Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen"

Transcriptie

1 Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen Zijn alle LED schermen hetzelfde? - Het antwoord is nee! Er zijn zeer grote verschillen tussen de diverse LED schermen. Door onwetendheid kan dit grote (financiële) gevolgen hebben. Als u niet weet waar u op moet letten bij het kopen van een led scherm, zult u niet tevreden zijn met uw LED scherm. De bedoeling van deze informatie is het informeren van aspirant kopers en zo overwogen beslissing te kunnen nemen voordat u een LED scherm gaat aanschaffen. De basis van de LED technologie Wat is een LED? LED staat voor Light Emitting Diode. Een LED is een zeer kleine lichtbron en verschilt enorm van de conventionele gloeilamp. Een LED heeft geen gloeidraad Een LED is veel efficiënter en dus energiezuiniger Een LED heeft een langere levensduur Een LED is duurzamer Mede doordat LED lampjes steeds kleiner en krachtiger worden (en dus een hogere licht sterkte krijgen) worden deze vaker gebruikt in de digitale schermen. Er zijn twee type leds die gebruikt worden in een digitaal led scherm. Op de eerste plaats is dit de gebruikelijke DIP LED. DIP staat voor Dual in-line Package. Dit betekent dat er twee elektronische pinnen per lampje parallel gemonteerd staan. De DIP LED is gemaakt voor het maken van één kleur licht. De geëvolueerde SMD LED, staat voor Surface Mounted Technology. Letterlijk betekent dit, dat een SMD LED aan de oppervlakte van de printplaat gesoldeerd wordt. De SMD is ontwikkeld voor toepassingen in de full color LED schermen. Deze SMD led is veel kleiner dan de gebruikelijke DIP led en heeft hierdoor een behoorlijk verschil in energie verbruik. Dit kan oplopen tot 30% minder energieverbruik zijn dan de conventionele DIP LED. De DIP en SMD leds hebben beide een levensduur van ca uur (zo n 11 jaar) Echter wordt de levensduur ook bepaald door weersinvloeden en het dagelijkse gebruik. Zodra een LED continue zijn maximale lichtsterkte moet afgeven zal de levensduur van de LED afnemen.

2 Hoe maken de leds alle kleuren? De primaire kleuren om alle kleuren te kunnen maken zijn Rood, Groen en Blauw (RGB). Met deze primaire kleuren kan elke kleur gemaakt worden, wanneer alle drie leds volop branden zal de getoonde kleur wit zijn. Zo kunnen we door het combineren van de primaire kleuren (rood, groen en blauw) en de lichtsterkte per afzonderlijke primaire kleur een full color LED scherm produceren. LED scherm basis begrippen Er zijn drie industriële termen voor LED schermen die gebruikt worden, n.l..: - Pixel - Pitch - Matrix Elke Pixel heeft één of meerdere leds, het aantal leds per pixel kan variëren. (Bij een full color LED scherm zitten er 3 leds (Rood, Groen, Blauw) in één pixel) De grote bepalende factor bij de scherpte van het beeld wordt bepaald door de Pitch van de LED. De Pitch is de hartafstand tussen elke Pixel. De Led schermen met een smallere (dichter bij elkaar) Pitch, zal meer pixels bevatten en hierdoor een hogere resolutie. Door de juiste Pitch te kiezen van het LED scherm kan veel geld worden bespaard. De derde bepalende factor is de Matrix, De Matrix is samengesteld uit het aantal pixels in de hoogte en het aantal pixels in de breedte van het LED scherm. De Matrix bepaald de fysieke afmetingen van het scherm. Als een LED scherm 24 pixels hoog is en 96 pixels breed is, zal de Matrix 24x96 zijn. Bij kleinere LED schermen bepaalt de Matrix de grootte en het aantal karakters die weergegeven kunnen worden op het scherm. Bij een full color LED scherm bepaald de Matrix hoeveel totale ruimte er beschikbaar is, en met welke ratio er afbeeldingen of video s geprogrammeerd kunnen worden. Het is van groot belang om de juiste hoogte en breedte te kiezen. Laat jezelf adviseren door een professional voor de keuze van de beste Matrix.

3 In een notendop Eén of gegroepeerde leds maken één Pixel. De afstand tussen de Pixels, de Pitch, bepaald de Resolutie De Matrix wordt bepaalt door het aantel verticale en horizontale pixels Kleur of Monochrome LED? Om te beginnen moet het duidelijk zijn of het om een LED scherm voor binnen of buiten gaat. Daarna moet het bekend zijn wat er met het LED display gecommuniceerd gaat worden. Is dit alleen Tekst of zijn dit afbeeldingen of Video s? Voor Alleen Tekst kan er vaak gekozen worden voor een Monochrome kleur Display, bijvoorbeeld de kleur Rood of Groen. Wanneer er afbeeldingen en/of video s gewenst zijn, zal dit in 99 van de 100 gevallen een full color display zijn. Hoe groot moet mijn LED scherm zijn? Om hier een goed antwoord op te vinden is het belangrijk om te weten wat de locatie, de omstandigheden en de specifieke toepassing van het LED scherm is. Deze factoren dienen goed in kaart gebracht worden, voordat er een keuze gemaakt kan worden in de grootte en type scherm.

4 Enkele belangrijke factoren zijn: Snelheid waarmee de doelgroep voorbij het LED Display gaat Obstakels voor en naast LED display (ook ivm licht reflectie) Kijk afstand en Kijk hoek Hoogte van het Display De weer te geven Tekst of Afbeelding/Video Maar er is veel meer zoals stroomvoorziening, windbelasting en ga zo maar door. De weer te geven Tekst of Abeelding/Video in combinatie met de kijkafstand is het meest belangrijk om de grootte van het LED display te bepalen. Zodra alle factoren bekend en bepaald zijn, kan de grootte van het scherm in combinatie met de Pitch bepaalt worden. Wanneer het LED scherm van een grotere afstand gezien wordt door voorbijgangers in een auto die ca. 100km/u rijdt, zul je een grotere Pitch nodig hebben zodat het verkeer de tekst of de afbeelding nog duidelijk leesbaar/zichtbaar is. Wanneer het digitale scherm dichterbij het verkeer staat en de snelheid van het voorbijrijdende verkeer ook lager is, kun je een kleiner lettertype gebruiken en dus een kleinere pitch. De kijkafstand tot het scherm bepaald de mate van de resolutie. Bij een grote kijkafstand zijn de details in de weergave op het led scherm minder van belang, aangezien deze minder zichtbaar zullen zijn Wanneer het led scherm dichterbij staat zul je alle details willem zien en heb je een kleinere pitch nodig.

5 Het bepalen van de grootte van het LED scherm is en gecompliceerd en afhankelijk van een aantal factoren, zeker voor de leek. Met name de combiantie tussen pixel en pitch is lastig te bepalen. Wat zijn de kosten van een LED scherm? De werkelijke kosten van een Led scherm wordt bepaalt door het aantal leds in het display en de kwaliteit hiervan, de behuizing of kast vormt een klein onderdeel van de totale kostprijs. Het onderhoud aan het led scherm is wel prijs bepalend, er zit prijsverschil in de manier hoe de service uitgevoerd kan worden, via de voorkant van de kast, de zogenaamde "front service", of via de achterkant van de kast, de zogenaamde "back sevice". Een LED scherm met "back service", dus via de achterzijde, zal goedkoper zijn dan een "front service"led scherm, dus via de voorzijde. De prijs zal niet zo sterk beïnvloed worden als met het aantal leds in het display maar het zal zeker de totale prijs beïnvloeden. Een Led scherm wat gemonteerd wordt aan een gevel wordt standaard uitgevoerd met 'front service" panelen. Het aantal leds in het display is ook een goede indicator voor de performance van het led scherm. Meer leds geven een hogere lichtsterkte en een hogere/fijnere resolutie. Een lage lichtsterkte en een onleesbaar LED scherm zal een veel lager effect hebben, het LED scherm zal minder opvallen en wordt nauwelijks gelezen. Het aantal leds is ook belangrijk met betrekking to de achteruitgang in lichtsterkte van het LED scherm. In het algemeen zal een LED Diode 20% van zijn lichtsterkte in de eerste ca uur gebruik verliezen, na de eerste 2000 uur zal de lichtsterkte heel langzaam verminderen tot de geschatte levensduur van ca uur. De kijkhoek van het LED scherm is ook een belangrijk aandachtspunt. Er zijn verschillende type leds op de markt met een eigen specifieke kijkhoek. De high beam LED kan met een hoge lichtsterkte en al dan niet met lens een smalle kijkhoek licht uitstralen met als doel een gefocuste lichtbron naar een bepaald punt. Met een wide angle LED wordt de kijkhoek verbreed tot maximaal 140 graden. Een LED scherm samengesteld uit high beam leds zal extreem fel en duidelijk zijn, zodra de kijkrichting naar het scherm haaks is. Zodra de kijkpositie verandert zal het totale beeld snel verslechteren en naar zwart gaan. Met wide angle leds is het beeld goed zichtbaar tot een kijkhoek van 140 graden.

6 LED scherm met of zonder (plexi)glas? Een LED scherm met een (plexi)glazen plaat ziet er niet alleen mooier uit, maar heeft ook als voordeel dat het makkelijker schoon te houden is. Bijkomend voordeel is dat deze schermen nog meer hufter proof zijn. Daarnaast heeft een LED scherm met glazen plaat ook veel nadelen; het display wordt zwaarder door het glas en de warmte kan moeilijker afgevoerd worden. Wanneer de zon direct op het glas schijnt zal deze weerkaatsen en zal er een hogere brightness nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Outdoor LED modules zijn aan de voorkant van de LED module waterdicht (IP 65). Het LED scherm zonder (plexi)glas plaat is zondermeer waterdicht. Bij een LED scherm zonder glas gaan we er van uit dat de regen het vuil wegspoelt en het scherm op een natuurlijke manier gereinigd wordt. Advies: Bij de aanschaf van een LED scherm is de grootste uitdaging de keuze van het formaat, de pixel en type led. De informatie hierboven beschreven moet kunnen bijdragen aan de juiste keuze. Zorg dat er voldoende informatie beschikbaar is voor het bepalen en laat je informeren door een professional!

Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen

Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen Zijn alle LED schermen hetzelfde? - Het antwoord is nee! Er zijn zeer grote verschillen tussen de diverse LED schermen en modules. Door onwetendheid

Nadere informatie

Dit moet je weten voordat je een LED Display gaat aanschaffen

Dit moet je weten voordat je een LED Display gaat aanschaffen Dit moet je weten voordat je een LED Display gaat aanschaffen Zijn alle LED displays hetzelfde? - Het antwoord is nee! Er zijn zeer grote verschillen tussen LED schermen en wat je niet weet kan nare (financiële)

Nadere informatie

VIDILED displays. www.vidiled.nl

VIDILED displays. www.vidiled.nl VIDILED displays www.vidiled.nl Over Vidiled Service en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden van Vidiled. Wij zijn een dynamisch bedrijf met enthousiast personeel. De combinatie van hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. LED verlichting In ons assortiment hebben we diverse soorten verlichting op basis van LED, rechtstreeks van de fabrikant en direct naar de afnemer. Vooral bij deze producten wordt in de tussenhandel veel

Nadere informatie

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor Algemeen De door Zie Displays gebruikte LED is een klasse A LED en is door ons zo geselecteerd dat deze op vrijwel alle specificaties voldoet aan de strengste

Nadere informatie

Informatie over Lenzen

Informatie over Lenzen Informatie over Lenzen Camera CCD Sensor: De grootte van de camerabeeld sensor (CCD) beïnvloed ook de kijkhoek, waarbij de kleinere beeldsensoren een smallere kijkhoek creëren wanneer gebruikt met eenzelfde

Nadere informatie

LED TV DE STANDAARD IN OUTDOOR COMMUNICATIE BRINGS YOUR MESSAGE TO LIFE. www.q-lite.com

LED TV DE STANDAARD IN OUTDOOR COMMUNICATIE BRINGS YOUR MESSAGE TO LIFE. www.q-lite.com LED TV DE STANDAARD IN OUTDOOR COMMUNICATIE BRINGS YOUR MESSAGE TO LIFE www.q-lite.com VISUELE BELEVING STAAT CENTRAAL Dynamiek en bereik De standaard Communiceren met beelden is een substantieel onderdeel

Nadere informatie

Dagindeling. De LED als component. Toepassingen. Inhoudsopgave. Voor- en nadelen LED verlichting. Overige toepassingen 4/02/2015

Dagindeling. De LED als component. Toepassingen. Inhoudsopgave. Voor- en nadelen LED verlichting. Overige toepassingen 4/02/2015 De LED als component Module 1 Woensdag 14 januari 2015 13u00: 13u15: 14u15: 15u00: 15u15: 16u00: Dagindeling Ontvangst en kennismaking Theoretisch deel Experimenteren Pauze Experimenteren Einde Hands on

Nadere informatie

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL LED Prijsdisplays Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL 2 Bever Innovations historie 1996 Bever Innovations werd opgericht als technisch ontwerpen adviesbedrijf. 1996 Diverse onderhoudscontracten

Nadere informatie

PROLUMIA LED Display Series

PROLUMIA LED Display Series LED Display Series LED Display Series PRO-TV SERIE 4~5 PRO-PAD INDOOR SERIE 6~7 PRO-PAD OUTDOOR SERIE 8~9 PRO-FIX INDOOR SERIE 10 ~ 11 PRO-FIX OUTDOOR SERIE 12 ~ 13 PRO-MESH SERIE 14 ~ 15 LED DISPLAY PRO-TV

Nadere informatie

Brede verstraler 5/11/2015 Brede LED verstraler 18W 0.5m Brede LED verstraler 18W 1m

Brede verstraler 5/11/2015 Brede LED verstraler 18W 0.5m Brede LED verstraler 18W 1m Brede verstraler 5/11/2015 Een led bredeverstraler is ideaal voor buitengebruik. Door haar waterbestendigheid (IP65) is de verstraler ideaal als buiten verlichting om bijvoorbeeld uw woning of de tuin

Nadere informatie

Grafische lichtkranten

Grafische lichtkranten Pagina 1 van 8 Grafische lichtkranten Grafische displays in 3 pixel resoluties GT serie GX HD serie GR SMD serie Specificatie als onder Op aanvraag Op aanvraag GT serie eigenschappen PC aangestuurd Verticale

Nadere informatie

led display solutions

led display solutions led display solutions De led lichtkranten van Alenco zijn professioneel en betaalbaar. Tekst en iconen zijn goed zichtbaar. Led is sterk, schokbestendig, heeft een lange levensduur en is onderhoudsvrij.

Nadere informatie

LED. begrippen kleur levensduur rendement besparing

LED. begrippen kleur levensduur rendement besparing LED begrippen kleur levensduur rendement besparing LED begrippen kleur levensduur rendement besparing De laatste jaren heeft led een enorme groei gemaakt, in zowel de techniek als op het gebied van verkoop.

Nadere informatie

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) / D SERIE (25 cm)

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) / D SERIE (25 cm) Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) / D SERIE (25 cm) Deze lijn LED displays zijn uitgerust met zeer heldere LED s met een grote lichthoek en alle displays hebben

Nadere informatie

Led Display Solutions

Led Display Solutions Led Display Solutions Arcus : toegankelijkheid bevorderen met exposure Onze vlaggenschepen zijn de Arcus displays. In het belang van de mobiliteit in en rondom gebouwen is het belangrijk om toegankelijkheid

Nadere informatie

Informatie over LED verlichting. Op internet worden veel LED strips aangeboden de zogenaamde waterdichte (IP65) en de niet waterdichte strips (IP20).

Informatie over LED verlichting. Op internet worden veel LED strips aangeboden de zogenaamde waterdichte (IP65) en de niet waterdichte strips (IP20). LED verlichting een vak apart Wat u moet weten over (waterdichte) LED verlichting. Op internet worden veel LED strips aangeboden de zogenaamde waterdichte (IP65) en de niet waterdichte strips (IP20). Tegenwoordig

Nadere informatie

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / B SERIE (18,5cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm)

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / B SERIE (18,5cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / B SERIE (18,5cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) Deze lijn LED displays zijn uitgerust met zeer heldere LED s met grote lichthoek en alle displays hebben een

Nadere informatie

Chip On Board (COB) LED

Chip On Board (COB) LED Chip On Board (COB) LED Inhoud Introductie Historie van LED Werking van LED COB en SMD techniek Verwerking van LED in eindproduct Zhaga standaard voor COB LED modules Het belang van koeling Toepassingen

Nadere informatie

Aftelklok: Start Tour de France

Aftelklok: Start Tour de France 1 Aftelklok: Start Tour de France 2 Preventiecampagne: Brugge 3 4 Promotiecampagne: Mercedes Benz 5 Crowdmanagement: Koningsdag Arnhem Opendeurdag 2 6 Projectlancering: VandeWalle 7 Line up: Jim 8 Adverteerders:

Nadere informatie

Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien.

Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien. DE ENERGIECOACH Wat doet een energiecoach Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien. Een opmerking vooraf : Het

Nadere informatie

het nieuwe MBX-profiel.

het nieuwe MBX-profiel. DOOR MBX WORDT NIET ALLES ANDERS, MAAR WEL VEEL BETER. Iedereen die wel eens door een voetgangersgebied loopt, ziet het meteen: verlichte doosletters zijn niet meer weg te denken uit het standaard lichtreclamerepertoire

Nadere informatie

HP Sure View. Technische White Paper. Schermbeveiliging voor zakelijke apparaten met één druk op de knop. Mei 2018

HP Sure View. Technische White Paper. Schermbeveiliging voor zakelijke apparaten met één druk op de knop. Mei 2018 Technische White Paper HP Sure View Schermbeveiliging voor zakelijke apparaten met één druk op de knop Mei 2018 Technische White Paper HP Sure View 01 Inhoudsopgave Inleiding... 03 Het instellen, inschakelen

Nadere informatie

Offerte OPTIE 2. Oranje middenpaneel vervangen door 6 LED panelen 1/9. Fysio praktijk Medichain. t.a.v. de Praktijkhouder. Zoetermeer, 15.09.

Offerte OPTIE 2. Oranje middenpaneel vervangen door 6 LED panelen 1/9. Fysio praktijk Medichain. t.a.v. de Praktijkhouder. Zoetermeer, 15.09. Rokkeveenseweg 49 2712 PJ Zoetermeer T: +31 79 3435020 E: info@lycalux.nl Fysio praktijk Medichain t.a.v. de Praktijkhouder Zoetermeer, 15.09.2011 Offerte OPTIE 2 Oranje middenpaneel vervangen door 6 LED

Nadere informatie

de technologie van morgen voor de beursstand van vandaag re!nventing stand building systems

de technologie van morgen voor de beursstand van vandaag re!nventing stand building systems de technologie van morgen voor de beursstand van vandaag re!nventing stand building systems LED innovaties: freedom of form In 2017 bracht bematrix de LEDskin op de markt, een LED-videotegel die perfect

Nadere informatie

Data projectie (presentaties, tekst, tabellen) Ruimte kan worden verduisterd. Gematigd omgevingslicht. Veel omgevingslicht

Data projectie (presentaties, tekst, tabellen) Ruimte kan worden verduisterd. Gematigd omgevingslicht. Veel omgevingslicht Selectie van het juiste projectiedoek Volg de onderstaande stappen om het beste projectiedoek voor uw installatie te bepalen Opzichtprojectie 2D Projectie Data projectie (presentaties, tekst, tabellen)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Video endoscoop FVE 100

Gebruikershandleiding. Video endoscoop FVE 100 Gebruikershandleiding Video endoscoop FVE 100 SET BESTAAT UIT: FVE 100 (Artikelnr. 999420) Video-endoscoop, zwanenhals 100 cm, Video-kabel, USB kabel, Li-Ion-batterijen, oplader, (hulpsetje; magneet, haak,

Nadere informatie

PROLUMIA LED PRO-BAY SERIE (IP40 & IP65) Lm/W /.. /.. LED Pro-Bay 70W 78W incl. LED voeding (driver) 120º

PROLUMIA LED PRO-BAY SERIE (IP40 & IP65) Lm/W /.. /.. LED Pro-Bay 70W 78W incl. LED voeding (driver) 120º LED PRO-BAY SERIE (IP4 & IP65) 7W 78W incl. LED voeding (driver) 12º 7W Zeer hoog rendement (tot ) door toepassing van SMD Beschikbaar in waterdichte en/of dimbare uitvoering (-1V) 7W Very high performance

Nadere informatie

Niko led. Led natuurzacht licht

Niko led. Led natuurzacht licht Niko led Led natuurzacht licht 05 Niko ledstrips hebben een streepje voor Leds onder de loep 06 Leds brengen sfeer in huis Leds als oriëntatie- of veiligheidsverlichting 08 Kleur bekennen Nikobus: regisseer

Nadere informatie

Algemene informatie over de LED schermen

Algemene informatie over de LED schermen Algemene informatie over de LED schermen De clip wordt aangemaakt door VIPrent; op basis van de informatie die de klant anlevert. De prijs is inclusief eerste programmatie van de clip (10 beelden). De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

PHILIPS MONITOR 246E7QDAB 179,00. Kenmerken. Artikelcode : ITPH246E7QDAB

PHILIPS MONITOR 246E7QDAB 179,00. Kenmerken. Artikelcode : ITPH246E7QDAB PHILIPS MONITOR 246E7QDAB Artikelcode : ITPH246E7QDAB Philips LCD-monitor met Ultra Wide-Color 246E7QDAB/00. Beeldschermdiagonaal: 59,9 cm (23.6"), Resolutie: 920 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display

Nadere informatie

imac Intel 21.5 "EMC 2389 SSD Dual Drive Installatie Replacement

imac Intel 21.5 EMC 2389 SSD Dual Drive Installatie Replacement imac Intel 21.5 "EMC 2389 SSD Dual Drive Installatie Replacement Ruil je optische drive voor een tweede harde schijf. Geschreven door: Brittany McCrigler INTRODUCTIE Er zijn veel voordelen aan het toevoegen

Nadere informatie

Pixels vs. Resolutie. Documentatie. Datum: Versie: 1.1

Pixels vs. Resolutie. Documentatie. Datum: Versie: 1.1 Pixels vs. Resolutie Documentatie Datum: 14-10-2016 Versie: 1.1 Pixels vs. Resolutie De verwarring is nog steeds groot, wat betekenen deze termen nu eigenlijk en hoe krijgt u de beste weergave online en

Nadere informatie

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Analoog vs Digitaal donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Programma De verschillende modules: De foto maken Mijn eerste afdruk Basis verbeteringen aanbrengen Geavanceerde bewerkingen De meest

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de persoonlijke verpakking.

Gebruikershandleiding voor de persoonlijke verpakking. Gebruikershandleiding voor de persoonlijke verpakking. In de volgende schermen staan stap voor stap de mogelijkheden uitgelegd van het maken van een persoonlijke verpakking. Uiteraard streven wij erna

Nadere informatie

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Surfaces Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Ledverlichting wordt steeds vaker geïntegreerd in interieurs, stands en architectuur. Statische en dynamische verlichting van wit tot RGB

Nadere informatie

licht uit tekst onzichtbaar

licht uit tekst onzichtbaar LUTO Led LUTO licht uit tekst onzichtbaar Het slagvaste transparantie armatuur met witte plaat en led verlichting oogt rustig als het niet is ingeschakeld, de plaat is geheel wit. Bij inschakeling van

Nadere informatie

led display solutions

led display solutions led display solutions Digitale informatieschermen langs invalswegen City promotie is in het belang van de stad om het imago te versterken. Door de informatieborden bij de invalswegen te vervangen met moderne

Nadere informatie

SAMSUNG MONITOR LS24E65UPLC 177,99. Kenmerken. Artikelcode : ITSGLS24E65UPLC

SAMSUNG MONITOR LS24E65UPLC 177,99. Kenmerken. Artikelcode : ITSGLS24E65UPLC SAMSUNG MONITOR LS24E65UPLC Artikelcode : ITSGLS24E65UPLC Samsung 24" Haute performance Business Moniteur LS24E65UPLC. Beeldschermdiagonaal: 59,9 cm (23.6"), Resolutie: 920 x 080 Pixels, HD type: Full

Nadere informatie

Kenmerken & voordelen

Kenmerken & voordelen Kenmerken & voordelen 2 1 Thermische simulatie 1 2 3 Innovatief ontwerp van verlichting > Ontworpen om water en lucht door het armatuur te laten stromen, waardoor de temperatuur van het verbindingspunt

Nadere informatie

SALORA UHD 4K 40FSB ,83. Kenmerken. Artikelcode : SA40FSB5002

SALORA UHD 4K 40FSB ,83. Kenmerken. Artikelcode : SA40FSB5002 SALORA UHD 4K 40FSB5002 Artikelcode : SA40FSB5002 Salora 5000 series 40FSB5002. Beeldschermdiagonaal: 0,6 cm (40"), Resolutie: 920 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Handleiding Blackview Dual Dashcam GPS dashcam

Handleiding Blackview Dual Dashcam GPS dashcam Handleiding Blackview Dual Dashcam GPS dashcam Gefeliciteerd met de aankoop van uw dashcam! U heeft hiermee een kwaliteitsproduct aangeschaft waar u, mits u de dashcam verantwoord gebruikt, nog vele jaren

Nadere informatie

Betaalbare ledverlichting voor KMO en PARTICULIER

Betaalbare ledverlichting voor KMO en PARTICULIER U L T R A - L E D Bent u een leek in techniek maar wil u toch tot 90 % besparen op uw verlichtingskosten? Bel of mail ons en wij komen vrijblijvend kijken waar en hoe bespaard kan worden. GSM Danny : 0478972897

Nadere informatie

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 VAKIDIOTEN MET HET HOOGSTE SERVICE NIVEAU XTREMETAG ONS MEEST UNIVERSELE MATERIAAL Deze gelamineerde tags hebben geen fraudewerende eigenschappen. Door het laminaat bent u verzekerd

Nadere informatie

Welke Lichtbronnen zijn er eigenlijk?

Welke Lichtbronnen zijn er eigenlijk? Lichtbronnen Een essentieel onderdeel in het maken van een video is toch wel de juiste verlichting. Teveel of te weinig licht kan zorgen voor mindere beelden. Het kunnen omgaan met licht, is een kunstvorm

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

LED voor BOOT/CAMPER/CARAVAN

LED voor BOOT/CAMPER/CARAVAN LED voor BOOT/CAMPER/CARAVAN In deze brochure vindt u informatie over onze LED lampen die geschikt zijn voor boot, camper of caravan. Het veel lagere stroomverbruik en de extreem lange levensduur zijn

Nadere informatie

Tuinpaal LED buiten design grafiet of zilver 7W LED IP65 ARM-243 Hoogte : 400mm Breedte : 100mm Diepte : 50mm IP Waarde : IP 65

Tuinpaal LED buiten design grafiet of zilver 7W LED IP65 ARM-243 Hoogte : 400mm Breedte : 100mm Diepte : 50mm IP Waarde : IP 65 Tuin en opritverlichting laatste update 11/12/2015 Tuinverlichting kan een mooie, intieme sfeer creëren. Met een minimum aan licht geeft u uw tuin al een heel andere uitstraling. Met een timer kan u de

Nadere informatie

12V & 24V Uitvoering: opbouw Aluminium wit huis gepoedercoat Opale lichtkap

12V & 24V Uitvoering: opbouw Aluminium wit huis gepoedercoat Opale lichtkap Alley serie s Lumen Afmeting Schakelaar Artikelnummer 6 s 200 323 x 41 x 36 mm 32.22.7000 6 s 400 543 x 41 x 36 mm 32.22.7001 6 s 600 763 x 41 x 36 mm 32.22.7002 6 s 800 83 x 41 x 36 mm 32.22.7003 12 s

Nadere informatie

Energieefficiënte gebouwgevel van Schüco Schüco aluminium-systemen

Energieefficiënte gebouwgevel van Schüco Schüco aluminium-systemen Energieefficiënte gebouwgevel van Schüco Schüco aluminium-systemen Seite 1 LightSkin Seite 2 Vliesgevelverlichting Motivatie Architectonisch Emotioneel Communicatief De architectuur word belicht, zonder

Nadere informatie

Kernvraag: Hoe verplaatst licht zich en hoe zien we dat?

Kernvraag: Hoe verplaatst licht zich en hoe zien we dat? Kernvraag: Hoe verplaatst licht zich en hoe zien we dat? Naam: Groep: http://www.cma-science.nl Activiteit 1 Hoe verplaatst licht zich? 1. Als je wel eens de lichtstraal van een zaklamp hebt gezien, weet

Nadere informatie

NOVATE PHOENIX SERIE LEDNOVATE PHOENIX SERIE

NOVATE PHOENIX SERIE LEDNOVATE PHOENIX SERIE LED Professioneel Ledverlichtingsarmatuur voor renovatie en nieuwbouw Geschikt voor de meest vervuilende industriële omgevingen Geschikt voor omgevingstemperaturen tot 50 C Minimale verblinding door toepassing

Nadere informatie

Haal meer uit het onderwijs met interactieve touch displays!

Haal meer uit het onderwijs met interactieve touch displays! Haal meer uit het onderwijs met interactieve touch displays! Met de all in one CTOUCH displays biedt Sahara Interactive u de opvolger het oude digitale schoolbord en de noodzakelijke randapparatuur. De

Nadere informatie

LG 4K MONITOR 32UD99 799,00. Kenmerken. Vanmarcke Computers. Artikelcode : ITLG32UD99

LG 4K MONITOR 32UD99 799,00. Kenmerken. Vanmarcke Computers. Artikelcode : ITLG32UD99 LG 4K MONITOR 3UD99 Artikelcode : ITLG3UD99 LG 3UD99-W. Beeldschermdiagonaal: 80 cm (3.5"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie:, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding:

Nadere informatie

Sensoren bereik. Display status

Sensoren bereik. Display status Algemeen installatiediagram LED Digitale display Display Hoofdunit Bij het achteruit rijden zal het display weergeven: 1.5m Veilig Groen 1.3-1.4m Veilig Groen 1.0-1.2m Veilig Groen 0.7-0.9m Alarm Geel

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Groep LED Soort Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 9W Beschermingsgraad IP20 Spanning 230V Lengte 118mm Lichtkleur 4000K (koelwit) Breedte 55mm Lampsoort

Nadere informatie

LG 4K MONITOR 32UD99 949,00. Kenmerken. Artikelcode : ITLG32UD99

LG 4K MONITOR 32UD99 949,00. Kenmerken. Artikelcode : ITLG32UD99 LG 4K MONITOR 3UD99 Artikelcode : ITLG3UD99 LG 3UD99-W. Beeldschermdiagonaal: 80 cm (3.5"), Resolutie: 3840 x 60 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie:, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding:

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

VERLICHTINGSWIZARD Bespaar energie met de juiste lamp!

VERLICHTINGSWIZARD Bespaar energie met de juiste lamp! VRLIHTINGSWIZR espaar energie met de juiste lamp! Per 1 september 2012 is de import van energie- en milieu onvriendelijke lampen stopgezet. Hierdoor is de gloeilamp langzaam maar zeker uit de schappen

Nadere informatie

Solar Frontier productinformatie

Solar Frontier productinformatie Solar Frontier productinformatie De hoogste opbrengst, zelfs onder zware omstandigheden In veel situaties zijn de omstandigheden voor een zonne-energiesysteem niet 100% optimaal. Maar wat wordt nu precies

Nadere informatie

BEL VOOR INFO: 0031 (0) OF SURF NAAR:

BEL VOOR INFO: 0031 (0) OF SURF NAAR: BEL VOOR INFO: 0031 (0)6 57996684 OF SURF NAAR: BEL VOOR INFO: 0031 (0)6 57996684 WWW.SAMMELSLIFTSERVICE.NL LED EEN REVOLUTIE... Daarom is nu het moment aangebroken voor de introductie van een nieuwe verlichtingsbron.

Nadere informatie

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden:

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden: Opslag en transport Om beschadiging, vervorming en vervuiling van de gevelbekleding te voorkomen dient men bij transport en de opslag zorgvuldig te werk te gaan. De delen dienen schoon, droog en vlak getransporteerd

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 4000K (koelwit) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 600 lu Te vervangen lamp: RA: 80 Lamp

Nadere informatie

PHILIPS MONITOR 240V5QDAB 129,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITPH240V5QDAB

PHILIPS MONITOR 240V5QDAB 129,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITPH240V5QDAB PHILIPS MONITOR 240V5QDAB Artikelcode : ITPH240V5QDAB Philips V Line LCD-monitor met SmartControl Lite 240V5QDAB/00. Beeldschermdiagonaal: 60,5 cm (23.8"), Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, HD type: Full

Nadere informatie

LED- PRODUCTEN INDUSTRIAL & OFFICE LINE RETAIL LINE OUTDOOR LINE. Uitgave 2017 LED-PRODUCTEN

LED- PRODUCTEN INDUSTRIAL & OFFICE LINE RETAIL LINE OUTDOOR LINE. Uitgave 2017 LED-PRODUCTEN - PRODUCTEN Uitgave 2017 INDUSTRIAL & OFFICE LINE RETAIL LINE OUTDOOR LINE -PRODUCTEN 1 Würth Nederland B.V. maakt eenvoudige vervanging van uw conventionele verlichting nu realiteit. U vervangt eenvoudig

Nadere informatie

G-MASTER GB2783QSU-B1

G-MASTER GB2783QSU-B1 G-MASTER GB2783QSU-B1 27 G-MASTER gamer monitor betreed een nieuwe dimensie De 27 G-MASTER GB2783QSU, ook bekend als SILVER CROW, opent een geheel nieuw niveau van game ervaringen. De QHD 2560x1440 resolutie

Nadere informatie

De snelheid van de auto neemt eerst toe en wordt na zekere tijd constant. Bereken de snelheid die de auto dan heeft.

De snelheid van de auto neemt eerst toe en wordt na zekere tijd constant. Bereken de snelheid die de auto dan heeft. Opgave 1 Een auto Met een auto worden enkele proeven gedaan. De wrijvingskracht F w op de auto is daarbij gelijk aan de som van de rolwrijving F w,rol en de luchtwrijving F w,lucht. F w,rol heeft bij elke

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display 1 1 Product en type naam 1.1 Intelligent LCD Display 1.2 Model: APT12LCD800S 2 Elektrische Parameters 24V/36V/48V batterij ondersteuning 1RPLQDOH

Nadere informatie

GUARDVIEW. professional security equipment

GUARDVIEW. professional security equipment GUARDVIEW professional security equipment GUARDVIEW product functies Functies die bepalend zijn voor een goed beeldresultaat Ultra HD defi nitie 4K is een HD standaard met een resolutie van 3840*2160 pixels.

Nadere informatie

Nu ook zonnepanelen mogelijk op west, oost en noord georiënteerde daken!!!!

Nu ook zonnepanelen mogelijk op west, oost en noord georiënteerde daken!!!! Nu ook zonnepanelen mogelijk op west, oost en noord georiënteerde daken!!!! Tot voor kort was het alleen mogelijk en rendabel om zonnepanelen te monteren op zuid georiënteerde daken. Daken aan de west,

Nadere informatie

Product naam: MM04062

Product naam: MM04062 Product naam: MM04062 Specificaties MM04062: Levensduur: 15000u Lengte: 87 mm Wattage: 3.50W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 250 lu Beschermingsklasse: IP20 Cd: 120 cd Te

Nadere informatie

Introductie. De kit bestaat uit verschillende materialen en een DVD. Op de DVD staan de volgende bestanden: Handboek over Gebouwen, met animaties;

Introductie. De kit bestaat uit verschillende materialen en een DVD. Op de DVD staan de volgende bestanden: Handboek over Gebouwen, met animaties; IUSES Toolkit Introductie Met deze experimentele toolkit kunnen experimenten uitgevoerd worden op het gebied van energie efficiency, energiebesparing en duurzame energie. Hij is ontwikkeld voor docenten

Nadere informatie

PHILIPS MONITOR 273V7QDAB 187,99. Kenmerken. Artikelcode : ITPH273V7QDAB

PHILIPS MONITOR 273V7QDAB 187,99. Kenmerken. Artikelcode : ITPH273V7QDAB PHILIPS MONITOR 273V7QDAB Artikelcode : ITPH273V7QDAB Philips Full HD LCD-monitor 273V7QDAB/00. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27"), Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie:.

Nadere informatie

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr. 073-5997042 Accu en oplader instructies: 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer

Nadere informatie

SAMSUNG CURVED MONITOR LC27F591FDU 329,00. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode :

SAMSUNG CURVED MONITOR LC27F591FDU 329,00. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : SAMSUNG CURVED MONITOR LC27F59FDU Artikelcode : Samsung Curved Full HD Monitor 27 inch LC27F59FDU. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27"), Resolutie: 920 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie:

Nadere informatie

Product naam: MM04135

Product naam: MM04135 Product naam: MM04135 Specificaties MM04135: Levensduur: 15000u Wattage: 7.50W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 600 lu Cd: 230 cd RA: 80 Bundelbreedte: 90 graden Lamp soort: R63 Lampvoet: E27 Lengte: 103

Nadere informatie

ZX Ronde zondag 5 oktober 2014

ZX Ronde zondag 5 oktober 2014 ZX Ronde zondag 5 oktober 2014 Verhaaltje..Tussen Watt en Lumen Dit een verhaaltje gaat over de verschillen tussen de lichtopbrengst van lichtbronnen wat aansluit op het verhaalt over licht en lichtbronnen

Nadere informatie

Focus Touch. Touchscreens

Focus Touch. Touchscreens Focus Touch Met een grootformaat Focus Touch LED monitor bestuurt u via Optical Dual Touch de computer door middel van een aanraking op het scherm. Dit kan met uw vinger of bijvoorbeeld met een pen. Zo

Nadere informatie

TCM-klok Gebruikershandleiding

TCM-klok Gebruikershandleiding 1 TCM-klok Gebruikershandleiding 2 Inhoudsopgave De klok uitpakken...3 Wat zit er in de doos...3 De klok ophangen of neerzetten...3 De klok aansluiten...3 De werking van de TCM-klok...3 Gekleurde lampjes...3

Nadere informatie

HEMNES meubelserie KOOPHULP

HEMNES meubelserie KOOPHULP KOOPHULP HEMNES meubelserie DESIGN Carina Bengs ONDERHOUD Afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel. Nadrogen met een droge doek. GOED OM TE WETEN Volg de instructies in de handleiding

Nadere informatie

DE GARANTIE VAN SOLARWATT:

DE GARANTIE VAN SOLARWATT: DE GARANTIE VAN SOLARWATT: OPRECHT BETROUWBAAR JE EIGEN ZONNE-ENERGIESYSTEEM GLAS-GLAS OF GLAS-FOLIE? MONOKRISTALLIJN OF POLYKRISTALLIJN? In principe bestaan er op dit moment twee verschillende typen zonnepanelen.

Nadere informatie

Product naam: MM03590

Product naam: MM03590 Product naam: MM03590 Specificaties MM03590: Groep LED Lumen/Watt 64.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 7W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 83mm

Nadere informatie

NOVATE PHOENIX SERIE LEDNOVATE PHOENIX SERIE

NOVATE PHOENIX SERIE LEDNOVATE PHOENIX SERIE LED Professioneel ledverlichtingsarmatuur voor renovatie en nieuwbouw Geschikt voor de meest vervuilende industriële omgevingen Geschikt voor omgevingstemperaturen tot 50 C Minimale verblinding door toepassing

Nadere informatie

Bronvermelding: www.allesoverhetaquarium.nl

Bronvermelding: www.allesoverhetaquarium.nl ! Bronvermelding: www.allesoverhetaquarium.nl!! Het maken van aquarium foto's Voor veel mensen met een aquarium komt er een tijd dat men er foto's van wil maken om het behaalde resultaat voor altijd vast

Nadere informatie

VOOR MONTAGE OP HOOGTE VAN 4 TOT WEL 12 METER

VOOR MONTAGE OP HOOGTE VAN 4 TOT WEL 12 METER VOOR MONTAGE OP HOOGTE VAN 4 TOT WEL 12 METER ASSEMBLY AT HEIGHTS OF 4 UP TO 12 METERS LED PRO-BAY SERIE LED PRO-BAY SERIES De heeft een goede spreiding van de lichtbundel door de brede uitstralingshoek

Nadere informatie

AXIS 213 PTZ Network Camera Capacitor Vervanging

AXIS 213 PTZ Network Camera Capacitor Vervanging AXIS 213 PTZ Network Camera Capacitor Vervanging De "NO VIDEO" -fout (linksboven hoek) is gebruikelijk in deze nokken. 6 caps in de video module zal worden vervangen. Let op: uiterst fijne solderen mee!

Nadere informatie

imac Intel 20 "EMC 2266 Power Supply Vervanging

imac Intel 20 EMC 2266 Power Supply Vervanging imac Intel 20 "EMC 2266 Power Supply Vervanging Geschreven door: Walter Galan ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Pagina 1 van 13 INTRODUCTIE Energie voor je imac door het vervangen van de voeding. GEREEDSCHAPPEN:

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

1) Kahoot.it 2) Pin 3) voornaam

1) Kahoot.it 2) Pin 3) voornaam WELKOM! 1) Kahoot.it 2) Pin 3) voornaam Bespaartips op verlichting - Maak optimaal gebruik van daglicht in je huis - Doe lampen uit als je de ruimte verlaat - Vervang gloei- en halogeenlampen voor LED

Nadere informatie

Aanleverspecificaties checklist

Aanleverspecificaties checklist Gebruik deze checklist om de meest voorkomende fouten te voorkomen. Aanleverspecificaties checklist Gebruik deze checklist om de meest voorkomende fouten te voorkomen. Documenten worden in de verkeerde

Nadere informatie

De inputs zijn via het scherm te selecteren.

De inputs zijn via het scherm te selecteren. BMW Multimedia Rear Entertainment set zwart met Clone optie (CIC & CIC2) Art. Nr: RSE-BMW-CICZ Rear Seat display Met de BMW multimedia set is het mogelijk om een compleet Entertainment systeem in de auto

Nadere informatie

STAS multirail accessoires

STAS multirail accessoires STAS multirail accessoires STAS multirail accessoires Stel stapsgewijs je STAS multirail systeem samen. In deze brochure vind je alle railtypen, armaturen, spotjes, adapters, haken en koorden op een rij.

Nadere informatie

over de rol van licht in de vogelkweek

over de rol van licht in de vogelkweek over de rol van licht in de vogelkweek Wat is licht en wat doet het? Wat is er nu verkrijgbaar? LED: het licht van de toekomst? Geen technische verhalen!!! Vriendenclub Eindhoven 15/3/2015 2 De rol van

Nadere informatie

Productsheet. LED bars / TL vervangers

Productsheet. LED bars / TL vervangers LED bars / TL vervangers Deze LED bars zijn prima TL verangers en hebben minimale inbouwmaten en hoge licht opbrengst. Levensduur van de strip is ca 25000 tot 30000 branduren. Small Wide Corner (Hoek)

Nadere informatie

Wegdekreflectoren. Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen. Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V.

Wegdekreflectoren. Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen. Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V. Wegdekreflectoren Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V. Wegdekreflectoren zijn er in uiteenlopende soorten en maten. Veel van jullie

Nadere informatie

Waarom is een projectiedoek nodig bij hoge resolutie projectie?

Waarom is een projectiedoek nodig bij hoge resolutie projectie? Waarom is een projectiedoek nodig bij hoge resolutie projectie? David van Etten, Product Manager projection screens Milestone AV Technologies / Projecta & Da-Lite Projectoren in Benelux In de Benelux zijn

Nadere informatie

bel voor info: 0031 (0)6 57996684

bel voor info: 0031 (0)6 57996684 bel voor info: 0031 (0)6 57996684 OF SURF NAAR: bel voor info: 0031 (0)6 57996684 www.sammelsliftservice.nl led een revolutie... Daarom is nu het moment aangebroken voor de introductie van een nieuwe verlichtingsbron.

Nadere informatie