Welkom in ons mooie Zeeland! Ben je klaar voor avontuur, struinen over dijken, lopen door de polders en vooral genieten van het gezellige Zeeuwse!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in ons mooie Zeeland! Ben je klaar voor avontuur, struinen over dijken, lopen door de polders en vooral genieten van het gezellige Zeeuwse!"

Transcriptie

1 Ouder-Welp Hike HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT april april 2017

2 HIT Zeeland Welkom in ons mooie Zeeland! Ben je klaar voor avontuur, struinen over dijken, lopen door de polders en vooral genieten van het gezellige Zeeuwse! Wendy Beenakker Voorzitter HIT Zeeland Ouder-Welp Hike Beste Welpen en ouders, Hartstikke leuk dat jullie je hebben aangemeld voor de ouder welp hike!! Samen zullen we een leuk, avontuurlijk en uitdagend weekend beleven. Om je goed voor te bereiden krijg je hier de informatie die je nodig hebt. Neem deze informatie dus goed door, dan maken wij er samen een prachtig paaservaring van. Op de ouder-welp hike zal je met 1 van je ouders samen gaan kamperen in een tent terwijl je overdag op avontuur gaat door het mooie Zeeland. Ook zal jij samen met je papa of mama s avonds een spannend spel doen en gezellig warm worden bij een kampvuur. Wij zullen dit weekend het ontbijt, de lunch en de boodschappen voor het avond eten verzorgen. Als je vegetarisch bent dan kun je dit doorgeven en zal hier rekening mee gehouden worden. Voor diëten zou je zelf eventueel een alternatief kunnen meenemen. Als je tijdens de hike zin hebt in een snoepje of iets lekkers kun je dit ook altijd zelf meenemen. Voor zaterdag 15 april moet iedereen nog wel zelf voor lunchpakket zorgen welke je meeneemt in je dagrugzak. Belangrijke informatie Voorbereiding We zouden het erg leuk en handig vinden als jullie en naambordje zouden meenemen voor aan jullie tent. Aankomst Je wordt op zaterdag 15 april verwacht tussen 9.30 en uur op het plein voor het station in Oost Souburg. Je verlaat het station aan de voorzijde en volgt de bordjes ouder- welp hike. LET OP zoals eerder aangegeven is de start- en eindplaats is anders!!! Bagage Zorg dat je goede wandelschoenen hebt, dat betekent geen sportschoen maar echte stevige schoenen. Verder is het belangrijk dat je een dagrugzak meeneemt met de spullen er in die jij onderweg nodig hebt, vergeet je lunchpakket en snoepjes niet. Om het bagagevervoer een beetje te vereenvoudigen hebben we een paar regels opgesteld: Zorg ervoor dat je bagage in goede stevige backpack of weekendtas zit en dat er niets los aanhangt er mogen geen losse tassen, pannen, potten, slaapzakken, matjes of schoenen mee gegeven worden. Een Curver box met losse onderdelen is niet toegestaan. Een tas mag maximaal 15 Kilo zijn. Er mogen geen kratten, kisten of andere grote verpakkingsmaterialen gebruikt worden. Zorg er voor dat je bagage compact is. Het is aan te bevelen op je bagage je naam te zetten of er een label aan te hangen. Verpak je kwetsbare bagage veilig en tegen stoten. We gaan voorzichtig om met de spullen, maar de tassen worden wel gestapeld in de aanhanger. Geen bagage in vuilniszakken dit zou als afval weg gegooid kunnen worden.

3 Spullen die meegaan met het bagagevervoer: Tent voor 2 personen Slaapmatjes Slaapzakken Bord, mok en bestek Theedoek Handdoek met washandje Toiletspullen een wekker. Reserve kleren, voldoende warm maar ook op en zonnetje berekend Extra sokken Pyjama Je knuffel Zaklamp met voldoende batterijen Extra schoenen of laarzen voor op het kampterrein Enkele vuilniszakken Alles wat je verder denkt nodig te hebben Spullen in je dagrugzak: Medicijnen Als je in het bezit bent van OV/ voordeelurenkaart wil je deze dan meenemen ( je hoeft er geen aan te schaffen als je niet in het bezit hier van bent). Lunchpakket voor zaterdag Je draagt als je dit hebt je uniform/ scout fit Dagrugzak met regenhoes en goede draagbanden Drinkfles en/of thermoskan Mok Regenkleding Zakmes Warme trui Muts en/of pet (ook lekker in bed) Eventueel das (buf) en wantjes Zonnebrandcrème, zonnebril Medicijnen GSM en het nummer Waterdichte hoezen voor kwetsbare spullen Identiteitsbewijs en zorgpas Pen en papier Fototoestel mag ook je mobiel zijn. Eventueel verrekijker Wc. Papier Lekkers (voor de leiding ;-} ) Geld EHBO trommeltje Enkele plastic zakjes die als afval zakje kunnen dienen Reflecterend veiligheidshesje Goed ingelopen stevige wandelschoenen Alles wat je verder denkt nodig te hebben Wanneer je medicijnen gebruikt heb je dit ook opgegeven bij inschrijving en we verzoeken je om deze in voldoende hoeveelheid in de originele verpakking mee te nemen. De staf vind het prettig om geïnformeerd te worden over de bijzondere situaties die belangrijk zijn om te weten tijdens het kamp.

4 Sluiting en vertrek Hit zeeland sluit af op 17 april. De hit zal afgelopen zijn rond uur. Adres eindlocatie Scouting Kapelle Bospad GP Kapelle Kleine lettertjes Verzekering De HIT is een landelijke ledenactiviteit van Scouting Nederland. Voor deelnemers is daarom de collectieve secundaire ongevallen- en WA-verzekering van Scouting Nederland van kracht. Een reisverzekering en ziektekostenverzekering dien je zelf af te sluiten. De HIT is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van bagage. Drugs en alcohol Gebruik van drugs (soft- en harddrugs) door deelnemers of medewerkers is niet toegestaan en leidt tot uitsluiting van (verdere) deelname. Ook alcoholgebruik door deelnemers jonger dan 18 jaar is niet toegestaan. Kampregels Indien gewenst, kun je kampregels aan het boekje toevoegen. Een paar suggesties: Wees zuinig op onze natuur; loop alleen op de wegen en paden die daarvoor zijn bestemd. Ga vriendelijk om met de andere HIT-deelnemers Pak je bagage goed in; voor hikes en expedities is het nodig dat alles waterdicht in een rugzak zit Contact Vóór de HIT Voor algemene vragen, bijvoorbeeld over de inschrijving of betaling, kun je terecht bij de HIT Helpdesk via Voor vragen over de ouder- welp hike zelf, kun je voorafgaand aan de HIT contact opnemen met: Petra de Jonge Coördinator ouder-welp hike hit@x-lonne.com Tijdens de HIT (alleen in noodgevallen) Tijdens de HIT is de staf niet bereikbaar. In uiterste noodgevallen is het voor thuisblijvers mogelijk om contact op te nemen met de deelnemers via Wendy Beenakker (voorzitter HIT Zeeland) het noodnummer Nieuws Check onze facebook voor het laatste nieuws en foto s vanuit HIT Zeeland.

5 Badge Je krijgt van ons natuurlijk het jaarlijkse HIT- naambandje, een waar collectersitem. Maar in onze minishop kun je ook de jaarbadge, de zeeuwse badge en nog een groot aantal andere goodies zoals truien en t-shirts aanschaffen. Het waanzinnige HIT T-Shirt. Heerlijk voor in de zomer of om in te slapen! Of je draagt dit T-Shirt onder je super nieuwe HIT-Trui! Een koopje! Want deze kost maar 3,00! (Alleen maten XL en XXL) Sinds vorig jaar hebben we nieuwe T-Shirts in super gave en vrolijke kleuren! Heliconia: Kelly Green: Orange: Royal Blue: De shirts zijn uiteraard met het HIT-Zeeland logo aan de voorkant bedrukt! Zo n super gave HIT Zeeland T-shirt kost 7,50! Deze super lekkere trui is een mooie aanvulling op je HIT Zeeland collectie! Elke scout weet dat je een lekkere sweater met hoodie onmisbaar is op kamp en bij een kampvuur. Deze mooie blauwe trui is nu voor 25,00 te koop!

6 Deze badge is alleen bij HIT Zeeland te koop! Voor 2,00 is deze badge van jou! Een unieke HIT Zeeland pin voor op je das of baret. Voor 1,50 kan je hem op spelden! Altijd handig! Aan deze shorttrack kan je al je sleutels hangen of iets anders wat je niet kwijt mag raken. Voor 2,50 hangt deze aan je broek of tas! Leuk je blouse op met deze HIT badge van Scouting Nederland. Voor 1,00 kan iedereen zien dat jij mee hebt gedaan aan dé HIT Als iedereen dan kan zien dat jij hebt mee gedaan aan dé HIT, dan moeten ze natuurlijk ook kunnen zien dat je dit avontuur bij HIT Zeeland hebt beleefd. Dit kan voor 1,00. Ga jij ieder jaar op HIT. Laat zien dat je in 2017 ook van de partij bent geweest met deze 2017 badge voor 1,00

7 Acties en overig Gun iemand een Warme Douche! Er is altijd wel iemand die je iets extra s gunt, omdat je hem of haar dankbaar bent, of voor wie je bewondering hebt. Je teamgenoot misschien, die zonder te klagen 20 kilometer op blaren heeft gelopen. Of dat staflid dat jouw telefoon voor je uit de hudo heeft gevist. Deze Pasen kun je jouw waardering laten zien, met een Warme Douche! De deelnemer of het staflid dat volgens jou een warme douche verdient, kun je aanmelden, met verhaal en al via warmedouche@wendybeenakker.nl Kasa XL-mok met HIT-logo bij de ScoutShop Jouw HIT-uitrusting is niet compleet zonder een handige grote drinkmok. Bij de ScoutShop vind je dit jaar een exclusieve knalgele Wildo Kasa XL-mok met HIT-logo. De mok is los te koop voor 7,50. Exclusief voor HIT-deelnemers is hij gratis, bij bestellingen vanaf 25,- *. Gebruik bij het bestellen de actiecode HIT2017. De speciale HIT-uitvoering van de Kasa XL is zowel online als in winkels verkrijgbaar. *Uitgezonderd zijn alle officiële scouting-artikelen zoals de ScoutFit (blouses, truien, enz.), al het scoutingdrukwerk (boeken, installatieplaten, enz.) en alle officiële scoutinginsignes en badges. Meer info:

GAMETIME HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT april april 2017

GAMETIME HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT april april 2017 GAMETIME HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2017 15 april 2017 17 april 2017 HIT Zeeland Welkom in ons mooie Zeeland! Ben je klaar voor avontuur, struinen over dijken, lopen door de polders en vooral

Nadere informatie

Ouder-Welp Hike HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2019 Zaterdag 20 april 2019 maandag 22 april 2019

Ouder-Welp Hike HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2019 Zaterdag 20 april 2019 maandag 22 april 2019 Ouder-Welp Hike HIT Zeeland HIT 2019 Zaterdag 20 april 2019 maandag 22 april 2019 HIT Zeeland Hai held, Welkom bij HIT Zeeland. Als voorzitter van dé stoerste HIT plaats van Nederland ben ik onwijs trots

Nadere informatie

Bourgondische autopuzzeltocht HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2017 Zaterdag 15 april maandag 17 april 2017

Bourgondische autopuzzeltocht HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2017 Zaterdag 15 april maandag 17 april 2017 Bourgondische autopuzzeltocht HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2017 Zaterdag 15 april maandag 17 april 2017 Deelnemersinformatie HIT Zeeland Hai held, Welkom bij HIT Zeeland. Als voorzitter van de

Nadere informatie

Bever Ouder Kamp 2 HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT maart 2016

Bever Ouder Kamp 2 HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT maart 2016 Bever Ouder Kamp 2 HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 27-28 maart 2016 HIT Baarn Beleef B(l)oeiend HIT-Baarn Voor actie, avontuur en uitdaging kom je tijdens Pasen naar het B(l)oeiende Baarn. Vanuit

Nadere informatie

Ouder-KindHike HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT april 2019

Ouder-KindHike HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT april 2019 Ouder-KindHike HIT Baarn HIT 2019 20 21 22 april 2019 HIT Baarn HIT Baarn, dat moet je #DOEN! En jij gaat het doen! Tof dat je (weer) gekozen om deel te nemen aan HIT Baarn. We zien jullie tijdens de Pasen

Nadere informatie

HIT-onderdeel HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 Startdatum: 26 maart 2016 einddatum: 28 maart 2016

HIT-onderdeel HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 Startdatum: 26 maart 2016 einddatum: 28 maart 2016 HIT-onderdeel HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 Startdatum: 26 maart 2016 einddatum: 28 maart 2016 HIT Baarn Amsterdamsestraatweg 51 3744 MA Baarn contact Ouder en Kind Hike: Frans van Rheenen e-mail

Nadere informatie

HIT Harderwijk. Op Zoek Naar. Harderwijk heeft het! Beste Welp, Belangrijke informatie. Hallo HIT-ganger, Aankomst. Badge

HIT Harderwijk. Op Zoek Naar. Harderwijk heeft het! Beste Welp, Belangrijke informatie. Hallo HIT-ganger, Aankomst. Badge Op zoek naar HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT 2016 25 Maart 2016 27 Maart 2015 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start.

Nadere informatie

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook!

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook! HIT Dwingeloo Wij heten jou van harte welkom op de 39ste HIT in Dwingeloo. Zoals elk jaar kijken we weer uit naar een fantastisch Paasweekend maar om je goed voor te bereiden krijg je hier de informatie

Nadere informatie

Welp Ouder Avonturen Kamp HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT april 2019

Welp Ouder Avonturen Kamp HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT april 2019 Welp Ouder Avonturen Kamp HIT Baarn HIT 2019 20 21 22 april 2019 HIT Baarn HIT Baarn, dat moet je #DOEN! En jij gaat het doen! Tof dat je (weer) gekozen om deel te nemen aan HIT Baarn. We zien jullie tijdens

Nadere informatie

Deelnemersinformatie. Bourgondische autopuzzeltocht HIT Zeeland. Deelnemersinformatie HIT 2016 Zaterdag 26 maart maandag 28 maart 2016.

Deelnemersinformatie. Bourgondische autopuzzeltocht HIT Zeeland. Deelnemersinformatie HIT 2016 Zaterdag 26 maart maandag 28 maart 2016. Bourgondische autopuzzeltocht HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2016 Zaterdag 26 maart maandag 28 maart 2016 pagina 2 HIT Zeeland Hai held, Welkom bij HIT Zeeland. Als voorzitter van de stoerste HITplaats

Nadere informatie

Wie i s d e M ol? - Hit

Wie i s d e M ol? - Hit Wie is de Mol? - Hit HIT Baarn Kom eruit halen wat erin zit, bij HIT-Baarn! Vanaf het labelterrein Buitenzorg verwelkomen we jullie voor weer een geweldige editie van de HIT. Ga je voor een wild avontuur

Nadere informatie

HIT Harderwijk. Harderwijk heeft het! Bosbad Putten Zuiderveldweg LJ Putten. Hallo HIT-ganger, Aankomst en Startlocatie. Sluiting.

HIT Harderwijk. Harderwijk heeft het! Bosbad Putten Zuiderveldweg LJ Putten. Hallo HIT-ganger, Aankomst en Startlocatie. Sluiting. Apptrail 2.0 HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT 2017 14 april 2017 16 april 2017 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start.

Nadere informatie

HIT Erger Je Niet HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT april april 2019

HIT Erger Je Niet HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT april april 2019 HIT 2019 kent geen grenzen! HIT Erger Je Niet HIT Harderwijk HIT 2019 19 april 2019 21april 2019 pagina 1 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk

Nadere informatie

HIT Harderwijk. Bouwen & Bikken. Harderwijk heeft het! Hallo HIT-ganger, Deelnemersinformatie HIT 2019 kent geen grenzen! Hallo Bouwers & Bikkers,

HIT Harderwijk. Bouwen & Bikken. Harderwijk heeft het! Hallo HIT-ganger, Deelnemersinformatie HIT 2019 kent geen grenzen! Hallo Bouwers & Bikkers, Bouwen & Bikken HIT Harderwijk HIT 2019 19 april 2019 22 april 2019 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start. Ieder jaar weer is

Nadere informatie

20-22 april Wie is de Mol? - Hit

20-22 april Wie is de Mol? - Hit 20-22 april 2019 Wie is de Mol? - Hit HIT Baarn HIT Baarn, dat moet je #DOEN! En jij gaat het doen! Tof dat je (weer) gekozen om deel te nemen aan HIT Baarn. We zien jullie tijdens de Pasen in Baarn (of

Nadere informatie

Piokamp HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT april april 2019

Piokamp HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT april april 2019 Piokamp HIT Harderwijk HIT 2019 19 april 2019 21april 2019 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start. Ieder jaar weer is het spannend

Nadere informatie

Wie is de Mol? HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT maart 2016

Wie is de Mol? HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT maart 2016 Wie is de Mol? HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 26-28 maart 2016 HIT Baarn Beleef B(l)oeiend HIT-Baarn Voor actie, avontuur en uitdaging kom je tijdens Pasen naar het B(l)oeiende Baarn. Vanuit het

Nadere informatie

De Grijze Jager HIT Heerenveen

De Grijze Jager HIT Heerenveen De Grijze Jager HIT Heerenveen HIT 2019 20 april 2019 22 april 2019 HIT Heerenveen Wolkom yn Fryslân! Beleef grenzeloos gave avonturen, bij de HIT in Heerenveen! Als allernieuwste HIT-plaats van Nederland

Nadere informatie

KooKkamP. HIT Harderwijk. Harderwijk heeft het! Chaos in de keuken! Belangrijke informatie. Hallo HIT-ganger, Voorbereiding. Aankomst.

KooKkamP. HIT Harderwijk. Harderwijk heeft het! Chaos in de keuken! Belangrijke informatie. Hallo HIT-ganger, Voorbereiding. Aankomst. Kook Kamp HIT Harderwijk HIT 2019 19 april 2019 21april 2019 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start. Ieder jaar weer is het spannend

Nadere informatie

GeocacheHIT HIT Harderwijk. Deelnemersinformatie HIT 2018

GeocacheHIT HIT Harderwijk. Deelnemersinformatie HIT 2018 GeocacheHIT HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT 2018 30 maart 2018 1 april 2018 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start. GeocacheHIT

Nadere informatie

HIT Harderwijk. KooKkamP. Harderwijk heeft het! Chaos in de keuken! Belangrijke informatie. Hallo HIT-ganger, Voorbereiding. Aankomst.

HIT Harderwijk. KooKkamP. Harderwijk heeft het! Chaos in de keuken! Belangrijke informatie. Hallo HIT-ganger, Voorbereiding. Aankomst. Kook Kamp HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT 2016 25 Maart 2016 27 Maart 2016 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start. Ieder

Nadere informatie

Woudlopershike HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT april april Deelnemersinformatie HIT 2017 Haal eruit wat erin zit!

Woudlopershike HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT april april Deelnemersinformatie HIT 2017 Haal eruit wat erin zit! Woudlopershike HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT 2017 14 april 2017 16 april 2017 pagina 1 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat

Nadere informatie

Spijkervast HIT Heerenveen Deelnemersinformatie HIT april april 2019

Spijkervast HIT Heerenveen Deelnemersinformatie HIT april april 2019 Spijkervast HIT Heerenveen HIT 2019 20 april 2019 22 april 2019 HIT Heerenveen Wolkom yn Fryslân! Beleef grenzeloos gave avonturen, bij de HIT in Heerenveen! Als allernieuwste HIT-plaats van Nederland

Nadere informatie

HIT Harderwijk L.A.R.P. HIT. Harderwijk heeft het! Beste speler, Belangrijke informatie. Hallo HIT-ganger,

HIT Harderwijk L.A.R.P. HIT. Harderwijk heeft het! Beste speler, Belangrijke informatie. Hallo HIT-ganger, L.A.R.P HIT HIT Harderwijk HIT 2019 Vrijdag 19 april 2019 Zondag 21 april 2019 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start. Ieder

Nadere informatie

Trapperskamp HIT Dwingeloo Deelnemersinformatie HIT 2016 Zaterdag 26 maart Maandag 28 maart

Trapperskamp HIT Dwingeloo Deelnemersinformatie HIT 2016 Zaterdag 26 maart Maandag 28 maart Trapperskamp HIT Dwingeloo Deelnemersinformatie HIT 2016 Zaterdag 26 maart Maandag 28 maart HIT Dwingeloo Beste Trapper, Wij heten jou van harte welkom op de HIT in Dwingeloo. Zoals elk jaar kijken we

Nadere informatie

Bourgondische Autopuzzeltocht HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2019 Zaterdag 20 april t/m maandag 22 april 2019

Bourgondische Autopuzzeltocht HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2019 Zaterdag 20 april t/m maandag 22 april 2019 Bourgondische Autopuzzeltocht HIT Zeeland HIT 2019 Zaterdag 20 april t/m maandag 22 april 2019 HIT Zeeland Hai held, Welkom bij HIT Zeeland. Als voorzitter van dé stoerste HIT plaats van Nederland ben

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Bevers en Welpen. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Bevers en Welpen Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Bevers en Welpen. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een week

Nadere informatie

GeocacheHIT. HIT Harderwijk. Harderwijk heeft het! Hallo HIT-ganger, Deelnemersinformatie HIT 2019 kent geen grenzen!

GeocacheHIT. HIT Harderwijk. Harderwijk heeft het! Hallo HIT-ganger, Deelnemersinformatie HIT 2019 kent geen grenzen! GeocacheHIT HIT Harderwijk HIT 2019 19 april 2019 21april 2019 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start. GeocacheHIT Hallo allemaal.

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 st. joris troep 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl 2

Nadere informatie

CSI: Crime Scout Investigation HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT april 2019

CSI: Crime Scout Investigation HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT april 2019 CSI: Crime Scout Investigation HIT Baarn HIT 2019 20 21 22 april 2019 HIT Baarn HIT Baarn, dat moet je #DOEN! En jij gaat het doen! Tof dat je (weer) gekozen om deel te nemen aan HIT Baarn. We zien jullie

Nadere informatie

Ouder-Kind-Hike HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT Maart Maart 2016

Ouder-Kind-Hike HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT Maart Maart 2016 Ouder-Kind-Hike HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT 2016 25 Maart 2016 27 Maart 2016 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start.

Nadere informatie

10 juli-16 juli. Brunssum

10 juli-16 juli. Brunssum 10 juli-16 juli Brunssum Hallo allemaal, Nog even aftellen, maar bijna is het zover: We gaan weer op zomerkamp! Met z n allen gaan we weer spannende avonturen beleven, en hierover zijn natuurlijk ook

Nadere informatie

Junior Zwerfhike HIT Dwingeloo Deelnemersinformatie HIT t/m 17 april 2017

Junior Zwerfhike HIT Dwingeloo Deelnemersinformatie HIT t/m 17 april 2017 Junior Zwerfhike HIT Dwingeloo Deelnemersinformatie HIT 2017 15 t/m 17 april 2017 HIT Dwingeloo Beste Junior Zwerfhiker deelnemer, Wij heten jou van harte welkom op de HIT in Dwingeloo. Zoals elk jaar

Nadere informatie

Deelnemersinformatie. pagina 2

Deelnemersinformatie. pagina 2 pagina 2 Treasure Hunt HIT Zeeland Deelnemersinformatie HIT 2016 26 28 maart 2016 pagina 3 HIT Zeeland Hai held, Welkom bij HIT Zeeland. Als voorzitter van de stoerste HITplaats van Nederland ben ik onwijs

Nadere informatie

HIT Sail Fryslân HIT Heerenveen Deelnemersinformatie HIT april april 2019

HIT Sail Fryslân HIT Heerenveen Deelnemersinformatie HIT april april 2019 HIT Sail Fryslân HIT Heerenveen HIT 2019 20 april 2019 22 april 2019 HIT Heerenveen Wolkom yn Fryslân! Beleef grenzeloos gave avonturen, bij de HIT in Heerenveen! Als allernieuwste HIT-plaats van Nederland

Nadere informatie

HIT Harderwijk. De Woudlopershike. Harderwijk heeft het! Het programma in het kort. Hallo HIT-ganger, Aankomst. Sluiting

HIT Harderwijk. De Woudlopershike. Harderwijk heeft het! Het programma in het kort. Hallo HIT-ganger, Aankomst. Sluiting Woudlopershike HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT 2016 25 Maart 2016 27 Maart 2016 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start.

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer

Contact telefoonnummer: Banknummer: T.n.v. st. Albert Schweizer Het komt er weer aan De leukste week van het jaar ZOMERKAMP! In deze Airmail vindt je alle benodigde informatie. Zomerkamp Juli 2011 1. Locatie (Waar gaan we naartoe ) 2. Tijden en data (Waar en wanneer

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Scouts en Explorers Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Scouts en Explorers. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een

Nadere informatie

Groepshike HITHarderwijk Deelnemersinformatie HIT Maart Maart 2016

Groepshike HITHarderwijk Deelnemersinformatie HIT Maart Maart 2016 Groepshike HITHarderwijk Deelnemersinformatie HIT 2016 25 Maart 2016 27 Maart 2016 HIT Harderwijk HalloHIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start. Ieder

Nadere informatie

Junior Zwerfhike HIT Dwingeloo Deelnemersinformatie HIT t/m 28 maart 2016

Junior Zwerfhike HIT Dwingeloo Deelnemersinformatie HIT t/m 28 maart 2016 Junior Zwerfhike HIT Dwingeloo Deelnemersinformatie HIT 2016 26 t/m 28 maart 2016 HIT Dwingeloo Beste Junior Zwerfhike deelnemer, Wij heten jou van harte welkom op de HIT in Dwingeloo. Zoals elk jaar kijken

Nadere informatie

Woudlopershike HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT april april Deelnemersinformatie HIT 2017 Haal eruit wat erin zit!

Woudlopershike HIT Harderwijk Deelnemersinformatie HIT april april Deelnemersinformatie HIT 2017 Haal eruit wat erin zit! HIT 2017 Haal eruit wat erin zit! Woudlopershike HIT Harderwijk HIT 2019 19 april 2019 21april 2019 pagina 1 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Waar gaan we dit jaar naartoe? Ons adres is: Scouting Welten Groene Long 1 Welten (Heerlen) Nabij Bowlingcenter Hoeve de aar Hoe komen we op de kamplocatie? Vanaf de Slek is

Nadere informatie

Hit giet oan! HIT Heerenveen Deelnemersinformatie HIT april april 2019

Hit giet oan! HIT Heerenveen Deelnemersinformatie HIT april april 2019 Hit giet oan! HIT Heerenveen HIT 2019 20 april 2019 22 april 2019 HIT Heerenveen Wolkom yn Fryslân! Beleef grenzeloos gave avonturen, bij de HIT in Heerenveen! Als allernieuwste HIT-plaats van Nederland

Nadere informatie

HIT 2019 kent geen grenzen!

HIT 2019 kent geen grenzen! TeCoHIT HIT Zeeland HIT 2019 20 april 2019 22 april 2019 HIT Zeeland Hai held, Welkom bij HIT Zeeland. Als voorzitter van dé stoerste HIT plaats van Nederland ben ik onwijs trots op alle HIT s die we ook

Nadere informatie

Groepshike. HIT Harderwijk. Harderwijk heeft het! Hallo HIT-ganger, Hallo Groepshiker! Wat gaan we nou precies doen?

Groepshike. HIT Harderwijk. Harderwijk heeft het! Hallo HIT-ganger, Hallo Groepshiker! Wat gaan we nou precies doen? Groepshike HITHarderwijk HIT 2019 19 april 2019 21april 2019 HIT Harderwijk Hallo HIT-ganger, Nog een paar weken en dan, eindelijk, is het zover, HIT Harderwijk gaat van start. Ieder jaar weer is het spannend

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 Baden- Powell horde 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl

Nadere informatie

Een "once in a lifetime experience" voor all e deelnemers!

Een once in a lifetime experience voor all e deelnemers! Een "once in a lifetime experience" voor all e deelnemers! Zomerkamp JubJam100 Welpen : Kabouters : Scouts : 26 juli tot en met 31 juli 31 juli tot en met 5 augustus 26 juli tot en met 5 augustus Maasplassen,

Nadere informatie

CSI: Crime Scout Investigation HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 26-28 maart 2016

CSI: Crime Scout Investigation HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 26-28 maart 2016 CSI: Crime Scout Investigation HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 26-28 maart 2016 HIT Baarn Beleef B(l)oeiend HIT-Baarn Voor actie, avontuur en uitdaging kom je tijdens Pasen naar het B(l)oeiende

Nadere informatie

De scouts van Wakkerdam

De scouts van Wakkerdam De scouts van Wakkerdam Hallo scouts, Jullie roemruchte avonturen tijdens de afgelopen zomerkampen zijn tot ver buiten Maastricht bekend. Afgelopen jaar hebben jullie sir Robert Peel, je weet wel de hoofdcommissaris

Nadere informatie

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang!

Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle gang! Betreft: Zomerkamp 2015 Beste ouders en de senior welpen, Senior Welpen www.scoutingvughtnoord.nl senior_welpen@hotmail.com Het is bijna zover We gaan op ZOMERKAMP, de voorbereidingen zijn al in volle

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

ZOMERKAMP SCOUTS 2018

ZOMERKAMP SCOUTS 2018 ZOMERKAMP SCOUTS 2018 1 Beste scouts en ouders/verzorgers, Het einde van het schooljaar begint alweer te naderen, daarmee ook natuurlijk de zomervakantie waar iedereen zich op verheugd. Maar natuurlijk

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs RACHMANINOWLAAN gymnasium atheneum havo Rachmaninowlaan 2 5653 AT Eindhoven T : 040-251 62 21 E: loc.rac@huygenscollege.nl Betreft: kamp klas 3

Nadere informatie

Jubileumkamp. Dwingeloo 2-4 juni 2011

Jubileumkamp. Dwingeloo 2-4 juni 2011 De 25 jaar BrimzeN Buitenpost Jubileumkamp Dwingeloo 2-4 juni 2011 Voorwoord Nog 2 weken, dan is het alweer zover. Dan gaan we met z n allen een prachtig jubileum vieren. Namelijk het zilveren jubileum

Nadere informatie

Wanneer vindt Wie is de Mol 2017 plaats Wie is de Mol 2017 vind plaats van zaterdag 22 juli t/m vrijdag 28 juli 2017.

Wanneer vindt Wie is de Mol 2017 plaats Wie is de Mol 2017 vind plaats van zaterdag 22 juli t/m vrijdag 28 juli 2017. Beste deelnemer (en andere belangstellenden), In dit boekje vinden jullie (bijna) alle belangrijke informatie over de deelname aan Wie is de Mol 2017. Wanneer vindt Wie is de Mol 2017 plaats Wie is de

Nadere informatie

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs RACHMANINOWLAAN gymnasium atheneum havo Rachmaninowlaan 2 5653 AT Eindhoven T : 040-251 62 21 E: loc.rac@huygenscollege.nl Datum : 3 juli 2015

Nadere informatie

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye Zomerkampboekje Scouts Scouting André de Thaye 1 t/m 7 juli 2012 1 Beste Scouts en ouders, Hier is hij dan, het langverwachte zomerkampboekje. Zoals elk jaar gaan we weer een week met elkaar op kamp en

Nadere informatie

30 en 31 mei & 1 juni 2009

30 en 31 mei & 1 juni 2009 Plattegrond Scouting Labelterrein Ada s Hoeve Ommen Scouting Waardenborchgroep 30 en 31 mei & 1 juni 2009 Terug in de tijd... Hier het kampboekje van WaPiKa 2009. Ons jaarlijks Waardenborch Pinksterkamp

Nadere informatie

Camping Lumdatal waar we zullen verblijven. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2,

Camping Lumdatal waar we zullen verblijven. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2, Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2, Hierbij ontvangt u informatie over het schoolkamp van 26 t/m 28 september 2017 op camping Lumdatal, in het Duitse Lahntal. Heeft u na deze informatie

Nadere informatie

WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014. Jungle Safari. Op zoek naar de grote vijf. Dit kampboekje is van: ...

WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014. Jungle Safari. Op zoek naar de grote vijf. Dit kampboekje is van: ... WELPENKAMP MGR. BEKKERSGROEP 2014 Jungle Safari Op zoek naar de grote vijf Dit kampboekje is van:... 2 Inhoud Woordje van de Leiding... 5 Algemene info... 6 Kampthema... 8 Uniform... 9 Wat moet er in de

Nadere informatie

BeverHIT 2016 HIT Mook Deelnemersinformatie HIT 2016 Vrijdag 25 maart 2016 zaterdag 26 maart 2016 Of Zondag 27 maart 2016 maandag 28 maart 2016

BeverHIT 2016 HIT Mook Deelnemersinformatie HIT 2016 Vrijdag 25 maart 2016 zaterdag 26 maart 2016 Of Zondag 27 maart 2016 maandag 28 maart 2016 BeverHIT 2016 HIT Mook Deelnemersinformatie HIT 2016 Vrijdag 25 maart 2016 zaterdag 26 maart 2016 Of Zondag 27 maart 2016 maandag 28 maart 2016 HIT Mook Welkom Mook ligt in het noordelijkste puntje van

Nadere informatie

Inhoud Praktisch... 3 Paklijst... 4 Inpak tips... 5

Inhoud Praktisch... 3 Paklijst... 4 Inpak tips... 5 Survival week Inhoud Praktisch... 3 Paklijst... 4 Inpak tips... 5 Praktisch Wat heb je nodig deze week: een geldig identiteitsbewijs of paspoort. stevige wandelschoenen (zorg dat ze ingelopen zijn!!!).

Nadere informatie

JIJ DOET MEE AAN BIKKELKAMP 2016!!

JIJ DOET MEE AAN BIKKELKAMP 2016!! JIJ DOET MEE AAN!! Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! KAMPGELD Het kampgeld bedraagt 12,50 euro

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS!

Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! GROOT BIKKELKAMP 2015 JIJ DOET MEE AAN!! Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! KAMPGELD Het kampgeld

Nadere informatie

Introkamp brugklas

Introkamp brugklas Introkamp brugklas 2019-2020 Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 De begeleiders... 4 Programma... 5 Paklijst... 8 Kampregels... 9 Informatie voor de thuisblijvers... 10 2 Inleiding Vakcollege

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook KAMP 2008 9 augustus tot 16 augustus 2008 Hallo allemaal, Fijne vakantie gehad? En nog energie voor een weekje kamp in? Wij hebben ons in ieder geval opgeladen en we hebben ons best gedaan er een leuk

Nadere informatie

Kampboekje. HBO-Verpleegkunde. Studiejaar

Kampboekje. HBO-Verpleegkunde. Studiejaar Kampboekje HBO-Verpleegkunde Studiejaar 2018-2019 Welkom Beste SOLDATEN, Eindelijk is het dan zover! De introductiedagen van de opleiding HBO-Verpleegkunde staan voor de deur En daarmee begin je aan een

Nadere informatie

Γεια συμμετέχοντες!!!

Γεια συμμετέχοντες!!! οδηγός voor het zomerkamp Scouts van Scouting Soekwa Aerdenhout, 11 juli 18 juli 2015 Γεια συμμετέχοντες!!! Leuk dat jullie deelnemen aan onze reis naar het oude Griekenland. De tijd waar de goden nog

Nadere informatie

Beste scout, Mr. X Mr.X

Beste scout, Mr. X Mr.X Zomerkamp Scouts 2012 Beste scout, Mijn naam is sir Robert Peel en ik ben hoofdcommissaris van de Scotland Yard. Nee, je hebt niets fout gedaan, dit is geen boete, of een dagvaardiging, juist het tegenovergestelde.

Nadere informatie

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs

protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs protestants christelijke school voor voortgezet onderwijs RACHMANINOWLAAN gymnasium atheneum havo Rachmaninowlaan 2 5653 AT Eindhoven T : 040-251 62 21 E: loc.rac@huygenscollege.nl Datum : 29 augustus

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp.

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. Beste deelnemer/ster en ouders, Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. In eerdere berichtgeving hebben we jullie aangegeven dat het Golfkamp op golfbaan Landgoed Bleijenbeek zal

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Zomerkamp Brexbachtal 11 t/m 18 juli

Zomerkamp Brexbachtal 11 t/m 18 juli Zomerkamp 2015 Brexbachtal 11 t/m 18 juli Inleiding Beste verkenner, Het is bijna zo ver, zomerkamp 2015 komt nu wel heel erg dichtbij. Inmiddels zijn wij al op het terrein geweest en kunnen jullie beloven

Nadere informatie

RSW Regiotwenteland 2009

RSW Regiotwenteland 2009 RSW Regiotwenteland 2009 Hét boekje voor deelnemers Met veel informatie over van alles en nog wat Beste Scouts, 0 Heel mooi dat jullie mee willen doen aan de Regio Scouting Wedstrijden in Ommen. Wat je

Nadere informatie

Naam: Informatieboekje over het Zomerkamp 2013!

Naam: Informatieboekje over het Zomerkamp 2013! Naam: Informatieboekje over het Zomerkamp 2013! Hallo scouts en uiteraard ook ouders/verzorgers! Jullie wisten het al; dit jaar gaan we met zomerkamp over zee! En wel naar Chelmsford, Engeland! We zullen

Nadere informatie

HIT Mook. Welkom. Over HIT Mook. Deelnemersinformatie HIT 2019 kent geen grenzen!

HIT Mook. Welkom. Over HIT Mook. Deelnemersinformatie HIT 2019 kent geen grenzen! The Phone HIT Mook HIT 2019 19 22 april 2019 HIT Mook Welkom Mook ligt in het noordelijkste puntje van de provincie Limburg, even ten zuiden van Nijmegen. Het ligt in een prachtig gebied omringd door bos

Nadere informatie

In deze brief vind je alle belangrijke informatie voor het aankomende zomerkamp.

In deze brief vind je alle belangrijke informatie voor het aankomende zomerkamp. Beste ouders en Scouts, In deze brief vind je alle belangrijke informatie voor het aankomende zomerkamp. Data/tijden Bagage Zondag 20 juli om 19:00 bagage inleveren bij de blokhut en aanhangers inladen.

Nadere informatie

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening.

150 euro per kind, in die prijs zit alles inbegrepen. Het bedrag moet zeker worden overgeschreven tegen 10 juni op de scoutsrekening. Praktische info!! Vertrek en aankomst We verwachten jullie op 11 juli om 8u aan het station van Menen om dan samen de trein te nemen. Neem ook zeker een picknick mee voor s middags. We keren op 21 juli

Nadere informatie

Hallo allemaal, Nog even en dan gaan we samen op kamp! We gaan dit jaar naar België. Dit is een super gave plek om een week te kamperen!

Hallo allemaal, Nog even en dan gaan we samen op kamp! We gaan dit jaar naar België. Dit is een super gave plek om een week te kamperen! 1 Hallo allemaal, Nog even en dan gaan we samen op kamp! We gaan dit jaar naar België. Dit is een super gave plek om een week te kamperen! In dit kampboekje vind je alle informatie die je moet weten om

Nadere informatie

Pirel (Joost) : Mika (Tom) : Otak (Marieke) : Lisa : Esmée : Bas :

Pirel (Joost) : Mika (Tom) : Otak (Marieke) : Lisa : Esmée : Bas : Zomerkamp 2012 1 Bijna is het dan zover. Dan gaan we op zomerkamp. Voor jullie ligt het kampboekje voor dit zomerkamp. In dit kampboekje vind je alle informatie die je nodig hebt vóór en tijdens het kamp.

Nadere informatie

ZEEVERKENNERSKAMP HONGARIJE

ZEEVERKENNERSKAMP HONGARIJE ZEEVERKENNERSKAMP HONGARIJE E E R S T E E D I T I E 6-2 0 J U L I 2 0 1 7 WAAR GAAN WE HEEN? Bezienswaardigheden onderweg WAT MOET ER IN JE TREKZAK? Hoe pak je je zak het best in REISINFORMATIE Alle praktische

Nadere informatie

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage... 5 Contact voor en tijdens

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

RSW REGIO ROND DE ROTTE 2016

RSW REGIO ROND DE ROTTE 2016 RSW REGIO ROND DE ROTTE 2016 Inhoud Inhoud 2 Inleiding 3 Kampopbouw 4 De Hike 5 Zaterdagavond spel 7 Zondagochtend spel 8 Spelregels 9 Calamiteiten 10 Uitrusting 10 Plattegrond 12 Het kampterrein 12 Trofee

Nadere informatie

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli

Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Kampboekje Welpen 2016: Boxmeer Zondag 24 juli t/m woensdag 27 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein Beste leden, bij deze zijn jullie allen welkom op ons kamp deze zomer! De Scouts is bedoeld om vriendschapsbanden te smeden die gelden voor heel je leven. Maar dit kamp is er één iemand die hier een stokje

Nadere informatie

Best ouders / verzorgers en welpen,

Best ouders / verzorgers en welpen, Best ouders / verzorgers en welpen, Wij gaan dit jaar op zomerkamp naar Arnhem. Wat het kampthema is en wat we gaan doen houden we nog geheim. We reizen dit jaar met trein en auto s naar het kampterrein.

Nadere informatie

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje 1 INHOUDSOPGAVE inhoudsopgave...2 voorwoord...3 wat gaan we doen?...4 bagagelijst...5 Leiding, ontgroening, kamprecord...6 Kampstandaard, ik lust het niet...7 de stad...7

Nadere informatie

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS /2014. Kamp 1: maandag 9 t/m woensdag 11 september Kamp 2: woensdag 11 t/m vrijdag 13 september

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS /2014. Kamp 1: maandag 9 t/m woensdag 11 september Kamp 2: woensdag 11 t/m vrijdag 13 september SURVIVALKAMP KLAS 2 2013/2014 DURBUY ARDENNEN Kamp 1: maandag 9 t/m woensdag 11 september Kamp 2: woensdag 11 t/m vrijdag 13 september TENTINDELING? TENTEN EN BAGAGE Week voor vertrek: tenten inleveren

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

Scouts informatie Informatie voor de nieuwe scout

Scouts informatie Informatie voor de nieuwe scout Hoofdstuk: Algemeen Scouts informatie Informatie voor de nieuwe scout 1 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Wat zijn scouts... 3 Wat doen scouts... 3 Wanneer draaien wij?... 4 Spelvisie scouts... 4 Regio de Langstraat...

Nadere informatie

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS 2 2014/2015. Kamp 1: maandag 29 juni t/m woensdag 1 juli Kamp 2: woensdag 2 t/m vrijdag 4 juli

DURBUY ARDENNEN SURVIVALKAMP KLAS 2 2014/2015. Kamp 1: maandag 29 juni t/m woensdag 1 juli Kamp 2: woensdag 2 t/m vrijdag 4 juli SURVIVALKAMP KLAS 2 2014/2015 DURBUY ARDENNEN Kamp 1: maandag 29 juni t/m woensdag 1 juli Kamp 2: woensdag 2 t/m vrijdag 4 juli TENTINDELING? DEZE INDELING MAAK JE MET JE MENTOR! JONGENS BIJ JONGENS EN

Nadere informatie