Algemene Omroepvereniging AVRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA HILVERSUM. Onderwerp Beoordeling melding nevenactiviteit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Omroepvereniging AVRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA HILVERSUM. Onderwerp Beoordeling melding nevenactiviteit"

Transcriptie

1 Algemene Omroepvereniging AVRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA HILVERSUM Onderwerp Beoordeling melding nevenactiviteit Geachte Directie en Bestuur, Op 18 juli jl. heeft u ingevolge artikel Mediawet de volgende nevenactiviteit van de AVRO bij de Raad van Bestuur van de NPO (hierna: Raad van Bestuur) gemeld: Special Museumgasten Het Scheepvaartmuseum - bewerking documentaire en licentieverlening. In de ontvangstbevestiging van 18 juli 2011 hebben wij u laten weten dat de voorgenomen nevenactiviteit onder de toetsingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur ex artikel valt en conform de beleidslijn nevenactiviteiten NPO 2011, die op 5 juli 2011 is vastgesteld en op 15 juli 2011 in werking is getreden (hierna: beleidslijn), zal worden getoetst. Op grond van artikel Mediawet is het uitsluitend toegestaan de voorgenomen nevenactiviteit te starten indien de Raad van Bestuur niet binnen twee maanden kenbaar heeft gemaakt dat het verrichten van de desbetreffende activiteit in strijd is met het gemeenschappelijke belang van de landelijke publieke mediadienst. Telefoonnummer Faxnummer henk.hagoort@omroep.nl Adres Nederlandse Publieke Omroep Postbus JJ Hilversum Media Park Sumatralaan 45 T K.v.K. nr De inhoudelijke toetsing in de zin van artikel Mediawet wordt door ons verricht op basis van de beleidslijn en de overeenkomst die op 18 juli jl. is overgelegd.

2 Overeenkomstig de beleidslijn is de Raad van Bestuur nagegaan of de voorgenomen nevenactiviteit geen nadelige gevolgen heeft voor de uitvoering van de gezamenlijke taakopdracht en derhalve geen strijd oplevert met het gemeenschappelijke belang van de landelijke publieke mediadienst. Hiertoe wordt bekeken of de voorgenomen nevenactiviteit: 1. zal leiden tot een vereenzelviging van derden met de landelijke publieke mediadienst, en/of; 2. plaatsvindt in een context die schadelijk is voor het imago en/of afbreuk doet aan de basiswaarden van de landelijke publieke mediadienst, en/of; 3. op andere wijze leidt tot verzwakking van de landelijke publieke mediadienst met zijn aanbodkanalen, bijvoorbeeld door versnippering van aanbod en/of afbreuk aan het vermogen van de publieke mediadienst om zich te kunnen onderscheiden. 02 Uit de beleidslijn volgt dat de Raad van Bestuur terughoudend is ten aanzien van activiteiten die bestaan uit het leveren van media-aanbod aan (media)bedrijven die dit aanbod toegankelijk zullen maken voor het Nederlandstalig publiek. Met name wordt hierbij gedacht aan de mogelijke vereenzelviging van deze derde met en/of verzwakking van de landelijke publieke mediadienst. Dat kan bijvoorbeeld plaatsvinden door afbreuk aan het vermogen van de landelijke publieke mediadienst om zich te onderscheiden en/of versterking van de programmering van een concurrerende mediadienst, mede gelet op de doelgroep en het genre van het media-aanbod waarop de nevenactiviteit betrekking heeft. Bij dit soort nevenactiviteiten is het derhalve zeer aannemelijk dat de uitvoering van de gezamenlijke taakopdracht op nadelige wijze wordt beïnvloed. Op basis van uw melding van 18 juli jl. concluderen wij dat er geen sprake zal zijn van één van bovengenoemde omstandigheden. De nevenactiviteit betreft de licentieverlening aan het Scheepvaartmuseum voor gebruik van de bewerking van de opnamen voor de vierdelige documentaireserie over de vernieuwing van het Scheepvaartmuseum met de voorlopige titel: Special Museumgasten. Deze vierdelige documentaire zal door de AVRO worden uitgezonden binnen Kunstuur op een aanbodkanaal van de landelijke publieke mediadienst. Het Scheepvaartmuseum wenst een licentieverlening te verkrijgen voor het gebruik van de bewerking, de documentaire en het merk AVRO.

3 De AVRO zal in opdracht van het Scheepvaartmuseum de volgende werkzaamheden verrichten: a) de productie van een compilatie van de documentaire voor vertoning in en buiten het museum; b) de productie van een aantal korte items over de vernieuwing van het Scheepvaartmuseum uit het opnamemateriaal van de documentaire voor vertoning aan derden; c) de productie van een aantal teasers (afgeleiden van de onder b. genoemde korte items) voor vertoning p de corporate website van het Scheepvaartmuseum. 03 De AVRO verleent voor onbeperkte duur een exclusieve licentie om de compilatie uit te zenden via een televisiescherm in het Scheepvaartmuseum en aan derde partijen buiten het museum zoals (potentiële) sponsoren van het museum, de items - in beperkte kring te tonen aan derde partijen, zoals (potentiële) sponsoren van het museum in beperkte kring en de mogelijkheid om teasers via de corporate website van Het Scheepvaartmuseum (nietdownloadable) openbaar te (doen) maken. Daarnaast wordt een nietexclusieve licentie verleend om de documentaire te verveelvoudigen ten behoeve van productie van dvd s en uitsluitend - voor verkoop via de museumwinkel van het Scheepvaartmuseum of opneming in een prijzenpakket van de BankGiroLoterij. Ook verkrijgt het Scheepvaartmuseum voor de duur van vijf jaar een niet-exclusieve licentie om de naam, het logo of (beeld)merk AVRO op de dvd s te plaatsen. De Raad van Bestuur stelt vast dat de overeengekomen duur van de licentieverlening voor onbepaalde tijd, zoals omschreven in artikel 2.1 van de overeenkomst, niet gelijk is aan de looptijd van de overeenkomst (artikel 6.1 van de overeenkomst). De Raad van Bestuur verzoekt de AVRO om de duur van de licentieverlening en de looptijd van de overeenkomst gelijk te stellen, teneinde te voorkomen dat een commerciële derde na het verstrijken van de looptijd van de overeenkomst, zonder aan afspraken gehouden te zijn, gebruik kan maken van het media-aanbod van de AVRO. In de bijlage is weergegeven dat bij de compilatie ook de BankGiroLoterij zal worden vermeld. Uit navraag blijkt dat de AVRO afspraken met de BankGiroLoterij zal maken over de cofinanciering van de documentaire en deze nog aan de Raad van Bestuur zal voorleggen. Deze afspraken zijn op 1 september jl. gemeld.

4 Het Scheepvaartmuseum is niet primair gericht op het produceren van mediaaanbod of het verzorgen van een mediadienst. Het Scheepvaartmuseum is een culture instelling met een doelstelling die niet vergelijkbaar is met de AVRO en de landelijke publieke mediadienst. Hierdoor zal er niet snel vereenzelviging van het Scheepvaartmuseum met de landelijke publieke mediadienst in het geheel of de AVRO in het bijzonder optreden. De Compilatie en de Items kunnen volgens de overeenkomst worden gebruikt om te tonen aan derde partijen buiten het museum, zoals (potentiële) sponsoren van het Scheepvaartmuseum. In de overeenkomst is echter niet uitgesloten dat het media-aanbod buiten het museum wordt getoond aan het algemene publiek. De Raad van Bestuur verzoekt de AVRO met het Scheepvaartmuseum afspraken te maken om te waarborgen dat het mediaaanbod niet zal worden aangeboden aan het algemene publiek. Indien het media-aanbod middels een mediadienst wordt verspreid naar het algemeen publiek, treedt er mogelijk verzwakking op van de aanbodkanalen van de landelijke publieke mediadienst. Wanneer het Scheepvaartmuseum de film voor andere doeleinden wil gebruiken dan omschreven of een sublicentie wil verlenen, dient zij contact op te nemen met de AVRO. De Raad van Bestuur wijst er in dit verband op dat dit een nieuwe nevenactiviteit van de AVRO oplevert die als zodanig moet worden aangemeld. 04 Uit de overeenkomst leiden wij af dat het niet aannemelijk is dat het vertonen van de compilatie of de andere bewerkingen plaatsvindt in een context die schadelijk is voor het gemeenschappelijke belang van de landelijke publieke mediadienst, met inachtneming van bovenstaande opmerking dat het mediaaanbod niet op aanbodkanalen aan het algemene publiek wordt getoond. Indien gewaarborgd wordt dat het media-aanbod niet te zien is via een mediadienst die concurreert met de aanbodkanalen van de landelijke publieke omroep en er geen sprake is van een activiteit van het Scheepvaartmuseum die lijkt op activiteiten die onderdeel uitmaken van de taakopdracht van de landelijke publieke mediadienst, treedt er geen verzwakking van of concurrentie met de aanbodkanalen landelijke publieke mediadienst op. Uit de melding volgt dat het media-aanbod dat via de website van het Scheepvaartmuseum openbaar wordt gemaakt, fragmenten betreft. Omdat op de website dus niet het volledige programma of de volledige compilatie te zien is, kan ook voor dit onderdeel van de nevenactiviteit geen verzwakking worden aangenomen.

5 Tot slot merkt de Raad van Bestuur nog het volgende op. Het valt de Raad van Bestuur op dat de AVRO in de contractuele overwegingen een ruime doelstelling heeft opgenomen. De AVRO heeft haar bedrijf gemaakt van het verzorgen, produceren en uitzenden c.q. aanleveren van nationale en internationale programma s voor radio, televisie, internet en overige (multi)mediale distributiekanalen. Voor zover de cursief weergegeven tekst (mede) ziet op het aanleveren van media-aanbod aan partijen buiten de landelijke publieke mediadienst, merkt de Raad van bestuur wellicht ten overvloede - op dat voor het produceren voor derden, al dan niet met gebruik van reeds uitgezonden media-aanbod, personeel en middelen moeten worden ingezet en ervoor moet worden gewaakt dat dergelijke activiteiten niet ten koste gaan van de uitvoering van de landelijke publieke mediaopdracht (de hoofdtaak van de AVRO). Er zou, wanneer dergelijke activiteiten een meer structureel karakter hebben of krijgen, of het totaal aantal van dergelijke activiteiten groter wordt, verzwakking van de landelijke publieke mediadienst kunnen optreden doordat het personeel en de middelen die hiervoor worden ingezet niet bijdragen aan het uitvoeren van de landelijke publieke mediaopdracht. Gelet op het eenmalige en kleinschalige karakter van de onderhavige nevenactiviteit is dat in dit geval niet aan de orde. 05 Verder constateren wij dat de AVRO verschillende afspraken heeft gemaakt met het Scheepvaartmuseum en de Bank Giro Loterij die betrekking hebben op de totstandkoming van de documentaire in het kader van de uitvoering de landelijke publieke mediaopdracht (hoofdtaak), cofinanciering en het verrichten van nevenactiviteiten. De AVRO is voor de totstandkoming van de documentaire afhankelijk van de medewerking van het Scheepvaartmuseum voor wat betreft de inhoud, en van de Bank Giro Loterij voor wat betreft een deel van de financiering. Met het Scheepvaartmuseum worden echter ook afspraken gemaakt ten behoeve van het verrichten van nevenactiviteiten, zijnde commerciële activiteiten ten behoeve van het Scheepvaartmuseum en de Bank Giro Loterij. Van belang is dat de medewerking aan het programma niet afhankelijk is gemaakt van de voorgenomen nevenactiviteit. Bovendien valt op dat de overeengekomen licentievergoeding niet hoog is. Wij benadrukken daarom dat de productie en uitzending van media-aanbod onafhankelijk van (commerciële) belangen van de media-instellingen en/of derden dient te geschieden. De Raad van Bestuur adviseert dan ook heldere afspraken te maken over het onderscheid dat bestaat tussen de hoofdtaak en de nevenactiviteiten teneinde de onafhankelijkheid van de AVRO te waarborgen.

6 Conclusie Na beoordeling van de melding aan de voorwaarden van de beleidslijn nevenactiviteiten NPO 2011, is de Raad van Bestuur tot de slotsom gekomen dat de voorgenomen activiteit niet in strijd is met het gemeenschappelijke belang van de landelijke publieke mediadienst, zoals bedoeld in artikel Mediawet. 06 Dit betekent dat u de voorgenomen nevenactiviteit tot uitvoer kunt brengen mits wordt voldaan aan de in het besluit genoemde voorwaarden, te weten: - De licentieverlening voor het gebruik van het media-aanbod moet in tijd worden beperkt en worden gelijkgesteld aan de looptijd van de overeenkomt. - Het media-aanbod zal niet al dan niet via een mediadienst - worden aangeboden aan het algemene publiek. De AVRO wordt verzocht de gewijzigde overeenkomst aan de NPO te verstrekken. Dit besluit is gebaseerd op de beschikbare informatie en geldt onder voorbehoud van gelijkblijvende omstandigheden. Tegen deze beschikking staat de mogelijkheid van bezwaar open. Iedere natuurlijke of rechtspersoon, wiens belang rechtstreeks bij dit besluit betrokken is, kan op grond van artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) tegen deze beslissing binnen zes weken bezwaar maken. Het maken van bezwaar geschiedt door het indienen van een gemotiveerd bezwaarschrift bij de Raad van Bestuur NPO, t.a.v. de afdeling Juridische Zaken, Postbus 26444, 1202 JJ Hilversum. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6.5 van de Awb zijn ondertekend en omvat ten minste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust. De Raad van Bestuur houdt op de website een openbaar register Nevenactiviteiten bij waarin dit besluit zal worden opgenomen (

7 Dit besluit laat onverlet de bevoegdheid van het Commissariaat voor de Media de nevenactiviteit ex ante te toetsen krachtens artikel Mediawet. Een afschrift van dit besluit is doorgestuurd naar het Commissariaat voor de Media. Met vriendelijke groet, 07 Henk Hagoort voorzitter

Het verlenen van een licentie voor de merken NCRV en Spangas en het format ten behoeve van een theaterproductie getiteld Spangas Live.

Het verlenen van een licentie voor de merken NCRV en Spangas en het format ten behoeve van een theaterproductie getiteld Spangas Live. NCRV t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 25000 1202 HB HILVERSUM Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit Geachte Directie en Bestuur, Op 24 februari jl. heeft u ingevolge artikel 2.133 Mediawet uw voornemen

Nadere informatie

Algemene Omroepvereniging AVRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA HILVERSUM. Onderwerp Voorgenomen nevenactiviteit AVRO

Algemene Omroepvereniging AVRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA HILVERSUM. Onderwerp Voorgenomen nevenactiviteit AVRO Algemene Omroepvereniging AVRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 2 1200 JA HILVERSUM Onderwerp Voorgenomen nevenactiviteit AVRO Geachte Directie en Bestuur, Op 9 juni jl. heeft u ingevolge artikel 2.133

Nadere informatie

Nederlandse Omroep Stichting T.a.v. Directie en Bestuur Postbus JT Hilversum. Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit NOS

Nederlandse Omroep Stichting T.a.v. Directie en Bestuur Postbus JT Hilversum. Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit NOS Nederlandse Omroep Stichting T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 26600 1202 JT Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit NOS Geachte Directie en Bestuur, Op 20 december 2011 heeft de NOS ingevolge

Nadere informatie

Het verlenen van een licentie voor het gebruik van fragmenten van De Notenkraker aan het Nationaal Ballet ten behoeve van een promotiespot.

Het verlenen van een licentie voor het gebruik van fragmenten van De Notenkraker aan het Nationaal Ballet ten behoeve van een promotiespot. NTR T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit NTR Geachte Directie en Bestuur, Op 3 april jl. heeft u ingevolge artikel 2.133 Mediawet de volgende

Nadere informatie

Het verlenen van een licentie voor 4 items uit het programma De Grote Bijbelquiz aan het Nederlands Bijbelgenootschap.

Het verlenen van een licentie voor 4 items uit het programma De Grote Bijbelquiz aan het Nederlands Bijbelgenootschap. Evangelische Omroep T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 21000 1202 BA Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit EO Geachte Directie en Bestuur, Op 19 september jl. heeft u ingevolge artikel 2.133

Nadere informatie

NPS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit voorgenomen nevenactiviteit NPS

NPS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit voorgenomen nevenactiviteit NPS NPS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Onderwerp Toetsingsbesluit voorgenomen nevenactiviteit NPS Geachte Directie en Bestuur, Op 23 september jl. heeft u ingevolge artikel 2.133

Nadere informatie

Het op de markt brengen van een single m.b.t. het programma Who s in Who s Out en het verkopen van deze single via itunes.

Het op de markt brengen van een single m.b.t. het programma Who s in Who s Out en het verkopen van deze single via itunes. Omroepvereniging BNN T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 646 1200 AP Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit BNN Geachte Directie en Bestuur, Op 4 januari jl. heeft BNN ingevolge artikel 2.133 Mediawet

Nadere informatie

VPRO T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 11 1200 JC Hilversum. Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit VPRO. Geachte Directie en Bestuur,

VPRO T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 11 1200 JC Hilversum. Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit VPRO. Geachte Directie en Bestuur, VPRO T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 11 1200 JC Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit VPRO Geachte Directie en Bestuur, Op 30 augustus jl. heeft u ingevolge artikel 2.133 Mediawet de volgende

Nadere informatie

Het verlenen van een uitzendlicentie voor een onverkorte vastlegging van de AVRO (Canal Pride 2012).

Het verlenen van een uitzendlicentie voor een onverkorte vastlegging van de AVRO (Canal Pride 2012). AVRO T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 2 1200 JA Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit AVRO Geachte Directie en Bestuur, Op 24 juli jl. heeft u ingevolge artikel 2.133 Mediawet de volgende nevenactiviteit

Nadere informatie

Nederlandse Omroep Stichting T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 26600 1202 JT Hilversum. Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit NOS

Nederlandse Omroep Stichting T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 26600 1202 JT Hilversum. Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit NOS Nederlandse Omroep Stichting T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 26600 1202 JT Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit NOS Geachte Directie en Bestuur, Op 6 augustus jl. heeft de NOS ingevolge artikel

Nadere informatie

Op 20 augustus jl. en 5 november jl. heeft u op verzoek van de Raad van Bestuur deze melding aangevuld met extra informatie.

Op 20 augustus jl. en 5 november jl. heeft u op verzoek van de Raad van Bestuur deze melding aangevuld met extra informatie. BNNVARA Postbus 175 1200 AD Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit Behandeld door Email Telefoonnummer Bijlagen Kopie aan Geachte Directie en Bestuur, Op 8 augustus jl. heeft u ingevolge artikel

Nadere informatie

Aangetekend Algemene Omroepvereniging AVRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA HILVERSUM. Onderwerp Besluit melding nevenactiviteit

Aangetekend Algemene Omroepvereniging AVRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA HILVERSUM. Onderwerp Besluit melding nevenactiviteit Aangetekend Algemene Omroepvereniging AVRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 2 1200 JA HILVERSUM Onderwerp Besluit melding nevenactiviteit Geachte Directie en Bestuur, Op 14 juli jl. heeft u ingevolge

Nadere informatie

Het verlenen van een uitzendlicentie voor een onverkorte vastlegging van de AVRO (Canal Pride 2013).

Het verlenen van een uitzendlicentie voor een onverkorte vastlegging van de AVRO (Canal Pride 2013). Algemene Omroepvereniging AVRO T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 2 1200 JA Hilversum Onderwerp Beoordeling melding nevenactiviteit AVRO Geachte Directie en Bestuur, Op 23 juli jl. heeft u ingevolge artikel

Nadere informatie

De verkoop van de registratie van 10 tot 20 Koninginnedagconcerten aan BravaNL.

De verkoop van de registratie van 10 tot 20 Koninginnedagconcerten aan BravaNL. NTR T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 29000 1202 MA Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit NTR Geachte Directie en Bestuur, Op 14 maart jl. heeft u ingevolge artikel 2.133 Mediawet uw voornemen

Nadere informatie

Het leveren van NOS nieuws-, sport en algemene berichten aan Stichting Waterwijs ten behoeve van het narrowcastingkanaal TENQ.

Het leveren van NOS nieuws-, sport en algemene berichten aan Stichting Waterwijs ten behoeve van het narrowcastingkanaal TENQ. Nederlandse Omroep Stichting Directie en Bestuur Postbus **** **** ** HILVERSUM Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit Geachte Directie en Bestuur, Op 7 september jl. heeft u ingevolge artikel 2.133

Nadere informatie

KRO-NCRV T.a.v. Directie en Bestuur Postbus HJ Hilversum. Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit KRO-NCRV. Beste Directie en Bestuur,

KRO-NCRV T.a.v. Directie en Bestuur Postbus HJ Hilversum. Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit KRO-NCRV. Beste Directie en Bestuur, KRO-NCRV T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 25350 1202 HJ Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit KRO-NCRV Beste Directie en Bestuur, Op 8 april jl. heeft KRO-NCRV ingevolge artikel 2.133 Mediawet

Nadere informatie

Het licentiëren van een selectie van door de AVRO uitgezonden programma s ten behoeve van het publiek doen aanbieden hiervan via Ximon.

Het licentiëren van een selectie van door de AVRO uitgezonden programma s ten behoeve van het publiek doen aanbieden hiervan via Ximon. Algemene Omroepvereniging AVRO T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 2 1200 JA HILVERSUM Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit AVRO Geachte Directie en Bestuur, Op 24 november jl. heeft u ingevolge artikel

Nadere informatie

TROS T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 28450 1202 LL Hilversum. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit TROS. Geachte Directie en Bestuur,

TROS T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 28450 1202 LL Hilversum. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit TROS. Geachte Directie en Bestuur, TROS T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 28450 1202 LL Hilversum Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit TROS Geachte Directie en Bestuur, Op 3 januari jl. heeft u ingevolge artikel 2.133 Mediawet uw

Nadere informatie

KRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus MA HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit voorgenomen nevenactiviteit KRO

KRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus MA HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit voorgenomen nevenactiviteit KRO KRO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Onderwerp Toetsingsbesluit voorgenomen nevenactiviteit KRO Geachte Directie en Bestuur, Op 26 april jl. heeft u ingevolge artikel 2.133 Mediawet

Nadere informatie

AVROTROS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA Hilversum. Geachte Directie en Bestuur,

AVROTROS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA Hilversum. Geachte Directie en Bestuur, AVROTROS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 2 1200 JA Hilversum Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit AVROTROS Behandeld door Email Telefoonnummer Bijlagen Kopie aan Geachte Directie en Bestuur, Op 3 juli

Nadere informatie

AVROTROS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA Hilversum. Geachte Directie en Bestuur,

AVROTROS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JA Hilversum. Geachte Directie en Bestuur, AVROTROS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 2 1200 JA Hilversum uit21135 Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit AVROTROS Behandeld door Email Telefoonnummer Bijlagen Kopie aan Geachte Directie en Bestuur,

Nadere informatie

KRO T.a.v. Directie en Bestuur Postbus EA Hilversum. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit KRO. Geachte Directie en Bestuur,

KRO T.a.v. Directie en Bestuur Postbus EA Hilversum. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit KRO. Geachte Directie en Bestuur, KRO T.a.v. Directie en Bestuur Postbus 23000 1202 EA Hilversum Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit KRO Geachte Directie en Bestuur, Op 16 juli jl. heeft u ingevolge artikel 2.133 Mediawet uw voornemen

Nadere informatie

EO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus BA Hilversum. Geachte Directie en Bestuur,

EO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus BA Hilversum. Geachte Directie en Bestuur, EO t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 21000 1202 BA Hilversum Uit21938 Onderwerp Beoordeling nevenactiviteit Behandeld door Email Telefoonnummer Bijlagen Kopie aan Geachte Directie en Bestuur, Op 25 september

Nadere informatie

NOS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JT HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit NOS. Geachte directie en bestuur,

NOS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus JT HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit NOS. Geachte directie en bestuur, NOS t.a.v. Directie en Bestuur Postbus 26600 1202 JT HILVERSUM Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit NOS Geachte directie en bestuur, Op 12 oktober jl. heeft u ingevolge artikel 2.133 Mediawet de

Nadere informatie

Algemene Omroepvereniging Avro t.a.v. mevrouw W.J. Maas Postbus 2 1200 JA HILVERSUM. Onderwerp Besluit inzake nevenactiviteit De Troon

Algemene Omroepvereniging Avro t.a.v. mevrouw W.J. Maas Postbus 2 1200 JA HILVERSUM. Onderwerp Besluit inzake nevenactiviteit De Troon Algemene Omroepvereniging Avro t.a.v. mevrouw W.J. Maas Postbus 2 1200 JA HILVERSUM Onderwerp Besluit inzake nevenactiviteit De Troon Geachte mevrouw Maas, Behandeld door Alfredo dos Santos Gil Op 4 maart

Nadere informatie

Aangetekend TROS Directie t.a.v. de heer P. Kuijpers Postbus ***** **** ** HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit

Aangetekend TROS Directie t.a.v. de heer P. Kuijpers Postbus ***** **** ** HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit Aangetekend TROS Directie t.a.v. de heer P. Kuijpers Postbus ***** **** ** HILVERSUM Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit Geachte heer Kuijpers, Op 30 augustus jl. heeft de TROS ingevolge artikel

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25611/

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25611/ AANTEKENEN Algemene Omroepvereniging AVRO T.a.v. het bestuur Postbus 2 1200 JA HILVERSUM Datum Onderwerp 26 juli 2011 Nevenactiviteit - Toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

Omroepen **** ** **** Onderwerp Besluit op bezwaar inzake Filmotech. Geachte directie,

Omroepen **** ** **** Onderwerp Besluit op bezwaar inzake Filmotech. Geachte directie, Omroepen **** ** **** Onderwerp Besluit op bezwaar inzake Filmotech Geachte directie, Behandeld door Ronald Vecht Verloop van de procedure Bij schrijven van respectievelijk 28 oktober 2010 en 4 november

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 637217/638482 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van fragmenten aan mediabedrijven buiten de publieke mediadienst overeenkomstig de fragmentenregeling zoals

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 27908/2012010785 mr. Nienke Meester +31 (0)35 773 77 54

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 27908/2012010785 mr. Nienke Meester +31 (0)35 773 77 54 AANTEKENEN De Evangelische Omroep T.a.v. het bestuur Postbus 21000 1202 BA HILVERSUM Datum Onderwerp 30 augustus 2012 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25868/

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25868/ Stichting NTR T.a.v. het bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 6 september 2011 Nevenactiviteit toestemming cluster 2 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25868/2011012219

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 27959/2012013694 mr. drs. Ronald van den Broek +31 (0) 35 773 77 53

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 27959/2012013694 mr. drs. Ronald van den Broek +31 (0) 35 773 77 53 AANTEKENEN WNL omroepvereniging T.a.v. het bestuur Rietlandpark 301 1019 DW AMSTERDAM Datum Onderwerp 22 januari 2013 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

Aangetekend. t.a.v. Directie en Bestuur **** HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit diverse landelijke publieke media-instellingen

Aangetekend. t.a.v. Directie en Bestuur **** HILVERSUM. Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit diverse landelijke publieke media-instellingen Aangetekend t.a.v. Directie en Bestuur **** HILVERSUM Onderwerp Toetsingsbesluit nevenactiviteit diverse landelijke publieke media-instellingen Geachte Directie en Bestuur, Op 7 juni 2010 heeft de KRO,

Nadere informatie

DGP/ /

DGP/ / AANTEKENEN Nederlandse Programma Stichting T.a.v. het Bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 31 augustus 2010 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk DGP/1007022 23044/2010013260

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 643565/644107 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van vier afleveringen van Andere Tijden Sport aan Stichting Topsport Rotterdam ten behoeve van eenmalige vertoning

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 646024/646914 Betreft: toestemming voor de nevenactiviteiten Het verlenen van een licentie aan Warchild voor het gebruik van fragmenten uit het programma Friends For Warchild met een totale

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 619318/619583

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 619318/619583 AANTEKENEN Nederlandse Omroep Stichting (NOS) T.a.v. het bestuur Postbus 26600 1202 JT HILVERSUM Datum Onderwerp 14 februari 2014 Nevenactiviteiten toestemming cluster 4 en 9 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1201031 26607/2012000514 mr. Nienke Meester +31 (0)35 773 77 54

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1201031 26607/2012000514 mr. Nienke Meester +31 (0)35 773 77 54 AANTEKENEN Stichting NTR T.a.v. het bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 27 januari 2012 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1201031

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25331/2011008553

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25331/2011008553 Stichting NTR T.a.v. het bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 14 juni 2011 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25331/2011008553

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25745/

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25745/ AANTEKENEN Nederlandse Omroep Stichting T.a.v. het bestuur Postbus 26600 1202 JT HILVERSUM Datum Onderwerp 9 augustus 2011 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer Canon WO II 20552/

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer Canon WO II 20552/ AANTEKENEN De Evangelische Omroep T.a.v. het bestuur Postbus 21000 1202 BA HILVERSUM Datum Onderwerp 16 maart 2010 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

Besluit toestemming nevenactiviteiten

Besluit toestemming nevenactiviteiten Besluit toestemming nevenactiviteiten Kenmerk: 618467/632751 Betreft: toestemming voor de nevenactiviteiten (1) "Het in licentie geven van de serie Ramses ten behoeve van vertoning in vliegtuigen en op

Nadere informatie

AANTEKENEN Algemene Omroepvereniging AVRO T.a.v. het bestuur Postbus JA HILVERSUM. Geacht bestuur,

AANTEKENEN Algemene Omroepvereniging AVRO T.a.v. het bestuur Postbus JA HILVERSUM. Geacht bestuur, AANTEKENEN Algemene Omroepvereniging AVRO T.a.v. het bestuur Postbus 2 1200 JA HILVERSUM Datum Onderwerp 31 mei 2011 Nevenactiviteit toestemming cluster 2- licentieverlening naam en logo AVRO tbv cd BBQ

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1101111 24690/2011003600

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1101111 24690/2011003600 AANTEKENEN Stichting NTR T.a.v. het bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 29 maart 2011 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1101111

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer JuZa/nevenactiviteiten/ BIS

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer JuZa/nevenactiviteiten/ BIS AANTEKENEN Nederlandse Omroep Stichting (NOS) T.a.v. het bestuur Postbus 26600 1202 JT HILVERSUM Datum Onderwerp 20 maart 2014 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 649963/650830 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van de dansfilm De getekende huid aan Stichting UTOPA ten behoeve van een tentoonstelling in cluster 4. A.

Nadere informatie

Besluit toestemming nevenactiviteit

Besluit toestemming nevenactiviteit Besluit toestemming nevenactiviteit Kenmerk: 652056/652069 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van de samenvatting van de registratie van de Canal Parade 2015 aan OUTTV Media

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 24582/ mr. drs. Ronald van den Broek +31 (0)

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 24582/ mr. drs. Ronald van den Broek +31 (0) AANTEKENEN De Evangelische Omroep T.a.v. het bestuur Postbus 21000 1202 BA HILVERSUM Datum Onderwerp 8 maart 2011 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure

Besluit. A. Verloop van de procedure Besluit Kenmerk: 630390/631127 Betreft: toestemming voor de nevenactiviteit Het door een derde op de markt (laten) brengen van 69 vastleggingen, genoemd in Appendix A, van in het verleden uitgezonden televisieprogramma

Nadere informatie

Bij van 23 oktober 2013 heeft de NPO om goedkeuring verzocht voor de nevenactiviteit Het uitgeven van het Top 2000 magazine (editie 2013).

Bij  van 23 oktober 2013 heeft de NPO om goedkeuring verzocht voor de nevenactiviteit Het uitgeven van het Top 2000 magazine (editie 2013). AANTEKENEN Nederlandse Publieke Omroep (NPO) T.a.v. het bestuur Postbus 26444 1202 JJ HILVERSUM Datum Onderwerp 26 november 2013 Nevenactiviteit toestemming cluster 11 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 634521/636894 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het verlenen van een licentie van het (beeld)merk NPO Radio 5 Nostalgia ten behoeve van het verzamelalbum Het beste van de Evergreen

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 658054/658750 Betreft: toestemming voor nevenactiviteiten Licentieverlening aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid ten behoeve van het organiseren van Top 2000 arrangementen

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25126/

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 25126/ AANTEKENEN Katholieke Radio Omroep T.a.v. het bestuur Postbus 23000 1202 EA HILVERSUM Datum Onderwerp 12 april 2011 Nevenactiviteit toestemming cluster 2 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer /617012

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer /617012 AANTEKENEN Stichting NTR T.a.v. het bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 7 november 2013 Nevenactiviteit - toestemming cluster 2 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure

Besluit. A. Verloop van de procedure Besluit Kenmerk: 634458/636120 Betreft: toestemming voor de nevenactiviteit Het op de markt (laten) brengen van de televisieseries Dwars door Afrika en Achter de Bergen van Sotsji op DVD en Video on Demand

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 646729/647855 Betreft: toestemming voor de nevenactiviteit Het in licentie geven van fragmenten van het tv programma De Nalatenschap aan de co-financiers van het programma ten behoeve

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Juridisch kader. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Juridisch kader. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 672595/675022 Betreft: toestemming voor de nevenactiviteit Het in licentie geven van de series Wij Alexander, De Brug en Ha Die Pa voor openbaarmaking via het themakanaal ONS in cluster

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 616529/617346 +

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 616529/617346 + AANTEKENEN Katholieke Radio Omroep (KRO) T.a.v. de directie P/a postbus 200 1202 AE HILVERSUM Datum Onderwerp 20 februari 2014 Nevenactiviteiten cluster 2 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 631288/633618 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het verlenen van een licentie van het woord- en beeldmerk Kinderen voor Kinderen voor zeven merchandise producten die tijdens de

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Juridisch kader. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Juridisch kader. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 665377/667404 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit "Het in licentie geven van SVOD rechten van de speelfilm Riphagen aan Netflix voor wereldwijde exploitatie in cluster 1 A. Verloop

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 64 4 januari 2016 Generiek toestemmingsbesluit nevenactiviteiten cluster 4, het verkopen van producten of diensten van

Nadere informatie

Bij van 14 maart 2013 heeft de NTR om goedkeuring verzocht voor de nevenactiviteit Licentieverlening van Koninginnedagconcerten aan BravaNL.

Bij  van 14 maart 2013 heeft de NTR om goedkeuring verzocht voor de nevenactiviteit Licentieverlening van Koninginnedagconcerten aan BravaNL. AANTEKENEN Stichting NTR T.a.v. het bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 18 april 2013 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1303141

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer /626132

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer /626132 AANTEKENEN AVRO en TROS T.a.v. de besturen Postbus 2 1200 JA HILVERSUM Datum Onderwerp 27 mei 2014 Nevenactiviteit cluster11 het (doen) uitgeven Zappsport WK magazine Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO jnt Mevr. drs. J. Terpstra (035)

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO jnt Mevr. drs. J. Terpstra (035) Algemene Omroepvereniging AVRO T.a.v. het bestuur Postbus 2 1200 JA HILVERSUM Datum Onderwerp 19 februari 2008 Festival Classique 2007 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO-000045-jnt

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 633868/634388 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van een beeldfragment van het programma Nederland van Boven aan reclamebureau Wenneker ten behoeve van een

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Juridisch kader. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Juridisch kader. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 682161/683473 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van beeldmateriaal van de Eredivisie seizoenen 1956-1997 aan de Eredivisie ten behoeve van diverse YouTubekanalen

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 643368/643583 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van de aflevering Klokhuis- Cacao aan stichting Max Havelaar voor educatieve doeleinden in cluster 4 A. Verloop

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/ /

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/ / AANTEKENEN Stichting NTR T.a.v. het bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 5 maart 2013 Nevenactiviteit toestemming cluster 4 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1212131

Nadere informatie

6. De activiteit is derhalve een nevenactiviteit als bedoeld in artikel 2.132, tweede lid, van de Mediawet 2008.

6. De activiteit is derhalve een nevenactiviteit als bedoeld in artikel 2.132, tweede lid, van de Mediawet 2008. Besluit Kenmerk: 628219/628964 Betreft: afwijzing aanvraag nevenactiviteit Het in licentie geven van beeldfragmenten uit het NOS Jeugdjournaal aan Uitgeverij Zwijsen ten behoeve van het online lesprogramma

Nadere informatie

COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA Hoge Naarderweq 78 JIIII 1217 AH Hilversum Postbus BK Hilversum

COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA Hoge Naarderweq 78 JIIII 1217 AH Hilversum Postbus BK Hilversum .1111111111111111111111111111111111111 Hoge Naarderweq 78 JIIII 1217 AH Hilversum 11111 Postbus 1426 11111 1200 BK Hilversum 11111 cvdm@cvdm.nj 11111 www.cvdm.nj 11111 T 035 773 77 00 IIIJ1 F 035 773 77

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 649504/652022 Betreft: toestemming voor nevenactiviteiten Het digitaal op de markt (laten) brengen van Kinderen voor Kinderen editie 36 Raar maar waar in de vorm van download en streaming

Nadere informatie

Besluit toestemming nevenactiviteit

Besluit toestemming nevenactiviteit Besluit toestemming nevenactiviteit Kenmerk: 630918/632779 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Licentieverlening voor het gebruik van het woorden beeldmerk van NCRV en SpangaS ten behoeve van een

Nadere informatie

AANGETEKEND Teleac/NOT

AANGETEKEND Teleac/NOT toestemming 11111111111111111111 Hoge Naarderweg 78 11111 1217 AH Hilversum 11111 Postbus 1426 11111 1200 BK Hilversum 11111 cvdm@cvdm.nl 11111 www.cvdm.nlllill T 035 773 77 00 11111 F 035 773 77 99 11111

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 655667/655849 Betreft: Geen toestemming voor nevenactiviteit van KRO-NCRV Het in licentie geven van de titel Over de Streep aan RTL Nederland in cluster 2 A. Verloop van de procedure 1.

Nadere informatie

COMMISSARiAAT VOOR DE MEDIA

COMMISSARiAAT VOOR DE MEDIA .1111111111111111111111111111111111111 toestemming COMMISSARiAAT VOOR DE MEDIA Hoge Naarderweg 78 1111I 1217 AH 111I1 Hilversum Postbus 1426 11I11 1200 BK Hilversum 11111 cvdm@cvdm.nl 11I11 www.cvdm.nllllil

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 632056/634252 Betreft: toestemming voor nevenactiviteiten Het op de markt (laten) brengen van Guilty Pleasures in de vorm van streaming, Het op de markt (laten) brengen van De Beste Singer

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1009031 23553/2010016219

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/1009031 23553/2010016219 AANTEKENEN Nederlandse Programma Stichting T.a.v. het bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 9 november 2010 Nevenactiviteit toestemming cluster 2 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 635867/639959 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van fragmenten van AVROTROS die ouder zijn dan 10 jaar aan YouTubekanaal Expoza voor de duur van één jaar

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 27979/2012015751

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer 27979/2012015751 AANTEKENEN Stichting Samenwerkende Publieke Omroepen Midden Nederland T.a.v. het bestuur Postbus 1012 3500 BA UTRECHT Datum Onderwerp 11 december 2012 Nevenactiviteit - toestemming Uw kenmerk Ons kenmerk

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO-000717-jnt Mevr. drs. J. Terpstra (035) 7737 707

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO-000717-jnt Mevr. drs. J. Terpstra (035) 7737 707 Nederlandse Christelijke Radio Vereniging T.a.v. het bestuur Postbus 25000 1202 HB HILVERSUM Datum Onderwerp 26 februari 2008 Licentieverstrekking schoolartikelen bij jeugdserie Spangas Uw kenmerk Ons

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 654459/658783 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van de documentaire Het Uur van de Wolf Paolo Ventura ten behoeve van een expositie in stichting museum Het

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/IG/130605.b1 603185/614669

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/IG/130605.b1 603185/614669 Stichting NTR T.a.v. het bestuur Postbus 29000 1202 MA HILVERSUM Datum Onderwerp 26 november 2013 Nevenactiviteit toestemming cluster 5 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer DGP/IG/130605.b1

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer JuZa/Nevenactiviteiten/ Huur 614581/617605

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer JuZa/Nevenactiviteiten/ Huur 614581/617605 AANTEKENEN Nederlandse Omroep Stichting (NOS) T.a.v. het bestuur Postbus 26600 1202 JT HILVERSUM Datum Onderwerp 26 november 2013 Nevenactiviteit - toestemming cluster 7 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 660766/662033 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van het programma Zusjes ten behoeve van beschikbaarstelling via video on demand in cluster 4 A. Verloop van

Nadere informatie

COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA

COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA cluster 111111111111111111111111 Hoge Naarderweg 78 11111 1217 AH Hilversum 11111 Postbus 1426 11111 1200 BK Hilversum 11111 cvdm@cvdm.nl 11111 www.cvdm.nlllill T 035 773 77 00 11111 F 035 773 77 99 11111

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 660285/662930 Betreft: toestemming voor de nevenactiviteiten "Het in licentie geven van kinderliedjes uit het programma Alle Gekheid op een Stokje aan digitale muziekplatforms in de vorm

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO-000616-lvdz Mevr. drs. L.E. van der Zee (035) 7737 708

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO-000616-lvdz Mevr. drs. L.E. van der Zee (035) 7737 708 Stichting Regionale Omroep Brabant t.a.v. de heer G. Bielderman Postbus 108 5600 AC EINDHOVEN Datum Onderwerp 26 februari 2008 Nevenactiviteiten Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO-000616-lvdz

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 640866/660607 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het op aanvraag verkopen van CD s en DVD s met video- en audiofragmenten uit door RTV Oost geproduceerde en uitgezonden radio- en

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 648121/653501 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van de SVOD-rechten aan Netflix van de programma s Van God Los (seizoen 1, 2 en 3), Feuten (seizoen 1, 2 en

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 657971/657983 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van een opname van het lied Blame van Selah Sue in het programma Giel! ten behoeve van de CD van Selah Sue

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Juridisch kader. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Juridisch kader. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 672592/674153 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van fragmenten van het NOS Jeugdjournaal en het produceren van aanvullend audiovisueel materiaal ten behoeve

Nadere informatie

Bij van 8 april 2010 verzocht u ons om goedkeuring voor Deelneming in het productiebedrijf Stokvis Content B.V.

Bij  van 8 april 2010 verzocht u ons om goedkeuring voor Deelneming in het productiebedrijf Stokvis Content B.V. AANTEKENEN De Evangelische Omroep T.a.v. het bestuur Postbus 21000 1202 BA HILVERSUM Datum Onderwerp 12 augustus 2010 Nevenactiviteit Deelneming in een bedrijf van een derde Uw kenmerk Ons kenmerk 23142/2010012380

Nadere informatie

Besluit. A. Aard en strekking besluit

Besluit. A. Aard en strekking besluit Besluit Kenmerk: 605187/652520 Betreft: Generiek toestemmingsbesluit nevenactiviteiten cluster 1, de verkoop van programma s en fragmenten door landelijke publieke media-instellingen aan derden aan de

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 647874/653461 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit Het in licentie geven van de ready-mades van de serie Smeris (seizoen 1 en 2) aan MHZ in de VS en Engelstalig Canada in cluster

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO-004888-jnt Mevr. drs. J. Terpstra (035) 7737 707

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer SBO-004888-jnt Mevr. drs. J. Terpstra (035) 7737 707 Omroepvereniging VARA T.a.v. het bestuur Postbus 175 1200 AD HILVERSUM Datum Onderwerp 11 september 2008 Uitgifte van het tijdschrift Kassa Magazine Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer

Nadere informatie

14 februari 2013 Nevenactiviteit toestemming het verhuren van personeel en materiaal aan derden

14 februari 2013 Nevenactiviteit toestemming het verhuren van personeel en materiaal aan derden AANTEKENEN Stichting RTV Drenthe T.a.v. het bestuur Postbus 999 9400 AZ ASSEN Datum Onderwerp 14 februari 2013 Nevenactiviteit toestemming het verhuren van personeel en materiaal aan derden Uw kenmerk

Nadere informatie

Besluit toestemming nevenactiviteiten

Besluit toestemming nevenactiviteiten Besluit toestemming nevenactiviteiten Kenmerk: 606648/632810 Betreft: toestemming nevenactiviteit De verkoop van de formatrechten door BNNVARA van de serie Overspel aan ABC, en van de serie Vuurzee aan

Nadere informatie

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer /618281

Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer /618281 AANTEKENEN Katholieke Radio Omroep (KRO) T.a.v. de directie Postbus 23000 1202 EA HILVERSUM Datum Onderwerp 17 december 2013 Nevenactiviteit - toestemming cluster 11 Uw kenmerk Ons kenmerk Contactpersoon

Nadere informatie

Beleidslijn Nevenactiviteiten NPO 2018

Beleidslijn Nevenactiviteiten NPO 2018 Beleidslijn Nevenactiviteiten NPO 2018 Vastgesteld op 19 juni 2018 door de Raad van Bestuur van de NPO Teneinde aan te geven op welke wijze de NPO uitvoering zal geven aan de uit artikel 2.133 Mediawet

Nadere informatie

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit

Besluit. A. Verloop van de procedure. B. Relevante bepalingen. C. Status van de activiteit Besluit Kenmerk: 636370/638001 Betreft: toestemming voor nevenactiviteit het in licentie geven van het tweedelige programma Archief van tranen ten behoeve van de DVD-box Oorlog in Indië in cluster 4 A.

Nadere informatie