Handleiding Rimor Katamarano 50

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Rimor Katamarano 50"

Transcriptie

1 Handleiding Rimor Katamarano 50 Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties en vandaar deze handleiding. Hoe rijdt u met de camper? Deze motorhome heeft een maximaal toegelaten massa tot 3.5 ton. Het volstaat dus om een rijbewijs B te hebben. Wanneer u zwaarder geladen bent, bent u zelf verantwoordelijk. Alsook is dit schadelijk voor de ophanging en de camper zelf. Remafstand wordt veel langer,enz. Met een motorhome rijden vraagt wel een aantal aandachtspunten. Het zijn vooral de afmetingen waar je rekening mee moet houden. Met een breedte van 2370 mm en lengte van 7477mm is een motorhome veel groter dan een gewone auto. Parkeren is ook niet zo gemakkelijk. Wanneer u niet zo zeker bent, kan u best iemand naast de motorhome laten uitwijzen. Zeker niet over het hoofd te zien is de hoogte van 3060m. U moet dus steeds letten op de hoogtes van viaducten, tunnels,.... Met deze borden hoeft u meestal geen rekening te houden met uw personenwagen, maar dus wel noodzakelijk met een motorhome. Ook vaak na te kijken is hoogtes van parkings van supermarkten en tankstations. Sommigen zijn hierdoor al verrast in het verleden, met dramatische gevolgen.

2 Index: 1. Openmaken van de inkomdeur 2. Trapje in- en uitschuiven 3. Openmaken van een kastje 4. Openmaken van een kastje met drukknop 5. Tri gas alarm en brandblusapparaat en -deken 6. Uitleg instrumentenpaneel bovenaan aan inkomdeur 7. Uitleg kleiner instrumentenpaneel aan inkomdeur 8. Uitleg thermostaat en boiler 9. Uitleg koelkast/diepvriezer V omvormer achter passagierszetel 11. Toiletcassette verversen 12. Zekeringen camper woonruimte 13. Zithoeken omvormen 14. Afsluiten cabine met veiligheidssloten(binnenkant) 15. Camper aansluiten op 220V 16. Aflaten van de vuilwatertank 17. Vullen proper watertank 18. Gassysteem 19. AD Blue 20. Verluchting buiten 21. Openen en sluiten luifel 1.Openmaken van de inkomdeur Thule veiligheidsslot openen door naar rechts te draaien waardoor top eruit komt.

3 Vervolgens sleutel eruit en kan je veiligheidsslot opzijschuiven. Dan kan je de deur openen. 2.Trapje in- en uitschuiven Om het trapje uit te schuiven is er een knopje zoals op linkse foto aan de inkom van de leefruimte. Trapje dient helemaal uitgeschoven te zijn alvorens te gebruiken, anders gaat dit stuk. Trapje altijd inschuiven voor vertrek, wanneer het trapje niet is ingeschoven bij starten motor dan gaat er een alarmke af. 3.Openmaken van een kastje Het lijkt we of deze kastjes geen sloten hebben, maar zoals u kan zien op de tweede foto is slot toch onderaan. Je maakt kastje dus open door aan onderkant met vingers op hendeltje te duwen. Steeds alles sluiten alvorens te rijden.

4 4.Openmaken van kastje met drukknop Deze moeten steeds gesloten zijn tijdens het rijden zoals op eerste foto. Drukknopje volledig induwen en deur is toe. Met vinger drukknop open duwen en drukknop komt eruit, alsook kan deur open nu. 5.Tri gas alarmsysteem,brandblusser en branddeken Linkse foto is Trigasalarm:als er gas verspreid dan gaat dit af. Brandblusser zit onder bestuurderszetel.dit dekentje ligt ook onder bestuurderszetel

5 6.Uitleg instrumentenpaneel bovenaan inkomdeur Het instrumentenpaneel heb je nodig voor alles in de woonunit. De eerste foto laat zien hoe je het kan in - en uitschakelen. Bij de tweede foto heb ik op info geduwd, dan licht dit op en kunnen we maw alle info zien die we nodig hebben. Watervolume is nu dus nihil. Bovenste is batterij van de wagen. Deze is dus nu zo goed als opgeladen op foto. De onderste markering is die van de batterij in de woonunit. Deze is op de foto dus helemaal volgeladen. Deze info doe je weer weg door op touchscreen alweer op logo van info te drukken. De lichtcircuit zijn hier op deze foto's aangegeven. Deze kan je naar wens aandoen per woongedeelte. Als deze oplichten op paneel, staat het circuit aan. U kan dan manueel per lichtje alles nog aan - of afzetten.

6 7.Uitleg over instrumentenpaneel onderaan Dit paneel is er ook om de lichten te bedienen 8.Uitleg thermostaat en boiler Op de linkse foto staat alles af. U ziet ook op deze foto dat er twee cirkels zijn waar je aan kan draaien. De buitencirkel dient om(van boven naar onder): boiler op 60, boiler op 40, O is uitschakelen, enkel verwarming, verwarming en boiler op 60. De middelste foto: Verwarming is ingeschakeld op stand 3, groene lichtje licht op als enkel verwarming brandt. Laatste foto: verwarming en boiler branden op stand 3.

7 9.Uitleg koelkast/diepvriezer De koelkast heeft een zwart hendeltje dat je zachtjes van bovenuit naar beneden moet duwen. Zo gaat de koelkast open. Om op te zetten druk je op de zwarte knop. Vervolgens druk je een paar seconden op de grijze knop tot de icoontjes branden, je kan opzij gaan met de pijltjes om het op iets anders te zetten. Door nogmaals op de grijze te drukken ga je akkoord met op deze foto gas en gaan de blokjes knipperen. Drie is maximum want als je meer blokjes aanduidt, gaat de koelkast niet meer goed koelen. Dus door nogmaals op grijze knop te duwen, ga je akkoord en brandt ze in dit geval op de gas. Op onderstaande foto links is op elektriciteit en rechts op batterij.

8 V omvormer achter passagierszetel De omvormer is bevestigt aan achterkant zithoek, aan de kant van de passagierszetel. Deze kan je best steeds laten afstaan, want verbruikt wel wat stroom. Indien men ergens staat waar je geen stroom kan nemen, kan je deze omvormer toch gebruiken om bv. gsm op te laden. Max.350Watt 11.Toiletcassette verversen De toiletcassette is vol als dit lichtje brandt. Dan mag deze in geen geval meer gebruikt worden, want vol is vol!!!

9 Achteraan mobilhome onder fietsenrek bevindt zich de toiletcassette. Deze kan je openen met de zwarte sleutel. Je steekt sleutel erin en draait naar rechts en dan duw je knop in en de bovenste knop duw je ook in om te openen. Zo gaat deurtje open en kan je zoals op tweede foto de cassette eruit halen door gele hendel naar boven te duwen en zo de cassette eruit te trekken. OPGELET! Alvorens de cassette te verwijderen dient de klep binnenin aan het toilet gesloten te worden. De cassette komt er vlot uit, indien je moet wringen is er iets mis: controleer dan eerst of de klep IN het toilet gesloten is. foto klep en binnenkant toilet Als je de cassette wil ledigen, dan ga je eerst naar de juiste loosplaats. Dan buig je de groene buis opzij, draai je de gele top eraf en zoals op derde foto duw je ook op gele knop. Indien dit volledig leeg is, kan je cassette proper maken door zoals op onderstaande foto links eerst de groene klep open te schuiven en dan aan de gele knop te draaien zodat klep opengaat. Zo kan je proper water erin doen en het zo goed uitspoelen. Indien cassette volledig ledig en proper is, kan je de gele top er terug opdraaien en buis terug buigen. Klep openlaten om een beetje water in te doen en dan blauwe aquakem. Klep sluiten door terug aan gele knop te draaien. Groene klep er terug inschuiven en zo cassette terug er inschuiven met buis aan voorkant tot het erin klikt. Deur terug toedoen en op slot draaien. Toiletcassettes zijn duur, indien je deze deur niet op slot doet kan het zijn dat de cassette gestolen wordt!

10 12.Zekeringen camper woonruimte Foto links bovenaan is de batterij van de leefruimte. Foto rechts bovenaan is van 220V stroomvoorziening van de batterij. Foto links onderaan is zekeringen leefruimte. Foto rechts is van zonnepaneel.

11 13.Zithoeken omvormen Als je met rug naar bestuurderscabine staat, zie je aan linkerkant van de tafel een hendel. Als je deze hendel omhoog doet dan kan je tafel van links naar rechts schuiven. Om de tafel groter te maken, trek je het verlengstuk aan linkerkant helemaal uit en dan pas klap je tafel uit zoals op foto hier linksonder. De tafel kan ook naar beneden en boven en dit doe je door op zwarte top te staan. De zithoek kan ook omgevormd worden om passagiers aangenaam te vervoeren. Dit doe je door kussentje voor gordels weg te doen en plankje onder zit te plooien. Kussens kunnen dan terug op zijn plaats en kan passagier zijn benen plooien om gewoon te zitten. Tafel kan je dan opzijschuiven zodat dit voor niemand lastig is.

12 14.Afsluiten bestuurderscabine met veiligheidssloten Dit is met de sleutel van Heosafe. Draaien, induwen en sleutel er terug uitnemen.

13 16.Camper aansluiten op 220V Aan passagierskant is er een klepje dat je kan opendoen. En in de kofferruimte ligt de stroomkabel. Deze twee klik je aan juiste kant in mekaar en kan je aan stroompaal stroom nemen. 17.Aflaten vuilwatertank Dit mag enkel gebeuren op aangeduide plaatsen. Onderaan camper ziet u een hendel. Deze trek je naar je toe om open te doen en zo dus te lozen. Om terug toe te doen, duw je.

14 18.Vullen proper watertank Aan de bestuurderskant vindt u de proper watertank. Deze kan je openen door de zwarte sleutel (zie foto) erin te steken. Vervolgens induwen en draaien en zo gaat deze open. Indien de proper watertank op slot is dan draait hij volledig door zonder dat hij open gaat. Vul de proper watertank dmv bijgevoegde tuinslang aan te sluiten op een drinkwaterkraan. Gebruik alleen drinkwater. Indien de proper watertank vol is kun je dit zien aan de display (in de camper, verticaal, als je op de i van info hebt gedrukt). Ook kun je dit zien als tijdens het vullen de proper watertank overloopt. Dit kan geen kwaad, binnen in de camper kan dit niet overlopen. Er worden 2x 3/4 en 2x 1/2 koppelingen meegeleverd om aan een kraan te installeren. Vergeet na het bijvullen deze koppelingen niet terug mee te nemen. Houdt de tuinslang en de koppelingen proper, zodat je altijd op een propere manier de proper watertank kunt bijvullen. Indien er zand, vuil water of andere vuile zaken in de proper watertank terechtkomen zal de reiniging hiervan in rekening gebracht worden. Bij normaal gebruik kan dit niet gebeuren. Het reinigen van de proper watertank mag NIET door onbevoegden worden gedaan, er mogen ook geen reinigingsproducten in terecht komen.

15 19.Gassysteem Langs de bestuurderskant is de deur van de gas. Deze open je alweer met de zwarte sleutel zoals aangeduidt op de foto. De gasflessen zijn butaangasflessen van Antragaz. Er passen net twee gasflessen naast elkaar. We hebben ervoor gekozen om een crash systeem te installeren. Dit is een superveilige oplossing, als je een botsing doet, dan sluit de gas automatisch af. Het is niet nodig de gaskraan toe te draaien als je gaat rijden. Uiteraard moet er ook niets opengedraaid worden als je stopt en gaat koken, de verwarming/boiler op wil zetten of de ijskast op gas wil zetten. Er mag wel GEEN gas gebruikt worden tijdens het rijden. Het systeem schakelt zelf over van lege naar volle fles zodat je ononderbroken gas kan gebruiken. de pijl wijst naar de fles die gebruikt wordt. boven de pijl is er een groene aanduiding indien er nog voldoende gas in de fles zit, indien de druk nog hoog genoeg is. Indien de druk te laag is (lege fles) schakelt het systeem automatisch over naar de andere fles. De pijl blijft staan, maar boven de pijl is de aanduiding rood geworden. Dit is om duidelijk te maken dat die fles leeg is. Pas op het moment dat de pijl manueel naar de andere kant wordt gedraaid komt boven de fles de groene aanduiding tevoorschijn om duidelijk te maken dat de fles die je nu gebruikt vol is. Indien de lege fles vervangen wordt, moet de leiding ontlucht worden. Dit doe je door de nieuwe fles aan te spreken en gedurende 3" op de groene knop te duwen onderaan de pijl. Normaal gezien moet je dit allemaal niet doen, er wordt steeds genoeg gas meegeleverd. Indien je een gasfles moet laten vullen of vervangen, vraag dan steeds een factuur op De Voetenspecialist bvba (met alle gegevens, naam, adres, btw, prijs incl. BTW, BTW-nummer).

16 20.AD Blue Aan de passagierskant, deur van de cabine, bevind zich de vulstop voor Adblue. Adblue is een toevoegsel aan dieselmotoren om deze efficiënter en milieuvriendelijker te laten werken. Door dit systeem voldoet de camper aan strengere eisen ivm lage emissiezones. Adblue is een product dat wij steeds zullen bijvullen. Wij geven hier ook een reservebus van mee moest dit ooit nodig zijn. Gelieve enkel deze reserve te gebruiken indien nodig. Indien Adblue toevoeging nodig is zal dit in de cabine aangegeven worden. Op volgende foto zie je de aanduiding (onderste) hoeveel Adblue er nog aanwezig is. De wagen geeft dit aan moest bijvullen nodig zijn. Zonder Adblue krijg je een motorstoring en kun je NIET verderrijden 21.Verluchting buiten Dit is de verluchting van de boiler. Hier moet je niets mee doen. Het kan zijn dat er hier af en toe water uitloopt, dit is condensatiewater, is heel normaal.

17 22.Openen en sluiten van de luifel Lees alvorens de luifel te openen deze handleiding heel goed door. Het is een delicaat systeem, door de gewichtsbeperking. Bij correct gebruik kan er weinig misgaan. Bij heel winderig weer is het beter de luifel te sluiten. De luifel moet ook steeds gesloten worden indien je de camper (zelfs eventjes) verlaat of 's nachts. Indien je dit niet doet en er komt een windstoot kan de luifel scheuren en/of afbreken. Openen van de luifel: Om de luifel te openen moet je de draaihendel in de opening steken (zie foto) en de luifel ongeveer een halve meter open draaien. Dan moet je de steunpalen openen, dit doe je door ze open te klikken en uit te schuiven. Vervolgens kun je de luifel stukje per stukje verder opendraaien en de poten telkens een stuk verzetten. Als de luifel helemaal geopend is kun je in het midden onder de luifel de dwarse steun installeren. (zie foto) Deze steun dient om het doorzakken in het midden tegen te gaan. Als de dwarse steun is geïnstalleerd dien je de luifel terug enkele centimeters te sluiten zodat de luifel wordt opgespannen. Als laatste stap dien je de stormbanden te installeren. Deze zijn meegeleverd en zitten in de blauwe box. Ze moeten geïnstalleerd worden aan beide uiteinden van de luifel zoals op de foto (en op de handleiding van de stormbanden). De stormbanden dienen om bij een windstoot de luifel niet naar boven te laten blazen. Als piketten zijn er handige zware piketten meegeleverd die je zonder hamer in de grond kunt draaien. (foto) Sluiten van de luifel: Verwijder de stormbanden. Verwijder tenslotte de dwarse steun (bovenkant luifel) door de luifel terug verder open te draaien en dan de dwarse steun te verwijderen. Vervolgens draai je de luifel stukje per stukje terug naar binnen terwijl je de verticale steunen steeds verder opschuift. Als de luifel bijna gesloten is (ongeveer op een halve meter), schuif je de beide verticale steunen ineen en draai je hen voorzichtig op hun plaats. Gebruik hiervoor niet teveel kracht, dezen breken makkelijk af doordat het grote hefbomen zijn. Als ze beiden goed vastzitten onde de luifel op hun plaats draai je de luifel terug volledig naar binnen. Berg al het materiaal proper en fatsoenlijk op, controleer goed of je al de onderdelen hebt opgeborgen: stormbanden, piketten, dwarse steun, draaihendel.

Handleiding Flash 25.

Handleiding Flash 25. Handleiding Flash 25. Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met deze camper. Hoe rijdt u met een motorhome? De

Nadere informatie

Handleiding Flash 26.

Handleiding Flash 26. Handleiding Flash 26. Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met deze camper. Hoe rijdt u met een motorhome? De

Nadere informatie

Handleiding Flash S1.

Handleiding Flash S1. Handleiding Flash S1. Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met deze camper. Hoe rijdt u met een motorhome? De

Nadere informatie

Handleiding Granduca GT.

Handleiding Granduca GT. Handleiding Granduca GT. Beste huurder, Elke camper heeft zijn eigen specificaties. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met deze camper. Hoe rijdt u met een motorhome?

Nadere informatie

Handleiding Elnagh Baron 26 G.

Handleiding Elnagh Baron 26 G. Beste Huurder, Handleiding Elnagh Baron 26 G. Elke camper heeft zijn eigen specificatie ook deze camper. Daarom hebben wij deze handleiding opgesteld om u vertrouwd te maken met de instrumenten in deze

Nadere informatie

Verwijder de transportbeveiliging - magneetband

Verwijder de transportbeveiliging - magneetband Opstarten ( CRAMBO 500 direct) Pagina Afkoppelen machine.. Activeer de parkeerrem => uittrekken rode knop => zwarte knop D indrukken. Laat de trailer met de rode hendel zakken door deze naar links te 3.

Nadere informatie

Handleiding FLAIR CONTROLE VOOR WEGRIJDEN SCHOONWATERTANK AFVALWATERTANK ELEKTRICITEIT

Handleiding FLAIR CONTROLE VOOR WEGRIJDEN SCHOONWATERTANK AFVALWATERTANK ELEKTRICITEIT Handleiding FLAIR De cijfers in deze handleiding verwijzen naar afbeeldingen van de diverse bedieningspanelen. Deze afbeeldingen zijn bij de handleiding in de camper aanwezig CONTROLE VOOR WEGRIJDEN Alle

Nadere informatie

Gebruikershandleiding kort

Gebruikershandleiding kort Velo-Plus² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de fiets te gaan zitten en een voet op het pedaal in de onderste stand te zetten. In die

Nadere informatie

Het maken van een Buzzer Game

Het maken van een Buzzer Game Het maken van een Buzzer Game Stap 1: Het benodigde materiaal 1) De Buzzer Game Houten plankje Messingdraad dik Messingdraad dun Lampenhouder Lampje 2) Constructiemateriaal Batterij 9V Contactstuk batterij

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZINGEN TOESTELLEN

GEBRUIKSAANWIJZINGEN TOESTELLEN GEBRUIKSAANWIJZINGEN TOESTELLEN INHOUDSOPGAVE 1. ONDERWEG 240 VOLT / BEDIENPANEEL 2. GASTOESTELLEN 3. STROOM AANSLUITING 4. LUIFEL & SCHUIFDEUR 5. LUIFEL STORMBAND 6. WIELKEGGEN / BLOKKEN 7. HADEX ONTSMETTEN

Nadere informatie

Kindvriendelijk vakantieappartement te Bredene versie 7, maart 2015. Van...16.00 h tot...12.00 h.

Kindvriendelijk vakantieappartement te Bredene versie 7, maart 2015. Van...16.00 h tot...12.00 h. Appartement Brusselstraat 16, 2 de verdieping, 8450 Bredene Van...16.00 h tot...12.00 h. WELKOM!!! Garage Gebruik van de garage van het appartement is inbegrepen in de huurprijs. De deur naar de garage

Nadere informatie

Switch. Handleiding 200.106.110117

Switch. Handleiding 200.106.110117 Switch Handleiding 200.106.110117 Hartelijk dank voor uw aanschaf van deze uitbreiding van uw Plugwise systeem. Met de Switch kunt u draadloos de elektrische stroom naar de apparaten in uw Plugwise netwerk

Nadere informatie

Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding

Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding Syma X8HC en X8HW quickstart handleiding Deze quickstart handleiding is gemaakt voor de Syma X8HC en de X8HW. Naast deze quickstart handleiding raden wij aan om ook de Engelse handleiding te lezen voor

Nadere informatie

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING AGGĒRES NV Boomgaarddreef 9-2900 Schoten - België tel +32 3 633 15 50 fax +32 3 633 22 50 info@aggeres.com www.aggeres.com INHOUDSOPGAVE 1. Afmetingen & gewicht van het Porta

Nadere informatie

Citroën Berlingo. Multifunctionele ombouw voor personen- en rolstoelvervoer GEBRUIKSAANWIJZING. Blz. 1

Citroën Berlingo. Multifunctionele ombouw voor personen- en rolstoelvervoer GEBRUIKSAANWIJZING. Blz. 1 Citroën Berlingo Multifunctionele ombouw voor personen- en rolstoelvervoer GEBRUIKSAANWIJZING Blz. 1 1. INHOUDSOPGAVE 1. INHOUDSOPGAVE... 2 2. BEKNOPTE SAMENVATTING... 3 3. HANDELINGEN TEN BEHOEVE VAN

Nadere informatie

Handleiding Turtle Case

Handleiding Turtle Case Handleiding Turtle Case Index 2 Handleiding Turtle Case 3 Hoofdstuk 1. Het inpakken van de Turtle Case 3 1.1 Het openen van de Turtle Case 5 1.2 De hoogte van de steunen vaststellen 5 1.2.1. Methode 1

Nadere informatie

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt!

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt! ST4 HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. VEILIGHEID 3. BEDIENING 4. ZITPOSITIE 5. RIJDEN 6. BATTERIJEN OPLADEN 7. ONDERHOUD 8. TECHNISCHE GEGEVENS 1. INLEIDING Deze handleiding geldt voor de volgende

Nadere informatie

MONTAGE-INSTRUCTIES. Comfort Lift

MONTAGE-INSTRUCTIES. Comfort Lift MONTAGE-INSTRUCTIES Comfort Lift Versie: augustus 2016 Deze handleiding beschrijft hoe u de bovenbouw en het metalen frame van de Comfort Lift met elkaar combineert. Na het uitpakken van de Comfort Lift

Nadere informatie

handleiding installatie

handleiding installatie handleiding installatie Dit vindt u in de doos: ruitenwissermotor ruitenwisserblad lader montagesticker schoonmaakdoekjes bevestigingsplaatje ruitenwisserarm afstandsbediening sticker voor binnenkant scherm

Nadere informatie

Bijlage 16: Handleiding

Bijlage 16: Handleiding Bijlage 16: Handleiding Hier volgt een zeer gedetailleerde handleiding van hoe de lasercutte Mendel geassembleerd kan worden. Eerst zal er begonnen worden met enkele kleinere tussenassemblees. In de handleiding

Nadere informatie

Informatiemap Feestzaal

Informatiemap Feestzaal Informatiemap Aanwezig in deze zaal: 500 stoelen 90 vierkante tafels (80 x 80 cm) 50 lange tafels (250 x 75 cm) Koelcel Bierglazen Koffietassen en ondertassen Capaciteit: - : 800 personen - Halve feestzaal:

Nadere informatie

Elektrische fiets. Handleiding

Elektrische fiets. Handleiding Elektrische fiets Handleiding 6-7-2009 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...1 Display:...2 Openen van de Accubehuizing...3 Hoe de accu wordt opgeladen...3 U kunt de accu als volgt opladen:...3 Onderhoud van

Nadere informatie

DEUROPENER MET TIMER EN LICHTSENSOR

DEUROPENER MET TIMER EN LICHTSENSOR DEUROPENER MET TIMER EN LICHTSENSOR DIT PAKKET BEVAT OOK: 4 batterijen, 6 schroeven bevestigingsplaatje, handleiding INHOUDSTABEL 1 Naam En Functie Van De Bedieningstoetsen 2 Installeren Van De Deuropener

Nadere informatie

Hoe een LED mooi inbouwen Auteur: Geert Juchtmans (Reddevil) [0909-001]

Hoe een LED mooi inbouwen Auteur: Geert Juchtmans (Reddevil) [0909-001] Handige knutsel tips door Reddevil In dit nieuw onderdeel van het magazine geeft Reddevil een aantal handige knutseltips die handig van pas komen bij het bouwen van behuizingen etc. In de eerste editie

Nadere informatie

Pagina. Paragraaf. 1.1 Openen. 1.2 Starten. 1.3 Uitschakelen. 1.4 Afsluiten. 2.1 Tanken. 3.1 Openen kap. 3.2 Sluiten kap. 1.

Pagina. Paragraaf. 1.1 Openen. 1.2 Starten. 1.3 Uitschakelen. 1.4 Afsluiten. 2.1 Tanken. 3.1 Openen kap. 3.2 Sluiten kap. 1. Paragraaf 1.1 Openen 1.2 Starten 1.3 Uitschakelen 1.4 Afsluiten 2.1 Tanken 3.1 Openen kap 3.2 Sluiten kap 1.3 Zijruiten verwijderen en plaatsen 1.3 Uitschakelen 5.1 Motorkap openenn 6.1 Kachel bedienenn

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektronische sloten GC Forum

Gebruiksaanwijzing elektronische sloten GC Forum Gebruiksaanwijzing elektronische sloten GC Forum Algemene werking Het badgesysteem werkt als een gewone sleutel met dien verstande dat er dient gebadged te worden in plaats van de sleutel in het slot te

Nadere informatie

Laden. Aankoppelen GEBRUIKERSINSTRUCTIES ERIBA PAN FASHION ERIBAVERHUUR.NL

Laden. Aankoppelen GEBRUIKERSINSTRUCTIES ERIBA PAN FASHION ERIBAVERHUUR.NL Laden Je dient de eriba zodanig te laden dat de dissel ca. 50kg naar beneden gedrukt wordt. (gebruik ter controle de kogeldrukmeter). Nooit staartlastig beladen De zwaarste stukken in de buurt van de as

Nadere informatie

Onderhoud en reiniging

Onderhoud en reiniging Onderhoud en reiniging De batterijen opladen Wanneer de batterij van een systeemcomponent bijna leeg is, geeft de regeleenheid een pieptoon en knippert het componentindicatorlampje GEEL. Zie tabel 5. 8

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing kort

Gebruiksaanwijzing kort O-Pair² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Tel. : +31 (0)315 257370 E-mail : info@vanraam.nl Internet : www.vanraam.nl Versie 14.10 Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de

Nadere informatie

Camperverhuur Nederland

Camperverhuur Nederland Handleiding Camper Camperverhuur Nederland Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Tips voor het terugbrengen... 4 3 Auto gedeelte... 5 3.1 Rijden... 5 3.2 Tanken... 5 3.3 Pech onderweg... 5 4 Camper gedeelte... 6 4.1

Nadere informatie

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding A-2014.01 Multi Trampoline Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het speeltoestel.

Nadere informatie

Stoelen IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN

Stoelen IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN IN DE JUISTE HOUDING ZITTEN E81931 2 U mag de stoel niet tijdens het rijden verstellen. Als u dit toch doet, kunt u de macht over het stuur verliezen en letsel veroorzaken. 1 De stoel, de hoofdsteun, de

Nadere informatie

Handleiding Morgan Plus 8

Handleiding Morgan Plus 8 Klassiekershuren.nl Huur een klassieke auto voor bruiloft, gala of dagje uit! http://www.klassiekershuren.nl Handleiding Morgan Plus 8 Om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk kunt genieten van de Morgan,

Nadere informatie

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Installeer het Rolgordijn/Eclips volgens onderstaande tekeningen Type 416B (steunen) alleen voor Rolgordijnen Type 426B (montageprofiel) Rolgordijn/Eclips

Nadere informatie

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje In deze handleiding wordt uitgelegd hoe de Vuzix Smart Glass werkt en hoe deze gebruikt kan worden voor het inbellen met de applicatie Genzõ. Deel I: In

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding

LCD scherm ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 4G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. Maak de vastgelijmde bovenkant vervolgens los van de displayhouder. 2. De hold-schakelaar is nu los en kan vallen. Let op dat u deze niet kwijt

Nadere informatie

Etiketteerapparaat Selenia

Etiketteerapparaat Selenia Etiketteerapparaat Selenia Laden met etiketten (zie ook tekening III): - Verwijder de etikettenplaat (17) van de machine. - Neem een pakje etiketten en klem deze tussen de 2 met rubber beklede zijsteunen

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

Zet de verwarming een graadje lager

Zet de verwarming een graadje lager TIP 1 Zet de verwarming een graadje lager = 6 à 7 % minder gas of elektriciteit = 35 minder per jaar indien GAS 80 minder per jaar indien ELEKTRICITEIT Ben je uit huis of ga je slapen, draai de verwarming

Nadere informatie

Duurzame energie. Aan de slag met de energiemeter van LEGO

Duurzame energie. Aan de slag met de energiemeter van LEGO Duurzame energie Aan de slag met de energiemeter van LEGO LEGO, het LEGO logo, MINDSTORMS en het MINDSTORMS logo zijn handelsmerken van de LEGO Group. 2010 The LEGO Group. 1 Inhoudsopgave 1. Overzicht

Nadere informatie

Handleiding budgetmeter aardgas

Handleiding budgetmeter aardgas Handleiding budgetmeter aardgas Inhoud Hoe ziet je budgetmeter voor aardgas eruit?... 2 Wat is de budgetmeter voor aardgas?... 3 Hoe zet je krediet over naar je budgetmeter?... 4 Welke informatie staat

Nadere informatie

Module Installatiehandleiding E46 Module

Module Installatiehandleiding E46 Module Module Installatiehandleiding E46 Module Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Voorbereiden... 4 1.3 Aansluiten... 11 1.4 Afwerken... 20 P a g i n a 2 24 1 Installatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100 Gebruikershandleiding SmartLinQ GT100 Het toestel SmartLinQ GT100 Batterij installeren Plaats de batterij correct in de groef. Schuif de batterij zoals wordt aangegeven door de pijl en klik de batterij

Nadere informatie

De Haagse. Fotokarton snijden met de Speed Mat. Door. Johan van den Broek

De Haagse. Fotokarton snijden met de Speed Mat. Door. Johan van den Broek De Haagse Fotokarton snijden met de Speed Mat Door Johan van den Broek Foto karton snijden met de Speed Mat Voordat je gaat beginnen zijn de volgende dingen noodzakelijk om te weten. 1 de maat van je passe

Nadere informatie

Handleiding Nissan Leaf

Handleiding Nissan Leaf Handleiding Nissan Leaf HOE RIJDEN MET EEN ELEKTRISCHE PERSONENWAGEN? Bron : stad Antwerpen... Waarvoor dank OPENEN EN SLUITEN VAN DE OPLAADKLEP De Nissan Leaf is een 100% elektrische wagen en wordt dus

Nadere informatie

Frame midden ipod Video Installatie handleiding

Frame midden ipod Video Installatie handleiding 1. Zorg er voor dat de ipod vergrendeld is, voordat u verder gaat. 2. Het open maken van de ipod Video is een uitdaging, dus geef niet na één keer op. Maak het klemmetje aan de onderkant van de ipod los

Nadere informatie

Handleiding droogkoelers

Handleiding droogkoelers Handleiding droogkoelers Droogkoelers van Lindr Droogkoelers 29 september 2018 1 Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw Lindr biertap! Deze handleiding is een vertaling van de bijgeleverde Engelse/Tsjechische

Nadere informatie

Handleiding budgetmeter aardgas

Handleiding budgetmeter aardgas Handleiding budgetmeter aardgas Inhoud Hoe ziet je budgetmeter voor aardgas eruit?... 2 Wat is de budgetmeter voor aardgas?...3 Hoe zet je krediet over naar je budgetmeter?... 4 Welke informatie staat

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Uitpakken Papier en folie laden Aansluiten Testen U kunt ook instructie video s and How To pagina s bekijken op www.idstation.eu Page 1 Uitpakken Installatie handleiding ID station

Nadere informatie

QUICKSTART. Inbedrijfstelling. Werking B90R

QUICKSTART. Inbedrijfstelling. Werking B90R QUIKSTRT 90R WRSHUWING it is slechts een korte handleiding! Lees voor het gebruik of onderhoud van het apparaat de bij het apparaat gevoegde gebruiksaanwijzing. ij niet-naleving van de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Guard 3.1

Nederlandse handleiding Guard 3.1 Met de Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Guard 3.1 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8 v.120110 1. Installatie van de e-thermostaat 3 2. Installatie van de hub 8 3. De webportal en smart phone app 10 Webportal...10 Smart phone App...10 4. Problemen oplossen - E-thermostaat 11 Het display

Nadere informatie

Accu ipad 2 Installatie handleiding

Accu ipad 2 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

WWW.UITGEVERIJELMAR.NL ELMAR

WWW.UITGEVERIJELMAR.NL ELMAR Camper reisdagboek Inhoudsopgave Persoonlijke gegevens 7 Reisgenoten 8 Checklist 10 Camper en veiligheid 12 Omrekenen 13 Het gebruik van een camperplaats 14 Het gebruik van een sanistation 16 Uitgaven

Nadere informatie

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series

Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Lader rol reiniging FS 2000 / FS 3000 series Inhoudsopgave Uw machine handmatig reinigen pagina 3 Storingen & oplossingen pagina 13 1. Schakel de machine uit. 2. Open beide kleppen aan de voorzijde. 3.

Nadere informatie

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING Aan de slag met CQ-Care! Hoofdstuk 1 Installatie instructies Inhoud Let op: om gebruik te maken van CQ-Net Live functionaliteiten via deze NetBOX Live,

Nadere informatie

INHOUD. www.contimac.be 2

INHOUD. www.contimac.be 2 INHOUD 1. Gebruik... 3 2. Gebruik en onderhoud... 3 3. Technische kenmerken... 5 4. Smering... 5 5. Accessoires... 5 6. Geleverde delen... 5 7. Onderdelenlijst en -tekening... 6 CE Certifikaat van overeenstemming...

Nadere informatie

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding

Home button sheet holder ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit).

INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit). INSTALLATIE HANDLEIDING DANALOCK V3 BTHK (Apple HomeKit). 1. Montage en demontage. 2. Slot toevoegen via Danalock App. 3. Slot toevoegen aan HomeKit App (Woning). 4. Slot kalibreren. 5. Terugtrekken dagschot

Nadere informatie

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding

Dock connector iphone 4 Installatie handleiding Dock connector iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

LCD scherm ipod Nano 5G Installatie handleiding

LCD scherm ipod Nano 5G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. U moet wat kracht zetten om de bovenkant los te maken, omdat deze vastgelijmd is. 2. Wrik de bovenkant los met de openingstool. 3. Gebruik een

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Video Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Video Installatie handleiding 1. Zorg er voor dat de ipod vergrendeld is, voordat u verder gaat. 2. Het open maken van de ipod Video is een uitdaging, dus geef niet na één keer op. Maak het klemmetje aan de onderkant van de ipod los

Nadere informatie

Inhalatietoestellen. Dienst inwendige geneeskunde Longziekten - Allergie » 24 DR. VALÉRIE VAN DAMME DR. GEERT TITS

Inhalatietoestellen. Dienst inwendige geneeskunde Longziekten - Allergie » 24 DR. VALÉRIE VAN DAMME DR. GEERT TITS DR. VALÉRIE VAN DAMME DR. GEERT TITS Dienst inwendige geneeskunde Longziekten - Allergie Inhalatietoestellen Dr. Geert Tits - Dr. Valérie Van Damme Dienst Inwendige Geneeskunde - Longziekte-Allergie Tel

Nadere informatie

Accu ipod Nano 5G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 5G Installatie handleiding 1. Steek een openingstool tussen de behuizing en de rand. U moet wat kracht zetten om de bovenkant los te maken, omdat deze vastgelijmd is. 2. Wrik de bovenkant los met de openingstool. 3. Gebruik een

Nadere informatie

Ysermonde Brik 5 Nieuwpoort

Ysermonde Brik 5 Nieuwpoort Ysermonde Brik 5 Nieuwpoort Filip & Mireille Delannoy GSM Mireille: 0476 26 86 78 GSM Filip: 0477 74 38 88 Verlichting Er zijn enkele verborgen lichtschakelaars in de keuken... Verlichting Ook in de zitplaats

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris

Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris Uitpakken en installeren Aan de slag met uw LivingColors Als u de LivingColors uitpakt, is deze al gekoppeld aan de afstandsbediening. U hoeft alleen nog maar de stekker

Nadere informatie

Ga naar en remix het spel.

Ga naar   en remix het spel. Oversteken In deze handleiding maken we kennis met Hassan de Hond. Haasan is gek op lekker eten en aan de overkant van de weg ligt van alles om te smullen, een banaan, een taco, een taart, een watermeloen

Nadere informatie

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding

Touchscreen ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Mute button iphone 4 Installatie handleiding

Mute button iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 3. Duw de achterkant

Nadere informatie

Handleiding X331. Inhoud. Woordje vooraf. Woordje vooraf Hoe gaat u stap voor stap te werk? Wat als. Beste gebruiker,

Handleiding X331. Inhoud. Woordje vooraf. Woordje vooraf Hoe gaat u stap voor stap te werk? Wat als. Beste gebruiker, Handleiding X331 Inhoud Woordje vooraf Hoe gaat u stap voor stap te werk? Wat als Woordje vooraf Beste gebruiker, Deze handleiding is opgesteld zodanig dat u gemakkelijk de graafmachines kunt gebruiken

Nadere informatie

Accu ipod Touch 3G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 3G Installatie handleiding 1. Op deze foto zijn de punten rood gemarkeerd, waar het kunststof frame vast zit met metalen clips. Probeer in de volgende stappen de voorkant los te wrikken in de ruimte tussen de metalen clips. Let

Nadere informatie

Zet de verwarming een graadje lager

Zet de verwarming een graadje lager TIP 1 Zet de verwarming een graadje lager = 6 à 7 % minder gas of elektriciteit = 35 minder per jaar indien GAS 80 minder per jaar indien ELEKTRICITEIT TIP 1 Zet de verwarming een graadje lager = 6 à 7

Nadere informatie

Display set iphone 4S Installatie handleiding

Display set iphone 4S Installatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting onderaan de iphone. 2. Duw de achterkant van de iphone een klein stukje naar

Nadere informatie

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Demontage, reparatie en montage van Wedge Touch muis wanneer de batterijklep niet gesloten zal blijven. Ook is een goede gids

Nadere informatie

Handleiding. Ulitium solar verlichtingspakket. Inhoud Ulitium solar verlichtingspakket

Handleiding. Ulitium solar verlichtingspakket. Inhoud Ulitium solar verlichtingspakket Handleiding Ulitium solar verlichtingspakket Index 1. overzicht 2. hoe werkt het 3. aan de slag 4. aansluiten van elektriciteitsbron (pv paneel) 5. aansluiten Hub4-aansluitdoosje 6. aansluiten van Ulitium

Nadere informatie

Runbook. Chaletuitbating

Runbook. Chaletuitbating Runbook Chaletuitbating Richtlijnen gebruik toestellen en punten in acht te nemen 1. Spoelbakken 2. Afwasmachines groot en klein 3. Punten in acht te nemen om af te sluiten op zondagavond in de winter

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing VeloPlus Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

Disselbak In de disselbak vind je de gasfles, het reservewiel, de aansluitsnoeren en de slinger

Disselbak In de disselbak vind je de gasfles, het reservewiel, de aansluitsnoeren en de slinger Disselbak In de disselbak vind je de gasfles, het reservewiel, de aansluitsnoeren en de slinger De fietsenrekken (2x voor een evenwichtige verdeling van het gewicht) Je kunt twee fietsen meenemen, één

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Starten, schakelen & wegrijden:

Starten, schakelen & wegrijden: Auteursrechtinformatie Dit document is bedoeld voor eigen gebruik. In het algemeen geldt dat enig ander gebruik, daaronder begrepen het verveelvoudigen, verspreiden, verzenden, herpubliceren, vertonen

Nadere informatie

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 -

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 - aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010-1 - AANVULLENDE HANDLEIDING AQUA PLUS Deze handleiding is uitsluitend ter aanvulling van de handleiding van de Altech Eclips (papieren of DVD

Nadere informatie

StyleView Envelope Drawer

StyleView Envelope Drawer User Guide StyleView Envelope Drawer www.ergotron.com User's Guide - English Guía del usuario - Español Manuel de l utilisateur - Français Gebruikersgids - Nederlands Benutzerhandbuch - Deutsch Guida per

Nadere informatie

1. Algemene richtlijnen Tentonderdelen Opbouw tent: de basis Opbouw tent: de extra s De boog

1. Algemene richtlijnen Tentonderdelen Opbouw tent: de basis Opbouw tent: de extra s De boog Inhoudstafel Handleiding Pneumatic tent PFV 1. Algemene richtlijnen 1 2. Tentonderdelen 2 3. Opbouw tent: de basis 4 4. Opbouw tent: de extra s 11 4.1. De boog 11 4.2. Zijwanden 15 5. Afbraak tent 18 5.1.

Nadere informatie

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding

Microfoon flexkabel ipad 3 Installatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-600

Handleiding Sony PRS-600 Handleiding Sony PRS-600 -Aanraakscherm (touchscreen) en stylus -Besturing Nederlands -Geheugen: 512 MB en uit te breiden met geheugenkaart -Prijs: 299 euro -Boeken, documenten, foto s (zwart/wit), muziek,

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINSTRUCTIEKAART Datum 10/2012

VEILIGHEIDSINSTRUCTIEKAART Datum 10/2012 Nagelpistool met batterij en gaspatroon MAX, type GS690RH/CH Pagina 1 van 5 - Nagelen in het lichaam - Gehoorschade 1. RISICO S 2. VEILIGE WERKINSTRUCTIES ONDERDELEN VAN HET NAGELPISTOOL Moer voor regeling

Nadere informatie

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding

LCD scherm ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Beste student, Met vriendelijke groet, Afdeling Studentenhuisvesting WonenBreburg

Beste student, Met vriendelijke groet, Afdeling Studentenhuisvesting WonenBreburg Beste student, Gefeliciteerd met je appartement in PAX. In je appartement vind je voorzieningen die je misschien nog niet kent of waarvan je niet weet hoe ze werken. Dat leggen we graag aan je uit. Lees

Nadere informatie

gebruikershandleiding

gebruikershandleiding PARKSTAD ENTERTAINMENT gebruikershandleiding Karaoke sets type 1 & type 2 Inhoud 1. Installatie 2. Opstarten en bediening 3. MP3 speler (BPM Studio) 4. Overige programma s 5. Overige configuraties 6. Storing

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de Egardia bewegingsmelder. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie over de installatie

Nadere informatie