Netwerk Communication Platform. Iedere oproep telt. KX-NCP Unified Communication Oplossingen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Netwerk Communication Platform. Iedere oproep telt. KX-NCP Unified Communication Oplossingen"

Transcriptie

1 Netwerk Communication Platform KX-NCP Unified Communication Oplossingen Het NCP gamma van Panasonic biedt met zijn geavanceerde oplossingen Unified Communications aan, met als doel de individuele performantie te verhogen dankzij een uitgebreide waaier aan ingebouwde applicaties. De platformen NCP garanderen een efficiëntere communicatie zowel tussen collega s als met uw zakelijke contacten. Ze geven altijd en overal toegang tot een breed scala aan communicatietoepassingen door middel van slimme, gebruikersvriendelijke vaste en draadloze apparaten. NCP platformen, de meest betrouwbare manier om uw contacten en klanten te bereiken, ervoor beschikbaar te zijn en aan u te binden. Iedere oproep telt.

2 Unified Communications > vereenvoudigd Het NCP gamma van Panasonic biedt met zijn geavanceerde oplossingen Unified Communications aan, met als doel de individuele performantie te verhogen dankzij een uitgebreide waaier aan ingebouwde applicaties. De platformen NCP garanderen een efficiëntere communicatie zowel tussen collega s als met uw zakelijke contacten. Ze geven altijd en overal toegang tot een breed scala communicatie toepassingen door middel van slimme, gebruikersvriendelijke vaste en draadloze apparaten (o.a. intelligente IP toestellen, geavanceerde digitale systeemtoestellen, softphone voor PDA, draadloze DECT toestellen en ook de klassieke analoge toestellen). En verder, de integratie met uw mobiele telefoons geeft aan mobiele medewerkers en thuiswerkers de kans om zich van waar dan ook te connecteren. Klaar voor de convergentie. NCP platformen verstrekken innovatieve IP telefonie eigenschappen en functionaliteiten over zowel bedrijfs- als breedbandnetwerken en kunnen aan een continue groeiende lijst van SIP providers worden aangesloten. Dit helpt ondernemingen om de communicatiekosten drastisch te drukken. Een brede waaier aan functies ten dienste van uw onderneming Verbeter uw organisatie met oplossingen die zijn ontworpen om aan uw continu veranderende behoeften te voldoen: draadloze mobiliteit, netwerkoplossingen en een gemeenschappelijke infrastructuur voor bedrijven met geografisch diverse locaties. De NCP helpt al zijn gebruikers zich te connecteren, waar zij zich ook bevinden. Eenvoudig te implementeren, te beheren en te onderhouden, de Panasonic NCP Unified Communication oplossing is een hoogst betrouwbaar, uitbreidbaar en functierijk bedrijfsplatform dat naadloos binnen uw bedrijfsnetwerk past en u betere bedrijfsproductiviteit levert.

3 KX-NCP > voordelen De nieuwe KX-NCP platformen zitten boordevol functionaliteiten en toepassingen die de productiviteit van uw bedrijf verhogen en onmiddellijk een gunstig effect op het eindresultaat genereren. Enkele van die belangrijke voordelen zijn: Een geconvergeerd platform voor Unified Communications Geïntegreerde SIP-telefonie via SIP-netlijn providers Ingebouwde ondersteuning voor geavanceerde IP- en SIP-telefoons IP-telefoons en Softphones voor medewerkers op buitenlocaties Integratie van desktop-, netwerk- en bedrijfsapplicaties Ingebouwde Voice Mail en DISA functionaliteit Geavanceerde Unified Messaging met behulp van de optionele systemen KX-TVM50 en TVM200 Een mobiel telefoonnummer kan als standaard toestelnummer worden aangemeld Lagere gebruikskosten Centraal management en upgrades Verbeter uw organisatie door te kiezen voor een oplossing met geavanceerde connectiviteit. Zo bent u beter beschikbaar voor iedereen, op ieder moment, op elke plaats. Uw investering > gewaarborgd Het Panasonic KX-NCP platform is modulair, flexibel en uitbreidbaar zowel in de beide technologieën als in de applicatie oplossingen die het biedt. Klaar voor de convergentie, met de garantie om uw bestaande Panasonic digitale telefoons en uw ISDN netlijnen te koppelen. Ontworpen met netwerkgebaseerde applicaties die, eens geactiveerd, uw investering snel zullen terugbetalen en dat met een minimum aan kopzorgen. Toekomstgericht ontwerp gebaseerd op open standaarden waardoor uw investering gewaarborgd is, zowel vandaag als in de toekomst. Een betaalbaar systeem met toegevoegde waarde KX-NCP systemen zijn kosteffectieve oplossingen met een overvloed aan functies, opties en snelle tools. Bijvoorbeeld, de GSM integratie helpt ondernemingen om de beschikbare werkuren en personeelleden te optimaliseren gebruikmakend van 1 telefoonnummer om medewerkers te bereiken en op de hoogte te zijn van hun bereikbaarheid en toestelstatus, waar ze zich ook bevinden. Betrouwbaarheid Voordat een Panasonic NCP de fabriek verlaat, wordt het onderworpen aan zeer strenge kwaliteitscontroles en wordt het uitgebreid getest. De NCP systemen zijn ook ontworpen voor snel en eenvoudig onderhoud. Hierdoor wordt down-time tot een absoluut minimum beperkt. Milieuvriendelijk Van productieproces tot stroomverbruik - de Panasonic KX-NCP systemen zijn milieuvriendelijk ontworpen om u te helpen uw energieverbruik te verminderen. De functionaliteiten, Mobiele integratie, Multi-site networking en andere 3rd Party applicaties kunnen mogelijks bijdragen tot vermindering van de algemene koolstofuitstoot van uw bedrijf en bovendiende reiskosten helpen drukken. Voor meer informatie over KX-NCP systemen kunt u contact opnemen met uw officiële Panasonic verdeler.

4 Gestroomlijnde bedrijfscommunicatie Panasonic NCP Unified Communications oplossingen helpen u uw bedrijfskosten te verlagen, productiviteit te verhogen en alle filialen te verbinden waar ook ter wereld. Het systeem is ontworpen om effectief elk aspect van de bedrijfscommunicatie te stroomlijnen, wat toelaat uw investering snel terug te verdienen. Multi-site networking voor flexibele communicaties NCP of Network Communication Platform, levert de nieuwste digitale networking, Voice-over-IP (VoIP) en SIP-technologie. Dit bespaart op efficiënte manier kosten tussen filialen, Multi-sites en lange afstandscommunicaties dankzij geconvergeerde Voice- en Data-netwerken. Met een NCP, kan de gebruiker de bedrijfstelefonie via een IP-netwerk centraal beheren, of in stand-alone of in netwerk verbonden systemen, van waar dan ook. Multi-site oplossingen Multi-site networking is een middel om bedrijven met meerdere vestigingen kosten te laten besparen in hun dagdagelijkse communicaties. Dit wordt mogelijk gemaakt door WANs of VPN service providers. Dit systeem is geschikt voor : SIP, H.323 en ISDN QSIG protocol. Netwerk Distributie Groep verdeeld over meerdere sites Incoming Call Distribution (ICD) verdeelt binnenkomende gesprekken over meerdere NCPs die op het netwerk zijn aangesloten. Ter verhoging van de flexibiliteit kan voor alle Netwerk ICD (NICD) groepen een gelijktijdig of vertraagd belsignaal worden geprogrammeerd. Netwerk bezetindicatie verdeeld over meerdere sites De functies Network Busy Lamp Field (BLF) of Network Direct Station Selection (NDSS) zorgen ervoor dat toestellen binnen het netwerk door meerdere NCP s kunnen gesuperviseerd worden door een gecentraliseerde netwerkoperator. Gebruikmakend van DSS-toetsen kan de telefoonoperator de status van de betreffende toestellen in de gaten houden over het ganse netwerk. Beheer op afstand via het IP Netwerk Met de NCP kunnen netwerkbeheerders op afstand elk scenario beheren of het nu een stand-alone of een Multi-site is, via een netwerk PC met de benodigde Unified Maintenance Console applicatie. Bereik en onderhoud het systeem van waar ook ter wereld.

5 PDA Softphone Draadloze telefoons IP telefoons Analoge telefoons NCP SIP telefoons Communication Assistant NCP Network Communication Platform Toegang tot Unified Communications met eender welk toestel SIP-netlijnen Met behulp van de ingebouwde SIP-netlijn interface hebben bedrijven vanaf nu de mogelijkheid om via het NCP IP-communicatiesysteem aansluiting te maken bij één van de vele op SIP-technologie gebaseerde Internet Telephony Service Providers (ITSP). Op die manier kunnen VoIP-gesprekken tegen lage kosten tot stand worden gebracht via een Managed IP-netwerk. Hoofdzetel Home Office ITSP SIP Filiaal IP netwerk (Managed QoS) Multi-site networking

6 Eindeloze mogelijkheden met een waaier aan toestellen Dankzij het nieuwe KX-NCP platform kunnen bedrijven allerlei soorten telefoons aansluiten, zoals bijvoorbeeld de stijlvolle geavanceerde IP, standaard SIP, draadloze DECT en digitale telefoontoestellen. En door ondersteuning van klassieke digitale en analoge toestellen, biedt de NCP een ruime keuze om wensen voor specifieke bedrijfscommunicatie op te lossen. NT300 serie IP-telefoon > een perfecte teamplayer De NCP platformen ondersteunen de IP-telefoons uit de KX-NT300 serie. Deze telefoons kenmerken zich door hun elegantie, intuïtie, gebruiksvriendelijkheid en comfortabel bedieningsgemak. De NT300 IP-telefoons nemen u mee naar een nieuwe dimensie van geluidservaring, productiviteit in communicatie, breedband netwerkverbindingen en klantenzorg. Deze IP-telefoons geven u de kracht van de geavanceerde NCP systemen, zodat u snel toegang krijgt tot het complete spectrum van functie- en toepassingsmogelijkheden. Deze IP-telefoons beschikken over talloze eigenschappen en dit maakt deze serie uitermate gebruiksvriendelijk. Deze IP-telefoon is bovendien voorzien van: Een grote alfanumerieke display Elektronische Self-Labelling toetsen (NT366) Bluetooth module voor draadloze headset-aansluiting (optie) Gebruiksvriendelijke navigatietoets Een 2de IP-poort voor koppeling met uw PC Dubbele hoekinstelling voor zowel bedieningspaneel als LCD display Al deze extra kenmerken zorgen voor maximaal bedieningsgemak en comfort. Integratie met uw datanetwerk (LAN) De NT300 serie IP-telefoons kunnen direct worden aangesloten op uw datanetwerk en leveren IP-telefonie functies met uitgebreide mogelijkheden en comfort die reeds hun waarde bewezen hebben bij de digitale systeemtelefoons. Een gebruiker kan snel en eenvoudig via de tweede ingebouwde LAN-poort met een PC connectie maken tot het bedrijfsnetwerk (LAN), een besparing op netwerkbekabeling. Optionele Bluetooth Module Self-Labelling toetsen Back-lit LCD display Makkelijke navigatie Regelbare hoekinstelling

7 KX-NT343 KX-NT346 Panasonic Softphone voor mobiel Wi-Fi apparaat KX-NT366 Met de Panasonic IP Softphone voor Windows Mobile -apparaten kunnen mobiele werknemers om het even waar en wanneer toegang krijgen tot uitgebreide bedrijfstelefonie op hun Windows Mobile -apparaten Panasonic IP Softphone voor Windows Mobile is een IP-telefoon softwareclient voor WiFi-enabled gebaseerde apparaten. Het biedt transparante toegang tot real-time spraak waardoor de productiviteit wordt verhoogd met de Panasonic systeemfuncties, zoals o.a. gesprekken voeren en doorverbinden en Multi-Party conferentiegesprek opzetten. Kortom, alle denkbare voordelen in een draagbaar apparaat. De software helpt u gesprekken te beheren en biedt toegang tot de verkorte kieslijst en andere persoonlijke gespreksfuncties. *Noot: Optionele PDA of mobiele telefoon is vereist Ondersteuning van SIP-telefoons* > u hebt de keuze Met ingebouwde ondersteuning van de nieuwste SIP-technologie kan het KX-NCP systeem SIP standaardtoestellen ondersteunen. Bedrijven kunnen nu de Panasonic KX-HGT100 SIP telefoon gebruiken of een andere standaard SIP-telefoon naar eigen keuze. Zowel interne medewerkers als thuiswerkers kunnen zich op deze manier via een IP breedband verbinding connecteren met de bedrijfstelefonie, ongeacht hun locatie. * Raadpleeg een Panasonic verdeler voor meer informatie.

8 KX-DT333 KX-DT343 KX-DT346 Geavanceerde digitale systeemtoestellen De Panasonic KX-DT300 serie omvat geavanceerde systeemtoestellen ontwikkeld voor zakelijke gebruikers die een reeks functierijke telefoontoestellen nodig hebben om te voorzien in de altijd veranderende zakelijke behoeften. Deze gebruiksvriendelijke, state-of-the-art bedrijfstelefoontoestellen zijn ontworpen voor effectieve dagelijkse communicatie. Ergonomisch ontworpen met mogelijkheden en functies ter verbetering van de dagelijkse productiviteit. Bovendien zijn deze toestellen uitermate geschikt voor allerhande toepassingen, zoals bijvoorbeeld contact center agents, telefonie in hotelkamers, gebruik makend van geavanceerde software applicaties met ondersteuning van een reeks bedrade en draadloze headsets (Bluetooth ). Voornaamste functies Handenvrij bellen met draadloze Bluetooth headset * 1 Wit verlichte display * 1 Dubbele hoekinstelling * 2 *1 Optioneel: Niet beschikbaar op de KX-DT333 en KX-DT321 *2 Optioneel: Niet beschikbaar op de KX-DT321

9 Bluetooth Module * 1 Bericht/Belsignaal indicator 6 of 3 regels 24-tekens display Headsetaansluiting Aansluiting voor additionele toetsenconsole *3 Page-toets voor programmering (in totaal 4 pagina s) Navigatietoets Programmeerbare toetsen *3 / Self Labelling toetsen *2 De toetsen met rode/groene LED s zijn programmeerbare toetsen. De LCD displays zijn de Self Labelling toetsen * 1 KX-NT307. Optie. Voor alle modellen behalve KX-NT321/DT321 * 2 Optioneel. KX-NT366 * 3 Optioneel. KX-NT343 / NT346, KX-DT333 / DT343 / DT346 Foto: Model KX-NT366. De uitvoering kan per model verschillend zijn. Digitale systeemtelefoons IP systeemtelefoons KX-DT346 KX-DT343 KX-NT366 KX-NT346 KX-DT333 KX-DT321 KX-NT343 KX-NT321 KX-DT303 KX-DT390 KX-NT303 KX-NT305

10 Productiviteitsverhogende applicatie voor persoonlijk gebruik Computers zijn vandaag de dag een essentieel instrument om zaken te doen, Panasonic heeft het Network Communication Platform ontwikkeld om naadloos te integreren met geavanceerde softwareapplicaties voor een verbeterde bedrijfsefficiëntie. Communication Assistant applicatiesoftware De Panasonic Communication Assistant applicatiesoftware is een zeer gebruiksvriendelijke pc-gebaseerde suite dat Point & Click telefonie combineert met de status op het scherm op basis van aanwezigheid, beschikbaarheid, integratie met Microsoft Outlook en integratie met populaire TAPI CRM software. En daarenboven een verscheidenheid aan instrumenten voor de samenwerking, vereenvoudiging en verbetering van Real-Time communicatie voor zakelijke telefoniegebruikers. Ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De Communication Assistant kan worden ingezet zonder de noodzaak van een externe 3rd party server, waardoor het een ideale oplossing is voor kleine tot middelgrote bedrijven met beperkte IT-middelen. Een verbetering op alle gebied Communication Assistant Suite bevat: Type Communication Assistant Basic Communication Assistant Pro Communication Assistant Supervisor Voice Mail Assistant Module Doel Point en Click Unified Communications voor kantoor- of thuiswerkers. Point en Click Unified Communications voor kantoor- of thuiswerkers. Geeft gebruikers in Real-Time toestelstatus overzicht. Supervisors kunnen alle gesprekken van de medewerkers monitoren. Maakt Unified Messaging mogelijk. Voordelen Helpt u een visuele controle te houden van al uw gesprekken op pc. Helpt u een visuele controle te houden van al uw gesprekken op pc. U blijft op de hoogte van de bereikbaarheid van de collega s op verschillende locaties. Geeft een overzicht van alle telefoonactiviteiten in een groep. Hiermee kunnen gebruikers hun voic berichten beluisteren met bediening vanaf hun PC en het bericht doorsturen naar andere gebruikers als een.wav bestand. Met de Communication Assistant in combinatie met het KX-NCP platform kunnen bedrijven Unified Communications implementeren waardoor de productiviteit verhoogd wordt. CA Pro CA Basic Mobiele werker met softphone Kantoorwerknemers VM Assistant CA Supervisor Medewerker behandelt Voice Mail berichten Supervisor ondersteunt de teamleden

11 Communication Assistant > VM Assistant Met VM Assistant heeft u Unified Messaging functionaliteit, die gebruikers in staat stelt om de berichten op te halen in de volgorde waarin ze de prioriteit leggen, dit bij alle voic berichten die voor hen zijn achtergelaten. Bij bedrijven die gebruik maken van de optionele geavanceerde KX-TVM Voice Messaging oplossing, kunnen Communication Assistant gebruikers hun voic berichten visueel beheren met Voice Mail Assistant. VMA kan rechtstreeks worden gestart vanuit de Communication Assistant via het berichten icoon. Door het gebruik van VM Assistant kan de gebruiker: Voic berichten visueel in een lijst zien Berichten overslaan, voorruit- en terugspoelen in stappen van 4 seconden Afspeelsnelheid aanpassen Berichten afspelen en pauzeren Berichten wissen Voice Mailbox instellingen wijzigen Berichten naar een PC exporteren Bericht via versturen Terugbelfunctie naar de persoon die een bericht heeft achtergelaten Communication Assistant IP Softphone Met de Panasonic Communication Assistant IP Softphone kunnen mobiele medewerkers, verkoops- en servicemedewerkers, en alle andere medewerkers via hun computer toegang krijgen tot Unified Communications. Om de IP Softphone te activeren, heeft de gebruiker slechts een toegewezen internetverbinding nodig om zich op het IP-bedrijfsnetwerk aan te sluiten. Alle medewerkers kunnen centraal aangesloten worden op de KX-NCP, wat leidt tot meer productiviteit en kostbesparende VoIP communicatie. Integratie met Microsoft Outlook Communication Assistant integreert naadloos met Microsoft Outlook, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen bellen naar telefoonnummers in de contactenlijst en inkomende oproepen ontvangen met een pop-up. Een werkbalk verschijnt in Outlook, en verleent toegang tot de geavanceerde telefoonfuncties. PC Console PC Console verschaft aan operatoren een krachtig hulpmiddel om gespreksafhandeling, efficiëntie en klantenservice te verbeteren. Op het computerscherm toont PC Console gespreksinformatie, zelfs voordat de telefoniste het gesprek in behandeling heeft genomen. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welke oproepen belangrijk zijn. De operator kan snel zien welke toestellen in gesprek zijn en welke vrij zijn, moeiteloos gesprekken doorverbinden en snelle toegang hebben tot krachtige functies. Met de Drag & Drop functie volstaat louter aanwijzen en klikken om verder te gaan met de afhandeling van andere gesprekken. Integratie met bedrijfsapplicaties De KX-NCP ondersteunt Computer Telephony Integration (CTI), waardoor telefonie en computers samenwerken voor een betere productiviteit in combinatie met krachtige pc-software. Het systeem ondersteunt IP-gebaseerde CTI integratie via twee standaarden: 1. Telephony Application Programming Interface (TAPI) 2. Computer Supported Telecommunications Applications (CSTA) Door het samengaan van TAPI en CSTA interfaces richting bedrijfsapplicaties, kunnen bedrijven integreren met op de markt beschikbare 3rd Party software toepassingen die tegemoetkomen aan alle zakelijke verwachtingen eigen aan de sector.

12 Draadloze oplossing voor professionele mobiliteit Bedrijven kunnen de beschikbaarheid van hun medewerkers verhogen en klantenservice verbeteren door toegang te verschaffen tot draadloze telefonie zonder grenzen Mobiele GSM integratie met maximale bereikbaarheid Mobiele telefoons zijn voor het zakenleven een dringende noodzaak. De NCP ondersteunt de nieuwste technologie voor integratie van mobiele telefoons en kan gesprekken die bestemd zijn voor een kantoortoestel tegen een lager vast tarief doorschakelen naar een mobiele telefoon. De gesprekken kunnen vervolgens terug worden doorverbonden naar een intern telefoontoestel of een Voice Mailbox. Via de mobiele telefoons kunnen uw klanten ook rechtstreeks worden opgebeld via de netlijnen van het bedrijf. De klant ziet in dat geval geen mobiel telefoonnummer op zijn toesteldisplay verschijnen. Hiermee brengt Panasonic de oplossing voor gecentraliseerde communicatie. Mobiele telefoonnummers kunnen zelfs worden geïntegreerd in ICD-groepen, zodat het belsignaal van het systeemtoestel én de GSM( s) zullen overgaan als er een gesprek binnenkomt, wat een snelle reactie mogelijk maakt en de bereikbaarheid verbetert d.m.v. 1 enkel telefoonnummer. Multi-cellulaire draadloze DECT oplossing voor een grotere mobiliteit De Panasonic draadloze oplossing laat toe uw gesprekken te voeren via DECT handsets terwijl u zich in het kantoor verplaatst. Met de Wireless XDP functie genieten de gebruikers dezelfde functies als hun vaste telefoontoestel. Het Multi-cellulaire DECT systeem biedt automatische overgang tussen de geïnstalleerde celstations, en zorgt daarom voor een betrouwbare mobiele bereikbaarheid, zelfs in grotere gebouwen. Binnenkomende berichten en oproepen makkelijk zichbaar Makkelijk bellen in het donker Duidelijk afleesbaar LCD scherm Hoofdtelefoonaansluiting voor handenvrij bellen Spatwater- en stofbestendig

13 Elegant, handig en duurzaam: de professionele DECT toestellen Met de verschillende DECT modellen van Panasonic : Basic, Business Compact en Tough (ideaal voor ruwere werkomgeving) haalt u de juiste mobiele telefoonoplossing voor uw onderneming in huis. De KX-TCA256 combineert compacte afmetingen, lichtgewicht en duurzaamheid. Dit toestel beschikt over talloze functionaliteiten. De KX-TCA155 is de juiste keuze voor gebruikers die goede, degelijke prestaties willen tegen een lagere kostprijs. De handset KX-TCA355 is in een extra robuuste uitvoering die strikt voldoet aan de stof en spatwater bestendigheidsstandaard IP54. 6 regels, blauw verlicht LCD display Verlichte toetsen Meertalige display Handenvrij Programmeerbare soft-toetsen Ondersteunt PBX functies Telefoonboek voor 200 nummers Aansluiting voor headset 9 ringtonen 10 programmeerbare snelkiestoetsen Trilfunctie * 1 Vergadermodus * 1 Spatwater- en stofbestendig IP54* 2 KX-TCA155 Standard Model KX-TCA256 Business Compact Model KX-TCA355 Tough Type Model * 1 KX-TCA355 en KX-TCA256 * 2 enkel bij KX-TCA355 Geniet van probleemloze mobiliteit, ongeacht uw ondernemingsbehoeften Of het nu op kantoor, in een fabriek, in een supermarkt of in ander type bedrijf is, het Multi-cellulaire DECT systeem levert betrouwbare communicatietechnologie voor als u uw werkplaats verlaat. Uiteraard blijft u onafgebroken in contact met uw collega s en klanten. Door de integratie van mobiele telefoons kan communicatie steeds verder worden uitgebreid. Open wegen tot communicatie, draadloos en kristalhelder stemgeluid. Voortaan kunt u overal uw klanten te woord staan en elke zakelijke opportuniteit aangrijpen waar u zich ook bevindt. Uitbreiding van het draadloze bereik Het NCP-platform laat draadloze communicatie toe verspreid over een groot bereik dankzij krachtige repeaters en multi-kanaal celstations. Het systeem biedt automatische overgang (hand-over) tussen de geïnstalleerde celstations en zorgt daarom voor een betrouwbare mobiele bereikbaarheid, zelfs in grotere gebouwen. KX-A272 Repeater KX-TDA0141 Celstation (2 kanalen) KX-TDA0158 Celstation (8 kanalen)

14 Geavanceerde Voice Mail oplossing Het geavanceerde Voice Mail systeem biedt een gebruiksvriendelijke interface ter vereenvoudiging van uw zakelijke communicatie door middel van efficiënte gespreksdistributie naar de juiste afdeling of medewerker. Bovendien zorgen de Voice Mailboxen voor ontvangst van oproepen tijdens piekmomenten wat resulteert in hogere productiviteit en optimale klantenservice. De NCP platformen bieden drie verschillende Voice Mail-oplossingen: 1. Ingebouwde oplossing: ESVM ingebouwde 2-kanaals Enhanced Simple Voice Messaging systeem. 2. Optionele oplossing: ESVM2 (optie: KX-TDA0192) of ESVM4 (optie: KX-TDA0194). De ESVM-kaarten kunnen berichten opnemen, zodat u er zeker van bent dat uw klanten naar de juiste bestemming worden gerouteerd, altijd vriendelijk worden verwelkomd en correct worden behandeld. Deze optionele kaarten kunnen op drie manieren worden geconfigureerd : a) SVM modus: Uitsluitend voor standaard Voice Mail functies. b) MSG modus: Voor DISA functies en het sturen van opgenomen uitgaande berichten. De MSG modus ondersteunt ook integratie van mobiele telefoons, zodat deze als kantoortelefoons kunnen worden gebruikt. c) SVM + MSG modus: Biedt klanten zowel DISA als standaard Voice Mail functies. Bedrijven kunnen ook geluidsbestanden van hoge kwaliteit (8kHz, 16 bit.wav file) uploaden die als uitgaande boodschap kunnen worden afgespeeld, geschikt voor diverse toepassingen. 3. Externe oplossing: Sommige bedrijven hebben behoefte aan nog meer mogelijkheden dan de ESVM-kaarten al bieden. In dat geval kunnen zij overstappen naar de externe optionele KX-TVM50 of KX-TVM200 Voice Mail oplossingen. Deze omvatten het complete pakket professionele Voice Mail functionaliteiten. Voice Mail ESVM ESVM2 (KX-TDA0192) ESVM4 (KX-TDA0194) TVM50 TVM200 Type Ingebouwd Optioneel Optioneel Extern Extern Capaciteit 125 berichten, 120 Minuten 250 berichten,120 Minuten 2 x 250 berichten,120 Minuten 4 uur - 8 uur 1000 uur Enhanced Simple Voice Mail (ESVM) Met de optionele ESVM-kaarten kunnen de volgende hoofdfuncties worden geïmplementeerd: Voice mail services voor één toestelgebruiker en meerdere groepen Gespreksroutering d.m.v. gesproken berichten Transfer vanuit de mailbox naar MSG modus Auto-Attendant (boomstructuur) met gepersonaliseerde uitgaande berichten (OGM) Berichten voor gesprekken in wachtstand Detectie van beëindiging van netlijngesprekken Ondersteuning van mobiele telefoons

15 Unified Messaging met de KX-TVM > hoofdkenmerken: De KX-TVM50/TVM200 biedt talloze geavanceerde voice mail functies, zoals: Single of Multi-Site gecentraliseerde Voice Mail service Uitgebreide Auto-Attendant (boomstructuur) service E-Messaging (u wordt gewaarschuwd per met het betreffende voicebericht als bijlage) Interview service Voice Mail menu op LCD van systeemtoestellen voor meer bedieningsgemak Aankondiging van de naam van de beller Begroeting op basis van nummeridentificatie / CLIP Call Screening Gesprekken opnemen Holiday service Meertalige stembegeleiding (Voice Prompts) Fax-detectie /-routering De KX-TVM50 en KX-TVM200 in combinatie met de KX-NCP levert Panasonic een nieuwe dimensie op het gebied van Unified Messaging, dit helpt uw bedrijf in het bereiken van hogere productiviteit.

16 Call Center oplossing Het KX-NCP platform wordt geleverd met een ingebouwde vooruitstrevende Call Center-oplossingen. Flexibel genoeg voor de meeste communicatiebehoeften van klanten, leveren deze ingebouwde oplossingen een verbetering van de individuele productiviteit, zichtbaarheid van de groepscommunicatie, efficiënte routering naar de juiste afdeling, desk- of verkoopsteams. Bovendien kunnen optionele ACD rapporteringsmodules worden ingezet voor gedetailleerde analyses. Voorzien van Call Center functies Ongeacht de grootte van uw onderneming, is een efficiënte en professionele afhandeling van telefoongesprekken een belangrijke sleutelfactor voor zakelijk succes. Panasonic biedt meerdere oplossingen voor kleine tot middelgrote Call Centers om op die manier de beperkte beschikbare middelen, optimaal aan te wenden. De volgende Call Centerfuncties zijn geïntegreerd in het NCP platform dat in samenwerking met de Communication Assistant suite de meeste informele verwachtingen van Call Center zal inlossen: Ingebouwde Call Center functies Intelligente en Automatische gespreksroutering Flexibele routering naar toestelgroepen VIP gespreksroutering Automated Attendant Wachtstandfunctie met verwelkomingsboodschap Hot Desking Wachtrijcontrole door supervisor Niveaucontrole en rapportage door supervisor Bovendien zijn de oplossingen uitbreidbaar om te voldoen aan de eisen van meer complexe Call Centers in combinatie met beschikbare CTI software op de markt. Intelligente gespreksdistributie De NCP ondersteunt Incoming Call Distribution (ICD) groepen de bouwstenen voor Call Center functionaliteit. Gesprekken die bij een ICD-groep binnenkomen kunnen worden gedistribueerd naar de medewerkers d.m.v. verschillende gespreksdistributie methodes. Wanneer alle medewerkers in gesprek zijn, kunnen andere binnenkomende gesprekken in een wachtrij worden geplaatst. De medewerkers kunnen ook aan meerdere ICD-groepen worden toegewezen. Hierdoor is ook een kleine groep medewerkers in staat om alle gesprekken af te handelen en blijft het Call Center flexibel. Agent functies Het systeem ondersteunt uitgebreide standaard callcenter functies. Medewerkers kunnen efficiënter werken met behulp van de ingebouwde functies, samen met de Communication Assistant software. De volgende geavanceerde functies helpen de productiviteit van de medewerker te vergroten alsook de algemene bedrijfsproductiviteit : Log-in/Log-uit/Wrap-up functies Gesprek parkeren/ophalen bij andere medewerkers Klantenfiches oproepen (CRM integratie)

17 Supervisor functies Met de ingebouwde Call Center Supervisor functies van de NCP kan een instant overzicht worden behouden op het management en de afhandeling van gesprekken in de wachtrij. De supervisor kan de status van elk toestel in de gaten houden en ook op afstand een zojuist uitgelogd toestel weer inloggen, of omgekeerd, door simpelweg op de betreffende DSS-toets van zijn toestel te drukken. Bovendien kunnen via het supervisortoestel, een systeemtoestel met 6 regels display, ook belangrijke aspecten van gespreksgegevens worden gecontroleerd, zoals : Het aantal afgehandelde gesprekken De gemiddelde wachttijd Gemiste oproepen Supervisor functies zijn : Groepsgesprek monitoring Groepsgesprek rapportering Medewerkers op afstand in- en uitloggen Stil meeluisteren Gespreksovername Langste wachttijd De weg naar geavanceerde Call Center oplossingen Bedrijven die behoefte hebben aan geavanceerde Call Center functionaliteiten kunnen gebruik maken van de optionele ACD Report Server (KX-NCV200). Hiermee kunnen bedrijven die te maken hebben met verschillende afdelingstakken voor klantenservice, en ook Call Centers, voordeel halen uit verfijnde controlefuncties, gedetailleerde gegevens en analyses, uitvoerige rapporten en kunnen de resultaten duidelijk in beeld worden gebracht. Met een Panasonic NCP platform hebben Call Center gebruikers een duidelijke keuze en uitbreidingsmogelijkheden voor hun Call Center activiteit. Bovendien kunnen ze een meerwaarde geven met de optionele NCV200 ACD Report Server of een ander 3rd Party oplossing.

18 KX-NCP - Unified Communications oplosssingen in een wereld van netwerken Voor de meeste bedrijven is persoonlijk contact met de klant een belangrijke factor voor succes. Het telefoonsysteem vormt de spil van alle communicatie, ongeacht hoe het tot stand wordt gebracht : via IP, via traditionele telefonie of via draadloze technologie. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van doorslaggevende betekenis. Panasonic levert toepassingen en oplossingen die aan al uw zakelijke behoeften beantwoorden. Hotelfunctie De hotelsector heeft behoefte aan telecommunicatiesystemen die flexibel, voordelig en makkelijk in gebruik zijn, met maximale betrouwbaarheid en die op ieders wensen kunnen worden aangepast. De mogelijkheid van PC-integratie, waardoor facturen en systeemmanagement kunnen worden uitgevoerd, is tevens een vereiste in deze sector. De Panasonic NCP systemen zijn perfect uitgerust met de juiste hotelfunctionaliteiten. Gezondheidszorg Alle telecommunicatiesystemen in ziekenhuizen en verzorgingsoorden moeten in eerste instantie afgestemd zijn op de doelgroep. Panasonic NCP systemen bieden op maat gemaakte oplossingen die geïntegreerd kunnen worden met verzorgingsadministratie-software en alarmsystemen. Een investering waardoor u verzekerd bent van flexibele technologie met toekomstgarantie. Medische sector Om ook in een medische omgeving effectief en comfortabel te kunnen werken, is het nodig dat telecommunicatiesystemen naadloos aansluiten op de behoeften binnen deze sector. Panasonic zorgt voor alle communicatiebehoeften die patiënten en artsen hebben, waardoor zij zich kunnen richten op het herstel. Panasonic biedt een eenvoudige integratie met superieure technologie waardoor het zorgen uit handen neemt. Klantenservices Natuurlijk wilt u de allerbeste zijn als het gaat om klantenservice, maar als u vandaag de beste bent, bent u dat morgen dan nog steeds? Panasonic biedt servicegerichte oplossingen, die kunnen worden uitgebreid om nu èn in de toekomst aan de wensen van uw klant te voldoen. Administratieve sector De administratieve sector beschouwt zich tegenwoordig meer dan ooit als dienstverlener. Zij moeten hun diensten kost wat kost uitvoeren ondanks de toenemende druk op de kosten vanuit de overheid. Panasonic biedt dergelijke instellingen een oplossing waarmee kosten perfect kunnen worden bijgehouden en gecontroleerd. Productieomgeving Zowel hoge flexibiliteit, efficiënt gebruik en maximale betrouwbaarheid en aanpassingsvermogen voor wat betreft persoonlijke wensen, zijn belangrijke criteria waaraan communicatiesystemen moeten voldoen. De Panasonic NCP overtreft hierin alles, omdat deze zijn ontworpen met handels- en productieondernemingen in gedachten. Met haar ultramoderne vormgeving en mogelijkheden die voorbereid zijn op de toekomst, ervaart u een nieuw kaliber van efficiënte communicatie.

19 Vormgeving Klanten investeren graag in kwalitatieve producten, maar die ook fraai van ontwerp zijn en zich presenteren in een schitterende omgeving. Hetzelfde geldt voor uw telecommunicatiesysteem. Als het door Panasonic is gemaakt, kunt u er zeker van zijn dat zorgvuldig rekening is gehouden met deze belangrijke aspecten. Logistiek Logistiek vereist probleemloze en betrouwbare informatieoverdracht. Om die reden hebben logistieke ondernemingen speciale wensen als het neerkomt op hun communicatiesystemen. Met de mogelijkheid voor integratie in moderne CRM-systemen en draadloze technologie, kunnen Panasonic systemen nu, morgen en in de toekomst - de drijvende kracht worden van uw bedrijf. Rechtsgebied Ook rechtbanken, advocatenkantoren, notarissen, procureurs, etc. stellen specifieke eisen wanneer het aankomt op beroepsmatige communicatie. Zo wil een advocaat wellicht het gesprek met zijn cliënt opnemen of moet de gespendeerde tijd aan telefoongesprekken gefactureerd worden. Een rechtsgebouw wil bijvoorbeeld IP-(bewakings)-camera s bij haar ingangen installeren. De Panasonix NCP komt tegemoet aan hun unieke communicatiebehoeften en doet dat alles en nog veel meer op een kostenbesparende manier. Verkoopsector In deze hedendaagse wereld vol concurrentie, is persoonlijk contact belangrijk voor de klant. Klanttevredenheid, maximale flexibiliteit en toegankelijkheid zijn de cruciale leidraad in deze sector. Met een Panasonic NCP wordt alles wat u nodig heeft standaard meegeleverd met elk systeem.

20 Design en specificaties onder voorbehoud van wijzigingen. Gedrukt in België.

ELK DETAIL BELANGRIJK. KX-TDE100/200 en KX-NCP500/1000 Unified Communication Oplossingen

ELK DETAIL BELANGRIJK. KX-TDE100/200 en KX-NCP500/1000 Unified Communication Oplossingen ELK DETAIL KX-TDE100/200 en KX-NCP500/1000 Unified Communication Oplossingen Unified Communication platformen zijn geavanceerde communicatie oplossingen die worden ontworpen om ondernemingen door Unified

Nadere informatie

ELK DETAIL IS BELANGRIJK. KX-TDE en KX-NCP Unified Communication oplossingen

ELK DETAIL IS BELANGRIJK. KX-TDE en KX-NCP Unified Communication oplossingen ELK DETAIL KX-TDE en KX-NCP Unified Communication oplossingen Door middel van slimme en gebruiksvriendelijke vaste en draadloze apparaten staan Unified Communication platformen altijd en overal toegang

Nadere informatie

Netwerk Communicatie Platform. KX-NCP500 en KX-NCP1000 Unified Communication Oplossingen ELK DETAIL IS BELANGRIJK

Netwerk Communicatie Platform. KX-NCP500 en KX-NCP1000 Unified Communication Oplossingen ELK DETAIL IS BELANGRIJK Netwerk Communicatie Platform KX-NCP500 en KX-NCP1000 Unified Communication Oplossingen Netwerk Communicatie Platforms (NCP) zijn geavanceerde communicatie oplossingen die zijn ontworpen om ondernemingen

Nadere informatie

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen

DETAIL ELK IS BELANGRIJK. Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten. Telefoontoestellen. Panasonic PBX platformen ondersteunen ELK Eindeloze mogelijkheden met een breed scala aan apparaten Panasonic PBX platformen ondersteunen DETAIL de stijlvolle en intuïtieve Digitale-, IP-, SIPen draadloze DECT telefoons. Met ondersteuning

Nadere informatie

Platform voor IP Telecommunicatie Pure IP PBX

Platform voor IP Telecommunicatie Pure IP PBX Platform voor IP Telecommunicatie Pure IP PBX Panasonic KX-TDE Pure IP PBX-centrales zijn hoogstaande communicatieplatforms voor IP-netwerkomgevingen. KX-TDE is het antwoord voor convergentie en ondersteunt

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

Always more than you expect Panasonic. telefoontoestellen

Always more than you expect Panasonic. telefoontoestellen Always more than you expect Panasonic telefoontoestellen DIGITALE TELEFONIE De digitale telefoons uit de DT300-serie bieden geavanceerde productiviteitsfuncties, zoals een groot display, Bluetooth-headsetopties

Nadere informatie

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing Hybride IP Telecommunicatie Systemen De intelligente communicatieoplossing Het IP-Enabled KX- TDA Telecommunicatie Platform: Investeren in een telecommunicatiesysteem vereist inzicht in zakelijke communicatiebehoeften.

Nadere informatie

DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF

DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF DE OPLOSSING DIE MEEGROEIT MET UW BEDRIJF KX-NS700 GEÏNTEGREERD COMMUNICATIEPLATFORM MEER FLEXIBILITEIT, BETERE COMMUNICATIE CONNECTING YOUR FUTURE LAGERE KOSTEN GROTERE TEVREDENHEID VERBETERDE EFFICIËNTIE

Nadere informatie

KX-NCP500/1000-BROCHURE ELK GESPREK GESPREK IS BELANGRIJK

KX-NCP500/1000-BROCHURE ELK GESPREK GESPREK IS BELANGRIJK KX-NCP500/1000-BROCHURE LK ELK GESPREK IS BELANGRIJK P GESPREK UNIFIED COMMUNICATIONS VERBETERD EN VEREENVOUDIGD De Panasonic-netwerkcommunicatieplatforms (KX-NCP) zijn geavanceerde zakelijke communicatieoplossingen

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

GROTERE FLEXIBILITEIT

GROTERE FLEXIBILITEIT GROTERE FLEXIBILITEIT HOGERE COMMUNICATIEKWALITEIT KX-NS700 GEÏNTEGREERD COMMUNICATIEPLATFORM CONNECTING YOUR FUTURE LAGERE KOSTEN GROTERE TEVREDENHEID VERBETERDE EFFICIËNTIE KIES HET SLIMME HYBRIDE PBX-SYSTEEM

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

SPECSHEET HOSTED VOIP

SPECSHEET HOSTED VOIP SPECSHEET HOSTED VOIP PC Consultance levert de volgende diensten: Systeembeheer Reparaties Telefonie Netwerken Consultancy Detachering ADSL Kabelinternet GSM Telefonie Wireless netwerken Verkoop Software

Nadere informatie

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier!

Tijd om over te stappen naar. IP Telefonie. De toekomst van IP Telefonie begint hier! Ast i um Tijd om over te stappen naar IP Telefonie De toekomst van IP Telefonie begint hier! Astium Hogere klanttevredenheid, meer productiviteit en lagere kosten Meer flexibiliteit en gebruikersgemak

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Hosted VoIP biedt bedrijven namelijk een bijoznder professioneel

Nadere informatie

ALWAYS MORE THAN YOU EXPECT. COMMUNICATIONS ASSISTANT v4 DIRECTE AANWEZIGHEIDS- EN BESCHIKBAARHEIDINFORMATIE VERBETER PRODUCTIVITEIT EN SAMENWERKING

ALWAYS MORE THAN YOU EXPECT. COMMUNICATIONS ASSISTANT v4 DIRECTE AANWEZIGHEIDS- EN BESCHIKBAARHEIDINFORMATIE VERBETER PRODUCTIVITEIT EN SAMENWERKING ALWAYS MORE THAN YOU EXPECT COMMUNICATIONS ASSISTANT v4 DIRECTE AANWEZIGHEIDS- EN BESCHIKBAARHEIDINFORMATIE VERBETER PRODUCTIVITEIT EN SAMENWERKING COMMUNICATIONS ASSISTANT VERSIE 4 Het Panasonic Communication

Nadere informatie

KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN

KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN Volledige communicatie voor uw bedrijf Alcatel OmniPCX Office SPRAAK, INTERNET DE COMMUNICATIEOPLOSSING ALLES WAT U NODIG HEEFT IN ÉÉN PAKKET U staat aan het hoofd van

Nadere informatie

IP Communications Platform

IP Communications Platform IP Communications Platform De belofte van convergentie waargemaakt Communicatie is voor iedere organisatie van groot belang en vindt op ieder denkbaar niveau plaats (persoonlijk, tussen afdelingen en door

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

COMMUNICATIE OP EEN NIEUW NIVEAU. Telefoontoestellen van Panasonic

COMMUNICATIE OP EEN NIEUW NIVEAU. Telefoontoestellen van Panasonic COMMUNICATIE OP EEN NIEUW NIVEAU Telefoontoestellen van Panasonic HANDSETS VOOR EXCELLENTE COMMUNICATIE Uitzonderlijke geluidskwaliteit en bewezen betrouwbaarheid Intuïtief, stijlvol, gebruikersvriendelijk

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met

Cloud telephony. om zo. kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken. in samenwerking met Cloud telephony om zo kostenbesparend en efficiënt mogelijk te werken in samenwerking met cloud telephony Waarom OZMO cloud telephony? Om zo nooit voor verrassingen te komen staan U betaalt een vast bedrag

Nadere informatie

PANAS PREMIUM PARTNER

PANAS PREMIUM PARTNER Trotse partner van Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale Met het 3CX Phone System kunt u bellen via Microsoft Windows op uw PC/laptop, uw bureautoestel of de mobiele app op uw smartphone. Vanaf

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Panasonic toestellen prijslijst

Panasonic toestellen prijslijst ART.NR. OMSCHRIJVING B.A.P. PANASONIC DIGITALE SYSTEEMTOESTELLEN TBV TDA/TDE EN NCP 10.19.708 Panasonic KX-DT321 wit Digitaal systeemtoestel met handsfree, 105,00 headsetaansluiting en 8 vrij programmeerbare

Nadere informatie

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing

Hybride IP Telecommunicatie Systemen. De intelligente communicatieoplossing Hybride IP Telecommunicatie Systemen De intelligente communicatieoplossing Het IP-Enabled KX- TDA Telecommunicatie Platform: Investeren in een telecommunicatiesysteem vereist inzicht in zakelijke communicatiebehoeften.

Nadere informatie

UNIVERGE IP en digitale desktop toestellen. Maakt de belofte van UNIVERGE 360 waar

UNIVERGE IP en digitale desktop toestellen. Maakt de belofte van UNIVERGE 360 waar UNIVERGE IP en digitale desktop toestellen Maakt de belofte van UNIVERGE 360 waar Keuzevrijheid UNIVERGE toestellen geven de vrijheid om uw platform- en telefonieapplicaties af te stemmen op specifieke

Nadere informatie

Digitaal Super Hybride Systeem KX-TD612

Digitaal Super Hybride Systeem KX-TD612 Digitaal Super Hybride Systeem KX-TD62 Een nieuwe digitale telefooncentrale die perfect aansluit op uw huidige en toekomstige communicatiebehoeften. De KX-TD62 biedt geavanceerde functionaliteiten; datgene

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

iphone Softphone App voor het Vox DaVo IP Systeem

iphone Softphone App voor het Vox DaVo IP Systeem iphone Softphone App voor het Vox DaVo IP Systeem (Vox DaVo Small IP of Vox DaVo Large IP) Installatie en gebruikershandleiding Vox DaVo iphone App Handleiding Veranderingen aan de specificaties zijn voorbehouden.

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. En niet zonder reden. Hosted VoIP biedt bedrijven een bijzonder

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

Gigaset Pro. Gigaset Pro systemen Gigaset T300 Pro

Gigaset Pro. Gigaset Pro systemen Gigaset T300 Pro 15 15 2 2 Gigaset Pro systemen Gigaset T300 Pro De T300 PRO is het ideale, zeer efficiënte en flexibele telefoonsysteem voor kleine ondernemingen. Gebruikers kunnen uit verschillende lijnen kiezen: vaste

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie

COMpact 3000 analog ref. 213-51021

COMpact 3000 analog ref. 213-51021 COMpact 3000 analog ref. 213-51021 Veelzijdigheid tegen een lage prijs Met de nieuwe COMpact 3000 analog voor SOHO toepassingen (small office / home office) en privéwoningen bewijst Auerswald dat een kleine

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

PANASONIC NS1000 SIP BUSINESS COMMUNICATIESERVER. Always more than you expect MET HD-KWALITEIT EN ON-DEMAND CAPACITEITSUITBREIDINGEN

PANASONIC NS1000 SIP BUSINESS COMMUNICATIESERVER. Always more than you expect MET HD-KWALITEIT EN ON-DEMAND CAPACITEITSUITBREIDINGEN Always more than you expect PANASONIC NS1000 SIP BUSINESS COMMUNICATIESERVER MET HD-KWALITEIT VOLLEDIGE, TRANSPARANTE NETWERKFUNCTIES EN ON-DEMAND CAPACITEITSUITBREIDINGEN DE NS1000 IN EEN OOGOPSLAG Communicatieserver

Nadere informatie

PANASONIC NS1000 SIP BUSINESS COMMUNICATIESERVER. Always more than you expect MET HD-KWALITEIT EN ON-DEMAND CAPACITEITSUITBREIDINGEN

PANASONIC NS1000 SIP BUSINESS COMMUNICATIESERVER. Always more than you expect MET HD-KWALITEIT EN ON-DEMAND CAPACITEITSUITBREIDINGEN Always more than you expect PANASONIC NS1000 SIP BUSINESS COMMUNICATIESERVER MET HD-KWALITEIT VOLLEDIGE, TRANSPARANTE NETWERKFUNCTIES EN ON-DEMAND CAPACITEITSUITBREIDINGEN DE NS1000 IN EEN OOGOPSLAG Communicatieserver

Nadere informatie

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT WAT IS VOIP? VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote

Nadere informatie

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen

Xelion Phone System. Zo wil iederéén bellen Xelion Phone System Zo wil iederéén bellen Ultramoderne telefooncentrale met ultiem gebruiksgemak Xelion Phone System is een ultramoderne VoIP-telefooncentrale van Nederlandse bodem die met passie en

Nadere informatie

EuropeTelecom. tiptel 6000 business. De toekomstgerichte communicatieoplossing voor elke onderneming die via analoog, ISDN of IP wil bellen

EuropeTelecom. tiptel 6000 business. De toekomstgerichte communicatieoplossing voor elke onderneming die via analoog, ISDN of IP wil bellen tiptel 6000 business De toekomstgerichte communicatieoplossing voor elke onderneming die via analoog, ISDN of IP wil bellen tiptel 6000 business Toekomstgericht Voordelig bellen via een VoIP-provider (SIP)

Nadere informatie

SOPHO IPC 100. De vooruitstrevende IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties

SOPHO IPC 100. De vooruitstrevende IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties SOPHO IPC 100 De vooruitstrevende IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties... sense en simplicity in de wereld van de bedrijfscommunicatie Sense en simplicity De technologie

Nadere informatie

IP Businessmanager bedienpost

IP Businessmanager bedienpost IP Businessmanager bedienpost mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip telefonie

Nadere informatie

Waar spraak en beeld samenkomen. KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon

Waar spraak en beeld samenkomen. KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon Waar spraak en beeld samenkomen KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon KX-NTV150 Communicatie-IP-camera Ingebouwde luidspreker, microfoon en camera Geluid opnemen bij HD-video Integratie

Nadere informatie

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Managed UC De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Optimale bereikbaarheid, uw sleutel tot succes Tegenwoordig zijn er legio communicatiemiddelen voorhanden. Want iedereen

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? ? ü Kostenbesparend ü Gebruiksvriendelijk ü Innovatieve mogelijkheden Wat is VoIP? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk spraak te

Nadere informatie

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding MobielinBedrijf Alle zakelijke telefonie op één toestel Verkorte Handleiding MobielinBedrijf van KPN Met MobielinBedrijf beschikt uw mobiele telefoon over de belangrijkste functies van een vaste telefoon.

Nadere informatie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP Uw eigen telefooncentrale in de cloud Cloud VoIP Telefonie en veel functies voor uw onderneming Met Cloud VoIP krijgt uw organisatie in één keer een professionele telefooncentrale met heel veel functies.

Nadere informatie

Mitel User Group. Mitel-licentiestructuur. Jan Jansen. Account Director april 2015

Mitel User Group. Mitel-licentiestructuur. Jan Jansen. Account Director april 2015 Mitel User Group Mitel-licentiestructuur Jan Jansen Account Director april 2015 De concrete vraag Kan iemand van Mitel de licentiestructuur uitleggen? 2 Agenda Waarom licenties Basis Mitel-licentiestructuur

Nadere informatie

100% hosted telefooncentrale: direct schaalbaar direct beschikbaar direct kostenbesparend direct professionele functies

100% hosted telefooncentrale: direct schaalbaar direct beschikbaar direct kostenbesparend direct professionele functies 100% hosted telefooncentrale: direct schaalbaar direct beschikbaar direct kostenbesparend direct professionele functies De verschillende mogelijkheden van uw hosted telefooncentrale Wat is Voice over IP?

Nadere informatie

KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM

KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM KWALITATIEVE COMMUNICATIE MET KOSTENBESPARENDE TROEVEN. HET DRAADLOZE PANASONIC KX-TGP600 SMART IP-TELEFOONSYSTEEM DE COMPLETE DRAADLOZE COMMUNICATIEOPLOSSING KX-TGP600 Als kwaliteit van kritiek belang

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Unexus Connect. Flexibele telecommunicatie-oplossing met focus op mobiliteit, telefonie en klantenservice. Eén oplossing, vele voordelen

Unexus Connect. Flexibele telecommunicatie-oplossing met focus op mobiliteit, telefonie en klantenservice. Eén oplossing, vele voordelen Unexus Connect Flexibele telecommunicatie-oplossing met focus op mobiliteit, telefonie en klantenservice Unexus Connect is een Communicatie as a Service (CaaS) dienst en biedt standaard telefonie, contactcenter,

Nadere informatie

T-MObilE ClOud&ClEaR

T-MObilE ClOud&ClEaR En als je nog mobiele contracten bij andere providers hebt lopen? Ook voor deze mobiele nummers werkt Cloud&Clear gewoon T-MObilE ClOud&ClEaR de heldere weg naar flexibele cloud telefonie T-MObilE ClOud&ClEaR

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving Totaalcommunicatie Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 09-03-2015 1.1 Aanpassing met vast toestel RoutIT B.V. 09-11-2016 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden www.foundcom.be Koninginnelaan 54 8400 Oostende België Tel: +32 (0) 59 280 230 Sales: sales@foundcom.be Support:

Nadere informatie

CONNECTING PEOPLE PANASONIC SIP DECT MULTI CELL

CONNECTING PEOPLE PANASONIC SIP DECT MULTI CELL CONNECTING PEOPLE Panasonic SIP DECT Multi Cell Systems Panasonic DECT systeem op SIP basis Veel organisaties zijn er al in geslaagd grotere klanttevredenheid, kostenbesparingen, flexibiliteit en andere

Nadere informatie

Opleidingen telefooncentrales najaar 2010

Opleidingen telefooncentrales najaar 2010 Opleidingen telefooncentrales najaar 2010 www.eurodistribution.be/opleidingen Premium Support Program Eurodistribution www.eurodistribution.be support@eurodistribution.be Gentsesteenweg 125 Tel.: +32 56

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Charles Heering, en Maarten Oberman, Oberman Telecom Management Consultants bv, Maarn

Charles Heering, en Maarten Oberman, Oberman Telecom Management Consultants bv, Maarn VoIP versus PABX Charles Heering, en Maarten Oberman, Oberman Telecom Management Consultants bv, Maarn Voor het tijdperk van Voice over IP (VoIP) zag de telecommanager zich bij de keuzes die gemaakt moesten

Nadere informatie

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS

IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS IP TELEPHONY & UNIFIED COMMUNICATIONS Nederlands GET IN TOUCH innovaphone AG Böblinger Str. 76 D-71065 Sindelfingen Tel. +49 7031 73009-0 Fax +49 7031 73009-9 info@innovaphone.com www.innovaphone.com UW

Nadere informatie

Innovatieve integratie van IT en Telecom

Innovatieve integratie van IT en Telecom Slimmer communiceren Vodafone december 2010 Innovatieve integratie van IT en Telecom Slimmer communiceren INNOVATIE I Vast-mobiel integratie Steeds meer bedrijven willen hun mobiele en vaste telefonie

Nadere informatie

Mitel MiVoice voor Skype for Business

Mitel MiVoice voor Skype for Business Mitel MiVoice voor Skype for Business De plugin die Enterprise-Class Telefonie mogelijk maakt vanuit Skype for Business en tot 40% van uw kosten bespaart Enterprise-Class Telefonie voor Skype for Business

Nadere informatie

CNE Vaste Telefonie. CNE ICT Professionals Van der Hooplaan 239 1185 LN Amstelveen T: 088 766 76 76 W: www.cnetelecom.nl

CNE Vaste Telefonie. CNE ICT Professionals Van der Hooplaan 239 1185 LN Amstelveen T: 088 766 76 76 W: www.cnetelecom.nl CNE Vaste Telefonie CNE ICT Professionals Van der Hooplaan 239 1185 LN Amstelveen T: 088 766 76 76 W: www.cnetelecom.nl In House VoIP Voor bedrijven v.a. ong. 10 werknemers is een eigen in-house VoIP telefooncentrale

Nadere informatie

Bitcom Voip Business Functionaliteit

Bitcom Voip Business Functionaliteit Bitcom Voip Business Functionaliteit Bitcom BV Toermalijnring 512 3316LC Dordrecht Versienummer : 1.0 078 673 51 11 Datum : Mei 2017 info@bitcom.nl www.bitcom.nl Cloud Telefonie Uw telefooncentrale in

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel

IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel Innovatief IP-Telefonie VastMobiel Door integratie met VastMobiel overal bereikbaar met één toestel Flexibel Kostenbesparend IP-Telefonie VastMobiel: maakt bellen goedkoper, makkelijker en biedt goede

Nadere informatie

Xelion Phone System. Bureau Telefoons. Aastra 6730i. Aastra 6731i

Xelion Phone System. Bureau Telefoons. Aastra 6730i. Aastra 6731i Xelion Phone System Wat uw precieze wensen ook zijn, er is altijd een telefoon die bij u én bij Xelion past! Xelion biedt de mogelijkheid te kiezen uit normale of pc-telefoons. Allemaal functioneel en

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met. Cloud telefonie

Succesvol ondernemen met. Cloud telefonie Succesvol ondernemen met Cloud telefonie Inleiding Steeds meer bedrijven in Nederland stappen over van de traditionele ISDN telefooncentrale naar een telefooncentrale in de Cloud. Dankzij de cloud krijgen

Nadere informatie

Voipz Pagina 1 van 5

Voipz Pagina 1 van 5 Handleiding Aastra toestellen voorzien van auto provisioning Inhoud Pagina Aanmelden 2 Afmelden 2 Bellen 2 Telefoonhoorn 2 Speaker 2 Headset 2 Doorverbinden 2 Wachtstand 3 Bediening toestellen algemeen

Nadere informatie

Communication Solutions. KX-NSX-serie De nieuwe bedrijfscommunicatieserver

Communication Solutions. KX-NSX-serie De nieuwe bedrijfscommunicatieserver Communication Solutions KX-NSX-serie De nieuwe bedrijfscommunicatieserver KX-NSX-serie Als bedrijf zoekt u naar opportuniteiten om uw business nog efficiënter te maken. Daarom moet uw communicatiesysteem

Nadere informatie

KPN ÉÉN. 2015 Jan Staphorst

KPN ÉÉN. 2015 Jan Staphorst KPN ÉÉN 2015 Jan Staphorst Hoe communiceren uw medewerkers? TOEN MEER RECENT NIET LANG GELEDEN VANDAAG Welke efficiëntie kunt u halen uit integratie? Volledig werken op kantoor Werkplek & communicatie

Nadere informatie

Handleiding Nucall Managed VoIP

Handleiding Nucall Managed VoIP Handleiding Nucall Managed VoIP Aanmelden Voordat u gebruik kan maken van het toestel, dient deze eerst te worden aangemeld. Dit kan door: op de knop van het display naast aanmelden te drukken. of met

Nadere informatie

Forum 3000 Voicemail Gebruiksaanwijzing

Forum 3000 Voicemail Gebruiksaanwijzing Forum 3000 Voicemail Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Voicemail faciliteiten...3 2.1 Begroeting...3 2.2 Wachtwoord...3 2.3 Doorschakelen naar voicemail...3 2.4 Doorverbinden naar voicemail...3

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing van BusinessCom, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Contact Center. solutions

Contact Center. solutions Contact Center solutions Relaties met klanten verbeteren terwijl u de bedrijfskosten in de hand houdt Uw contactcenter is voor uw organisatie de primaire interface voor hetgeen het meest waardevol is:

Nadere informatie

Alles-in-één communicatie voor geavanceerde zakelijke behoeften

Alles-in-één communicatie voor geavanceerde zakelijke behoeften Business ConneCT Alles-in-één communicatie voor geavanceerde zakelijke behoeften Belangrijkste eigenschappen Algemeen Gemakkelijk omschakelen tussen rollen: Medewerker/Contact center medewerker/telefonist

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions BROCHURE/CLOUD COMMUNICATIE Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Waarom Cloud Communicatie? Zeker Door inzet van proven technology van Mitel Zorgeloos Door de vergaande expertise

Nadere informatie

Handleiding Nucall Managed VoIP

Handleiding Nucall Managed VoIP Handleiding Nucall Managed VoIP Aanmelden Voordat u gebruik kan maken van het toestel, dient deze eerst te worden aangemeld. Dit kan door: op de knop van het display naast aanmelden te drukken. of met

Nadere informatie

5 tips voor productievere medewerkers

5 tips voor productievere medewerkers 5 tips voor productievere medewerkers 5 tips voor productievere medewerkers In contact blijven is cruciaal om niets te missen, waar uw medewerkers ook zijn. Wanneer waren voor het laatst al uw medewerkers

Nadere informatie

Toestelhandleiding IP Businessmanager

Toestelhandleiding IP Businessmanager Toestelhandleiding IP Businessmanager Inhoudsopgave 1 1 Inleiding 2 2 Functionaliteiten en faciliteiten 3 2.1 Inloggen 3 2.2 Uitloggen 3 2.3 Bellen 3 2.4 Doorschakelen (Follow me) 4 2.4.1 Onvoorwaardelijke

Nadere informatie

Geïntegreerde Xelion Softphone

Geïntegreerde Xelion Softphone Xelion 6 is VoIP telefooncentrale die standaard een volledig scala aan functies heeft om de klantcontacten van een organisatie optimaal af te handelen. Agents kunnen overal en altijd snel en productief

Nadere informatie

Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER

Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. En niet zonder reden. Hosted VoIP biedt bedrijven een bijzonder

Nadere informatie

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu.

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu. Verkorte handleiding HIPIN Desktop Integratie HIPIN Desktop Integratie koppelt je Windows Desktop aan jou telefoon. Dat betekent dat je gesprekken kunt bedienen vanaf je desktop en dat je telefoon instellingen

Nadere informatie

SOPHO 2000 IPS. Dé fl exibele IP-communicatieoplossing voor uw bedrijf

SOPHO 2000 IPS. Dé fl exibele IP-communicatieoplossing voor uw bedrijf SOPHO 2000 IPS Dé fl exibele IP-communicatieoplossing voor uw bedrijf Een flexibele communicatieoplossing zonder beperkingen voor uw business Bent u op zoek naar een nieuwe communicatieoplossing, als upgrade

Nadere informatie