INLEIDING PR EN MARKETING SYNERGIE EN KOSTENBESPARINGEN SPONSORING VERGUNNINGAANVRAAG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INLEIDING PR EN MARKETING SYNERGIE EN KOSTENBESPARINGEN SPONSORING VERGUNNINGAANVRAAG"

Transcriptie

1

2

3 2 Inhoudsopgave Inleiding PR en Marketing Synergie en kostenbesparingen Sponsoring VergunningaanvraAg Programma Zaterdag 24 mei Ronde van Klein Zwitserland Mountain Bike Events Programma Zondag 25 mei Tourtocht Tijdrit grote prijs van Amersfoort Spinning marathon Mountain Bike Clinics Deelnemende organisaties Inleiding Wielervereniging Eemland MBO Amersfoort Stichting Wielerpromotie Amersfoort Snel Verzet Hoogland Sportmarketingbureau MIR XL Adventure and events Stichting Twinsallround begroting

4 3 INLEIDING Op 24 en 25 mei 2014 staat Amersfoort (en omgeving) in het teken van Fietsen. Er wordt voor alle leeftijdscategorieën en voor elk niveau iets georganiseerd. Tourtochten door het hele 033-gebied, spinnen voor het goede doel, een criterium voor de jeugd, een mountainbike evenement voor beide dagen en met als grote trekpleister de grote prijs van Amersfoort (tijdrit) in de binnenstad op programma. Fiets033 is ontstaan uit de gesprekken die Stichting Wielerpromotie Amersfoort had met de Gemeente Amersfoort in het kader van de Regeling voor Grootschalige Sportevenementen. Nadat SWPA in eerste instantie heeft getracht om voor de derde keer de Eneco Tour naar Amersfoort te brengen heeft zij geconstateerd dat er een groter draagvlak is voor een breedtesport esport evenement, waarbij Fietsen het centrale thema is. PR EN MARKETING De gedachtegang is hierbij samen sterk. Door verschillende evenementen in hetzelfde weekend te organiseren ontstaat er een grotere massa, waardoor alle deelnemende evenementen optimaal kunnen meeprofiteren voor de marketing en pr rondom dit weekend. Uiteraard staat het de deelnemende evenementen geheel vrij om zelf ook hun eigen pr en marketing te doen. Hierbij is het uitgangspunt een samenwerking net als de stichting Citymarketing doet met Wintertijd en Zomertijd. De evenementen hebben en behouden hun eigen identiteit maar doen tevens mee onder het label Wintertijd en Zomertijd. Fiets033 zal samen met haar mediapartners op een professionele wijze op de kaart worden gezet. SYNERGIE EN KOSTENBESPARINGEN Door de evenementen allemaal in hetzelfde weekend te organiseren kunnen er kostenbesparingen worden gerealiseerd, bijvoorbeeld op het inhuren van materieel, zoals dranghekken, toiletten e.d. Ook kan er op het gebied van wegbewijzering en verkeersplannen worden bespaard door dit in een keer te doen voor alle deelnemende evenementen. SPONSORING Alle deelnemende evenementen zijn volledig autonoom als het gaat om het werven van sponsoren. Indien mogelijk wordt de deelnemende evenementen wel verzocht hun sponsoren tijdig kenbaar te maken zodat er kan worden gezorgd voor een goede afstemming, zodat sponsoren niet onnodig worden benaderd voor meerdere programmaonderdelen. VERGUNNINGAANVRAAG Alle genoemde deelnemende evenementen worden in één vergunning aangevraagd. De vergunning zal, zoals in het overleg eerder met de gemeente is aangegeven vier maanden voor het evenement aangevraagd worden. Het evenement Fiets033 is inmiddels opgenomen in de evenementenkalender voor Inmiddels is er een breedvoerig overleg geweest met o.m. Frans van Oostendorp en Adri Kuyer over het verkeersplan (zie bijlage A) c.q. veiligheid van het parkoers in de binnenstad. Vooralsnog werden hier geen problemen in voorzien. Dit overleg zal uiteraard de komende maanden nog zijn vervolg krijgen.

5 4 PROGRAMMA ZATERDAG 24 MEI RONDE VAN KLEIN ZWITSERLAND Locatie Start Einde Organisatie : Borneoplein, Hugo de Grootlaan, Kapelweg, Surinamelaan en Bonairelaan : uur : uur : WV Eemland Deze traditionele wedstrijd ( alweer de 45 e editie) op de Amersfoortse berg staat dit keer geheel in het teken voor de jeugd t/m 16 jaar. In diverse ronden strijden de verschillende categorieën jeugdrenners tegen elkaar.

6 5 MOUNTAIN BIKE Locatie Start Einde : Bedrijventerrein Vathorst (nabij Verbufa) : uur : uur Organisatie : XL Adventure and Events te Amersfoort Ook deze tak in de wielersport mag zeker niet ontbreken in dit Fiets033 evenement. De indeling van deze dag is nog vers, maar gedacht wordt aan een parcours op het bovenstaand genoemde terrein. Met als mogelijke invulling; clinics, een bedrijvenwedstrijd, een kinderwedstrijd, diverse leeftijd categoriewedstrijden en demo s.

7 6 ZONDAG 25 MEI TOURTOCHT Locatie Start Einde Organisatie : Start Eemplein. Aankomst De Hof : v.a uur : laatste deelnemers worden rond verwacht : MIR i.s.m. Snel Verzet,TwinsAllround en SWPA Voor jong en oud zijn er dikke banden 033 tourtochten van 20, 40 en 60 kilometer door zo veel mogelijk 033-gemeenten, zoals Amersfoort, Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg, Leusden en Woudenberg. De finish is op de Hof, zodat de deelnemers van daaruit getuige kunnen zijn van de activiteiten in de binnenstad. Elke deelnemer ontvangt na het evenement een originele herinnering met de vermelding, dat men met de eerste 033 tourtocht in 2014 heeft meegedaan. Op dit moment lopen nog de besprekingen met 100% Eemstroom, de duurzame energieleverancier voor Amersfoort en omstreken, om in deze tourtocht te participeren.

8 7 TIJDRIT GROTE PRIJS VAN AMERSFOORT Locatie Start Einde : De Westsingel, Kamperbinnenpoort, Langestraat, en de Varkensmarkt. : uur : uur Organisatie : WV Eemland, Mir en SWPA Wie is de snelste wielrenner van Amersfoort? Tijdens de Grote Prijs van Amersfoort strijden deelnemers in meerdere categorieën tegen de klok. De tijdrit vindt plaats op een afgezet parcours; de historische binnenstad vormt het decor. Amersfoort kent vele recreatieve wielrenners (maar liefst *). Klassementen worden opgemaakt op basis van leeftijdscategorieën, zowel voor mannen als vrouwen. Welke wielrenner uit Amersfoort gaat hier voor de eeuwige roem? De Langestraat, Varkensmarkt en de Kamperbinnenpoort worden geheel aan weerskanten afgesloten door afzettingen. Uiteraard zijn er op sommige delen van het parcours bemande oversteekplaatsen voor het winkelende publiek. De inschrijving staat voor iedereen v.a. 17 jaar open, mits woonachtig in het 033- gebied. Deelnemers krijgen in de periode vooraf de mogelijkheid om onder begeleiding, d.m.v. clinics te oefenen op de wielerbaan van WV Eemland. Dweilorkesten zullen hier voor de extra sfeer gaan zorgen.

9 8 SPINNING MARATHON Locatie Start Einde : o.a. Varkensmarkt : uur : uur Organisatie : MBO Amersfoort Langs het parcours rs van de Grote Prijs van Amersfoort, worden spinning marathons gehouden. MBO Amersfoort zal dit evenement gebruiken, als zijnde een eigen studieproject voor de scholieren, dit evenement zal dan ook van A tot Z met een wakend oog van SWPA door het MBO georganiseerd worden. De MBO spinningmarathon staat geheel in het kader voor een goed doel. Met andere geïnteresseerde partners, zoals Fit2Move vinden op dit moment nog gesprekken plaats.

10 9 MOUNTAIN BIKE Locatie Start Einde : Trapezium : uur : uur Organisatie : XL Adventure and Events Dichtbij de binnenstad en op loopafstand worden clinics gegeven op deze bovengenoemde locatie.

11 10 DEELNEMENDE ORGANISATIES INLEIDING Op dit moment zijn de voorbereidingen met de deelnemende partijen uiteraard nog in volle gang. De onderstaande partijen hebben inmiddels aangegeven om genoemde delen van het programma voor hun rekening te nemen. Voor delen en van het programma is het goed mogelijk, dat later nog meer partijen zich aansluiten in dit evenement. WIELERVERENIGING EEMLAND Wielervereniging Eemland (WV Eemland) is een grote wielervereniging die zich inzet voor de wielersport in de hele regio Eemland. WV Eemland organiseert ieder jaar diverse wielerevenementen waaronder de Groeistad Klassieker en de Ronde van Klein Zwitserland. WV Eemland brengt met name dit laatste evenement in op het programma van Fiets Daarnaast is WV Eemland partner in het organiseren van de Grote Prijs van Amersfoort. MBO AMERSFOORT MBO Amersfoort is een regionaal opleidingen centrum (ROC) in de regio Amersfoort met vestigingen in Amersfoort, Leusden, Barneveld en Zeist.. MBO Amersfoort biedt opleidingen aan binnen 12 scholen.. STICHTING WIELERPROMOTIE OTIE AMERSFOORT De Stichting Wielerpromotie Amersfoort (SWPA) is in 2007 opgericht om de Wielersport op het hoogste niveau te promoten in Amersfoort en omgeving. In 2009 en 2011 wist SWPA succesvol de Eneco Tour naar Amersfoort te halen. SWPA zal in Fiets033 een ondersteunende en faciliterende rol spelen bij dit nieuwe WielerSpektakelAmersfoort evenement. Daarnaast zal SWPA de marketing en pr verzorgen van Fiets SNEL VERZET HOOGLAND Tourfietsvereniging Snel Verzet uit Hoogland organiseert diverse tourtochten voor haar leden. Zij bieden aan om ondersteuning te verlenen bij de organisatie van de Tourtocht op zondag.

12 11 SPORTMARKETINGBUREAU MIR MIR Sportmarketing is een marketing- en evenementenbureau wat gespecialiseerd is in de wielersport. Al meer dan 10 jaar organiseert MIR Sportmarketing grootschalige toertochten (KlimClassic en Gerrie Knetemann Classic), wielerclinics onder leiding van (ex) profwielrenners en bedrijfswielerevenementen. Van begin af aan verleent dit bureau met een Amersfoortse medewerker zijn expertise aan Fiets XL ADVENTURE AND EVENTS Dit Amersfoortse bedrijf is begonnen in 2002 en viert in 2014 zijn 12,5 jarig bestaan en bestaat inmiddels uit een aantal takken te weten: XL Adventure and Events, Picoplan, Katanoutdoor met nieuwe ontwikkelingen en in Bootcamps, Paintball in Amersfoort en XL specials (bouwen o.a. van outdoorconstructies. STICHTING TWINSALLROUND Stichting TwinsAllround organiseert verschillende activiteiten en projecten in het teken om mensen in beweging te krijgen. Inmiddels zijn de Twins al goed bekend van de (mede) organisatie van de EnecoTour Amersfoort, de CollorRun en de MudRunFun.nl.

13 12 BEGROTING Begroting Fiets033/WielerSpektakel Amersfoort 2014 Uitgaven Algemene kosten* Beveiliging. Clinics Communicatie+ pr kosten Div. Kosten Parkoers** Dranghekken. EHBO. Herinnering deelnemers Inschr./Verwerk. Kstn Tijdrit Inschr./Verwerk. Kstn Toerrit Jurering/KNWU/Tijdmeting Onvoorzien Projectondersteuning Spinning Toertocht uitvoering Verkeersregelaars. Verkeerstechniek. Verzorging Vrijwilligers Vrijwilligers. Jurywagen etc. Geluid Speaker Prijzen,bloemen Dweilorkest/Buma Motorbegeleiding Stroom Stootkussens Afzetlinten Dixies Comm. Omwonenden Inkomsten Subsidie Gemeente Inschrijvingen Sponsoring e.a Div. Kosten Parkoers** Algemene kosten* Evenementen verzekering Kosten overleg 500 Diversen Zowel bij de inkomsten als de uitgaven zijn zaken die in natura worden geregeld in geld meegenomen. Bedragen zijn exclusief B.T.W.

14 13 Bijlage A

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek Koersen en organiseren. WV IJsselstreek 08 November 2014 Presentation name / Author Pagina 1 Wie zijn wij? Wielervereniging de IJsselstreek

Nadere informatie

VisiePaper Fiets033, 2016-2020 (editie 24-3-2016) Samenstellers; Huub Stammes en Gert-Jan Nederend.

VisiePaper Fiets033, 2016-2020 (editie 24-3-2016) Samenstellers; Huub Stammes en Gert-Jan Nederend. VisiePaper Fiets033, 2016-2020 (editie 24-3-2016) Samenstellers; Huub Stammes en Gert-Jan Nederend. 1 Fiets033 & Amersfoort e.o. 2016-2020 in fietsbeweging Inhoud 1. Inleiding Platform Fiets033 2. Waarom

Nadere informatie

Het NCK is terug in Dronten

Het NCK is terug in Dronten 1 2 Het NCK is terug in Dronten Na een afwezigheid van 10 jaar is het Nederlands Club Kampioenschap weer op de plek waar het hoort. In de polder. Wielervereniging de IJsselstreek is een langdurige samenwerking

Nadere informatie

Tegen de stroom in. Mathieu Hermans Klassieker

Tegen de stroom in. Mathieu Hermans Klassieker STICHTING TEGEN DE STROOM IN 23 april 2017 Tegen de stroom in Mathieu Hermans Klassieker Daginschrijving van 8u tot 11u Om 9u30 groepsstart met vele prominenten Afstanden: Toertocht 40km en 90km Inschrijfgeld

Nadere informatie

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank

Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Expeditie Junior deelnemers leveren een topprestatie op de Posbank Op zondag 21 september 2014 fietsten 59 kinderen tijdens Expeditie Junior de Posbank op. Zij hebben daarmee het fantastische bedrag van

Nadere informatie

Organisatie voorafgaande aan het event. - gedragen door de wijk of plaatselijke bevolking? - verenigingen en lokale initiatieven - lokale artiesten

Organisatie voorafgaande aan het event. - gedragen door de wijk of plaatselijke bevolking? - verenigingen en lokale initiatieven - lokale artiesten Evenementen en festival organisatie Voor een middelgroot evenement in de braderie, oude ambachten, dorp en wijkfestiviteiten, straattheater, muziekfestival sfeer. Algemeen In de voorbereidingfase dient

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Le Tour Utrecht

Achtergrondinformatie Le Tour Utrecht Achtergrondinformatie Le Tour Utrecht Algemeen Facts & Figures (1) Tour editie nummer 102 4.500 mensen organisatie 2.400 journalisten 22 ploegen, 198 renners 3.600 km parcours van Utrecht naar Parijs Facts

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Voorbeelddraaiboek Veld

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Voorbeelddraaiboek Veld PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Voorbeelddraaiboek Veld Volgende pagina s tonen een voorbeeld van een draaiboek zoals gebruikt kan worden voor de organisatie van een veldrijwedstrijd. Dit draaiboek

Nadere informatie

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011

FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012. Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 FIETSEN IN WEST-BRABANT 2011 EN 2012 Sponsoring en hospitality Eneco Tour etappe West-Brabant 2011 titel titel INTRODUCTIE & POSITIONERING Regio West - Brabant De gemeenschappelijke regeling Regio West-Brabant

Nadere informatie

Reglement Zeeuwse ATB-competitie 2013/2014

Reglement Zeeuwse ATB-competitie 2013/2014 Reglement Zeeuwse ATB-competitie 2013/2014 Algemeen De Zeeuwse ATB-competitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van Koninklijke Nederlandse Wielren Unie en Trimbelangen

Nadere informatie

Zaterdag 23 november 2013. Wat komt er kijken bij het organiseren van een groter evenement.

Zaterdag 23 november 2013. Wat komt er kijken bij het organiseren van een groter evenement. Zaterdag 23 november 2013 Wat komt er kijken bij het organiseren van een groter evenement. Het succes van je eigen wedstrijd Wat gaan we doen, alleen maar meer of toch anders Afhankelijk van je parcours

Nadere informatie

RIDE FOR THE ROSES TWENTE 2016 RIDE FOR THE ROSES TWENTE 4 SEPTEMBER 2016

RIDE FOR THE ROSES TWENTE 2016 RIDE FOR THE ROSES TWENTE 4 SEPTEMBER 2016 RIDE FOR THE ROSES TWENTE 4 SEPTEMBER 2016 RIDE FOR THE ROSES TWENTE 2016 1998 Amsterdam 1999 Amsterdam 2000 Westland 2001 Westland 2002 Landgraaf 2003 Waalwijk 2004 Oldenzaal 2005 Westland 2006 Utrecht

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Voorbeelddraaiboek Mountainbike

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Voorbeelddraaiboek Mountainbike PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Voorbeelddraaiboek Mountainbike Volgende pagina s tonen een voorbeeld van een draaiboek zoals gebruikt kan worden voor de organisatie van een mountainbikewedstrijd.

Nadere informatie

Buitenlust 2.0 TERUG NAAR DE TOP

Buitenlust 2.0 TERUG NAAR DE TOP Buitenlust 2.0 TERUG NAAR DE TOP Buitenlust 2.0 COMMISSIE ORGANISATIE & EVENEMENTEN Pijler 2 - Organisatie & evenementen Doel: Meer exposure van en voor de club wat moet leiden tot meer nieuwe leden, meer

Nadere informatie

Doe mee aan de Nationale Sportweek van Delft

Doe mee aan de Nationale Sportweek van Delft 20 t/m 27 april 2013 Doe mee aan de Nationale Sportweek van Delft Organisatie & structuur 1. De Delftse Sportweek is een initiatief van de Sportraad van Delft. Deze vertegenwoordigt en communiceert met

Nadere informatie

Sponsorpakketten. WielerStimuleringsDagen. 22 tot en met 27 juli 2018

Sponsorpakketten. WielerStimuleringsDagen. 22 tot en met 27 juli 2018 Sponsorpakketten WielerStimuleringsDagen 22 tot en met 27 juli 2018 SPONSORPAKKETTEN 0,7STIMU L www.wielerstimuleringsdagen.nl https://www.facebook.com/wielerstimuleringsdagen @WielerStimDagen De WielerStimuleringsDagen

Nadere informatie

- 2 - De activiteiten die tijdens dit festival georganiseerd worden zijn: zaterdag 1 september: - 6 uurs MTB race in teamverband of Individueel

- 2 - De activiteiten die tijdens dit festival georganiseerd worden zijn: zaterdag 1 september: - 6 uurs MTB race in teamverband of Individueel FESTIVAL INFORMATIE - 2 - In het weekend van 1 en 2 september 2018 wordt voor de 6de keer het Bike Festival Brabant georganiseerd. Dit zal wederom plaatsvinden bij vakantiepark Herperduin en Horeca Centrum

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Visie 28 februari 2017, versie 3.1

Visie 28 februari 2017, versie 3.1 Visie 28 februari 2017, versie 3.1 6-5-2017 Visie 28 feb 2017 versie 3.1 i Inhoud Loopplan 1 Inleiding... 3 1.1 Achtergrond van dit initiatief... 3 1.2 Doel van dit stuk... 3 1.3 Voor wie is dit stuk bedoeld?...

Nadere informatie

Richtlijnen financiële bijdrage evenementen 2014

Richtlijnen financiële bijdrage evenementen 2014 De doelstelling van Almelo Promotie is om Almelo op de kaart te zetten als een aantrekkelijke stad om te wonen, werken en recreëren. Om dit te bereiken willen we iedereen Almelo maximaal laten beleven.

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Voorbeelddraaiboek Wegwielrennen

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Voorbeelddraaiboek Wegwielrennen PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Voorbeelddraaiboek Wegwielrennen Volgende pagina s tonen een voorbeeld van een draaiboek zoals gebruikt kan worden voor de organisatie van een veldrijwedstrijd.

Nadere informatie

Doe mee! ZONDAG INFORMATIE BUSINESSRUN SEPTEMBER. Voor een gezond en vitaal bedrijf

Doe mee! ZONDAG INFORMATIE BUSINESSRUN SEPTEMBER. Voor een gezond en vitaal bedrijf Doe mee! ZONDAG 16 SEPTEMBER INFORMATIE BUSINESSRUN 2018 4 + 8 MIJL FYSIOTHERAPIE DE COMMISSARIS BUSINESSRUN SNS KIDSRUN PRIMA LIFE G-RUN Voor een gezond en vitaal bedrijf Voorpret tijdens maandelijkse

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Bavelse Berg Cup 2017 / MTB LJC

Bavelse Berg Cup 2017 / MTB LJC TECHNISCHE GIDS Bavelse Berg Cup 2017 / MTB LJC INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Organisatie 3. Juryopstelling K.N.W.U. 4. Programma Rogelli Bavelse Berg Cup / MTB LJC 5. Agenda Technische vergadering

Nadere informatie

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure

BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015. sponsorbrochure BAUKE MOLLEMA TOCHT 2015 sponsorbrochure 1 Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De tocht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Le Champion

Nadere informatie

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions Internationaal 100 jaar. Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt

Nadere informatie

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Opgericht 31 oktober 1978 Gevestigd te Burgum Aangesloten bij de NTFU. PRINCENHOF-TOERTOCHT AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Op de adressticker staat het aantal keren vermeld dat u heeft meegedaan aan

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders 12 mei 2015

College van burgemeester en wethouders 12 mei 2015 Memo aan onderwerp van datum Gemeenteraad Doorkomst 2e etappe Tour de France College van burgemeester en wethouders 12 mei 2015 De start van de Tour de France in Nederland Op zaterdag 4 juli 2015 start

Nadere informatie

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015

... SPONSOR ... MOGELIJK ... HEDEN ... ... TOUR... 2015 SITTARD-GELEEN ... 14-08-2015 SPONSOR MOGELIJK HEDEN ENECO TOUR 2015 SITTARD-GELEEN 14-08-2015 VOOR WOORD Bert van Soest (voorzitter SWS).. Eneco Tour voor veertiende keer te gast in Sittard-Geleen Vrijdag 14 augustus is Sittard-Geleen

Nadere informatie

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport.

27 OKTOBER 2013. Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun. s s 2 E EDITIE. Niestern Sander. DELFZIJL www.smitsport. 2 E EDITIE Wedstrijd & Recreantenloop Bedrijvenloop Huis & Hypotheek Kidsrun Zeemijlenloop Delfzijl 2013 De Zeemijlenloop Delfzijl is een hardloopevenement over 3 of 6 zeemijlen, oftewel 5,5 of 11,1 kilometer.

Nadere informatie

Geachte heer / mevrouw,

Geachte heer / mevrouw, Geachte heer / mevrouw, U ontvangt interessante informatie over het winterprogramma op de wielerbaan te Alkmaar dat vanaf 6 oktober 2015 weer van start is gegaan. Met als hoogtepunt in december de Nederlandse

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Jaarplan Commissie Wedstrijden versie 0.2

Jaarplan Commissie Wedstrijden versie 0.2 Jaarplan 2010-2011 Commissie Wedstrijden versie 0.2 1. Inleiding Professionalisering Afgelopen jaar stond in het teken van onder andere professionalisering. De commissie stelt vast dat een aantal zaken

Nadere informatie

20-21 juli GIANT KNWU NK Mountainbike Watersley Sports & Talentpark Sittard

20-21 juli GIANT KNWU NK Mountainbike Watersley Sports & Talentpark Sittard 20-21 juli 2019 GIANT KNWU NK Mountainbike 2019 Watersley Sports & Talentpark Sittard WELKOM Zaterdag 20 Juli 2019 Beste sportvrienden, Welkom op Watersley Sports & Talentpark waar het GIANT KNWU NK mountainbike

Nadere informatie

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017

Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Lions International 100 jaar Lions Delft Spinning Event 3 september 2017 Spinnen voor kinderen Zoveel mogelijk kinderen uit Delft op vakantie Het Lions Delft Spinning Event 2017 i.s.m. Club SportsArt Fitness

Nadere informatie

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA Verkozen tot Breda Sport Event 2011 27 e editie 2012 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA AMGEN SINGELLOOP BREDA, 27e De Amgen Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! PROGRAMMA

Nadere informatie

Organisatie/rechtspersoon/bedrijfsnaam. Naam en voorletters mevrouw de heer. Straat en huisnummer. Postcode en woonplaats

Organisatie/rechtspersoon/bedrijfsnaam. Naam en voorletters mevrouw de heer. Straat en huisnummer. Postcode en woonplaats AANVRAGER Organisatie/rechtspersoon/bedrijfsnaam Naam en voorletters mevrouw de heer Mobiel telefoonnummer Faxnummer E-mail adres EVENEMENT Naam van het evenement? Datum? van uur tot uur Locatie? Woning

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

1e AV Triathlon Vlasakkerloop

1e AV Triathlon Vlasakkerloop ZONDAG 30 NOVEMBER AMERSFOORT 1e AV Triathlon Vlasakkerloop UITGAVE I, 13 MEI 2014 Voorwoord AV Triathlon is in 1984 opgericht en is een enthousiaste atletiek-, triatlon-, en wandelvereniging met ongeveer

Nadere informatie

Legend Boucles de Spa 55 e

Legend Boucles de Spa 55 e Legend Boucles de Spa 55 e EEN LEGENDARISCHE RALLY 2013 is het jaar van de 60ste verjaardag en de 55ste editie van de Boucles de Spa. Deze rally, berucht voor zijn 'witte' wegen, heeft een bijzonder rijk

Nadere informatie

Bundel van de College van 20 september 2016

Bundel van de College van 20 september 2016 Bundel van de College 2014-2018 van 20 september 2016 11.p.* Financiële eindafrekening Koningsdag 2016 160919 Informatienota afrekening Koningsdag_def 160919.eindafrekening Koningsdag 2016 11.p.* Financiële

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Presentatie 49 e Jeugdtour 29 juli 3 augustus

Presentatie 49 e Jeugdtour 29 juli 3 augustus Presentatie 49 e Jeugdtour 29 juli 3 augustus 24-07- Programma Maandag 29 juli Proloog De Vaart Opening Koopmansplein Dinsdag 30 juli Criterium Vredeveld (Goudkust) Woensdag 31 juli Klassieker Dwars door

Nadere informatie

SAMEN BOUWEN AAN EVENEMENTEN, DAT IS WAAR HET OM DRAAIT.

SAMEN BOUWEN AAN EVENEMENTEN, DAT IS WAAR HET OM DRAAIT. SAMEN BOUWEN AAN EVENEMENTEN, DAT IS WAAR HET OM DRAAIT. AGENDA: SAMEN BOUWEN AAN EVENEMENTEN, DAT IS WAAR HET OM DRAAIT. EVENEMENTEN ORGANISATIES, HORECA, RETAIL, GEMEENTE & OMWONENDEN 1.Welkom 2.Update

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 33 // 12 mei 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 33 // 12 mei 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 33 // 12 mei 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Beste ouders, Denkt u eraan uw kind(eren)

Nadere informatie

Voorjaarsrit Nieuwsbrief. Brand Bier Wielerteam.

Voorjaarsrit Nieuwsbrief. Brand Bier Wielerteam. Digitale nieuwsbrief Nieuwsbrief Brand Bier Wielerteam www.brandbierwielerteam.nl 3 e jaargang Nummer 8 Oplage: 250 ex. Contactadres: brandbierwielerteam@gmail.com Voorjaarsrit 2017 Op zondag 2 april werd

Nadere informatie

Trainingsritten en voorjaarscompetities 2009

Trainingsritten en voorjaarscompetities 2009 Trainingsritten en voorjaarscompetities 2009 S.IJ.K VOORJAARSCOMPETITIE 2009 ZATERDAG STARTTIJD 13.00 UUR Datum Plaats Organiserende Ver. Parcours 07-03 Deventer Zwaluwen Deventer Rielerenk 14-03 Papendal

Nadere informatie

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Geschreven door: Daan Boers Inleiding Om het Kulturhus Wekerom bekendheid te geven en om de mensen te informeren over de activiteiten in het Kulturhus,

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De zomer zit erop maar het fietsseizoen is nog

Nadere informatie

Fietstoerclub Heikera. Welkom op de algemene ledenvergadering 2017

Fietstoerclub Heikera. Welkom op de algemene ledenvergadering 2017 Welkom op de algemene ledenvergadering 2017 Agenda 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Mededelingen 1. Afmeldingen 2. Oud lid Frans van Rossum 20-4-2017 overleden Ingekomen stukken 1. Uitnodiging NTFU voor workshop

Nadere informatie

Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn

Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn 13 & 14 augustus 2016 Samengestelde Menwedstrijd Ysselsteyn Sponsor informatie Menwedstrijden Ysselsteyn In het weekend van 13 & 14 augustus 2016 organiseert Menvereniging Peel en Maas weer de jaarlijkse

Nadere informatie

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Inhoudsopgave Woord vooraf 1. Datum en plaats en aanvang 2. Locatie en parkeren 3. Aanmelding 4. Afstanden en parcours

Nadere informatie

Ondernemen aan de groene corridor

Ondernemen aan de groene corridor Ondernemen aan de groene corridor Evenement: Ploegentijdrit Organisatieteam: Hans Franken (Gemeente Eindhoven), Paul van Kemenade (PSV- Herdgang), Dennis Asveld (AHM-fietsmeubels), Carlos Faes (Philips

Nadere informatie

Deelnemersinformatie Editie 4 september 2016

Deelnemersinformatie Editie 4 september 2016 Deelnemersinformatie Editie 4 september 2016 Voorwoord Zondag 4 september is het zover: de eerste Keistadtriathlon Amerfoort. Nadat het idee een 2 jaar geleden door enthousiaste triatleten binnen AV Triathlon

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

Aan: de gemeenteraad Vergadering: 23 januari 2017

Aan: de gemeenteraad Vergadering: 23 januari 2017 Aan: de gemeenteraad Vergadering: 23 januari 2017 Onderwerp: Evaluatie Olympia 's Tour 2016 Agendapunt: STATUS RAADSVOORSTEL Ter besluitvorming 1. Aanleiding Zaterdag 1 oktober jl. was Olympia 's Tour

Nadere informatie

Nieuwsbrief AV Athlos februari 2019

Nieuwsbrief AV Athlos februari 2019 Binnenkort is de Wissel-ALV online of ligt als bladerexemplaar in de kantine. Hierin de agenda, de notulen van de vorige keer en de verslagen van de verschillende commissies. Hou dus je mail in de gaten

Nadere informatie

HOE ORGANISEER IK EEN RECREATIEF SKATE-EVENEMENT DOOR: OLAF LEMAIRE

HOE ORGANISEER IK EEN RECREATIEF SKATE-EVENEMENT DOOR: OLAF LEMAIRE HOE ORGANISEER IK EEN RECREATIEF SKATE-EVENEMENT DOOR: OLAF LEMAIRE Wat is een evenement? Is een speciale, tijd- en plaatsgebonden gebeurtenis die door een initiatiefnemer bewust is gepland en die gericht

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

HARDLOOPINFO. Starttijden. SKL Kidsrun 9-12 jaar

HARDLOOPINFO. Starttijden. SKL Kidsrun 9-12 jaar HARDLOOPINFO Afstanden De start vindt plaats bij de Oldehove (Boterhoek/Groeneweg) en zal via de binnenstad naar de groene zones van Leeuwarden en haar stadsgrenzen gaan. Er zijn diverse parcoursen uitgezet

Nadere informatie

ZESDE ULTRALOOP GILZE: zon, snelle tijden en 3500 euro voor het goede doel!

ZESDE ULTRALOOP GILZE: zon, snelle tijden en 3500 euro voor het goede doel! ZESDE ULTRALOOP GILZE: zon, snelle tijden en 3500 euro voor het goede doel! Op zondag 25 maart 2012 werd voor de zesde keer de Ultraloop Gilze georganiseerd. De klok is een uur vooruit gezet. Maar, zomertijd

Nadere informatie

Geachte ondernemer(s),

Geachte ondernemer(s), Geachte ondernemer(s), Ook de tweede editie van de Omloop van Empel was een groot succes! Mede dankzij de steun van onze partners en sponsoren, hebben we weer een geweldig evenement neergezet in Empel.

Nadere informatie

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl NK BMX 2015 Maak het mee! NK BMX 2015 4 & 5 juli, Klazienaveen Klazienaveen organiseert tijdens ORGANISATIE & LOCATIE Klazienaveen, fietscrossbaan gelegen aan de Leeuw 1, 7891 TS Klazienaveen. WEGBEWIJZERING

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure 2014/2015 Editie De winterbeleving van Dongen Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Dit

Nadere informatie

DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI

DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI DRAAIBOEK HANDBIKE EVENT 5E EDITIE HAREN-HAREN 2 JULI 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. inschrijvingen... 3 2.1 Online inschrijvingen... 3 2.2 Inschrijvingen op de dag zelf... 3 3. Route... 4 3.2 Parkeren...

Nadere informatie

Stichting Limburg Cycling

Stichting Limburg Cycling Kick-Off Stichting Limburg Cycling 8 december 2016 Stichting Limburg Cycling Voorzitter Miriam van Es Secretaris Mattie Kaelen Penningmeester Norbert Poels Bestuurslid Koene Rem Manager Milan van Wersch

Nadere informatie

TITEL XV : RECREATIEF WIELRENNEN

TITEL XV : RECREATIEF WIELRENNEN TITEL XV : RECREATIEF WIELRENNEN (Versie: 01/05/13) Hoofdstuk I : Algemene bepalingen 1 Deelname 15.1.001 Deelname aan recreatief wielrennen staat open voor houders van een licentie voor recreatief wielrennen,

Nadere informatie

Terugblik op de wielrennerij in Scherpenzeel.

Terugblik op de wielrennerij in Scherpenzeel. Terugblik op de wielrennerij in Scherpenzeel. Zaterdag 7 juli is de Tour de France van start gegaan. De fans volgen deze wielerwedstrijd ook dit jaar weer op de voet. In Scherpenzeel zijn veel liefhebbers

Nadere informatie

Draaiboek bewonersactiviteit

Draaiboek bewonersactiviteit Draaiboek bewonersactiviteit Het organiseren van een bewonersactiviteit is voor de meesten geen dagelijkse bezigheid. Dit draaiboek kan u wellicht helpen bij de organisatie van een activiteit. Hierin vindt

Nadere informatie

VOLTA LIMBURG CLASSIC

VOLTA LIMBURG CLASSIC SPONSORBROCHURE EIJSDEN-MARGRATEN 6 APRIL 2019 WEDSTRIJD EDITIE #46 7 APRIL 2019 TOERTOCHT EDITIE #9 voltalimburgclassic.nl De Volta Limburg Classic behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse

Nadere informatie

DAM TOT DAM FIETSCLASSIC. sponsorbrochure

DAM TOT DAM FIETSCLASSIC. sponsorbrochure DAM TOT DAM FIETSCLASSIC sponsorbrochure 1 In het nog jonge bestaan is de Dam tot Dam FietsClassic al niet meer weg te denken van de fietskalender. Maximaal 6.000 deelnemers kunnen bij deze klassieker

Nadere informatie

Fixed Crit Club Tour 2015. Een serie fixed gear oefenraces tijdens bestaande club-wedstrijden.

Fixed Crit Club Tour 2015. Een serie fixed gear oefenraces tijdens bestaande club-wedstrijden. Fixed Crit Club Tour 2015 Een serie fixed gear oefenraces tijdens bestaande club-wedstrijden. Het idee in het kort Het organiseren van een serie fixed gear oefenraces tijdens bestaande clubwedstrijden.

Nadere informatie

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012

Essay Dordtologie. Een sportevenement specifiek voor Dordrecht. Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Essay Dordtologie Een sportevenement specifiek voor Dordrecht Angela Verkerk Sportbedrijf Dordrecht 23 april 2012 Inleiding Ik heb met plezier de cursus Dordtologie gevolgd. Allerlei onderwerpen zijn tijdens

Nadere informatie

Organiseert: Op 18 augustus Onder auspiciën van de KNWU. Het Comité verzoekt u dringend:

Organiseert: Op 18 augustus Onder auspiciën van de KNWU. Het Comité verzoekt u dringend: 1,50 Organiseert: Op 18 augustus 2013 Onder auspiciën van de KNWU De 18 e Jeugdwielerronde van Bergen op Zoom Rondemiss 2013 Naomi van Tilborg Femke Baselier Voorzitter Secretaris Algemene zaken Secretaris

Nadere informatie

Buitenlust 2.0 VISIE & BELEID

Buitenlust 2.0 VISIE & BELEID Buitenlust 2.0 VISIE & BELEID 2017-2021 Visie R&TC Buitenlust wil meer zijn dan een opleidingsclub. R&TC Buitenlust heeft de ambitie om over 4 jaar weer een volwaardige wielerclub te zijn met volwaardige

Nadere informatie

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Wat? ScancoveryTrial SPONSORED BY CLOUD 9 De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rally- licentie niet nodig is. De tourtocht editie 2016, waaraan

Nadere informatie

Sponsorbeleidsplan. TV "De Peppelieren"

Sponsorbeleidsplan. TV De Peppelieren Sponsorbeleidsplan TV "De Peppelieren" Inhoudsopgave: 1. Verenigingsbeleid... 3 2. Sterk en Zwakke Punten... 4 3. Kansen en bedreigingen... 4 3.1 Kansen... 4 3.2 Bedreigingen... 4 4. Doelen... 4 5. Doelgroepen...

Nadere informatie

a. Door in te schrijven voor formule 1: 150/ploeg voor de Just On Time - ploegentijdrit voor bedrijven ontvangt elk team volgend deelnamepakket:

a. Door in te schrijven voor formule 1: 150/ploeg voor de Just On Time - ploegentijdrit voor bedrijven ontvangt elk team volgend deelnamepakket: Just On Time - ploegentijdrit voor bedrijven Algemene info en reglement Eneco Tour 2011 Genk Datum: zaterdag 13 augustus 2011 14u30 1. Beschrijving De Eneco Tour is een UCI World Tour wielerevenement dat

Nadere informatie

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Stichting Wielerronde Tungelroy zal op 11 mei 2019 wederom een wielerronde in Tungelroy organiseren. Met ervaringen die werden opgedaan in eerdere jaren,

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

TITEL 15: RECREATIEF WIELRENNEN (Versie: 1/11/18)

TITEL 15: RECREATIEF WIELRENNEN (Versie: 1/11/18) TITEL 15: RECREATIEF WIELRENNEN (Versie: 1/11/18) Hoofdstuk I: Algemene bepalingen 1 Deelname 15.1.001 Deelname aan recreatief wielrennen staat open voor houders van een licentie voor recreatief wielrennen,

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie Gemeente Zundert

Aanvraagformulier subsidie Gemeente Zundert Aanvraag tot verlening subsidie voor het jaar 2018 Voor een aanvraag voor jaarlijkse subsidie moet dit formulier voor 1 juni 2017 door de gemeente Zundert ontvangen zijn. Voor een aanvraag voor éénmalige

Nadere informatie

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 7 mei Sponsorplan

Marianne Vos Wielerfestival Aalburg. Zaterdag 7 mei Sponsorplan Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Zaterdag 7 mei 2016 Sponsorplan Inleiding Evenement: Marianne Vos Wielerfestival Aalburg Doel: stimuleren breedtesport, vrouwenwielrennen en ondernemen Sponsorcommissie:

Nadere informatie

Welkom! 23 april 2017 Kick-Off van het zomerseizoen

Welkom! 23 april 2017 Kick-Off van het zomerseizoen Welkom! 23 april 2017 Kick-Off van het zomerseizoen sporten Wat gaan we doen Wanneer Waar 23 april Start inline-skaten jeugd en senioren De Struyck of DTS Iedere zondag 10:30uur Helm verplicht schone wielen

Nadere informatie

Versie: 28 april Reglement voor het Kempencup Klassement 2017

Versie: 28 april Reglement voor het Kempencup Klassement 2017 Versie: 28 april 2017 Reglement voor het Kempencup Klassement 2017 Colofon Het reglement is opgesteld door de werkgroep Kempen Cup Klassement. De groep is een afvaardiging van de lokale organisatoren van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Sypesteyn. Datum 1 maart Stichting Vrienden van Sypesteyn. Auteur

Beleidsplan Stichting Vrienden van Sypesteyn. Datum 1 maart Stichting Vrienden van Sypesteyn. Auteur Beleidsplan 2018-2022 Stichting Vrienden van Sypesteyn Datum 1 maart 2018 1 Auteur Stichting Vrienden van Sypesteyn 1. Inleiding Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2018-2022 van de Stichting Vrienden

Nadere informatie

90 ste Schaal Sels Sponsordossier

90 ste Schaal Sels Sponsordossier 90 ste Schaal Sels Sponsordossier 90 ste Schaal Sels 1921-2015 Op zondag 30 augustus 2015 arriveert op de Merksemse Bredabaan de 90 ste Schaal Sels. Met namen als Rik van Looy, Edwig Van Hooydonck, Wilfried

Nadere informatie

Concept - Evenementenkalender Amersfoort 2015 Versie 0.2 13-10-2014

Concept - Evenementenkalender Amersfoort 2015 Versie 0.2 13-10-2014 Concept - Evenementenkalender 5 Versie. 3--4 Maand/Datum Evenement Organisator Locatie(s) Geluidcategorie Risico klasse Januari t/m 4 januari Winterparadijs/ Eem on Ice Stichting Eem on Ice () Februari

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidie gemeente Zundert

Aanvraagformulier Subsidie gemeente Zundert Aanvraag tot verlening subsidie voor het jaar 2019 Voor een aanvraag voor jaarlijkse subsidie moet dit formulier voor 1 juni 2018 door de gemeente Zundert ontvangen zijn. Voor een aanvraag voor eenmalige

Nadere informatie

Klootschieten op Varsselring

Klootschieten op Varsselring Draaiboek evenement Klootschieten op Varsselring Zaterdag 21 april 2018 6 juni 2017 Klootschietvereniging t Broek Versie 2.0 DEFINITIEF VERSIE 2.0 Voorwoord Dit draaiboek is gericht op de praktische uitvoering

Nadere informatie

Evenementenkalender Amersfoort 2013

Evenementenkalender Amersfoort 2013 Evenementenkalender 13 Collegebesluit d.d. 4 december 1 Maand/Datum Evenement Organisator Locatie(s) Geluidcategorie 1 Risico klasse 3 Januari Februari februari De Nachtbrigade Beneden Peil Events 9 februari

Nadere informatie

Informatie voor bewoners

Informatie voor bewoners Informatie voor bewoners 30 van Zandvoort 30 maart 2019 Omloop van Zandvoort 31 maart 2019 Runner s World Zandvoort Circuit Run 31 maart 2019 Evenementen van Beste bewoner, Het weekend van 30 en 31 maart

Nadere informatie

DWLoopschool Hattem 15 september 2018

DWLoopschool Hattem 15 september 2018 5e editie Hoenwaard Run DWLoopschool Hattem 15 september 2018 Programma: 5 km : 1 ronde + Team 10 km : 2 ronden 15 km : 3 ronden Start-tijd voor alle afstanden: 10.00 uur, Start en Finish zijn bij Vadesto

Nadere informatie

NAMENS DE ORGANISATIE: ENJOY! INHOUDSOPGAVE

NAMENS DE ORGANISATIE: ENJOY! INHOUDSOPGAVE I NFORM ATI EPAKKE St eenber T gen( NB), 9 nov ember2 014 NAMENS DE ORGANISATIE: ENJOY! Volgende week gaat het dan eindelijk gebeuren: De A4Run. Anderhalf jaar geleden ontstond het idee vanuit het Roparun-team

Nadere informatie

REGLEMENT EDITIE 2015

REGLEMENT EDITIE 2015 info@ REGLEMENT EDITIE 2015 Artikel 1: Naam en Reglement Het BABY-DUMP KEMPENKLASSEMENT staat open voor alle vrouwelijke rensters vanaf 19 jaar. Dit betreft dus de categorieën Elite-Vrouwen, Belofte Vrouwen

Nadere informatie