Rapporttype: Model Bijzonder Beheer woonruimte Versie 1.1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rapporttype: Model Bijzonder Beheer woonruimte Versie 1.1"

Transcriptie

1 TAXATIERAPPORT Bomenweg 15 B 8305 AV Emmeloord Rapportnummer: B8305AV15B_1 Rapporttype: Model Bijzonder Beheer woonruimte Versie 1.1 met referentie: S. Brouwer/BBW91740 Uitgebracht op: 12 februari 2016 Uitgebracht door: Taxateur: Yska Makelaardij Onder de Toren BV EMMELOORD KVK nummer De heer A. Yska Het NWWI verwerkt de persoonsgegevens zoals vastgelegd in dit taxatierapport. Voor meer informatie over deze verwerking verwijst het NWWI naar haar Privacy- en Gebruiksverklaring, welke u kunt vinden op Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 1 (38)

2 INHOUDSOPGAVE A. OPDRACHT/OPNAME... 3 B. OBJECT... 3 C. DOEL VAN DE TAXATIE... 3 D. WAARDERING... 4 E. VERANTWOORDING EN AANSPRAKELIJKHEID... 5 F. IN DIT RAPPORT KOMEN DE VOLGENDE BIJZONDERE AANDACHTSPUNTEN VOOR...5 G. PRIVAATRECHTELIJKE ASPECTEN... 6 H. OMSCHRIJVING OBJECT EN OMGEVING... 7 I. ONDERHOUDSTOESTAND / NIEUWBOUW... 8 J. MILIEU / VERONTREINIGING... 9 K. EIGEN BEWONING EN/OF BEWONING DOOR DERDEN (ANDEREN DAN DE EIGENAAR)...9 L. ONDERBOUWING WAARDEOORDEEL M. PUBLIEKRECHTELIJKE ASPECTEN N. NADERE MEDEDELINGEN O. BIJLAGEN P. FOTO'S Q. DOOR DE TAXATEUR AANGEREIKTE REFERENTIEOBJECTEN Normblad Bijlagen Controleverslag Centrale Registratie Taxaties Kadastraal uittreksel Kadastrale kaart Afschrift openbaar register Hyp4 dl nr Woningtransacties Bomenweg oneven Rendementsberekening Bomenweg 15b Voorlopig energielabel Bomenweg 15b Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 2 (38)

3 Taxatierapport Bijzonder Beheer woonruimte Versie: 1.1 Bij dit taxatierapport behoort het Normblad Taxatierapport Bijzonder Beheer woonruimte Dit rapport is geregistreerd op onder nummer: Referentie: S. Brouwer/BBW91740 A. OPDRACHT/OPNAME ALGEMEEN Waardepeildatum: 10 februari 2016 Bedrijfsnaam opdrachtgever: Rabobank Nederland Particulieren Contactpersoon opdrachtgever: A. F. D. Bijzonder Beheer Adres opdrachtgever: Postbus MA EINDHOVEN Opdracht namens opdrachtgever verstrekt door: Nationale Taxatie Service Opdracht is uitgevoerd door taxateur: De heer A. Yska Ingeschreven in het register: VastgoedCert onder nummer RMT Lid van/aangesloten bij: VBO Makelaar Naam kantoor: Yska Makelaardij Adres kantoor: Onder de Toren BV EMMELOORD Datum opname en inspectie: 10 februari 2016 B. OBJECT 1. Woningtype: tussenwoning Adres: Bomenweg 15 B Postcode en plaats: 8305 AV Emmeloord De (hemelsbreed gemeten) afstand tussen het vestigingsadres van het kantoor van de taxateur en het getaxeerde object bedraagt: 4.1 km 2. Verkoop onder Voorwaarden is van toepassing: Nee C. DOEL VAN DE TAXATIE Het vaststellen van de marktwaarde ten behoeve van: a. een verkoop: Ja Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 3 (38)

4 D. WAARDERING Het object is per waardepeildatum getaxeerd op: - Marktwaarde: ,- zegge: honderdvijfentwintigduizend euro Bijzonder uitgangspunt: - uitgaande dat het object leeg en vrij van huur en gebruik(-srechten) geleverd wordt. - Marktwaarde: ,- zegge: honderdtwintigduizend euro Bijzonder uitgangspunt: - uitgaande dat het object verhuurd is. Naar aanleiding van het verzoek van de opdrachtgever tot een aanvullende opinie ten behoeve van een inschatting door de hypotheekhouder omtrent nader te nemen acties, verklaart de taxateur als volgt: 1. Bij executieveiling bedraagt de vermoedelijke verkoopopbrengst van het object ,- Deze opinie is mede tot stand gekomen na afweging van de volgende uitgangspunten : 1. dat verkoop en overdracht zal plaatsvinden op de waardepeildatum; 2. dat er sprake is van een zakelijke transactie; 3. dat partijen met kennis van zaken, prudent, bereidwillig en niet onder dwang handelen; 4. dat de verkoop plaats vindt via één van de 17 regioveilingen met de gebruikelijke voorwaarden en condities; 5. dat de veilingkosten 0,- zullen bedragen; 6. dat de marketing van het getaxeerde plaats vindt conform de wettelijke normen (Art. 3:250 BW); 7. dat het object zowel van binnen als van buiten goed bezichtigd / geïnspecteerd kan worden; 8. dat het object leeg en vrij van huur en gebruik(-srechten) geleverd wordt. 2. Bij executieveiling bedraagt de vermoedelijke verkoopopbrengst van het object ,- Deze opinie is mede tot stand gekomen na afweging van de volgende uitgangspunten : 1. dat verkoop en overdracht zal plaatsvinden op de waardepeildatum; 2. dat er sprake is van een zakelijke transactie; 3. dat partijen met kennis van zaken, prudent, bereidwillig en niet onder dwang handelen; 4. dat de verkoop plaats vindt via één van de 17 regioveilingen met de gebruikelijke voorwaarden en condities; 5. dat de veilingkosten 0,- zullen bedragen; 6. dat de marketing van het getaxeerde plaats vindt conform de wettelijke normen (Art. 3:250 BW); 7. dat het object zowel van binnen als van buiten goed bezichtigd / geïnspecteerd kan worden; 8. dat het object verhuurd is. 3. Bij onderhandse verkoop onder beperking van de termijn van verkoop tot drie maanden bedraagt de vermoedelijke verkoopopbrengst van het object ,- Deze opinie is mede tot stand gekomen na afweging van de volgende uitgangspunten : 1. dat verkoop en overdracht zal plaatsvinden op de waardepeildatum; 2. dat er sprake is van een zakelijke transactie; 3. dat partijen met kennis van zaken, prudent, bereidwillig en niet onder dwang handelen; 4. dat een voor de onroerende zaak gebruikelijke goede voorbereiding en marketing plaatsvindt; 5. dat het object zowel van binnen als van buiten goed bezichtigd / geïnspecteerd kan worden; 6. dat het object leeg en vrij van huur en gebruik(-srechten) geleverd wordt. Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 4 (38)

5 E. VERANTWOORDING EN AANSPRAKELIJKHEID 1. Voorwaarden Op deze taxatie zijn van toepassing: De Algemene Voorwaarden VBO voor Professionele opdrachtgevers. 2. Aansprakelijkheid De taxatie is uitsluitend bestemd voor genoemd doel en genoemde opdrachtgever. Er wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard voor enig ander gebruik of gebruik door anderen dan de opdrachtgever. 3. Normblad Taxatierapport De taxateur verklaart de taxatie te hebben verricht overeenkomstig het 'Normblad Taxatierapport Bijzonder Beheer woonruimte versie 1.1.': BIJZONDERE AANDACHTSPUNTEN Deze opsomming geeft enige conclusies uit het rapport weer die voor het object van belang kunnen zijn. Voor een goed beeld van het getaxeerde object blijft kennisname van de integrale tekst van het rapport noodzakelijk. De in F.4. en F.8. genoemde Marktwaarde gaat uit van een oplevering leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik(srechten). F. IN DIT RAPPORT KOMEN DE VOLGENDE BIJZONDERE AANDACHTSPUNTEN VOOR Ja 1. Bij de taxatie zijn waardebeïnvloedende privaatrechtelijke bijzonderheden naar voren gekomen (vraag G.2.): 2. De waarde wijkt meer dan 15% af van soortgelijke objecten in de directe omgeving (vraag H.2.b.): 3. De onderhouds- of bouwkundige staat is in zijn algemeenheid "matig" of "slecht" (vraag I.2.a.): 4. De te verwachten kosten voor direct noodzakelijk herstel van achterstallig onderhoud t.b.v. de instandhouding van het object bedragen meer dan 10% van de getaxeerde marktwaarde (vraag I.2.c.): 5. Bij de taxatie is naar voren gekomen dat er sprake is, danwel een vermoeden bestaat, dat verontreiniging aanwezig is (vraag J.2.): 6. De taxateur heeft het object opgenomen door middel van een geveltaxatie (vraag K.1.): 7. Het object is geheel of gedeeltelijk bewoond door derden (vraag K.1.b. / K.3.): 8. Een van de modelwaarden wijkt meer dan 10% af van de getaxeerde marktwaarde (vraag L.3.): (let op: Dit item blijft leeg als er geen modelmatig rapport beschikbaar is voor het getaxeerde object) De afwijking tussen modelwaarde en marktwaarde is: Calcasa: 32,0% AvixNL: 42,1% Ja X X Nee X X X X X X Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 5 (38)

6 G. PRIVAATRECHTELIJKE ASPECTEN NADERE GEGEVENS 1. Geraadpleegde informatie Door de taxateur is de volgende informatie geraadpleegd: - eigendomsbewijs: Ja - kadastraal plan: Ja - kadastraal uittreksel: Ja 2. Kenmerken a. Grondgebonden Perceel / Perceel met opstal(len), kadastraal bekend als: - Gemeente: Noordoostpolder - Sectie: A - Sectienummer: Mandelig perceel: Nee - Perceelgrootte: 0 hectare, 5 are en 95 centiare 1. Volle eigendom: Ja 2. Recht van (onder)erfpacht: Nee 3. Recht van vruchtgebruik / gebruik en bewoning / anders : Nee 4. Recht van opstal: Nee Bijzondere erfdienstbaarheden, bijzondere kwalitatieve rechten en verplichtingen of overige bijzondere lasten of beperkingen: De taxateur heeft voorwaarden of andere bijzonderheden waargenomen die de waardeontwikkeling substantieel kunnen beïnvloeden: Nee Nee Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 6 (38)

7 H. OMSCHRIJVING OBJECT EN OMGEVING 1. Object a. Nadere omschrijving van het object: Eengezinswoning gelegen in landelijk poldergebied nabij Emmeloord met ondergrond erf, garage/ berging en tuin b. Toegepaste constructie, materialen en installaties: Traditioneel gebouwde woning met houten balklaag vloeren behalve de gang met daaronder de kelder welke van beton is en momenteel de vloer van de badkamer welke dmv zwaluwstaart metalen vloer met cement afgewerkt wordt. De binnenwanden zijn van kalkzandsteen en de buitenmuren van een rode metselsteen. Op de woning een zadeldak met een rode dakpan en tevens voorzien van dakkapellen. De buitenkozijnen zijn van hout en hoofdzakelijk voorzien van dubbel glas. De binnenkozijnen zijn van hout en voorzien van verschillende soorten paneeldeuren. De keuken is in een hoekopstelling met kunststof werkblad en voorzien van losse vaatwasser, combimagnetron, koelkast, spoelbak en gasstel. De plafonds zijn hoofdzakelijk van gipsplaten. De vloer in de kamer is een massief planken vloer. Het toilet heeft een staand closet en is geheel betegeld. De badkamer is in aanbouw en heeft een bad en een doucheruimte in aanbouw. De 2e verdieping is bereikbaar dmv een vlizotrap en is gedeeltelijk voorzien van tempex isolatiplaten. De cv- ketel is 20 jaar oud en er staat inmiddels een nieuwe klaar ter vervanging. Achter in de tuin staat een ruime open garage met een zadeldak van pannen welke constructie duidelijk te zwaar is en doorbuigt. Op de vloer liggen diverse betonelementen. De wanden zijn van hout. c. Bijzonderheden met het oog op duurzaamheid: Geen bijzonderheden met het oog op de duurzaamheid. d. Bouwjaar: 1953 e. Gerealiseerde aanzienlijke wijzigingen/ uitbreidingen : Momenteel bezig met de uitbreiding van de badkamer en verdere modernisering van de woning en de garage is enkele jaren terug gebouwd. f. Indeling: Begane grond: hal, meterkast, bergkast, toilet, trapopgang, woonkamer en keuken. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer 2e verdieping berging gedeeltelijk beloopbaar. g. Volgens opgave van: Eigen meting taxateur is de gebruiksoppervlakte als volgt verdeeld: - wonen: 97 m² - overige inpandige ruimte: 0 m² - gebouwgebonden buitenruimte: 0 m² - externe bergruimte: 48 m² h. Indicatie bruto inhoud: 245 m³ (exclusief bijgebouwen als garages e.d.) 2. Omgeving a. Wijk, stand, voorzieningen: Woning is gelegen in landelijk gebied van de Noordoostpolder op goede stand aan een buitenweg nabij Emmeloord. Emmeloord heeft goede voorzieningen op winkelgebied met een aantrekkelijk winkelgebied met veel gratis Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 7 (38)

8 Aard van de belendingen: b. De waarde wijkt meer dan 15% af van soortgelijke objecten in de directe omgeving: c. De taxateur heeft omgevingsfactoren waargenomen die de waardeontwikkeling substantieel kunnen beïnvloeden (bijv. omliggende industrie, bouwplannen, wijkontwikkeling, planologische ontwikkelingen): parkeerplaatsen in het centrum. Er zijn goede onderwijsvoorzieningen in basis en voortgezet onderwijs. Er zijn 2 ziekenhuispoliklinieken. Sportvelden op allerlei gebied en een geweldige nieuwe 3,5 sporthal en vele gymmokalen zorgen voor een goed sportklimaat. Recreatief is op korte afstand een strand met zwemwater op diverse locaties. Op cultureel gebied is er een goede theater en bioscoopvoorziening en een goed muzisch centrum voor opleiding. Emmeloord is goed bereikbaar met openbaar vervoer en ligt aan de A6 voor een rit naar noord en zuid Nederland en aan de N50 richting Arnhem en verder. Belendingen zijn van gelijke aard. Nee Nee I. ONDERHOUDSTOESTAND / NIEUWBOUW 2. Bestaande bouw a. In zijn algemeenheid kan de onderhouds- en bouwkundige staat van het object aldus worden omschreven - binnenonderhoud: voldoende - buitenonderhoud: matig - bouwkundige constructie: goed b. De taxateur heeft gebreken waargenomen die Nee de waardeontwikkeling substantieel kunnen beïnvloeden: c. De te verwachten kosten voor direct Nee noodzakelijk herstel van achterstallig onderhoud t.b.v. de instandhouding van het object bedragen meer dan 10% van de getaxeerde marktwaarde: d. De indruk die de taxateur heeft verkregen van Nee het object geeft aanleiding tot nader (bouwkundig) onderzoek: Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 8 (38)

9 J. MILIEU / VERONTREINIGING 1. Geraadpleegde informatie In dit kader zijn door de taxateur de volgende instanties en/of personen geraadpleegd: a. Kadaster: Ja b. Gebruiker/Eigenaar: Ja, De heer S. Brouwer c. Bevoegd Gezag (zie normblad): Voor taxateur is er geen aanleiding om het bevoegde gezag t.w. de provincie te raadplegen. 2. Bijzonderheden a. Het kadaster geeft een milieumelding: Nee b. Op basis van de onder J.1 geraadpleegde Nee instanties of personen kan worden vastgesteld dat er sprake is/kan zijn van bodemverontreiniging: c. Op basis van plaatselijke bekendheid ziet de Nee taxateur bijzondere aanleiding om (een risico van) verontreiniging aanwezig te achten: d. De taxateur heeft asbestverdacht materiaal Nee waargenomen/heeft aanwijzingen dat dit materiaal aanwezig is: 3. Energielabel a. Het object beschikt over een geldig energielabel, EPA of EPC-berekening : Nee, Voorlopig energielabel E K. EIGEN BEWONING EN/OF BEWONING DOOR DERDEN (ANDEREN DAN DE EIGENAAR) 1. Eigen gebruik De taxateur heeft het object opgenomen door middel van een geveltaxatie: Volgens opgave van: Nee De heer S. Brouwer wordt het object a. thans volledig bewoond door de eigenaar: Ja b. thans geheel of gedeeltelijk bewoond door Nee derden: c. met medewerking van de eigenaar onbewoond opgeleverd: Nee, De heer Brouwer wil er zelf in blijven wonen 2. Bijzonderheden omtrent de bewoning a. Volgens de taxateur wordt het object: slordig gebruikt b. Volgens de taxateur is er ernstige gebruiksschade Nee geconstateerd: 3. Waarneming taxateur De taxateur heeft signalen ontvangen die afwijken van de onder K.1 gestelde informatie: Nee Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 9 (38)

10 L. ONDERBOUWING WAARDEOORDEEL 1. Toegepaste methodiek De onderhavige waardering is mede gebaseerd op: - objectvergelijking: Ja 2. Courantheid Bij aanbieding aan de markt tegen de getaxeerde marktwaarde zal deze marktwaarde naar verwachting van de taxateur kunnen worden gerealiseerd binnen een termijn van circa: 3-6 maanden 3. Geraadpleegde modelmatige rapporten Aantal geraadpleegde rapporten: 2 Modelmatige rapporten Indien de taxateur ter onderbouwing van zijn taxatie één of meer modelmatige waarderapporten heeft opgevraagd en ontvangen, worden de gegevens daarvan hieronder weergegeven. Modelmatige Rapporten Overall Beeld Calcasa AvixNL Getaxeerde marktwaarde (zie D.) , ,- Percentage afwijking modelwaarde ten opzichte van de getaxeerde marktwaarde 32,0% 42,1% Modelwaarde , ,- Betrouwbaarheidspercentage 98,9% 91,0% Verklarende modellen Calcasa AvixNL Verkoopprijs getaxeerde object - - Verkoopdatum getaxeerde object 13 mei Gecorrigeerde verkoopprijs getaxeerde object ,- - Postcodemodel - - Straatmodel - - Kenmerkenmodel - - Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 10 (38)

11 Referentieobjecten GO Wonen Inhoud Object- gegevens Woningtype Perceelsopp. Bouwjaar Verkoopprijs Verkoopdatum Gecorrigeerde verkoopprijs Calcasa Barkstraat BH EMMELOORD Cornelis Dirkszplein AN EMMELOORD tussenwoning 248 m² 95 m² 300 m³ , ,- tussenwoning 183 m² 100 m² 330 m³ , ,- AvixNL Bomenweg 35 B 8316 PH Marknesse Bomenweg 5 C 8304 AN Emmeloord Kerngegevens getaxeerde object tussenwoning 610 m² 130 m² 275 m³ , ,- tussenwoning 530 m² 124 m² 295 m³ , ,- tussenwoning 595 m² 97 m² 245 m³ 1953 Marktwaarde ,- Commentaar taxateur op modelmatig rapport van Calcasa Barkstraat 10 Geen goede referentie. Woning is gelegen in centrum van Emmeloord Cornelis Dirkszplein 4 Geen goede referrentie. Woning is gelegen in centrum van Emmeloord Commentaar taxateur op modelmatig rapport van AvixNL Bomenweg 35-b goede bruikbare referentie. Deze woning is luxer en beter onderhouden. Bomenweg 5 Goede bruikbare referentie. Deze woning is luxer en beter onderhouden. Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 11 (38)

12 M. PUBLIEKRECHTELIJKE ASPECTEN 1. Geraadpleegde informatie a. Door de taxateur is gebruik gemaakt van de volgende informatiebronnen: b. Het gebruik als woonruimte is: - toegestaan conform het bestemmingsplan: Ja c. Er zijn aanschrijvingen ex. Art. 13 t/m 16 Nee Woningwet resp. een vooraanzegging daartoe: Kadaster Gemeente 2. Bijzonderheden Op basis van de geraadpleegde informatiebronnen (zie M.1) en zijn plaatselijke kennis acht de taxateur de volgende waardebeïnvloedende bijzonderheden vermeldenswaardig: a. Vestigingseisen: Er zijn geen bijzondere vestigingseisen gebleken na onderzoek door de taxateur uit de in M.1. geraadpleegde bronnen. b. Gebruiksbelemmerende bepalingen: Er zijn geen bijzondere gebruiksbelemmerende bepalingen gebleken na onderzoek door de taxateur uit de in M.1. geraadpleegde bronnen. c. Verkoopbelemmerende bepalingen: Er zijn geen bijzondere verkoopbelemmerende bepalingen gebleken na onderzoek door de taxateur uit de in M.1. geraadpleegde bronnen. 3. Wet voorkeursrecht gemeenten Het object is opgenomen in een (voorlopige) aanwijzing als bedoeld in de Wet voorkeursrecht gemeenten: Nee 4. Monument Blijkens de inschrijving in het Kadaster is er een adviesaanvraag voor, dan wel registerinschrijving van het object : a. als beschermd monument (ex artikel 3 Nee Monumentenwet 1988): b. tot beschermd stads- of dorpsgezicht of voorstel Nee daartoe (ex artikel 35 Monumentenwet 1988): c. tot door de gemeente of de provincie verklaard beschermd monument: Nee N. NADERE MEDEDELINGEN Ondergetekende taxateur heeft voor deze taxatie gegevens ontvangen van derden, die, noodzakelijk voor dit rapport, erin vermeld staan. Deze gegevens kan ondergetekende niet wijzigen. Hij staat niet in voor de juistheid van de door hem ontvangen gegevens. Wel zal de taxateur de ontvangen gegevens beoordelen. Indien relevante gegevens niet juist zijn, dan zal de taxateur daarover een opmerking maken. O. BIJLAGEN - Controleverslag Centrale Registratie Taxaties - Kadastraal uittreksel - Kadastrale kaart - Afschrift openbaar register Hyp4 dl nr 25 - Woningtransacties Bomenweg oneven - Rendementsberekening Bomenweg 15b - Voorlopig energielabel Bomenweg 15b Aldus gedaan en opgemaakt te goeder trouw, naar beste kennis en wetenschap te EMMELOORD op 12 februari 2016 en vervolgens (digitaal) ondertekend door: De heer A. Yska Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 12 (38)

13 P. FOTO'S Straatbeeld Straatbeeld Straatbeeld Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 13 (38)

14 Straatbeeld Achtergevel Berging Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 14 (38)

15 Meterkast Meterkast Toilet Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 15 (38)

16 Hal Woonkamer Woonkamer Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 16 (38)

17 Tuin Keuken Kelder Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 17 (38)

18 Slaapkamer IMG_1647 (Kopie) Slaapkamer Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 18 (38)

19 C.V.-ketel C.V.-ketel Zolder Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 19 (38)

20 Overloop Badkamer Badkamer Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 20 (38)

21 Q. DOOR DE TAXATEUR AANGEREIKTE REFERENTIEOBJECTEN Verkochte objecten Adresgegevens referentieobject 1: Bomenweg 5 -C, 8304 AN Emmeloord Woningtype: tussenwoning Perceelsoppervlakte: 532 m² Gebruiksoppervlakte wonen: 124 m² Inhoud woning: 312 m³ Bouwjaar: 1950 Verkoopprijs: ,- Verkoopdatum: 9 september 2013 Gecorrigeerde verkoopprijs: ,- Bron gegevens: VBO Toelichting taxateur: Goede vergelijkbare en bruikbare referentie aan de zelfde weg Adresgegevens referentieobject 2: Kleiweg 21 -B, 8316 PC Marknesse Woningtype: tussenwoning Perceelsoppervlakte: 641 m² Gebruiksoppervlakte wonen: 144 m² Inhoud woning: 324 m³ Bouwjaar: 1955 Verkoopprijs: ,- Verkoopdatum: 15 augustus 2012 Gecorrigeerde verkoopprijs: ,- Bron gegevens: VBO Toelichting taxateur: Goede bruikbare en vergelijkbare referentie met een uitbouw en daardoor de helft meer woonoppervlak en meer inhoud. Adresgegevens referentieobject 3: Ankerpad 16, 8311 PD Espel Woningtype: tussenwoning Perceelsoppervlakte: 585 m² Gebruiksoppervlakte wonen: 105 m² Inhoud woning: 320 m³ Bouwjaar: 1954 Verkoopprijs: ,- Verkoopdatum: 18 juli 2013 Gecorrigeerde verkoopprijs: ,- Bron gegevens: Eigen archief Toelichting taxateur: Goede vergelijkbare en bruikbare referentie in het buitengebied van de Noordoostpolder. Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 21 (38)

22 Normblad Taxatierapport Bijzonder Beheer woonruimte, behorende bij het model "Taxatierapport Bijzonder Beheer woonruimte versie 1.1." INLEIDING Met betrekking tot het getaxeerde object verklaart de taxateur dat hij, noch een kantoor of onderneming waarbij hij direct of indirect enig belang heeft, betrokken is bij een financieringsaanvraag of transactie; dat hij zich bij het uitvoeren van de taxatieopdracht niet heeft laten leiden door vooraf bepaalde of gewenste uitkomsten, waarden, adviezen en/of conclusies; te beschikken over plaatselijke kennis van het gebied waarin het getaxeerde object is gelegen; De beschikbare tijd en het kostenaspect brengen met zich mee dat aan het onderzoek en de rapportage van de taxatie grenzen moeten worden gesteld. Dit normblad geeft de contouren van die grenzen aan voor een taxatie op basis van het landelijk model: Taxatierapport Bijzonder Beheer woonruimte. De opbouw van dit modelrapport is als volgt: Indien bij ja/nee- of nee/ja-vragen de eerste optie van toepassing is dan volstaat de enkele melding daarvan. Indien de tweede optie van toepassing is, geeft de taxateur een toelichting. Dit normblad is van toepassing voor zover niet nadrukkelijk in het rapport anders is vermeld. Bij de taxatie wordt rekening gehouden met een scala aan (wegings-)factoren en informatiebronnen e.d. Slechts een deel van bij de beoordeling betrokken gegevens is in het rapport opgenomen. De beoordeling en de rapportage zijn afgestemd op het doel van de taxatie. De taxateur is graag bereid tot het verstrekken van een nadere toelichting. Voor zover ook informatie is ingewonnen bij derden zoals de gemeentelijke overheid, wordt dat in het rapport expliciet aangegeven. Bij deze taxatie is de taxateur er vanuit gegaan dat de gegevens geleverd door deze derden juist zijn. PRIVAATRECHTELIJKE ASPECTEN Teneinde inzicht te krijgen in de juridische gesteldheid van het object wordt de taxateur geacht op de hoogte te zijn van de inhoud van het kadastraal plan, het kadastraal uittreksel (niet ouder dan 14 dagen voor de waardepeildatum) en het meest recente eigendomsbewijs. Aan de hand daarvan wordt in hoofdlijnen een beeld gegeven van de eigendomsrechten, eventuele zakelijke rechten en andere rechten en verplichtingen. Bij appartementsrechten doet de taxateur onderzoek naar het bestaan van de belangrijkste periodieke en eenmalige bijdragen. In de regel zal de administrateur/bestuurder van de betreffende vereniging of recente (financiële) bescheiden van de vereniging als informatiebron dienen. Bij erfpachtrechten zal de taxateur zich vergewissen van de erfpachtvoorwaarden. Indien er sprake is van een lidmaatschapsrecht coöperatieve vereniging zal de taxateur dit behandelen als ware het een appartementsrecht en hiervan uitdrukkelijk melding maken in het rapport (onder N. nadere mededelingen). OMSCHRIJVING OBJECT EN OMGEVING De taxateur verstrekt de opdrachtgever een beeld van het object en zijn omgeving. De informatie wordt gegeven op basis van visuele waarneming en plaatselijke bekendheid van de taxateur. Bij de indeling van het object wordt uitgebreid beschreven welke bijzonderheden er per vertrek aanwezig zijn ter ondersteuning van de gemaakte foto s. De omschrijving van het object vindt plaats conform de laatste uitgave van de fotowijzer woningen, een uniformering van begrippen en definities van woningen, vastgesteld door NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, VNG en Waarderingskamer. De gebruiksoppervlakten zijn gemeten conform de meest recente meetinstructie, vastgesteld door NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, VNG en Waarderingskamer. Indien het niet mogelijk is om het object van binnen te kunnen inspecteren, zal de taxateur hiervan uitdrukkelijk melding maken in het rapport. Daarnaast wordt aangegeven op welke wijze de in het rapport genoemde maatvoering is verkregen (onder H.1.g.) en of deze voldoet aan de meetinstructie (onder N. nadere mededelingen). Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 22 (38)

23 ONDERHOUDSTOESTAND Ten behoeve van de waardering vormt de taxateur zich een beeld van de onderhoudstoestand van het object. Dit gebeurt op basis van een visuele -steekproefsgewijze- inspectie. Dit betekent dat geen oordeel wordt gevormd over elk onderdeel afzonderlijk, noch over elementen die aan het zicht onttrokken zijn. Nadrukkelijk is geen sprake van een bouwkundige keuring. Het oordeel van de taxateur is derhalve geen garantie voor het aan- of afwezig zijn van gebreken. Indien één of meerdere onderdelen bij hoofdstuk I.2.a. niet visueel waarneembaar zijn, zal de taxateur de reden hiervan uitdrukkelijk vermelden in het rapport (onder N. nadere mededelingen). Bij de beoordeling van de onderhoudstoestand staan de waarde bij vervreemding en het eventueel bestaan van buitengewone instandhoudingskosten centraal. Gebreken die hierop niet van wezenlijke betekenis zijn, blijven buiten beschouwing. De taxateur zal een nader (bouwkundig) onderzoek adviseren als naar zijn oordeel twijfel of onduidelijkheid bestaat over de bouwkundige of onderhoudstoestand. Bij de inschatting van de kosten voor herstel van achterstallig onderhoud is uitgegaan van uitvoering van de werkzaamheden door derden (professionelen). MILIEU/VERONTREINIGING De taxateur verricht geen technisch onderzoek naar de aanwezigheid van stoffen in grond of grondwater, of naar materialen die schadelijk zijn voor mens, milieu of gebouwen, of naar de aanwezigheid van stoffen die de waarde beïnvloeden. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van de in het rapport vermelde bronnen. In het rapport wordt een globale indicatie van de milieutoestand van het object gegeven, gebaseerd op visuele inspectie, plaatselijke bekendheid van de taxateur en de door de taxateur geraadpleegde informatiebronnen. De taxateur raadpleegt in ieder geval het Kadaster en de bronnen waarnaar het Kadaster in verband met de betreffende locatie verwijst. Indien de taxateur op basis van zijn plaatselijke bekendheid bijzondere aanleiding ziet om verontreiniging aanwezig te achten, zal ook het bevoegde gezag worden geraadpleegd. Indien er geen melding wordt gemaakt van een negatief milieuaspect betekent dit niet dat er geen negatieve milieuaspecten zijn. Het feit dat er negatieve milieuaspecten worden vermeld betekent niet altijd dat deze milieuaspecten bewezen zijn. Verder onderzoek kan gewenst zijn. In met name oudere objecten kan sprake zijn van asbestverdachte materialen, die lang niet altijd bij een taxatie kunnen worden opgemerkt. Indien de taxateur verontreiniging en/of asbestverdachte materialen aanwezig acht, dient de taxateur aan te geven op welke plaatsen deze verontreiniging en/of asbestverdachte materialen aanwezig (kunnen) zijn. ONDERBOUWING WAARDE-OORDEEL Het rapport bevat een onderbouwing van de waardering. In de regel gebeurt dit door middel van objectvergelijking, waarbij de taxateur aangeeft welke objecten bij de vergelijking een rol hebben gespeeld. Mocht de objectvergelijkingsmethode buiten beschouwing zijn gebleven, dan zal de taxateur dit in het rapport motiveren en aangeven welke andere, door de markt geaccepteerde methode hij heeft gebruikt. Tenzij in het rapport expliciet anders is aangegeven, hanteert de taxateur voor zover van toepassing de marktwaarde zoals hierna gedefinieerd. MARKTWAARDE Het geschatte bedrag waartegen vastgoed zou worden overgedragen op de waardepeildatum tussen een bereidwillige koper en een bereidwillige verkoper in een zakelijke transactie na behoorlijke marketing, waarbij de partijen met kennis van zaken, prudent en niet onder dwang zouden hebben gehandeld. Indien één van de getaxeerde waarden betrekking heeft op een niet bestaande situatie (bijv. een verhuurd object) dan licht de taxateur dit in het rapport toe en kan naast de marktwaarde een tweede (of volgende) marktwaarde opgenomen worden die duidelijk betrekking heeft op de fictieve, nader beschreven situatie(s), waarbij duidelijk is per marktwaarde aangegeven welke uitgangspunten de taxateur heeft gehanteerd. Indien sprake is van volledige nieuwbouw kan volstaan worden met het enkel vermelden van de marktwaarde uitgaande van een conform de aannemingsovereenkomst gerealiseerde woning. Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 23 (38)

24 OPINIE De taxateur geeft zijn opinie pas nadat de Marktwaarde is bepaald, over de door hem verwachte opbrengst bij verkoop (al dan niet via de executieveiling). Er wordt in dit geval uitdrukkelijk géén waarde bepaald. De taxateur geeft deze opinie over de te verwachten opbrengst op basis van het door hem gehanteerde en beschreven scenario s. De gegeven opinie is slechts van toepassing op de peildatum per heden. In het geval van een mogelijke verkoop in de toekomst, kan in geen geval aanspraak worden gemaakt op de gegeven opinie. Zowel marktomstandigheden als verkoopomstandigheden en -proces kunnen afwijken van hetgeen is aangenomen en vastgesteld. PUBLIEKRECHTELIJKE ASPECTEN De taxateur doet onderzoek naar het eventueel bestaan van (vooraankondigingen tot het nemen van) besluiten ex artikel 13 tot en met 14 lid 1 Woningwet) als concrete omstandigheden duiden op het mogelijk bestaan van dergelijke besluiten of vooraankondigingen. De taxatie kan geen uitputtend planologisch onderzoek bevatten. De gegevens in het rapport mogen niet als volledig worden beschouwd en zijn uitsluitend gebaseerd op de genoemde informatiebronnen. De publiekrechtelijke vereisten voor vestiging, gebruik en/of (ver)bouw (waaronder vergunningen) worden niet onderzocht, tenzij nadrukkelijk anders met de opdrachtgever is overeengekomen. Ingeval er concrete aanleiding bestaat voor nader onderzoek naar de publiekrechtelijke gesteldheid van het object of zijn omgeving zal de taxateur daarvan melding maken. VISUELE OBJECTPRESENTATIE Het taxatierapport bevat afbeeldingen van het vooraanzicht, het straatbeeld, de achtergevel, de tuin, de badkamer, de keuken, de woonkamer, de slaapkamers, het toilet, de bergzolder, de garage/berging, de technische ruimte (waaronder de c.v.-ketel) en de meterkast (voor zover deze ruimten en elementen aanwezig en fotografeerbaar zijn). De foto s dienen de actuele situatie zo goed mogelijk weer te geven. Indien het niet mogelijk is om het object van binnen te kunnen inspecteren, zal de taxateur deze informatie in zijn rapport vermelden en tevens aangeven of en uit welke andere bronnen hij de indeling en de foto s heeft ontvangen (onder N. nadere mededelingen). Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 24 (38)

25 Controleverslag Centrale Registratie Taxaties Gegevens validatie-instituut: Naam validatie-instituut: NWWI Rapportnummer: B8305AV15B_1 Registratienummer: Adresgegevens getaxeerde object: Straat en huisnummer: Postcode en plaats: Bomenweg 15 B 8305 AV Emmeloord Gegevens CRT: Controledatum CRT: 26 januari 2016, 10:04:16 Registratienummer CRT: 8305AV15B_YUQ2 Controleverslag / Uitslag CRT: Op het moment van acceptatie van de opdracht door de makelaar/taxateur is geconstateerd dat er geen sprake was van een match op een of meerdere rapporten die in de afgelopen 6 maanden aan de CRT zijn aangeboden. Uitleg: De Centrale Registratie Taxaties is een registratiesysteem van alle taxatieopdrachten, die door een taxatiekantoor via een validatie-instituut worden geaccepteerd. Deze taxatieopdrachten worden met elkaar vergeleken op basis van bepaalde kenmerken van het te taxeren object. Het doel hiervan is dat validatie-instituten de normen controleren, die opgesteld zijn door de Stichting Taxaties en Validaties (STenV) en vastgelegd zijn in het normblad van het taxatiemodel of die bepaald zijn door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG). Er wordt gecontroleerd op belangenverstrengeling bij de betrokken partijen en de onafhankelijkheid van de taxateur en zijn kantoor. Toepassing van de CRT in het validatieproces verhoogt de betrouwbaarheid en transparantie van de taxatierapporten. De vastgelegde gegevens worden na een bepaalde periode automatisch verwijderd uit het systeem. Voor meer informatie verwijzen wij u naar crt.stenv.nl. Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 25 (38)

26 K A D A S T R A A L Referentienum m er: S.Brouwer/ BBW91740 B E R I C H T Hieronder vindt u de gegevens zoals die geregistreerd zijn in de database van het Kadaster. Object Kadastrale aanduiding NOORDOOSTPOLDER A 1241 G0 Datum samenstelling bericht :32:21 Toestand per a 95 ca WONEN Perceelgrootte Omschrijving kadastraal object Locatie Ontstaan op Ontstaan uit Transactiedatum Laatste koopsom ( ) Herinrichtingsrente ( )/ Einddatum - Aantekening kadastraal object (incl. eventuele objectbelemmeringen) Publiekrechtelijke Beperkingen Bomenweg 15B 8305 AV EMMELOORD NOORDOOSTPOLDER A 1241 G Locatiegegevens ontleend aan Basisregistraties Adressen en Gebouwen Ontleend aan: ATG75216 d.d Er zijn geen beperkingen bekend in de Landelijke Voorziening WKPB en de Basisregistratie Kadaster. Gerechtigde 1/2 aandeel in EIGENDOM De heer Sjoerd Brouwer Bomenweg 15 B 8305 AV EMMELOORD Geboren op: Geboren te: VRIEZENVEEN (Persoonsgegevens zijn conform GBA) Recht ontleend aan: HYP / 25 d.d Aantekening recht BURGERLIJKE STAAT ONGEHUWD Ontleend aan: HYP / 25 d.d Gerechtigde 1/2 aandeel in EIGENDOM Mevrouw Grietje Westerink Bomenweg 15 B 8305 AV EMMELOORD Geboren op: Geboren te: ZWOLLE (Persoonsgegevens zijn conform GBA) Recht ontleend aan: HYP / 25 d.d Aantekening recht BURGERLIJKE STAAT ONGEHUWD Ontleend aan: HYP / 25 d.d Pag. 1 Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 26 (38)

27 Overige gegevens Zakelijk rechtcode Cultuurcode X-coördinaat (m) Y-coördinaat (m) Registratiecode Kadaster Indicatie meer onroerend goed EIGENDOM WONEN NOP00A 01241G0000 nee Disclaim er Nazca I T Solutions B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg m ocht zijn van onjuistheid of onvolledigheid van dit rapport. Algemene voorw aarden http: / / algem enevoorwaarden I nformatiebronnen Kadaster & Nazca IT Solutions Pag. 2 Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 27 (38)

28 P E R C E L E N K A A R T Referentienummer: S.Brouwer/ BBW91740 Adres Bomenw eg 15B 8305 AV EMMELOORD Kadastrale aanduiding Gem eente Noordoostpolder Sectie A Num m er G 0 Datum samenstelling bericht: 10 februari 2016 Aan deze kaart kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. Legenda Huisnummer Kadastraal Perceelnummer Bebouwing Grenzen opgevraagd perceel Kadastrale grenzen Deze kaart is noordgericht. Schaal circa 1: 500 Disclaim er Nazca IT Solutions B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die het vervolg mocht zijn van onjuistheid of onvolledigheid van dit rapport. Algemene voorw aarden http: / / algemenevoorwaarden I nformatiebronnen Kadaster & Nazca IT Solutions Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 28 (38)

29 Blad 1 van /NS 1 AKTE VAN LEVERING Heden, dertien mei tweeduizend elf, verschenen voor mij, mr. Bertus Klein, notaris gevestigd in de gemeente Noordoostpolder, kantoorhoudende te Emmeloord: 1. mevrouw Geertje Smid, geboren te Noordoostpolder op zes april negentienhonderd acht en zestig, zich legitimerend met haar rijbewijs, nummer: , wonende te 8305 AV Emmeloord, Diemenlaan 36, in algehele gemeenschap van goederen gehuwd met de heer Arie Schuller; te dezen handelende: a. voor zich, ten blijke van haar toestemming tot na te melden verkoop in verband met artikel 88 Boek 1 van het Burgerlijk wetboek: en b. als schriftelijke gevolmachtigde van haar echtgenoot, de heer Arie Schuller, geboren te de Noordoostelijke Polder op acht en twintig april negentienhonderd een en zestig, zich legitimerend met zijn identiteitskaart, nummer IE , wonende alsvoren; de volmachtgever sub 1.b. genoemd, hierna te noemen: verkoper; 2. a. de heer Sjoerd Brouwer, geboren te Vriezenveen op zes juni negentienhonderd vijf en tachtig, zich legitimerende door middel van zijn Nederlandse identiteitskaart, nummer: IUHH3L5C3, en b. mevrouw Grietje Westerink, geboren te Zwolle op twee en twintig juli negentienhonderd zes en tachtig, zich legitimerende door middel van haar Nederlandse identiteitskaart, nummer: ITPDF6424, volgens hun verklaring wonende Mandenmakersgilde 16 te 8253 HL Dronten, beiden ongehuwd, niet gehuwd geweest en niet geregistreerd als partner in de zin van het geregistreerd partnerschap of als zodanig geregistreerd geweest; hierna tezamen te noemen: koper. Koper is voornemens het verkochte te gaan bewonen. De comparanten, handelend als gemeld, verklaarden het navolgende: LEVERING, REGISTERGOED Verkoper heeft blijkens een met koper aangegane overeenkomst van verkoop en koop, gedateerd tien maart tweeduizend elf, aan koper verkocht en levert op grond daarvan aan koper, die blijkens voormelde overeenkomst van verkoper heeft gekocht en bij deze aanvaardt -ieder voor de onverdeelde helft-: het woonhuis met tuin en verder aanbehoren, staande en gelegen te 8305 AV Emmeloord, plaatselijk bekend Bomenweg 15-b, kadastraal bekend gemeente Noordoostpolder sectie A nummer 1241, groot vijf are en vijf en negentig centiare (5.95 are); hierna ook te noemen: "het verkochte". CONFORMITEIT Koper is voornemens het verkochte te gebruiken als woonhuis met aanbehoren, zoals hierboven omschreven. Ten aanzien van dit gebruik van het verkochte heeft verkoper meegedeeld dat het hem niet bekend is dat dit gebruik op publiek- of privaatrechtelijke gronden niet is toegestaan. INFORMATIEPLICHT VERKOPER/ONDERZOEKSPLICHT KOPER Afgezien van het hiervoor bepaalde, staat verkoper er voor in aan koper met betrekking tot het verkochte die informatie te hebben gegeven die naar geldende verkeersopvattingen door hem ter kennis van koper behoort te worden gebracht. Koper aanvaardt uitdrukkelijk dat de resultaten van het onderzoek naar die feiten en Onroerende Zaken Hyp4 : 59945/ :19 Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 29 (38)

30 2 omstandigheden die naar geldende verkeersopvattingen tot zijn onderzoeksgebied behoren, voor zijn risico komen (voor zover deze aan verkoper thans niet bekend zijn). VOORAFGAANDE VERKRIJGING Het verkochte is door verkoper verkregen door de inschrijving ten kantore van de Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland (voormalige bewaring Lelystad), in register Hypotheken 4, op twee september negentienhonderd zeven en negentig, deel 1137 nummer 43, van een afschrift van een akte van levering, houdende kwijting voor de betaling van de koopsom, een september tevoren verleden voor een plaatsvervanger van mr. C. van Hattum, destijds notaris gevestigd in de gemeente Noordoostpolder. KOOPSOM, VERREKENING DIVERSE BEDRAGEN De koopsom bedraagt een honderd zeventig duizend euro ( ,00), welke koopsom door koper is voldaan door storting op een kwaliteitsrekening ten name van Pekel, Klein & Prummel notarissen. De zakelijke belastingen zijn verrekend voor wat betreft de lopende termijnen. Verkoper verleent koper kwitantie voor de betaling van de koopsom en vorenbedoelde lasten. Voormelde koopovereenkomst is, voor zover te dezen nog van belang, gesloten onder de volgende: BEPALINGEN Kosten en belastingen Artikel Alle kosten van de overdracht, waaronder begrepen de overdrachtsbelasting en het kadastrale recht, zijn voor rekening van koper. 2. Wegens de levering van het verkochte is geen omzetbelasting verschuldigd. Leveringsverplichting, juridische en feitelijke staat Artikel Verkoper is verplicht aan koper eigendom te leveren die: a. onvoorwaardelijk is; b. niet bezwaard is met beslagen en/of hypotheken of met inschrijvingen daarvan; c. niet bezwaard is met kwalitatieve verplichtingen, anders dan hierna zullen worden vermeld; d. niet bezwaard is met beperkte rechten of erfdienstbaarheden, anders dan hierna zullen worden vermeld; e. niet belast is met andere lasten en beperkingen uit overeenkomst, anders dan hierna zullen worden vermeld. 2. Indien de door verkoper opgegeven maat of grootte of de verdere omschrijving van het verkochte niet juist of niet volledig is, zal geen van partijen daaraan enig recht ontlenen. Dit lijdt uitzondering, indien en voor zover de vermelde grootte en/of omschrijving door de wederpartij is gegarandeerd, danwel niet te goeder trouw is geschied. 3. Het verkochte wordt aanvaard in de feitelijke staat, waarin het zich ten tijde van het sluiten van de koopovereenkomst bevond, geheel ontruimd, behoudens de eventueel meeverkochte roerende zaken, vrij van huur of ander gebruiksrecht en aanspraken wegens huurbescherming. Het voortgezet gebruik van verkoper als zorgvuldig schuldenaar na het tot stand komen van de koopovereenkomst tot aan het tijdstip van aflevering wordt geacht, behoudens normale slijtage, geen wijziging te hebben gebracht in de staat van het verkochte. Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 30 (38)

31 3 Tijdstip feitelijke levering, baten en lasten, risico Artikel 3. De feitelijke levering (aflevering) van het verkochte vindt plaats terstond na de ondertekening van deze akte. Vanaf dat tijdstip komen de baten de koper ten goede, zijn de lasten voor zijn rekening en draagt hij het risico van het verkochte. Titelbewijzen en bescheiden, aanspraken Artikel 4. De op het verkochte betrekking hebbende titelbewijzen en bescheiden als bedoeld in artikel 7:9 Burgerlijk Wetboek zijn, voor zover verkoper deze in zijn bezit had, aan koper afgegeven. Alle aanspraken die verkoper ten aanzien van het verkochte kan of zal kunnen doen gelden tegenover derden, waaronder begrepen bouwer(s), (onder)aannemer(s), installateur(s) en leverancier(s) gaan hierbij over op koper. Voor zover deze aanspraken niet kunnen gelden als kwalitatieve rechten als bedoeld in artikel 6:251 Burgerlijk Wetboek is verkoper verplicht op eerste verzoek van koper aan een overdracht mee te werken. Verkoper is tevens verplicht garantiebewijzen welke met betrekking tot het verkochte mochten bestaan aan koper te overhandigen en alles te doen wat nodig is om deze ten name van koper te doen stellen. Garanties van verkoper Artikel 5. Verkoper garandeert het navolgende: 1. verkoper is bevoegd tot verkoop en levering van het verkochte; 2. het verkochte is thans geheel vrij van huur/pacht en/of van andere aanspraken tot gebruik, leeg, ontruimd behoudens de eventueel meeverkochte roerende zaken en ongevorderd. Het verkochte is evenmin zonder recht of titel in gebruik bij derden; 3. het verkochte is niet betrokken in een landinrichtingsplan en is niet ter onteigening aangewezen; er is geen sprake van leegstand noch van vordering van het registergoed krachtens de Huisvestingswet; 4. voor verkoper bestaan ten opzichte van derden geen verplichtingen uit hoofde van een voorkeursrecht of optierecht; 5. op het verkochte rusten de gebruikelijke zakelijke lasten, waarvan de verschenen termijnen zijn voldaan. Verkoper heeft bij het aangaan van de koopovereenkomst ondermeer nog gegarandeerd dat: 6. aan hem per dat tijdstip van overheidswege krachtens de Woningwet of door nutsbedrijven geen veranderingen betreffende het verkochte waren voorgeschreven of aangekondigd, welke toen nog niet waren uitgevoerd; 7. aan hem op dat tijdstip betreffende het verkochte dan wel het gebied waarin het verkochte is gelegen geen (lopende adviesaanvraag voor) aanwijzing, danwel aanwijzingsbesluit danwel registerinschrijving bekend was: a. als beschermd monument in de zin van artikel 3, 4 of 6 van de Monumentenwet; b. tot beschermd stads- of dorpsgezicht of voorstel daartoe als bedoeld in artikel 35 van de Monumentenwet; c. door de gemeente of provincie als beschermd stads- of dorpsgezicht; 8. aan hem per dat tijdstip niet bekend was dat het verkochte was opgenomen in een aanwijzing als bedoeld in artikel 2 of artikel 8 danwel in een voorstel als bedoeld in artikel 6 of artikel 8A van de Wet voorkeursrecht gemeenten; 9. aan hem niet bekend is dat de gemeente een stadsvernieuwingsplan of een Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 31 (38)

32 4 leefmilieuverordening in de zin van de Wet op de stads- en dorpsvernieuwing en de daaruit voortvloeiende regelingen heeft vastgesteld, waarin het verkochte is begrepen; 10. met betrekking tot het verkochte is geen rechtsgeding, bindend advies of arbitrage aanhangig. Verkoper verklaart: dat hem niet bekend is dat zich ten aanzien van het sub 6. tot en met 10. gestelde sedertdien een verandering heeft voorgedaan. Bodemgesteldheid/ondergrondse tanks/asbest Artikel a. Voor zover aan verkoper bekend, zijn door hem geen handelingen verricht of nagelaten waardoor de tot het verkochte behorende grond en/of grondwater is of dreigt te worden verontreinigd. b. Het is koper bekend dat geen onderzoek als hiervoor sub a. bedoeld heeft plaatsgevonden. c. Mocht blijken dat de grond en/of grondwater is of wordt verontreinigd dan zal dat nimmer aanleiding zijn tot ontbinding van de koop, tot betaling van enige schadevergoeding of tot enigerlei verrekening, tenzij blijkt dat de hiervoor bedoelde verontreiniging bekend was of bekend had kunnen zijn. 2.. Voor zover aan verkoper bekend is in het verkochte, behoudens de aanwezige septictank, geen ondergrondse tank voor het opslaan van (vloei)stoffen aanwezig. 3. Aan verkoper is niet bekend dat in het verkochte asbest is verwerkt, doch gezien de tijd waarin het verkochte gebouwd is, zouden er wel asbesthoudende stoffen aanwezig kunnen zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in het verkochte kan voortvloeien. OMSCHRIJVING ERFDIENSTBAARHEDEN, KWALITATIEVE BEDINGEN EN/OF BIJZONDERE VERPLICHTINGEN Met betrekking tot bekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen wordt verwezen naar een vroegere titel van aankomst zijnde een akte van levering op een en twintig januari negentienhonderd een en zeventig voor C.H.S. Aschermann, destijds notaris te 's -Gravenhage, verleden, van welke akte een afschrift is ingeschreven ten kantore van voormelde Dienst in Nederland (voormalige bewaring Zwolle), in register Hypotheken 4, op negen en twintig januari daarna, deel 15 nummer 54 (N.O.P. (Emmeloord)), waarin ondermeer woordelijk staat vermeld: "Artikel Bij deze akte wordt gevestigd, dan wel geconstateerd het bestaan van: a. een erfdienstbaarheid tot het aanleggen, hebben, behouden en onderhouden van buisleidingen en kabels, een en ander met toebehoren ten behoeve van een rioleringsstelsel, waaronder begrepen de afvoer van hemelwater, ook bovengrondse, van een bliksembeveiligingsinstallatie en van de voorziening in electriciteit, gas, leidingwater en telefoon, zulks ten behoeve en ten laste van het bij deze akte verkochte perceel, kadastraal bekend gemeente Noordoostelijke Polder (Emmeloord), sectie A nummer 1241 als heersend, respectievelijk lijdend erf, over en weer, ten laste en ten behoeve van de nabijgelegen percelen van dezelfde kadastrale gemeente en sectie nummers 1240 en 1242 als lijdende respectievelijke heersende erven; Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 32 (38)

33 5 b. een erfdienstbaarheid van overweg, inhoudende de bevoegdheid om te komen van en te gaan naar de openbare weg, hetzij te voet, hetzij met een al dan niet motorisch voortbewogen vervoermiddel, op een wijze, die voor het lijdende erf het minst bezwarend is en zo mogelijk gaande over de daartoe aangelegde paden of wegen, zulks ten laste van het bij deze akte verkochte perceel, kadastraal bekend gemeente Noordoostelijke Polder (Emmeloord), sectie A nummer 1241 als lijdend erf en ten behoeve van het nabijgelegen perceel van dezelfde kadastrale gemeente en sectie A nummer 1242 als heersend erf, alsmede ten laste van het vorendoelde perceel nummer 1240 als lijdend erf en ten behoeve van voornoemd perceel nummer 1241 als heersend erf. 2. a. De kosten van het onderhoud en het herstel van de in het eerste lid sub a genoemde buisleidingen en kabels met toebehoren, waaronder begrepen die van het geregeld ledigen van beerputten en het periodiek controleren van de bliksembeveiligingsinstallatie worden gedragen door de eigenaren van de daar genoemde percelen indien en voor zover deze bij dit onderhoud en herstel redelijkerwijs geacht moeten worden te zijn gebaat. b. De kosten van het onderhoud en het herstel van de paden of wegen, waarvan overeenkomstig de in het eerste lid onder b bedoelde erfdienstbaarheid gebruik wordt gemaakt, komen ten laste van de eigenaren van de aldaar genoemde percelen, ieder voor een evenredig deel. Tot de uitvoering van het in de vorige volzin bedoelde onderhoud en herstel van paden of wegen zal eerst worden overgegaan nadat hieromtrent overleg is gepleegd met de andere hierboven bedoelde eigenaar of eigenaren. De bepalingen gesteld in dit artikel moeten behoudens ontheffing door of vanwege de Minister van Financiën, bij elke vervreemding van het verkochte en vestiging of overdracht van een zakelijk genotsrecht op het geheel of een gedeelte van het verkochte, ten laste van de rechtsverkrijger(s) woordelijk worden opgenomen, aan de nieuwe verkrijger(s) in eigendom of zakelijk gerechtigde(n) worden opgelegd en ten behoeve van de Staat worden bedongen en aangenomen, waarvan terstond mededeling zal worden gedaan aan voornoemde Rentmeester, een en ander ingeval van overtreding op verbeurte van een boete van éénduizend gulden (f.1.000,00) ten behoeve van de Staat.". Voor zover in bovengenoemde bepalingen verplichtingen voorkomen welke verkoper verplicht is aan koper op te leggen, doet hij dat bij deze en wordt een en ander bij deze door koper aanvaard. Voor zover het gaat om rechten die ten behoeve van derden zijn bedongen, worden die rechten bij deze tevens door verkoper voor die derden aangenomen. ONTBINDENDE VOORWAARDEN UIT ONDERLIGGENDE OVEREENKOMSTEN Alle ontbindende voorwaarden die zijn overeengekomen in de koopovereenkomst of in nadere overeenkomsten die op de koop betrekking hebben, zijn thans uitgewerkt. Noch verkoper noch koper kan zich terzake van deze koop en levering nog op een ontbindende voorwaarde beroepen. BEPALINGEN KOOPOVEREENKOMST Voor zover daarvan in deze akte niet is afgeweken, blijft tussen partijen gelden hetgeen in de koopovereenkomst (en ook overigens) tussen hen is overeengekomen. ONTBINDING Partijen doen afstand van het recht ontbinding te vorderen van de koopovereenkomst en de onderhavige levering op grond van het bepaalde in artikel 6:265 Burgerlijk Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 33 (38)

34 6 Wetboek. VOLMACHT Van voormelde volmacht aan de comparante sub 1. genoemd blijkt uit een onderhandse akte van volmacht, die aan deze akte zal worden gehecht. VOLMACHT DOORHALING HYPOTHECAIRE INSCHRIJVINGEN Verkoper en koper geven onherroepelijk volmacht aan de ten kantore van mij, notaris, werkzame personen om zonodig namens hen de afstand van hypotheekrechten aan te nemen, voor zover deze nog ten laste van anderen dan koper mochten zijn ingeschreven op het verkochte. WET KENBAARHEID PUBLIEKRECHTELIJKE BEPERKINGEN ONROERENDE ZAKEN Na kadastrale recherche is gebleken dat er ten aanzien van het onderhavige registergoed geen beperkingen bekend zijn in de gemeentelijke beperkingenregistratie en de kadastrale registratie. ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat danwel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen. Koper is hiermee akkoord gegaan. WOONPLAATSKEUZE Voor de tenuitvoerlegging van deze akte verklaarden de comparanten woonplaats te kiezen ten kantore van de bewaarder van deze akte. BEKENDHEID COMPARANTEN De comparanten zijn mij, notaris, bekend en de identiteit van de bij deze akte betrokken comparanten/partijen is door mij, notaris, aan de hand van de hiervoor gemelde en daartoe bestemde documenten vastgesteld. SLOTBEPALINGEN Alvorens tot het verlijden van deze akte over te gaan, heb ik, notaris, van de zakelijke inhoud aan de comparanten mededeling gedaan en heb daarop toelichting gegeven. De comparanten hebben verklaard van de inhoud van de akte te hebben kennisgenomen en met beperkte voorlezing in te stemmen. WAARVAN AKTE is verleden te Emmeloord op de datum in het hoofd van deze akte vermeld. Onmiddellijk na beperkte voorlezing is de akte ondertekend door de comparanten en mij, notaris, om tien uur vijftien minuten. (Volgt ondertekening) UITGEGEVEN VOOR AFSCHRIFT: (w.g.) mr. B. Klein Ondergetekende, mr. Bertus Klein, notaris gevestigd te Emmeloord, gemeente Noordoostpolder, verklaart dat op de onroerende zaak waarop de vervreemding in dit stuk betrekking heeft, geen aanwijzing of voorlopige aanwijzing van toepassing is in de zin van de Wet voorkeursrecht gemeenten. (w.g.) mr. B. Klein Ondergetekende, mr. Bertus Klein, notaris te Emmeloord, gemeente Noordoostpolder, verklaart dat dit afschrift inhoudelijk een volledige en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift is. Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 34 (38)

35 Blad 7 van 7 Verklaring: Het voorgaande stuk is ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers op om 11:19 in register Onroerende Zaken Hyp4 in deel nummer 25. Een elektronisch document met voornoemde inhoud was gewaarmerkt met een digitale handtekening, die blijkens bijbehorend certificaat van DigiNotar Qualified CA met nummer ED7D38FE2D567C22CB30E72003B141F4 toebehoort aan Klein Bertus. Naam bewaarder: Mr. W. Louwman. Onroerende Zaken Hyp4 : 59945/ :19 Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 35 (38)

36 Kadata Internet Woningtransacties Postcode 8305AV Omschrijving Totaal Woningtransacties 2,35 Bouwjaar en/of inhoud 0,60 Transactiedatum Postcode 8305AV Woonplaats EMMELOORD Adres BOMENWG 15 B Grootte (m2) 595 Koopsom ( ) Meer onroerend goed N Cultuurtekst WONEN Woningtype T Zakelijk recht code VE Belemmering Bouwjaar 1950 Inhoud (m3) 316 Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 36 (38)

37 Berekening van de marktwaarde met als bijzonder uitgangspunt dat het object in verhuurde staat zal worden opgeleverd Datum: 11 februari 2016 Opdrachtgever: Object: Geldverstrekker Waterland 41 Emmeloord Bedrag Percentage Huurprijs per maand (aanname) 320 Bruto huurwaarde per jaar Lasten/Beheer 77 2,00% Netto huurwaarde Rendement 3,00% Waarde vrij op naam Correcties Notariele en kadasterkosten ,00% Overdrachtsbelasting ,00% Correctie onderhoud Marktwaarde met als bijzonder uitgangspunt dat het object in verhuurde staat zal worden opgeleverd Afgerond Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 37 (38)

38 Rapportnummer: B8305AV15B_1 Pagina: 38 (38)

TAXATIERAPPORT transactie woonruimte individueel (professionele opdrachtgever)

TAXATIERAPPORT transactie woonruimte individueel (professionele opdrachtgever) TAXATIERAPPORT transactie woonruimte individueel (professionele opdrachtgever) Bij dit taxatierapport behoort het Normblad Taxatierapport transactie woonruimte individueel (professionele opdrachtgever)

Nadere informatie

https://svmnivo.examenmanagementomgeving.nl/praktijkexamens/servlet/praktijkexamen/action/stappe...

https://svmnivo.examenmanagementomgeving.nl/praktijkexamens/servlet/praktijkexamen/action/stappe... Examen: Praktijktoets Wonen versie 2013 (alleen Wonen) Toetsnummer: 51-16 Agglomeratie: Breda/Oosterhout/Etten-Leur/Ulvenhout-Breda Examen datum: 12 juni 2013 A. Opdracht/opname 0 (nog te verdelen punten

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte Versie: 1.1. Dit rapport is geregistreerd bij <naam validatie instituut> onder nummer: Referentie:

TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte Versie: 1.1. Dit rapport is geregistreerd bij <naam validatie instituut> onder nummer: Referentie: TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte Versie: 1.1. Dit rapport is geregistreerd bij onder nummer: Referentie: A. OPDRACHT/OPNAME ALGEMEEN Bij dit taxatierapport behoort

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT transactie woonruimte complex (professionele opdrachtgever)

TAXATIERAPPORT transactie woonruimte complex (professionele opdrachtgever) TAXATIERAPPORT transactie woonruimte complex (professionele opdrachtgever) Bij dit taxatierapport behoort het Normblad Taxatierapport transactie woonruimte complex (professionele opdrachtgever) Versie:

Nadere informatie

Het vaststellen van de marktwaarde ten behoeve van het verkijgen van (hypothecaire) financiering Maximaal te behalen punten: 1

Het vaststellen van de marktwaarde ten behoeve van het verkijgen van (hypothecaire) financiering Maximaal te behalen punten: 1 Examen: Praktijktoets Wonen versie 2017 Toetsnummer: 75-00 Agglomeratie: Wonen Examen datum: 10 oktober 2016 A. Opdracht/opname Maximaal te behalen punten: 0 (nog te verdelen punten 0) 1 Maximaal te behalen

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT financiering woonruimte MODEL januari 2011 vastgesteld door CHF, NVM, VastgoedPRO, VBO

TAXATIERAPPORT financiering woonruimte MODEL januari 2011 vastgesteld door CHF, NVM, VastgoedPRO, VBO Bij dit taxatierapport behoort het Normblad Taxatierapport financiering woonruimte januari 2011 TAXATIERAPPORT financiering woonruimte MODEL januari 2011 vastgesteld door CHF, NVM, VastgoedPRO, VBO ----------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ALGEMEEN A. OPDRACHT/OPNAME. Datum opdracht : Naam opdrachtgever : Adres opdrachtgever :

ALGEMEEN A. OPDRACHT/OPNAME. Datum opdracht : Naam opdrachtgever : Adres opdrachtgever : TAXATIERAPPORT financiering woonruimte model november 2002 vastgesteld door CHF, LMV, NVM, RVT, VBO Bij dit taxatierapport behoort het Normblad Taxatierapport financiering woonruimte november 2002 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT financiering woonruimte

TAXATIERAPPORT financiering woonruimte TAXATIERAPPORT financiering woonruimte MODEL januari 2013 Bij dit taxatierapport behoort het Normblad Taxatierapport financiering woonruimte januari 2013 TAXATIERAPPORT financiering woonruimte MODEL januari

Nadere informatie

Lid van /aangesloten bij :... Naam kantoor :... Adres kantoor :... Datum opname en inspectie :... -... 201..

Lid van /aangesloten bij :... Naam kantoor :... Adres kantoor :... Datum opname en inspectie :... -... 201.. TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte Versie: 1.0. Dit rapport is geregistreerd bij onder nummer: Referentie: ALGEMEEN A. OPDRACHT/OPNAME Waardepeildatum :... -... - 201..

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING 46441NK

AKTE VAN LEVERING 46441NK 1 AKTE VAN LEVERING 46441NK Vandaag, * tweeduizend twaalf (*-2012), verschenen voor mij, mr. Ingeborg Margaretha Wilhelmina van Schuppen, notaris te Utrechtse Heuvelrug: te dezen handelde als * van de

Nadere informatie

Rapporttype: Model Financiering Woonruimte 2013

Rapporttype: Model Financiering Woonruimte 2013 TAXATIERAPPORT Biggekruid 6 5721 RB Asten Rapportnummer: W5721RB6_2 Rapporttype: Model Financiering Woonruimte 2013 met referentie aanvrager: TIS 15092.OAH Uitgebracht op: 9-4-2015 Uitgebracht door: Taxateur:

Nadere informatie

BIJLAGE *** (ontwerp) LEVERING *** te Appingedam (uitsluitend ter discussie van partijen)

BIJLAGE *** (ontwerp) LEVERING *** te Appingedam (uitsluitend ter discussie van partijen) BIJLAGE *** (ontwerp) LEVERING *** te Appingedam (uitsluitend ter discussie van partijen) Heden, [passeerdatum], zijn voor mij, mr.****, notaris te '****, verschenen: 1. **, te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT financiering woonruimte. MODEL januari 2013

TAXATIERAPPORT financiering woonruimte. MODEL januari 2013 TAXATIERAPPORT financiering woonruimte MODEL januari 2013 Wijzigingen t.o.v. model januari 2011 Bij dit taxatierapport behoort het Normblad Taxatierapport financiering woonruimte januari 2013 TAXATIERAPPORT

Nadere informatie

Rapporttype: Model Financiering Woonruimte 2013 Uitgebracht op: 30 december 2015

Rapporttype: Model Financiering Woonruimte 2013 Uitgebracht op: 30 december 2015 #1 TAXATIERAPPORT Kruitmolen 1 A 3995 ES Houten Rapportnummer: W3995ES1A_1 Rapporttype: Model Financiering Woonruimte 2013 Uitgebracht op: 30 december 2015 Uitgebracht door: Taxateur: NWWI testkantoor

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT. met referentie aanvrager: Uitgebracht op: 29 januari 2014. Orteliuslaan 850 3528 BB UTRECHT De heer M.C.A.H.

TAXATIERAPPORT. met referentie aanvrager: Uitgebracht op: 29 januari 2014. Orteliuslaan 850 3528 BB UTRECHT De heer M.C.A.H. TAXATIERAPPORT Rapportnummer: met referentie aanvrager: W2431XM15_1 Testrapport Uitgebracht op: 29 januari 2014 Uitgebracht door: Taxateur: De Plaatselijke Makelaar Orteliuslaan 850 3528 BB UTRECHT De

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Transactie woonruimte individueel

TAXATIERAPPORT Transactie woonruimte individueel TAXATIERAPPORT Transactie woonruimte individueel Versie: april 2016 ------------------------------------------------------------------------- Dit rapport is geregistreerd bij

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte

TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte Versie: april 2016 ------------------------------------------------------------------------- Dit rapport is geregistreerd bij onder

Nadere informatie

Model Transactie Woonruimte Individueel (professionele opdrachtgever) Versie 1.1

Model Transactie Woonruimte Individueel (professionele opdrachtgever) Versie 1.1 TAXATIERAPPORT Klimopzoom 105 2353 RH Leiderdorp Rapportnummer: Rapporttype: I2353RH105_2 Uitgebracht op: 21 mei 2015 Uitgebracht door: Taxateur: Model Transactie Woonruimte Individueel (professionele

Nadere informatie

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 12-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

ALGEMEEN. Het object is per waardepeildatum getaxeerd op: - Marktwaarde : 125.000,00 zegge: EENHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO. opdrachtgevers.

ALGEMEEN. Het object is per waardepeildatum getaxeerd op: - Marktwaarde : 125.000,00 zegge: EENHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO. opdrachtgevers. TAXATIERAPPORT A. OPDRACHT/OPNAME ALGEMEEN Waardepeildatum : 19 september 2014 Naam opdrachtgever(s) : Stichting Destion Adres opdrachtgever : Siebengewaldseweg 24 5854 PC Bergen L Opdracht namens opdrachtgever

Nadere informatie

Vraag: 1 Omschrijving: Maximaal te behalen punten: 5

Vraag: 1 Omschrijving: Maximaal te behalen punten: 5 Examen: Praktijktoets Wonen versie 2017 Toetsnummer: 75-00 Agglomeratie: Wonen Examen datum: 10 oktober 2016 A. Opdracht/opname Maximaal te behalen punten: 5 (nog te verdelen punten 0) 1 Maximaal te behalen

Nadere informatie

Dit rapport is geregistreerd bij Taxateurs Unie onder nummer: TU_DI_ _518 Referentie: Corpoflow API (#4639) ALGEMEEN

Dit rapport is geregistreerd bij Taxateurs Unie onder nummer: TU_DI_ _518 Referentie: Corpoflow API (#4639) ALGEMEEN TAXATIERAPPORT transactie woonruimte individueel (professionele opdrachtgever) Bij dit taxatierapport behoort het Normblad Taxatierapport transactie woonruimte individueel (professionele opdrachtgever)

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte

TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte TAXATIERAPPORT Bijzonder Beheer woonruimte Versie: maart 2017 ------------------------------------------------------------------------- Dit rapport is geregistreerd bij onder

Nadere informatie

https://svmnivo.examenmanagementomgeving.nl/praktijkexamens/servlet/praktijkexamen/action/stappe...

https://svmnivo.examenmanagementomgeving.nl/praktijkexamens/servlet/praktijkexamen/action/stappe... Examen: Praktijktoets Wonen versie 2013 (alleen Wonen) Toetsnummer: 51-16 Agglomeratie: Breda/Oosterhout/Etten-Leur/Ulvenhout-Breda Examen datum: 12 juni 2013 A. Opdracht/opname 5 (nog te verdelen punten

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Transactie woonruimte complex

TAXATIERAPPORT Transactie woonruimte complex TAXATIERAPPORT Transactie woonruimte complex Versie: april 2016 ------------------------------------------------------------------------- Dit rapport is geregistreerd bij onder

Nadere informatie

VOORBEELD NWWI TAXATIERAPPORT

VOORBEELD NWWI TAXATIERAPPORT VOORBEELD NWWI TAXATIERAPPORT Voorbeeldstraat 123 1000 AA BREDA Referentie aanvrager: BIJN3926897 Rapportnummer: W4089VP8743_4 Uitgebracht op: 10 oktober 2013 Uitgebracht door: BIJN Real Estate BV (www.taxatievergelijk.nl)

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Commercieel Vastgoed MODEL 2002.1

TAXATIERAPPORT Commercieel Vastgoed MODEL 2002.1 Bij dit taxatierapport behoort het Normblad TAXATIERAPPORT Commercieel Vastgoed MODEL 2002.1 --------------------------------------------------------------------- A. OPDRACHT/OPNAME Datum opdracht Naam

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 03-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

Werkinstructie taxatierapport voor Bijzonder Beheer

Werkinstructie taxatierapport voor Bijzonder Beheer Werkinstructie taxatierapport voor Bijzonder Beheer Introductie Vanaf 1 januari 2011 is het verplicht voor NHG zaken om ook taxaties in het kader van Bijzonder Beheer te laten valideren. Het is dan ook

Nadere informatie

Omgevingskaart. 0 m 125 m 625 m

Omgevingskaart. 0 m 125 m 625 m Vastgoed Trynwâlden (lid VBO) Simke Kloostermanstrjitte 96 9061 BG Gytsjerk T 058-2562329 F 058-2562410 E info@trynwalden.eu I www.trynwalden.eu KvK Leeuwarden 01072699 Nette vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

Concept d.d

Concept d.d - 1 - Concept d.d. 03-09-2019 AKTE VAN LEVERING 204803/FJK Vandaag, *, verschenen voor mij, mr. RODERIK GEERT DE WILDE, notaris gevestigd te Zutphen: 1. **de erven Siebers hierna tezamen te noemen: Verkoper

Nadere informatie

ALGEMEEN. Woningtype :... Bijzonder woningtype :... Adres :... Postcode, Plaats :...

ALGEMEEN. Woningtype :... Bijzonder woningtype :... Adres :... Postcode, Plaats :... Bij dit taxatierapport behoort TAXATIERAPPORT het Normblad Taxatierapport financiering woonruimte financiering woonruimte, Versie: april 2016 vastgesteld door CHF, NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar versie

Nadere informatie

Taxatierapport. Taxatierapport Moerdijkregeling. Ter bepaling van de marktwaarde per 1 januari 2013 van:

Taxatierapport. Taxatierapport Moerdijkregeling. Ter bepaling van de marktwaarde per 1 januari 2013 van: Taxatierapport Ter bepaling van de marktwaarde per 1 januari 2013 van: Object: te Moerdijk AKKOORD BURGEMEESTER: DATUM: Pagina 1 van 21 INHOUDSOPGAVE 1 OPDRACHT...

Nadere informatie

OMSCHRIJVING REGISTERGOED

OMSCHRIJVING REGISTERGOED Blad 1 van 6 Ondergetekende, mr. Andries Johannes van Driel, notaris te Binnenmaas, verklaart: - dat dit afschrift een volledige en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn:

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: AKTE VAN LEVERING Kenmerk: *** Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: 1. a. de heer *** ***, geboren te *** op *** *** ***, zich

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT. Galjoen LR LELYSTAD. Model Financiering Woonruimte. Uitgebracht op:

TAXATIERAPPORT. Galjoen LR LELYSTAD. Model Financiering Woonruimte. Uitgebracht op: TAXATIERAPPORT Galjoen 24 16 8243 LR LELYSTAD Rapportnummer: Rapporttype: W8243LR16_1 Uitgebracht op: 14-10-2016 Uitgebracht door: Taxateur: Model Financiering Woonruimte Buisman Makelaars Zilverparkkade

Nadere informatie

taxatierapport Straat 250 Enschede Object: Straat 250 te Enschede Datum: 12 mei 2004 Naam Taxateur: Paraaf:

taxatierapport Straat 250 Enschede Object: Straat 250 te Enschede Datum: 12 mei 2004 Naam Taxateur: Paraaf: taxatierapport Straat 250 Enschede Taxatierapport Financiering woonruimte Model november 2002 vastgesteld door CHF, LMV, NVM, RVT, VBO A. OPDRACHT/OPNAME Datum opdracht: 8 mei 2004 Naam opdrachtgever:

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT. Meesterhof 9 4871 MA ETTEN-LEUR. Uitgebracht op: 31 oktober 2012. Oude Bredaseweg 58 4872 AG ETTEN-LEUR

TAXATIERAPPORT. Meesterhof 9 4871 MA ETTEN-LEUR. Uitgebracht op: 31 oktober 2012. Oude Bredaseweg 58 4872 AG ETTEN-LEUR TAXATIERAPPORT Meesterhof 9 4871 MA ETTEN-LEUR Rapportnummer: W4871MA9_1 Uitgebracht op: 31 oktober 2012 Uitgebracht door: Taxateur: Zegers Makelaardij o.g. Oude Bredaseweg 58 4872 AG ETTEN-LEUR De heer

Nadere informatie

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS Blad 1 van 5 Kenmerk zaak: 12800/VW/RS 1 Heden, negenentwintig november tweeduizend tien verschenen voor mij, mr. VICTOR LOUIS WOLFS, notaris met plaats van vestiging TILBURG: 1. a. de heer SJOERD JOSEPH

Nadere informatie

Model Transactie Woonruimte Individueel (professionele opdrachtgever) Versie 1.1

Model Transactie Woonruimte Individueel (professionele opdrachtgever) Versie 1.1 TAXATIERAPPORT Conradstraat 1 1505 KA Zaandam Rapportnummer: Rapporttype: I1505KA1_2 Uitgebracht op: 8 december 2014 Uitgebracht door: Taxateur: Model Transactie Woonruimte Individueel (professionele opdrachtgever)

Nadere informatie

/HM AKTE VAN LEVERING

/HM AKTE VAN LEVERING Blad 1 van 6 1 2010.0314/HM AKTE VAN LEVERING Heden, drie mei------------------------------------------------------------------------- tweeduizend tien,-----------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ALGEMEEN. Woningtype :... Bijzonder woningtype :... Adres :... Postcode, Plaats :...

ALGEMEEN. Woningtype :... Bijzonder woningtype :... Adres :... Postcode, Plaats :... Bij dit taxatierapport behoort TAXATIERAPPORT het Normblad Taxatierapport financiering woonruimte financiering woonruimte, Versie: maart 2017 vastgesteld door CHF, NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar versie

Nadere informatie

Blad 1 van 5 AKTE VAN LEVERING

Blad 1 van 5 AKTE VAN LEVERING Blad 1 van 5 AKTE VAN LEVERING Heden, dertig maart twee duizend zeven, zijn voor mij, mr. Franciscus Joseph Maria Kompier, notaris gevestigd te Lisse, verschenen: 1. de heer Frank René Deelissen, te dezer

Nadere informatie

Hortensiastraat 5. 9404 SH Assen. Koopsom: 82.500 k.k. Actium. woonoppervlakte 60 m 2 perceeloppervlakte 139 m 2 2 slaapkamers te koop

Hortensiastraat 5. 9404 SH Assen. Koopsom: 82.500 k.k. Actium. woonoppervlakte 60 m 2 perceeloppervlakte 139 m 2 2 slaapkamers te koop Hortensiastraat 5 9404 SH Assen woonoppervlakte 60 m 2 perceeloppervlakte 139 m 2 2 slaapkamers te koop Koopsom: 82.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT. Nieuwediepstraat TJ 's-gravenhage. Model Financiering Woonruimte. Uitgebracht op:

TAXATIERAPPORT. Nieuwediepstraat TJ 's-gravenhage. Model Financiering Woonruimte. Uitgebracht op: TAXATIERAPPORT Nieuwediepstraat 10 2547 TJ 's-gravenhage Rapportnummer: Rapporttype: met referentie aanvrager: W2547TJ10_1 Model Financiering Woonruimte TIS 16210.LAJ Uitgebracht op: 19-8-2016 Uitgebracht

Nadere informatie

René Sebastiaan Valkenburg Vi Project B.V. Vi Project B.V. Willemina Klasina de Lange Kroon Vastgoed 13 B.V. Kroon Vastgoed 13 B.V.

René Sebastiaan Valkenburg Vi Project B.V. Vi Project B.V. Willemina Klasina de Lange Kroon Vastgoed 13 B.V. Kroon Vastgoed 13 B.V. Blad 1 van 5 Heden, zestien augustus tweeduizend zes, verschenen voor mij, Mr. Paul George Joseph Marie Marres, notaris gevestigd te Brielle: A. de heer René Sebastiaan Valkenburg, geboren te Rotterdam

Nadere informatie

39981pv AKTE VAN LEVERING

39981pv AKTE VAN LEVERING Blad 1 van 7 39981pv 1 AKTE VAN LEVERING Heden, vijf en twintig mei tweeduizend negen, verschenen voor mij, Mr Nico Vanderveen, notaris te Zaanstad, kantoorhoudende te Zaandam: 1. de heer Rudolf Simon

Nadere informatie

object: OPNAMEFORMULIER TAXATIE Sectie G. waardepeildatum: opnamedatum: Opdracht verstrekt door:

object: OPNAMEFORMULIER TAXATIE Sectie G. waardepeildatum: opnamedatum: Opdracht verstrekt door: OPNAMEFORMULIER TAXATIE Sectie A. waardepeildatum: opnamedatum: Opdracht verstrekt door: Sectie B. OBJECT Woningtype: vrijstaand / 2-1 kap / geschakelde 2-1 kap / geschakeld / halfvrijstaand / tussen-

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING Blad 1 van 6 doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) 1 LEVERING Heden, vijf en twintig oktober tweeduizend zeven verschenen voor mij, Mr. Peter Alexander Kroes, notaris te Diemen: 1. mevrouw Ingrid Helmy Lijnberg-Stam,

Nadere informatie

Heksenwaag 47 4823 JT BREDA

Heksenwaag 47 4823 JT BREDA TAXATIERAPPORT Julianastraat 46 b 5121 LS Rijen Rapportnummer: I5121LS46B_1 Uitgebracht op: 14 maart 2014 Uitgebracht door: Taxateur: EHP Makelaardij Heksenwaag 47 4823 JT BREDA De heer B.E. 't Hoen Het

Nadere informatie

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE S.16930tr/tj Heden, elf mei tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam:---------------------------------------------------------

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING REGISTERGOED

AKTE VAN LEVERING REGISTERGOED Blad 1 van 5 AKTE VAN LEVERING REGISTERGOED LI/762972.01 Heden, vijftien september tweeduizend veertien, verschenen voor mij, notaris mr. Remco Pieter Jager, gevestigd te Haarlem: 1. mevrouw Carolien Pieternel

Nadere informatie

LEVERING, REGISTERGOED, GEBRUIK

LEVERING, REGISTERGOED, GEBRUIK bladzijde 1. * Heden *, om *, verschenen voor mij, mr. Jeroen Johann Cornelius Krabbendam, notaris te Schiedam: 1. * hierna te noemen: verkoper; en 2. * hierna te noemen: koper. De comparanten verklaarden

Nadere informatie

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam LEVERING door: BPD Ontwikkeling B.V.@ aan: @ van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer @@ Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @, hierbij handelend als

Nadere informatie

Dos : Ref : GB/MB ( ) LEVERING

Dos : Ref : GB/MB ( ) LEVERING Blad 1 van 5 Dos : 28001545 Ref : GB/MB (070508.1) 1 LEVERING Heden, zestien mei tweeduizend en acht, verschijnen voor mij, mr. Kees Hendrikus Josef Flink, notaris te Utrecht: 1. de heer Jan Matthijs Brünemann,

Nadere informatie

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN 1 AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN Heden, +, verschenen voor mij, mr. Jan Wim Weggemans, notaris in de gemeente Bellingwedde: HYPOTHEEKGEVER 1. de heer KOENO NOMDEN, wonende te 9566 PK Veelerveen,

Nadere informatie

: NRVT: RT 521380868. DOEL Het verkrijgen van informatie en waardebepaling ten behoeve van voorgenomen aankoop van de woning.

: NRVT: RT 521380868. DOEL Het verkrijgen van informatie en waardebepaling ten behoeve van voorgenomen aankoop van de woning. TAXATIERAPPORT OPDRACHTGEVER Naam Adres Postcode en plaats Telefoon E-mail TAXATEUR Naam Iman Verhelst Registraties Vastgoedcert RMT V668886248 NRVT RT 521380868 Naam kantoor De Koopmakelaar Adres kantoor

Nadere informatie

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k.

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Rentmeesters- Makelaars & Taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed b.v. Roodseweg 11 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 Kenmerken & Locatie Vraagprijs

Nadere informatie

: Koeze Makelaars & Taxateurs b.v.. Adres opdrachtnemer : Laan van Meerdervoort 1362, 2555 CH, Den Haag. De taxatie is uitgevoerd door. : E. Koeze.

: Koeze Makelaars & Taxateurs b.v.. Adres opdrachtnemer : Laan van Meerdervoort 1362, 2555 CH, Den Haag. De taxatie is uitgevoerd door. : E. Koeze. TAXATIERAPPORT financiering woonruimte MODEL november 2002 vastgesteld door CHF, LMV, NVM, RVT, VBO ---------------------------------------------------------------------- ALGEMEEN A. OPDRACHT/OPNAME Datum

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg BJ Didam tel fax

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg BJ Didam tel fax Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 20-09-2017 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg BJ Didam tel fax

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg BJ Didam tel fax Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 20-09-2018 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

Taxatierapport. Zuid-Schalkwijkerweg 12 te 2034 JE Haarlem

Taxatierapport. Zuid-Schalkwijkerweg 12 te 2034 JE Haarlem Taxatierapport Zuid-Schalkwijkerweg 12 te 2034 JE Haarlem Tiede de Boer Heemstede, januari 2013 2 Inhoudsopgave Opdracht... 3 Kadastrale gegevens... 4 Bestemmingsplan... 5 Omschrijving... 6 Milieugegevens

Nadere informatie

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE S.16938tr/tj Heden, een maart tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam: --------------------------------------------------------

Nadere informatie

LEVERING. Kenmerk:

LEVERING. Kenmerk: Kadaster Blad 1 van 9 Ondergetekende, mr. No Mick, notaris te Langraf, Verklaart: - dat dit afschrift inhoudelijk een volledig en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift

Nadere informatie

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 ZWART & PARTNERS NETWERK NOTARISSEN Postbus 1019 2260 BA Leidschendam-Voorburg T: 070-3200500 F: 070-3201101 E-mail: kantoor@zpnn.nl ONTWERP Wilt u, indien er onjuistheden

Nadere informatie

Blad 1 van 9. Zaaknummer: 19453

Blad 1 van 9. Zaaknummer: 19453 Blad 1 van 9 Zaaknummer: 19453 1 Heden, negentien juni tweeduizend acht, verschenen voor mij, Meester Harm Vrieling, kandidaat-notaris, hierna ook te noemen notaris, als plaatsvervanger van Meester Hendrik

Nadere informatie

Opdrachtvoorwaarden professionele taxatiedienst Wonen April 2016, vastgesteld door NVM, VastgoedPRO en VBO Makelaar

Opdrachtvoorwaarden professionele taxatiedienst Wonen April 2016, vastgesteld door NVM, VastgoedPRO en VBO Makelaar Opdrachtvoorwaarden professionele taxatiedienst Wonen April 2016, vastgesteld door NVM, VastgoedPRO en VBO Makelaar Bedrijfsnaam opdrachtgever: Contactpersoon: Adres: Postcode en vestigingsplaats: Emailadres:

Nadere informatie

LEVERING. pagina - 1 -

LEVERING. pagina - 1 - Blad 1 van 7 pagina - 1 - LEVERING Heden, vierentwintig december tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr---------- Nicolaas Reinoud Adriaan Oudkerk, kandidaat-notaris, hierna te noemen: "notaris", -

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT. Pomonaplein XS 's-gravenhage. Model Financiering Woonruimte. met referentie aanvrager: Uitgebracht op:

TAXATIERAPPORT. Pomonaplein XS 's-gravenhage. Model Financiering Woonruimte. met referentie aanvrager: Uitgebracht op: TAXATIERAPPORT Pomonaplein 52 2564 XS 's-gravenhage Rapportnummer: Rapporttype: met referentie aanvrager: W2564XS52_1 Model Financiering Woonruimte geen Uitgebracht op: 17-5-2017 Uitgebracht door: Taxateur:

Nadere informatie

Taxatie. Financieringstaxatie. Onjuiste taxatiewaarde. Nationale Hypotheek Garantie.

Taxatie. Financieringstaxatie. Onjuiste taxatiewaarde. Nationale Hypotheek Garantie. Taxatie. Financieringstaxatie. Onjuiste taxatiewaarde. Nationale Hypotheek Garantie. Beklaagde heeft in het kader van de financiering en verkrijging van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voor een koper

Nadere informatie

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR Een ruim en praktisch ingedeeld VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR of WONING / KANTOOR GECOMBINEERD met grote garage, carport, ook geschikt voor caravanstalling, en parkeerplaatsen aan voor- en achterzijde.

Nadere informatie

Bennekom Swammerdamlaan 17

Bennekom Swammerdamlaan 17 Een HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, berging en een vrije tuin. De woning heeft een zonnige woonkamer, dichte keuken, praktische bijkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Mooie ligging nabij de

Nadere informatie

/H AKTE VAN LEVERING

/H AKTE VAN LEVERING Blad 1 van 7 1 2011.1405/H AKTE VAN LEVERING Heden, drie februari tweeduizend twaalf ------------------------------------------- verschenen voor mij, Mr Arend Johan Koster, notaris in de gemeente --------

Nadere informatie

Blad 1 van 6. Akte van

Blad 1 van 6. Akte van Blad 1 van 6 Akte van levering@ Heden, zestien oktober tweeduizend zes verschijnen voor mij, mr. Arnoud Frank Klamer, kandidaat-notaris, als waarnemer van mr. Cornelis Waiboer, notaris te Tiel: 1. a. de

Nadere informatie

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht Dit ruime, lichte, drie kamerappartement van ca. 67

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM

KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM TUSSEN DE GEMEENTE MIDDEN - DELFLAND EN DE HEER L.W. JANSEN Concept: 20 april 2011 DE ONDERGETEKENDEN 1. De gemeente Midden-Delfland, zetelende aan de Keenenburgweg

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een karaktervol en gezellig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS, bouwjaar circa 1905, met een ruime garage, hoge carport (geschikt voor een caravan), houten schuur en prieel. Grondoppervlakte: 409 m². Zonnige

Nadere informatie

Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01

Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01 Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01 Heden @ verschenen voor mij, Mr. Fredericus Johannes de Ridder, notaris te Krimpenerwaard: 1. @; ten deze handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: de besloten

Nadere informatie

Delle 35. Koopsom: 182.500 k.k. 8421 RL Oldeberkoop. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl

Delle 35. Koopsom: 182.500 k.k. 8421 RL Oldeberkoop. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Delle 35 8421 RL Oldeberkoop woonoppervlakte 109 m 2 perceeloppervlakte 390 m 2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 182.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Verkoper verklaart aan koper te hebben verkocht, die verklaart van verkoper te hebben gekocht: KOOPPRIJS De koopprijs van het verkochte bedraagt:.

Verkoper verklaart aan koper te hebben verkocht, die verklaart van verkoper te hebben gekocht: KOOPPRIJS De koopprijs van het verkochte bedraagt:. Blad 1. KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. De heer mr. R.A.L. Severijns, burgemeester van Oirschot, te dezen handelend ter uitvoering van het besluit van het college van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) LEVERING

Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) LEVERING Blad 1 van 5 Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) 1 LEVERING Heden, vier augustus tweeduizend en acht, verschijnen voor mij, mr. Pieter Cornelis Johannes Mulder, notaris te Utrecht: 1. de heer Adriaan Marinus

Nadere informatie

Notarispraktijk Wolthuis. Koningin Emmalaan 20 te Leerdam Postbus 32, 4140 AA Leerdam tel fax

Notarispraktijk Wolthuis. Koningin Emmalaan 20 te Leerdam Postbus 32, 4140 AA Leerdam tel fax blad 1 Notarispraktijk Wolthuis Koningin Emmalaan 20 te Leerdam Postbus 32, 4140 AA Leerdam tel. 0345-615641 fax 0345-617721 e-mail: info@notariswolthuis.nl Ontwerp Indien er onjuistheden voorkomen in

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Duyn en Daelseweg 25 Nuland Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. KLUSSERS OPGELET! Bent u

Nadere informatie

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Een landelijk gelegen, vrijstaande SEMI-BUNGALOW met inpandig garage en een grote, vrijstaande berging. De woning heeft een zonnige woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, werkkamer, slaapkamer met badkamer

Nadere informatie

Randwijk Bredeweg 57. Vraagprijs ,-- k.k.

Randwijk Bredeweg 57. Vraagprijs ,-- k.k. Een leuk en gezellig VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage/berging en een kleine besloten tuin. De woning heeft een zonnige L-vormige woonkamer, nette eetkeuken, slaap- en badkamer op de begane grond, een

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. de verkoper, verkoopt en zal in eigendom overdragen aan de koper, die koopt en in eigendom zal aannemen: het verkochte

KOOPOVEREENKOMST. de verkoper, verkoopt en zal in eigendom overdragen aan de koper, die koopt en in eigendom zal aannemen: het verkochte KOOPOVEREENKOMST 1. Railinfratrust B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Utrecht, kantoorhoudende op het adres: Moreelsepark 3, 3511 EP Utrecht, ingeschreven

Nadere informatie

Schoklandsestraat 19-b. 3083 PB Rotterdam. Koopsom: 52.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.

Schoklandsestraat 19-b. 3083 PB Rotterdam. Koopsom: 52.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars. Schoklandsestraat 19-b 3083 PB Rotterdam woonoppervlakte 45 m 2 2 slaapkamers koopregeling Koopcomfort te koop Koopsom: 52.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

ALGEMEEN. : 46 tussenwoningen en 16 hoekwoningen

ALGEMEEN. : 46 tussenwoningen en 16 hoekwoningen TAXATIERAPPORT A. OPDRACHT/OPNAME ALGEMEEN Waardepeildatum : 4 juni 2013 Naam opdrachtgever(s) : gemeente Wageningen Adres opdrachtgever : Postbus 1 6700 AA Wageningen Opdracht namens opdrachtgever verstrekt

Nadere informatie

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k. Een ruim, karakteristiek en charmant VRIJSTAAND WOONHUIS met garage, berging, een veranda en een mooie, zonnige, vrije achtertuin met 2 terrassen en een vijverpartij. Direct nabij het centrum gelegen.

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT Voormalig 4-kamer appartement op de bovenste woonlaag met berging op de begane grond. In "Transwijk" nabij de uitvalswegen, tram en het park Transwijk gelegen voormalig vierkamer appartement van ca. 68

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een gezellig en zonnig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met grote garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een vrije, besloten achtertuin. De woning heeft een lichte woonkamer, nette open keuken, bijkeuken,

Nadere informatie

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Blad 1 van 5 Referentienummer : 20062226 \ jww \ avv AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Heden, éénendertig juli tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. Jan-Willem Wiertsema,

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR H.W.J.M. POLDERMANS FORMULIER S.V.P.

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 27

Bennekom Madeliefje 27 Ruime, gezellige en ideale EENGEZINSWONING met stenen berging en een besloten, vrije, groene tuin op het zuidoosten. De woning heeft een zonnige, tuingerichte woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers met

Nadere informatie

Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen

Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen 660000 Aanbiedende partij: Connect Real Estate Email: info@connect-realestate.nl Telefoon: 030-265 09 09 Website: www.connect-realestate.nl Omschrijving

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 56611/ :07

Onroerende Zaken Hyp4 : 56611/ :07 Blad 1 van 6 LEVERING Heden, één mei tweeduizend negen, verschenen voor mij, Mr Harm Reint Spelt, notaris met ---- plaats van vestiging s-gravenhage: -----------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Prins Willem-Alexandersingel 75 Beesd Vraagprijs ,-- k.k.

Prins Willem-Alexandersingel 75 Beesd Vraagprijs ,-- k.k. Prins Willem-Alexandersingel 75 Beesd Vraagprijs 242.500,-- k.k. VG-Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Vraagprijs 242.500,-- k.k. Bouwjaar

Nadere informatie

Vorige vastgestelde WOZ-waarde (waardepeildatum )

Vorige vastgestelde WOZ-waarde (waardepeildatum ) Locatie woning Huisnummer 339 1019 LG Taxatieverslag Woningen WOZ-objectnummer 036300495439 Dagtekening taxatieverslag 21-09-2016 Waardepeildatum 01-01-2016 Toestandspeildatum 01-01-2016 Vastgestelde WOZ-waarde

Nadere informatie

Bennekom Nassaulaan 28

Bennekom Nassaulaan 28 Een leuk, ruim en uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage, berging en vrije, zonnige achtertuin op het westen. De woning heeft een mooie uitstraling, grote woonkamer, tuinkamer of slaapkamer, nette

Nadere informatie