Algemene voorwaarden Creactiv

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Creactiv"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Creactiv ARTIKEL 0 INLEIDENDE BEPALING 0.1 De hierna volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst gesloten tussen een bezoeker van deze website ( en Creactiv BVBA (hierna: Creactiv), met als ondernemingsnummer BE en rekeningnummer BE , met maatschappelijke zetel te Sint-Pieters-Leeuw 0.2 Deze algemene voorwaarden hebben steeds voorrang op alle andersluidende voorwaarden van de bezoeker. Bijkomende voorwaarden worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door Creactiv aanvaard zijn. ARTIKEL 1 CONTRACT OPSCHORTING EN BEËINDIGING VAN HET 1.1. Het contract kan van rechtswege beëindigd kunnen worden in de volgende gevallen en op de volgende wijzen: Bij niet-naleving door een partij van een contractuele verplichting, moet de tegenpartij de in gebreke blijvende partij door middel van een aangetekende brief met ontvangstbewijs aanmanen om haar verplichtingen na te komen. Indien de in gebreke blijvende partij zich niet schikt naar deze aanmaningsbrief binnen 15 dagen na het ontvangst ervan, kan het contract door de tegenpartij van rechtswege en zonder voorafgaande gerechtelijke tussenkomst worden beëindigd ten nadele van de in gebreke blijvende partij. Dit zonder dat de tegenpartij de mogelijkheid tot schadeloosstelling verliest In geval van insolventie (staking van betalingen, wankel krediet, grote financiële moeilijkheden, enz.), aanvraag van gerechtelijk akkoord, het faillissement van een partij, bedreiging of stopzetting van een activiteit om andere dan financiële redenen, kan de beëindiging van het contract met onmiddellijk effect en zonder voorafgaande ingebrekestelling plaatsvinden door een eenvoudige kennisgeving gericht aan de andere partij De rechten, plichten en verantwoordelijkheden van de betrokken partijen zullen volledig van toepassing blijven tijdens de periode voorafgaand aan de beëindiging

2 van het contract en de klant zal alle bedragen verschuldigd zijn voor het door het Creactiv gerealiseerde werk en door Creactiv gedane uitgaven te betalen tot aan de effectieve beëindiging van het contract Indien er een overeenkomst voor onbepaalde duur is aangegaan, kan deze op elk ogenblik voortijdig beëindigd wordt door elk der partijen mits het in acht nemen van een opzegtermijn van 3 kalendermaanden Bij het beëindigen van een overeenkomst om eender welke reden, zullen de partijen te goeder trouw en in onderling overleg overleggen en samenwerken met op het oog de een correcte afhandeling van lopende engagementen ten aanzien van elkaar of derden en met het oog op het verzekeren van de continuïteit van de dienstverlening door derde partijen. ARTIKEL 2 VERANDERINGEN EN WIJZIGINGEN 2.1. De klant kan aan Creactiv vragen om alle of een deel van de lopende plannen, programma s of werken te wijzigen, te verwerpen, te annuleren of te onderbreken. Creactiv zal dan alle redelijke maatregelen treffen om aan deze vraag te voldoen voor zover het daartoe in staat is in het kader van zijn verplichtingen tegenover de leveranciers/onderaannemers (software ontwikkelaars, web designers, web hosting providers, service providers, enz.) Als de door de klant gevraagde wijzigingen leiden tot een vertraging in de uitvoering van het project, zal Creactiv de gevolgen daarvan niet dragen Bij annulering of wijziging zal de klant Creactiv alle kosten of uitgaven die Creactiv daarvoor heeft gemaakt, zowel interne kosten als kosten gemaakt door derden/leveranciers, aan Creactiv terugbetalen. Creactiv zal hiervoor op elk moment een lijst van engagementen t.o.v. derden/leveranciers, de status van de geëngageerde kosten en de status van het door Creactiv zelf gepresteerde werk / geleverde diensten aan de klant moeten kunnen voorleggen. De verbintenissen betreffende de vergoeding van Creactiv zoals, opgenomen in het huidige contract/offerte, zullen in ieder geval nageleefd worden. ARTIKEL 3 AUTEURSRECHT EIGENDOMSRECHTEN EN ANDERE INTELLECTUELE 3.1.

3 Behoudens andersluidend akkoord in het contract is Creactiv eigenaar van alle intellectuele eigendomsrechten op de Communicatie.1 Behoudens andersluidend akkoord in het contract de offerte geldt bovendien onderstaande: - De klant zal geen gebruik maken van de communicatie noch van de creaties van Creactiv, ongeacht of ze door de klant werden voorgesteld en/of aanvaard, binnen of buiten het Contractuele Grondgebied, zonder de schriftelijke en voorafgaande machtiging van Creactiv of in een afzonderlijk document. - Creactiv verwerft bij de betrokken derde-rechtenhouders alle intellectuele eigendomsrechten op de reeds vooraf bestaande creaties van derden en op de in het kader van het huidige contract bestelde creaties van derden die nodig zijn voor de effectieve verspreiding van de communicatie en voor de duur van het contract Betreffende de door de klant gewenste adaptaties van door een ander agentschap voor de klant ontworpen creaties, is de klant verantwoordelijk voor het verwerven van de rechten of het gebruiksrecht inzake deze creaties teneinde vrij en ongestoord gebruik door Creactiv te garanderen. De klant vrijwaart dienaangaande Creactiv tegen iedere aanspraak van derden Creaties voorgesteld aan de klant, die niet door hem worden aanvaard, zullen strikt vertrouwelijk blijven en mogen enkel worden gebruikt mits uitdrukkelijke, voorafgaande en schriftelijke toestemming van Creactiv. Creaties die werden goedgekeurd door de klant, mogen door deze laatste enkel gebruikt worden in het kader van het project De klant kan geen enkel recht laten gelden op computerprogramma's of databanken gebruikt door Creactiv om het product - dienst te leveren. ARTIKEL 4 MATERIËLE EIGENDOM EN BEWARING VAN HET MATERIAAL 4.1. Al het communicatie materiaal voorbereid door Creactiv en betaald door de klant zal de materiële eigendom zijn van de klant, waarbij de intellectuele eigendom geregeld is overeenkomstig artikel 3. Overdracht van materiële eigendom is niet van toepassing op de foto s verkregen bij persagentschappen of beeldbanken, noch op de negatieven van foto s of films, noch op enig andere drager waarop dit materiaal kan worden geleverd. 1 De lay-out van een website kan een creatie zijn als hij voldoende originele elementen bevat om als auteursrechtelijk werk beschouwd te worden. Het principe van de auteurswet is nu eenmaal dat elke nieuwe creatie die voldoende origineel is automatisch door de wet beschermd is en dat kan dus ook voor de websites gelden. Dit punt moet bilateraal besproken worden.

4 De klant zal ook geen overdracht op materiële drager kunnen claimen voor computersoftware en/of databank(en) die door Creactiv gebruikt zijn om diensten aan de klant te leveren of om de communicatie te leveren, behalve indien deze software of databank ontwikkeld werd door Creactiv in opdracht van de klant Indien materialen aangewend worden in het kader van het project, zal Creactiv zorg dragen voor het materiaal van de klant. Creactiv zal de materiële eigendom merken of identificeren en zal verantwoordelijk zijn voor de bewaring ervan. Behoudens uitdrukkelijk verzoek van de klant, zal Creactiv niet verplicht zijn communicatie materiaal bestemd voor reproductie en verspreiding bij de leveranciers terug te nemen Creactiv is aansprakelijk voor verlies van of schade aan het materiaal van de klant of het communicatiemateriaal in bewaring of getransporteerd tussen Creactiv en een derde of nog in het bezit van een derde.

5 ARTIKEL 5 BETALINGSVOORWAARDEN 5.1. Iedere betaling dient strikt voor de gestelde vervaldag uitgevoerd te worden. Onze facturen zijn contant betaalbaar op de zetel van de firma. Tenzij anders schriftelijk overeengekomen, geniet de klant geen uitstel van betaling Indien de factuur niet betaald wordt voor het vervallen van de vervaldatum, wordt er van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling een interest opeisbaar gemaakt gelijk aan 10%, of de wettelijke interestvoet indien die meer bedraagt Indien de factuur onbetaald blijft op de vervaldag, wordt het saldo van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling verhoogd met 10%, met een minimum van Elke niet-betaling van een factuur voor het vervallen van de vervaldatum brengt de opeisbaarheid mee van alle andere facturen ten laste van de dezelfde schuldenaar. ARTIKEL 6 WAARBORGEN EN SCHADELOOSSTELLING 6.1. De klant waarborgt de inhoud en de technische kwaliteit van alle producten die het onderwerp uitmaken van het project, alsook dat deze producten conform zijn aan geldende octrooien en merken en aan de erop toepasselijke wetgeving, hierin begrepen de Wet betreffende de Handelspraktijken en de Voorlichting en Bescherming van de Consument en dit met uitzondering van die bepalingen in die wet die specifiek de door Creactiv ontwikkelde en uitgevoerde diensten en producten betreffen en waarvoor Creactiv verantwoordelijk en aansprakelijk is. De klant garandeert dat alle personen voorgesteld op fotomateriaal, film, computeranimaties of enige andere drager, of houders van rechten op dit materiaal, hun toestemming hebben gegeven voor publicitair gebruik van deze beelden. Creactiv is bevrijd van elke aansprakelijkheid indien de klant, niettegenstaande kennis te hebben genomen van zulke informatie, beslist deze naast zich neer te leggen. Ieder nadelig gevolg hiervan, voor Creactiv, de consument, de klant of enige andere partij, is in dit geval volledig ten laste van de klant Als er in de gepubliceerde communicatie een fout voorkomt of als de verspreiding ervan uitgesteld wordt of niet plaatsvindt zoals gepland, komen de partijen overeen dat Creactiv daarvoor niet verantwoordelijk is, behoudens een fout of onachtzaamheid van harentwege.

6 6.3. Indien de door Creactiv geleverde diensten het opzetten van een interactief project met third party content of user generated content veronderstelt, zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, online communities, blogs, web 2.0 toepassingen, gastenboeken op internetsites, beoordelingsformulieren op internetsites, komen Creactiv en klant uitdrukkelijk overeen dat Creactiv op geen enkele manier aansprakelijk kan of zal gehouden worden door de klant voor de inhoud, de vorm of de stijl van de door derden geleverde bijdragen. Indien de third party content of user generated content strijdig zou blijken te zijn met enige geldende wetgeving of met enige algemeen aanvaarde sociale gedragsregel, verbinden partijen zich ertoe om, onverminderd de aansprakelijkheidsbeperking van huidig artikel, naar best vermogen samen te werken om de betreffende content zo snel mogelijk te verwijderen en indien mogelijk en indien nodig de auteur ervan te identificeren Indien de door Creactiv geleverde diensten het opzetten van een wedstrijd omvatten, zal Creactiv er zorg voor dragen een gepast reglement voor deze wedstrijd op te stellen en aan alle wettelijke verplichtingen inzake het aanbieden van wedstrijden te voldoen. Creactiv zal alles in het werk stellen wat redelijkerwijze van haar verwacht kan worden om mogelijke fraude bij zulke wedstrijden te voorkomen, doch partijen komen uitdrukkelijk overeen dat indien zich ondanks de genomen normale voorzorgen in de loop van of na afloop van de georganiseerde wedstrijd toch gevallen van fraude onder de deelnemers zouden blijken voor te doen, de klant Creactiv hiervoor niet aansprakelijk kan of zal houden. Indien zulk schadegeval zich toch zou voordoen, ondanks de genomen voorzorgen, verbinden partijen zich ertoe om, onverminderd de aansprakelijkheidsbeperking van huidig artikel, naar best vermogen samen te werken om de gevolgen van de vastgestelde fraude zo snel mogelijk en naar best vermogen op te vangen, de erdoor veroorzaakte schade zo veel mogelijk te beperken en indien mogelijk en indien nodig de dader ervan te identificeren De verplichting van Creactiv reikt tot het maken van de website, sociale media campagne, het gebruiken van digitale marketing, etc. Alles wat Creactiv voor de klant doet als dienst, zal duidelijk vermeld worden in de offerte. Er zijn dus geen andere verbintenissen de klant. Er is dus ook geen enkele verbintenissen met de klant waarbij Creactiv de verplichting heeft om een website te maken waardoor het bedrijf van de klant goed draait, maar dat enkel een verplichting is om de site website te ontwerpen en de daarbij horende marketingmiddelen (zoals in de offerte zal worden besproken).

7 ARTIKEL 7 NALEVING VAN DE WETGEVING EN SECORIELE CODES 7.1. Beide partijen zullen de geldende deontologische codes en regels in de online & offline marketingsector naleven Teneinde te beantwoorden aan deze wetten, regels en akkoorden zullen de klant en Creactiv samenwerken om alle passende informatie met betrekking tot de producten of diensten die het voorwerp zijn van het project, te verzamelen. ARTIKEL 8 OVERMACHT Bij overmacht kunnen de partijen de uitvoering van het contract opschorten tijdens de periode waarin de overmacht bestaat, of het contract opzeggen als het geval van overmacht blijft bestaan gedurende meer dan een maand, zonder daarbij enige schadevergoeding verschuldigd te zijn. Iedere partij moet schriftelijk aan de andere partij de omstandigheden van de overmacht mededelen zodra zij er kennis van heeft en moet haar best doen om de overmacht weg te werken. In het kader van het contract wordt bovenop wat gewoonlijk door de rechtspraak van de Belgische rechtbanken en hoven in aanmerking wordt genomen eveneens als overmacht beschouwd: iedere gebeurtenis die onafhankelijk is van de uitdrukkelijke wil van de partijen en die de normale uitvoering van het contract verhindert, waaronder met name totale of gedeeltelijke stakingen binnen of buiten het bedrijf, lock-outs, uitzonderlijke weersomstandigheden, epidemieën, blokkering van distributie of bevoorrading om welke reden ook, aardbeving, brand, storm, overstroming, waterschade, blokkering van het computerof telecommunicatiesysteem, diefstal. Indien er zich economische gebeurtenissen voordoen die onvoorzien zijn of uitgesloten door de vooruitzichten die door de partijen werden aangenomen, en als deze gebeurtenissen tot gevolg hebben dat de economische fundamenten van het contract worden verstoord, zullen de partijen overeenkomen om de nodige schikkingen te treffen om de geest van goede trouw te behouden die bestond op het ogenblik van de ondertekening van het contract, zodat dit laatste verder kan worden uitgevoerd zonder onredelijk nadeel voor de ene of andere partij. De partijen verbinden er zich desgevallend toe een akkoord te sluiten met een gelijkwaardig economisch effect als dat bestaande bij de ondertekening van het contract.

8 ARTIKEL 9 NIETIGHEID VAN ÉÉN ARTIKEL De partijen komen uitdrukkelijk overeen dat als de ene of andere bepaling van het contract geannuleerd of nietig verklaard zou moeten worden, deze nietigheid de andere bepalingen van het contract niet zal aantasten. In voorkomend geval, verbinden de partijen er zich toe de nietige bepaling te vervangen door een bepaling met een gelijkwaardig economisch effect. ARTIKEL 10 KENNISGEVINGEN Onverminderd de strengere bepalingen van het contract, zal ieder bericht (factuur of ander document) dat een partij naar de andere stuurt, geldig worden ter kennis gebracht als het wordt verzonden naar het in de aanhef van dit contract opgegeven adres (of een ander, schriftelijk meegedeeld adres), als volgt: - van hand tot hand; - per aangetekende brief, gewone verzending of per koerier; - per fax; - per . ARTIKEL 11 GESCHILLEN Toepasselijk recht Het contract is onderworpen aan het Belgisch recht Bevoegde rechtbanken Alle geschillen met betrekking tot de totstandkoming, de afsluiting, de inhoud, de interpretatie, de uitvoering, het einde of elk ander aspect van het contract zijn uitsluitend onderworpen aan de bevoegdheid van de rechtbanken te Brussel.

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstenverrichtingen

Algemene voorwaarden voor dienstenverrichtingen Algemene voorwaarden voor dienstenverrichtingen Artikel 1 Voorwerp Het voorwerp van deze algemene voorwaarden (hierna de Algemene Voorwaarden genoemd) is de interventiemodaliteiten voor en/of in naam van

Nadere informatie

The Right Move Algemene Voorwaarden

The Right Move Algemene Voorwaarden The Right Move Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden (hierna: de Voorwaarden ) zijn van toepassing op de diensten (hierna: de Diensten ) verstrekt door de BVBA THE RIGHT

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976 1 Disclaimer en algemene voorwaarden SAMMAN Fonds vzw, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0841.212.605 SAMMAN VSO, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0844.231.976

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Dbblaw 24062011 ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling, door de koper geplaatst bij Pacbelimex, evenals op elke verkoopsovereenkomst gesloten

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ComputerTrainer

Algemene voorwaarden ComputerTrainer Algemene voorwaarden ComputerTrainer 1 Toepassing De rechtsverhouding tussen Catharina Gülcher, handel drijvende onder de naam ComputerTrainer met maatschappelijke zetel te 8730 BEERNEM, Waterstraat 84,

Nadere informatie

ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN

ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN 1. ALGEMEEN Behoudens andersluidende bepalingen zijn alle offertes, interventies en prestaties van AA onderworpen aan het geheel van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy 1. (hierna: ) Deze zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding (zoals aanbiedingen, offertes en overeenkomsten) tussen G.F.A. de Smit, handelend onder de naam en opdrachtgever (hierna: Opdrachtgever

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING INLEIDING: BEGRIPSBEPALINGEN In deze voorwaarden hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Verkoper: de in het begin van deze voorwaarden aangeduide

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BVBA PARTEK

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BVBA PARTEK ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BVBA PARTEK Artikel 1 - Toepassingsveld van de algemene voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle commerciële betrekkingen tussen de BVBA PARTEK en haar

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Gesloten tussen: Knooppunt vzw, Met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, Te Boelaerlei 37, KBO 0818.484.416 Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], [functie] Hierna:

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant.

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Door het plaatsen van

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene Voorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene voorwaarden, die tevens worden vermeld op de website www.toptext.be, en die de klant

Nadere informatie

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren CONTRACT TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN : 1 hierna genoemd «EERSTGENOEMDE» EN 2... hierna genoemd «TWEEDE GENOEMDE» ARTIKEL 1 : VOORWERP 1.1. De eerstgenoemde vertrouwt aan de tweede genoemde transport opdrachten

Nadere informatie

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 1. ALGEMEEN Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 2. GELDING EN AANVAARDING VAN DEZE VOORWAARDEN. De huidige voorwaarden beheersen

Nadere informatie

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER Ets VIELLEVOYE Division TOLFER ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN GELDIG VANAF 1 januari 2016 1 Artikel 1: Toepassingsgebied Deze algemene verkoopvoorwaarden (AVV) gelden voor alle producten die door de Ets.

Nadere informatie

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, op gebied van hosting, domeinnamen en SSL-certificaten,

Nadere informatie

Algemene verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden Art. 1. Benevens de bijzondere voorwaarden, vermeld op de voorzijde van de factuur of van de offerte en ondertekend voor akkoord door de klant, zijn

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Behalve bijzondere voorwaarden, vermeld op de voorzijde van de factuur, van de bestelbon of in de (aannemings)overeenkomst en waarvoor de klant zijn akkoord heeft gegeven,

Nadere informatie

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard.

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard. Algemene Voorwaarden Hosting 1. Toepassingsgebied 2. Offertes 3. Levering 4. Duur en beëindiging 5. Eigendomsrecht 6. Aansprakelijkheid 7. Betaling 8. Overmacht 9. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht 1.

Nadere informatie

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden,

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, ALGEMENE VOORWAARDEN A. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, met uitsluiting van alle andersluidende voorwaarden, behoudens andersluidende

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

Wordpress updates (wordpressupdates.nl) onderdeel van Dlogic (dlogic.nl) Graaf Engelbertlaan DS Breda Nederland

Wordpress updates (wordpressupdates.nl) onderdeel van Dlogic (dlogic.nl) Graaf Engelbertlaan DS Breda Nederland Wordpress updates (wordpressupdates.nl) onderdeel van Dlogic (dlogic.nl) Graaf Engelbertlaan 75 4837 DS Breda Nederland KvK nummer 20132159. Laatst gewijzigd op 20-05-2018. Artikel 1 Toepasselijkheid 1.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE)

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE) ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE) 1. INLEIDING De klant wordt uit hoofde van de overeenkomst geacht de verkoopsvoorwaarden te kennen en verklaart deze te aanvaarden ongeacht

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

WPAbonnement.nl h.o.d.n. OIDUTS, Nood Brabantlaan 265, 5652 LD Eindhoven. KvK nummer

WPAbonnement.nl h.o.d.n. OIDUTS, Nood Brabantlaan 265, 5652 LD Eindhoven. KvK nummer Algemene voorwaarden WPAbonnement.nl h.o.d.n. OIDUTS, Nood Brabantlaan 265, 5652 LD Eindhoven. KvK nummer 65996550. Laatst gewijzigd op 29-09-2016. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

Telefoon: Website:

Telefoon: Website: De verkoper Charlie and the Party Factory- NV VDV HOLDINGS LLA, met maatschappelijke zetel Leiehoek 3, 9800 Deinze, is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0463.136.891.

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Schriftelijke bevestiging Leveren van gegevens Prijsopgave Credit Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende leveringen en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT 1. Aanvaarding en toepasselijkheid van deze voorwaarden Door het gebruik van de diensten van CRYSTAL IT BVBA (hierna CRYSTAL IT ) en het ter beschikking gestelde

Nadere informatie

Algemene contractvoorwaarden

Algemene contractvoorwaarden Algemene contractvoorwaarden Artikel 1 - Deze algemene voorwaarden zijn steeds van toepassing op alle handelsbetrekkingen van 3D Drawing & Management, behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende

Nadere informatie

Art. 16 Schorsing en/of beëindiging van toegekende toegangsrechten of van het Contract

Art. 16 Schorsing en/of beëindiging van toegekende toegangsrechten of van het Contract Art 1 Definities en interpretatie Een definitie wordt toegevoegd: Flexibele Toegang : Het regime dat van toepassing is op een Productie-eenheid waarvan de aansluiting, die conform de standaard vigerende

Nadere informatie

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden Out of Bounds Webdesign Algemene Voorwaarden blad 2 van 8 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

OVEREENKOMST DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST DIENSTVERLENING p. 1 Tussen de ondergetekenden : OVEREENKOMST DIENSTVERLENING 1. De vennootschap / vereniging... (naam en rechtsvorm), met maatschappelijke zetel te... (plaats), met ondernemingsnummer... (nummer en RPR),

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA

ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA ALGEMENE VOORWAARDEN PETRA Artikel 1: Definities 1.1. Onder "Petra" wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: Petra Investments N.V., met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Moortelbosstraat

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

MERTENS & C ACCOUNTANT EN BELASTINGCONSULENT : ALGEMENE VOORWAARDEN

MERTENS & C ACCOUNTANT EN BELASTINGCONSULENT : ALGEMENE VOORWAARDEN MERTENS & C ACCOUNTANT EN BELASTINGCONSULENT : ALGEMENE VOORWAARDEN I. TOEPASSINGSGEBIED Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle professionele relaties tussen de beroepsbeoefenaar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mei 2018

Algemene Voorwaarden Mei 2018 Algemene Voorwaarden Mei 2018 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk A: Algemene bepalingen...2 Artikel 1 Reikwijdte en definities...2 Artikel 2 Totstandkoming van een overeenkomst...2 Artikel 3 Aansprakelijkheid...3

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN I. TOEPASSINGSGEBIED

ALGEMENE VOORWAARDEN I. TOEPASSINGSGEBIED ALGEMENE VOORWAARDEN I. TOEPASSINGSGEBIED Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle professionele relaties tussen de beroepsbeoefenaar en de cliënt. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Mozard BV. Pagina 1 van 6

Mozard BV. Pagina 1 van 6 Mozard BV Pagina 1 van 6 Artikel 1 Toepassing van de voorwaarden 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, waarbij Mozard BV haar diensten aan afnemers

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME TUSSEN: (1) Studio Scott, vertegenwoordigd door Debbie Debrauwer, Efie De Grande en Eveline Vanassche met hoofdkantoor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN Doel van het document: De algemene voorwaarden voor Fedict diensten bevatten de standaardvoorwaarden voor het gebruik van alle Fedict diensten. Ze worden aangevuld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: : Deze algemene voorwaarden Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert. Deze handelsnaam is onderdeel van

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

BOP Drive is een vennootschap onder firma, welke is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer

BOP Drive is een vennootschap onder firma, welke is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer BOP Drive is een vennootschap onder firma, welke is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 68247877 ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES 1. Opdrachtnemer: De vennootschap onder

Nadere informatie

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen

REGLEMENT. Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen REGLEMENT Win 1 jaar gratis autoverzekering van Touring Verzekeringen ARTIKEL 1: ORGANISATOR Touring Verzekeringen, waarvan de zetel gevestigd is op de Havenlaan 86C bus 117 in 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN INTRAMED B.V. ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1. REIKWIJDTE EN TOEPASSING ALGEMENE VOORWAARDEN lid 1.1 De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

Voor bedrijf en particulier

Voor bedrijf en particulier Pagina 1 van 7 Algemene Voorwaarden - Raven Cleaning Dit zijn de algemene voorwaarden van Raven Cleaning ("Raven Cleaning"). Het adres van Raven Cleaning is Krachtighuizerkern 7, 3881 PK Putten, met het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VADECAS & PARTNERS. Artikel 1: Toepassingsgebied

ALGEMENE VOORWAARDEN VADECAS & PARTNERS. Artikel 1: Toepassingsgebied ALGEMENE VOORWAARDEN VADECAS & PARTNERS Artikel 1: Toepassingsgebied a. Behoudens het uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord van de partijen om ervan af te wijken, zijn de algemene voorwaarden van Vadecas

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden gelden op alle aanbiedingen van en op alle overeenkomsten met Convertis bvba, met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden LC Photography & Design

Algemene voorwaarden LC Photography & Design Algemene voorwaarden LC Photography & Design 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten, en de daaruit voortvloeiende uitvoeringen en diensten van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van Pro Camerabewaking zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk uitdrukkelijk

Nadere informatie

DE BVBA BIMATRA ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

DE BVBA BIMATRA ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN DE BVBA BIMATRA ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Deze voorwaarden beheersen alle professionele relaties tussen de BVBA BIMATRA en haar contractspartijen, ongeacht of deze specifieke contractspartij een

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht

Overeenkomst van opdracht Overeenkomst van opdracht 1 Aard en duur van de overeenkomst 1.1 De opdracht, die opdrachtnemer voor opdrachtgever zal verrichten, bestaat uit het volgende: inrichten en bijhouden van de volledige administratie,

Nadere informatie

Algemeen Toepasselijkheid Tot stand komen van een overeenkomst

Algemeen Toepasselijkheid Tot stand komen van een overeenkomst Algemene Voorwaarden Algemeen 1. Distinguished is een eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 50002759 Het btw-nummer is NL097603211. 2. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk

Nadere informatie

Wedstrijd reglement Best Publishing Liefdevol Trouwen & #Trouwen -beurzen

Wedstrijd reglement Best Publishing Liefdevol Trouwen & #Trouwen -beurzen Wedstrijd reglement Best Publishing Liefdevol Trouwen & #Trouwen -beurzen Artikel 1 Onderwerp van het reglement 1.1. Dit reglement bepaalt alle modaliteiten van de wedstrijd (hierna de Wedstrijd genoemd

Nadere informatie

Algemene aankoopvoorwaarden

Algemene aankoopvoorwaarden Algemene V 1. BINDENDE KRACHT Tenzij schriftelijk anders overeengekomen door partijen, worden de betrekkingen tussen CARBOLIM en de verkoper beheerst door de onderhavige algemene voorwaarden, niettegenstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Eburon

Algemene Voorwaarden De Eburon Algemene Voorwaarden De Eburon Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 De Eburon te Bergeijk, inschrijfnummer kamer van

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow.

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) Cliëntflow: de opdrachtnemer; (b) Opdrachtgever: de natuurlijk persoon, maatschap, vennootschap onder firma of rechtspersoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Alle overeenkomsten, opdrachten, aanbiedingen, offertes en facaturen waarbij ScriptieScreening diensten van welke aard ook levert

Nadere informatie

Ondernemingsnummer 0439 133 351 Fortis 285-0279431-03 - ING 385-0536470-26 - KBC 465-0102401-01

Ondernemingsnummer 0439 133 351 Fortis 285-0279431-03 - ING 385-0536470-26 - KBC 465-0102401-01 Coenstraat 57, 1747 Opwijk - Belgium +32 477 72 62 68 info@thisconnect.be Ondernemingsnummer 0439 133 351 Fortis 285-0279431-03 - ING 385-0536470-26 - KBC 465-0102401-01 Algemene verkoopsvoorwaarden 1.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Aanvaarding van de algemene voorwaarden 1.1 De geleverde goederen en de gepresteerde diensten worden respectievelijk enkel verkocht, verhuurd of geleverd onder aanvaarding door

Nadere informatie

Artikel 1: Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen de adverteerder en Moslimbruiloft.nl.

Artikel 1: Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen de adverteerder en Moslimbruiloft.nl. Algemene voorwaarden plaatsing advertentie Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor een advertentie/bedrijfspresentatie op de website van Moslimbruiloft.nl. Indien er in deze voorwaarden over

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018 - Algemeen Persoonsgegevens Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens Artikel 1 Onderwerp van het reglement 1.1. Dit reglement bepaalt alle modaliteiten van de wedstrijd Extensa (hierna de Wedstrijd

Nadere informatie

Atrado, Atrado Automotive, "Vertaalbureau.brussels" en "Vertaalbureau.gent" zijn handelsnamen van de vennootschap B&K Projects Taalbureau bvba.

Atrado, Atrado Automotive, Vertaalbureau.brussels en Vertaalbureau.gent zijn handelsnamen van de vennootschap B&K Projects Taalbureau bvba. Algemene voorwaarden Atrado, Atrado Automotive, "Vertaalbureau.brussels" en "Vertaalbureau.gent" zijn handelsnamen van de vennootschap B&K Projects Taalbureau bvba. 1. Toepassingsgebied 1.1. Alle opdrachten

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden t ontwerp Nicky Janse Pastoor Brissacstraat 20 3271 Scherpenheuvel-Zichem BTW BE 0843.465.181 www.tontwerp.be info@tontwerp.be 0472 45 23 75 Algemene voorwaarden Artikel 1 - Algemeenheden 1. Voor elke

Nadere informatie

Artikel 1 Reikwijdte en toepasselijkheid a. De algemene voorwaarden hebben betrekking op advertentieruimte die Windmill Media B.V. aanbiedt.

Artikel 1 Reikwijdte en toepasselijkheid a. De algemene voorwaarden hebben betrekking op advertentieruimte die Windmill Media B.V. aanbiedt. Algemene voorwaarden reclamecontracten Windmill Media B.V. Windmill Media B.V. is een vennootschap naar Nederlands recht en bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder 67475213. Artikel 1 Reikwijdte

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN I. ALGEMEEN II. BEPALINGEN NAARGELANG DE AARD VAN DE OVEREENKOMST

ALGEMENE VOORWAARDEN I. ALGEMEEN II. BEPALINGEN NAARGELANG DE AARD VAN DE OVEREENKOMST Pixel Ambition streeft ernaar haar algemene voorwaarden zo duidelijk mogelijk te formuleren. Indien u toch vragen heeft over onze algemene voorwaarden, twijfel dan niet ons te contacteren via contact@pixelambition.be.

Nadere informatie