OPEN HUIS 2012 GET I-NSPERIENCED

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPEN HUIS 2012 GET I-NSPERIENCED"

Transcriptie

1 OPEN HUIS 2012 GET I-NSPERIENCED

2 Welkom op ons Open Huis We zijn blij u te ontvangen en u een kijkje te bieden in onze ontwikkelkeuken. In deze keuken werken onze collega s dagelijks aan de doorontwikkeling en vernieuwingen van de software oplossing(en) waar u (dagelijks) mee werkt. U krijgt vandaag een exclusief kijkje achter de schermen met aanvullende diverse sneak previews. Inspiratie op de i-markt Onze i-markt, die u vindt op de begane grond, staat in het teken van het thema i-nsperience. Het afgelopen jaar maakten wij veel van onze oplossingen geschikt voor Het Nieuwe Werken in de gezondheidszorg. Wij inspireren u vandaag graag omtrent de toepassing van onze oplossingen op bijvoorbeeld smartphones en tablets in uw eigen werkprocessen. Natuurlijk vindt u ook de oplossingen die nog niet (volledig) I zijn op de i-markt. Daarnaast tonen we u op de i-markt op verschillende manieren hoe we u uw bedrijfsvoering kunnen ontzorgen met tal van manieren van dienstverlening. Neem vooral ook een kijkje op de eerste verdieping waar we ons nieuwe Service Center vestigden. Maak daar ook kennis met Pink Private Cloud: hiermee nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor uw infrastructuur uit handen. Get Pinked! Tijdens het Open Huis kunt u alleen of met uw collega s geheel in Pinkstijl op de foto. Deze foto s stellen we na het Open Huis beschikbaar via de website. Zo heeft u nog een leuk aandenken aan deze inspirerende dag. Onze collega s kijken uit naar uw komst en staan klaar om u onze oplossingen en diensten te tonen. Wij zorgen ook voor de inwendige mens Natuurlijk mag het op een dag als vandaag niet ontbreken aan lekker en vooral gezonde lekkernijen. Deze vindt u op onze i-markt. Daarnaast serveren wij in onze lounge op de eerste en frisdrank. Door de dag heen organiseren wij in drie verschillende zalen op de eerste verdieping, inspirerende thema sessies. U bent van harte welkom om aan deze sessies deel te nemen. U vindt het schema voor deze sessie op pagina 5 en 6. Bent u al helemaal I? Oftewel, maakt uw zorgorganisatie gebruik van Social Media? Wij verzorgen vandaag een tweetal sessie voor de beginnende Social Media gebruiker. Daarnaast vinden er in zaal 3 ook twee sessies plaats voor de al gevorderde Social Meda gebruiker. We zijn benieuwd naar uw ervaringen op dit Open Huis en hopen dat u deze wilt delen via Twitter, middels #pinkit. Wij wensen u een inspirerende dag! Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u zich wenden tot de gastvrije Pink medewerkers in de roze t-shirts. Met vriendelijke groet, Organisatie Pink Open Huis 1. 2.

3 i-markt We tellen af naar oktober: mijncaress We leveren in oktober de eerste versie mijn mijncaress uit: mijncaress 4.0. We tonen u alvast een sneak preview van de nieuwe functionaliteit en look en feel in mijncaress. Dit doen we uitgebreid in een tweetal sessies (zie voor begintijden pagina 5/6). U kunt zich daarnaast natuurlijk melden voor een demo bij onze kraam op de i-markt. Naast mijncaress komt hier icaress uitgebreid aan bod. Visie op ehealth met MyHealth Online Wij hebben een duidelijke visie op ehealth. Hierin worden wij gevoed door vertegenwoordigers uit de zorg. We delen onze visie graag met u. Daarnaast tonen we op de i-markt het nieuwe gebruikersgemak, eenvoud en nieuwe stijl van samenwerking in MyHealth Online. ERP gaat I met icarectrl PSYGIS Quarant: Sneak Preview van de nieuwe agenda! Wij geven een preview van onze nieuwste oplossing: icarectrl. Dit is een mobiele oplossing die het mogelijk maakt bedrijfsvoering te versimpelen en de goedkeuringstijd te verkorten. Daarnaast presenteren wij op de i-markt natuurlijk ook onze oplossing CareCTRL aan u. Ook zijn onze partners Logifact, onze partner met betrekking tot het Warehouse Management system en Northgate, onze partner met betrekking tot het Human Resource platform binnen CareCTRL op de i-markt aanwezig. Op de i-markt vindt u ons met een demo van iquarant, Zorg & Logistiek en de nieuwe agenda voor behandelaren. In de ochtendsessie geven we inzicht in de vernieuwingen van de architectuur in versie 2.7 en de ontwikkelingen in iquarant. Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe agenda in PSYGIS Quarant? Kom dan tijdens het Open Huis naar onze middagsessie. Tijdens deze sessie geven we u een sneakpreview van de nieuwe agenda voor behandelaren. (Voor begintijden kijk op pagina 5/6.) Partners Samenwerken met vooruitstrevende partijen is niet los te zien in de ontwikkeling van onze oplossingen. Er zijn daarom een aantal van onze partners vertegenwoordigd op het Open Huis. Op onze i-markt vindt u onder andere Logifact, NorthGate Arinso (samenwerking met CareCTRL). Daarnaast vindt u ook onze zusjes Yonder (samenwerking PSYGIS Quarant en mijncaress) en Pharma Partners (mijncaress) op de imarkt

4 Begane grond Zaal 1 DOT in control ihospitality EPD s: bouw tot beheer CuliCart Hospitality voor de Care EPD s: bouw tot beheer DOT in control imarkt Ontvangsthal Zaal 2 Zaal 3 iquarant mijncaress 4.0 Workshop: Ziekenhuis in 2020 Workshop Social Media LUNCH Zorg en Logistiek mijncaress 4.0 Workshop Social Media Workshop: Ziekenhuis in 2020 Eerste verdieping Zaal 1 Zaal 2 Lounge Ingang Service Center Vide imarkt Opening imarkt imarkt Zaal 3 DOT in control In deze sessie delen we onze ervaring over de dienstverlening rondom DOT. We doen dit in samenwerking met Esther van der Linden-Vriens, teamleider Elisabeth Ziekenhuis Tilburg. ihospitality Sessie over de mobiele versie van CuliCart Hospitality: ihospitality. We richten onze aandacht in deze sessie op applicatiebeheerders. iquarant We laten u de mobiele versie en de bijbehorende mogelijkheden van PSYGIS Quarant zien. Daarnaast leveren wij in oktober versie 2.7 uit en laten u graag de nieuwe architectuur ervaren. PSYGIS Quarant Zorg en logistiek In deze sessie tonen we een sneak preview van de nieuwe agenda in PSYGIS Quarant uur en uur Zaal uur Zaal uur Zaal uur Zaal 2 EPD s: bouw tot beheer In deze sessie delen we onze ervaring over de dienstverlening rondom het bouwen en beheren van EPD s. We doen dit in samenwerking met Peter Vermeulen, UMC Utrecht. CuliCart Hospitality voor de Care Kunnen zorgverlening en gastvrijheid elkaar versterken en maakt dat de business case aantrekkelijker? In deze sessie met consultant William van Leeuwen en Koos Ubert van Stichting De Wever krijgt u antwoord op deze prangende vraag... mijncaress 4.0 Oktober 2012 is de maand dat we de eerste versie van mijncaress uitleveren, versie 4.0. In 45 minuten nemen wij u mee in de grootste en belangrijkste nieuwe functionaliteiten en krijgt u een sneak preview van de nieuwe look en feel. Workshop Ziekenhuis in 2020 Wat gaat er de komende jaren veranderen in ziekenhuisland? Waar staan we in 2020? In een workshop van 1 uur gaat u samen met consultant Biek Theunissen en Cor Gunther van het Havenziekenhuis in Rotterdam op een interactieve manier aan de slag met dit vraagstuk uur en uur Zaal uur Zaal uur en uur Zaal uur en uur Zaal 2 6.

5 Gaat u met een NCFS knuffelaap naar huis? Houd uw portemonnee in de aanslag Ook één van onze goede doelen is dit jaar op het Open Huis vertegenwoordigd: Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). Onze collega Rinske van Gerwen staat met hele mooie en vooral schattige NCFS knuffelaapjes op de imarkt. Voor een kleine 5 euro bent u al in het bezit van zo n leuk aapje. Leuk om het thuisfront mee te verrassen of misschien wel een collega De gehele opbrengst komt ten goede van NCFS. Helpt u ons NCFS te helpen?! i-oplossing DRP Planywhere We verzorgen vandaag op de i-markt demo s van onze i-oplossing DRP Planywhere. Daarnaast laten we u de functionaliteit zien van DRP 6.2, de versie die we in juni uitleverden. Ook krijgt u een sneak preview van de functionaliteit die DRP 6.3 vanaf november gaat bieden. i-markt Uw goederenlogistiek op orde met VILA Met onze oplossing VILA focussen we ons op inkoop, goederenlogistiek en weten over de nieuwe BTW tarieven, centraliseren van magazijnen, betalen via IBAN en SEPA? Zoekt u ons vooral op op de i-markt Nieuwe regelgeving centraal in BOMAS U bent welkom op de kraam van BOMAS voor een sneak preview van BOMAS 5.2. In deze versie staat nieuwe regelgeving, IBAN en vaste activa centraal. ProCare maakt Inkoop béter Wij presenteren op de i-markt hoe u met ProCare Inkoopsoftware uw inkoop- en factuurproces optimaal kunt inrichten. Inspirerende dienstverlening op de i-markt Naast onze oplossingen vindt u op de i-markt een ander belangrijk deel van onze business: dienstverlening. We bieden onze diensten aan om uw bedrijfsvoering op tal van vlakken te ontzorgen, professionaliseren en optimaliseren. Laat u vooral inspireren door onze vooruitstrevende en professionele medewerkers 7. 8.

6 Wat doet Social Media voor u? medewerkers, de belangrijkste redenen om volop gebruik te maken van Social Media. Bent u al helemaal bij op het gebied van Social Media en wat Social Media kan betekenen voor uw zorgorganisatie? Wij bieden u de mogelijkheid om op deze dag deel te nemen aan een social media workshop, die u inzicht geeft in het belang van social media op een interactieve manier. Na zijn eerste presentatie gaat Lykle de Vries van Thesis One naar de informatiemarkt en zal daar aanwezig zijn als Dr. Social Media. Hier kan iedereen bij hem terecht voor een consult. voor vragen rondom Social Media (twitter, LinkedIn etc). Deze markt is dus met recht van alle markten thuis en u bent aan het einde van de markt zeker i-nsperienced. U bent natuurlijk van harte welkom om op elk moment in te stappen op Volgt u ons @DrQuarant Twittert u vooral met de hashtag #PinkIT. De drie leukste tweets krijgen een heus Pink verrassingspakket. De winnaars maken we bekend via onze website en uiteraard via Twitter. Het verrassingspakket komt dan zo snel mogelijk naar u toe. Tabletrevolutie Staan we aan de vooravond van een nieuw tijdperk? Een tijdperk waarin ICT tot volwassenheid komt? En waarin ICT daadwerkelijk en grootschalig gaat zorgen voor welzijn en welvaart? Ja, zelfs nog meer voorspoed gaat brengen voor grote lagen van de bevolking? Er zijn tekenen die daar op wijzen... Discusseert u ook mee via #tabletrevolutie?

7 BEDANKT! VOOR UW KOMST Het Open Huis wordt mede mogelijk gemaakt door: Deventer Brink

Gesprek voeren met degene in de vestiging die verantwoordelijk is voor ICT zaken.

Gesprek voeren met degene in de vestiging die verantwoordelijk is voor ICT zaken. ICT Monitor 2014 Introductie: Gesprek voeren met degene in de vestiging die verantwoordelijk is voor ICT zaken. Goede morgen/middag, U spreekt met van 24Interactive Smart Services. We zijn momenteel bezig

Nadere informatie

Masterclass IT Savvy. Impact van trends

Masterclass IT Savvy. Impact van trends Masterclass IT Savvy Impact van trends Regelmatig komen onderzoeksbureaus zoals Gartner en McKinsey met rapporten waarin nieuwe trends worden aangekondigd. Belangrijke vraag, en niet eenvoudig te beantwoorden,

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn MailPlus Kennissessie ism Van IJzendoorn Agenda 1 2 3 4 5 6 7 WIE IS MAILPLUS / WAAR STAAN WE VOOR? Van IJzendoorn en MAILPLUS WAT IS E-MAIL MARKETING E-MAIL & MOBILE DO S & DON TS HOE ZET IK HET GOED

Nadere informatie

Vergroening Kennisnet Cloud

Vergroening Kennisnet Cloud Vergroening Kennisnet Cloud Have your cake and eat it too Dirk Linden 30 januari 2014 Inleiding / Aanleiding Aanbesteding Kennisnet Housing en Hosting 2013 Nieuwbouw aangegrepen door Vancis en Kennisnet

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Onderzoeksrapport. ICT-uitdagingen in 2013 2014

Onderzoeksrapport. ICT-uitdagingen in 2013 2014 Onderzoeksrapport ICT-uitdagingen in 2013 2014 april / mei 2013 Website: www.lemontree.nl Op welk vlak liggen de belangrijkste ICT-uitdagingen in 2013 en 2014. Het verbeteren van de kwaliteit van IT- en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Uitdagingen in de zorg Investeren in Private Cloud. Ontzorging met de blik op zorgverlening Private Cloud voordelen

Inhoudsopgave. Uitdagingen in de zorg Investeren in Private Cloud. Ontzorging met de blik op zorgverlening Private Cloud voordelen Inhoudsopgave Uitdagingen in de zorg Investeren in Private Cloud Ontzorging met de blik op zorgverlening Private Cloud voordelen Uitdagingen in de zorg De zorgbranche staat flink onder druk. De grote vraag

Nadere informatie

Welkom bij het Seminar Cloud Power: Meer doen met minder

Welkom bij het Seminar Cloud Power: Meer doen met minder Welkom bij het Seminar Cloud Power: Meer doen met minder Sacha Kok Partner Account Manager Microsoft t 020 347 23 23 e info@centralpoint.nl Biesbosch 225 1181JC Amstelveen 1-3 Huishoudelijk Svp uw telefoon

Nadere informatie

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden official Solution Partner of owncloud Jouw bestanden in de cloud Thuiswerken, mobiel werken en flexwerken neemt binnen organisaties steeds grotere

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

BI Roadmap: Highway to success

BI Roadmap: Highway to success BI Roadmap: Highway to success Microsoft Applicatie Platform Congres 2 maart 2011, Zeist Sjoerd Hobo Business Unit manager / Senior BI consultant sjoerd.hobo@qnh.nl Introductie QNH QNH helpt haar klanten

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

Programma Startersdag Utrecht

Programma Startersdag Utrecht Programma Startersdag Utrecht Zaterdag 7 november 2015 Welkom op de Startersdag Wat valt er vandaag te beleven? Volg presentaties Vandaag kun je verschillende presentaties over het starten van een eigen

Nadere informatie

Fundamentals of Data Science

Fundamentals of Data Science Fundamentals of Data Science 2018 Fundamentals of Data Science Data Science & Smart Services Data Science & Smart Services zijn twee begrippen waarmee je in deze tijd veel te maken krijgt. Niet alleen

Nadere informatie

Geriatrische revalidatie

Geriatrische revalidatie Geriatrische revalidatie Op naar de Zorgverzekeringswet! De Zorgspecials van Cure4 Voorkom liquiditeitsproblemen in 2013 De transitie van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) naar de Zorgverzekeringswet

Nadere informatie

Veilig mobiel werken. Workshop VIAG 7 oktober 2013

Veilig mobiel werken. Workshop VIAG 7 oktober 2013 1 Veilig mobiel werken Workshop VIAG 7 oktober 2013 Stelling 1: 2 Heeft u inzicht in de opbrengsten van mobiel werken Ja, dit biedt veel toegevoegde waarde voor de organisatie Ja, dit biedt geen toegevoegde

Nadere informatie

80 jaar Reumafonds Jubileumcongres

80 jaar Reumafonds Jubileumcongres 80 jaar Reumafonds Jubileumcongres zaterdag 7 oktober 2006 De Doelen Rotterdam Samen resultaat boeken Succes behalen in de strijd tegen reuma. Dat is de missie van het Reumafonds, dat dit jaar tachtig

Nadere informatie

We danken u voor u bijdrage in de vorm van het invullen van de vragenlijst. 1. De organisatie waarvoor u de vragenlijst gaat beantwoorden?

We danken u voor u bijdrage in de vorm van het invullen van de vragenlijst. 1. De organisatie waarvoor u de vragenlijst gaat beantwoorden? Introductie Deze vragenlijst is onderdeel van studie naar de business case van ehealth toepassingen. Op basis van een formeel model van het Nictiz worden een aantal stakeholders onderscheiden rond een

Nadere informatie

Welkom bij de seminarreeks: De Toekomst van Implementeren

Welkom bij de seminarreeks: De Toekomst van Implementeren Welkom bij de seminarreeks: De Toekomst van Implementeren Datum: 22 oktober 2013 Onderwerp: Human Centered Design Door: Rutger Hangelbroek Rabobank Groep ICT KIM Spreker: Maarten Korz De vakvereniging

Nadere informatie

RELATIEDAG. Hole in One. 24 juni, Rijsbergen

RELATIEDAG. Hole in One. 24 juni, Rijsbergen RELATIEDAG Hole in One 24 juni, Rijsbergen Anton Schaerlaeckens - Lean Agenda 09:30 Welkom 09:45 Customer Experience DocData 10:00 Werksessie 1 11:30 Break 11:45 Werksessie 2 13:15 Lunch 14:15 Werksessie

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Zakelijke dienstverlening in de cloud

Zakelijke dienstverlening in de cloud Zakelijke dienstverlening in de cloud Werken in de cloud, veilig en betrouwbaar ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda Introductie Parentix Dienstverlening Samenwerking met Computerplan

Nadere informatie

ABC DigiBouw 27/09/2011

ABC DigiBouw 27/09/2011 19.00u Ontvangst 19.15u Inleiding ERVARINGSGROEP PLANNING 19.30u toepassingen Algemene bespreking, Behoeften, Acties 21.00u Netwerking Dinsdag 27 september 2011 1 Inleiding Enkele cijfers: Organisaties

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

NEXUS / NEWS. Editie GGZ - September Zorg. Voor elkaar.

NEXUS / NEWS. Editie GGZ - September Zorg. Voor elkaar. NEXUS / NEWS Editie GGZ - September 2017 Zorg. Voor elkaar. Inhoudsopgave Klanten aan het woord Zorgverleners over NEXUS / EPD 3 Productnieuws Afspraken maken vanuit elke externe applicatie: Webservice

Nadere informatie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs Editie 2011-2012 Onderwijscommunicatie ontwikkelt zich Communicatie is een belangrijk thema geworden binnen het onderwijs. Schooldirecties

Nadere informatie

E-HEALTH EN DE OUDERENZORG

E-HEALTH EN DE OUDERENZORG E-HEALTH EN DE OUDERENZORG Donderdag 6 februari 2014 Toelichting PAO Heyendael organiseert, samen met de doelgroepcommissie Ouderengeneeskunde op donderdag 6 februari 2014 de cursus: E-HEALTH EN DE OUDERENZORG

Nadere informatie

Informatieavond 15 06 2011 Gent

Informatieavond 15 06 2011 Gent Informatieavond 15 06 2011 Sessie overzicht De weg naar Cloud Computing Wat is Cloud Computing? Welke toepassingen bestaan er? Is het geschikt voor de Bouwsector/KMO? Live demo Google Apps Q&A De weg naar

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Content marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan stijgen

Nadere informatie

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen Monitoring SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat 19 2741SV Waddinxveen 1 Inhoudsopgave Monitoring...3 Introductie...3 Netwerkcomponenten...4 Back-up...4 Discovery...4 Poller...5 SNMP-traps...5 Maintenance...5

Nadere informatie

Programma ibewustzijn sessie 4 november Maastricht

Programma ibewustzijn sessie 4 november Maastricht Programma ibewustzijn sessie 4 november Maastricht 09:30 10:00 Inloop 10:00 10:30 Opening en presentatie Digitale Agenda 2020 door Jan Fraanje, commissielid D&I 10:30 11:15 Lezing over de informatiemaatschappij

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten. Eigen route met een frisse blik Skysource OF COURSE

Inhoudsopgave. Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten. Eigen route met een frisse blik Skysource OF COURSE Inhoudsopgave Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten Eigen route met een frisse blik Skysource OF COURSE Clouddifferentiatie Bij Clouddifferentiatie wordt onderscheid tussen drie verschillende

Nadere informatie

Open dag 05oktober. Apeldoorn. saxion.nl/opendagen

Open dag 05oktober. Apeldoorn. saxion.nl/opendagen Open dag 05oktober Apeldoorn saxion.nl/opendagen Plattegronden Locatie Apeldoorn Ingang KE.05 KE.09 Centrale hal / Split-level K2.07 K2.25 K2.37 1 e & 2 e verdieping K3.07 3 e verdieping Legenda K0 (Begane

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwing mijncaress. Beste relatie, eenvoud niet genoeg.

Highlights. Vernieuwing mijncaress. Beste relatie, eenvoud niet genoeg. Highlights Vernieuwing mijncaress Beste relatie, Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Het nieuwe werken in de zorg doet

Nadere informatie

Move, Store, Pick, Deliver.

Move, Store, Pick, Deliver. Move, Store, Pick, Deliver. Intralogistieke technologie, material handling oplossingen, logistieke dienstverlening en distributie Creëer een unieke beleving met innovaties en live demo s. logistica-online.nl

Nadere informatie

Visie op Cloud & ICT Outsourcing

Visie op Cloud & ICT Outsourcing HEALTHCARE & LOCAL GOVERNMENT Visie op Cloud & ICT Outsourcing Regionaal ICT Beraad, gemeente Midden-Delfland 25 oktober 2016 Voorstellen - Sinds 2013 werkzaam bij PinkRoccade Local Government - Productmanager

Nadere informatie

Interim Management in de zorg

Interim Management in de zorg Vreemde ogen helpen Interim Management in de zorg Vreemde ogen helpen! Het gericht inzetten van een interim manager kan helpen uw problemen op te lossen of uw strategie te realiseren. Soms is het noodzakelijk

Nadere informatie

Zes tools om je doelgroep actief te betrekken

Zes tools om je doelgroep actief te betrekken Zes tools om je doelgroep actief te betrekken Hoe kun je je doelgroep laten meepraten, meedenken, meebeslissen en meedoen? door Marijke Krabbenbos 18-10-2015 We leven in een wereld van sociale innovatie

Nadere informatie

Webcare: hoe kan het werken? Door: Robin Albregt

Webcare: hoe kan het werken? Door: Robin Albregt Webcare: hoe kan het werken? Door: Robin Albregt Sociale media nemen de overhand op het gebied van informatievoorziening en zijn op weg om het belangrijkste communicatiekanaal te worden. De alsmaar toenemende

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

De kracht van sociale media in het onderwijs

De kracht van sociale media in het onderwijs De kracht van sociale media in het onderwijs Maak onderwijs effectiever met sociale media Tweedaagse leergang en eendaagse workshop Uw studenten maken volop gebruik van sociale media. Ze ontmoeten er hun

Nadere informatie

Business Scenario. Voorbeeld Archimate Risico Extensie. versie 0.1. Bert Dingemans

Business Scenario. Voorbeeld Archimate Risico Extensie. versie 0.1. Bert Dingemans Business Scenario Voorbeeld Archimate Risico Extensie versie 0.1 Bert Dingemans Administratieve pagina Wijzigingshistorie Versie Datum Auteur Reden wijziging Review historie Naam Afdeling Functie Datum

Nadere informatie

Implementatie eboard. Nederlandse Board gebruikersdag. Fred Elgers, Hoofd Controlling

Implementatie eboard. Nederlandse Board gebruikersdag. Fred Elgers, Hoofd Controlling Implementatie eboard Nederlandse Board gebruikersdag Fred Elgers, Hoofd Controlling Agenda Introductie Aanleiding CPM Selectieproces Projectaanpak Resultaten Toekomst 2 Introductie Persoonlijk Fred Elgers

Nadere informatie

EFFICIËNTIESLAG BIJ DE WSG DOOR. INTELLIGENTE van een behandelplan of plan van aanpak APPLICATIE CASE STUDY. jeugdzorgexperts optimaal ondersteunen

EFFICIËNTIESLAG BIJ DE WSG DOOR. INTELLIGENTE van een behandelplan of plan van aanpak APPLICATIE CASE STUDY. jeugdzorgexperts optimaal ondersteunen CASE STUDY 01-2016 EFFICIËNTIESLAG BIJ jeugdzorgexperts optimaal ondersteunen DE WSG DOOR bij het ontwikkelen en opstellen INTELLIGENTE van een behandelplan of plan van aanpak APPLICATIE Een aantal ontwikkelingen

Nadere informatie

Beter voorkomen dan genezen.

Beter voorkomen dan genezen. Hoe raar is dat? Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding daar op gericht, maar zou

Nadere informatie

Time well spent! Binnen een week een nieuwe website bij gemeente Buren? Cascadiscongres 2017 Woensdag 5 april 2017 Holger Peters gemeente Buren

Time well spent! Binnen een week een nieuwe website bij gemeente Buren? Cascadiscongres 2017 Woensdag 5 april 2017 Holger Peters gemeente Buren Time well spent! Binnen een week een nieuwe website bij gemeente Buren? Cascadiscongres 2017 Woensdag 5 april 2017 Holger Peters gemeente Buren 1988 t/m 2006 GIS BAG Stelsel 2004 t/m 2014 Gemeente Buren

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

Business Event AGENDA. 13 November 2014. Arrow ECS Houten

Business Event AGENDA. 13 November 2014. Arrow ECS Houten 13 November 2014 Business Event Arrow ECS Houten AGENDA OCHTEND Registratie en ontbijt 08:00-09:15 uur U kunt kiezen uit onderstaande sessies PRE-SALES & CONSULTANT Sessie Sessie 1 Sessie 2 NetApp - Converged

Nadere informatie

Werkatelier Informatiebeleid 2016-2020 Komen tot een actueel, gedragen en verbonden informatievoorziening

Werkatelier Informatiebeleid 2016-2020 Komen tot een actueel, gedragen en verbonden informatievoorziening Native Consulting heeft een 4-daagse praktische en interactieve workshop ontwikkeld over ICT-beleid in relatie tot de gemeentelijke strategie. U komt niet alleen om te luisteren naar nieuwe kennis en inzichten,

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Is uw webshop geschikt voor mobiel?

Is uw webshop geschikt voor mobiel? Is uw webshop geschikt voor mobiel? vanaf 69,95 per maand Werkt op alle smartphones en tablets Docdata Mobile Shop dé complete webshop voor mobiel! Docdata Mobile Shop is powered by Qweery Uitbreiden van

Nadere informatie

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen

Met Travel Builders naar een betere klantreis. Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Nieuwe kansen Met Travel Builders naar een betere klantreis Geen dikke map. Stuur uw klanten op reis met een App! Travel Builders neemt reisorganisaties mee op reis. Naast de prachtige reizen die u als reisorganisatie

Nadere informatie

Share the next step in hospitality!

Share the next step in hospitality! Een speels en persoonlijk ontwikkelingstraject tot gastvrijheidsstrijder De Hotel Management School Maastricht nodigt jou van harte uit voor de Leergang Hospitality Consultant 2017-2018 Leergang Hospitality

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ehealth dimensies Voorbeelden. Digitalisering van de zorg Verschillende vormen. into.care

Inhoudsopgave. ehealth dimensies Voorbeelden. Digitalisering van de zorg Verschillende vormen. into.care Inhoudsopgave ehealth dimensies Voorbeelden Digitalisering van de zorg Verschillende vormen into.care ehealth helpt de zorg vooruit Om een efficientieslag in de zorg te bewerkstellingen, wordt veel verwacht

Nadere informatie

ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud

ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud Erik Scholten Solution Architect Agenda Introductie Waarom cloud-oplossingen en wat zijn de uitdagingen? Wat is ImtechCloud? Toepassingen van Hybride Cloud

Nadere informatie

Gezondheid & Innovatie. KvK Dag van de Innovatie

Gezondheid & Innovatie. KvK Dag van de Innovatie Gezondheid & Innovatie KvK Dag van de Innovatie Leren vragen te stellen Brug tussen zorg en technologie Picasso: Computers zijn ondingen. Ze kunnen alleen maar antwoorden geven. Center of Applied Research

Nadere informatie

Te Huur: J. Keplerweg 28 te Alphen aan den Rijn Algemeen Bereikbaarheid/locatie Oppervlakte/indeling Begane grond: 1e verdieping:

Te Huur: J. Keplerweg 28 te Alphen aan den Rijn Algemeen Bereikbaarheid/locatie Oppervlakte/indeling Begane grond: 1e verdieping: Te Huur: J. Keplerweg 28 te Alphen aan den Rijn Algemeen Op het bedrijventerrein Molenwetering in Alphen aan den Rijn wordt te huur aangeboden een eigentijds kantoor onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw.

Nadere informatie

Van Kluis naar Cloud. DLC 2013, 12 november. Peter van Miltenburg, Raet Simon Kornblum, IntraData

Van Kluis naar Cloud. DLC 2013, 12 november. Peter van Miltenburg, Raet Simon Kornblum, IntraData Van Kluis naar Cloud DLC 2013, 12 november Peter van Miltenburg, Raet Simon Kornblum, IntraData Agenda: Van kluis naar Cloud 1. Korte introductie: Raet IntraData/Solipsis 2. Visie: Nederland digitaliseert

Nadere informatie

Lectoraat Identiteitsmarketing. Hoe wij graag met u willen samenwerken. Kom verder. Saxion.

Lectoraat Identiteitsmarketing. Hoe wij graag met u willen samenwerken. Kom verder. Saxion. Lectoraat Identiteitsmarketing Hoe wij graag met u willen samenwerken Kom verder. Saxion. Welkom bij het Lectoraat Identiteitsmarketing Identiteitsmarketing draait om de betekenis die uw organisatie kan

Nadere informatie

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Agenda - Introductie - W. Heemskerk BV - Wat is de Ordina Food Solution? - Waarom de Ordina Food Solution? - Aanpak - Resultaten 2 3 Historie W. Heemskerk BV 1960: Opgericht

Nadere informatie

Theo van der Meer. +31 6 14 68 79 68 theovandermeer@vandepraktijk.nl

Theo van der Meer. +31 6 14 68 79 68 theovandermeer@vandepraktijk.nl De Praktijk BV Kromme Nieuwegracht 13 3512 HC Utrecht Telefoon 088-116 42 00 Internet www.vandepraktijk.nl E-mail secretariaat@vandepraktijk.nl Theo van der Meer +31 6 14 68 79 68 theovandermeer@vandepraktijk.nl

Nadere informatie

Realisatie. Indienersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening

Realisatie. Indienersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening Realisatie Indienersbrochure DE PILOTSTARTER Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening DE PILOTSTARTER Werk je ook aan innovaties om gemeentelijke dienstverlening

Nadere informatie

Bloemen voor de uitvaartbranche UITVAART

Bloemen voor de uitvaartbranche UITVAART Bloemen voor de uitvaartbranche UITVAART Topbloemen uitvaart Topbloemen Uitvaart is een concept om uw bloemenservice te optimaliseren op alle denkbare vlakken. Niet alleen op kwaliteit, maar ook op presentatiemateriaal,

Nadere informatie

OPTIMALISEER DIGITALE DIENSTVERLENING MARKETING AS A SERVICE Factsheet Mr. D.U. Stikkerstraat (0) CW Arnhem

OPTIMALISEER DIGITALE DIENSTVERLENING MARKETING AS A SERVICE Factsheet Mr. D.U. Stikkerstraat (0) CW Arnhem OPTIMALISEER DIGITALE DIENSTVERLENING MARKETING AS A SERVICE Factsheet Mr. D.U. Stikkerstraat 10 6842 CW Arnhem +31 (0)26 365 356 0 info@kodision.nl Digitaal jouw overheid toegankelijk te maken voor gebruikers.

Nadere informatie

PAZIO BUSINESS CASE EERSTELIJNS GEZONDHEIDSCENTRUM. HIMMS 2012 Las Vegas. Persoonlijke uitnodiging voor workshop Dinsdag 21 februari 10.45 12.

PAZIO BUSINESS CASE EERSTELIJNS GEZONDHEIDSCENTRUM. HIMMS 2012 Las Vegas. Persoonlijke uitnodiging voor workshop Dinsdag 21 februari 10.45 12. PAZIO BUSINESS CASE EERSTELIJNS GEZONDHEIDSCENTRUM HIMMS 2012 Las Vegas Persoonlijke uitnodiging voor workshop Dinsdag 21 februari 10.45 12.00 uur Gezondheidscentrum Middenland Het Gezondheidscentrum Middenland

Nadere informatie

Hartelijk welkom. Consortiumdag blok voor blok

Hartelijk welkom. Consortiumdag blok voor blok Hartelijk welkom Consortiumdag blok voor blok welkom Uw dagvoorzitters: Roderik van den Bos Harry Boschloo Stel vandaag individueel uw eigen vraag aan Ruud Rensink, mindmapper 2 Twitter met hashtag: #blokvoorblok

Nadere informatie

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk Even Wat is voorstellen e-mailmarketing Loek Balvers Partner Managers bij MailPlus 06-40240261 / SMS loek@mailplus.nl 079 3631217 facebook.com/mailplusnl

Nadere informatie

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa consulting - sourcing - solutions Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa Marcel van Rijn Marco van Veen 9 januari 2014 Marcel van Rijn Mede oprichter Connect2Crowd Meer dan 15 jaar corporate

Nadere informatie

WELKOM in Kampen. De spijker op de kop. Aan het werk op de afdeling techniek! Weet je t even niet? Vraag het onze leerlingen.

WELKOM in Kampen. De spijker op de kop. Aan het werk op de afdeling techniek! Weet je t even niet? Vraag het onze leerlingen. WELKOM in Kampen De spijker op de kop Kijkje in de keuken Aan het werk op de afdeling techniek! Weet je t even niet? Vraag het onze leerlingen. Maak kennis met de verschillende onderdelen van Zorg en welzijn.

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

Te T rugk e oppeling rugk it u d e i sess es

Te T rugk e oppeling rugk it u d e i sess es Terugkoppeling uit de sessies Levendige inspirerende discussie Meten is weten Ranking zou motiverend kunnen werken Informatie slimmer opslaan Meten is Weten Data capaciteit is gerelateerd aan stroomverbruik,

Nadere informatie

het digitale landschap van de zorg in 2016

het digitale landschap van de zorg in 2016 het digitale landschap van de zorg in 2016 zorg & ict 6 april 2016 Presentatoren Erik van Laar CEO Multrix Peter Vermeulen Pb7 Research het digitale landschap van de zorg in 2016 / Onderzoek uitgevoerd

Nadere informatie

Doorbraakprojectsessies 11 november 2015. Inkoop: versterken en ontzorgen. Een andere blik op financiën (vanuit Beter leren met ICT )

Doorbraakprojectsessies 11 november 2015. Inkoop: versterken en ontzorgen. Een andere blik op financiën (vanuit Beter leren met ICT ) 1 Doorbraakproject 11.00 11.45 Doorbraakprojectsessies 11 november 2015 Inkoop: versterken en ontzorgen Goudriaan I Anita Vlonk & Margreet Vermeer 2 11.00 11.45 Een andere blik op financiën (vanuit Beter

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Programma Startersdag Rotterdam

Programma Startersdag Rotterdam Programma Startersdag Rotterdam Zaterdag 7 november 2015 Welkom op de Startersdag Wat valt er vandaag te beleven? Volg presentaties Vandaag kun je verschillende presentaties over het starten van een eigen

Nadere informatie

BUSINESS FRAME21

BUSINESS FRAME21 BUSINESS FAIR @ FRAME21 DONDERDAG 18 APRIL 2019 Business Fair @ Frame21, zakelijk festival 18 april is het zover de tweede All-Connected Business Fair in samenwerking met Frame21. Het wordt een event volledig

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

Katalysator voor netwerkend ICT

Katalysator voor netwerkend ICT Katalysator voor netwerkend ICT Nieuwsbrief uitgave juni 2014 ONDERWERPEN 1. 2. 3. 4. 5. Nieuwe website Regitel Nieuw bestuurslid Ledenvergadering juli 2014 komt eraan Stagiair gestart voor Regitel Stand

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS Live begins at the end of your comfort zone Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden

Nadere informatie

Toonaangevend in open source collaboration

Toonaangevend in open source collaboration Toonaangevend in open source collaboration Open in technologie en onderlinge communicatie ENTERPRISE OPEN COMPATIBLE Zarafa is een toonaangevend Europees softwarebedrijf op het gebied van open source groupware

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk zorgpakketten aanbieden Uw cliënten ondersteunen met online agenda, notificaties en herinneringen Direct online

Nadere informatie

Inzet van ERP maximaliseren

Inzet van ERP maximaliseren Inzet van ERP maximaliseren Ziekenhuis Gelderse Vallei 4 december 2014 Introductie Sprekers van Vandaag Jan de Boer Partner KPMG IT Advisory Global Lead Healthcare +31 (0)30 658 2156 deboer.janjc@kpmg.nl

Nadere informatie

Uw Event. Volop interactie met het publiek!

Uw Event. Volop interactie met het publiek! Uw Event Volop interactie met het publiek! Betrek uw publiek Bij Sendsteps geloven we dat uw publiek van grote invloed is op het slagen van uw event. Naast de sprekers op het podium, voegt ook het publiek

Nadere informatie

Goed onderwijs, daar draait bij ons alles om.

Goed onderwijs, daar draait bij ons alles om. OVER DIT IS WIJS Goed onderwijs, daar draait bij ons alles om. Vanuit deze betrokkenheid maken wij het verschil in aanpak en docenten. En om u nog wijzer te maken, heeft DIT IS WIJS unieke volledig uitgewerkte

Nadere informatie

Realisatie. Deelnemersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening

Realisatie. Deelnemersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening Realisatie Deelnemersbrochure DE PILOTSTARTER Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening DE PILOTSTARTER Werk je ook aan innovaties om gemeentelijke dienstverlening

Nadere informatie

Programma conferentie de Bredebieb Openbare bibliotheken in het sociaal domein

Programma conferentie de Bredebieb Openbare bibliotheken in het sociaal domein Programma conferentie de Bredebieb Openbare bibliotheken in het sociaal domein 28 november 2014 (13:00-19:00) The Alignment House nodigt u van harte uit voor de conferentie de Bredebieb op 28 november

Nadere informatie

Looienga, Martina. Van:

Looienga, Martina. Van: Amstelveen, - senior JAARBEURS 21 Looienga, Martina Van: Kees Duijvelaar Verzonden: dinsdag 12 april 2016 08:57 CC: Alet de Mol van Otterloo; Tom Kunzler ; Marian de Kleermaeker;

Nadere informatie

Uw collectieve zorgverzekering

Uw collectieve zorgverzekering Uw collectieve zorgverzekering CZ en Stichting CVEZ bieden u verschillende diensten en handige tools bij uw collectieve zorgverzekering. Meer dan alleen zorg verzekeren CZ doet meer dan alleen zorg verzekeren.

Nadere informatie

Bronregistratie op orde Verzeker uw ziekenhuis van optimale inkomsten door een tijdige en volledige registratie. De Zorgspecials van Cure4

Bronregistratie op orde Verzeker uw ziekenhuis van optimale inkomsten door een tijdige en volledige registratie. De Zorgspecials van Cure4 Bronregistratie op orde Verzeker uw ziekenhuis van optimale inkomsten door een tijdige en volledige registratie De Zorgspecials van Cure4 Is mijn bronregistratie op orde? Voor de financiële gezondheid

Nadere informatie

Avond van de Digitale Economie

Avond van de Digitale Economie Nieuwsbrief september 2015 In deze nieuwsbrief leest u wie de winnaars tijdens de Avond van de Digitale Economie waren, vatten we samen welke digitale onderwerpen op Prinsjesdag aan bod kwamen, leest u

Nadere informatie

GGZ op weg naar Integrale Bedrijfsvoering

GGZ op weg naar Integrale Bedrijfsvoering GGZ op weg naar Integrale Bedrijfsvoering Studiereis 26 tot en met 28 september 2012 GGZ op weg naar Integrale Bedrijfsvoering GGZ op weg naar Integrale Bedrijfsvoering Van woensdag 26 tot en met vrijdag

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Welkom. Investeren in talent loont

Welkom. Investeren in talent loont Welkom Investeren in talent loont Symposium Investeren in talent loont Uw gastheer: Chris van Bokkum TechniekTalent.nu Investeren in talent Hans van der Spek Manager Kenniscentrum HRM / Berenschot Actuele

Nadere informatie

Hi, wij zijn Provisup!

Hi, wij zijn Provisup! Hi, wij zijn Provisup! Over ons Provisup bouwt samen met een team van gedreven consultants en een krachtige backoffice aan de perfecte dienstverlening voor AFAS gebruikers. Met decennia lange AFAS ervaring

Nadere informatie

HRT. Business Professionals

HRT. Business Professionals HRT Business Professionals Welkom bij Sessie 3B Nieuw in Unit4 Multivers XL Even voorstellen Bart Scheepens Sales Consultant Rick van de Wijngaart Support Specialist Programma voor vandaag Projectoffertes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie