Kaderdag Dans

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kaderdag Dans"

Transcriptie

1 Kaderdag Dans Modulen online: 1 september Waar SR Rozebroeken Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Gent Datum 8 oktober 2017 Wat Jaarlijkse dansopleiding voor lesgevers dans. 15 praktijkgerichte dansworkshops met een nieuwe actuele kijk op dans! Voor wie Lesgevers dans, choreografen en studenten LO Prijzen GymFed-lid/student = 45 euro Niet GymFed-lid = 75 euro Catering Flesje water + 1 broodje s middags zit inbegrepen in de prijs Programma KADERDAG DANS Zaal 1 Zaal 2 Zaal 3 Sessie uur Lyrical Hiphop Fundi Omari Moderne danstechnieken (Intermediate) Elke Vandeneede Bollywood Jolien Van de Velde Sessie uur Hype / New Jack Fundi Omari Moderne danstechnieken (Advanced) Elke Vandeneede House Bruno De Rouck Sessie uur Breakdance Bruno De Rouck Contemporary Jazz Christophe Kinds Locking Groofy Phinehas Pauze Sessie uur Modern Hiphop (Intermediate) Roy Julen Street Jazz Sara Mussche Partyrobics Kate Sessie uur Modern Hiphop (Advanced) Roy Julen Show Jazz Sara Mussche Ragga Joana Kabongo ZAAL 1: ZAAL 2: ZAAL 3:

2 ZAAL 1 Sessie 1 Sessie 2 A1 Lyrical Hiphop Lesgever: Fundi Omari Fundi Omari volgde zijn opleiding in de USA en is inmiddels artistiek directeur van KAMATA. Hij heeft 20 jaar ervaring als choreograaf en Hiphop dansleraar in binnen- en buitenland (Frankrijk, Zwitserland, Italië, Malta, Duitsland, China, ). Verder is hij coach van 8 Hiphop teams en was reeds actief in verschillende TV-opdrachten. Tijdens de sessie Lyrical Hiphop wordt een choreografie aangeleerd waarbij muzikaliteit, grooves en energie centraal staan. We ontdekken verschillende Hiphop technieken en spelen met de expressie in een zeer plezante sfeer. Je kan "Lyrical Hiphop" zien in videoclips van Chris Brown, Usher, Justin Timberlake,... A2 Hype / New Jack Lesgever: Fundi Omari Fundi Omari volgde zijn opleiding in de USA en is inmiddels artistiek directeur van KAMATA. Hij heeft 20 jaar ervaring als choreograaf en Hiphop dansleraar in binnen- en buitenland (Frankrijk, Zwitserland, Italië, Malta, Duitsland, China, ). Verder is hij coach van 8 Hiphop teams en was reeds actief in verschillende TV-opdrachten. New Jack is een zeer populaire old school stijl die veel invloed heeft op de Hiphop van vandaag. Meer uitleg hierover krijg je tijdens deze workshop. We leren verschillende pasjes en variaties aan, die samengevoegd worden tot een choreografie. "Hype" of "New Jack" is te zien in videoclips van MC Hammer, Kriss Kross, Bobby Brown, Janet Jackson,...

3 Sessie 3 Sessie 4 A3 Breakdance Lesgever: Bruno De Rouck Bruno De Rouck begon op zijn 14 de met breakdance, maar nam er al snel hiphop bij. Later nog ballet, jazz, modern, Hij werd op zijn 18 de bekend van het VTMprogramma So You Think You Can Dance. Hij heeft al heel wat overwinningen op zijn naam staan. Zo werd hij meermaals wereldkampioen Dance in Kroatië. Bruno geeft les om zijn kennis door te geven aan anderen, maar blijft nog steeds zichzelf bijschaven op vlak van dans. Verder was Bruno danser in The Voice Kids en deelnemer en finalist van Belgiums Got Talent met Co.Lab. Breakdance is een onderdeel van de Hiphop cultuur en is goed te herkennen aan de acrobatische bewegingen uitgevoerd op muziek. Tijdens deze les gaan we dieper in op alle onderdelen van breakdance. A4 Modern Hiphop (Intermediate) Lesgever: Roy Julen Roy Julen is top choreograaf van internationale sterren als Diana Ross, Jason Derulo, Taio Cruz, Pixie Lott en Stromae. Daarnaast is hij bekend van Tv-programma s als So You Think You Can Dance, The Voice, The Voice Kids en Dancedate. Roy is ook bedenker en choreograaf van de Nederlandse en Vlaamse dansfilm Bodylanguage. Moderne dans met de muzikaliteit en basistechniek van hiphop geïntegreerd.

4 Sessie 5 ZAAL 2 Sessie 1 A5 Modern Hiphop (Advanced) Lesgever: Roy Julen Roy Julen is top choreograaf van internationale sterren als Diana Ross, Jason Derulo, Taio Cruz, Pixie Lott en Stromae. Daarnaast is hij bekend van Tv-programma s als So You Think You Can Dance, The Voice, The Voice Kids en Dancedate. Roy is ook bedenker en choreograaf van de Nederlandse en Vlaamse dansfilm Bodylanguage. Moderne dans met de muzikaliteit en gevorderde techniek van hiphop geïntegreerd. B1 Moderne danstechnieken - Intermediate Lesgever: Elke Vandeneede Elke behaalde haar diploma Bachelor Docent Dans aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Steeds op zoek naar uitdagingen, verdiept zij zich in contemporary en moderne dansstijlen bij o.a. P.A.R.T.S. (Brussel) en Henny Jurriëns Foundation (Amsterdam). Elke legt zich naast het doceren eveneens toe op het choreograferen. Haar recente creaties Grains of Sand en Army of Lies werden op diverse podia enthousiast onthaald met prijzen op gerenommeerde choreografiewedstrijden in binnen- en buitenland. In deze les modern werkt Elke samen met de deelnemers aan enkele technische kenmerken uit de moderne dansstijl. Ademhaling, ontspanning versus vormspanning, grote verplaatsingen en floorwork komen aan bod om ze te bundelen in een dynamische eindchoreografie. Ook zal je werken aan het niet teveel sturen van bewegingen, maar ze echt te voelen en laten gebeuren. Dans en geniet!

5 Sessie 2 Sessie 3 B2 Moderne danstechnieken (Advanced) Lesgever: Elke Vandeneede Elke behaalde haar diploma Bachelor Docent Dans aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Steeds op zoek naar uitdagingen, verdiept zij zich in contemporary en moderne dansstijlen bij o.a. P.A.R.T.S. (Brussel) en Henny Jurriëns Foundation (Amsterdam). Elke legt zich naast het doceren eveneens toe op het choreograferen. Haar recente creaties Grains of Sand en Army of Lies werden op diverse podia enthousiast onthaald met prijzen op gerenommeerde choreografiewedstrijden in binnen- en buitenland. In deze sessie moderne danstechnieken herontdekken de deelnemers waar het in moderne dans om draait! Elke onderzoekt samen met jullie de kracht van ontspanning en hoe dit effect heeft op al je volgende bewegingen, spierspanning en ademhaling. Durven loslaten, ademen, geaard bewegen, groot ver door de zaal,... We oefenen het allemaal in deze les. Elke reikt jullie een opbouw van een technische les aan die ook voor de cursisten een leuke dansuitdaging vormt. B3 Contemporary Jazz (Advanced) Lesgever: Christophe Kinds Christophe Kinds werkte tussen 1989 en 2002 als professioneel danser en choreograaf mee aan heel wat binnen- en buitenlandse musicals en shows. Naast zijn actieve danscarrière is hij ook steeds werkzaam geweest als docent in België (bv. Fedes), Nederland (bv. Amsterdam Danscenter) en Duitsland. Sinds 2002 geeft Christophe les bij Terpsichore in Bornem. In deze workshop, met beperkte opwarming, zal je vooral veel dansen. De stijl is een mix van jazz dans en hedendaagse technieken, eerder geschikt voor de meer gevorderde danser.

6 Sessie 4 B4 Street Jazz Lesgever: Sara Mussche Sara behaalde haar diploma aan het Hoger Instituut voor Dans te Lier en volgt jaarlijks opleidingen in binnen- en buitenland. Sinds 2004 heeft ze haar eigen succesvolle dansschool te Eeklo (S-pression) en leidt ze docenten op. In 2012 won één van haar dansers So You Think You Can Dance. Tijdens deze sessie staan we stil bij de opbouw van een Street Jazz les. We bespreken het ruimtegebruik en leren een choreografie waarin verschillende basiselementen van street en jazz samenkomen. Ook geven we aandacht aan het combineren van technische elementen. Sessie 5 B5 Show Jazz Lesgever: Sara Mussche Sara behaalde haar diploma aan het Hoger Instituut voor Dans te Lier en volgt jaarlijks opleidingen in binnen- en buitenland. Sinds 2004 heeft ze haar eigen succesvolle dansschool te Eeklo (S-pression) en leidt ze docenten op. In 2012 won één van haar dansers So You Think You Can Dance. Diverse elementen van danstechniek show en jazz komen hier aan bod en versterken elkaar. We besteden in deze sessie aandacht aan showelementen waarbij het publiek kan verrast worden (uitstraling, afwerking, mimiek, center-spanning, ). Het doel is om een aantrekkelijke choreografie te maken.

7 ZAAL 3 Sessie 1 Sessie 2 C1 Bollywood Lesgever: Jolien Van de Velde Jolien begon met Indische dans in Ze schoolde zich in de Bharatanatyam, Zuid- Indische tempeldans. In 2007 volgde ze een dansstage in India. Daarnaast volgde ze nog andere Indische dansstijlen en Oriëntaalse dans, bij Aide Orientale. Sinds 2015 danst ze bij Maya Sapera Dance company, waar ze haar Bollywood-skills verfijnt en verder werkt aan haar kennis over Bharatanatyam en andere stijlen. In 2016 volgde ze een intensieve dansstage rond Kalbelia (Indische Zigeunerdans) in Jaipur, India. Bollywood is een vrolijke en energieke dans, waar zowel ritme, als verfijnde mimiek en handhoudingen deel van uitmaken. We beginnen met een korte opwarming. Daarna wordt er tijd gemaakt om de handhoudingen aan te leren, om deze dan te combineren met het voetenwerk uit de opwarming. De choreografie wordt zo deel per deel opgebouwd. Ondertussen wordt er ook gewerkt aan expressie, zodat alles één mooi geheel vormt op het einde. C2 House Lesgever: Bruno De Rouck Bruno De Rouck begon op zijn 14 de met breakdance, maar nam er al snel hiphop bij. Later nog ballet, jazz, modern, Hij werd op zijn 18 de bekend van het VTMprogramma So You Think You Can Dance. Hij heeft al heel wat overwinningen op zijn naam staan. Zo werd hij meermaals wereldkampioen Dance in Kroatië. Bruno geeft les om zijn kennis door te geven aan anderen, maar blijft nog steeds zichzelf bijschaven op vlak van dans. Verder was Bruno danser in The Voice Kids en deelnemer en finalist van Belgiums Got Talent met Co.Lab. House is één van de stijlen binnen de Urban maar wordt gedaan op House music. Bij House gaat het vooral om de jack, één van de basisbewegingen. House is een leuke, energieke stijl waarbij je snel en groot beweegt, de kunst om het er gemakkelijk en licht te laten uitzien.

8 Sessie 3 Sessie 4 C3 Locking Lesgever: Groofy Phinehas Groofy heeft als danser aan heel wat gekende wedstrijden, battles en shows deelgenomen in de categorie Locking. Daarnaast heeft hij workshops gevolgd met grote namen in het dansmilieu zoals Tony Gogo (VS), P-Lock (FR) en Hilty & Bosh (Japan) en deed hij stages in verschillende Europese landen. De ervaring in Locking en de passie die hij hiervoor heeft wilt hij nu ook doorgeven aan anderen. Naast Locking, heeft hij ook de basistechnieken van Popping onder de knie. De workshop bevat vooral de basistechnieken van Locking en old school basic steps. Locking is het maken van strakke snelle bewegingen. Met Locking wijs je met snelle bewegingen met je armen en benen, je gebruikt je hele lichaam. Locking is een van de oudste hip-hop stijlen, maar wel de stijl met de meeste Funk. C4 Partyrobics Lesgever: Kate (Katarzyna Mortoń) Kate is Master Teacher en medeoprichter van het Partyrobics merk en de bedenker van het hele concept. Momenteel werkt ze als executive director voor Partyrobics. Kate is een sport, fitness en Aerobics instructrice die haar certificaat ontvangen heeft van het Poolse ministerie voor Sport en Ontspanning. Ze werkt al meer dan tien jaar met beweging en het visuele, terwijl ze rond de wereld reisde en deelnam aan verschillende initiatieven. Via Partyrobics wil ze haar ervaring delen en anderen aanmoedigen om te dansen, ongeacht hun vaardigheden, leeftijd of beroep. Partyrobics is een krachtig en trendy dans-fitnessprogramma dat clubbing, dansen en aerobics combineert. Kleurrijke party lights, de nieuwste clubhits en energieke lesgevers transformeren jouw fitnessclub of dansstudio tot een echte dancing of club. Uitgaan tijdens de week op een gezonde manier! Met Partyrobics krijg je voortaan een energieke, dynamische, efficiënte, gezonde en vooral leuke workout. Tijdens een sessie van 1

9 Sessie 5 uur kun je tot 600 calorieën verbranden. Je verstevigt je hele lichaam en verbetert je weerstand en conditie zonder te beseffen dat je hard aan het trainen bent. Partyrobics combineert efficiënte oefeningen voor spierkracht en conditieopbouw door het aanleren en oefenen van makkelijke danspassen en energieke, vreugdevolle bewegingen op feestnummers en clubhits met een gedreven tempo. C5 Ragga Lesgever: Joana Kabongo Joana is een welbekend persoon in de danswereld voor haar jarenlange ervaring als danseres, lerares en choreografe voor verschillende projecten. Ze is van vele markten thuis, maar is vooral specialiste op vlak van Hiphop en Ragga. Daarnaast is ze een vaste waarde in het B.O.S.S Dance Complex Team elite. Ragga is Dancehall die geëlectroniseerd wordt, hiphop beats en klanken worden er aan toegevoegd. Het is een populaire Jamaicaanse muziek en dansstijl, ontstaan uit een combinatie van reggae, hiphop en calypso. De Caraïbische noot maakt het tot een muzikale, speelse en creatieve dansvorm. Energieke dansbewegingen zijn kenmerkend voor Ragga. Vooral de combinatie van snelle, explosieve bewegingen afgewisseld met tragere, sensuele danspassen is heel leuk. Tijdens deze workshop staat energie centraal waarbij een zekere technische Afrikaanse en street dansachtergrond vereist is.

Kaderdag Dans

Kaderdag Dans Kaderdag Dans 9.10.2016 Modulen online: 1 september Waar SR Rozebroeken Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Gent Datum 9 oktober 2016 Voor wie Lesgevers dans, choreografen en studenten LO Prijzen - Tot 25 september

Nadere informatie

SR Rozebroeken Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Gent. Sessie 3 12.00-13.00 uur. Hiphop - Foundation Jonas Mees

SR Rozebroeken Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Gent. Sessie 3 12.00-13.00 uur. Hiphop - Foundation Jonas Mees Waar Datum 4 oktober 2015 Voor Wie SR Rozebroeken Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Gent Lesgevers dans, choreografen en studenten LO Prijzen Tot 20 september 2015 - GymFed-lid/student = 40 euro - Niet GymFed-lid

Nadere informatie

Kaderdag Dans 13 oktober 2019 Info over de Dance Classes

Kaderdag Dans 13 oktober 2019 Info over de Dance Classes Kaderdag Dans 13 oktober 2019 Info over de Dance Classes Sessie 1: 9.00 10.00 uur ZAAL 1 Partyrobics - Happy flow Kate Morton Elke Partyrobics voedt je verschillende energiestromen (emoties) maar Happy

Nadere informatie

Kleuters (jongen én meisjes) Kleuterdans (beginners kleuters - 1ste en 2de kleuter)

Kleuters (jongen én meisjes) Kleuterdans (beginners kleuters - 1ste en 2de kleuter) Dansstijlen Kleuters (jongen én meisjes) Kleuterdans (beginners kleuters - 1ste en 2de kleuter) Op een speelse manier reiken we de basis van dans aan door middel van eenvoudige oefeningen. De kindjes leren

Nadere informatie

BALLET. Dansgroepen. BALLET 1 ste + 2 de + 3 de leerjaar

BALLET. Dansgroepen. BALLET 1 ste + 2 de + 3 de leerjaar Dansgroepen BALLET BALLET 1 ste + 2 de + 3 de leerjaar Klassiek ballet is een zeer academische dansstijl en vormt dé basis voor veel andere dansstijlen. Een goede danser kan niet zonder deze ballettraining.

Nadere informatie

BALLET & DANSACADEMIE PAS DE CHAT

BALLET & DANSACADEMIE PAS DE CHAT BALLET & DANSACADEMIE PAS DE CHAT Petz Sabine 03 488 27 94 pas-de-chat@skynet.be www.pas-de-chat.be Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde dansers en danspedagogen worden diverse danstechnieken

Nadere informatie

So you think you can dance? Bewegen op muziek binnen BSM door: Jim Weistra

So you think you can dance? Bewegen op muziek binnen BSM door: Jim Weistra So you think you can dance? Bewegen op muziek binnen BSM door: Jim Weistra Jim Weistra Docent instituut voor Sportstudies Groningen (Hanze): ALO & SGM Atleet, bergsporter en, danser Breakdance Jazz, streetdance,

Nadere informatie

7. Water en vuur Gedanst door: Kinderdans woensdag groep 14u00 / Choreografie: Sara enkel op zondagmiddag

7. Water en vuur Gedanst door: Kinderdans woensdag groep 14u00 / Choreografie: Sara enkel op zondagmiddag Programma DEEL I 1. Openingsnummer Gedanst door: Pro Danza kids & teens / Choreografie: Ilse 2. Afscheid Gedanst door: Jazz kids 5+6 za / Choreografie: Paulien 3. Toxic Gedanst door: Jazz jeugd 2 / Choreografie:

Nadere informatie

DANSSEIZOEN INSCHRIJVINGSDAGEN

DANSSEIZOEN INSCHRIJVINGSDAGEN www.hdac.be info@hdac.be 0032 486 414 404 Steve Burggraeve DANSSEIZOEN 2016-2017 INSCHRIJVINGSDAGEN 1. Voorinschrijvingen voor bestaande leden in het danscentrum: 1. Woensdag 25 mei van 15 uur tot 19 uur

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 18 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 17 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

www.shine-houten.nl mail@shine-houten.nl 06-26340416 SHINE THE PLACE TO BE FOR PEOPLE WITH A ARTISTIC FLAVOUR!

www.shine-houten.nl mail@shine-houten.nl 06-26340416 SHINE THE PLACE TO BE FOR PEOPLE WITH A ARTISTIC FLAVOUR! www.shine-houten.nl mail@shine-houten.nl 06-26340416 SHINE THE PLACE TO BE FOR PEOPLE WITH A ARTISTIC FLAVOUR! Shine Wij zijn SHINE, een centrum voor podiumkunsten. Graag willen wij u hierbij kennis laten

Nadere informatie

www.dcflashdance.nl Danslessen, workshops, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, modeshows, dansshows, teambuilding, jubileum, opening, privélessen

www.dcflashdance.nl Danslessen, workshops, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, modeshows, dansshows, teambuilding, jubileum, opening, privélessen www.dcflashdance.nl Danslessen, workshops, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, modeshows, dansshows, teambuilding, jubileum, opening, privélessen Inhouds Opgave Even voorstellen 3 Workshops 4 Kinderfeestjes

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Trainingswijzer. Bewegen/Bewegen en Regelen. 1. Bewegen op de maat van de muziek 2. Warming-up, Dans, Cooling Down geven 3.

Trainingswijzer. Bewegen/Bewegen en Regelen. 1. Bewegen op de maat van de muziek 2. Warming-up, Dans, Cooling Down geven 3. Klas: Groep: Trainingswijzer Vak: L.O. 1 Domein: Bewegen/Bewegen en Regelen Studiepunten: Kerndoelen: 10, 16, 17, 18, 19 Activiteit: Bewegen en Muziek Doel: 1. Bewegen op de maat van de muziek 2. Warming-up,

Nadere informatie

REGLEMENT voor het OPEN JAZZ- en MODERN DANSTORNOOI - versie

REGLEMENT voor het OPEN JAZZ- en MODERN DANSTORNOOI - versie REGLEMENT voor het OPEN JAZZ- en MODERN DANSTORNOOI - versie 20170104 INHOUD 1. HET TORNOOI 2. INSCHRIJVEN 3. DEELNEMEN EN CONTROLE 4. BEOORDELING 5. SANCTIES 1.HET TORNOOI ART 1.1: Het tornooi bestaat

Nadere informatie

Multiculturele kunst- en sportorganisatie die de jeugd stimuleert fysiek en mentaal sterker te worden

Multiculturele kunst- en sportorganisatie die de jeugd stimuleert fysiek en mentaal sterker te worden Multiculturele kunst- en sportorganisatie die de jeugd stimuleert fysiek en mentaal sterker te worden Over Keep Loving Performing Arts KLPA is een multiculturele kunst- en sportorganisatie die o.a. workshops

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

cursusoverzicht Weststellingwerf 2013-2014 Centrum voor de Kunsten Scala Centrum voor de Kunsten

cursusoverzicht Weststellingwerf 2013-2014 Centrum voor de Kunsten Scala Centrum voor de Kunsten Scala Wolvega - Linde College Drafsportlaan 22 8472 AS Wolvega t. 0522-258855 f. 0522-240675 e. info@scalameppel.nl Meppel Vledderstraat 3c 7941 LC Meppel t. 0522-258855 f. 0522-240675 e. info@scalameppel.nl

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Jacqueline Back geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Jacqueline Back geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans De 17 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

DANS KIDS FIT ADULTS FUSION ADULTS GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M.

DANS KIDS FIT ADULTS FUSION ADULTS GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 DANS KIDS GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 FIT ADULTS GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 FUSION ADULTS GRATIS PROEFLESSEN

Nadere informatie

Bollywood! Bolly..wat? Indische dansstijl kent steeds meer fans

Bollywood! Bolly..wat? Indische dansstijl kent steeds meer fans Bolly..wat? Bollywood! Indische dansstijl kent steeds meer fans De dansstijl Bollywood is in Groot Brittanië al enkele jaren enorm populair, wat oorspronkelijk voor een groot deel toe te schrijven viel

Nadere informatie

DANS ZWEMMEN BASEBALL HANDBAL

DANS ZWEMMEN BASEBALL HANDBAL 25.03.2015 DANS ZWEMMEN BASEBALL HANDBAL BVLO NASCHOLING - TURNHOUT i.s.m. Thomas More WWW.BVLO.BE PRAKTISCHE INFORMATIE Op woendag 25 maart 2015 organiseert de BVLO in samenwerking met Thomas More tijdens

Nadere informatie

Naschoolse activiteit Omschrijving Duur Locatie Prijs. 6 x 1 uur op school of het spilcentrum. x x x

Naschoolse activiteit Omschrijving Duur Locatie Prijs. 6 x 1 uur op school of het spilcentrum. x x x Capoeira Het hippe Capoeira komt uit Brazilië en is een energieke combinatie van gevecht, dans, acrobatiek en muziek. In een kring draaien en balanceren steeds twee spelers om elkaar heen door middel van

Nadere informatie

TotalBody NRGIZE. ButtBlaster. HardCore

TotalBody NRGIZE. ButtBlaster. HardCore NRGIZE Wil jij je conditie naar een nieuw level tillen én je spieren trainen in één korte work-out? Dan is NRGIZE echt iets voor jou! Tijdens deze HIIT-training wissel je cardio en kracht met elkaar af.

Nadere informatie

schooljaar 2015-2016 Cultureel Sportief Gezellig Gezond Voordelig Voor alle leerlingen

schooljaar 2015-2016 Cultureel Sportief Gezellig Gezond Voordelig Voor alle leerlingen schooljaar 2015-2016 Cultureel Sportief Gezellig Gezond Voordelig Voor alle leerlingen Ontdek cultuur en sport met EC+ Twijfel je of Spaans leren iets voor jou is? Ben je aan het nadenken over een fitness-abonnement?

Nadere informatie

PIROUETTE PRESENTS INSCHRIJVINGEN

PIROUETTE PRESENTS INSCHRIJVINGEN PIROUETTE PRESENTS INSCHRIJVINGEN 2018-2019 Ballet, Jazz-dance, Aërobic Ballet, Jazz-dance, Funk, Klassiek, Pointes, Stretching Klassiek, Modern, Pointes Celine Funk, Jazz-dance, Musical, Kleuterdans Peter

Nadere informatie

De paulus. Fotobooth bij de eerste schooldag. Ontbijt EDD???

De paulus. Fotobooth bij de eerste schooldag. Ontbijt EDD??? 29 NOVEMBER 2017?GENT De paulus Fotobooth bij de eerste schooldag Na drie maanden is er al veel gebeurd, maar de eerst schooldag was een dag om zeker niet te vergeten. Ontbijt EDD??? "Het was een gezellige

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DANCENATION 27 & 28 OKTOBER 2018

Wedstrijdreglement DANCENATION 27 & 28 OKTOBER 2018 Wedstrijdreglement DANCENATION 27 & 28 OKTOBER 2018 Danssport Vlaanderen vzw Kempenlaan 27 bus 1, 2300 Turnhout Tel.: 014/61 19 37 info@danssportvlaanderen.be www.danssportvlaanderen.be 1 Algemeen 1.1

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2017 INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN 4 5 BIJLAGE: UITLEG

Nadere informatie

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur Beste leerlingen, Jullie zijn geïnformeerd over het masterclassprogramma voor periode 1. In dit boekje kun je nog eens rustig nalezen waar de masterclasses over gaan en hoe en wanneer je je kunt inschrijven.

Nadere informatie

Balletschool De Dansacker

Balletschool De Dansacker Balletschool De Dansacker Informatieboekje seizoen 2014-2015 Welkom bij Balletschool De Dansacker Balletschool De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun

Nadere informatie

Ontdek jouw talent! T: 023 562 33 10 F: 023 562 15 80 INSCHRIJVING:

Ontdek jouw talent! T: 023 562 33 10 F: 023 562 15 80 INSCHRIJVING: Talentfactory Start 2011 Ontdek jouw talent! Onder de naam Artquake organiseert Duycker workshops, masterclasses en showcases voor middelbare scholieren in Haarlemmermeer. Deze workshops vinden van januari

Nadere informatie

De inschrijvingen zijn geopend

De inschrijvingen zijn geopend dedanspunt. is dé krachtplek voor amateurdans in Brabant. Door krachten te bundelen vermenigvuldigen we het bereik van dans én van jouw netwerk. Als danser mag jij niet ontbreken bij de KicK Off 2014.

Nadere informatie

5.4. Boekverslag door D woorden 23 maart keer beoordeeld

5.4. Boekverslag door D woorden 23 maart keer beoordeeld Boekverslag door D. 1514 woorden 23 maart 2004 5.4 247 keer beoordeeld Vak LO Inhoudsopgave Inleiding Voorwoord 1 Soorten dansen 1.1 Stijldansen 1.2 Solodansen 1.3 Dansjes 1.4 Breakdance 1.5 Ballet 1.6

Nadere informatie

6,7. Werkstuk door een scholier 2286 woorden 18 februari keer beoordeeld

6,7. Werkstuk door een scholier 2286 woorden 18 februari keer beoordeeld Werkstuk door een scholier 2286 woorden 18 februari 2006 6,7 290 keer beoordeeld Vak LO The Best Things Happen While You're Dancing. WAT IS BALLET? Mensen begonnen in Italië, in de 15e eeuw, met ballet.

Nadere informatie

jij ontdekt... jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl Centrum voor de Kunsten

jij ontdekt... jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl Centrum voor de Kunsten jij ontdekt... UA jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 Centrum voor de Kunsten www.ontdekscala.nl Scala Urban Arts 2015/2016 Scala Urban Arts is een aparte afdeling binnen Scala Centrum

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 16 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

ANUSCHKA T

ANUSCHKA T JUSTINE KIEST DANS Heb jij talent voor dans en zie jij een toekomst voor jezelf als professioneel danser? Wil je met dans je brood verdienen? Dan is het Albeda Dans College op zoek naar jou! JOEY ANUSCHKA

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DANCENATION 27 & 28 OKTOBER 2018

Wedstrijdreglement DANCENATION 27 & 28 OKTOBER 2018 Wedstrijdreglement DANCENATION 27 & 28 OKTOBER 2018 Danssport Vlaanderen vzw Kempenlaan 27 bus 1, 2300 Turnhout Tel.: 014/61 19 37 info@danssportvlaanderen.be www.danssportvlaanderen.be 1 Algemeen 1.1

Nadere informatie

Nieuw!! Projecten Dans

Nieuw!! Projecten Dans Nieuw!! Projecten Dans Dansspetters Dansworkshops met verschillende thema s in aansluiting op alle leeftijden. De workshop begint met een speelse warmingup, waarna met een thema wordt gewerkt wat aansluit

Nadere informatie

Nieuwe trainers bij onze club.

Nieuwe trainers bij onze club. Nieuwe trainers bij onze club. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen we twee (2) nieuwe trainers tegen gaan komen. Mauricio (Kleis Kivits) hebben sommige al binnen de vereniging tegen kunnen komen omdat

Nadere informatie

Ontdek je talent! Geef je op en doe mee!

Ontdek je talent! Geef je op en doe mee! Ontdek je talent! Elk kind heeft talent! Of dat nu dansen, schilderen, muziek maken, proefjes doen of acrobatiek is, iedereen is wel ergens goed in! Ontdekken waar je goed in bent of wat je leuk vindt,

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2018 TECHNISCH REGLEMENT INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN

Nadere informatie

DANS KIDS FIT ADULTS FUSION ADULTS INFOBROCHURE DANSEN T: 09/

DANS KIDS FIT ADULTS FUSION ADULTS INFOBROCHURE DANSEN  T: 09/ INFOBROCHURE DANSEN DANS KIDS KLEUTERDANS - CLIPDANCE - BREAKDANCE - MODERN - BALLET -... FIT ADULTS BBB - STEP - CORE TRAINING - LATIN WORKOUT - PILATES -... FUSION ADULTS CLIPDANCE - MODERN - HIGH HEELS

Nadere informatie

DANSSEIZOEN INSCHRIJVINGSDAGEN

DANSSEIZOEN INSCHRIJVINGSDAGEN www.hdac.be info@hdac.be 0032 486 414 404 Steve Burggraeve DANSSEIZOEN 2017-2018 INSCHRIJVINGSDAGEN 1. Voorinschrijvingen voor bestaande leden in het danscentrum: 1. Woensdag 17 mei van 14 uur tot 17 uur

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school

Tussen Schoolse Opvang De Klimop school 2016 Tussen Schoolse Opvang De Klimop school Fitkidz 1-4-2016 Fitkidz Van harte welkom Wie zijn wij: Fitkidz is een jonge en zeer gedreven organisatie met professionele- en gemotiveerde mensen. Onze organisatie

Nadere informatie

hedendaagse dans modern jazz klassieke dans hip hop kleuterdans predans

hedendaagse dans modern jazz klassieke dans hip hop kleuterdans predans hedendaagse dans modern jazz klassieke dans hip hop kleuterdans predans Artistieke leiding: Mia Thijssens Patty Janssen docenten Mia Thijssens: 0476/510433 Patty Janssen: 0496/375150 Sarah Spranghers:

Nadere informatie

DANSSEIZOEN INSCHRIJVINGSDAGEN

DANSSEIZOEN INSCHRIJVINGSDAGEN www.hdac.be info@hdac.be 0032 486 414 404 Steve Burggraeve DANSSEIZOEN 2018-2019 INSCHRIJVINGSDAGEN 1. Voorinschrijvingen voor bestaande leden in het danscentrum: 1. woensdag 23 mei van 14 uur tot 17 uur

Nadere informatie

Jarmke Vendel Info: / /

Jarmke Vendel Info: / / DANCE@JARMKE is onder leiding van Jarmke Vendel, afgestudeerd in 1994 aan de Nationale Ballet Academie, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Jarmke Vendel is sinds 2007 bekend als Balletstudio Jarmke,

Nadere informatie

Fitkidz. Fitkidz heeft een ijzersterk team wat bestaat uit:

Fitkidz. Fitkidz heeft een ijzersterk team wat bestaat uit: Fitkidz Fitkidz is een jong en zeer gedreven organisatie met professionele en gemotiveerde mensen. Onze organisatie heeft de kennis, de ervaring en de middelen om deze unieke TSO succesvol uit te voeren.

Nadere informatie

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant Stichting Balletschool Schagen, juni, 2016 Balletkrant LESROOSTER VERANDERINGEN Dit jaar vinden er enkele wijzigingen in het lesrooster plaats. Modern/jazz groep op maandag 17.00 uur wordt verplaatst naar

Nadere informatie

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan

Nadere informatie

DANZAS Dance is the language of the soul

DANZAS Dance is the language of the soul vzwdanzas 2015-2016 Dance is the language of the soul 1 KORTRIJK t Hoge 8, 8500 Kortrijk (De Kaai) WOENSDAG code Lesgever 13u00-14u00 FANTASIA 1 WK 1 Delphine 14u00-15u00 FANTASIA 2 WK 2 Delphine 15u00-16h00

Nadere informatie

1/9/2015. LIVO Meeuwen-Gruitrode ONTHAALBROCHURE

1/9/2015. LIVO Meeuwen-Gruitrode ONTHAALBROCHURE 1/9/2015 LIVO Meeuwen-Gruitrode ONTHAALBROCHURE 2 Onthaalbrochure LIVO Meeuwen Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. Pagina 2 2. Wat is LIVO (missie, visie). Pagina 3 3. Activiteitenkalender. Pagina 4 4. Bestuur,

Nadere informatie

Indeling Eindshows 2019 Dansstudio Van Harten. 22 & 23 juni 2019

Indeling Eindshows 2019 Dansstudio Van Harten. 22 & 23 juni 2019 Indeling Eindshows 2019 Dansstudio Van Harten 22 & 23 juni 2019 Show 1 zaterdag 22 juni 2019 10.30 uur Leerlingen aanwezig 11.00 uur Start spacen Show 1 11.30 uur Einde spacen show 1 11.45 uur Deur open

Nadere informatie

Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. 9 Voor wie: 18 jaar Wanneer: 29/10/2017 van 14:30 tot 16:30.

Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. 9 Voor wie: 18 jaar Wanneer: 29/10/2017 van 14:30 tot 16:30. http://www.brusselbazaar.be/ Afrikaanse dans Op het opzwepende ritme van live percussie leer je in deze cursus de bewegingen van de Afrikaanse dans. Deze stage wordt begeleid door percussionisten met ritmes

Nadere informatie

BAKENACADEMIE. Programmaboekje 2008 & Baken Stad College NORBERT DE BOT NELLA VAN DER BAAN HET BAKENACADEMIETEAM

BAKENACADEMIE. Programmaboekje 2008 & Baken Stad College NORBERT DE BOT NELLA VAN DER BAAN HET BAKENACADEMIETEAM Programmaboekje 2008 & 2009 Baken Stad College HET BAKENACADEMIETEAM NORBERT DE BOT NELLA VAN DER BAAN Wat is de BakenAcademie? De BakenAcademie hebben we zo genoemd omdat je er wat kunt leren. De lessen

Nadere informatie

Sport- en Bewegingsaanbod

Sport- en Bewegingsaanbod Sport- en Bewegingsaanbod JANUARI-MAART 2014 Een nieuw jaar begint steeds met enkele goede voornemens! Aan u om het enkel bij woorden te houden of toch eens iets aan de lichamelijke conditie te doen De

Nadere informatie

Version b REGLEMENT DANCE STARS

Version b REGLEMENT DANCE STARS REGLEMENT DANCE STARS We willen de dansers een platform geven, waar ze hun creativiteit kunnen uiten. Of dit nu in Jazz, Klassiek, Modern, Showdance of enige andere vorm is. Dancestars is voor alle niveaus

Nadere informatie

WORKSHOP 4 SACRAAL DANSEN 1 WAT IS SACRAAL DANSEN?

WORKSHOP 4 SACRAAL DANSEN 1 WAT IS SACRAAL DANSEN? WORKSHOP 4 SACRAAL DANSEN 1 WAT IS SACRAAL DANSEN? Sacraal dansen, ook bekend als Meditation des Tanzes of Sacred Dance, kan simpelweg omschreven worden als meditatief dansen of yoga op muziek. Sacrale

Nadere informatie

Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. 9 Voor wie: 18+ Wanneer: 29/10/2017 van 14:30 tot 16:30

Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. 9 Voor wie: 18+ Wanneer: 29/10/2017 van 14:30 tot 16:30 Afrikaanse dans Op het opzwepende ritme van live percussie leer je in deze cursus de bewegingen van de Afrikaanse dans. Deze stage wordt begeleid door percussionisten met ritmes uit de verschillende regio's

Nadere informatie

De blijft je hele leven een rol spelen

De blijft je hele leven een rol spelen Laat je zien. In de Theaterklas. Stilletjes zijn we er heel trots op: onze Theaterklas. Omdat we ernstig vermoeden dat geen enkele andere middelbare onderwijsinstelling op dit hoge niveau programma s aanbiedt

Nadere informatie

Sporten voor personen met een handicap

Sporten voor personen met een handicap sportvorm!ng Studiedag Sporten voor personen met een handicap donderdag 30 november 2017 Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos Bredabaan 31 2930 Brasschaat Stel zelf je programma samen. Kies twee activiteiten

Nadere informatie

September 2017 nr.2 IN DIT NUMMER:

September 2017 nr.2 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. September 2017 nr.2 Kindpakket T-diel Alle kinderen doen mee!

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia

Curriculum Vitae. Personalia Curriculum Vitae Personalia Naam: Adres: Telefoon: E- mail: Geboortedatum: Geboorteplaats: Geslacht: Nationaliteit: Burgerlijke staat: Rijbewijs: Website: Kelly Timmers Birkstraat 137, 3768 HE Soest 0612157994

Nadere informatie

Version Deelname is voor zowel solo's, duo's en teams (3 personen of meer). SOLO DUO TEAM NOVICE NOVICE NOVICE ADVANCED ADVANCED ADVANCED

Version Deelname is voor zowel solo's, duo's en teams (3 personen of meer). SOLO DUO TEAM NOVICE NOVICE NOVICE ADVANCED ADVANCED ADVANCED REGLEMENT DANCE STARS We willen de dansers een platform geven, waar ze hun creativiteit kunnen uiten. Of dit nu in Jazz dans, Showballet, Klassieke dans of enige andere vorm is. Alleen puur streetdance

Nadere informatie

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 Welkom bij De Dansacker De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige

Nadere informatie

LESBRIEF bij de schoolvoorstelling SO YOU THINK YOU CAN. stoelendans

LESBRIEF bij de schoolvoorstelling SO YOU THINK YOU CAN. stoelendans LESBRIEF bij de schoolvoorstelling SO YOU THINK YOU CAN stoelendans Wat leuk dat je met de klas naar de schoolvoorstelling SO YOU THINK YOU CAN STOELENDANS van Introdans gaat. Misschien is er zelfs een

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

REGLEMENT DANCE STARS NETHERLANDS & BELGIUM

REGLEMENT DANCE STARS NETHERLANDS & BELGIUM REGLEMENT DANCE STARS NETHERLANDS & BELGIUM 2019-2020 Inhoud 1. Nieuw dit jaar... 3 2. Wedstrijdindeling... 4 SCHEMA... 4 INDELING OP STIJL... 4 NIVEAUS... 5 LEEFTIJDSREGEL... 6 TEAM... 6 DUO... 7 SOLO...

Nadere informatie

Groenewald sport met passie voor bewegen!

Groenewald sport met passie voor bewegen! Sport Clinic dagen 2013 Voor alle 2 e en 3 e jaars leerlingen Maandag 16 december 2013 en Dinsdag 17 december 2013 Voor alle 2 e en 3 e jaars leerlingen van Groenewald is er ook dit jaar op: maandag 16

Nadere informatie

Show 1 Dansgroepen uit Bussum

Show 1 Dansgroepen uit Bussum 10.30 uur Leerlingen aanwezig 11.00 uur Start spacen Show 1 11.30 uur Einde spacen show 1 11.45 uur Deur open 12.00 uur Start show 1 12.55 uur Pauze 13.15 uur Vervolg Show 1 14.00 uur Einde show 1 Show

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Partner: DOCENTENROUTE 2014 WORKSHOPS EN MASTERCLASSES VOOR DANSDOCENTEN

Partner: DOCENTENROUTE 2014 WORKSHOPS EN MASTERCLASSES VOOR DANSDOCENTEN Partner: DOCENTENROUTE 2014 WORKSHOPS EN MASTERCLASSES VOOR DANSDOCENTEN Docentenroute 2014 Inspirerende ontmoetingsplek voor dansdocenten Tijdens de 14 e editie van het Holland Dance Festival presenteert

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2: November 2015

Nieuwsbrief 2: November 2015 BALLET&DANCESTUDIO DORRIS TITULAER Hoogstraat 12 5911 HX Venlo Tel. 077-351 25 88 www.balletendancestudiodorristitulaer.nl balletstudiodorristitulaer@live.nl Lessen in: Lessen in: Peuter/Kleuterdans Kinderdans

Nadere informatie

Studiedag 28 januari 2016 artevelde hogeschool

Studiedag 28 januari 2016 artevelde hogeschool Studiedag 28 januari 2016 artevelde hogeschool Workshop Rollatordansen. Goede morgen, Welkom op de workshop Rollatordans Wij zijn Kristien en Karel. Wij hadden beiden als ( hoofd) beroep : leraar. Kristien

Nadere informatie

Speciaal voor alle docenten ( startend tot zeer ervaren) hebben we workshops, opleidingen en bijscholing.

Speciaal voor alle docenten ( startend tot zeer ervaren) hebben we workshops, opleidingen en bijscholing. NBTA NEDERLAND TWIRL ACADEMY 2016 Twirl Academy (TA) organiseert 10 x per jaar lessen/workshops/opleidingen/ bijeenkomsten voor alle twirlers en docenten van alle onderdelen in Nederland onder de vlag

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2018 TECHNISCH REGLEMENT INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN

Nadere informatie

double pass education.

double pass education. Inschrijven double pass education. Master Class mentale ontwikkeling in jeugdvoetbal Een unieke opleiding die jou als coach in staat stelt om mentale ontwikkeling echt te integreren in je trainingen Een

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, nieuwsbrief 2.6: juni 2017 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Hierbij alweer de laatste digitale nieuwsbrief van dit seizoen, ik wil jullie vragen deze goed door te lezen, er staat o.a. informatie

Nadere informatie

Version Deelname is voor zowel solo's, duo's en teams (3 personen of meer)

Version Deelname is voor zowel solo's, duo's en teams (3 personen of meer) Reglement Dance Stars We willen de dansers een platform geven, waar ze hun creativiteit kunnen uiten. Of dit nu in Jazz dans, Showballet, Klassieke dans of enige andere vorm is. Alleen puur streetdance

Nadere informatie

Het is weer voorbij, die mooie zomer! Berg de bbq-toestellen maar op, want tijdens het eerste trimester van dit nieuwe schooljaar, kan je

Het is weer voorbij, die mooie zomer! Berg de bbq-toestellen maar op, want tijdens het eerste trimester van dit nieuwe schooljaar, kan je Sportlessen SEPTEMBER-DECEMBER 2015 Het is weer voorbij, die mooie zomer! Berg de bbq-toestellen maar op, want tijdens het eerste trimester van dit nieuwe schooljaar, kan je deelnemen aan een brede waaier

Nadere informatie

UNIQUE DANCING. Inhoud

UNIQUE DANCING. Inhoud Inhoud Over Unique Dancing 2 Hoe werken wij? 3 Baby samen met ouders 3 Dreumesen en Peuters 3 Kids 4 Tieners 4 Verlengstuk 5 Goed om te weten 6 Contact informatie 7 1 Over Unique Dancing Mijn naam is Jennifer

Nadere informatie

spreekbeurtpakket introdans

spreekbeurtpakket introdans spreekbeurtpakket introdans inleiding Heb je binnenkort een spreekbeurt? Moet je een werkstuk maken? Of ben je gewoon benieuwd naar de wereld van Introdans? Gebruik dan dit pakket met informatie en ontdek

Nadere informatie

Educatieproject Zwanenmeer Bijlmermeer In 2006 vond een bijzondere ontmoeting plaats tussen dansers van Het Nationale Ballet, danstheatergroep

Educatieproject Zwanenmeer Bijlmermeer In 2006 vond een bijzondere ontmoeting plaats tussen dansers van Het Nationale Ballet, danstheatergroep ZWANENMEER BIJLMERMEER II Educatieproject Zwanenmeer Bijlmermeer In 2006 vond een bijzondere ontmoeting plaats tussen dansers van Het Nationale Ballet, danstheatergroep Don t Hit Mama en jongeren van scholen

Nadere informatie

Loop mee in groep de 20 km door Brussel en steun BrunX. Een collectief van sociale organisaties in Brussel.

Loop mee in groep de 20 km door Brussel en steun BrunX. Een collectief van sociale organisaties in Brussel. http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Thema: Sport, Dans Gemeente: Brussel Leeftijd: 18 99 20 km door Brussel Loop mee in groep de 20 km door Brussel en steun BrunX. Een collectief van sociale organisaties

Nadere informatie

Strategisch Dansplan DANSEN IS VAKWERK. credits Concept: Sven & Bo Jacobs Uitwerking en vormgeving: Marishka van Loon

Strategisch Dansplan DANSEN IS VAKWERK. credits Concept: Sven & Bo Jacobs Uitwerking en vormgeving: Marishka van Loon Je eigen dansdoelen en ontwikkelingen in kaart. Waar sta ik nu? DANSEN IS VAKWERK Strategisch Dansplan Hoofd en subdoelen zetten voor je zelf Je eigen strategie bepalen Ik wil van dans mijn beroep maken.

Nadere informatie

Badminton. Sport & beweging

Badminton. Sport & beweging Badminton Doelstelling Praktisch Op dit uur kan er badminton worden gespeeld op elk niveau. Het goed kunnen spelen is absoluut geen vereiste, maar het graag doen is al meer dan voldoende. - actief en zinvol

Nadere informatie

Agenda geplande theaterpresentaties. Foto-impressie let s dance point 1. Contact:

Agenda geplande theaterpresentaties. Foto-impressie let s dance point 1. Contact: Even voorstellen Onze dansdocenten Lesschema Lesgeld en betaling Agenda geplande theaterpresentaties Foto-impressie let s dance point 1 Contact: Chantalle: 06-23930984, Sylvia: 06-46270616. dancepointgulpen.nl

Nadere informatie

Jury & Technisch regelement Urban. December 2018

Jury & Technisch regelement Urban. December 2018 Jury & Technisch regelement Urban 2019 December 2018 Inhoud 1. VOORWAARDEN... 3 1.1. Algemeen... 3 1.2. Inhoudelijk Showdance... 4 1.3. Inhoudelijk ander soortige dansstijlen... 4 2. VOORBEREIDING... 5

Nadere informatie

September 2017 nr.1 IN DIT NUMMER:

September 2017 nr.1 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. September 2017 nr.1 Kindpakket T-diel Alle kinderen doen mee!

Nadere informatie

Hiphop. Van 25 tot en met 28 april 2013 KTA2 Villers Hasselt Contactpersoon: Liesbet Vaes. Thema: cultuur

Hiphop. Van 25 tot en met 28 april 2013 KTA2 Villers Hasselt Contactpersoon: Liesbet Vaes. Thema: cultuur Hiphop Van 25 tot en met 28 april 2013 KTA2 Villers Hasselt Contactpersoon: Liesbet Vaes Thema: cultuur Gertjan Slegers, Joke Stokmans, Thomas Stans, Kadir Degeling, Jean Smeets, Hadrien Cuypers en Jana

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER

IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER NIEUWSBRIEF MEI 2017 www.dcfouderkerk.nl D A N S S C H O O L IN DEZE NIEUWSBRIEF: AGENDA BIJLAGE AUDITIES BIJLAGE INFO EINDSHOWS-DVD BESTELFORMULIER Kaartverkoop & DVD bestelformulier Via https://dcfouderkerk.nl/eindvoorstelling-17/kaartverkoop

Nadere informatie

1. INTRODUCTIE... 2 VOORWOORD... 2 WIE ZIJN WIJ? DOELSTELLING PAKKETTEN... 5 WERKWIJZE... 5 TIJDSCHEMA... 5 AFSLUITEND OPTREDEN...

1. INTRODUCTIE... 2 VOORWOORD... 2 WIE ZIJN WIJ? DOELSTELLING PAKKETTEN... 5 WERKWIJZE... 5 TIJDSCHEMA... 5 AFSLUITEND OPTREDEN... INHOUDSOPGAVE 1. INTRODUCTIE... 2 VOORWOORD... 2 WIE ZIJN WIJ?... 3 2. DOELSTELLING... 4 3. PAKKETTEN... 5 WERKWIJZE... 5 TIJDSCHEMA... 5 AFSLUITEND OPTREDEN... 6 4. SUBSIDIE... 7 5. TARIEVEN 2013... 8

Nadere informatie

Matching day. So you think you can dance, maar dan net even anders. Doel van deze opdracht

Matching day. So you think you can dance, maar dan net even anders. Doel van deze opdracht So you think you can dance, maar dan net even anders. Doel van deze opdracht De toekomstige student is in staat om een eenvoudige routine (blokje van tellen) van aerobics zich eigen te maken en dit uit

Nadere informatie

Dansstudio Marlynes organiseert:

Dansstudio Marlynes organiseert: Dansstudio Marlynes organiseert: Spaghettidag 2013 Beste mijnheer, mevrouw Op zaterdag 19 oktober 2013 organiseert Dansstudio Marlynes en de Ierse showgroep Marlynes Irish Dancers wederom een heuse spaghettidag.

Nadere informatie

JURY & TECHNISCH REGLEMENT

JURY & TECHNISCH REGLEMENT JURY & TECHNISCH REGLEMENT 2017 INHOUDSOPGAVE 1 VOORWAARDEN 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inhoudelijk dans 3 2 VOORBEREIDING 4 3 OVERZICHT STRAFPUNTEN 4 4 CATEGORIEËN EN PLAATSING WEDSTRIJDEN 4 5 BIJLAGE: UITLEG

Nadere informatie