Populaire liederen uit Noord- en Zuid-Amerika door bariton Jos Smeets en pianiste Melissa Siemonsma.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Populaire liederen uit Noord- en Zuid-Amerika door bariton Jos Smeets en pianiste Melissa Siemonsma."

Transcriptie

1 Cultuuragenda Parc Imstenrade, 10e jaargang, nr. 58, april 2017 Liederen uit Noord- en Zuid-Amerika Zondag 9 april 2017, Orangerie, uur Populaire liederen uit Noord- en Zuid-Amerika door bariton Jos Smeets en pianiste Melissa Siemonsma. De hier vrijwel onbekende liederen van de Argentijnse componist Carlos Guastavino zijn sterk beïnvloed door populaire muziek uit zijn land. Hij schreef melodieuze en gevoelige liederen die sterk beïnvloed zijn door de Argentijnse volksmuziek, die veelzijdiger is dan alleen maar tango. Zijn cyclus Flores Argentinas, twaalf gedichten geïnspireerd op Argentijnse bloemen, beslaan een groot deel van het programma. Verder klinken ook enkele "songs" van de veel beroemdere George Gershwin en Irving Berlin, componisten die in de vorige eeuw op Broadway furore maakten. Hun liederen zullen bij veel mensen bekend zijn. U ontvangt op de middag zelf het programma. Na afloop van het concert is er gelegenheid voor een vrije gave. Film, Departures Maandag 10 april 2017, Barbier, uur De Oscarwinnaar Departures volgt de diepgaande en soms komische kennismaking van Daigo Kobayashi met de dood, terwijl hij de wonderen, vreugde en betekenis van het leven ontdekt. Daigo is een getalenteerd cellist wiens orkest plotseling wordt ontbonden. Wegens geldgebrek besluit hij met zijn vrouw terug te keren naar zijn geboortedorp, waar hij door een onduidelijke advertentie per ongeluk bij een uitvaartondernemer terecht komt en wordt aangenomen. Hoewel zijn vrouw en zijn vrienden neerkijken op het werk dat hij doet, weigert Daigo zijn baan op te zeggen. Hij raakt steeds meer bedreven in de officiële rituelen en door de dagelijkse confrontatie met de dood, begint hij eindelijk in te zien waar het in het leven werkelijk om draait.

2 Met dank aan mevrouw Timmermans, app. 294, voor het ter beschikking stellen van deze mooie en ontroerende film. Entree 2,50 incl. kop koffie/thee. Graag ter plekke voldoen. Presentatie, Het Huis van Morgen Woensdag 19 april 2017, Barbier, uur Vanmiddag verzorgt ir. Ypkje Hoekstra een presentatie over Het Huis van Morgen. Zelfstandig in je eigen huis blijven wonen als je een dagje ouder wordt. Dat doen de meeste mensen het liefst. In het Huis van Morgen in Panningen zie je hoe dat kan. Het lijkt een heel normaal huis, in een doorsneestraat. Toch is het Huis van Morgen in Panningen allesbehalve gewoon. Het is een huis vol handigheidjes. Handigheidjes die het mogelijk maken om zolang mogelijk zelfstandig te functioneren. Ook als lichamelijke of geestelijke beperkingen een rol gaan spelen. In het Huis van Morgen willen we mensen op een laagdrempelige manier laten zien en ervaren welke aanpassingen en slimme hulpmiddelen het dagelijks leven gemakkelijker kunnen maken, vertelt Ypkje Hoekstra, coördinator van het Huis van Morgen. Het is een normale eengezinswoning en dat maakt de situatie voor veel mensen herkenbaar. Wat hier kan, kan in hun eigen huis ook. Toegangskaarten voor deze presentatie zijn te koop bij de Service Corner, 3,50 p.p. De Barbier kent maximaal 30 plaatsen. Computerpresentatie Donderdag 20 april 2017, Rendez-vous, uur Tijdens deze bijzondere Computerpresentatie zetten we dhr. Kitzen op gepaste wijze in het zonnetje voor alle presentaties die hij in het verleden met enthousiasme en grote kundigheid heeft gegeven. Hij geeft met plezier en vertrouwen het stokje door aan Gijs Verbruggen die de toekomstige presentaties voor zijn rekening zal nemen. De computerspreekuren op maandag en woensdag zal dhr. Kitzen blijven verzorgen. Reis door de tijd. van PC via tablet naar smartphone en... door Gijs Verbruggen. Een computerpresentatie over PC's en andere thuiscomputers. Wat zijn de overeenkomsten, waar zitten de verschillen, wat is er de laatste 35 jaar veranderd maar vooral: wat kunnen we er mee. De presentatie en aanvullende documentatie kunt u na afloop meenemen; wel zelf voor een geheugen-stick zorgen! Naar aanleiding van vragen en discussie zullen we een planning maken van onderwerpen voor volgende computerpresentaties. Gijs Verbruggen is 65 jaar geleden geboren in Noord-Brabant. Na een technische studie in Eindhoven heeft hij 5 jaar wiskundeles gegeven. Dit was in het begin van de 80er jaren, de tijd van de eerste PC's. Zijn computer-ervaring heeft hij verder uitgebreid bij uitgeverij Malmberg. In 1988 is hij gaan werken bij het ABP en later bij de dochters daarvan. Eerst in de automatisering, later meer in staffuncties ter ondersteuning van de directies. De laatste jaren heeft hij als zelfstandige diverse kleinschalige automatiseringsprojecten gedaan. Sinds enkele maanden zet hij zich als vrijwilliger in bij Parc Imstenrade; op maandag als chauffeur van het "busje".

3 U kunt zich voor deze computerpresentatie aanmelden bij Graag de deelnamekosten 2,50 incl. koffie/thee ter plekke voldoen. Film, eigen producties Maandag 24 april 2017, Barbier, uur U kunt kijken naar mooie opnamen in het park Kasteel Wittem en in de knusse dorpen Trintelen, Eiserheide en Elkenrade met prachtige uitzichten. Verder kunt u kijken èn luisteren naar het concert in de St. Elisabethkapel op 8 januari 2017 met o.a. het duo Il Bacio, gitaar en dwarsfluit, en het Popkoor Ut Koer uit Heerlerbaan. Duur 1.30 uur Met dank aan mevrouw Rutjes voor het ter beschikking stellen van de opnamen. Entree: 2,50 incl. kop koffie/thee. Graag ter plekke voldoen. Muziek - HORNOPERA Zaterdag 29 april 2017, Elisabethkapel, uur Fenna Ograjensek, Sopraan Sef Thissen, Bariton Groot Hoornensemble o.l.v. Will Sanders & Willy Bessems Dit concert is onderdeel van de International Hornweek Maastricht Hoornisten van Conservatorium Maastricht, Hochschule für Musik Karlsruhe, Tokyo University of Arts Geidai en de Academy of Music Krakow nemen een hele week deel aan masterclasses van gerenommeerde docenten uit de hele wereld. De International Hornweek wordt jaarlijks geheel belangeloos georganiseerd door hoorndocenten Will Sanders en Willy Bessems, die zich met hart en ziel inzetten voor hun instrument; de hoorn! Vanmiddag kunt u naar het slotconcert luisteren! Het eindresultaat van een week keihard werken. De studenten voeren samen met de solisten voor het eerst de speciaal geschreven arrangementen van beroemde aria s en fragmenten uit opera s voor u uit. Luister en geniet van Beethoven, Verdi, Bizet en Weber! U ontvangt voorafgaand aan het concert een programmaoverzicht. Aan dit concert zijn geen kosten verbonden. Na afloop is gelegenheid voor een vrije gave.

4 Muziek en Poëzie Blaaskwintet KHH en medebewoners Zondag 30 april 2017, Rendez-vous, uur Onder de titel Muziek en Poëzie kunt u luisteren naar het blaaskwintet van de Koninklijke Harmonie Heerlen en naar gedichten die door medebewoners worden voorgedragen. Onder de enthousiaste leiding van regisseur Han Hos, voormalig docent Nederlands aan het Bernardinus College hebben vier medebewoners zich gebogen over gedichten met als rode draad de lente. Samen met de musici brengen zij een afwisselend programma van woord en toon met speelse elementen. Menig gedicht en muziekstuk zult u ongetwijfeld herkennen. U wordt van harte uitgenodigd aan deze middag deel te nemen. Op de middag zelf ontvangt u een programma. Na afloop is er gelegenheid voor een vrije gave! Samen Uit! In mei verschijnt weer het nieuwe Schouwburgoverzicht voor Heerlen en Parkstad, met een uitgebreid scala aan voorstellingen. Het is fijn gezamenlijk naar een voorstelling, in de middag of avond, te gaan en er zo een feestelijk uitje van te maken. Als het u aanspreekt dit met medebewoners te doen, dan nodigt dhr. Frumau u uit met hem contact op te nemen. Gezamenlijk wordt naar programma en vervoer gekeken. Laatstgenoemde kan op basis van carpoolen of taxihuur gebeuren. Zonder meer een mooi initiatief! Contactgegevens: Fred Frumau, appartement 254, T , E f.frumau@kpnplanet.nl Samen Bridgen Op 28 februari jongstleden vond een succesvolle en gezellige bridgedrive plaats in het Rendez-vous, waarvoor dank aan al de spelers. Verschillende spelers vroegen om herhaling hiervan. Het zou leuk zijn een bridgedrive te realiseren met alleen bewoners van Parc Imstenrade waarbij de spelers kiezen voor welk goede doel de opbrengst is. Daarbij is natuurlijk uw hulp en enthousiaste deelname nodig. Als iedereen in Parc Imstenrade die kan bridgen en zin heeft om mee te doen dit laat weten, eventueel met de sterkte dus thuisbridger of clubbridger, en we 40 mensen bij elkaar hebben moet het lukken. Wilt u dit voor 15 april aanstaande laten weten aan dhr. Frumau. Tevens graag aangeven welke maand uw voorkeur heeft, bijvoorbeeld augustus, september of oktober. Contactgegevens: Fred Frumau, appartement 254, T , E f.frumau@kpnplanet.nl

5 Expositie Elyanne Lempers C est la vie Onder deze titel kunt u genieten van de grote overzichtstentoonstelling van werken van Elyanne Lempers. Zij noemt zichzelf een impressionistisch realist. Portretten van mensen, het schilderen van dieren en de natuur zijn favoriete onderwerpen. Haar doeken zijn helder van kleur en kleurrijk. Voor de tentoonstelling C est la vie heeft zij zich laten inspireren door thema s als dag en nacht, geboorte en dood en moeders waar ook ter wereld. De tentoonstelling loopt tot juli Workshop stro vlechten Woensdag 3 mei 2017, Barbier, uur Tijdens de workshop leert u een aantal vlechttechniekjes waarmee u een mooi hartje kunt vormen of een prachtige knoop kunt maken die als broche gebruikt kan worden. Ook zal ik u leren hoe u roosjes en blaadjes vormt van stro, waarmee u het gemaakte stukje kunt decoreren. De workshop gaat door bij een minimum aantal deelnemers van 4 personen; maximaal kunnen 12 personen deelnemen. De kosten bedragen 20,= p.p. U kunt zich voor deze workshop aanmelden bij Ingrid Reinhoud, telefoon , ingrid.reinhoud@live.nl. Met vriendelijke groeten, Liesbeth Bijlmakers Coördinator Kunst & Cultuur Parc Imstenrade l.bijlmakers@vitalisgroep.nl Vooraankondigingen - Zondag 7 mei 2017, Orangerie, Vrolijke roze middag, COC-Limburg, informatief met optreden tenor Ivo van der Bijl. - Zondag 28 mei 2017, Orangerie, uur, Met muziek de wereld rond, zang, informeel optreden André en Jos Smeets Op de SamenUITagenda voor Parc Imstenrade vindt u alle evenementen en activiteiten nog eens bij elkaar. Kijkt u op onderstaande link:

Presentatie nieuwe Jaarprogrammaboek Kunst&Cultuur 2014-2015 Vrijdag 19 september 2014, Rendez-vous, vanaf 16.00 uur

Presentatie nieuwe Jaarprogrammaboek Kunst&Cultuur 2014-2015 Vrijdag 19 september 2014, Rendez-vous, vanaf 16.00 uur Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 28, september 2014 Door een technische storing kon deze agenda niet eerder gedrukt en bezorgd worden. Presentatie nieuwe Jaarprogrammaboek Kunst&Cultuur

Nadere informatie

De vrije gave na afloop van deze muzikale avond gaat volledig naar Serious Request!

De vrije gave na afloop van deze muzikale avond gaat volledig naar Serious Request! Cultuuragenda Parc Imstenrade, 8 e jaargang, nr. 42 en 43, december 2015 en januari 2016 Goed bewaren. Agenda geldt voor twee maanden. Kerstontmoeting a Serious Christmas Request Vrijdag 18 december 2015,

Nadere informatie

PROGRAMMA. vr. 4 okt 20:30 Tour de Chanson Matthias Kadar Ç 16,00 (Internetprijs) / Ç 20,00

PROGRAMMA. vr. 4 okt 20:30 Tour de Chanson Matthias Kadar Ç 16,00 (Internetprijs) / Ç 20,00 PROGRAMMA Klassiek vocale muziek van Hõndel tot Verdi en Wagner, en van Franz Schubert tot Georges Brassens en Ramses Shaffy op verschillende locaties in Zuid Limburg en Aken, met meer dan 100 uitvoerenden,

Nadere informatie

Artist in Residence David Bade Inrichten atelier 31 maart; Open atelier 1 t/m 4 april 2014, Orangerie

Artist in Residence David Bade Inrichten atelier 31 maart; Open atelier 1 t/m 4 april 2014, Orangerie Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 23, maart 2014 Artist in Residence David Bade Inrichten atelier 31 maart; Open atelier 1 t/m 4 april 2014, Orangerie In de eerste week van april neemt kunstenaar

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Winternieuwsbrief 2017

Winternieuwsbrief 2017 Geachte belangstellende, Winternieuwsbrief 2017 De zachte winter maakt Weverslo vroeg rijp voor het voorjaar. Vroege sneeuwklokjes steken al hun kopjes boven het maaiveld uit. Wandelaars ervaren in de

Nadere informatie

jij ontdekt... jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl muziek Centrum voor de Kunsten

jij ontdekt... jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl muziek Centrum voor de Kunsten jij ontdekt... muziek jouw passie voor Luistercursussen Klassiek cursusaanbod 2015-2016 Centrum voor de Kunsten www.ontdekscala.nl Luistercursussen Klassieke Muziek Al sinds vele jaren geven een tweetal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 29, oktober Concert Maria van Dongen Zondag 12 oktober 2014, Elisabethkapel, 14.

Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 29, oktober Concert Maria van Dongen Zondag 12 oktober 2014, Elisabethkapel, 14. Cultuuragenda Parc Imstenrade 7 e jaargang, nr. 29, oktober 2014 Concert Maria van Dongen Zondag 12 oktober 2014, Elisabethkapel, 14.30 uur Zoals reeds vermeld in de uitnodiging die u in uw brievenbus

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Sint Jacobskerk Wij wensen u een gezegende kerkdienst Sint Jacobskerk Voorganger Ouderling v dienst Organist Lector : Ds. Wühllschleger : Mattie Augustijn : Jos Vogel : Jos de Buck M.m.v.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten 2010

Jaarverslag activiteiten 2010 Jaarverslag activiteiten 2010 Na afloop van het slotconcert bij de GGzE op 6 juni; 50 leerlingen met docenten en vrijwilligers Projectbeschrijving en werkwijze Introductie Stichting Hengel is in 2007 opgericht.

Nadere informatie

Gastheer of -vrouw...

Gastheer of -vrouw... Gastheer of -vrouw...... voor de museum balie en museumwinkel Dit biedt : Als vrijwilliger van werkt u in Als gastheer of vrouw ontvangt u de bezoekers in de museumwinkel en geeft hun informatie over het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2004

NIEUWSBRIEF oktober 2004 NIEUWSBRIEF oktober 2004 Voor u ziet u de laatste Nieuwsbrief van dit jaar ten behoeve van de vrienden van de Stichting Hans Kox, bol van de informatie en voor een belangrijk gedeelte gewijd aan de activiteiten

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Als u naar aanleiding van deze berichten vragen of opmerkingen hebt, bel of mail ons dan. We zullen u graag te woord staan.

Als u naar aanleiding van deze berichten vragen of opmerkingen hebt, bel of mail ons dan. We zullen u graag te woord staan. Geachte belangstellende, Allereerst bieden wij u bij het begin van dit nieuwe jaar onze beste wensen voor 2015 aan. Graag brengen wij u ook nu weer op de hoogte van het laatste nieuws over de activiteiten

Nadere informatie

Voorwoord. Albin Ograjensek Initiatiefnemer

Voorwoord. Albin Ograjensek Initiatiefnemer Jaarverslag 2008 Voorwoord Eén stap zetten is geen probleem, dit herhalen tot in lengte van dagen is een uitdaging. Tweeduizend en acht is de tweede stap die de Stichting Muziek Jong voor Oud zet in een

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

Het Symfonie orkest. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw:

Het Symfonie orkest. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw: Lessuggestie bovenbouw: Het Symfonie orkest Lesdoelen: Kinderen maken kennis met klassieke muziek. Ze weten welke instrumenten er in een symfonieorkest te vinden zijn. De kinderen kunnen de verschillende

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt!

Vrijwilligers Bedankt! Programma GEMEENTE CASTRICUM 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 7 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Castricum, Akersloot, Limmen en De Woude kunnen van 14 t/m 21 november 2015 kosteloos deelnemen

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar

KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar KUNSTKALENDER Obs de Triangel Schooljaar 2013-2014 Vrolijke opening van het jaar van de podiumkunsten door Alexander Bauwens de poppenspeler van Weesp. Prachtige voorstelling door tejater2! Niet gisteren,

Nadere informatie

Belangrijke data. Nieuw dommeldallertje. Algemeen

Belangrijke data. Nieuw dommeldallertje. Algemeen Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 8 november 2018 nummer

Nadere informatie

Wanneer? Op zaterdag 21 februari 2015 in de Witte Dame te Eindhoven tussen 10.00 en 17.00 uur.

Wanneer? Op zaterdag 21 februari 2015 in de Witte Dame te Eindhoven tussen 10.00 en 17.00 uur. Prikkels in de groep! organiseert: De Eindhovense leesmarathon met vermaak! - lezen voor een goed doel Wat is een leesmarathon? Een leesmarathon houdt in dat we zoveel mogelijk geld willen ophalen door

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 10, 21 juni 2013 Bijbelverhalen: Week 26: 24 t/m 30 juni Ver van huis Psalm

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 27mei 2016 Geachte bewoners, We gaan aankomende week weer naar de maand toe waarin we de zomer kunnen gaan begroeten. In huis zijn we nog bezig met de finishing touch,

Nadere informatie

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Februari- maart- april- mei- juni- juli 2011 www.harmoniejulianawaalre.nl www.harmoniedevolharding.nl 1 Oriëntatiecursus Muzikale Vorming in 't kort Om de toestroom van

Nadere informatie

Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden

Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden Trainingsprogramma Training: Maak je eigen microlearning Donderdag 7 februari 2019, Leiden Wat is microlearning? Het vangen van de aandacht in leren en mediaconsumptie is tegenwoordig een van de grootste

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest.

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest. Jaargang 7 nummer 6 juni 2019 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke eerste maandag van de maand verstuurd per Digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op de website.

Nadere informatie

BIJZONDER TE VERMELDEN

BIJZONDER TE VERMELDEN De Stichting Chris Fictoor Foundation bevordert verspreiding, uitvoering en beheer van het werk van Chris Fictoor. Daarnaast stimuleert de stichting kennisoverdracht als vorm van dienstverlening aan de

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018 Club Agenda Do 15 Senioren Winterwedstrijd 10.30 u Di 20 Dames Krokuswedstrijd 10.30 u Wo21 [Business Club Wintercompetitie] 14.00 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

ACTIVITEITEN BANJAERT

ACTIVITEITEN BANJAERT ACTIVITEITEN 2017-2018 BANJAERT 23 t/m 27 oktober 2017: NATUURBELEVING VOOR KINDEREN. Gedurende deze dagen zijn er in Banjaert activiteiten voor kinderen waar je je ter plekke voor kunt inschrijven en

Nadere informatie

Open Dag La Verna zaterdag 19 september 2015

Open Dag La Verna zaterdag 19 september 2015 Open Dag La Verna zaterdag 19 september 2015 Vanaf 13.30 uur: inloop met koffie/thee [grote zaal/tuin] 14.00 uur: Opening door coördinator Fer van der Reijken [grote zaal] Drie rondes activiteiten Ronde

Nadere informatie

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 01. Foto van de maand ZOMER met als thema ZOMERS ETEN EN DRINKEN. Aanvullende info Foto van de maand : 1. Foto maken in de hoogste resolutie (beste camerastand). 2. In

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 29 april 2016 Geachte bewoners, De aankomende weken zij er nogal wat bijzonder momenten en feestdagen. De editie van deze nieuwsbrief is voor de komende twee weken en

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Concerten, optredens en activiteiten

Concerten, optredens en activiteiten 1 Kalender activiteiten academiejaar 2013-2014 Concerten, optredens en activiteiten Zondag 13 oktober 2013 Door de leerlingen van de academie Zondag 13 oktober 2013 Openstelling van het gebouw van de academie

Nadere informatie

Personalia Annelies Willemse

Personalia Annelies Willemse Concertcyclus Op zondag 8 juli om 16.00 uur musiceren in de St.Willibrorduskerk in Deurne Annelies Willemse op orgel, Carla Nies op dwarsfluit/panfluit en Rolf van Meurs op gitaar. In diverse combinaties

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade Eind 2009 werd binnen het bestuur van het Vocaal Ensemble Kerkrade besloten om een langgekoesterde droom uit te laten komen: onze eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 - MEI 2013

NIEUWSBRIEF 2 - MEI 2013 De Stichting Chris Fictoor Foundation bevordert verspreiding, uitvoering en beheer van het werk van Chris Fictoor. Daarnaast stimuleert de stichting kennisoverdracht als vorm van dienstverlening aan de

Nadere informatie

ACTIVITEITEN BANJAERT

ACTIVITEITEN BANJAERT ACTIVITEITEN 2017 2018 BANJAERT 23 t/m 27 oktober 2017: NATUURBELEVING VOOR KINDEREN. Gedurende deze dagen zijn er in Banjaert activiteiten voor kinderen waar je je ter plekke voor kunt inschrijven en

Nadere informatie

Gezamenlijke nieuwsbrief Vriendendienst. Hoogvliet. Rotterdam. West. Zomer 2017

Gezamenlijke nieuwsbrief Vriendendienst. Hoogvliet. Rotterdam. West. Zomer 2017 Zomer 2017 weer een jaar voorbij.. Een tijd om terug te blikken, zeker ook een tijd om vooruit te kijken.. Er zit een verhuizing aan te komen, waar veel aandacht naar uit gaat. Ook in de nieuwe buurt willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 19 augustus 2016 Geachte bewoners, Afgelopen week heeft het medailles geregend en hadden we mooie zonnige dagen. De eerste scholen openen volgende week al weer hun deuren

Nadere informatie

Exclusief voor gasten van Landal Marina Lipno: Tweedaagse arrangementen in KASTEEL BOROVANY

Exclusief voor gasten van Landal Marina Lipno: Tweedaagse arrangementen in KASTEEL BOROVANY Exclusief voor gasten van Landal Marina Lipno: Tweedaagse arrangementen in KASTEEL BOROVANY Durf eens iets heel anders! even alleen er op uit of voor als het regent of voor een moeder-dochter/vader-zoon

Nadere informatie

Marijke, die elke week deze INFO verzorgt en verstuurt. OPENBARE BASISSCHOOL

Marijke, die elke week deze INFO verzorgt en verstuurt. OPENBARE BASISSCHOOL OPENBARE BASISSCHOOL PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor. Marijke, die elke week deze INFO verzorgt en verstuurt. Luisteren en kijken naar klassieke muziek

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 24: 11 t/m 15 juni Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer.

SCHOOL- NIEUWS. Week 24: 11 t/m 15 juni Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Week 24: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 11 t/m 15 juni 2018 SCHOOL- NIEUWS Ouder-Bedank-Moment Vrijdag 29 juni is het ouder-bedank-moment. Alle ouders die zich dit schooljaar

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

WARME ROMANTIEK. Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano. zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel

WARME ROMANTIEK. Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano. zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel WARME ROMANTIEK Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel - Gelieve uw gsm uit te schakelen! PROGRAMMA Trio opus 11

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 23 september 2016 Geachte bewoners, De derde dinsdag in september is geweest en na een tocht in de glazen koets volgde de Troonrede waarin ons geschetst werd welke ontwikkelingen

Nadere informatie

Community Art Hoensbroek

Community Art Hoensbroek Hoensbroekse Community Art Hoensbroek 2012 2015 De Cultuurgroep Hoensbroek, bestaande uit vrijwilligers die de Community Art een warm hart toe dragen, organiseerde vanuit de buurt Maria-Gewanden in 2012

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 VAN DE REDACTIE Beste lezers van de nieuwsbrief, Welkom bij de editie van: WIST U DAT? - We twee echte mannequins hebben in Lingewaarde. Riet Spies

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Deelname aan de activiteiten is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Wij wensen de kinderen veel plezier bij de workshops.

Deelname aan de activiteiten is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Wij wensen de kinderen veel plezier bij de workshops. Activiteiten april-juni 2016 Voor u ligt het nieuwe activiteitenprogramma van Brede school het rak voor de periode april, mei en juni 2016. U kunt uw kind inschrijven voor de activiteiten via het mailadres

Nadere informatie

MIDSUMMER MOZARTIADE > PERSDOSSIER

MIDSUMMER MOZARTIADE > PERSDOSSIER 2017 02.07 > 09.02 PERSDOSSIER 1. PERSBERICHT Het tweede Midsummer Mozartiade festival pakt uit met Don Giovanni De tweede editie van Midsummer Mozartiade, het festival dat de schijnwerpers op Mozarts

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Voorganger Organist Lector Ontvangst Ds. W. Nijkamp Jan Zwart Janny de visser Henk van Zanten Orgelspel Woord van welkom Gemeente gaat staan na het aansteken van de

Nadere informatie

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 19 Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 32015 22 1843 2014 971 1840 Inhoudsopgave Algemene informatie 4 Lezingen 5 Workshops 6 Cursussen Cursus paleografie voor beginners 8 Inleiding Ook

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

Luister met je hart - Lesbrief Muziekproject van Markant

Luister met je hart - Lesbrief Muziekproject van Markant Luister met je hart - Lesbrief Muziekproject van Markant Dit muziekproject van Markant is bestemd voor leerlingen van groep 3 en wordt door Cultuurwijzer aangeboden binnen het cultuurmenu muziek schooljaar

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt!

Vrijwilligers Bedankt! Programma GEMEENTE Langedijk 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 11 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Langedijk kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 Extra nummer : 12 maart 2015 Peuterspeelzaal Sinds lange tijd is de peuterspeelzaal

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

editie 8 Jaarprogramma t/m Centrum voor Kunst en Cultuur de Kopermolen Vaals von Clermontplein 11 6291 AT Vaals Tel. 0031 (0)43 3064668

editie 8 Jaarprogramma t/m Centrum voor Kunst en Cultuur de Kopermolen Vaals von Clermontplein 11 6291 AT Vaals Tel. 0031 (0)43 3064668 editie 8 Jaarprogramma t/m de Kopermolen i r a 5 u 1 n 0 a j i2 l u j Centrum voor Kunst en Cultuur de Kopermolen Vaals von Clermontplein 11 6291 AT Vaals Tel. 0031 (0)43 3064668 Jaarprogramma jan 2015

Nadere informatie

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 DE KLAPPER nr 13 Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 st.michael@rvko.nl www.st-michael.nl Brede schoolactiviteiten Ook na de voorjaarsvakantie kunnen

Nadere informatie

Hallo daar! In ons centrum liggen op loopafstand van elkaar musea, culturele podia en een stadsbioscoop.

Hallo daar! In ons centrum liggen op loopafstand van elkaar musea, culturele podia en een stadsbioscoop. Hallo daar! Misschien komt Heerlen niet als eerste stad of helemaal niet naar boven als je denkt aan cultuur of een dagje of avondje uit, maar niets is minder waar. Daarom delen we graag ons enthousiasme

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

Septembre e 2015. We hebben al een indrukwekkende lijst met Elders, sprekers, artiesten enzovoort die komen:

Septembre e 2015. We hebben al een indrukwekkende lijst met Elders, sprekers, artiesten enzovoort die komen: 5-12 Septembre e 2015 Het nieuwe vredesfestival staat in de steigers: van zaterdag 5 tot zaterdag 12 september organiseert Centre Lothlorien het 3 e Internationale en Multiculturele Vredesfestival. De

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

Minimaal 2 weken voor aanvang van de workshop stuur ik u een bericht in welke workshop uw kind is ingedeeld.

Minimaal 2 weken voor aanvang van de workshop stuur ik u een bericht in welke workshop uw kind is ingedeeld. December 2013 Het jaar komt bijna ten einde en ook het eerste kwartaal van de Brede school activiteiten zitten er bijna op. Ik krijg gelukkig veel positieve reactie en daar zijn we allemaal, de scholen,

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Schiedamse Week van het Geluk 2017

Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedammers maken geluk Geluk zit in kleine dingen, een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek, samen iets leuks doen en plezier hebben. Zo wordt

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 november 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Afgelopen jaren was Nynke van der Wal onze buurtsportcoach.

Nadere informatie

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Cursus High Tea Arrangement Binnenkort is het Pasen Bindtechniek

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Cursus High Tea Arrangement Binnenkort is het Pasen Bindtechniek Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Cursus High Tea Arrangement Binnenkort is het Pasen Bindtechniek Cursus Bloemschikken De workshopserie bloemschikken van de voorjaar- en lenteperiode

Nadere informatie

Activiteiten januari-maart 2015

Activiteiten januari-maart 2015 Activiteiten januari-maart 2015 Het jaar 2014 is alweer bijna voorbij. Op naar een mooi, gezond en actief 2015.. Voor u ligt het nieuwe activiteitenprogramma van Brede school het rak voor de periode januari-maart

Nadere informatie

LEERLINGENHANDLEIDING. Inleiding

LEERLINGENHANDLEIDING. Inleiding LEERLINGENHANDLEIDING Inleiding Jullie gaan binnenkort naar de voorstelling De dag- en nachtegaal. Dit jeugdconcert wordt gespeeld door een ensemble uit het Nederlands Philharmonisch Orkest. De muziek

Nadere informatie

Thema 6 Uitingen. Les 6.1 Een dirigent van steen ( woordenboeken nodig bij de les) 3.Dirigeren:het leiden door de maat te slaan met een maatstokje

Thema 6 Uitingen. Les 6.1 Een dirigent van steen ( woordenboeken nodig bij de les) 3.Dirigeren:het leiden door de maat te slaan met een maatstokje Les 6.1 Een dirigent van steen ( woordenboeken nodig bij de les) WOORDWEB: 1.Het orkest: Een grote groep mensen die samen muziek maken op verschillende instrumenten. 2.De dirigent: De leider van het orkest

Nadere informatie