Netwerk Communication Platform. Iedere oproep telt. KX-NCP Unified Communication Oplossingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Netwerk Communication Platform. Iedere oproep telt. KX-NCP Unified Communication Oplossingen"

Transcriptie

1 Netwerk Communication Platform KX-NCP Unified Communication Oplossingen Het NCP gamma van Panasonic biedt met zijn geavanceerde oplossingen Unified Communications aan, met als doel de individuele performantie te verhogen dankzij een uitgebreide waaier aan ingebouwde applicaties. De platformen NCP garanderen een efficiëntere communicatie zowel tussen collega s als met uw zakelijke contacten. Ze geven altijd en overal toegang tot een breed scala aan communicatietoepassingen door middel van slimme, gebruikersvriendelijke vaste en draadloze apparaten. NCP platformen, de meest betrouwbare manier om uw contacten en klanten te bereiken, ervoor beschikbaar te zijn en aan u te binden. Iedere oproep telt.

2 Unified Communications > vereenvoudigd Het NCP gamma van Panasonic biedt met zijn geavanceerde oplossingen Unified Communications aan, met als doel de individuele performantie te verhogen dankzij een uitgebreide waaier aan ingebouwde applicaties. De platformen NCP garanderen een efficiëntere communicatie zowel tussen collega s als met uw zakelijke contacten. Ze geven altijd en overal toegang tot een breed scala communicatie toepassingen door middel van slimme, gebruikersvriendelijke vaste en draadloze apparaten (o.a. intelligente IP toestellen, geavanceerde digitale systeemtoestellen, softphone voor PDA, draadloze DECT toestellen en ook de klassieke analoge toestellen). En verder, de integratie met uw mobiele telefoons geeft aan mobiele medewerkers en thuiswerkers de kans om zich van waar dan ook te connecteren. Klaar voor de convergentie. NCP platformen verstrekken innovatieve IP telefonie eigenschappen en functionaliteiten over zowel bedrijfs- als breedbandnetwerken en kunnen aan een continue groeiende lijst van SIP providers worden aangesloten. Dit helpt ondernemingen om de communicatiekosten drastisch te drukken. Een brede waaier aan functies ten dienste van uw onderneming Verbeter uw organisatie met oplossingen die zijn ontworpen om aan uw continu veranderende behoeften te voldoen: draadloze mobiliteit, netwerkoplossingen en een gemeenschappelijke infrastructuur voor bedrijven met geografisch diverse locaties. De NCP helpt al zijn gebruikers zich te connecteren, waar zij zich ook bevinden. Eenvoudig te implementeren, te beheren en te onderhouden, de Panasonic NCP Unified Communication oplossing is een hoogst betrouwbaar, uitbreidbaar en functierijk bedrijfsplatform dat naadloos binnen uw bedrijfsnetwerk past en u betere bedrijfsproductiviteit levert.

3 KX-NCP > voordelen De nieuwe KX-NCP platformen zitten boordevol functionaliteiten en toepassingen die de productiviteit van uw bedrijf verhogen en onmiddellijk een gunstig effect op het eindresultaat genereren. Enkele van die belangrijke voordelen zijn: Een geconvergeerd platform voor Unified Communications Geïntegreerde SIP-telefonie via SIP-netlijn providers Ingebouwde ondersteuning voor geavanceerde IP- en SIP-telefoons IP-telefoons en Softphones voor medewerkers op buitenlocaties Integratie van desktop-, netwerk- en bedrijfsapplicaties Ingebouwde Voice Mail en DISA functionaliteit Geavanceerde Unified Messaging met behulp van de optionele systemen KX-TVM50 en TVM200 Een mobiel telefoonnummer kan als standaard toestelnummer worden aangemeld Lagere gebruikskosten Centraal management en upgrades Verbeter uw organisatie door te kiezen voor een oplossing met geavanceerde connectiviteit. Zo bent u beter beschikbaar voor iedereen, op ieder moment, op elke plaats. Uw investering > gewaarborgd Het Panasonic KX-NCP platform is modulair, flexibel en uitbreidbaar zowel in de beide technologieën als in de applicatie oplossingen die het biedt. Klaar voor de convergentie, met de garantie om uw bestaande Panasonic digitale telefoons en uw ISDN netlijnen te koppelen. Ontworpen met netwerkgebaseerde applicaties die, eens geactiveerd, uw investering snel zullen terugbetalen en dat met een minimum aan kopzorgen. Toekomstgericht ontwerp gebaseerd op open standaarden waardoor uw investering gewaarborgd is, zowel vandaag als in de toekomst. Een betaalbaar systeem met toegevoegde waarde KX-NCP systemen zijn kosteffectieve oplossingen met een overvloed aan functies, opties en snelle tools. Bijvoorbeeld, de GSM integratie helpt ondernemingen om de beschikbare werkuren en personeelleden te optimaliseren gebruikmakend van 1 telefoonnummer om medewerkers te bereiken en op de hoogte te zijn van hun bereikbaarheid en toestelstatus, waar ze zich ook bevinden. Betrouwbaarheid Voordat een Panasonic NCP de fabriek verlaat, wordt het onderworpen aan zeer strenge kwaliteitscontroles en wordt het uitgebreid getest. De NCP systemen zijn ook ontworpen voor snel en eenvoudig onderhoud. Hierdoor wordt down-time tot een absoluut minimum beperkt. Milieuvriendelijk Van productieproces tot stroomverbruik - de Panasonic KX-NCP systemen zijn milieuvriendelijk ontworpen om u te helpen uw energieverbruik te verminderen. De functionaliteiten, Mobiele integratie, Multi-site networking en andere 3rd Party applicaties kunnen mogelijks bijdragen tot vermindering van de algemene koolstofuitstoot van uw bedrijf en bovendiende reiskosten helpen drukken. Voor meer informatie over KX-NCP systemen kunt u contact opnemen met uw officiële Panasonic verdeler.

4 Gestroomlijnde bedrijfscommunicatie Panasonic NCP Unified Communications oplossingen helpen u uw bedrijfskosten te verlagen, productiviteit te verhogen en alle filialen te verbinden waar ook ter wereld. Het systeem is ontworpen om effectief elk aspect van de bedrijfscommunicatie te stroomlijnen, wat toelaat uw investering snel terug te verdienen. Multi-site networking voor flexibele communicaties NCP of Network Communication Platform, levert de nieuwste digitale networking, Voice-over-IP (VoIP) en SIP-technologie. Dit bespaart op efficiënte manier kosten tussen filialen, Multi-sites en lange afstandscommunicaties dankzij geconvergeerde Voice- en Data-netwerken. Met een NCP, kan de gebruiker de bedrijfstelefonie via een IP-netwerk centraal beheren, of in stand-alone of in netwerk verbonden systemen, van waar dan ook. Multi-site oplossingen Multi-site networking is een middel om bedrijven met meerdere vestigingen kosten te laten besparen in hun dagdagelijkse communicaties. Dit wordt mogelijk gemaakt door WANs of VPN service providers. Dit systeem is geschikt voor : SIP, H.323 en ISDN QSIG protocol. Netwerk Distributie Groep verdeeld over meerdere sites Incoming Call Distribution (ICD) verdeelt binnenkomende gesprekken over meerdere NCPs die op het netwerk zijn aangesloten. Ter verhoging van de flexibiliteit kan voor alle Netwerk ICD (NICD) groepen een gelijktijdig of vertraagd belsignaal worden geprogrammeerd. Netwerk bezetindicatie verdeeld over meerdere sites De functies Network Busy Lamp Field (BLF) of Network Direct Station Selection (NDSS) zorgen ervoor dat toestellen binnen het netwerk door meerdere NCP s kunnen gesuperviseerd worden door een gecentraliseerde netwerkoperator. Gebruikmakend van DSS-toetsen kan de telefoonoperator de status van de betreffende toestellen in de gaten houden over het ganse netwerk. Beheer op afstand via het IP Netwerk Met de NCP kunnen netwerkbeheerders op afstand elk scenario beheren of het nu een stand-alone of een Multi-site is, via een netwerk PC met de benodigde Unified Maintenance Console applicatie. Bereik en onderhoud het systeem van waar ook ter wereld.

5 PDA Softphone Draadloze telefoons IP telefoons Analoge telefoons NCP SIP telefoons Communication Assistant NCP Network Communication Platform Toegang tot Unified Communications met eender welk toestel SIP-netlijnen Met behulp van de ingebouwde SIP-netlijn interface hebben bedrijven vanaf nu de mogelijkheid om via het NCP IP-communicatiesysteem aansluiting te maken bij één van de vele op SIP-technologie gebaseerde Internet Telephony Service Providers (ITSP). Op die manier kunnen VoIP-gesprekken tegen lage kosten tot stand worden gebracht via een Managed IP-netwerk. Hoofdzetel Home Office ITSP SIP Filiaal IP netwerk (Managed QoS) Multi-site networking

6 Eindeloze mogelijkheden met een waaier aan toestellen Dankzij het nieuwe KX-NCP platform kunnen bedrijven allerlei soorten telefoons aansluiten, zoals bijvoorbeeld de stijlvolle geavanceerde IP, standaard SIP, draadloze DECT en digitale telefoontoestellen. En door ondersteuning van klassieke digitale en analoge toestellen, biedt de NCP een ruime keuze om wensen voor specifieke bedrijfscommunicatie op te lossen. NT300 serie IP-telefoon > een perfecte teamplayer De NCP platformen ondersteunen de IP-telefoons uit de KX-NT300 serie. Deze telefoons kenmerken zich door hun elegantie, intuïtie, gebruiksvriendelijkheid en comfortabel bedieningsgemak. De NT300 IP-telefoons nemen u mee naar een nieuwe dimensie van geluidservaring, productiviteit in communicatie, breedband netwerkverbindingen en klantenzorg. Deze IP-telefoons geven u de kracht van de geavanceerde NCP systemen, zodat u snel toegang krijgt tot het complete spectrum van functie- en toepassingsmogelijkheden. Deze IP-telefoons beschikken over talloze eigenschappen en dit maakt deze serie uitermate gebruiksvriendelijk. Deze IP-telefoon is bovendien voorzien van: Een grote alfanumerieke display Elektronische Self-Labelling toetsen (NT366) Bluetooth module voor draadloze headset-aansluiting (optie) Gebruiksvriendelijke navigatietoets Een 2de IP-poort voor koppeling met uw PC Dubbele hoekinstelling voor zowel bedieningspaneel als LCD display Al deze extra kenmerken zorgen voor maximaal bedieningsgemak en comfort. Integratie met uw datanetwerk (LAN) De NT300 serie IP-telefoons kunnen direct worden aangesloten op uw datanetwerk en leveren IP-telefonie functies met uitgebreide mogelijkheden en comfort die reeds hun waarde bewezen hebben bij de digitale systeemtelefoons. Een gebruiker kan snel en eenvoudig via de tweede ingebouwde LAN-poort met een PC connectie maken tot het bedrijfsnetwerk (LAN), een besparing op netwerkbekabeling. Optionele Bluetooth Module Self-Labelling toetsen Back-lit LCD display Makkelijke navigatie Regelbare hoekinstelling

7 KX-NT343 KX-NT346 Panasonic Softphone voor mobiel Wi-Fi apparaat KX-NT366 Met de Panasonic IP Softphone voor Windows Mobile -apparaten kunnen mobiele werknemers om het even waar en wanneer toegang krijgen tot uitgebreide bedrijfstelefonie op hun Windows Mobile -apparaten Panasonic IP Softphone voor Windows Mobile is een IP-telefoon softwareclient voor WiFi-enabled gebaseerde apparaten. Het biedt transparante toegang tot real-time spraak waardoor de productiviteit wordt verhoogd met de Panasonic systeemfuncties, zoals o.a. gesprekken voeren en doorverbinden en Multi-Party conferentiegesprek opzetten. Kortom, alle denkbare voordelen in een draagbaar apparaat. De software helpt u gesprekken te beheren en biedt toegang tot de verkorte kieslijst en andere persoonlijke gespreksfuncties. *Noot: Optionele PDA of mobiele telefoon is vereist Ondersteuning van SIP-telefoons* > u hebt de keuze Met ingebouwde ondersteuning van de nieuwste SIP-technologie kan het KX-NCP systeem SIP standaardtoestellen ondersteunen. Bedrijven kunnen nu de Panasonic KX-HGT100 SIP telefoon gebruiken of een andere standaard SIP-telefoon naar eigen keuze. Zowel interne medewerkers als thuiswerkers kunnen zich op deze manier via een IP breedband verbinding connecteren met de bedrijfstelefonie, ongeacht hun locatie. * Raadpleeg een Panasonic verdeler voor meer informatie.

8 KX-DT333 KX-DT343 KX-DT346 Geavanceerde digitale systeemtoestellen De Panasonic KX-DT300 serie omvat geavanceerde systeemtoestellen ontwikkeld voor zakelijke gebruikers die een reeks functierijke telefoontoestellen nodig hebben om te voorzien in de altijd veranderende zakelijke behoeften. Deze gebruiksvriendelijke, state-of-the-art bedrijfstelefoontoestellen zijn ontworpen voor effectieve dagelijkse communicatie. Ergonomisch ontworpen met mogelijkheden en functies ter verbetering van de dagelijkse productiviteit. Bovendien zijn deze toestellen uitermate geschikt voor allerhande toepassingen, zoals bijvoorbeeld contact center agents, telefonie in hotelkamers, gebruik makend van geavanceerde software applicaties met ondersteuning van een reeks bedrade en draadloze headsets (Bluetooth ). Voornaamste functies Handenvrij bellen met draadloze Bluetooth headset * 1 Wit verlichte display * 1 Dubbele hoekinstelling * 2 *1 Optioneel: Niet beschikbaar op de KX-DT333 en KX-DT321 *2 Optioneel: Niet beschikbaar op de KX-DT321

9 Bluetooth Module * 1 Bericht/Belsignaal indicator 6 of 3 regels 24-tekens display Headsetaansluiting Aansluiting voor additionele toetsenconsole *3 Page-toets voor programmering (in totaal 4 pagina s) Navigatietoets Programmeerbare toetsen *3 / Self Labelling toetsen *2 De toetsen met rode/groene LED s zijn programmeerbare toetsen. De LCD displays zijn de Self Labelling toetsen * 1 KX-NT307. Optie. Voor alle modellen behalve KX-NT321/DT321 * 2 Optioneel. KX-NT366 * 3 Optioneel. KX-NT343 / NT346, KX-DT333 / DT343 / DT346 Foto: Model KX-NT366. De uitvoering kan per model verschillend zijn. Digitale systeemtelefoons IP systeemtelefoons KX-DT346 KX-DT343 KX-NT366 KX-NT346 KX-DT333 KX-DT321 KX-NT343 KX-NT321 KX-DT303 KX-DT390 KX-NT303 KX-NT305

10 Productiviteitsverhogende applicatie voor persoonlijk gebruik Computers zijn vandaag de dag een essentieel instrument om zaken te doen, Panasonic heeft het Network Communication Platform ontwikkeld om naadloos te integreren met geavanceerde softwareapplicaties voor een verbeterde bedrijfsefficiëntie. Communication Assistant applicatiesoftware De Panasonic Communication Assistant applicatiesoftware is een zeer gebruiksvriendelijke pc-gebaseerde suite dat Point & Click telefonie combineert met de status op het scherm op basis van aanwezigheid, beschikbaarheid, integratie met Microsoft Outlook en integratie met populaire TAPI CRM software. En daarenboven een verscheidenheid aan instrumenten voor de samenwerking, vereenvoudiging en verbetering van Real-Time communicatie voor zakelijke telefoniegebruikers. Ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De Communication Assistant kan worden ingezet zonder de noodzaak van een externe 3rd party server, waardoor het een ideale oplossing is voor kleine tot middelgrote bedrijven met beperkte IT-middelen. Een verbetering op alle gebied Communication Assistant Suite bevat: Type Communication Assistant Basic Communication Assistant Pro Communication Assistant Supervisor Voice Mail Assistant Module Doel Point en Click Unified Communications voor kantoor- of thuiswerkers. Point en Click Unified Communications voor kantoor- of thuiswerkers. Geeft gebruikers in Real-Time toestelstatus overzicht. Supervisors kunnen alle gesprekken van de medewerkers monitoren. Maakt Unified Messaging mogelijk. Voordelen Helpt u een visuele controle te houden van al uw gesprekken op pc. Helpt u een visuele controle te houden van al uw gesprekken op pc. U blijft op de hoogte van de bereikbaarheid van de collega s op verschillende locaties. Geeft een overzicht van alle telefoonactiviteiten in een groep. Hiermee kunnen gebruikers hun voic berichten beluisteren met bediening vanaf hun PC en het bericht doorsturen naar andere gebruikers als een.wav bestand. Met de Communication Assistant in combinatie met het KX-NCP platform kunnen bedrijven Unified Communications implementeren waardoor de productiviteit verhoogd wordt. CA Pro CA Basic Mobiele werker met softphone Kantoorwerknemers VM Assistant CA Supervisor Medewerker behandelt Voice Mail berichten Supervisor ondersteunt de teamleden

11 Communication Assistant > VM Assistant Met VM Assistant heeft u Unified Messaging functionaliteit, die gebruikers in staat stelt om de berichten op te halen in de volgorde waarin ze de prioriteit leggen, dit bij alle voic berichten die voor hen zijn achtergelaten. Bij bedrijven die gebruik maken van de optionele geavanceerde KX-TVM Voice Messaging oplossing, kunnen Communication Assistant gebruikers hun voic berichten visueel beheren met Voice Mail Assistant. VMA kan rechtstreeks worden gestart vanuit de Communication Assistant via het berichten icoon. Door het gebruik van VM Assistant kan de gebruiker: Voic berichten visueel in een lijst zien Berichten overslaan, voorruit- en terugspoelen in stappen van 4 seconden Afspeelsnelheid aanpassen Berichten afspelen en pauzeren Berichten wissen Voice Mailbox instellingen wijzigen Berichten naar een PC exporteren Bericht via versturen Terugbelfunctie naar de persoon die een bericht heeft achtergelaten Communication Assistant IP Softphone Met de Panasonic Communication Assistant IP Softphone kunnen mobiele medewerkers, verkoops- en servicemedewerkers, en alle andere medewerkers via hun computer toegang krijgen tot Unified Communications. Om de IP Softphone te activeren, heeft de gebruiker slechts een toegewezen internetverbinding nodig om zich op het IP-bedrijfsnetwerk aan te sluiten. Alle medewerkers kunnen centraal aangesloten worden op de KX-NCP, wat leidt tot meer productiviteit en kostbesparende VoIP communicatie. Integratie met Microsoft Outlook Communication Assistant integreert naadloos met Microsoft Outlook, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen bellen naar telefoonnummers in de contactenlijst en inkomende oproepen ontvangen met een pop-up. Een werkbalk verschijnt in Outlook, en verleent toegang tot de geavanceerde telefoonfuncties. PC Console PC Console verschaft aan operatoren een krachtig hulpmiddel om gespreksafhandeling, efficiëntie en klantenservice te verbeteren. Op het computerscherm toont PC Console gespreksinformatie, zelfs voordat de telefoniste het gesprek in behandeling heeft genomen. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welke oproepen belangrijk zijn. De operator kan snel zien welke toestellen in gesprek zijn en welke vrij zijn, moeiteloos gesprekken doorverbinden en snelle toegang hebben tot krachtige functies. Met de Drag & Drop functie volstaat louter aanwijzen en klikken om verder te gaan met de afhandeling van andere gesprekken. Integratie met bedrijfsapplicaties De KX-NCP ondersteunt Computer Telephony Integration (CTI), waardoor telefonie en computers samenwerken voor een betere productiviteit in combinatie met krachtige pc-software. Het systeem ondersteunt IP-gebaseerde CTI integratie via twee standaarden: 1. Telephony Application Programming Interface (TAPI) 2. Computer Supported Telecommunications Applications (CSTA) Door het samengaan van TAPI en CSTA interfaces richting bedrijfsapplicaties, kunnen bedrijven integreren met op de markt beschikbare 3rd Party software toepassingen die tegemoetkomen aan alle zakelijke verwachtingen eigen aan de sector.

12 Draadloze oplossing voor professionele mobiliteit Bedrijven kunnen de beschikbaarheid van hun medewerkers verhogen en klantenservice verbeteren door toegang te verschaffen tot draadloze telefonie zonder grenzen Mobiele GSM integratie met maximale bereikbaarheid Mobiele telefoons zijn voor het zakenleven een dringende noodzaak. De NCP ondersteunt de nieuwste technologie voor integratie van mobiele telefoons en kan gesprekken die bestemd zijn voor een kantoortoestel tegen een lager vast tarief doorschakelen naar een mobiele telefoon. De gesprekken kunnen vervolgens terug worden doorverbonden naar een intern telefoontoestel of een Voice Mailbox. Via de mobiele telefoons kunnen uw klanten ook rechtstreeks worden opgebeld via de netlijnen van het bedrijf. De klant ziet in dat geval geen mobiel telefoonnummer op zijn toesteldisplay verschijnen. Hiermee brengt Panasonic de oplossing voor gecentraliseerde communicatie. Mobiele telefoonnummers kunnen zelfs worden geïntegreerd in ICD-groepen, zodat het belsignaal van het systeemtoestel én de GSM( s) zullen overgaan als er een gesprek binnenkomt, wat een snelle reactie mogelijk maakt en de bereikbaarheid verbetert d.m.v. 1 enkel telefoonnummer. Multi-cellulaire draadloze DECT oplossing voor een grotere mobiliteit De Panasonic draadloze oplossing laat toe uw gesprekken te voeren via DECT handsets terwijl u zich in het kantoor verplaatst. Met de Wireless XDP functie genieten de gebruikers dezelfde functies als hun vaste telefoontoestel. Het Multi-cellulaire DECT systeem biedt automatische overgang tussen de geïnstalleerde celstations, en zorgt daarom voor een betrouwbare mobiele bereikbaarheid, zelfs in grotere gebouwen. Binnenkomende berichten en oproepen makkelijk zichbaar Makkelijk bellen in het donker Duidelijk afleesbaar LCD scherm Hoofdtelefoonaansluiting voor handenvrij bellen Spatwater- en stofbestendig

13 Elegant, handig en duurzaam: de professionele DECT toestellen Met de verschillende DECT modellen van Panasonic : Basic, Business Compact en Tough (ideaal voor ruwere werkomgeving) haalt u de juiste mobiele telefoonoplossing voor uw onderneming in huis. De KX-TCA256 combineert compacte afmetingen, lichtgewicht en duurzaamheid. Dit toestel beschikt over talloze functionaliteiten. De KX-TCA155 is de juiste keuze voor gebruikers die goede, degelijke prestaties willen tegen een lagere kostprijs. De handset KX-TCA355 is in een extra robuuste uitvoering die strikt voldoet aan de stof en spatwater bestendigheidsstandaard IP54. 6 regels, blauw verlicht LCD display Verlichte toetsen Meertalige display Handenvrij Programmeerbare soft-toetsen Ondersteunt PBX functies Telefoonboek voor 200 nummers Aansluiting voor headset 9 ringtonen 10 programmeerbare snelkiestoetsen Trilfunctie * 1 Vergadermodus * 1 Spatwater- en stofbestendig IP54* 2 KX-TCA155 Standard Model KX-TCA256 Business Compact Model KX-TCA355 Tough Type Model * 1 KX-TCA355 en KX-TCA256 * 2 enkel bij KX-TCA355 Geniet van probleemloze mobiliteit, ongeacht uw ondernemingsbehoeften Of het nu op kantoor, in een fabriek, in een supermarkt of in ander type bedrijf is, het Multi-cellulaire DECT systeem levert betrouwbare communicatietechnologie voor als u uw werkplaats verlaat. Uiteraard blijft u onafgebroken in contact met uw collega s en klanten. Door de integratie van mobiele telefoons kan communicatie steeds verder worden uitgebreid. Open wegen tot communicatie, draadloos en kristalhelder stemgeluid. Voortaan kunt u overal uw klanten te woord staan en elke zakelijke opportuniteit aangrijpen waar u zich ook bevindt. Uitbreiding van het draadloze bereik Het NCP-platform laat draadloze communicatie toe verspreid over een groot bereik dankzij krachtige repeaters en multi-kanaal celstations. Het systeem biedt automatische overgang (hand-over) tussen de geïnstalleerde celstations en zorgt daarom voor een betrouwbare mobiele bereikbaarheid, zelfs in grotere gebouwen. KX-A272 Repeater KX-TDA0141 Celstation (2 kanalen) KX-TDA0158 Celstation (8 kanalen)

14 Geavanceerde Voice Mail oplossing Het geavanceerde Voice Mail systeem biedt een gebruiksvriendelijke interface ter vereenvoudiging van uw zakelijke communicatie door middel van efficiënte gespreksdistributie naar de juiste afdeling of medewerker. Bovendien zorgen de Voice Mailboxen voor ontvangst van oproepen tijdens piekmomenten wat resulteert in hogere productiviteit en optimale klantenservice. De NCP platformen bieden drie verschillende Voice Mail-oplossingen: 1. Ingebouwde oplossing: ESVM ingebouwde 2-kanaals Enhanced Simple Voice Messaging systeem. 2. Optionele oplossing: ESVM2 (optie: KX-TDA0192) of ESVM4 (optie: KX-TDA0194). De ESVM-kaarten kunnen berichten opnemen, zodat u er zeker van bent dat uw klanten naar de juiste bestemming worden gerouteerd, altijd vriendelijk worden verwelkomd en correct worden behandeld. Deze optionele kaarten kunnen op drie manieren worden geconfigureerd : a) SVM modus: Uitsluitend voor standaard Voice Mail functies. b) MSG modus: Voor DISA functies en het sturen van opgenomen uitgaande berichten. De MSG modus ondersteunt ook integratie van mobiele telefoons, zodat deze als kantoortelefoons kunnen worden gebruikt. c) SVM + MSG modus: Biedt klanten zowel DISA als standaard Voice Mail functies. Bedrijven kunnen ook geluidsbestanden van hoge kwaliteit (8kHz, 16 bit.wav file) uploaden die als uitgaande boodschap kunnen worden afgespeeld, geschikt voor diverse toepassingen. 3. Externe oplossing: Sommige bedrijven hebben behoefte aan nog meer mogelijkheden dan de ESVM-kaarten al bieden. In dat geval kunnen zij overstappen naar de externe optionele KX-TVM50 of KX-TVM200 Voice Mail oplossingen. Deze omvatten het complete pakket professionele Voice Mail functionaliteiten. Voice Mail ESVM ESVM2 (KX-TDA0192) ESVM4 (KX-TDA0194) TVM50 TVM200 Type Ingebouwd Optioneel Optioneel Extern Extern Capaciteit 125 berichten, 120 Minuten 250 berichten,120 Minuten 2 x 250 berichten,120 Minuten 4 uur - 8 uur 1000 uur Enhanced Simple Voice Mail (ESVM) Met de optionele ESVM-kaarten kunnen de volgende hoofdfuncties worden geïmplementeerd: Voice mail services voor één toestelgebruiker en meerdere groepen Gespreksroutering d.m.v. gesproken berichten Transfer vanuit de mailbox naar MSG modus Auto-Attendant (boomstructuur) met gepersonaliseerde uitgaande berichten (OGM) Berichten voor gesprekken in wachtstand Detectie van beëindiging van netlijngesprekken Ondersteuning van mobiele telefoons

15 Unified Messaging met de KX-TVM > hoofdkenmerken: De KX-TVM50/TVM200 biedt talloze geavanceerde voice mail functies, zoals: Single of Multi-Site gecentraliseerde Voice Mail service Uitgebreide Auto-Attendant (boomstructuur) service E-Messaging (u wordt gewaarschuwd per met het betreffende voicebericht als bijlage) Interview service Voice Mail menu op LCD van systeemtoestellen voor meer bedieningsgemak Aankondiging van de naam van de beller Begroeting op basis van nummeridentificatie / CLIP Call Screening Gesprekken opnemen Holiday service Meertalige stembegeleiding (Voice Prompts) Fax-detectie /-routering De KX-TVM50 en KX-TVM200 in combinatie met de KX-NCP levert Panasonic een nieuwe dimensie op het gebied van Unified Messaging, dit helpt uw bedrijf in het bereiken van hogere productiviteit.

16 Call Center oplossing Het KX-NCP platform wordt geleverd met een ingebouwde vooruitstrevende Call Center-oplossingen. Flexibel genoeg voor de meeste communicatiebehoeften van klanten, leveren deze ingebouwde oplossingen een verbetering van de individuele productiviteit, zichtbaarheid van de groepscommunicatie, efficiënte routering naar de juiste afdeling, desk- of verkoopsteams. Bovendien kunnen optionele ACD rapporteringsmodules worden ingezet voor gedetailleerde analyses. Voorzien van Call Center functies Ongeacht de grootte van uw onderneming, is een efficiënte en professionele afhandeling van telefoongesprekken een belangrijke sleutelfactor voor zakelijk succes. Panasonic biedt meerdere oplossingen voor kleine tot middelgrote Call Centers om op die manier de beperkte beschikbare middelen, optimaal aan te wenden. De volgende Call Centerfuncties zijn geïntegreerd in het NCP platform dat in samenwerking met de Communication Assistant suite de meeste informele verwachtingen van Call Center zal inlossen: Ingebouwde Call Center functies Intelligente en Automatische gespreksroutering Flexibele routering naar toestelgroepen VIP gespreksroutering Automated Attendant Wachtstandfunctie met verwelkomingsboodschap Hot Desking Wachtrijcontrole door supervisor Niveaucontrole en rapportage door supervisor Bovendien zijn de oplossingen uitbreidbaar om te voldoen aan de eisen van meer complexe Call Centers in combinatie met beschikbare CTI software op de markt. Intelligente gespreksdistributie De NCP ondersteunt Incoming Call Distribution (ICD) groepen de bouwstenen voor Call Center functionaliteit. Gesprekken die bij een ICD-groep binnenkomen kunnen worden gedistribueerd naar de medewerkers d.m.v. verschillende gespreksdistributie methodes. Wanneer alle medewerkers in gesprek zijn, kunnen andere binnenkomende gesprekken in een wachtrij worden geplaatst. De medewerkers kunnen ook aan meerdere ICD-groepen worden toegewezen. Hierdoor is ook een kleine groep medewerkers in staat om alle gesprekken af te handelen en blijft het Call Center flexibel. Agent functies Het systeem ondersteunt uitgebreide standaard callcenter functies. Medewerkers kunnen efficiënter werken met behulp van de ingebouwde functies, samen met de Communication Assistant software. De volgende geavanceerde functies helpen de productiviteit van de medewerker te vergroten alsook de algemene bedrijfsproductiviteit : Log-in/Log-uit/Wrap-up functies Gesprek parkeren/ophalen bij andere medewerkers Klantenfiches oproepen (CRM integratie)

17 Supervisor functies Met de ingebouwde Call Center Supervisor functies van de NCP kan een instant overzicht worden behouden op het management en de afhandeling van gesprekken in de wachtrij. De supervisor kan de status van elk toestel in de gaten houden en ook op afstand een zojuist uitgelogd toestel weer inloggen, of omgekeerd, door simpelweg op de betreffende DSS-toets van zijn toestel te drukken. Bovendien kunnen via het supervisortoestel, een systeemtoestel met 6 regels display, ook belangrijke aspecten van gespreksgegevens worden gecontroleerd, zoals : Het aantal afgehandelde gesprekken De gemiddelde wachttijd Gemiste oproepen Supervisor functies zijn : Groepsgesprek monitoring Groepsgesprek rapportering Medewerkers op afstand in- en uitloggen Stil meeluisteren Gespreksovername Langste wachttijd De weg naar geavanceerde Call Center oplossingen Bedrijven die behoefte hebben aan geavanceerde Call Center functionaliteiten kunnen gebruik maken van de optionele ACD Report Server (KX-NCV200). Hiermee kunnen bedrijven die te maken hebben met verschillende afdelingstakken voor klantenservice, en ook Call Centers, voordeel halen uit verfijnde controlefuncties, gedetailleerde gegevens en analyses, uitvoerige rapporten en kunnen de resultaten duidelijk in beeld worden gebracht. Met een Panasonic NCP platform hebben Call Center gebruikers een duidelijke keuze en uitbreidingsmogelijkheden voor hun Call Center activiteit. Bovendien kunnen ze een meerwaarde geven met de optionele NCV200 ACD Report Server of een ander 3rd Party oplossing.

18 KX-NCP - Unified Communications oplosssingen in een wereld van netwerken Voor de meeste bedrijven is persoonlijk contact met de klant een belangrijke factor voor succes. Het telefoonsysteem vormt de spil van alle communicatie, ongeacht hoe het tot stand wordt gebracht : via IP, via traditionele telefonie of via draadloze technologie. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van doorslaggevende betekenis. Panasonic levert toepassingen en oplossingen die aan al uw zakelijke behoeften beantwoorden. Hotelfunctie De hotelsector heeft behoefte aan telecommunicatiesystemen die flexibel, voordelig en makkelijk in gebruik zijn, met maximale betrouwbaarheid en die op ieders wensen kunnen worden aangepast. De mogelijkheid van PC-integratie, waardoor facturen en systeemmanagement kunnen worden uitgevoerd, is tevens een vereiste in deze sector. De Panasonic NCP systemen zijn perfect uitgerust met de juiste hotelfunctionaliteiten. Gezondheidszorg Alle telecommunicatiesystemen in ziekenhuizen en verzorgingsoorden moeten in eerste instantie afgestemd zijn op de doelgroep. Panasonic NCP systemen bieden op maat gemaakte oplossingen die geïntegreerd kunnen worden met verzorgingsadministratie-software en alarmsystemen. Een investering waardoor u verzekerd bent van flexibele technologie met toekomstgarantie. Medische sector Om ook in een medische omgeving effectief en comfortabel te kunnen werken, is het nodig dat telecommunicatiesystemen naadloos aansluiten op de behoeften binnen deze sector. Panasonic zorgt voor alle communicatiebehoeften die patiënten en artsen hebben, waardoor zij zich kunnen richten op het herstel. Panasonic biedt een eenvoudige integratie met superieure technologie waardoor het zorgen uit handen neemt. Klantenservices Natuurlijk wilt u de allerbeste zijn als het gaat om klantenservice, maar als u vandaag de beste bent, bent u dat morgen dan nog steeds? Panasonic biedt servicegerichte oplossingen, die kunnen worden uitgebreid om nu èn in de toekomst aan de wensen van uw klant te voldoen. Administratieve sector De administratieve sector beschouwt zich tegenwoordig meer dan ooit als dienstverlener. Zij moeten hun diensten kost wat kost uitvoeren ondanks de toenemende druk op de kosten vanuit de overheid. Panasonic biedt dergelijke instellingen een oplossing waarmee kosten perfect kunnen worden bijgehouden en gecontroleerd. Productieomgeving Zowel hoge flexibiliteit, efficiënt gebruik en maximale betrouwbaarheid en aanpassingsvermogen voor wat betreft persoonlijke wensen, zijn belangrijke criteria waaraan communicatiesystemen moeten voldoen. De Panasonic NCP overtreft hierin alles, omdat deze zijn ontworpen met handels- en productieondernemingen in gedachten. Met haar ultramoderne vormgeving en mogelijkheden die voorbereid zijn op de toekomst, ervaart u een nieuw kaliber van efficiënte communicatie.

19 Vormgeving Klanten investeren graag in kwalitatieve producten, maar die ook fraai van ontwerp zijn en zich presenteren in een schitterende omgeving. Hetzelfde geldt voor uw telecommunicatiesysteem. Als het door Panasonic is gemaakt, kunt u er zeker van zijn dat zorgvuldig rekening is gehouden met deze belangrijke aspecten. Logistiek Logistiek vereist probleemloze en betrouwbare informatieoverdracht. Om die reden hebben logistieke ondernemingen speciale wensen als het neerkomt op hun communicatiesystemen. Met de mogelijkheid voor integratie in moderne CRM-systemen en draadloze technologie, kunnen Panasonic systemen nu, morgen en in de toekomst - de drijvende kracht worden van uw bedrijf. Rechtsgebied Ook rechtbanken, advocatenkantoren, notarissen, procureurs, etc. stellen specifieke eisen wanneer het aankomt op beroepsmatige communicatie. Zo wil een advocaat wellicht het gesprek met zijn cliënt opnemen of moet de gespendeerde tijd aan telefoongesprekken gefactureerd worden. Een rechtsgebouw wil bijvoorbeeld IP-(bewakings)-camera s bij haar ingangen installeren. De Panasonix NCP komt tegemoet aan hun unieke communicatiebehoeften en doet dat alles en nog veel meer op een kostenbesparende manier. Verkoopsector In deze hedendaagse wereld vol concurrentie, is persoonlijk contact belangrijk voor de klant. Klanttevredenheid, maximale flexibiliteit en toegankelijkheid zijn de cruciale leidraad in deze sector. Met een Panasonic NCP wordt alles wat u nodig heeft standaard meegeleverd met elk systeem.

20 Design en specificaties onder voorbehoud van wijzigingen. Gedrukt in België.

Productcatalogus 2012/13

Productcatalogus 2012/13 Productcatalogus 2012/13 P U R E I P - C O M M U N I C A T I O N S Nederlands Communicate & Collaborate. Boost Your Efficiency. ESTOS Software for Unified Communications The ESTOS Unified Communications

Nadere informatie

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving Dienstbeschrijving Hosted Voice versie 1.3 15 januari 2015 Lemontree Masters in ICT Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Tel: 0172 47.99.88 Fax: 0172

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

Whitepaper Vast-mobiel integratie

Whitepaper Vast-mobiel integratie Whitepaper Vast-mobiel integratie Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Vast versus mobiel... 3 2 Wat is vast-mobiel integratie?... 4 2.1 Anywhere... 4 2.2 Mobiele apps... 5 2.3 Forced on PBX... 5 2.4 Private

Nadere informatie

Computer Telefoon Integratie: wat is het en wat brengt het?

Computer Telefoon Integratie: wat is het en wat brengt het? Computer Telefoon Integratie: wat is het en wat brengt het? Samenvatting Dit whitepaper gaat in op de techniek en de voordelen die ondernemingen kunnen realiseren door het inzetten van software voor Computer

Nadere informatie

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE ZAKELIJKE TELEFONIE SLIMME HET SUCCES VAN SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE Communicatie was, is en blijft de slagader van een onderneming. Het hebben van stabiele en betrouwbare

Nadere informatie

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact Whitepaper Het klantcontactmodel 1 Inleiding Hoe belangrijk is klantcontact voor uw organisatie? Hebt u uw klantcontactproces dik voor elkaar of hebt u het gevoel dat het beter kan? Hoe doen andere organisaties

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

KPN ÉÉN Dienstbeschrijving

KPN ÉÉN Dienstbeschrijving KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Versie 1.01 I nhouds o pga ve 1 Inleiding... 4 2 Voordelen van KPN ÉÉN... 5 3 KPN ÉÉN-oplossing... 6 3.1 Gebruikersprofielen... 6 3.1.1 Vergaderzaal... 6 3.1.2 Kantoor... 6 3.1.3

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

Product overzicht en prijslijst

Product overzicht en prijslijst Product overzicht en prijslijst Versie 1.6 www.ucplus.nl pagina 1 Inleiding In dit boekje vindt u een opsomming van onze UC+ producten, diensten en de prijzen die wij aanhouden. Deze prijslijst is met

Nadere informatie

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9 Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015 Editorial: P9 inhoud 4 Algemene informatie per vendor 6 License Online (LOL) 8 Editorial: 14 td.activate-here 16 ESD Renewal Portal 26

Nadere informatie

IBIS - INTELLIGENT BUILDING INFRASTRUCTURE SOLUTIONS

IBIS - INTELLIGENT BUILDING INFRASTRUCTURE SOLUTIONS IBIS - INTELLIGENT BUILDING INFRASTRUCTURE SOLUTIONS CommScope biedt IBIS (Intelligent Building Infrastructure Solutions - infrastructuuroplossingen voor intelligente gebouwen) om een robuuste algemene

Nadere informatie

Meer met minder. Na een fusie is onze telefonie-omgeving twee keer zo groot en bevat ook nog eens twee verschillende merken.

Meer met minder. Na een fusie is onze telefonie-omgeving twee keer zo groot en bevat ook nog eens twee verschillende merken. Meer met minder Na een fusie is onze telefonie-omgeving twee keer zo groot en bevat ook nog eens twee verschillende merken. Toch ben ik Met zorg samengesteld niet twee keer zoveel tijd kwijt aan beheer.

Nadere informatie

STAGERAPPORT. Onderzoek naar de feasibility van VMware vcloud Director

STAGERAPPORT. Onderzoek naar de feasibility van VMware vcloud Director STAGERAPPORT Onderzoek naar de feasibility van VMware vcloud Director Naam: Andy Janssens Klas: 3SNB Academiejaar: 2010-2011 Stageplaats: Mecam Provinciale Hogeschool Limburg (PHL) Departement Handelswetenschappen

Nadere informatie

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & www.ndix.net Geachte lezer, Bedrijven en instellingen zijn meer en meer afhankelijk van ICT-faciliteiten. Naast een lage prijs speelt de kwaliteit daarvan

Nadere informatie

White Papers VoIP. IP-Telefonie (IPT) voor bedrijven: hoe werkt het? VoIP, bellen via internet, IPT, etc.?

White Papers VoIP. IP-Telefonie (IPT) voor bedrijven: hoe werkt het? VoIP, bellen via internet, IPT, etc.? White Papers VoIP IP-Telefonie (IPT) voor bedrijven: hoe werkt het? VoIP, dat wil zeggen het toepassen van het Internet Protocol (IP) voor spraaktoepassingen (voice), is op dit moment enorm in opkomst.

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

Zes toonaangevende organisaties vertellen waarom zij voor Lync telefonie hebben gekozen

Zes toonaangevende organisaties vertellen waarom zij voor Lync telefonie hebben gekozen Microsoft Lync Klantreferentie Zes toonaangevende organisaties vertellen waarom zij voor Lync telefonie hebben gekozen Overzicht Land: Nederland Branche: Productie, dienstverlening, retail, overheid Voordelen

Nadere informatie

Whitepaper Productvergelijkingen cloud infrastructuur

Whitepaper Productvergelijkingen cloud infrastructuur Whitepaper Productvergelijkingen cloud infrastructuur Datum : 05-12-2012 Versie : 1.0 Copyright Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of op andere wijze openbaar

Nadere informatie

for Exchange/SMTP for Exchange/SMTP for Exchange for Exchange/SMTP/Lotus Network Security Scanner for ISA Server

for Exchange/SMTP for Exchange/SMTP for Exchange for Exchange/SMTP/Lotus Network Security Scanner for ISA Server for Exchange/SMTP for Exchange/SMTP for Exchange for Exchange/SMTP/Lotus Network Security Scanner for ISA Server Overzicht van producten Anti spam en anti phishing voor Exchange Server GFI MailEssentials

Nadere informatie

Een introductie voor netwerken en video over TCP/IP door Edwin Schriel.

Een introductie voor netwerken en video over TCP/IP door Edwin Schriel. Een introductie voor netwerken en video over TCP/IP door Edwin Schriel. Pagina ( s) Inhoudsopgave. 1 Inleiding. 2 Wat is een netwerk. 3 IP adres. 3 IP netwerken. 3 Ethernet. 4 Hub(s) en switches. 5 Bruggen.

Nadere informatie

8/2 GroupWise. 8/2.1 GroupWise als groupwareoplossing

8/2 GroupWise. 8/2.1 GroupWise als groupwareoplossing Mail & Messaging 8/2 GroupWise 8/2.1 GroupWise als groupwareoplossing Als bijzondere toepassing voor de communicatie in netwerken (het werken in groepen) moet beslist het product GroupWise van Novell worden

Nadere informatie

Checklist ICT & Human Capital in KMO

Checklist ICT & Human Capital in KMO Brussel, februari 2008 Checklist ICT & Human Capital in KMO Checklist bestemd voor ICT- en Algemeen managers Gert Verdonck Inhoud Inleiding 1. Voor welke bedrijfsprocessen wilt u ICT? 5 2. Wilt u ICT met

Nadere informatie

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten White Paper Op Cloud gebaseerde online werkplekken vanaf iedere locatie op elk apparaat Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten Organisaties zijn op zoek naar meer flexibele en kosteneffectieve

Nadere informatie

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces BUSINESS PROCESS LEARNING Solution paper Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces Inhoud 1 De kracht van Business Process Learning 3 1.1 Visie 3 1.2 Onderbouwing visie 4 2 Beschrijving

Nadere informatie

WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD?

WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD? WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD? VIJF REDENEN WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD BETER IS IN HET BESCHERMEN EN ONDERSTEUNEN VAN UW BEDRIJF 2012 Zscaler. All Rights Reserved. Page 1 Overzicht Het in evenwicht

Nadere informatie

Think Big, start small: Unified Communications & Messaging ontrafeld

Think Big, start small: Unified Communications & Messaging ontrafeld Think Big, start small: Unified Communications & Messaging ontrafeld Inleiding Op hoeveel manieren en toestellen bent u bereikbaar? Raakt u ook regelmatig verstrikt in de voice mail val? Kunt u goed overweg

Nadere informatie

TAKE THE LEAD IN LOGISTICS

TAKE THE LEAD IN LOGISTICS TAKE THE LEAD IN LOGISTICS NaviTrans: Uw oplossing voor voor de logistieke dienstverlener In een steeds competitiever wordende sector als de logistiek is het voor de hedendaagse ondernemers onontbeerlijk

Nadere informatie