voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 18 SCHOOLJAAR Donderdag 29 juni 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 18 SCHOOLJAAR Donderdag 29 juni 2017"

Transcriptie

1 voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 18 SCHOOLJAAR Donderdag 29 juni 2017 BELANGRIJKE DATA 03-7 Schoolreisje kleuters 13-7 Nieuwsbrief nummer 19 VERJAARDAGEN 28-6 Mounir El Atiaoui Sunna Sewoh Clarissa Vels Rong Ou Zhou praktijkgroep 8-7 Dick Gensen Daan de Groot 6B 10-7 Aaliyah Raharing Naiska Wezenberg Jean-Fanel van den Heuvel Gino-Marcello Middendorp 5 Nieuws en mededelingen van de directie Actie. Afgelopen week hebben we meegedaan met de landelijke actie. Alle docenten waren op school (op of kamp) voor werkzaamheden, de kinderen kregen een uur later dan gebruikelijk les. Ik wil alle ouders bedanken voor het begrip van de actie, laten we hopen dat het effect heeft. Eten en de pauze. Vanaf volgende week gaan we in de kleine pauze eerst naar buiten, na de pauze wordt er gegeten en gedronken in de klas. We willen op deze manier uitzoeken of dit meer rust brengt bij de kinderen. Als het een verbetering is dan gaan we hier mee verder na de zomervakantie, ik zal u hierover op de hoogte houden. Voedingsbeleid. 16 mei is een voorlichting verzorgd over het voedingsbeleid bij ons op school inzake De gezonde school. Tijdens deze avond hebben we van gedachte gewisseld met een aantal ouders en gekeken hoe we elkaar konden vinden om op een verantwoorde manier een steentje bij kunnen dragen aan een gezond leefpatroon. Het beleid is aangepast en zal u voor de zomervakantie toegestuurd worden. Juf Fenna. Juf Fenna is een aantal weken geleden ziek geworden. Afgelopen week heb ik meerdere keren met leerlingen gesproken van de praktijkgroep, ze missen juf Fenna, vinden het een goede juf en hopen dat ze snel weer terug komt. Juf Fenna is afgelopen week mee geweest op kamp. Juf Fenna gaat haar werkzaamheden weer opstarten en gaat nu ook met een verantwoorde opbouw de lessen weer oppakken in de groep. Namens het team, Veel leesplezier. J.Verweij

2 Nieuws van groep 3 De afgelopen weken zijn we erg druk geweest met de toetsen. Ondanks het mooie weer ging het heel erg goed. Op de middag zijn we weer begonnen met een nieuw thema. Het thema is thuis of weg. Is ver weg net als thuis?, Waarom gaan mensen eigenlijk op vakantie? Hoe is het om weg te gaan of niet weg te gaan in de vakantie? Kun je thuis zijn en toch ver weg zijn? Waarom kruipen mensen in een tentje, terwijl ze thuis gewoon een huis hebben. We hopen allerlei antwoorden te krijgen op deze verschillende vragen die spontaan naar boven kwamen bij de start van dit thema. Op donderdag middag werken we in een circuit. Om het half uur gaan we wisselen van activiteit. Wat doen we dan allemaal? er zijn kinderen die onderzoeken zeewier, zeekat en schelpen uit de zee en proberen de namen van de schelpen te achterhalen en daarna de schelp na te tekenen. Ze maken een eigen tent van stof en spelen ook in een echte tent. Bij het spelen in de tent moet je wel net doen alsof je op vakantie bent. Dit hebben we eerst met elkaar geoefend. Ik zie dat het stukje veiligheid nog niet duidelijk aan bod is gekomen (zie gaspitje en pannen in de tent ). Daarnaast zijn we bezig met een strand collage te maken en met strijkkralen proberen we verschillende dieren en dingen te maken die met de zomer en de zee te maken hebben. Dave maakt zijn eigen vakantiekaart, ik ben benieuwd wie deze zal krijgen. Rick en Bryan hebben laten zien dat ze super goed kunnen samenwerken. Samen hebben ze een spinner / windmolen gemaakt. Mitchel heeft zijn eigen tent gemaakt van stof. Daarna kwam hij zelf op het leuke idee om de achtergrond te verven i.p.v. met kleurpotloden.

3 We hebben de hoofdprijs gewonnen! Elk jaar worden er in elke groep smaaklessen gegeven. We leren dan hoe je lekkere en gezonde maaltijden of traktaties kunt maken. 3 weken geleden kon je over deze lessen een enquête in vullen,waarmee je een prijs zou kunnen winnen. Nu hebben we in groep 3 deze enquête ingevuld en hebben we zelfs de hoofdprijs gewonnen. We hebben allemaal een broodtrommel gekregen. Daarnaast krijgen we ook nog een leskist over gezond eten. Jullie snappen natuurlijk dat wij hier enorm blij mee zijn. Dit is denk de laatste brief van ons uit groep 3, want volgend jaar gaan wij allemaal naar een andere groep. Tot na de vakantie! Groetjes uit groep 3 Nieuws van groep 5 Afgelopen maandag was het dan zover, eindelijk gingen we op schoolreis! Om 9.15 uur reden twee bussen weg richting SLAGHAREN! In de bus zat de stemming er al goed in en toen we de grote achtbaan in het oog kregen konden we niet meer wachten om het park in te gaan! We hebben de hele dag genoten van alle attracties. Wij vonden vooral de Gold Rush ( een hele snelle achtbaan die over de kop ging!) en de vrije val erg leuk, maar ook wel spannend. Gelukkig waren er ook attracties die minder hard gingen, zoals attracties met waterpistolen, een zweefmolen en een kabelbaan. Al met al was het een zeer geslaagde dag! Wat jammer dat we niet compleet waren, we hebben Ties en Gino wel gemist! Het is een tijdje geleden, maar wij willen deze foto's graag delen. Tijdens de projectweken hebben wij Oosters gekookt, we maakten zelf couscous salade. Het was heerlijk, we zijn er erg druk mee geweest! We hebben veel geleerd over het eten in deze landen, het lezen van de recepten en technieken in de keuken.

4

5 Nieuws van groep 6B Laatste keer nieuwsupdate uit groep 6b: Dag allemaal, Dit is alweer de laatste keer dat wij een stukje in de nieuwsbrief mogen schrijven. Een schooljaar vliegt dan toch wel weer snel voorbij. We zijn op dit moment nog druk bezig met de laatste loodjes van de toetsweek. Nog twee dagen te gaan. De kinderen hebben zich kranig gehouden de afgelopen weken. Na deze week worden alle resultaten verwerkt en besproken. Dit houdt in dat u binnenkort weer een uitnodiging kunt verwachten voor het rapportgesprek. Juf Daphne was afgelopen woensdag voor het laatst als stagiaire in de klas. Ze heeft afscheid genomen in de klas. Ze komt nog een keer om de hoek kijken 12 juli. Dus mocht uw zoon of dochter het toch nog leuk vinden een mooie tekening te maken o.i.d. dat kan dan natuurlijk nog. Wij hebben als groep wat gemaakt en gisteren overhandigd aan juf Daphne. Ze vertelde in de klas dat ze volgend jaar weer bij ons stage mag komen lopen. Brengt ons bij het schoolreisje. Wat ik van de kinderen terugkreeg was dat het een prachtige bestemming/locatie was. Er was voor iedereen wel een coole attractie of zelf wel meer. De achtbanen vielen toch wel bij de meeste jongens in de smaak. De bootjes met waterpistolen en de wildwaterbaan was bij de meisjes populair. Onder enkele indrukken: Voor nu bedankt voor dit schooljaar en het fijne contact. Heel veel groetjes uit groep 6b en alvast een superfijne vakantie gewenst!!!

6 Nieuws van sport en bewegen Dit jaar hebben 36 kinderen meegedaan. 10 kinderen bij de 10 km en 26 bij de 5 km. Gelukkig hadden we dit jaar ook goed weer erbij. Wat een compliment waard is, is dat groep 7 met 7 leerlingen de 10 km hebben gelopen. Ook een compliment waard voor de 5 km. Want daar liepen de ouders duidelijk voor en achter in onze ruimte. En de kinderen liepen heerlijk ertussen. Ook de sfeer was zeer goed. Al met al een geslaagde avondvierdaagse Hopelijk is volgend jaar de facet weer van de partij met veel aanmeldingen. Met vriendelijke groet Diana Mannak (ouder en lid van de ouderraad). Nieuws van Sport en Bewegen Sportdag Atletiekbaan voor de groepen 3 t/m 8 Woensdag 12 juli organiseren wij onze sportdag. We gaan dit jaar weer naar de atletiekbaan De Peterskamp waar alle kinderen van groep 3 t/m 8 gaan sprinten, springen en werpen. We starten om 9.00 uur op de baan en lopen rond uur weer terug naar school. Wilt u deze dag uw kind in sportkleding en met goede sportschoenen naar school laten komen. De kinderen krijgen die dag van ons wat te drinken, een kleine traktatie en een stuk groente of fruit. Dan nog een vraag aan de ouders/verzorgers: Er heeft inmiddels 1 ouder zich opgegeven, en hebben nu nog 8 mensen nodig die deze dag willen helpen. Het zou mooi zijn als bij elk onderdeel een ouder/verzorger staat die de activiteit begeleidt. De groepsleerkrachten gaan met hun groep alle onderdelen langs. Het zou ook fijn zijn als er iemand bij de ranja/fruitpost staat. Dus. Bent u sportief of lijkt het u gewoon leuk om tijdens een sportdag te assisteren geef u dan op! Er wordt verwacht dat u van 9.00 uur tot kunt helpen. (Vanaf 8.00 uur moeten alle spullen worden klaargezet dus wie er dan al kan helpen.graag) U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar ellenhiemstra@sbofacet.nl of even bij Ellen langs te komen. Tot slot. nog een kleine sfeerimpressie van kamp groep 8.

7 Buskruit! Judo? Zeskamp Denksport door Niels

8 Spannend! O p weg naar de kuil

9 Spannend! Vreemd bezoek. op de bonte avond! Kamp is best vermoeiend

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY NIEUWSBRIEF 5 Amsterdam, 31 juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Een schooljaar loopt officieel van 1 augustus tot en met 31 juli, dus nog net op de rand van het schooljaar 2016-2017 onze laatste nieuwsbrief.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 9 FEBRUARI 2018 Belangrijke data: Voorjaarsvakantie : maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari 2018 Continurooster : vrijdag 30 maart is de school om 13.00 uur uit Paasvakantie

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 18 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 18 Nr. 7 19-5-2015 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA mei/juni 2015 20

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

Bijna zomervakantie! juli. Nummer 6 / schooljaar Beste ouders/verzorgers,

Bijna zomervakantie! juli. Nummer 6 / schooljaar Beste ouders/verzorgers, juli 2019 Nummer 6 / schooljaar 2018-2019 Bijna zomervakantie! Agenda Beste ouders/verzorgers, Het is bijna zomervakantie, maar tot die tijd (ondanks de warmte) werken wij nog door met de leerlingen. Nieuws

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016

voor het laatste nieuws kijk je op  NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 13 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 17 maart 2016 BELANGRIJKE DATA 25-3 Goede Vrijdag, alle leerlingen vrij 27 en 28-3 Pasen 29-3 Studiedag, alle

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden.

Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden. Nieuwsbrief d.d. 04-07-2018 Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden. Door omstandigheden is de nieuwsbrief

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4 O.B.S. de Wiekslag 201 6-20 17 nummer 4 nieuwsbrief Nieuwsbrief groep 5/6 Nieuwsbrief nr.4 Inhoud Nieuwsbrief nr. 4 1 Avondvierdaagse 1 Engelse week 1 Circusdag 2 Schoolreis Thüle 2, 3 Meesters en juffendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum September Datum Activiteit Groep Opmerking Maandag 26 september Informatieavond 8 Zie stukje nieuwsbrief 23 september 2016 Inhoud Belangrijke Data De sponsorloop Schoolkamp

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 april 2016

Nieuwsbrief 28 april 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 28 april 2016 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

LAATSTE SCHOOLDAG (VRIJDAG 17 JULI)

LAATSTE SCHOOLDAG (VRIJDAG 17 JULI) jaargang 17 nummer 14 donderdag 18-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

ayoub Islamitische basisschool Ayoub Nieuwsbrief 4 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon:

ayoub Islamitische basisschool Ayoub Nieuwsbrief 4 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: ayoub Islamitische basisschool Ayoub 22 12 2018 Nieuwsbrief 4 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: 035 6468899 E-mail: Ayoub.basisschool@gmail.com Groep 1 Salaam waleikoem allemaal! We zitten alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

9 juni 2016. Nieuwsbrief 364. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, uitnodiging ouderbedankmiddag

9 juni 2016. Nieuwsbrief 364. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, uitnodiging ouderbedankmiddag Nieuwsbrief 364 RKBS St. Catharina Haastrecht 9 juni 2016 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de bouwen, uitnodiging ouderbedankmiddag Activiteiten en data Woensdag 15 juni: Juffendag, alle juffen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Het wordt 's avonds al weer iets later donker, tijdens het buitenspelen in de zon worden er soms al

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Groep 8 op het VO. Faalangst. Agenda mei 2013 april werkelijkheid van volgend jaar. Zo

Groep 8 op het VO. Faalangst. Agenda mei 2013 april werkelijkheid van volgend jaar. Zo Agenda werkelijkheid van volgend jaar. Zo 23 mei: Schoolreisje gaat niet door 23 mei: Gr. 8 vrij 24 mei: Schoolfotograaf voor gr. 8 24 mei: Groep 7 naar Natuurmonumenten 28 mei: Start avondvierdaagse 31

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei Nieuwe directrice

ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei Nieuwe directrice ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei 2017 Nieuwe directrice Vanaf de meivakantie is onze nieuwe directrice Patricia Dresens iedere woensdag bij ons op school om in te werken en om alvast kinderen in de school te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 juli 2016

Nieuwsbrief 7 juli 2016 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 7 juli 2016 Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016 met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 16

Jaargang 6. Nieuwsbrief 16 Jaargang 6 Nieuwsbrief 16 07 07 2017 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Nieuws uit het team Dit is alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Directie. Savionieuws. Beste ouders/verzorgers,

Directie. Savionieuws. Beste ouders/verzorgers, Directie Beste ouders/verzorgers, Na de meivakantie hebben we nog maar een aantal weken en dan is het alweer zomer. We zijn dan ook weer druk met het toetsen van de leerlingen, groepsindelingen maken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Beste jongens en meisjes, beste ouders,

Beste jongens en meisjes, beste ouders, Nieuwsbrief 12 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, We hebben een nieuw schoollogo, dat hebben jullie vast al wel gezien. Vanaf deze week is het officieel en dus ook terug te vinden op de

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf Agenda: 22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep 3-4 17 mei Schoolfotograaf 23 mei Afscheid schoolschrijfproject 25 en 26 mei Hemelvaart, leerlingen vrij 29 mei Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie