Gemeenschapspolderweg GM Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemeenschapspolderweg GM Weesp. Vraagprijs ,- k.k."

Transcriptie

1 Gemeenschapspolderweg GM Weesp Vraagprijs , k.k.

2 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp In uitstekend verzorgd appartementengebouw op de zesde woonlaag gelegen geheel gemoderniseerd ruim bemeten driekamer appartement van ca. 87 m² voorzien van twee liften, een zonnig balkon welke is gesitueerd op het zuiden en berging in de onderbouw. Verder is dit ruim bemeten appartement geheel voorzien van dubbele beglazing deels in kunststof waaronder een fraaie schuifpui en voorzien van centrale (blok)verwarming. Op eenvoudige wijze is de slaapkamer aan de achterzijde weer terug te brengen naar twee slaapkamers waardoor er weer een vierkamer appartement ontstaat. In de directe nabijheid bevindt zich onder andere het historisch centrum met winkels en horecagelegenheden, het NSstation (vanwaar Amsterdam CS slechts 17 minuten reizen is en luchthaven Schiphol slechts 22 minuten), sportaccommodaties, scholen, kinderdagopvang, de rivier "De Vecht" en uitvalswegen richting onder andere Amsterdam, AMC, luchthaven Schiphol, Utrecht en Hilversum.

3 INDELING: Via de royale centrale toegang met de twee liften (één voor de even nummers en één voor de oneven nummers), de brievenbussen, het trappenhuis en de entree naar de bergingen bereikt men het appartement. Entree, hal voorzien van de meterkast, garderoberuimte en toilet, royale living voorzien van moderne half open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur met vaste kast. Vervolgens de speelhal met toegang tot de masterbedroom (voorheen twee kleinere slaapkamers) aan de achterzijde, een grote slaapkamer aan de voorzijde en de moderne badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel. De koper wordt lid van een gezonde Vereniging van Eigenaren met meer dan voldoende reserve voor onderhoud voor de komende 10 jaar. De servicekosten bedragen 161, per maand. Dit bedrag is exclusief 74, voorschot voor de centrale verwarming maar inclusief water, reservering voor onderhoud en de opstal en glasverzekering. AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES: Dit object bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud en is uitgevoerd in een lichte en frisse kleurstelling. De moderne (2016) meterkast is voorzien van voldoende groepen (met separate groepen voor vaatwasser, wasmachine en droger) met aardlekbeveiliging en tevens bevindt zich hier de gas en elektriciteitsmeter. BUITENRUIMTE: Dit appartement is voorzien van een zonnig balkon van ca. 5 m² welke is gesitueerd op het zuiden en bereikbaar is vanuit de living door middel van een fraaie schuifpui. Verder heeft men vanaf het balkon een "groen" uitzicht op groenvoorziening.

4 GEBRUIKSOPPERVLAKTEN: Wonen: 87 m²; Overige inpandige ruimte: niet van toepassing; Gebouwgebonden buitenruimte (balkon): 5 m²; Externe bergruimte (berging): 7 m². Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. KORTOM: Wilt u wonen nabij het NSstation en het gezellige en historisch centrum en in de directe nabijheid van uitvalswegen richting onder andere Amsterdam, AMC, luchthaven Schiphol, Utrecht en Hilversum dan is dit ruim bemeten appartement wellicht iets voor u. Nieuwsgierig? Bel voor een bezichtiging en wij laten dit appartement graag aan u zien!

5 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp

6 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp

7 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp

8 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp

9 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp

10 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp

11 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp

12 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp

13 Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp

14 Lijst van zaken Betreffende het perceel: Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails/gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren

15 Vloerbedekking, te weten: laminaat parketvloer tapijt Warmwatervoorziening, te weten: Boiler CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) openhaard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: vaatwasser inductie kookplaat koelvries combi oven Keukenaccessoires, te weten: Verlichting, te weten: Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing

16 (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires, te weten: Badkameraccessoires, te weten: Wandkastje glazen badwand Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn, maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen, te weten: Overige zaken, te weten: Voor akkoord, De opdrachtgever/verkoper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum:

17 1. Betreft Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Adres te verkopen perceel: Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp 2. De Vereniging van Eigenaars (VvE) Ja Nee a. Is er een actieve VvE? b. Naam VvE: Pronto VVE Beheer c. Uit hoeveel appartementsrechten bestaat de VvE? 72 d. Is er een eigenaar met 50 % of meer dan 50 % van het aantal stemmen? 3. De bestuurder (administrateur) a. Is er een bestuurder? Zo ja, naam, adres, telefoonnummer: Naam bestuurder: A.J. Roos Adres: Gemeenschapspolderweg 501 Tel.nr.: b. Is de bestuurder lid van de VvE? 4. De vergadering van eigenaars a. Wordt er ten minste eenmaal per jaar vergaderd? b. Wordt de vergadering door een voorzitter geleid? Naam voorzitter: Adres: Tel. nr.: c. Zijn er notulen en/of schriftelijke besluiten en actielijsten van de laatste 2 vergaderingen beschikbaar? Zo ja, bijvoegen. d. Lopen er procedures tot vernietiging van besluiten? Zo ja, om welke besluiten gaat het?: 5. Verzekeringen a. Is er een collectieve opstalverzekering? b. Is daar een 'appartementenclausule' in opgenomen? c. Is er een collectieve wettelijke aansprakelijkheidsverzekering? Toelichting: Een appartementenclausule voorkomt dat appartementseigenaren de dupe worden van het doen of (na)laten van een van hen. De clausule bepaalt dat een verzekeraar geen uitkering mag weigeren als de schade ontstaan is door eigen schuld van één van de verzekerden.

18 6. De jaarrekening Ja Nee a. Is er een exploitatierekening beschikbaar niet ouder dan 18 maanden? b. Stemt de exploitatierekening globaal (ca.+ of 10 %) overeen met de begroting van hetzelfde jaar? c. Waarom stemt die niet overeen? Uitgaven zijn hoger dan inkomsten Inkomsten zijn hoger dan uitgaven d. Is er een balans beschikbaar niet ouder dan 18 maanden? e. Hoe hoog was het eigen vermogen van de VvE op de laatste balansdatum? Het vermogen is als volgt samengesteld: f. Is er een reservering/ zijn er reserveringen? Het betreft de volgende reserveringen: (omschrijving) (bedrag) Toelichting: 6a: Een exploitatierekening (ook wel resultatenrekening of winst en verliesrekening genoemd) geeft een overzicht van de omzet, de kosten en de winst met betrekking tot een bepaalde periode (meestal een jaar); 6d: Een balans geeft een overzicht op een bepaald moment van de bezittingen enerzijds en het eigen vermogen en de schulden anderzijds; 6e: Eigen vermogen is het vermogen dat voor onbepaalde tijd door de eigenaar of de eigenaren wordt ingebracht. Het is de waarde van de bezittingen minus de schulden. Reserves behoren ook tot het eigen vermogen. Een voorziening behoort niet tot het eigen vermogen, want een voorziening is in feite een schuld: een toekomstige verplichting voor een bepaalde uitgave waarvan de exacte omvang en het tijdstip nog niet precies bekend is. Ten onrechte worden bepaalde voorzieningen soms reserves genoemd. 7. De begroting a. Is er een begroting voor het lopende boekjaar? b. Worden de eigenaarsbijdragen op een rekening gestort die op naam van de VvE staat? c. Is er een post 'klein onderhoud'? d. Wordt er gereserveerd? e. Is er een aparte reservering voor groot onderhoud en/of renovatie? Toelichting: 7a. Het lopende boekjaar is de aangebroken periode waarvan aan het eind de boekhouding wordt afgesloten en per die datum de balans en de winst en verliesrekening (exploitatierekening) wordt opgemaakt; 7c. Klein onderhoud is het totaal aan kosten, of activiteiten die gericht zijn op het herstel van onvoorziene, opgetreden gebreken, storingen en/of schade aan het appartementencomplex, met als doel die storing of schade op te heffen en het kwaliteitsverlies te herstellen. Ook wel genoemd: calamiteitenonderhoud, (ongepland) correctief onderhoud;

19 7e. Groot onderhoud is een verzamelwoord voor ingrijpende werkzaamheden om het appartementencomplex in stand te houden. Voor deze werkzaamheden wordt bij een goed functionerende VVE van tevoren een meerjarenplan opgesteld. Groot onderhoud is te onderscheiden van renovatie, waarmee het gehele presentatieniveau van het complex stijgt. 8. De onderhoudsplanning Ja Nee a. Is er een bouwkundig rapport (of vergelijkbaar document) van minder dan 4 jaar oud waarin de bouwkundige staat van het appartementencomplex wordt beschreven? Dit rapport is opgemaakt door en is gedateerd op c. Is er een schriftelijk plan voor het onderhoud voor de komende jaren? Dit plan is opgemaakt door: en is gedateerd op: d. Sluit het opbouwen van de reserves voor groot onderhoud voldoende aan bij het onderhoudsplan? e. Zijn er aanschrijvingen van overheidswege tot verbetering aangekondigd of opgelegd? f. Wat houdt die aanschrijving in: Toelichting: Een onderhoudsplan zoals hier bedoeld voldoet ten minste aan de volgende criteria: het ligt schriftelijk vast; het bevat een onderhouds, herstel, respectievelijk vervangingscyclus voor de gemeenschappelijke delen, zoals dragende constructies, vloeren, daken, afvoeren, installaties en kozijnen; de kosten voor onderhoud, herstel, respectievelijk vervanging van de onderdelen zijn aangegeven; de planning omvat een periode van minimaal tien jaar. 9. Enige specifieke gegevens a. Breukdeel van het aandeel in het appartementencomplex: De gehele gemeenschap omvat: b. Aantal stemmen voor dit appartement: c. Te betalen maandelijkse bijdrage is totaal waarvan: exploitatiekosten (servicekosten) reservering voor onderhoud stookkosten (voorschot) water (voorschot) d. Zijn er eenmalig en/of incidentele verplichtingen: zo ja, welke Bedrag e. Zijn alle aan de VvE verschuldigde bedragen betaald?

20 ONDERTEKENING Verkoper(s) verklaart/verklaren alle hem/haar bekende feiten te hebben vermeld in dit formulier. Verkoper is zich ervan bewust dat hij bij een niet juiste en/of volledige vermelding van feiten de koper de mogelijkheid heeft om op grond van het Burgerlijk Wetboek schadevergoeding te claimen. Verkoper verklaart de woning tot de notariële levering op een manier te zullen bewonen en onderhouden welke in het maatschappelijk verkeer als gebruikelijk wordt beschouwd. Ondergetekende verklaart voorgaande vragen naar waarheid te hebben ingevuld: Plaats: Datum: Handtekening: Handtekening partner: Nadere informatie (bijvoorbeeld overige zaken die de koper naar uw mening moet weten):

21 Vragenlijst voor de verkoop van de woning Adres te verkopen perceel: Gemeenschapspolderweg 607, 1382 GM Weesp 1. Bijzonderheden Ja Nee a. Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld met betrekking tot het perceel? b. Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (Denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezeggingen, erfafscheidingen) Zo ja, welke zijn dat: c. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? (Denk hierbij ook aan strookjes grond van de gemeente die u in gebruik heeft, of grond van u die gebruikt wordt door de buren.) Zo ja, waaruit bestaat die afwijking? d. Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Zo ja, graag nader toelichten: e. Heeft u grond van derden in gebruik? Zo ja, welke? f. Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaar, heden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? (bijv. recht van overpad, 1 e recht van koop verstrekt aan derden, lopende geschillen, afspraken met betrekking tot gebruik van grond aan of van derden, verhuur, optiebedingen, etc) Zo ja, welke? g. Is de wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing? h. Is er een antispeculatiebeding van toepassing op de woning? Zo ja, hoe lang nog? i. Is er sprake van een beschermd stads of dorpsgezicht? Is er sprake van een gemeentelijk of rijksmonument? Is er sprake van een beeldbepalend object? j. Is er sprake van ruilverkaveling? k. Is er sprake van onteigening?

22 l. Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? Zo ja: Is er een huurcontract? Welk gedeelte is verhuurd? Welke delen vallen onder gezamenlijk gebruik? Welke zaken zijn van de huurder en mag hij verwijderen bij ontruiming? (bijv. geiser, keuken, lampen) Heeft de huurder een waarborgsom gestort? Zo ja, hoeveel? Heeft u nog andere afspraken met de huurders gemaakt? Zo ja, welke? Ja Nee m. Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening/kwesties met buren) Zo ja, welke is/zijn dat? n. Is er bezwaar gemaakt tegen de waardebeschikking WOZ? Zo ja, toelichting: o. Zijn er door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet naar behoren zijn uitgevoerd? p. Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van de woning voor een deel kunnen worden teruggevorderd? q. Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? r. Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? (Bijvoorbeeld omdat het een voormalig bedrijf onroerend goed is, of een woon huis met praktijkgedeelte, of omdat u pas ingrijpend verbouwd hebt) s. Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijvoorbeeld woning, praktijk, winkel, opslag) woning Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? 2. Gevels a. Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag of aanhoudend vochtige plekken op de gevels? Zo ja, waar? b. Zijn er (gerepareerde) scheuren/beschadigingen in/aan de gevels aanwezig? Zo ja, waar? c. Zijn de gevels tijdens de bouw geïsoleerd?

23 Zo nee, zijn de gevels daarna geïsoleerd? d. Zijn de gevels ooit gereinigd? Zo ja, volgens welke methode? Ja Nee 3. Dak(en) a. Indien er sprake is van platte daken (dus ook uitbouwen, garages, bergingen etc), hoe oud zijn deze daken? nvt b. Heeft u last van dak lekkages (gehad)? Zo ja, waar? c. Zijn er in het verleden gebreken geconstateerd aan de dakconstructie zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste dakdelen? Zo ja, waar? d. Heeft u het dak al eens (gedeeltelijk) laten vernieuwen c.q. laten repareren? e. Is het dak tijdens de bouw geïsoleerd? Zo nee, is het dak daarna geïsoleerd? f. Zijn de regenwaterafvoeren in orde? Zo nee, toelichting: g. Zijn de dakgoten in orde (bijv. lekkage)? Zo nee, toelichting: 4. Kozijnen, ramen en deuren a. Wanneer zijn de kozijnen, ramen en deuren voor het laatst geschilderd? Is dit gebeurd door een erkend schildersbedrijf? b. Functioneren alle scharnieren en sloten? Zo nee, toelichting: c. Zijn alle sleutels aanwezig? d. Is er sprake van isolerende beglazing? e. Is er bij isolerende beglazing sprake van condensvorming tussen het glas? Zo ja, waar?

24 5. Vloeren, plafonds en wanden Ja Nee a. Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag of optrekkend vocht op vloeren, plafonds en/of wanden? Zo ja, waar? b. Is er sprake (geweest) van schimmelvorming op de vloeren, plafonds en/of wanden? Zo ja, waar? c. Zijn er (gerepareerde) of (verborgen) scheuren en/of beschadigingen in/aan vloeren, plafonds en/of wanden aanwezig? Zo ja, waar? d. Hebben zich in het verleden problemen voorgedaan met de afwerkingen? (bijv. loszittend tegelwerk, loslatend behang of spuitwerk, holklinkend of loszittend stucwerk etc) Zo ja, waar? e. Is er sprake (geweest) van gebreken aan de vloerconstructie, zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste vloerdelen? Zo ja, waar? f. Is er sprake van vloerisolatie? 6. Kelder, kruipruimte en fundering a. Is er sprake (geweest) van gebreken aan de fundering? Zo ja, waar? nvt b. Is de kruipruimte toegankelijk? c. Is de kruipruimte droog? d. Is er sprake van vochtdoorslag door de kelderwand? e. Is de grondwaterstand in de afgelopen jaren waarneembaar gewijzigd of is er sprake van wateroverlast geweest? Zo ja, heeft dit tot problemen geleid in de vorm van water in de kruipruimte c.q. kelder? 7. Installaties a. Is er een CVinstallatie aanwezig? Zo ja, welk type c.v. ketel is het en hoe oud is deze? blokverwarming Wanneer is deze voor het laatst onderhouden? door VVE b. Is meer dan 1 keer per jaar bijvullen van de CVinstallatie noodzakelijk?

25 Zo ja, hoe vaak? nvt c. Zijn er radiatoren die niet warm worden? Zo ja, welke? Ja Nee d. Zijn er radiatoren of (water)leidingen die lekken? Zo ja, waar? e. Zijn er radiatoren of (water)leidingen die ooit zijn bevroren? Zo ja, waar? f. Zijn er vertrekken die niet (goed) warm worden? Zo ja, welke? g. In welk jaar zijn voor het laatst de aanwezige schoorsteenkanalen/rookgasafvoeren geveegd/ gereinigd? nvt h. Is de trek van aanwezige schoorsteenkanalen goed? i. Is de elektrische installatie vernieuwd? Zo ja, wanneer en welke onderdelen? stoppenkast + extra groepen dec 2016 j. Zijn u gebreken bekend aan de technische installaties? Zo ja, welke? 8. Sanitair en riolering a. Zijn er beschadigingen aan wastafels, douche, bad, toiletten, gootstenen en kranen? Zo ja, welke? b. Lopen de afvoeren van wastafels, douche, bad, toiletten, gootstenen en kranen goed door? Zo nee, welke niet? c. Is de woning aangesloten op het gemeentelijke riool? d. Zijn er gebreken (geweest) aan de riolering, zoals breuken, stankoverlast, lekkages etc? Zo ja, welke? e. Is er een andere voorziening, zoals een septictank, beerput of dergelijk aanwezig? 9. Diversen

26 a. Wat is het bouwjaar van de woning? 1970 b. Zijn er asbesthoudende materialen in de woning aanwezig? Zo ja, welke en waar? c. Blijft er in de woning zeil achter, al dan niet vastgelijmd, dat is aangeschaft tussen 1955 en 1982? Ja Nee d. Is er sprake van loden leidingen in de woning? Zo ja, waar? e. Is de grond voor zover bekend verontreinigd? Zo ja, is er een onderzoeksrapport? Zo ja, heeft de gemeente/provincie een onderzoeks of saneringsbevel opgelegd? f. Is er voor zover bekend een olietank aanwezig? Zo ja, is deze gesaneerd/verwijderd? Is er een Kiwacertificaat aanwezig? g. Is er sprake van overlast door ongedierte in en om de woning (muizen, ratten, kakkerlakken etc)? h. Is de woning aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte of zwam? Is deze aantasting al eens behandeld? Zo ja, wanneer en door welk bedrijf? i. Is er voor zover bekend sprake van chlorideschade (betonrot)?(betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen, zoals balkons, kunnen aangetast zijn) j. Hebben er verbouwingen en/of bijbouwingen plaatsgevonden in en/of om de woning? Zo ja, welke ver/bijbouwingen, in welk jaartal en door welk bedrijf zijn deze uitgevoerd? k. Zijn er verbouwingen of uitbreidingen uitgevoerd zonder bouwvergunning? 10. Vaste lasten a. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag onroerende zaakbelasting? 159 Belastingjaar? 2017 b. Wat is de WOZwaarde? Peiljaar? 2016 c. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag waterschapslasten? Belastingjaar?

27 d. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag rioolrecht? 207 Belastingjaar? 2017 Ja e. Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? Gas 0 Elektra 60 Water Blokverwarming 74 Nee f. Zijn er leasecontracten (bijv. keuken, kozijnen, cv ketel etc)? Zo ja, welke? Hoe lang lopen de contracten nog? g. Als er sprake is van erfpacht of opstalrecht hoe hoog is dan de canon per jaar? Heeft u alle canons betaald? Zo ja, tot wanneer? h. Heeft u alle gemeenschappelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? Zijn er variabele bedragen voor gemeenschappelijke poorten, inritten of terreinen? Zo ja, hoe hoog en waarvoor? i. Heeft u, om in de straat te parkeren, een parkeervergunning nodig? Wat zijn de kosten voor deze parkeervergunning per jaar? 11. Garanties Zijn er lopende onderhoudscontracten en/of garantieregelingen overdraagbaar aan de koper zoals dakbedekking, cv installatie, dubbele beglazing, GIWgarantie etc? Zo ja, welke? ONDERTEKENING Verkoper verklaart/verklaren alle hem/haar bekende feiten te hebben vermeld in dit formulier. Verkoper is zich ervan bewust dat hij bij een niet juiste en/of volledige vermelding van feiten de koper de mogelijkheid heeft om op grond van het Burgerlijk Wetboek schadevergoeding te claimen. Verkoper verklaart de woning tot de notariële levering op een manier te zullen bewonen en onderhouden welke in het maatschappelijk verkeer als gebruikelijk wordt beschouwd. Ondergetekende verklaart voorgaande vragen naar waarheid te hebben ingevuld: Plaats: Datum:

28 Handtekening: Handtekening partner: Nadere informatie (bijvoorbeeld, overige zaken die de koper naar uw mening moet weten):

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Vragenlijst voor de verkoop van uw woning U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Heeft u meer informatie? Aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst kunt u het aanvullen. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als u

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM, januari 2009 1. Persoonlijke gegevens Naam: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum: Beroep: Straat: Postcode: Woonplaats:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Algemene gegevens. Type appartement:

Algemene gegevens. Type appartement: Vijzel 10a te Huissen Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

Naam : Kreukniet Voornaam : Geboorteplaats : Hoogwoud Geboortedatum : 15-09-1977 Beroep

Naam : Kreukniet Voornaam : Geboorteplaats : Hoogwoud Geboortedatum : 15-09-1977 Beroep VvE-checklist / Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht behorende bij model koopovereenkomst voor een bestaand appartementsrecht (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van

Nadere informatie

Breedstraat BX Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Breedstraat BX Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Breedstraat 19 1381 BX Weesp Vraagprijs 189.500, k.k. Breedstraat 19, 1381 BX Weesp Op unieke locatie in het gezellige en historische stadscentrum van Weesp met winkels en horecagelegenheden gelegen woonhuis.

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Inlichtingenformulier verkoper

Inlichtingenformulier verkoper Onderdeel van Jonker van der Klein BV Inlichtingenformulier verkoper Naam Adres Postcode woonplaats Telefoonnummer Algemeen 1. Wat is het bouwjaar van de woning Jaar 2. Sinds welk jaar bent u woonachtig

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht 1. Persoonlijke gegevens Naam:_Cobben Voornamen:_Jurjen Jos Geboorteplaats:_Delft Geboortedatum:_27-04-'79 Beroep: Straat:_Dresdenlaan 7 Postcode:_3055

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Inleiding 3. 2 VvE-Meter 4. 1.1 toelichting op de vragenlijst 3

Inhoudsopgave. 1 Inleiding 3. 2 VvE-Meter 4. 1.1 toelichting op de vragenlijst 3 VvE-Meter 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1 toelichting op de vragenlijst 3 2 VvE-Meter 4 VvE Belang Postbus 210, 4900 AE Oosterhout Tel. 0900-20 20 510 ( 0,10/min) Fax. 0162-46 15 26 E-mail: info@vvebelang.nl

Nadere informatie

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1852HD. Heiloo. Persoonlijke gegevens

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1852HD. Heiloo. Persoonlijke gegevens Vragenlijst voor de verkoop van een woning Persoonlijke gegevens 1a Gegevens opdrachtgever: Naam 1b Gegevens te verkopen woning: Adres Wethouder Kuijperhoek 2 Postcode Plaats 1852HD Heiloo Bijzonderheden

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Torenstraat XP Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Torenstraat XP Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Torenstraat 12 1382 XP Weesp Vraagprijs 325.000, k.k. Torenstraat 12, 1382 XP Weesp Ruime eengezinswoning in een van de meest romantische straatjes van het historisch centrum van pittoresk Weesp! Karakteristieke

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nederlandse vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen nvm OPDRACHTGEVER Naam: Inge Westrus DE ONROERENDE ZAAK Het Het adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Heemraadweg HA Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Heemraadweg HA Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Heemraadweg 508 1382 HA Weesp Vraagprijs 215.000, k.k. Heemraadweg 508, 1382 HA Weesp UITSTEKEND VERZORGD VIERKAMER APPARTEMENT VOORZIEN VAN ZONNIG BALKON GESITUEERD OP HET ZUIDEN, LIFT EN BERGING IN DE

Nadere informatie

%& ' ( )* +, &! " # $!

%& ' ( )* +, &!  # $! %&'()* +, & +.! " # $%$$ &'$$&(($ &)$$ $*%&+*,&'. /'* /&0 # /# 0. #" 1 # 2 # %&* 123 + 2 + 3 + 4 5 + 3 + 6 + 7 + 8 +. + 2 1 +, & +2145/06// ')*43&2 22 9'+ +&+ (&%' &%),,$%( &','! %&&2 2&2&!1 : ;(''< :

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Sleutelbloemstraat 13. Arnhem

Sleutelbloemstraat 13. Arnhem Sleutelbloemstraat 13 te Arnhem Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

Klein Muiden RJ Nigtevecht. Vraagprijs ,- k.k.

Klein Muiden RJ Nigtevecht. Vraagprijs ,- k.k. Klein Muiden 21 1393 RJ Nigtevecht Vraagprijs 550.000, k.k. Klein Muiden 21, 1393 RJ Nigtevecht WILT U WONEN MET RONDOM EEN VRIJ EN FRAAI UITZICHT OVER IDYLLISCH POLDERLANDSCHAP? Dat is mogelijk aan de

Nadere informatie

J.H. Leopoldhof TJ Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

J.H. Leopoldhof TJ Weesp. Vraagprijs ,- k.k. J.H. Leopoldhof 38 1382 TJ Weesp Vraagprijs 169.500, k.k. J.H. Leopoldhof 38, 1382 TJ Weesp Dit tweekamer (voorheen driekamer) appartement bevindt zich op loopafstand van het station en is onder andere

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nederlandse vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen nvm OPDRACHTGEVER Naam: DE ONROERENDE ZAAK Het Het adres van de te verkopen woning: Kasteellaan

Nadere informatie

Geuzenweg BZ Hilversum. Vraagprijs ,- k.k.

Geuzenweg BZ Hilversum. Vraagprijs ,- k.k. Geuzenweg 224 1221 BZ Hilversum Vraagprijs 189.000, k.k. Geuzenweg 224, 1221 BZ Hilversum Aan de rand van het gezellige en historische centrum met horecagelegenheden en winkels gelegen stadswoning (type

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 72 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Malkenschoten 11 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 72 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Malkenschoten 11 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 72 m 2 Koopsom vanaf 219.500, kosten koper TE KOOP Malkenschoten 11 Apeldoorn Op een rustige locatie aan de rand van Apeldoorn gelegen, helft van dubbel woonhuis met diepe tuin en paardenstallen/ruime

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

Kerkstraat XN Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Kerkstraat XN Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Kerkstraat 9 1381 XN Weesp Vraagprijs 319.000, k.k. Kerkstraat 9, 1381 XN Weesp Op fraaie locatie in het gezellige en historische stadscentrum van Weesp met winkels en horecagelegenheden gelegen beschermd

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM DEEL B OPDRACHTGEVER Naam: Hendrik Johannes Oosterhagen DE ONROERENDE ZAAK Het adres van

Nadere informatie

...-~::CQ;?;(.!0o~...

...-~::CQ;?;(.!0o~... NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning NVM Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

k.k. De Heus Plein 132. Barneveld

k.k. De Heus Plein 132. Barneveld VRAAGPRIJS 249.000 k.k. Barneveld De Heus Plein 132 Schitterend uitzicht Zeer goede locatie Royaal 3-kamer appartement Gelegen op de 3 e verdieping Ligt direct bij alle voorzieningen Parkeerplaats in de

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM DEEL B OPDRACHTGEVER Naam: Henk-Jan van der Lugt Ellen van der Lugt / Kranghand DE ONROERENDE

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 113 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mambohof 15 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 113 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mambohof 15 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 113 m 2 Vraagprijs 269.000, kosten koper TE KOOP Mambohof 15 Apeldoorn In de geliefde en kindvriendelijke wijk Zuidbroek gelegen, moderne en luxe tussenwoning (2012) met fraaie tuin

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM NVM

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM NVM 1. Persoonlijke gegevens Naam: Geboorteplats: -od Beroep: Straat: Postcode: E-mailadres: -g./. /. Telefoon thuis: Adres te

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 133 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Dassenburcht 12 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 133 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Dassenburcht 12 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 133 m 2 Koopsom vanaf 270.000, kosten koper TE KOOP Dassenburcht 12 Apeldoorn Op een fraaie locatie in de nieuwbouwwijk Groot Zonnehoeve gelegen, zeer energie zuinige tot in perfectie

Nadere informatie

Zuidersingel 87. Berkel en Rodenrijs. Vraagprijs 159.500,= k.k.

Zuidersingel 87. Berkel en Rodenrijs. Vraagprijs 159.500,= k.k. Zuidersingel 87 Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 159.500,= k.k. Groen en landelijk gelegen tussenwoning aan een rustig stukje van de Zuidersingel. Dit huis biedt verrassend veel ruimte op de begane grond

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde 1. Andere overeenkomsten - Zijn er nadat u het huis in eigendom heeft verkregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of

Nadere informatie

Brochure. Waardeel 7 te Annen

Brochure. Waardeel 7 te Annen Brochure Waardeel 7 te Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Lijst van zaken Betreffende het perceel: d.d.: Waardeel 7 9468 HJ Annen 12102015 Voor de onderstaande zaken

Nadere informatie

Jan Campertplein SV Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Jan Campertplein SV Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Jan Campertplein 49 1382 SV Weesp Vraagprijs 179.500, k.k. Jan Campertplein 49, 1382 SV Weesp AAN HET FRAAIE JAN CAMPERTPLEIN MET GROENVOORZIENING OP DE EERSTE WOONLAAG GELEGEN TWEEKAMER (VOORHEEN DRIEKAMER)

Nadere informatie

Apeldoorn, Oratoriumstraat 4

Apeldoorn, Oratoriumstraat 4 Apeldoorn, Oratoriumstraat 4 Satellietopname Satellietopname Oratoriumstraat 4 In de kindvriendelijke woonwijk gelegen, zeer ruime vrijstaande woning ( ca. 180m²! ) met grote garage (ca. 40m²),

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 122 m ,- kosten koper TE KOOP. Zomertalinghof 25 Zwolle

Woonoppervlakte ca. 122 m ,- kosten koper TE KOOP. Zomertalinghof 25 Zwolle Woonoppervlakte ca. 122 m 2 269.000, kosten koper TE KOOP Zomertalinghof 25 Zwolle Op rustige locatie en aan de rand van de wijk Stadshagen gelegen royale eengezinswoning met berging. De tuin is in juni

Nadere informatie

Horn 21 A 1381 GZ Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Horn 21 A 1381 GZ Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Horn 21 A 1381 GZ Weesp Vraagprijs 1.325.000, k.k. Horn 21 A, 1381 GZ Weesp Wonen op een droomlocatie direct aan de rivier "De Vecht" met een panoramisch uitzicht! Dat is mogelijk tussen Amsterdam en 't

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 111 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. 1e Beukenlaan 7 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 111 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. 1e Beukenlaan 7 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 111 m 2 Koopsom vanaf 520.000, kosten koper TE KOOP 1e Beukenlaan 7 Apeldoorn Op een uitstekende locatie in de villawijk "Berg en Bos" gelegen, charmante rietgedekte helft van dubbele

Nadere informatie

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg Jan van Riebeeckstraat 158 Culemborg Vraagprijs 142.500, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Jan van

Nadere informatie

CARRY VAN BRUGGENWEG 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

CARRY VAN BRUGGENWEG 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. CARRY VAN BRUGGENWEG 12 ASSEN Vraagprijs 300.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 84 m ,- kosten koper TE KOOP. Beethovenlaan 664 Zwolle

Woonoppervlakte ca. 84 m ,- kosten koper TE KOOP. Beethovenlaan 664 Zwolle Woonoppervlakte ca. 84 m 2 139.000, kosten koper TE KOOP Beethovenlaan 664 Zwolle Op de 2e verdieping gelegen 4kamerappartement met 2 balkons (waarvan 1 op het westen) en berging in de onderbouw. Vanuit

Nadere informatie

Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak

Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak DEEL I 1. Gehuwd/geregisteerd partnerschap Bent u getrouwd? Ja Nee Is er sprake van geregisteerd partnerschap? Ja Nee Wordt of werd het te verkopen pand door u beiden

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 110 m ,- kosten koper TE KOOP. Veerallee 59 A Zwolle

Woonoppervlakte ca. 110 m ,- kosten koper TE KOOP. Veerallee 59 A Zwolle Woonoppervlakte ca. 110 m 2 325.000, kosten koper TE KOOP Veerallee 59 A Zwolle Even buiten het centrum van de stad gelegen 3kamerapartement met zonnig (zuiden) gelegen balkon en eigen garage voor 1 auto

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nederlandse vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen nvm OPDRACHTGEVER Naam: DE ONROERENDE ZAAK Het adres van de te verkopen woning: Zeeweg 406 DATUM:

Nadere informatie

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 12-B

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 12-B BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 12B OMSCHRIJVING: UNIEK PENTHOUSE MET GROOT DAKTERRAS (55 M²), GARAGE EN 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN, GELEGEN OP ZEER GOEDE LOCATIE IN HET HART VAN BARNEVELD MET FRAAI UITZICHT

Nadere informatie

Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam

Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam Vraagprijs 112.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam GEHEEL

Nadere informatie

Bilderdijklaan 121 8 GRONINGEN

Bilderdijklaan 121 8 GRONINGEN Bilderdijklaan 121 8 GRONINGEN Hornhuis Makelaardij Vraagprijs 259.500,00 kosten koper Moderne, goed onderhouden royale eengezinswoning met een vrijstaande berging voorzien van elektra, gelegen in de gewilde

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Jol 3740

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Jol 3740 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Jol 3740 Boven een kleinschalig winkelcentrum op de 1e verdieping van een verzorgd appartementencomplex met LIFT bieden wij aan een TWEE KAMER HOEKAPPARTEMENT

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning. J.P.Burgering 1851LB.

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning. J.P.Burgering 1851LB. Vragenlijst voor de verkoop van een woning Persoonlijke gegevens 1a Gegevens opdrachtgever: Naam 1b Gegevens te verkopen woning: J.P.Burgering Adres Slimpad 22 Postcode Plaats 1851LB Heiloo Bijzonderheden

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 146 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Dovenetel 78 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 146 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Dovenetel 78 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 146 m 2 Vraagprijs 225.000, kosten koper TE KOOP Dovenetel 78 Apeldoorn Aan een rustige en kindvriendelijke straat in de wijk Zevenhuizen staat deze royale hoekwoning (type drivein)

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 116 m ,- kosten koper TE KOOP. Van der Graaffmarke 33 Zwolle

Woonoppervlakte ca. 116 m ,- kosten koper TE KOOP. Van der Graaffmarke 33 Zwolle Woonoppervlakte ca. 116 m 2 225.000, kosten koper TE KOOP Van der Graaffmarke 33 Zwolle VRAAGPRIJS: VANAF 225.000, Deze verrassend ruime tussenwoning met zonnepanelen is gelegen in een populair deel van

Nadere informatie