Nieuwsbrief juli 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief juli 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief juli 2017 Beste allemaal, Over ruim twee weken begint de zomervakantie. Als school nemen we afscheid van groep 8. Na acht vertrouwde jaren volgt een nieuw begin. Ook Sander en Emma Blankespoor, Sepp de Regt en juf Lianne Haring trekken verder. Dankbaar zijn we voor het spoor wat jullie achterlaten. Dankbaar zijn we voor het mooie schooljaar wat achter ons ligt. We voelen ons gezegend en zijn trots op de stappen die we met elkaar hebben gezet. Talentvol onderwijs vanuit hoofd, hart en handen is meer zichtbaar geworden. Dank jullie wel leerlingen, ouders en teamleden voor het samen op weg zijn. We zijn unieke mensen en toch Mensen zijn verschillend, de vingerafdruk van jou is anders dan die van mij. Ons DNA verschilt van persoon tot persoon en dat maakt ons uniek. Net zo uniek is onze kijk op de wereld en de manier waarop we de dingen beleven. We kunnen elkaar aanvoelen maar wat we ervaren zal nooit helemaal precies hetzelfde zijn. Toch zijn we uit dezelfde klei gebakken. Aardse wezens opgebouwd uit stof. Product van dezelfde Schepper, voor wie verschillen niet tellen als het gaat om waardering: jij en ik, wij betekenen evenveel voor hem, want de grote Maker heeft in ieder mens iets van zichzelf gelegd. Jij en ik zijn waardevol, ieder op onze eigen manier.

2 Juli nieuws: Welkom op school: Welkom Eshan Mohammed, Niek Groenenboom en Mila Kuijk in groep 1. Een fijne tijd bij ons op school gewenst! Spreekmiddag/avond: Voor de spreekmiddag/avond van vandaag bent u uitgenodigd. Neem een gerust een kopje thee of koffie in de hal. Groepssluiting: Morgen zijn de ouders van groep 8 van harte welkom bij de laatste groepssluiting van dit schooljaar. Het begint om uur. Schoonmaakdagen onderbouw: Maandag 10 juli, dinsdag 11 juli en woensdag 12 juli zijn de schoonmaakdagen voor de onderbouw. Helpt u ook (weer) mee? Graag bij de leerkrachten van de onderbouw aangeven wanneer u aanwezig kan zijn. De leerlingen van de groepen 4/5 tot en met 8 maken met behulp van leerkrachten en stagiaires de ruimtes schoon. Alvast hartelijk dank voor uw hulp! Vossenjacht: De leerlingen van groep 8 organiseren voor de overige leerlingen van de school op dinsdagmiddag 11 juli een vossenjacht met als thema: Het dagelijks leven. Doorschuifmiddag: Op donderdagmiddag 13 juli maken de leerlingen kennis met hun nieuwe juf of meester. Ook de leerlingen die in september nieuw op school komen worden hiervoor uitgenodigd. Rapport: Op vrijdag 14 juli komt het tweede rapport mee naar huis. Ditmaal hoeft het rapport niet terug mee naar school. Komend schooljaar bieden we een nieuw rapport aan. Afscheid juf Lianne: Tijdens de weekopening van 17 juli nemen we afscheid van juf Lianne. Musical groep 8: Groep 8 mag viermaal de musical aan publiek laten zien. Op maandag 17 juli spelen ze op de ochtend voor de onderbouw. s Middags doen ze dit voor oudere broers, zussen, opa s, oma s en de oudleerlingen. Op dinsdagmorgen komen de leerlingen van de midden en bovenbouw kijken. s Avonds is de afscheidsavond. Alle ouders zijn welkom vanaf uur.

3 High tea: Op maandagmiddag 17 juli bent u vanaf uur van harte welkom om te genieten van een high tea georganiseerd door leerlingen en het team waarin wij dank u wel zeggen voor alle hulp van het afgelopen jaar. Laatste schooldag groep 8: Op woensdag 19 juli zwaaien wij als school de leerlingen van groep 8 uit vanaf uur. De ouders mogen hierbij aanwezig zijn! Start zomervakantie: De zomervakantie start op 20 juli om uur voor de groepen 1 tot en met 7. Overig nieuws: Oproep 1: Wij zoeken ouders die willen meehelpen aan de hoofdluisbestrijding op onze school. Het is de bedoeling om een OUDERWERKGROEP op te zetten. Deze ouderwerkgroep zal met goede begeleiding zorg dragen voor de uitvoering van de hoofdluiscontrole op onze school. Wanneer u gaat deelnemen aan de ouderwerkgroep wordt u door de jeugdverpleegkundige van de GGD bijgeschoold op het gebied van hoofdluis. U zult het beestje goed weten te herkennen en voldoende informatie hebben om het probleem adequaat aan te kunnen pakken. Tevens krijgt u inzicht in het luizenbeleid, waarin duidelijk staat, welke actie ondernomen moeten worden, als er luizen zijn ontdekt. Hierna bent u in staat om als ouderwerkgroep zelfstandig de luizenbestrijding op school aan te pakken. Om een beetje een indruk te krijgen van de tijdsinvestering: per groep zal er na elke vakantie een hoofdluiscontrole plaatsvinden. Deze controle wordt door de ouderwerkgroep uitgevoerd. De leerkracht zal vervolgens de ouders van kinderen bij wie luizen geconstateerd zijn informeren. Na 2 weken wordt een her controle uitgevoerd in de groep waar hoofdluis is geconstateerd en in de groep van eventueel broertjes en zusjes. Als u het leuk vindt om de strijd aan te binden tegen de hoofdluis, kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Wij zoeken voor elke groep 2 ouders. Voor opgave of meer informatie graag contact opnemen met Daniëlle Lokhorst, de intern begeleider. Ook bereikbaar via (ibaanboord@codenz.nl). Oproep 2: Daarnaast is de school op zoek naar ouders het overblijfteam willen versterken. Oma Loes stopt er na al die jaren mee. Informatie graag opvragen bij Linda Venema de overblijfcoördinator (overblijfaanboord@codenz.nl) en/of de directie Ada Tiemes.

4 Nieuws uit de OC: Nog even en het is vakantie! We hebben afgelopen jaar veel activiteiten mee mogen organiseren. Terugkijkend hebben we een hele fijne kerst- en paasviering gehad. We hebben een leuk sinterklaasfeest gehad. In maart was er een goed bezochte ouderavond. We hebben in april de koningsspelen mogen vieren. De avondvierdaagse in mei is goed verlopen met heel veel enthousiaste kinderen. Al deze activiteiten hebben we met hulp van velen van u kunnen doen en daarvoor wil ik u namens de oudercommissie heel hartelijk bedanken. We hopen dat we komend seizoen ook weer op uw steun mogen rekenen. Tot slot wil ik u alvast een heel goede vakantie wensen en tot ziens in het nieuwe schooljaar. Nieuws uit de MR: MR krijgt nieuwe leden! In de MR denken drie betrokken ouders (oudergeleding) - samen met drie leerkrachten (personeelsgeleding) - na over het beleid van Aan Boord. Als ouders kunnen wij zo ook op deze manier meedenken over bijvoorbeeld beleidszaken, formatie, financiën en groepsindeling. Voor een aantal onderwerpen wordt aan de oudergeleding instemming gevraagd, voordat beleid kan worden uitgevoerd en/of geïmplementeerd. De MR is daardoor steeds op de achtergrond aanwezig om kritisch mee te denken over het onderwijs op Aan Boord. Na de komende zomervakantie zal er een wisseling plaatsvinden binnen zowel de oudergeleding als de personeelsgeleding. Aftredend dit jaar zijn Esther Schipper, Rinaldo Pothof, Marieke Berk en Ineke Hopman. De nieuwe oudergeleding zal gaan bestaan uit Lilian Licht (voorzitter), Marianne van Oene en Martin Berenst. De nieuwe personeelsgeleding zal gaan bestaan uit Marianne Scherjon, Martijn van Elp en Niels Ehlting. Als ouder bent u altijd welkom bij het open gedeelte van de MR-vergadering. In het komende schooljaar is het de bedoeling dat voorafgaand aan een vergadering, de agenda en notulen op de website van Aan Boord zullen worden geplaatst. Bij dezen bent u nogmaals van harte uitgenodigd! Terugblik vorige nieuwsbrief: Opening boslokaal: Als school hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen. Door samen te werken is dit initiatief tot stand gekomen. Dagelijks hebben wij plezier van het boslokaal. Onze leerlingen komen er graag. Komend schooljaar gaan we als team van Aan Boord de natuurlessen zo veel mogelijk buiten geven. Afgelopen jaar hebben vooral in groep 8 gemerkt dat buiten lessen de betrokkenheid verhoogt, het leergedrag verandert en het plezier in leren is toegenomen. Het is meer van betekenis geworden. Leerlingen passen de opgedane kennis en vaardigheden eerder toe in een nieuwe situatie.

5 Bezoek aan het Koningspaar: Groep 8 heeft lang op de Koning en de Koningin staan wachten, maar het was de moeite waard. Een bijzonder moment om erbij te mogen zijn.

6 De schoolreisjes: De schoolreisjes waren een succes. Veel kinderen hebben met glimmende ogen verteld over hun belevenissen. De foto s zijn toegevoegd aan de schoolwebsite TussenSchoolseOpvang (het overblijven) De Tussen Schoolse Opvang wordt gedigitaliseerd. Dat betekent dat we voor de zomervakantie het overblijven voor het komende schooljaar in kaart willen brengen. De uitnodiging komt volgt vandaag via de mail. Tevredenheidpeilingen: Net als afgelopen jaar worden er tevredenheidpeilingen uitgezet onder leerlingen, ouders en team. Deze uitnodiging kunt u morgen verwachten. Wie zijn er jarig in juli en augustus? 1 juli Jeffrey Horrel groep 6 3 juli Melissa Zaagman groep 4A 6 juli Robbe van Aarsen groep 3 17 juli Ole Kamans groep 4B 22 juli James van der Leij groep 7 23 juli Yannick Vernooij groep 8 25 juli Sofie van Arkel groep 4A 27 juli Lisset Post Herrera groep 4A 1 augustus Mosameh Jafari groep 8 2 augustus Elise Leeuwrik groep 7 4 augustus Tirza de Regt groep 6 5 augustus Marijn Speek groep 4B 8 augustus Raf Slootweg groep 7 Rowan Tiemes groep 7 9 augustus Rayan Chahchah groep 5 10 augustus Ashley Tulp groep 4A 16 augustus Silvy Suithoff groep 3 Jasmijn Duim groep 3 Myrthe Leenders groep 8 21 augustus Ravi Prins groep 1 22 augustus Jorien Zomerman groep 5 25 augustus Maarten de Regt groep 3 Joel Malec groep 8 Allen een heel fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017 Nieuwsbrief juni 2017 Beste allemaal, Wat was het een succes om onze Hemelvaartsdag door te brengen in het Wisentbos. Die dag hadden we tienduizend redenen om dankbaar te zijn. Er is genoten van de natuur,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar 2016-2017 is in volle gang. Afgelopen woensdagavond hebben we in de startdienst met als thema Gods liefde een zegen over ons schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wat een prachtig begin van de maand ligt er achter ons. Het kamp van groep 8 was een groot succes. De sfeer was goed en er was volop gezelligheid. Sommige

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE SCHOOLJAAR 2015-2016 P.C.B. AAN BOORD LIJZIJDE 23 8251 CW DRONTEN 0321-381710 AANBOORD@CODENZ.NL WWW.PCBAANBOORD.

INFORMATIEBOEKJE SCHOOLJAAR 2015-2016 P.C.B. AAN BOORD LIJZIJDE 23 8251 CW DRONTEN 0321-381710 AANBOORD@CODENZ.NL WWW.PCBAANBOORD. INFORMATIEBOEKJE SCHOOLJAAR 2015-2016 P.C.B. AAN BOORD LIJZIJDE 23 8251 CW DRONTEN 0321-381710 AANBOORD@CODENZ.NL WWW.PCBAANBOORD.NL In dit informatieboekje vindt u alle praktische zaken rondom Aan Boord

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Beste allemaal, Je roeping, je geroepen voelen staat deze maand als thema centraal. Wat is geroepen worden? En wanneer voel je dat je geroepen bent? Heeft het te maken met iets

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

De komende periode. Agenda

De komende periode. Agenda Nummer 46, 8 juli 2016 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Agenda De

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief 16 16 juli 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 zit er bijna op! Nog een weekje en dan begint de zomervakantie. In de bijlage van deze nieuwsbrief lees je de

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 24 juni Start intekenen eindgesprekken in Digiduif 27 juni Juffen/ meestersdag 28 juni Sluiting intekenen Eindgesprekken in Digiduif 29 juni Rapport

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni AGENDA nr. 19 Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni Dinsdag 26 juni schoonmaakavond Vrijdag 29 juni nieuwsbrief 20 JARIG Lisa Oskam 24-6 groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste allemaal, Als school hebben we afscheid genomen van juf Anne-gré de Roo. Na ruim een jaar heeft onze collega gekozen voor een andere wending in haar leven. Natuurlijk vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017 Nieuwsbrief Week 29 16 t/m 22 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen week hebben de kinderen hun rapport mee naar huis gekregen en bent u als ouder op school geweest voor een afrondend 10minutengesprek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Suikerfeest in de Ouderkamer (9:00 10:00 uur) Ouder-bedankavond + musical (20:00 22:00. Leonardo da Vinci dag 5 jaar Leonardo

Suikerfeest in de Ouderkamer (9:00 10:00 uur) Ouder-bedankavond + musical (20:00 22:00. Leonardo da Vinci dag 5 jaar Leonardo Eurodreef 1 - Postbus 165, 5430 AD Cuijk Telefoon: 0485-313429 E-mail: info@deregenboogcuijk.nl www.deregenboogcuijk.nl Kalender en belangrijke data jaargang 21 nr. 11 7 juli 2016 maandag 11 t/m vrijdag

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Integraal nieuws Rust Terugblik op het afgelopen jaar Startavond IKC Juliana

Integraal nieuws Rust Terugblik op het afgelopen jaar Startavond IKC Juliana Integraal nieuws Rust We hebben het allemaal even nodig. Om uit te rusten van ons werk of andere dingen, om tot rust te komen in ons hoofd en om indrukken te verwerken. We leven in onrustige tijd, van

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief April. Van de directie

Nieuwsbrief April. Van de directie Nieuwsbrief April 2018 Van de directie Eindtoets Inmiddels heeft de eindtoets voor groep 8 plaatsgevonden. Op 17 t/m 19 april hebben de kinderen s morgens hard gewerkt aan verschillende reken- en taaltaken.

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus No 1 30 augustus C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Extra nieuwsbrief Vandaag ontvangt u een extra nieuwsbrief. Na een

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit!

Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 8 22 november 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Teamnieuws Op 15 november is juf Heidy (groep 7a) bevallen van een gezonde zoon. Hij heeft de stoere naam Duuk gekregen en doet zijn naam nu al eer

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

Voorwoord- overblijf. Belangrijke data. Vakantie

Voorwoord- overblijf. Belangrijke data. Vakantie Nieuwsbrief nr. 6 Mei/juni 2019 Voorwoord- overblijf Het traditionele lesrooster en daarbij horende overblijf. Het is op onze school een noodzakelijk kwaad voor de een en voor de ander een reden om onze

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd!

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd! Het! We zijn begonnen aan de eindspurt van het schooljaar! De toetsen zijn achter de rug Volgende week ontvangt u het tweede rapport van uw kind We krijgen een enorm leuke sportdag We gaan de musical zien

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

AGENDA nr 20. Welkom bij ons op school en we hopen dat jullie bij ons een hele fijne tijd zullen hebben. Laatste schoolweek voor de vakantie

AGENDA nr 20. Welkom bij ons op school en we hopen dat jullie bij ons een hele fijne tijd zullen hebben. Laatste schoolweek voor de vakantie AGENDA nr 20 Laatste schoolweek voor de vakantie Woensdag 6 juli Musical en strooien groep 8 Donderdag 7 juli??? Vrijdag 8 juli 11.00 u Verhuizen groep 2 en 4 12.00 u Alle leerlingen om 12.00 u uit Vakantie

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie