Nu in het filmtheater. Nu bij jou thuis. Marketingplan 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nu in het filmtheater. Nu bij jou thuis. Marketingplan 2017"

Transcriptie

1 Nu in het filmtheater. Nu bij jou thuis. FILMTHUIS WORDT PICL! WAAROM? Marketingplan 2017 Na bijna een jaar Filmthuis is het tijd voor de volgende stap. We zijn erg trots op jullie steun, op het draagvlak binnen de industrie, dat consumenten Filmthuis waarderen en alles technisch prima werkt, en dat zij de player weten te vinden via de website van het filmtheater. We weten ook dat een aanzienlijk deel van het Nederlandse publiek thuis arthouse films kijkt en niet (zo vaak als ze zouden willen) naar het filmtheater gaat. Het blijkt dat deze groep het merk Filmthuis nog te weinig aanspreekt. TIJD VOOR DE VOLGENDE STAP Vanaf maart wordt Filmthuis -> Picl. Picl-films zijn handpicked door de grootste filmkenners van Nederland, de filmprogrammeurs. Picl is de nieuwste kwaliteitsfilms (pics) online. Picl geeft mensen het gevoel onderdeel te zijn van iets nieuws, het heeft meer beleving in tegenstelling tot het beschrijvende Filmthuis. Picl wordt de householdname voor arthouseliefhebber: Nu in het filmtheater. Nu bij jou thuis.

2 In samenwerking met ons creatieve bureau GRRR (grrr.nl) en Hans Prummel van de Naamafdeling (denaamafdeling.nl) zijn we tot deze naam gekomen. Een nieuwe naam die aansluit bij een meer consumentgerichte service. Een extra service die jullie aanbieden en die ook mensen zal aanspreken die nu (nog) niet tot jullie reguliere bezoekers horen. En nu is het aan ons in samenwerking met jullie om samen met bureau GRRR deze nieuwe naam te lanceren. DOEL PICL Het doel van Picl blijft hetzelfde: 1. Filmtheaters positioneren als DE aanbieders en het uithangbord van arthouse films, zowel in de zaal als thuis, en hiermee een breder publiek te bereiken. 2. Kwaliteitsfilms bij een groter en breder publiek onder de aandacht brengen door deze op een nieuwe manier aan te bieden: on demand, waar en wanneer je wilt. DOEL VAN REBRANDING EN CAMPAGNE Meer views: deze moeten significant omhoog. 2. Grotere titels aantrekken: dit moet een gevolg zijn van de rebranding/campagne en het vergroten van het aantal views. Picl moet een interessant alternatief worden zodat distributeurs deze distributiemethode verkiezen. DOELGROEP, USERS EXPERIENCE (UX) EN ROUTING 1. Regelmatige filmtheaterbezoeker (5 tot 11 keer per jaar). 37% van alle personen die thuis arthouse films kijken én naar het filmtheater gaan Dit zijn bezoekers die regelmatig het filmtheater bezoeken. Vooral: 50+, met name 55+. Geen thuiswonende kinderen. Hoog opgeleid. Kijkvoorkeuren (arthouse én niet-arthouse). 48% maakt gebruik van betaalde diensten om films te kijken. 24% gebruikt pay-per-view. Dit zijn liefhebbers van arthousefilms, zij zien deze films bij voorkeur in het theater, maar willen potentieel meer films zien dan waar ze aan toe komen. Zij komen niet aan een bezoek toe door de bekende drempels (geen tijd, te duur, te ver weg, geen gezelschap). Bron: deskresearch St. Filmonderzoek, augustus 2016 Deze bezoekers worden bereikt via de communicatiemiddelen van het theater: website/nieuwsbrief/social media/folders/het theater.

3 De route die zij afleggen naar de aankoop van een premièrefilm via Picl is als volgt: ziet uiting filmtheater gaat naar website eigen/ bekende filmtheater selecteert film koopt en kijkt op piclpagina van het filmtheater 2. De incidentele (1 tot 4 keer per jaar) / filmtheaterbezoeker / thuiskijkers 63% van alle personen die thuis arthouse films kijken én naar het filmtheater gaan Bezoekers van zowel filmtheaters als commerciële bioscopen. Vooral: 16- tot 29-jarigen en 30- tot 39 jarigen. Hoog opgeleid. Werkzaam in loondienst of student. Met thuiswonende kinderen. Kijkvoorkeuren (arthouse én niet-arthouse). 71% maakt gebruik van betaalde diensten om films te kijken. 36% gebruikt pay-per-view. Dit zijn mensen die gewend zijn thuis arthousefilms te kijken (ze hebben ook een Netflix of HBOabonnement of kopen losse films via i-tunes/ziggo/kpn), willen films zien als ze uitkomen en ze erover lezen of horen. Ze willen ook voor kwalitatieve content betalen, maar komen zelden in het filmtheater. Bron: deskresearch St. Filmonderzoek, augustus 2016 De route die zij afleggen naar de aankoop van een premièrefilm via Picl is als volgt: wil film zien kijkt op filmladder of google komt op picl.nl selecteert filmtheater of staat op standaard koopt en kijkt via piclpagina WAT VERANDERT ER CONCREET? ZIE OOK PRESENTATIE GRRR: Playerpagina per theater Wij hebben afgelopen jaar goed naar jullie geluisterd, gekeken en geconcludeerd dat het makkelijker kan. Geen gedoe meer met embedcodes of verlopen einddata. Wij ontwikkelen nu met GRRR een speciale playerpagina die makkelijk gekoppeld kan worden aan jullie site. Ieder theater krijgt een eigen playerpagina, met jullie eigen aanbod en jullie naam, maar in Picl-huisstijl, waar jullie makkelijk naar door kunnen verwijzen. Voor de consument is dat prettig omdat ze nu weten wat ze kunnen verwachten van Picl omdat ieder theater de films daarmee op dezelfde manier aanbiedt. Daarmee wordt het voor de consument overzichtelijker en helderder. Voor jullie levert het vooral gemak op omdat wij de CMS beheren en zorgen dat alle films op tijd online staan en weer weggehaald worden. Uiteraard blijven jullie je eigen programmering van je eigen pagina bepalen. En jullie blijven uiteraard je eigen online zaal onder de aandacht brengen. Om jullie daar meer bij van dienst te zijn, ontvangen jullie van ons een Picl-stijlgids op het IFFR en een in maart ook toolkit met

4 materialen (poster, flyer, social media banner en trailer (deze laatste in april/mei). Daarnaast gaan wij intensief een campagne voeren om meer filmliefhebbers naar jullie films te leiden. Dat is juist de groep mensen die in de regel niet of niet vaak jullie theater bezoekt en is dus een aanvullende doelgroep. (Zie onderzoek Stichting Filmonderzoek). Homepage (N.B. Rialto rouleert met alle theaters) Playerpagina per theater, incl. logo en tekst per theater Picl.nl Daarnaast wordt de website van Picl gerebrand en worden er aanpassingen gedaan om de gebruiksvriendelijkheid aan te pakken: hoe komt iemand in zo min mogelijk klikken bij de film die hij/zij wil zien? De doelgroep voor picl.nl is geen frequente filmtheaterbezoeker en komt mogelijk ook niet uit jullie vaste gebied. Hoe gaan we die consumenten dan verdelen over jullie theaters? Daarover hebben we lang en breed in de stuurgroep gesproken. We lossen dat nu op met een makkelijk pull down menu waarbij de bezoeker zelf een theater kiest. De site onthoudt de voorkeur van een bezoeker, maar die kan daar ook bewust een andere keuze in maken. Daarnaast verschijnt random een lijst van alle deelnemende theaters (naam stad naam theater).

5 CAMPAGNE We kiezen ervoor om de brand awareness campagne over het jaar heen te verspreiden met meerdere momenten. Als we één grote, dure campagne doen op een specifiek moment, is er een kans dat we misschieten (qua timing of titelaanbod). Campagne sprints Daarom zetten we in deze introductie campagne in op een aantal sprints/cycles waarin we een specifiek doel onderzoeken. Door dit een aantal keer te doen, kunnen we leren van iedere sprint en die lessen toepassen in de volgende. Op deze manier gaan we op zoek naar de product-market fit ; de optimale mix tussen de belofte, de doelgroep en de eigenschappen van Picl. In deze zijn een aantal ideeën leidend: - We werken op basis van inzichten en statistiek: we proberen iets en herhalen dat bij bewezen succes. Slogans gaan we bijvoorbeeld testen in meerdere combinaties waarbij we de winnende combinatie verder in gaan zetten. - We houden sommige elementen van de branding dus nog open om opgedane inzichten te verwerken. Bijvoorbeeld de slogan/ payoff kan nog wijzigen. - We combineren een algemene campagne lijn met drie sprints waarin we specifiek op een gerichte doelgroep gaan targetten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jonge ouders of jongeren tussen 25 en 35 jaar. We willen deze sprints draaien in een periode waarin de slagingskans zo groot mogelijk is. We zijn nu op zoek naar passende filmtitels waar we dat mee gaan doen. Passend wil zeggen dat mensen een hoge motivatie hebben om de film te zien.

6 Graag werken we hierin met jullie samen. De sprints leveren de meeste informatie op als de traffic/ bezoekstromen zo groot mogelijk zijn. We zijn daarmee erg geholpen als jullie bijvoorbeeld: - cookies plaatsen op jullie websites, om zo jullie sitebezoekers ook op andere plekken naar jullie players te sturen (remarketing) - we (samen met) jullie door jullie (Google) analytic gegevens kunnen lopen. Zo zien we bijvoorbeeld waar de meeste bezoekers vandaan komen en waar we dus het beste kunnen adverteren. - we samen kunnen kijken in hoeverre we jullie ( adressen)bestand daarvoor kunnen inzetten Brand awareness In de breedte gaan we werken aan de algemene bekendheid van het merk Picl. Hiervoor doen we een brede campagne met een aantal verschillende insteken: - Aantrekken / activeren van (media)partners - Facebook / Instagram ads gericht op de huidige bezoekers - campagne(s) voor de huidige klanten en nieuwbriefontvangers (momenteel ruim ontvangers). - Retargeting campagne op basis van tracking pixel om bezoekers nog eens terug te halen naar de website. - Inkopen van advertentieruimte in traditionele media Uiteindelijk is het doel dat jullie, de filmtheaters deze campagne overnemen en gaan dragen. We gaan daarom concrete tips & tricks geven op basis van de resultaten die we geboekt hebben. We kunnen dit in een workshopvorm doen. PLANNING Februari eind April Mei/ juni september aanpassingen sites van de filmtheaters, ondersteuning door Picl Filmthuis wordt Picl (persbericht en nieuwsbrief) Picl-middelen inzetten in theater (flyer, poster of banner) Picl meenemen in eigen middelen (maandflyer, social, poster, website) eerste campagne sprint start algemene/ overall Picl campagne (loopt hele jaar door) nieuwe Picl website Picl trailer inzetten Tweede campagne sprint Derde campagnesprint WAT VERWACHTEN WE VAN JULLIE? ZIE OOK STIJLGIDS: VOOR FILMTHEATERS Het filmtheater blijft de kern van Picl en Picl kan alleen een succes worden als de deelnemende theaters de service actief promoten. Wat houdt dat concreet in: Website Jullie eigen Picl playerpagina wordt gekoppeld aan eigen website en er wordt op verschillende manieren doorverwezen naar deze pagina:

7 - vanuit de homepage met button - vanuit de agendapagina: met Picl-logo bij de titels (vergelijkbaar met bijvoorbeeld kijkwijzer) - vanuit de filmpagina: Kijk deze film ook thuis op Picl Eigen drukwerk Picl- logo op maand/weekprogrammaboekje en korte vaste uitleg (stijlboek) Picl-logo op maand/weekboekjes en ladders bij de titels die op Picl te zien zijn (stijlboek) Social media Jullie ontvangen van ons een visual voor social (facebook, Instagram, Twitter) waar jullie zelf social media posts mee kunnen maken. Dit is dus alleen een visual en geen tekstje. Die kun je namelijk het beste zelf aanpassen op basis van je publiek. Daarnaast houden we jullie op de hoogte van de resultaten van onze campagne sprints en geven jullie op basis daarvan tips & tricks om zelf aan de slag te gaan.

8 Posters/flyers/banners Er komen posters, flyers en (roll)banners om jullie online zaal ook te koppelen aan het fysieke theater. Zet deze graag in waar mogelijk. Trailer Dit is een korte teaser (max 30 seconde) van Picl die zowel in de filmzaal voor de hoofdfilm als online ingezet kan worden. Deze kan ook gebruikt worden voor narrowcasting. VOOR DISTRIBUTEURS Picl-logo en/ of vermelding op alle uitingen (drukwerk, Facebookposts) Social media Jullie ontvangen van ons een visual voor social (facebook, Instagram, Twitter) waar jullie zelf social media posts mee kunnen maken. Dit is dus alleen een visual en geen tekstje. Die kun je namelijk het beste zelf aanpassen op basis van je publiek. Daarnaast houden we jullie op de hoogte van de resultaten van onze campagne sprints en geven jullie op basis daarvan tips & tricks om zelf aan de slag te gaan.

9 Vragen en/ of opmerkingen? Neem vooral contact met ons op via en Genice Braamse Noortje van de Sande Anke van Diejen

STICHTING NEDERLANDSE FILMPROMOTIE

STICHTING NEDERLANDSE FILMPROMOTIE STICHTING NEDERLANDSE FILMPROMOTIE Beleidsplan 2017-2019 24 januari 2017 Noortje van de Sande en Anke van diejen 1. Picl is een initiatief van Stichting Nederlandse Filmpromotie INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord

Nadere informatie

Deskresearch Filmthuis

Deskresearch Filmthuis Deskresearch Filmthuis Stichting Filmonderzoek Stichting Filmonderzoek, 2016. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzingen zijn voorbehouden. De in dit document vermelde gegevens zijn

Nadere informatie

OptimusAd. OptimusAd is gespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes.

OptimusAd. OptimusAd is gespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes. OptimusAd OptimusAd is gespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes. Wij zijn uw partner als het gaat om online adverteren en zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste

Nadere informatie

CODER DOJO. Communicatieplan

CODER DOJO. Communicatieplan CODER DOJO Communicatieplan 1 mei 2018 2 1 AANLEIDING: CODERDOJO Voor de communicatietoolkit dit keer geen themaweek of landelijke campagne, maar een onderwerp waar veel bibliotheken mee werken: CoderDojo.

Nadere informatie

CODERDOJO. Communicatieplan

CODERDOJO. Communicatieplan CODERDOJO Communicatieplan 1 mei 2018 2 1 AANLEIDING: CODERDOJO Voor de communicatietoolkit dit keer geen themaweek of landelijke campagne, maar een onderwerp waar veel bibliotheken mee werken: CoderDojo.

Nadere informatie

Alles over cookies Knop: Verander hier je cookie-instellingen

Alles over cookies Knop: Verander hier je cookie-instellingen Alles over cookies Knop: Verander hier je cookie-instellingen Wat zijn cookies? Bezoek je de website van MyParcel? Dan maken we gebruik van cookies, die we opslaan op jouw computer, telefoon of tablet.

Nadere informatie

LOKALE CAMPAGNE SPANNENDE BOEKENWEKEN. Communicatieplan

LOKALE CAMPAGNE SPANNENDE BOEKENWEKEN. Communicatieplan LOKALE CAMPAGNE SPANNENDE BOEKENWEKEN Communicatieplan 1 april 2016 2 1 INLEIDING Dit communicatieplan dient ter ondersteuning van bibliotheken bij het plannen en uitvoeren van hun communicatie-activiteiten

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Affiliate marketing. Jan Pons

Affiliate marketing. Jan Pons Affiliate marketing Jan Pons Affiliate marketing Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de website (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

LANDELIJKE CAMPAGNE DE BIBLIOTHEEK MAAKT JE RIJKER. Communicatieplan

LANDELIJKE CAMPAGNE DE BIBLIOTHEEK MAAKT JE RIJKER. Communicatieplan LANDELIJKE CAMPAGNE DE BIBLIOTHEEK MAAKT JE RIJKER Communicatieplan 1 september 2016 2 1 DE BIBLIOTHEEK MAAKT JE RIJKER Vanaf 24 oktober is overal in Nederland te zien waar de bibliotheek voor staat: wat

Nadere informatie

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING Uit onderzoek blijkt dat homo s relatief hoogopgeleid zijn, meer dan gemiddeld vrij te besteden hebben en graag merken kopen die adverteren in homomedia. Vaak worden trends

Nadere informatie

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan Het Online Marketingplan Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan 1 Wil je een online marketingplan voor jouw organisatie beschrijven? In dit document vind je de opzet voor zo n plan.

Nadere informatie

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT 1 4 jaar geleden begon Frits Kok met een gratis platform voor jongeren over belastingteruggave. Hij had toen nooit durven dromen dat Hoeveelkrijgjij.nl binnen een paar jaar

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

LOKALE CAMPAGNE KINDERBOEKENWEEK. Communicatieplan

LOKALE CAMPAGNE KINDERBOEKENWEEK. Communicatieplan LOKALE CAMPAGNE KINDERBOEKENWEEK Communicatieplan 1 augustus 2016 2 1 INLEIDING De Kinderboekenweek van 2016 loopt van woensdag 5 oktober tot en met zondag 16 oktober. Het thema van deze week is Voor altijd

Nadere informatie

STICHTING NEDERLANDSE FILMPROMOTIE

STICHTING NEDERLANDSE FILMPROMOTIE STICHTING NEDERLANDSE FILMPROMOTIE Jaarverslag 2016 februari 2017 Noortje van de Sande en Anke van Diejen 1. Filmthuis is een initiatief van Stichting Nederlandse Filmpromotie INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

Marketing de kracht van communicatie & verleiding

Marketing de kracht van communicatie & verleiding Marketing de kracht van communicatie & verleiding 1 ding vooraf De zelfstandigheid van de student in het bedenken, schrijven en uitvoeren van een communicatieplan vergroten. Wie van jullie - Zit op: -

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

De inzet van een TwitterStream pagina bij uw evenement

De inzet van een TwitterStream pagina bij uw evenement De inzet van een TwitterStream pagina bij uw evenement U organiseert een beurs, congres, reclamecampagne, seminar of ander evenement? Deze brochure beschrijft de verschillende mogelijkheden om een TwitterStream

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

VORMGEVERRPC/ SIGNSPECIALIST

VORMGEVERRPC/ SIGNSPECIALIST NAAM: KLAS: VAK: PROJECT MEDIA & RECLAME CODE: PRO 271 LEERJAAR: 2 PERIODE: 7 TIJD: 22 OPDRACHT: Deze periode ga je tijdens de lessen PRO 7 weken werken aan het project MEDIA & RECLAME. Het project bestaat

Nadere informatie

Wat is remarketing voor search?

Wat is remarketing voor search? In navolging van het artikel op de evolutie in remarketing vinden we dat remarketing voor search ads (RLSA) extra aandacht verdiend. In deze post willen we verder ingaan op de werking, de implementatie

Nadere informatie

Eigenaar Remco Nieuwenhuizen. md-solutions.nl

Eigenaar Remco Nieuwenhuizen. md-solutions.nl Bolder Design Akkerstraat 23 1156 AE, Marken 0618882168 KvK: 56277083 Remco@bolderdesign.nl www.bolderdesign.nl Eigenaar Remco Nieuwenhuizen Nummer # 215 Website rapport voor: md-solutions.nl Vertrouwelijkheidsverklaring

Nadere informatie

MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER. Communicatieplan

MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER. Communicatieplan MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER Communicatieplan juni 2017 2 1 AANLEIDING: ZOMERVAKANTIE Van 8 juli (regio zuid) t/m eind augustus 2017 is het weer zomervakantie, een periode waarin iedereen net wat meer

Nadere informatie

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites?

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Klik&Steen Dashboard Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Inleiding Dit document dient als onderzoek naar de statistieken die interessant zijn om te laten zien in het dashboard van Klik&Steen.

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

maastricht: media kit 2015

maastricht: media kit 2015 maastricht: media kit 2015 VVV/Maastricht Marketing 1 Wie zijn wij Wij zijn de citymarketing organisatie van Maastricht, actief op het gebied van branding & marketing. Informatieverstrekker & dienstverlener,

Nadere informatie

Watersport websites. Online mogelijkheden 2015. Botentekoop.nl 2. Botenbank.com 4. Vaarkrant 8

Watersport websites. Online mogelijkheden 2015. Botentekoop.nl 2. Botenbank.com 4. Vaarkrant 8 Watersport websites Online mogelijkheden 2015 Botentekoop.nl 2 Botenbank.com 4 Vaarkrant 8 Het blad Botentekoop, Botentekoop.nl, Botenbank Magazine, Botenbank.com, Vaarkrant.nl, Nieuweboten.nl en VaarTV

Nadere informatie

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit. Datum:

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit. Datum: Briefing Webdesign Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit Datum: 23 Introductie Dit document is samengesteld om beter inzicht te krijgen in de informatie die een rol speelt bij

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

VERVOLGONDERZOEK FILMTHUIS

VERVOLGONDERZOEK FILMTHUIS VERVOLGONDERZOEK FILMTHUIS Onderzoek naar de mate van kannibalisatie van Filmthuis op het filmtheaterbezoek stichting filmonderzoek Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Stichting Nederlandse Filmpromotie

Nadere informatie

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN Onze website www.noa.nl is hét online kennisplatform voor professionals in de afbouw. Het is een veel bezocht platform, omdat er gratis veel kennisintensieve artikelen te lezen

Nadere informatie

Contentstrategie. Hoorcollege 3 16 september 2013

Contentstrategie. Hoorcollege 3 16 september 2013 Contentstrategie Hoorcollege 3 16 september 2013 Agenda HC3 Doelstellingen (KPI s) Funnel De belangrijkste content KPI s Case 2 3 KPI s KPI s Key Performance Indicator Variabelen om doelstellingen van

Nadere informatie

Privacy- en cookie statement versie

Privacy- en cookie statement versie Inhoud Privacy statement... 2 Uw privacy... 2 Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens... 2 Nieuwsbrieven... 2 Recht van verzet... 2 Gebruik van persoonsgegevens door derden... 2 Social Media... 3 Gebruik

Nadere informatie

Intakemeeting: Opstellen communicatieplan

Intakemeeting: Opstellen communicatieplan Intakemeeting: Opstellen communicatieplan Omdat jouw bedrijf dat verdient. Omdat het je helpt om je doelstellingen te bereiken. Omdat het je richting geeft. Jouw communicatieplan maakt je boodschap helder,

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN Webinar Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met TeamForce en

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

MELKVEE MELKVEE KENNISPARTNER MEDIAKIT (0)

MELKVEE MELKVEE KENNISPARTNER MEDIAKIT (0) MELKVEE MELKVEE KENNISPARTNER MEDIAKIT 2018 +31 (0) 314-68 44 48 media@melkvee.nl MELKVEE Hoe Melkvee u overtuigend en dicht bij de melkveehouder brengt 278.809 bezoeken 60.888 unieke bezoekers 580.817

Nadere informatie

tips & tricks voor een sterk merk

tips & tricks voor een sterk merk tips & tricks voor een sterk merk Hoe zorg je voor een sterk merk? Een sterk merk identificeert en positioneert de organisatie op onderscheidende wijze. Maar wat is het geheim van sterke merken zoals Apple,

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

Thomas Simono. Director Business Development. linkedin.com/tsimono

Thomas Simono. Director Business Development. linkedin.com/tsimono Thomas Simono Director Business Development linkedin.com/tsimono DE 5 FASES IN DE DIGITALE REIS VAN UW BOUWBEDRIJF STEEK JE HAND OMHOOG ALS JOUW BEDRIJF... een website heeft. een CRM-systeem gebruikt.

Nadere informatie

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE CONVERTEER JE SOCIAL MEDIA FANS NAAR KLANTEN G R I P O P S O C I A L D ATA GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE Iedereen kent het probleem. Je hebt veel fans op social media. Je investeert in derden

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

28 januari Communicatieplan Boekenweek

28 januari Communicatieplan Boekenweek 28 januari 2019 Communicatieplan Boekenweek 1. Aanleiding: Boekenweek 2019 Van 23 t/m 31 maart 2019 vindt de jaarlijkse Boekenweek plaats. Het thema van dit jaar is De moeder de vrouw. De Boekenweek viert

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen. Automotive Eten & Drinken REIZEN Automotive Eten & Drinken Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Familie & Gezin Fotografie Health & Personal Care Nieuws & Informatie Product vergelijking Reizen Tech & Gadgets

Nadere informatie

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen

REIZEN. Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen REIZEN Het Semilo Channel Reizen Alles op het gebied van reizen Websites: 20 Uniek bereik: 5.631.500 Impressies: 126.028.664 Adverteer op het grootste digitale Reizen channel van Nederland en bereik hiermee

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

Media- en Contentstrategie TEAM UP

Media- en Contentstrategie TEAM UP Media- en Contentstrategie TEAM UP Groep C - 18 april 2016 Inhoudsopgave 1. Mediastrategie 1. Mediastrategie 1.1 Doelstellingen 1.2 Doelgroep 1.3 Media 1.4 Weekplanning 1.5 Customer Journey 2. Contentstrategie

Nadere informatie

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie?

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie? FabWeb Checklist website bouwen Je wilt een bedrijfswebsite laten maken. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij

Nadere informatie

Cookiebeleid. Wat zijn cookies? Verschillende soorten cookies. Online privacy

Cookiebeleid. Wat zijn cookies? Verschillende soorten cookies. Online privacy Cookiebeleid Onze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Wij vinden het belangrijk dat je zelf controle hebt over jouw online privacy. Daarom willen we je graag zo compleet mogelijk informeren

Nadere informatie

Betreft Lancering en promoten de slimme zorgtools ; Helmond voor elkaar.nl en Guidohelmond.nl.

Betreft Lancering en promoten de slimme zorgtools ; Helmond voor elkaar.nl en Guidohelmond.nl. CONCEPT LEV-GROEP Betreft Lancering en promoten de slimme zorgtools ; Helmond voor elkaar.nl en Guidohelmond.nl. Uitdaging De uitdaging is om de slimme zorgtools te promoten met als doel om de traffic

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

Website Products4Engineers.nl 2009 2009

Website Products4Engineers.nl 2009 2009 Website Products4Engineers.nl 2009 2009 TOPBANNER Een Topbanner is de horizontale paginabrede advertentie die boven aan de pagina wordt getoond. Door zijn grote oppervlakte heeft de banner een hoge attentiewaarde

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Advertentietarieven International Film Festival Rotterdam. Het festival in cijfers IFFR 2015

Advertentietarieven International Film Festival Rotterdam. Het festival in cijfers IFFR 2015 Advertentietarieven International Film Festival Rotterdam Het festival in cijfers IFFR 2015 International Film Festival Rotterdam (IFFR) is het grootste filmfestival van Nederland dat dankzij het brede

Nadere informatie

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacyen cookiebeleid. Je gegevens

Nadere informatie

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Stichting Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

Connect to Digital #feweb roadshow Hoe digitaal is uw (nieuwe) klant? - Start to 'E-Commerce'

Connect to Digital #feweb roadshow Hoe digitaal is uw (nieuwe) klant? - Start to 'E-Commerce' Connect to Digital #feweb roadshow Hoe digitaal is uw (nieuwe) klant? - Start to 'E-Commerce' 1 Digitale adoptie van Belgische KMO s Digitale economie G20 + 8% 963 K KMO s in België 2 Legal 3 Online markt

Nadere informatie

MEN S FINEST your ultimate shopping experience

MEN S FINEST your ultimate shopping experience X MEN S FINEST your ultimate shopping experience Men s Finest Waar vind je de perfecte suède loafer, het klassieke witte shirt en wat zijn de beste supplementen om te gebruiken tijdens het sporten. De

Nadere informatie

Kennissessie Online Marketing

Kennissessie Online Marketing Kennissessie Online Marketing Opstarten Facebook- en Google campagne Kennissessie Online Marketing 08-05-2019 door Kes van Ommen In samenwerking met ZZP Krimpenerwaard Cultuurhuis Krimpen aan de Lek Schema

Nadere informatie

Te Koop: Dieetforum.nl

Te Koop: Dieetforum.nl Te Koop: Dieetforum.nl (21.435 unieke bezoekers per maand, 5.000 euro PASSIEVE inkomsten per jaar, 5 jaar oude site) Bij deze bieden wij Dieetforum.nl te koop aan. Wij hebben deze site gekocht in November

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 2018 Versie december 2017 BEREIK UW DOELGROEP OPTIMAAL MET 1LIMBURG 1Limburg is hét actuele online nieuwsplatform van L1. De app en website van 1Limburg brengen alle actualiteiten

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

5 erkende vrouwenmerken

5 erkende vrouwenmerken 5 erkende vrouwenmerken Libelle.nl Viva.nl Styletoday.nl Vrouwonline.nl Online proposities Display Contentintegratie Prijsberekening Cases Online Display proposities advertising Display advertising kent

Nadere informatie

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Hét model voor krachtige online advertising See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Je bent adverteerder. Of je helpt adverteerders. Je besteedt veel geld aan offline en online

Nadere informatie

PW De Gids. Redactionele formule

PW De Gids. Redactionele formule PW De Gids PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken?

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? Thuis Op Straat Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? SWOT-Analyse Sterke punten Lokaal Open sfeer Herkenbare kleur, logo en

Nadere informatie

Shopping. Economisch relevante doelgroep (werkende ouders) Spot-on in het hart van de doelgroep Perfecte timing in de aanloop naar (school)vakanties

Shopping. Economisch relevante doelgroep (werkende ouders) Spot-on in het hart van de doelgroep Perfecte timing in de aanloop naar (school)vakanties Shopping SHOPPEN! Onze mama s volgen de laatste trends. Welke handige en leuke! - snufjes zijn er om nóg meer te genieten van de vakantie? Van gezonde hapjes en hotte swimsuits tot koffers en entertainment

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

Pim Pernot. Installatie Balie.nl. Algemeen directeur. Een initiatief van Oosterberg. April 2019

Pim Pernot. Installatie Balie.nl. Algemeen directeur. Een initiatief van Oosterberg. April 2019 Pim Pernot Algemeen directeur Installatie Balie.nl Een initiatief van Oosterberg April 2019 HOE TRADITIONELE OFFLINE KLANTEN TE WINNEN IN EEN DIGITALE WERELD printdatum: 19-4-2019 3 Doelgroep Primaire

Nadere informatie

Smartphones. Figuur 1 Our Mobile Planet, 2012

Smartphones. Figuur 1 Our Mobile Planet, 2012 Smartphones Het aandeel smartphones en tablets groeit hard in Nederland. De grafiek hieronder laat al zien dat in 2012 de penetratie van smartphones met 10% is toegenomen. Figuur 1 Our Mobile Planet, 2012

Nadere informatie

Informatie Architectuur Het hele jaar Lowlands. Neslihan Igdeli Studentnummer: 500532696 Klas: V1CMD5 Datum: 31 oktober 2011 Versienummer: 0,1

Informatie Architectuur Het hele jaar Lowlands. Neslihan Igdeli Studentnummer: 500532696 Klas: V1CMD5 Datum: 31 oktober 2011 Versienummer: 0,1 Informatie Architectuur Het hele jaar Lowlands Neslihan Igdeli Studentnummer: 500532696 Klas: V1CMD5 Datum: 31 oktober 2011 Versienummer: 0,1 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Het concept...4 Beschrijving

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2014 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders.

YOUNG PROFESSIONALS. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders. YOUNG PROFESSIONALS Automotive Het Semilo Channel Young Professionals Bereikt de jonge en actieve social leaders Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites:

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Praktische tips voor een betere website

Praktische tips voor een betere website Praktische tips voor een betere website Zoekwoorden uitleg 2 Zoekwoorden in je website gebruiken 3 Boei je bezoekers en krijg werkelijk contact 4 Hoe maak je een goede landingspagina 5 Tips voor de lancering

Nadere informatie

Marketing de kracht van communicatie & verleiding

Marketing de kracht van communicatie & verleiding Marketing de kracht van communicatie & verleiding 1 ding vooraf De zelfstandigheid van de student in het bedenken, schrijven en uitvoeren van een communicatieplan vergroten. Wie van jullie - Zit op: -

Nadere informatie

MarianSpier. Manager Content & Communicatie International coördinator SBC Afstudeerbegeleider

MarianSpier. Manager Content & Communicatie International coördinator SBC Afstudeerbegeleider MarianSpier Manager Content & Communicatie International coördinator SBC Afstudeerbegeleider Studie Communicatie en designmanagement Didactiek, pedagogiek Organisatiepsychologie Werk Communicatie adviseur

Nadere informatie

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA Social media zijn leuk en boeiend. Maar er zitten ook zeker andere kanten aan. Niet voor niets volg je nu deze lessen. Het is belangrijk

Nadere informatie

MIS GEEN KANSEN ONLINE

MIS GEEN KANSEN ONLINE Asterstraat 25, 3551 SW Utrecht Tel: +31 (0)6 211 427 53 E-mail: info@deventemedia.nl Web : https://deventemedia.nl MIS GEEN KANSEN ONLINE Nieuwe website in één dag Snel aan de slag! Een samenwerking van:

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie