Specialized inhoud. 82 Equipment 84 Helmen 88 Brillen 90 Schoenen 94 Zadels 98 Handschoenen 102 Roval Wielen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Specialized 2010. inhoud. 82 Equipment 84 Helmen 88 Brillen 90 Schoenen 94 Zadels 98 Handschoenen 102 Roval Wielen"

Transcriptie

1 Specialized 2010

2

3 Specialized 2010 inhoud 2 Inhoud 4 S-Works 6 Technologie 12 MTB 14 Epic 1 6 Stumpjumper FSR 20 29er 2 1 FSR XC 22 Enduro 25 Pitch 26 SX Trail 28 Demo 29 BigHit 30 P.Series 32 P.AM 33 BMX Fuse 34 Stumpjumper HT 36 Rockhopper 38 Hardrock 40 Crosstrail 44 Hotrock 46 Women s MTB 49 Era FSR 50 Safire FSR 51 Myka FSR 52 Myka HT 54 Ariel 56 Road 58 Tarmac 62 Allez 64 Roubaix 67 Secteur 68 Sirrus 70 Langster 72 Transition 73 Tricross 74 Women s Road 77 Amira 78 Ruby 79 Dolce 80 Vita 82 Equipment 84 Helmen 88 Brillen 90 Schoenen 94 Zadels 98 Handschoenen 102 Roval Wielen 104 Banden Onderdelen 118 Pompen 119 Multi tools 120 Computers 121 Bidons 122 Tassen

4 Bekijk onze nieuwe 2010 S-Works Road en Mountainbike catalogus die komende herfst 2009 beschikbaar zal zijn bij uw DICHTSBIJZIJNDE SPECIALIZED DEALER.

5 World Champion Bikes. Het S-Works logo is meer dan alleen een logo dat we op onze topfietsen hebben geplakt. Het staat voor superioriteit, innovatie, geavanceerde concepten en perfectie. S-Works

6 Total Suspension Integration Wij pakken de fiets als één geheel aan, van frame tot demper, en stellen alle onderdelen zodanig af dat ze perfect samenwerken. Mike Mick McAndrews, directeur Suspension Technology bij Specialized. In de drie decennia dat ik al met suspension bezig ben, heb ik met de beste motorcross- en mountainbiketeams in de wereld samengewerkt. Toch heb ik nog nooit het voorrecht gekend om samen te werken met een groep ingenieurs die zoveel van suspension afweten als het suspensionteam bij Specialized. Met die groep techneuten bekijken we de fiets als één geheel: van de vork tot de achterdemper ontwikkelen we alle onderdelen zodat ze perfect samenwerken. Het is met deze manier van werken (we noemen dit Total Suspension Integration of kortweg TSI dat we de best mogelijke fietsen voor elk gebruiksdoel kunnen ontwikkelen. Optimale verwerking van klappen Het FSR veersysteem, de hoeveelheid veerweg, de dempingscurves en het platform van vork en demper zijn allemaal parameters die we als één pakket bekijken om er voor te zorgen dat de prestaties gemaximaliseerd worden van zodra de noppenbanden de geplaveide weg verlaten. Deze geïntegreerde ontwerpaanpak van alle verende onderdelen zorgt ervoor dat we de grip en controle van de fiets naar een ongekend niveau kunnen tillen.

7 TSI Brain Technologie Als je fiets weet wat er gaande is De door Specialized ontwikkelde Brain technologie voelt het verschil tussen de krachten die een fietser op zijn fiets uitoefent en de krachten die de ondergrond op de fiets kunnen uitoefenen. Onze Future Shock vorken en dempers, ontwikkeld in samenwerking met en geproduceerd door FOX Racing Shox, gebruiken de Brain technologie die hen toelaat om ogenblikkelijk over te schakelen van een superstrakke naar een zeer soepele instelling wanneer de ondergrond daarom vraagt. Het resultaat is meer controle op zwaar terrein en een hyperefficiënte omzetting van pedaalkracht in voorwaartse snelheid op een vlakke ondergrond. FACT carbon of M5 aluminium frames Door de juiste materialen (maakt niet uit of dat high modulus FACT carbon of onze vooruitstrevende M5 aluminiumlegering is) te combineren met één van onze gepatenteerde constructiemethodes optimaliseren we de vorm van elke buis voor een perfecte mix van sterkte, stijfheid en gewicht. We zorgen ook voor een geometrie die zo perfect mogelijk is voor het beoogde gebruik van de fiets zodat XC Trail fietsers, downhillers en cross-country racers bij ons een fiets vinden die hen past als een handschoen. Daarbij kunnen we, omdat we zowel de vork als het frame aanbieden, met nieuwe voordelen uitpakken zoals de taps toelopende vorkpijpen en de specifieke plaatsing van de onderste balhoofdlagers zodat we het gewicht minimaliseren en de stijfheid maximaliseren.

8 FACT Er is meer nodig dan alleen carbon FACT is een acroniem dat staat voor Functional Advanced Composite Technology. Het representeert onze holistische benadering van carbon verwerking. Zoals elk project bij Specialized, start het FACT proces door te kijken naar de behoefte van de rijder. Daarna worden verdere disciplines en designtargets onder de loep genomen om aan de behoefte van de rijder te voldoen. Engineering, materiaal selectie, fabricage en testen. Wat is het resultaat van het FACT proces? Fietsen en accessoires van wereld klasse voor elk type rijder. Engineering Ondersteund door Pro engineering en solide analytische model software kunnen onze carboningenieurs buisvormen en diameters optimaliseren om zo elke fiets afzonderlijk te voorzien van ingrediënten waardoor het uitermate zal voeldoen aan de verwachting en de beleving van de rijder.

9 Functional Advanced Composite Technology Materiaal Selectie Niet elk carbonmateriaal is gelijk. Er is carbon met een hogere of lagere treksterkte of carbon met een hogere of lager rek mogelijkheid. Door een uitgebalanceerde constructie methode en de flexibiliteit die onze carbon ingenieurs hebben kunnen we gebruik maken van verschillende uitgebalanceerde carbon lay-ups die elke fiets voorziet van de perfecte verhouding tussen stijfheid, gewicht en comfort. Of het nu gaat om onze super stijve Tarmac of onze meer uitgebalanceerde Roubaix. Fabricatie Proces Ieder FACT product, frame, vork en equipment dat ontwikkeld wordt maakt gebruik van een van onze drie meest geoptimaliseerde carbon constructie methodes. Als eigenaar van deze geavanceerde constructie methode verzekeren wij maximale performance voor al onze FACT fietsen. FACT IS (Integrated Structure) onze meest vooruitstrevende constructie methode maakt het mogelijk fietsen te ontwikkelen met een superieure stijfheid tot gewicht ratio. FACT IS deelt het frame op in vier monocoque hoofd secties om zo het productie proces optimaal te kunnen beheren. Testen Met dank aan ons eigen testlab, kunnen we de meest technologische en geavanceerde data vergaren, zoals torsie stijfheid, verticale comfortflex en bottom bracket stijfheid. Ook vergelijken we verschillende revisies om zo elk frame volledig te optimaliseren. Buiten het lab testen we in het veld door middel van professionele renners en fabrieksrijders om zo alle kwalitatieve data te verzamelen alvorens we over gaan tot productie en lancering van een top fiets.

10 FSR FSR = CONTROLE + comfort + Efficiëntie Sinds de negentiger jaren geeft ons volledig actieve en onafhankelijke FSR veersysteem maximale controle, comfort en efficiëntie aan tal van rijders in verschillende disciplines op elk terrein doordat aandrijf en remkrachten geen invloed hebben op de werking van het FSR veersysteem. CONTROLE Maximale tractie betekend meer controle. Sinds het FSR veersysteem volledig actief is, is het vrij in, in- en uitveren over elk terrein waardoor je banden meer en langer contact houden met de ondergrond. Remkrachten hebben geen invloed op de werking van het veersysteem.

11 FUTURE SHOCK REAR COMFORT Actieve vering is vrij om alle schokken op te vangen waardoor je lichaam dat niet meer hoeft te doen Efficiëntie Aangezien de aandrijving van de fiets volledig onafhankelijk functioneert zal deze geen invloed hebben op eventuele pedaalkrachten. Dit voorziet de rijder in een meer efficiëntere rit. Meer efficiëntie omdat alle kracht die je op de ketting zet wordt omgezet in snelheid en niet verloren gaat in op- en neerwaartse bewegingen. Alle energie die je op de pedalen zet wordt omgezet in snelheid en gaat niet verloren in de deining van een slecht functionerend veersysteem. XC Wereld Kampioen Christoph Sauser, Specialized Suspension Engineer Jan Talavasek en Jörg Schüller analyseren de efficiëntie en controle van het FSR veersysteem door middel van een data capture systeem in Zwitserland, April 2009.

12

13 experience Mountain exper Bikes

14 Epic FSR Met een cross-country wereldtitel op zijn erelijst en een gewicht van amper 9,7 kilogram is de Epic de lichtste, meest efficiënte en snelste cross-country fiets op de markt. Door de belangrijkste onderdelen samen met het frame te ontwikkelen werken de 100mm efficiënte FSR veerweg, het AFR inertieventiel en de door Fox gemaakte Mini Brain demper samen om van elke cross-country fietser een competitiehongerige buitensporter te maken. a. a. Marathon Carbon b. Expert Carbon c. Expert d. Comp Carbon FACT IS 9M carbon frame met M5 aluminium achterbrug en 100 mm veerweg. Nieuwe Specialized/Fox FlowControl Mini Brain. Specialized E100 Future Shock vork met 100mm braingestuurde vering. Avid Elixer R CR schijfremmen. Roval Control AL XC wielset. S-Works Captain voorband en S-Works Fast Trak LK achterband Kleur: Natural Carbon FACT IS 9M carbon frame met M5 aluminium achterbrug en 100 mm veerweg. Nieuwe Specialized/Fox FlowControl Mini Brain. RockShox SidRace 100 mm air-sprung vork. Avid Elixer CR SL schijfremmen. DT Swiss X420 SL 24 mm velgen zijn licht en stijf. 9mm thru-axle voornaaf met DT Swiss Competition spaken en aluminium DT Swiss achternaaf. Kleur: Pearl White/Natural Carbon M5 aluminium FSR frame met 100 mm veerweg. Nieuwe Specialized/Fox FlowControl Mini Brain. RockShox SidRace 100 mm air-spring vork. Avid Elixer CRSL schijfremmen. Shimano XT cranckset. DT Swiss X420 SL 24 mm velgen. S-Works Captain voorband en S-Works Fast Trak LK achterband Kleuren: Black/Charcoal, White/Pearl White FACT IS 9M carbon frame met M5 aluminium achterbrug en 100 mm veerweg. Nieuwe Specialized/Fox FlowControl Mini Brain. Fox Float F100RL 100mm air-sprung vork. Kleur: Natural Carbone/White

15 b. c. d. e. comp M5 aluminium FSR frame met 100 mm veerweg. Nieuwe Specialized/Fox FlowControl Mini Brain. Avid Elixer R schijfremmen. S-Works Captain voorband en S-Works Fast Trak LK achterband Kleuren: Charcoal/White, Red/White e. Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek Competitief cross-country fietsen 15

16 a. b. c. d. Of je nu aan het klimmen of aan het dalen bent, de nieuwste generatie van Stumpjumper FSR fietsen kan terugvallen op meer dan 25 jaar van ontwikkelingswerk en dat voel je. Met zijn vooruitstrevend FACT IS carbon frame, onafhankelijke FSR vering, onze gepatenteerde S140TA vork en terreingevoelige Brain technologie is de Stumpjumper FSR één van de lichtste en meest efficiënte XC trail fietsen die we ooit creëerden. a. FACT IS CARBON FRAME Onze Stumpjumper Pro en Expert carbonframes zijn gemaakt van FACT IS 9M carbon. FACT IS (Integrated Structure) is onze meest vooruitstrevende manier van carbon verwerken. Door het frame in vier stukken op te delen (voorframe, zitbuis/bracket, liggende achtervork en staande achtervork) kunnen we elk stuk carbon zodanig vormen en maken dat het zijn specifieke taak in het frame zo goed mogelijk vervult. Daarenboven geeft FACT IS ons de kans om een frame ongelooflijk licht, onklopbaar stijf en supersterk te maken.

17 Stumpjumper FSR b. FSR De Stumpjumper FSR maakt maximaal gebruik van alle voordelen van ons gepatenteerd FSR (Future Shock Rear) veersysteem. Opgehangen aan meerdere draaipunten slaagt FSR er in om de aandrijfkrachten en reacties die bij het remmen ontstaan los te koppelen van de vering. Op deze manier ontstaat een volledig actief en totaal onafhankelijk veersysteem waardoor de achtervering op een ongehinderde manier kan in- en uitveren. c. S140TA VORK De door Specialized ontwikkelde S140TA vork (enkel op het Pro Carbon model) werkt nauw samen met de achtervering om een uitgebalanceerde fiets met maximaal presterende vering te garanderen. De veerweg is van 140 tot 115 millimeter instelbaar, de 1,1/8 naar 1,1/2 tapstoelopende FACT carbon vorkpijp en vorkkroon zorgt voor extra stijfheid en stuurprecisie terwijl ook de unieke geïntegreerde uitvalpatten en nieuw ontwikkelde onderpoten hun duit in het zakje doen om de stijfheid van de voortrein en de stuurprecisie naar een hoger niveau te brengen. d. DOOR FOX GEMAAKTE BRAIN/AFR DEMPER Dit jaar sloegen Specialized en FOX de handen in elkaar voor de ontwikkeling van een nieuwe AFR achterdemper met FlowControl Brain technologie (enkel op Pro en Expert modellen), een stukje technologisch vernuft dat altijd de juiste balans vindt tussen een maximaal efficiënte omzetting van de trapenergie en de souplesse van de vering. De Brain geeft de AFR Shock van de Stumpjumper de mogelijkheid om afhankelijk van het terrein waarover gefietst wordt de vering ogenblikkelijk te doen overschakelen van strakke naar soepele instelling en uiteraard ook omgekeerd.

18 Stumpjumper FSR Meer dan 25 jaar constante evolutie en doorontwikkeling van de Stumpjumper mogen we trots melden dat de 2010 Stumpjumper FSR de best klimmende en afdalende XC trail bike ter wereld die gemaakt is van het lichtste FACT carbon en vooruitstrevende aluminiumlegeringen. Volgepropt met Brain technologie en instelbare verende vorken voor efficiënter klimmen en soepeler dalen. Het resultaat: de superallround Stumpjumper FSR die er voor zorgt dat geen enkele off-road bestemming nog het label onbereikbaar krijgt opgekleefd. a. a. pro Carbon b. Expert Carbon c. Expert d. Elite Nieuwe FACT 9M carbon FSR frame met aluminium achterbrug. Nieuwe FACT 9M carbon FSR frame met aluminium achterbrug. FSR frame van M5 aluminium met 140 mm veerweg. FSR frame van M5 aluminium met 140 mm veerweg. Specialized/Fox AFR Brain met Brain Fade. Specialized FutureShock S140TA vork is instelbaar van mm. Avid Elixer CR magnesium remmen. Kleur: Red/Natural Carbon Specialized/Fox AFR Brain met Brain Fade. Avid Elixer CR SL hydraulische remmen. DT Swiss X420SL wielen met Hi-Lo thru-axle voornaaf, DT Swiss 330SL achternaaf en Competition roestvrijstalen spaken. Kleur: White/Natural Carbon Specialized/Fox AFR Brain met Brain Fade. Fox Talas RL aluminium vork met instelbaare veerweg van mm. Avid Elixer CR SL hydraulische remmen. Kleuren: Titanium Pab/Charcoal, Black Fox Talas RL aluminium vork met instelbaare veerweg van mm. S-Works Purgatory voorband en The Captain Control achterband. Kleuren: Team Red/Black, Brushed/Silver

19 b. c. d. e. comp Fox Triad achterdemper is in 3 posities in te stellen. Avid Elixer CR SL hydraulische remmen. DT Swiss X420SL wielen. S-Works Purgatory voorband en The Captain Control achterband. Kleuren: Black/Charcoal, White/Black e. Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek XC Trail 19

20 29er Geef onze meest efficiente cross country fiets twee grotere wielen en een flinke schep technologie. Je zult versteld staan wat voor soepele rit het eind resultaat is. Met een geometrie specifiek voor 29 wielen, 90mm Brain FSR veerweg en een speciaal samengestelde custom build Rockshox Reba SL 29er voorvork, lust de Epic 29er er wel pap van. a. a. epic FSR Comp 29er 29 inch M5 aluminium FSR frame met 90 mm veerweg en 29 inch specifieke geometrie. Nieuwe Specialized/Fox FlowControl Mini Brain. Custom Rockshox Reba SL 29er vork met 100 mm veerweg Kleur: White/Black b. Stumpjumper Comp 29er b. Lichte, snelle stumpjumper hardtail 29er met M5 aluminium frame 90 mm Rockshox Reba SL 29er luchtgeveerde vork Specialized Fast Trak LK 29 x2.0 dual compound banden Specialized Phenom zadel Kleur: White c. Rockhopper SL COmp 29er c. M4 aluminium frame met ORE onderbuis en asymetrische staande achterbrug. RockShox Tora Slite 29er vork met 80 mm veerweg. Avid Juicy 3 SL hydraulische schijfremmen. Shimano SLX achterderailleur. Shimano crankset. Specialized Fast Trak LK Control 26 x 2.0 2Bliss banden. Kleur: Red

21 FSRxc Voor XC trail fietsers die hun portefeuille niet helemaal leeg willen maken is de FSRxc met 120mm veerweg de must have bike. Het lichte M4 aluminiumframe, de onafhankelijke FSR vering met rocker link en de afwerking met onderdelen van topkwaliteit zorgt ervoor dat je met de FSRxc veel meer kan dan je zou verwachten als je naar zijn prijskaartje kijkt. Direct na het uitpakken zal je onder de indruk zijn van de efficiëntie, duurzaamheid en het vertrouwenwekkend rijgevoel. Trail fietsers kunnen hun zoektocht naar de ideale fiets stopzetten, ze kunnen zich voortaan beperken tot de zoektocht naar nieuwe paden. a. a. Pro M4 aluminum frame. De Fox Triad II achtervering. RockShox SL Dual vork met 120mm veerweg. Verstelbare stuurpen, 3D gesmeed. Avid Elixer 4 hydraulische schijfremmen. Kleur: White b. Expert b. M4 aluminum frame. Custom-tuned X-Fusion achterdemper. RockShox Recon Slite Solo vork met 120 mm veerweg. Verstelbare stuurpen, 3D gesmeed. Avid Elixer 4 hydraulische schijfremmen. Kleuren: Silver, Black c. Comp c. M4 aluminum frame. Custom-tuned X-Fusion achterdemper. RockShox Tora Slite vork. Verstelbare stuurpen, 3D gesmeed. Avid Juicy 3 SL hydraulische schijfremmen. Kleuren: Charcoal/Black, Red Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek Cross Country // XC Trail 21

22 a. c. b. d. De Enduro 2010 is wat je nog nooit hebt gezien. Buiten zijn verbeterde stijfheid tot gewichtsratio en X-Wing frame design heeft de Enduro op suspension gebied een Big Boost in performance gekregen dit door de custom tuned Fox RP23BV shock en de E160TA travel instelbare voorvork en onze eigen Command zadelpen. a. FSR De Enduro maakt maximaal gebruik van alle voordelen van ons gepatenteerd FSR (Future Shock Rear) veersysteem. Opgehangen aan meerdere draaipunten slaagt FSR er in om de aandrijfkrachten en reacties die bij het remmen ontstaan los te koppelen van de vering. Op deze manier ontstaat een volledig actief en totaal onafhankelijk veersysteem waardoor de achtervering op een ongehinderde manier kan in- en uitveren. Voor de fietser betekent dat meer grip wat resulteert in meer controle, het extra comfort zorgt voor minder vermoeidheid en daarenboven wordt alle energie die je op de pedalen zet omgezet in voorwaartse beweging. Er gaat geen Watt verloren in de deining van een veersysteem. b. FOX RP DEMPER Dit jaar sloegen we de handen in elkaar met veringspecialist FOX om van hun RP achterdemper een speciale versie te maken voor gebruik in de volledige 2010 Enduro lijn. Met de fijngetunede compressiedemping, veerweg en veervolume zorgen de RP dempers er voor dat ze de efficiëntie van de Enduro s en de balans tussen voor- en achtervering naar een nog hoger niveau tillen. Specifiek voor ons Pro Carbon model werd de FOX RP23BV voorzien van een grotere luchtkamer, een haarfijn instelbare rebound, een in drie posities instelbare Pro Pedal (zodat je op een intuïtieve manier tussen de drie stands kan surfen voor maximale prestaties tijdens beklimmingen en afdalingen) en een positiegevoelige Boost Valve demping voor een betere verwerking van de echt zware klappen. c. E160TA VORK De door Specialized ontwikkelde E160TA vork (enkel te vinden op het Pro Carbon model) werkt in perfecte harmonie met de custom FOX RP en levert 160 tot 135 volledig instelbare millimeters veerweg voor efficiënter klimmen en dalen. De exclusieve 1,1/8 naar 1,1/2 tapstoelopende carbon vorkpijp en vorkkroon krikt de stijfheid van het voorframe flink op terwijl de fiets er ook hyperprecies door stuurt. Met de Spike Valve kan de vork de zware klappen aan wanneer je over extreem zware ondergrond naar beneden dendert. Een extern instelbaar luchtpatroon verbetert de prestaties en maakt ze ook constant terwijl de 20mm Maxle en magnesium onderpoten de stijfheid verhogen en het gewicht naar beneden halen. d. COMMAND POST Ontwikkeld door de veringspecialisten van Specialized en terug te vinden op alle Enduro s (behalve op de Comp) biedt de Command Post de fietser de mogelijkheid om met een simpele klik op het stuur één van de drie zadelposities te selecteren. Je hoeft niet eens van de fiets te stappen zodat je tijdens de rit je zadelhoogte in Power Position (de hoogste positie) kan zetten voor maximale efficiëntie tijdens het klimmen, de Cruiser Position (35 mm lager dan de Power Position) is perfect voor golvend terrein terwijl de Descend Position (100 mm lager dan Power Position) je beweeglijkheid op de fiets vergroot zodat je probleemloos technische afdalingen kunt rijden. a. Pro Carbon FSR Nieuw Specialized FACT IS 9M carbon frame met M5 aluminium achterbrug en 160 mm travel. Fox RP23 achterdemper. Specialized E160TA vork. Shimano XT crankset. Specialized Command Post. Kleur: Silver/Carbon

23 enduro a. Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek All Mountain 23

24 Enduro Waar cross-country en downhill elkaar ontmoeten, daar vind je de lichte Enduro: de meest efficiënte All Mountain bike die je tijdens de beklimming niet doet schreeuwen van de pijn terwijl je het tijdens de afdaling wel uitschreeuwt van de pret. Als je echt de hele berg wil fietsen zal het Enduro frame met zes duim veerweg, de instelbare vork, de door Fox gemaakte positiegevoelige achterdemper en de vanaf het stuur instelbare zadelpen je nooit in de steek laten. Voeg een snuifje stuurmanskunst toe en de berg is helemaal van jou. b. b. expert Frame // Frame/Vork Nieuw Specialized M5 aluminium frame met 160 mm travel. Specialized Command Post. Specialized E160TA vork. Kleur: Titanium Pab c. Expert c. Fox RP2BV achtervering. RockShox Lyric IS 115/160mm vork. Avid Elixer CR SL hydraulische remmen. DT Swiss E440S velgen met Competition roestvrij stalen spaken. Voorwiel met 20 mm thru-axle, achterwiel 10 mm Cr-Mo. S-Works Eskar 26 x 2.3 voorband. Specialized Command Post. Kleur: Titanium/Pab d. Comp d. Custom Fox RP2 achterdemper. RockShox Lyric 20 mm Maxle thru-axle vork. Avid Elixer R SL hydraulische schijfremmen. Shimano Hollowtech II crankset 22-A36, Gamut kettingspanner. S-Works Eskar 26 x 2.3 voorband. Kleur: Black

25 Pitch Ontwikkeld door dezelfde bollebozen die ons de Enduro gaven staat de Pitch klaar om de meest veeleisende All Mountain paden met huid en haar te verslinden. Een vooruitstrevend M4 aluminium frame, 140mm FSR veerweg en een pak hoogwaardige onderdelen van RockShox, Fox en Avid helpen je om nergens voet aan de grond te moeten zetten. a. a. Pro Fox RP2 demper. 140 mm RockShox Pike 351 vork. Avid Elixer 4 hydraulische remmen. Truvativ GXP2 2.1 crankset uit 2 stukken heeft 24/36 kettingbladen. Dubbelwandige Velgen voor All Mountain gebruik. Kleur: Brown b. Comp b. X-Fusion achterdemper met rebound instelbaarheid is custom tuned voor de pitch. 140 mm RockShox Pike 327 vork. Avid Juicy 3 hydralische remmen. Truvativ GXP2 2.1 crankset uit 2 stukken heeft 24/36 kettingbladen. Dubbelwandige Velgen voor All Mountain gebruik. Kleur: White Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek All Mountain 25

26 freeride

27 SX Trail Als meest succesvolle slopestyle fiets ooit gecreëerd is de SX de competitiefavoriet van Darren Berrecloth. Het is ook deze fiets die Sam Hill naar de dual slalom kampioenstitel tijdens de Sea Otter Classic loodste. Met een innovatieve achterbrug, een laag gecentraliseerd zwaartepunt en beter dan ooit klappen incasserende frames zijn de SX Trail fietsen de beste keuze voor drops, stunts of alle andere tricks die je uit je mouw kan schudden. a. a. Sx Trail Frame Dit M5 Premium aluminium frame met ORE boven en onderbuis heeft 170 mm veerweg. Nieuw voor 2010 is de Fox DHX RC4 achterdemper met lo-speed compressie, externe instellingen en Boost Valve om zowel grote als kleine oneffenheden te vereffenen. Kleur: Black Ano b. Sx Trail II b. M5 Premium aluminium frame met 170 mm veerweg. Nieuw Fox DHX RC4 achterdemper met lo-speed compressie. Fox 36 vanilla RC2 vork Avid Code Mag hydraulische schijfremmen. Specialized Lo-Mag platform pedalen. DT Swiss F550 velgen. Specialized Clutch SX 26 x 2.3 voorbanden en SX Chunder 26 x 2.3 achterbanden. Kleur: Black Ano c. Sx Trail I c. M5 Premium aluminium frame met 170 mm veerweg. Specialized Demo lowrise stuur. FSA Moto X crankset met Gamut kettingspanner. DT Swiss F550 velgen. Specialized Clutch SX 26 x 2.3 voorbanden en SX Chunder 26 x 2.3 achterbanden. Kleur: White Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek Freeride 27

28 Demo De downhill fiets die beroemd is omwille van zijn immense 7 of 8 veerweg, de beste onderdelen en zijn capaciteit om de zwaarste ondergrond zo goed als vlak te vegen is onder de hoede van Sam Hill en Brendan Fairclough van het Monster Energy Team nog sneller geworden. Op basis van hun testwerk en feedback hertekenden we de geometrie van de Demo 8 met een lager bracket, een vlakkere zitbuis en een stijve 1,5 balhoofdbuis met slechts één doel voor ogen: de downhillscene domineren. Opdracht volbracht! a. a. Demo 8 II Nieuw Fox DHX RC4 achterdemper met lo-speed compressie. 200mm RockShox Boxxer Race vork. Avid Code Mag hydraulische schijf remmen. FSA Gravity Light DH crankset. Specialized Lo-Mag platform pedalen. DT Swiss F550 velgen. Voorwiel met 20 mm thru-axle naaf en achterwiel met 10 mm Cr-Mo as. Kleur: Red/Black b. Demo 8 I b. Demo 8 FSR M5 aluminium frame. 200 mm RockShox Boxxer Race vork. Demo 31.8 low rise stuur. DT Swiss F550 velgen. Voorwiel met 20 mm thru-axle naaf en achterwiel met 10 mm Cr-Mo as. Specialized Clutch SX 26 x 2.3 voorbanden en SX Chunder 26 x 2.3 achterbanden. Kleur: Black/White c. Demo 7 I c. Fox DHX 4.0 achtervering. RockShox Totem IS spiraalveren vork met 180 mm veerweg. Avid Elixer R hydraulische schijf remmen. DT Swiss F550 velgen. Voorwiel met 20 mm thru-axle naaf en achterwiel met 10 mm Cr-Mo as. Specialized Clutch SX 26 x 2.3 voorbanden en SX Chunder 26 x 2.3 achterbanden. Kleur: Red/Black

29 Bighit Beschik je over een beperkt budget en ben je toch op zoek naar een fiets waaraan je massa s downhill en freeride plezier beleeft, dan is de BigHit meer dan genoeg fiets om aan jouw verwachtingen te voldoen. De technologie van onze Demo s met ondermeer de asymmetrische achterdriehoek en de uitgekiende geometrie met korte achtertrein- sijpelde naar de BigHit door wat de beste garantie is voor een performant frame. De lage standover hoogte en de mogelijkheid om het zadel haarfijn af te stellen zorgen ervoor dat de BigHit perfect geschikt is voor fietsers van elk formaat. a. a. Bighit III M4 aluminium FSR frame. Fox DHX 4.0 achtervering. RockShox Domain 318 springveer vork met 160 mm aan veerweg. Specialized 31.8 mm Aggro 4-bolt stuurpen. De Avid Elixer R hydraulische schijfremmen. Sram X9 achterderailleur. Kleur: Charcoal/Red b. Bighit II b. M4 aluminium FSR frame. Fox Vanilla R spiraaldemper. RockShox Domain 302 spiraalveer vork. Specialized 31.8 mm Aggro 4-bolt stuurpen. Avid Elixer 4 hydraulische schijfremmen. Sram X9 achterderailleur. Kleur: Black/Silver c. Bighit I c. M4 aluminium FSR frame. X-Fusion Vector R spiraalvering. Voor Specialized aangepaste Marzocchi Z1 sport vork met 160 mm veerweg. Specialized 31.8 mm Aggro 4-bolt stuurpen. Fade free Avid Juicy 3 hydraulische schijfremmen. Avid Juicy 3 hendels. X7 achterderailleur van Sram Kleur: Red/Black Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek Freeride // DH 29

30 P.Series De P. Series fietsen waren de eerste in het segment van de progressive hardtail en nog altijd zijn ze het neusje van de zalm voor zij die kicken op dirt jumping, urban street rijden en stoeiwerk in het skatepark. De geometrie is doordacht, de onderdelen met zorg gekozen en het frame is superbetrouwbaar: geen wonder dat kerels als Darren Berrecloth deze fietsen gebruikt om ondersteboven door het luchtruim te suizen en daarna probleemloos op twee wielen te landen. a. a. P.3 b. P.2 c. P.2 Cro-Mo d. P.1 Dubbel gebutte A1 Premium aluminium frame. Marzocchi DJ1 vork levert 80 mm veerweg. Avid Elixer 4 hydraulische remmen. De holle Fuse Sanko Cr-Mo cranks. 28 tands Motostar Kettingblad. Specialized Lo-Mag platform pedalen. Single-speed achterwiel het 13 tands cr-mo kransje. Specialized Fuse SL zadel. Kleur: Red Dubbel gebutte A1 Premium aluminium frame. Marzocchi DJ2 vork levert 80 mm veerweg. Avid Juicy 3 hydralische schijfremmen met G2 Clean Sweep Rotors. Sram X5 achterderailleur. Holle Fuse Cr-Mo cranks. Specialized Rhythm Lite 26 x 2.3 inch banden. Kleur: Black Super sterk frame met Reynolds 520 Cr-Mo dubbel gebutte buizen. 80mm Marzocchi DJ3 vork. Avid BB5 mechanische schijf remmen met G2 Clean Sweep Rotors. Sram X5 achterderailleur. Holle Fuse Cr-Mo cranks. Kleur: Brown Super sterk frame met Reynolds 520 Cr-Mo dubbel gebutte buizen. 80mm Marzocchi DJ3 vork. Avid BB5 mechanische schijf remmen met G2 Clean Sweep Rotors. Holle Fuse Cr-Mo cranks. Specialized Rhythm Lite 26 x 2.3 inch banden. Kleur: White

31 b. c. d. e. P.Grom Super sterk frame met Reynolds 520 Cr-Mo dubbel gebutte buizen is voor 24 inch wielen. De 80mm Marzocchi DJ3 vork. Avid BB5 mechanische schijf remmen met G2 Clean Sweep Rotors. Sram X5 achterderailleur. Holle Fuse Cr-Mo cranks. Kleur: Orange e. Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek PROGRESSIVE HARDTAIL 31

32 P.AM Een meer op trailgebruik gerichte bike in onze lijn van P fietsen is de P. All Mountain een fiets waarmee je al je stunts tijdens een adrenalinerijke off-road rit kan uitproberen. Het gewicht van de P. All Mountain komt in de buurt van wat sommige cross-country fietsen van onze concurrenten op de weegschaal zetten en toch is onze P. AM ijzersterk, super handelbaar en perfect afgemonteerd voor eindeloos speelplezier in elk bos of op elke helling. a. a. P.AM 2 Volledig gebutte A1 aluminium frame. Vork met 100 mm veerweg. Auriga Comp hydraulische schijfremmen. Sram X5 achterderailleur. XC crankset met Octalink gekartelde bracket interface van Shimano. Specialized The Captain Sport banden. Kleur: Brown/Almond b. P.AM 1 b. Volledig gebutte A1 aluminium frame. Vork met 100 mm veerweg. Avid BB5 mechanische schijfremmen. Sram X4 achterderailleur en 8-speed trigger shifters. XC crankset met Octalink gekartelde bracket interface. Kleuren: Green/Dark Green, White/Black

33 Fuse Bij BMX draait alles rond vooruitgang. Het gaat om trucs proberen die je naar meer doen snakken. Of je nu probeert om je eerste sprong zonder handen te maken of je downside whip wil verbeteren, Fuse fietsen helpen je graag. Met onderdelen op hoog niveau, een ongelooflijke zorg voor detail en fietsen die ontwikkeld werden met de hulp van profs kan jij je concentreren op je progressie. Geniet ervan. a. a. FUSE III 100% Cr-Mo frame. De vork is licht, duurzaam. Fuse Cr-Mo stuur. 28 tands kettingblad. MID bracket met afgedichte lagers. Dubbelwandige velgen met oogjes en holle assen. Kleur: White b. FUSE II b. Frame is voorzien van Cr-Mo hoofdbuizen. Fuse Kraton handvatten. Compact 13-tands vrijwiel. Dubbelwandige velgen met oogjes. Rhythm Lite Control banden. Lo-pro Fuse zadel. Kleur: Black c. FUSE I c. Super sterk frame door de ex treem opengewerkte balhoofdbuis. Driedelig Cr-Mo crankstel met bracket op industrielagers. Rhythm Lite Control banden. Rechte aluminium zadelpen met tweebouts bevestiging. Kleur: Rust Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek Progressive HardTail // BMX Dirt 33

34 Stumpjumper HT Met zijn lage gewicht, extreem efficiënte overbrenging van de trapenergie en slank frame is Stumpjuper Hardtail het eerste en laatste wat in het hoofd van een off-road snelheidsfreak opkomt. Vederlicht en toch stijf genoeg voor explosieve starts, gebruikt de klassieke Stumpy een FACT carbon of M5 aluminium frame, een vork met 90mm veerweg, de beste onderdelen en S-Works banden om al de snelheid die je in je benen hebt aan de grond te krijgen. a. a. MARATHON CARBON b. EXPERT CARBON c. EXPERT d. COMP CARBON FACT 9M carbon frame met een tabs toelopende balhoofdbuis. De Specialized S90 FutureShock vork heeft 90 mm veerweg. Avid Elixer R CR remmen. Roval Control AL XC wielset. S-Works Captain 2.0 voorband en S-Works Fast Trak LK achterband. Kleur: Natural Carbon FACT 9M carbon frame met een tabs toelopende balhoofdbuis. De RockShox Sid Race vork met 90 mm veerweg. Custom Avid Elixir CR SL hydraulische schijfremmen. DT Swiss X420SL wielen. Voornaaf met 9 mm thru-axle en hi-lo naven, DT Swiss Achter naaf heeft een 10 mm thru-axle. Kleur: Red/Nat Carbon M5 aluminium frame. RockShox Sid Race vork met 90 mm veerweg. Custom Avid Elixer CR SL hydraulische schijfremmen. DT Swiss X420SL wielen. Voornaaf met 9 mm thru-axle en hi-lo naven, DT Swiss Achter naaf heeft een 10 mm thru-axle. BG Phenom zadel heeft holle Cr-Mo rails. Kleur: White FACT 9M carbon frame met een tabs toelopende balhoofdbuis. Fox Float RL 90 vork. Avid Elixer R SL hydraulische schijfremmen. BG Phenom zadel heeft holle Cr-Mo rails. Kleur: White/Red

35 b. c. d. e. e. COMP f. STUMPJUMPER HT M5 aluminium frame. Fox Float RL 90 vork. Avid Elixer R SL hydraulische schijfremmen. DT Swiss X420SL wielen. S-Works Captain 2.0 voorband en S-Works Fast Trak LK achterband. BG Phenom zadel heeft holle Cr-Mo rails. Kleuren: Charcoal, Red/White f. M5 aluminium frame. Fox Float RL 90 vork. S-Works de Captain 2.0 2Bliss voorband en S-Works Fast Trak LK achterband. Phenom zadel heeft holle Cr-Mo rails. Kleur: Black Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek Cross-country competitie 35

36 Rockhopper SL Na een nieuwe afslankkuur is de compleet vernieuwde Rockhopper SL hardtail de perfecte fiets voor cross-country rijders die hun off-road avonturen naar een hoger niveau willen tillen. Het lichte en directe M4 frame, de asymmetrische staande achtervorken, de doeltreffende onderdelen en Specialized Fast Trak banden zorgen ervoor dat deze op cross-country georiënteerde fiets aanvoelt als een fiets met een veel zwaarder prijskaartje. a. a. PRO b. Expert c. Comp d. Rockhopper SL Volledig gebutte M4 gemani puleerde aluminium frame. Volledig gebutte M4 gemanipuleerde aluminium frame. Volledig gebutte M4 gemanipuleerde aluminium frame. Volledig gebutte M4 gemanipuleerde aluminium frame. RockShox Reba SL Dual Air vork. Avid Elixer 4 hydraulische schijfremmen. RockShox Recon SLite. Avid Elixer 4 hydraulische schijfremmen. RockShox Tora SLite vork met 80/100 mm veerweg. 3D oversized stem. RockShox Dart 3 SL vork met 80/100 mm veerweg. 3D oversized stem. Shimano Deore XT Shadow achterderailleur. Shimano crankset is uit 2 stukken. Shimano Deore XT Shadow achterderailleur. Shimano Hollowtech II crankset. Avid Juicy 3 hyd. schijfremmen. Shimano SLX Shadow achterderailleur. XC crankset met Octalink gekartelde bracket interface. Kleuren: Red, Black DT Swiss 445D disc specifieke velgen zijn dubbelwandig. Kleur: Black DT Swiss 445D disc specifieke velgen zijn dubbelwandig. Kleur: Silver Shimano crankset. Specialized Fast Trak LK Control 26 x 2.0 2Bliss banden. XC zadel. Kleuren: Navy, White

37 b. c. d. Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek Recreatieve XC Hardtail 37

38 Hardrock Sterk genoeg voor alles wat je op straat met een fiets kan doen en doordacht genoeg om ook op off-road paden vlotjes uit de voeten te kunnen: onze Hardrock is nog altijd de best presterende mountainbike in zijn klasse. Anders dan alle andere fietsen op dit niveau is de Hardrock opgebouwd rond een volledig gebutte A1 Premium Aluminium frame met stabiele geometrie, een hoge wendbaarheid en zowaar nog hoger gebruiksgemak. Voeg een 80mm verende vork toe waarvan de veren anders afgesteld zijn naargelang de framemaat, vul aan met een set zorgenvrije remmen en Specialized Fast Trak banden. Uw gemakkelijk te berijden hardtail met ongeëvenaarde prestaties, veelzijdigheid en value for money staat op u te wachten. a. a. PRO Disc b. Comp c. Sport Disc d. Sport Volledig gebutte A1 Premium aluminium frame. Volledig gebutte A1 Premium aluminium frame. Volledig gebutte A1 Premium aluminium frame. Volledig gebutte A1 Premium aluminium frame. RockShox Dart verende vork levert 80mm veerweg. Dual-Piston Auriga Comp hydraulische schijfremmen. Shimano crankset met Octalink gekartelde bracket interface. Specialized Fast Trak LK Sport lage noppen banden. Kleur: Silver Vork heeft 80 mm veerweg met hydraulische demping. Avid BB5 mechanische schijfremmen. 8-speed XC crankset met een Octalink gekartelde bracket interface van Shimano. Specialized Fast Trak LK Sport lage noppen banden. Kleur: Charcoal Verende vork met 80 mm veerweg. Avid BB5 mechanische schijfremmen. 8-speed XC crankset met een Octalink gekartelde bracket interface van Shimano. Specialized Fast Trak LK Sport lage noppen banden. Kleuren: Black/Red, Flo Red Verende vork met 80 mm veerweg. Sram levert de X4 achterderailleur en de 8-speed trigger shifters. 8-speed XC crankset met een Octalink gekartelde bracket interface van Shimano. Specialized Fast Trak LK Sport lage noppen banden. Kleuren: Silver, Pearl White, Black/White

39 b. c. d. Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek ALLE TERREINEN 39

40 Crosstrail Als enige echte hybride fiets op de markt verdient onze Crosstrail de titel van pendelfiets waarmee je ook singletracks kan aanvallen. Voor fietsers die één bike zoeken waarmee ze zowel op verharde als onverharde ondergrond uit de voeten kunnen stelden we de Crosstrail samen met snel rollende 700c Borough XC banden, verende vorken die niet vies zijn van een stevige streep off-road, een volwaarde MTB-aandrijflijn en een A1 Premium Aluminium frame met lage standover hoogte. a. a. Pro Disc b. EXPERT c. Elite d. Sport M4 premium aluminium frame met ORE onderbuis. Verende vork met 75 mm veerweg. Avid Elixer 4 Hydraulische schijfremmen met de G3 Clean Sweep rotors. X9 9-speed achterderailleur van Sram. DT Swiss S700 c dubbelwandige velgen met cnc gefreesde remoppervlakken. Kleur: Charcoal/Black Verende vork met 75 mm veerweg. De grepen voelen zo prettig aan door het dikkere, anti slip materiaal. Auriga Comp hydraulische schijfremmen met de G2 Clean Sweep rotors. Shimano levert de SLX achterderailleur met Shadow technologie. Kleur: White/Black A1 premium aluminium frame met ORE onderbuis. Verende vork met 75 mm veerweg heeft een hydraulische lockout. Shimano Deore 9-speed achter derailleur. 700 c dubbelwandige velgen met CNC gefreesde remoppervlakken. Specialized Borough XC Sport banden. Kleur: Brown/Titanium A1 premium aluminium frame met een ORE onderbuis. Verende vork met 75 mm veerweg heeft een mechanische lockout. Shimano levert de 8 speed Acera achterderailleur. 700 c dubbelwandige velgen met CNC gefreesde remoppervlakken. Specialized Borough XC Sport banden. Kleuren: Blue/Navy, Charcoal/Black

41 b. c. d. e. Crosstrail A1 premium aluminium frame met een ORE onderbuis. Verende vork met 75 mm veerweg. V-brakes geven ongecompliceerde remkracht en zijn makkelijk bij te stellen. Specialized Borough XC Sport banden. Body Geometry XC zadel. Kleur: Black/Titanium e. Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek All-Road prestaties 41

42 Crosstrail DeLuXe a. a. Expert b. Elite c. Sport d. Crosstrail Deluxe A1 premium aluminium frame met ORE onderbuis. 75 mm spiraalveer vork met aluminium vorkpoten. Specialized Enduro grips. Auriga Comp hydraulische schijf remmen met G2 Clean Sweep Rotors. Shimano SLX achterderailleur. Geïntegreerd lichtsysteem. Superlichte en kompakte drager. Spatborden. Kleur: White/Black A1 premium aluminium frame met ORE onderbuis. 75 mm spiraalveer vork met aluminium vorkpoten. Machinaal gefreesde 700c wielen. Geïntegreerd lichtsysteem. Superlichte en kompakte drager. Spatborden. Kleur: Brown/Titanium A1 premium aluminium frame met ORE onderbuis. 75 mm spiraalveer vork met aluminium vorkpoten. Geïntegreerd lichtsysteem. Superlichte en kompakte drager. Spatborden. Kleur: Charcoal/Black A1 premium aluminium frame met ORE onderbuis. 75 mm spiraalveer vork met aluminium vorkpoten. Geïntegreerd lichtsysteem. Spatborden. Kleur: Black/Titanium

43 b. c. d. Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek All-Road prestaties 43

44 Hotrock Doe uw gemoedsrust en uw kinderen een plezier door ze hun eerste off-road meters te laten fietsen op één van onze for kids only Hotrocks. Net als onze cross-country mountainbikes en trailfietsen voor volwassenen is elke Hotrock met noppenbanden ontworpen om veilig, leuk en betrouwbaar te zijn. Voor de jeugd voegen we er specifieke kenmerken als uiterst betrouwbare remmen en een lage standover hoogte aan toe. a. A1 Fsr a. A1 FSR frame. Spiraalveren vork met 51 mm veerweg. Aluminium A-Head stuurpen en kinder risebar. Junior 7-speed crankstel heeft vervangbare bladen. 32 spaaks dubbelwandige velgen. Fast Trak banden. Body Geometry Kid s Rival zadel. Kleur: Red b. b. A1 FS 24 Boy // Girl c. 24 Boy // Girl d. 20 Boy // Girl e. 16 Boy // Girl Kinder XC frame met gebutte buizen, gesmede patten. Aluminium kinder ATB met bijzonder lage stahoogte. Kinderfiets met 6 versnellingen en lage stahoogte. 16 Inch frame met lage stahoogte voor meer veiligheid. Vork met 51 mm veerweg. Verende vork met 50mm veerweg. Verende vork met 50mm veerweg. Vork van A1 aluminium. Aluminium A-Head stuurpen en kinder risebar. Aluminium A-Head stuurpen en kinder risebar. Aluminium A-Head stuurpen en kinder risebar. Velgen zijn van aluminium en hebben 28 spaken. Junior 7-speed crankstel heeft vervangbare bladen. 32 spaaks dubbelwandige wielen. Crankstel met 3 kettingbladen heeft gesmede aluminium armen. Specialized Roller band. Gesmede cranks met kettinggeleider. De Specialized Roller band. Specialized 16x2.125 inch banden. Kleuren: Blue, Yellow, Plum/White, Pink/Silver Fast Trak banden. Body Geometry Kid s Rival zadel Kleuren: Black, Red Kinderzadel. Kleuren: Silver/Charcoal, Silver/Red, Silver/White, Orange/White Kleuren: Purple/Purple, Pink/White, White/Black, Black/Green Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek

45 c. d. e. f. f. 12 Boy // Girl g. Hotwalk Boy // Girl Dit frame is licht en heeft een lage bouw met een iets naar voren geplaatst bracket om de stap van de skelter naar de fiets te vergemakkeijken. Vork van A1 aluminium en stuur uit 2 stukken. 12 inch aluminium velgen. Specialized 12x2.125 inch banden. Kleuren: Red, Green, Pink g. Dit frame is laag en licht genoeg om rond te kunnen rennen zonder de hulp van mama of papa. Zadelhoogte en het stuur zijn verstelbaar. Zachte Kraton handvatten. De velgen zijn licht en enkelwandig. Kleuren: Aqua, Blue Off-road voor kinderen 45

46 a. b. c. d. We weten allemaal hoe oncomfortabel het voor een vrouw is als ze met een herenfiets op pad moet. De framematen passen haar helemaal niet en de onderdelen zijn ontwikkeld voor mannen (en die zien er nu eenmaal compleet anders uit). Het resultaat: een lijdensweg. Meteen de reden waarom wij geen kans onbenut laten om elk detail dat een damesspecifieke mountainbike beter kan maken onder de loep te nemen. Met de Era, Safire, Myka en Ariel hebben we een uitgebreid aanbod off-road fietsen voor dames zodat elke fietsende vrouw met aangepast materiaal op haar niveau aan de slag kan. De rode Quasar met de witte Specialized S staat symbool voor al onze damesspecifieke fietsen en equipement, die voorzien zijn van technologisch geavanceerde eigenschappen. 100% geïnspireerd door vrouwen en ontwikkeld voor vrouwen. a. UNIEKE FRAMEGEOMETRIE Elk Specialized damesspecifieke carbon of aluminium MTB frame is ontwikkeld met de lichaamsbouw van dames en hun specifieke rijstijl voor ogen. Met kortere bovenbuizen, hogere balhoofdbuizen en lagere standover hoogtes zorgen we ervoor dat onze unieke damesspecifieke geometrie aangepast is aan elk type fiets en aan elke rijstijl zodat elke vrouw tijdens elke rit maximaal kan genieten en presteren.

47 Women s Mountain Bikes b. DAMESSPECIFIEKE ZADELS Onze damesspecifieke zadels zijn het resultaat van uitvoerig testwerk en constante verfijning. We werken met de vorm van het zadel en experimenteren met de dichtheid van de vulling. We kiezen de locatie van de stiknaden beslist niet lukraak en werken met een anatomische uitsparing om de druk op het zitweefsel te verminderen en het algemene comfort te verhogen. c. HAARFIJN AFGESTELDE VERING Onze verende vorken en achterdempers (dat laatste geldt uiteraard niet voor onze hardtails) gebruiken drempelwaarden die aangepast zijn aan de lichaamsbouw en de manier waarop dames fietsen. Dat zorgt ervoor dat zelfs de lichtste dames kunnen genieten van een maximum aan comfort, controle en efficiënte overbrenging van trapenergie. d. ZADELTECHNOLOGIE Last van schuurplekken, weefselverharding of ordinaire zadelpijn? Body Geometry zadels zijn medisch getest en ontwikkeld met wetenschappelijke onderzoeksresultaten in de hand. Body Geometry zadels verminderen zadelpijn sterk omdat de zenuwen en bloedbanen in het bekken op geen enkele plaats afgekneld worden.

48 experience Era FSR Safire FSR Myka FSR Myka HT Beleving: XC Wedstrijd Doelgroep: Gewicht & snelheid Bergop / bergaf: 70% / 30% Rijgedrag: Direct Veerweg v/a: 100 / 100 mm Beleving: XC Trail Doelgroep: Gewicht & efficiëntie Bergop / bergaf: 50% / 50% Rijgedrag: Balans & neutraal Veerweg v/a: 100/120/140, 130 mm (Comp) / 120 mm Beleving: XC Trail Doelgroep: Gewicht & efficiëntie Bergop / bergaf: 50% / 50% Rijgedrag: Balans & neutraal Veerweg v/a: 100 / 100 mm Beleving: Recreatief cross-country HT Doelgroep: Gewicht & efficiëntie Bergop / bergaf: 60% / 40% Rijgedrag: Balans & Neutraal Veerweg v/a: mm Ariel // Deluxe Beleving: Activity // all road Doelgroep: Gewicht & duurzaamheid Bergop / bergaf: 50% / 50% Rijgedrag: Stabiel Veerweg v: 75 mm

49 Era Fsr De Era is de meest efficiënte, snelste en lichtste full suspension cross-country fiets die ooit vanaf een wit blad papier werd ontwikkeld voor vrouwen. De damesspecifieke geometrie is op snelheid en souplesse gericht, de efficiënte FSR achtervering met Mini Brain is specifiek afgesteld naar de anatomie en wensen van dames terwijl de FACT carbon en vooruitstrevende M5 aluminium frames tot de absolute top behoren. Het resultaat is een fiets die je de snelheid van een hardtail geeft, maar dan wel met de mogelijkheid om ook de meest technische paden aan te pakken. a. a. Expert b. M5 aluminium FSR frame met dames specifieke geometrie. Specialized/Fox nieuwe FlowControl Mini Brain. RockShox SID Race vork met 100mm travel. Aangepaste Avid Elixer CR SL hydraulische remmen. Custom made DT Swiss wielen met DT Swiss achternaaf. S-Works Captain voorband en S-Works Fast Trak LK achterband. Specialized Body Geometry dames Jett zadel. Kleur: White b. Comp M5 aluminium FSR frame met dames specifieke geometrie. Specialized/Fox nieuwe FlowControl Mini Brain. 100mm veerweg Fox Float vork. Aangepaste Avid Elixer R SL hydraulische remmen. DT Swiss X420 SL 24 mm velgen. S-Works Captain voorband en S-Works Fast Trak LK achterband. Specialized Body Geometry dames Jett zadel. Kleur: Black Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek Prestatiegericht Cross Country 49

50 Safire FSR Wil je elk weekend een hele berg verorberen, dan is de lichte Safire jouw bestek. Het M5 aluminium frame met lage standover hoogte, de zelfdenkende FlowControl Brain achterdemper en 120mm FSR veerweg zorgen er voor dat de Safire de meest veelzijdige damesspecifieke XC Trail fiets op deze prachtige planeet is. a. a. Expert FSR frame van M5 aluminium met dames geometrie. Specialized/Fox AFR Brain. Fox Talas RL aluminium vork met mm veerweg. Avid Elixer CR SL hydraulische remmen. 2 delige Shimano crankset. S-Works Captain voorband en Captain Control achterband. Body Geometry Ariel dames zadel. Kleur: White/Silver b. Comp b. FSR frame van M5 aluminium met dames geometrie. Specialized/Fox Triad achterdemper Fox F130 RL vork met 130 mm veerweg. Avid Elixer R SL hydraulische schijfremmen. DT Swiss X420 SL velgen. S-Works Captain voorband en Captain Control achterband. Body Geometry Ariel dames zadel. Kleur: Dark Blue/White

51 Myka FSR De Myka FSR is perfect voor dames die op off-road paden het Billy Ocean credo When the going gets tough, the tough keep going aanhangen. De damesspecifieke recreatieve geometrie met lage standover hoogte en dito zwaartepunt gecombineerd met een pak hoogwaardige onderdelen en een doordacht afgestelde 100mm FSR vering zorgt ervoor dat dames die het off-road rijden willen ontdekken dat boordevol vertrouwen kunnen doen. a. a. Expert M4 aluminum frame met beproefde rocker design en dames geometrie. Achterdemper is dames specifiek getuned. RockShox Recon vork met 100 mm veerweg. De Avid Elixer 4 hydraulische schijfremmen. Specialized The Captain Sport banden. Kleur: Silver b. Comp b. M4 aluminum frame met beproefde rocker design en dames geometrie. Achterdemper is dames specifiek getuned. RockShox Tora La Femme voorvork met heeft 100 mm veerweg. De Avid Juicy 3 hydralische schijfremmen. Shimano crankset met Octalink gekartelde bracket interface. Specialized Captain Sport banden. Specialized Windy dameszadel. Kleur: White c. Myka FSR c. M4 aluminum frame met beproefde rocker design en dames geometrie. Achterdemper is dames specifiek getuned. RockShox Tora La Femme voorvork met heeft 100 mm veerweg. Shimano SLX achterderailleur. Specialized Captain Sport banden. Specialized Windy dameszadel. Kleur: Black Voor fietsgeometrie en technische informatie bezoek XC Trail // Recreatief XC Trail 51

52 Myka De Myka HT is de mooiste en beste fiets voor boeiende offroad avonturen. De lichte aluminium frames hebben een lage standover hoogte, de veerweg van de 80 tot 100mm verende vorken wordt gekozen in functie van de framemaat en de onderdelen zijn aangepast aan de lichaamsbouw van vrouwen. De Myka geeft dames die het off-road fietsen willen ontdekken alles wat ze nodig hebben om vol vertrouwen van de verharde paden af te wijken. a. a. Limited Volledig gebutte M4 aluminium frame met dames specifieke buizen en geometrie. RockShox Recon vork. Avid Elixer 4 hydraulische schijfremmen. Octalink crankset van Shimano. Fast Trak LK Control banden. Dames specifiek Specialized zadel. Kleur: Black Stripe b. Pro b. Volledig gebutte M4 aluminium frame met dames specifieke buizen en geometrie. RockShox Tora La Femme voorvork. Avid Juicy 3 hydralische schijfremmen. Octalink crankset van Shimano. Fast Trak LK Control banden. Dames specifiek Specialized zadel. Kleur: White Stripe c. Expert c. Volledig gebutte M4 aluminium frame met dames specifieke buizen en geometrie. RockShox Dart 3 vork. Auriga Pro hydraulische schijfremmen. Octalink crankset van Shimano. Fast Trak LK Control banden. Dames specifiek Specialized zadel. Kleur: Charcoal Stripe

JOUW COMPLETE RACEFIETS

JOUW COMPLETE RACEFIETS JOUW COMPLETE RACEFIETS RIDER-FIRST ENGINEERED UITGELEGD: De behoeftes van de rijder staan centraal wat resulteert in optimale eigenschappen per framemaat voor iedere type rijder. Iedere framemaat is individueel

Nadere informatie

giant-bicycles.com Mountainbike catalog

giant-bicycles.com Mountainbike catalog giant-bicycles.com Mountainbike catalog anthem KLAAR OM DE CONCURRENTIE IN HET STOF TE LATEN BIJTEN? DEZE NIEUWE 27.5 RAKET IS DE KEUZE VAN DE GIANT-PROFS VOOR TECHNISCH XC-TERREIN. Deze volledig nieuw

Nadere informatie

giant-bicycles.nl Mountainbike catalog

giant-bicycles.nl Mountainbike catalog giant-bicycles.nl Mountainbike catalog anthem KLAAR OM DE CONCURRENTIE IN HET STOF TE LATEN BIJTEN? DEZE NIEUWE 27.5 RAKET IS DE KEUZE VAN DE GIANT-PROFS VOOR TECHNISCH XC-TERREIN. Deze volledig nieuw

Nadere informatie

anthem anthem x 29er 1 anthem x 29er , , ,-

anthem anthem x 29er 1 anthem x 29er , , ,- mountainbike catalog anthem HET IS DE DROOM VAN ELKE XC-RIJDER: WORLDCUP-SNELHEID GAAT HAND IN HAND MET DE CONTROLE VAN EEN 29ER. OP ELK PARKOERS, ELKE TRAIL, ELKE DAG VAN DE WEEK. Giant presenteert je

Nadere informatie

het SySteeM DAt ons helpt om S werelds BeSte composiet racefietsen te MAken.

het SySteeM DAt ons helpt om S werelds BeSte composiet racefietsen te MAken. functional ADVAnceD composites technology het SySteeM DAt ons helpt om S werelds BeSte composiet racefietsen te MAken. Nadat QuickStep-renner Tom Boonen in 2007 op onze nieuwe Tarmac SL2 de groene trui

Nadere informatie

MTB cross country. Niet bindende foto 156

MTB cross country. Niet bindende foto 156 ULTIMATE RC 27.5 & 29 Durf de gewaagdste ritten aan,,17(,1 1 17 7(*5 7(* 7( *5$ *5$ $7 7(' (' &$5%21 7$ $3( 3(5( 3(5( 3(5 5( 5(' (' ' +($ ' +($' +( $'78% 78%( 78 %( I

Nadere informatie

Livgiant.nl. LIV/giant - Women cycling

Livgiant.nl. LIV/giant - Women cycling Livgiant.nl LIV/giant - Women cycling specifiek ONTWOrpeN FIeTseN, AANGepAsT Op De WeNseN VAN VrOUWeN. OVer ALLes Is NAGeDACHT: FrAMeGeOMeTrIe, speciaal ONTWOrpeN ZADeLs, sturen en ANDere ONDerDeLeN MAAr

Nadere informatie

Sport. Grenzen verleggen met Gazelle

Sport. Grenzen verleggen met Gazelle Sport Grenzen verleggen met Gazelle Sport Race Squadra 27 versnellingen volledig Shimano Tiagra met triple crankstel 9,3 kg (excl. pedalen) premium white / zwart heren 45 51 57 adviesprijs 899 www.gazelle.nl/squadra

Nadere informatie

LYNX "& 29" Voor de meest onbevreesde riders DIRECT. Extra stabiliteit

LYNX & 29 Voor de meest onbevreesde riders DIRECT. Extra stabiliteit LYNX 6 & 29" Voor de meest onbevreesde riders 430 mm 142 x 12 Extra stabiliteit De trail van de 27,5 Lynx is zo dat het gevoel van veiligheid en beheersing bij iedere afdaling, hoe lastig die ook mag zijn,

Nadere informatie

DISC ROAD > AERO. Innovatieve Aërodynamica voor een maximaal reactievermogen CIR EVO EVOLUTIEF

DISC ROAD > AERO. Innovatieve Aërodynamica voor een maximaal reactievermogen CIR EVO EVOLUTIEF ROAD > AERO G7 DISC CIR CONVERTIBLE INTERNAL ROUTING Innovatieve Aërodynamica voor een maximaal reactievermogen EVO BB386 EVOLUTIEF Het G7-frame werd ontwikkeld door het combineren van computeranalyses,

Nadere informatie

De Vakantiefietser NL 2014. Amsterdam

De Vakantiefietser NL 2014. Amsterdam NL 2014 RIDE IT ALL, ALL THE TIME Perfectie als resultaat van voortdurende verbetering van samenhangende details van een functionele eenheid wordt door geen ander fietsmerk zo serieus genomen als bij idworx!

Nadere informatie

RIDE IT ALL, ALL THE TIME

RIDE IT ALL, ALL THE TIME NL 2014 RIDE IT ALL, ALL THE TIME Perfectie als resultaat van voortdurende verbetering van samenhangende details van een functionele eenheid wordt door geen ander fietsmerk zo serieus genomen als bij idworx!

Nadere informatie

superresistente achtervork

superresistente achtervork aero AEROLIGHT BH tri team de fiets van het Zelf ontworpen door de kampioenen van de triatlon Mijn sportieve successen zouden er niet zijn geweest als ik niet over deze fiets had kunnen beschikken tijdens

Nadere informatie

QUARTZ QUARTZ. geïntegreerde. DI2-batterij

QUARTZ QUARTZ. geïntegreerde. DI2-batterij endurance QUARTZ & QUARTZ DISC endurance Speciaal gebouwd De geometrie van het Quartz-model biedt de efficiëntie en balans die nodig is voor een specifiek voor de Endurance bedoelde fiets. Schijfremmen

Nadere informatie

AFR-DEMPERS GEBRUIKERSHANDLEIDING EPIC - STUMPJUMPER - ENDURO SL

AFR-DEMPERS GEBRUIKERSHANDLEIDING EPIC - STUMPJUMPER - ENDURO SL AFR-DEMPERS GEBRUIKERSHANDLEIDING EPIC - STUMPJUMPER - ENDURO SL SPECIALIZED BICYCLE COMPONENTS 15130 Concord Circle, Morgan Hill, CA 95037 (408) 779-6229 2 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 4 Begrippenlijst

Nadere informatie

Zeer veeleisende rijders, die niet passen in het typische beeld van een e-bike rijder, vragen van een fiets wat alleen de Turbo kan bieden: de

Zeer veeleisende rijders, die niet passen in het typische beeld van een e-bike rijder, vragen van een fiets wat alleen de Turbo kan bieden: de Turbo Performance Urban Zeer veeleisende rijders, die niet passen in het typische beeld van een e-bike rijder, vragen van een fiets wat alleen de Turbo kan bieden: de ultieme snelheid, prestaties en sexy

Nadere informatie

Specialized 2012. 4 Who we are 6 Technology. Inhoudsopgave

Specialized 2012. 4 Who we are 6 Technology. Inhoudsopgave Specialized 2012 4 Who we are 6 Technology 2 Inhoudsopgave 28 MOUNTAIN 30 cross country 32 Epic 34 Stumpjumper HT 36 WOMEN s XC 36 Era 38 Fate 40 XC STARTERS 42 Carve 44 Jett 46 Trail 48 SJ FSR 50 Camber

Nadere informatie

LIV/giant - Women cycling. World Champion

LIV/giant - Women cycling. World Champion WWW.GIANT-BICYCLES.COM LIV/giant - Women cycling Mariann e Vos World Champion SPECIFIEK ONTWORPEN FIETSEN, AANGEPAST OP DE WENSEN VAN VROUWEN. OVER ALLES IS NAGEDACHT: FRAMEGEOMETRIE, SPECIAAL ONTWORPEN

Nadere informatie

SPORT LOOKBOOK Meer info, testberichten en alle modellen kunt u vinden op

SPORT LOOKBOOK Meer info, testberichten en alle modellen kunt u vinden op SPORT LOOKBOOK 2017 Meer info, testberichten en alle modellen kunt u vinden op www.kreidler.com/nl Passie vanuit de fabriek In ons fabrieksteam verbinden wij de traditionele sportgeest van het merk succesvol

Nadere informatie

001 Specialized 90015-5256 ALLEZ COMP RACE BLK/WHT 56 56 002 Specialized 90015-5258 ALLEZ COMP RACE BLK/WHT 58 58

001 Specialized 90015-5256 ALLEZ COMP RACE BLK/WHT 56 56 002 Specialized 90015-5258 ALLEZ COMP RACE BLK/WHT 58 58 TESTBIKES CYCLE TREND Dames 001 Specialized 90015-5256 ALLEZ COMP RACE BLK/WHT 56 56 002 Specialized 90015-5258 ALLEZ COMP RACE BLK/WHT 58 58 Dames 003 Specialized 99215-0049 SW AMIRA SL4 CARB/BLK/RED/WHT

Nadere informatie

ear uspension perience

ear uspension perience ear uspension perience Comfort is er nu voor iedereen www.tnsrijen.nl Nieuw: nu ook geheel instelbare en uitschakelbare onafhankelijke vering in uw rolstoel Lichtgewicht Handgemaakt, Custom made Vering

Nadere informatie

Verder in. Vanaf 549,- deze folder

Verder in. Vanaf 549,- deze folder Pick-up Eigenzinnig, dat is de echte Oer-Hollandse transportfiets van Sparta met voordrager en terugtraprem. Bijzonder in de grote, grijze massa. Voor mensen die lekker én in stijl willen fietsen. De fiets

Nadere informatie

NIEUW DESIGN. geïntegreerde. DI2-batterij

NIEUW DESIGN. geïntegreerde. DI2-batterij aero Nieuwe generatie PRO Betere luchtweerstand en meer power bij iedere pedaaltrap -80gr LICHTGEWICHT RENDEMENT Lager framegewicht De nieuwe PRO weegt 80 gram minder door het gebruik van HCIM-technologie

Nadere informatie

D E S I G N S F O R WO M E N

D E S I G N S F O R WO M E N D E S I G N S F O R WO M E N You can never be too D E S I G N S F O R WO M E N EXHAUSTIVELY STUDYING WOMEN Voor onze Designs for Women hebben we een team van hoog opgeleide diehard wielrensters, ontwerpers

Nadere informatie

Lezerstest. 10 mountainbikes in de praktijk

Lezerstest. 10 mountainbikes in de praktijk Lezerstest 10 mountainbikes in de praktijk t Dit jaar had het testcenter van Bikefreak-magazine 10 mountainbikes op voorraad. Er stonden zeven hardtails in de prijsklasse van 2.099,- t/m 4.197,- en drie

Nadere informatie

idworx All Rohler urban (gen 1.3)

idworx All Rohler urban (gen 1.3) idworx All Rohler urban brochure 2018 De Vakantiefietser idworx All Rohler urban (gen 1.3) Wat idworx zegt over deze fiets: De All Rohler draagt die naam niet voor niets. Alle idworx inzichten zijn verwerkt

Nadere informatie

INTRO GEOMETRY LHD BIKES EVO III XC PRO ORKA GRAVEL GRINDER VHD BIKES MARATHON XC 2 DISC XC DISC XC ORKA FRAMES LHD FRAMES VHD FRAMES ACCESSORIES

INTRO GEOMETRY LHD BIKES EVO III XC PRO ORKA GRAVEL GRINDER VHD BIKES MARATHON XC 2 DISC XC DISC XC ORKA FRAMES LHD FRAMES VHD FRAMES ACCESSORIES INTRO GEOMETRY LHD BIKES EVO III XC PRO ORKA GRAVEL GRINDER VHD BIKES MARATHON XC 2 DISC XC DISC XC ORKA FRAMES LHD FRAMES VHD FRAMES ACCESSORIES 2 33 In 2010 ontstond het concept-idee voor Ednine: De

Nadere informatie

ULTRALIGHT EVO & ULTRALIGHT. ROAD race. Maximale lichtheid voor een explosieve fiets. geïntegreerde HCIM HOLLOW CORE INTERNAL MOLDING.

ULTRALIGHT EVO & ULTRALIGHT. ROAD race. Maximale lichtheid voor een explosieve fiets. geïntegreerde HCIM HOLLOW CORE INTERNAL MOLDING. race ULTRALIGHT & ULTRALIGHT Maximale lichtheid voor een explosieve fiets 1.5 TAPERED W/ INTEGRATED CARBON EVO CIR CONV NVER ERTI TIBL BLE INTE TERN RNAL ROU OUTI TING HCIM HOLLOW CORE INTERNAL MOLDING

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Checklist materiaal

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Checklist materiaal PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Checklist materiaal Bij een training dient veiligheid voorop te staan. Om een training veilig uit te kunnen voeren, moet je als trainer niet alleen na te denken

Nadere informatie

HET ANDERE MATERIAAL

HET ANDERE MATERIAAL MTB-TEST \\\ TWEE TITANIUM 29-ERS HET ANDERE MATERIAAL HET GROS VAN DE MTB-FRAMES IS VAN ALUMINIUM OF CARBON. TITANIUM IS VRIJ EXCLUSIEF. DES TE OPVALLENDER IS HET DAT VEEL NEDERLANDSE MERKEN WERKEN MET

Nadere informatie

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes Sportieve alleskunner Travel Lite + Een sportieve alleskunner De Travel Lite + is een sportieve alleskunner. Een krachtpatser als het gaat om

Nadere informatie

En verder: Scott Scale 29 Elite. Koga X29 Team. Nishiki Bigfoot X29. Cannondale Flash Alloy 2. Cube Reaction GTC Pro. Focus Black Forest 1.

En verder: Scott Scale 29 Elite. Koga X29 Team. Nishiki Bigfoot X29. Cannondale Flash Alloy 2. Cube Reaction GTC Pro. Focus Black Forest 1. Scott Scale 29 Elite Koga X29 Team Nishiki Bigfoot X29 En verder: Cannondale Flash Alloy 2 Cube Reaction GTC Pro Focus Black Forest 1.0 29er Ghost HTX Actinum 9000 Giant XTC 0 29er Met hun grote wielen

Nadere informatie

Einzig singlespeed fixie Track Frame. Frame hoogte: 54, 57, 59 cm. Hoge trapperlager voor meer wendbaarheid, gat voor vooren achterrem..

Einzig singlespeed fixie Track Frame. Frame hoogte: 54, 57, 59 cm. Hoge trapperlager voor meer wendbaarheid, gat voor vooren achterrem.. Einzig singlespeed fixie Track Frame Frame set: Einzig C12-54 700c Frame hoogte: 54, 57, 59 cm Frame: Hoge trapperlager voor meer wendbaarheid, gat voor vooren achterrem.. Inbouwbreedte voorwiel - 100

Nadere informatie

giant-bicycles.com lifestyle catalog

giant-bicycles.com lifestyle catalog giant-bicycles.com lifestyle catalog TOURER EVERYONE, EVERYWHERE Jouw fiets, onze uitdaging. De wereld komt tot leven. Net als jij. De Tourer is de alleskunner uit de Giant-collectie die maximale value

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! de technologie energypak Ridecontrol achter horizontaal compact, onder de achterdrager geplaatst accupakket. ACHTER VERTICAAL

Nadere informatie

DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN. Kenmerken Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN. Specificaties

DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN. Kenmerken Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN. Specificaties DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN Diva 3 Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN De enige Diva voor de èchte Diva! Uitvoering 3 versnellingen Shimano Nexus met terugtraprem Framematen

Nadere informatie

Clichés van het Noorden

Clichés van het Noorden 26 Clichés van het Noorden Is Nederland het mekka geworden voor fietsen in titanium? Men zou geneigd zijn het te geloven. Na de voorstelling van 11ants in nummer 206, spelen we nu twee titanium hardtails

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! Hoe werkt het? ridecontrol LED bediening LCD Display Walk assist Boost De RideControl zorgt voor de bediening van de

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

Santos algemeen - Uitgave oktober 2014. zijn Santos

Santos algemeen - Uitgave oktober 2014. zijn Santos antos algemeen - Uitgave oktober 2014 zijn antos Custombuilt Wij van antos willen graag de beste fiets bouwen, voor jou. Daarom bouwen we voor iedereen een unieke fiets; Custombuilt. Voordat we gaan bouwen,

Nadere informatie

2 VISION 3 PURE 1 ABOUT. 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK. Specificaties

2 VISION 3 PURE 1 ABOUT. 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK. Specificaties MELLEN Moves you 2 VISION 3 PURE 1 ABOUT Specificaties 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK Move with us The Mellen e-bikes will bring you a new experience. The moment you step on these

Nadere informatie

FLANDERS nv Wijteveldstraat Herzele Belgium

FLANDERS nv Wijteveldstraat Herzele Belgium FLANDERS nv Wijteveldstraat 60 9550 Herzele Belgium ( +32 (0)53 63 16 00 7 +32 (0)53 63 15 95 www.flandersfietsen.be Prijzen geldig vanaf 26/10/2018 versie 1.0 Racefietsen Frames Sora Sora 3500 R3000 cpt

Nadere informatie

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER BERG SPECIAL Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER Perfect voor als je op avontuur gaat! age + 5 WAAROM EEN SPECIAL? Onze BERG Specials zijn net even anders als onze andere skelters. De BERG Duo Chopper

Nadere informatie

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar!

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar! Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo E-bikes voor hem & haar! Voorzien van de krachtigste motor in Nederland. - Huyser fietsen Introductie Huyser fietsen 5 Huyser e-bike modellen 6 Gen-1 10 Gen-2 12 Gen-Belt

Nadere informatie

Hybride. Veelzijdig op elk terrein

Hybride. Veelzijdig op elk terrein Hybride Veelzijdig op elk terrein Hybride Fuente Pure 24 versnellingen Shimano Acera/Alivio oosters blauw dames 49 53 57 royal silver heren 53 57 61 adviesprijs 699 www.gazelle.nl/fuente-pure Vernieuwd

Nadere informatie

FLANDERS nv Wijteveldstraat Herzele Belgium

FLANDERS nv Wijteveldstraat Herzele Belgium FLANDERS nv Wijteveldstraat 60 9550 Herzele Belgium ( +32 (0)53 63 16 00 7 +32 (0)53 63 15 95 www.flandersfietsen.be Prijzen geldig vanaf 17/01/2017 Versie: 1.02 Racefietsen cpt triple 4700 4703 triple

Nadere informatie

Gold Line Adel verplicht

Gold Line Adel verplicht Gold Line Adel verplicht Gold Line Saphir 8 versnellingen Shimano Nexus Premium met rollerbrakes, cooling disks en naafdynamo night blue / titaan of schaduw zilver/ schaduw blauw dames 49 53 57 61 heren

Nadere informatie

100% Getest: Prorace Valcolla

100% Getest: Prorace Valcolla 100% Getest: Prorace Valcolla De jury heeft getest en de stemmen zijn geteld: we zitten inmiddels in de laatste rechte lijn naar de bekendmaking van de Racefiets van het Jaar Powered by Grinta! op zaterdag

Nadere informatie

COLLECTIE2019 DEALER SPECIFICATIE BROCHURE. Premium Dutch bike craft. Since 1977.

COLLECTIE2019 DEALER SPECIFICATIE BROCHURE. Premium Dutch bike craft. Since 1977. COLLECTIE2019 DEALER SPECIFICATIE BROCHURE Premium Dutch bike craft. Since 1977. TOERFIETSEN 6 7 8 9 Noble Voyage Voyage S Prestige BD E-BIKES MET VOORWIELMOTOR 12 13 14 15 16 Noble EF Voyage EF Voyage

Nadere informatie

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner met power

Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes. Sportieve alleskunner met power Santos Travel Lite + - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes Sportieve alleskunner met power Travel Lite + E-bike Een sportieve alleskunner met power De Travel Lite + is de eerste E-bike ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. BMX race fiets

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. BMX race fiets BMX race fiets Koop een fiets die zo goed mogelijk bij jouw lichaam past. Dat wil zeggen dat hij niet te klein maar ook niet te groot moet zijn. Hij moet aangepast zijn voor jouw lichaamslengte en kracht.

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

De Vakantiefietser NL

De Vakantiefietser NL 016 NL Perfectie in essentie e D idworx belt-ready uitvaleinde brede yoke voor 29 en 27,5 Plus idworx stuuruitslagbegrenzer idworx SON 28 Wide Body SL naafdynamo Air Suspension EBB Long Life met speciale

Nadere informatie

De Vakantiefietser. Santos algemeen - uitgave zomer 2013. S nto

De Vakantiefietser. Santos algemeen - uitgave zomer 2013. S nto Santos algemeen - uitgave zomer 2013 S nto Wat passies al niet veroorzaken Santos en Robbert Je bent fietsliefhebber - een échte - met een eigen fietswinkel, een passie en een grenzeloze ambitie. Je wilt

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

MTB 2011. Matt Hunter verkent op zijn Enduro een unieke singletrack op IJsland.

MTB 2011. Matt Hunter verkent op zijn Enduro een unieke singletrack op IJsland. S-Works MTB 2011 Matt Hunter verkent op zijn Enduro een unieke singletrack op IJsland. Inhoud 02 MTB 04 TSI 05 Fsr 06 29er 08 Epic 12 Stumpjumper FSR 16 Enduro 20 Stumpjumper HT 24 Era FSR 26 Road 28 Fact

Nadere informatie

www.mbk-fietsen.nl MBK

www.mbk-fietsen.nl MBK MBK Passie is onbegrensd enthousiasme en gedrevenheid in het doen wat je leuk vindt. Bij MBK is fietsen onze passie. Wij maken fietsen met overtuiging: ontwikkeld met kennis, gezond verstand en ervaring

Nadere informatie

Passie voor kwaliteit

Passie voor kwaliteit Passie voor kwaliteit Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden. Fietsen

Nadere informatie

D SERIES. PURE STABILITEIT.

D SERIES. PURE STABILITEIT. D SERIES D SERIES. PURE STABILITEIT. Een Ohrcycling D-series wielset is de ideale "upgrade" voor elke fiets voorzien van schijfremmen. Superstijf, comfortabel, vederlicht en ijzersterk. Oversized 17mm

Nadere informatie

KOGA Signature - Custom order

KOGA Signature - Custom order KOGA Signature - Custom order WaarderingNog niet gewaardeerd Prijs Stel een vraag over dit artikel Beschrijving Je ideale fiets ontwerp je zelf Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis

Nadere informatie

Negen superallrounders tussen 2.500 en 2.800

Negen superallrounders tussen 2.500 en 2.800 CANNONDALE SCALPEL 29ER 3 - CANYON NERVE AL 29 - GHOST AMR 2976 - GIANT ANTHEM X 29ER 2 - GT ZASKAR CARBON 100 9R ELITE - KONA HEIHEI DELUXE - SALSA SPEARFISH SPECIALIZED EPIC COMP - TREK SUPERFLY 100

Nadere informatie

tcr tcr advanced sl 0 tcr frames Tcr advanced sl 4 Tcr advanced ,- TCR Advanced sl isp 2.699,- TCR advanced 1.899, ,- 3.

tcr tcr advanced sl 0 tcr frames Tcr advanced sl 4 Tcr advanced ,- TCR Advanced sl isp 2.699,- TCR advanced 1.899, ,- 3. Race catalog tcr VAN KLIMTIJDRITTEN TOT CRITERIUMS, VAN RIJDEN IN HET PELOTON TOT ONTSNAPPINGEN, DE TCR IS EEN SNELLE, WENDBARE EN BREED INZETBARE WEDSTRIJDDEELNEMER. Door gebruik te maken van SL-grade

Nadere informatie

Technologie als katalysator, maar de renner staat centraal.

Technologie als katalysator, maar de renner staat centraal. ONZE MISSIE Technologie als katalysator, maar de renner staat centraal. Wanneer het gaat om mountain bikes, heb je het voor het kiezen. Daarvan zijn we ons maar al te zeer bewust. Daarom investeren we

Nadere informatie

TOP ENGINEERING. UIT BELGIË

TOP ENGINEERING. UIT BELGIË R SERIES TOP ENGINEERING. UIT BELGIË Elke Ohrcycling R-series wielset is opgebouwd rond de vederlichte naafset. De kwaliteit van onze wielsets is te danken aan een aantal specifieke eigenschappen. We sommen

Nadere informatie

Nieuwe Modellen. Ventus. Mistral. Seiran -24

Nieuwe Modellen. Ventus. Mistral. Seiran -24 Prijslijst 2008 2 Nieuwe Modellen Ventus In 1995 als Wizard geïntoduceerd en lange tijd in productie geweest. Met deze opvolger hebben dit werkpaard voor alle dag geheel aangepast aan de wensen van deze

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! CITY Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Zannata is sinds jaren een gevestigd Belgisch merk van. sportieve fietsen. Alle fietsen worden ontworpen en

Zannata is sinds jaren een gevestigd Belgisch merk van. sportieve fietsen. Alle fietsen worden ontworpen en the ultimate racebike 2018 Zannata is sinds jaren een gevestigd Belgisch merk van sportieve fietsen. Alle fietsen worden ontworpen en geassembleerd in onze fabriek te Sint-Niklaas. De mensen achter het

Nadere informatie

Stads- en Trekkingfietsen

Stads- en Trekkingfietsen Stads- en Trekkingfietsen Najaar 2015 2 3 GEEFT JE ZIN IN FIETSEN! Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en je hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de

Nadere informatie

100% Hand Built in Holland

100% Hand Built in Holland 100% Hand Built in Holland Passie voor kwaliteit Dutch ID is een van de weinige merken die haar E-bikes in Nederland ontwikkeld en assembleert. Sinds 2011 produceren wij in Beverwijk bijzonder betrouwbare

Nadere informatie

Artikelnummers: Futuro 0 GTS M Moondust Silver Futuro 0 GTS L Moondust Silver Futuro 0 GTS XL Moondust Silver.

Artikelnummers: Futuro 0 GTS M Moondust Silver Futuro 0 GTS L Moondust Silver Futuro 0 GTS XL Moondust Silver. ON ROAD LIFESTYLE City Trekking FUTURO 0 GTS SPORTIEF, COMFORTABEL EN MODERNE TECHNIEK. EEN FIETS DIE ZIJN TIJD VOORUIT IS. GTS: M, L, XL Moondust Silver Verend, Suntour SF CR 9R D Giant JD ST71, toolless

Nadere informatie

Adviesprijs: 2.499,00

Adviesprijs: 2.499,00 TCX ADVANCED PRO 2 DEZE UITERST MODERNE CROSSMACHINE IS ONTWIKKELD VOOR INTENSIEVE PROFWEDSTRIJDEN EN HEEFT BEWEZEN EEN WINNAAR TE ZIJN IN DE MEEST VEELEISENDE OMSTANDIGHEDEN. DESIGN Elk voordeel telt

Nadere informatie

FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN. Bronnen: UCI/KNWU

FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN. Bronnen: UCI/KNWU FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN Bronnen: UCI/KNWU Positie regels Plaats van het traditionele stuur Plaats van de stuur extensies Meting punt van de shifters Hoogte van het stuur extensies Positie van

Nadere informatie

It s not just a bike. Fietsen en frames sinds het jaar Compleet programma carbon en aluminium racefietsen

It s not just a bike. Fietsen en frames sinds het jaar Compleet programma carbon en aluminium racefietsen It s not just a bike Fietsen en frames sinds het jaar 2000 Compleet programma carbon en aluminium racefietsen Mountainbike, cyclecross &?jdrit frames Hoge maten (tot 68 cm), maar ook kleine (tot 42 cm)

Nadere informatie

Lifestyle catalog Ontdek meer met

Lifestyle catalog Ontdek meer met Lifestyle catalog Futuro SPORTIEF, COMFORTABEL EN MODERNE TECHNIEK. EEN FIETS DIE ZIJN TIJD VOORUIT IS. Het zeer lichte en hoogwaardige frame van Aluxx 6000-series aluminium is voorzien van prachtig gladde

Nadere informatie

PERFORMANCE MN380 BEST WE CAN BUILD. Motor: 250 Watt Brose middenmotor Motorkoppel: 90 Nm Sensor: Krachtsensor Accutype:

PERFORMANCE MN380 BEST WE CAN BUILD. Motor: 250 Watt Brose middenmotor Motorkoppel: 90 Nm Sensor: Krachtsensor Accutype: PERFORMANCE MN380 BEST WE CAN BUILD 250 Watt Brose middenmotor Motorkoppel: 90 Nm Downtube 525 Wh / 735 Wh QWIC flatscreen + USB laadfunctie + Bluetooth NuVinci N380 Overbrenging: Gates riemaandrijving

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 Family LICHTGEWICHT VERSTELBAAR CONFIGUREERBAAR Action 5 Vouwframe Perfect voor jouw actieve levensstijl! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

CatalOGUS 2011 SS S es Ce id K ik CrOSS B l r to ra to fitne to O ain es es es es f nt ik ik ik ik OU B B B B m time tria

CatalOGUS 2011 SS S es Ce id K ik CrOSS B l r to ra to fitne to O ain es es es es f nt ik ik ik ik OU B B B B m time tria time trial mountainbikes BIKES for kids BIKES TO cross BIKES TO fitness BIKES TO race CATALOGUS 2011 2 INHOUD BIKES TO RACE king 2.0 4 night train 6 king 2.0 Red LABEL 8 NIGHT TRAIN Red LABEL 9 falcon

Nadere informatie

Avila Drone Tempesta Deamon Rapide Cupid

Avila Drone Tempesta Deamon Rapide Cupid Complete fietsen & framesets Avila Drone Tempesta Deamon Rapide Cupid Prijzen Frameset standaard Frameset incl. 1.549 1.399 design K503 1.229 1.399 design K505 design K502 design K504 1.139 1.069 579 1.309

Nadere informatie

giant-bicycles.nl lifestyle catalog

giant-bicycles.nl lifestyle catalog giant-bicycles.nl lifestyle catalog Futuro SPORTIEF, ComfortTABEL EN MODERNE TECHNIEK. EEN FIETS DIE ZIJN TIJD VOORUIT IS. Het zeer lichte en hoogwaardige frame van Aluxx 6000-series aluminium is voorzien

Nadere informatie

Granfondo competition. Lightness performance wheels

Granfondo competition. Lightness performance wheels Granfondo competition Lightness performance wheels 2012 Marchisio Marchisio engineering - opgericht in het begin van de jaren tachtig door voormalig profrenner Dante Marchisio *- is een Italiaans familiebedrijf

Nadere informatie

Santos algemeen - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes, Marco Meijerink & Hera van Willick

Santos algemeen - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes, Marco Meijerink & Hera van Willick antos algemeen - Uitgave 2017 Copyright - antos Bikes, Marco Meijerink & Hera van Willick antos Built for ife antos bouwt Custombuilt fietsen, omdat iedere fietser uniek is. Alleen zo kunnen we de beste

Nadere informatie

collectie 2016/2017 www.bnbbike.be

collectie 2016/2017 www.bnbbike.be collectie 2016/2017 www.bnbbike.be SHIMANO STEP S Het intelligente, veelzijdige en stille E-bike systeem Technische gegevens Shimano-aandrijfsysteem: Motor: Centrale motor Ondersteuning tot 25 km/u Motor:

Nadere informatie

Santos algemeen - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes, Marco Meijerink & Hera van Willick

Santos algemeen - Uitgave 2017 Copyright - Santos Bikes, Marco Meijerink & Hera van Willick antos algemeen - Uitgave 2017 Copyright - antos Bikes, Marco Meijerink & Hera van Willick antos stappenplan Eerst luisteren naar wat je wilt, daarna bouwen we een fiets die perfect bij je past. Om je te

Nadere informatie

The kids' ATV that adults love too.

The kids' ATV that adults love too. The kids' ATV that adults love too. De YFM90R is niet alleen compact van formaat, maar is tevens uitgerust met verschillende voorzieningen van de grotere Yamaha ATV-modellen. Zoals onafhankelijke wielophanging

Nadere informatie

Voorvering en demping bij Mountain bikes, zin en onzin.

Voorvering en demping bij Mountain bikes, zin en onzin. Voorvering en demping bij Mountain bikes, zin en onzin. Door Ruud van Roekel. Dit artikel werd door mij in 2008 geschreven toen vering helemaal "in" was. De toepassing van vering en demping op de Mountainbikes

Nadere informatie

mtb 25/29 ER COMPETITION 26/27 ER COMPETITION 27/COMPETITION 28/KRYPTON Bike Wear 29 Geometry 30

mtb 25/29 ER COMPETITION 26/27 ER COMPETITION 27/COMPETITION 28/KRYPTON Bike Wear 29 Geometry 30 CATALOGUS 2015 Race 4/KING 2.0 7/NIGHT TRAIN 10/COBRA 11/MISTRAL 12/METEOR 13/FUSE 15/LA DONNA fi t ness 17/FUSION FUSION LADY 18/LINEA LINEA LADY 20/S-CROSS kids 22/J-RACE 28 23/J-CROSS 26 J-CROSS 28

Nadere informatie

Specialized 2013. > > Fitness/Mobility. Kids

Specialized 2013. > > Fitness/Mobility. Kids Specialized 2013 > > Fitness/Mobility Women Kids Equipment 1 Specialized 2013 Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Inhoudsopgave Fitness/Mobility 4 BodyGeometry Fit 6

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2017-2018 Prolithium elektrische fietsen sinds 2007 De Prolithium elektrische fietsen worden sinds 2007 gefabriceerd door R A T - Holland en verdeeld deze over meer dan 200 fietsenwinkels in

Nadere informatie

Stadsfietsen Sportief. Ontspannen kilometers maken

Stadsfietsen Sportief. Ontspannen kilometers maken Stadsfietsen Sportief Ontspannen kilometers maken Stadsfietsen Sportief Paris Pure 3 versnellingen met rollerbrakes en naafdynamo tomato red / schaduw zilver dames 49 53 57 61 misty blue heren 53 57 61

Nadere informatie

Specialized zomerkleding 2011

Specialized zomerkleding 2011 Specialized ZOMERKLEDING 2011 4 12 14 22 Inhoud Mountainbike Paddings Roadbike Product Line Up Het is zomer! Het maakt niet uit of je een Cross-Country amateur, trailverslaafde, berggeit, Ironman held

Nadere informatie

E-SPRESSO SPORT / TOUR / CITY

E-SPRESSO SPORT / TOUR / CITY E-BIKES Ze zijn het spiegelbeeld van onze moderne maatschappij, want elektrisch ondersteunde fietsen combineren fitness, duurzaamheid en plezier. Met de verschillende modellen van de E-SPRESSO-familie

Nadere informatie

test Tekst Gijs Loning Fotografie Allart Blaauboer

test Tekst Gijs Loning Fotografie Allart Blaauboer 40 test Tekst Gijs Loning Fotografie Allart Blaauboer Mag het een versnelling meer zijn? Test: 6 Pinion trekkingfietsen Derailleurversnelling bestaat al sinds mensenheugenis. De Rohloff versnellingsnaaf

Nadere informatie

Santos algemeen - Uitgave 2018 Copyright - Santos Bikes, Marco Meijerink

Santos algemeen - Uitgave 2018 Copyright - Santos Bikes, Marco Meijerink antos algemeen - Uitgave 2018 Copyright - antos Bikes, Marco Meijerink N antos Built for ife antos is een klein en onafhankelijk fietsmerk met passie voor fietsen en een grote liefde voor kwaliteit. Wat

Nadere informatie

Bikkel Bikes: Topkwaliteit!

Bikkel Bikes: Topkwaliteit! Collectie 1 2018 Bikkel Bikes: Topkwaliteit! Bikkel Bikes worden in Nederland gemaakt. Of beter gezegd: in Limburg. Onze fabriek staat in Nederweert en elke fiets wordt door ons uitgebreid getest. Gewoon

Nadere informatie

MOEITELOZE HOGE SNELHEID

MOEITELOZE HOGE SNELHEID MOEITELOZE HOGE SNELHEID Standaard Transmissie en Q Factor voor gebruik als conventionele fiets 22 De Nitro met zijn maximumsnelheid van 45 km/u en zijn motor van 500W bieden de kracht en het bereik dat

Nadere informatie

Trek Superfly 100 AL Elite*

Trek Superfly 100 AL Elite* Trek Superfly 100 AL Elite* Plus ook nog: Cannondale Scalpel 29-3 Bulls Wild Flow 2 * Ja, goed gezien. De fiets op de foto is een carbon Superfly 100. Tijdens de photoshoot hadden we helaas geen Superfly

Nadere informatie

It s not just a bike. Fietsen en frames sinds het jaar Compleet programma carbon en aluminium racefietsen

It s not just a bike. Fietsen en frames sinds het jaar Compleet programma carbon en aluminium racefietsen It s not just a bike Fietsen en frames sinds het jaar 2000 Compleet programma carbon en aluminium racefietsen Mountainbike, cyclecross &?jdrit frames Hoge maten (tot 68 cm), maar ook kleine (tot 42 cm)

Nadere informatie

Artikelnummers: Argento 1 GTS M Charcoal Argento 1 GTS L Charcoal Argento 1 GTS XL Charcoal. Zitbuis hoek.

Artikelnummers: Argento 1 GTS M Charcoal Argento 1 GTS L Charcoal Argento 1 GTS XL Charcoal. Zitbuis hoek. ON ROAD LIFESTYLE City Trekking ARGENTO 1 LTD - GTS COMFORTABEL SPORTIEF FIETSEN KAN MET DE ARGENTO. DE ARGENTO IS ALTIJD UITGEVOERD MET DERAILLEURS EN EEN GEVEERDE. GTS: M, L, XL Charcoal Verend, Suntour

Nadere informatie

is en blijft ons streven om uw fietsverwachtingen steeds weer te overtreffen.

is en blijft ons streven om uw fietsverwachtingen steeds weer te overtreffen. 2019 Welkom in de wereld van Kuota. Een wereld vol passie, aerodynamica, snelheid en efficiëntie. Kuota is een Italiaans merk dat fietsen maakt volgens Italiaans design, voorzien ook van de kenmerkende

Nadere informatie