!!! Curriculum Vitae. Personalia. Waterloostraat 133c. Telefoonnummer: Documentair Informatieverzorger

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "!!! Curriculum Vitae. Personalia. Waterloostraat 133c. Telefoonnummer: 06-51532498. info@sjoerdjonkman.nl. Documentair Informatieverzorger"

Transcriptie

1 Curriculum Vitae Personalia Naam: Voornaam: Adres: Postcode + woonplaats: Jonkman Sjoerd-Folkert Waterloostraat 133c 3062 TL Rotterdam Telefoonnummer: Geboortedatum en plaats: Inzetbaar als: Werkervaring info@sjoerdjonkman.nl 02 september 1967 te Heerenveen Documentair Informatieverzorger Sinds 1996 heb ik mij bekwaamd in het vak van Documentaire Informatieverzorger en heb ik de meest uiteenlopende bedrijven, overheidsinstellingen en organisaties van binnen mogen bekijken. Naast mijn werkervaring heb ik in 1997 en 2009 opleidingen gevolgd bij SOD in Woerden en interne cursussen. De meeste interne cursussen waren ter ondersteuning van digitaliseringsprojecten. Ik heb veel ervaring met bekende software, - en besturingssystemen, waaronder Windows, Mac OS, Microsoft Office en Record Managementsystemen zoals Corsa (bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam), Hummingbird (bij Rijkswaterstaat), Edocs en Sharepoint (bij Havenbedrijf Rotterdam),Verseon en Docman bij diverse gemeenten en Hermes en HP TRIM bij ministeries. Ik ben een praktijkgerichte ervaren, communicatieve harde werker. Ik werk graag zelfstandig als wel in teamverband. Na 2003 ben ik vaak betrokken geweest bij digitaliseringsprojecten bijvoorbeeld bij Rijkswaterstaat, Kamer van Koophandel Rotterdam, Stad Rotterdam Verzekeringen, diverse ministeries en gemeenten. Kernwoorden van mijn persoonlijkheid zijn: bevlogen, gedreven, passievol, persoonlijk, spontaan, creatief, sociaal, eerlijk, open, perfectionist en vriendelijk. Ik kan met een gerust hart zeggen dat het detail mijn specialiteit geworden is, maar het grote geheel verlies ook niet uit het oog. Ik heb bewezen dat ik een flexibele werkhouding heb, omdat ik de afgelopen jaren verandering als gewoon heb ondervonden en aanpak op momenten dat het moet. Ik neem graag het initiatief als het moet en ben pro-actief en denk out-of-the-box. Ik zie ook verbindingen en gebruik die ook bij mijn advisering naar de klant. Ik sta open voor elke ontwikkeling in het vak en ik ben lid van menig gespecialiseerd netwerk. Ik communiceer gemakkelijk op verschillende niveaus met een brede interesse en ben betrokken bij mijn werk en verbeteringsgericht.

2 Opdrachtgevers: Informatiebewerker bij Ministerie van Buitenlandse Zaken Augustus 2013 januari 2015 en 2 maart 2015 tot 1 juli 2015 Als Informatiebewerker had ik als taak de binnenkomende digitale archiefstukken te archiveren met behulp van HP TRIM. Deze stukken kwamen van ambassades en consulaten van respectievelijk Warschau, Milaan, Parijs, Bamako, Lagos en Ljubljana. Aangezien het een overgangsfase van papieren archief naar digitaal werken betrof heb ik mij ook ingezet in een projectteam Handboek Archivering. In dit Handboek heb ik samen met een andere collega teksten aangeleverd m.b.t. wet,- en regelgeving en daar waar het moest deze aangevuld met de meest relevante wijzigingen. Tevens heb ik advies gegeven rond de kwaliteit waar digitale bestanden en documentregistratie aan moet voldoen en de advisering rond het archiveren van papieren documenten na digitalisering. Tegen het eind van mijn detacheringsperiode heb ik mijn kennis nog kunnen delen in een Bewustwordingsworkshop. Sharepoint 2013 gaat ook hier zijn intrede doen. Medewerker Documentaire Informatievoorziening bij Havenbedrijf Rotterdam Oktober juli 2013 Bij het HbR ben ik verantwoordelijk geweest voor het hybride archief van 185 dynamische Projecten in het havengebied van Rotterdam. Ik heb hier samengewerkt met 15 tot 20 collega's die elk een eigen archief in beheer hadden. Het Havenbedrijf is over gegaan op SharePoint 2013 en hiermee is een nieuwe manier van werken noodzakelijk. Op dit moment werkt men met Edocs als Record Management Systeem. Medewerker DIV bij TU Delft Oktober 2011 december 2011 In samenwerking met een Informatiespecialist heb ik 39 gebouwen op het terrein van de Technische Universiteit geschouwd. Medewerker DIV bij Groenservice Zuid-Holland Juli 2011 september 2011 In samenwerking met een team van juristen heb ik de informatiebehoefte geïnventariseerd en geanalyseerd. Daarna heb ik in samenwerking een advies gegeven richting management.

3 Data Administrator bij GDF Suez te Zoetermeer September december 2010 Een 2-tal collega s bijgestaan bij het invoeren van gegevens van putten in het kader van een digitaliseringsproject. Ik werkte hier veelal met Excel. De gegevens bestonden uit rapporten, boorresultaten, plattegronden, foto s en boormetingen. Medewerker Documentair Informatiebeheer bij CIBG te Den Haag Oktober september 2010 Mijn taak was het wegwerken van een achterstand in het papieren archief. Na verloop van tijd pikte ik ook de postverwerking op en deed allerhande voorkomende taken die betrekking hadden op de informatiehuishouding. In samenwerking met een 4-tal collega's hebben we de opgespaarde werkvoorraad weggewerkt. Het archief bestond hier uit papieren dossiers met meest uiteenlopende onderwerpen zoals vergunningen voor huisartsen, Opiumontheffingen, Fabrikantenvergunningen en dossiers inzake de Geneesmiddelenwet. Projectmedewerker DIV bij Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport te Den Haag Juli oktober 2009 Het archiveren en wegwerken van een achterstand van 6 maanden bij de dienst DMO van het ministerie. Documentalist bij Mokveld Valves BV te Gouda Maart januari 2009 Bij dit internationale hooggespecialiseerde bedrijf werkte ik samen met 4 andere documentalisten aan de in,- en uitgaande documentatie. Ik was verantwoordelijk voor de Noord- Europese en de Russische markt die ik voorzag van de gebruiksaanwijzingen en instructies van afsluiters en de daarbij behorende certificaten. Ik werkte met Lotus Notes en een pakket dat bedrijfs gerelateerd was te weten TA 2000.

4 Technisch Documentalist bij Rijkswaterstaat te Rotterdam Oktober februari 2008 Bij Rijkswaterstaat was ik werkzaam bij het project MaVa de verbreding van de A15 tussen Maasvlakte 2 en Vaanplein. Hier heb ik samen met 2 collega's het papieren archief omgezet in een digitaal archief. Belangrijk in deze functie was naast het digitaliseren en het inrichten van Hummingbird onder andere het adviseren aan management over applicatie gerelateerde ontwikkelingen zoals updates, releases, aanpassingen etc. en de impact daarvan, het uitvoeren van reguliere beheers- en onderhoudszaken zoals autorisaties, beveiliging, afhandeling systeemsignalen, procesbewaking en 1e en 2e lijns ondersteuning over complexe vragen, klachten en wensen. Daarnaast bestond de functie uit het maken en beheren van rapportages, overzichten en handleidingen en het communiceren met de gebruikers, functioneel beheerders, technisch beheer en de leverancier. Documentair Informatieverzorger bij Kamer van Koophandel Rotterdam Maart juli 2006 Dagelijkse post sorteren en scannen, registreren. Digitaal verwerken van inkomende en uitgaande post met DMS Corsa 7.1. Administratief Medewerker bij Stad Rotterdam Verzekeringen te Rotterdam Maart november 2004 Ik werkte hier met een tiental collega's op de afdeling Document and Logistics. Wij indexeerden de gescande binnenkomende post en verdeelden die over de afdelingen. Daarnaast voerden wij nieuwe hypotheekaanvragen in. Archiefmedewerker bij Unilever NV te Rotterdam Maart maart 2004 Bij dit grote bedrijf heb ik in een team van ongeveer 10 mensen het gecompliceerde archief van Unilever NV mogen leren kennen. Mijn werk bestond uit het maken van inventarissen, opzoeken van informatie en beschikbaar stellen hiervan. Het archief omvat de meest uiteenlopende en vaak historische documenten, verpakkingsmateriaal van over de hele wereld, geluidsdragers, beelddragers en artikelen.

5 Documentair Informatieverzorger bij Gemeente Delft Juni januari 2001 Ik heb hier met een groep bestaande uit 6 mensen de cliëntendossiers van uitkeringsgerechtigden up-to-date gehouden. Wij waren verantwoordelijk voor de uitlening, verzorging en aanmaak van de dossiers en het handhaven en bepalen van de vernietigingstermijnen en vernietiging van dossiers volgens de wet. Het cliëntenarchief werd destijds opnieuw opgezet en ik heb een bijdrage geleverd aan het wegwerken van de achterstanden. Archiefmedewerker bij Grondmechanica te Delft december juni 1997 Het zorgdragen van de uitlening en het vakkundig opbergen van projectcommunicatie inclusief tekeningen en ontwerp. Er waren veel grote complexe projecten met veel tekeningen en correspondentie. Administratief Medewerker bij Gemeente Delft november november 1996 Mijn taken waren het verwerken van de binnenkomende, uitgaande en interne post. Daarnaast deed ik archiefwerk en alle andere voorkomende administratieve en huishoudelijke werkzaamheden.

6 Algemene opleiding: L.T.S. Mechanische Technieken LE.A.O. Administratie MBO ECABO Secretarieel Administratief Medewerker 1997 S.O.D. Documentenbeheer Module B. (geen diploma) 2000 P.D.I. Praktijk Diploma Informatica (geen diploma) 2009 S.O.D. Basiscursus Documentair Informatieverzorger DIV 2014 Sharepoint 2013 (certificaten Buitenlandse Zaken) Talen: Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift zijn goed. Computervaardigheden: Windows NT/ XP Vista, Windows 7, MS Office, Lotus Notes, Corsa 6.3 en 7.0, Hummingbird, Edocs; Sharepoint , HP TRIM, MAC OS X, Adobe Acrobat Professional

Informatieverzorger. Mbo-kwalificaties in de sector Informatiedienstverlening. Informatieverzorger

Informatieverzorger. Mbo-kwalificaties in de sector Informatiedienstverlening. Informatieverzorger Informatieverzorger Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Profiel Senna Peterse

Profiel Senna Peterse Profiel Senna Peterse ICT Helpdesk & Support medewerker Call-Dispatch 1 e en 2 e Lijns Helpdesk Remote Support Uitrol- medewerkster Enthousiaste en sociale klantgerichte collega en teamplayer Kwaliteitsgericht,

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur)

Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) Receptionist/telefonist Arnhem Centrum (16 uur) De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen (RIBW) Arnhem & Veluwe Vallei biedt Begeleid Zelfstandig Wonen (BZW), Beschermd Wonen (BW) en Zorgbemiddeling

Nadere informatie

Kennis van (Documentaire) Informatie Voorziening

Kennis van (Documentaire) Informatie Voorziening Kennis van (Documentaire) Informatie Voorziening Alles wat u altijd al wilde weten over DIV flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl Met de toenemende digitalisering van de (Documentaire) Informatie

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Informatiebeheerder mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Informatiebeheerder mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Informatiebeheerder mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Personalia. Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B. Eigenschappen

Personalia. Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B. Eigenschappen Personalia Naam: Arie Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Eigenschappen Gedreven Pro-actief Teamplayer Sociaal Zelfstandig Opleidingen MBO Niveau 4 Periode:

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

Kennis op het gebied van (Documentaire) Informatie Voorziening

Kennis op het gebied van (Documentaire) Informatie Voorziening Kennis op het gebied van (Documentaire) Informatie Voorziening Alles wat je altijd al wilde weten over een informatieve baan als DIV kracht bij Mailprofs Kun je goed met computers omgaan? Mogen we nauwkeurigheid,

Nadere informatie

Opdrachten uitgevoerd door Hans Bonsema

Opdrachten uitgevoerd door Hans Bonsema 2000-2013 2013 Gemeente Oldenzaal Afboeken van stukken en aanmaken van dossiers in het DMS Decos. 2013 Regionaal Historisch Centrum Groninger Archieven Selectie van archiefstukken en schonen, herordenen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker Personalia Naam: Stacey Geboortedatum: 08-03-1986 Woonplaats: Almere Nationaliteit: Nederlandse Geslacht: Man Burgerlijke staat: Ongehuwd Inzetbaar als Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE CURRICULUM VITAE werkervaring studies opleidingen SOFTWARE Personalia Naam De Haes Stefan Adres Guido Gezellelaan 35-2640 Mortsel GSM 0485 60 86 14 E-mail stefan_de_haes@hotmail.com Web www.stefandehaes.be

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6 Profielschets Sander Daems Senior Medewerker Supportdesk Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht Woonplaats Rijbewijs

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E Monique de Brabander- Beenhakker Damveld 13 1359HE ALMERE T 036-8414669 M 06-34348846 E monique@mb-flexwerk.nl W www.mb-flexwerk.nl Geboortedatum: 09-11-1969 Rijbewijs B P E R S O O N L I J K P R O F I

Nadere informatie

Opdrachten met als uitvoerder Hans Bonsema

Opdrachten met als uitvoerder Hans Bonsema 2016 t/m 2017 Gemeente Oldenzaal 2013 Afboeken van stukken en aanmaken van dossiers in het DMS Join van Decos. 2013 t/m 2017 Gemeente Franekeradeel 2008 2007 Selectie en vernietiging van archiefstukken,

Nadere informatie

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae PERSONALIA Naam : Bas Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Profiel : Ik ben een ervaren allround Windows server specialist die altijd

Nadere informatie

Rijksuniversiteit Groningen - bestuurlijke informatievoorziening Kwaliteitszorg administratieve processen en systemen

Rijksuniversiteit Groningen - bestuurlijke informatievoorziening Kwaliteitszorg administratieve processen en systemen Rijksuniversiteit Groningen - bestuurlijke informatievoorziening Kwaliteitszorg administratieve processen en systemen Applicatie: Document Informatie Systeem (DIS) Eindrapport 6 oktober 2008 Auteur: Henk

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek.

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek. CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam Woonplaats Dennis Toet Den Helder Geboortedatum 8 augustus 1989 Rijbewijs PROFIEL Ik ben Dennis Toet, 25 jaar en ik woon sinds 2011 samen met mijn vriendin Cynthia in Breezand

Nadere informatie

Opdrachten met als uitvoerder Hans Bonsema

Opdrachten met als uitvoerder Hans Bonsema 2018-heden Gemeente Eemsmond Selectie en vernietiging van archiefstukken, inventariseren en afvoeren van archief. 2018 Gemeente Oldenzaal 2016 t/m 2017 Schonen van 700 milieudossiers en verder voorbereiden

Nadere informatie

PROFIELSCHETS Luka PERSONALIA

PROFIELSCHETS Luka PERSONALIA PROFIELSCHETS Luka PERSONALIA Voorletter(s) : J.L. Roepnaam : Luka Geboortedatum : 25-02-1988 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Functie : Werkplekbeheerder Woonplaats : Driebergen-Rijsenburg

Nadere informatie

Substitutie, de eerste stap naar een E-depot. Miriam Weeda

Substitutie, de eerste stap naar een E-depot. Miriam Weeda Substitutie, de eerste stap naar een E-depot Miriam Weeda Inhoud De weg naar een Machtiging voor vervanging Een E-depot opbouwen Structuur van je E-depot? En dan Even voorstellen 2003 in DIV-wereld terechtgekomen

Nadere informatie

Toelichting perceel DIV

Toelichting perceel DIV BIJLAGE E.4 FUNCTIEPROFIELEN PERCEEL 4 Toelichting perceel DIV Korte beschrijving perceel Team Documentbeheer is verantwoordelijk voor de documentaire informatievoorziening van de provincie Utrecht. De

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

Kennismaking digitalisering voor DIV

Kennismaking digitalisering voor DIV Kennismaking digitalisering voor DIV Document management bij Gemeente Lichtstad Hoe werkt hier het proces van inkomende en uitgaande post? Resultaten enquête Kennis over digitaal werken Houding tegenover

Nadere informatie

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen.

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen. Riemke Oosterhof Nicolaas Beetsstraat 127 9721 RM Groningen Geboortedatum: 21-01-1978 Geboorteplaats: Delfzijl Email: riemke.oosterhof@gmail.com Telefoonnummer: 050-7508119 Mobielnummer: 06-10543868 Rijbewijs:

Nadere informatie

Ik ben onder andere inzetbaar als:

Ik ben onder andere inzetbaar als: Curriculum vitae Maint Berkenbosch Algemeen Ik ben gepromoveerd wiskundige en ervaren software ontwikkelaar. Daarnaast ben ik communicatief vaardig, spreek ik goed Engels, Duits Frans en een beetje Russisch.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 1 februari Rijbewijs: Profiel

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 1 februari Rijbewijs: Profiel Curriculum Vitae Personalia Naam: Stijn Geboortedatum: 1 februari 1993 Woonplaats: Boxmeer Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke Staat: Ongehuwd Rijbewijs: B Profiel Stijn is een representatieve en gemotiveerde

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Robert de Frel

CURRICULUM VITAE Robert de Frel CURRICULUM VITAE Robert de Frel Geboortedatum : 04-07-1990 Woonplaats : Poortugaal Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Rijbewijs : B Active Professionals is dé dienstverlener voor

Nadere informatie

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur)

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur) Curriculum Vitae Personalia Naam Geboorte Woonplaats Rijbewijs Huwelijkse staat Beschikbaarheid Michael Floris Zandstra 27 augustus 1981 te Voorburg Delft B Getrouwd 32 uur per week (In overleg uitbreidbaar

Nadere informatie

Open sollicitatie stage ICT bij Rootnet, http://www.rootnet.nl/

Open sollicitatie stage ICT bij Rootnet, http://www.rootnet.nl/ Open sollicitatie stage ICT bij Rootnet, http://www.rootnet.nl/ ROOTNET [plaatsnaam],, 27 oktober, 2010 T.a.v. de heer C.A.H.J. du Croix Toernooiveld 218H 6525 EC Nijmegen Betreft: stage Geachte heer du

Nadere informatie

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing CV Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0 Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing Kracht: Brede ervaring in de retail met een groot analytisch

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden CV Niels van den Hoek Persoonlijke gegevens Naam Niels van den Hoek Woonplaats Hoogland Geboortedatum 15 oktober 1980 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Getrouwd Talen (woord) Nederlands, Engels

Nadere informatie

Given Hirschau. Curriculum vitae

Given Hirschau. Curriculum vitae Given Hirschau Curriculum vitae Als een leergierige gedreven jongeman is het mijn streven om de beste creatieve front-end developer te zijn. Mijn passie is om met mijn klanten mee te denken en naar tevredenheid

Nadere informatie

Microsoft 70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician Studerende

Microsoft 70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician Studerende Personalia Naam: Frans Geboortedatum: 19-03-1987 Woonplaats: Weesp Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke staat: Ongehuwd Rijbewijs: B Profiel Frans is een sociaal ingesteld persoon die graag met mensen

Nadere informatie

Chronologisch cv voorbeeld

Chronologisch cv voorbeeld Chronologisch cv voorbeeld Personalia Naam: Willemien Goudepen Adres: Boekenwurmstraat 47, 1001 EH Nijverstad Telefoon: 061-1234516 / 06-13245768 Geboortedatum: 22 maart 1969 E-mail: willemien@goudepen.nl

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Geboortedatum: 02-10-1990 Geboorteplaats: Gouda

Geboortedatum: 02-10-1990 Geboorteplaats: Gouda Personalia Naam: Rendy L Geboortedatum: 02-10-1990 Geboorteplaats: Gouda Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Ja Profiel Opleidingen Ik heb mijn MBO diploma gehaald met als doel carrière te maken in de

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

Rapport DIV Inventarisatie Ermelo, Harderwijk, Zeewolde

Rapport DIV Inventarisatie Ermelo, Harderwijk, Zeewolde Rapport DIV Inventarisatie Ermelo, Harderwijk, Zeewolde Inleiding Het directieteam heeft in zijn vergadering van 26 januari 2015 gevraagd in kaart te brengen welke achterstanden er zijn in de archieven

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 23-04-1990. Rijbewijs: Inzetbaar als. Servicedeskmedewerker. Profiel

Personalia. Geboortedatum: 23-04-1990. Rijbewijs: Inzetbaar als. Servicedeskmedewerker. Profiel Personalia Naam: Joyce Geboortedatum: 23-04-1990 Woonplaats: Krommenie Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Nee Inzetbaar als Servicedeskmedewerker Profiel Joyce is in staat om zich snel aan te passen

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Telefonist /receptionist mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel Curriculum Vitae Personalia Naam: Kevin Geboortedatum: 5 juni 1989 Woonplaats: Roermond Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke Staat: Samenwonend Rijbewijs: A, B Profiel Kevin is een enthousiaste en gemotiveerde

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Curriculum Vitae Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Mobiel: 06-48316435 Telefoon: 026-8445080 E-mail: raymond.obbes@gmail.com Persoonlijke Informatie Naam Raymond Obbes Geboortedatum

Nadere informatie

Medewerker beheer ICT MBO niveau 3 Diploma behaald. Installing and Configuring Windows 10

Medewerker beheer ICT MBO niveau 3 Diploma behaald. Installing and Configuring Windows 10 Personalia Naam: Lindy Geboortedatum: 13 september 1991 Woonplaats: Vleuten Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Geen Inzetbaar als Skilled Servicedesk medewerker, Support Engineer Werkplekbeheerder Profiel

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7 Profielschets Sander Daems Infrastructure Consultant Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Datum bezoek : 28-02-2011 Pagina 1 van 7 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht

Nadere informatie

ROC va ICT MBO NIV 4 ICT beheerder ROC va ICT MBO NIV 3 medewerker ICT beheer Hervormd Lyceum West

ROC va ICT MBO NIV 4 ICT beheerder ROC va ICT MBO NIV 3 medewerker ICT beheer Hervormd Lyceum West Personalia Naam: Humphrey Geboortedatum: 28 Juli 1993 Woonplaats: Amstelveen Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Inzetbaar als Support engineer, Werkplekbeheerder, skilled servicedesk medewerker Profiel

Nadere informatie

Copyright - Port of Rotterdam - 2012. nr.

Copyright - Port of Rotterdam - 2012. nr. Project Document Management Naar full digital en de veranderaanpak 10 februari 2015 Henk de Lauré. Organisatie IDM IDM Totaal 10,4 Fte 1 Coördinator 1 FAB 8,4 Medewerkers Wat vooraf ging.. 2003: 2004:

Nadere informatie

Optimaliseer de digitalisering in uw BBC-boekhouding

Optimaliseer de digitalisering in uw BBC-boekhouding 10 de Cevi Klantendag 1 Optimaliseer de digitalisering in uw BBC-boekhouding Sander De Bo, financieel beheerder van gemeente en OCMW Zwevegem en Inge Vander Beke (Cevi NV) 10 de Cevi Klantendag 2 Inhoud

Nadere informatie

Secretarieel medewerker

Secretarieel medewerker Secretarieel medewerker Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Statenmededeling. Jaarverslag zorgplicht archieven 2013-2014. Aan Provinciale Staten van Noord-Brabant. Kennisnemen van

Statenmededeling. Jaarverslag zorgplicht archieven 2013-2014. Aan Provinciale Staten van Noord-Brabant. Kennisnemen van Statenmededeling Onderwerp Jaarverslag zorgplicht archieven 2013-2014 Aan Provinciale Staten van Noord-Brabant Kennisnemen van Jaarverslag Zorgplicht archieven 2013-2014 Aanleiding In november 2013 is

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KMO

OPLEIDINGENSTRUCTUUR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KMO OPLEIDINGENSTRUCTUUR ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KMO 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) POLYVALENT BEDIENDE Beroepsprofiel (SERV/CEVORA, juni 2003)

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist CURRICULUM VITAE PERSONALIA: Naam : M. Woonplaats : Rotterdam Nationaliteit : Nederlandse Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE : Infrastructuur Specialist PROFIEL: Onze medewerker heeft

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Secretarieel medewerker mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Secretarieel medewerker mbo-beroep, niveau 2. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied. Bent u praktijkopleider,

Nadere informatie

Hosting & support contract

Hosting & support contract Hosting & support contract FOCUSTOOL TRACK YOUR GOALS & BEHAVIORS 1. Inleiding FocusTool biedt online software voor het bijhouden van voortgang op doelen en gedrag voor teams.om meer grip te krijgen op

Nadere informatie

Een duizendpoot in uw organisatie

Een duizendpoot in uw organisatie Een duizendpoot in uw organisatie Alles wat u altijd al wilde weten over Facilitaire flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid zijn tegenwoordig kwaliteiten

Nadere informatie

Naam: School: Mentor:

Naam: School: Mentor: Naam: School: Mentor: Indeling portfolio Tab Domeinen Gebieden Opmerkingen* 1 Algemene informatie Mijn interesses Mijn stage(s) 2 Werken Mijn werkprocessen Mijn competenties Mijn certificaten /diploma

Nadere informatie

Documentair StructuurPlan. Een handleiding naar informatie over informatie

Documentair StructuurPlan. Een handleiding naar informatie over informatie Documentair StructuurPlan Een handleiding naar informatie over informatie Handleiding en model Documentair StructuurPlan Inhoudsopgave Inleiding...3 De onderdelen van een Documentair StructuurPlan...5

Nadere informatie

Portfolio Miguel Agterberg

Portfolio Miguel Agterberg Portfolio Miguel Agterberg Portfolio Miguel Agterberg Student: Miguel Agterberg Studenten nummer: 12109886 Datum: 3-6-2013 Klas en practicumgroep: 2P2R.a Voorwoord In dit portfolio zal ik bijhouden wat

Nadere informatie

Agentschap NL Afhandeling van bezwaarschriften op het gebied van innovatiesubsidies.

Agentschap NL Afhandeling van bezwaarschriften op het gebied van innovatiesubsidies. Oud Naam : lorem ipsum Adres : lorem ipsum Postcode / plaats : lorem ipsum Telefoon : lorem ipsum Email : lorem ipsum Geboren : lorem ipsum Werkervaring Het CAK mei 2011 heden Jurist bezwaar en beroep

Nadere informatie

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse Secretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen leggen

Nadere informatie

Wie doet wat? 30-5-2013. Gebruik en beheer van applicaties. Een kader VHIC VHIC. Pagina 1. Pagina 2

Wie doet wat? 30-5-2013. Gebruik en beheer van applicaties. Een kader VHIC VHIC. Pagina 1. Pagina 2 Gebruik en beheer van applicaties Wie doet wat? Pagina 1 Een kader Pagina 2 Bron: daanrijsenbrij, Elementaire bedrijfsinformatica 1 Functioneel beheer Applicaties worden gebruikt door de gebruikersorganisatie.

Nadere informatie

Medisch secretaresse

Medisch secretaresse Medisch secretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon Datum

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon  Datum Toelatingsassessment Portfolio Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT Naam Adres Telefoon E-mail Datum 1 Persoonlijke gegevens en c.v. Neem hieronder uw persoonlijke gegevens en curriculum

Nadere informatie

Omschrijving kandidaat

Omschrijving kandidaat Omschrijving kandidaat Naam Geert (m) Geboortedatum 1966 Woonplaats Alblasserdam Rijbewijs Rijbewijs B + vervoer Nationaliteit Nederlandse Geert is een adviseur, calculator, constructeur, engineer en werkvoorbereider.

Nadere informatie

Personalia. Opleidingen. : Marhe-Kisoen. Geboorte datum : 20 Juni 1963. Adres : Eidereendstraat 9 2492 NJ s-gravenhage

Personalia. Opleidingen. : Marhe-Kisoen. Geboorte datum : 20 Juni 1963. Adres : Eidereendstraat 9 2492 NJ s-gravenhage Personalia Naam : Marhe-Kisoen Voornaam : Kausilawatie Roepnaam : Kausil Geboorte datum : 20 Juni 1963 Geboorte plaats : Paramaribo Nationaliteit : Nederlandse Adres : Eidereendstraat 9 2492 NJ s-gravenhage

Nadere informatie

Programma Digitaal Werken. Introductie Programma Digitaal Werken (procesgericht werken) Arvid Janssen

Programma Digitaal Werken. Introductie Programma Digitaal Werken (procesgericht werken) Arvid Janssen Programma Digitaal Werken Introductie Programma Digitaal Werken (procesgericht werken) Arvid Janssen Hybride wereld Programma Digitaal Werken 2 Waar vind ik de juiste informatie? Centraal probleem Persoonlijke

Nadere informatie

Eenvoud, kracht en snelheid

Eenvoud, kracht en snelheid OpenIMS Open Informatie Management Server Eenvoud, kracht en snelheid E-mail Management Server Whitepaper Open Informatie Management Server www.openims.com OpenSesame ICT BV www.osict.com Inhoudsopgave

Nadere informatie

DOEL VAN DE FUNCTIE Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, alsmede de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers.

DOEL VAN DE FUNCTIE Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, alsmede de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. FUNCTIEOMSCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PLAATS IN DE ORGANISATIE Werkt onder leiding van directie. DOEL VAN DE FUNCTIE Het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, alsmede de bediening

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435 Curriculum Vitae Naam: Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25 Postcode/plaats: 3297 BC Puttershoek Telefoon: 06 15433435 e-mail: ingrid@raijer.nl Internet: www.ingridraijer.nl

Nadere informatie

Managementassistent/directiesecretaresse

Managementassistent/directiesecretaresse Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Managementassistent/directiesecretaresse Studierichting Secretarieel Locatie Venlo - Hagerhofweg Weert - Drakesteyn Niveau 4

Nadere informatie

Opleiding: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Opleiding: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Opleiding: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Als administratief medewerker sta je in voor het onthaal, het bedienen van de telefoon, het verwerken van de post, het uitvoeren van administratieve taken en het bijhouden

Nadere informatie

Opgesteld door: A. van der Meulen Kwaliteitsmedewerker DIV Afdeling GSD&F. Verslag archief 2015

Opgesteld door: A. van der Meulen Kwaliteitsmedewerker DIV Afdeling GSD&F. Verslag archief 2015 Opgesteld door: A. van der Meulen Kwaliteitsmedewerker DIV Afdeling GSD&F Verslag archief 2015 2 Inhoudsopgave MANAGEMENTSAMENVATTING 3 DIV 2015 3 POSTBEHANDELING EN DIGITALISERING POSTSTROMEN 3 INTERBESTUURLIJK

Nadere informatie

Introductie Zeer ervaren Management-/HRM assistente. Hart voor de zaak. Regelneef. Overzicht kunnen houden. Spin in het web.

Introductie Zeer ervaren Management-/HRM assistente. Hart voor de zaak. Regelneef. Overzicht kunnen houden. Spin in het web. CURRICULUM VITAE Persoonlijke CODE : LOV 8213 Geboortejaar : 1971 Woonplaats : Beuningen Geslacht : vrouw Nationaliteit : Nederlandse Beschikbare uren p.w. : 24 uur maximaal Ingangsdatum : in overleg Introductie

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Dominque Zijlstra

CURRICULUM VITAE Dominque Zijlstra CURRICULUM VITAE Dominque Zijlstra Woonplaats : Alblasserdam Geboortedatum : 13-10-1987 Nationaliteit : Nederlandse Active Professionals is dé dienstverlener voor interim-oplossingen en werving & selectie.

Nadere informatie

Profielschets Jeffrey

Profielschets Jeffrey Profielschets Jeffrey Personalia Naam Jeffrey Woonplaats Amsterdam Geboortedatum 23 juni 1996 Nationaliteit Nederlands Persoonlijkheid Jeffrey is een enthousiaste junior support medewerker. Gedreven, sociaal

Nadere informatie

DIS. Digital Information System

DIS. Digital Information System DIS Digital Information System Inhoud Digital Information System........................................ 4 ORGANI - Your Profit.................................................. 8 Digital Information

Nadere informatie

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Ontwerper Inventor SolidWorks

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Ontwerper Inventor SolidWorks Curriculum vitae PERSOONLIJKE DETAILS Naam Kamal Woonplaats Den Haag Geboortedatum 1978 SAMENVATTING Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats HTS-WTB HTS Werktuigbouwkunde 10+ jaar Inventor

Nadere informatie

Certificeringen Installing and Configuring Windows 10 Studerend Certificaat behaald

Certificeringen Installing and Configuring Windows 10 Studerend Certificaat behaald Personalia Naam: Quincy Geboortedatum: 10 november 1985 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Inzetbaar als Werkplekbeheerder, support engineer, skilled servicedeskmedewerker. Profiel

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Jana Eggert

Curriculum Vitae. Jana Eggert Curriculum Vitae Jana Eggert COMPETENTIE- EN EMPOWERMENTSPECIALIST DESKUNDIGE OP HET GEBIED VAN SYSTEEMTHEORIE EN STRUCTUURDYNAMICA RELATIEBOUWER (ZELF)EXPRESSIEKATALYSATOR Personalia Naam: Jana Eggert

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd

Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd Persoonlijke gegevens Telefoon: 06-10603394 E-mail: erik@thesquareoffice.nl Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Haarlem Burgerlijke staat: gehuwd Even voorstellen Ik ben geboren in 1973. De door mij gekozen

Nadere informatie

SEPR Reisbewijs Verkoper Reizen

SEPR Reisbewijs Verkoper Reizen SEPR Reisbewijs Verkoper Reizen Inleiding Het SEPR Reisbewijs bestaat uit twee onderdelen: 1. Een beknopt overzicht van de SEPR Kwaliteitseisen voor Verkoper Reizen. 2. Een aanvraagformulier om het diploma

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2

MBO-beroep in beeld. Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 MBO-beroep in beeld Bedrijfsadministratief medewerker mbo-beroep, niveau 2 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Profiel

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Profiel Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Naam Voornamen : Rauwers : Bas Profiel Bas is een ervaren tester die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt. Hij weet zich goed staande te houden

Nadere informatie