Bouwkundig Rapport Tweede vogelstraat 6 Amsterdam Noord. Ik heb in dit document aangegeven wat we wel of misschien willen laten doen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bouwkundig Rapport Tweede vogelstraat 6 Amsterdam Noord. Ik heb in dit document aangegeven wat we wel of misschien willen laten doen."

Transcriptie

1 Bouwkundig Rapport Tweede vogelstraat 6 Amsterdam Noord Ik heb in dit document aangegeven wat we wel of misschien willen laten doen.

2 Dak Laat Chinese hoedjes aanbrengen bovenop de keramische schoorstenen, want hiermee voorkomt u inregenen en eventuele vochtproblemen bij de schoorsteen. Dit graag meenemen in de offerte. Cv-installatie - De ketel is van 2001 en dus 15 jaar oud en feitelijk economisch afgeschreven. Ik adviseer u om de ketel binnen enkele jaren te vervangen. Als optie meenemen in de offerte. - Laat een goedgekeurde koolmonoxidemelder in de buurt van de Cv-ketel plaatsen. Laat deze werkzaamheden uitsluitend uitvoeren door een erkende installateur. Het is absoluut van levensbelang dat u een koolmonoxidemelder in de buurt van deze Cv-ketel plaatst want de cv-ketel bevindt zich in de ruimte waar de slaapkamer is. Dit graag meenemen in de offerte. - Laat alle gasleidingen in het appartement controleren door middel van een perstest zodat u zeker weet dat er nergens een gaslek is in dit huis. Dit graag meenemen in de offerte. Stuur een kopie van deze perstest op naar uw verzekeringsmaatschappij.

3 De ketel stond tijdens de bouwkundige keuring goed op druk en hoeft dus niet bijgevuld te worden.

4 De witte pvc-afvoer is niet goed verlijmd waardoor deze niet waterdicht is en enigszins lekt, laat dit in orde maken door een vakkundige loodgieter. Dit graag meenemen in de offerte. Kozijnen, ramen, deuren De ramen, deuren en kozijnen zijn in een zeer goede staat van onderhoud. Vervang de cilinder bij deze deur want bij insluiping keert de verzekering niet uit. Wellicht is het verstandig om de inbraakbestendigheid van deze deur te verbeteren. Als optie meenemen in de offerte.

5 Brandveiligheid Laat op elke verdieping twee goedgekeurde rookmelders aanbrengen en laat deze werkzaamheden uitsluitend uitvoeren door een erkende elektricien. Het is belangrijk dat de rookmelders aangesloten worden op vaste stroom, lees de gebruiksaanwijzing van de rookmelders goed, het is erg belangrijk dat u rookmelders regelmatig controleert zodat u zeker weet dat deze nog steeds werken. Dit graag meenemen in de offerte. De huidige rookmelder die op de bovenste verdieping hangt is niet aangesloten op vaste stroom, de ervaring leert dat als de batterijen leeg raakt en deze gaat piepen dat men de batterijen verwijderd en vergeet een nieuwe aan te brengen met als gevolg dat bij brand de rookmelder niet afgaat. Bovendien vermoed ik dat deze rookmelder niet goedgekeurde rookmelder is, ik adviseer u dringend om deze rookmelder te laten vervangen door een goedgekeurde rookmelder. Dit graag meenemen in de offerte. In de huiskamer heeft men de rookmelder verwijderd, laat hier een nieuwe rookmelder aanbrengen. Dit graag meenemen in de offerte.

6 Er zit een flink gat in het plafond boven het fornuis, het plafond is nu niet brandwerend met als gevolg dat bij brand het vuur zich razendsnel zal verspreiden naar de zolderetage. Laat het plafond brandwerend maken, en laat de niet aangesloten metalenpijp opnieuw aansluiten op de schoorsteen. Dit graag meenemen in de offerte. Laat deze pijp door een vakkundige loodgieter of installateur aansluiten op de schoorsteen. Dit graag meenemen in de offerte.

7 In de schoorsteen zit een pijp waar u de metalen pijp, sluit hier de andere pijp op aan. Dit graag meenemen in de offerte. Badkamer De badkamer is in een goede staat. Laat de veiligheidsaarde controleren van deze badkamer controleren door een erkende elektricien. Het is belangrijk dat alle waterleidingen goed geaard zijn alsmede de handdoekradiator. Als een badkamer niet goed geaard is, is onveilig en er is gevaar voor elektrocutie met dodelijke afloop. Dit graag meenemen in de offerte. De waterleidingen in de badkamer zijn niet geaard, laat dit in orde maken door een erkende elektricien. Men heeft een flexibele pvc-leiding gebruikt het is goed mogelijk dat deze niet goed werkt waardoor er rioollucht in de badkamer komt. Als dit het geval is vervang dan deze flexibele buis door een normale sifon. Dit graag meenemen in de offerte.

8 De handdoekradiator is niet geaard laat dit in orde maken door een erkende elektricien. Dit graag meenemen in de offerte. Laat de siliconekit bij de douche vernieuwen, u voorkomt hiermee lekkages en vochtplekken. Dit graag meenemen in de offerte.

9 Elektrische installatie Ziet er zeer professioneel geïnstalleerd uit. Ik vermoed dat er geen aardpen is geslagen, met als gevolg dat de groepenkast niet geaard is. Dit maakt de installatie is zeer onveilig, laat de elektrische installatie nakijken en keuren door een erkende elektricien. Vraag naar een keuringscertificaat en stuur het op naar uw verzekeringsmaatschappij. Dit graag meenemen in de offerte. Het plafond boven de groepenkast dient brandwerend afgewerkt te worden met gipsplaat, laat dit in orde maken door een vakkundige aannemer. Het huidige plafond van hout voldoet niet. Dit graag meenemen in de offerte. Inbraakbeveiliging Vervang zo snel mogelijk de cilinder van de voordeur want bij insluiping keert de verzekering niet uit. Overweeg om de inbraakbestendigheid van de voordeur te laten verbeteren. Dit graag meenemen in de offerte.

10 Vloeren De begane grondvloer is een betonnen vloer afgewerkt met zand en cement, deze vloer voldoet constructief. Op zolder heeft men zelf een nieuwe vloer aangebracht, dit is door een doe het zelver gedaan, deze vloer voldoet niet en is onvoldoende draagkrachtig. Ter plaatse van de kast veert de vloer flink door. Mijn advies is om deze vloer in zijn geheel te laten vernieuwen. Laat deze keer de werkzaamheden uitvoeren door een vakkundige aannemer. In principe kun je er niet doorheen en als we m als slaapkamer gebruiken is het leefbaar. De bouwvoorschriften voor de woning schrijven voor dat de bodemplaat niet meer dan 150kg per m2 belast mag worden. Graag als optie meenemen in de offerte. Keuken de kraan bij het keukenblad dient goed vastgezet worden want deze zit enigszins los, het kitwerk rond het keukenblad dient vernieuwd te worden want er is geen waterdichte aansluiting tussen het keukenblad en het tegelwerk, met als gevolg dat het houten blad aangetast kan worden door houtrot, veroorzaakt door water het keukenblad en het tegelwerk komt. Dit graag meenemen in de offerte.

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken.

Waterleiding De plek van warm- en koud-waterleidingen is bepaald bij de bouw en blijft in principe onveranderd, binnen de maat van de standaardkeuken. KEUKENRENOVATIE Keukenrenovatie Is uw keuken rond de 22 jaar en aan vervanging toe? Dan komt u in aanmerking voor een nieuwe keuken. Woningbouwvereniging Reeuwijk renoveert uitsluitend op verzoek. Hoe

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

1 Algemene gegevens bouwkundig keuringsrapport

1 Algemene gegevens bouwkundig keuringsrapport 1 Algemene gegevens bouwkundig keuringsrapport Opdrachtgever: V. Oorbeeld Adres: Keuringslaan 8 3366 BK Gorinchem Bouwjaar: 1932 Datum keuring: 5 februari 2011 Uitgevoerd door: Vincent Jans Berkelselaan

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Dommel 8 3961 HT Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Dommel 8 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Zelf klussen. Maak van uw huis uw droomhuis

Zelf klussen. Maak van uw huis uw droomhuis Zelf klussen Maak van uw huis uw droomhuis 1 Zelf klussen Maak van uw huis uw droomhuis Zelf uw droomkeuken plaatsen? Plannen om de zolder te verbouwen? Schuurtje in de tuin? Een tweede toilet in de badkamer?

Nadere informatie

Hoek van Holland, Avenue Datum: 30 december 2009 FAQ-lijst, woningtype Tournette. Algemeen:

Hoek van Holland, Avenue Datum: 30 december 2009 FAQ-lijst, woningtype Tournette. Algemeen: Hoek van Holland, Avenue Datum: 30 december 2009 FAQ-lijst, woningtype Tournette Algemeen: a. Alle bedragen zijn inclusief BTW. b. Alle antwoorden zijn onder voorbehoud goedkeuring aannemer. c. Aanpassingen

Nadere informatie

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s)

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s) Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen.

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. Inhoud Wonen naar uw zin pagina 3 Waarom regels? pagina 5 Toestemming vragen pagina

Nadere informatie

BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT

BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT R. Hoogland Project Support bouwbegeleiding & advies BOUWKUNDIG INSPECTIERAPPORT inzake Klinkerweg 30 2565 PP Den Haag R.Hoogland Project Support Segbroeklaan 218, 2565DS Den Haag rh.proj.supp@kpnmail.nl

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

BLOOM CHECKLIST AFBOUW VOOR CASCO DUBBELE BENEDENWONINGEN

BLOOM CHECKLIST AFBOUW VOOR CASCO DUBBELE BENEDENWONINGEN BLOOM CHECKLIST AFBOUW VOOR CASCO DUBBELE BENEDENWONINGEN INHOUD Algemeen 3 Eisen afbouw woningen 4 Checklist afbouw 5 Aandachtspunten leidingschacht 8 Voorbeeld detailleringen 9 Hoewel deze informatie

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Haraldstraat 7 3962 DA Wijk bij Duurstede Datum: 15 oktober 2012 Haraldstraat 7 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

INSTALLATIE VOORWAARDEN

INSTALLATIE VOORWAARDEN INSTALLATIE VOORWAARDEN 1 Algemene installatievoorwaarden: Maten in mm van afgewerkte vloer en wanden. Keuken leverancier is niet aansprakelijk van door derden opgegeven aansluitpunten,deze punten moeten

Nadere informatie

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING CASCO OF VOLLEDIG AFGEWERKT? AAN U DE KEUZE! DAKKAPEL & DAKOPBOUW Topkwaliteit dakkapellen op traditionele wijze ter plaatse

Nadere informatie

verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113

verkooptekening Cronenburgh Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 Kappeyne van de Coppellolaan 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 ligtelijnweg Bulthuisweg Chris Schutweg Bastertlaan Bastertlaan

Nadere informatie

Checklist huis bezichtigen

Checklist huis bezichtigen Checklist huis bezichtigen Een bezichtiging kan erg snel gaan, waardoor u niet alles goed ziet. Het is daarom verstandig om meerdere keren te kijken. Ook praktisch: neem een meetlint, een pen, een potlood

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Overzicht van meest voorkomende aanpassingen

Overzicht van meest voorkomende aanpassingen Toelichting Overzicht van meest voorkomende aanpassingen Indeling woning Verwijderen niet dragende binnenmuur Verwijderen dragende binnenmuur berekening nodig van erkend constructeur Verwijderen van vaste

Nadere informatie

A0AU030 Uitbreiding Woonkamer 1,2m 1,00 à ,00

A0AU030 Uitbreiding Woonkamer 1,2m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1

Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Meest gestelde vragen nieuwbouw Centrumplan fase 1 Hieronder leest u de meest gestelde vragen over de nieuwbouwwoningen in fase 1 van het Centrumplan. De vragen zijn gerangschikt per woningtype. Type:

Nadere informatie

Zelf klussen FORMULIER. Wat mag wel en niet

Zelf klussen FORMULIER. Wat mag wel en niet FORMULIER Zelf klussen Wat mag wel en niet Hieronder vindt u een overzicht van de meest voor komende veranderingen. In de kolommen geven wij u helder aan wat u mag aanpassen met of zonder toestemming van

Nadere informatie

TUGELA CHECKLIST AFBOUW CASCO WONINGEN VIERDE VERDIEPING

TUGELA CHECKLIST AFBOUW CASCO WONINGEN VIERDE VERDIEPING TUGELA CHECKLIST AFBOUW CASCO WONINGEN VIERDE VERDIEPING INHOUD Algemeen 3 Eisen afbouw woningen 5 Checklist afbouw 6 Aandachtspunten leidingschacht 9 Voorbeeld detailleringen 10 Hoewel deze informatie

Nadere informatie

verdiepte kast dichtzetten legplanken behouden 13 slaapkamer 14,9 m² legplanken behouden 14 toilet 1,2 m² 9 kantoor 5,7 m²

verdiepte kast dichtzetten legplanken behouden 13 slaapkamer 14,9 m² legplanken behouden 14 toilet 1,2 m² 9 kantoor 5,7 m² VH.2 elektra kast? verdiepte kast dichtzetten nieuw te schacht tot 2e verdieping V06 kelder handhaven 330 250 verdiepte kast dichtzetten kozijn dichtzetten Voor het voorhuis geldt t.p.v. grove scheurvorming

Nadere informatie

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje Woningaanpassingen volgens het boekje Soms wilt u uw woning aan uw eigen smaak aanpassen. Plicht Getrouw doet daar niet moeilijk over. Wanneer handige doe-het-zelvers verbeteringen willen aanbrengen of

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s)

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s) Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Woningtype Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats Telefoon privé Telefoon mobiel E-mail Handtekening verkrijger(s) N.B.

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Checklist. Schoon en heel. Alles wat u moet weten bij verhuizing

Checklist. Schoon en heel. Alles wat u moet weten bij verhuizing Checklist Schoon en heel Alles wat u moet weten bij verhuizing Trappen Indien op zolders een slaapkamer of hobbyruimte is ingericht, is een vaste trap verplicht. Anders inrichting zolderkamer te verwijderen.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Type F1. Bouwopties. Kenmerk 28 juni 2018

Type F1. Bouwopties. Kenmerk 28 juni 2018 Kenmerk 28 juni 2018 Bouwopties Let op! Mocht u willen kiezen voor één of meerdere ruwbouwopties uit onderstaande lijst, dan dient u deze keuze te maken voor het ondertekenen van de koopaanneemovereenkomst.

Nadere informatie

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst.

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Een defect melden aan de technische dienst 2 Inhoud Bel naar de technische dienst Wat moet u doen? p. 4 Wat zegt u? p. 4 Kent

Nadere informatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie Toelichting Aanpassingen aan gevels & dak en aanbrengen van isolatie U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Plaatst u tuindeuren, een schuifpui, een dakraam of een dakkapel? Dan moet

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Geul 68 3961 HZ Wijk bij Duurstede Datum: 3 augustus 2012 Geul 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Kerkeland 44 3947 MX Langbroek Datum: 30 augustus 2012 Kerkeland 44 Langbroek Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de Grotestraat

Nadere informatie

Brand is te voorkomen. Gelukkig maar.

Brand is te voorkomen. Gelukkig maar. Risico s by Hiscox Brand is te voorkomen. Gelukkig maar. Zo voorkomt u erger Wat als het dan toch gebeurt? Controleer uw elektrische installatie en elektronische apparatuur. Laat bijvoorbeeld om de vijf

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 diepte van circa 1,20m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, 1021813 Uitbouw begane grond achterzijde

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

Presentatie brochure Columbuslaan Terugkoppeling BC aan bewoners

Presentatie brochure Columbuslaan Terugkoppeling BC aan bewoners Presentatie brochure Columbuslaan 421-539 Terugkoppeling BC aan bewoners 14 maart 2019 Onderwerpen - Terugblik afgelopen periode - Basisplan - Woningen in de plint - Het vervolg - Vragen TERUGBLIK basisplan

Nadere informatie

Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage

Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage OIRSCHOT Gasthuisstraat 29h Zeer royaal appartement gelegen op de bovenste (2 e )etage met garage voorzien van lift en videofoon VRAAGPRIJS (garage apart te koop voor 25.000) 175.000 K.K. OPPERVLAKTE 130

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Ringoven 43 3961 EH Wijk bij Duurstede Datum: 8 augustus 2012 Ringoven 43 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres :

Nadere informatie

1.12 CV 1,6 m woonkamer 26,9 m2. kunststof kozijnen. kleur als bestaand merk en type n.t.b. kunststof kozijnen. kunststof kozijnen

1.12 CV 1,6 m woonkamer 26,9 m2. kunststof kozijnen. kleur als bestaand merk en type n.t.b. kunststof kozijnen. kunststof kozijnen 97 3414 23 70 984 1140 70 1000 70 1580 5240 305 895 50 4150 910 1.7 slaapkamer 11,4 m2 1.9 slaapkamer 10,1 m2 1.5 toilet 1,8 m2 1.6 washok 1,3 m2 wm dr 1.8 hal 2,2 m2 0 + p 1.10 badkamer 5,1 m2 1.4 keuken

Nadere informatie

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009

INFORMATIE. Kluswijzer. Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 INFORMATIE Kluswijzer Afdeling Woondiensten Balk, december 2009 Inhoud 1. INLEIDING 1. Inleiding 2. Tuin en erf.. 3. Gevel en dak.. 4. Woningindeling.... 5. Woninginrichting.. 6. Keuken.. 7. Sanitair en

Nadere informatie

Rapport aankoopkeuring Anoniemstraat 25 te Demo-stad

Rapport aankoopkeuring Anoniemstraat 25 te Demo-stad Rapport aankoopkeuring Anoniemstraat 25 te Demo-stad Opdrachtnummer: 2015003 Inhoud Basisgegevens... 3 Waarderingsnormen en afkortingen... 4 Algemene beoordeling... 5 Overzicht kostenraming... 6 Woningverbetering

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Staat van afwerking Leven in de Branderij fase 1

Staat van afwerking Leven in de Branderij fase 1 Staat van afwerking Leven in de Branderij fase 1 HERENHUIS EN BRANDERSHUIS (BWNR S 1 T/M 5, 8 T/M 10, 14 EN 16 T/M 19) BEGANE GROND Entree, glad afgewerkt - kruipluik - structuurspuitwerk wit Toilet -

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016 Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 26v69 woningen Woningtype 26 woningen Gouden Podium Versiedatum 16-1-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph

ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN. Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN Richtlijnen voor klussen in een woning van St. Joseph 1 Zelf veranderingen aanbrengen 1. Algemeen Woningstichting St. Joseph vindt het belangrijk dat huurders zich thuis

Nadere informatie

MERKELBACH CHECKLIST AFBOUW PRIJSVRAAG

MERKELBACH CHECKLIST AFBOUW PRIJSVRAAG MERKELBACH CHECKLIST AFBOUW PRIJSVRAAG INHOUD Algemeen 3 Eisen Bouwbesluit 4 Checklist Afbouw 5 Detailleringen 8 Colofon Merkelbach is powered by Eén Blok Stad en een samenwerking van: Ymere, ERA Contour

Nadere informatie

TE KOOP IN TILBURG KASTEEL AMERONGENSTRAAT 3

TE KOOP IN TILBURG KASTEEL AMERONGENSTRAAT 3 TE KOOP IN TILBURG KASTEEL AMERONGENSTRAAT 3 KOOPSOM: 229.000,- K.K. OP GEWILDE STAND IN WOONWIJK DE REIT GELEGEN UITSTEKEND ONDERHOUDEN ROYAAL UITGEBOUWD EN GEMODERNISEERD WOONHUIS MET O.A. EXTRA DAKOPBOUW;

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Ruimte overzicht Vrijstaande woning (type A)

Ruimte overzicht Vrijstaande woning (type A) Ruimte overzicht Vrijstaande woning (type A) 28 HAL Ruimtenummer : A-0.1 Verdieping : Begane grond Wandafwerking : Behangklaar Vloerafwerking : Zwevende zandcement dekvloer Trapafwerking : Wit voorgelakt

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00

A0.LB0.10 Loungeberging type 01 (standaard)... à 0,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Verzoek tot offerte verbouwing Schoutenkampweg 44, Soest

Verzoek tot offerte verbouwing Schoutenkampweg 44, Soest Verzoek tot offerte verbouwing Schoutenkampweg 44, Soest Martin Marijnissen 0610221371 Bonairestraat 77hs, 1058XE Amsterdam (huidig adres) Omschrijving Voor ons nieuwe huis aan de schoutenkampweg in Soest

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Wij bouwen aan uw woonwensen!

Wij bouwen aan uw woonwensen! Wij bouwen aan uw woonwensen! es Bouw B.V. Dynamoweg 27, 2627 CG Delft T (015) 285 08 64 F (015) 261 40 72 E info@rdevriesbouw.nl I www.rdevriesbouw.nl Een totaalpakket voor es S Een totaalpakket voor

Nadere informatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie Toelichting Aanpassingen aan gevels & dak en aanbrengen van isolatie U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Bouwt u een aanbouw, serre of erker, plaatst u tuindeuren, een schuifpui,

Nadere informatie

Hoevenstraat 10 - Beringe

Hoevenstraat 10 - Beringe Hoevenstraat 10 - Beringe Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze prachtige half vrijstaande woonboerderij van 500 m³ is gelegen op een schitterende locatie in

Nadere informatie

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN A ALGEMEEN Aansluitingen Aardlekschakelaar Gekeurd door erkend installateur. Airco (buitenunit) Elektra (uitbreiding groepen) Gekeurd door erkend installateur. Elektra berging Gekeurd door erkend installateur.

Nadere informatie

Veilig hang en sluitwerk middel maatwerk offerte 5 5b. Info middel

Veilig hang en sluitwerk middel maatwerk offerte 5 5b. Info middel 1 kosten overzicht. 17-08-2015 gewijzigd : Algemene veiligheid in en om de woning belang Oplossingen Kosten in 1 Rookmelders hoog Rookmelders op lichtnet. 2 Koolmonoxidemelder, rookmelder meldt geen koolmonoxide!

Nadere informatie

Kluswijzer December 2017

Kluswijzer December 2017 Kluswijzer December 2017 Inhoud 1. Inleiding 2. Tuin en erf 3. Gevel en dak 4. Woningindeling 5. Woninginrichting 6. Keuken 7. Sanitair en kranen 8. Installaties 9. Isolatie 10. Onderhoud 1. INLEIDING

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Indeling 1e verdieping

Indeling 1e verdieping Rijksweg 49V Limmen Rijksweg 49V Limmen Door de aantrekkelijke ligging aan de rustige en tevens zonnige zijde van het complex is dit volledig vrijstaand 4-kamerappartement appartement tevens op de bovenste

Nadere informatie

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH

OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR /A//2017.E077.01/BAT.OL-BH OPMETING BEGRAAFPLAATS - RENOVATIE VAN DE CONCIËRGEWONING - OPDRACHT NR. 2017.144/A//2017.E077.01/BAT.OL-BH Nr. Beschrijving Type Eenh. H EP BTW 1 Algemeenheden 1.1 Werfinstallatie H ff 1,00 1.2 Coördinatie

Nadere informatie

Spaarwaterstraat 112 Den Haag

Spaarwaterstraat 112 Den Haag Spaarwaterstraat 112 Den Haag Wensen verbouwing Dianne Keur ds.keur@gmail.com 0615878946 Hans Verheijde hverheijde@gmail.com 0610888882 Inhoudsopgave 1. Oorspronkelijke staat... 2 2. Woonwensen... 4 3.

Nadere informatie

Werkzaamheden Noordereinde 15, s Graveland

Werkzaamheden Noordereinde 15, s Graveland Inhoud: 1. Plaatsen dakkapel 2. Dak renoveren 3. Aftimmeren / plaatsen wanden slaapkamer 2 & 3 4. Badkamer plaatsen 5. Aftimmeren / plaatsen wand slaapkamer 1 6. Aftimmeren washok / vloer washok 7. Voorbereiden

Nadere informatie

Wie waakt als je slaapt? Rookmelders laten je niet stikken!

Wie waakt als je slaapt? Rookmelders laten je niet stikken! Wie waakt als je slaapt? Rookmelders laten je niet stikken! 1 Brand! Je moet er niet aan denken dat je op een nacht wakker schrikt omdat er brand is. De paniek die dan uitbreekt. Hoe breng je jezelf, je

Nadere informatie

Checklist Huis kopen TOP. MuurTotaal. 60 aanbevelingen bij het kopen van een huis. gladde wanden zonder stukadoren. René van Esch 06-43 86 11 60

Checklist Huis kopen TOP. MuurTotaal. 60 aanbevelingen bij het kopen van een huis. gladde wanden zonder stukadoren. René van Esch 06-43 86 11 60 Checklist Huis kopen 60 aanbevelingen bij het kopen van een huis Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Deze checklist helpt je om alle zaken goed te regelen waardoor het kopen van een huis wat minder

Nadere informatie

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) MAART 2017

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) MAART 2017 Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) MAART 2017 Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) Als u wilt klussen in uw woning, geeft Woonpartners u daar graag de ruimte voor. Voor het aanbrengen van veranderingen

Nadere informatie

Kerkweg 11 Reeuwijk Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Kerkweg 11 Reeuwijk Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Kerkweg 11 Reeuwijk Vraagprijs 469.000,-- k.k. Op unieke locatie gelegen half-vrijstaand woonhuis met uitbouw aan de achterzijde en aan de zijkant. Door de uitbouw aan de zijkant (gerealiseerd in circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1003300 Carport Op de kavel wordt een carport gerealiseerd ten behoeve van een auto-opstelplaats (exclusief bestrating en/of zandpakket). De carport

Nadere informatie

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin!

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Oostdijk 219, 3261 KE Oud-Beijerland Deze dijkwoning met klein plaatsje aan de voorzijde en tuin met berging aan de achterzijde is gebouwd begin 1900

Nadere informatie

Werken in een groep van 4 max 40 punten. Inleverdatum vóór wo 30 maart 16.00u.

Werken in een groep van 4 max 40 punten. Inleverdatum vóór wo 30 maart 16.00u. PvB-7 OM-1 Opdracht 2 Leren werken met planning. Werken in een groep van 4 max 40 punten. Inleverdatum vóór wo 30 maart 16.00u. Situatie. Jullie werken voor een onderhoudsbedrijf aan allerlei klussen bij

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN A ALGEMEEN 1. Aansluitingen Aardlekschakelaar Gekeurd door erkend installateur. Airco (buitenunit) Elektra (uitbreiding groepen) Gekeurd door erkend installateur. Elektra berging Gekeurd door erkend installateur.

Nadere informatie

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Datum: Adres: Postcode: Bouwjaar: Vraagprijs: Woning Oppervlakte totaal: m 2 Oppervlakte woning: m 2 Oppervlakte achtertuin: m 2 Oppervlakte voortuin: m

Nadere informatie

Onderhoud Wie doet Wat Centrada Centrada. Huurder

Onderhoud Wie doet Wat Centrada Centrada. Huurder CV (Centrale verwarming installatie) CV Leidingen en/of rookgasafvoer repareren bij lekkage of defect Bijvullen, ontluchten van de CV Storing en onderhoud (Installateur, zie sticker op de ketel) O Ontstoppingsfonds

Nadere informatie

Woningkoopkracht. Checklist. Woningbezichtiging

Woningkoopkracht. Checklist. Woningbezichtiging Woningkoopkracht Checklist Woningbezichtiging Over ons Met ons onafhankelijke hypotheekadvies zorgen we ervoor dat u weet waar u aan toe bent zodat u straks zorgeloos kunt wonen in uw droomhuis. Woningkoopkracht

Nadere informatie

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement Thuis in goed Overzicht serviceabonnement Verdeling kosten per actie aanrecht Laden, scharnieren en sluitingen kastjes onderhouden Laden vergen wege ouderdom/slijtage Aanrechtblad onderhoud en vergen door

Nadere informatie

Uitkomsten woningchecks 18 minuten-plus gebieden Accolade. Fryslân

Uitkomsten woningchecks 18 minuten-plus gebieden Accolade. Fryslân Uitkomsten woningchecks 18 minuten-plus gebieden Accolade Fryslân Uitgangspunten project woningchecks 18 minuten-plus gebieden Het project richtte zich enkel op permanent bewoonde woningen waarbij Brandweer

Nadere informatie

Kloksteeg 25B Leiden

Kloksteeg 25B Leiden Kloksteeg 25B Leiden Voor informatie kunt u contact opnemen met : Patrick Bakker 06-53287414 patrick@clingendaelvoorschoten.nl Gilbert Holling 06-44913384 gilbert@clingendaelvoorschoten.nl Victor Petit

Nadere informatie

VOORBEELD OPLEVERINGSKEURING RAPPORT

VOORBEELD OPLEVERINGSKEURING RAPPORT VOORBEELD OPLEVERINGSKEURING RAPPORT Voorbeeldstraat 321 1000 AA Hoofdstad Referentie aanvrager: BIJN3786898 Rapportnummer: 7JK89UP Uitgebracht op: 2 oktober 2013 Uitgebracht door: BIJN Real Estate BV

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

Volledige renovatie badkamer te Hilversum

Volledige renovatie badkamer te Hilversum Volledige renovatie badkamer te Hilversum Beschrijving renovatie badkamer, Page 1 Opdrachtbeschrijving Achtergrond Het huis (Potgieterlaan, Hilversum) dateert uit 1926. In 2013/2014 heeft een grote renovatie

Nadere informatie

Aanpassingen in de inrichting van de woning

Aanpassingen in de inrichting van de woning Toelichting Aanpassingen in de inrichting van de woning U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Onze opzichter adviseert u graag over de inrichting van uw woning, als het gaat om de

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Friese Steen 68 3961 XK Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Friese Steen 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 1 1017100 Erker begane grond voorzijde (woning type A) Op de begane grond, aan de voorzijde van de woning, wordt een erker gerealiseerd. De erker wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

Stap in de vernieuwing van de wijk

Stap in de vernieuwing van de wijk Stap in de vernieuwing van de wijk Samen kijken naar de beste aanpak voor uw woning Van verouderd naar eigentijds en fijn wonen Resultaten onderzoek Intermaris wil voor de toekomst weten waar de mogelijkheden

Nadere informatie