Service. Upgrades Automatische deuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Service. Upgrades Automatische deuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions"

Transcriptie

1 Service Upgrades Automatische deuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

2 Verleng de productlevenscyclus van uw automatische deur Waarde voor de klant Performance upgrade service Preventief onderhoud Besam Pro-Active Care Reparaties Prestaties verminderen Inbedrijfsstelling Einddatum garantie Effectief levenscyclus management verbetert de prestaties van uw automatische entreesystemen De levensduur van een deursysteem is afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de toepassing van de automatische deur. Besam beschikt over diverse mogelijkheden om de levensduur van de automatische deur te verlengen. In bovenstaande productlevenscyclus kunt u zien hoe de combinatie van preventief onderhoud met een tijdige upgrade de levensduur kan verlengen en de prestaties van uw deursysteem optimaal houdt. Rekening houdend met de leeftijd en de staat van de automatische deur, zal de Besam adviseur samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Deze upgrades zijn mogelijk op Besam automatische deuren maar ook op alle niet-besam automatische deuren.

3 Een Service Upgrade voor nieuwe levenscyclus Besam automatische deuren staan bekend om hun hoge kwalitatieve en duurzame prestaties. Tijdens het gebruik zal deze prestatie logischerwijze afnemen. Om verzekerd te blijven van een continue, optimale en veilige werking van de automatische deur is preventief onderhoud belangrijk. Dan komt er een moment dat de deur het einde van de levenscyclus nadert. Een moment waarop gekeken zal moeten worden wat er nodig is om de deurprestatie voor een komende periode te garanderen: vervangen of upgraden. In deze laatste situatie blijven goed functionerende sloten, impulsgevers en dergelijke behouden en wordt in de behuizing een Besam vervangingsmodule geplaatst. Hiermee worden kosten voor bouwkundige werkzaamheden bespaard. Een Besam upgrade kit is toepasbaar op de meeste schuif-, draai- en tourniquet deuren van het merk Besam, maar ook op deuren van andere merken. Service Upgrade schuifdeuren Besam upgrade kits voor schuifdeuren zijn toepasbaar in vrijwel alle typen schuifdeuren. De kit bestaat o.a. uit een Besam aandrijving met eventueel een noodaccu en elektromechanisch slot. Service Upgrade draaideuren Deze upgrade kit is ontwikkeld voor een laag energieverbruik en heeft een fluisterstille werking. De kit bestaat o.a. uit een Besam aandrijving. Service Upgrade tourniquet deuren Ook roterende deursystemen kunnen worden geupgrade met een Service Upgrade Kit, als alternatief op vervanging van het gehele deursysteem. De kit bestaat o.a. uit een Besam aandrijving. Deze originele Besam onderdelen voldoen aan de meest recente normering met betrekking tot veiligheid en prestatie. Met een Besam Service Upgrade kit is de uitvaltijd van uw installatie minimaal.

4 Upgrade Veiligheid en Comfort De laatste generatie Besam sensoren overtreffen alle verwachtingen op het gebied van veiligheid en comfort. Hierdoor zullen bijvoorbeeld stilstaande personen bij een automatische deur feilloos worden gedetecteerd. Voor vele kunnen deze sensoren de veiligheid en het comfort van uw deur verhogen. De radars passen dankzij hun elegante en compacte afmeting in elke omgeving en zijn toepasbaar op alle merken en type deuren. Bewegingsdetectie Radar impulsgever opent iedere deur op het juiste moment De Besam radar impulsgever is verkrijgbaar in twee versies: de richtingsgevoelige- en de bewegingsgevoelige uitvoering. De richtingsgevoelige radar zal alleen voor naderend verkeer een openingsimpuls geven (zie afbeelding 1, 2 en 3). Deze wordt toegepast op plaatsen waar de deur korte tijd open moet/kan staan en beperkt hiermee energieverlies. 1. Deur wordt opengestuurd door naderend verkeer. 2. Deur blijft gesloten of zal sluiten bij zich van de deur af bewegend verkeer. 3. Deur schuift dicht of blijft dicht bij stilstaand verkeer. 4. Deur wordt opengestuurd door zich in het detectieveld bewegende objecten. De bewegingsgevoelige radar geeft een openingsimpuls onafhankelijk van de richting van het verkeer (zie afbeelding 4). Deze wordt toegepast op plaatsen waar kwetsbare gebruikers aanwezig zijn en waar extra veiligheid gewenst is.

5 Aanwezigheidsdetectie Doorloopbeveiliging een garantie voor optimale veiligheid en comfort De Besam doorloopbeveiliging garandeert een hoge gradatie van veiligheid voor automatische deuren. Deze veiligheids sensor wordt bevestigd aan de bovenzijde van de deur en beveiligt deze tot aan de grond. Dit type wordt veelvuldig toegepast in doorgangen en entrees van openbare gebouwen, ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen. Werking bij een draaideur De beveiliging kan aan de voorzijde bevestigd worden voor beveiliging bij het open gaan, maar ook aan de voor- én achterzijde van de draaideur voor beveiliging bij zowel openen als sluiten. Indien de deur bij opengaan een persoon of obstakel in de draaicirkel detecteert, zal deze onmiddellijk stoppen. Gebeurt dit tijdens het sluiten, dan zal de deur onmiddelijk stoppen en in tegenovergestelde richting bewegen. Werking bij een schuifdeur Deze beveiliging wordt midden boven de dagopening gemonteerd. Hiermee wordt een stabiele en betrouwbare aanwezigheidsdetectie gegarandeerd. Indien zich een obstakel in het aanwezigheidsveld bevindt zal de deur niet sluiten. Werking bij roterende deuren De beveiliging kan worden gemonteerd met het detectieveld aan de rand van de deurvleugel. Indien zich een obstakel in het aanwezigheidsveld bevindt kan de deur naar wens langzamer gaan draaien of direct stoppen.

6 Bewegings- en aanwezigheidssensor Openen en doorloopbeveiliging in één Dit type sensor zorgt tegelijkertijd voor het openen van de deur en het beveiligen van de deuropening. De sensor garandeert een stabiele en betrouwbare aanwezigheidsdetectie voor optimaal comfort. Door de geavanceerde techniek is deze sensor in een richtingsgevoelige- en bewegingsgevoelige variant beschikbaar. De richtingsgevoelige sensor zal alleen voor naderend verkeer een openingsimpuls afgeven. Hierdoor staat de deur zo kort mogelijk open en wordt onnodig energieverlies voorkomen. De bewegingsgevoelige sensor zal de deur in beide looprichtingen open sturen waarmee het comfort voor langzamer voetgangersverkeer verhoogd wordt. Weersomstandigheden en elektromechanische werking, hebben geen invloed op de functionaliteit. Diepte, breedte en lengte van het detectieveld kunnen per deursituatie nauwkeurig worden afgesteld. De sensor wordt gekenmerkt door een robuuste, slagvaste behuizing.

7 Upgrade Beveiliging Automatische schuifdeuren zijn vaak voorzien van een standaard elektromechanisch slot bovenin de deur. Als toevoeging zijn diverse inbraakwerende uitbreidingen mogelijk, met behoud van de functionele en esthethische eigenschappen. Uittilbeveiliging Een uittilbeveiliging beperkt de mogelijkheid om de deurvleugels met een koevoet uit de geleiding te forceren. Daarnaast wordt door geleiders aan de bovenzijde voorkomen dat de deurvleugels met kracht naar binnen worden gedrukt. Optioneel kan extra versteviging worden geboden door een vloerschotel aan de onderzijde. Hierin worden de beide deurvleugels geschoven. Deze oplossing wordt veelvuldig toegepast op schuifdeuren aan de buitenzijde van een winkel- of kantoorpand. Opsluitprofiel Om tegen te gaan dat deurvleugels aan de onderzijde met kracht naar binnen worden gedrukt, kan een opsluitprofiel toegepast worden. Dit is een metalen profiel met meerdere geharde pennen. Het naar binnen drukken van de vleugels wordt voorkomen door deze pennen in gemonteerde stalen bussen in het vloeroppervlak te leggen. Bij het sluiten van het pand schuiven de deurvleugels automatisch in dit opsluitprofiel. De volgende dag kan het profiel weer worden uitgenomen. Plintslot Een andere oplossing hiervoor is een mechanische vloervergrendeling in de vorm van een plintslot. Dit slot is aan de onderzijde van beide vleugels bevestigd en vergrendelt de deurvleugels met een stalen pin in de vloer. Sloten zijn verkrijgbaar in een halve eurocilinder uitvoering voor bediening vanuit de binnenzijde of in een hele euro cilinder voor bediening vanaf binnen- en buitenzijde van de deur. Haakslot Met een Besam haakslot kunnen de schuivende delen aan elkaar bevestigd worden. Ook deze upgrade bemoeilijkt het met brute kracht openschuiven van de automatische deur. Een haakslot is beschikbaar in zowel enkelvoudige als dubbelvoudige variant. Riemslot Door toepassing van dit type slot is de speling, die nodig is voor het geforceerd uit elkaar duwen van de schuivende delen, minimaal. En indien men er toch in slaagt om de deuren voor een klein deel uit elkaar te forceren, dan zal het slot zichzelf bij iedere poging mechanisch strakker vast klemmen.

8 Upgrade Brandwerendheid De eisen voor brandwerende werking van deuren, die soms ook een vluchtwegfunctie hebben, worden steeds hoger. Indien bestaande entrees of doorgangen moeten voldoen aan een verhoogde mate van brandwerendheid, kan gekozen worden voor een compleet nieuwe brandwerende deur. Daarnaast beschikt Besam over tal van middelen om uw bestaande deuren te voorzien van een brandveiligheidsupgrade. Rolschermen Brandwerende rolschermen worden steeds vaker toegepast aan de binnenzijde of buitenzijde van kantoorgebouwen, openbare ruimten, ziekenhuizen en zorginstellingen. Deze rolschermen zorgen ervoor dat de ruimte in geval van brand wordt gecompartimenteerd. Hierdoor kan een deur eenvoudig brandwerend worden gemaakt, zonder iets te wijzigen aan de functionaliteit of het uiterlijk. Besam brandwerende rolschermen zijn verkrijgbaar met een brandwerendheid van 60, 90 en 120 minuten. Deurdrangers Eén van de eisen voor een brandwerende deur is dat deze zelfsluitend dient te zijn. Bestaande entrees kunnen een hogere mate van brandwerendheid krijgen door de deur te voorzien van een zelfsluitende deurdranger.

9 Deurdranger met vrijloopfunctie De vrijloopdranger is met name geschikt voor het brandsluitend maken van draaideuren die veelvuldig worden gebruikt en waarbij weerstand bij openen van een normale deurdranger te hoog is. Bij de Besam vrijloopdranger is er geen weerstand voelbaar, waardoor deze aanvoelt als een normale deur zonder dranger. Tevens kan deze worden aangesloten op het brandalarm of een rookmelder die de deur na brand- of rookdetectie sluit. Deurdranger met openhoudfunctie Dit type deursluiter is voorzien van een elektromechanisch openhoudsysteem, die de deur openhoudt op de geselecteerde hoek. Zodra de daarop aangesloten rookmelder of het brandalarm wordt geactiveerd, wordt het openhoudsysteem uitgeschakeld en zal de deur sluiten. Deze deursluiter is toepasbaar op enkele en dubbele deuren.

10 Upgrade Duurzaamheid Het toepassen van een automatische deur in de entree van een pand is in veel gevallen al een duurzame upgrade aangezien deze investering een aanzienlijke besparing oplevert in energiekosten. Daarnaast kan een bestaande automatische deur zodanig geüpgrade worden dat ook hierdoor energiekosten worden bespaard. Met nieuwe technieken levert u uw bezoekers extra comfort bij de entree en levert het u een besparing op. Luchtgordijn Een luchtgordijn kan geplaatst worden in combinatie met een schuif- of tourniquetdeur. Door toepassing van een luchtgordijn wordt energieverlies door tocht voorkomen. Een luchtgordijn is zowel horizontaal als vertikaal toepasbaar. Intelligente schakelunit Uw bestaande automatische schuifdeur kan door Besam worden uitgevoerd met een luchtgordijn en een intelligente schakeling voor exacte afstellingen tussen deur-open functie en het activeren van het luchtgordijn. Deze combinatie wijst in een test uit op een energiebesparing van maarliefst 43%* Sluisfunctie Besam kan een sluisfunctie aansluiten op uw bestaande automatische deuren. Een sluiswerking kan ingesteld worden tussen twee tegenover elkaar geplaatste deuren. Dit houdt in dat de volgende deur pas opent, zodra de eerste deur weer gesloten is. Dit voorkomt tochtvorming en verlies van verwarmde of gekoelde lucht. * Onderzoeksrapport SenterNovem 2009 Te vinden op duurzaamheid

11 TightSeal Speciaal voor Besam ADS schuifdeursystemen type Slim en Frame zijn TightSeal Upgrade modules verkrijgbaar. Borstels zorgen voor het strakker afdichten van de deurvleugels. Deze configuratie zorgt voor minder tocht, warmteverlies en het binnendringen van neerslag. Dit levert vooral grote energiebesparingen op na sluitingstijd als de deur permanent dicht. Maar ook overdag als er geen bezoekers passeren en de deur in gesloten stand is, gaat er geen warmte verloren. Besam TightSeal zorgt voor 60% vermindering in verlies van verwarmde en gekoelde lucht. Laat uw mogelijke energiebesparing calculeren door een van onze adviseurs. Impulsgevers Door een optimale toepassing van impulsgevers en veiligheden, staat de deur alleen open als deze daadwerkelijk gebruikt wordt en kan de openingstijd zo kort mogelijk gehouden worden. Zodoende blijft de deur langer open staan voor langzaam personenverkeer en korter open voor de snellere voetganger. Betrouwbare service Besam Pro-Active Care Met Besam Pro-Active Care preventief onderhoud en service, wordt een optimale prestatie van uw automatische deuren gewaarborgd. Hierdoor wordt de kans op uitval tot het minimale beperkt, verlengt u de levenscyclus van uw automatische deuren en bespaart u energie dankzij optimale prestaties van uw deurautomaat. NEN2767 classificatie Tijdens preventief onderhoud wordt een classificatie afgegeven over de conditie van de automatische deur. Deze classificatie is conform de in Nederland geldende norm voor installatie inspecties, de NEN Hiermee maken wij de conditie van de in uw portefeuille aanwezige automatische deuren in één oogopslag inzichtelijk.

12 Partnership met Besam Besam is toonaangevend leverancier van een groot programma aan veilige, comfortabele, betrouwbare en energiezuinige automatische entreeoplossingen, dit betekent dat onze klanten verzekerd zijn van een juiste professionele partner. Besam Prestatie Service Als u voor de service en het onderhoud aan uw automatische entree kiest voor Besam, kunt u zeker zijn van een efficiënte en betrouwbare werking van uw entree. U kiest tevens voor optimaal comfort en veiligheid. Besam Automatically Green Besam ontwerpt, fabriceert, verkoopt en verleent service op automatische entreeoplossingen die onze klanten helpen toe te komen aan hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en tegelijkertijd de milieubelasting beperken gedurende de productlevenscyclus. Draaideuren Schuifdeuren Roterendedeuren Service Besam Nederland BV, Postbus 8155, NL-6710 AD Ede Tel.: +(31) Fax: +(31) info@besam.nl ASSA ABLOY is de wereldleider in vergrendelingsoplossingen die voldoen aan de hoge eisen van de eindgebruiker met betrekking tot veiligheid, beveiliging en comfort.

Besam automatische deuren

Besam automatische deuren Besam automatische deuren EN16005 Veiligheid van automatische deuren voor personenverkeer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions De EN16005 Per 10 april 2013 geldt de nieuwe EN16005 richtlijn.

Nadere informatie

Productoverzicht 2008

Productoverzicht 2008 Productoverzicht 2008 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Complete Deuroplossingen Besam ontwerpt en produceert automatische deursystemen, gebaseerd op vakmanschap en kwaliteit, die

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Productoverzicht. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Productoverzicht. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Product Range Overview Productoverzicht ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Complete Entree oplossingen Ontwerp Besam ontwerpt

Nadere informatie

Productoverzicht. Product Range Overview

Productoverzicht. Product Range Overview Product Range Overview Productoverzicht ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Complete Deuroplossingen Ontwerp Besam ontwerpt

Nadere informatie

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Besam deurdrangers. Veiligheid en comfort. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Besam deurdrangers Veiligheid en comfort ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hoogstaande deurdranger Selecteerbare deurdranger EN klasse 2/3/4 Besam U234 Deurdrangers zijn een onmisbaar

Nadere informatie

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen Een compleet assortiment automatische toegangen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Schuifdeursystemen 3 Toegangen die uw onderneming niet hinderen Welk type

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Frame

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Frame Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Frame Toebehoren en opties Type profiel: - Frame - Frame Eco (thermisch onderbroken profiel) Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Frame-serie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Frame-serie Automatisch schuifdeursysteem Besam Frame-serie Toebehoren en opties Type profiel: - Frame - Frame thermo (thermisch onderbroken profiel) Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag

Nadere informatie

Service. Service Prestatieovereenkomsten

Service. Service Prestatieovereenkomsten Service Service Prestatieovereenkomsten Als u kiest voor Besam service en onderhoud voor de automatische deuren bent u verzekerd van een efficiënte en vertrouwde werking van al uw entrees. Tevens garandeert

Nadere informatie

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen Een complete serie automatische toegangsoplossingen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Entrees die uw activiteiten niet onderbreken Welke type gebouw of

Nadere informatie

Moderniseren van automatische toegangsoplossingen. ASSA ABLOY Entrance Systems

Moderniseren van automatische toegangsoplossingen. ASSA ABLOY Entrance Systems Moderniseren van automatische toegangsoplossingen ASSA ABLOY Entrance Systems Hergebruiken. Repareren. Vervangen. Moderniseren is een van de meest effectieve methodes om kosten te beheersen. Of u nu energiebesparingen

Nadere informatie

Veiligheid Centraal!

Veiligheid Centraal! I M T E C H S E C U R I T Y E U R O P E S E N O R M S O L U T I O N S E N 1 6 0 0 5 Veiligheid Centraal! We combineren veiligheid en functionaliteit. Daarmee kiest u voor oplossingen die optimaal zijn

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Slim

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Slim Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Slim Toebehoren en opties Type profiel: - Slim - Slim Eco Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld in kleuren volgens RAL-kaart

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Toebehoren en opties Type profiel: - Slim - Slim thermo Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld in kleuren volgens RAL-kaart

Nadere informatie

Automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren Automatische schuifdeuren Kwaliteit is onze drijfveer In samenwerking met ervaren partners produceert TORMAX wereldwijd schuifdeuroplossingen voor zeer uiteenlopende toepassingen. De basis van de systemen

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Accessoires en opties Type profiel: - Slim - Slim thermo Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld in kleuren volgens RAL-kaart

Nadere informatie

Bespaar meer energie. met uw luchtgordijn

Bespaar meer energie. met uw luchtgordijn Bespaar meer energie met uw luchtgordijn Doe nu de entreecheck! Entreecheck Test uw eigen luchtgordijn installatie Vul indien A het best past in uw situatie 10 punten, B: 5 punten en C: 1 punt in de desbetreffende

Nadere informatie

Besam IRD type SC, SM, SR en FS

Besam IRD type SC, SM, SR en FS Besam IRD type SC, SM, SR en FS Industriële snelroldeuren Ideaal voor een snelle doorgang ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 114165_Besam_IRD_2010-03_SG_NL_FINAL_MDF.indd 1 10/05/10

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

High Performance deur Albany RR3000 ISO

High Performance deur Albany RR3000 ISO High Performance deur Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Hoge snelheden en uitstekende thermische eigenschappen Thermische isolatie 50 mm dik geïsoleerd

Nadere informatie

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Eén adres voor alle toegangsoplossingen Soepel werkende toegangsoplossingen zijn een must voor elke bedrijfstak. Dat geldt ook voor soepel verlopende

Nadere informatie

Besam roterende deuren

Besam roterende deuren Besam roterende deuren Besam in vogelvlucht Wereldleider in het leveren van deursystemen Wereldwijde aanwezigheid- lokale inzet Wereldwijd onderhoudsprogramma Maatwerk Design en functionaliteit Een veilige

Nadere informatie

EEN PROFESSIONELE UITSTRALING VAN UW PAND MET EEN AUTOMATISCHE TOEGANGSDEUR

EEN PROFESSIONELE UITSTRALING VAN UW PAND MET EEN AUTOMATISCHE TOEGANGSDEUR EEN PROFESSIONELE UITSTRALING VAN UW PAND MET EEN AUTOMATISCHE TOEGANGSDEUR MINIMALISEER TOCHT VOOR UW (RECEPTIE) MEDEWERKERS en bespaar tot 42% energie OPTIMALISEER TOEGANKELIJKHEID EN VEILIGHEID, met

Nadere informatie

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16 Informatie en inspiratie Metaflex Doors Thuis in uw wereld Productoverzicht Metaflex Foodcare 4 Metaflex MAK 8 Metaflex Orion Freezer 12 Metaflex Orion Shock Freezer 16 Metaflex Polaris Chiller 20 Metaflex

Nadere informatie

PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal

PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal Stijlvol luchtgordijn met intelligente regeling voor commerciële gebouwen. Toepassing Het luchtgordijn PA3500 biedt meer mogelijkheden dan ooit tevoren, verpakt

Nadere informatie

Lips Motor- en Solenoidsloten

Lips Motor- en Solenoidsloten Lips Motor- en Solenoidsloten Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door de gebruikers zelf. Dus wat is dan eigenlijk de toegevoegde

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn LIPS Safety Line a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn Paniekopeners moeten werken onder alle omstandigheden en voldoen aan alle normen en eisen

Nadere informatie

Complete toegangssystemen voor aangepaste woningen. ASSA ABLOY Entrance Systems

Complete toegangssystemen voor aangepaste woningen. ASSA ABLOY Entrance Systems Complete toegangssystemen voor aangepaste woningen ASSA ABLOY Entrance Systems Automatische deuren voor betere toegankelijkheid Een automatisch deursysteem mag niet opvallen maar moet alleen maar gebruiksgemak

Nadere informatie

Besam roterende deuren

Besam roterende deuren Besam roterende deuren Park Plaza Victoria, Amsterdam, Nederland ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Besam, specialist in Entrance Solutions De toegang tot uw gebouw is uw belangrijkste

Nadere informatie

DYNAMIC. Draaihekaandrijving

DYNAMIC. Draaihekaandrijving DYNAMIC Draaihekaandrijving Vloeiend en geruisloos Stevig en robuust Obstakeldetectie met ingebouwde sensor Afstandsbediening met APS Werkt op batterijen of manueel bij stroomuitval Entrya Technologies

Nadere informatie

Technische datasheet Hermetische deuren Besam ADS Hermetic

Technische datasheet Hermetische deuren Besam ADS Hermetic Technische datasheet Hermetische deuren Besam ADS Hermetic Hermetische deuren Brandwerend Uiteenlopende toepassingen Hermetische deuren van Besam zijn speciaal ontworpen voor gebruik in steriele omgevingen

Nadere informatie

Een revolutionaire kijk op totaaloplossingen voor entrees

Een revolutionaire kijk op totaaloplossingen voor entrees TOTAL ENTRANCE SYSTEM Een revolutionaire kijk op totaaloplossingen voor entrees Vindt u dit mooi? Hoe maken we een entree visueel aantrekkelijk? Een goed concept is het resultaat van stevig denkwerk.

Nadere informatie

Het is mogelijk om de zichtdelen uit te voeren in een RAL-kleur naar keuze of uit RVS plaatmateriaal te vervaardigen.

Het is mogelijk om de zichtdelen uit te voeren in een RAL-kleur naar keuze of uit RVS plaatmateriaal te vervaardigen. BRANDWERENDE SCHUIFDEUR MET BRAND SGS BRANDWERENDE HEFDEUR MET BRAND GGS BRANDWERENDE SCHUIFDEUR SGS De vleugel van de brandwerende schuifdeur is samengesteld uit modules, opgebouwd uit een stalen kokerframe.

Nadere informatie

Alarm bij misbruik van vluchtwegen. LIPS Deurwachter. Exit alarm EN179. LIPS Deurwachter Exit alarm EN179. Visuele barrière tegen onbevoegd

Alarm bij misbruik van vluchtwegen. LIPS Deurwachter. Exit alarm EN179. LIPS Deurwachter Exit alarm EN179. Visuele barrière tegen onbevoegd LIPS Deurwachter Exit alarm EN179 Visuele barrière tegen onbevoegd LIPS Deurwachter gebruik Exit alarm EN179 Eenvoudige beveiliging van nooduitgangen Alarm bij misbruik van vluchtwegen Goedgekeurd in combinatie

Nadere informatie

Voorkom misbruik van vluchtdeuren

Voorkom misbruik van vluchtdeuren Voorkom misbruik van vluchtdeuren Exit alarm EN179 2 3 Alarm bij misbruik van vluchtwegen is een zelfstandig werkend alarm voor nooduitgangen, dat het ongeoorloofd openen van een vluchtdeur bewaakt. Uit

Nadere informatie

LIPS 2400 serie. Eén serie, talloze toepassingen. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS 2400 serie. Eén serie, talloze toepassingen. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS 2400 serie Eén serie, talloze toepassingen ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions De meest toegepaste serie De 2400-serie van LIPS is de meest gebruikte slotenserie voor binnen- en

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d LIPS Motor- en Solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d 2 Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door

Nadere informatie

LIPS Kek Genie. De eindeloze mogelijkheden van intelligente elektronica. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS Kek Genie. De eindeloze mogelijkheden van intelligente elektronica. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS Kek Genie De eindeloze mogelijkheden van intelligente elektronica ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Het systeem met eindeloze mogelijkheden Op het eerste gezicht is de Kek Genie

Nadere informatie

Sammode Smart Lighting Concept

Sammode Smart Lighting Concept Sammode Smart Lighting Concept Het Sammode Smart Lighting Concept is opgebouwd uit zeer duurzame armaturen, die voorzien zijn van slimme lichtbesturingscomponenten zoals actuatoren (controllers en LEDdrivers)

Nadere informatie

Snelroldeur Albany RR3000 ISO

Snelroldeur Albany RR3000 ISO Snelroldeur Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems Hoge snelheden en uitstekende thermische eigenschappen Thermische isolatie 50 mm dik geïsoleerd deurpaneel. Minimaal warmteverlies. Geen condensvorming.

Nadere informatie

BRANDWERENDE POORTEN

BRANDWERENDE POORTEN BRANDWERENDE POORTEN BRANDWERENDE SCHUIFPOORT De brandwerende poort is samengesteld uit modules, die vervaardigd zijn uit een frame van stalen kokers, die bekleed zijn met brandwerende beplating (12,5mm),

Nadere informatie

Merkur 2 Radar beweging sensor voor automatische deuren. Uw voordelen

Merkur 2 Radar beweging sensor voor automatische deuren. Uw voordelen sensing the future De meest innovatieve Radar met dubbel veld module en richting herkenning. Uitstekend geschikt voor draai en schuifdeuren. Merkur 2 Radar detectie sensor voor automatische deuren Intelligent,

Nadere informatie

Schuifdeurautomaat FAAC A 100 COMPACT. Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik.

Schuifdeurautomaat FAAC A 100 COMPACT. Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Schuifdeurautomaat FAAC A 100 COMPACT Automatisch systeem ten behoeve van schuifdeuren voor intensief gebruik. Smal design. De compacte afmetingen maken het mogelijk om de FAAC A-100 te integreren in een

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

ABLOY Motor- en Solenoidsloten

ABLOY Motor- en Solenoidsloten ABLOY Motor- en Solenoidsloten De kracht van comfort, controle en kwaliteit ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 Elektromechanische

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Jaarlijks onderhoud verplicht conform Europese norm EN14637! Voor meer informatie zie pag. 3 GEBRUIKERSHANDLEIDING Brand- en/of rookwerend rolscherm + Firescreen Control Type: Bouwjaar: Fabrikant / leverancier

Nadere informatie

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems High Performance Deur RR392 ASSA ABLOY Entrance Systems RR392 Robuuste industriële deur die waar voor zijn geld biedt Opent na het loszetten van de rem automatisch (afhankelijk van de maat) door de ingebouwde

Nadere informatie

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn.

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. BPZ SUPPORTPAKKET Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. Wij denken deur. Professionele partner 1 Vooruitstrevend en toonaangevend

Nadere informatie

Silence schuifdeursystemen

Silence schuifdeursystemen Silence schuifdeursystemen Efficiënte, duurzame en hoogwaardige totaaloplossingen www.theuma.com De Silence schuifdeursystemen van Theuma combineren optimale ruimtewinst en toegankelijkheid met een strak

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze branddeur.

Uw veiligheid, onze branddeur. BRANDDEUREN Uw veiligheid, onze branddeur. Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat de

Nadere informatie

Bespaar meer energie met uw luchtgordijn

Bespaar meer energie met uw luchtgordijn Bespaar meer energie met uw luchtgordijn Doe nu de test! Luchtgordijnen zijn een vertrouwde verschijning in winkelentrees en zorgen ervoor dat het binnenklimaat van het buitenklimaat wordt gescheiden.

Nadere informatie

Aqua-View. 22 maart 2016

Aqua-View. 22 maart 2016 Aqua-View Aqua-View 22 maart 2016 Aqua-View ENTREE HAL Vervanging van oude pui. Ons streven is om zo snel als mogelijk met de vervanging te beginnen. We kunnen dit niet zelf. Er zijn 3 offertes aangevraagd

Nadere informatie

ASSA ABLOY. DC640 Deursluiter met vrijloop. ASSA ABLOY, The global leader in door opening solutions

ASSA ABLOY. DC640 Deursluiter met vrijloop. ASSA ABLOY, The global leader in door opening solutions ASSA ABLOY DC640 Deursluiter met vrijloop ASSA ABLOY, The global leader in door opening solutions DC640 Een nieuw besluit van de Vlaamse Regering betreffende de ouderenvoorzieningen. Alle brandwerende

Nadere informatie

activpilot Comfort PADK

activpilot Comfort PADK activpilot Comfort PADK Het vensterbeslag voor een gezond woonklimaat voor vensters 02 Sublieme innovatie activpilot Comfort PADK Hier komt iets heel bijzonders op u af! Een beslag dat parallel afstellen

Nadere informatie

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem Breid uw huidige toegangscontrolesysteem uit met draadloze technologie Vergeet sleutels! Upgrade uw deuren naar Aperio 2 Heeft u een aantal toegangsgecontroleerde deuren en een aantal deuren die nog worden

Nadere informatie

Besam PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal

Besam PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal Besam PA3500 -Luchtgordijn horizontaal & verticaal Stijlvol luchtgordijn met intelligente regeling voor commerciële gebouwen. Toepassing Het luchtgordijn Besam PA3500 biedt meer mogelijkheden dan ooit

Nadere informatie

1. Informatie over onze lades

1. Informatie over onze lades 1. Informatie over onze lades Afhankelijk van hoe je jouw kast ontwerpt, heb je verschillende lades-systemen naar keuze tot je beschikking. In onderstaande afbeeldingen kunt u zien welke mogelijkheden

Nadere informatie

Besam tourniquetdeuren We maken de cirkel rond

Besam tourniquetdeuren We maken de cirkel rond Besam tourniquetdeuren We maken de cirkel rond The global leader in door opening solutions 02 Besam tourniquetdeuren De betrouwbare serie... De serie Besam tourniquetdeuren van ASSA ABLOY Entrance Systems

Nadere informatie

Besam deurdrangers Zekerheid en comfort

Besam deurdrangers Zekerheid en comfort esam deurdrangers Zekerheid en comfort 1 eurdrangers zijn een onmisbaar onderdeel van representatieve entrees. Maak kennis met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige deurdrangers van de grootste

Nadere informatie

Producent Kaba Gilgen AG Freiburgstrasse 34 CH-3150 Schwarzenburg Tel Fax

Producent Kaba Gilgen AG Freiburgstrasse 34 CH-3150 Schwarzenburg Tel Fax Dealer voor automatische deuren Producent Kaba Gilgen AG Freiburgstrasse 34 CH-3150 Schwarzenburg Tel. +41 31 734 41 1 1 Fax +41 31 734 43 79 www.kaba-gilgen.ch Verkoop Nederland Kaba Nederland BV Bijsterhuizen

Nadere informatie

Beveiliging, veiligheid en een gevoel van geborgenheid inéén. Litto Care Control Lock. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Beveiliging, veiligheid en een gevoel van geborgenheid inéén. Litto Care Control Lock. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Beveiliging, veiligheid en een gevoel van geborgenheid inéén Litto Care Control Lock ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verzorgd en verzekerd Instellingen voor zorg en psychiatrie

Nadere informatie

LIPS Octro 4000S. Maximale meerwaarde. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS Octro 4000S. Maximale meerwaarde. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS Octro 4000S Maximale meerwaarde ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Maximaal in mogelijkheden LIPS Octro 4000S is het meest geavanceerde en veilige mechanische cilindersysteem

Nadere informatie

Crawford 370 Sectionale overheaddeuren

Crawford 370 Sectionale overheaddeuren Industriële deuren Crawford 370 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 370 Sectionale overheaddeuren 1 www.crawfordsolutions.com Wanneer isolatie vereist

Nadere informatie

PreSets Q-Stream en SmartStream woonhuisventilatoren

PreSets Q-Stream en SmartStream woonhuisventilatoren PreSets Q-Stream en SmartStream woonhuisventilatoren TOTAL CONTROL De stilste woonhuisventilatoren met de hoogste EPC-reductie BUVA SmartStream en Q-Stream: de stilste en energiezuinigste woonhuisventilatoren

Nadere informatie

ASSA ABLOY Tourniquetdeuren We maken de cirkel rond.

ASSA ABLOY Tourniquetdeuren We maken de cirkel rond. ASSA ABLOY Tourniquetdeuren We maken de cirkel rond. The global leader in door opening solutions 02 ASSA ABLOY Tourniquetdeuren De betrouwbare serie... De serie ASSA ABLOY tourniquetdeuren van biedt toegangsoplossingen

Nadere informatie

RapidProtect TM 300 Protectie en veiligheid bij geautomatiseerde processen. Technische specificatie

RapidProtect TM 300 Protectie en veiligheid bij geautomatiseerde processen. Technische specificatie RapidProtect TM 300 Protectie en veiligheid bij geautomatiseerde processen Technische specificatie RapidProtect TM 300 0 Snel openen en sluiten zorgt voor korte cyclustijden 0 Hoge betrouwbaarheid, zelfs

Nadere informatie

LIPS Codekruk. Eenvoudige toegangscontrole voor individuele binnendeuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS Codekruk. Eenvoudige toegangscontrole voor individuele binnendeuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS Codekruk Eenvoudige toegangscontrole voor individuele binnendeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Eenvoudig openen en sluiten Veilige toegangscontrole voor individuele binnendeuren.

Nadere informatie

BEA Pedestrian. Detectieoplossingen voor automatische schuifdeuren

BEA Pedestrian. Detectieoplossingen voor automatische schuifdeuren NL BEA Pedestrian Detectieoplossingen voor automatische schuifdeuren Inleiding Inhoud Het bedrijf BEA, actief sinds 1965 op het gebied van detectie, bracht als eerste een sensor met de doppler-radartechnologie

Nadere informatie

ENTREEPUIEN LAAT UW ENTREEPUI EEN UITNODIGING ZIJN VOOR UW KLANTEN

ENTREEPUIEN LAAT UW ENTREEPUI EEN UITNODIGING ZIJN VOOR UW KLANTEN TOEGANGSTECHNIEK ENTREEPUIEN LAAT UW ENTREEPUI EEN UITNODIGING ZIJN VOOR UW KLANTEN Door slanke aluminium profielen te combineren met veel glas maakt u het aanzicht van uw bedrijf modern, open en transparant.

Nadere informatie

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Service ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions www.besam.be Service van wereldniveau Kiest u voor Besam, dan kunt u rekenen op onze wereldwijde service met lokale, gecertificeerde en deskundige

Nadere informatie

Snelroldeur Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Snelroldeur Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Snelroldeur Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 0 Snel openen en sluiten zorgt voor korte cyclustijden 0 Hoge betrouwbaarheid, zelfs na jarenlang intensief gebruik 0 Veiligheidseindschakelaars

Nadere informatie

PaxLock Pro - Installatiehandleiding

PaxLock Pro - Installatiehandleiding PaxLock Pro - Installatiehandleiding Overzicht Bij het installeren van een PaxLock Pro is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgeving geschikt is voor het installeren en gebruik van de PaxLock Pro.

Nadere informatie

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen Verwarming Koeling Ventilatie Filtering De radiator voor nu en morgen. Lagetemperatuursystemen zoals warmtepompen, zonnepanelen of hoogrendementsketels

Nadere informatie

ASSA ABLOY Code Handle

ASSA ABLOY Code Handle ASSA ABLOY Code Handle Slimme deurkruk met pincode ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY Code Handle voor deuren De ASSA ABLOY Code Handle biedt een eenvoudige toegangscontroleoplossing

Nadere informatie

242 Sectionale overheaddeuren

242 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 242 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 242 Sectionale overheaddeuren 2 www.crawfordsolutions.com 3 4 www.crawfordsolutions.com

Nadere informatie

Brochures Besam. Corporate brochure

Brochures Besam. Corporate brochure Brochures Besam Brochure Corporate Brochure Product overzicht Brochure Retail Brochure Gezondheidszorg Servicefolder drieluik Brochure Handicap Producten brochure Brochure Roterende Deuren Brochure RD3L

Nadere informatie

Moderniseringsoplossingen voor geautomatiseerde toegangen. ASSA ABLOY Entrance Systems

Moderniseringsoplossingen voor geautomatiseerde toegangen. ASSA ABLOY Entrance Systems Moderniseringsoplossingen voor geautomatiseerde toegangen ASSA ABLOY Entrance Systems 1 Hergebruik. Herstel. Vervang. Modernisering is een van de meest doeltreffende manieren om tegemoet te komen aan de

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Eén adres voor alles wat u nodig hebt Soepel werkende toegangsoplossingen zijn een must voor elke bedrijfstak. Dat geldt ook voor soepel verlopende

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden. Kozijnenkoning levert uitsluitend

Nadere informatie

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND VERBRUIK. UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD

Nadere informatie

BTS 80 BTS 75 V. Vloerveren

BTS 80 BTS 75 V. Vloerveren Vloerveren / UNIVERSELE TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN, INDIVIDUELE FUNCTIES, GEGARANDEERDE KWALITEIT Standaard deuren, smalle of brede deuren, DIN-links/DINrechts of dubbelwerkend, de universele vloerveren

Nadere informatie

Snelloopdeuren NOVOSPRINT

Snelloopdeuren NOVOSPRINT Snelloopdeuren NOVOSPRINT Bijzondere technologie Horizontaal openen Openingssnelheid tot 5 m/sec. Hoge veiligheid Geringe onderhoudskosten Toepassing als binnen- en buitendeur Geschikt voor vluchtwegen

Nadere informatie

Bijzondere technologie

Bijzondere technologie Hefdeur SPACELITE HT Bijzondere technologie Lichtdoorlatend glasfiber Ruimtebesparende techniek Veilig en betrouwbaar Lange levensduur Geringe onderhoudskosten Klantspecifieke oplossingen Montage en service

Nadere informatie

De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem

De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem Oplossing hier! De problemen van mechanische deuren in uw beveiligingssysteem Duur beheer van twee beveiligingssystemen: het toegangscontrolesysteem en het mechanische sluitsysteem, plus andere problemen:

Nadere informatie

ASSA ABLOY Roterende Deuren. We maken de cirkel rond.

ASSA ABLOY Roterende Deuren. We maken de cirkel rond. Roterende Deuren. We maken de cirkel rond. The global leader in door opening solutions 02 Roterende Deuren RD150 03 Het assortiment waarop u kunt vertrouwen heet een nieuw familielid welkom. Het assortiment

Nadere informatie

CP 96 / CP 96-AP. Reynaers Concept system. Schuif- en hefschuifsysteem. Bringing Aluminium to Life

CP 96 / CP 96-AP. Reynaers Concept system. Schuif- en hefschuifsysteem. Bringing Aluminium to Life Schuif- en hefschuifsysteem CP 96 / CP 96-AP Reynaers Concept system Bringing Aluminium to Life CP 96 / CP 96-AP: Snel verwerkbaar, ook CP 96 schuif- en hefschuifelementen zijn het perfecte antwoord op

Nadere informatie

INTERSTEEL Chip Lock. Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen

INTERSTEEL Chip Lock. Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen Voor het veilig opbergen van uw persoonlijke eigendommen en waardevolle goederen Een handig compact elektromechanisch meubelslot. De is een uniek elektromechanisch meubelslot met geïntegreerde kaartlezer.

Nadere informatie

Dealer voor automatische deuren

Dealer voor automatische deuren Dealer voor automatische deuren Door Automation Automatische schuifdeur Systeem SLX/PSX Ontworpen om u te helpen de perfecte entree te creëren U opent de deur voor uw bezoekers Het universele, functionele

Nadere informatie

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt!

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging Ingenieursburo De Leeuw is uw leverancier van Front Security beveiligingsrolluiken, rolhekken en schaarhekken. Front Security producten zijn

Nadere informatie

van industriële bedrijfsdeuren

van industriële bedrijfsdeuren Merkonafhankelijke reparaties Service & onderhoud - Aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren Inleiding Deuren Service Nederland is een jong en dynamisch bedrijf met 19 jaar ervaring welke gespecialiseerd

Nadere informatie

BEA Pedestrian. Detectieoplossingen voor automatische draaideuren

BEA Pedestrian. Detectieoplossingen voor automatische draaideuren NL BEA Pedestrian Detectieoplossingen voor automatische draaideuren Inleiding Inhoud Het bedrijf BEA, actief sinds 1965 op het gebied van detectie, bracht als eerste een sensor met de doppler-radartechnologie

Nadere informatie

Stalen snelvouwdeur Albany RapidFalt SF. ASSA ABLOY Entrance Systems

Stalen snelvouwdeur Albany RapidFalt SF. ASSA ABLOY Entrance Systems Stalen snelvouwdeur Albany RapidFalt SF ASSA ABLOY Entrance Systems Stalen snelvouwdeur Albany RapidFalt SF VOORDELEN VAN ALBANY RapidFalt SF Het hele deursysteem bevindt zich voor of achter de opening.

Nadere informatie

ABLOY Nederland Deuren in vluchtroutes bouwbesluit 2012

ABLOY Nederland Deuren in vluchtroutes bouwbesluit 2012 ASSA Vluchtwegtechniek ABLOY Nederland Deuren in vluchtroutes bouwbesluit 2012 Ruud Leijser Project adviseur ASSA ABLOY is the global leader in door opening solutions, dedicated to satisfying end-user

Nadere informatie

ASSA ABLOY K800. Een nieuwe dimensie in veiligheid. Actieve kopieerbeveiliging, gepatenteerd tot 2034

ASSA ABLOY K800. Een nieuwe dimensie in veiligheid. Actieve kopieerbeveiliging, gepatenteerd tot 2034 Een nieuwe dimensie in veiligheid Actieve kopieerbeveiliging, gepatenteerd tot 2034 2 Een nieuwe generatie sluitsystemen. Een belangrijke factor voor de veiligheid van een object is de keuze van een sluitsysteem

Nadere informatie

Sammode gaat SMART met LED

Sammode gaat SMART met LED Sammode gaat SMART met LED Sustainable Modular Addressable Remote Technology Jalodex Lighting Services levert Sammode armaturen met Connected LED. Het concept is robuust, schaalbaar en veilig waardoor

Nadere informatie