afhankelijk van de elementen. Weerberichten zijn daarom voor de watersport zeer belangrijk. Met Yachtcontrol Meteo beschikt u over een volledig en professioneel weerprogramma. De weerdata komt van verschillende bronnen zodat u zelf tot een betrouwbare voorspelling te komen. Via een internetverbinding beschikt u altijd over het meest recente weerbericht voor uw vaargebied.

11 GRIB weermodel Grib GFS & HIRLAM model met wind, temperatuur, bewolking, neerslag en golf data beschikbaar op een kaart. Regenradar Blijf op de hoogte van de naderende regen- en onweersbuien met de regenradar Europa of Nederland. Kaarten en satellietbeelden Vergelijk de weerkaart met de satellietbeelden voor de exacte bepaling van fronten en bewolking. 08 Weersverwachting Bekijk de weersverwachting voor uw vaargebied tot maar liefst 14 dagen vooruit. Stroming en getijden Wereldwijde hoog- en laagwaterstanden en stromingspijlen van West Europa. Pinneberg informatie Gedetailleerde voorspellingen voor de scheepvaart van de Pinneberg weerdienst.

12 07

13 08

14 07

15 08

16 Boordcomputer DE OMSTANDIGHEDEN OP HET WATER ZIJN NIET GESCHIKT VOOR ELK TYPE COMPUTER. DE BOORDCOMPUTERS VAN YACHTCONTROL ZIJN SPECIAAL GEMAAKT VOOR HET GEBRUIK AAN BOORD. Een robuust systeem voor aan boord van uw schip 09 Navigatie, Meteo en andere software tegelijkertijd draaien op meerdere schermen. Dit vraagt om een krachtige computer die meerdere processen probleemloos naast elkaar kan uitvoeren. Yachtcontrol bied compacte boordcomputers met verschillende snelheden en aansluitmogelijkheden die op uw schip kunnen worden ingebouwd. Het systeem kan rechtstreeks worden aangesloten op het 12V of 24V boordnet. De computer is voorzien van een energiezuinige passieve koeling, dit beschermt het systeem tegen de vochtige lucht op het water. De robuuste boordcomputers worden vast gemonteerd zodat deze zelfs bij serieuze zeegang niet kunnen verschuiven.

17 Touchscreen systemen Een super compact systeem en touchscreen in één OP VERSCHILLENDE PLAATSEN AAN BOORD UW APPARATUUR MONITOREN EN BEDIENEN. DE COMPACTE TOUCHSCREEN SYSTEMEN VAN YACHTCONTROL ZIJN OVERAL TE INSTALLEREN. 10 De bediening van uw apparatuur kan nu stijlvol worden geïntegreerd in het interieur van uw schip met een kleine glazen touchscreen. Deze systemen hebben de rekenkracht van een moderne computer ingebouwd in een gebruiksvriendelijk touchscreen. Uw apparatuur aan boord kan direct worden gekoppeld via NMEA2000 en met de Monitoring & control software van Yachtcontrol bedient u de apparaten met een druk op het scherm. Ook is het mogelijk om vanaf uw computer, smartphone of tablet thuis verbinding te maken met het systeem en zo uw apparatuur aan boord te monitoren en bedienen.

18 Internet aan boord Altijd online, zelfs als u midden op het water zit 09 VERZENDEN & ONTVANGEN, HET OPZOEKEN VAN HAVENINFORMATIE OF HET BINNENHALEN VAN EEN WEERBERICHT, INTERNET AAN BOORD IS VRIJWEL ONMISBAAR 4G Als u regelmatig tijd doorbrengt op uw schip, wilt u daar ook net zo makkelijk bereikbaar zijn als thuis. verzenden & ontvangen, het opzoeken van haveninformatie of het binnenhalen van een weerbericht, op het water bent u hiervoor aangewezen op op mobiele internetcommunicatie. Yachtcontrol heeft hiervoor verschillende oplossingen afhankelijk van uw vaargebied.

19 Internet router Met de ipad, laptop of smartphone overal aan boord verbonden met het internet. Met de internet router van Yachtcontrol verbind u alle apparaten met uw eigen WiFi netwerk. De router schakelt makkelijk tussen 4G of hotspot netwerken en kan ook worden aangesloten op uw satelliet verbinding. 4G 3G Internet via hotspots Internet via 4G Internet via satelliet 10 Op veel locaties kan u gebruik maken van internet via WiFi hotspots. Wanneer uw internet router is verbonden een hotspot aan wal heeft u met alle apparatuur stabiel toegang tot draadloos internet. Wil u ook buiten het bereik van hotspots online met een goede verbinding, dan kan dat via de razendsnelle 4G netwerk. Yachtcontrol heeft de juiste oplossing voor ieder schip en verzorgd een voordelig abonnement voor uw mobiele internet verbinding. Ook op plaatsen waar geen goede infrastructuur aanwezig is kan u internetten en telefoneren aan boord van uw schip. Met internet via de satelliet heeft u overal ter wereld een stabiele verbinding. Yachtcontrol bied verschillende oplossingen en abonnementen uw satelliet verbinding te realiseren.

20 Beeldschermen Superieure beeldkwaliteit in alle omstandigheden 11 TIJDENS HET VAREN IS DE DATA OP UW SCHERMEN IS VAN GROOT BELANG. DE NAUTISCHE SCHERMEN VAN YACHTCONTROL GEVEN U EEN UITSTEKEND BEELD IN ALLE SITUATIES OP HET WATER. De keuze van het juiste scherm hangt sterk af van de plek waar deze geplaatst wordt. Komt deze buiten in weer en wind of binnen zonder veel indirect zonlicht? Yachtcontrol heeft diverse schermen in het assortiment speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart.

21 Monitoren Neovo monitoren zijn uitermate geschikt voor gebruik aan boord. Deze monitoren beschikken over een glasplaat die bescherming en een superieure beeldkwaliteit bied. De monitoren zijn voorzien van verschillende aansluitingen, wat het mogelijk maakt om alles te doen met één monitor. Beeldscherm achter glas Eén of meerdere schermen achter één vlakke glasplaat. Dit is de nieuwe manier om uw beeldschermen stijlvol te integreren in uw stuurhuis. Geheel naar eigen wens en op maat gemaakt. De glass bridge displays kunnen worden voorzien van touchscreen, dimming en full glass optical bonding. Inbouwschermen Inbouwschermen zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik op uw schip. De beeldschermen kunnen worden voorzien van dimming tot 0%, zodat deze ook gebruikt kunnen worden als er in het donker moet worden gevaren. Bovendien zijn ze spatwaterdicht en voorzien van ontspiegeld en contrastverhogend glas. De schermen zijn vrijwel plat te monteren en beschikbaar in verschillende afmetingen. Om de bediening nog eenvoudiger te maken kunnen de inbouwschermen ook worden geleverd als touchscreen. 12 TV schermen Deze LED schermen zijn ideaal voor gebruik aan boord van uw schip. Rechtstreeks aan te sluiten op het 12V boordnet. Standaard uitgerust met een interne DVB-T ontvanger, DVD speler en CAM module.

22 Digitaal schakelen 07 Schakelen en dimmen vanaf uw display, smartphone of tablet ELEKTRONICA AAN BOORD EENVOUDIG BEDIENEN Met digitaal schakelen heeft u het gebruiksgemak om uw elektrische en elektronische apparatuur te bedienen met draadloze ENOcean schakelaars en via Yachtcontrol Monitoring & control. Hiermee heeft u volledige controle over systemen zoals verlichting, geluidssignalen, temperatuur, energie en beweging. Digitaal schakelen vervangt traditionele stroomonderbrekers en schakelpanelen door een betrouwbaar digitaal systeem. Zo is het mogelijk om met een NMEA2000 relais te schakelen naast uw huidige schakelpaneel. Ook kunnen systemen zoals Empirbus gekoppeld worden om via de Yachtcontrol software te kunnen schakelen en dimmen.

23 HET COMFORT OM UW VERLICHTING, VERWARMING EN OVERIGE APPARATUUR TE BEDIENEN WAAR U WIL Met onze draadloze radiofrequentie schakelaars zijn heeft u complete controle over klimaat en verlichting aan boord van uw schip. De stijlvolle bedieningssensoren zijn op elke ondergrond eenvoudig te installeren. Er hoeven geen kabels te worden getrokken voor deze schakelaars omdat de batterijloze sensoren hun eigen energie opwekken tijdens de bediening met uw vinger. De Monitoring & controle software communiceert moeiteloos met de radiofrequentie signalen van de schakelaar waardoor u overal kan schakelen en dimmen via computer, smartphone of tablet. 08 Verlichting Temperatuur Beweging Energie De verlichting aan boord eenvoudig op één scherm bedienen. Verlichting die is aangesloten op de het systeem kan u apart en in groepen schakelen of dimmen. Volledige controle over het klimaat aan boord. Door het koppelen van uw verwarming, airconditioning en ventilatie systemen kan u in elke ruimte op het schip de temperatuur instellen. Roerstand, masten, anker, jaloezieën, rolluiken en ander elektronische bedienbare elementen aan boord, kunnen worden gekoppeld aan het draadloze bedieningssysteem. Generatoren en tankniveaus zijn overal envoudig te controleren en bedienen via Monitoring & control, zonder uw standaard bedieningspaneel te gebruiken.

24 Ais & PC radar Zien en gezien worden Een AIS ontvanger of transponder is de ultieme veiligheidstool voor op het water. Dankzij AIS wordt duidelijk welke schepen zich in de buurt bevinden en wat hun koers en snelheid is. Het AIS signaal wordt verkregen via de marifoon antenne en vervolgens overzichtelijk gepresenteerd binnen Yachtcontrol Navigatie. 09 AIS transponders AIS ontvanger PC radar Het populairst op AIS gebied zijn de AIS transponders. Deze klasse B transponders beschikken zowel over een AIS ontvanger als een AIS zender. Hiermee is uw schip duidelijk zichtbaar voor de omgeving en kan u de omgeving goed in kaart brengen, waardoor u met vertrouwen kan navigeren. Met een AIS ontvanger ontvangt u AIS informatie van schepen uitgerust met een AIS klasse A of B transponder. Dit signaal wordt verkregen via de marifoon antenne. U kan veilig navigeren omdat u iedereen in de buurt kunt traceren. Bij slecht weer en mist bent u aangewezen op veiligheidssystemen zoals de radar om te navigeren. Met de PC radar is het mogelijk om radarbeelden te tonen van uw omgeving in de Yachtcontrol Navigatie software. Een PC radar in combinatie met AIS is de perfecte veiligheidsoplossing voor Yachtcontrol Navigatie.

25 EEN GOED OVERZICHT IS ESSENTIEEL VOOR DE VEILIGHEID OP HET WATER. Camera s spelen een belangrijke rol bij het veilig navigeren in het scheepvaartverkeer. Zo heeft u overzicht over achteropkomende schepen en een extra hulp bij het aanmeren. Daarnaast kunnen camera systemen ook worden toegepast voor het monitoren van de ruimtes op uw schip. Voor nagenoeg iedere toepassing is een camera beschikbaar. Met de Monitoring & control software bekijkt u realtime videobeelden van meerdere camera s en heeft u de mogelijkheid om deze te besturen met uw touchscreen. Een camera systeem geeft extra ogen aan de schipper, aan boord maar ook thuis op een smartphone of tablet beschikbaar. WILT U GEÏNFORMEERD WORDEN VIA SMS ALS DE WALSTROOM UIT GAAT, BILGEPOMPEN AANSLAAN OF EEN INBRAAK PLAATS VIND? 10 De Black box is een touchscreen systeem geïnstalleerd aan boord van uw schip. Dit systeem geeft u de mogelijkheid de apparatuur aan boord te monitoren en bedienen zelfs als uw boordcomputer is uitgeschakeld. Ook als u niet aan boord bent heeft u via de Black box altijd verbinding met uw schip. U ontvangt direct een notificatie via SMS wanneer er iets mis is aan boord. Op uw computer, smartphone of tablet thuis bekijkt u real-time wat er gebeurd via camera beelden en monitoring software. SMS Camera s & alarmen Houd altijd een oogje in het zeil

26 VANAF ELKE PLAATS AAN BOORD MET UW SCHIP MANOEUVREREN MET DE DRAADLOZE DOCKMATE BESTURING U bedient eenvoudig beide motoren, scheepshoorn, boegschroef, hekschroef en ankerlier. Dit systeem stelt elke schipper in staat om zelfstandig zijn schip af te meren. Zie tot op de centimeter hoe u uw schip veilig in zijn aanlegplaats afmeert. Alle boten voorzien van een elektronische motorbediening kunnen worden uitgerust met een Dockmate systeem, ongeacht het type of de lengte van het jacht. Het signaal van de Dockmate reikt tot 50 meter vanaf uw schip. De ontvanger wordt onzichtbaar gemonteerd in uw dashboard. Bediening is gemakkelijk, precies, veilig en betrouwbaar en is mogelijk vanop elke plaats aan boord. De Dockmate is dé draadloze verlenging van uw motorbedieningen. 09 Dockmate Een paar extra handen aan boord

27 Stuurautomaat Besturing met één druk op de knop 10 EEN STUURAUTOMAAT IS EEN EXTRA STUK VEILIGHEID MAAR BIED VOORAL VEEL GEMAK. De oceaanwaardige stuurautomaat systemen van Simrad beschikken standaard over ingebouwde stuurpatronen, uitwijkfunctie, virtuele roerstandgever en geavanceerde windbesturing. Bepaal eenvoudig uw koers via het gebruiksvriendelijke display of afstandsbediening. De stuurautomaat is makkelijk te integreren met de Yachtcontrol software. Vanuit de Yachtcontrol Navigatie kunt u de stuurautomaat opdracht geven een route te volgen, of naar een waypoint te varen. Aandrijving Yachtcontrol levert een breed assortiment driveunits zoals hydraulische lineair drive, omkeerbare en constant running pompen. Alle drive units zijn leverbaar in zowel 12V als 24V variant.

28 Yachtcontrol BV Lindenhof DD Hattem Nederland +31 (0) (0) info@yachtcontrol.nl YACHTCONTROL.NL

CONTROLE OVER ALLE ELEKTRONICA AAN BOORD

CONTROLE OVER ALLE ELEKTRONICA AAN BOORD CONTROLE OVER ALLE ELEKTRONICA AAN BOORD NL Yachtcontrol is dé specialist als het gaat om elektronica in de watersportbranche voor zeil- en motorjachten. Yachtcontrol levert een compleet pakket met de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. alle in deze prijslijst genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Yachtcontrol b.v. 2014. Versie 2014-01

Inhoudsopgave. alle in deze prijslijst genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Yachtcontrol b.v. 2014. Versie 2014-01 Catalogus 2014 Inhoudsopgave 2 Yachtcontrol b.v. Lindenhof 9 8051 DD Hattem Product Pagina Yachtcontrol navigatie 4 Yachtcontrol monitoring & control 6 Yachtcontrol meteo 9 Yachtcontrol media 10 Yachtcontrol

Nadere informatie

Navigeren met smartphone, tablet of laptop. Van basis mogelijkheden tot zeer uitgebreid Low budget of een beetje meer Eenvoudig in gebruik

Navigeren met smartphone, tablet of laptop. Van basis mogelijkheden tot zeer uitgebreid Low budget of een beetje meer Eenvoudig in gebruik Navigeren met smartphone, tablet of laptop Van basis mogelijkheden tot zeer uitgebreid Low budget of een beetje meer Eenvoudig in gebruik We bespreken vandaag systemen: minimaal geschikt voor eenvoudige

Nadere informatie

LINKS. 2. EasyTRX² verbeteringen 2012. NIEUW in 2012

LINKS. 2. EasyTRX² verbeteringen 2012. NIEUW in 2012 Holland Marine Hardware Nieuwsbrief maart 2012 1.Introductie nieuwe producten Tijdens de Hiswa Amsterdam introduceren wij een aantal nieuwe producten. Het betreft AIS ontvangers en transponders met WIFI.

Nadere informatie

Jos Boone Watersport

Jos Boone Watersport B&G VULCAN5 FS Compact en gebruiksvriendelijk multifunctioneel 5" touchscreen display voor de sportieve zeiler. Met unieke SailSteer en ForwardScan functie. NMEA2000 en WIFI. Exclusief navigatiekaart.

Nadere informatie

Jos Boone Watersport

Jos Boone Watersport B&G VULCAN5 FS Compact en gebruiksvriendelijk multifunctioneel 5" touchscreen display voor de sportieve zeiler. Met unieke SailSteer en ForwardScan functie. NMEA2000 en WIFI. Exclusief navigatiekaart.

Nadere informatie

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl Besturingssystemen voor weinor producten Tot rust komen en genieten van een comfortabele bediening Lekker tot rust

Nadere informatie

Jos Boone Watersport

Jos Boone Watersport ACTIE! B&G VULCAN5 FS & 7FS Compact en gebruiksvriendelijk multifunctioneel 5" of 7" touchscreen display voor de sportieve zeiler. Met unieke SailSteer en ForwardScan functie. NMEA2000 en WIFI. Exclusief

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Holland Marine Hardware Nieuwsbrief januari 2012

Holland Marine Hardware Nieuwsbrief januari 2012 Holland Marine Hardware Nieuwsbrief januari 2012 1. Introductie EasyTRX2-WIFI De EasyTRX2-IS-WIFI is de eerste AIS transponder ter wereld die standaard beschikt over een WIFI access point. De EasyTRX2-IS-WIFI

Nadere informatie

Jos Boone WatersportBESTEL

Jos Boone WatersportBESTEL Precision 9 #000-12607-001 730,- 657,- GS25 #000-11043-00100-11043-001 312,- 279,- 16 T/M 20 MAART 2016 10% HISWAKORTING vraag naar bundelvoordeel! 3G of 4G radar aangesloten via ethernet NME2000/Simnet

Nadere informatie

Hybride voortstuwing sloep met ballen

Hybride voortstuwing sloep met ballen Hybride voortstuwing sloep met ballen Sloep met ballen is een overnaads geklonken aluminium reddingssloep van 8,25 m met een gewicht van circa 2500 kilo. Voor deze sloep ben ik op zoek naar een hybride

Nadere informatie

HomeWizard FEATURE GUIDE

HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard FEATURE GUIDE HomeWizard zorgt voor meer comfort en veiligheid in huis. Draadloze, koppelbare rookmelders geven alarm en versturen een push-bericht zodra er rook gedetecteerd wordt. De HomeWizard

Nadere informatie

Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server

Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server Installatie & Snelstart Gids iais Wireless(draadloos) AIS Ontvanger en NMEA Server SNELSTART GIDS iais VR1.01 1. Introductie Hartelijk dank voor het aanschaffen van de iais Ontvanger. Het is aan te bevelen

Nadere informatie

Navio Electronische besturingssystemen

Navio Electronische besturingssystemen MD-can besturingscomputer Het is moeilijk om in de bestaande PLC techniek een PLC te vinden die magneten van kleppen rechstreeks kan aansturen. Daarom heeft Hydrosta een eigen besturingscomputer ontwikkeld.

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura huisautomatisering Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura is... Vandaag de dag kan met recht gesproken worden van een

Nadere informatie

SMART HOME STANDAARD PAKKET. ECO SMART HUIS met KNX systeem

SMART HOME STANDAARD PAKKET. ECO SMART HUIS met KNX systeem SMART HOME STANDAARD PAKKET ECO SMART HUIS met KNX systeem We bouwen Eco-Smart huizen met een ingebouwd systeem om het huis, op basis van het wereldwijde standaard, KNX systeem, te bedienen en te controleren.

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Alles onder controle in uw woning?

Alles onder controle in uw woning? Camera Surveillance Kits Alles onder controle in uw woning? Waarom e-domotica Eminent wil graag dat u leeft in een veilige en comfortabele omgeving. Een omgeving waarbij u oog heeft voor uw energieverbruik

Nadere informatie

COMFORTABEL, VEILIG EN DUURZAAM WONEN? MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK! SLIM WONEN IRIS

COMFORTABEL, VEILIG EN DUURZAAM WONEN? MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK! SLIM WONEN IRIS 1 COMFORTABEL, VEILIG EN DUURZAAM WONEN? MAAK HET JEZELF GEMAKKELIJK! Zorgeloos op vakantie? IRIS houdt een oogje in het zeil en waarschuwt je bij ongewone activiteiten in en om je huis. Jouw woning, jouw

Nadere informatie

Multimedia aan boord

Multimedia aan boord Multimedia aan boord Yachtcontrol Alle navigatietools in één systeem Inhoud Yachtcontrol 4 Yachtcontrol Netwerk 6 Module Navigatie 8 A.I.S. 10 Buitenmonitor 11 Module Weerinformatie 12 Module Nautische

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging www.e-domotica.com Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet Voor wie: Voor iedereen Wanneer: Voor elke

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

Noordersoft PRESENTATIE. Antwerpen 9 maart PC - Navigo

Noordersoft PRESENTATIE. Antwerpen 9 maart PC - Navigo PRESENTATIE Noordersoft Antwerpen 9 maart 2018 PC - Navigo PC - Navigo voor de watersport PC-Navigo is een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem voor de binnenwateren van Europa. 1. Kaartenviewer - navigatie

Nadere informatie

Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers.

Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers. Catalina 300 Één van de eenvoudigste, stilste en meest energie efficiënte watermakers. De Catalina 300 is betaalbare, licht in gewicht en compact. Met alle goede kwaliteit eigenschappen waar Spectra al

Nadere informatie

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer.

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. 786 SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL FUNK STURING De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. Licht of jaloezieën aansturen met een afstandsbediening? Schakelaar achteraf

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

MasterBus. Het intelligente één-kabelsysteem. Minder kabels Minder werk Compleet systeem Bediening centraal, lokaal en op afstand

MasterBus. Het intelligente één-kabelsysteem. Minder kabels Minder werk Compleet systeem Bediening centraal, lokaal en op afstand MasterBus Het intelligente één-kabelsysteem Minder kabels Minder werk Compleet systeem Bediening centraal, lokaal en op afstand THE POWER TO BE INDEPENDENT Een nieuw tijdperk: Mastervolt creëert MasterBus

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

EOS - LED UNDER CANOPY ILLUMINATION

EOS - LED UNDER CANOPY ILLUMINATION FUEL EOS - LED UNDER CANOPY ILLUMINATION NL LED S CONNECT THE FUTURE EOS PRODUCTEN & APPARATEN LED Luifelverlichting De Luci Series, uitgerust met EOS Technologie, zorgt ervoor dat uw luifel voldoende

Nadere informatie

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Beschikbare kleuren: Wit Zwart Interne en externe versie beschikbaar PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Verkrijgbaar in zwart of wit, met hoogglans afwerking, wat

Nadere informatie

it600 Smart Home-serie

it600 Smart Home-serie www.salus-smarthome.com it600 Smart Home-serie MAAK UW LEVEN EENVOUDIGER Slimme thermostaat VS20 en TRV10RFM Raam-/deurcontact OS600 Smart Plug SPE600 it600 Smart Home-serie 2 Index Inleiding... 5 De SALUS

Nadere informatie

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw?

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? Dit kan met het domotica systeem van Ryckeboer Automation & Security Concept EIB domotica Wij zijn een bedrijf

Nadere informatie

Universele motor controller Voor elk type Boegschroef (12 of 24 Volt) Accu spanningen van 12 tot 48 Volt.

Universele motor controller Voor elk type Boegschroef (12 of 24 Volt) Accu spanningen van 12 tot 48 Volt. Universele motor controller Voor elk type Boegschroef (12 of 24 Volt) Accu spanningen van 12 tot 48 Volt. 12 Volt tot 4,5 kw 24 Volt tot 9,0 kw Voordelen: Gebruik- Traploos in toeren regelbaar Softstart

Nadere informatie

Steeler NG43 Don Alfredo

Steeler NG43 Don Alfredo Steeler NG43 Don Alfredo Afmetingen Materiaal Bouwjaar Motorisering Aantal hutten : 12.92 x 4.30 x 1.08 mtr. : Staal : 2012 : 2 x 250 PK Steyr- Daimler turbo diesel : 2 Full options uitgerust met o.a.

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

Alle navigatietools in één systeem. Yachtcontrol. Aan boord anticiperen op weer en omgeving

Alle navigatietools in één systeem. Yachtcontrol. Aan boord anticiperen op weer en omgeving Inhoud Yachtcontrol 4 Yachtcontrol Netwerk 6 Module Navigatie 8 A.I.S. 10 Buitenmonitor 11 Module Weerinformatie 12 Module Nautische informatie 16 Module Internet Communicatie 16 Communicatie/Internet

Nadere informatie

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag

Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De digitale revolutie vindt nu ook zijn weg in huis Slimme elektronica retailer speelt in op veranderende vraag De laatste paar jaar volgen de technologische ontwikkelingen zich in een snel tempo op. Wat

Nadere informatie

Explorer R4 Rivier Radar

Explorer R4 Rivier Radar Alewijnse Explorer R4 Rivier Radar Explorer R4 Rivier Radar De nieuwe generatie binnenvaartradar Digitale techniek 22 beeldscherm met Multi-Menu Mini conning AIS weergave IVP - Intelligent Video Processing

Nadere informatie

Product Sheet GlasOperator Residential Gateway van Draytek

Product Sheet GlasOperator Residential Gateway van Draytek Product Sheet Residential Gateway van Draytek Dit document beschrijft de voordelen van de Residential Gateway van ten opzichte van huidige oplossingen in de markt. Legenda De Vigor 1000vn Residential Gateway

Nadere informatie

Zo installeert u een draadloos schakelsysteem

Zo installeert u een draadloos schakelsysteem elektra Zo installeert u een draadloos schakelsysteem Stap voor stap beschrijving 13.3 Klik_aan_klik_uit.indd 1 05-06-13 10:49 Wat is het? Het KlikAanKlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee

Nadere informatie

Thuis het beste beeld en geluid?

Thuis het beste beeld en geluid? www.hcc.nl/home-entertainment Syllabus home entertainment Thuis het beste beeld en geluid? Deze syllabus geeft achtergrondinformatie over de lezing home entertainment. De onderwerpen die aan bod komen

Nadere informatie

Innovare necesse est

Innovare necesse est Innovare necesse est FRANK VAN DIJK MARITEAM SHIPYARD Onderwerpen Innovatie prijzen DAME /HISWA NMEA Onenet Digital switching (Czone) WIFI aan boord Dame Awards 2015 Overall Winaar 1: Humphree interceptor

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle P3 evohome Het systeem voor slimme zoneregeling

Nadere informatie

Jos Boone WatersportBESTEL

Jos Boone WatersportBESTEL vraag naar bundelvoordeel! PPRECISION-9 #000-12607-001 730,- 657,- GS25 #000-11043-001 312,- 279,- 3G / 4G RADAR Via ethernet + NME2000/Simnet #000-10420-001 2.056,- 1.849,- #000-10421-001 2.662,- 2.395,-

Nadere informatie

Verkoopprijzen 2010 (exclusief Btw.)

Verkoopprijzen 2010 (exclusief Btw.) Verkoopprijzen 2010 (exclusief Btw.) Het navigatiepakket bestaat uit: - 1 Programma CD met de navigatie software en de Chartmanager - 1 MaxPro Kaarten Dvd set (meestal 3 Dvd s) - 1 Beveiligingssleutel

Nadere informatie

D-APPZ.

D-APPZ. D-APPZ D-APPZ SOFTWARE DAGLICHTSTURING Met de gateway opent u enorme mogelijkheden om de armaturen in uw installatie te koppelen aan de D-APPZ. Met deze app heeft u vele instelling en controlemogelijkheden.

Nadere informatie

B E S T U R I N G S S Y S T E M E N. The Power of Mobility

B E S T U R I N G S S Y S T E M E N. The Power of Mobility NL B E S T U R I N G S S Y S T E M E N The Power of Mobility The Power of Mobility Problemen zijn er om op te lossen. Dat is de gedachte achter ons alternatieve besturingssysteem MagicDrive. Ongeacht de

Nadere informatie

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control.

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control. VASP Geavanceerde management- en controlesoftware World leaders in process control. Integrale beheersing van uw gehele proces Binnen veel industriële en commerciële processen zijn de juiste omgevingscondities

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat

Nadere informatie

zomer 2012 De Uiver Hub Feijts

zomer 2012 De Uiver Hub Feijts zomer 2012 De Uiver Hub Feijts checkpoints voorbereid de zomer in. vakantiecheck. 0,99 CLIMATe CONTROL SERVICE, vanaf 49. Beauty behandeling voor uw auto, 239. Heeft u een lange reis voor de boeg richting

Nadere informatie

Prijzen WW model Continu vermogen Voltage Prijs incl. BTW Opties Omschrijving Prijs incl. BTW Sentinel remote monitoring

Prijzen WW model Continu vermogen Voltage Prijs incl. BTW Opties Omschrijving Prijs incl. BTW Sentinel remote monitoring Inboard motoren 2.5 / 4.0 / 7.5 / 10.02018 Stil en schoon De WaterWorld motoren werken in alle stilte. Ze drijven de schroefas direct aan, zonder overbrengingen. Geniet van de rust die dat geeft, en van

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

1. De Satelliet ontvanger.

1. De Satelliet ontvanger. U heeft dit document gedownload omdat u op zoek bent naar een satellietset voor uw camper, caravan, boot of ander recreatie object. Graag helpen wij u op weg om een juiste keuze te maken in de aanschaf

Nadere informatie

Product catalogus Homecast

Product catalogus Homecast Product catalogus Homecast Homecast HS9000 CICD PVR De door CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Homecast HS9000 CICD PVR Homecast HS 9000 is voorzien van twee DVB-S2 tuners en is een zogeheten

Nadere informatie

Programmeren op maat Keuze uit drie KNX-methodes

Programmeren op maat Keuze uit drie KNX-methodes Programmeren op maat Keuze uit drie KNX-methodes De aard en omvang van uw klantenwensen zijn van invloed op de functionaliteit en complexiteit van de uiteindelijke KNX-installatie. Met drie configuratiemethodes

Nadere informatie

Slagroomautomaten IJskoud de beste

Slagroomautomaten IJskoud de beste Slagroomautomaten IJskoud de beste Sanomat Amigo De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of spuitbus.

Nadere informatie

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken

Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Afstandsbedieningen voor zonwering en rolluiken Bedieningscomfort voor zonwering en rolluiken OP STOP/TUSSENPOSITIE NEER Steeds meer mensen bedienen hun zonneschermen en rolluiken elektrisch. Zonder slingers

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen io-homecontrol van Somfy voor zonweringen E x c l u s i e f Voor hen die het beste eisen voor hun huis en terras! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r z o n w e r i n g e n Eis het beste

Nadere informatie

ANTARIS - MARIL - MAKMA DUURZAAM START NU... MET ELEKTRISCH VAREN POWERED BY AQUATEC INDUSTRIES

ANTARIS - MARIL - MAKMA DUURZAAM START NU... MET ELEKTRISCH VAREN POWERED BY AQUATEC INDUSTRIES ANTARIS - MARIL - MAKMA DUURZAAM START NU... MET ELEKTRISCH VAREN POWERED BY AQUATEC INDUSTRIES FIJN DAT U STIL STAAT BIJ DE TOEKOMST! HARTELIJK We kunnen er niet langer omheen; in de (nabije) toekomst

Nadere informatie

Complete set prijzen Elektrisch Varen +.

Complete set prijzen Elektrisch Varen +. Complete set prijzen Elektrisch Varen +. Op het gebied van elektrisch varen is Bellmarine inmiddels een toonaangevend begrip. De jarenlange ervaring, kwaliteit en duurzaamheid staan garant voor puur vaarplezier!

Nadere informatie

KISS de basis voor alle mogelijkheden

KISS de basis voor alle mogelijkheden KISS de basis voor alle mogelijkheden MET KISS KIEST U VOOR VRIJHEID VAN WONEN Zekerheid 10 Jaar Garantie van Hager; fabrikant van 30% van de installaties in Europa na oplevering van de woning 3 Jaar Prijsgarantie

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

Pacific Allure 155. : 1 x 200 pk Volvo Penta TAMD 41P-A AANTAL HUTTEN : 3

Pacific Allure 155. : 1 x 200 pk Volvo Penta TAMD 41P-A AANTAL HUTTEN : 3 Pacific Allure 155 AFMETINGEN : ca. 15.6 x 4.65 x 1.35 meter WERF : Van den Hoven Jachtbouw ONTWERP : Pacific Shipyards - Waspik BOUWJAAR : 2002 CE-C MOTORISERING : 1 x 200 pk Volvo Penta TAMD 41P-A AANTAL

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

BRINE/WATER WARMTEPOMPEN PROFESSIONAL. alterra pro. De professionele manier, om energie uit de bodem te benutten! www.alpha-innotec.

BRINE/WATER WARMTEPOMPEN PROFESSIONAL. alterra pro. De professionele manier, om energie uit de bodem te benutten! www.alpha-innotec. BRINE/WATER WARMTEPOMPEN PROFESSIONAL alterra pro www.alpha-innotec.com De professionele manier, om energie uit de bodem te benutten! the better way to heat De warmtepomp als uiterst efficiënte warmteopwekker

Nadere informatie

Product Sheet Wisper router van Draytek Vigor 1000Vn

Product Sheet Wisper router van Draytek Vigor 1000Vn Product Sheet Wisper router van Draytek Vigor 1000Vn Dit document beschrijft de voordelen van de router van Wisper ten opzichte van huidige oplossingen in de markt. Draytek Vigor 1000Vn High Speed Gigabit

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet w w w. e - d o m o t i c a. c o m Wanneer: Voor elke fase in

Nadere informatie

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS HÈT INTERACTIEF ECOSYSTEEM VOOR JE WERKPLEK Technologie en mobiele devices zijn de basis geworden van de werkplek. Eenvoudig verbinden met het netwerk en met andere devices

Nadere informatie

Aansluiten TriNed Stipte >> door monteur basis, wel eenmalig 45,-- aansluitkosten >> door monteur inclusief bekabeling in huis voor TV; eenmalig 24,95 Fiber >> doe het zelf of 89,95; aansluitkosten 59,90

Nadere informatie

Draadloze bediening van verlichting

Draadloze bediening van verlichting Draadloze bediening van verlichting Maak uw verlichting draadloos en geniet van meer... Uw verlichting bedienen op afstand. Vanaf elke plaats in en rondom uw woning. Maar ook vanaf grote afstand met een

Nadere informatie

Bouwer. Marhen yachten Materiaal romp. Hutten. Bedden. Motoren Knopen. Stahoogte

Bouwer. Marhen yachten Materiaal romp. Hutten. Bedden. Motoren Knopen. Stahoogte Ref: 451258 MARHEN KRUISER 10.85 Bouwjaar 2004 Bouwer Marhen yachten Materiaal romp staal Hutten 1 Loa 10,85 mtr. Bedden 4 Breedte Diepgang 3,60 mtr. 1,10 mtr. Motoren Knopen 1 8 x 83 hp Lombardini Marine

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

HDL buspro Domotica installaties

HDL buspro Domotica installaties HDL buspro Domotica installaties HDL is sinds 1985 producent van lichtregel & automatiseringssystemen voor installateurs wereldwijd. Toegankelijk Domotica systemen zijn niet langer enkel voor de Rich &

Nadere informatie

Mass Combi. Altijd zorgeloos 230 V stroom aan boord

Mass Combi. Altijd zorgeloos 230 V stroom aan boord Mass Combi Altijd zorgeloos 230 V stroom aan boord Acculader en omvormer in één compact apparaat 12, 24 en 48 Volt versie MasterBus technologie Bijlever -functie T H E P O W E R T O B E I N D E P E N D

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Weerstation met Provinciale weersverwachting Genio 300 WeerDirect-weerstation met satelliet-gestuurde professionele weersvoorspelling / regionaal weerbericht op provinciaal niveau voor meer dan 300 weer

Nadere informatie

Opnemen in levensechte high-definition. Chroma beeldscherm van 1,4 inch. Batterij met lange levensduur

Opnemen in levensechte high-definition. Chroma beeldscherm van 1,4 inch. Batterij met lange levensduur VIRB Elite is een echte 1080p HD-actiecamera die geavanceerde opnamemogelijkheden in HD combineert met Wi-Fi-functies en ultramoderne GPS-functies zoals vooraf ingestelde opnameprofielen. Het skiprofiel

Nadere informatie

Welkom in de wereld van uw imac. Om te beginnen start u uw imac op door op de aan/uit-knop te drukken.

Welkom in de wereld van uw imac. Om te beginnen start u uw imac op door op de aan/uit-knop te drukken. Welkom in de wereld van uw imac Om te beginnen start u uw imac op door op de aan/uit-knop te drukken. De Magic Mouse 2 en het Magic Keyboard zijn oplaadbaar en zijn al gekoppeld aan uw imac. Als u een

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Het verbluffende gemak van Digital Switching

Het verbluffende gemak van Digital Switching Digital DC 10x10A Het verbluffende gemak van Digital Switching Minder kabels Lager gewicht Gebruiksvriendelijker Sneller installeren Bedienen op afstand T H E P O W E R T O B E I N D E P E N D E N T Slimmer

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

BENETEAU OCEANIS 311 49.900,-

BENETEAU OCEANIS 311 49.900,- BENETEAU OCEANIS 311 49.900,- Algemeen Type BENETEAU OCEANIS 311 Vraagprijs 49.900,- BTW betaald betaald Bouwjaar 2001 Ligplaats Stavoren Lengte 9.85 mtr. Breedte 3.23 mtr. Diepgang 0.00-1.45 mtr. Doorvaarthoogte

Nadere informatie

ecocirc XL en XLplus Serie ENKELE EN DUBBELE HOOGEFFICIËNTE CIRCULATIEPOMPEN IN GIETIJZER OF BRONS VOOR WARME EN KOUDE HVAC INSTALLATIES

ecocirc XL en XLplus Serie ENKELE EN DUBBELE HOOGEFFICIËNTE CIRCULATIEPOMPEN IN GIETIJZER OF BRONS VOOR WARME EN KOUDE HVAC INSTALLATIES ecocirc XL en XLplus Serie ENKELE EN DUBBELE HOOGEFFICIËNTE CIRCULATIEPOMPEN IN GIETIJZER OF BRONS VOOR WARME EN KOUDE HVAC INSTALLATIES Exact wat u verwacht van een circulatiepomp. Bij Xylem geloven wij

Nadere informatie

Steeler NG 43. L x B x D: 13,00 m x 4,48 m x 1,12 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: Ligplaats: In verkoophaven. 399.

Steeler NG 43. L x B x D: 13,00 m x 4,48 m x 1,12 m. Materiaal: Staal. Bouwjaar: Ligplaats: In verkoophaven. 399. Steeler NG 43 L x B x D: 13,00 m x 4,48 m x 1,12 m Materiaal: Staal Bouwjaar: 2012 Ligplaats: In verkoophaven 399.000,- BTW betaald Omschrijving: Full options uitgerust met o.a. dubbele motorisering, proportionele

Nadere informatie

NEPTUNUS 168 MAD ABOUT YOU. Bank: Rabobank Raamsdonksveer

NEPTUNUS 168 MAD ABOUT YOU. Bank: Rabobank Raamsdonksveer NEPTUNUS 168 MAD ABOUT YOU TE KOOP Naam boot : Mad About You Referentienummer : 9903313 Sleutelnummer : Contractnummer : Merk : Neptunus Type : 168 Werf : Aalst Bouwjaar : 1990 Lengte : 18.60 Breedte :

Nadere informatie

W W W. E - D O M O T I C A. C O M

W W W. E - D O M O T I C A. C O M WWW.E-DOMOTICA.COM Samenwonen Met e-domotica heeft u één systeem waarmee u veiligheid, comfort én energiebesparing voor uw huis regelt. U kunt controleren of het licht uit is, beelden van de bewakingscamera

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

Controle over openbare verlichting. Altijd en overal met de TeleController

Controle over openbare verlichting. Altijd en overal met de TeleController Controle over openbare verlichting Altijd en overal met de TeleController 2 Met de TeleController van Ziut bedient u snel, betaalbaar en veilig iedere lichtmast op afstand Controle over openbare verlichting

Nadere informatie

Valk Continental 1900 VS Full Options Spudpalen

Valk Continental 1900 VS Full Options Spudpalen Valk Continental 1900 VS Full Options Spudpalen AFMETINGEN : ca. 19 x 5 x 1.5 meter WERF : W. van der Valk Shipyards - Waalwijk ONTWERP : W. van der Valk - Waalwijk BOUWJAAR : 2004 / 2005 CE-A MOTORISERING

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

Slim verwarmen, verlichten en ventileren

Slim verwarmen, verlichten en ventileren Offerte SLIMMER Huis Sanne Kruithoven & Peter Vlierbes Haarlem Situatie: Sanne Kruithoven en Peter Vlierbes wonen samen met hun zoon in een moderne tweeonder-een-kapwoning aan de Postelstraat 94, 1234

Nadere informatie

Steeler NG50. London/Hiswa demo. Deze Steeler NG50 is alleen gebruikt tijdens beurzen en proefvaarten. Full-options uitgerust. Inruil bespreekbaar!

Steeler NG50. London/Hiswa demo. Deze Steeler NG50 is alleen gebruikt tijdens beurzen en proefvaarten. Full-options uitgerust. Inruil bespreekbaar! Steeler NG50 London/Hiswa demo Afmetingen : 14.99 (15.40) x 4.70 x 1.40 mtr. Materiaal : Staal Bouwjaar : 2011 Motorisering : 2x 280 PK Steyr-Daimler turbo diesel Aantal hutten : 3x Ligplaats : Steenwijk

Nadere informatie

Met deze eenvoudige stappen kun je snel aan de slag. Druk eerst op de aan/uit-knop om je imac Pro op te starten.

Met deze eenvoudige stappen kun je snel aan de slag. Druk eerst op de aan/uit-knop om je imac Pro op te starten. Met deze eenvoudige stappen kun je snel aan de slag. Druk eerst op de aan/uit-knop om je imac Pro op te starten. De Magic Mouse 2 en het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok zijn oplaadbaar en zijn

Nadere informatie