UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld"

Transcriptie

1 UW ONDERNEMING &Mobistar Mobistar M Special Issue December 2010 UW ONDERNEMING

2 UW ONDERNEMING 2

3 UW ONDERNEMING 033 UW ONDERNEMING &Mobistar is de nieuwe naam van ons aanbod van convergente oplossingen voor zakelijke klanten. Wij hebben de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in de uitbouw van een portfolio dat vaste en mobiele telefonie, vaste en mobiele datacommunicatie, en internet bundelt. Analisten zijn het er immers over eens dat convergentie een grote, positieve impact heeft op het bedrijfsleven. Wij zien convergentie breed: het samenbrengen van technologieën is weliswaar essentieel, maar voor ons staat het verbinden van mensen, teams, klanten, leveranciers en sociale netwerken centraal. Kortom, het gaat ons om de bundeling van alle krachten. Convergentie gaat in de eerste plaats over het verbinden van mensen, teams, klanten, leveranciers en sociale netwerken. De praktijk leert immers dat samenwerken tot de beste telecomoplossing leidt. Het &-teken, dat u voortaan in onze businesscommunicatie ziet, staat symbool voor onze samenwerking. In deze samenwerking staan uw onderneming en haar behoeften centraal. Door de toenemende complexiteit van de telecommunicatiebehoeften kiest Mobistar bewust voor een samenwerking met u en met een uitgebreid netwerk van andere spelers, partners die top zijn in wat ze aanbieden. Deze samenwerking heeft steeds een optimale oplossing voor onze klanten dat bent u tot doel. Niet onze technologie vormt het uitgangspunt, maar wat u met uw onderneming wil bereiken. Uw zaak, bedrijf of onderneming komt eerst. Daarom willen we eerst begrijpen wat uw onderneming drijft, en er op een flexibele manier op inspelen. Goede oplossingen beginnen allemaal met aanvoelen, begrijpen, overleggen, analyseren, beslissen,... Dat tonen de interviews in dit nummer goed aan. Conversatie werkt, en de bundeling van krachten leidt tot betere oplossingen en nog sterkere resultaten. stephane beauduin Chief Marketing Officer Mobistar Tijdens uw volgende ontmoeting met Mobistar zullen deze krachten zeker ter sprake komen. Dat gesprek zal tot even vruchtbare resultaten leiden als die waarover u in dit nummer kan lezen. Laten we elkaar ontmoeten en de krachten bundelen!

4 UW ONDERNEMING 04 Mobistar heeft een opmerkelijke evolutie doorgemaakt van mobiele operator tot een volledige telecomoperator Wij hebben de laatste jaren zeer grote investeringen gedaan in het uitbreiden van ons zakelijk aanbod. De overname van KPN Belgium Business (nu: Mobistar Enterprise Services) is hiervan een goed voorbeeld. Waaruit bestaat Mobistar s aanbod vandaag? Krachten gebundeld Dankzij voortdurende en grootse investeringen in convergente oplossingen, is Mobistar uitgegroeid tot een netwerkoperator die een Benoit Scheen CEO Mobistar volledig telecomaanbod levert. Benoit Scheen, CEO van Mobistar, geeft ons een stand van zaken. Door de verbreding en verdieping van ons productenen dienstengamma zijn we intussen een operator die een totale telecomoplossing kan aanbieden, gebaseerd op een verregaande en volwaardige convergentie. Convergente oplossingen betekenen voor ons veel meer dan het beantwoorden van een aantal telecombasisbehoeften in één pakket. Eigenlijk is ons aanbod een uitgebreid en rijk geheel van vier met elkaar verbonden categorieën van producten en diensten. Uit dit geheel kunnen we samen met de klant putten om oplossingen uit te bouwen die een antwoord bieden op zijn specifieke situatie. En daarbij staat de klant altijd in het midden. Een volledig productportfolio De start van elke oplossing begint toch met de producten? Het eerste portfolio is uiteraard die van onze producten. Elk bedrijf verwacht van zijn telecomoperator telecomoplossingen die geïntegreerd en efficiënt zijn. En daarenboven nog eenvoudig en voordelig zijn. Dat is zo voor een kmo met zes medewerkers en één site, maar ook voor een internationaal bedrijf met medewerkers en verschillende sites in België en het buitenland. Wij bouwen oplossingen rond vaste en mobiele telefonie, internet, vaste en mobiele datacommunicatie en een combinatie ervan. Voor elke bedrijfsgrootte is er een volledig portfolio en een convergente oplossing aangepast aan de noden van het bedrijf. Wat zijn de kenmerken van deze productportfolio? Je kan dat samenvatten in vier woorden: mobiel, vaste telefonie, internet en datacommunicatie. In de eerste plaats uiteraard mobiel. Mobiliteit is nog meer dan vroeger belangrijk geworden voor de bedrijven (nvdr: zie Peter Hinssen op pagina 9.) Er wordt steeds meer beroep gedaan op mobiele telecomoplossingen om mensen, machines, sites, met elkaar te verbinden en te laten samenwerken. En Mobistar kan, meer dan wie ook, deze vraag invullen. En dat is normaal, want dat zit in onze genen. We zijn groot geworden met het uitbouwen van mobiele oplossingen, eerst met telefonie en daarna met datacommunicatie.

5 Krachten gebundeld 055 UW ONDERNEMING &Mobistar Hoe bepaalt u wat de beste oplossing is? Succesvolle oplossingen zetten de klant en zijn behoeftes altijd in het centrum. Onze aanpak vertrekt dus altijd vanuit de telecombehoeften van elk bedrijf. Wij willen geen technologie binnenschuiven maar wil oplossingen bieden op maat van de klant. Hoe bepaalt u die behoeftes van de klant dan? Samenwerken staat voorop. Het gaat altijd om een bundeling van alle krachten in brede zin. Technologische bundeling tussen de diensten en producten onderling, en een bundeling van krachten van de klant, Mobistar en zijn partners. De klant die centraal staat en wij in een ondersteunende en stuwende rol. Vandaar de nieuwe campagne: Uw onderneming &Mobistar. Wij zetten ons op de tweede plaats, na het &-teken. De klant komt eerst. Wij zetten ons op de tweede plaats. De klant komt eerst. Behoeftes van de klant beantwoord je niet uitsluitend door telecomfacturen te bekijken en dan een beter prijsvoorstel te doen. Wij gaan veel verder. Onze medewerkers worden opgeleid en getraind om samen met de klant een grondige analyse te maken van zijn manier van werken, zijn uitdagingen, zijn functioneringsmodel of zijn plannen en wensen voor de verdere uitbouw van zijn bedrijf. Dit is de basis om selectief de juiste oplossingen samen te stellen. Dat is iets helemaal anders dan het verkopen van pakketten of de behoeftes van de klant te moduleren naar je eigen oplossingen. De praktijk toont aan dat als de klant samen met Mobistar een telecomproject uitbouwt, zijn investeringen echt renderen.

6 UW ONDERNEMING 6 Benoit Scheen: Het strategisch belang van het internet zal steeds toenemen. Steeds meer bedrijfskritieke toepassingen zijn ip-gebaseerd. Hoe belangrijk is telefonie voor Mobistar? Telefonie is voor ons even belangrijk als voor onze klanten. En dat belang is groot. Het gesprek blijft immers een cruciaal onderdeel van samenwerken. Er wordt dus veel gebeld: met de vaste telefoon, met de mobiele telefoon, Daarom blijven wij investeren in deze markt, vooral omdat de professionele klant steeds meer mobiliteit vraagt. Om een voorbeeld te geven: we waren de eerste op de markt die tariefplannen heeft ontwikkeld waarmee medewerkers met de gsm en met de vaste telefoon gratis met elkaar kunnen bellen. Mobistar startte in de jaren 90 met mobiele telefonie en breidde pas later uit naar internet. Welk plaats heeft internet nu in het productportfolio? Een hoofdplaats. Ondernemingen vragen aan hun telecomoperator naar een totaaloplossing. Het strategisch belang van het internet zal steeds toenemen. Steeds meer bedrijfskritieke toepassingen zijn ip-gebaseerd. Belangrijk is dat wij een aanspreekpunt zijn voor zowel internetoplossingen als mobiele en vaste telefonie. Bovendien kunnen wij dit alles bundelen. Wat interessant is voor de klant. Voorbeeld hierbij is One Office Full Pack, dat zowel vaste en mobiele telefonie, als internettoegang omvat. Intussen bieden we, naast deze drie, ook datatoegang waaronder ons aanbod rond IP VPN. Kortom, ons aanbod voor de professionele markt is intussen erg rijk en complementair. U vermeldde datacommunicatie als vierde kenmerk. Dat is een zeer ruim begrip. Hoe kijkt Mobistar daarnaar? Om het met een slagzin te zeggen: Alles is data. Telefoongesprekken, beelden, administratieve systemen, documenten, facturen, machinebesturingen, klantengegevens, zijn digitaal geworden. Dit geeft een ongelooflijk aantal mogelijkheden. Wij willen de bedrijven en hun medewerkers toegang geven tot hun data. Waar de medewerkers zich ook mogen bevinden, wanneer ze willen en op het toestel dat zij gebruiken. Via een IP VPN netwerk kunnen wij diverse vestigingen van de klant bijvoorbeeld verbinden tot één virtueel netwerk. En dit op een veilige, transparante manier, aangepast aan hun noden. Onze kennis van mobiele datacommunicatie levert een belangrijk voordeel op voor onze klanten.

7 Krachten gebundeld 077 Dienstenportfolio Is de telecomomgeving niet enorm complex geworden? Telecomoplossingen worden inderdaad complex. Uiteraard technologisch. Maar het succes van telecomoplossingen wordt allang niet meer bepaald door de technologische kwaliteiten ervan. Het is vanzelfsprekend dat de oplossingen technisch in orde zijn. Het succes wordt bepaald door de manier waarop dergelijke oplossingen kunnen worden ingevoerd, beheerd, Dan spreken we over gebruiksvriendelijkheid, transparantie, beschikbaarheid,. Vandaar het moeilijk te overschatten belang van een goede dienstverlening. Wij hebben de laatste jaren zwaar geïnvesteerd in de uitbouw van een b2b-serviceportfolio. De klant bepaalt samen met ons wat de ideale mix is voor zijn situatie. Onze dienstverlening draait vooral op onze toegewijde mensen. Een speciaal team van service managers staat bij ons onder meer in voor het beheer van klantenrelaties en aangepaste diensten. Kan je enkele voorbeelden geven van diensten? Ik denk hier aan fleetmanagement, Invoice Split, SLA management, Hardware-care of Business insurance is nog zo n voorbeeld. Dat is een programma waaronder defecte, verloren of gestolen toestellen onmiddellijk worden vervangen of hersteld. Klinkt eenvoudig, maar het is een cruciale dienstverlening: uw medewerkers hoeven nooit zonder gsm te vallen. Het is effectief en klantgericht. Deviceportfolio Dat brengt ons bij de toestellen. Als alles data is, dan is het toestel toch cruciaal? Absoluut. Het belang van toestellen is zeer groot. Zeker in een mobiele omgeving waarbij er een hoge graad van convergentie plaatsvindt op het vlak van de toestellen. Denk maar aan smartphones, laptops, tablets,. Wij hebben hier een belangrijke opdracht. Wij hebben het netwerk, de knowhow, de tariefplannen, om de toestellen te integreren in een hoge customer experience. Het is niet toevallig dat de iphone s en de Black- Berry s worden aangeboden via telecomoperatoren. En het is ook niet toevallig dat wij een eigen portfolio rond de toestellen hebben ontwikkeld. Partnerportfolio Er zijn ontelbare markten, want elk bedrijf heeft zijn eigen noden, speelt in zijn eigen niche, Hoe gaat Mobistar daar mee om? Er is eerst en vooral de complexiteit van de professionele telecommarkt die steeds meer digitaal, datagedreven en ip-gebaseerd wordt. Dit vraagt om gesofisticeerde en schaalbare oplossingen die rekening houden met aspecten zoals veiligheid, gedelocaliseerde toegang tot informatie, flexwerken, unified communication, en dergelijke. Deze telecommunicatiebehoeften worden lang niet meer door telecombedrijven alleen ingevuld. Er zijn ook andere spelers, die vanuit andere competenties een deel van deze markt bedienen. Bijvoorbeeld de systeemintegratoren of de grote softwarehuizen. Dat zijn belangrijke spelers. Wij hebben gekozen voor een bundeling van alle krachten met deze spelers. Niet met één speler, maar met een hele reeks spelers die top zijn in wat ze aanbieden. Wij noemen dat ons open ecosysteem. Zijn dat altijd dezelfde partners? De partners voegen hun specifieke innovaties, diensten en oplossingen toe aan onze kernactiviteit. Wij kiezen er uiteraard voor om met onze partners een langetermijnrelatie uit te bouwen. Maar elke samenwerking tussen ons en één of meerdere partners wordt ingegeven door de behoeften van de klant. Bij onze oplossingen staat uw onderneming centraal. Wij putten uit vier portfolio s om voor u een oplossing op maat te maken.

8 UW ONDERNEMING UITDAGINGEN VOOR BEDRIJVEN Stilstaan is achteruitgaan, ook in het zakenleven. Met de Belgische technologie-ondernemer Peter Hinssen bespreken we de uitdagingen waar bedrijven de komende jaren voor staan. Samenwerking, mobiliteit en vlotte informatiestromen staan voorop. Peter Hinssen Technologie-ondernemer

9 Talking about the digital society could soon make you sound old and out of date such is the pace of change. Advancement in technology is creating a new normal where relationships with consumers are increasingly in a digital form. Businesses need to reinvent themselves to create new interactive business models. Technology is no longer an enabler. It has become a game-changer. Don t even think for a moment that we have arrived in the Digital World. We re probably, at best, halfway. This isn t a discussion about the glass being half-full or half-empty. The past 25 years were about technology getting into the hands of consumers. The next 25 years will see consumers, young and old, making technology part of everyday life. An entrepreneur, advisor, lecturer and writer, Peter Hinssen (1969) is one of Europe s most sought-after thought leaders on the impact of technology on society and business. He is frequently called upon to lead seminars and consult on issues related to the adoption of technology by consumers, the impact of the networked digital society, and the Fusion between business and IT. W W W.pEtErhiNssEN.com W W W. NEoNormal.com W W W. a- cross.com NewNormal_OMdef.indd :21:48 Vier uitdagingen 099 Snelheid is vandaag belangrijker dan perfectie. Je kan als bedrijf toch moeilijk je website helemaal baseren op de interactiviteit van Web 2.0 terwijl je intern de oude starre manier van werken hanteert, en je terugvalt op departementen die als silo s totaal naast elkaar blijven bestaan. Die mentaliteit moet veranderen, zegt Peter Hinssen. Geschikt personeel 1 De digitale evolutie heeft vooreerst impact op onze naaste medewerkers. Peter Hinssen: In het oude normaal hadden we een it-afdeling vol met technische vaklui die van levensbelang waren voor het leveren van technologie. Vandaag hebben we nood aan mensen die denken als businessleiders met een technologische achtergrond. Mensen die kunnen nadenken over innovatie met technologie. Ook de houding van jonge medewerkers is totaal gewijzigd: Consumenten hebben nu thuis beter computermateriaal dan op het werk. Ze hebben een hippere gsm, een krachtigere notebook en het internet werkt thuis ook beter. Voor veel jongeren is werk die periode van de dag waarop ze met oude technologie werken, zegt Peter Hinssen. Ook hun attitude is anders. De periode van levenslang bij dezelfde werkgever werken is definitief voorbij. De jonge generatie gelooft niet meer in een engagement op lange termijn. Het is een generatie die amper valt te paaien. Daar hebben hr-managers de grootste moeite mee. 2 4 Samenwerken Samenwerken wordt voor bedrijven nog meer cruciaal dan het al was. Samenwerking in onder meer het gezamenlijk aanbieden van oplossingen naar de markt, het gezamenlijk aankopen van goederen of diensten of simpelweg als aanzet tot innovatie. Een multinational als Procter&Gamble was tien jaar geleden een gesloten bedrijf. Vandaag komt de helft van hun productideeën van externe medewerkers of zelfs van klanten, zegt Peter Hinssen. Lego is een ander voorbeeld. Dat was lang een bedrijf in moeilijkheden. Tot ze hun klanten de mogelijkheid gaven om online hun eigen lego-ontwerp te tekenen en te bestellen. De klanten volgen niet meer de ontwerpen van het bedrijf, maar het bedrijf volgt de ontwerpen van hun klanten. Maar samenwerken met anderen en openheid van een bedrijf begint altijd bij de organisatie zelf. Informatie verwerken Opmerkelijk is de verandering in snelheid. Vroeger ging het in een organisatie om informatiebeheer en bouwden we informatiesystemen. In de eerste dertig à veertig jaar van de digitalisering ging het er vooral om dat heel wat processen gedigitaliseerd werden. Wie sneller was met het automatiseren van bepaalde processen, haalde een voorsprong op de concurrentie, weet Peter Hinssen. In de tweede fase van de digitale revolutie zullen we vooral verstandiger moeten omgaan met het digitale. Want het digitale op zich zal niet langer het verschil maken. Het gaat niet om technologie, maar om slim omgaan met technologie. Vandaag staat de informatiestroom voorop. Hoe snel kan ik in mijn organisatie informatie verspreiden. We leven in het nu-tijdperk. Alles moet nu gebeuren. Snelheid is vandaag belangrijker dan perfectie. Alles wordt mobiel Een laatste uitdaging voor bedrijven is de opmars van mobiele technologie, ook in het zakenmodel. Peter Hinssen: In Silicon Valley, waar ik onlangs op bezoek was, was dat bij diverse bedrijven duidelijk te merken. Bij ebay is de toekomst mobiel. Een van hun innovaties is bumpen : het transfereren van geld van de ene persoon naar de andere door met je mobiele telefoon een andere mobiele telefoon aan te raken. Het is het e-equivalent van klinken met de glazen, maar dan met je gsm, vertelt hij. Maar mobiliteit staat voorop. Ook bij een bedrijf als Google zie je dezelfde focus. Al hun toepassingen kennen een mobile first -principe: eerst wordt het op het mobiele toestel uitgewerkt, en als dat op punt staat, wordt er een eenvoudigere versie op het web geplaatst. This book is about Peter Hinssen is één van the trendspotting and creative thinking needed to prepare ourselves for Europa s leidinggevende denkers the world of possibilities awaiting us in the big ocean of the New Normal over de invloed van technologie op de samenleving. Digital has become the New Normal. Zijn recentste boek is The New Normal : Explore the Limits of the Digital World. Ivan Mervillie Peter Hinssen the NEW Normal Peter Hinssen the new normal E x p lor E t h E l i m i t s of the Digital WorlD

10 UW ONDERNEMING 10 Een totaalaanbod v.l.n.r.: Lieven Vaes, Products & Services Marketing Manager, Rudy Vercammen, Director Business Marketing en Roel Plasmans, Marketing Portfolio Manager.

11 Een totaalaanbod 11 Mensen, locaties en machines met elkaar verbinden UW ONDERNEMING &Mobistar is de naam van het platform waarbij Mobistar de handen in elkaar slaat met zijn partners. En uw bedrijf staat hierbij centraal. De operator biedt u namelijk een totale telecomportfolio die vaste en mobiele telefonie, internet én vaste en mobiele datacommunicatie omvat. Hiermee kan u op een betrouwbare en veilige manier mensen, locaties en machines met elkaar verbinden. Resultaat: uw mensen werken beter, flexibeler en efficiënter met elkaar en dit zowel nationaal als internationaal. We nemen deze kernbegrippen even onder de loep. Samenwerken Terwijl het aanbod van Mobistar bij de start mobiele telefonie omvatte, gaat het vandaag over veel meer. Het gaat over samenwerken van mensen die zich daarenboven op verschillende locaties bevinden. Hoe zorgt Mobistar er voor dat mensen kunnen samenwerken? Rudy Vercammen, Director Business Marketing: Mobistar speelde als een van de eerste in op de groei in mobiele telefonie. Ons aanbod bestond aanvankelijk vooral uit telefonie, en dit zowel voor vaste als mobiele gesprekken. Dat aanbod is er uiteraard nog altijd. Maar het is uitgebreid, net als de verwachtingen van de klant. Samenwerking verloopt voor hem namelijk meer en meer tussen verschillende mensen op verschillende plaatsen. Vandaag verbinden we mensen via spraak- en dataverkeer, vast of mobiel. Na verloop van tijd zijn daar onder meer ook de machines bijgekomen. Via zogenaamde machine-to-machine toepassingen kunnen data mobiel worden uitgewisseld tussen verschillende machines. Onze basiswaarden blijven dus dezelfde, alleen spelen we in op de toegenomen behoeften van de klant. Flexibel Daarnaast is flexibliteit een belangrijke waarde bij Mobistar. Wat merkt de zakelijke klant hier nu van? Roel Plasmans, Marketing Portfolio Manager: De klant die voor onze zakelijke oplossingen kiest, zoals mobiele of convergente formules, merkt die flexibiliteit vooral in de schaalbaarheid van onze producten. De klant kan bij ons instappen en groeien. Wij denken dan wel met hem mee. Wij bieden steeds oplossingen op maat aan die aanpasbaar zijn aan de grootte van de klant in zijn verschillende levensfases. De klant kan zowel verticaal groeien hij neemt bijvoorbeeld meer personeel aan als horizontaal, in de reikwijdte van zijn telecombehoeften, waardoor hij bijvoorbeeld meer en andere producten en diensten wil gebruiken. Van pure telefonie kan hij dan bijvoorbeeld makkelijk evolueren naar onze gebundelde oplossingen, die zowel vaste als mobiele telefonie en zelfs internet verenigt. Steeds kunnen wij de klant een competitief voordeel geven in vergelijking met andere operatoren, net door die aanpak op maat van de klant.

12 UW ONDERNEMING 12 Kan u een voorbeeld geven van zo n flexibele aanpak? Roel Plasmans: Ja zeker, onze mobiele spraakoplossingen. Voor klanten is een aangepast tariefplan een absolute meerwaarde. Als operator biedt u bijvoorbeeld best formules aan die in lijn liggen met het belpatroon van het bedrijf en de medewerkers met dan bijvoorbeeld één tarief voor nationale gesprekken en de mogelijkheid van gratis gesprekken tussen collega s. Voor grotere bedrijven biedt VPN ons dan weer de mogelijkheid om een volwaardige oplossing op maat van onze klanten uit te werken. Wij kunnen in samenspraak met de klant bijvoorbeeld pabx-functionaliteiten zoals verkorte nummering en call hunting op de gsm s van de medewerkers implementeren Efficiëntie Efficiënt communiceren is voor Mobistar altijd van groot belang geweest, ook toen de markt evolueerde. Wat betekent dit? Rudy Vercammen: Het verstandig inzetten van mensen en middelen. Efficiënt inzetten van onze netwerkcapaciteit is daar een voorbeeld van. Wij blijven uiteraard volop investeren in vaste netwerken, zoals recent met de overname van KPN Belgium Business. Door deze overname breiden wij ons nationale netwerk uit met met één van de grootste glasvezelnetwerken in België én beschikken we over datacenters waar klanten hun eigen it-infrastructuur kunnen plaatsen. Roel Plasmans: Ook de diensten boven op het netwerk vormen steeds meer een geïntegreerd en uitgebreider geheel. Zo zag je een evolutie van vaste telefonie naar mobiele telefonie en van mobiel (het koppelen van individuen met elkaar) naar vloot (het koppelen van groepen mensen met elkaar). Op beide vlakken hebben wij een innovatieve positie ingenomen. Hetzelfde zie je nu met multimedia data die worden uitgewisseld via smartphones waarbij onze aanpak platform onafhankelijk is. Of het nu om BlackBerry, Nokia, iphone of andere technologieën of toestellen gaat, wij mobiliseren mens en machine. Hoe weerspiegelt zich die efficiëntie nog in jullie productengamma? Rudy Vercammen: Bijvoorbeeld in het aanbieden van de One Office Packs die we aanbieden. In onze One Office Full Pack zit zowel mobiele telefonie, vaste telefonie als internet. Wij bieden de klant oplossingen aan die mobiele gesprekken, vaste gesprekken en internet- of dataverkeer bundelen. De klant krijgt een totaalpakket gepresenteerd en ontvangt hiervoor één factuur. Ook op dat gebied spelen we bij Mobistar nog steeds een voortrekkersrol. Net zoals we voorloper blijven in het aanbod rond mobiele datacommunicatie. We spelen in op het toenemend belang van en personal information management (PIM) op mobiele toestellen. Kijk maar naar de forse opmars van de smartphone zoals de iphone met bijhorende applicaties. Of naar draagbare en tablet-pc s die steeds vaker worden uitgerust met mobiel internet. Dat is geen toeval. Want bedrijven willen hun data mobiel maken. We zien dan ook een flinke opmars van mobiele bedrijfstoepassingen die tot doel hebben om bijvoorbeeld het verkoopsteam of technici op verplaatsing efficiënter te doen werken. Lieven Vaes, Products & Services Marketing Manager: Bundeling gebeurt overigens zowat in alle telecomoplossingen. Meer en meer applicaties zijn ipgebaseerd, en we kunnen nu bijvoorbeeld in de retailsector op één netwerk het telefoonverkeer, de betaaltransacties, de kassa- en stockgegevens, de beveiligingstoepassingen en de publiciteit samenbrengen. Twee voorbeelden van convergente oplossingen: Bedrijf Gratis onder collega s Extern Voordelig tarief voor externe oproepen One Office Voice Pack Eén tariefplan voor vaste en mobiele telefonie bij Mobistar is voordelig, vereenvoudigt uw telecombeheer en garandeert een optimale communicatie tussen uw medewerkers binnen en buiten de bedrijfsmuren: uw medewerkers bellen elkaar gratis mobiel en vast. En voor externe oproepen genieten ze extra voordelige tarieven.

13 Een totaalaanbod 13 Wij blijven voorloper in het aanbod rond mobiele datacommunicatie. Multisite en internationaal Een andere belangrijke evolutie is echter dat bedrijven en hun mensen zich niet langer op één locatie bevinden, maar wel op verschillende sites. Toch willen zij dat hun data ergens wordt opgeslagen. Wat is jullie antwoord hierop en hoe vinden we dat terug in jullie productengamma? Lieven Vaes: De evolutie naar vaste datacommunicatie is inderdaad belangrijk. Om verschillende kantoren en vaste en mobiele werknemers met elkaar te verbinden in België en in het buitenland maken we gebruik van een IP VPN-netwerk. Dat is een beheerde en veilige oplossing om informatie en toepassingen te delen over verschillende locaties. Elke vestiging wordt rechtstreeks op het Mobistar-netwerk aangesloten. We kunnen belangrijke bedrijfstoepassingen voorrang geven op minder kritiek dataverkeer dankzij Quality Of Services, of het datanetwerk integreren met een back-upoplossing in onze datacenters. Het lanceren van VPN voor mobiele data ligt trouwens in dezelfde logica. Roel Plasmans: We hebben voor Belgische bedrijven en voor multinationals fleetoplossingen voor roaming. Bedrijven gevestigd in België kunnen gebruikmaken van de optie Roaming Fleet. Multinationals bieden we ivpn (international VPN) aan, in samenwerking met onze partners van Orange en Freemove. En belangrijk: bij dit alles denken we, samen met onze verschillende partners, mee met de klant; we geven hem meer keuzes en bouwen een oplossing op zijn maat. VESTIGING A IP VPN Business Met IP VPN Business brengt u uw verschillende bedrijfsvestigingen zonder extra investeringen in één privé beveiligd netwerk samen. Uw IP VPN-netwerk is van het any-to-any - type: alle sites kunnen rechtstreeks met elkaar communiceren. Er is geen centraal knooppunt en dat maakt uw netwerk veel minder kwetsbaar. Zo communiceren uw medewerkers voordeliger en werkt u productiever. CE ROUTER LAN HOOFDVESTIGING LAN CE ROUTER IP-VPN customer CE ROUTER VESTIGING B CE ROUTER LAN VESTIGING C LAN

14 UW ONDERNEMING 14 Klanten aan het woord

15 Klanten aan het woord 15 Samen met uw onderneming

16 UW ONDERNEMING 16 Aan de basis van elke effectieve oplossing ligt een goed gesprek. De open uitwisseling van ideeën is de beste garantie voor sterke resultaten en vormt de basis voor de relatie van onderstaande ondernemingen met Mobistar. Ontdek hoe zij uit het convergent productportfolio van Mobistar dé oplossing op maat van hun bedrijf vonden, door aan te voelen, te begrijpen, te overleggen, te analyseren en te beslissen. De resultaten spreken boekdelen. Samen met uw onderneming Het productportfolio van Mobistar bevat vier essentiële elementen: mobiele toepassingen, telefonie, internet en datanetwerken, onlosmakelijk verbonden in onze convergente oplossingen. Samen met uw onderneming gaan wij op zoek naar de perfecte combinatie voor uw behoeften. De volgende klanten vonden alvast hun oplossing. Ontdek welke oplossingen zij kozen en gebruik onderstaande figuur als leidraad. Mobiele toepassingen uiteraard want de toekomst is mobiel. Waar u ook bent, u wenst altijd toegang tot de collega s, tot de gegevens van uw onderneming, Telefonie is en blijft de basis voor vele gesprekken. In verschillende convergente oplossingen vervaagt de grens tussen vaste telefonie en mobiele telefonie door de gelijkschakeling van de tarieven. Mobistar bouwt voor zijn klanten betrouwbare datanetwerken uit om mensen, sites en machines met elkaar te verbinden. Internet vormt de basis voor vele bedrijfskritieke toepassingen. Een betrouwbare en beheersbare internetoplossing is dus cruciaal. Mobistar bouwt deze op maat van uw onderneming.

17 Klanten aan het woord 17 Constructief en oplossingsgericht Thomas Cook Belgium, marktleider in de Belgische reisindustrie, had een efficiënte telecomoplossing nodig en een partner die constructief meedacht. We stonden voor de uitdaging om het callcenter het kloppende hart van onze organisatie beter te organiseren. Met de oplossing van Mobistar was het mogelijk om onze mensen in de shop snel en efficiënt in te schakelen als er oproepen binnenkwamen. Op die manier werd het callcenter virtueel uitgebreid, met een betere dienstverlening als resultaat., zegt it-manager Geert Sinnaeve. Het team bleef nagenoeg onveranderd Thomas Cook Belgium werkt al sinds 2007 met Mobistar. Een toegewijd team van een accountmanager, een projectmanager, een servicemanager en een bidmanager staat klaar om Thomas Cook Belgium te helpen bij de telecommunicatie. Maar wat nog mooier is, is dat het huidige team sinds de start nagenoeg onveranderd is gebleven, en dus heel goed op de hoogte van onze verwachtingen en behoeften. Het gaat niet enkel om de stabiliteit en de betrouwbaarheid van het netwerk, maar ook om een soepele samenwerking met de operator. We beschouwen Mobistar als een trouwe partner die met ons meedenkt en specifieke oplossingen aanreikt. & Geert Sinnaeve IT Manager Thomas Cook Snel en efficiënt Communicatie is in onze sector van levensbelang, stelt dokter Jan Christiaen, gedelegeerd bestuurder van Falck Ambuce. Tot voor kort gebeurde de dispatching grotendeels via de mobiele telefoon. Als er een oproep binnenkwam, werd de informatie doorgebeld naar de ambulanciers, die vervolgens allerlei formulieren invulden met gegevens over de rit en de patiënt. Daarna werden die data manueel in ons systeem ingevoerd. Al bij al een bijzonder omslachtige procedure, die bovendien tot communicatiefouten kon leiden. Meedenken en op onze noden anticiperen Dr. Jan Christiaen Gedelegeerd bestuurder Falck Ambuce Mobistar had in het verleden al laten zien dat ze met ons meedenken en op onze noden anticiperen. Samen met hen evolueerden we naar een hightechsysteem waarbij we gebruik konden maken van mobiele datatransmissie. Niet alleen de centrale, maar ook elke ambulance is nu uitgerust met een computer. Centrale en wagen wisselen voortdurend data met elkaar uit. Oproepen tot interventie worden nu snel en efficiënt afgehandeld. Dat is goed voor de patiënten én voor ons. Dankzij ons nieuwe systeem kunnen we bijvoorbeeld berekenen wanneer we precies ter plaatse zullen zijn. Bovendien krijgen de wagens automatisch de routebeschrijving door wanneer de centrale de opdracht doorgeeft. Dat zijn allemaal dingen die een groot verschil maken, zowel in efficiëntie als wat de kosten betreft. &

18 UW ONDERNEMING 18 We werken als één team samen Met dertienduizend hectare is Antwerpen een van de grootste havens in de wereld. Duizend zeshonderd medewerkers van het Havenbedrijf Antwerpen staan in voor de tientallen bruggen, sluizen, kranen en dokken. Om hun werk te vergemakkelijken, werden de afgelopen jaren vlot gsm s, vaste telefoons, internetaansluitingen en datalijnen in gebruik genomen. Robert De Maere, hoofdingenieur Technische dienst: Als je zo n grote opper vlakte te controleren hebt, zijn gsm s onmisbaar. Maar zeker in combinatie met vaste telefonie kunnen gsm s de kosten op een nauwelijks voorspelbare manier doen toenemen. We werkten met talloze gsmtoestellen en verschillende operatoren, waardoor we hoge interconnectiekosten hadden. Om terug greep te krijgen op de kwaliteit, de kosten en onze communicatiestructuur, schreven we een offerteaanvraag uit. De basis: een goede analyse Robert De Maere: De analyse van Mobistar omvatte een uitgebreid financieel luik en een allesomvattend technisch luik en gaf ons inzicht in de aard van het gsm-gebruik: wie belt naar wie, wanneer, en wat zijn de kosten. Op basis van de analyse stelde Mobistar een voordelige oplossing voor die ons een uitermate controleerbare omgeving bood. Mobistar haalde zo het basiscontract voor vaste telefonie, mobiele tele fonie en internet binnen. Daarna was het vooral een kwestie van snel en efficiënt omschakelen. Dat viel goed mee. De omschakeling We hebben 350 simkaarten vervangen en zijn tijdens de hele operatie permanent beschikbaar geble ven. Mobistar had alles goed voorbereid. Robert De Maere Hoofdingenieur Technische dienst Havenbedrijf Antwerpen Gedurende drie dagen zetel den ze op drie ver schillende locaties in het Havenbedrijf. Iedereen kwam langs met zijn gsm, de gege vens werden van de oude naar de nieuwe simkaart gekopieerd, en ieder een werd individueel gebrieft over de veran deringen. Robert De Maere: We hebben gekozen voor de eenvoud van één operator. Vroeger hadden we verschillende operatoren voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. De gebundelde oplossing van Mobistar betekende een onmidde l lijke daling van de communicatiekosten en een verbetering van de dienstverle ning. We bellen mobiel en vast met Mobistar en dat doen we binnen onze eigen vloot tegen scher pe vloottarieven. Een belang rijke bespa ring. Ook de dienstverlening is sterk. We hebben één servicemanager bij Mobistar en krijgen dedicated support. We werken als één team samen en zoeken samen naar creatieve oplossingen. Die creati viteit is er van bij het begin geweest. Belangrijk, want onze communicatie blijft evolueren. &

19 Klanten aan het woord 19 Kranen met MaTMa Erik Van Audenrode Bestuurder Van Der Spek nv en efficiënt reageren. De MaTMa-oplossing van Mobistar speelt hierbij een cruciale rol. Een veertigtal kranen werden met een MaTMa-kaart uitgerust. We kunnen onze kranen nu op een afstand volgen. Als er iets misloopt met een kraan, krijgen we een automatische foutmelding in onze centrale in Ternat. Kunnen we het probleem niet direct telefonisch oplossen, dan weet de technicus alvast welke vervangstukken hij mee moet nemen. Het comfort van één gesprekspartner Van Der Spek nv verkoopt, verhuurt en onderhoudt allerhande bouwmachines, waaronder mobile tel torenkranen. Twee jaar geleden besloot het bedrijf Machine To Machine (MaTMa) in te zetten voor het beheer van zijn nieuwe torenkranen. Erik Van Audenrode, bestuurder Van Der Spek nv: Een kraan is een machine en machines kunnen stukgaan, dat weten onze klanten ook. Als een torenkraan hapert, is het voor de klant vooral belangrijk dat we professioneel Kortrijk, het best tussen 16 en 18u. De installatie van de simkaarten valt ook heel erg mee. Zouhair Ben El Ghali, it-verantwoordelijke: Mobistar levert ons de kaarten vaak al de volgende dag of ze worden telefonisch geactiveerd, zodat we de dag zelf al aan de slag kunnen. En hij vervolgt: Wij hebben bij Mobistar het comfort gevonden van een gesprekspartner! Mobistar kent onze noden, weet in welke richting we willen gaan. Wij zien elkaar elke zes maanden. We bespreken toekomstige investeringen. Deze vertrouwensrelatie vinden wij cruciaal. & Om meer controle te hebben over het rendement mobile tel van de drank- en snackautomaten, investeerde Drink-O-Mat in een machine to machine-toepassing (MaTMa). Zaakvoerder Filip Pauwels: Mobistar was de enige mobiele operator die precies wist wat we nodig hadden. Na de installatie in de modems van de verkoopsautomaten was de activering dezelfde dag al in orde. De Mobistar-verantwoordelijke zei nog: Geef gerust een seintje als er problemen zijn, maar ik verwacht het niet. En werkelijk, in een-twee-drie werkte alles perfect, zegt Filip Pauwels. Ongelooflijk wat we nu allemaal te weten komen over elke verkoopsautomaat: productspecifieke verkoopscijfers, foutmeldingen, piekmomenten, Zo rendeert een verkoopsautomaat op een perron in Kortrijk het best tussen 16 en 18 uur. Dan moet de automaat optimaal gevuld zijn. Deze informatie kwamen we vroeger nooit te weten. Dat resulteert in een enorme tijdswinst en een schat aan informatie voor ons én voor de klant. Ik ben alvast overtuigd: hier gaan we nog veel plezier aan. & Filip Pauwels Zaakvoerder Drink-O-Mat

20 UW ONDERNEMING 20 Mobistar en de NMBS-Groep op hetzelfde spoor data De NMBS-Groep zoekt voortdurend oplossingen om de veiligheid en doeltreffendheid van het bedrijf te verbeteren. Mobistar, telecompartner sinds 2003 Giovanni Palmieri, General Manager bij ICTRA: De NMBS- Groep vertrouwde al haar oproepen naar vaste en mobiele lijnen toe aan Mobistar. Dit betekent liefst geactiveerde simkaarten in de onderneming. Mobistar verzekert daarnaast ook de beveiligde transfer van gegevens in een systeem dat via gps locomotieven en mobiele terminals voor het personeel lokaliseert. Sms en is essentieel Vóór hun werkdag nemen de treinbegeleiders en -bestuurders via sms contact op met een dienst die hun, na identificatie, hun werkpost aanwijst. Ook voor het informeren van de reizigers gebruikt men sms en. Mobistar is driemaal bij de winnaars Voor Giovanni Palmieri, General Manager bij ICTRA (ICT for Rail), heeft de operator drie grote voordelen: De gsm-dekking is groot en Mobistar engageert zich om die langs de spoorlijnen nog te versterken. Niet onbelangrijk voor onze personeelsleden én voor de reizigers die zo genieten van een goede communicatiekwaliteit op onze treinen. Daarnaast garandeert Mobistar ons een doorslaggevend financieel voordeel. Tot slot reageert Mobistar adequaat op onze behoeften en staan zijn medewerkers altijd voor ons klaar. Mobistar heeft een luisterend oor en rust niet op zijn lauweren. Al hun personeelsleden spannen zich in om een optimale dienstverlening te garanderen. & Giovanni Palmieri General Manager ICTRA

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People Connecting People NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen Blader gemakkelijk door het menu met uw vinger of stylus. Surf en e-mail via onze wifihotspots of mobiele breedband. Geniet

Nadere informatie

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan overal

Nadere informatie

Mobile Business. Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 03/2012

Mobile Business. Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 03/2012 Mobile Business Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 9040146 03/2012 Ik kies voor mijn bedrijf Het geheim achter efficiënt zakendoen? De juiste beslissingen nemen, ondersteund door een optimale

Nadere informatie

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Mobile Business Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Nieuw! Extended Fleet Onbeperkt bellen naar alle Mobistar-nummers en vaste lijnen! Ik kies voor mijn bedrijf Het geheim achter efficiënt zakendoen?

Nadere informatie

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012 Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld 2 De mobiele trends: een wereld in verandering Groot of klein,

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

PRIORITEIT VOOR UW COMMUNICATIE

PRIORITEIT VOOR UW COMMUNICATIE PRIORITEIT VOOR UW COMMUNICATIE U WAS NOG NOOIT ZO GOED VERBONDEN Blue Light Mobile is speciaal ontworpen om een antwoord te bieden op uw specifieke noden als hulpof veiligheidsdienst, als overheidsinstantie

Nadere informatie

Nieuw. Shape. Formules op maat van elke medewerker. 5 troeven van Shape. Kies de diensten die u het best passen. Mobiel ondernemen met Shape

Nieuw. Shape. Formules op maat van elke medewerker. 5 troeven van Shape. Kies de diensten die u het best passen. Mobiel ondernemen met Shape Shape Nieuw Formules op maat van elke medewerker Mobiel ondernemen met Shape 5 troeven van Shape Kies de diensten die u het best passen Wat is Shape? 2 Mobiel ondernemen met Shape Uw werknemers werken

Nadere informatie

babbel 2012 zal herinnerd worden als het jaar dat mobiliteit een belangrijk onderdeel van onze langetermijnstrategie werd.

babbel 2012 zal herinnerd worden als het jaar dat mobiliteit een belangrijk onderdeel van onze langetermijnstrategie werd. Tijd voor n babbel 2012 zal herinnerd worden als het jaar dat mobiliteit een belangrijk onderdeel van onze langetermijnstrategie werd. 50 Telenet Jaarverslag 2012 Markt en activiteiten Telefonie Telefonie

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE

De objectieve zakenpartner in telecommunicatie SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE SPLIETHOFF VAST-MOBIEL INTEGRATIE Voor specifieke vragen kunnen we altijd bij de medewerkers van BTC Teleconsult terecht. De onafhankelijke positie die BTC inneemt past uitstekend bij de behoefte en grootte

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Mobiel bellen en Internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Mobiel bellen en Internet 3 2 Specificaties en bijzonderheden 4 Bijlage A: Specificaties

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden IP-VPN van Telenet Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden De veelzijdigste VPN-oplossing om uw vestigingen te verbinden U wilt dat de verschillende vestigingen

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

M*News. Win productiviteit met mobiele e-mail ContactSave beschermt uw gsm-gegevens Marktonderzoek: wat verwacht u van uw telecomoperator?

M*News. Win productiviteit met mobiele e-mail ContactSave beschermt uw gsm-gegevens Marktonderzoek: wat verwacht u van uw telecomoperator? M*News Informatiebron over Business Solutions voor Mobistar-klanten H e r f s t 2 0 0 7 Win productiviteit met mobiele e-mail ContactSave beschermt uw gsm-gegevens Marktonderzoek: wat verwacht u van uw

Nadere informatie

Beschrijving 4G voor Business Partners

Beschrijving 4G voor Business Partners Beschrijving 4G voor Business Partners September 2013 Inhoud 1. 4G; Wat is het?... 3 2. Waarom 4G van Yes Telecom... 3 3. Wat kunt u met 4G?... 3 4. Wat heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van 4G?...

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

De Uitdagingen van Mobiele Apparaten Managen

De Uitdagingen van Mobiele Apparaten Managen Kaseya Onderzoek De Uitdagingen van Mobiele Apparaten Managen 2011 www.kaseya.nl Over dit rapport In dit rapport worden de resultaten gepresenteerd van een onderzoek dat door Kaseya is geïnitieerd en uitgevoerd

Nadere informatie

Mobile Business m. Mobile Business m, het nieuwe tariefplan vanaf 11 juni ,115 0,110 0,105 0,095 0,090 0,085

Mobile Business m. Mobile Business m, het nieuwe tariefplan vanaf 11 juni ,115 0,110 0,105 0,095 0,090 0,085 Mobile Business m Vanaf 11 juni wordt Mobile Business m het nieuwe tariefplan voor zij die tot dan Mobile Business, Mobile Business i of s, One Office Voice Pack DA of One Office Full Pack DA gebruikten.

Nadere informatie

M*News. Z o m e r 2 0 0 7

M*News. Z o m e r 2 0 0 7 M*News Informatiebron over business solutions voor Mobistar-klanten Z o m e r 2 0 0 7 Primeur: vast en mobiel in één tariefplan voor KMO's Wirefree Office: één telefoon voor alle belverkeer Meer volume

Nadere informatie

Ruim 25 jaar service gerichte telecomoplossingen. Vast Mobiel VastMobiel

Ruim 25 jaar service gerichte telecomoplossingen. Vast Mobiel VastMobiel Ruim 25 jaar service gerichte telecomoplossingen Intercity Zakelijk levert persoonlijke service met een vast aanspreekpunt Monique, customer care: Ik help graag klanten met vragen over producten en diensten

Nadere informatie

UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard.

UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard. UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard. Het UZ Brussel is in beweging. Elk jaar worden er 28.000 patiënten opgenomen en vinden er meer dan 400.000 patiëntencontacten plaats. Die gigantische

Nadere informatie

BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf

BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf BedrijfsSelect, wat betekent dat voor uw bedrijf? Met BedrijfsSelect bent u verzekerd van de juiste mobiele oplossing voor uw bedrijf. Elk

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één One Office Full Pack Vast bellen, mobiel bellen en internet in één In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan

Nadere informatie

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor Inspirerende s Webcare met Voxtron en Engagor Webcare met Voxtron en Engagor Facebook, Twitter, blogs en fora: voor de consument zijn het nieuwe kanalen om over een bedrijf te praten en om producten en

Nadere informatie

Matrix Solutions. Telecom designed by your business

Matrix Solutions. Telecom designed by your business Matrix Solutions Telecom designed by your business Mobistar Matrix Solutions voorziet in al uw specifieke telecombehoeften Waarom kiezen voor Mobistar Matrix Solutions Oplossingen op maat van de klant

Nadere informatie

Matrix Solutions. Telecom designed by your business

Matrix Solutions. Telecom designed by your business Matrix Solutions Telecom designed by your business voorziet in al uw specifieke telecombehoeften voorziet in al uw specifieke telecombehoeften Waarom kiezen voor Oplossingen op maat van de klant Convergentie:

Nadere informatie

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één

One Office Full Pack. Vast bellen, mobiel bellen en internet in één One Office Full Pack Vast bellen, mobiel bellen en internet in één In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 Laatste wijziging: April 2015 Versie: 1.0 E-mail: info@maxitel.nl - Telefoon: 0172-754 000 Fax: 0172-754 010 - ACM Registraties: 942487 / 942488 1/8 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding...

Nadere informatie

Tales en Markomo heten u van harte. Welkom. Wegwijs op het mobiel internet

Tales en Markomo heten u van harte. Welkom. Wegwijs op het mobiel internet Tales en Markomo heten u van harte Welkom Wegwijs op het mobiel internet Besluit Een hype? Infrastructuur en toestellen: mainframes internet personal computers connectiviteit netwerken laptop, pda, smartphone,

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl Dé Business Provider Yes Telecom Your Business Provider. Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden,

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig Slimme IT. Sterke dienstverlening. CiVoice Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig 2 Flexibel communiceren & efficiënter werken met CiVoice

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

4G Dienstbeschrijving Februari 2013

4G Dienstbeschrijving Februari 2013 4G Dienstbeschrijving Februari 2013 Inhoud 4G; WAT IS HET?... 3 WAAROM 4G VAN KPN?... 3 WAT KUNT U MET 4G?... 3 WAT HEEFT U NODIG OM GEBRUIK TE KUNNEN MAKEN VAN 4G?... 4 INTERNET TOEGANG EN APN INSTELLINGEN...

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Zakelijk Mobiel. Dienstbeschrijving Juni 2013

Zakelijk Mobiel. Dienstbeschrijving Juni 2013 Zakelijk Mobiel Dienstbeschrijving Juni 2013 INHOUD ONBEZORGD MOBIEL BELLEN EN INTERNETTEN 3 ZAKELIJK MOBIEL ABONNEMENTEN VOOR IEDEREEN 4 ZAKELIJK MOBIEL GROEP SIM VOOR LAPTOP/TABLET 4 DELEN VAN TEGOEDEN

Nadere informatie

Communiceren in zakelijke omgevingen

Communiceren in zakelijke omgevingen Communiceren in zakelijke omgevingen Slimmer communiceren Communiceren in zakelijke omgevingen Slimmer communiceren Vodafone december 2010 Leefritme heeft een belangrijke invloed op de relatie tussen mensen

Nadere informatie

ICT-oplossingen voor lokale overheden. Van telefonie en internet tot e-government, netwerken en databeveiliging

ICT-oplossingen voor lokale overheden. Van telefonie en internet tot e-government, netwerken en databeveiliging ICT-oplossingen voor lokale overheden Van telefonie en internet tot e-government, netwerken en databeveiliging 1 Inhoud In deze brochure leest u wat Telenet Solutions, de B-to-B-divisie van Telenet, voor

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Waarom telefonie via je ICT-partner?

Waarom telefonie via je ICT-partner? Waarom telefonie via je ICT-partner? De toekomst is begonnen. Iedereen - je concurrent ook - maakt telefonie onderdeel van de totale ICT-infrastructuur. Daarmee ontstaan eindeloze mogelijkheden om de kracht

Nadere informatie

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel 2016 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel 2016 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe vaste

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G. Snel mee met

Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G. Snel mee met Ook jij kan waanzinnig snel surfen via 4G Snel mee met Wat heb je nodig voor 4G? 1 3 4Gnetwerk 4Ggsm Het nieuwe 4G-netwerk van Mobistar biedt je de beste snelheid en een netwerk dat in meer dan 270 steden

Nadere informatie

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie?

WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? TRITEL EIGENDOM Whitepaper: Is Hosted VoIP een oplossing voor uw organisatie? WHITEPAPER IS HOSTED VOIP EEN OPLOSSING VOOR UW ORGANISATIE? Inleiding Hosted VoIP oplossingen zijn de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Hosted VoIP biedt bedrijven namelijk een bijoznder professioneel

Nadere informatie

Orange maakt zijn netwerk helemaal klaar voor... de toekomst van het netwerk

Orange maakt zijn netwerk helemaal klaar voor... de toekomst van het netwerk Orange maakt zijn netwerk helemaal klaar voor... de toekomst van het netwerk Internet wordt steeds belangrijker en de vaste en mobiele wereld vloeien in elkaar over. Binnenkort lopen alle communicatie

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET 4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET MKB - Klein Zakelijk WAT IS VOIP Voice Over IP Telefonie over internet Betrouwbaar Flexibel Kostentechnisch transparant WAT IS VOIP NIET!! Skype / Fring / Google Talk Bellen

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Office Glas. Wel zo zorgeloos

Office Glas. Wel zo zorgeloos Office Glas Wel zo zorgeloos OfficesConnect is voor alle IT & Communicatie diensten voor op uw kantoor, een totaalconcept. Op een kantoor is het natuurlijk uiterst belangrijk dat u gebruik kunt maken van

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 11 Voxtron bij Medisch Labo Medina

Inspirerende cases. CASE 11 Voxtron bij Medisch Labo Medina Inspirerende s CASE Voxtron bij Medisch Labo Medina Voxtron bij Medisch Labo Medina Medisch Labo Medina, opgericht in 1978, is een medisch diagnostisch laboratorium, actief in de eerstelijns gezondheidszorg.

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

Uw telefooncentrale in de cloud?

Uw telefooncentrale in de cloud? Uw telefooncentrale in de cloud? Kostenbesparend Gebruiksvriendelijk Innovatieve mogelijkheden Wat is? VoIP is de afkorting van Voice over IP. VoIP maakt het mogelijk om via het internet of een ander IP-netwerk

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft net een

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing Sociale Business Efficiënte e-marketing Hedendaagse business draait om vertrouwen. De technologische evolutie van internet, sociale media, mobiele toestellen hebben de klantenrelaties verschoven van controle

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

M*News L E N T E 2 0 0 8. De kracht van mobiele medewerkers De voordelen van Telecom Fleet Management Uw netwerk wordt klaargestoomd voor 3G

M*News L E N T E 2 0 0 8. De kracht van mobiele medewerkers De voordelen van Telecom Fleet Management Uw netwerk wordt klaargestoomd voor 3G M*News Informatiebron over Business Solutions voor Mobistar-klanten L E N T E 2 0 0 8 De kracht van mobiele medewerkers De voordelen van Telecom Fleet Management Uw netwerk wordt klaargestoomd voor 3G

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

SchoolNet. In samenwerking met de Vlaamse overheid. De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar.

SchoolNet. In samenwerking met de Vlaamse overheid. De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar. SchoolNet In samenwerking met de Vlaamse overheid De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar. Schoolvriendelijk en professioneel SchoolNet is een set van flexibele

Nadere informatie

SchoolNet. De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar.

SchoolNet. De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar. SchoolNet De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar. Schoolvriendelijk en profes SchoolNet is een set van flexibele internetoplossingen voor scholen. Met het

Nadere informatie

Shape & Mobiline Uw gsm als telefooncentrale

Shape & Mobiline Uw gsm als telefooncentrale Shape & Mobiline Uw gsm als telefooncentrale De uitdaging Met Mobiline maakt u uw vaste lijn mobiel Altijd bereikbaar Budgetcontrole Privacy 100% mobiel, via een vast nummer. Oproepen naar uw vaste of

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven

Mobile2connect. Ontzorgt bedrijven Mobile2connect Ontzorgt bedrijven OfficesConnect is voor alle IT & Communicatie diensten voor op uw kantoor, een totaalconcept. Op een kantoor is het natuurlijk uiterst belangrijk dat u gebruik kunt maken

Nadere informatie

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN Exact Online CASE STUDY HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN LEIDEN TOT SUCCES VOOR ZOWEL ONDERNEMER ALS ZIJN

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Services B2Boost. B2Boost: Een veelheid van informatie vertaald naar duidelijke, real-time rapporten

SAP Customer Success Story Services B2Boost. B2Boost: Een veelheid van informatie vertaald naar duidelijke, real-time rapporten Picture Credit Customer Name, City, State/Country. Used with permission. SAP Customer Success Story Services B2Boost B2Boost: Een veelheid van informatie vertaald naar duidelijke, real-time rapporten Bedrijf

Nadere informatie

Ontwikkeling netwerken: waar gaan we naartoe?

Ontwikkeling netwerken: waar gaan we naartoe? Ontwikkeling netwerken: waar gaan we naartoe? Arjen van Dalsum Key Business Partner Manager arjen.vandalsum@kpn.com 06-53161614 Leusden, 3 november 2011 Agenda Introductie Visie strategie KPN Ontwikkelingen

Nadere informatie

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence.

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. Brochure voor leidinggevenden Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. 2010 Cisco en/of gelieerde bedrijven. Alle rechten voorbehouden. Dit document bevat openbare informatie van Cisco.

Nadere informatie